LaLiga - preview 2. kola: Pondělí patří nováčkům

19.08.2022, 08:48, aktualizováno 22.08.2022, 08:58
Previews
Fanoušci Elche (© AFP)
V pondělních dohrávkách půjdou do akce dva nováčci a rozhodně nebudou bez šancí na bodový zisk. Almería cestuje do Elche, Girona pro změnu přivítá Getafe...
Elche CF - UD Almería  (pondělí 20:00)
LaLiga a její druhé kolo mají na programu dvě pondělní dohrávky. Jako první dva týmy se v nich postaví proti sobě Elche a Almería. Především Elche potřebuje vyhrát, aby odpovědělo na debakl z prvního kola.

Elche se vstup do nové sezony absolutně nepovedl. Tým trenéra Francisca Rodrígueze dostal na úvod od Realu Betis tři branky, přičemž sám se neprosadil ani jednou. Nedařilo se mu vytvářet šance a jeho obrana vypadala absolutně nekoncentrovaně. I na tom se trenér Francisco snažil s hráči v týdnu pracovat.

"Pečlivě jsme sledovali naše první utkání u videa a řekli jsme si, co bylo špatně. Nechci házet flintu do žita, protože tam byly momenty, které se nám povedly. Těch negativních ale bylo mnohem víc. Snažili jsme se je identifikovat a odstranit. Z toho, co jsem viděl na trénincích, mám radost a myslím, že příští kolo se nám povede mnohem lépe."

Almería vstoupila do nového ročníku jako nováček a sehrála mnohem lepší utkání. Nad Realem Madrid dokonce téměř hodinu vedla! Nakonec se ale ukázal enormní rozdíl v kvalitě hráčů a Almería si na premiérové body bude muset ještě počkat.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Gonzalez, Roco, Bigas - Palacios, Mascarell, Gumbau, Mojica - Milla, Marti, Fidel
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Ely, Babić, Fernandes - Chumi, Robertone, Costa, Eguaras, Akieme - Sadiq, Razmani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.20 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Getafe CF  (pondělí 22:00)
Druhou pondělní dohrávku představuje utkání mezi Gironou a Getafe. Madridský celek má s Gironou obecně dobré zkušenosti a daří se mu vyhrávat, ale ne na její půdě. To se mu v historii nepovedlo ještě ani jednou.

Estadio Municipal de Montilivi je pro Getafe zakletý. Za posledních dvacet let do jeho útrob Getafe zamířilo čtyřikrát, ale ani jednou se mu nepovedlo vyhrát. Fanoušci těžko zapomenou především na březnové utkání z roku 2017, kdy Getafe dostalo v Gironě rovnou pět branek! Větší počet gólů vlastně hráčům Getafe není cizí ani v současnosti. První kolo nové sezony totiž Getafe absolutně nezvládlo.

V malém městském derby s Atléticem se jeho obrana moc nevyznamenala a inkasovala tři góly. Tím Getafe volně navázalo na sezonu loňskou, protože i s ní se rozloučilo třemi inkasovanými brankami. Girona si v prvním prvoligovém utkání vedla o trochu lépe, protože dostala "jen" jeden gól.

K bodům jí to ale v duelu s domácí Valencií stejně nestačilo, protože díky trefě Carlose Solera se radoval tým trenéra Gattusa, i když dohrával v početním oslabení. Kouč Míchel bude mít ještě plno práce, aby udržel tuhle bárku nad vodou.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Lopez, Juanpe, Bueno - Herrera, Garcia, Terats, Urena - Riquelme - Stuani, Castellanos
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Djene, Mitrović, Duarte, Angileri - Portu, Maksimović, Arambarri, Aleñá - Ünal, Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 2.78 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (neděle 17:30)
Svěřenci Ernesta Valverdeho se ve druhém kole La Ligy znovu představí na domácím hřišti a pokusí se napravit zaváhání z úvodního kola. Uspějí proti Valencii?

Lvi v prvním kole sehráli duel s Mallorcou. Kdo očekával jednoznačné vítězství domácích, byl zklamán. I přes značnou převahu hráčů Bilbaa gól nepadl a po bezbrankové remíze braly oba týmy bod. Šanci na reparát budou mít Los Leones již v druhém kole, kdy zápas odehrají opět na domácím stadionu San Mamés.

Ernesto Valverde byl po zápase s Mallorcou frustrovaný, ale poukázal i na řadu pozitiv, která u jeho týmu viděl. Jeho svěřenci si vytvořili několik gólových příležitostí, ale Mallorcu podržel skvěle chytající gólman Rajkovič. Španělský trenér vyzdvihl týmového ducha a přístup hráčů, zároveň ocenil atmosféru domácího stadionu, z které by měl tým těžit do budoucích utkání. "San Mamés je přesně ten typ stadionu, který soupeře dostane pod tlak. Miluji to, vytvoření tak skvělé atmosféry je pro klub krokem vpřed, vždy to má neskutečný vliv na hru," dodal zkušený stratég.

Bilbao ale nečeká jednoduchý zápas, Valencii doma porazilo naposled v roce 2016. Útočník Asier Villalibre na předzápasové konferenci řekl, že nejdůležitější je, aby se jeho spoluhráči přizpůsobili požadavkům nového kouče a podávali konzistentní výkony. "Samozřejmě nás čeká těžký zápas. Valencia je silný fyzický tým, musíme se dál snažit vytvářet šance, dobře bránit a dostat soupeře pod tlak, jen tak uspějeme," prohlásil Villalibre.

Valencia začala sezónu úspěšně výhrou proti Gironě. O jedinou branku zápasu se postaral Carlos Soler, který skóroval z penalty v nastaveném čase prvního poločasu. Netopýři hubený náskok ubránili a mohli na domácím stadionu slavit vítězství. Italský trenér Gennaro Gattuso zažil úspěšný debut a po utkání ocenil výkon celého týmu i přínos fanoušků.

Hosté se tak pokusí zvítězit i v druhém utkání nejvyšší španělské ligy. Brazilský křídelník Samuel Lino nešetřil na nedělního soupeře chválou. "Narazíme na velmi dobré mužstvo. Athletic je nebezpečný tým, který na svém stadionu vždy nechá všechno. Bude to zápas mezi dvěma kvalitními týmy, ale jsme Valencia CF, musíme předvádět skvělé výkony, abychom náš klub dostali opět na vrchol," dodal v předzápasovém rozhovoru Lino.

Že nás čeká napínavá a vyrovnaná bitva potvrzuje i bilance posledních šesti vzájemných zápasů, z nichž pět skončilo remízou.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Marcos, Vivian, Álvarez, Berchiche - Berenguer, Vencedor, Vesga, Muniain - Williams, Villalibre
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili, Correia, Mosquera, Diakhaby, Vazquez - Musah, Guillamón - Castillejo, Soler, Lino - Duro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.74 - 5.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 19:30)
V druhém kole nejvyšší španělské soutěže nás čeká zajímavý souboj. Oba týmy v úvodním kole jednoznačně vyhrály na hřištích soupeřů shodným výsledkem 3-0. Dokáže si poradit Atlético s nevyzpytatelným Villarealem?

Colchoneros potvrdili v prvním kole roli favorita a vyhráli v Getafe výsledkem 3:0. Dvěma góly se zaskvěl navrátilec Álvaro Morata, třetí trefu přidal v 75. minutě Antoine Griezmann. Argentinský kouč Diego Simeone vstoupil do své dvanácté sezóny v klubu úspěšně a jeho tým jasně ukázal, že i letos se s ním bude muset počítat v boji o titul. Po zápase Simeone vyzdvihl týmový výkon a znovu zopakoval, že hráči absolvovali perfektní předsezónní přípravu, v které se jim výsledkově i herně dařilo.

Otázkou zůstává, jestli Atlético udrží tým pohromadě. O několik hráčů se zajímají ostatní kluby, ale zatím žádné konkrétní nabídky nepadly. Rojiblancos se poprvé v sezóně představí na domácím stadionu, kde dlouhodobě patří mezi nejsilnější celky LaLigy. V minulém ročníku vytěžili z 19 domácích utkání 41 bodů při skóre 33:16. Výhodou domácího mužstva může být i skutečnost zcela kompletního kádru. Nicméně posledních deset vzájemných zápasů napovídá, že domácí nečeká lehký úkol. Třikrát dokázali svěřenci Diega Simeoneho zvítězit, jednou si tři body odvezl Villareal a hned v šesti případech si týmy body rozdělily.

Villareal pomýšlí na lepší umístění než v minulé sezóně a do nového ročníku vlétl sebevědomě. Úvodní zápas ve Valladolidu přinesl bezbrankový první poločas, ale svěřenci Unaie Emeryho si spravili chuť v druhé půlce, kdy dokázali vstřelit tři branky. Hned ve 4. minutě druhého poločasu se trefil záložník Nicolas Jackson a výsledek zpečetil dvěma brankami v závěru utkání střídající Álex Baena.

"Žlutá ponorka" ještě ve čtvrtek sehrála duel Evropské konferenční ligy. Na domácím stadionu přehrála chorvatský Hajduk Split 4:2. Všechny čtyři góly vstřelil španělský tým v prvním poločase a povedený zápas odehrál zejména útočník Luis Morales, který se prosadil dvakrát. Letní posila z Levante ukázala, že i v 35 letech se s ní musí počítat. Emery sáhl v týdnu k celkem osmi změnám v sestavě a je pravděpodobné, že pro utkání s Atléticem nasadí stejnou sestavu jako proti Valladolidu.

Zápas určitě vynechá dvojice Manu Trigueros a Alberto Moreno. Oba hráči se stále zotavují po vážném zranění vazů. Otazník visí i nad Juanem Foythem, kterého trápí svalové problémy.

Stejné problémy má i útočník Arnaut Danjuma, který by se však mohl objevit na lavičce. V minulé sezóně skončily oba vzájemné zápasy shodně 2:2. Villareal uspěl proti Atléticu naposled v březnu 2018, kdy se radoval z těsného vítězství 2:1.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Reinildo, Witsel, Savic - Molina, Lemar, Koke, Llorente, Saul - Morata, Félix
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Coquelin, Capoue - Jackson, Moreno, Pino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.48 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - FC Barcelona  (neděle 22:00)
Barcelona se představí v druhém kole La Ligy na hřišti Realu Sociedad. Nedělní soupeři vstoupili do nového ročníku značně odlišně, zatímco La Real si odvezl tři body z Cádizu, katalánský klub nepřesvědčil a v domácím zápase s Vallecanem bral pouze bod.

Real Sociedad vstoupil do nové sezóny výhrou 1-0 nad Cádizem. Tým na hřišti soupeře nastoupil bez své největší hvězdy - Mikela Oyarzabala, ale i tak měl celý zápas převahu, kterou se mu podařilo zužitkovat již ve 24. minutě, kdy se trefil Takefusa Kubo. Modrobílí mohli náskok několikrát navýšit, ale překonat gólmana Cádizu se jim už nepodařilo.

Svěřenci Imanola Alguacila se pokusí na domácím stadionu přerušit negativní sérii proti Barceloně. San Sebastian ji naposled dokázal porazit v roce 2016. Od té doby se týmy střetly celkem patnáctkrát, ve dvanácti případech si Barca odvezla tři body, ve třech utkání se urodila remíza.

I v druhém kole se domácí budou muset obejít bez Oyarzabala, mimo je také obránce Rico. S menšími zdravotními problémy se rovněž potýkají Fernandez, Merquelanz a Sola. K dobrému výsledku by mohlo San Sebastianu pomoci domácí prostředí, jelikož v minulém ročníku byl tým šestý nejlepší, co se týče výsledků doma.

Barcelona během léta přivedla velmi zajímavé hráče, ale paralelně s příchody nových fotbalistů stále zápolí s finančním fair play a klubovými dluhy. Ani nové posily jí v úvodním zápase nepřinesly tři body. Xaviho svěřenci proti Vallecanu drtivou převahu v branku nepřetavili a katalánské šance na zisk tří bodů definitivně zhatil v 93. minutě Sergio Busquets, který se po druhé žluté kartě poroučel do sprch. O dvě minuty později se Vallecanu dokonce povedlo vsítit branku, nicméně gól nakonec neplatil kvůli ofsajdu. Utkání tak skončilo 0-0.

Hosté tedy mají v neděli večer co napravovat. Xavi má k dispozici široký kádr a sestavu může nakombinovat několika způsoby. V nedělním šlágru by měl chybět pouze Busquets (červená karta) a francouzský stoper Jules Koundé, kterého se stále nepodařilo zaregistrovat. I tak si španělský trenér uvědomuje, že jeho tým rozhodně nečeká lehké utkání. "Soupeř má mnoho talentovaných hráčů, preferují intenzivní fotbal a vždy dominují mnoha aspektům hry. Ano, čeká nás velmi těžký test, hrát na jejich stadionu je vždy náročné. V posledním vzájemném utkání jsme proti nim hráli dobře první poločas, ale v tom druhém dominovali oni. Našim cílem je získat tři body," řekl na předzápasové konferenci kouč katalánského klubu.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Rico - Zubimendi, Merino - Kubo, Silva, Méndez - Isak
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Christensen, Araújo, Alba - Gavi, Kessié, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.59 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Cádiz CF  (sobota 17:30)
Osasuna si v prvním utkání nového ročníku připsala nečekaný skalp favorizované Sevilly a ve sbírání bodů bude chtít pokračovat i proti slabšímu soupeři. Na stadion El Sadar zamíří v sobotu odpoledne Cádiz.

Osasuně se povedl husarský kousek. Do prvního utkání nového roku nastoupila proti jasnému favoritovi, Seville. V jejím kádru sice probíhala menší rekonstrukce, ale pořád byla Sevilla o několik levelů nad svým soupeřem. Jenže už za první poločas pochopila, že to nebude mít snadné. A když dal patnáct minut před koncem Aimar Oroz z penalty rozhodující branku, mohla Osasuna slavit cenný skalp.

Trenér Jagoba Arrasate po takovém vystoupení své hráče přirozeně chválil. "Jsem nadšený z toho, jak jsem celý zápas odehráli. Svědomitě, s nasazením a velmi pozorně. Sevilla je skvělý tým a nám se povedlo eliminovat její největší zbraně. Především mě ale těší, že nás ani rychlé vyrovnaní nesrazilo a naopak jsme ke konci utkání zabrali. Teď bude důležité, abychom se stejnou vervou hráli i proti Cádizu."

Ten si tak dobře minule zdaleka nevedl. Nedokázal uhlídat Kuba, který se v barvách Realu Sociedad prosadil jako jediný a La Realu to bohatě stačilo. Cádiz bude bojovat i sám se sebou, protože Osasunu v rámci ligy neporazil od roku 1989!
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Peña, U. Garcia, D. Garcia, Cruz - Vidal, Moncayola, Torro, M. Gómez - Oroz, Ávila
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Zaldua, L. Hernandez, Chust, Espino - Mabil, Jiménez, Alarcon, Arzamendia - Perez, Lozano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.26 - 4.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Real Betis  (sobota 19:30)
Mallorca před týdnem opouštěla baskické Bilbao s cenným bodem v kapse a teď by ráda vyválčila minimálně stejný počet. Její výhodou bude bezesporu domácí prostředí stadionu Iberostar, jenže nevýhodou jméno a především forma soupeře. V sobotu navečer dorazí Real Betis.

Tradiční klub z Baleárských ostrovů už dlouho jen vzpomíná na slavné momenty své historie. Klub, který zažíval největší vrchol na přelomu tisíciletí, se spíš zachraňuje v první lize a pravidelně ji střídá s nižší soutěží. Minulý ročník by pro Mallorcu dost náročný, nakonec se dokázala zachránit o jediný bod.

Letos by takové trable zažívala jen nerada a po prvním kole se sebou může být relativně spokojená. Povedlo se jí totiž uhrát bezbrankovou remízu s Athletic. A nuly na kontě inkasovaných branek si trenér Javier Aguirre hodně považoval.

"Hráli jsme velmi dobře, musím pochválit celé mužstvo. Šli jsme za dobrým výsledkem a hráli kompaktně. Athletic se několikrát dostal do dobré šance, ale na poslední chvíli jsme se vždycky ubránili. Athletic je skvělý tým a má výborné hráče v ofenzivě, ale my jsme měli dobrý plán. Mám radost z toho, jaké nadšení a odvahu vidím u svých hráčů. Věřím, že nám tenhle postoj přinese v budoucnosti hodně bodů."

Mallorce se proti Realu Betis moc nedaří a poslední výhru eviduje až v roce 2013. Na druhou stranu, z Mallorky se Real Betis vracel jako vítěz jen dvakrát za posledních dvacet let. Tentokrát je ale morálně na výši. Povzbudilo ho jednak povedené přestupové období a jednak první výsledek nového ročníku. Posílení béticos si snadno poradili s Elche, kterému především díky Juanmimu nasázeli tři branky.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajkovič - Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa - Kang-in, Grenier, Battaglia, D. Rodriguez - Muriqi
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Pezzella, Gonzalez, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Rodri, Fékir, Juanmi - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (sobota 22:00)
Real Madrid by si rád připsal dvě výhry v řadě a šance se před ním otevírá v sobotu v noci. Od deseti hodin se totiž utká s domácí Celtou Vigo. Té ser naopak úvod do nového ročníku nepovedl úplně podle představ.

Obhájce titulu začal zlehka, ale stačilo to. Real Madrid má velmi solidní los, který mu umožňuje zařazovat na vyšší rychlostní stupeň postupně. Hned na úvod se potkal s Almerií, nováčkem ligy. Almería se rvala dost odvážně a na Realu bylo vidět, že ho to stojí hodně sil, ale individuální kvalita se nakonec jasně projevila. Střídající David Alaba strávil na hřišti sotva minutu, když dokázal uklidit přímý volný kop do sítě a daroval tím Realu výhru.

Real sice na úvod herně nepřesvědčil, možná se čekaly brankové hody, ale splnil svou roli favorita a pokračuje ve vyhrávání. Navázal tím na skvělé představení v Superpoháru proti Frankfurtu, který porazil 2:0 a získal první trofej v sezoně.

Velký rozruch v Realu vzbuzuje dění kolem Casemira. Zdá se, že brazilský záložník a jeden z pilířů mnoha úspěchů Realu královský klub opustí a vydá se do Manchesteru. Přeci jen, nestává se každý den, aby vám někdo nabízel za rok výdělek 20 milionů eur. Doposud se ale na Santiago Bernabéu ukázaly jen dvě nové posily. Německý stoper Antonio Rüdiger a mladý záložník Aurélien Tchouameni.

Trenér Carlo Ancelotti zřejmě udělá několik změn v zahajovací sestavě z utkání proti Almerií. Do hry by se měli dostat Dani Carvajal a Rodrygo, kteří první kolo vynechali. Možná ale nenastoupí Kroos, který bojuje s chřipkou. Dobrou zprávou pro Celtu je fakt, že ji netrápí žádné nové absence. V základu by se znovu mohl objevit i Augusto Solari, který minule střídal se zraněním.

S Celtou má Real skvělé zkušenosti a jen málokdy se stává, že královský klub měření sil nevyhraje. V rámci ligy odjel z Viga poražen naposledy v roce 2014, o což se postaral brazilský útočník Charles. Celta by si určitě přála vstoupit do nového ročníku lepším způsobem. Doma nad Espanyolem vedla chvíli už o dvě branky, ale nakonec si nechala jen bod. O výhru navíc přišla až v osmé minutě nastavení, což ji muselo mrzet dvojnásob.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín - Mallo, Aidoo, U. Núñez, Galán - Solari, Beltrán, O. Rodriguez, Cervi - Paciencia, Aspas
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Modrić, Tchouameni, Valverde - Hazard, Benzema, Vinícius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 4.21 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano  (pátek 20:00)
V pátek je již tradičně na programu předehrávka španělské nejvyšší soutěže. Od 20 hodin přivítá Espanyol ambiciózní Rayo Vallecano. Oba celky ve svém prvním zápase remizovaly a zuby si brousí i na další body. Favorita duel nemá. Espanyol sice hraje na vlastním stadionu, avšak předchozí čtyři vzájemné duely s Rayem těsně prohrál.

Po úvodním kole panuje v táborech obou pátečních soupeřů velká spokojenost. Vyhrát se sice nepodařilo, ale Espanyol dokázal ve Vigu stáhnout dvoubrankové manko a utkání zremizovat (2:2). Bod má také Vallecano, které ubránilo na Camp Nou barcelonské hvězdy (0:0).

Tentokrát bude pozice trochu jiná a jak domácí, tak i hosté si dělají zálusk na tři body. Espanyol se před vlastními fanoušky pokusí napravit nepříznivou bilanci čtyř porážek v řadě. Vždyť naposledy dokázal porazit Rayo v únoru 2019. Je pravdou, že s Vallecanem prohrál vždy velmi těsně a neměl potřebné štěstíčko. Na druhou stranu ve Vigu mu šel naproti a slavil úspěch, což by mohla být pro páteční zápas jistá inspirace.

"Věřím, že v prvním zápase před našimi fanoušky získáme tři body. Pamatuji si, že minulou sezonu jsme udělali z našeho stadionu pevnost a získali hodně bodů, v čemž chceme pokračovat. Chceme být týmem, který své příznivce potěší a dá do toho celých 90 minut všechno," rozpovídal se na tiskové konferenci obránce Fernando Calero.

Rozlosování zařídilo Vallecanu i ve druhém kole cestu do Katalánska a zatímco v prvním zápase proti Barceloně bylo velkým outsiderem, proti Espanyolu se očekávají body. Svěřenci trenéra Andoniho Iraoly předvedli na Camp Nou koncentrovaný výkon a po vyloučení Busquetse v závěru utkání dokonce sahali po třech bodech.

Do sestavy Periquitos se vracejí Raúl de Tomás a Javi Puado. Především návrat prvně jmenovaného by měl Espanyolu výrazně pomoci do ofenzívy. V plném počtu bude i Vallecano, s výjimkou zraněného Andrese Martina.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Olivan, Cabrera, Gomez, Gil - Darder, Calero, Exposito - Embarba, Joselu, Melamed
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - F. Garcia, Catena, Lejeune, Balliu - Ciss, Valentin; A. Garcia, Trejo, Salvi - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 2.97 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Valladolid  (pátek 22:00)
Naprázdno vyšla v úvodním kole LaLigy FC Sevilla. Porážka v Pamploně nebyla v plánu a celek z Andalusie potřebuje rychle zareagovat třemi body s Valladolidem. Na první pohled je favorit jasný, ovšem Sevilla naposledy porazila tohoto soupeře v listopadu 2019 a tudíž zdaleka nemá nic jistého.

Sevillu sice čeká nováček letošní LaLigy, nicméně žádnou úchvatnou bilanci z posledních let s ním nemá. V předminulé sezoně, ve které Valladolid opouštěl nejvyšší soutěž, ho nedokázala ani jednou porazit. Domácí vítězství dokonce slavila před necelými čtyřmi lety.

Kdy jindy to napravit, než nyní. Sevilla předvedla před týdnem mizerný výkon a trenér Julen Lopetegui nehledal výmluvy. Los Rojiblancos budou muset proti Valladolidu výrazně přidat. Mezitím se klubové vedení dál ohlíží po posilách a jako náhradu za Julese Koundého přivedlo z Bayernu Mnichov Tanguye Nianzoua. "Cítím se dobře a jsem šťastný, že jsem tady. Potkal jsem v hotelu nějaké fanoušky, udělal fotky, rozdal autogramy. Musím se naučit španělsky a pak to půjde všechno lépe," nechal se slyšet natěšený Nianzou.

Spokojený s prvním zápasem nemohl být ani trenér Pacheta. Real Valladolid totiž doma hladce podlehl Villarrealu 0:3. Přitom právě v tomto utkání měl nováček asi největší naděje na zisk bodů. Ve druhém kole se totiž představí v Seville a o týden později na Camp Nou. Vskutku náročný los.

V prvním zápase chyběli Seville křídelníci Suso a El-Haddadi a nejinak by tomu mělo být i v pátek. Na svůj debut v sevillském dresu čeká Alex Telles, který je v Andalusii na hostování z Manchesteru United. Real Valladolid hlásí jen jednu absenci, zato pořádně citelnou. Shon Weissman pokračuje v rekonvalescenci po zranění.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Navas, Rekik, Gudelj, Acuňa - Fernando, Rakitić - Corona, Gomez, Ocampos - Mir
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Perez, Fernandez, Yamiq, Escudero - Mesa, Monchu, Aguado - Plata, Leon, Villa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.11 - 6.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF11003:03
 Real Betis11003:03
 Atlético Madrid11003:03
4.CA Osasuna11002:13
 Real Madrid11002:13
6.Real Sociedad11001:03
 Valencia CF11001:03
8.Celta Vigo10102:21
 Espanyol Barcelona10102:21
10.Athletic Bilbao10100:01
 RCD Mallorca10100:01
 FC Barcelona10100:01
 Rayo Vallecano10100:01
14.UD Almería10011:20
 Sevilla FC10011:20
16.Cádiz CF10010:10
 Girona FC10010:10
18.Elche CF10010:30
 Getafe CF10010:30
 Real Valladolid10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (413)

Přidat komentář
teenz

Case

Reagovat
ciernyribiz

bude veľmi chýbať, hlavne v LM. Ale pre klub to je dobrá ponuka. Skôr, či neskôr by ho francúzi vytlačili. Takú sumu za neho už nikto nedá. A vieme ako klub zaváhal keď boli ponuky na Baleho. Má 30 a vieme ako končia brazílčania po 30tke. Na prvom mieste je klub a pre klub je to výhodný obchod, aj keď sa mohol poučiť z toho ako dopadol Varane. Dovolím si tvrdiť, že sa v United nepresadí, resp. zapadne do toho priemeru. Ja len dúfam, že ešte odíde Asensio a kúpi sa pravé krídlo.

Reagovat
teenz

Bude chybět ve všech zápasech, kdy se nenaučíme jinak bránit. Vždy tam byl Case, kterej to zastavil, zprasil, přerušil. Několik zápasu jsme bez něho dostali gol, protože nikdo nebyl kdo by zastavil hru. Jinak chápu pozici Pereze, 70m je prostě dost lákavé. Bohužel si myslím, že na pozici křídla nikdo nepříjde.

Nadruhou stranu, vidět jak se Case trápí v United a budou z něho dělat dřeváka. Hmm.

Reagovat
MarcoBanco

Úplny súhlas. Je pravda že išiel trochu výkonostne dole, no stále bol dosť doležitý pilier. Hneď ma napadá zápas myslím so City (4:3 prehra) kde Case nehral, a tá jeho špinavá robota tam chýbala. Každopádne také prachy za 30r, keď tam mám Tchouameniho, možno Fede Valverde, neznie tak zle

Reagovat
teenz

Bohuzel nikdo nejraje, jako Case tzn to budeme muset zastoupit kolektivne a nevim jestli na to uplne mame hrace.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Ed_Hazard

No bude zaujimave (ak skutocne odide) vidiet, ako sa k tomu postavi Tchouameni. Inak.... ak by nebol Ruiz dohodnuty s PSG tak by som si tipol ze do 5 dni od prestupu Caseho by sme ho predstavovali na San Bernabeu Alebo ze by Carlo poslal flasku vina do Neapolu, polozil im na stol 50M a nakoniec ho PSG vyfukli? Pokial viem tak Neapol prestupu do PSG zatial nedala zelenu.

Casemiro inak bude chybat aj po golovej stranke. On zvykol skorovat v momentoch, ked sme nevedeli ani za boha dostat loptu do superovej branky.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
teenz

A jeste ke vsemu odchazi ke klubu, kde je naprosto vse spatne a on tam uplne v pohode muze vypadat jak naprostej nymand.

Reagovat
Ed_Hazard

To sa dost kludne moze stat. Vid Varane.

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu to Casemu asi muze byt uplne u prdele. Byl soucasti historie a navzdy bude v zapsanej jako jeden z nejlepsich. Vyhral vse. Ted jde vydelat 2x.

Reagovat
Ed_Hazard

Akoze uplne s tebou suhlasim. Ja byt Casemiro, tak ak su tie platove podmienky a suma ktora ma ist Realu pravdive, tak moze kludne teraz 4 sezony sediet vysmiaty na lavicke Uplne vidim to vcerajsie stretnutie s Carlom a Perezom. Casemiro pride do kancelarie: "chlapi, to si robite prdel ze chcu za mna vytasit 70M, ze?" Perez: "nie, dnes prisla oficialna ponuka". Po minutke sedenia v pohodlnych kreslach, whisky v ruke a usmevoch na tvari povie Case: "podme do toho, klub aj ja ziska krasne prachy, tu uz som dokazal vsetko, tak tu planovanu obmenu kadra troska urychline. Papa Flo, tu vilu na okraji mesta si ale zatial nechavam. O 4 roky pocitaj s tym, ze sem napochodujem s trenerskou licenciou a budem chciet pokracovat v spolupraci

Reagovat
teenz

Jako for real urcite neco takoveho muselo probehnout. Kam ze? United? Kolik? Nedelas si prdel?

Reagovat
ciernyribiz

ale hlavne ze harry vyzera v pohode to nepochopim preco hrava

Reagovat
Gazdo

Coz podla mna aj tak bude lebo on fakt strasne tazi z toho ze ma Kroosa a Modrica. Oni zasena druhu stranu tazia z toho ze maju za sebou hraca imunneho voci vyluceniu, ktory proste v pripade potreby zastavi utok trebars aj zabitim protihraca aj desatkrat za zapas. Skratka dobre trio ale nikto nemladne a bolo to vidiet aj v LM ktoru ste sice vyhrali ale skor vam to uhaluzil Benzin s usopleskom ako keby to boli dominantne vykony zalohy. Takze mozno aj na case aby sa ta zaloha (mozno az na Modrica) obmenila a budete zrazu lepsi

Reagovat
Eichel

Tak on s Fredom by nemusela byť zlá dvojica v trojčlennej zálohe, len potrebujú dokúpiť ešte jedného k nim, pretože Bruno v trojčlennej zálohe hrať nemôže. Ale v repre Case a Fred takto hrajú a je to fajn. Fred je dobrý makač pre fungujúci tím, ak bude mať za sebou Caseho a doplnia to kreatívnym CMkom/Eriksenom tak to môže byť fajn.

Reagovat
Gazdo

Ano ale v repre brazilie su trosku ini hraci takze ich neschopnost na lopte nie je tak vidiet. Uvidime ja si myslim ze Case ich nevytrhne. Rozhode upgrade oproti Scottovi ale to by bol aj Roberto a to je fakt uz co povedat. Im by fakt bodol ten Frenkie ale snad to vzdaju

Reagovat
Eichel

Ono keby mali aj Caseho aj Frankieho... tak by tá záloha bola úplne inde. Ale očividne majú Caseho ako alternatívu k Frankiemu, čo je fakt vtipné. Nevyjde ti Frankie tak ideš po Rabiotovi a keď nevyjde ten tak Case... a všetci typologicky úplne ale úplne iní.

Reagovat
teenz

Určitě to tak je. Jen jsem věřil, že skončí Toni s Lukou jako první a Case to bude předávat mladejm. Nakonec to bude tak, že nejstarší Luka tu bude nejdéle.

Reagovat
Gazdo

Tak najstarsi luka je z nich jednoducho stale najlepsi. To je futbalista ktory sa nerodi len tak. I ked ma zapasy kde clovek nechape ako moze v tom veku tak behat ale zase su zapasy kedy je ten vek vidiet. Skratka niekedy si aj hovorim ze ci by nebolo dobre ukoncit teraz svoju karieru v Europe a odist ako absolutny boss na vrchole tak ako to urobil Xavi a Iniesta. Teraz by sa na neho spominalo s laskou a respektom, pomohol vyhrat dalsiu LM. Kludne moze zacat z nicoho nic nestihat alebo co. Napada ma napr posledna Iniestova a Xaviho sezona ked uz na nich bolo vidiet ze nie vzdy stihaju a oni to videli tiez. Hej Luka je trosku nadupanejsi fyzicky ale vek nezastavis

Reagovat
ciernyribiz

v tomto mas pravdu, raz skoncit musia a tak ako nikto nechcel aby odisiel ronaldo a nikto si to nevedel predstavit, tak ho perez predal za 110 mega a toto je podobny pripad, pre fanusika nepochopitelny ale s odstupom casu to budeme hodnotit ako spravny krok.

Reagovat
Billy McClane

Tak tento obchod sa nedal odmietnut. Kazdopadne Real je ukazou toho ako ma fungovat zdravy klub. V barcelone by si mali vziat priklad.

Reagovat
teenz

Me zajima Case a Real a chapu, ze je to neodmitnutelna nabidka. Jen je to smutny konec KCM.

Reagovat
Billy McClane

Pre Real je to to najlepsie co sa moze stat. Preda sa 30-rocny hrac za 70 milionov eur a konecne mozeme zabudovat mladsiu nahradu, ktoru mame. Za Real sa nemoze hrat za zasluhy. Nemusime sa hrat na viac ako klub. Je to biznis a zabava a Perez to nastastie chape.

Reagovat
teenz

Case urcite nehraje za zasluhy, ale proto ze je dulezity hrac zakladni 11.

Reagovat
ciernyribiz

ale minulu sezonu mal najslabsiu, dal sice vela dolezitych golov ale aj vela chyb vyrobil. a uprimne ak by neodisiel 75% zapasov a hlavne v LM by hrali CKM v zalohe a jednoducho case a kroos vedla seba uz nemozu hrat aspon sa skor zapracuju frantici a dufam ze valverde bude hrat v zalohe a nie na RW.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

No lenze nam za nasich drevakov nikto neponukne peniaze lebo nechcu odist lebo maju rozpravkove platy ktore im nikto neda. Smutne je ze aj po 50% znizeni su tie platy stale take obrovske ze im ich nikto neda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prý normálně trénuje ale. Jinak jsem asi jediný tady, kdo to bere pozitivně.

Reagovat
teenz

Chapu, ze nemas rad jeho hru s micem. Ale my bez nej neumime hrat. Myslis, ze to ted bude lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přišel tam hráč za 80 mega. Jinak loni se bez něj vyhrálo vše až na dva zápasy - Espanyol v lize a City v LM, kde ho nahradil měkký Kroos, a tak to hořelo směrem dozadu. Tchouaméni snad umí trochu přitvrdit. Každopádně si myslím, že hlavně s Kroosem na hřišti byl řezník Case (dejme tomu) potřeba, ale Cama nebo Fede jsou taky dost běhaví a bojovní, takže s něma už hrát nemusí, lepší rozehrávka bude nutnější a snad se jí dočkáme od toho nováčka.

Reagovat
teenz

Právě o tom se bavím, že neumíme hrát jiným stylem, jen tam jebneme jiného hráče, který ale nehraje jako Case. Možná tím Case taky začal rychlejší konec Toniho. Caseho jako takového nenahradíme, ale dva frantíci s Lukou by mohlo klapat.

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

Těch líných hráčů, co to flákají, máme míň a míň, Marcelo a Bale pryč, Hazard sedí, Kroos končí za rok podle mě, místo nich tam jsou větší bojovníci, takže ta Caseho role už prostě není tak důležitá podle mě.

Reagovat
teenz

Rozhodně, jen nevím jestli na to je Carlo připravenej.

Reagovat
Gazdo

Bohuzial a to ma desi…

Reagovat
Mishko

2. najdrahší prestup hráča nad 30 rokov v histórii... ak sa udeje, sme 3. prestupové obdobie za sebou v pluse s 5-6 mladými hráčmi s potenciálom byť v All-star XI

čísla nepustia, case určite bude chýbať, ale toto je pre klub skvelý obchod

Reagovat
misinho7

sice som ho obcas hejtil po tych jeho stratach ale inac nesmierne dolezity hrac

Reagovat
teenz

Hlavne mi prislo, ze pro klub zije. Tim vsim. Mam ho rad a nechci ho videt v polo rozpadlem klubu.

Reagovat
misinho7

presne, ja milujem tych srdciarov a zas mame o dalsieho menej...bolo vidno ze mu to neni jedno a ide proste na maximum..

V United im to podla mna aj tak nepojde a este tam bude schytavat hejty ze je drevak lebo uz vidim jak od neho budu cakat ze bude zrazu okrem CDM aj mat vlastnosti Kroosa, potom genialitu Modrica a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se ukázalo, že až takovej srdcař není, ne? Modrićovi taky nabízeli super kontrakt v Interu a zůstal.

Reagovat
teenz

Modričovi nabízeli 5 let + 2x takovej plat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízeli mu 4 roky, plat už nevím, ale určitě by měl víc než u nás.

Reagovat
teenz

Ok, já už si to úplně nepamatuju. Ale respektuju, že Case může vydělat o nějakých 70m za 5 let více než u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, tak Modrić měl ještě možnost jít po té smlouvě vydělat balík v Číně, bylo to součástí nabídky.

Reagovat
teenz

Tak zase je rozdíl Čína a United, no.

Reagovat
misinho7

Ale preco by nebol? Praveze ja mu to vobeec ale vobec nevycitam. Opusta nas v tom najlepsom, ked vyhral vsetko co sa stalo, je legenda. A proste chce si este privyrobit. Absolutne mu to nemam za zle.

Reagovat
misinho7

co sa dalo*

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Je legenda, co ještě může hrát dlouhou dobu na vrcholu. A přitom se jde dobrovolně zakopat do týmu ve sračkách, kde sedí Varane. Přijde mi to vtipný prostě, srdcař by zůstal.

Reagovat
CHONG

Odchod mu nevyčítám, vyhrál, co se dalo, chce to zkusit o dům dál (teď neřeším, že všichni, kteří to chtěli z Realu zkusit o dům dál nakonec zplakali na výdělkem), ale i přes ten ranec se mu stejně divím, že je ochotný jít do současného United, kdyby mu totožnou nabídku dali třeba City, tak asi není co řešit, ale současný United je prostě groteska...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Na srdciarov by som sa tu teraz nehral. Mne by Casemirov odchod daval naprosty zmysel aj z jeho strany aj zo strany klubu, ak nam skutocne ponukli 70M. Je to proste deal, nerobil by som z toho trgediu a taktiez posledne co by som robil, je ze by som mu alebo klubu jeho odchod zazlieval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: "He hablado con Casemiro. Quiere probar un nuevo desafío".

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Jo, zkusit United v aktualnim stavu je urcite velka challenge. Za 20m ale v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidí Varana, tak mu o nic jinýho ani nemůže jít. Ať si to užije.

Reagovat
teenz

Tak možná s tím i trochu počítá. Od Pereze by dostával rok, max dva a peníze stejné nebo menší.

Reagovat
misinho7

Aj tak najviac vtipne je ze sa roky volalo po zdvojeni CDM kedze tam bol len Case, konecne to tento rok spravime a nakoniec predame Caseho

Na druhej strane Aurélien Tchouameni je delo ale podla mna potrebuje nejaky cas aby sa u nas do toho dostal. Taky ten rok keby sa rotoval s Casem a ucil od neho by mu urcite pomohol. Teraz bude hodeny do vody a bude nanho velky tlak.

Reagovat
Breze

Ved tam mame teraz prave tento post dobre pokryty. Tchouameni a Camavinga. Aktualne nam v zalohe chyba najviac nejaky kreativny zaloznik.

Reagovat
LeonardoUžoa

Myslíš Modriče?

Reagovat
Breze

Nie, myslel som nejaku potencionalnu nahradu za Modrica.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas proti Celte bude teda zajimavy. Rodrygo furt out, Kroos nemocny, Case pryc. Vidim to na Fedeho opet na kridle a zalohu Cama, Tchou a Modric.

Reagovat
Ed_Hazard

Ceba na plac?

Reagovat
ciernyribiz

nechapem preco odpisali asensia, osobne ho sice nemam extra v oblube ale minulu sezonu dal 10 golov, tak preco ho pri takejto marodke nechape sediet, ak je carvajal fit pripadne aj odriozola tak potom tam moze hrat aj lucas. Fede tam je nevyuzity.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio ma rok do konce smlouvy, ktera se mu nebude prodluzovat. Ja si myslim, ze do konce prestupaku se s nim budou hrat takovyhle mindgames, aby se mu jemne naznacilo, ze by bylo nejlepsi, aby odesel. Prece jen je to i jeho zajmu pokud ma ambice se podivat na MS.

Reagovat
Breze

Klub ho chce predat, tak mu asi davaju najavo, aby si aj on co najrychlejsie hladal nejaky klub, ak nechce presediet sezonu na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne si myslim, ze do konce prestupaku jeste nekdo prijde, byt teda klub tlaci to, ze ne. Momentalne mame na soupisce 24 hracu a pravdepodobne odejdou jeste 2 (Case a Odriozola). Jit s 22 hracema do letosni sezony, kdy tech zapasu bude fakt hodne (+MS) je naprosta sebevrazda.

Reagovat
Tromas

Jinak MU měli nabízet Atletiku 130 mega liber za Felixe, ale Simeone řekl United, že ho neprodá pokud nezaplatí výkupní v hodnotě 350 milionů euro.

Reagovat
Phillipinho

Logicky.

Reagovat
Tromas

Výkupku

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se ty registrace začínají hýbat, už jsem z toho začínal být celkem nervózní. S uzdraveným Canalesem a zaregistrovaným Felipem ty vyhlídky vypadají o dost příznivěji, teď hlavně nepokazit utkání na Mallorce.

Jinak předpokládám, že odchod Casemira definitivně uzavírá potencionální příchod Ceballose, snad teda příští léto zadarmo, teď bychom ho stejně nebyli schopní vmáčknout do stropu, to bude úspěch pokud se podaří s Bellerínem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos podle vseho dostane novou smlouvu.

Reagovat
Mateo16

Určite to radšej privezu dalšie kopyto z L1

Reagovat
zasranej malíř

Thibo,Carvajal;Militao;Alaba;Mendy;Tchouaméni;Modrič;Camavinga;Valverde;Vini Jr.;Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Ceba

Reagovat
teenz

No snad by si ho necpal do zakladu.

Reagovat
Ed_Hazard

Áno, za Camavingu.

Reagovat
teenz

Vubeec.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
misinho7

chalan ma cas, zas nemusi hned byt v zaklade myslim si ze tam maju prednost iny

Reagovat
Ed_Hazard

Ja netvrdím, že má hrať teraz každý zápas základ To práve Camavinga má čas, Dani teda čas rozhodne nemá Ak s ním nepočítajú tak nech ho strelia do toho Betisu za výpredajovú cenu. Pre mňa je utrpenie vidieť takého playera sedieť na lavičke. Koľko dôkazov o svojich kvalitách má dať ešte Carlovi.

Reagovat
misinho7

sak ale on bude hrat ale nemusi byt zaklad, teraz este ked aj odisiel case tak toho casu bude mat akoze riadne ze dost, dnes urcite nastupi z lavicky

Reagovat
misinho7

za mna super aj ked ma trosku sere ze problem toho ze nemame RW riesime tym ze tam drbneme Valverdeho..ktory si tam sice odohraje svoje ale proste neni to jeho post a on ma byt v strede

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je kravina, to RW. Na tom strasne tratime.. bral bych Sancha nebo Saneho. Ale nekoho to chce.

Reagovat
teenz

No myslim, ze tohle prijde az podle toho zda se letos chyti Eden nebo Rodrygo. Alejinak souhlas, takhle staci zabetonovat Viniho stranu a nase kreativita konci.

Reagovat
Ángel di María 22

To + zabijime Valverdeho. Idealni zaloha momentalne by byla Modric - Tchouameni - Valverde. Fede je napravo dobrej defenzivne, ale do utoku by byl daleko platnejsi i z ty zalohy. Neni tam moc hracu, co by tam mohlo hrat. Ale chtelo by to nekoho nebezpecnyho, at ta prava strana neni ochrnuta.

Reagovat
Ed_Hazard

Saka Dnes hral znova dobrý zápas.

Reagovat
misinho7

ja verim ze po nom pojdeme, ale on tusim teraz predzil a vyzera ako borec co hned nezuteka z Arsenalu..ale skusil by som ho

Reagovat
Salfovic

Neprodloužil.

Reagovat
teenz

Jeste mladej cucak. Nechat ho 2 roky vyhrat.

Reagovat
CHONG

V klidu, 31. přijde Cristiano

Reagovat
Breze

Uz len to by nam chybalo

Reagovat
Salfovic

To jsem zvědavej, jak si Modrič ukočíruje tu francouzskou mateřskou školku vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky penalta. Kolik jich bude tentokrát?

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Pokud je správně odpískaná, tak klidně 10

Reagovat
vacin

Klidně i 10 pokud bude za ruku, kterou hráč zabrání brance

Reagovat
Salfovic

Tak to věštíš z nějaké koule, ale pencle jasná.

Reagovat
misinho7

Jasna penalta no. Zabranil lopte aby sla na branu a mozno rovno aj golu.

Reagovat
Ed_Hazard

Krásny brankársky zákrok...od hárča Jasná pecka.

Reagovat
misinho7

bacha na to zas nabehnu cules a povedia ze to zariadil Perez..jasna nepravost...

Reagovat
Breze

Perez podplatil hraca, aby zahral rukou, je to jasne

Reagovat
roman1978

Nevyšlo, co?

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proc se tam ti hráči Viga(Tapia) a ten druhej vztekali? Že mu nedal ještě červenou?

Reagovat
misinho7

neviem co viac jasnejsie chceli

Reagovat
Ed_Hazard

Pravdepodobne

Reagovat
CzechLukas

Proč to není červená? Já těm pravidlům moc nerozumím Přeci kdyby ten hráč nezahrál rukou, tak je to gól

Reagovat
vacin

To by byl dvojitý trest, pokud je faul nebo ruka ve vápně, a nejde o surovou hru, dává se jenom žlutá.

Reagovat
Billy McClane

Podla mna to ruka nebola a lopta sklzla po tele Tapiu. Ten zaber spredu bol dost klamlivy.

Reagovat
ValachJakPoleno

Bože to je zase volejbal dneska..

Reagovat
Miguel19

Dobrý volejbal zatím..

Reagovat
CHONG

Hodně zbytečná

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Reagovat
misinho7

Podla mna Militaaa Rudiger tak do oktobra posadi.

On ked mu to ide je zivera ale nevyhne sa niekedy mensim somarinam. Potrebuje este zlepsit par veci.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jak za tohle může jako?

Reagovat
misinho7

nemyslim to len na tuto chybu..

Reagovat
LeonardoUžoa

Jak to, že ne, když se ozýváš po té ruce? Však to byla prostě jen smůla.

Reagovat
Miguel19

Obávám se, že Rüdiger bude stejný. Navíc dlouho nehrál ve čtyřčlenné obraně...

Reagovat
Salfovic

Na to bych moc nesázel.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té naší zálohy budoucnosti bolí oči.

Reagovat
Ángel di María 22

Camavinga bohuzel ani trochu neni kreativni. On ve finale nezapasne, prijde mi tam zbytecnej.

Reagovat
Miguel19

Signál

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Greny

Valverde to bylo genialni

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Mateo16

Valverde

Reagovat
misinho7

Lukitaaaaaaaaaaa

Reagovat
zasranej malíř

Lukita

Reagovat
misinho7

Krasne sa ukazuje problem RW. Nemame tam RW tak to hrajeme len cez Viniho a jeho brani tak 5 obrancov lebo vedia ze to pojde cez neho. A tympadom je tam totalne zabity.

Taktiez ta zaloha bude potrebovat este vela zapasov aby si na seba zvykla, zatial vyzeraju ze nevedia kto kde je a behaju tam trosku ako strateni niekedy. Sice fyzicky nadupani oproti KCM ale zatial sa tak nevidia a tak skoro ani nebudu no

Valverde zatial preziva asi najhorsi zapas aky som unho videl. Uplne katastrofa.

Reagovat
Breze

Cama hra dobre, ale Tchouameni sa este hlada, to bolo ale ocakavane.

S tym RW absolutny suhlas, tiez si to cely cas hovorim. Fede je na tom kridle uplne strateny a vseko sa hra len cez lavu stranu. Skoda, ze nedostal Eden sancu od zaciatku, proti Almerii hral velmi dobre.

Reagovat
misinho7

Jo akoze ta zaloha sama o sebe teda invidualne mi pride ze su na tom fajne dnes, Luka bez debaty, Cama tiez dobre a Tchouameni nie zle ale tak jasne potrebuje cas. Ale proste ta ich kompaktnost atd to bude treba trochu casu no. To sa nespravi za jeden dva zapasy.

A hej to RW to je ciste zabijanie Valverdeho a stazenie prace Vinimu kedze tympadom je vsetko sustredene nanho

Reagovat
Salfovic

Fakt záhada, že jste nekoupili někoho místo Mbappého.

Reagovat
misinho7

nepochopim ani ja..Rodrygo neni proste uplne RW a este potrebuje trosku vyrast ako hrac, hlavne konzistencia ako ma uz Vini, Valverde uz duplovane nie je RW a Asensia chceme predat..tak neviem co riesime

Reagovat
Breze

Tiez tomu vobec nerozumiem. Rata sa tam asi hlavne s Rodrygom, ale ten je teraz zraneny a okrem neho uz mame iba Edena, ktory nie je RW a Asensia, ktoreho sa chceme zbavit. V utoku je to tiez slusna bieda. Ked sa zrani Karim, tak tam mame iba Mariana...Dufal som, ze privedu do utoku aspon jedneho hraca, ale zatial to tak bohuzial nevyzera

Reagovat
Breze

Luka Co my bez neho budeme robit??

Reagovat
Ed_Hazard

The old and classy boy

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska se mi zatim moc libi Tchouameni. Je dobrej na mici, nekolikrat dobre prerusil akci, vypada dost solidne. Stit to bude skvelej a dynamictejsi nez Case. Tak uz jen ty zkusenosti.

Prava strana neexistuje, jsme silene citelny. Bez druhyho kridla proste nejde hrat, navic Valverde je dneska mizernej.

Reagovat
madridcan

Ja som vedel, že niekto nahradi Kroosove góly proti Celte a spravil to ten najpovolanejši

Reagovat
One-Real

Karim po tý prodloužený sezóně (LN ) nevypadá nejlíp, hlavně na míči oproti loňsku. Vinisaur nejnebezpečnější, současně rychle frustrovaný. Valverde na RW proti silnějším ano, jinak spíš ne, to by musela fungovat záloha. Tchoua několik dobrých náznaků, Cama zatím slabota. A Eder to je kapitola sama o sobě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vinisaur

Reagovat
teenz

To je hovadooo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Monštrum

Reagovat
misinho7

Viniii kraaaaasa golik

Reagovat
smazaný uživatel

blazen

Reagovat
misinho7

Ale Lukita zas super nahravka. Den ked skonci bude pre nas pohroma.

Reagovat
Ángel di María 22

Mendy je na mici fakt spatnej.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Chcel by som vidiet Viniho kebyze ma pri sebe este napr prime Marcela. Ten by mu vytvaral este tolko priestoru. Lebo Mendy dopredu je nieco strasne.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Ed_Hazard

Aj bez neho. Ten chalan je stelesnenie paniky Ja viem, ze mava zablesky geniality, ale to, ako celu svoju karieru u nas prebera prihravky, vedie loptu, prihrava, niekedy nabieha do uplne wtf priestorov...niekedy mam pocit ze si nevybral spravny sport Tak nefutbalovo posobiaceho hraca si u nas hodne dlho nepamatam

Reagovat
misinho7

on posobi strasne, do obrany je skala ale inac napr jeho prvy dotyk mne pride horsi jak z tretej ligy dakedy..a dakedy zas zablesk Zidana

Reagovat
Kily8

Reagovat
USA_osloboditel

A teba by kupili za kolko? Za 0,40? Mendy je skvely LB a tu jeho hru v obrane sme dlho hladali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se na nem libi to, ze cim dale je od branky soupere tak tim na mici lepsi. Pred vlastni branou dela vselijaky triky, nema problem se zidanovkama a vzdycky mu to i vychazi, ale jakmile se dostane pres pulku tak to vsechno zapomene a je hrozny kopyto..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
One-Real

Počítá někdo Mendymu ztráty?

Reagovat
misinho7

Tchouameni teraz ale dobre zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Tchou takovej buldozer.. Tohle je chybelo.

Reagovat
smazaný uživatel

*nam chybelo

Reagovat
Billy McClane

Tchou dnes paradny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
smazaný uživatel

Měl nahrát a celá ta komedie s penaltou ani nemusela být.

Reagovat
Greny

Z toho Edena je mi smutno jak dopadl

Reagovat
teenz

Tak Eden si ukoncil angazma.

Reagovat
CHONG

To se dalo čekat

Reagovat
Ed_Hazard

Od dnes to je Antonio Gump!

Reagovat
zasranej malíř

To je škoda naštěstí to nemrzí výsledkově

Reagovat
Ángel di María 22

Hazard Fakt se Carlovi nedivim, ze ho nechce stavet. Nezveritelne trapnej hrac.

Reagovat
Breze

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl preco to nesiel kopat Karim. Takto pichichi neobhaji

Reagovat
Kily8

Lebo je tam vačšia hviezda. Ja som sice Hazarda od začiatku veľmi kritizoval a keď som tu písal, že Vini a Rodrygo sú o triedu lepší, dostal som naložené. Už som trochu Edenovi prišiel na chuť, len potrebuje ešte čas. Nechcime hneď v tejto sezóne zázraky, budúcu to príde...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty byly asi poslední věc, kde se ještě na něj dalo spolehnout. Tak už ani to neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Good guy Benzema chtel Hazardovi zvednout sebevedomi a ve finale to dopadlo presne opacne..

Reagovat
teenz

Treba to udelal naschval at neleti Auba sam do Londyna.

Reagovat
Greny

Pribalte k Edenovi 25 mega v Librách a vezmeme ho zpět

Reagovat
Ed_Hazard

40M a idem tlacit papiere.

Reagovat
teenz

Misto neho zahraje lip i jednonohej Callejon, takze why not.

Reagovat
Salfovic

Hazard RIP.

Reagovat
teenz

Jezisi to je linej lempl.

Reagovat
Mishko

nepamätám si zápas, kedy sme mohli dať kľudne 6-7 gólov

Reagovat
Mishko

* zápas vonku

Reagovat
Pharrell

Hazard ach jo no

Reagovat
Kily8

Hazard dnes skoro dal gól. Dúfam, že Benzema nebude sebec a po 1-2 zahodených Hazardových penaltách, mu dopraje gól. Netreba hneď od Edena čakať zázraky, treba mať trpezlivosť. Príde to. Túto sezónu treba brať, že je po zranení, ale búdúcu už podľa mňa príde postupné zlepšenie

Reagovat
Jordi Alba

Je tam teprve čtyři roky a oni by už po něm chtěli góly.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
blaugrana

Bus 50m brutto tuto sezonu....Barto, zhor, zhor v pekle ty spinava svina

Reagovat
LAM

A Sergio si to jako 1 kapitán nechá v pohodě vyplatit?

Reagovat
teenz

Ne, vzda se dobrovolne penez. Kdo by je taky chtel.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

A proč by jako neměl? Já jsem rozhodně zastánce Barcelony jako klubu, než nějakýho hráče jako jednotlivce, ale jestli je to pravda, tak mu to smlouvu asi někdo nabídl. S tímhle lynčováním hráčů za dodržení smluv jděte už doprdele ať už je to Frenkie, Bus nebo jednokdo.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Mně se třeba postoj Frenkieho hrozně líbí. Ví co chce a chce za Barcu hrát. Jednou mu bude tleskat celý Camp Nou. Takovejch jako je on by jsme si měli kurva vážit.

Reagovat
Jordi Alba

Ale vysvětli to lidem, který budou brát celej život podprůměrnou mzdu a budou si myslet, že má nahrabáno na 300 jeho životů a že by mohl klubu ještě třeba místo platu i něco dát.

Reagovat
blaugrana

lenze fanusikovia to vnimaju z pohladu, ze blokuje prichod Bernarda, krajnych obrancov a registraciu Koundeho ...to ze chce hrat v Barce je jasne, kedze je tam more, teplo a k tomu 20 mega v cistom..kto by nechcel ze

Reagovat
CHONG

Takže Barcelona jako klub vlastně stojí za hovno, hráči tam chodí jenom kvůli teplu, moři a balíkům peněz

De Jong nikoho neblokuje, chce dodržet platnou smlouvu a zároveň by byl rád, kdyby tu smlouvu dodržela druhá smluvní strana (která mu navíc nabídku té smlouvy předložila).

To má jako kvůli možnosti příchodu Bernarda stáhnout ocas, jít o dům dál a ještě ideálně vedení říct, ať si nechají i peníze, které mu dluží? Jsi směšný

Reagovat
iamek

Hlavně u toho moře stráví hromadu času

Reagovat
PP

Reagovat
teenz

Ty si fakt mimo.

Reagovat
herbage

takže kdyby ti v práci řekli, že od zítra bereš polovic, protože blokuješ příchod nové sekretářky a vedení společnosti si musí vařit kávu samo, tak řekneš: ok, chápu?

Reagovat
blaugrana

ja som napisal, ako to vnimaju fanusikovia, je jasne, ze z jeho pohladu je jasne, ze chce ostat vzhladom na hore vypisane priciny

Reagovat
drussbarb

Reagovat
ciernyribiz

to je masaker a to ma uz po znizení platu? pre porovnanie u nas tolko nemal asi ani ronaldo, mna by zaujimalo co ho k tomu viedlo im dat taketo platy aj piqetovi

Reagovat
blaugrana

nikto si ho neznizil, iba odrocil a z toho vzniklo tych 50 mega brutto, to je tohtosezonny plat + ten z minulej sezony

Reagovat
Miguel19

A proč se veřejně tlačí jenom na Jonga a na Busquetse ne?

Reagovat
blaugrana

no pisalo sa o tom, ze sa bude rokovat s kapitanmi o znizeni, ale to bolo cele...najskôr sa pisali bajky, ze Pique bude hrat dokonca zdarma, potom ze Bus nema problem si to rozlozit na viac sezon, ale s tym, ze ak bude chciet, môze ist po sezone do MLS, ale to LL nepovoluje...a nskonirc to vsetko padlo no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gazdo

Ako nepovoluje? Ved aj Iniesta tusim odisiel zadarmo. Odchod zadarmo alebo za symbolicke euro proste nemoze byt zakazany

Reagovat
blaugrana

nepovoluje vyplacat mzdu po konci zmluvy

Reagovat
Gazdo

Jaj ale tak to sa da dohodnut preboha vselijako a nemusi sa to volat mzda

Reagovat
blaugrana

no, len to asi nechcu robit inymi spôsobmi

Reagovat
Gazdo

Pretoze Frenkie je predajny a nie je z amigos. Plus ma teda tusim bus zmluvu na posledny rok tam uz toho moc nevymyslis ako mu vysvetlit aby sa vzdal milionov na dochodok

Reagovat
Gazdo

Tak podla nominacie a tlacovky Dest asi ofiko uz out… snad to neznamena ze na RB zabijeme Arauja alebo Koundeho. Ale aj to ma desi menej ako to ze u nas plnu sezonu v zaklade odohra Roberto a este mu za to aj na konci sezony predlzime zmluvu

Reagovat
blaugrana

no aktualne nemoze ani len registrovat Koundeho...ak sa konecne nerozhybe predaj Depaya a Aubu, tak sni nebude priestor na rehustraciu Koundeho a nie to este riesit PO

Reagovat
Gazdo

Skor sa podla mna preda Dest. S tym ocividne Xavi vobec nerata a neboji sa to sj otvorene povedat. To je sice ok ale aby nas to za par rokov nemrzelo. Mozno Dest zapadne do priemeru a mozno bude niekde na urovni Digneho ktoreho sme proste ako backup nechat mohli az tak zly zas nie je a nebol. To iste aj Dest podla mna by backup zvladol. Ale zas na druhu stranu chapem ze treba peniaze a jednoducho Dest predajny je kdezto Roberta by nikto nevzal ani zadarmo

Reagovat
blaugrana

no Dest samozrejme nikam ist nechce

Reagovat
Rattlesnake

s tím, že zas tak zlý nebyl souhlasím.

Dest je ve skutečnosti fakt hodně dobrej.

jenom je to příšerná skleněnka, co nevydrží dva zápasy v řadě v základu aby se nezranil.

nikdy nemarodí dlouho, jako třebe dembele, blahé paměti marodíval,

ale nikdy prostě není schopný odehrát dostatek minut, aby se dostal do formy.

absolutně na něj v tomhle není spoleh, proto bych ho za dvacku střelil ve vteřině.

škoda, že bartro musel tehdy tak čachrovat s účetnictvým a prodal toho Semeda.

Reagovat
Gazdo

Tak Semedo tiez nie je nejake terno ale stale ako backup uplne v pohode. Tiez sa mi moc nepacilo ze odisiel lebo jednoducho lepsi ako Roberto je na tom RB v podstate kazdy. Snad teda skusime toho Gusta z Lyonu. Pripadne by som isiel cestou lacnejsich mladsich talentov ktori maju moznost sa zlepsovat (Gusto, Livramento, Rensch) ako skuseni hraci ako Azpi. Bohuzial vieme ze pojdeme skor tou druhou cestou

Reagovat
Rattlesnake

očekávám, že půjdeme druhou cestou, protože tam do základu nikdo není.

momentálně je to tak, že proti papírově slabším týmům tam nastoupí roberto a proti protivníkům, kteří by papírově mohli dělat problémy nastoupí araujo - což je s araujem průser, protože je to náš zdaleka nejlepší stoper.

Reagovat
Al Capone

Vincek na Ronalda

Reagovat
teenz

Jules Koundé stále není registrován jako nový hráč Barcelony a chybí tak v nominaci na duel s Realem Sociedad. Sám francouzský obránce je dle španělského Sportu se svou situací extrémně frustrován, což dal najevo i vedení. (football-espana.net)

Reagovat
Kluivert9

Přijde o 1 zápas no, šílená tragédie...

Reagovat
teenz

To vysvetli Koundemu, on je frustrovany vasi situaci.

Reagovat
Kluivert9

Tak buď žije někde v paralelním vesmíru, nebo je úplně blbej.

Reagovat
teenz

Presne, je to debil ze se nezaregistroval sam.

Reagovat
Kluivert9

Jasně Skoro celý léto čeká na přestup do Barcy, vidí jak se to vleče, že se čeká s registrací hráčů koupených před ním a sám je pak chudáček překvapenej a frustrovanej, že přijde o jeden, možná 2 zápasy, než někdo další odejde

Reagovat
teenz

A nebylo to treba tak, ze mu v Barce slibili, ze bude registrovanej nez zacne liga?

Reagovat
CHONG

Myslel si, že přestupuje do profesionálního klubu a ne do cirkusu, jeho chyba.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako vieš, čo mu to vaše vedenie nakecalo pred prestupom? Po posledných týždňoch môžeme vidieť, že boli schopní nakecať komukoľvek čokoľvek (viď sľuby ohľadom Frankieho kontraktu, doplatkov a pod). Kľudne môže byť nasraný na nejakú konkrétnu vec, ktorú vidí, že Vaše vedenie nie je schopné plniť už teraz.

Reagovat
Kluivert9

A jak víš, že to není klasická blbost, kterých už letos kolem Barcy bylo milion? btw. Co ten Christensen? Už se vrátil kvůli registraci do Chelsea, jak jste tady minulej týden stejně hojně sdíleli a komentoval?

Reagovat
r3

Reagovat
Visca el barca

Píše to sport. To nejsou noviny, ale sračka. Příští kolo bude normálně hrát.

Reagovat
teenz

Zeptam se na situaci radsi Busbyho. Dam pak vedet.

Reagovat
Kluivert9

Tak jasně, tohoto se může chytnout maximálně zhrzenej fanoušek Chelsea, nebo realista sdílejicí jakoukoliv kravinu o Barce, už z principu...

Reagovat
Kokesh

Barca propaganda, solidně vymleto.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Csaplárova past

Jojo, prijde o jeden zapas ... vzdy o vikendu

Reagovat
Kluivert9

Tak možná furt lepší, než hrát za tuto Chelsea

Reagovat
Csaplárova past

A ted mas na mysli konkretne co? Dnesni prohru nebo je v Chelsea neco v neporadku?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mhello

To asi je na tom Barva hodně dobře, když za takovou pálku koupila hráče do rezervy Klobouk dolů

Reagovat
Ed_Hazard

To ti je normálne ako na FMku, keď po pár dňoch od prestupu zle zaklikneš typ rozhovoru a típek sa zrazu na smrť urazí.

Reagovat
patas92

Co to mají Atleti za dresy tvl

Reagovat
smazaný uživatel

..dokým za nás budú hrať lemar a koke, tak atletico bude hrať tuto sračku ..witsel luxusný (takých by sme potrebovali ešte dvoch), molina opäť veľmi slabé

Reagovat
Ed_Hazard

Grizzy má nejaké psychické problémy, či čo ho vedie k tým účesom?

Reagovat
Ed_Hazard

Čo blázniš s tým Molinom? Však má dnes krásne Ačko

Reagovat
smazaný uživatel

..s prehľadom to zahral

Reagovat
blaugrana

Ferran Torres dnes 1+1!

Reagovat
blaugrana

pathetico zasa skusene

Reagovat
Kluivert9

Konečně záloha v TOP složení A Balde

Reagovat
roman1978

Jj, přesně. Škoda jen Ara na beku.

Reagovat
LAM

To je to nejhorší.Ať Teda už to Desta prodají do United a přivedou normální RB

Reagovat
houdic

Letos to vidím minimálně na double. Máme nejlepší zálohu v LL

Reagovat
Jordi Alba

Ono celkově na poměry LL hodně nadprůměrně poskládanej tým.

Reagovat
Phillipinho

TOP 4 s prehledem no. To jeste chybel Trigueros, Danjuma a mozna prijde Cavani...

Reagovat
Miguel19

Lewa solí!

Reagovat
Miguel19

Jn, trošku jinej pohyb hroťáka no..

Reagovat
Rattlesnake

lewa

Reagovat
roman1978

Pedri, Balde, Lewy

Reagovat
Eichel

Baldéeeeeee!!!

Reagovat
Eichel

len nech ostane Alonso v Chelsea

Reagovat
Miguel19

Ok, Jonga si nechte.

Reagovat
LeonardoUžoa

Isakson.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Frenkie na DM už úřaduje

Reagovat
blaugrana

Ano, De Jong na DM, to je jeho post, jebat dopice

Reagovat
smazaný uživatel

de Jong taková Busquetsovina

Reagovat
smazaný uživatel

Bus by míč neztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Před 8 lety možná

Reagovat
Miguel19

No to je klidně rudá pro Dembelého

Reagovat
REPLIKATOR

Dembelé

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa neskúmal lakeť dembeleho ?? jasna RED

Reagovat
Ángel di María 22

Dembele loket, Christensen jasny prislapnuti a oboje nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Cracker10

Reagovat
smazaný uživatel

VAR dnes nejspíše nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Faul Christensena.... čo sa to deje ?

Reagovat
REPLIKATOR

VARcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi :DDDDD hnoj filmársky

Reagovat
LeonardoUžoa

Souhlasím, hrozný pičusek malý a ty rozšněrovaný kopačky bych mu narval do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

jasná červená pro Kuba!

Reagovat
JM

UEFAlona

Reagovat
Banikovec7

Pedri neskutečně kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běloši si tady dnes dali sraz ubrečenců?

Reagovat
Rattlesnake

pedri je absolutní šelma tyve.

Reagovat
smazaný uživatel

Súdi total dement ,Easy love Barca win..

Reagovat
Rattlesnake

penalta na lewu nic?

VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa už chytá DNA Barcelony

Reagovat
REPLIKATOR

Dává góly

Reagovat
smazaný uživatel

Simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

teď naremplování Lewy a nic... co to zas píská za debila

Reagovat
REPLIKATOR

Dělá chyby na obě strany...

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, za 25 minut se zatím stalo víc věcí, než proti Rayu za celý zápas, luxusní tempo

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole culés iní tragédi. Už mohli o 2 góly prehrávať 5 hráčov na Isakovi, na očiach klapky a za chrbtom si tam v pohode dobieha Merion (už 2x za 5 minút) Aby to Socky ešte nemrzelo.

Reagovat
bartlu

FdJ proste z Barcelony nechce odejit. Dneska hraje jako cuuurak, aby ho radši nikdo nekoupil

Reagovat
Miguel19

Chtějí ho 2 týmy, v tom problém fakt není

Reagovat
bartlu

No, děla vše pro to, aby ho nikdo nechtěl.

Reagovat
celeb

mam pocit, ze to prehana so snahou a dnes moc riskuje. 2x siel proti 2 hracom, co je dost stupidne a zapricinil 1. gol, ale EG ma nom este vacsi podiel, nechal sa velmi naivne obehnut.

Reagovat
bartlu

Jinak líbí se mi Xaviho taktika. Je to férovy chlapík, vždycky čekáme, než se soupeř vrátí, abychom začali nějaký útok.

Reagovat
bartlu

Tvle Dembouz klasicky vymeta horní patra

Reagovat
celeb

Balde zatial super. Aktivny vpredu i vzadu, len tak dalej!

Reagovat
bartlu

Nejlepší hráč

Reagovat
messi80

Bože hlavne žiadny Alonso

Reagovat
Eichel

Reagovat
bartlu

Naše záloha zase naprosto nic. Už druhy zapas kdy nás soupeř drti uprostřed hřiště a Xavi nevidí a nechce vidět. Jediný způsob jak my utocime je nakop na Lewu, nebo přes křídla.

Gavi u balonu dvakrát, Pedri taky. Hodně smutný…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Polovinu všech akcí založil Pedri

Reagovat
bartlu

FdJ nahovno, Gavi by základ hrát nemel. Pedri je nás klenot, ale dneska mi přijde nevýrazný.

Dědeček Silva si to tam na pohodicku dává

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri hral cca do 25 min výborne teraz sa vytratil ,Gavi je úplne tragicky ten nevie kde je sever.

Reagovat
smazaný uživatel

García tvl, Lewa to měl na hlavě

Reagovat
rominhoFCB

David Silva je úchvatný.

Reagovat
Miguel19

Mazák Silva si vodí celou zálohu Barcy sám tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
bartlu

Nejlepší Balde, Marc

Nejhorší Gavi, ten klucina je naprosto mimo. FdJ bída.

Reagovat
Switchback

tragédie nesktuečná

Reagovat
Rattlesnake

parádní zápas zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní poločas. Na Anoetě je to vždycky bordel, ale kouká se na to skvěle

Reagovat
patas92

Zas koukáš na jiný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas může nebavit jenom úplného ignoranta. Hodně lidí tady asi ještě nevidělo žádný zápas na Anoetě, když tady pořád někdo mele o kontrole v záloze. Pokaždé je to strašný bordel, kde výsledek je často o náhodě nebo síle vůle, ale může za to najednou Xaviho systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Myslíte, ze Xavi vydrží do konce sezóny, Pac jsou kámoši s Laportou, nebo půjde v půlce sezóny?

Reagovat
LAM

V listopadu je pryč

Reagovat
LAM

Na Anoetě je to vždy těžký,ale hrajeme ho... FDJ zapomíná,že na tohle pozici dělat pí.oviny nemůže a vůbec nekontroluje hru.

Reagovat
patas92

Tohle nemá hlavu ani patu. Snad nejhorší systém, co jsem pod Xavim zatím viděl. Ferran někde na AM úplný nesmysl, tam má hrát Pedri. Frenkiemu by měl někdo říct, že dneska hraje DM. Po poločase snad zpátky 4-3-3

Reagovat
blaugrana

bez krajnych beckov môzeme ist do pi*e materej...Balde mal jeden nabeh v prvej minute a tam to skoncilo...fdj totalne tragicka chyba a ak este niekto napise, ze jeho post je DM, tak mu seriozne ebe na hlavu...Gavi 0 bodov, Pedri sa snazi, ale samemu tazko...Dembele utopeny kdesi uplne pri lajne a pri stredovej ciare s prihravkami dozadu

Reagovat
bartlu

Tak hlavně, ze Kunda má ve smlouvě, ze nebude hrát na kraji a mastermind napravo zabijí našeho nejlepšího stopera.

Ta sracka z Chelsea tam měla zůstat. K ničemu.

Reagovat
roman1978

Včera tady psaly běluhy, že se sem sletí cules a budou nadávat na penaltu a ono nic. Zatímco dneska jich tady brečí po kokot. Banda pitomcu ti madristi

Reagovat
Ed_Hazard

To je po prvom polčase tvoja najväčšia starosť?

Reagovat
teenz

Sleduje jen livesport, tak vic napsat nemuze.

Reagovat
roman1978

Zase špatně

Reagovat
roman1978

A jakou jinou bych měl mít? Hrají slušně, je to v tempu, poprvé takto spolu, na anoetě, nemám problém.

Reagovat
bartlu

Kdo hraje slušne?

Reagovat
roman1978

S tebou se nebavim, ty jsi psychopat.

Reagovat
bartlu

To budeme mít něco společného, paklize tvrdíš, ze hrajeme slušne. Vítej do klubu

Reagovat
Gazdo

Ja vobec nechapem preco tychto exotov niekto nestriela

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Slušne ak by ste mali v pláne hrať stred tabuľky. Však to nemá žiaden systém, prakticky pokaždé, keď získa RSSS na polovici ihriska loptu, čakám, že príde gólová šanca nakoľko ako tým bránite katastrofálne a vo väčšine prípadov to hasí v poslednej chvíli Araujo len vďaka svojim osobným kvalitám. Ten chlapík je beast, bez neho by tam okolo Garcíu mali súperi diaľnicu.

Reagovat
bartlu

Gavi musí dolu. Pokud nastoupí do druhého poločasu, tak Xavi proste na takový tým nemá.

Kessi in, Gavi out. FdJ se posunout výše, rozbehat to. Každý útok jdeme v kroku, chce to rychlý míče.

Silva je perfektní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rattlesnake

hmm odjaktiživa?

vydíš tam snad nějaký prudký úder?

vždyť se mu jenom snaží odtlačit ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prudký úder. Stačí ten úmysl a loket v obličeji.

Reagovat
Rattlesnake

neúmyslný zásah do obličeje je žlutá. odjakživa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neúmyslnýho tam nevydím.

Reagovat
Rattlesnake

já zas nic úmyslnýho. zbavoval se jeho pazoury na svým rameni.

Reagovat
teenz

Reagovat
Rattlesnake

kámo, ty mě úplně zasypáváš argumenty dneska

Reagovat
teenz

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Cracker10

Tohle bylo na zlutou tomu simulantovi.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Za tohle bych na tom VARu tomu sudimu dal par mesicu stop. Sileny.

Barcelona mela byt v 10ti.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
roman1978

Co třeba Carvalho na Messiho? To jste tady obhajovali, že to červená není ani nehodou.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978
Reagovat
roman1978

Možná proto? Pitomci pokrytečti

Reagovat
REPLIKATOR

Když si vzpomenu, za co dostal Souček červenou

Reagovat
Ed_Hazard

Čo tam bolo? Nejaký Culé to už stihol nahlásiť. Cenzúra!

Reagovat
Switchback

loket na čk

Reagovat
Cracker10

Jediny co udelal rozhodci spatne, ze nedal zlutou tomu simulantovi.

Reagovat
Salfovic

Pedri před prvním gólem

de Jong před druhým

Reagovat
Switchback

jasnej offside

Reagovat
smazaný uživatel

Demba konečně dobrá akce

Reagovat
Miguel19

To je fakt dovolený hrát s rozvázanými tkaničkami? Co když mu na ně někdo šlápne? To je faul?

Reagovat
Rattlesnake

gavi tyve, máš i levou haxnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dvojka Gavi, Pedri nedá přihrávku dopředu, to je děs.

Reagovat
Miguel19

Torres opět zbytečných 60 minut.

Reagovat
Miguel19

Dembíčko

Reagovat
roman1978

Joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Easy love...

Reagovat
Rattlesnake

pěkně boys

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBELELELELELELÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Miguel19

Lewa solí!

Reagovat
roman1978

Jojo 2

Reagovat
alcantara

Precenovani Fati

Reagovat
Salfovic

Fati není přeceňovanej, ale skleněnej.

Reagovat
Majk91

Niekto tu pred sezónou písal, že je preceňovaný

Reagovat
Visca el barca

Gazdo.

Reagovat
Gazdo

Aj si za tym stojim… pre mna je proste na tom kridle zle a mal by byt viac v strede kde moze vyuzit svoj vyber miesta a zakoncenie. Tiez bohvie ako z toho kridla superom hlavu nemota ale az ked je u brany

Reagovat
Gazdo

Ja viz reakciu na Viscu… uvidime po sezone

Reagovat
Switchback

Lewa

Reagovat
Rattlesnake

xavi mastermind

skvělé střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

LEWA už to tam sází jak vejce do proložky!!! V suchém triku

Reagovat
teenz

Fati celkem ve stylu.

Reagovat
bayern987

lewa už šéfuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nedal 2 v priebehu zápasu bol blazon... Barcelona obrovskú ofenzívnu silu na o takom môže Real snivať...

Reagovat
smazaný uživatel

tučko hazard nám nějak utichl

Reagovat
roman1978

Fati by měl jen a jen střídat. Takto hraje pokaždé, když není v základu. Za pár minut 1+2

Reagovat
Kluivert9

Na lávce je kluka škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool válec se rozjel a už nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Gala predstavenie ...Pozitívom pre Real je aspoň to že vôbec niekto Barce dokázal dať gol...

Reagovat
Banikovec7

Factos

Reagovat
smazaný uživatel

Lewowa pata

Reagovat
smazaný uživatel

Je Veľký rozdiel keď máš v tíme 5 gólových hráčov oproti dvom..

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Rok si Lewa a Fati namažú Benzumu s Viniciusom s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc

Reagovat
PP

a to vy dva takto vidíte po jednom zápase porci dalších 40 zápasů?

Reagovat
kaja900

To se ještě uvidí mladej hlavně aby kluci taky něco ukázali v lize mistrů

Reagovat
Jordi Alba

Solidní vlastenec.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele