LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

19.04., 09:11, aktualizováno 22.04., 08:34
Previews
Sergio Ramos (© AFP)

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Sevilla FC - RCD Mallorca

pondělí 21:00

Fotbalisté Sevilly chtějí potvrdit dvě venkovní výhry v řadě domácím vítězstvím nad Mallorcou. Andalusané mají stále šanci skončit v první polovině tabulky a minimálně to, by mělo být jejich cílem. Oproti tomu Mallorca nemá jistou záchranu a body by se jí náramně hodily.

Mallorca prosincové utkání na Estadio Iberostar vyhrála jedinou brankou Cyla Larina a za podobný výsledek by se jistě nezlobila. Favoritem však přes všechny peripetie zůstává Sevilla, která v minulých kolech ukázala, že se s ní musí počítat.

Rojiblancos mají za sebou další nepovedenou sezonu, to už je teď jisté, na druhou stranu několikrát ukázala, že má potenciál zase hrát o pohárovou Evropu. Sevilla před týdnem porazila Las Palmas 2:0 a kolo před tím udolala i Getafe, nicméně tři výhry v řadě slepit v této sezoně nedokázala. Právě kontinuita výsledků je největším problémem, který Sevillu trápil už v předchozích sezonách.

Na dobrý výsledek si brousí zuby i Mallorca, která stále nemá jistou záchranu. Bermellones sice mají náskok šesti bodů i jedno utkání k dobru, ale čeká je těžký duel na hřišti zkušené Sevilly. Ani forma Mallorcy není kdovíjaká, i když Real Madrid či Barcelona se na vítězství proti ní pořádně nadřeli. Hosté naposledy porazily Granadu 1:0 a potvrdili tím trend, že moc gólů neinkasují ani nedávají.

Už bylo řečeno, že Mallorca poslední vzájemný duel vyhrála, ale celkově jsou na tom lépe Rojiblancos. Sevilla bude na vlastním hřišti potvrzovat roli favorita, ale jednoduché to mít nebude.

Do sestavy Sevilly se vrací Marcoas Acuńa, ovšem scházet budou Djibril Sow a Kike Salas. Pokud jde o Mallorcu, ta bude v pondělí kompletní.

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Navas, Bade, Ramos, Acuna - Ocampos, Soumare, Gudelj, Lukebakio - Romero, En-Nesyri

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Maffeo, Gonzalez, Raillo, Nastašić, Lato - A Sanchez, S Costa, D Rodriguez - Muriqi, Larin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.13 - 4.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad

neděle 14:00

Nedělní program španělské LaLigy otevře od dvou hodin souboj mezi Realem Sociedad a madridským Getafe, který se odehraje na Coliseum Alfonso Pérez. Domácí se zde budou v důležitém utkání pokoušet vykřesat naději na posun mezi elitní sedmičku, která by měla znamenat účast v pohárové Evropě pro příští sezónu. Naopak hosté si chtějí udržet šestou příčku a zahrát si tak Evropskou ligu.

Tým z madridského předměstí v současné době neprožívá příliš povedené období. Svěřenci kouče Bordalase Jiméneze mají z posledních sedmi zápasů bilanci jedné výhry, tří remíz a tří porážek, přičemž v posledních dvou utkání nedokázali skórovat. Naposledy získali bod za bezbrankovou remízu 0:0 s Rayem.

I tak bude ale pro "Azulones” tato sezóna s největší pravděpodobností úspěšnější, než byla ta minulá. V ní se totiž museli až do posledního kola strachovat o záchranu, kterou nakonec díky bezbrankové remíze s Valladolidem i vybojovali.

To mužstvo z města San Sebastián je na tom v tabulce o pět příček lépe. Má na svém kontě padesát bodů a na vyšší než šestou pozici se bude drát už jen velmi těžko. I proto asi budou fanoušci tuto sezónu hodnotit o něco negativněji než tu minulou, kdy se Baskům podařilo ze čtvrtého místa proklouznout do Ligy mistrů.

Po třech vyhraných zápasech v řadě přišla nečekaná ztráta v podobě remízy s poslední Almerií. Utkání po úvodním gólu Embarby sice dokázali domácí otočit na 2:1 trefami Beckera a Oyarzabala, pět minut před koncem byl ale vyloučen Zubeldía, který navíc fauloval ve vápně a pokutový kop proměnil opět Embarba. Andaluský celek tak obral o body dalšího favorita a přiblížil se předposlední Granadě už na čtyři body.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Carmona, Dakonam, Alderete, Álvarez - Greenwood, Maksimović Milla, Rico - Latasa, Mata

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traoré, Elustondo, Le Normand, Galan - Zakharyan, Benat, Merino, Kubo - Becker, Oyarzabal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.84 - 3.07 - 2.26

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

UD Almería - Villarreal CF

neděle 16:15

Poslední Almería se postupně přeci jen zvedá. Na záchranu už přesto s velkou pravděpodobností nebude schopna dosáhnout. Vykřesat alespoň další malou jiskřičku naděje se pokusí v domácím utkání v rámci dvaatřicátého kola, kdy bude hostit ambiciózní Villarreal.

Ten se sice v posledních dvou kolech přeci jenom výsledkově zasekl, přesto se po nepříliš povedeném začátku sezóny vyškrábal už na deváté místo a boj o pohárové příčky pro něj ještě není definitivně ztracen. I tak ale na sedmý Betis ztrácí devět bodů a pokud se bude chtít ucházet o účast v Evropě pro příští sezónu, bude muset zbytkem soutěže projít takřka bez zaváhání.

To se mu však nepovedlo v utkání na apríla, kdy doma padl s madridským Atléticem, ani v náročném zápase na San Mamés v minulém kole. Domácí zde, posíleni triumfem v Copa del Rey, svedli se Žlutou ponorkou velmi tuhou bitvu, ve které ale byli hosté o něco lepším týmem. Jenže v jedenácté minutě zahodil Moreno pokutový kop, hned po pauze byl po druhé žluté vyloučen Comesana a domácí Lvi přesilovku zužitkovali v šestašedesáté minutě, kdy se prosadil Sancet. Závěr ale patřil Villarrealu. Nařízený pokutový kop proměnil v nastaveném čase Parejo a zařídil tak svému týmu alespoň bod.

"Almeriensistas” dokázali v minulém utkání šokovat Real Sociedad a připsat si do tabulky další bod. Tým, který se po celou dobu sezóny neodlepil z poslední příčky se nyní předposlední Granadě přiblížil již na rozdíl pouhých čtyř bodů. Přesto k případné záchraně vede pro Andalusany velmi trnitá, skoro až neschůdná cesta, vždyť na sedmnáctou Celtu ztrácejí sedm kol před koncem propastných 14 bodů!

Jak už bylo zmíněno, Almería dokázala o body v minulém kole obrat aspiranta na evropské poháry, Real Sociedad, a to navíc na jeho stadionu. Outsider šel do vedení po půlhodině, Baskové ale vývoj otočili. Pak ale ve vápně stáhl svého unikajícího soupeře Zubeldía, který byl vyloučen a navíc se kopala penalta. Tu svým druhým přesným zásahem v utkání proměnil Embarba a rozesmutněl domácí fanoušky.

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Pubill, Chumi, González, Langa - Robertone, Lopy - Romero, Viera, Embarba; - Baptistão

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Jörgensen - Femenia, Mandi, Mosquera, A Moreno - Traoré, Capoue, Parejo, Baena - G Moreno, Sørloth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 4.24 - 1.99

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Atlético Madrid

neděle 18:30

Depotivo Alavés ještě nemá jistotu záchrany a sedm kol před koncem ještě potřebuje získat nějaké body. V nedělí v podvečer se mu naskýtá příležitost, ovšem jeho soupeřem bude silné Atlético. Madridský celek má také o motivaci postaráno, protože potřebuje minimálně udržet stávající čtvrté místo.

Jistá účast v milionářské soutěži je pro Atlético zcela zásadní. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho se letos poroučeli z Ligy mistrů ve čtvrtfinále, když nezvládli odvetu s Borussií Dortmund a poslední "fronta", která ještě zbývá, je ta na domácí scéně. O titul přitom nejde.

Atlético je aktuálně na čtvrtém místě, ale musí se ohánět. V závěsu číhá především Athletic Club, jenž se v boji o čtvrté místo ještě naladil vítězstvím v poháru. Los Colchoneros se naštěstí dokázali vypořádat s dvěma ligovými porážkami od Barcelony a Cádizu a postupně porazili Villarreal i Gironu. Simeoneho tým má pořád šanci poskočit na třetí příčku, kterou má v držení Girona. Rozdíl v tabulce sice činí sedm bodů, ale Atlético má utkání k dobru.

Body potřebují i domácí a Alavés čeká bezesporu hodně složitý úkol, obzvlášť, když se v posledních týdnech nepotýká s optimální formou. Prohrál už tři zápasy v řadě a stále nemá jistou záchranu. Sedm kol před koncem soutěže má sedmibodový náskok a nemůže být v klidu. K jistotě záchrany potřebuje uhrát ještě nějaké body a proti Atléticu to bude oříšek.

Favorizované Atlético má s Deportivem výrazně lepší vzájemnou bilanci, na druhou stranu poslední návštěvu stadionu Mendizorrotza nezvládlo a prohrálo 0:1. Od té doby spolu hrála obě mužstva dvakrát a pokaždé na půdě Atlética, letošní vzájemný duel ovládli Colchoneros 2:1.

Domácí Alavés bude bez služeb Adriana Rodrigueze a Aleksandara Sedlara. Jde o jediné absence, se kterými se trenér García musí vypořádat. Kompletní nebude ani Atlético, Memphis Depay, Marcos Paulo a Thomas Lemar zůstávají mezi zraněnými a přibyl k nim i Álvaro Morata. K dispozici není ani potrestaný Marcos Llorente.

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Gorosabel, Tenaglia, Marin, Duarte - Guevara, Blanco - Rebbach, Panichelli, Sola - Omorodion

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Witsel, Gimenez, Hermoso - Molina, Barrios, Koke, De Paul, Lino - Correa, Griezmann

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 3.50 - 1.80

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona

neděle 21:00

Zraky většiny fotbalových fanoušků z celého světa se budou v neděli od devíti hodin upínat do španělské metropole. V Madridu se po více než roce uskuteční derby s velkým D, tedy El Clásico s pořadovým číslem 257. Domácí Real v něm vyzve současného španělského mistra Barcelonu, a to potřetí a zároveň naposledy v této sezóně. Obě dvě předchozí utkání opanovali Los Blancos, navíc se aktuálně nacházejí v o poznání lepší fazóně. Dokáží Katalánci překvapit a na třetí pokus svého soka porazit?

Madridský celek prožívá období snů. Nejenže se vyšvihl do čela tabulky právě před Barcelonu, a to již o osm bodů, ale zároveň dokázal v Lize mistrů projít přes rivala posledních sezón, Manchester City. S ním se utkal již ve třetím ročníku milionářské soutěže za sebou a dokázal mu oplatit loňský semifinálový debakl, kdy jej Citizens na svém domácím stadionu dokázali porazit v poměru 4:0.

Nyní se mezi těmito soupeři jednalo o o poznání vyrovnanější partii a je třeba zdůraznit, že zejména první utkání na Santiago Bernabéu sneslo to nejpřísnější měřítko. Nádherný duel plný obratů nakonec přinesl remízu 3:3 a pozitivní naladění spíše pro anglický celek, který si tak do domácí odvety odvážel cennou remízu.

Jenže zápas na Etihad se nesl v úplně jiném duchu. Hosté šli rychle do vedení po gólu Rodryga a poté se prezentovali velmi kompaktní a neprostupnou obranou, kterou domácí nemohli dlouho překonat. V průběhu 120 minut se to povedlo pouze De Bruynemu a tak šlo se do penalt. V nich byli úspěšnější právě Španělé a vybojovali si tak účast v semifinále, v němž se utkají s Bayernem.

V lize pak ve značně obměněné sestavě dokázali Ancelottiho svěřenci porazit Mallorcu v poměru 1:0, když jediný gól zápasu dal chvíli po pauze Tchouaméni.

Podobně dobře si v lize vedou také Katalánci, kteří neprohráli už deset utkání v řadě. Naposledy dokázali zvítězit na půdě potápějícího se Cádizu. Ten se sice prezentoval poměrně sympatickou hrou, na bodový zisk to ale nestačilo. Jediným gólem rozhodl utkání João Félix, který se prosadil parádními nůžkami po rohovém kopu.

Jenže, na obhajobu titulu to pro Xaviho svěřence nevypadá, loučící se trenér navíc nedosáhne ani na jinou cennou trofej. Z Copa del Rey vyřadil Barcelonu pozdější vítěz, Bilbao, a z Ligy mistrů se Katalánci poroučeli po vyhroceném čtvrtfinále s PSG. Po odvetném zápase na Olympijském stadionu to byl právě trenér domácích, který si nejhlasitěji stěžoval, a to zejména na výkon rumunského sudího Kovacse.

Ten po úvodním gólu Raphinhy sporně vyloučil Ronalda Araúja, což následně vedlo k obratu v utkání. Postup francouzského mistra zařídil kromě Vitinhy a Mbappého také bývalý hráč Blaugranas, Dembélé, který zápas svým gólem vyrovnal. Své emoce nezvládl také Xavi, který tak byl ve svém posledním pohárovém utkání na lavičce Barcelony vyloučen.

Nyní tedy bude chtít tento výlev za pomoci svých svěřenců napravit, proti nim je ale mimo jiné také statistika vzájemných utkání. Oba nesmiřitelní rivalové se v sezóně potkali dvakrát a pokaždé vyšla z utkání vítězně Ancelottiho družina. Poprvé se radovala z vítězství 2:1 v Barceloně, podruhé pak díky výhře 4:1 uzmula v Rijádu Španělský Superpohár. Jak se vyvine třetí duel mezi oběma soupeři v sezóně, na to odpoví až nedělní večer.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Lunin - Carvajal, Rüdiger, Tchouaméni, Mendy - Valverde, Camavinga, Kroos - Bellingham - Vinícius, Rodrygo

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Koundé, Araújo, Cubarsi, Cancelo - Gündoğan, Christensen, F de Jong - Pedri, Lewandowski, Raphinha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.38 - 4.45

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Celta Vigo - UD Las Palmas

sobota 14:00

Celta Vigo se v poslední době dostává nahoru, ale v tabulce pořád zůstává daleko za očekáváním. S cílem urvat další cenné body si na sobotní odpoledne pozvala Las Palmas, které ve Vigu bude hledat ztracenou formu.

Celta se nachází až na sedmnáctém místě a v žádném případě si nemůže být jistá záchranou. Sestupové pásmo je pořád vzdáleno jen pouhé tři body. Nicméně tým vedený koučem Claudiem Giráldezem může mít dobrý pocit z toho, jak se pod novým trenérem prezentuje. Jeho forma se bezpochyby zlepšuje. Před pár dny to byl měsíc od doby, kdy se Giráldez ujal Celty a zatím vedl své nové svěřence ve třech duelech. Hned na úvod dokázal porazit Sevillu, na což navázal remízou s Rayem.

Jen to minulé kolo mu nevyšlo, Celta těsně o jednu branku nestačila na domácí Real Betis. Výkon ale nepodala špatný. Doma s Las Palmas navíc neprohrála už od roku 2011. Las Palmas se v tuto chvíli nachází v mnohem horší pozici. Už ve čtyřech po sobě jdoucích utkáních prohrálo a navíc se za tuhle porci utkání ani jednou střelecky neprosadilo. Minule jeho domov vykradla Sevilla, která si vzala tři body díky trefám En-Nesyriho s Lukebakiem. Las Palmas navíc hrálo skoro celé utkání bez vyloučeného Saúla Coca, jenž inkasoval přímou červenou už po šesti minutách hry, a který mu tentokrát bude chybět.

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Manquillo, Jailson, Dominguez - Mingueza, Beltrán, Sotelo, Alvárez - Aspas, Larsen, Bamba

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Valles - A. Suárez, Lemos, Marmol, S. Cardona - Munir, Muñoz, Perrone, K. Rodriguez, Moleiro - Sandro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.96 - 5.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - CA Osasuna

sobota 16:15

Krátce po čtvrté hodině odpolední v sobotu se na Campo de Fútbol de Vallecas ukáže Osasuna. A i když ta získala v tabulce o osm bodů víc než domácí, tak současná forma favorizuje spíš mužstvo mladého trenéra Iñiga Péreze.

Ten se kormidla v týmu Raya ujal v polovině února a zatím si nevede vůbec špatně. Dokázal svůj nový tým vytáhnout ze sestupových starostí až na současnou 16. příčku s tím, že od sestupového pásma jeho svěřence dělí relativně pohodlných šest bodů. Od začátku března trénoval mužstvo v pěti utkáních a prohrál s ním jen jednou, o všechny body doma obral Real Betis a připsal si celkově šest bodů.

Nicméně musí pracovat na větší kvalitě v zakončení, protože ofenzivní složka hry Ray pokulhává. V posledních pěti duelech dalo Rayo jen tři branky. A ono se špatně hraje o záchranu, když tři vaši nejlepší střelci dali dohromady jen pouhých 12 branek! Momentálně nedalo Rayo gól už ve dvou minulých duelech a před trenérem Pérezem je v tomhle ohledu ještě dost práce. Přeci jen, méně branek než Rayo dalo v lize jen jedno jediné mužstvo a to osmnáctý Cádiz, který dal dohromady pouhých 21 gólů.

Doma si Rayo na Osasunu docela věří, prohrálo tady s ní jen tři duely za posledních 22 let. A že by Osasuna teď měla kdovíjakou formu, to se rozhodně říct nedá. Mužstvo z Pamplony totiž prohrálo z posledních šesti utkání rovnou polovinu, i když je fakt, že mělo dost složitý los. Postupně se o body popralo s Gironou, Realem Madrid nebo Valencií, shodně prohrálo všechny tři zápasy. Ve venkovních duelech je ale lepších jen sedm mužstev v celé lize.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Mumin, Lejeune, Chavarria - De Frutos, U. López, Valentin, Palazón - Camello, Nteka

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, D. García, Herrando, Cruz - Ibáñez, Moncayola, Muñoz, M. Gómez - R. García, Arnaiz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.05 - 4.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis

sobota 18:30

Valencia stále nevzdává boj o poháry a v sobotu může čerpat výhodu domácího prostředí v dalším klíčovém souboji o ně. Na Mestalle se ukáže Real Betis, který ztrácí na Los Che jen dva body a poháry ho taky velmi lákají.

O pohárovou Evropu se v těchto finálních týdnech strhl velký boj i ve španělské LaLize. Na kýžené šesté příčce se nachází Real Sociedad, ale musí si hlídat záda. Jeho náskok na nejbližší pronásledovatele činí jen tři body, takže se z kola na kolo může dostat mimo tuhle prestižní zónu. Za ním si na poháry brousí zuby minimálně dva žraloci a právě ty čeká v sobotu navečer vzájemný duel. Domácí Valencia chce získat třetí výhru v řadě a nadechuje se k mocnému finiši.

Mužstvo vedené někdejším skvělým záložníkem Rubénem Barajou neprohrálo už ve třech duelech po sobě, dva poslední z toho vyhrálo. Radost musí Barajovi dělat zejména obrana, která už tři ligové zápasy zůstala nepokořena. Po dvou venkovních výhrách se Los Che nyní vrací domů na Mestallu, kde se jim dobře daří. Doma v sezoně prohráli jen dva zápasy z patnácti a pouze šest týmů je na tom doma lépe.

Zabrat by ale měl útok, který dal zatím jen 34 branek a v celé lize najdeme rovnou jedenáct mužstev, která pálí přesněji. Atmosféra Mestally naštěstí pro Barajovy svěřence nedělá Realu Betis dvakrát nejlépe, vyhráli zde jen třikrát za posledních deset let. A na své by si tentokrát mohl přijít i nestranný fanoušek, neboť bývá dobrým zvykem, že v utkání těchto dvou soupeřů padají často góly. Bez branek se obě jedenáctky rozešly naposledy v roce 2018.

Manuel Pellegrini nezažívá zrovna ideální časy a přemýšlí, jak ze svých hráčů dostat víc. V minulém kole si Verdiblancos sice poradili s Celtou Vigo, ale bylo to taky jejich první vítězství po sérii čtyř porážek. Tahle negativní šňůra měla za následek pád na současné osmé místo, přičemž Béticos ztrácí na poháry už pět bodů. Nadcházející souboj s Valencií proto potřebují za každou cenu vyhrát.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Foulquier, Mosquera, Ozkacar, Vazquez - F. Pérez, Guerra, Pepelu, D. López - Almeida, Duro

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda - Rodriguez, Cardoso - Fornals, Isco, Fékir - Willian José

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.06 - 2.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Girona FC - Cádiz CF

sobota 21:00

Sedm kol zbývá Gironě k historickému postupu do Ligy mistrů, tedy pokud je zvládne. Osmibodový náskok před pátým Athleticem se jeví jako dostatečný, ale dokud nebude hotovo, nemůžou si být Katalánci ničím jistí. Gironu čeká v domácím prostředí Cádiz, jenž pro změnu bojuje o záchranu.

Je to důležité utkání pro obě mužstva, ale přeci jenom o něco více pro hostující celek. Cádiz zůstává sedm kol před koncem soutěže na sestupových příčkách a jeho manko na Celtu Vigo vzrostlo už na tři body. Situace není beznadějná, obzvlášť, když se nedávno podařilo porazit Granadu i favorizované Atlético Madrid. Blízko cennému bodu byli "Kanárci" i proti Barceloně, ale na trefu Félixe ze 37. minuty nedokázali odpovědět.

Těžký los pro Cádiz pokračuje i o víkendu. "Kanárci" zavítají na půdu Girony, která ještě nedávno bojovala s Realem Madrid o vedoucí příčku. Dech však Kataláncům začal docházet a hlavní prioritou teď zůstává udržení první čtyřky, které zaručí účast v základní skupině Ligy mistrů. Girona je velkému snu už velice blízko, nicméně pořád zbývá odehrát sedm kol, které dohromady představují ještě 21 bodů.

Girona před týdnem nestačila na Atlético Madrid a střídá pravidelně výhry s prohrami. Dvě vítězství v řadě si naposledy připsala koncem ledna a od té doby se jí to nepodařilo.

Domácí budou bez Joela Rocy, Ricarda Artera i Viktora Cyhankova. Pokud jde o hosty, těm schází José Mari, Romingue Kouamé, Luis Hernandéz a Fede San Emeterio.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - E Garcia, D Lopez, Blind, Gutierrez - Martin, Herrera, A Garcia - Portu, Dovbyk, Savio

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Ousou, Chust, Pires - Sobrino, A Fernandez, Alcaraz, Navarro - Gomez, Juanmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.99 - 8.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Granada CF

pátek 21:00

V pátek vytáhne do boje Athletic, na jehož půdu zavítá Granada. Ta sice v minulém kole přerušila opravdu dlouhou sérii nepovedených výsledků, ale o tom, kdo bude na stadionu San Mamés jasným favoritem, nemůže být sporu.

A to přesto, že domácí Athletic teď v posledních dnech zrovna nezáří. Můžeme to možná přičítat faktu, že baskičtí Lvi slaně opanovali letošní ročník Copa del Rey a v nedávném finále porazili Mallorcu. Což byl samozřejmě velký úspěch, nicméně předtím padli s Realem Madrid a v minulém kole LaLigy také nebodovali naplno. Proti Villarrealu sice Athletic hrál většinu druhé půle v početní výhodě, jenže na víc než na remízu se nezmohl.

Bylo to hodně hořké utkání, neboť hostující Dani Parejo vyrovnával na konečných 1:1 až penaltou z páté minuty nastaveného času. Výsledkem je, že družina trenéra Ernesta Valverdeho se ocitá až na pátém místě, čtyři body ztrácí na čtvrté Atlético Madrid a doufá, že v pátek večer se vysněné příčce zaručující start v dalším ročníku Ligy mistrů přiblíží více.

Navíc právě Atlético na ně čeká v tom dalším ligovém klání, takže o čtvrtou příčku se strhne opravdu tuhý boj. A Athletic má vše ve svých rukách. Tentokrát zřejmě nebude hrát obránce Yeray Alvárez, do hry se však vrací Ruiz de Galarreta. Hosté dorazí bez zraněného Oscara Melenda.

Granada má s Athleticem velmi dobré zkušenosti, už ve třech minulých duelech s ním neprohrála. Trenér José Ramon Sandoval nicméně pořád nemůže mít klidné spaní, i když jeho hráči minulé kolo zvládli a vyhráli nad Alavésem. Předtím ovšem pět utkání v řadě prohráli a pořád jim patří až předposlední příčka se ztrátou jedenácti bodů na záchranu.

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, Paredes, Yuri - Ruiz de Galarreta, Prados - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta

Granada CF - pravděpodobná sestava:
Batalla - Méndez, Rubio, Miquel, Neva - Pellistri, Gumbau, Ruiz, Jozwiak - Boyé, Uzuni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.76 - 12.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
31
24
6
1
67 : 20
78
2
FC Barcelona
31
21
7
3
62 : 34
70
3
Girona FC
31
20
5
6
63 : 39
65
4
Atlético Madrid
31
19
4
8
59 : 36
61
5
Athletic Bilbao
31
16
9
6
51 : 29
57
6
Real Sociedad
31
13
11
7
45 : 33
50
7
Valencia CF
31
13
8
10
34 : 32
47
8
Real Betis
31
11
12
8
38 : 37
45
9
Villarreal CF
31
10
9
12
49 : 54
39
10
Getafe CF
31
9
12
10
37 : 43
39
11
CA Osasuna
31
11
6
14
36 : 44
39
12
UD Las Palmas
31
10
7
14
29 : 35
37
13
Sevilla FC
31
8
10
13
39 : 44
34
14
Deportivo Alavés
31
8
8
15
26 : 38
32
15
RCD Mallorca
31
6
13
12
25 : 36
31
16
Rayo Vallecano
31
6
13
12
25 : 38
31
17
Celta Vigo
31
6
10
15
33 : 46
28
18
Cádiz CF
31
4
13
14
21 : 41
25
19
Granada CF
31
3
8
20
32 : 60
17
20
UD Almería
31
1
11
19
30 : 62
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (466)

Přidat komentář
Kokesh
Reagovat
Mateo16

Musi sa mu uznat ze vie kedy treba odist , dufam ze si Modric bude brat priklad

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Tony Stark
Reagovat
Keboto

Jj fotbalportal jako důvěryhodné a vůbec né clickbait stránka/médium

Nezvladajko jsi tu možná tak ty když se více staráš a řešíš nepodložené informace, u kterých není ani uveden zdroj, o trenérovi týmu kterému nefandíš a ještě si dáš tu práci to sdílet a šířit na další stránky -

Je opravdu hrozné jak jsou někdy fandové Barcy a Realu ubozí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Argumentace na clickbait stránku pomocí SportBible?

Reagovat
Messiáš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Keboto

Ten tu ubohost fandů našich dvou klubů chce dokázat opravdu důkladně když jsem dá ještě trapnější a méně důvěrýhod zdroj - tady už se nedá dát bod ani za tu ubohou snahu - jediné co mě na tom obzvláště na EF mrzí že spoustu fanoušků barcy jsou stejně ubozí jako toto individuum, které se mi nevím proč snaží zase vnutit tyhle trapné dezinformace z pochybných zdrojů - ať už řekl Xavi cokoliv tak my se to určitě nedozvíme a už vůbec ne z takovýchto zdrojů

Člověk tady pak ani nemůže normálně pokecat o fotbale jak s respektujícím se soupeřovým fandou ale bohužel kolikrát ani s fandou stejného klubu - a pak se tu ještě někdo diví že stránky přeorientují na pouhou návštěvnost když do diskuzí chodí jen takovýto agresivní hlupáci a trolové - přitom je pořád dost lidí kteři by si v klidu rádi podiskutovali čistě jen o fotbale na místo toho aby se řešili je okolní sračky které přímo s fotbalovým dějem téměř nesouvisí a mě např ani nezajímají - mé zajímá fotbal - taktika apod a ne hádky s hlupáky

Reagovat
celeb

ja sa skor cudujem, ze mu ne EUFA neflaskla za to spravanie poriadny ban na Europske sutaze. Robi hanbu sebe ale aj klubu.

Za 1. nechapem jeho rant za vylucenie Arauja - bol poslednym braniacim hracom? Bol. Fauloval Barcolu? Z prvych zaberov to vyzeralo ako slaby faul rukami, ale nasledne bolo vidiet, ze faul nohami sa ustat nedal - cize 100% jasny faul, potvrdeny aj VARom. Keby radsej namiesto grobianskeho nadavania rozdocom si lepsie premyslel v akej situacii je zapas (+2 goly) a koho stiahnut (za mna jednoznacne pomaly 36 rocneho Lewu), tak sme mozno mohli do SF stale postupovat my. Lenze ten nervak sa spamatal az po vyrovnaciom gole a ten presun Raphinhu uz prisiel neskoro, nasledne Lewa (ktoreho tam uplne zbytocne nechal) odflakol branenie Vitinhu a cez neho siel 2. gol.

Lenze aby si ten nervak priznal chybu - taku este nehrali.

Inak napr ETH, Calcona a mnohi dalsi treneri beru vsetku vinu na seba, aby snali tlak z hracov - na to nervak este nedorastol.

Vam v Madride este bude za Xavim na nasej lavicke smutno.

Reagovat
Front hell

Proto už ETH půl roku brečí jak United poškodili proti Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

preco by mu UEFA davala ban na europske sutaze ked uz v nich nikdy nebude koucovat?

Reagovat
celeb

tak snad za nas uz nebude, aj ked este pred tyzdnom som cital viacero clankov, ze Laporta na neho naliehal, aby si to s odchodom rozmyslel a trenoval nas aj dalsiu sezonu. Kludne vsak moze trenovat niekoho dalsieho, kto posobi v EL/KL

Reagovat
Keboto

Tady naopak musím souhlasit Xavi - ač ze začátku jeho angažmá to vypadalo velmi slibně tak obzvláště poslední dobou dělá Barce svým chováním ostudu - v červených kartách pro trenéry udělá určitě nějaký rekord a to brečení za jasnou červenou pro Arauja že tím rozhodčí zabil zápas znělo opravdu trapně až jsem se i mírně za něj styděl - no jsem zvědavý kdo bude trenérem přítí sezonu ale snad se alespoň zlepší úroveň chování protože pro klub velikosti Barcy je tohle nedůstojné - když se podívám na Real který má Ancelottiho s chováním na úrovni tak by bylo fajn kdyby jsme je aspoň v tomhle příští sezonu dohnali a vyrovnali

Reagovat
celeb

hovori sa, ze uz je rozhodnute, ze nim bude Rafa Marquez, ktory trenuje B-tim. Cize dalsi 'skuseny' trener.

No snad bude aspon inteligentnejsi a reprezentativnejsi nez Xavi.

Osobne nechapem toto podcenovanie dolezitosti trenera pre klub. Sme aj na kraji bankrotu ochotni obetovat 25% ziskov za TV prava na dalsich 25 rokov, dovliect 50m Lewu (s perspektivou max 2 roky), Koundeho, Raphinhu, Gundogana, ...

a potom povieme, ze ide hlavne o to, aby sa vybudoval novy mlady tim, tituly nie su az tak dolezite a Xavi je pre to budovanie mladeho timu ten pravy ....

Akobo jedna ruka nevedela, co robi druha. Osobne si myslim, ze tim samotny je najlepsim od cias, Messiho s triom Iniesta, Busq, Xavi. Lenze aby to dobre fungovalo, potrebujeme aj niekoho, kto ich bude viest, dozerat na ich vyvoj, presvedcivo im preda svoju viziu a bude schopny ich pripravit na tazke zapasy, pripravi varianty vyvoja zapasu, atd.

Nic proti Rafovi, ale nebolo by lepsie siahnut po skusenom trenerovi, ktory uz mal uspechy na top urovni?

Inak najlepsie ten upadok viery v trenera vidiet na Cancelovi, ktory bol spociatku super posilou, ale v poslednych zapasoch bol hrozny. Ano, hra na opacnej strane, ale pre neho to nebolo predtym problemom a zvladal opacnu stranu aj v City aj u nas.

Som zvedavy, co bude Laporta robit, ak FdJ, Pedri, Balde, Kounde, ... zacnu davat ziadosti o prestup, ked stratia doveru, ze u nas mozu vyhral LM, ci celkovo byt uspesnymi pod nezmyselne vybratymi neskusenymi trenermi.

Reagovat
Xavi

Takže když hráč začne hrát hrozně, tak je to jasný upadok viery v trenéra.

Reagovat
oli9

Snad Girona zabere

Reagovat
Mateo16

Gironu v LM nechcem po sezone tam nezostane kamen na kameni , jedine čo urobia je hanba v LM

Ako keby nestaci kolko hanbi kazdy rok v LM robi Atletico alebo FCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
dantetomas

alebo tvoja slovencina

Reagovat
celeb

vlastnia ju City, takze nejaky extra dovod vsetko rozpredat asi nebude. Otazne je, ako je to s vlastnicvtvom viacerych klubov kvalifikovanych do LM, ci kvoli City nebudu mat automaticky stopku, mozno sa v tomto niekto orientuje lepsie a upresni ma.

Reagovat
Kongo

Každý fanoušek španělského fotbalu si přeje Valencii zpátky v Evropě. Nebo se mýlím? Tlačím to očima do brány a snad to dneska výjde. Za 22 let jsem si s Valencii užil až dost a po několika hrozných sezónách je Evropa opravdu blízko.

Reagovat
Kongo

A jen to dopisu, tak dostanou takový gól........

Reagovat
Manik...

Reagovat
los_blancos

Za čo? Že im tam vládne Lim s Mendesom a sú priateľským klubom Barcelony?

Reagovat
celeb

"priatelsky klub Barcelony" znamena co? Ze nam nechavaju vyhrat zapasy, alebo len fandia ked hrame s ostatnymi klubmi?

Reagovat
los_blancos

Tak pravidelne ste s nimi obchodovali. Villa, Alba, podvod výmena Neto-Cillessen, je toho viac... Kdežto nám po Mijatovićovom príchode a prehre vo finále LM v Paríži už nikoho predať nechceli, ak sa nemýlim. Ďalší malý, zakomplexovaný klubík no...

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Já si přeju sestup a následný bankrot Valencie. Srovnání stadionu se zemí a zánik klubu. Takže bych řekl, že se docela mýlíš.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Manik...

Reagovat
Well

Hmmm ne. Hezčí fotbal poslední roky hraje Betis, Socky, Bilbao nebo Girona, určitě jim to nebudu přát kvůli nostalgii z minulosti.

Reagovat
los_blancos

Jak vidíte zostavu na Farsu? Ja vzhľadom na najťažší zápas na City takto nejak:

Lunin - Lucas, Rüdiger/Militão, Nacho, Cama - Tchou, Kroos; Brahim, Jude, Rodry - Viní

Najlepšie by bolo vyhrať, nech je definitívne po lige, ale riskovať zranenia najdôležitejších hráčov na Bayern je blbosť. Carva s Mendym nie sú fyzicky ok, tam je to jasné. No a odpočinok si konečne zaslúži Fede, prípadne aj s Rüdim.

Reagovat
smazaný uživatel

U Fedeho podle mě Carlo usoudil, že odpočívat nepotřebuje, myslím že bude v základu. Militao by měl konečně dostat pořádné minuty, pokud se s ním počítá do základu proti Bayernu.

Reagovat
los_blancos

Jj, je prakticky nezničiteľný a vlastne si ani nespomínam, kedy bol zranený. Spomínam si len ten minulosezónny zákrok od Papu Gómeza, myslím, že práve odvtedy bol úplne z formy. Tak hovadský faul sa nevidí tak často, navyše VAR nič...

Reagovat
king23

Necakm, že bude kdokoliv odpočívat. L

Reagovat
los_blancos

No minimálne Carva vynechal jeden tréning, tak uvidíme. On je na tom s regeneráciou z tímu asi najhoršie, tak myslím, že bude na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je potřeba pořádně rozehrát Lucase v těžkém zápase před Bayernem.

Reagovat
ciernyribiz

Len aby na Bayern nehral Fede praveho obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy proti Liverpoolu to zvládnul výborně, ale na Acelottiho je to podle mě moc velká divočina.

Reagovat
los_blancos

Tým by nám zabil zálohu. Oveľa pravdepodobnejší je Nacho, prípadne Militão.

Reagovat
ciernyribiz

Myslim si aj ja ze Cama bude hrat dnes nalavo, Frana neverim ze tam supne.

Lunin - Lucas, Rudiger, Nacho, Cama - Fede, Tchou Kroos, Jude - Rodrygo, Brahim

Ja by som to dal dnes takto. Vini bol vycerpany, a Araujo na neho vie neskutocne zahrat, takze by mohol Carlo trochu prekvapit a Brahim bude podla mna platnejsi.

Reagovat
los_blancos

Jj, aj tvoja je výborná.

Reagovat
misinho7

Ja si myslim ze Carlo nebude nic vymyslat a drbne tam to najsilnejsie

Reagovat
oli9

Snad dneska při El clasicu 2,5 gólu +

Reagovat
smazaný uživatel

https://x.com/ExJohnHonestyy/status/1781980148964655272

Tohle mě taky hned napadlo, když začaly spekulace s Daviesem. Ta paralela s Makélélém se nabízí, člověk by doufal, že se klub poučil.

Reagovat
misinho7

Ono najlepsie by bolo kebyze mame oboch ale to asi nepojde.

A hej Mendy je strasne podcenovany vzhladom k tomu ze dopredu je slaby ale dozadu je to skala a proste tam neprejde nik. A bojim sa ze ak budeme tam mat v utoku Viniho,Mbappeho, Rodryga, Juda atd...tak akoze nemusi byt aj obrana tak sialene utocna a ten Mendy tam svoju pracu spravi.

Reagovat
los_blancos

To mi nepríde úplne fér, to porovnanie. Davies je aspoň pozične wingback na štýl Marcela, zato Becks nikdy predtým na CMku nehral, či? Tam bola chyba, že sme predali aj Cambiassa... Ja si to dokonale nepamätám, ale tam bol problém dlhodobo, keď sme to riešili postupne Gravesenom, Pablom Garcíom, Diarrom, Gagom... Veľká škoda zdravia De la Reda, dočasne sme uspeli s Lassom, ale toho pravého sme našli až v Xabim.

Btw. s Mendym v zostave hrávame prakticky v 3 stopéroch, plus Carva k nim jak jediný ofenzívny. Myslím, že teoreticky by sa to neskôr dalo v pohode prestavať a hrať na 3 stopéroch sprava: Militão, Rüdi, Yoro, plus ofenzívny Davies. Ešte jednoduchšie dať Camu na LCM a istiť ho tak. A jak sme už mnohokrát videli, Cama je vhodná alternatíva aj na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten Daviesův příchod prostě přijde zbytečně na sílu, gotta catch em all. Na levé straně nás bota netlačí, stačilo by prodloužit Mendymu smlouvu (i s tím výhledem, že pravděpodobně přijde Xabi a mohl by ho využít v tříčlenné obraně).

O dost radši bych uvítal Miguelův návrat, i vzhledem k tomu, že momentálně směřujeme k základní sestavě bez španělského hráče. To stejné v podstatě s návratem Marína. Oba jsou prověření ligou, důležití hráči svých týmů, měli by být v příští sezóně u nás podle mě.

Reagovat
los_blancos

Tiež chcem, aby Mendy ostal. Len si nemyslím, že by to malo byť tak kritické jak odchod Makélélého. Btw. na toho Xabiho bacha! Začalo sa riešiť, že po Carlovi by si zaslúžil dostať šancu jeho syn Davide.

Reagovat
sensei25

Kam sa podelo to caro El Clasica?Alebo sme jednoducho uz “stary”.

Reagovat
Well

Hodně z toho zmizely ty emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je hlavní důvod úpadek kvality a zajímavosti vašeho kádru a ztráta konkurenceschopnosti, což se bude v příštích sezónách pravděpodobně ještě umocňovat, jelikož nemáte peníze na to přivést rozdílového hráče, kterého bychom se měli před zápasem "bát" a který by alespoň trochu vyrovnal rozložení sil s ohledem na příchod Mbappého. Ale možná jsi taky jednoduše už starý, těžko říct.

Reagovat
mistr129

Hlavně mi přijde, že oba kluby tak nějak ztrácí identitu. Barcelonu jsem ještě před nějakými 10 lety sledoval prakticky nejvíc z mých oblíbených klubů, ale po Luchovi tam přišly nesmyslné nákupy nesympatických hráčů jako Dembelé, Griezmann nebo Coutinho (ten poslední jen nesmyslný, ne nesympatický) a tomu se fandí jinak, než té původní sestavě (bez ohledu na výsledky). Teď za Xaviho se tohle zlepšilo pomocí pár mladých, ale stejně.

A u Realu, z mého pohledu kdy je Barca z těch dvou pro mě oblíbenější, detto. V sestavě pomalu nenajdeš Španěla, namísto těch takových klasických propracovaných filmových záporáků jako Ramos, Pepe nebo Ronaldo tam teď jsou krysy jako Vinícius nebo Courtois, kteří tu emoční úroveň spíš devalvují.

Zkrátka když se člověk podívá na sestavu obou týmů, tak před 10 lety by s něčím takovým vybíhalo třeba PSG nebo City.

Reagovat
misinho7

s tou identitou to je docela blbost, nemyslim si zeby ju real stracal, nikdy nemal vela spanielov a aj teraz to ma praveze nejak systematicky vybudovane kde ma legendy ako Luka,Toni,Dani teda hraci zo starej gardy a k tomu top mladikov.

Strata identity je pre mna random nakup hracov co tam nepasuju atd.

Reagovat
Psy_cho

Camacho, del Bosque, Juanito, Rincón, Santtilana, Salguero, Pineda plus dalších 10 Španělů.

Reagovat
los_blancos

Rincón? Najviac Španielov a odchovancov v klube bolo asi v '80. Predtým pod Bernabéuom bolo viacero cudzincov, jak Puskás, Di Stéfano, Kopa, Rial, Santamaría... A aj keď stále dominovali domáci hráči, tí najlepší pochádzali z cudziny. Je to Bernabéuov odkaz, že za Real musia hrať tí najlepší na svete, ktorý si Pérez veľmi rád osvojil.

Reagovat
CHONG

Stará garda EF už má v životě důležitější věci k řešení a mladší generace nás tu moc nenahradila...

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

*

Reagovat
herbage

Pozice obou týmů v tabulce, předváděná hra, pád Barcelony do finačních problémů, nákup random důchodců nebo free agentů a hra na uspávanou, ze které si chce člověk vypíchnout obě oči. Pokud nehrají Pedri nebo Yamal, tak 100 % záruka, že v prúběhu zápasu nebudou vidět žádné worldclass věci

Reagovat
misinho7

Tak dnes je to take ze nejde az o tolko. Teda Barca moze znizit naskok na 5b ale to je stale dost.

Nie su tam dvaja najlepsi hraci sveta ci historie ako Cris a Mess a ich suboj.

Dvaja top treneri a hlavne Murko ktory z toho vedel urobit vojnu.

A aj Barca ktora upadla minimalne na europskej scene a uz to neni stret dvoch najlepsich timov sveta a dvoch najlepsich hracov sveta no..

A hej aj staroba

Reagovat
valloire

dědku

Reagovat
misinho7

no na teba nemam ale 28 uz neni obdobie teen ked bolo casu len na futbal

Reagovat
valloire

To jsi na sexuálním vrcholu, chápu.

Reagovat
Xavi

Lidi jsou rozmazlení. Je to dobou. Konzumní společnost, kde máš všechno hned, stačí jen kliknout. Spousta možností zábavy. Neváží si toho a vymýšlí kraviny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Moshe Dajan

Nechápu tento argument věkem. To jako po třiceti už nelze být hardcore fanda? Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to je spíš výmluva, respektive si takhle sobě odůvodňují, proč je opustila vášeň.

Reagovat
CHONG

Ten dotaz ale směřoval spíš na vzájemné štengrování na EF, ne? Já jsem třeba pořád hardcore fanda, ale už fakt nemám potřebu tady rozjíždět nějaké bomby jako před deseti lety...

Reagovat
Moshe Dajan

Uvidíš večer ty bomby, pokud bude Vini v "náladě"

Reagovat
imp.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dantetomas

Skor ludia vekom zistia, ze su na svete dolezitejsie veci ako futbal. Kopec hardcore fandov zalozi rodinu, pridu deti, ktore sa stanu prioritou (toto ma nastastie obislo). Hlavne teda pri fandeni na dialku, kde dotycny nema moznost zit s timom tyzden co tyzden na tribune. K tomu ma rodina asi aj trochu ine poziadavky ako sediet pred telkou a fandit 11tim milionarom kolajucich do lopty.

Osobne som na tom podobne. Kedysi bol LFC velka vasen, dokonca son prispieval na fan web, sledoval dianie okolo timu a bol nadseny, ak som mohol vidiet hrat LFC nazivo. Dnes? Zohnal som kvoli otcovi listok na zapas s Burnley a bom nervozny z cesty, z davu ludi, z minutych prachov. Namiesto sledovania zapasu v telke uprednostnujem outdoorove aktivity. Ta vasen a nadsenie sa nejak vytratilo. Pri prehre clovek nema pokazeny den, pretoze chleba aj tak lacnejsi nebude.

Reagovat
misinho7

To je docela vystizne. Ze clovek casom zisti ze su dolezitejsie veci. Hlavne pamatam si ked mi prehraty zapas vedel dosrat aj druhy den a uplne mi znicit naladu. Teraz uz je to take ze clovek vlastne aj hned zabudne lebo ma kopec inych dolezitejsich veci.

Ale zas mam rad ked niekedy sa objavia tie zablesky toho nadsenia, napr ja to mam pravidelne pri nasej LM a playoff lebo to tam je vzdy drama a vela emocii a strasne sa tesim na tych par zapasov v roku ako si ich mozem uzit a prezivat to.

Inac liga mi je uz docela ukradnuta, niekedy som si vedel aj zakricat gol a teraz to v lige tak vobec nemam.

Ale ked uz nie si ani nadseny z toho ked ides na realny zapas, tak to je uz zle

Reagovat
Well

Vy máte v životě něco důležitějšího než fotbal?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tobě musí být fakt 15

Co píše je úplná pravda, je mi přes 30, druhý na cestě, máš nějaký zaměstnání, třeba nějakou vedlejší aktivitu.. sportovní aktivitu, když barák, něco taky musíš udělat (nebo dost...), a když je volná chvilka o víkendu, tak malýmu nějakou tu hodinu venujes a prostě nekoukas, že zrovna ve 3 hraje Slavia, Arsenal... jo, když chcije, to se dá aspoň na něco podívat

Když v 18:45 začíná EL třeba, akorát malej večeři, koupe se, jde spát...

I to další co píše, prostě tak to bývá..

Tvoje reakce je, nic ve zlým, ale buď úplne hloupá, nebo arogantní, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vysoce individuální. Neexistuje žádné pravidlo.

Reagovat
Bakary3

No, myslím si, že jistá tendence tam obecně je.

Ale ano, je to individuální.

A proto není důvod k výsměchu.

Reagovat
celeb

tip: cervena pre Xaviho po 2. gole Realu.

Reagovat
zasranej malíř

Lunin,Lucas,Tchouameni,Rudiger,Camavinga,Valverde,Kroos,Modrič,Bellingham,Vini Jr,Rodrygo

No...zajímavá teda, snad to zvládnem

Reagovat
misinho7

ehm nepaci sa mi

Reagovat
zasranej malíř

Taky jsem z ní rozpačitý asi Carva a Mendy nejsou úplně ok...čekal jsem tam už i Edera ať nasbírá konečně pořádné minuty...

Reagovat
Breze

Edera som cakal aj ja. V tej zalohe bude Tchou chybat.

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/theMadridZone/status/1782104080048947522

Kolko fanusikov Barcelony niekedy urobilo taketo pekne gesto voci Realu Madrid ???

Pekna ukazka ako velmi fanusikov RM zalezi aby sa z tych sraciek co najrychlejšie FCB dostala

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Messiáš

Atletico je solidně v lese, Athletic má jedinečnou šanci je ještě z toho čtvrtého fleku sejmout

Reagovat
zasranej malíř

No příští zápas Athletic na Wandě, ale musí to zvládnout za 3 body

Reagovat
Cracker10

Dneska nejak nevim, mam chut nalozit na Real, ale staci jim plichta navic nevim jak na tom budou se silama, jakmto vidite?

Reagovat
valloire

Nezajímá mi, že je Barcelona jakoby slabá. Není. Musíme ty klauny zadupat do země.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
los_blancos

Tak dnes premiéra 360° LED obrazovky.

Reagovat
Breze

Ja rozmyslam, ze co za TV to mas a az potom mi to doslo

Reagovat
los_blancos

Reagovat
researchmen

Hodíte sem pak prosím někdo stream?

Reagovat
MystycMac

Podobná situácia v tabuľke bola v sezóne 21/22 a vtedy Barcelona zdemolova Bernabeu ,nečudoval by som ked by sa to zopakovalo...

Reagovat
MystycMac

Real v lige vyhral rozdielom triedy nad Barcelonou naposledy v roku 2008 zatiaľ čo Barca odvtedy vyhrala o 3g a viac až 6x... Real v Lige Barcelone moc góly dávať nevie.

Reagovat
Moshe Dajan

Lenin

Reagovat
Godwinson

Lunin top gólman

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Asi tolik k tomu chválení Lunina. Může být rád, že je dvojka..

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Breze

Real je tuším ešte stále v Anglicku. Hrozivý začiatok

Reagovat
MystycMac

čakal si niečo iné pri EC a Real je postáty

Reagovat
CHONG

Škoda, úplně zbytečný gól

Reagovat
One-Real

V práci nohama, a hlavně v centrovaných míčích má Lunin velký rezervy

Reagovat
kaja900

Reagovat
valloire

Lunin zpátky na zem.

Reagovat
ACSeRw!n

Lucasinho

Reagovat
Breze

Lucas

Reagovat
vilp

To bych teda nepískal. Jinak Cancelo slušnej tragéd.

Reagovat
rave

Cancelo top souboj.

Reagovat
Mateo16

Cancelo , po PSG dojebe aj EL Classico

Reagovat
Cracker10

Cancela vyhodit.

Reagovat
zasranej malíř

Lucas

Reagovat
LAM

A opět jim káru potlačíme

Reagovat
-R2D2-

Na prvni dobrou to teda vypadalo ze tou nohou sel Lucas dost naproti.

Reagovat
Manik...

taky jsem měl dojem

Reagovat
Cracker10

Nabehl si, strasny.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
ACSeRw!n

udelal to, ze to snad lip ani neslo

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak limbersky na sparte tehdy uvidime, jestli bude barcelona taky zvazovat, jestli nastoupit do druheho polocasu

Reagovat
Franta Jetel

Xavi bude v budoucnu budit velké sympatie. A to až zažije i velké porážky...

Reagovat
MystycMac

Cancelo to je mental Cubarsi detto...

Reagovat
MystycMac

Nemal to piskať zas bude plaču ....

Reagovat
Kiss Me Polka!

bohužel se tyto penalty pískají, sice jasná simulace, ale, jak je překřížená cesta a dojde k dotyku nohama, tak to písknou snad vždy..

Reagovat
Manik...

Simulace? To ani náhodou. Naběhl do jeho nohy. To souhlas. Ale rozhodně nesimuloval

Reagovat
Kiss Me Polka!

cilene narazil do nohy protihrace, aby si vymodlil faul. co jineho nez simulace to ma byt

Reagovat
Manik...

Wtf, really? Simulace je, když sebou plácnu bez kontaktu, ne, že si naběhnu na nohu protihráče, který je jelito.

Reagovat
Kiss Me Polka!

simualce je kdyz se snazis udelat penaltu z neceho, co by nebylo faulem, pokud bys tomu nesel nesportovne naproti.

simuloval = konal neprirozeny pohyb tak, aby doslo ke kontaktu, nechapu, co na tom nechces chapat..

Reagovat
Manik...

Úhel pohledu. Do určité míry máš pravdu ty, do určité zase já

Reagovat
Nuno čomes

Má se stanovit, že cílené nabehnuti do nastavené nohy není penalta. A vyreseno. Jenže tu nohu tam nastavil aby zamezil dalšímu postupu hráče. Můžeš se na to podívat z obou stran. A dokud to někdo nerozhodne a nenastavi, tak se na to takhle bude moct pohlížet pořad.

Reagovat
Manik...

Souhlasím.

Reagovat
Firkraag

Jo, když to zpomalíš, tak to vypadá jako simulace. Když to pustíš normálně, udělá tam pohyb, kdy mu nastaví nohu do jeho pohybu, když to pěkně zasekne. Zrovna tady bych spíš pískal než ne. Nebylo to takové to klasické píchnu si balon a upadnu předem.

Reagovat
Nuno čomes

No jako jo, ale jeho záměr byl viditelný na kilometr daleko.

Reagovat
Firkraag

Jako můj první dojem byl, jo tohle je penalta.

Reagovat
Jesfey

Přiběhl k předem připravenému borcovi a skočil = simulace.

Reagovat
mistr129

Lol, Vázquez úplně stejně jako Saka proti Neuerovi, jsem rád že Arsenalu se takovýhle věci nepískají

Reagovat
Messiáš

Dost mi to prislo podobne

Tady je to dobre videt

https://twitter.com/i/status/1782128300761976846

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis jak bradley kolo zpatky, doslo k tomu prekrizeni, to u saky myslim nebylo

Reagovat
mistr129

No lehký pohyb nohou proti útočníkovi udělali jak Neuer, tak Cubarsí, zároveň jak Saka, tak Vázquez mohli v pohodě pokračovat a ni se nějak nemuseli "vyhýbat kontaktu".

Reagovat
Cracker10

Na Realu musis cekat ze podobny hovno pisknou

Reagovat
MystycMac

Barce stači vyčkávať Real si da goly aj sam...

Reagovat
Skalda29

Ve Španělsku nemají hodinky s goal line?

Reagovat
Manik...

Ve Španělsku není goal line technologie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, že liga nemá goal line technology.

Reagovat
Kiss Me Polka!

v lalize nejsou hodinky??

Reagovat
Messiáš

nn, je to strasna hanba

Reagovat
Kiss Me Polka!

aha, ale tak aspon teda kameru srovnanou s carou bych na nejmodernejsim stadionu v evrope cekal podle oka bych rekl, ze spis ne, ale prave v techto tesnych situacich mi goal-line technology casto ukazalo, jak spatny na to mam odhad..

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to souvisí se stadionem?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ze bych cekal, ze na modrenim stadionu budou i moderni technologie? zrovna v lalize, kde casto meli nejake kamerove inovace me to prekvapilo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

navic ted tam ukazovali zaber z nejake sance barcy a tam ta kamera zarovnana s carou byla (sice z dalky), nechapu, proc do prenosu nedali tento zaber misto kamery z brany, ze ktere nejde videt vubec nic.

Reagovat
wyqinac

Jako za mě by taky tam mělo být víc kamer, tohle vypadalo celkem podezřele, ale asi evidentně nebyl žádnej záběr prukaznej

Reagovat
smazaný uživatel

Moc drahé, Tebas si radši nechá zvýšit plat.

Reagovat
zasranej malíř

No tohle jim nezávidím ale z jednoho záběru bylo vidět, že to ještě nebylo celým objemem za čárou

Reagovat
ACSeRw!n

Camavinga teda slusne nestiha

Reagovat
zasranej malíř

Ale ty rohy sakra bráníme to hrozně

Reagovat
LAM

Jděte fakt do p.dele. To byl jasnej gól

Reagovat
Cracker10

Ja teda zadnej zaber nevidel ze by to byl gol.

Reagovat
Manik...

Už není éra, že byste dali gól, i když nedali.

Reagovat
Nuno čomes

Jak víš?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, jak je mozne, ze tam neni goal tech? Kolik to jako muze stat? Na bliti tohle. Tim nerikam, ze gol byl..

Reagovat
Nuno čomes

Ty gesta od Xaviho. Šílenost. Carlo úplně jinde.

Reagovat
dextroza_m

Ma o 20 let vic vole...

Reagovat
Nuno čomes

Jakoze víc vrásek?

Reagovat
Breze

Lebo Xavi sa o 20 rokov určite bude správať inak

Reagovat
celeb

po 4 infarktoch asi aj hej

Reagovat
patas92

V čem je tohle jiné oproti zakopnutí Lucase o Cubarsiho

Reagovat
mistr129

V tom, že Yamal ani nemusel dělat úkrok, aby zakopl

Reagovat
Mateo16

Yamal na Neymara

Reagovat
Firkraag

Tam není goal line

Reagovat
MystycMac

Real nevie ktorá bije strašne čo predvádzajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Není tohle červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak asi ne, když to ani nezkoumal var.

Reagovat
Well

Díky Fedemu není.

Reagovat
Snatus

Wow, poprvé koukám na el clasico, ale netahá rozhodčí trochu RM? Pokud Real měl penaltu za ten lehký dotek, tak Barca měla mít penaltu taky, ne?

Reagovat
patas92

Koukám na el clasico asi po padesáté a tahá

Reagovat
Manik...

Reagovat
Well

Aha.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Breze

Reagovat
kaja900

Nojo vy chudinky

Reagovat
JM

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Xavi

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
rave

Ano a ano.

Reagovat
Messiáš

Za me nemela byt ani jedna, Camavinga se kazdopadne Yamala pritom padu nohou dotkl taky

Reagovat
mistr129

Tak to je u Realu klasika i v LM, většina týmů (jako před dvěma týdny Arsenal) by takovouhle penaltu nedostala a po Camavingově zákroku by šla do deseti (jako ve středu Barca).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, UEFA určitě zvýhodňuje Real, hlavička.

Reagovat
mistr129

ano, minimálně víc, než ostatní top kluby (jako City nebo Bayern)

Reagovat
Well

Tady nebyla redka jen díky Fedemu, kdyby tam nebyl, tak to redka je. Ve středu byli hráči daleko od sebe.

Reagovat
Breze

Reagovat
wyqinac

Ten saka mě u toho napadnul hned. Ten prostě tam šel tou nohou ještě mnohem víc do Neuera než tady šel Lucas, musí se ještě přiučit

Reagovat
Nuno čomes

Absolutně neměla být ani jedna. Navíc u Yamala to bylo max liznutí, které jsi našel až po 4x zpomaleném záběru s tímhle hoši běžte fakt někam

Reagovat
Kiss Me Polka!

yamal tam s nima neskutecne cvici

Reagovat
zasranej malíř

Yamal ho slušně větrá teda

Reagovat
valloire

Xavi to je fakt klaun. Lucas dle něj delfín a Jamal či co jasnej faul, přitom ten jen zúročil zkušenosti z treninku.

Reagovat
Cracker10

Ja bych rekl ze to tam samej delfin

Reagovat
Snatus

Co ty dvě penaltové situace, jak jsi je viděl?

Reagovat
valloire

Yamal na žlutou za simulaci bez kontaktu a Lucas...no chytře mu kopl do nohy, obě bych nepískl.

Reagovat
Messiáš

https://twitter.com/neophecy/status/1782132564066463751

Kontakt tam byl, žlutá by byla opravdu nesmyslná

Každopadně souhlasím s tím, že neměla být ani jedna nebo měl písknout obě..

Reagovat
valloire

no já tam nevidim nic

Reagovat
celeb

to bude vekom

Reagovat
valloire

Mam brejle na tohle

Reagovat
Mateo16

Camavinga je dnes na Cancela normalna tragedia

Reagovat
Mateo16

To uz je asi 4 suboj co s Yamalom prehral a to nanho neskusa ziadne extraklucky ale len ho obieha .

Reagovat
Manik...

Yamal je perfektní

Reagovat
wyqinac

Fakt dobrej, musím bohužel uznat, kord ještě kolik mu je

Reagovat
CHONG

Ty rohy jsou něco šíleného

Reagovat
dantetomas

Xavi schova aj Kloppa do vacku.. ta jeho zona okolo lavicky musi byt uz zaplavena

Reagovat
Manik...

Debilní brazilské myšlení..

Reagovat
zasranej malíř

Vini co vymýšlíš vole?!

Reagovat
Breze

Škoda, ze Vini nezakoncoval..

Reagovat
ADM

Rozmýšľam, či mal FDJ dobrý zápas od toho posledného polroka s Messim

Reagovat
rave

Reagovat
ADM

Písal som to predtým zranením, aby nedošlo k nejakému nedorozumeniu…

Reagovat
patas92

Jenom asi 30 minulou sezónu a většinu téhle před zraněním

Reagovat
ADM

Podľa toho čo od neho čakáme, ale keď sa vrátim v case a vybavím si jeho výkon na SB v drese Ajaxu a celkovo jeho výkony v tej sezóne, tak sa im zatiaľ nejak zasadne nepriblížil a to už je u nás koľko? …

Reagovat
vilp

A byl dnes jako špatný výkon, jo? By mě zajímalo, co si s tou nabídkou a pohybem nahoře představujete.

Reagovat
Well

Ankara De Jong.

Reagovat
vilp

No ale doslova. Celej tým až na pár záblesků Yamala hraje úplný hovno a FdJ na rozdíl od ostatních aspoň nekazil a zase se tady bude řešit hlavně on, to mi přijde neuvěřitelný už.

Reagovat
Well

Mně se normálně také moc nelíbí, ale dnes neudělal nic velkého špatně. Mnohem větší tragédie je Cancelo, ten hoří jak papír. Koundeho bránění je taky k zamyšlení.

Reagovat
celeb

pritom vo vela zapasoch bol nasim najlepsim hracom. Zaroven je aj dost psychicky odolny a bojuje aj vtedy, kedy to uz ostatni vzdali. Aj proti PSG, kolko tam mal skvelych ako obrannych zakorkov, kedy poriesil cistu sancu supera...

Z nejakeho dovodu ho moc cules nemusia, pricom za mna je to skvely a hlavne inteligentny zaloznik, schopny hrat na viacerych postoch + dost golovy.

Lenze Xavi ho nevie vyuzit, neveri mu, na CM sa objavil len par krat (podla mna jeho najlepsia pozicia), posledne zapasy hrava stiahnuty vlavo vedla CM. Pritom spolu s Pedrim je to prave on, kto vie presnym necakanym pasom otvorit obranu supera ci najst volneho utocnika vo vapne.

Necudoval by som sa, keby po sezone skoncil v Bayerne a stal sa hracom sezony.

Reagovat
ADM

Tak ja som si od neho predstavoval v Barcelonu ťah na bránu aspon z polovice takú ako ma KDB, kedže v Ajaxe to ukzoval a dokázala tie lopty vytiahnuť 50 metrov cez ihrisko v šprinte.. koľkokrát ten priestor má, ale rotuje tam okolo vlastnej osi. Máš pravdu, nepokazí prihrávku .. osobne som od neho ale čakal daleko daleko viac než toto.

Reagovat
vilp

V progressive carries je pořád statisticky Topka Evropy na svým postu.

Reagovat
JM

U toho prvního gólu to byl celkem jasný faul od Christensena, ne?

Reagovat
dextroza_m

Jasne, proti RM je to vzdy faul tvle...

Reagovat
JM

Reagovat
dextroza_m

Já tady snad plaču ty troubo?

Reagovat
JM

Hodně

Reagovat
dextroza_m

to víš že jo, šmudlo...

Reagovat
JackBlack

Kdyby měl Kroos snahu vyskočit tak možná

Reagovat
Well

Ruky na zádech tam byly, ale spíš az ke konci souboje, nepomohl si o něj při vyskoku, takže bych to nepiskal taky.

Reagovat
Breze

Žiadny faul.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Asi těžko. Kross si ani trochu nestěžoval

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Cracker10

Reagovat
misinho7

Akoze rohy to je nieco sialene. Kazdy jak polopenalta pre barcu

Cama nestiha a ma zltu. Musi ist dole.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Breze

Reagovat
zasranej malíř

Ou Frenkie, snad bude v pohodě

Reagovat
dextroza_m

Min.podvrtnute?

Reagovat
Cracker10

To si nemyslim, ten bude mit i po euru.

Reagovat
vilp

To byl úplně flashback Hazarda proti PSG.

Reagovat
vilp

To je na el clásico fakt mizerná úroveň fotbalu, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Breze

Tak zase nejaká veľká intenzita sa od Realu po tom 120 min zápase proti Man City asi nedala čakať.

Reagovat
wyqinac

navíc i remíza by bohatě stačila

Reagovat
Nuno čomes

Hrozné.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

hruza

Reagovat
CHONG

Zatím je to takové nějaké z prdele...

Reagovat
LAM

Trapná tlačenka pro Real jak už bývá zvykem. Z toho druhého záběru bylo jasně vidět kde měl Lunin rukavici když vyrážel míč. Proč se na to rozhodčí nejde podívat? Penalty má rozhodčí dnes povoleno jen na jednu stranu, ale měl se podívat, jak Vazquez zapoměl nohu za sebou, aby tam byl ten dotek.

Reagovat
Well

Reagovat
CHONG

Zase vás řežou, ostatně jako vždy a všude.

Reagovat
Well

Jsou to chudáci, jednou se proti nim konala penalta no.

Reagovat
misinho7

Klasika

Reagovat
LAM

A ne? První polčas vyloženě na jednu stranu. Rozhodčí zase zapomíná, že tyhle situace má řešit u videa on.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Breze

tieto vyplakavania sú zábavnejšie ako zápas

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zasranej malíř

No nějak takhle bude vypadat Xaviho pozapasova tiskovka, když to dnes nezvládnete za 3 body

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kluivert9

Tebas řeší furt hovna s platovým stropem a pak ani nemá jak poznat, jestli mu v lize padl gól

Reagovat
dantetomas

Na ViaPlay v prestavke reklama na AI technologie v La Lige powered by Microsoft… ale ci bola lopta za brankovou ciarou alebo nie riesia namiesto goal line tech pomocou dvoch kamier, z nich ani jedna nema spravny uhol aby dala jasny verdikt

Reagovat
Tony Stark

Prvá penalta proti Barce v tejto ligovej sezóne ? Dobre som počul ?

Reagovat
Breze

To je nemožné, ved celý svet je predsa proti nim

Reagovat
valloire

Ale LAM říkal, že je řežou...

Reagovat
Manik...

Reagovat
meril

V sestavě dneska 1 čistokrevný obránce a to Rudi.. Jinak je to hroznej průchoďák, při každým útoku Barcy trnu hrůzou, Yamal si dělá co chce a rohy bráníme jak dorostenci..

Za asi mě Camavinga a Luka dolů, nahoru Fran na LB, Militao na CB a Tchoua posunout na DM..

Jinak teda ta goal line technology v LL fakt chybí, nevím jestli to gól byl nebo ne, věřím VARu, ale teď bude akorát všude hromada breku že rozhodčí tlačí Real.. Průkazný záběr tam nebyl a osobně mi to na první pohled přišlo jako jasnej gol a už jsem se smiřoval s tím, že je to 1:2

Reagovat
CHONG

Uznat to nemohli, protože prostě nebyl průkazný záběr, ale absence goal line technology je fakt ostuda, no.

Reagovat
meril

No jasný, chápu že to nemohli uznat, když neměli průkazný záběr že míč je za čárou. Ale teda podle mojeho čistě subjektivního názoru to z ukazovaných vypadalo jako gól Neuznat to nám, tak jsem fakt nasranej. Od příští sezony se goal line neplánuje?

Reagovat
Keboto

To mě teda dost překvapilo že nemaj goal line technologii - tomje fakt ostuda - každopádně jestli to byl nebo nebyl gól se díky tomu už nedozvíme

Reagovat
Breze

Fran tam bude rovnaký priechodak ako Camavinga. Ak nie je Mendy fit, tak to už radšej nech tam ide Nacho, on vie aspoň brániť.

Reagovat
meril

To sice jo, ale dozadu je Fran přeci jen o trochu lepší + Camavinga už má žlutou + jestli se dobře vybavuju, tak v týto sezoně už na LB nehrál snad žádný zápas?

Nacha a Daniho beru jakože nejsou k dispozici, jinak předpokládám, že by nastoupili?

Reagovat
Mateo16

Vykon na hanbu

Vyhovorky ze ale ved mame po City, na lavicke ma tak 4-5 kvalitnych hracov, ta to sluzi rotacia

Ak Modric podava taky vykon nemoze predlzit zmluvu

Cama musi dole , Fran na hrad

Reagovat
Mateo16

Lucas zatial MOTM

Reagovat
blunted

Vasquez tam tu nohou zajel hodne zkusene

Reagovat
kitas

No pozrel som si poriadne tu penaltu Realu. A bola to jednoznačná simulácia.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

a v tom se vyznáte jako nikdo

Reagovat
Kiss Me Polka!

yamal = španělský pilař a simulování = zkušenost super studio..

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám radši vypnutý zvuk...v podstatě vždycky na Nově.

Reagovat
LAM

Nás hrozně limituje pozice DM. Pro naší hru zcela zásadní pozice a hraje tam stoper Tohle se musí v létě vyřešit

Reagovat
Nuno čomes

Co ta střecha? To už bude zatažená při každém větším zápase? Nebo třeba kvůli dešti? To je blbost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Večer bývá většinou zatažená.

Reagovat
ACSeRw!n

zatahuji to pry kvuli lepsi akustice.. taky se mi to nelibi

Reagovat
Nuno čomes

Nevím no. Raději bych přirozené prostředí.

Reagovat
celeb

no ved pri objednavke jasne volali "hala Madrid"

Reagovat
Mateo16

Vinicius je tiez dnes hotovy

Reagovat
smazaný uživatel

Camavinga je dneska špatný. Vinícius neřeší situace dobře.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Well

Ten Vini je pořád strašný palič.

Reagovat
xjert02

Vinicius je lehce upgradovany Bolt. Rozhodne bych jej nepovazoval za fotbalistu. Snad tenhle typ atletu nepredstavuje budoucnost krasne hry

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle pro me vetsi faul,nez ta penalta, rudiger tam udelal aktivni pohyb proti hraci se zamerem ho zastavit, nezajimal se o balon

Reagovat
Mateo16

Toto mala byt penalta

Reagovat
Breze

Trochu súdnosti, ved to penalta v žiadnom prípade nebola.

Reagovat
Breze

Véd nabehol do Rudigera, ďakujem pekne, ak by sa malo niečo takéto pískať. Pozerám to s anglickými komentátormi a tiež povedali, ze penalta v žiadnom prípade.

Reagovat
Messiáš

Rudiger jasne proti němu vystrcil zadek, to byl klasickej hokejovej bodycek...

Ze to v Anglii neradi vidi, se nedivim, ale je to kurva sporna situace..

Reagovat
Nuno čomes

Vy jste vtipní, to by bylo každý zapas 10 penalt.

Reagovat
valloire

Reagovat
rave

Strom jak z hokeje a rozhodčí zas nic.

Reagovat
valloire

Reagovat
Breze

Pôsobíme strašne unavené na tom ihrisku. Chcelo by to pre striedať.

Reagovat
Mateo16

Ferran ty vole , kde tych tragedov Barca berie ??

Reagovat
Manik...

... Kepa na pláč tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla chyba Lunina.

Reagovat
Messiáš

Vsichni stali a fandili mu

Reagovat
Well

Navíc správně reagoval na náběh Torrese.

Reagovat
Well

Reagovat
Manik...

Z opakovačky ne tolik no. Ale vyrazil to blbě.

Reagovat
Well

Neměl moc kam to vyrazit, okolo něj 3 hráči Barcy, navíc se na tohle blbě golmanovi reaguje.

Reagovat
Well

Zaslouženě, úplně fyzicky odpadli.

Reagovat
Messiáš

Fermiiiin

Snad to neni ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou takhle přestat hrát.

Reagovat
Mateo16

S tymto Lunin nemohol nic urobit

Reagovat
Kiss Me Polka!

kroos byl na hristi?

Reagovat
Well

S Modricem na hřišti společně už to nebývá ono.

Reagovat
zasranej malíř

LUCAAAAAS

Reagovat
Well

Lucas dneska snad životní zápas .

Reagovat
vilp

Snad toho Cancela vykoupí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiss Me Polka!

vazquez bude z te zlate madridske generace jeste nejvetsi legenda koncne vini neco predvedl cancelo na debila jako vzdy

Reagovat
Kluivert9

Cancelo na drogách, oba góly jeho

Reagovat
Keboto

Reagovat
celeb

uplne sa pokazil v poslednych tyzdnoch. Posledne 2 zapasy doslov hrozostrasne z jeho strany. Prial som si, aby ostal po sezone, ale on musi mat aj nejake psychicke problemy. Akoby vypadaval z koncentracie a dosledky su hrozne.

Reagovat
Kluivert9

Takticky snižuje cenu, abychom na něj v létě měli

Reagovat
celeb

Reagovat
patas92

Cancelo

Reagovat
Keboto

V obraně je fakt strašidelný - teď ani nevím jestli chci aby zůstal nebo ne

Reagovat
Mateo16

LUCAS GOAT

Reagovat
SpecialOne

Cancelo je vtip.

Reagovat
Keboto

Reagovat
Messiáš

Cancelo dela vsechno pro to, aby se jeho hostovani neprodluzovalo

Reagovat
Keboto

Reagovat
Breze

Lucas to dnes vybojuje aj sam

Reagovat
Cracker10

Cancelo dobrej kluk 3 vyser za tejden.

Reagovat
Moshe Dajan

4.

Reagovat
rave

Cancelo zas, proboha.

Reagovat
MystycMac

Cancelo pán obranca

Reagovat
ADM

Cancelo sa môže pobaliť teda.

Reagovat
valloire

Golasooooo

Reagovat
dextroza_m

Kounde listit toho blbecka, tak dela kotrmelce az do Brazilie...

Reagovat
Moshe Dajan

Cancelo dobrej agent, v podstatě zničil Barce sezonu

Reagovat
Godwinson

Je vtipný, jak se tý pojebaný opičce už nedávají ani žlutý.

Reagovat
Kluivert9

Byl by to přece rasismus...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kiss Me Polka!

smutny, jak uz rasisti ani nepredstiraji, ze jimi nejsou..

Reagovat
mistr129

Řekl bych, že Vinícius je opička bez ohledu na barvu pleti, byť to autor myslel zřejmě tím způsobem, co píšeš

Reagovat
Kiss Me Polka!

jenze kdyby nebyl cerny, tak se zadna opicka vytahovat nebude..

Reagovat
celeb

presne, ani na Suareza, Albu, ci Ramosa sa nenadavalo, kedze boli bieli ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne, rasisticky se jim nenadavalo

Reagovat
celeb

tak logicky nie, kedze neboli v centralnej Afrike na stadione proti domacim. Toto s rasizmom nema nic spolocne, kazdy tim ma cernochov v time.

Toto je voci konkretnym hracom, ktori si o to silne koleduju. Clovek druhemu nadava ked straca kontrulu, je najedovany a ide mu o to druheho vyviest z miery co mozno najucinnejsiou nadavkou. Ako ocakavat od ludi, aby sa kontrolovali ked stratia kontrolu mi pride stupidne, ale vsak nech sa paci ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

rasisticke urazky jsou vzdy spojene s rasismem

Reagovat
MystycMac

dobre že dostal iba Kounde čisto to bol zámer aby dostali obaja keďže Viniciusovi hrozia 10 ZK

Reagovat
xjert02

ale on celou roztrzku vyprovokoval

Reagovat
Kenneth

Dostal jí ty rasistická kundo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
vilp

On není rasista, mu jenom neskutečně jeblo z nějakýho důvodu.

Reagovat
Godwinson

Takhle říkej doma mámě, vtipálku.

Reagovat
Cracker10

Ty budes velkej sefik za klavesnici co?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

jak. tohle. nemuze. dat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

??? strilel z uhlu, vedle neho protihrac a hlavne bezel neskutecne rychle, to se neda srovnavat s normalnim zkoncenim

Reagovat
Nuno čomes

Bomba pod břevno.

Reagovat
Well

Je to strašný...

Reagovat
sensei25

Vinicius jeden z najhirsich zakoncovatelov v Europe.S darwinom si mozu ruky podat

Reagovat
Messiáš

Ta Luninova rozehravka

Reagovat
Mateo16

Vinicius uplne volny brahim

Reagovat
Manik...

To by neprošlo..

Reagovat
Kiss Me Polka!

to neslo prihrat

Reagovat
Kiss Me Polka!

modric uz tam mel tak 4 takove slapaky..

Reagovat
MystycMac

teraz to bol šlapak Pedriho....

Reagovat
MystycMac

Ten Pedri ešte ani kontankt neje a už kriči plače

Reagovat
Nuno čomes

Co je na Felixovi dobrého?

Reagovat
Doubas

Jako musim uznat, že Xavi se mi pěkně zhnusil. Divím se, že má ještě nějaký končetiny, když tam s nima furt jenom mává celý zápasy.

Reagovat
Messiáš

Gundogan je boží

Reagovat
Breze

Mam pocit, ze v tej zálohe už melieme z posledného. Eder alebo Ceba na plac.

Reagovat
Kiss Me Polka!

joselu zabijak

Reagovat
valloire

Rudiger Toho žeru.

Reagovat
ACSeRw!n

taky

Reagovat
Well

Krása střídá nádheru.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Breze

Brahim Jude

Reagovat
sensei25

To ze sme slaby ako caj je fakt,ale ako moze Real vyhravat s takymto biednym futbalom je pre mna zahada.

Reagovat
Euphael

nebrec močále

Reagovat
Manik...

Má pravdu

Reagovat
KnoxXx

si si sam odpovedal

Reagovat
zasranej malíř

HEEEEEEEEEEEEEEEEY JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDE

Reagovat
Kiss Me Polka!

cancelo hattrick

Reagovat
Cracker10

Neskutecny masla ta Barcelona.

Reagovat
Mateo16

Brahim

Reagovat
Manik...

frajer

Reagovat
valloire

Golasooooo

Reagovat
Well

V suchým, na půl plynu. Povolit, utáhnout.

Reagovat
vilp

Pedri úžasný bránění u toho posledního gólu, to kdyby byl Frenkie, tak ho tady šežerou.

Reagovat
Cracker10

Tam ho mel jasne prepulit.

Reagovat
Visca el barca

No dopadlo by to nemlich stejně

Reagovat
Cracker10

Jedinej dobrej hrac dopredu je Yamal, vsichni ostatni uplne na hovno.

Reagovat
Keboto

Bohužel je to tak - jedinej hráč kterej je v útoku nebezpečný je 17 Yamal a to při ostatních jménech je dost smutné (např Lewa mě dneska dost zklamal - když mu to nejde tak bych čekal že to aspoň odpracuje při pressingu ale i to tam chybělo - začínám jako někteří další věřit že ta dlouhodobá a nákladná smlouva s ním pro nás bude zase překázkou - u kolika hráčů jsme to poslední dobou zažily? )

Reagovat
Messiáš

Škoda. I s výhrou by to bylo složité

Každopádně gratulace Realu.. i k titulu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
JM

lol, jak může být MOTM Yamal, když byl na hřišti baller Lucas?

Reagovat
Cracker10

To je strasny poleno

Reagovat
alcantara

Vitazi vs loseri. Ake jednoduche.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

už jsi na to přišel...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Registrujisejenproto

Real

Xavi

Reagovat
CHONG

Fajn týden

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Breze

A to ešte len bude zábava, keď o rok príde k tomuto timu Xabi Alonso

Reagovat
Laliga

Reagovat
Breze

Preco ten facepalm?

Reagovat
Laliga

No lebo mi to príde neúctivé ku Carlovi, a takisto tom čítam trošku ružové okuliare pri Xabim(Ktorý tu ešte nie je). Vyšla mu jedna sezóna. Naozaj dúfam že sa mu bude dariť aj naďalej, ale... . Aj Ranieri vyhral s Leicesterom PL, a hral pekný futbal, raz.

Reagovat
valloire

Šampioni šampioni Mi sme to zas vihrály

Reagovat
Psy_cho

Máš tam chybu ...saz... je správně.

Reagovat
valloire

sory

Reagovat
wyqinac

Já jsem pracovně v Barceloně a to ticho jsem si na konci v baru moc užil

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
r3

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Patt

Jestli se budou pískat takové penalty, tak budou hráči furt simulovat. Cubarsi jen nechal nohu na zemi, vůbec nešel proti němu a nepodrazil ho a Vasquez nasimuloval pád, přepadl přes jeho nohy. Xavi správně naznačil, co se stalo. Jinak si Real za celou sezónu zasloužil titul.

Reagovat
valloire

Tak zrovna Xavi má co naznačovat.

Reagovat
Patt

Xavi naznačil, že penalta byla úplný nesmysl a měl pravdu. A je to špatně, když takový penalty v době Varu projdou. Nebo snad je to v pořádku?

Reagovat
valloire

A že pan Xavi nenaznačoval když hrál. A že toho bylo.

Reagovat
Laliga

Vlastná medicína nechutí, to je klasika.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Keboto

Jinak metameticky samozřejmě předčasně - ale narovinu tohle dohnat už nejde - takže velká gratulace Realu k zaslouženému titulu - Ancelloti dokázal i bez hrota a s ne úplně dokonalým týmem (i když pořád jedním z nejlepších co se jmen týče aby to neznělo kriticky) vytvořit skvěle fungující tým a to si zaslouží respekt a úctu

Reagovat
Dominator

Reagovat
Breze

Reagovat
-R2D2-

Taky klukum gratuluju. Jinak tu poznamku „bez hrota..” bylo nutny zminit proc? Vim, ze baletaci zkraje sezony sice panikarily ale i bez 9 maj stale jeden z top 5 utoku, ne?

Reagovat
Al Capone

Protože mi napiš který velkoklub prakticky nemá v základní sestavě čistokrevnou devítku. Když se na to podíváš papírově tak jo, ten útok je silný, ale nemít devítku pro klub jako je Real je bizár.

Reagovat
-R2D2-

Furt nevim proč je důležitý to zmiňovat. To je jako zásluha navíc, i když to v ničem nevadilo? Jestli jde o pocit, žádnej bizár v tom nevidím.

Reagovat
ACSeRw!n

Xavi

Reagovat
Pharrell

Sevilla se zvedá . Pěkná práce Flores .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele