LaLiga - preview 1. kola: Start čeká poslední kvarteto

13.08.2021, 08:33, aktualizováno 16.08.2021, 08:10
Previews
Estadio de la Ceramica (© AFP)
Na poslední čtyři týmy dnes čeká start do nové sezony španělské nejvyšší soutěže. Domácí výhra se očekává od Villarrealu, který doma hostí Granadu, Athletic začne ligový ročník na půdě Elche.
Villarreal CF - Granada CF  (pondělí 20:00)
Villarreal se do prvního kola LaLigy pustí až v pondělí a jedním z hlavních důvodů je účast v Superpoháru. Zklamání z porážky bude chtít tým trenéra Unaie Emeryho zacelit v domácím prostředí, kam zavítá Granada.

Pondělní dohrávky prvního kola uvedou do hry čtyři týmy. Jako první se do sebe pustí Villarreal s Granadou a domácí v tomto zápase vidí především možnost, jak se vykoupit po nepovedeném Superpoháru. Coby vítěz poslední Evropské ligy se v Belfastu střetli s Chelsea a i když se jim zejména druhá půle vydařila, v penaltách byla o chlup úspěšnější právě londýnská protistrana.

Vzhledem k vítězství v EL ale Villarreal může loňskou sezonu považovat za velmi úspěšnou. Trenér Emery odvádí solidní práci, napravil si trochu pošramocené renomé a hodlá se do nové sezony vrhnout s vervou. Že má jeho kádr kvalitu i chuť bojovat, okusila právě Chelsea a Villarreal se za svůj výkon rozhodně nemusel stydět.

Do nové sezony se Emeryho celek posune bez výrazných změn. Odešel sice veterán Carlos Bacca, ale Boulaye Dia už proti Chelsea ukázal, že má potenciál být platným hráčem. "Žlutá ponorka" získala natrvalo obránce Foytha, zadarmo stopera Mandiho a uplatnila zpětný odkup na mladíčka Morlanese. S Granadou nemá Villarreal obvykle větší potíže a dokáže nad ní dlouhodobě vyhrávat. Granada si naopak tři body nepřivezla z Estádio de la Cerámica za posledních dvacet let ani jednou.

Na první duel nového ročníku LaLigy se určitě hodně těší zmíněný Kolumbijec Carlos Bacca, který dostane šanci postavit se proti svému bývalému zaměstnavateli. Granada přes léto změnila svou tvář, protože odešel také kanonýr Roberto Soldado, který měl výrazný podíl na úspěšném tažení Evropskou ligou.

Zadarmo odešel také oceňovaný brankář Rui Silva, který si vybral Betis. Zatím Granada získala jen tři hráče po končících smlouvách, takže kvalita kádru zatím spíš klesla. Největší změna se ale pojí s trenérem. V klubu totiž skončil Diego Martínez, jenž dostal klub do Evropské ligy, a místo něj se o svou chvíli slávy bude prát někdejší spolupracovník Luise Enriqueho Robert Moreno.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Mandi, Albiol, Pedraza - Pino, Trigueros, Capoué, Moreno - Dia, Gerard Moreno
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Escandell - Foulquier, Duarte, Sánchez, Neva - Puertas, Gonalons, Montoro, Milla, Machís - Luis Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.87 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Athletic Bilbao  (pondělí 22:00)
Týmy Elche s Bilbaem minulý ročník vzájemným soubojem uzavřely a stejně tak otevřou ten nový. A všichni budeme doufat, že v pondělí večer to bude aspoň stejně tak dobrá zábava. Všichni s výjimkou fandů Bilbaa.

Elche totiž zakončilo minulou sezonu dvěma výhrami a jedna z nich se urodila právě v posledním kole s Bilbaem. A na ni bude vzpomínat nejspíš ještě hodně dlouho, protože vzhledem k ostatním výsledkům se Elche právě díky této výhře zachránilo v první lize. Elche se navíc povedlo udržet čisté konto a tak se teď může s chutí pustit do své druhé sezony mezi elitou v řadě.

Na Estadio Manuel Martínez Valero se v pondělí večer představí Bilbao a čelit bude poměrně sehranému týmu. Novými tvářemi v něm jsou jen obránce Mojica (který zde od ledna hostoval) a dvojice stoperů Bigas - Roco, kteří přišli zdarma po vypršení kontraktu.

Trenér Fran Escribá se pokusí pokračovat v dobré domácí formě s Bilbaem. To si tři body z Elche odvezlo jen jednou. Bilbao vloni chvíli hrálo o poháry, ale nakonec se na ně dívalo s odstupem dvanácti bodů.

Bilbao je jedním ze tří zakládajících týmů LaLigy, který nikdy v historii nesestoupil o soutěž níž a je na to náležitě hrdý. Současnost už ale tak růžová není. V loňské sezoně Bilbao dokonce promrhalo hned dvě šance na zisk Copa del Rey. Začne tentokrát s Elche lépe?

Mladičký záložník Unai Vencedor doufá, že ano. "Povedlo se nám několik utkání a v týmu vládne dobrá atmosféra. Každý ví, že první výhra by nám vlila do žil novou krev, takže se pokusíme udělat maximum, abychom si připsali tři body."
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Palacios, Verdu, Bigas, Josema - Josan, Guti, Marcone, Fidel - Boyé, Carrillo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - Marcos, Alvárez, Martínez, Balenziaga - Berenguer, Vencedor, García, Muniaín - Williams, Sancet
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.71 - 3.12 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (neděle 17:30)
Atlético má za sebou skvělou sezonu a tentokrát se dočkalo také trofeje. Nejnovější mistr španělské LaLigy se na cestě za obhajobou titulu utká nejprve s Celtou. V neděli odpoledne bude na Estadio Balaídos opět horkým favoritem na tři body a na své straně má i historické statistiky.

Colchoneros opanovali ligu a v minulém ročníku se po právu radovali z tak ceněné a toužebně očekávané trofeje. Byly to nervy, ostatně jinak to ani tým vedený trenérem Simeonem asi neumí. Ale naštěstí to pro fandy madridského klubu dobře dopadlo. Teď se Simeoneho parta už vehementně připravuje na obhajobu, která Atléticu uniká už velmi dlouho. Naposledy se mu povedlo obhájit titul před více než sedmdesáti lety!

Spolupracovníci prezidenta Enriqueho Cereza dělali maximum, aby posílili pozici svého týmu a dopřáli argentinskému mágovi co nejlepší kádr. Do půlky srpna zavítali do kabiny mladíček Marcos Paulo a především šikovný technik Rodrigo De Paul z Udinese, který u Bianconeri v posledních třech letech dozrál do role pravého tahouna.

Atlético cestuje do města nejzápadnějšího účastníka LaLigy v roli jasného favorita, který zde prohrál soutěžní duel jen jednou za posledních pět let. Celta se ale bude snažit vylepšit tuhle nepříliš pozitivní bilanci.

Hlavní útočník a oblíbenec fanoušků Iago Aspas před utkáním prohlásil: "Měli jsme dobrou předsezónní přípravu proti skvělým týmům a to nás myslím nabudilo. Jsem rád, že naším prvním protivníkem bude Atlético. Pro nás všechny je to velký test našich schopností a odhodlání. Dlouhodobě ukazujeme, že naší zbraní a velkou silou je především kompaktnost a schopnost táhnout za jeden provaz. Pokud tohle umíte, tak s trochou štěstí můžete pomýšlet na výhru s kýmkoli."

Celta Vigo se pokusí ještě vylepšit loňskou sezonu, která se díky osmému místu dá považovat za úspěch. Konec ligy se Celtě obecně hodně povedl a vyšlápla si třeba i na Barcelonu. Před začátkem současného ročníku přivedla obránce Javiera Galána a především zkušeného Argentince Franca Cerviho. Povede se jí zaskočit obhájce titulu hned v prvním kole?

Rodrigo De Paul doufá, že jeho premiéra bude úspěšná. "Toto je skvělý tým. Od prvních momentů jsem byl krásně přijat a cítím se opravdu báječně. Je pravda, že tréninky jsou náročné i po fyzické stránce, ale o to lepší pak bude zápas."
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Aidoo, Galán - Tapia - Méndez, Suárez, Nolito - Aspas, Mina
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Hermoso - Trippier, Koke, De Paul, Carrasco - Llorente, Lemar - Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.28 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (neděle 20:00)
Barcelona přišla pár dní před startem ligy oficiálně o svůj diamant, o svou nejzářivější hvězdu. Lionel Messi už Barcelonu nespasí, takže odpovědnost bude na jiných hráčích. Jak si katalánský klub poradí s takovou ztrátou proti motivovanému soupeři, zjistíme v prvním kole, kdy se na Camp Nou dostaví La Real.

Světová populace obecně dělí letopočet na Před Kristem a Po Kristu. V Barceloně teď mohou dělit existenci klubu na Před Messim a Po Messim. Chápu, že ta záplava článků o Messim už asi hodně lidí vytáčí, tak se dalším informacím vyhnu. Faktem je, že v Barceloně začíná nová éra. Éra týmu, který musí nezvykle bojovat s existenčními problémy z hlediska financí a topí se v dluzích. A který musí jen tak mimochodem vystoupit ze stínu legendy, aby mohl dál vyhrávat.

Vedení se zatím docela snažilo přivést zajímavé hráče a to především zadarmo. Povedlo se to u dvou velkých es světového fotbalu, Memphise Depaye a Sergia Agüera. Ten ale Barceloně v nejbližších týdnech nepomůže, protože se zraněným lýtkovým svalem bude chybět až dva měsíce. A to není pro trenéra Koemana moc dobrá zpráva.

Stehenní sval navíc nepustí do hry obránce Óscara Minguezu a mimo hru je také dlouhodobě zraněný Ansu Fati, který teprve nedávno začal s lehkým tréninkem. Přesto trenér Ronald Koeman zůstává i přes Messiho odchod optimistou.

"Je pravda, že pro Barcelonu je to teď s odchodem Messiho něco jako rok nula. Myslím si ale, že nezačínáme úplně od začátku. Plno práce jsme tu už udělali a hodláme v ní pokračovat tak, jak nám to okolnosti dovolí. Vedení se snaží přivézt správné hráče a teď bude na každém z nás, aby ukázal, že mu na Barceloně záleží. Každý na sebe musí vzít svůj díl odpovědnosti, abychom dokázali vyhrávat zase jako tým."

S Realem Sociedad by si Barcelona měla umět poradit, i když je pravda, že víc branek mu dává na jeho hřišti než v Katalánsku, kde vyhrává zpravidla jen o gól. Ale vyhrává a to se počítá. V tomto roce s ním hrála dvakrát, jednou vyhrála v semifinále Superpoháru a jednou mu v lize nadělila šest branek.

La Real cestuje do Katalánska poté, co v minulé sezoně získal dlouho očekávanou trofej. Odklad Copa del Rey mu přišel vhod a ještě lepší bylo, že ve finále porazil největšího rivala, Bilbao. Navíc se pochlapilo i vedení klubu. Jednak udrželo klenot v podobě Alexandera Isaka a jednak trenérovi Imanolovi Alguacilovi přivedlo hráče jako Diego Rico, Matt Ryan nebo Carlos Fernández.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Neto - Dest, Pique, Araujo, Alba - Roberto, Busquets, Pedri - Memphis, Braithwaite, Griezmann
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Zaldua - Zubimendi, Merino - Portu, D. Silva, Oyarzabal - Isak
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.17 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Rayo Vallecano  (neděle 22:15)
Trenér Julen Lopetegui dosáhl se Sevillou znovu na čtvrté místo a dlouho pomýšlel i o vyšším umístění. V letošní sezoně cítí další velkou šanci na vylepšení tohoto výsledku a svou pouť začne Sevilla doma. V neděli večer se jejím hostem stane Rayo Vallecano.

Sevillské FC dlouho spřádalo plány na nejvyšší příčky a ještě pár kol před koncem bylo reálně ve hře o titul. Ten nakonec nevyšel, Sevilla se po dvou zaváháních ke konci ligy musela smířit se svým "klasickým" čtvrtým místem. Náskok 15 bodů na páté místo ale značí, že trenér Julen Lopetegui odvedl dobrou práci a posunul Sevillu zase o krok výš.

Prezident Juan Castro Carmona a jeho spolupracovníci zatím nejsou na přestupovém trhu zas tak aktivní, ale to je spíš proto, že Sevilla zatím neprodala žádného klíčového hráče. Takže se sportovní ředitel Monchi mohl vytasit "jen" s brankářem Dmitrovićem, který zaplní místo po Tomáši Vaclíkovi a také s Erikem Lamelou, jenž se stal součástí výměny s Tottenhamem.

Zkušený argentinský křídelník už se nemůže dočkat, až vyběhne na trávník v novém dresu. V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Máme před sebou zajímavou sezonu a já vidím v tomto týmu velký potenciál. Přicházím proto, abych týmu pomohl a mohu slíbit, že dám do každého zápasu všechno. Hlavní je pro mě vždycky tým a tady v Seville se už teď cítím jako součást rodiny. Věřím, že je před námi úspěšná sezona."

Na konci května se rozhodovalo o posledních postupujících do první ligy a v play-off hraném na dva duely se nakonec radovalo právě Rayo, které v obou duelech přemohlo Gironu. Sevilla neměla s Rayem nikdy dlouhodobě potíže a naposledy se Rayo radovalo z výhry v Seville před jednadvaceti lety!

Tým vedený někdejším hráčem Bilbaa Andonim Iraolou mohutně posiloval, i když se zatím řídí spíš kvantitou než kvalitou. Do půlky srpna přibylo do týmu sedm nových hráčů a to máme do konce přestupového okna další tři týdny čas. Dokáže nováček ligy překvapit jednoho z favoritů na titul?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Fernando - Suso, Rakitić, Jordán, Ocampos - En-Nesyri
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Zidane - Balliu, Suárez, Catena, García - Valentin, Comesana - Palazon, Trejo, Á. García - Qasmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.47 - 8.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Real Betis  (sobota 19:30)
Nedělní podvečer vrhne do akce také hráče Mallorky a Realu Betis. Béticos budou chtít navázat na loňskou velmi vydařenou sezonu a souboj prvního kola s nováčkem nejvyšší soutěže by jejich anabázi mohl solidně odstartovat.

Mallorca postoupila do nejvyšší ligy po pouhé roční odmlce a to rovnou z druhého místa. Působení v LaLize2 se jí vyvedlo skvěle a už v půlce května měla díky prohře Almeríe jistotu, že půjde o kategorii výš. Los Piratas, jak se ostrovnímu klubu přezdívá, čeká na úvod zajímavý soupeř. Betis je sice jasným favoritem, ale že by měl na Estadio Iberostar kdovíjak oslňující bilanci, to se rozhodně říct nedá.

Domácí tým vedený trenérem Luisem Garcíou Plazou prohrál s hosty ze Sevilly jen třikrát za posledních dvacet let. Béticos ale mají za sebou výtečnou sezonu, díky které se jim povedlo proniknout do Evropské ligy.

V jejich kádru vládne optimismus. Jednak opět prodloužil veterán a kapitán Joaquín, jednak se vedení povedlo sehnat několik významných posil prakticky zadarmo po skončení smlouvy a také předsezónní příprava dává fanouškům naději. Za zmínku stojí pět branek v síti věhlasného AS Řím.

Vyhlídky má tedy Betis ideální. Zkušený chilský stratég Manuel Pellegrini navíc umí předvádět oku lahodící fotbal a přesně v takový scénář doufají fanoušci Béticos i v prvním kole.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Greif - Maffeo, Valjent, Sedlar, Costa - Battaglia, Babar, Galarreta - Rodriguez, Prats, Kubo
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Montoya, Bartra, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Canales - Rodri, Ruibal, Fekir - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.07 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cádiz CF - Levante UD  (sobota 19:30)
Cádiz v minulé sezoně mnohé překvapil svým umístěním i schopností hrát vyrovnané partie s velkými týmy. V nadcházejícím ročníku by rád vylepšil především defenzivní statistiky a první šanci k tomu bude mít doma. Sobotní večer totiž stráví soubojem s Levante.

Cádiz byl před rokem pasován na jasného sestupujícího, ale přesto dokázal zapůsobit. V jednom směru pozitivně, protože se nakonec zachránil s přehledem a zakončil sezonu na dvanáctém místě. Na druhou stranu, inkasoval na LaLigu příliš velké množství branek - 58 gólů! Trenér Álvaro Cervera se pokusí andaluský celek trochu vyztužit a konsolidovat zejména právě v obranné fázi, k čemuž by mu měli pomáhat především obránci Chust, Harojan nebo Alarcón.

Když se střetnou týmy Cádizu a Levante, tak nejčastějším výsledkem je remíza. Cádiz navíc ani v domácím prostředí zrovna nezáří, protože se mu povedlo doma získat tři body jen jednou za posledních devět duelů.

Poslední ligový zápas sehrálo Levante právě s Cádizem a byla z toho remíza 2:2. Levante zakončilo minulou sezonu na 14. místě, dostalo jen o jednu branku méně než Cádiz a teď by se rádo revanšovalo trochu lépe. Začátek sezony se mu zatím příliš nedaří, protože kvůli zdravotním potížím přišel celek z Valencie o dvě opory - Postigo i Álex Blesa si poškodili vazy a oba zameškají minimálně dva měsíce.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Mauro, Espino - Jonsson, Alarcon - Sanchez, Fernandez, Perea - Negredo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Miramon, Vezo, Pier, Clerc - De Frutos, Campaña, Radoja, Bardhi - Marti, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.21 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Real Madrid  (sobota 22:00)
Alavés se minule zachraňoval horko těžko až v předposledním kole a tentokrát by si jeho fanoušci přáli lehčí průběh sezony. Hned na úvod je ale čeká velká výzva, protože na Estadio Mendizorrotza se ve večerním klání objeví Real Madrid. Jeden z hlavních uchazečů o titul vejde do sezony s novým koučem, ale bez několika opor.

V Realu Madrid nastává, podobně jako v Barceloně, nová etapa. Éra bez jednoho z největších symbolů posledních let, kapitána Sergia Ramose. Španělský veterán se nakonec po dlouhých měsících nedohodl s vedením na nové smlouvě a odešel do PSG. Asi nemá smysl vypisovat, o jak důležitý článek sestavy Realu šlo. Prázdné místo v kabině i na hřišti se teď pokusí zaplnit další velké jméno, Rakušan David Alaba. Nejen kvůli němu je ale ligové představení Realu velkou hádankou.

Real totiž opustil také druhý stoper základní jedenáctky, Raphaël Varane. A především už na lavičce královského klubu nefiguruje muž, který do Madridu vnesl opět vlnu úspěchů - francouzský elegán Zinédien Zidane. Místo něj se vedení "Bílého baletu" rozhodlo vsadit na osvědčenou tvář v podobě renomovaného stratéga Carla Ancelottiho. Fanoušci jsou právem zvědaví, jak se slavný klub s takovými změnami popere, a to zvlášť v době zmítané covidem, který ničí ekonomiku i těch největších klubů.

Do duelu s Alavésem se navíc nedostane ani záložník Toni Kroos, který je pro zranění stydké kosti mimo zřejmě až do září. A chybět bude také záložník Dani Ceballos, u něhož se předpokládá absence ještě o dva měsíce delší! Když se Real ukázal v Alavésu naposledy, pro domácí to nebyl zrovna povedený večer. Real se trefil čtyřikrát, zatímco domácí se díky Joseluovi zmohli jen na jediný přesný zásah.

Alavés se v minulé sezoně zachránil až v předposledním kole, když vyhrál nad Granadou. Takže do toho posledního už mohl jít v klidu a bez nervů. Což se na výsledku opět potvrdilo, protože Depor prohrál se Sevillou. Teď už spřádá plány na novou sezonu a v té mu bude pomáhat trenér Javi Calleja. Na druhou stranu, chybět mu budou záložník Mamadou Loum pro zranění a také dřívější opora obranné linie Rodrigo Ely, kterému skončila smlouva. Dočkáme se ve městě Vitoria-Gastei překvapení, nebo trenér Ancelotti odstartuje úspěšně?
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte - Pons, Moya, Pina, Rioja - Joselu, Perez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vazquez, Nacho, Alaba, Marcelo - Modrić, Casemiro, Valverde - Rodrygo, Jović, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.77 - 4.18 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Espanyol Barcelona  (sobota 22:00)
LaLiga uvítala tři nováčky a jako druhý z nich se do boje o první výhru v LaLize zapojí Espanyol. Celek z Barcelony cestuje do dvě a půl hodiny vzdálené Pamplony, kde by rád začal svou cestu za záchranou. Že by se mu ale s Osasunou nějak zvlášť dařilo, to se říct nedá.

Hlavní středisko navarrského regionu uvidí prvoligový fotbal i v této sezoně, protože loňské tažení LaLigou se Osasuně velmi vydařilo. Celek z Pamplony skončil na skvělém jedenáctém místě a zachránil se dostatečně dopředu. Za tímto perfektním výsledkem stojí především trenér Jagoba Arrasate, který ordinuje svým hráčům atraktivní fotbal založený na rychlých přihrávkách na útočné polovině.

Osasunou dosáhl Arrasate na postup do první ligy a v ní se udržel s velkým přehledem. Pro novou sezonu mu vedení navíc přivedlo ceněného a zkušeného útočníka Anteho Budimira, s nímž Arrasate počítá do základu. V sobotu odpoledne se proti jeho týmu postaví ligový nováček, Espanyol.

Ten zaujal mimo jiné tím, že ve druhé lize dostal jen 28 branek! O jeho konečném prvenství rozhodl lepší útok, protože bodů měl stejně jako druhá Mallorca. Espanyolu se na Estadio El Sadar zas tak moc nedaří a za posledních 10 let zde vyhrál jen dvakrát. Napraví si statistiky?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, D. Garcia, U. Garcia, Angel - Torro, Sanjurjo - Barja, R. Garcia, Avila - Budimir
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Gomez, Cabrera, Calero, Pedrosa - David López, Merida - Embarba, Melendo, Ribaudo - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.08 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (pátek 21:00)
Další soutěží, která se v tomto víkendu konečně probere z letního spánku, je LaLiga. Fanoušky netrpělivě očekávaný nový ročník začne ve Valencii, kde se domácí Netopýři pokusí o první body proti Getafe.

Páteční předehrávka prvního kola LaLigy proti sobě postaví dva staré známé. Valencii a Getafe totiž v poslední době pojí jeden zásadní muž. Třinácté místo, které Valencia v minulé sezoně ukořistila, se rozhodně dá považovat za selhání a zklamání. Vedení lubu z něj jako již tradičně obvinilo trenéra, takže se Javi Gracia musel pakovat. Místo něj se o renesanci valencijského fotbalu pokusí sedmapadesátiletý trenér José Bordalás. A hádejte, koho Bordalás trénoval v minulé sezoně? Správně, do Valencie přicházel právě z Getafe.

Bordalás na sebe nebere vůbec lehkou odpovědnost. A to především proto, že Valencia mu prozatím nedokázala sehnat potřebné hráče. Navíc se vzhledem k jejímu chování v minulých přestupových oknech nedá předpokládat, že by najednou začala naslouchat potřebám svého trenéra a byla ochotná či spíš schopná platit za kvalitu. Prozatím se k týmu připojil jen stoper Alderete a do klubu se vrátil z hostování zkušený útočník Ruben Sobrino.

Právě ten v rozhovoru před zápasem uvedl: "Utkání s Getafe je pro nás velmi důležité, protože si přejeme vstoupit do sezony vítězně. V průběhu celé sezony je zapotřebí klást si krátkodobé cíle a tím nejbližším je první kolo. Pokud by se nám povedlo ho vyhrát, hráčům by to dodalo potřebné sebevědomí. Zatím se nám předsezónní příprava daří a osobně jsem z nové sezony nadšen. Vkládám do nás velké naděje."

Stadion Mestalla uvidí napínavé utkání domácího týmu s protivníkem, proti němuž se Valencii moc nedaří. Valencia v rámci ligy vyhrála doma naposledy v roce 2015! Getafe v minulém roce uhrálo svou záchranu i přesto, že za 38 utkání nasázelo jen 28 branek! S cílem zlepšit produktivitu svých svěřenců proto přišel trenér Míchel, který se do předměstí hlavního města vrátil po deseti letech. Do vínku dostal několik posil, mimo jiné obránce Mitroviće nebo záložníky Vítola s Aleñou.

Na závěr ještě doplním jednu zásadní informaci. Španělské úřady už v červenci uvedly, že na stadiony vpustí takové množství diváků, aby se stadion naplnil maximálně ze 40% své kapacity. Zároveň ale daly místním regionům možnost zredukovat tento počet až na 30% obsazenosti. Tak snad i přesto zažijeme v tomto roce pořádně bouřlivou atmosféru.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayà - Jason, Guillamón, Račić, Čeryšev - Guedes, Vallejo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Cabaco, Olivera - Maksimović, Arambarri - Mata, Aleñá, Cucurella - Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 2.94 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Deportivo Alavés00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Elche CF00000:00
 Granada CF00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Getafe CF00000:00
 Valencia CF00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 Sevilla FC00000:00
 CA Osasuna00000:00
 Real Madrid00000:00
 Levante UD00000:00
 Cádiz CF00000:00
 Real Betis00000:00
 RCD Mallorca00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 Celta Vigo00000:00
 Real Sociedad00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Athletic Bilbao00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (348)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Tady to bude tento ročník zajímavé

TIPOVAČKA

Tabulka (aspoň TOP4 a sestupující):

Nejlepší hráč:

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont):

Nejlepší mladý hráč ligy:

Nejlepší trenér sezóny:

První vyhozený trenér:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z 2. ligy:

Reagovat
HalaMadrid_Flx

TOP4: Real Madrid, Atlético, Barcelona, Sevilla

SESTUP: Mallorca, Alaves, Elche

Nejlepší hráč: Benzema

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Llorente (Atletico)

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Courtois

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Ancelotti

První vyhozený trenér: Escriba Francisco (Elche)

Překvapení ligy (hráč): Griezmann

Zklamání ligy (hráč): Joao Felix

Překvapení ligy (tým): Real Madrid (svou suverenitou )

Zklamání ligy (tým): Valencia

Postupující z 2. ligy: Malaga, Las Palmas, Gijon

Reagovat
smazaný uživatel

TOP4: Barcelona, Atletico, Sevilla, Real Madrid

SESTUP: Getafe, Alaves, Elche

Nejlepší hráč: Bale

Nejlepší střelec: Depay

Nejlepší asistent: Pedri

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Courtois

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Simeone

První vyhozený trenér: Imanol Alguacil

Překvapení ligy (hráč): Bale

Zklamání ligy (hráč): Hazard

Překvapení ligy (tým): Valencia

Zklamání ligy (tým): Real Madrid

Postupující z 2. ligy: Malaga, Las Palmas, Gijon

Reagovat
patas92

TOP4: Barca, Atleti, Real, Sevilla

SESTUP: dunno

Nejlepší hráč: Pedri

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Griezmann

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Koeman

První vyhozený trenér: Ancelotti

Překvapení ligy (hráč): Depay

Zklamání ligy (hráč): Alaba

Překvapení ligy (tým): Barcelona

Zklamání ligy (tým): Real

Postupující z 2. ligy: dunno

Reagovat
GrimeBaller98

TOP4: Atletico, Barca, Real, Villarreal

SESTUP: Cadiz, Elche, Mallorca

Nejlepší hráč: Depay

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Oyarzabal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Joao Felix

Nejlepší trenér sezóny: Simeone

První vyhozený trenér: Escriba Francisco (Elche)

Překvapení ligy (hráč): Hazard

Zklamání ligy (hráč): Aguero

Překvapení ligy (tým): Villarreal

Zklamání ligy (tým): Real Sociedad

Postupující z 2. ligy: Eibar, Malaga, Gijon

Reagovat
CHONG

TOP 4: Real, Atleti, Sevilla, Barcelona

Sestupující: Elche, Alavés a bohužel se obávám, že je doplní Rayo

Nejlepší hráč: Bale

Nejlepší střelec: Suárez

Nejlepší asistent: Llorente

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Carletto

První vyhozený trenér: Escriba

Překvapení ligy (hráč): Hazard

Zklamání ligy (hráč): Kun

Překvapení ligy (tým): Geta / Valencia - oba půjdou v tabulce výrazně výš oproti loňsku

Zklamání ligy (tým): Granada - přesný opak

Postupující z 2. ligy: Lega, Huesca, Gijón

Reagovat
Gazdo

Stale veris Hazardovi?

Reagovat
CHONG

Co mi zbývá?

Reagovat
Gazdo

No dufat v Mbappeho je realnejsie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

já taky

Reagovat
Gazdo

Tak hracovi s takym talentom staci ked mu drzi zdravie. Ale bohuzial s jeho pristupom neverim ze to zdravie udrzi

Reagovat
Gazdo

TOP 4 : Barcelona, Atletico, Sevilla, Real

Najlepší hráč : Griez

Najlepší strelec : Memphis

Najlepší asistent : Griez

Najlepší brankár : Oblak

Najlepší mladý hráč : Pedri (ak už sa neráta tak náš Rakúsky turek)

Najlepší trenér : Lopetegui

Prvý vyhodený trenér : Bordálas

Prekvapenie ligy : Memphis

Sklamanie ligy : Kun

Prekvapenie ligy : Barcelona

Sklamanie ligy : Valencia

Reagovat
letitfly

TOP4: Barcelona, Atlético, Real Madrid, Sevilla

SESTUP: Levante, Vallecano, Elche

Nejlepší hráč: Memphis

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Memphis

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Koeman

První vyhozený trenér: Paco Lopez

Překvapení ligy (hráč): Memphis

Zklamání ligy (hráč): Joao Felix

Překvapení ligy (tým): Celta Vigo

Zklamání ligy (tým): Valencia

Postupující z 2. ligy: Eibar, Las Palmas, Gijon

Reagovat
netopier

TOP4: 1. Valencia 2. Atlético 3. Real Madrid 4. Villarreal

SESTUP: 18. Cádiz 19. Mallorca 20. Sevilla

Nejlepší hráč: Čeryšev

Nejlepší střelec: Čeryšev

Nejlepší asistent: Račič

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Mamardashvili

Nejlepší mladý hráč ligy: Hugo Guillamon

Nejlepší trenér sezóny: Bordalás

První vyhozený trenér: ten čo trénuje Sevillu

Překvapení ligy (hráč): Čeryšev

Zklamání ligy (hráč): Benzema

Překvapení ligy (tým): Valencia

Zklamání ligy (tým): Barcelona

Postupující z 2. ligy: 1. Almeria 2. Valladolid 3 Gijón

Reagovat
Banikovec7

slušný start pro nejlepšího mladého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Messiáš

TOP4: Atletico, Sevilla, Barcelona, Real Madrid

Poháry: Villarreal, Getafe, Celta

SESTUP: Rayo, Cadiz, Elche

Nejlepší hráč: Llorente

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Griezmann společně s Pedrim a De Paulem

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Courtois

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Lopetegui

První vyhozený trenér: Escriba Francisco (Elche)

Překvapení ligy (hráč): Depay, De Paul, Corona (jsou-li to vubec překvapení, nejlepší přestupy), Cervi, Foyth

Zklamání ligy (hráč): Lamela, Ryan, Alaba, Kun

Překvapení ligy (tým): Sevilla, Getafe, Celta Vigo

Zklamání ligy (tým): Real Madrid, Cadiz, Valencie (čeká někdo něco?), Betis

Postupující z 2. ligy: Almeria, Eibar, Girona/Las Palmas

Reagovat
Phillipinho

Top4: Atletico, Barca, Real, Sevilla

Sestup: Cadiz, Mallorca, Elche

Nejlepsi hrac: Oblak

Nejlepsi strelec: Benzema

Nejlepsi asistent: Depay

Nejlepsi brankar: Oblak

Nejlepsi mlady hrac: Felix

Nejlepsi trener: Lopetegui

Prvni vyhozeny trener: Escriba

Prekvapeni ligy: Espanyol

Zklamani ligy: Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

TOP4: Sevilla, Atlético, Rayo, Socky

SESTUP: Levante, Alavés, Elche

Nejlepší hráč: De Paul

Nejlepší střelec: Quasmi/Benzema

Nejlepší asistent: Trejo

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Iraola

První vyhozený trenér: Koeman

Překvapení ligy (hráč): De Paul

Zklamání ligy (hráč): Kun

Překvapení ligy (tým): Rayo

Zklamání ligy (tým): Getafe

Postupující z 2. ligy: Eibar, Girona, Gijon

Reagovat
vagneris

TOP4: 1. Barcelona, 2. Atletico, 3. Sevilla, 4. Real

Nejlepší hráč: Griezmann

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Pedri

Nejlepší brankář: Oblak

Nejlepší mladý hráč: Pedri

Nejlepší trenér: Koeman

První vyhozený trenér: Bordalas

Překvapení ligy (hráč): Demir

Zklamání ligy (hráč): Bale, Hazard

Překvapení ligy (tým): Barcelona

Zklamání ligy (tým): Getafe, Valencia

Postupující: Gijon, Las Palmas, Malaga

Sestupující: Getafe, Rayo, Elche

Reagovat
RKBoy

TOP4: Atlético, Real, Sevilla, Barcelona

Nejlepší hráč: Oblak

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: De Paul

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Simeone

První vyhozený trenér:

Překvapení ligy (hráč): Hazard

Zklamání ligy (hráč): Aguero

Překvapení ligy (tým): Valencia

Zklamání ligy (tým): Barcelona

Reagovat
Foppy

TOP 4: Real, Atleti, Barca, Sevilla

Nejlepší hráč: Benzema

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Marcos Llorente

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Courtois

Nejlepší mladý hráč ligy: Joao Felix

Nejlepší trenér sezóny: Ancelotti

První vyhozený trenér: Eduardo Coudet (Celta)

Překvapení ligy (hráč): Bale

Zklamání ligy (hráč): Aguero

Překvapení ligy (tým): Valencia

Zklamání ligy (tým): Getafe (sestup)

Postupující z 2. ligy: Zaragoza, Girona, Malaga

Reagovat
Foppy

Jo a sestup: Rayo, Getafe, Elche

Reagovat
Jordi Alba

Tabulka: Barcelona, Real, Sevilla, Atlético, Sociedad, Villarreal, Athletic, Valencia, Osasuna, Betis, Getafe, Celta, Levante, Espanyol, Granada, Mallorca, Cádiz, Vallecano, Alavés, Elche.

Nejlepší hráč: Depay

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Depay

Nejlepší brankář: Oblak

Nejlepší mladý hráč: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Koeman

První vyhozený trenér: Fran Escribá

Překvapení ligy (hráč): Yeremi

Zklamání ligy (hráč): Koke

Překvapení ligy (tým): Valencia

Zklamání ligy: (tým) Vallecano

Postupující: Huesca, Girona, Valladolid

Reagovat
CHONG

Přestupák máme letos výborný, k tomu hned první zápas proti Pepemu a ještě na Nova Sport 4, už se nemůžu dočkat

Reagovat
JakubOcko

Taky se nemůžu dočkat, už počítám minuty do vašeho výprasku

Reagovat
CHONG

I to se může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP4: Atlético, Real, Barca, Sevilla

Nejlepší hráč: Félix

Nejlepší střelec: Suárez

Nejlepší asistent: Griezmann

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Simeone

První vyhozený trenér: Koeman

Překvapení ligy (hráč): Braithwaite

Zklamání ligy (hráč): Hazard

Překvapení ligy (tým): Osasuna

Zklamání ligy (tým): Barcelona

Postupující z 2. ligy: Gijon, Gijon, Gijon

Reagovat
Kenneth

Jak muze byt opet nejvetsi zklamani nekdo, kdo ten tym uz dvakrat tak zklamal, ze s nim ani pomalu uz nikdo nepocita?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si to říkal, ale Hazard je a bude tak špatný, že zklame už i zklamané, jako třeba mě

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
netopier

možno sa mu bude veľmi dariť a bude sklamaním pre culés

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=6HsyjH6VmAI&ab_channel=PSG-ParisSaint-Germain

Vidiet Messiho a Ramosa ako si tam klebetia ako nejaky dlhorocni kamkovia je vcelku zaujimave. Ale vidiet ich na ihrisku bude parada. A taktiez dufam ze tie zvesti o tom ze chcu Ronalda o rok su pravdive sice uz budu stari ale to spojenie Ronaldo Messi proste musi nastat.

Reagovat
Kenneth

Zacinaji se objevovat informace ze pusti Mbbapeho letos a okamzite pujdou tim padem po Ronaldovi. Ale to uz je asi absolutni Sci-fi scenar.

Reagovat
misinho7

Tak to by bolo sen. Mbappe u nas a Ronaldo v PSG s Messim. To by som si asi normalne aj zapol niekedy PSG v lige to spojenie proste musi nastat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

k nim jeste halanda a top

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Thorrin

Reagovat
CHONG

To by bylo super, ale smutné na tom je, že by mě snad ještě víc než Mbappé u nás rajcoval Messi a Cris v jednom týmu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gazdo

Reagovat
misinho7

podobne

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Ten Messi s Ramosem v objetí, to je prostě špatně

Reagovat
patas92

Tak zahraje si GOATem. Z toho by měli mít radost všichni fotbalisti, i ti z Realu.

Reagovat
ADM

Ja som celkom prekvapený z reakcii verejnosti, mám pocit že Ramos s Messim sa po zápase objímali a klebetili už niekoľko sezón.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

rivalita už není co bývala

Reagovat
Gazdo

Tvl necakal som to ale mna to fakt skoro az fyzicky boli ho vidiet v inom klube

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Akorát koukám na Live trénink PSG a pořád mi to v hlavě hází nějaké bloky, když ho tam vidím.

Reagovat
Gazdo

Akoze vzdy som ratal s tym ze Messiho uvidim aj v inom drese ako Arg a Barca ale vzdy som cakal ze to bude Newells alebo ked tak nieco v MLS a ani z tychto moznosti by mi nevadila ale toto je pre mna proste rana

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
messi80

Mám to úplne rovnako.normalne mi to pripomína pocity ktoré som mal po ťažkom rozchode

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsem i přeborníkem v odezírání ze rtů, tak můžu posloužit:

M:Ahoj Sergi

R:No ty vole, dělas si prdel, ahoj

dál je to vzhledem ke kvalitě záběru docela nejasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad bych, aby Messi musel hrát s tím egomaniakem

Reagovat
messi80

Celkom zaujímavé je že s icardim aspoň. Naoko tiež úplne v pohode.pritom sú zvesti že za argentínu nehrá lebo ho nemá rád Leo.

Reagovat
letitfly

Kdo převezme roli nejlepšího hráče LaLigy? Bude to nějakej mlaďák nebo zkušenej harcovník typu Benzema, Suarez, Griezmann?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema to prevzal uz v roce 2019

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
rominhoFCB

Messiho dresy jdou na dračku

Lionel Messi se stal novou posilou PSG a tomu se rychle vrátila značná část investice. Francouzský klub tento týden spustil prodej dresů s číslem třicet a jmenovkou své nové hvězdy, už během prvních sedmi minut se pak prodaly dresy v hodnotě 23,7 milionu eur. (football-espana.net)

GOAT

Reagovat
valloire

značná část investice

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal se chystá obnovit svůj zájem o Odegaarda. Real Madrid prý požaduje 50 milion euro za norského kapitána. Hráč nebyl registrován na soupisku Realu v lize a jeho číslo má Rodrygo. Odegaard byl v Arsenalu spokojený a chce k nám přestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Odegaard jde pryc. Je to posera a takovyho hrace nema cenu drzet.

Reagovat
misinho7

Skoda ze ma mentalitu posery a absolutne nedokaze bojovat. Asi nema hlavu na top klub no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já být na jeho místě, zdrhám taky. Carlo je další trenér, co sází na kamarádíčky z minulosti.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Jak posera?

Reagovat
Jerichoo

Prečo posera?

Reagovat
valloire

Tohle je chyba...veliká chyba. Ten hráč má v sobě genialitu.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tromas

Nechápu, jak může Real pouštět Odegaarda do horšího týmu (celkem výrazně nebyli schopni se probojovat ani do pohárů, přes ligu už 2 sezóny), když si tam stále v útok drží předražený brazilský děti na křídlech a hráč, který má do budoucnosti potenciál stát se kreativním dirigentem v záloze top týmu, což ukázal už v Realu Sociedad a díky tomu je i prověřen ligou a může do budoucna nahradit v roli kreativního záložníka v Realu Luku Modriče a oni ho pouští do současného týmu, jako je Arsenal. .

Reagovat
Hachim Mastour

To je co za argument ze idu ho poslat do Arsenalu? Realu je snad jedno ci prestupi do Arsenalu, Livepoolu alebo Juventusu. Dolezite su pre nich prachy

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA a mistni "odbornici mi tvrdili" ze dresy s Messim nemuzou vydelat 80milionu euro za den!

https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/2640550-messimanie-za-2-miliardy-fanousci-sili-a-utraci-jako-o-zivot.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Neskutecny krok od nas ho podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemuzou. Ahoj.

Co bys naopak mohl je dohledat mi tu zpravu, ze Real chteli koupit nejaky katarani jako majitele. Furt na to cekam.

Reagovat
2miguel1

Nike podpisalo zmluvu s PSG a dalo im 80 mil eur na sezonu. O cca podobne ciastky ma aj Barcelona, Atletiko, Chelsea, Tottenham. Z dresov nema PSG nič, zaraba len Nike

Reagovat
sokar

a dresy s menom Neymar a Mbappe o 99% menej... je fajn že sa nárazovo predávajú dresy s jedným menom, ale najpodstatnejši je rozdiel v celkovom predaji oproti minulému roku

Reagovat
madridcan

Aj neskutočný krok teba, že si 4 dni fanúšik PSG

Reagovat
rominhoFCB

Ide vam Nova Sport 3,4 ? Co tam davaju ?

Reagovat
sokar

Nova Sport 3 mi neide, vyhadzuje Neznáma chyba, Nova sport 4 ide bez problémov

aby som nezabudol zmieniť, sledujem to cez Digi Go

Reagovat
smazaný uživatel

Od vcerejska se objevil uz druhy zdroj, ktery tvrdi, ze pripravujeme nabidku 120 mega za Mbappeho. Nevim no, celkem mi z toho smrdi to, ze Perez chce vypadat, ze to aspon zkusil. 120 mega je malo, to si v zivote neumim predstavit, ze PSG vezmou.

Reagovat
Switchback

No nevím, kdyby dal Mbappe najevo znovu, že chce pryč, tak 120mega teď nebo nic příští sezonu je celkem rozdíl. Navíc by ty peníze mohli použít na nového útočnika(ale nějak nevím, po kom by chtěli jít)

Reagovat
LAM

Na 100% ne.Teď chce mít šejk prostě útok MMN.Dělá si i proto obrovskou reklamu a získali hodně fans.Pro něj je výhodnější nechat tam Mbappeho rok a pokuď odejde tak možná fakt půjde po Ronaldovi a šílenství začne na novo.

Nějak mě nepřipadá,že by řešil nějakejch 100mega.

Reagovat
CHONG

Vezme 120 a koupí Crise už teď

Reagovat
herold

Slušný sešup pro PSG.

Reagovat
CHONG

Marcelo zraněný, takže Guti by měl dostat šanci předvést se hned v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pry ne. Levyho beka ma dneska hrat Alaba, stoperi Nacho a Militao.

Reagovat
Kenneth

Ancelotti by zase mohl odejit.

Reagovat
misinho7

jezis on ten Isco a Marcelo nakoniec budu sucastou zakladu cez sezonu...

Reagovat
sokar

Tabulka (aspoň TOP4 a sestupující): Barcelona, Atletico, Sevilla, Real

Alaves, Elche, Rayo

Nejlepší hráč:De Jong

Nejlepší střelec: Benzema

Nejlepší asistent: Griezmann

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Koemann

První vyhozený trenér: trener Raya

Překvapení ligy (hráč): Depay

Zklamání ligy (hráč): Alaba

Překvapení ligy (tým): Celta

Zklamání ligy (tým): San Sebastian

Reagovat
CHONG

Jak tohle mohl VAR potvrdit? Vždyť tam snad nebyl ani kontakt

Reagovat
LAM

Pérez přemýšlím, že by odešel z LA Ligy?

Reagovat
CHONG

Real už tu zprávu oficiálně dementoval

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude s Yazidem? Má někde namířeno?

Reagovat
Gazza.8

Jak je to teď s lidma na stadionech? Včera jsem koukal na Valencii a bylo tam lidí jak v Boleslavi.

Reagovat
LAM

Kreténi v Španělsku se snaží jak můžou aby uškodilo týmům nebo nevím.

Povolilo se sice zatím 40%, ale města můžou ty opatření ještě zpřísnit. Navíc musí vycházet v ochozech místa tak, aby okolo se mě měli 1,5 metrů volno

Na CN tak v neděli může přijít jen 20000

Reagovat
Agent z Melmacu

viac by na CN ani neprišlo

Reagovat
Gazza.8

To mě teda se*e . Přepínal jsem průběžně na Bayern a Arsenal a tam to bylo krásný, včetně výsledku

Reagovat
Visca el barca

Bartomeu popsal jak by udržel Messiho. Co tam vlastně Laporta celej půl rok dělá? Vždyť neudělal vůbec, ale vůbec nic.

Reagovat
LAM

Vy jste fakt dementi.

Kvůli tomu potkanovi chtěl Messi hlavně odejít, dokázal nasekat dluh přes miliardu a jeho platová politika dostala klub do situace že jsou ne prodejní a on prej něco popsal

Tenhle hajzle má viset a né na něco ukazovat. Jeho jediná naděje poslední rok a půl byla jen SL.

Laporta minimálně Messiho přemluvil a on chtěl zůstat, ale co má asi dělat s tím platovým stropem. Jo a smlouva na 50 mega ročně pro Messiho na 5 let s tím, že by tu hrál jen dva byl taky dobrej úlet. 3 roky by se blokoval příchod dalších hráčů za nic. To radši letošní sezonu zvládnout s mladíky a od příštího přestupku se začít pomalu zvedat.

Reagovat
Petrinho17

Reagovat
Petrinho17

Depay a Garcia registrovaní. Tak aspoň, že to

Reagovat
patas92

V první větě chválíš Laportu, že přemluvil Messiho k setrvání a hned v druhé kritizuješ smlouvu, kterou ho tu Laporta chtěl udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že se prostě neumí zbavit odpadu i za cenu rozvázání smlouvy. Minimálně Coutinho a Umtiti měli být pryč. Z tohoto pohledu jsou slova o tom, že "musí dělat nepříjemné rozhodnutí, aby nezničil klub", hodně falešná.

Reagovat
messi80

Preboha to je také jednoduché podľa teba? Len tak rozviazať zmluvu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neříká, ty probože. Od toho je na tak vysoké pozici, aby zvládal i složitější věci.

Reagovat
Visca el barca

No a nebo myslí do budoucna a čeká na Hallanda. Coutinho s Dembelem půjdou za rok. Letos to prostě nešlo. Letos se opět příjmy zvednou a pročístí se platová struktura. V tom týmu je spousta talentu a Hallamd by ho vystřelil opět do topu po všech stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě, mnohem jednodušší je vykopnout nejlepšího klubového hráče všech dob.

Reagovat
sylarko

coutinho teraz odist nemoze. po odchode messiho sa moze zasa zvednut

Reagovat
Bastaron

No Coutinho uz hlavne nesmi odehrat ani minutu.

Reagovat
sylarko

ale odohra neboj nic

Reagovat
Kluivert9

Když nastoupí, platí se Liverpoolu 25 mega.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Miguel19

Už jsi zpátky na zemi co

Reagovat
misinho7

Madristi ako to vidite s Garethom? ten chlap je uz dlho v prdeli, ale su tam nejake info ze vraj chce tu poslednu sezonu este nieco dokazat, ako mozno to bude zas obrovsky flop ale nejako verim tomu ze ak sa naozaj sustredi na futbal tak moze byt zas a znova rozdielovy..pod Carlom hral jeho najlepsi futbal tak preco nie, este kebyze sa konecne prebudi a nezrani sa Eden tak ten utocny trojlistok by nakoniec mohol byt akoze dost silny..aj ked realita moze byt ze Eden sa zrani na X mesiacov, Gareth to bude mat u prdele a zas tam bude Karim na vsetko sam

Reagovat
Kenneth

Rodrygo Vazquez Bale in that order

Reagovat
CHONG

Možná jsem snílek, možná jsem naivka, možna jsem blázen, možná jenom přes strom (Carletta) nevidím les (problémy, které máme), ale prostě tak nějak věřím v úspěšnou sezónu, na které se bude Bale výraznou měrou podílet...

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Na jednu stranu ti rozumím, na druhou stranu, kdyby Bale třeba vystřílel titul, tak se zlobit fakt nebudu...

Reagovat
teenz

Jako ja Real s Arsenalem miluji, fakt. Ale to ze by za muj klub mel hrat hrac, ktery si z neho dela verejne prdel, to fakt nesnesu. Pro me je to kokot a opravdu nechci aby hral. Jestli vecer uvidim v sestave Marcela a Garetha tak to asi ani nezapnu.

Reagovat
Kenneth

Neskutecny ze ho tu lidi jeste dokazou snest, potom co klub verejne poplival.

Reagovat
teenz

Taky to nechapu. Klub potrebuje velkou generacni obmenu a chceme se tu divat na borce, kterej verejne plival na nas klub? Proc neodejde a vysava nas kdyz vi ze tu budoucnost nema, vezmem mu cislo a i tak se tu drzi. Pro me je to zmrd, zmrd a opravdu se na nej divat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde protoze ten plat co bere u nas mu nikdo jiny neda. Fotbal ma v pici, tak nas jeste rok bude vysavat. No a kdyz uz v tymu je, tak proc ho nevyuzit. Muzeme na nej nadavat jak chceme ale pravdou je, ze loni mel za celou sezonu vic golu jak Vini, Rodrygo a Asensio dohromady.

Reagovat
teenz

Ja znam duvody proc se ho nejde zbavit, ale videt ho v nasem dresu nechci. Proste ne.

Reagovat
CHONG

Bale je debílek, který v euforii z postupu šaškoval s trapnou vlajkou v reakci na výroky Mijatoviče. Pro mě osobně je ale horší, když chce kapitán po katastrofální sezoně odejít zadarmo do Číny...

Reagovat
misinho7

Marcelo je zraneny ale Gareth tam bude na 99 % akoze hej v niecom mas pravdu, ale ak bude makat a bude rozdielovy tak radsej nech hraje on ako pozerat na trapenie inych...

Reagovat
teenz

Mysli rozdilovy tim, jak diky nemu hrajeme uz od zacatku v 10lidech?

Reagovat
CHONG

Pořád je to náš druhý nejlepší ofenzivní hráč, což je sice smutné, ale je to fakt.

Reagovat
teenz

Byl pred 2 rokama. Mezitim hral golf, tlemil se na tribune nasemu klubu a lestil lavicku v Anglii.

Reagovat
CHONG

Sice leštil lavičku, ale i tak dal víc gólů než Rodrygo, Vinicius, Asensio, Hazard, Jovič a Mariano dohromady

Reagovat
teenz

Ok dobre. Davam ti dva zapasy, nez uvidis ze u borce skonci kazda prihravka, spoluhraci mu nebudou chtit nahrat a budes tu na nej nadavat.

Reagovat
CHONG

To samozřejmě vyloučit nejde

Reagovat
teenz

A to jsem zapomněl na jeho superschopnost se ploužit po hřišti.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

akoze asi som tiez naivny ale vidim to podobne...mozno dnes vecer pride prve poriadne vytriezvenie

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Foppy

Mám to podobně. Na to, jak jsem ho poslední sezóny zatracoval, tak si docela myslím, že tomu týmu má co dát a mohli by se s Hazardem a Benzem dobře doplňovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Pěkné

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kenneth

Kvuli ty smlouve nebo se dali veci uz opravdu do pohybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kvuli smlouve. Veci by se mely dat do pohybu az pristi tyden. Proslycha se, ze v pondeli Mbappe ma mit nejaky verejny prohlaseni. A na zaklade toho bysme pak meli poslat oficialne nabidku.

Reagovat
Visca el barca

Pŕi zápase ho už normálně podporovali a fandili mu.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Courtois; Lucas, Militao, Nacho, Alaba; Casemiro, Modric, Valverde; Hazard, Bale, Benzema

Za mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazard, Bale, Benz jsem fakt zvedavy.

Reagovat
CHONG

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby Hazard aspoň trochu navázal na EURO.

Reagovat
Kenneth

Par dobrych minut a dalsi zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou letech vypadal jak fotbalista. Víc nemám.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

tak na ten utocny trojlistok sa tesim

Reagovat
zasranej malíř

Dobrá

Reagovat
Salfovic

Nechtěl hrát Alaba stopera ?

Reagovat
Visca el barca

Může mi někdo vysvětlit proč v Anglii, Francii a Německu jsou plné stadiony a včera bylo na Valencii 9 tisíc? To Španělsko je strašný kocourkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim at Real prohraje, protoze cim vic proher, tak tim vetsi sance, ze Mbbape zustane u nas a nebude chtit riskovat, ze by si pristi rok nezahral ligu mistru

Reagovat
teenz

Vidět hecujícího Karima s kapitánskou páskou, to je letošní pozitivum.

Reagovat
misinho7

Zatial podla mna dobry futbal. Je to viac dynamickejsie, Eden zatial dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro na balonu hrozně komický, škoda, že ho Carlo nemá za koho vyměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení španělské La Ligy prozatím přezkoumává oznámení Barcelony, že vzhledem ke snížení platu Gerarda Piquého došlo k registraci Memphise Depaye, Erica Garcíi i Reye Manaje. Podle La Ligy Memphis a Eric nebyli včas registrováni a jejich start zítra proti Realu Sociedad je tak ohrožen. (laliga.com)

To co tam pracuje za amatery v ty Barcelone..

Reagovat
LAM

Tohle už je křeč od LL. Vůbec se nebudu divit, že nám i Realu budou házet klacky pod nohy kvůli CVC.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Zítra budou oba hrát. Potvrdila to La Liga.

Reagovat
Banikovec7

Kde? Vždyť před hodinou vydali zprávu, že to prověřují.

Reagovat
Visca el barca

Píše Mundo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, videl jsem to.

Reagovat
Visca el barca

Nehledě na to, že největší amatérismus vidim ve vedení ligy. Tu nízkou kapacitu tsky nepochopím. Všude jinde to jde.

Reagovat
Kenneth

Nerozhodují o tomhle španělské úřady?

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
misinho7

Kariiim a Eden pekne

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
kaja900

Druhý poločas zatím krása

Reagovat
zasranej malíř

Nacho ..a teď Big Benz ...Fede zvíře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fede

Reagovat
misinho7

Neskutocne aky rozdiel robi teraz ta utocna trojka. Ked je Eden v pohode a uziva si hru tak je proste zviera ktore pozname a vie urobit rozdielovu prihravku(snad postupne sa viac prida aj ten jeho dribling na ktory si este neveri). Ked sa Gareth sustredi na hru a neflaka to tak proste rozdielovy hrac a Karim je Karim snad to neni len taky jeden vystrel ale teda dnesny zapas ma naplna pozitivizmom.

Reagovat
zasranej malíř

To nebyla ruka ty bambulo!!

Reagovat
vacin

Dnešní výkon Edena mně relativně naplnil optimismem

A Bale celkem příjemně překvapil.

Reagovat
Akinfeev

Koukám, že nakonec Alaba na LB ... Už skoro nezvyk Jak hraje v porovnání např. s Marcelem z posledních 2 sezon?

Reagovat
Bastaron

Jistěji v obraně rozhodně.

Reagovat
teenz

S Marcelem se to opravdu nedá srovnat.

Reagovat
misinho7

tak ak porovnavame posledne 2 sezony ta to sa ani neda..ale LB bude hrat Mendy a Alaba asi stoper

Reagovat
CHONG

To je neporovnatelné, Marcelo z posledních 2 sezón je asi nejhorší hráč na světě...

Reagovat
teenz

Vini musí hrát místo Garetha příště.

Reagovat
misinho7

Napravo nevie hrat. Tam bude zabity. A Gareth dnes dobry vykon.

Reagovat
misinho7

Dobry futbal, dali sme 4 goly co sa posledne sezony nestavalo cize za dnesok super. Alaba super debut a utocna trojka bola dobra, plus Vini golik cize dobry den

Reagovat
vacin

Tak Eden asi nejlepší výkon od příchodu a pokud by takhle měl pokračovat, tak je to další posila.

Reagovat
misinho7

keby mal takto pokracovat tak je to konecne ta hviezdna posila na ktoru sa cakalo..len skoda ze az po dvoch rokoch..kazdopadne snad to takto pojde a nezrani sa hned dalsi zapas

Reagovat
CHONG

Náš nejkoukatelnější zápas za poslední 3 roky Ale takhle by se mi to líbilo, tři body, dobrý výkon, zábavný zápas. Bale i Hazard se mi líbili, oba aktivní a Hazard vypadal po delší době zase jako fotbalista. Militao mi po té zaviněné penaltě přišel dost rozhozený, naopak Nacho perfekt. Fede je zvíře a Benzín je Benzín, no. Co moc nechápu, proč se rozhodčí rozhodne písknout takovou situaci, jako je "ruka" Militaa, když to evidentně vůbec neviděl... Každopádně hezký vstup do sezóny. CAVCD

Reagovat
messi80

Ty plačeš o nejakej penalte aj po výhre 4:1,traged

Reagovat
CHONG

Vůbec nevíš, jakou situaci mám na mysli, ale i tak to komentuješ, tragéd.

Reagovat
messi80

Neviem ,druhý polčas som nevidel ,ale veľmi dobre si pamätám aký si placko z iných zápasov.barcelona a real si naozaj nemajú čo sťažovať v LA lige na rozhodcov..keď nerátam el classico,to si môžme sťažovať hlavne my.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Takže nakonec jsi plačko ty

Reagovat
messi80

Nie skôr dlhoročný fanúšik a tá posledná veta tam síce byť nemusela ale keď spomínaš zrovna manzana,je to smiešne.

Reagovat
CHONG

Manzano pískal zápas Valencia - Getafe, včerejší penalta nebyla po ruce, ale faulu brankáře a byla zcela v pořádku a "ruka" Militaa nám nijak neuškodila (Guidetti trefil zeď), pouze jsem se pozastavil nad tím, proč se rozhodčí rozhodne něco takového písknout, když to evidentně vůbec neviděl (balón Militaa zasáhl čistě do hrudi)... Takže komentuješ něco, co jsi vůbec neviděl, něco, o čem vůbec nic nevíš a ještě fňukáš, jak vás rozhodčí řežou, tragéd

Reagovat
messi80

Ale fnukam? Nie ani Barcelona si nemá na čo sťažovať v porovnaní s inými mužstvami LA ligy.to že sú konkrétni rozhodcovia ako napr. Manzano( ok pomýlil som sa ) ktorí viac pripiskavaju realu je fakt.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
2miguel1

Coutinho Umtiti Pjanic niesu ani v nominacii. Pre zmilovanie božie, dufam, ze ich nejako konečne predame.

Prianie do sezony: Ustalenie utočnej trojice a využivanie vo vacsine zapasov - Fati Depay Griezmann

Minuty pre Puig, Nico, Demir, Gavi

Leadership a prevzatie zodpovednosti od De Jong

Ustalena a docela dobra stoperska dvojica Pique Garcia

Stale menej a menej minut pre Roberto, Busquets

Reagovat
messi80

Ja neviem ale po odchode Messiho by som asi bol celkom rád ak by coutinho zostal ak to bude finančne mozne

Reagovat
2miguel1

Ja mu uz neverim. On sa podla mna nehodi ani do 433 ani 352. Mame tam Pedriho zanho. Este som zabudol na Dembeleho, ten uz si dufam neoblecie taktiez dres Barcelony.

Reagovat
messi80

Neviem tak ak bola nejaká šanca tak je to po odchode Messiho.tam sa ale asi kalkuluje aj z tým bonusom Liverpool u.co sa týka dembeleho myslím že zahrá,je zranený a nepredajný ,on ešte šancu dostane.

Reagovat
sylarko

na "10tke" pozicii by mohol byt zas ten stary dobry couts. aspon za skusku by to stalo. laporta spominal tusim nieco, ze tych 20 mega liverpoolu zaplatit nemusime. alebo by sme im to mohli splatit v splatkach.

Reagovat
Gazdo

Takze musime ale na viac krat

Reagovat
sylarko

kazdopadne ma este pred sebou 10 zapasov, taze teoreticky ma sancu tych 9 zapasov ukazat ci by stal za tych 20m ako "nova posila"..

Reagovat
DrQQ

Laporta toho už navravel, je to tlčhuba. :-(

Reagovat
Eichel

mne teda prišiel Araujo náš najlepší stopér za minulú sezónu, rád by som to videl postavené skor na ňom

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid. Tak to má být a tak je to správné.

Reagovat
Dr. Admess

Dneska jsem teda na to zvědav... ale bude to fakt divný pocit...

Reagovat
smazaný uživatel

Saúl a Carrasco v obraně, Llorente v útoku. Ok

Reagovat
Phillipinho

Carrasco hral wing becka celou minulou sezonu, akorat dneska napravo misto Trippiera. Llorente musi do utoku, protoze Suarez nema fyzicku a Felix se jeste nevratil po operaci. Mohl tam dat svyho syna, ale Llorente tam je podle predpokladu...

Reagovat
LAM

Yusuf měl hrát místo Pedriho. Dávat ho hned do základu po olympiádě. Araujo měl zas určitě hrát základ.

Jinak doufám, že Yusuf a neodstaví na druhou kolej. Jeden z nejlepších hráčů přípravy.

Reagovat
Rattlesnake

aspoň, že se DJ dal do kupy na první zápas.

Reagovat
messi80

Neto-dest,Garcia,pique,alba-busquets ,de jong,pedri- braitwaite,depay,griezmann

Reagovat
Banikovec7

Blázni s tím Pedrim, vždyť na něm bylo na OH vidět, že už nemá síly.

Reagovat
Jordi Alba

Celou sezónu v Barceloně, Euro až do semifinále, olympiáda do finále. Teď hned základ zase 1. kolo, to bude zajímavý.

Reagovat
messi80

Akože ten pedri-...chce ho zastaviť? Začína to smrdieť jeho zranením.

Reagovat
messi80

Zatavit

Reagovat
smazaný uživatel

možná obojí

Reagovat
smazaný uživatel

72 zápasů za sezonu a jedeme dál Koeman musí fetovat.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle nedá ten čurák žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný začátek. Ale z toho, jak mají Socky ty dresy hnusně stažené u krku, se mi dělá zle, to bych nenosil :DD

Reagovat
Dr. Admess

Zatím to není nejhorší.

Ale hodně mi chybí ten Fati místo Braithwaiteho. Kdy se má vůbec Ansu vrátit?

Reagovat
Jordi Alba

Socky hodně mimo, to se musí začít trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Griez krásná hlava, škoda

Reagovat
Dr. Admess

Piqué

Nádhernej balon od Depaye.

Reagovat
Messiáš

Piquenbauer!!! El Presidente

Reagovat
Switchback

Reagovat
Dr. Admess

Jinak pro Nova (Sport)

Mít zase všechny ligy pohromadě v TV, to je nádhera.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
kaja900

Přesně

Reagovat
Gazdo

Inak je to super ale nezda sa vam ze obcas trochu seka obraz?

Reagovat
Dr. Admess

Zatím jsem nepostřehl a to sleduju asi 4. zápas tenhle víkend.

Reagovat
Gazdo

Do prdele lebo ja mam novu telku, nove sietove kable, novy switch a vlastne celkovo novy byt a uz nesledujem TV cez box ale cez appku a neviem do prdele zistit preco to vlastne robi

Reagovat
Dr. Admess

Tak s tím ti bohužel neporadím. Já furt frčím set-box.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUÉÉÉÉ!!! A Depay hodně dobrý centr

Reagovat
smazaný uživatel

Braith si to dobře vodí

Reagovat
Dr. Admess

Pedri vypadá fakt vyčichle. Ani Griezz se mi nelíbí opět. Snad půjde Puig místo Pedriho.

Reagovat
blaugrana

Pedri nejak stratil kuzlo. Uz ani na konci sezony to nebolo ono a tazko povedat, ci to bolo len unavou.

Reagovat
patas92

Na Euru byl zase skvělý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Je mu 18 Výkyvům formy se nevyhneš, zvlášť při takové zápasové náloži...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
messi80

Ten chalan má 18 rokov.v jeho veku stabilné nehrávali xavi ani iniesta.nemozme sa čudovať aj poklesom formy,keď príde ..o to viac sa čudujem že dnes hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandéz už dvakrát neodpískal jasný šlapák, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

zas to hovado nepíská

Reagovat
Dr. Admess

Braithwaite

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jordi Alba

Martin golazo Braithwaite

Reagovat
rominhoFCB

Miesto Griezmann to chce Yusufa Demira.

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL BRAITH konečně jsme ty dřeva potrestali druhým fíkem

Reagovat
Dr. Admess

Puig <-> Pedri

Demir <-> Griezz

Prosím, Ronalde!

Reagovat
blaugrana

De Jong dnes krasne nahravky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dobře, ale zároveň Sociedad předvádí úplné hovno, takže bych to nepřeceňoval. Braithův gól každopádně extrémně důležitý, hraje výborně a maže si hejtry na chleba jak lučinu

Reagovat
blaugrana

Depay si to uziva. Je to bavic a mal skvele momenty. Griezmann zasa jeho klasika.

Reagovat
LAM

Má skvělej první dotek.Doufá že ale postupně vymejšlet nějaký finty z kroku,který mu nevycházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Netova rozehrávka

Reagovat
LAM

Prvních 25minut parádní týmovej výkon.Pak jsme nějak vyčichli,což je buď nedostatečnym tréningem nebo velkým vedrem.

Jinak mě dneska přijde Sergio úplně neviditelnej a Griezmann nulovej.Braitwaite maká,dal i gola,ale jeho finální řešení je postě tragický a jít s ním do sezony je prostě na mašli.Tam prostě někoho potřebujem.Takovej Isak by byl bomba.

Hlavně jak nahradíme goly vepředu.Messi garantoval 40 golů.

Ve druhym poločase do hry Yusuf,Puig,Emerson.

Reagovat
2miguel1

Nejde tak hrat cely zapas. Griezz dobry do medzihry plus brvno, pohodka vykon. Isak je velky priemer, to uz dufat ze sa Kun chyti, iked dufam ze bude heat Fati. Goly si budu musiet rozdelit ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Griez je v pohodě

Reagovat
roman1978

Hlavně ať tam necpe dark lorda Roberta

Reagovat
smazaný uživatel

Albo? WTF

Reagovat
Baronne

OT: FM21, borci nějaký zajímavý taktiky?

Reagovat
Dr. Admess

Jinak Eric se mi líbí. Araujo snad postupně bude nahrazovat Piquého a stopery bychom mohli mít na pár let vyřešené zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Garcia - Mingueza

Reagovat
Eichel

Mingueza mi skor príde ako taký "barcelonský nacho", nemyslím ale, ze by mal stabilne na hranie v základe.

Reagovat
Murena

Reagovat
Dr. Admess

Martin

Reagovat
Mönchengladbach

Braithwaite dává na Messiho rychle zapomenout.

Reagovat
Jordi Alba

Dresy s číslem 12 půjdou na dračku.

Reagovat
rominhoFCB

Goatwaithe

Reagovat
patas92

Braith příští zápas už s desítkou

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Banikovec7

Tak uz mu dejte tu desitku na dres…

Reagovat
smazaný uživatel

BRAITH vodí hejtry ZAS A ZNOVA! Začínám ho mít fakt neironicky rád

Reagovat
Messiáš

Depay je strasne zabavnej hrac S Messim by si rozumeli taky skvele, o tom nepochybuji

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
roman1978

Puig, Araujo, Emerson na plac.

Stridej pitomče.

Reagovat
blaugrana

Dojde Roberto.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Greny

Nová hvězda Barcelony už září v plné parade dejte mu desitku

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dát hattrick, aby se naplno ukázalo jeho tragické finální řešení.

Reagovat
Dr. Admess

A jak mají dvě dorážečky vliv na finální řešení?

Reagovat
smazaný uživatel

Gól je úplně nejfinálnější možné řešení, jaké existuje, mistře

Reagovat
Dr. Admess

Mezi finálním řešení, finální přihrávkou, finálním rozhodnutím a střelou z prvního doteku metr před čarou je sakra rozdíl, ale ok.

Reagovat
LAM

Na co máme 5 střídání dop.či

Reagovat
smazaný uživatel

Klokanomet

13.08.2021 11:08

#

TOP4: Atlético, Real, Barca, Sevilla

Nejlepší hráč: Félix

Nejlepší střelec: Suárez

Nejlepší asistent: Griezmann

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Oblak

Nejlepší mladý hráč ligy: Pedri

Nejlepší trenér sezóny: Simeone

První vyhozený trenér: Koeman

Překvapení ligy (hráč): Braithwaite

Vždycky jsem mu věřil.

Reagovat
roman1978

Ten holandský pablb asi ještě nepochopil, že Pedri nemel rok pauzu a že se musí rozehrát i araujo

Reagovat
blaugrana

Griezmann keby nebol v druhom polcase na ihrisku, tak si ani nevsimnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť dal hezký gól, který nebyl uznaný kvůli 5cm ofsajdu.

Reagovat
Messiáš

Pedri vystavenej ma chudak hasit za Albu, kterej je klasicky v obrane mimo pozici

Reagovat
2miguel1

Dajte Griezza na RB. Roberto je uplne k hovnu

Reagovat
roman1978

To je tak, když dáš na hřiště Roberta

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LAM

V jakym světě je tohle faul ty zmrde?

Reagovat
Dr. Admess

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle jde za Koemanem.

Reagovat
Messiáš

Nico zluta v debutu po 20 sekundach, ale jsem rad, ze aspon jej Koeman muze, kdyz Riqui bude klasicky smrdet na lavicce. Mohli bychom zase zapnout jako

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu podceněná situace.

Reagovat
patas92

Sergi efekt

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to byl krásný přímák

Reagovat
roman1978

Lenglet????? Ach jo.

Reagovat
2miguel1

Nedavaj tam uz Roberta. Nedavaj. Proste nedavaj. Nedavaj

Reagovat
2miguel1

Pici nie

Reagovat
Dr. Admess

Martin Dneska velice dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý? Fantastický, jasný MOTM

Reagovat
Murena

Reagovat
Messiáš

Sergi nakonec hrdinou, Brathwurst nahravka jak vino

Reagovat
roman1978

To fakt ne. Nejhorší situace do budoucna. Ten holandský pablb už ho bude dávat i do základu.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rattlesnake

do konce sezóny v základu

Reagovat
2miguel1

Bude mat viac minut isto

Reagovat
smazaný uživatel

BRAITH A ROBERTO SI VODÍ HEJTRY JAK MALÉ KURVYYYYYYYYYYY

Reagovat
sylarko

roberto za to ze doklepol do prazdnej??? byt tam miesto neho niekto iny dopadne to rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

řekni to van Nistelrooyovi do očí, ty chytráku

Reagovat
sylarko

????? co sem trepes nistelrooya?????

Reagovat
roman1978

A australský blb už to zase rozjíždí. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi efekt

Reagovat
patas92

před jeho příchodem se už dohrávalo, udělal z toho zase zábavu

Reagovat
smazaný uživatel

A o to nám všem přece jde čistá konta jsou pro žebráky

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/hrac/agirrezabala-julen/2iBBeOy8/

Dobrý den, ráda bych přihlášila kluka na fotbal.

Jak se jmenuje?

Argrifdyxyruhlaga

Výborně, brankář.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele