LaLiga - preview 4. kola: Real Madrid napravuje další zaváhání

31.08., 08:42, aktualizováno 01.09., 09:18
Previews
Federico Valverde (© AFP)

Real Madrid v týdnu opět zaváhal a v neděli večer potřebuje porazit Betis. Girona cestuje do Sevilly, dnešní program nabízí celkem pět střetnutí.

CA Osasuna - Celta Vigo

neděle 17:00

Napravit porážku z minulého kola budou chtít jak Osasuna, tak i Celta Vigo. Domácí dokonce schytali čtyřgólový debakl od Girony a zatím nemohou být s průběhem aktuální sezony spokojeni. V neděli na El Sadaru se očekává vyrovnaná partie, což potvrzuje i vzájemná bilance.

První dvě kola se oběma aktérům nedělního klání vydařila. Osasuna získala dohromady čtyři body proti Leganésu a Mallorce, kdežto Celta Vigo porazila Deportivo Alavés i Valencii. Zisku bodů byla učiněna přítrž až během vloženého kola a v případě domácí Osasuny šlo o pořádné vystřízlivění. Morenův tým prohrál v Gironě 0:4 a má o čem přemýšlet. Domácí letos chtějí hrát minimálně o první polovinu tabulky, ale s výkonem, který předvedli v Katalánsku to půjde jen stěží.

Lepší výkon podala ve Villarrealu Celta Vigo, ale na body to také nestačilo. Sedmigólová přestřelka vyzněla lépe pro Žlutou ponorku (4:3) a Celestes tak utrpěli první bodovou ztrátu v sezoně. Trenér Giraldez byl ale s výkonem svých svěřenců spokojen. Těšilo ho, že i proti takovému týmu, jakým je Villarreal, dokáže jeho mužstvo vsítit tři góly. Litoval ale některých chyb v obraně, na kterých je potřeba zapracovat. Každopádně pro Celestes je to pořád dobrý začátek - tři zápasy a solidní zisk šesti bodů.

Co čekat od nedělního zápasu? Vzájemná bilance je hodně nevyzpytatelná, což ukázala i loňská sezona. V ní Celta Vigo vyhrála v Pamploně 3:0, ale doma na stejný tým nestačila 0:2.

Na marodce Osasuny stále zůstává Kike Barja a vedle něj nebudou k dispozici ani Iker Muňoz a Rubén Peňa. Celta Vigo má výhodu, její kádr je pro nedělní zápas kompletní.

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Catena, Herrando, Cruz - Torro, Ibanez - Moncayola, Oroz, Zaragoza - Budimir

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Jailson, Starfelt, Dominguez - Carreira, Rodriguez, Beltran, Mingueza - Aspas, Iglesias, Douvikas

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.28 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - UD Las Palmas

neděle 17:00

Alavés si v minulém kole dokázal připsat první výhru a na svůj skvělý výkon proti Realu Sociedad bude chtít nyní navázat v nedělním utkání na domácí půdě, kde od pěti hodin změří síly s Las Palmas. To si zatím také nevede zle, dvakrát dokázalo na svém domácím stadionu obrat o body věhlasnější mužstva, naposledy dokonce mistrovský Real. Bude velmi zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet souboj dvou celků, které si v LaLize kroutí svou druhou sezónu v řadě.

Do baskického derby vstupovalo Deportivo v roli outsidera, s Realem Sociedad se potkalo v rámci letní přípravy a porazilo jej po pokutových kopech, přesto sázkové kanceláře očekávaly úspěch domácích. První trhliny v plánu kouče Alguacila se objevily po půlhodině hry, kdy byl vyloučen Oyarzabal. Pak se sice Sociedad dostal do vedení zásluhou Méndeze, Villalibre ale dokázal ještě do pauzy srovnat z penalty a zápas na stranu hostí definitivně strhnul Martínez.

Alavés se tak se čtyřmi body posunul na dělené osmé místo v tabulce, naopak Sociedadu se úvod sezóny nevyvedl a je až třináctý.

Las Palmas dokázalo v rámci vloženého kola v týdnu šokovat Real Madrid, když mu způsobilo již druhou bodovou ztrátu v sezóně. Na ostrově Gran Canaria se dokázali domácí dostat rychle do vedení po spolupráci McBurnieho a Moleira. Bílý balet se pak i přes velkou převahu dokázal prosadit pouze jednou, když nabízený pokutový kop proměnil Vinícius.

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Tenaglia, Abqar, Sedlar, Sánchez - Blancos, Guevara - Vicente, Guridi, Conechny - Kike

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Suárez, McKenna, Marmol, A. Muňóz - J. Muňóz, Rodríguez - Marvin, Moleiro, Sandro - McBurnie

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.55 - 4.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Girona FC

neděle 19:00

O první triumf v sezóně se pokusí Sevilla, která bude ve čtvrtém kole hostit Gironu. Ta se bude naopak snažit připsat si již druhou výhru v řadě po úspěchu z Pamplony v minulém kole.

Xavier García Pimenta ve svém novém působišti zatím prožívá velmi špatný start do nové sezóny. Sevilla opět odstartovala bídně a pomalu začíná zapadat mezi průměrné až podprůměrné celky španělské nejvyšší soutěže. V prvním duelu remizovala 2:2 s Las Palmas, v zápase, který byl obzvláště pikantní pro již zmiňovaného kouče Andalusanů, jenž na Kanárských Ostrovech působil poslední dvě sezóny. Poté smolně padla na hřišti Villarrealu a v úterý nedokázala dát gól Mallorce.

Proto jsou nyní "Los Nervionenses” až na sedmnácté pozici a jsou jedním z celků, které stále čekají na první ligovou výhru. Pokud budou chtít tuto nepříznivou statistiku změnit, budou muset najít recept na velmi neoblíbeného soupeře, Gironu totiž naposledy porazili před šesti lety a od té doby s ní v pěti duelech v nezískali ani jediný bod.

Mnoho hráčů Sevilly si ještě velmi dobře pamatuje ten prozatím poslední vzájemný zápas, který se odehrál loni na Montilivi a skončil velkou ostudou. Domácí tehdy i přes rychlý gól svého soupeře skóre obrátili a nakonec Sevillu naprosto přejeli poměrem 5:1. Hattrick si tehdy už v první půli připsal Dovbyk, který nyní hájí barvy AS Řím, povedený ukrajinský večer završil čtvrtým gólem Cyhankov.

Katalánský celek, zdá se, v minulém kole konečně našel svou formu, kterou si držel povětšinu minulé sezóny, když dokázal velmi snadno smáznout Osasunu. Tým z města Pamplona prakticky nekladl žádný velký odpor. Za celý zápas nevyslal jedinou střelu na Gazzanigu, naopak hned čtyřikrát inkasoval. Po jedné brance dali Gil, Cyhankov, Ruiz a Stuani.

Negativem z českého pohledu pak byl fakt, že do zápasu opět nezasáhl Ladislav Krejčí, přičemž jeho start v základní sestavě se nedá očekávat ani v neděli. Na straně Sevilly do zápasu rozhodně nezasáhne Ňíguez, který pyká za červenou kartu a také zranění Suso a Ocampos. Girona se bude muset popasovat s absencí dvojice Artero, Jastin, otazníkem pak zůstává start nemocného Fernándeze. Sevilla nyní v součtu s předchozím ročníkem nevyhrála již sedmý zápas v řadě, podaří se jí to nyní napoosmé?

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Carmona, Nyland, Salas, Pedrosa - Juanlu, Lokonga, Agoume - Lukebakio, Ocampos, Romero

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Frances, López, Blind, Gutiérrez - Herrera, Romeu, Martin - Cyhankov, Gil, Ruiz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.70 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad

neděle 19:15

Pouze tři body za jednu výhru zaznamenal v úvodních třech kolech Real Sociedad. Účastník hlavní fáze Evropské ligy se sice mohl těšit ze zajímavého losu, nicméně koncentrovat se teď musí na domácí soutěž, kde nejsou jeho výkony optimální. La Real odcestuje o víkendu do Madridu k zápasu s Getafe.

Real Sociedad je další z klubů, které se mohly těšit na los základní fáze evropských pohárů. V Evropské lize se Baskové doma utkají s Ajaxem, PAOKem, Dynamem Kyjev a Anderlechtem. Venku zase změří síly s Laziem, Maccabi Tel-Aviv, Nice a Viktorií Plzeň.

Zatímco los příznivce Realu Sociedad potěšil, méně radosti už skýtá pohled na tabulku LaLigy. Po třech kolech jsou svěřenci trenéra Imanola Alguacila až třináctí. Samozřejmě jde pořád o začátek sezony, nicméně Baskové si ho určitě představovali jinak. Dvě porážky a pouze jedna výhra na Espanyolu jsou pro ambice klubu málo. Fanoušky "La Realu" navíc nepotěšil ani odchod Mikela Merina do Arsenalu.

Co se týče Getafe, to má za sebou jen dva duely, protože utkání s Realem Betis bylo odloženo. V předchozích zápasech madridský celek remizoval s Athletic Clubem respektive Vallecanem. Dva body nejsou špatným počinem, na druhou stranu se znovu natáhla série bez vítězství. "Azulones" totiž vyhráli ligový zápas naposledy koncem dubna, když porazili Almeríu 3:1. Do konce sezony 2023/2024 následovalo pět porážek v řadě a nyní dva nerozhodné výsledky.

Real Sociedad potřebuje zabrat, ale na Getafe se mu v posledních letech nedařilo. Loňský ročník nabídl ve vzájemném zápase v Madridu remízu, v Baskicku byl pak úspěšnější Real a to po přestřelce 4:3. Domácí tým má o motivaci postaráno, touží poprvé v nové sezoně vyhrát a ukončit tak sérii negativních výsledků.

Start Borjy Mayorala zůstává nejistý, jinak je kádr Getafe kompletní. Na straně hostí je situace složitější, mimo hru jsou Aritz Elustondo, Arsen Zakharyan, Álvaro Odriozola i suspendovaný Mikel Oyarzabal. Španělský reprezentant viděl v zápase s Alavésem červenou kartu.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Djene, Alderete, Rico - Arambarri, Aberdin, Milla - Perez, Sola, Uche

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traore, Zubeldia, Pacheco, Lopez - Mendez, Zubimendi, Turrientes, Gomez - Kubo, Becker

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 2.82 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis

neděle 21:30

Real se po další překvapivé remíze opět pokusí vrátit na vítěznou vlnu v domácím utkání proti Betisu. Ten se bude snažit získat na své konto svoje první ligové vítězství v sezóně, jelikož poslední zápas s Getafe si celkem logicky kvůli pohárovému duelu s Kryvbasem odložil.

Obhájce titulu Real Madrid nevstoupil do nové sezóny zrovna nejlépe. Po vítězství v Superpoháru UEFA už dvakrát z úvodních tří duelů ztratil body. Pokaždé se tak stalo na venkovním hřišti a pokaždé na ostrově. O první remízu se postarala Mallorca a tu druhou se ve čtvrtek podařilo uhrát Las Palmas.

Zklamáním pro Ancelottiho družinu může být v začátku sezóny také špatná forma největší letní posily, Francouze Kyliana Mbappého. Ten ve třech duelech stále čeká na svou premiérovou trefu a střeleckou smůlu by rád konečně prolomil právě na Santiago Bernabéu v neděli.

Na ostrově Gran Canaria to byli domácí, kteří se prosadili první už po pěti minutách. Akce po ose McBurnie - Moleiro skončila přesnou střelou, na kterou byl krátký i brankář Courtois. Madridští se samozřejmě s nepříznivým stavem nechtěli smířit a tlačili svého soka co se dalo. Jediný gól však přesto vstřelil Vinícius z pokutového kopu a Real tak odlétal domů zklamaný.

Jak už bylo řečeno, "Béticos” nemohli odehrát vložené kolo, protože pro ně jako první z celého Španělska začalo působení v pohárové Evropě, přesněji v playoff o Konferenční ligu. V tom se svěřenci kouče Pellegriniho utkali s předchozím soupeřem plzeňské Viktorky, ukrajinským Kryvbasem, a smetli jej ještě jednoznačněji než Východočeši. Po úvodním výsledku 2:0 z Košic nedali svému soupeři šanci ani ve Španělsku a v pohodovém tempu jej vyprovodili ze soutěže výsledkem 3:0. Všechny branky padly během čtyř minut, těsně před pauzou. O první se postaral Ruibal, dvě další trefil Ezzalzouli.

Nyní však samozřejmě andaluská skvadra narazí na soupeře naprosto odlišných kvalit. Co jí může hrát do karet, to je bilance minulých vzájemných zápasů, ve třech posledních případech se body dělily a podobný cíl bude mít Betis nejspíše i nyní.

Nepomůže mu v tom však trojice zraněných špílmachrů, tedy Bakambu, Garreta a Mendy, na straně "Los Blancos” je dál mimo trojice Bellingham, Alaba a Camavinga, který má poraněné koleno.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militão, Rüdiger, Mendy - Valverde, Tchouaméni - Rodrygo, Güler, Vinicíus - Mbappé

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Sabaly, Llorente, Natan, Perraud - Carvalho, Roca - Fornals, Ruibal, Ezzalzouli - Chimy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.21 - 10.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid

sobota 17:00

Barcelona zůstává stoprocentní a ráda by v tom pokračovala i po skončení čtvrtého kola. To se jí bude týkat v sobotu odpoledne, kdy se na domácí půdě představí s nováčkem. Real Valladolid si zatím nevede úplně špatně a konkrétně s jiným katalánským sokem má vynikající zkušenosti.

Když kouč Xavi opustil v létě kormidlo Barcelony, bylo to dost překvapivé. Tahle sága plná zvratů měla pozitivní východisko pro německého kouče Hansiho Flicka, který se s Barcelonou poměrně snadno a rychle dohodl. Se startem do sezony mu to zatím vychází parádně, i když jsme samozřejmě teprve na začátku a všechno je hodně otevřené. Ale prozatím si věci sedají a v kádru katalánského giganta můžou být se jmenováním trenéra Flicka spokojení.

Flick se sice podobně jako většina vedení Barcelony potýká s problémy mimo hřiště, ale o to víc se snaží zaujmout fanoušky předváděnou hrou a solidními výsledky. Vítězství se sice nerodí snadno, už dvakrát ze tří zápasů museli Flickovi hoši dotahovat nepříjemné manko, ale vždy to nakonec zvládli. Vždycky se nakonec najde někdo, kdo Barcelonu spasí, byť je fakt, že obrana začíná být docela problémem. Čistý štít totiž neudrželi Blaugranas ještě ani jednou.

S Valladolidem by se mu to mohlo povést, protože Real Valladolid překonal obranu svého soka jen čtyřikrát za posledních deset let. Problémem by pro trenéra Flicka ale mohla být marodka, protože kromě čerstvě a vážně zraněného Bernala jsou na ní taky Andreas Christensen, Eric García, Ansu Fati, Ronald Araújo, Frenkie de Jong a taky Gavi.

Hosté postrádají Anuara Tuhamiho, ale jinak jsou komplet, takže aspoň v něčem mají nad svým sokem výhodu. Tým trenéra Paula Pezzolana vstoupil do sezony poměrně zdařile. Nejprve si poradil s druhým katalánským týmem, když po brance Raúla Mora bral všechny tři body od Espanyolu. Následovala pochopitelná porážka od Realu Madrid a v minulém kole se Valladolidu povedlo remizovat s Leganésem. V tabulce mu nyní patří schůdné jedenácté místo a už může zbrojit na bitvu s Barcelonou.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Koundé, Cubarsí, I. Martinez, Baldé - Fermin, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Lewandowski

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Peréz, J. Sanchéz, Boyomo, Rosa - K. Peréz, Jurić, Amallah - Ndiaye, Sylla, Moro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.61 - 16.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid

sobota 19:00

Známý stadion San Mamés Barria se stane dějištěm hodně očekávaného a jistě napínavého střetu mezi domácím Athleticem a hosty z Madridu. Důležitý duel to bude i proto, že zatím oba týmy jen marně hledají vysněnou formu a zatím zůstávají dost výrazně za očekáváním.

Hned na úvod se Athletic musel spokojit s nepříliš povzbudivým výsledkem, když v prvním kole dokázal jen remizovat s Getafe. Následující duel mu taky nevyšel podle očekávání, jelikož s Barcelonou ztratil body všechny. To znamenalo, že před třetím kolem se tlak na baskického giganta pořádně zvýšil. Mužstvo z Bilbaa si ale naštěstí pro něj poradilo s grácií a další domácí duel proměnilo v úspěch. Valencia padla díky jediné trefě mladého záložníka Beñata Pradose a postavení Basků se zase trochu zlepšilo.

Athletic se po této důležité výhře posunul na osmé místo, které je přeci jen trochu blíž jeho konečným cílům. Baskický celek nebyl na přestupovém trhu nějak výrazně aktivní, přivedl dokonce jen tři nové hráče. Nejvýraznějším kouskem skládačky ale bylo samozřejmě udržení Nica Wiliamse, o nějž byl po vydařeném mistrovství Evropy obrovský zájem. Když se Athletic utkal s Atléticem Madrid naposledy, tahal za kratší konec prakticky po celé utkání a nakonec odcházel poražen 3:1.

Nicméně nad ním vyhrál v obou duelech Copa del Rey a v lize ho doma taky minule porazil. Z posledních čtyř duelů tak s ním má skvělou bilanci tří výher. Co už tak pozitivní není, to je stav marodky. Na ní jsou v tuto chvíli umístěni Yuri Berchiche, Aitor Paredes, Inigo Ruiz de Galarreta a Unai Simón. Atlético taky nebude schopné nastoupit v plné palbě, ale jedinou opravdu jistou absencí je Marcos Paulo. Jinak může trenér Diego Simeone počítat s téměř kompletním kádrem a všemi oporami včetně nejnovější dvojice hrotových útočníků.

Atlético se v porovnání nejen se svým soupeřem hodně činilo a z trhu si vyzobalo hodně zajímavé kusy. Záložník Conor Galagher a obránce Clément Lenglet teprve čekají na svoji šanci, Julián Alvárez s Alexanderem Sørlothem už patří do základu a stejná věc platí pro reprezentačního stopera Robina Le Normanda. Zejména v útoku potřebovalo Atlético nutně změnu, protože odešli útočníci Álvaro Morata se Samuelem Omorodionem.

Čtvrtý tým uplynulé sezony LaLigy chce tentokrát znovu trochu vylepšit svou pověst, přeci jen má na víc než poslední postupový lístek do Ligy mistrů. Zatím to není tak úplně ono, protože Colchoneros si zatím připsali jen pět bodů. Dvakrát remizovali a jednou dokázali vyhrát nad Gironou, zcela přesvědčivě 3:0. Od minulého kola ale určitě čekali víc než jen bezbrankovou remízu s Espanyolem s minimem šancí.

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - De Marcos, Vivian, Yeray, Boiro - Vesga, Prados - I. Williams, Sancet, Djalo - N. Williams

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Le Normand, Witsel, Giménez, Lino - De Paul, Koke, Griezmann - Sørloth, Alvárez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.28 - 2.71

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano

sobota 19:15

Třetí z celkových pěti ligových zápasů v sobotním programu bude soubojem Espanyolu a Raya. Zatímco nováček si ve vloženém kole připsal na své konto teprve svůj první bod, madridské mužstvo prožilo poměrně povedený start do sezóny a se čtyřmi body je na devátém místě tabulky.

Katalánský celek, který se po roce vrátil mezi elitu neodehrál úplně špatná první kola. V prvních dvou případech byl velmi blízko bodu, když pokaždé padl 0:1, na třetí pokus se mu již podařilo remízu uzmout. A co víc, stalo se tak na slavném Estádio Metropolitano v Madridu. Domácí Atléti se i přes obrovskou převahu prosadit nedokázali a zápas tak skončil bez branek. Espanyol však musí trápit fakt, že ještě stále nedokázal vstřelit ani jeden gól, což už se všem ostatním celkům povedlo.

Rayo má za sebou turbulentní začátek sezóny. Nejprve dokázalo překvapivě zvítězit na hřišti Realu Sociedad, poté ztratilo dva body po o poznání horším výkonu s Getafe a konečně, v úterý nestačilo na Barcelonu, která tak zůstala jediným stoprocentním klubem celé ligy. "Vallecas” začali skvěle, dostali se do vedení po trefě Lópeze, favorit ale ve druhém poločase zápas otočil a zvítězil 2:1.

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Tejero, El Hilali, Calero, Kumbulla, Romero - Král, Gragera, Aguado - Veliz, Puado

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Balliu, Lejeune, Mumin, Espino - De Frutos, U. López, Valentin, A. García - Camello, Palazón

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 2.91 - 2.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

CD Leganés - RCD Mallorca

sobota 21:30

Stále ještě neporažený zůstává nováček z Leganésu. Los Pepineros uhráli ve třech zápasech jedno vítězství a dvě remízy a tuto sérii budou chtít v sobotu na Municipal de Butarque prodloužit. RCD Mallorca má na kontě dvě remízy, ovšem se silnými soupeři.

Tři zápasy a jen dva body. Na první pohled není bodový zisk z úvodních třech kol pro Mallorcu příliš valný, nicméně je potřeba dodat, že ostrovní celek hrál s Realem Madrid a Sevillou. S dvěma věhlasnými celky uhrál remízu, v Pamploně na domácí Osasunu těsně nestačil. Produktivita je asi to hlavní, co momentálně Bermellones trápí. Dosud jedinou branku vstřelil v prvním kole Vedat Muriqi.

Leganés byl produktivnější a především ziskovější. Dvě venkovní plichty se počítají a domácí výhra nad Las Palmas se do bojů o udržení budou hodit. Právě bezpečná záchrana a umístění daleko od sestupových příček zůstává primárním cílem.

Leganés nemá před sobotním zápasem žádná zranění, a tak bude mít kouč Jimenéz k dispozici kompletní kádr. Co se týče hostů, těm i nadále nepomohou Mateu Morey a Javi Llabres.

Los Pepineros v prvních třech kolech nasadili laťku a pokračovat v tom chtějí i proti Mallorce. Dočkají se druhého vítězství na vlastním stadionu, nebo si Mallorca uzme body pro sebe?

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Rosier, Saenz, Gonzalez, Hernandez - Brašanać, Neyou, Cissé - Cruz, Oscar, De la Fuente

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Roman - Maffeo, Valjent, Raillo, Mojica - Costa, Mascarell, Darder - Asano, Rodriguez, Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 2.74 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF

sobota 21:30

Valencia prožívá hodně špatný úvod sezony a momentálně dělá všechno pro to, aby nezažila už čtvrtou porážku v řadě. V sobotu večer to ale bude mít těžké, protože na Estadio de Mestalla dorazí Villarreal. A ten je naopak ve skvělé formě.

Stačí zběžný pohled na tabulku LaLigy a je jasné, kdo bude v tomhle napínavém duelu favoritem. Valencia totiž sídlí až na posledním místě. Jako jediný tým soutěže stále čeká na přísun prvních bodů a se skóre 2:6 je až poslední. Hned na úvod dostali Los Che velmi náročného oponenta v podobě Barcelony, která si s nimi poradila. Následovalo další velké zklamání v podobě tří inkasovaných branek od Celty Vigo a negativní atmosféru v klubu dokonale doplnilo minulé a opět neúspěšné kolo.

Valencia potvrdila, že venku se jí obzvlášť nedaří, když cestovala do Bilbaa. Proti místnímu Athleticu sice nezahrála úplně špatně, ale domácím stačila jediná trefa Beñata Pradose na to, aby si nechali všechny tři body. Valencia se zatím herně i výsledkově hledá a trenér Rubén Baraja nemůže být s výkony svého týmu vůbec spokojený. Spokojený ale není ani s přestupovými tahy vedení, které mu dodalo jen čtyři nové tváře, z nichž nejvýraznější posilou bude zřejmě útočník Rafa Mir. Povedlo se mu alespoň o rok odložit stěhování brankářské jedničky Giorgiho Mamardašviliho do Liverpoolu.

Zatím je na nějakou paniku sice brzy, nicméně Valencia má před sebou dva náročné duely. Po Villarrealu a uplynutí reprezentační pauzy ji totiž čeká Atlético Madrid. A mít po pěti kolech na kontě nula bodů, to už by leckterý kouč nemusel rozdýchat. Ani bilance s Villarrealem nemůže Los Che naplňovat optimismem, neboť vyhráli jen jedno z posledních pěti ligových klání.

V případě Villarrealu je to něco jiného, neboť ten vstoupil do nového ročníku velmi dobře. Za první tři zápasy získal sedm bodů z devíti možných a na prvního přemožitele stále čeká. To znamená, že se Žlutá ponorka usídlila na druhém místě o dva body za vedoucí Barcelonou. Tým trenéra Marcelina hned na úvod remizoval s Atlétikem, ale pak už následovaly výhry nad Sevillou a Celtou Vigo. Zvlášť tohle poslední utkání si příznivci kvalitní kopané museli užít, protože v něm padlo sedm branek. Villarreal znovu ukázal, že i bez prodaného útočníka Alexandera Sørlotha umí a chce hrát fotbal.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Foulquier, Tarrega, Mosquera, Vazquez - D. López, Pepelu, Guerra, Rioja - Almeida - Duro

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Conde - Femenía, Albiol, Costa, Cardona - Pino, Comesaña, Parejo, Baena - Danjuma, Barry

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.22 - 2.93

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
3
3
0
0
6 : 3
9
2
Villarreal CF
3
2
1
0
8 : 6
7
3
Celta Vigo
3
2
0
1
8 : 6
6
4
Real Madrid
3
1
2
0
5 : 2
5
Atlético Madrid
3
1
2
0
5 : 2
5
6
CD Leganés
3
1
2
0
3 : 2
5
7
Girona FC
3
1
1
1
5 : 4
4
8
Athletic Bilbao
3
1
1
1
3 : 3
4
Deportivo Alavés
3
1
1
1
3 : 3
4
Rayo Vallecano
3
1
1
1
3 : 3
4
11
Real Valladolid
3
1
1
1
1 : 3
4
12
CA Osasuna
3
1
1
1
2 : 5
4
13
Real Sociedad
3
1
0
2
3 : 4
3
14
Real Betis
2
0
2
0
1 : 1
2
Getafe CF
2
0
2
0
1 : 1
2
16
UD Las Palmas
3
0
2
1
4 : 5
2
17
Sevilla FC
3
0
2
1
3 : 4
2
18
RCD Mallorca
3
0
2
1
1 : 2
2
19
Espanyol Barcelona
3
0
1
2
0 : 2
1
20
Valencia CF
3
0
0
3
2 : 6
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (335)

Přidat komentář
LAM

Hodné štěstí Hansi.

S tím jaký tým mu nakonec zbyl(lepší finanční situace bude až za rok) by se mělo soustředit na jednu soutěž, protože vlastně nemáme náhrady na několik pozic a na DM bude muset hrát asi Garcia. Průměrný věk klesl pod 23 let(tam to reálně hodně posunula trojice Lewa,Martinez,Stegen) a jsem zvědavý co všechno dokáže z těch mladíků dostat.

To zranění Bernala múže být obrovskej problém.

Reagovat
Profesor Ikebara

To je rozumný názor, jenže je to Barca a ta se nemůže vysrat na LM.

Reagovat
EaP

Kľudne môžme. Stačí uhrať 4 výhry z 8 zápasov, čo pri zložení súperov by nemal byť extrémny problém, a pohodlne dokráčať do toho osemfinále. A potom to už nehrotit. Ciel sa splní, prachy za postup doplávu a všetky sily uprieť na ligu. Ak fakt nikto nepríde, nemá zmysel v zime ťahať druhotriedny tovar len aby sa rozšírilo mužstvo alebo preplácať priemerákov. Odložiť prachy na budúce leto a tam to potom Hansi môže pekne vyskladať.

Reagovat
Profesor Ikebara

Já osobně si myslím, že právě kvůli těm penězům, půjdou do každého souboje naplno. A naopak, že v lize si budou hlídat jen pozici, která zaručuje LM do dalšího ročníku.

Reagovat
Jordi Alba

Takhle bych si tipnul to úplně nefunguje.

Reagovat
Visca el barca

Ježiš nebreč furt. Měli jsme i top soupisku a hráli jsme uplný hovno. Za mě je důležitý běhat a to teď děláme.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Crustyq

Reagovat
BaggioRoberto

Vzdyt vy nemate ani stadion

Reagovat
misinho7

Jako mohol byt to Valladolid nejak ubetonovat. Nech sa nam dýcha trosku lepsie.

Reagovat
zasranej malíř

No, aby nás zítra něčím nepřekvapil Betis Barca to dnes zvládne

Reagovat
Kluivert9

Máš FIFA sestavu, není potřeba se ohlížet na další

Reagovat
Messiáš

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
whatever

Nejvetsi letosni posilou je Flick. Za to Laportovi fakt dekuju. Hansi ma vizi, leadership, skvele mluvi na tiskovkach. Ma velmi pozitivni mindset, je primej, neresi picoviny, nevymlouva se.

Tym je uplne stejnej jako loni - z myho pohledu jsme ani neposili ani neoslabili. Za me vymena Gundogan - Olmo je fakt like for like. Odesel loni nas nejlepsi hrac, prisel Dani, kterej ma potencial nasi hru posunout jinam.

Nas nejvetsi problem je marodka a sirka kadru. Jediny pozice, kde to mame zdvojeny hracema, co uz neco predvedli: CAM, RW, CM, CB. Zbytek pozic mame zdvojeny klukama z juniorky, ktery jeste nic neodehrali (RB, LB, ST), nemame back-up vubec (DM) nebo mame oba hrace pochybny (LW).

Nejdulezitejsi je, ze hrajeme krasnou hru, tym ma skvelou mentalitu, je fyzicky naslapanej, trener je leader, mame hodne odchovancu a hracu, kteri predvadi na hristi kouzla nebo to odjezdi od zacatku do konce po prdeli.

Tento tym ma budoucnost. Az se vrati marodi a az pristi leto vyresime problematicke pozice (back-up za Bernala, LW a kraje obrany), mame zalozeno na dlouhodoby uspech. Budeme nakladove zdravejsi, budeme mit na soupisce pulku hracu z La Masia

Visca el Barca!

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
los_blancos

Oproti Xavimu slušný upgrade, ale zatím by som ho až tak nepreceňoval. Okrem špecifickej Covid sezóny nič moc nedokázal a v v repre vyložene vyhorel.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně ať nebrečí po každým zápase, jaká byla smůla nebo co bylo nefér. Xavi byl super hráč, ale takhle vyplakávat by mělo bejt trapný 20 letýmu klukovi, natož 40+ letýmu chlapovi, takovýho člověka za trenéra fakt nechci.

Reagovat
whatever

Amen. Ja tohle miloval u Pepa, Flick jede podobnou komunikaci.

Reagovat
whatever

Ta sezona je ale dost podstatna. Vyhral s Bayernem vsechno. Repre beru, to je ale jinej styl prace, plus Nemecko vypada dost na hovno i po jeho odchodu.

Samozrejme se mu u nas nemusi darit - jeho fotbal je velmi narocnej na kondici a koncentraci hracu. Na to potrebujes mit sirokej kadr, kterej on ted k dispozici nema. Dalsi vec je marodka a vitezna mentalita / vyzralost. My mame ultra mladej tym a relativne nezkusenej. Kdyz se podivas na nasich 5 kapitanu, ja tam zadnyho lidra typu Puyol nevidim (ake v satne jsem nikdy nebyl). Presto vsechno Flickovi verim.

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpis zápasů v LM:

https://x.com/AranchaMOBILE/status/1829840124839940443

Říjen a listopad bude hodně krušný.

Reagovat
los_blancos

Paráda, ja som s tým v pohode, lepšie než december/január. Inak so súpermi veľká spokojnosť. Všetko sú to hlavne fyzické tímy, ktoré sa neboja hrať futbal a to by nám malo vyhovovať, lepšie tak získame rytmus a formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově jsem z toho nového formátu dost nadšený, po těch letech, kdy ve mně základní skupiny nevzbuzovaly v podstatě žádné emoce. Jenom jsem se díval na rozpis a je škoda, že se některé naše zápasy kryjí s atraktivními zápasy Leverkusenu, třeba na Liverpool-Leverkusen jsem se docela těšil a je to ve stejný čas, jako Real-AC.

Reagovat
Jordi Alba

Problémy klubů, co nevypadávají už ve skupinách.

Reagovat
los_blancos

Jj určite lepšie, ale dosť nespravodlivé. Rok, dva vydržíme a potom snáď Superliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to nebylo jenom blufování směrem k UEFA za účelem navýšení odměn pro kluby a že se to opravdu stane? Protože aby to mělo smysl, tak by do toho musely jít i anglické a německé kluby, a to nevidím úplně reálně. Na anglické kluby nemáme v podstatě žádnou páku, protože oni evropskou soutěž z finančního hlediska nepotřebují. A jít do toho s kluby z Itálie a Portugalska by byla sebevražda hlavně s ohledem na prestiž klubu. Jedině že by se všechno domlouvalo za oponou a potom přijde nějaké bleskové oznámení.

Reagovat
los_blancos

Nemyslím, UEFA nám dáva v podstate len omrvinky oproti tomu, čo má generovať Superliga. A ono to už nie je o Madride či Barcelone, ESL v tom ide sama vďaka Američanom. Nebude náhoda, že do RM aj FCB zainvestovali americké investičné spoločnosti Sixth Street (u RM aj Legends). Zároveň RM má toľko US sponzorov ako nikdy predtým: HP, Abbott, Adobe, Cisco, Daktronics, EA Sports, sčasti PlayStation či Softtek. No a to, že prípravy a priateľáky odohrávame po vypredaných US štadiónoch už asi dekádu tiež dosť napovedá.

Reagovat
Jordi Alba

Danjuma.

Reagovat
los_blancos

+ Haller v Leganés a Lo Celso do Betisu. Celkom vydarený deadline.

Reagovat
Jordi Alba

Popravdě jsem to nesledoval vůbec a koukul jenom na novinky jen u ublíbenejch týmů. Třeba ten Betis je unikát, jak může bejt nějakej klub tak labilní v pohárech znova a znova, Socky kolikrát to samý, ale ty aspoň v tý LM hrajou slušně, ale ten Betis vypadne z 90% každej rok v prvním kole playoff ať už je to jakkákoliv Evropská soutěž. Athletic dá asi teď do pohárů 100%, toho bych se nebál, Socky snad něco uhrajou. Sevilla s Villarrealem aspoň uměli něco uhrát.

Reagovat
Jordi Alba

A to mi jsou Socky i Betis celkem sympatický, ale kolikrát si říkám, ať ty poháry už uhraje někdo jinej, kdo aspoň neudělá ostudu.

Reagovat
los_blancos

Betisu celkom verím, Sociedadu už menej, tie odchody Merina s Le Normandom ich poznačia.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis na to, jak to ze začátku vypadalo na absolutní katastrofu, tak slušně posílil, Pellegrini s nimi bude určitě zase atakovat top6.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
MystycMac

Pokiaľ Real dokázal vyhrať z Valladolidom 3:0 tak Barca musí aspoň 5...Lewandowsky 3g Olmo 1+1 Yamal 1+2

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo Martínez, Balde; Casadó, Pedri, Olmo; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha.

Reagovat
MystycMac

Tych posledný 5 to je delo neskutočne ...Olmo z Pedrim tam budú rozhadzovať pasy na trojicu vpredu, pokiaľ vydržia zdraví tak to nikto nezastaví záloha ma kreativitu myšlienku vedia kontrolovať hru.

Reagovat
Kluivert9

Konečně bez Torrese, ale Yamal mohl mít dnes volno...

Reagovat
Jordi Alba

Raphinaldinho.

Reagovat
patas92

Dejte nám soupeře

Reagovat
MystycMac

To je futbal jak z inej galaxii Barce môže konkurovať momentálne iba City...Real nech radšej na EC ani nenastupuje.

Reagovat
CHONG

Já fakt nechápu, jak tohle může dospělého člověka bavit

Reagovat
MystycMac

Ako vieš že nie som decko ?

Reagovat
CHONG

Je pravda, že by se tím hodně vysvětlovalo...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
patas92

Barcelona samozřejmě baví dospělé lidi. FIFA sestavy jsou pro děti

Reagovat
Foppy

On myslel ty komentáře

Reagovat
patas92

Neříkej

Reagovat
Foppy

Nevěřím, žes to pochopil napoprvé

Reagovat
misinho7

Reagovat
Paganini

Trapas, že tento lidoop nemá ještě ban.

Reagovat
bartlu

Olmo to tam orazitkuje vše

Reagovat
MystycMac

Vôbec som nečakal že to je tak kvalitný hráč, Bargain pre Barcu.

Reagovat
Profesor Ikebara

Na to, jaké má Barca finanční problémy a jak se jí tu zejména fanoušci zvadlého baletu vysmívají, hraje super fotbal. Jaký rozdíl oproti těm primadonám z Madridu.

Reagovat
MystycMac

Presne tu sa riešia financie Barcelony a Real hrou a výsledkami na smiech celému svetu..

Reagovat
Ladas321

Po třech zápasech jsou na smích?

Sezóna je maratón a ne sprint.

Reagovat
los_blancos

Pfff, profesor a vôbec ničomu nerozumie...

Reagovat
Profesor Ikebara

To je panečku argument. Chtěl si být ale hlavně vtipný, že?

Reagovat
los_blancos

Tak nejak, resp. robiť si srandu z niekoho, kto je celkom mimo.

Reagovat
Profesor Ikebara

Nemám problém se zasmát dobrému vtipu, ale tohle bylo slabé. Spíš takový místní trapný pokus zesměšnit někoho, kdo má pravdu. Je to známka nevyzrálosti a neumění přijmout fakta. Ale směj se dál. Je to zdravé a třeba ti to pomůže.

Reagovat
los_blancos

Keď si myslíš, že máš pravdu, tak ok, nebudem ťa presviedčať o opaku a strácať čas. Užívaj teda.

Reagovat
kaja900

Další nový troll co píše něco na Real.. nějak moc se vás vyrojilo za poslední měsíce

Reagovat
drussbarb

Je jich tu víc, třeba Paganini. Snad je to přestane bavit

Reagovat
MarcoBanco

Nestiham sa čudovať, už som zachitil možno 3-4 cules, s ktorými sa medá diskutovať a po tých 3 zápasoch im dosť drbe.. Samozrejme, vstup do sezóny zatial super. naopak vstup Realu ďaleko za očakavaniami. No nieje to tak dávno čo hrala Barcelona ako hrala a v Europe robila španielskemu futbalu len hanbu. Ubehli 3 zapasy novej sezóny a zrazu sa tu dozviem že im može konkurovať max City. Česť vínimkám

Reagovat
drussbarb

Obsahově souhlasím, ale ta forma trhá oči .... nevím, jak rozdílné jsou pravidla pravopisu na Slovensku, ale ...

Reagovat
MarcoBanco

Sakra máš pravdu.. Mám tam nejaké tie hrubky.. Keď sa na to pozerám teraz, dosť to reže oči

Reagovat
drussbarb

Stane se

Reagovat
Profesor Ikebara

Při chybějících argumentech se většinou člověk uchýlí k urážkám. To je i tvůj případ. Je zakázáno napsat, že Real hraje tužku, když jí hraje? Pokud si to myslíš, tak jsi jen další nechytrý a asociální jedinec.

Reagovat
Crustyq

1. poločas krása. Strašně mě ta hra pod Flickem baví.

Reagovat
Cracker10

I kdyz nic nevyhrajem, jsem spokojenej, konecne se na to da koukat

Reagovat
MystycMac

LL a CDR istota LM pri troche štastia tiež nie je nereálne keby niekto vyhodil City...

Reagovat
MystycMac

Na DM nastúpi nejaký noname Casado a o triedu lepší kvalitnejší dôraznejší presnejší jak 100 miliónový Tchouameny tak mi to niekto vysvetlite ..

Reagovat
Profesor Ikebara

Někteří hráči prostě tu svou cenovku neunáší. Navíc Realu to nejde celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Profesor Ikebara

A jinak Casado ani jsem ho neznal.

Reagovat
bartlu

Hra je perfektní, sama šance, ale to proměňování je bída. Klidne mohli být 7-0 jak nic…

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak to snad byl faul na Lewu, nebo?

Reagovat
Profesor Ikebara

To je válec.

Reagovat
Jordi Alba

NEJLEPŠÍ BRAZILEC LIGY.

Reagovat
MystycMac

Reagovat
zasranej malíř

Je Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior

Reagovat
Jordi Alba

Ban.

Reagovat
Profesor Ikebara

To je největší brečítko a bezcharakterní živočich.

Reagovat
Kluivert9

Nádhera

Reagovat
Majk91

Som rád, že Raphinha svojimi výkonmi zatvára ústa svojim kritikom. Od prvého zápasu sezóny zatiaľ náš najlepší hráč

Reagovat
Paganini

A v jakých zápasech? Víš, že nejdůležitější část sezony je přelom únor a března?!

Reagovat
Kluivert9

Dřív bych do těch zápasů ani nenastupoval...

Reagovat
Majk91

Načo sa vôbec hrajú že? každý zápas je dôležitý pokiaľ nie je nič rozhodnuté

Reagovat
Paganini

Ne není.

Reagovat
Profesor Ikebara

A pak zjistí Real, že mu k titulu chybí pár bodíků, které ztratil na začátku sezony, Ale ty nebyly důležité, viď? Ty jsi myslitel.

Reagovat
MystycMac

Presne to čo je za hlúposť únor a březen ti môže byt ukradnutý keď strácaš 10 bodov a nepostúpiš zo skupiny LM...

Reagovat
patas92

Produktivitě Messiho se Yamal nevyrovná, ale jestli se mu někdo může přiblížit ve schopnosti pokaždé zvolit správné řešení, tak je to on.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Profesor Ikebara

Já zákulisí úplně nesleduji. Ale může mi někdo vysvětlit, že ti kluci jdou do Barcelony, vysmívaného a zadluženého klubu, chtějí tam hrát a předvádí takovýto fotbal, který musí bavit snad každého a přitom se tu kope do Laporty atd.? Na druhé straně stabilizovaný Real, údajně nejlepší trenér a velebený Pérez a ti žoldáci hrají nekoukatelnou tužku?

Reagovat
MystycMac

Ospravedlňujem sa podcenil som Barcu tipoval som iba 5...Tak bezchybný futbal som dlho nevidel.

Reagovat
Paganini

Mrkni někdy na Barcu proti top týmu, jak dostane jeden gól a zhroutí se jak Ivetka Bartošová.

Reagovat
Profesor Ikebara

Bojuj..

Reagovat
bartlu

Bezchybný to není. Mohlo být klidne o 5 golu víc. Takový Olmo sam mohl mít 4

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
bartlu

?

Reagovat
Profesor Ikebara

No pobavil si mě. Vtipné a trefné.

Reagovat
Kluivert9

Dnes reklama na fotbal Dlouho už Barca nehrála takovej zápas.

Reagovat
Jordi Alba

Jako konečně jde vidět, že ty hráče to baví.

Reagovat
MystycMac

a z týmito sa Real vytrápil...to je Galapredstavenie.

Reagovat
Profesor Ikebara

Tohle je masakr.

Reagovat
MystycMac

Až teraz si začínam uvedomovať jaky je Real slabučký, preplatene pseudohviezdy.

Reagovat
Paganini

Reagovat
Doubas

Běž radši jebat ovce, kokote

Reagovat
Kejza

Dali jsme někdy od Lucha tolik gólů v lize?

Reagovat
2miguel1

8:2 Valverde Huesca

Reagovat
Kejza

tak to už jsem zapomněl

Reagovat
MystycMac

Už pískaj koniec bo hanba...

Reagovat
MystycMac

Raphinha 3+2 to kráľ, to ma Vinicius za 10 zápasov.

Reagovat
Paganini

Král, který nic nikdy nevyhrál.

Reagovat
MystycMac

kedy ta Vinco hattrick v lige a ešte čistý bez penált ?

Reagovat
Paganini

Vinicius rozhodl dvě finále LM, Raphinha je rád, že si dá gól proti tragedum v la lize. Ten může chodit Vinímu pro pivka. Totální nula

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl nechodíš před něj klečet a mýt mu nohy? I kdyby byl nejlepší na světě, tak v životě nebudu obdivovat takového krypla!

Reagovat
CHONG

Tak to je ovšem tragédie

Reagovat
MystycMac

Hej hej pospomínaj si...

Reagovat
CHONG

Loňské finále je vousatá vzpomínka, no

Reagovat
Well

Reagovat
kaja900

Reagovat
Mateo16

Real Madrid are backing down from signing Franco Mastantuono:

• Real Madrid did not like the situation around the transfer.

• Club sources: “It is better to take a step back to protect our name.”

• Real was being used to increase the transfer fee.

• Other clubs such as Manchester United, Barcelona mysteriously appeared in the race.

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ten náš zájem o něj moc nechápal, z toho co jsem viděl, tak je to hodně podobný profil jako Arda, eventuélně i jako Nico Paz. Pokud by přišel "zadarmo" jako Fede, tak nic neříkám, ale dávat za něj tady nějakých 40m je absolutní nesmysl.

Reagovat
los_blancos

Chválili jeho fyzický fond, kde je inde než tí spomínaní dvaja a prirovnávali ho v tomto ohľade k Fedemu.

Reagovat
Mateo16

Praveze jeho profil je podobny ako Fede a to je problem a naviac v Europe su o mnoho vacsie talenty ako je on za podobne peniaze

Reagovat
MystycMac

No tu nebude už ani prekvapenie ak to skonči X Betis ma dobrý tým a na Real vedia hrať aj v minulej sezóne Real ich nedokázal poraziť ,Myslím že Real zmení taktiku a budú viac brániť hrať zo zabezpečenej obrany nehrnúť sa veľmi dopredu aj tak tam nič nevymyslia kvalita v zakončení/vytváraní šanci je mizerná. Skôr sa budú spoliehať na štandartky že tam možno niečo zo skrumáže padne alebo uhrať aspoň bezgólovú remízu.

Reagovat
Mateo16

To ani nie je mozne ako ignorujes zakladne informacie

Betis ma momentalne 3 dolezitych hracov mimo , dalsi 2 su bez letnej pripravy , dalsi 1 bez formy

Momentalne na hrote Betisu hra lavy obranca a hrať zo zabezpečenej obrany je to posledne co urobi Pellegrini to radsej nech tam dostane 7 golov

Reagovat
MystycMac

??? Hovorím že Real bude hrať zo zabezpečenej obrany, myslím že už pochopili že na nejakú bezhlavú ofenzívu nemajú kvalitu kde tzv prestrieľajú súpera že dajú viac golov ako dostanu...

Reagovat
MystycMac

Carvalho Forlans Llorente Rodríguez Ezzalzouli Bellerin Roca... na papieri dobrý tým minulú sezonu výsledky 0:0 a 1:1s Realom iba Barcelona ich dokázala zdemolovať 5:0 4:2

Reagovat
Jordi Alba

Člověk by řekl, že když u vás obou je 96% toho, co tu napíšete úplná sračka, tak že se nějakým způsobem shodnete.

Reagovat
kaja900

Reagovat
sensei25

Vcerajsi zapas nam ukazal ako chce hrat Hansi Flick.Zhodneme sa zrejme aj s privrzencami Madridu,ze on je nasa najvacsia posila za posledne roky.Aj ked je skoro robit zavery,zmeny tam je vidiet.Pridu aj prehry,to k tomu patri.V podstate sme len na zaciatku nejakeho procesu.Flicka drzat u nas co najdlhsie aj ked pride blbe obdobie.Silna Barcelona znamena este silnejsi Real a naopak.Jeden bez druheho by bola cela liga o nicom.Dnesny zapas Realu mam pocit,ze bude jednoznacna zalezitost Realu a konkretne Mbappe si dnes otvori golovy ucet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius Jr has had a haircut. [RMTV]

https://x.com/MadridXtra/status/1830247181325832253

Vyhráli jsme!

Reagovat
BaggioRoberto

Girona Privedou Krejciho a pak mu nedaj sanci. Hrat uplne vsechno se stopery 34 let to se do budoucna urcite vyplati, bravo.

Reagovat
Jordi Alba

To tu teď budeme mít každé kolo ?

Reagovat
BaggioRoberto

Kazdy kolo urcite ne. Ale kdyz ctyri kola ani jednou nerotujes sestavu, tak je treba o tom uz mluvit.

Reagovat
Jordi Alba

Těch novejch hráčů je prostě hodně, nemůže tam pustit hned všechny. Ten útok je oproti loňsku strašnej downgrade, takže nejvíc to musí rotovat tam. Stopeři hrajou i na svůj věk dobře, když ho nedal doteď do základu, tak určitě nenastoupí před repre pauzou. Já mu to přeju jak nikdo, ale už sem to tu psal 10x, že tohle rozhodně nebude mít lehký, pokud se nebude hrát znova na 3 stopery.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale prijde Liga Mistru, potrebujes si rozehrat tretiho stopera. No skoda, ze maji silne soupere. Proti nekomu ze spodku by ho tam treba dal.

Reagovat
Jordi Alba

Dneska už si nečuchne, vidím tam teoretickou šanci proti PSG, kde by to Míchel mohl zkusit znova na 5 obránců, když ne tak po Barceloně a PSG proti Valencii asi už ano.

Reagovat
Jordi Alba

To stím každým kolem píšu, protože se tu každý kolo vyrojí někdo s tou otázkou a nebo někdo, kdo se mu jde vysmát, že nehraje.

Reagovat
-R2D2-

Nějaký info proč vlastně nehraje?

Reagovat
Jordi Alba

Píšu to tu furt, změna rozestavení na 2 stopery, Blind a David bohužel pro Láďu hrajou prostě dobře.

Reagovat
-R2D2-

Ježiš taky nečtu fše. Dik.

Reagovat
Jordi Alba

Ten Barco má bejt krajní obránce ? Za celej zápas nebyl na svý pozici, dopředu je teda hodně slušnej, ale to ignorování bránění je zajímavý.

Reagovat
SunFells

Nehrál u vás Cancelo?

Reagovat
Jordi Alba

Ten se pravděpodobně sral mimo pozici i kvůli Xavimu občas.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois,Carvajal,Rudi,Mili,Mendy,Tchoua,Ceballos,Fede,Mbappe,Vini,Rodrygo..

Reagovat
Mateo16

Toho Ceballosa tam dal naschval prave proti Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemá Arda nějaký zdravotní problém, tak to nedává vůbec žádný smysl.

Reagovat
Mateo16

Rui Silva - Sabaly, Llorente, Natan, Perraud -, Wiliam, Marc Rocca, Rodri, Fornals, Abde - Ruibal

6 hracov mimo zakladnej zostavy

Reagovat
MystycMac

No aspoň remízu by Real uhrať mohol..

Reagovat
SunFells

To jak dlouho v La Liga povolují strkat tam do týmové porady mikrofon?

Reagovat
doocetung

Od té doby co začal trénovat Xavi, Netflix chtěl materiál do filmů na dabing pláče

Reagovat
doocetung

Proboha nechte Carlita pracovat po sezóně ve které musel tým naučit hrát bez hrota protože reálně žádného neměl, udělal double, teďka to musí znova celé překopat + navíc skončil Kroos a tu se bude po třech kolech blejt že hrajem hovni Já vůbec strach nemám, bude to jen lepší a lepší, jediné z čeho strach mám je odchod Rodryga protože ten by kdekoliv kde by byl jednička na LW byl už světová star

Reagovat
Moshe Dajan

dnes snad další ztráta fifa sestavy

Reagovat
MystycMac

nestrata bude prekvapením...

Reagovat
O.Giroud

nemôžu stále strácať, aj s tebou v zostave by určite vyhrali nejaké zápasy

Reagovat
Breze

Zaujimava zostava, som zvedavy na Cebu

Reagovat
los_blancos

Snáď bude oporou, keď Luka na to už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Toni nám do toho hodil vidle, no.

Reagovat
patas92

Výborná kombinace dresů

Reagovat
Breze

Reagovat
Miguel19

Tvl jak mohou povolit ty dresy

Reagovat
jsemdement

REL MARID má jedinečnou možnost ukázat budoucnost fotbalu. Mít top 3 ballon do'or Vinicis nebo Mbappečko poločas na 120%, odjezdit to že v šatně flušeš krev, dá si každej dvě branky za poločas a bude to. Ale na to to jsou až moc velký hvězdy na tuhle revoluci přistoupit, škoda. Takže to tase bude na Gvardioulovi to všem ukázat, ALE JÁ BYL PRVNÍ, až se zase bude říkat, jaký to je genius joooo.

Reagovat
Mateo16

Fuha dnes to je ale slusna tragedia doma proti Betisu Bcko

Reagovat
Visca el barca

Ta fifa sestava vůbec nefunguje

Reagovat
MystycMac

No vo Fife 26 už budú mať 76-78 rating...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Mateo16

Nie je mozne aby mali taku dominaciu v zalohe s hracmi ako Wiliam Carvalho, Marc Rocca

Reagovat
Kokesh

Ti dva by spolu měli začít chodit na záchod a držet si navzájem kokoty, aby se spojili jak avataři.

Z toho tak bolí oči, jak to hrají na sebe strašně na sílu...Mbappe je zatím v tom prostoru úplně v lese. Ale Carlo ho samozřejmě podrží a třeba to vyjde jako loni s Rodrygem...

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavej, jak dlouho bude Carlovi trvat, než zjistí, že Mbappé na tom hrotu bude poloviční. Strašně naivní hra od něj...

Reagovat
MystycMac

Béčko Betisu si ich tam pekne toči ...

Reagovat
misinho7

Mbappe zatial doslova koncovy hrac. Co chyti dojebe. Strasne cosi. Vini dnes lepsie, uz mu aj nahral do sance, Rodrygo detto. Ale aj tak je to des a hroza. Ja nechapem, ked ma trener k dispozcii najrychlejsi utok na svet a my ideme pomalu hru a cakame kedy sa super sformuje do bloku

Reagovat
MystycMac

Nemá im ani kto dať do behu... taký Cubarsi ma lepšiu rozohrávku jak čumeny a valverde dokopy...

Reagovat
Well

Vždyť Mbappe si tu akci sám rozjel.

Reagovat
misinho7

to bola este ina sanca nie ta posledna

Reagovat
Well

Aha, ja myslel, ze myslis tu největší, každopádně mbappe se mi líbí alespoň v tom, že se ty akce snaží rozjíždět, když mu to vepředu zatím nejde, ale on i Vini to je celkove tragédie. Nejlepší z nich je jednoznačně Rodrygo i když je to vlastně jak jednooky mezi slepymi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bolest...

Reagovat
Mateo16

Valverde to su priravky

Reagovat
-R2D2-

Jak tam teď Vini hecoval publikum a ono nic.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Miguel19

Ten Ceballos se tam dobře motá, vůbec neví kde má stát

Reagovat
Mateo16

Najhorsiu su jeho alibisticke prihravky na 5 metrov

Reagovat
Kokesh

A přitom hraje za zásluhu základ, jako předtím Arda nebo Brahim. Měl skvělou přípravu a formu.

Celkově to nefunguje...

Reagovat
Moshe Dajan

taky si říkám, je tam hodně hráčů v lese, ale on i tak docela vyčnívá

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě nejnebezpečnější situace ze strany Mbappého přišly v momentech, kdy byl na levé straně.

Reagovat
Ed_Hazard

Sire zufalstvo a impotencia. Ten tym je naprosta definicia tragickosti ty vole. Toto uz nema obdobu.

Reagovat
misinho7

Crazy ako sa z timu co vyhraval najvacsie trofeje stalo za jedno leto a zmenou jedneho hraca totalne impotentni tim

Reagovat
Ed_Hazard

Nerozumiem cim to je. Ti nladasi su asi extremne premotivovani alebo co. Tam absolutne nic nefunguje. Číry chaos. A ten Ceba to cele dnes len korunuje.

Reagovat
misinho7

no mne pride ze zabudli aj nahravat a spracovavat loptu, sak tolko nepresnosti co mame teraz za jeden zapas sme dakedy nemali za 5...a utok absolutne netusi co a ako. Neviem je to bieda, akoze hovori sa ze hej treba cas nech si to sadne ale tu zatial nie su ani naznaky.

Akoze viem ze to Carlo neurobi ale mohol by posadit raz Mbappeho a vratit sa spat k tomu co bolo uspesne..a potom posadit Viniho a nechat len Mbappeho v tom systeme

Reagovat
Profesor Ikebara

Máš na hřišti dva pitomce, z nichž jeden je uplakánek a druhý je rozmazlený fracek, no a každý z nich si myslí, že je ten nejlepší. Navíc oba jsou zvyklí hrát stejný post. Když si k tomu přičteš některé, co na to nemají, máš výsledek: současný Real.

Reagovat
Laliga

Je to jednoduché na pravo krídle nikto, na ľavom Vini(takže tiež nikto), no a hrať kombinačne nie sme naučený. Ak chceme hrať priamočiaro potrebujeme kvalitu na krídlach, a to aktuálne nemáme. Rodrygo hrá slušne, no príliš často to krídlo opúšťa. Takisto Vasquez hral o triedu lepšie smerom dopredu než Dani v ktoromkoľvek zápase tejto sezóny. Osobne by som tam poslal Lucasa, a takisto Ardu ako falošnú deviatku, a Mbappeho dal na LW.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
MystycMac

Ubrániť 0:0 a Real musi byt spokojný na viac nemajú Betis ma kvalitný tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konci už to nebylo úplně špatné, ale pořád je to strašně, strašně daleko od funkčního systému.

Reagovat
Mateo16

Takto zle na to nebol ani Lopetegui a toho vyhodili po 4 mesiacoch

Jedna vec kolko strat ma Mbappe ale ta zaloha je uplna tragikomedia

Valverde nahrada za Kroosa Ceballos ktory tam posiela 5 metrove prihravky a Tchuameni čo tecie

Reagovat
misinho7

Carlo vravel po LasPalmas ze chce aby bol tim kompaktnejsi a lepsie branil to sa mu podarilo

Ale zabudol ze treba aj nejaky ten gol dat

Reagovat
MystycMac

Už som písal vyššie Real nemá kvalitu nato aby nejaký tým takzvane prestrieľal... začať hrať betón a spoliehať sa že nejaký gol z nejakej skrumáže sa streli ak nie aspoň udržať 0:0 tak by mohli byt aspoň ake také výsledky a Top4 by sa uhrala.

Reagovat
Laliga

Vini klasika, znova len do počtu. Pokazí nepresnou prihrávkou jedinú zaujímavú akciu, a ešte tam ide hecovať publikum. Môže byť rád že ho nevypískali. Momentálne sme s prehľadom najnudnejšie mužstvo v Európe . Utrpenie sledovať tie zápasy, slovami klasika:" nuda, nuda, šeď,šeď".

Perlička: na pravom krídle 3/4 času nikto nie je, to som ešte nevidel

To len dokresľuje ako neskutočne nedocenenou postavou bol celé roky Kroos.

Reagovat
misinho7

Od Toniho nam hlavne teraz chybaju tie dlhe pasy, ked vedel v rychlosti presunut hru na druhu stranu ked bol volny priestor. To teraz nedokaze nikto abo ked aj dakto skusa tak casto to doserie no..

A prave kridlo komedia. Ked tam neni Dani tak nikto

Reagovat
Allianz_Arena

Kroos a Modrič byli naprosto klíčoví hráči. Bez vyvážené zálohy se nedá hrát dobrý fotbal. MSN byli trochu někde jinde než toto trio z Realu, přesto by nikdy nemohli tolik vyniknout bez kvalitní zálohy,

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo na facku, absolutní neodhadnutí aktuální situace a atmosféry na stadionu. Ale oni to s Rodrygem budou prostě dělat pořád, i kdybychom prohrávali 0:3, tak poběží k rohovému praporku a budou máchat rukama do vzduchu.

Reagovat
Visca el barca

Což je dost stupidní

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
los_blancos

Ty si totálny analfabet, boha.

Reagovat
kaja900

Zase hrůza no.. to je poprvé co se těším na repre pauzu.. to neznamená že to po ní bude lepší, ale nezbývá nic jiného než doufat

Reagovat
-R2D2-

Kylian hraje de facto stejně jako ve Francii, rozdíl vidím jen v kvalitě obran. I tam mě přišel kolikrát křečovitej. Jinak nerozumím tomu proč něco jako hru do bloku domácí vůbec používaj, když na to nemaj systém a ani hráče. Chce to nějákou kombinaci kolem vlastního vápna, pomalu, ale jistě nalákat protihráče a pak vyslat do běhu Frantíka nebo Brazilce. Easy. Carlo teda nic moc…

Reagovat
Kokesh

To určitě nehraje. Klouže, zakopává o míč, skáče mu to...dnes to bude asi tak patnáctá zablokována střela. Stále mimo prostor, žádná chemie, nic...

I Vini je s ním poloviční, úplně svázaný.

Reagovat
-R2D2-

Ty říkáš určitě ne a mě to přijde vesměs stejný. Dneska to jen lze svést na chemii, že je mimo apod. Je ale pravda, že vedle něj je Vini divnej..

Reagovat
Kixi Syhimour

15 minut mi stačilo. LM klasicky pro Real

Reagovat
misinho7

no praveze po tomto by som povedal ze prvykrat v historii nepostupime ani do playoff

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ano, hrajete sračku, takže právě není o čem

Reagovat
misinho7

ja viem ze niekto kto videl len LM v playoff kde naozaj sme zapli az ked trebalo tak to tak sudi ale takuto sracku co hrajeme aj teraz v lige sme nehrali snad od cias Lopeteguiho

Reagovat
kaja900

pusť si nás až za pár měsíců.. ještě to bude nějakou dobu utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

až 27. 11.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jděte do prdele. Rudiger ho tam celou dobu drží, pak ho odhodí a nic.

Reagovat
Mateo16

To uz nie je mozne Jeho zakliala kliatba Lakaka

Reagovat
Profesor Ikebara

Jiný kraj, jiný mrav

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos může po zápase klidně nastoupit do letadla Betisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej ho.

Reagovat
Mateo16

Rozhodca za to ze nepiska kazdu situaciu

Reagovat
Laliga

To akoze na toho Ceballosa nezapískal prečo teraz?????

Reagovat
Visca el barca

Běhá po hřišti větší dement než Vinicius!?

Reagovat
Profesor Ikebara

Ne a ani nikdy neběhal a běhat nebude.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl, se nedivím, že no toho kokota furt pískaj.

Reagovat
MystycMac

Sabaly si znich robí dobrý deň ...

Reagovat
misinho7

Vie Mbappe strelit tak aby netrafil hraca?

Reagovat
Mateo16

Sabaly neskutocne to nie je mozne

Reagovat
Jordi Alba

Real baví.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj

Reagovat
Profesor Ikebara

Tohle ovšem bylo pěkné.

Reagovat
misinho7

Kurva konecneeeeeeee a teraz mu to musi zacat padat

Reagovat
Mateo16

Nakoniec to vzdy je o finalnej prihravke

Skvele Valverde

Reagovat
Jordi Alba

Ten Valverde. Vybrat si jednoho hráče z Realu, tak je to on.

Reagovat
Visca el barca

Nuda. Já bych si vybral Mbappého a mrsknul ho na jeho pozici. Yamal by mu narozdíl od toho tragéda nahrál na 50

gólků

Reagovat
Jordi Alba

Přeš Raphinaldinha by si nějakej Mbappé neškrtl.

Reagovat
PP

ty vaše vzdušné zámky jsou fakt kouzelné..

Reagovat
Visca el barca

Tak Yamal má v 17 letech daleko větší herní inteligenci no.

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak to není, to jen ty si nechceš připustit, že to tak doopravdy je.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
Registrujisejenproto

Yamal se z toho, jak je pretezovany, do par mesicu zrakvi na rok, a uz se nikdy v podobne fazonce nevrati

Reagovat
Laliga

Reagovat
Mateo16

ze offside

Reagovat
Mateo16

Brahim za prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil si pro to.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale penalta správně.

Reagovat
PP

bohužel..

Reagovat
Profesor Ikebara

druhou žlutou za simulaci a jdi do prdele!

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Cracker10

Me teda prislo ze do nej nabehl.

Reagovat
Profesor Ikebara

Samozřejmě že ano.

Reagovat
ADM

Sudí, vylej ho pls

Reagovat
MystycMac

Ale treba pochváliť rozhodcu zbytočne nepíska hlúposti...

Reagovat
misinho7

Vini za to ze nechal Mbappemu penaltu

Reagovat
Cracker10

Reagovat
misinho7

?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Manik...

Reagovat
-R2D2-

Pecka jasná, ale z principu mu dát druhou žlutou by potěšilo. Obhodit si gólmana a pak spadnout po kontaktu.

Reagovat
Kokesh

Omg

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Miguel19

Tak to bývá, že spadneš po kontaktu.

Reagovat
Profesor Ikebara

On ale nespadl po kontaktu. Skočil a nohou si štrejchnul o brankáře, to je docela velký rozdíl. Brankář jeho pád nezpůsobil. Kdyby měl rozhodčí koule, dá mu druhou žlutou a nazdar, ale to byl právě ten problém. Musel by vyhodit blbečka, který by ho pak nařkl z rasismu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Cracker10

Taky jsem si myslel ze ho vyleje, proste do nej nabehl a spadnul.

Reagovat
-R2D2-

hezky

Reagovat
Kokesh

https://x.com/totalBarca/status/1830353086193242236?t=DnMG9wCPWHzE6zERWnjxFg&s=19

Ses slepej? V tom druhým záběru je to krásné detailně vidět...

Reagovat
Profesor Ikebara

Ne nejsem, to spíš ty jsi na kokeši.

Reagovat
Raul=Real

Si slepý.

Reagovat
Profesor Ikebara

Já také někomu fandím, ale kdyby měli za tohle penaltu, tak v klidu napíšu, že je to poděl. Fanoušek Realu a jednoho nejmenovaného klubu u nás se bude do krve hádat a tvrdit nesmysly, i přes to, že je to evidentní. Jestli já jsem slepý, tak ty jsi mimoň obecný.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Moshe Dajan

útočný faul Vinicia, kopl brankáře do stehna a to nemá

Reagovat
Cracker10

Nevidim, sorry.

Reagovat
Kokesh

Tak sleduj jeho levou nohu a GK pravou. Ta Neymarovská vložka přišla až po tom střetu....jestli to nevidíte, pak už asi není pomoci.

Reagovat
Profesor Ikebara

Už to neber!

Reagovat
Cracker10

Ja uz spouste rozhodnuti fakt nerozumim, piskaj to jak se jim zachce, za me tohle proste nebyl faul. A piskal bych tu situaci z prvniho polocasu (myslim) a to zas nic

Reagovat
Profesor Ikebara

On jen vidí to, co chce vidět. Vloží sem video, na kterém je vidět, jak se Vinicius odráží pravou nohou ještě předtím, než vůbec k nějakému kontaktu dojde, ale bude nás přesvědčovat o opaku.

Reagovat
-R2D2-

Hlavně ten záběr čelem k bráně, kde Vini tělem letí doprava a nohama doleva.

Reagovat
Profesor Ikebara

Přesně.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
unk

Brahim zas zmenil zapas, skoda ze to vie len z lavicky

Reagovat
Cracker10

Valverde zmenil zapas.

Reagovat
Miguel19

Mbappé vs. Haaland - 2:6.

Reagovat
Visca el barca

2:7

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
Visca el barca

Jop

Reagovat
Miguel19

Nechám tě v tom.

Reagovat
Visca el barca

Stačí si otevřít livesport.

Reagovat
Cracker10

Ma 7

Reagovat
Miguel19

Vidíte, ale já beru jeho úvodní sezonu v City, stejně jako úvodní sezonu Mbappého v Realu. Švih a prásk.

Reagovat
Visca el barca

Určitě no

Reagovat
Miguel19

Logicky nebudeš porovnávat s letoškem, když už je tam třetí sezonu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl to je ale hodně nepovedené od tebe.

Reagovat
Visca el barca

Je no

Reagovat
misinho7

ked uz 3:7

Reagovat
Jordi Alba

O 6 žonglů víc, jak Demblba při představovačce.

Reagovat
-R2D2-

A tohle taky uvidíš jen v Madridu: borec hrál celej zápas tužku, pak se prosadí div ne do prázdný, a že chvíku před tím byla prázdná brána problém, další gól z penalty a na Barnabeu se při jeho střídání děje standing ovation…

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
O.Giroud

tiež by som tlieskal, že konečne ide dole

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MystycMac

v momentálnej situácii Realu je hráč ktorý dokáže dať gól hocijaký je boh...

Reagovat
misinho7

jj lebo kebyze hraje za Barcu a ide tak dole tak ho vypiskaju nie je pekne ze Barca sa tak zaujima o nase zapasy ale niektorym jebe.

Borec dal prvy ligovy gol, dokonca 2. Asi nanho piskat nebudu ale povzbudia ho a daju mu stading ovation...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Miguel19

Ten Endrick má na hlavě slušnou párty. To je děs tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea by zapadl.

Reagovat
Profesor Ikebara

Na Cucurellu ale nemá.

Reagovat
Cracker10

Camavinga dobrej predator

Reagovat
Well

Vypadal jak nějaký reggae zpěvák.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Visca el barca

Vypadá jako debil.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
kaja900

Reagovat
los_blancos

Jamajčan.

Reagovat
Profesor Ikebara

Když porovnám hru Barcelony a Realu, tak to je nebe a dudy. Fotbal v podání Barcelony vypadá strašně jednoduše, ti kluci se tím baví a jsou samý úsměv. V porovnání s tím je hra Realu hnus a k tomu ještě ten zloprcek. Škoda, že už nejsou hráči, jako byl třeba Stam. Ten by ho naučil se chovat na hřišti.

Reagovat
kaja900

Aktuálně ano, ale porovnával bych na konci sezony, ne po třech zápasech

Reagovat
Profesor Ikebara

A teď mi vysvětli, proč bych měl porovnávat až na konci sezony? Co to je za blbost? Porovnávám momentální výkonnost. Za měsíc tady v klidu můžu napsat, že na Barceloně je deka a Real se rozehrál k výborným výkonům. To že se vám momentálně nedaří, je fakt a nechápu, proč se tomu tak bráníte. to, co jsi napsal je jak názor od nějakého dítěte.

Reagovat
kaja900

Nikdo se tomu nebrání, naopak jsme většina nespokojený s výkony tak tu nepiš blbosti, na to už je tu MystycMac

Reagovat
CHONG

Odplav...

Reagovat
Profesor Ikebara

Co očekáváš? Že mi tady nějaký rýžožrout napíše abych sem nepsal a já ho poslechnu?

Reagovat
CHONG

Jo

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak jsi naivní. A zřejmě ještě nevyzrálý.

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
los_blancos

Spokojnosť, oveľa lepšie než minulé zápasy. Konečne sme hrali ako tím, aj keď v útoku stále docela trápenka. Tchou je najlepší.

Reagovat
los_blancos
Reagovat
MarcoBanco

Vačšie utrpenie ako hra Realu je určite sledovať týchto 2 odborníkov ktorý zaspamovali celú diskusiu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele