LaLiga - preview 14. kola

15.12.2020, 08:57, aktualizováno 20.12.2020, 09:28
Previews
Estadio Municipal de Ipurua (© AFP)
Real Madrid už zase sbírá výhry a pro další cestuje do Eibaru, díky třem bodům by se dotáhl na vedoucí Atlético. Trápící se Getafe jede do Cádizu, Celta Vigo přivítá Deportivo Alavés a Granada poměří síly s Betisem...
Celta Vigo - Deportivo Alavés  (neděle 14:00)
První zápasy nové sezony Celtě vůbec nevyšly a vedení sáhlo k razantnímu kroku - výměně trenéra. A světe div se, novic na lavičce Celty zatím předvádí parádní výkony! Další tři body bude chtít získat proti Deportivu Alavés.

Eduardo Coudet. Tohle jméno mají fanoušci populárního celku z Galicie obzvlášť rádi. Poté, co v klubu skončil trenér Óscar García, našlo vedení tohoto argentinského kouzelníka a pověřilo ho zlepšením klubové pozice. A ono to vychází! Při premiéře na lavičce sice dostal čtyři branky od Sevilly, ale poté se mu povedlo vyhrát tři další kola v řadě. K tomu Celta nadělila pět branek UD Llaneře v Copa del Rey.

A tým, který měl problémy s defenzivou, nedostal branku už ve třech minulých kláních. A to se stále nemůže spolehnout na Vázqueze, Juncu, Minu nebo Álvareze. Hosté jsou na tom početně obdobně, protože jim schází Pons, García, Laguardía a Navarro.

Ani Deportivo sice nehraje špatně, jenže sbírá body velmi pomalu. Na kontě jich má jen 14 a ze třinácti duelů vyhrálo jen třikrát. Naposledy prohrálo i s předposlední Huescou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araujo, Aidoo, Olaza - Méndez, Tapia, Beltrán - Suárez - Nolito, Aspas
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Marin, Ely, Lejeune, Duarte - Peleteiro, Andrés, Pina, Rioja - Lucas Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.96 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Betis  (neděle 16:15)
Na Estadio Nuevo los Cármenes přivítají fotbalisté Granady trápící se Real Betis. Aktuálně jsou na tom oba celky prakticky stejně, v tabulce je od sebe dělí jen dva body a i forma je obdobná. Z posledních dvou kol vyválčily čtyři body.

Granada zažila v listopadu výsledkový útlum. V domácí soutěži ani jednou nevyhrála a spadla mimo pohárové příčky. Těšit ji mohly alespoň úspěchy na evropské scéně a díky konečnému druhému místu ve skupině nebude v jarních bojích Evropské ligy chybět. Zpátky však k LaLize. Před týdnem Granada po delší době zvítězila, když skolila jedinou brankou domácí Elche a pohodu si přenesla i do Copa del Rey, kde v prvním kole porazila AD San Juan 2:0.

Prakticky stejně si vedl Real Betis. V Pamploně nad Osasunou zvítězil před dvěma týdny a v minulém kole remizoval s Villarrealem 1:1. Výsledky pak potvrdil v Coppa del Rey a UCAM Murcia zdolal 2:0. Jedenácté místo je ale stále hluboko pod možnosti a cíle Betisu a tým trenéra Manuela Pellegriniho chce postoupit v tabulce výrazně výše.

Betis čeká v neděli těžká zkouška, protože Granada nepatří mezi jeho oblíbené soupeře. V Granadě vyhrál naposledy v roce 2013, doma jí pak zdolal o tři roky později a to byla zároveň poslední výhra ve vzájemných soubojích. Loni Granada na vlastním stadionu udolala Betis 1:0 a v Seville se hrálo smírně 2:2.

Granadě bude nadále chybět Neyder Lozano, Jesús Vallejo, Montoro a Díaz, což jsou pochopitelně citelné ztráty. Na druhé straně bude oslaben i Betis a to o Camarasu a především záložníka Sergia Canalese.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Neva, Sánchez, Duarte, Foulquier - Gonalons, Milla, Herrera - Suárez, Soldado, Machís
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Carvalho, Guardado, Rodríguez - Ruibal, Iglesias, Fekir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.36 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Getafe CF  (neděle 18:30)
Čtyřbrankový debakl budou chtít doma odčinit fotbalisté Cádizu a v rámci 14. kola k tomu mají ideálního soupeře - trápící se Getafe. Madridský celek loni i předloni bojoval v popředí tabulky, letos je ale zatím na sestup. Po sedmi zápasech bez výhry spadl až na osmnácté místo. Dokáže se z této šlamastiky na půdě Cádizu vyhrabat?

Getafe v minulých sezonách a Getafe v aktuálním ročníku, to jsou dva zcela odlišné týmy. Pepemu Bordalásovi se nepodařilo nastavenou laťku udržet a jeho celek má po dvanácti odehraných kolech problémy. Po porážce se Sevillou spadl už na sestupové osmnácté místo a bije na poplach.

Přitom ještě v polovině října porazil slavnou Barcelonu, ale pak už si tři body nepřipsal. Getafe musí zabrat a nejlépe hned na hřišti Cádizu, kde se mu to v historii nikdy nepodařilo. Vzájemných soubojů a ještě k tomu na nejvyšší úrovni nebylo mnoho - pouze dva v roce 2006. Oba celky se pak naposledy utkaly v ročníku 2016/2017 v rámci druhé nejvyšší soutěže.

Cádiz bude mírnějším favoritem, i když i jemu jaksi dochází dech. Jedna výhra za pět kol znamenala sešup na osmé místo, což je samozřejmě pořád přijatelnější, než pozice Getafe. Také Cádiz nedokázal potvrdit vítězství s Barcelonou a v dalším kole schytal od Celty Vigo pořádný debakl 0:4.

Cádizu bude chybět pouze dlouhodobě zraněný Luisimi Quezada, jinak je kádr kompletně připraven. To platí i pro hosty z Madridu, kterým bude scházet potrestaný Chema Rodríguez.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Espino, Cala, Fali, Iza - Perea, Fernández, Jonsson, Sánchez - Negredo, Lozano
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera - Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Hernández, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 2.88 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Real Madrid  (neděle 21:00)
Od porážek se Šachtarem Doněck v Lize mistrů nebo Deportivem Alavés v LaLize uběhly tři týdny a během nich Real Madrid úplně otočil kartu. Nejenže v milionářské soutěži odvrátil hrozící blamáž a postoupil, ale zmátořil se i v domácí soutěži a zaznamenal tři výhry v řadě. Pro další cestuje do Eibaru, kde před dvěma roky nečekaně pohořel.

Real Madrid se zvedá a trenér Zinédine Zidane ustál další tlak na jeho osobu. Vyhazov mu hrozil jednak za výkony v Lize mistrů, ale také za nepřesvědčivé výsledky v rámci LaLigy. Nyní je všechno jinak. Bílý balet proklouzl do osmifinále Ligy mistrů a ve španělské nejvyšší soutěži zaznamenal tři výhry v řadě a ne jen tak ledajaké. Zvítězil v Seville 1:0 a doma porazil i městského rivala a vedoucí tým tabulky Atlético Madrid 2:0. A konečně tři body získal i v minulém kole nad Athleticem po výhře 3:1. Madridský gigant je, zdá se, zpátky a pokud zvítězí i v Eibaru, dotáhne se bodově na Atlético Madrid. Městský rival však bude mít ještě dva neodehrané zápasy k dobru.

Bílý balet porazil Eibar třikrát v řadě, ale jednu nepříjemnou vzpomínku si nese v sobě. V listopadu 2018 prohrál nečekaně vysoko 0:3. Šlo o jedinou výhru Eibaru ve vzájemných soubojích, jinak má Real Madrid výrazně navrch.

Eibar je v tabulce až třináctý, ale celkově si nevede vůbec špatně. Především pak pravidelně boduje. Domácí prohráli za deset kol jen dvakrát, na druhou stranu hned pětkrát remizovali a to je ten důvod, proč se v tabulce pohybují pořád tak nízko. Poslední dvě remízy ale k zahození nejsou - doma s Valencií 0:0 a venku na půdě druhého Realu Sociedad 1:1.

Domácí tým je oslaben o několik hráčů. Nejrůznější zdravotní problémy mají Cote, Quique González a Rober Correa. K dispozici nebude ani Esteban Burgos, který si odpykává karetní trest. Zidanovi se postupně dává dohromady celý kádr, ale v Eibaru nebude hrát Isco, Vinícius Júnior a ani Eden Hazard.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rodrígues, Bigas, Arbilla, Pozo - Gil, Diop, Expósito, Inui - Muto, García
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Vázquez, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.63 - 4.37 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Elche CF  (sobota 14:00)
Sobotní program 14. kola LaLigy je nabitý několika zajímavými duely a hned ten první předznamenává atraktivní podívanou. I když zřejmě trochu jednostrannou, protože Elche jede na půdu Atlética jako jasný outsider.

Atlético má co napravovat. Minulé kolo mu totiž vůbec nevyšlo podle představ a colchoneros museli skousnout hořkou pilulku. Prohráli totiž prestižní madridské derby s Realem, na nějž objektivně prostě neměli. Nedali mu ani jednu branku a sami dostali dvě, což se stává jen zřídkakdy. Do té doby totiž jeho obranu překonal soupeř jen ve dvou případech.

Pořád ale platí, že právě Atlético má tu úplně nejvíc nejlepší obranu v LaLize, následované prvním Realem Sociedad, který zažívá famózní sezonu. Stejně tak ale Atlético. Je sice druhé, ale má stejný počet bodů jako první tým a navíc poměrně důležitý bonus - odehrálo totiž hned o dva duely méně než La Real a většina jeho bezprostředních sousedů. Atlético vyhrálo už osm duelů z jedenácti a minule to byla teprve jeho první porážka v ročníku.

Do duelu s nováčkem půjde Atlético bez Herrery, Costy, Giméneze a Sáncheze. Hosté si zas musí poradit bez zraněného útočníka Carrilla.

Elche v Madridu nikdy nevyhrálo a teď taky není pravděpodobné, že by se mu to povedlo. V současné době přebývá až na 14. místě, byť odehrálo stejně jako Atleti jen 11 duelů. Jeho obrana sice není nejhorší, ale útok by se měl probudit, pokud nováček pomýšlí na záchranu. Decimovaný mnoha delšími absencemi se útok Elche zatím zmohl jen na pouhých devět vstřelených branek, což je spolu s Eibarem a Getafe vůbec to nejnižší číslo všech prvoligových účastníků. Minule prohrálo těsně s Granadou, rozhodla jediná branka.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Hermoso - Llorente, Koke, Saúl, Ferreira-Carrasco - Félix, Suárez
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, González, Josema - Guti, Marcone, Fidel - Morente, Boyé, Milla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 6.77 - 21.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (sobota 16:15)
Barcelona v posledních dvou kolech bodovalo naplno a stoupat tabulkou hodlá i nadále. Stále je totiž na místech mimo Ligu mistrů. Možného zaváhání a herního trápení se pokusí využít Valencia, která má ale s tabulkou sama dost svých vlastních starostí.

Stadion Camp Nou hostí v sobotu odpoledne velmi atraktivní duel svou známých zástupců španělského fotbalu a evropského formátu. A ani jeden ze soupeřů v tabulce není na místě, na nějž je zvyklý. Především Barcelona letos strádá a nedaří se jí. Po příchodu trenéra Ronalda Koemana se věci sice trochu začaly zlepšovat, ale problémů mimo hřiště ani na něm moc neubylo.

Aktuálně pátý tým ligy sice odehrál menší porci zápasů, nicméně ani při jejich dohrání by první nebyl. Na čele LaLigy totiž sídlí Atlético Madrid, které má o šest bodů víc než blaugranas a navíc odehrálo o jedno utkání méně. Na rozdíl od Barcelony si připsalo jen jednu jedinou porážku, zatímco Barcelona stihla už čtyři. Když k tomu přidáme dvě remízy, vyjde nám, že v polovině svých utkání Barcelona ztratila body. Což není zrovna její styl.

Naposledy ve 12. kole ji šokoval Cádiz, který nad favoritem utkání vyhrál 2:1. Poslední dobou se ale věci vrací zase do normálu. Trenér Koeman sice hodně fanoušků stále irituje nasazováním hráčů, kteří se do jeho systému zas tak moc nehodí nebo neustálou potřebou hrát se dvěma pivoty či nasazováním Braithwaitea.

Ale ve dvou minulých kolech si Barcelona připsal plný počet bodů. Nejprve přetlačila Levante a následně si ve výjimečně odehraném utkání 19. kola poradila i s dosavadním lídrem tabulky, Realem Sociedad. Do konce roku čeká Barcelonu ještě Valencia, Real Valladolid a Eibar, čili tři hratelní soupeři. Pokud by se jí povedlo získat všech devět bodů, pak by do roku 2021 vstupovala ve velmi dobrém postavení.

Pro utkání s Los Che Barcelona stále nemůže využít služeb Fatiho, Dembélého, Piquého ani Roberta. I Valencia má několik vážných a dlouhotrvajících absencí, mezi něž patří Gameiro s Cillessenem. Toni Lato se navíc nakazil koronavirem, takže k dispozici taky nebude. K tréninku se ale vrátil obránce José Gayá.

Valencia taky nemá zrovna dobrou fazónu. Ze třinácti odehraných duelů se jí povedlo získat jen ubohých 14 bodů. To jí stačí až na průběžné dvanácté místo. Ve 13. kole si Valencia jen rozdělila body s Bilbaem a to, že v Copa del Rey postoupila přes celek Terrassa FC, jí zas tak moc optimismu nedodá. Navíc je pravda, že na Camp Nou si proti domácí Barceloně připsala tři body jen dvakrát za posledních deset let. Dokáže se Graciův tým postarat o překvapení na půdě favorita?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Messi, Pedri, Braithwaite - Griezmann
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Wass, Paulista, Diakhaby, Gayá - Musah, Račić, Soler, Guedes - Vallejo, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.75 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Už víc jak měsíc nedokázali fotbalisté Villarrealu v LaLize zvítězit, na druhou stranu od drtivé porážky s Barcelonou koncem září nenašli přemožitele a společně s Atléticem mají na kontě jen jednu porážku. Předposlední Osasuna by tak neměla představovat vážnější překážku.

Osasuna je v tabulce až devatenáctá, což zapříčinilo pět porážek z šesti posledních kol. Domácím se vůbec nedaří, přesto se v úterý zablýskalo na lepší časy. Los Rojillos nastříleli v pohárovém zápase Tomaresu šest branek a po jednoznačné výhře zamířili do dalšího kola. Nicméně Villarreal není Tomares a v sobotu se dá očekává mnohem složitější utkání. Před rokem Osasuna svého hosta porazila 2:1 brankami Roncaglii a Ávily a celkově s ním má vyrovnanou vzájemnou bilanci.

Šest gólů v týdnu naděloval i Villarreal. Žlutá ponorka si smlsla nad Leioou a také ona nebude ve druhém kola Coppa Italia chybět. O její dlouhé neporazitelnosti už šla řeč, nicméně poslední čtyři kola skončila remízou a díky tomu má na čtvrtém místě už jen dvoubodový náskok na Barcelonu. A co víc, Katalánci mají o jedno odehrané utkání méně.

Připomeňme také, že Villarreal prošel do jarní fáze Evropské ligy. Základní skupinu ovládl suverénně po pěti výhrách a jedné remíze a ve vyřazovací fázi se utká s nebezpečným Salzburgem.

Osasuně bude scházet jeden ze strůjců posledního vítězství Chimy Avila a k dispozici nebudou ani Jony a Lucas Torró. Velká marodka v současnosti trápí Villarreal. Trenér Unai Emery nemůže počítat s Carlosem Baccou, Francisem Coquelinem, Albertem Morenem, Pacem Alcácerem, Vicentem Ibborou a suspendovaným Alfonsem Pedrazou. Absence tolika klíčových hráčů už může být fatální, ale Emery doufá, že hráči, kteří dostanou příležitost utkání zvládnou.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Pérez, Hernández, David García, Vidal - Rubén García, Sanjurjo, Moncayola, Torres - Budimir, Calleri
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Costa - Parejo, Foyth, Trigueros - Chukwueze, Moreno, Kubo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.84 - 3.37 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Po porážce na Camp Nou se Real Sociedad ocitl na druhém místě tabulky se stejným počtem bodů jako má vedoucí Atlético Madrid, nicméně Colchoneros mají rovnou tři zápasy k dobru. To vše není tolik podstatné, jako fakt, že Baskové nevyhráli už sedm soutěžních zápasů v řadě. Dokáží to v Levante napravit?

Real Sociedad bude na Ciutat de Valéncia v roli favorita, ovšem jeho současná forma není bůhvíjaká. Baskové se stále drží v popředí tabulky, ale jejich série bez vítězství se prodlužuje. Ve středu hosté prohráli na Camp Nou 1:2, přestože měli na to zápas minimálně zremizovat. Katalánce v závěru zápasu výrazně podržel brankář ter Stegen. V LaLize to byla čtvrtá bodová ztráta v řadě, přičteme-li k tomu i zápasy Evropské ligy, je to už sedm zápasů bez výhry.

Hosté se teď pokusí vrátit na vítěznou vlnu v Levante, odkud celkem pravidelně vozí alespoň bod. Remízou 1:1 skončil duel z minulé sezony, v té předminulé pak Real Sociedad dokonce vyhrál 3:1.

Levante se v tomto ročníku LaLigy zatím trápí, i když poslední týdny už vypadaly nadějně. Domácí ligová výhra nad Getafe 3:0 a jasný postup přes Murciu (5:0) v Copa del Rey pozvedli týmu sebevědomí, z kterého teď budou čerpat proti Realu Sociedad. Minimálně před Vánocemi chtějí Granotas vystoupit ze sestupového pásma a napravit tím zpackaný začátek.

Levante bude scházet trio hráčů - Enis Bardhi, José Campaňa a Cheick Doukouré. Na druhé straně je situace výrazně horší. Adnan Januzaj, Luca Sangalli, Aritz Elustondo a David Silva zůstávají zranění. Fit není ani Mikel Oyarzabal a to už pro Imanola Alguacila znamaná problém.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Clerc, Postigo, Vezo, Coke - Melero, Vukčević, Malsa, Frutos - Martí, Gómez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Zubeldia, Normand, Muňoz - López, Zubimendi, Merino - Portu, Isak, Barrenetxea
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.50 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Valladolid  (sobota 21:00)
Posledním duelem, který je v plánu v sobotu, je utkání Sevilly s Realem Valladolid. Je to duel dvou týmů, které rozhodně nejsou spokojené se svým současným postavením. Domácí Sevilla je stále na příčkách mimo Ligu mistrů a Valladolid má co dělat, aby neskončil na posledních třech příčkách.

Sevilla aktuálně opět ochutnala, jaké to je účastnit se bojů nejprestižnější klubové soutěže světa a Ligy mistrů se nehodlá vzdát ani v dalším ročníku. Pokud se do ní ale chce dostat, bude muset své výkony o poznání zlepšit. Nyní je až na šestém místě. Je pravda, že odehrála jen 11 zápasů, takže třeba v porovnání s druhým Realem Sociedad má o tři zápasy méně, ale v lize se jí nedaří tak, jak byla zvyklá.

Za těch jedenáct duelů se jí totiž povedlo vyhrát jen šestkrát a připsala si na své konto už čtyři porážky. Ofenziva tentokrát nepatří mezi ty největší zbraně výběru trenéra Lopeteguiho, ale na obrannou součinnost je radost pohledět. Sevilla zatím dostala jen devět branek, což z ní dělá třetí nejlepší defenzivu celé ligy.

Stále se ale potýká s rozsáhlou marodkou. V tuto chvíli jsou na ní Vaclík, Escudero, Navas, Rakitić nebo El Haddadi. Hosté z Valladolidu musí nechat doma Olivase, Janka, Sáncheze a Péreze.

Poslední soutěžní utkání jim muselo aspoň trochu zvednout náladu, protože v rámci poháru rozstříleli Cantolaguu 5:0. V lize už to ale taková paráda není. Real Valladolid vyhrál ve třinácti duelech jen třikrát, nasbíral zatím 13 bodů a to mu stačí až na 17. příčku. V rámci letošní soutěže se mu ještě ani jednou nepovedlo udržet čisté konto, takže je jasné, na čem musí trenér Sergio zapracovat.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Vidal, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Ariel, Fernando, Jordán - Suso, De Jong, En-Nesyri
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Hervías, Fernández, González, Martínez - Orellana, Mesa, Alcaraz, Plano - Weissman, De Souza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.44 - 8.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - SD Huesca  (pátek 21:00)
Bilbao má za sebou nepříjemný cyklus čtyř bodových ztrát, který chce co nejdřív ukončit. Oproti svému soupeři bude mít jednu nevýhodu, protože na rozdíl od Huescy hrálo o utkání víc. Přesto je v tomto duelu stále velkým favoritem.

Bilbao je jedním ze čtyř týmů, kterých se týkalo přeložené 19. kolo LaLigy s původním termínem v lednu příštího roku. Z důvodů nasazení do finálového turnaje ve stejný termín však Bilbao svůj duel 19. kola odehrálo již toto úterý. Takže sil mu moc nezbývá. Navíc muselo proti Realu hrát prakticky celé utkání v početním oslabení po vyloučení Raúla Garcíi, což hráčům na silách zrovna nepřidá.

Kromě toho s Realem Bilbao prohrálo, dostalo v závěru tři branky a prodloužilo svou již tak smutnou sérii. Na kontě má aktuálně třináct odehraných zápasů, během kterých nasbíralo dohromady jen 14 bodů a patří mu až třináctá příčka. Tedy pozice dost daleko od vysněných pohárů, jejichž absence klub dost frustruje. Evropských pohárů se totiž Bilbao účastnilo naposledy v sezoně 2017/2018.

Bilbao aspoň sází na dobré skóre s Huescou. Když budeme počítat i pohárová klání, tak se oba kluby utkaly čtyřikrát. A třikrát z toho Bilbao vyhrálo. Navíc má téměř prázdnou marodku, protože na ní je jen Peru Nolaskoain. Hosté jsou v trochu náročnější situaci, protože jim před duelem s Bilbaem schází trojka Ramírez, Doukouré a Valera.

Huesca sice dva poslední duely vyhrála, když si v lize poradila s Alavésem a přidala k tomu také pohárovou výhru nad Marchamalem, ale jinak se jí nedaří. Doposud se nováček radoval jen z jediné výhry a není divu, že mu patří až předposlední místo.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Martínez, Berchiche - Vesga, García - Williams, Muniain, Berenguer - Villalibre
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Maffeo, Pulido, Siovas, Galán - Rico, Mosquera - Ferreira, García, Ontiveros - Okazaki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.38 - 4.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid1182121:426
2.Real Sociedad1475224:826
3.Real Madrid1382322:1326
4.Villarreal CF1357116:1222
5.FC Barcelona1262423:1220
6.Sevilla FC1161413:919
7.Granada CF1253415:2018
8.Cádiz CF1353511:1718
9.Celta Vigo1344517:2016
10.Real Betis1351715:2416
11.SD Eibar133649:1015
12.Valencia CF1335519:1914
13.Athletic Bilbao1342715:1714
14.Elche CF113539:1114
15.Deportivo Alavés1335511:1414
16.Getafe CF123459:1413
17.Real Valladolid1334614:2013
18.Levante UD1225513:1611
19.SD Huesca1318412:2011
20.CA Osasuna1232710:1811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (317)

Přidat komentář
misinho7

Dnes sa bojim ze pride k pravidelnej rotacii kedy nastúpi Marcelo a Isco a vsetka snaha a to nabrane sebavedomie pojde do hajzlu a pride prehra.

Reagovat
Kokesh

Radši Odriozola s Lucasem co mu pomůže a nalevo Nacho. Pořád čtu, jak si Isco a Marcelo najímají osobní trenéry, aby se vrátili do kondice a formy, ale zatím nemají v základu ani jeden co dělat..

Reagovat
Kenneth

Isco s Odriozolou hlavně snad kroutí poslední sezonu u nás.

Reagovat
Gazdo

Ten novy format superpohara vymyslel vazne nejaky generacny talent

Reagovat
Kenneth

Klasicky šlo o penízky no. Jinak je to hrozná sračka.

Reagovat
Al Capone

Tak celkově superpoháry jsou strašná sračka, ale souhlas, tohle je fakt shit.

Reagovat
Raul=Real

"Naštěstí ale může počítat se záložníkem Casemirem. Ten sice dostal další kartu v minulém kole, ale protože se nyní jedná o daleké 19. kolo, nastoupit může a jeho absence se přenese až do dalšího regulérního kola."

Toto je ako regulerne aj v ostatnych top ligach alebo zase nejaky spanielsky logicky vymysel?

Reagovat
zasranej malíř

Case není na dnešek v nominaci, nevim co to má být

Reagovat
Gazdo

No podla dnesnej tlacovky Riqui si opat neskrtne co mu musel spravit ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Novou zlou krev vyvolal údajně otevřený konflikt mezi trenérem Ronaldem Koemanem a talentovaným 21letým záložníkem Riquim Puigem, jehož nizozemský kouč před celým týmem obvinil z vynášení informací z kabiny. Píše o tom španělský deník El País.

Našel jsem tohle

Reagovat
roman1978

Tak jsem koukal na tiskovku a zase o ničem.

Při dotazu na vytizeni Pjanice, odpověděl, že s ním mluvil a že chce na střídačce šťastné hráče a ne nastvane. Při dotazu na Riquiho řekl, že hráče stavi podle toho, jak se předvedou ve hře a na tréninku. Také řekl, že Riqui je odtamtud a že používá i média jako svou pomoc. Takže Riqui si asi už nekopne a je jedno, jak dobře bude hrát. A jinak výmluvy na zranění, kecy o titulu, výborném představení v lm.

Je to debil

Reagovat
valloire

Hele, já se bavim... To snad pochopíš, ale jenom kvůli tobě je mi to líto, ta situace v Barceloně. Nicméně se fakt bavim.

Reagovat
roman1978

Já to chápu. Tak nějak pořád doufám ve zlepšení, ale vlastně mimo Laporty jsou prezidenti naprostá tragedie. Gaspart, Reyna, Rosell, Bartomeu, částečně i Nunez - nechápu, co si ti socios volí.

Ale nejhorší na tom není výsledková mizerie, ale odchod od hodnot. Reklama na dresech, za chvilku nové jméno stadionu, za chvilku prodej celého klubu (očekávám to do několika let). Hra naprosto mimo "barca style" - již několik let se na to nedá koukat. Angažování trenérů, kteří na barcu prostě nemají a jsou naprosto mimo a ve stejném věku. Očerňování vlastních hráčů v médiích, zacházení s hvězdami na úrovni bílého zla, přeplácení seniorů, odstavení la masie na druhou kolej atd atd atd. Mé srdce krvácí.

Na druhou stranu, taky bych se bavil

Reagovat
valloire

Ten trend odchodu od hodnot je patrnej už delší dobu. Musím si přihřát polívku, protože já to tu říkám dlouho. Pár věcí vám uškodilo jako třeba Masia a nemožnost do ní dostat všechny hráče co chcete. No a jestli se změní systém a prodá se Barca, což myslím, že se asi připravuje nebo takhle - někdo by si to určitě přál, páč byznys...tak to jde fotbal do hajzlu. Stejný, kdyby se to stalo u nás. Do 20 let by ty kluby ztratili nejen národní tvář, ale i tu svoji historickou a to to můžeme rovnou přejmenovat na FC Abu Dhabi nebo FC Coca Cola.

Reagovat
valloire

...plus ještě bonus k tý zábavě je ten, že takovej jiri spadl už snad do reality nazem a pěkně tvrdou zem...

Reagovat
roman1978

jo no. vidím to stejně. stačí kouknout na anglické kluby téměř bez hráčů z anglie apod. škoda, že už není limit 3 cizinců.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
zasranej malíř

Courtois - Carvajal - Varane - Ramos - Mendy - Valverde - Kroos - Modrič - Lucas - Benzema - Vini Jr.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Snad Real dneska vyhraje. Po X dlouhé době jsem na ně vsadil pořádný balík peněz. A snad ne zbytečně.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
misinho7

Raul Garcia

Reagovat
zasranej malíř

Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

dement ten garcia

Reagovat
misinho7

Tak teraz jasna ruka a penalta, VAR na to asi sere

Reagovat
kaja900

jasná no přišlo mi že rozhodčí nechce dát bilbau červenou a potom hned nařídit penaltu..

Reagovat
misinho7

tiez mi to tak prislo..ale to nemoze takto brat ze dal som redku tak nedam este penaltu..

Reagovat
kaja900

asi tak, nechápu

Reagovat
Rothbard

Červená jasná?

Reagovat
JM

Naprosto. García je idiot

Reagovat
Kincl

Ta redka víc uškodila Realu M.

Reagovat
Raul=Real

Snad v druhom polčase zaberu, horsie ako v prvom to nemoze byt aj ked Toni kraaaasa

Reagovat
Kincl

tak ted to bude muset otevčit Bilbao s červenou tak by Real mohl pojistit golem

Reagovat
Kincl

Tak asi může :D

Reagovat
zasranej malíř

Antonio

Reagovat
madridcan

Kroooooooooos

Reagovat
misinho7

Tak nam treba ked sme tam prili spat do druheho polcasu klasika....teraz daju taky beton ze to neprebijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka pecka nepisknutá pre real obidvoma rukami zasiahol loptu...

Reagovat
kaja900

předtím jasná, tedka dá borec dokonce obě ruce a VAR dělájako by nic

Reagovat
Rothbard

Kdo jiný

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
Rothbard

Iker Muniain - před pár lety se psalo o zájmu velkoklubů (hlavně Barca a Real), týpek byl dost ve formě. Co se s ním nyní stalo? Hodně zranění, hlava nahoře, špatná disciplína, nebo díky čemu tak klesl, že ani v Athleticu pravidelně nehraje?

Reagovat
vacin

Zrakvený koleno...

Reagovat
Jordi Alba

Celkem smůla na ta zranění.

Reagovat
kaja900

nedáš, dostaneš.. ještě že tak Kariim

Reagovat
zasranej malíř

No tak Thibo teď zachránil neskutečně a Big Benz hezky

Reagovat
valloire

Další drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
vacin

Jinak neskutečný, jaká sálá z Courtoise jistota. Já jsem se přistihl, že při té poslední šanci Bilbaa jsem byl úplně klidnej s tím, že to gól prostě být nemůže a on to chyti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

CHONGU, komise tě vyzývá, abys provedl veřejnou sebekritiku, protože tvůj posudek soudruha Courtoise byl mylný a unáhlený.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Israha

No, je asi na čase přestat si malovat zářnou budoucnost v Asensiovi. Loni po tom krátkém návratu po zranění vypadal, že by se znovu mohl najít, ale zjevně jen chvilkový záchvěv. V Realu už je dlouho, a není tak mladý na to, aby nezvládl roli ofenzivního tahouna, už v něm potřebujeme více, než jen pasivního posouvače, co se veze se zbytkem týmu. Za mě prodat, dokud má jakous takous hodnotu.

Reagovat
misinho7

pre mna je uz strateny pripad, niekedy aspon ako tak strielal co je vlastne asi jeho najsilnejsia vlastno, pripadne tiez centre ktore ma velmi dobre..a teraz maximalne nahrava dozadu, je celkom zbytocny

Reagovat
misinho7

najsilnejsia vlastnost*

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Večer to vyzerá na stratu bodov.

Reagovat
blaugrana

Inac naposledy uhral na CN Sociedad bod v 95. Odvtedy to bola vzdy vyhra Barcy a poslednu vyhru na CN zaknihoval v 91.

Reagovat
roman1978

já už jen kacířsky doufám v sérii proher a bye bye koeman.

Reagovat
LAM

Jinak co ten zákrok na začátku na Williamse? Dle mě jasný postavení a penalta. Carvajal vůbec nechtěl hrát míč.

Reagovat
Rattlesnake

Ter Stegen, Dest, Araujo, Mingueza, Jordi Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Messi, Griezmann, Braithwaite

Reagovat
smazaný uživatel

bez Coutinha a Lengleta to hned vypadá o něco líp

Reagovat
Rattlesnake

ještě ten sergio si mohl dáchnout a bylo by to lehce kewl

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann má nový účes! KONEČNĚ! Teď se z něj stane bestie

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, než to co měl předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rattlesnake

ještě že teď pique zachraňuje situaci těmi kalhotami

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa Pedri...ale zajímavý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri na hrotu? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
smazaný uživatel

omg, z první šance

Reagovat
roman1978

Pedri

Reagovat
roman1978

Na co se výmluvi ten holandský traged teď?

Btw, co to má Griez na hlavě? Mu jebe?

Reagovat
patas92

Životní

Reagovat
smazaný uživatel

ALBAAAAAAA! A Pedri hraje luxusně

Reagovat
roman1978

Alba pravou

Reagovat
roman1978

Pedri hraje luxusně pokazil už asi deset přihrávek, obdrzeny gól jde na jeho vrub, tam se vykašlal na obranu. Ale jo, je to luxusní.

Reagovat
sokar

Keby tak zahral Coutinho tak je tu vynasany do nebies, poniektory by zacali pisat nanho ódy

Reagovat
roman1978

Ano, protože u Coutse by to byl výkon z kategorie snovych

Reagovat
sokar

A u 18 rocneho sopliaka je to pokazeny polcas

Reagovat
Hristo Stoichkov

To snad nemůžeš myslet vážně, odehrál velmi dobrý poločas.

Reagovat
roman1978

To ano, odehrál. Ale nebylo to nic luxusního a zavinil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Braitthe kurvaaaaa Pedri opět fantasticky

Reagovat
roman1978

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody tvle

Reagovat
Messiáš

Hezky pohyb dneska celkově. Obdržený gól z první akce, pokud tempo udržíme, tak to zvládneme. Ten Puig by tam dneska seděl jak prdel na hrnec

Reagovat
roman1978

Puig by tam seděl vždy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky se mi to líbí. Už od stoperů máme tlak na míč, což jsem u nás neviděl dlouhý roky, Frenkie má volnější roli, nehraje se na ten podivný doublepivot s průchozím středem. V útoku všichni aktivní a plní pohybu, jen tak dál.

Reagovat
Messiáš

už některé zápasy vynechávám nebo koukám na část, ale dneska se mi ta bojovnost a napadání líbí

Reagovat
smazaný uživatel

to není ofsajd vole

Reagovat
Messiáš

Krása, Alba zatím nejlepší zápas za dlouhou dobu

Reagovat
roman1978

Goool

Reagovat
dextroza_m

No proto, už to mohlo být i 4 nebo 5... Dnes hrajeme dobře, ale to je tím, že Socky jen nebrání,

Reagovat
smazaný uživatel

no proto

Reagovat
dextroza_m

Krásný poločas, škoda Antonína a Martina, mohlo to být už rozhodnuto.

Reagovat
patas92

Dneska je to docela fajn. Alba, Pedri jsou super, Griezmann napravo taky. Naopak Braithwaitovy nedostatky se dneska dost projevujou. Kompetentní trenér by tam dal v Konrada. Koeman tam dá Coutinha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Griez tam můźe fungovat pouze s Destem, který si tu lajnu vezme pro sebe. Braithwaite je prostě průměrný hráč, ale můžeme být ještě rádi, že máme takový typ a není tam třeba vysnívaný Depay. Konrad i Riqui by tam seděli.

Reagovat
sokar

Na Braithwaitovy sa ukazuje ze to proste nie je top kvalita, napriek tomu sa mi na nom paci jeho snaha a dravost, a to ze stale sa snazi ist smerom na branu, nepostrehol som ze by zasekaval a vracal to zaloznikom, ale proste stale smer do predu a potom hlada hraca v sestnastke

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu až na tu spálenou šanci nevytýkal vůbec nic. Rozběhává to tam dobře, hraje co má.

Reagovat
patas92

Reagovat
sokar

Suhlasim, len proste na nom to poznat ze mu nieco chyba, mozno lepsi skill, nejaka klucka alebo paradicka s ktorou by obysiel hraca. Ale od neho vlastne ani nic specialne clovek necaka, on moze prakticky iba prijemne prekvapit

Reagovat
sokar

Skoda toho inkasovaneho golu prakticky z prvej ako tak sance supera. Socky sa prakticky k nicemu nedostali, Barca omnoho lepsia, skvely pohyb a variabilita. Najlepsi Alba a Frankie

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době velice dobrý poločas. Konečně Koemana napadlo něco zajímavého a zatím to funguje. Pedri na hrotu je fakt nečekaná věc, ale převapivě mu to tam sedí. Hraje výborně, přemýšlí u hry, skvěle kombinuje i sklepává míče pro Messiho a Braitha. A tomu to na křídle taky docela funguje, jednou jsem dokonce zahlédl Neymara

Reagovat
LAM

V letošní sezoně si vytváříme nejvíc šancí od 2016,ale hrozně nás ničí ta efektivita. Mohli jsme na tom bejt úplně jinak. Dneska jeden z nejlepších výkonů a Petra je fakt borec na svůj věk.

Reagovat
blaugrana

Aka Petra?

Reagovat
DrQQ

Pedrita :-)

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, jak tohle nedal????

Reagovat
Jordi Alba

To je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Griezamanne tyvle

Reagovat
blaugrana

za tu tragediu na hlave uz by nemal skorovat nikdy

Reagovat
roman1978

To bych dal i já v mem věku

Reagovat
roman1978

Aha, tak asi beru zpět

Reagovat
sylarko

keby si kus pockal na ten sklz. podla mna tam siel moc skoro do skluzu, taze tam bol skor jak lopta tympadom to tak nestastne trafil. skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann čo to je za hráča ? hlavne že vlasy má jak buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sračka za 100 mil. eura

Reagovat
Messiáš

Snad dáme třetí, takhle to bude ještě protrapene

Reagovat
Messiáš

Isak letos zatím dost z formy, krásně Pedri ale zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

spíš co tam zas dělal MAtS... neumí vybíhat vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri

Reagovat
blaugrana

päticky, kktinky pred vlastnou 16stkou, ved jasne

Reagovat
smazaný uživatel

curak tam sel jasne s cilem nakopnout, a pak se zacne trapne omlouvat, ze nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Trincao nenahraje ani na tři metry

Reagovat
smazaný uživatel

On a další nemají v Barce co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhloupější hráč v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

Reagovat
Ed_Hazard

Najprv Gomes, teraz on? Portugalcom to u vas tusim nejde

Reagovat
smazaný uživatel

dembz dtto

Reagovat
smazaný uživatel

To je koleda o vyrovnání - celý druhý poločas. A zase ty střídání - Lenglet !!

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky jsme jen 3 body od 1. místa. To není špatné.

Reagovat
sokar

Druhy polcas ale totalna slabota. Super na Barcu vybehol a hraci sa z toho zosrali, nevedia zrazu podrzat loptu a poriadne si nahrat, doslova sa boja ze znovu stratia body

Reagovat
patas92

Tak ono to šlo do kopru s odchodem Buse a Pedriho. Pjanič je bezradný a Alena hrající takhle vysoko taky. Puig by měla být celkem logická a automatická náhrada na Pedriho místo, ale víme jak to je...

Reagovat
smazaný uživatel

trincao je fakt vůl kua...mohl zavinit vyrovnání

Reagovat
dextroza_m

Takové nervy, nepochopíš. Trincao zbytečně předržuje míč, bože, mě málem mrdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

to dělá pořád, furt něco vymýšlí, předržuje a nakonec nevymyslí nic a jenom to posere...už z něho mám nervy jak z Deulofea a Malcoma

Reagovat
dextroza_m

Já normálně v koutku duše věděl, že dají gol...

Reagovat
patas92

Na rozdíl od nich je to mnohem šikovnější driblér, jenom ale pokaždé zvolí to nejhorší možné řešení, no

Reagovat
sylarko

kde kto co?? vsetkeho coho sa dotkol tak dojebal.

Reagovat
patas92

Však to píšu

Reagovat
sylarko

trincao ma zakazane nahravat alebo co? namiesto jednoduchej nahravky dopredu, tam bude donekonecna skusat tie svoje zasekavacky. a hned z toho bol nebezpecny protiutok....

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
dextroza_m

Tolik neproměněných šancí, ten zápas měl skončit rozdílem třídy a ne tímhle, tohle se mělo dohrávat a ne nervy jak keket.

Reagovat
Messiáš

Stridani dost nevysla, tempo ke konci opadlo, coz je vzhledem k nastupu pochopitelny, ale je cas, aby si Koeman prestal lecit komplexy na Riquim. Tohle zavanelo ztratou i pres dobry vykon v prvnim polocase. Alena z Pjanicem stred polem nedokazili poradne zhustit a ta patickovana Carlese nas mohla stat body, Trincao taky slabota. Pred sezonou jsem myslel, ze s lavickou nebudeme mit problem, ale kdyz clovek pripocte zraneni a ignoraci Riquiho, tak se na ni tezko budeme v tezkych zapasech spolehat. Na druhou stranu Alena a Trincao se bez minut nezlepsi. Jsem rad za Minguezu, byt mam celou radu vyhrad a jsem moc spokojen s Destem

Socky sice bez dvou opor, ale porad tezky souper, jsem rad za 3 body

Reagovat
loki5

No kdyby nebil Tonda takový dřevák nemusely se klepat o výsledek až do konce.

Reagovat
technecium

Messi v hlasování o FIFA hráče all in na PSG

Reagovat
drussbarb

Toto je ale doslova trapas

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, jaky all in?

Reagovat
Gazdo

Pri otazke na Puiga Koeman odpovedal (skratena verzia) ze kvalita a technika nie je vsetko ze by mal viac pracovat na treningu

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Mingueza,Araujo,Dest-Sergio,Pedri,Coutinho-Brait,Griez,Messi.

Sestavou to vypadá na 4-3-3.De jong hrál teď pořád,takže asi ok.

Reagovat
Mercury

Strasna sestava, kdykoliv hraje Couts, Leo a drevak spolecne, tak si lezou do zeli. Koeman je snad slepy. Busquetse taky nechapu, proc nehraje obcas Pjanic? Alena a Puig jsou asi odepsani uplne. Pro me nepochopitelna sestava, ale uz si zvykam.

Reagovat
roman1978

Reagovat
patas92

Spíš to vypadá na klasické 4-1-5

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkie má nějaký drobný zdravotní problémy.

Reagovat
roman1978

Sua zase 2 fiky

Reagovat
2miguel1

No proti Realu neviditelný mínus jedna.

Reagovat
Jackmaker1989

To bola akože penalta na Costu alebo ruka? Inak Atleti dve najväčšie špiny súčasnosti v útoku (costa a suarez).

Reagovat
smazaný uživatel

Sua

Reagovat
dextroza_m

Já nevím, my nemáme jediného rychlého hráče v útoku. Nedivím se, že nás Bayern tak roztrhal, všichni rychlejší s lepší fyzičkou. Rád bych jednou videl hrát Fati - Messi/Griez - Dembele a před něma Dán.

Reagovat
dextroza_m

Ještě, že je Araujo rychlík, proti Piquemu už by šel sám na branaře

Reagovat
Ed_Hazard

Podme Vale! Chcem visiet tri penalty pre vas a vlastnak na strane Barci

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Leo, Couts, Griez - jeste ze to jako vždy funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké to překvapení

Reagovat
blaugrana

dnes uz zasa klasika...

Reagovat
dextroza_m

Bus klasicky...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
dextroza_m

Klasika... Co tam Dest vymýšlel kurwa, to fláknu pryč a hotovo.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co tam posledních 10 minut dělají kua. Samé chyby v rozehrávce a zmatenost v obraně, úplně z ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je ztracena davno predtim

Reagovat
dextroza_m

Pokud tohle prodrbou, tak úplně zazdí 3b ze zápasu Socek..

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho - nejhorší hráč na hřišti, včetně rozhodčího

Reagovat
blaugrana

bravoooo,

Reagovat
Rox

Takový mrzáky už nemůže potahat ani Leo. V létě se měl radši soudit než trpět tohle. Klub klaunů co roky tahal sám se mu hezky odvděčil.

Reagovat
roman1978

Vám se toto jako líbí?

Reagovat
valloire

mně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Račič

Reagovat
kaja900

Pome Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabšia Vale, akú si pamätám porazila Real rozdielom triedy, a vedie nad Barcou.

Reagovat
dextroza_m

Coutse prodat už v zimě za pytel uhlí, Griezze vyměnit za někoho, komu nezavazí míč.

Reagovat
Jordi Alba

Bych chtěl vidět toho blázna, kterej dá za něj celej pytel toho uhlí.

Reagovat
dextroza_m

možná čert

Reagovat
Foppy

Ten vám ho prodal, ne?

Reagovat
Foppy

Ikdyž párkrát jsem četl, že vám ho byl dlužen.

Reagovat
2miguel1

To je neskutočna katastrofa

Reagovat
dextroza_m

Alba tam zkouší žabky na malé vápno asi po 150...

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to nebylo špatné, ale musel by někdo být ve vápně. Minule to Koemanovi vyšlo s nabíhajícím Pedrim a teď tam zas není nikdo

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně je hrozně nenápadný každej balón posílat jenom na Messiho, jako chápu, že ten tým je plnej nekopů, ale tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to se pískat dalo

Reagovat
blaugrana

totalna bezmyslienkovotost proti totalne zufalej Vale, to je zle

Reagovat
dextroza_m

<> všichni hledejte Messiho, nikdo jiný gola dát nemůže!

Reagovat
dextroza_m

Ale pencleee

Reagovat
kaja900

vážně červenou a penaltu jo ?

Reagovat
dextroza_m

Jistě, je to poněkolikáté... doživotní zákaz v LaLize k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Grieeez

Reagovat
Raul=Real

Fuuuha penalta a redka?

Reagovat
dextroza_m

Zase nesmyslně ovlivněný zápas, dva tresty jsou k

Reagovat
Raul=Real

No este ze to opravil

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
QooBo

Drbe mu s tou redkou ?

Reagovat
Jordi Alba

Žlutá

Reagovat
dextroza_m

Jsem upřímně rád.

Reagovat
Registrujisejenproto

Uefalona

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je penalta???? pôjde na bar a ešte to potvrdí

Reagovat
kaja900

škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
patas92

góly z penalt jsou pro sraby

Reagovat
smazaný uživatel

*Ronaldy

Reagovat
patas92

tomato - tomahto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fantasticky Leo takhle se jde za gólem kurva

Reagovat
-Kopy-

ach jo místo 2:0 to je 1:1, proč je ta Barca tak štastná

Reagovat
patas92

Úplně jsme štěstím bez sebe poslední měsíce

Reagovat
dextroza_m

Dala se pískat i na Dána, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
2miguel1

Kedy uz bude Fati Dembele in?

Reagovat
dextroza_m

Fati tak červen, ne? Demba snad další match

Reagovat
Woyta

Tohle na penaltu nebylo. Sotva se ho dotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš brečet jak chceš, ale bylo tam jak postrčení rukou, tak především kontakt nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho okamžitě ze hřiště, už je fakt neuvěřitelné, co ten tragéd předvádí. Nemít takovou cenovku, tak za výkony dávno sedí na tribuně. Jinak prvních 30 minut bylo relativně slušných, ale dopláceli jsme na překombinovanost akcí a absenci nabíhajících hráčů do vápna. Potom 10 minut brutálních zkratů úplně z ničeho. Ještě, že tam Leoš narval ten gól, podruhé za sebou bychom neotočili.

Reagovat
LAM

Jak den a noc

Výkon hrůza a Sergo dneska za tragéda.On a Coutinho jsou úplně mimo a snad přijde střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohý.

Reagovat
Israha

Tady se ve velkém pičuje na Lahoze za to, jak se v zápasech staví na odiv, ale takovéto alibistické verdikty jiných rozhodčích jsou mnohonásobně horší. Tak buď to faul je, a pak to bylo zmaření jasné gólovky, a tedy rudá + penalta, a nebo není a pak žlutá za simulaci a žádná penalta. Nic mezi tím to nebylo, ale Hernandéz z toho vybruslil jak největší alibista na styl "hlavně nikoho neurazit". TOHLE je špatné pískání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že HH je stejný kokot jako Lahoz, o tom snad nikdo rozumný nepochybuje.

Reagovat
Israha

Lahoz je sice osobnostně nejspíš kokot, ale zároveň kvalitní rozhodčí, u kterého alibismus nemá místo. Nemůžu vystát alibistické rozhodčí a verdikty, jako tento dnešní Hernandézův, mi hýbou žlučí.

Reagovat
Mercury

vidím to stejně, ale nevím jak jsou přesně teď nastaveny pravidla pro to dvojité trestání...

Reagovat
Israha

Tak původně tahal rudou, takže dvojitý trest evidentně pořád v příslušných situacích platí.

Reagovat
Mercury

Potom nechápu, jak ji může odvolat, pakliže to faul podle něj a VARu byl.

Reagovat
Israha

Reagovat
patas92

Podle mě to odvolal správně. Griezmann by to ani nezakončil, takže to těžko mohla být zmařená gólová příležitost.

Reagovat
Rattlesnake

mám obavu, že u grieze není i ta nejvyloženější příležitost gólovou příležitostí....

Reagovat
Israha

Tak zas nemůžeš brát jako měřítko střeleckou neformu Griezmanna. Měl míč na noze, byl za obráncem, šel na sám gólmana, byť z úhlu. Pokud ho Gayá fauloval, měl jít ven. Pokud ne, tak nic. Žádné polovičatosti.

Reagovat
patas92

Tak jsem to nemyslel...Přišlo mi, že to právě úplně na noze neměl a jak by se k míči dostal, tak by byl brankář půl metru před ním.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Israha

Jo takhle. To smysl dává, byť osobně mi teda přišlo, že to na zakončení bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Coutinho s Griezmannem jsou vynikající. To se hraje samo s tak kreativním duem. Perfektní pohyb a dynamika celého útoku, fakt si to užívám. Braithwaitovy parádičky a technické finesy s míčem dávaji vzpomenout na Dinha či Neymara a poziční hra našich stoperů je plně srovnatelná s Puyolem a Marquézem. Sergio ve středu pole zcela dominuje a dává zapomenout na Xaviho dispečink, tohle je extratřída spojená navrch i s precizní defenzivou a pohybem. Celkově okulahodící výkon a i když to Ter Stegen svou nejistotou trochu kazí, stejně člověka mrzí, že to tak rychle uteklo. Těším se, jaký účes si pro nás Antoine připravil pro druhý poločas.

Reagovat
el Principito

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Mass

Reagovat
celeb

Busquets dal 2 obstojne zapasy po sebe, ale dnes uz je spat v problemoch. Vedel by to poriesit Frenkie, kazdopadne kvalitne spolahlive DM v klube nie je. Coutinho v par akciach, v podstate neviditelny. Griezmann nic moc, ale aspon lepsi nez Couts + minuly zapas vyzeral dobre.

Zbytok ok, Alba zbytocne spomaloval hru pred pomalymi centrami, ktore mu vychytali stoperi Vale.

Najvacsi problem Busq, potom Couts. Griezmann vs Trincao je v podstate to iste.

Puig za Coutsa, Frenkie za Busquetsa a mozme to aspon skusit smerom dopredu a smerom dozadu to horsie byt nemoze.

Reagovat
dextroza_m

Zkusil bych Konráda

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mercury

Ty střídání vidím naprosto stejně, ale to se bohužel nestane. De Jonga tam asi pošle, ale Riqui musí počkat do léta.

Reagovat
netopier

Treba hrať takto dokonca a Valencia určite ešte nejaký gól dá. Súčasná Barca nevie nič vytvoriť do zatvorenej obrany a pri protiútokoch Valencie docela horí...

Reagovat
Jordi Alba

Solidně

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool, konečně někdo vystřelil

Reagovat
QooBo

Ach, znova nedáš dostaneš

Reagovat
Mercury

Araujo už se na to nemohl dívat. Krásná střela..ala Suaréz.

Reagovat
dextroza_m

anooo...

Reagovat
dextroza_m

To je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Mingueza chrápal

Reagovat
Jordi Alba

Dvojník Garetha Bale nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mingueza chtěl napravit

Reagovat
dextroza_m

Griezz jede opět svoji nejhorší verzi, pecka...

Reagovat
2miguel1

Daj tam toho Puiga ty kkt

Reagovat
patas92

Co se stalo s Messiho střelama z poza šestnáctky?...To je jak kdyby so kopal Jarda Plašil

Reagovat
QooBo

Blanco absolútne nemá na LaLigu

Reagovat
Rox

Co to zase ten dement holandskej udělal?

Reagovat
dextroza_m

Potřebuje někoho, kdo by zavinil další gol, proto Lenglet

Reagovat
dextroza_m

Vole on tam cpe jednoho defenzivního hráče za druhým... Na co je tam Konrád?

Reagovat
YNWA__MSN

Proč kurva stáhnul Coutse a poslal tam Lengleta??

Reagovat
dextroza_m

Potřebujeme rupnout asi

Reagovat
smazaný uživatel

KOeman je čistej Debil - ty jeho střídání to je k pláči - Trincao a Lenget - dvě sračka

Reagovat
Raul=Real

Zaujímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Vypnul jsem TV - už mě nebaví koukat na tu nekvalitu těch hráčů co na Barcelonu nemají a nepatří do ní. Soupeřům stačí čekat v 8-9 před svým vápnem a pak vyrazit .Největší bída co Barca kdy hrála . Je třeba přivést do všech řad posila a Griezmanna,Lengeta hned prodat.

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne coutse

Reagovat
sylarko

hlavne lengleta, trincaa, pjanica atd...

Reagovat
Rox

No nic. Tenhle tým se za ty roky co hrál jen Messi absolutně dojebal a konečně se to projevilo naplno. Bude hodně dlouho trvat než se tenhle paklub vzpamatuje.

Reagovat
popltak

Nevadí

Reagovat
drussbarb

Tady jde PŘESNĚ vidět, co Messi pro Barcu celé rok dělal, prostě vyhrává LL

Reagovat
Messiáš

Puig ani Konrad nic. Lenglet, Pjanic a predrzujici Trincao. To je fakt hanba, co ten Koeman předvádí

Reagovat
roman1978

Tak jsme ten bod nakonec urvali. Uf, to je úleva.

Reagovat
dextroza_m

tomuhle se můžeme jen smát

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, dnes to mohla a měla být výhra. I přes všechna negativa to byl pořád jeden z lepších zápasů pod Koemanem, i když hodně dělá výtečná forma Pedriho Coutinha už prosím pošlete domů, na to kopyto se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z lepších zápasů pod Koemanem a jeden z nejhorších výkonů posledních let. Myslím, že toto říká vše.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
celeb

ked si clovek pomysli, ze Kante nebol spokojny v Chelsea a my sme radsej hodili 120m za Griezmanna ....

Ale dnes aj dost smolny zapas, dalo sa na to pozerat, raz viac raz menej.

Kym sa zakliate princezny neroztopia a kym Koeman nevyriesi, kto zo zaloznikov bude schopny dosledne vypomahat obrane, tak budeme trpnut ako to bude vyzerat vo februari proti PSG.

Ked si clovek uvedomi, ze taky Rakitic by tam mozno teraz zahral ako 2. najlepsi hned po Arthurovi

Reagovat
dextroza_m

Hlavne to chce rychle kridla a n 3 hrace na jeden post. Verim, ze byt utok Fati - Messi Dembe a pred nima Griezz/Martin, tak to funguje uplne jinak. A taky teda lamu hul nad Koemanem, potrebujeme vyhrat a cpe tam jen Lengleta. Konrad sedi na lavicce, ale Trincao hraje zase.

Reagovat
2miguel1

Tento model 4231 nebude v Barce fungovat, takisto vsetko kde bude Messi uz gungovat nebude. Ani Griezz a Coutinho v Barcelone fungovat nebude.

Vratit sa k 433, dat na kridla Dembele Fati, kupit 9 ( Haaland) na DM De Jong a skusit dvoch kreativnych zaloznikov - “PP” Puig, Pedri

Reagovat
dextroza_m

S Messim to fungovat bude, ale chce to schopneho trenera a stesti na nezraneni. Byt fit Dembe a Ansu, tak to pujde. Ale dat tam Coutse, Griezze a Lea, to je k nicemu.

Reagovat
Gazdo

Zranenia patria k sezone. To ze sme sa na ne nepripravili je len a len chyba vedenia. Ved vieme ake ma Dembs problemy so zdravim a ze Ansu ma 18 ale nie naco kridla staci jednoho ktory sa stahuje stale do stredu lebo takych mame malo. Poslali sme do prdele Pereza ktory mohol kludne zahrat to co Trincao (a asi aj lepsie), Malcoma strelili bez toho aby dostal poriadne cuchnut a na lavo pre istotu sme nepriviedli nikoho uz roky a ked uz mozeme dat sancu dalsiemu z akademie (Konrad) tak tam nacpeme Coutinha alebo dána a obaja su tam strasni lebo to nie je ich post. Takto mame v time dve cistokrvne kridla (Trincao sa az prilis stahuje do stredu a Konrad si myslim ze sancu nedostane) a obe su zranene. A bez pohybu mozeme kludne obliehat 16 supera ako doteraz pretoze nato kridla su aby rozhybali obranu ale u nas to nema kto robit lebo vsetci nasi ofenzivni hraci co teraz mame k dispozicii (s vynimkou Martina ale to ma az boli napisat lebo ten hrac nema co robit v Barcelone) chcu loptu do nohy a nie do behu a tak to aj vyzera

Reagovat
celeb

vy vsetci riesite utok, ale my LM bez obrany a hlavne sucinnosti zalohy s obranou nemame ani len sancu ziskat.

Utok sa poriesit snad da, mame tam mnozstvo velmi kvalitnych aj talentovanych hracov. Dembele s Fatim budu uz zachvilu k dispozicii.

Lenze bez kvalitneho DM budu trpiet aj stoperi aj beci a budeme nadalej dostavat zbytocne goly a vela.

Reagovat
dextroza_m

Dm muze hrat Jong, vedle nej bych dal Puiga. Myslim, ze po par ostrych zapasech muze byt vyborny. Je jak strela. Bohuzel litajici Holandan to nevidi. Obranu bych zkusil Araujo - Umtit

Reagovat
celeb

Puig je alternativa za Pedriho/Coutsa na AM, Frenkie ako CM/DM s 2 AM Pedrim a Puigom by mohlo byt fajn do ligy proti slabsim muzstvam (ktorych je menej a menej).

Proti kvalitnemu superovi s dobrou zalohou to vsak nevydrzi - zabudni, ze tak prejdes cez PSG s Marquinhosom, Veratim, Paredesom, Di Mariou, ...este aj ten Harrera ked dostane striedanie tak hra o dusu a nas Rafinha tam pekne nahral Neymarovi na poistovak v LM.

Liverpool? City? Bayern? Real? Atletico? vsak sa trapime neskutocne v lige a tu sa snivaju sny o tom, ako nam zaloha DJ - Puig - Pedri prinesie tituly? Mozno o x rokov, ak nebudeme musiet predat Frenkieho do Bayernu po sezone a Puig zacne byt chladnokrvnejsi vo finalnej faze.

Frenkie na defenzivnych poziciach trpi - je vidiet, ako skvele vie zahrat, ked ma viac volnosti - presne ako v poslednych 2 zapasoch. Tak sa na DM stiahne Pedri a bude sa tam zabijat on.

NOVE DM JE NUTNOSTOU!

Reagovat
celeb

*kvalitne spolahlive DM je NUTNOSTOU, lenze Alena sa proti Juve vyslovene trapil, Busq da 1 dobry zapas z 10 (a z tych zvysnych 9 je 7 totalna katastrofa), Pjanic je doslova a do pismena zbytocny, kedze dopredu ne horsi nez Pedri, DJ a asi aj Puig a dozadu je mozno obcas lepsi od Busqa - inak velmi rad a casto straca lopty - obaja.

Ti co veria na vianocny zazrak, mozu dufat, ze Matheusa sme nekupovali nadarmo a nieco v tom mladasovi je, kedze momentalne v A-time nikto iny k dispozicii nie je. Je nieco v B-time?

Reagovat
dextroza_m

Puig měl když nastoupil nejvíc získaných míčů a to hrál 30 min, teď nvm, který to byl zápas, jestli proti Juve?

Reagovat
celeb

lebo nase AMka, beci a utocnici maju co najviac napadat rozohravku, to je fajn. Ale snad nechces, aby Puig hral ako DM. Puig moze prinajlepsiom rotovat s Pedrim a Frenkiem na AM a ma tam este aj Coutinha, ktory je sice momentalne horsi, ale cim viac bude sediet, tym viac pojde jeho cena nadol, takze ma zial prednost.

Ale obaja su az za Pedrim s Frenkiem, ktrori su jednoznacne prva volba - a to opravnene!

Reagovat
dextroza_m

může hrát CM vedle DM, nevím v čem vidíš problém?

Reagovat
celeb

vedla ktoreho DM?, ziadne poriadne nemame.

Vedla toho imaginarneho DMka budu v standardnom Barcelonskom rozostaveni volne dalsie 2 posty pre zaloznikov. V ktorom vesmire tam bude Puig pred Pedrim s De Jongom?

Reagovat
dextroza_m

Dm = Jong

Reagovat
celeb

cize Pedri - DJ - Puig - krasna a extremne silna to zaloha. Tie hlavickove suboje pri standardkach, tie suboje v strede pola, ked si Puig jednou rukou bude drzat Casemira/Pogbu/Fabinha jednou rukou a prederie sa cez nich ... krasne na to co i len pomysliet.

LM musi byt nasa! Uz len sa prementovat na FC Hobbits a ukazat, ze technika je nad silou a rychlostou vzdy a vsade.

Reagovat
dextroza_m

My snad ted nejak dominujem pri hlavickach?? I rohy kopeme radeji do hajzlu. Nevim co v tom stale hledas... Jsme upne jiny tym, nez ostatni, nikoho nevalcujeme pres standardky...a hlavne jsem zapojoval Puiga v rozestaveni ala Koeman. Sam pises FC hobbits a pak tam chces Rodmana..

Reagovat
celeb

Tipni si, preco hraval s Xavim a Iniestom prave Sergio Busquets?

A preco bol dekadu najstabilnejsim clankom zostavy timu (mal menej zraneni nez Messi).

Zeby AJ kvoli tomu, ze mal 189 cm?

Ako FIFA/PES zozeru vsetko, ale chcelo by pri tom aj trochu rozmyslat, nie len si stavat vzdusne zamky a hnevat sa, ked ti ich realita ruca.

Reagovat
dextroza_m

Protoze byl nejlepsi DM x let? Jong maly neni, Araujo taky ne... kolik ty tymymaji vetsinou vysokych hracu? 3-4 max... Brait muze taky branit.

Reagovat
celeb

...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak by se z kanteho stal druhy rakitic a griezz by valel dal v atleticu, to je proste kdybysmus, ale souhlas, ze se melo nakupovat s rozumem

Reagovat
Rothbard

Nejlepší francouzský útočník všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar do útoku

Reagovat
misinho7

Skoda tych sanci..prva 15minutovka ale top, po tej obrovskej sanci Karima to ale upadlo a Eibar sa dostal do zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

vic jak polocas a na eibar jen 3 komentare?

Reagovat
celeb

Pedri fantasticky, Messi s nim oziva. Ak by nakoniec prekvapivo ostal v Barce, mozno prave Pedri by bol jednym z rozhodujucich faktorov. Jednoznacne sa vidia a dobre sa na to pozera.

Dest s Minguesom je zaujimava kombinacia, mat tam namiesto Pjanica Rodriho/Kimmicha/Kanteho,... kvalitneho defenzivneho zaloznika ... ale uz radsej prestanem knucat, snad sa niekto spamata vo vedeni tuto najnutnejsiu investiciu spravia co najskor.

Reagovat
celeb

Ako odisiel Frenkie s Pedrim, tak je hra takmer nepozeratelna. Busq - Pjanic - Coutinho = zaloha snov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele