LaLiga - preview 1. kola: Sezona začíná dalšímu kvartetu

15.08., 11:26, aktualizováno 19.08., 08:18
Previews
Stadion Valladolidu (© AFP)

V pondělí vstoupí do španělské ligy další čtveřice týmů. Valladolid přivítá Espanyol, na Villarreal čeká posílené Atlético Madrid.

Real Valladolid - Espanyol Barcelona

pondělí 19:00

Na Estadio José Zorrilla ve Valladolidu se představí Espanyol a půjde tak o souboj dvou týmů, které loni strávili sezonu v nižší soutěži. Oba jsou nyní zpět a mezi španělskou smetánkou chtějí hrát důstojnější roli - záchrana je primárním cílem. V dresu Katalánců se představí i český záložník Alex Král.

Valladolid si zajistil návrat po zisku druhého místa v druhé nejvyšší soutěži a na prvoligové scéně chce hrát důstojnější roli. Vedení tak nelenilo a podobně jako v jiných klubech se poohlédlo po posilách. Tou nejvýraznější je Stipe Biuk. V pondělí se tak v bílo-fialovém dresu představí celá řada debutantů, ovšem podobné je to i na druhé straně v táboře Espanyolu.

Katalánsko opustili Nico Melamed a Martin Braithwaite, nicméně přišly posily, včetně hostovačky Aleja Veliza a českého záložníka Alexe Krále. Pro českého nezaujatého diváka je to o důvod víc, proč sledovat španělskou LaLigu.

Oba celky se potkají po zhruba třech měsících. V květnu jejich vzájemný duel bezbrankovou remízou a vyrovnaná je i celková bilance.

Valladolid bude takřka kompletní s výjimkou brankáře Arnaua Rafuse, takže mezi tyče se postaví Hein. Jednou absenci hlásí i hosté, konkrétně se jedná o Edua Exposita.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Perez, Comert, Sanchez, Rosa - Meseguer, Jurić - Biuk, Ndiaye, Moro - Latasa

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Tejero, Gomez, Cabrera, Romero - Král, Aguado - Veliz, Milla, Puado - Cardona

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.09 - 3.48

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid

pondělí 21:30

Úvodní kolo LaLigy nabídne také střet dvou aspirantů na evropské poháry a sice Villarrealu a Atlética Madrid. V souvislosti s hostujícím celkem se také hovoří o ambicích na titul, koneckonců Atleti jsou jediní, kdo za poslední dekádu dokázali narušit hegemonii týmů El Clássica.

Žlutá ponorka skončila v minulé sezoně na osmém místě a tudíž bude v evropských pohárech absentovat. To je nejen pro fanoušky velké zklamání, na druhou stranu o to víc se může koncentrovat na domácí soutěž a je jasné, že hlavním cílem budou poháry. Villarreal se proto rozhodl o posilnění kádru a na Estadio de la Cerámica přivedl hned šestici nových hráčů. Asi nejvýraznějšími posilami jsou Nicolas Pépé a Ayoze Pérez. U kormidla zůstává charismatický kouč Marcelino, který se vrátil do Villarrealu na podzim minulého roku a se staronovým působištěm ho váže smlouva do roku 2026.

Marcelino svému týmu v naplnění cílů věří. "Jsme dobří, ale ještě nejsme na té nejlepší úrovni, ale to je uprostřed srpna normální. Všechny týmy jsou v tomto stejné a snaží se dokončovat sestavování kádru tím nejlepším možným způsobem," prohlásil domácí kouč. Svého pondělního soupeře respektuje, ale i tak chce vyhrát. "Čísla nám říkají, že Atlético je jeden z týmů, který nejvíce investoval do posil a to jak ve Španělsku, tak dokonce v celé Evropě. A to vše za podpory skvělého týmu, který prokazuje vysokou úroveň a konkurenceschopnost. Čeká nás velmi těžký zápas. Mají jeden z nejlepších týmů v lize a skvělé hráče," rozhovořil se Marcelino.

Změna na trenérském postu je něco, co Atlético už léta nezná. I v ročníku 2024/2025 povede Colchoneros populární Diego "Cholo" Simeone. Veleúspěšný trenér se pokusí vrátit Atlety na mistrovský trůn, což bude samozřejmě v konkurenci Realu Madrid a Barcelony nesmírně složité. Každopádně Atleti velmi výrazně posílili - Julian Álvarez, Alexander Sorloth nebo Robin Le Normand by měli být zárukou kvality. Atlético skončilo v předchozím ročníku na čtvrtém místě, takže splnilo svůj základní cíl dostat se do Ligy mistrů, ovšem na vedoucí Real Madrid ztrácelo propastných devatenáct bodů a o pět bodů za třetí Gironou.

Villarreal bude bez trojice hráčů, na marodce jsou Juan Foyth, Alfonso Pedraza a Denis Suarez. Šanci tak dostanou debutanti na čele s Willym Kambwalou. První start v novém působišti čeká také Juliana Álvareze, který přestoupil do Atlétika Madrid z Manchesteru City.

V posledních letech se lepší vzájemnou bilancí může chlubit Atlético. Madridský celek vyhrál i dva zápasy předchozí sezony a tři body se od něho očekávají i v pondělí.

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Conde - Altimira, Albiol, Kambwala, Cardona - Gueye, Comesana, Baena - Pino, G Moreno, Perez

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Le Normand, Gimenez, Galan - De Paul, Koke, Llorente - Griezmann, Sorloth, Alvarez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.77 - 2.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Rayo Vallecano

neděle 19:00

Real Sociedad se loni umístil na šestém místě tabulky a pohárová Evropa bude minimálním cílem i tentokrát. Baskové by se rádi zapojili do bojů o první čtyřku, ale bude záležet, zdali setrvají některé opory. Rayo Vallecano zase nehodlá opakovat minulý ročník, ve kterém skončilo na poslední nesestupové příčce.

Baskický celek se každoročně uchází o evropské poháry a pod Imanolem Alguacilem se z něj stal obávaný protivník. Někteří hráči byli navíc i nedílnou součástí úspěšné reprezentace Španělska na mistrovství Evropy v Německu a tak není divu, že je o ně velký zájem.

Jako první opustil San Sebastian Robin Le Normand, jehož zlanařilo Atlétiko Madrid. Zájem je ale i o Mikela Merina, jehož pro změnu vábí Arsenal. Přestup je údajně na spadnutí. Podle nejčerstvějších zpráv naopak padl transfer Zubimendiho do Liverpoolu a to je pro fanoušky "La Realu" pozitivní zpráva. Zůstává i Mikel Oyarzabal nebo brankář Álex Remiro, tedy další členové zlaté party nedávno skončeného mistrovství Evropy.

A v neposlední řadě zůstává i úspěšný lodivod Imanol Alguacil, který je v klubu od prosince 2018. Jen v sezoně 2023/2024 dotáhl Basky k šestému místu v LaLize, osmifinále Ligy mistrů a semifinále Copa del Rey.

Na Anoetu zavítá v rámci 1. kola Rayo Vallecano, které se potýkalo s celou řadou problémů a předchozí ročník LaLigy zakončilo na poslední, nesestupové pozici. Nebyla to úspěšná sezona. Už v únoru se kormidla ujal Iňigo Pérez a nakonec si nevedl tak špatně, což si vysloužilo pokračování. Pokud se chce Rayo vyhnout bojům o záchranu, muselo se poohlédnout po posilách a z krachujícího Bordeaux přivedlo záložníka Pedra Díaze. Do klubu se rovněž vrátila celá řada hostování, ale zdali to bude stačit na lepší výsledky se teprve ukáže. Jedno je jisté, klub nadobro opustil legendární kanonýr Falcao.

I když je Real Sociedad považován za favorita klání, nic jednoznačného se neočekává. Vždyť v minulé sezoně skončily oba zápasy plichtou. Na druhou stranu Rayo naposledy vyhrálo nad baskickým mužstvem v roce 2015 a to už je pěkná řádka let!

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Oyarzabal, Elustondo, Pacheco, Gomez - Zubimendi, Sučić - Kubo, Mendez, Barrenetxea - Oyarzabal

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Balliu, Aridane, Lejeune, Mumin - Palazón, Ciss, Gumbau, De Frutos - Trejo - Camello

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.38 - 5.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Madrid

neděle 21:30

Až od půl desáté večerního času se na stadionu Iberostar představí obhájce titulu a vítěz posledního ročníku Ligy mistrů Real Madrid. Bílý balet je považován za největšího favorita a těžko si představit, že by hned z kraje nového ročníku bodově zaváhal. Carlo Ancelotti však musí brát v potaz náročný program, završený ziskem evropského Superpoháru a tak je možné, že zamíchá sestavou. Domácí RCD Mallorca nebude mít co ztratit a kupříkladu loni dokázala hvězdami nabitého soupeře poměrně trápit.

Real Madrid to dokázal a pod italským stratégem Carlem Ancelottim vybojoval další trofej. V úterý totiž ve finále evropského Superpoháru porazil dvěma góly Atalantu. Snovou premiéru přitom prožil útočník Kylian Mbappé, který se hned v prvním zápase zapsal mezi střelce.

Ofenziva Realu budí velký respekt a s Mbappém bude zřejmě ještě silnější. Na druhou stranu příliš mnoho hvězd nemusí dělat dobrotu a bude na Ancelottim, jak tento soubor ukočíruje. Prozatím se mu to dařilo velmi dobře.

Italský stratég je před prvním zápasem LaLigy opatrný a neočekává jednoduchý zápas. "Zápasy proti Mallorce pro nás byly vždycky těžké a abychom vyhráli, budeme muset hodně bojovat," prohlásil Ital. Opatrný byl i ohledně předsezonních cílů: "Favoritem nebo ne, v této sezoně musíme bojovat proti všem týmům. Kvalita španělských mužstev je evidentní. To, co španělští hráči dokazují, ať už na EURU nebo Olympijských hrách, hovoří jasně. Atlético, Barcelona i my jsme posílili. A nyní se na tyto hráče a týmy musíme připravit."

Mallorca začne sezonu pod trenérem Jagobou Arrasatem, který nahradil Javiera Aguirreho. Domácí jsou ve fázi přestavby, nicméně podle nového kouče Arrasateho na velmi dobrých základech. Bermellones zakončili uplynulý ročník až na patnáctém místě, ale úspěch zaznamenali v domácím poháru, ve kterém padli až ve finále proti Athletic Clubu v penaltovém rozstřelu.

Arrasate už nemůže počítat s brankářem Rajkovićem, který odešel do Saúdské Arábie. Co se týče posil, z Villarrealu přišel Johan Mojica a jako volní hráči nabrali směr Pyrenejský poloostrov Japonec Takuma Asano a z Dortmundu Španěl Mateu Morey. Bermellones určitě pomýšlí na vyšší příčky a klidný střed tabulky by jistě byl úspěchem.

Ancelotti hovořil o těžkých zápasech s Mallorcou a pravdou je, že v loňské sezoně vyhrál favorit oba zápasy nejtěsnějším rozdílem a v předloňské dokonce Mallorca vyhrála. Historie však jednoznačně hovoří pro Ancelottiho svěřence.

Zraněný je Javi Llábres, jinak žádné další absence Mallorca nehlásí. Real bude bez Davida Alaby a Eduarda Camavingy. Od úvodní minuty se očekává i nasazení hvězdné posily Kyliana Mbappého. Dokáže se francouzský kanonýr prosadit hned v úvodním kole LaLigy?

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Greif - Van der Hayden, Raillo, Gonzalez - Maffeo, Mascarell, D. Rodriguez, Mojica - Darder - Muriqi, Asano

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.93 - 4.94 - 1.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

CA Osasuna - CD Leganés

sobota 19:00

Fotbalisté Osasuny vstoupí do nového ročníku LaLigy zápasem s Leganésem, který se vrátil do španělské nejvyšší soutěže po čtyřleté pauze. Minimálním cílem hostů nemůže být nic jiného, než záchrana, zatímco domácí by chtěli alespoň do první poloviny tabulky.

V předminulé sezoně totiž celek z Pamplony skončil na sedmém místě a k tomu došel i do finále Copa del Rey. Bohužel nadšení z toho, že v navarrském regionu uvidí evropské poháry, rychle vyprchalo. V předkole Konferenční ligy Osasuna nestačila na Club Bruggy a do hlavní fáze se tak neprokousala.

Nyní začnou domácí s čistým štítem a s novým trenérem Vicentem Morenem, ale už bez svého kapitána Davida Garcii, který odešel do Kataru. Nejvýraznější posilou je záložník Bryan Zaragoza, jenž přichází na hostování z Bayernu Mnichov. V Bavorsku dvaadvacetiletému křídelníkovi pšenka nekvetla, a tak se pokusí o restart v Pamploně. Posilou by měl být i obránce Abel Bretones z Realu Oviedo, za kterého Osasuna vysázela necelé tři miliony euro.

Zachránit se bude chtít Leganés. Po čtyřech letech se malý klub vrátil do nejvyšší soutěže, kde nehodlá setrvat jen jeden rok. Bude to však mít složité. Trenér Borja Jimenéz přestal počítat se službami zkušeného Miramóna, který odešel do Řecka a místo něj vedení přivedlo posily - mezi nimi i brankáře Marka Dmitroviće nebo Óscara Rodrígueze.

Leganés může v Pamploně jenom překvapit a přesně o to se chce pokusit. Před čtyřmi lety na El Sadaru těsně prohrál a v této sezoně také sestoupil.

Osasuna bude v 1. kole bez služeb zraněného Kikeho Barjy, očekává se však, že kouč Moreno využije nové posily na čele s Bryanem Zaragozou. Debutanti se představí i v řadách Leganésu - De la Fuente, Juan Cruz, Tapia či Rodriguez či zmiňovaný brankář Dmitrović.

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vidal, U Garcia, Catena, Bretones - Moncayola, Torro, M Gomez; Zaragoza, Budimir, Arnaiz

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rosier, Saenz, Arambarri, J Hernandez - Tapia, Brašanać, Cissé - Rodríguez; De la Fuente, Garcia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.29 - 5.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona

sobota 21:30

Po roční odmlce zase získat titul a být nejlepší ve Španělsku. Jiný cíl si katalánská Barcelona ani dávat nemůže. Jejím hlavním konkurentem nebude nikdo jiný, než Real Madrid, nicméně i sobotní soupeř a hostitel Valencia chce hrát v popředí tabulky větší roli. V uplynulých sezonách se Los Che nedařilo, změní se to s ročníkem 2024/2025?

Valencia proti Barceloně je tradiční tahák španělské nejvyšší soutěže. Historie vzájemných zápasů je bohatá a i když se Valencii v posledních letech nedaří, v novém tisíciletí je to stále jeden z nejúspěšnějších španělských celků.

Pod trenérem Rubénem Barajou loni dosáhl devátého místo a klub tak znovu skončil bez evropských pohárů. Po relativně slibném začátku to bylo pro fanoušky zklamání. Vedení se i tak rozhodlo Baraju podržet a prodloužilo s ním kontrakt o další jeden rok. Dokáže v něm Netopýry vrátit do Evropy? Pokud jde o příchody a odchody, žádné velké nákupy se neplánují a nejčastěji se mluví o odchodu brankáře Mamardashviliho či Javiho Guerry.

"Naše úroveň investic nemůže být vysoká kvůli ekonomickým omezením a obtížím, kterými klub prochází. Musíme se přizpůsobit situaci, ve které se nacházíme. To, že hráči ctí klub a že jsou zde hráči, kteří chtěj být součástí Valencia CF, je velmi důležité. To je naše plus," prohlásil na tiskové konferenci Baraja.

Mnohem větší pozornost je upřena na Barcelonu. Ta se snaží přilákat do svých řad dalšího úspěšného mistra Evropy Nica Wiliamse, pokud by se jí to podařilo, měla by kompletní útočný trojzubec z vítězného EURA 2024, tedy složení Dani Olmo, Nico Williams, Lamine Jamal. Uvidíme, jak to celé dopadne. V předvečer začátku nové sezony měla problémy s registrací nových hráčů, včetně Olma.

Barcelona bude cílit na všechny možné trofeje, koneckonců to ani jinak nejde. V přípravě Katalánci zaznamenali slušné výsledky a německý kouč Hans Flick si to pochvaloval, přestože druhým dechem připustil, že ne všechno bylo ideální. Na Mestalle budou Katalánci velkým favoritem a dobře to ví i Baraja: "Každý zápas se musíme vydat na 120%. Máme proti sobě skvělý tým, hrajeme doma a navíc je tu ještě jeden faktor - Mestalla. Náš tým, náš stadion, naši fanoušci. A to nás může přimět soutěžit se všemi našimi zbraněmi, abychom zápas vyhráli."

Co se týče absencí, Valencia má z loňské sezony stále obsazenou marodku o Frana Pereze, Mouctara Diakhabyho, Jaumeho Doménecha a Josého Gayu. Pro trenéra Baraju to jsou poměrně velké nepříjemnosti, na druhou stranu v přípravě se Los Che museli bez těchto hráčů také obejít. A pokud jde o Barcelonu, bude záležet, zdali klub stihne některé hráče zaregistrovat. Určitě nebudou Ronald Araujo, Ansu Fati, Frenkie De Jong a Gavi, otazník se vznáší nad startem Pedriho.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Correia, Mosquera, Tarrega, Ozkacar - Lopez, Guillamón, Guerra, Canos; Almeida - Duro

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Koundé, Christensen, Cubarsi, Baldé - Gündogan, Casado, Torre - Yamal, Lewandowski, Raphinha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 3.81 - 1.88

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés

pátek 19:00

Celta Vigo se pokusí uzmout všechny tři body v prvním domácím utkání nové sezony, až se na Estadio Municipal de Balaidos dostaví Alavés. Ale hostující Deportivo má po minulé vydařené sezoně laťku hodně vysoko.

Deportivo skončilo v minulém ročníku na skvělé desáté pozici, což byl jeho nejlepší počin od sezony 2016/2017. Celta takové štěstí neměla, docela dlouho se plácala v nižších patrech tabulky, chvílemi byla sama namočená do sestupových starostí a nakonec získala třináctou příčku. Povedl se jí ale cyklus přípravných zápasů, možná až nad očekávání dobře. Ze sedmi domluvených mačů dokázala Celta vyhrát čtyřikrát, s West Hamem remizovala v základní hrací době 2:2, než se dostaly ke slovu penalty. Z těch sedmi duelů prohrála Celta v základní hrací době jediné utkání.

V létě učinil tým trenéra Claudia Giraldéze tři poměrně chytré a trefné přestupy. Nejprve změnil hostování Unaie Nuñéze na trvalý přestup a kromě něj přivedl ještě Borju Iglesiase s Ilaixem Moribou. Nejen tito tři hráči by měli Celtě pomoci v dosažení co nejvyšších cílů, neboť Celta už v první lize setrvává třináctou sezonu v řadě. Velkou výhodou pro mužstvo z Viga je domácí prostředí, protože v něm sehrají hned dva úvodní duely nové sezony. Po měření sil s Alavésem přijede do Viga také Valencia.

Alavés se v první lize nachází druhý rok za sebou, nováček minulého ročníku se do LaLigy probojoval skrz play-off v Segundě. A byla to hodně úspěšná sezona, neboť Alavés skončil na desátém místě! Od pásma sestupu jej nakonec dělilo úctyhodných 13 bodů. Nicméně v tomto ročníku čeká na trenéra Luise Garciu Plazu a jeho muže další náročný program. Do nového ročníku půjde Depor v poměrně dobré fyzické kondici, neb se zúčastnil dokonce osmi přípravných zápasů.

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mingueza, Núñez, Aidoo, Manquillo - Beltrán, Moriba, De la Torre - Bamba, Iglesias, Aspas

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Tenaglia, Diarra, Abqar, Sánchez - Guevara, Guridi, Benavidez - Stoichkov, Villalibre, Conechny

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.25 - 3.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Sevilla FC

pátek 21:30

Sevilla se po minulém nepovedeném ročníku bude chtít vrátit do horních pater tabulky a příležitost získat první body se jí naskytne už v pátek. Los Nervionenses totiž cestují na Estadio Gran Canaria, kde již netrpělivě očekává domácí Las Palmas.

V minulém ročníku se Sevilla ucházela o evropské poháry, ale nic z toho nebylo. Skončila po další tristní sezoně až na čtrnáctém místě, což bylo hluboko pod jejími obvyklými standardy. Jen o jediný bod za sebou nechala i Las Palmas, jemuž po konečném účtování patřilo šestnácté místo. V pátek večer se do Las Palmas vrátí známá tvář, neboť na lavičku Sevilly usedl García Pimienta, jenž ještě nedávno vedl právě domácí mužstvo.

Sevilla se pod jeho vedením utkala nedávno v přípravě mimo jiné s Liverpoolem a poznala, že na soupeře takových kvalit prostě nestačí. Inkasovala od něj čtyři branky a bylo zcela evidentní, jak velké má potíže především v obraně. V této sezoně má Sevilla co napravovat. Tým, který si získal renomé především díky několikanásobnému ovládnutí Evropské ligy, předtím Poháru UEFA, v posledních letech strádá. Za dvě minulé sezony mu patřilo 12. a 14. místo, na což fanoušci opravdu nejsou zvyklí.

Čtrnáctá příčka v loňském ročníku byla tím nejhorším umístěním v lize od sezony 1999/2000, v níž Sevilla neslavně opustila první ligu a zamířila do druhé. Do té nové půjde mimo jiné s Lokongou, Saúlem, Agoumém nebo Iheanachem.

Las Palmas muselo řešit ztrátu trenéra Pimienty a našlo jeho náhradu v Oviedu, které vedl Luis Carrion. Vedení mu dohodilo několik přátelských utkání, z nichž můžeme vypíchnout zejména bezbrankovou remízu s Liverpoolem. Nicméně ze šesti utkání v rámci přípravy Las Palmas registrovalo jedinou výhru.

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Park, Marmol, McKenna, A. Suárez - Muñoz, K. Rodriguez, Campaña, Fuster - Sandro, McBurnie

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Montiel, Badé, Nianzou, Pedrosa - Sow, Agoumé, Gudelj - Ocampos, Iheanacho, Lukebakio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.22 - 2.94

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF

čtvrtek 19:00

LaLiga je po několika dlouhých měsících konečně zase tady! Už ve čtvrtek od sedmi hodin večer se zaplní první stadion, kterým tentokrát bude San Mamés v Bilbau. A tam mají na co navazovat, neboť v minulé sezoně skončili Lvi na pohárových příčkách. Getafe se udrželo v klidném středu tabulky.

Minulý ročník bude navždy vepsán zlatým písmem do historie Athleticu, neboť se baskickému klubu konečně povedlo prolomit smolnou sérii čtyřiceti dlouhých let bez trofeje. Ovládl totiž Copa del Rey, když v dubnovém finále na penalty porazil nečekaného soupeře z Mallorky. Kromě toho se Athletic dočkal uznání i za své výkony z ligy, když posbíral 68 bodů a skončil na skvělém pátém místě. To bylo nejlepší ligové umístění od sezony 2015/2016, což se rozhodně počítá. A možná i to pomohlo Athleticu ve snaze udržet největší hvězdy.

To se mu zatím povedlo, byť do konce přestupového okna zbývá na překvapivé zvraty pořád ještě dost času. Nico Williams ale zřejmě zůstane, což je pro fanoušky zvlášť po jeho vynikajících výkonech na Euru skvělá zpráva. To, že si klub jeho kvalit je vědomý, demonstroval i tím, že mu v nové sezoně nabídl dres s číslem 10, který mu uvolnila klubová legenda Iker Muniain. Předsezónní přípravy se ale Williams neúčastnil a bylo to vidět - ze sedmi přátelských utkání posbíral Athletic jen tři výhry a čtyřikrát prohrál.

Getafe se dařilo v minulém ročníku o poznání méně, ale na jeho poměry to nebylo špatné - posbíralo 43 bodů, které mu pomohly ke konečné dvanácté příčce. A nebýt zranění tou dobou nejlepšího kanonýra ligy, Borjy Mayorala, kdo ví, jak vysoko by Getafe mohlo opravdu skončit.

Pravdou je, že kabinu Getafe postihl přes léto pořádný průvan, z kádru totiž zmizelo z různých důvodů hned 10 hráčů. Jedním z nových mužů v kabině je i český brankář Jiří Letáček, který se bude prát o místo se zkušeným veteránem Soriou. Borja Mayoral si asi na svůj debut bude muset ještě chvíli počkat, stále totiž doléčuje zraněné koleno.

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Padilla - Gorosabel, Alvárez, Paredes, Berchiche - Vesga, Prados - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Aberdin, Alderete, Rico - Milla, Arambarri, Santiago - Sola, Peter, Pérez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.70 - 7.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Real Betis - Girona FC

čtvrtek 21:30

Real Betis je jedním z těch několika týmů, které mají těsně před začátkem ligy potíže se soupiskou. Přesto by se jejich čtvrteční utkání s Gironou mělo uskutečnit. Domácí budou na stadionu Benito Villamarín sázet i na to, že Gironu opustilo několik tahounů.

Jsou trenéři, kteří si často stěžují na šíři kádru přes letní přípravu a na absenci klíčových posil. Všichni takoví by měli strávit chvíli na lavičce Realu Betis těsně před startem ligy, aby pochopili, jak kritickou situaci lze v profesionálním fotbale zažít. Béticos mají jako již tradičně problémy s kádrem, dlouhodobě potíže představuje zejména finanční stránka a hospodaření klubu. Nejen v důsledku toho měl trenér Manuel Pellegrini ještě pár hodin před startem na soupisce A-týmu jen devět hráčů!

Los Verdiblancos jsou ve velkých problémech a tyto hodiny před zápasem budou ještě hodně horečnatě hledat řešení, ale zdá se, že k zápasu nakonec dojde. Mají jeden velký cíl - překonat a vylepšit loňskou sezonu, která se nepovedlo tak úplně podle očekávání. Tým zkušeného trenéra Manuela Pellegriniho skončil v LaLize až na sedmém místě. Ve třech předcházejících sezonách se ale mužstvu ze Sevilly vždycky povedlo skončit do šestého místa. Přesto si Béticos zahrají už počtvrté za sebou evropské poháry.

Několik důležitých hráčů kabinu opustilo, mimo jiné Germán Pezzella, Juan Miranda, Guido Rodriguez, Ayoze Pérez nebo Willian José, jejich místa zaplnili hráči jako Losada, Ricardo Rodriguez, Diego Llorente či Marc Roca.

O výprodeji ví své i Girona, která zaplatila velkou daň za historickou sezonu. V ní skončila na fantastickém třetím místě, jenže kvůli tomu přišla o většinu strůjců téhle mimořádné události. Odešli Sávio, Aleix García i Artem Dovbyk. Nicméně se český divák možná i díky tomu může těšit na výkony Ladislava Krejčího. Kromě něj budou novými tvářemi v kabině Abel Ruiz, Oriol Romeu či Bryl Gil s Donnym van de Beekem. Girona prakticky nemá šanci zopakovat překvapující úspěch, ale moc ráda by se prezentovala úctyhodným fotbalem jak v lize, tak i mezi těmi nejlepšími kluby v Lize mistrů.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Sabaly, Llorente, Bartra, Perraud - Cardoso, Roca - Ruibal, Fékir, Fornals - Ávila

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Martínez, López, Blind, Gutiérrez - Herrera, Romeu - Martin, Van de Beek, Gil - Portu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.43 - 3.20

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Sociedad
0
0
0
0
0 : 0
0
Valencia CF
0
0
0
0
0 : 0
0
Girona FC
0
0
0
0
0 : 0
0
CA Osasuna
0
0
0
0
0 : 0
0
Real Valladolid
0
0
0
0
0 : 0
0
Getafe CF
0
0
0
0
0 : 0
0
Real Betis
0
0
0
0
0 : 0
0
Espanyol Barcelona
0
0
0
0
0 : 0
0
Athletic Bilbao
0
0
0
0
0 : 0
0
RCD Mallorca
0
0
0
0
0 : 0
0
UD Las Palmas
0
0
0
0
0 : 0
0
Sevilla FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Atlético Madrid
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Barcelona
0
0
0
0
0 : 0
0
Villarreal CF
0
0
0
0
0 : 0
0
Real Madrid
0
0
0
0
0 : 0
0
Rayo Vallecano
0
0
0
0
0 : 0
0
Celta Vigo
0
0
0
0
0 : 0
0
Deportivo Alavés
0
0
0
0
0 : 0
0
CD Leganés
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (335)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První komentář sezóny 2024/2025 La Ligy je můj

Reagovat
drussbarb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

A zároveň první za kterej bys nezasloužil ban

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Bilbao ihned ztráta. Podprůměrný klub s jedním dobrým hráčem.

Reagovat
Di Stéfano

Bilbao dnes vyhrá .

Reagovat
smazaný uživatel

Sancet je opravdu skvělý.

Reagovat
Txapeldun

Miluju ublížený fanoušky FC Negreira Palancas, který si začínají uvědomovat, že si katalánský média celý léto vymejšlely nesmysly o příchodu Williamse, jen aby získali followery.

Reagovat
Jordi Alba

Tahat do toho hned rasismus.

Reagovat
Visca el barca

Neplakej

Reagovat
Ángel di María 22

Ty si traged

Reagovat
Visca el barca

Tipl si někdy něco?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Počkej jak rupneme s Valnecií, co budeš psát?

Reagovat
Visca el barca

Bilbao ihned ztráta. Tento průměrný klib chce rok mrhat potenciálem Nica? Ho dojebou jako Munaina

Reagovat
H.N.T.

Ty jsi fakt dement.

Reagovat
Visca el barca

Není to tak?

Reagovat
Nieuwendyk

Je to tak, jsi dement

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Largo

Reagovat
Laliga

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hyrax

Reagovat
JM

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pavrik

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
wyqinac

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Phillipinho

O co ti presne jde?

Reagovat
Ángel di María 22

On je tak mentálně nízko, že jen proto, že nechtějí jen tak pustit Nica, tu bude o Bilbau teď psát sračky. Asi aby ten jeho EF koment zvýšil šanci na přestup, logicky

Reagovat
Visca el barca

Strašně se mi líbí, že mě moralizuje člověk co si nevidí na špičku nosu. Absolutně nemá přehled o fotbale, což asi po 1000 té potvrdil na letošním Euru. Jen tak dál

Reagovat
Miguel19

Však má výkupku ne? Tak ať ji Barcelona složí, domluví se s hráčem a je hotovo...

Proč tady jebe do Bilbaa?

Reagovat
misinho7

lebo je to Visca..Laporta slubil tak to musi byt !

Reagovat
Visca el barca

Laporta nic neslíbil

Reagovat
dextroza_m

Přesně tak...Bilbao nechce platbu ve stravenkach, nedivím se... Buď dejme pakl peněz na stůl nebo se raději nezmiňovat.

Reagovat
Sigma Olomouc

Visca el barca na výkupu přispěje.

Reagovat
Visca el barca

Nechápu, když nemá fotbalista ambice. To setrvání mi to jen potvrzuje

Reagovat
imp.

Finale EL se letos hraje na stadionu Athleticu. Athletic hraje EL a bude tam urcite patrit mezi silnejsi kluby se sanci na vyhru. Ja vim, ze klubismus ti asi nic nerika, ale mozna, jen mozna ma tenhle "neambiciozni" typek proste jen ambice s klubem, kde hraje od detstvi vyhrat velkou evropskou trofej na domacim stadionu.

Reagovat
Visca el barca

Reálně mají max na osmifinále.

Reagovat
sokar

z LM sa už nezostupuje do EL, čiže šanca je väčšia ako po minulé roky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Laliga

Ja som myslel že si robí srandu, ale asi nie

Reagovat
drussbarb

Nezlob se, ale co je ti do cizího hráče? My se radši modleme, ať co nejrychleji skončí současný prezident a ať se Barca KONEČNĚ uzdraví i za cenu roků sucha.

Reagovat
sergi

z časti súhlasím a bol by som rád keby Laporta odišiel, ale, kto po ňom?

Font?

Reagovat
Visca el barca

Nesouhlasím. Laporta může za smlouvy Frenkieho, Lengleta či Fatiho? Udělal titul do roka potom co přebíral tým na úrovni 7-8 místa. Vy si tady stále neuvědomujete, že ty největší zvěrstva udělala Bartomeuova klika? K čemu bude Font? Viděl někdo kampaň? Vždyť tam ten chlap nic nepředvedl. Kdyby tenkrát Laporta neskončil. Tak dnes neřešíme tyto sračky,

Reagovat
AlevsakNevadi

to je snad vsetkym jasne ze Barto potopil Barcu.

Ale zeby bol Laporta nejaky zazrak to sa ozaj neda povedat, tym netvrdim ze Font je lepsi ale je to ako vyberat hovno na chodniku alebo v trave.

Reagovat
Visca el barca

A co dělá Laporta blbě? Snižuje dluh, platy hráčům. Zvyšuje sponzorské smlouvy. Zlepšuje kvalitu týmu. On konkrétně řekl, že podepíše Nica? Já bych řekl, že ve snaze byl je a bude. Co by udělal Bartomeu v této situaci? Naháněl by nesmyslně Diaze. Což Laporta neudělá. No a Font? Chce se dostat jen k moci, tak prská. Šanci měl a nepředvedl vůbec nic. Tolik k němu.

Reagovat
sergi

Font nič nepredvedl? Tvoj velebený Laporta nemal ani program. Voľby mu vyhral bilboard naproti Santiago Bernabeu a Messi.

Gratulujem ti ak ti toto stačí.

Reagovat
patas92

No, Fontův jediný program byl Xavi

Reagovat
drussbarb

Neviděl jsem kampaň ani jednoho, mám pocit, že jestli je Laporta lepší prezident než Bart, tak jen o chlup

Reagovat
Nieuwendyk

Gironka zvítězí

Reagovat
Jordi Alba

Čekal jsem to ještě o něco horší, jestli po těch všech odchodech nepřijde aspoň někdo do útoku, tak fakt nevím. Savia, Dovbyka a když byl ve předu i Couto kolikrát nahradit Ruiz a Gilem.

Reagovat
sergi

Tied dva prestupy nechápem, obaja či už Ruiz alebo Gil sú rapídny downgrade.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ten Miovski je pokus ala Dovbyk. Gil nehrál špatně, ale ta rychlost tam není.

Reagovat
sergi

Skôr som to adresoval na Ruiza & Gila. Im teda moc neverím, keď sa Gil nepresadil nikde ani len na hosťovaniach. (oprav ma ak sa mýlim)

Reagovat
Jordi Alba

Já ho nikde hrát neviděl, statistiky má na útočný křídlo, jestli ho hrál i jinde, trapný.

Reagovat
sergi

A to isté druhý zmieňovaný, Ruiz. Ten má na hrota tiež mizerné čísla. A nie to na klub (možno prvý a posledný krát na nejakú dobu) hrajúci LM.

Reagovat
Largo

Tak on samozřejmě přijde ještě někdo. Minimálně Miovski už je na cestě a tím ještě nekončí.

Reagovat
Jordi Alba

Ten už by měl bejt podepsanej, ale i tak. Savio byl jeden z nejlepších hráčů ligy. Nečekám, že podepíšou nějakou hvězdu, ale..

Reagovat
Largo

Oni ještě někoho přivedou, uvidíš.

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=l4-ZORGjZrk

Zaujimavy pohlad na nasu novu taktiku. Teda to co sme hrali proti Atalante.

Reagovat
technecium

Real Madrid hraje na nakopy, protože nemá zálohu

Reagovat
Visca el barca

Nemá no

Reagovat
Laliga

Rovnako ako nemá taktiku

Reagovat
misinho7

keď si si z toho zobral to tak aspoň vidno ako sa rozumieš futbalu

Reagovat
Visca el barca

Misinho a ty tomu jako rozumíš jo?

Reagovat
misinho7

Kamo tak minimálne ako ty tomu rozumieme tomu snáď všetci

Reagovat
misinho7

Viac ako ty*

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

S tebou to nema zmysel. Maj dalej ruzove okuliare, ver Laportovi a tomu ze vraj mate vsetko naj a my zatiaľ budeme vyhrávať

Reagovat
Visca el barca

Tak zatial vyhráváte tak, že loni brala titul Barcelona no

Reagovat
misinho7

Posledných 5r je na trofeje 12:3 pre nas ale som rad ze aspon na ten titul si si spomenul

Reagovat
sergi

Reagovat
Visca el barca

Nezapomeň si zase postavit ty svoje Fifa sestavičky.

Reagovat
misinho7

No ta FIFA sestavicka stala v pohari a vyhrala

Reagovat
misinho7

A klasický sa vzdy zjav pred nejakým zapasom Realu napis p.coviny a potom choď spať do kanala ked ti to ako stale nevyjde

Reagovat
Visca el barca

Misinho, že nemáš babu viď

Reagovat
misinho7

ze ty nemas viac ako 15?

Reagovat
Visca el barca

Myslel jsem si to.

Reagovat
technecium

A co jsem si z toho mel vzit? Mozna jeste ze Real Madrid musi uzpusobovat taktiku souperi a ne on jemu. To je dost nudny velkoklub.

Reagovat
misinho7

Lepšie je hrat Tiki-Taka a nikde sa neposuvat

Reagovat
technecium

Zlata tiki-taka, kde na prvnim miste byla technika, kreativita a genialita hracu. Dnesni fotbal je az na vyjimky oproti tomu strasne nudny, ciste fyzicky a bez momentu prekvapeni. Posledni dobrej fotbal se hral za MSN.

Reagovat
Laliga

To je pravda. Za posledných 20 rokov ide futbal strmo dole. Vôbec sa nedivím tím komentárom Ronalda (R9), o tom ako oveľa radšej sleduje tenis, alebo Ronaldinha na adresu Brazílie. Galacticos možno nevyhrávali trofeje, ale to bol úplne iný šport, ako to aktuálne "Galacticos 2.0" Takisto spomínané tiky taka

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bastaron

Reagovat
misinho7

Existuje portál kde sa da aj konštruktívne komunikovat s fans Barci? Este ked tu bola vojna Ronaldo vs Messi tak to bolo take ok, všetci boli mladší ale teraz potom jak su roky v prdeli a my vyhrávame tak mam pocit ze tu zostali uz len nezvladajkovia a to sa neda všetko maju najlepšie, Real najhoršie atd. Okrem Jordiho ci snad patasa tu uz nie je snad nikto pricetny.

Reagovat
MadMrJacky

Já jsem v pohodě, jen sem nepřispívám

Reagovat
sylarko

Myslim si ze je ich tu viacej len tu neprispievaju moc. Ako prvy by ma napadol hristo alebo Eap( ci jak sa vola). Ako viscu z casti chapem, zelal si nica, ako kazdy z nas. Ono byt miesto deca alemany tak by tu mozno nico aj bol, ale to je len keby... Ale urcití jedincy sa najdu isto aj vo vasich radach.

Reagovat
misinho7

Jasne tak najde sa ich viac, len to boli prvé co ma napadli, hlavne Jordi co prispieva stale.

Visca je ale deluded totalne to nema zmysel. Tam som stratil nadej. Jedna vec je zelat si Nica a druhá vsetko ostatne.

Ono by to chcelo niekedy naozaj nejake normálne diskusie ale chápem ze ked su ľudia skryti za nickom a počítačom tak tu píšu totalne kktiny a naživo by to možno bolo kus viac na úrovni

Tak aj my tu mame samozrjeme ale mozno sme momentálne viac v klude kedze je teraz to úspešne obdobie a príde mi ze nikto tu až nepíše take somariny a hlavne nema potrebu sa obúvať so Barci. To mam pocit ze u nás vôbec nie je. Že hlavne sa zaujímame o Real a neriešime supera.

Reagovat
2miguel1

Z Realu tu nieje skoro nikto pričetny. Imp mozno. Real ma lepsi utok, Barca stred pola, obrana vyrovnana. co tam chces mat este najlepsie najhorsie. Teraz ste lepsi, v Messiho ere sme boli lepsi my. Sak ale to je futbal. Real aj Barca bola po Messim CR v utlme a PL muzstva boli lepsie, teraz sa to zas bude otačať na Barcu a Real podla mna. Mame ultra mladych pedri gavi yamal cubarsi, moze sa stať, ze o 2-3 roky začneme zas lepsi byt my.

Reagovat
MystycMac

ta Messiho éra trvala od 2009 do 2011...

Reagovat
2miguel1

Messiho era trvala od 2009 do 2019. Celu dekádu. Osemkrat vyhra v lige, Atleti raz a Real dvakrat. To sa podla mna Realu aj ked je teraz lepsi, nepodari. Je to uplne normalne, ze nebudeme teraz dominovat dalsiu dekadu, ale Real neni az tak daleko a čim budu Yamal a spol starší, tym sa to zas može zacať otačať. Nikto tu ale netvrdi, ze je Barca teraz lepsia

Reagovat
MystycMac

Tá celá " Messiho éra" je zhovadena hattrickom Realu v LM bohužiaľ ...to je najpamätnejší moment/momenty poslednej dekády...

Reagovat
technecium

Nahoda a z prdele klika. V dlouhodobe soutezi se nechytali

Reagovat
MystycMac

náhoda nenahoda nato sa história nepitá, LM je LM tam su kvalitnejšie tými ako v lige aj ked menej zapasov...

Reagovat
-R2D2-

Jenže na tu tvu „historii” se rok co rok díváme v tv… a nudíme se. Na wiki je ale real první, pravda.

Reagovat
drussbarb

Bavit se ve vláknu o normální diskuzi s tím pánem, na kterého reaguješ, je vtipné

Reagovat
-R2D2-

Já se s ním nebavím, jen jsem mu chtěl něco sdělit.

Reagovat
crusty

LM je z veľkej časti o šťastí v zopár zápasoch v playoff, čím ju samozrejme nechcem nijak degradovať, ale je to tak. V lige odohrá každý tím 38 zápasov, každý má rovnaké podmienky a rovnakých súperov a formu musia tímy preukazovať každý týždeň počas takmer celého roka. No a v lige Barcelona (počas Messiho éry) Real totálne prevalcovala.

Reagovat
2miguel1

V LM ak nepočitame osemfinale a supera z druheho miesta, tak maš prakticky 5 ťažkych zapasov, ktore musis zvladnuť aby si bral LM. Je to naročne, to bezpochyby, ale vykonnosť na ukazuje v dlhodobej suťaži ako je liga a tu to bola priama konfrontacia, kedže hraju v Španielsku. Chelsea brala za posledne obdobie 2LM, City jednu, ukaz mi niekoho, kto bude tvrdiť že Chelsea je za poslednu dekadu lepšia ako City. Preto ma aj Chelsea pomerne dosť LM, lebo ta suťaž štaristicky nahrava mužstvam, ktore brania a neotvaraju hru., to iste Real. Je rozdiel ale potom, ked tu suťaž vyhra City alebo Barca totalnym futbalom, alebo Real ktory brani na Etihad, ten kredit nedostane.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Bastaron

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

teraz sa to zas bude otačať na Barcu a Real podla mna.

Nie nebude vy ste hotovy. Dlhodobo neriesite svoje problemy a uz nedokazete na trhu konkurovat nikomu. Tottneham vám zobral Bergvalla za 10 mega

Jedine co vám pomože je modlit s k bohom nech ta generacia Yamal, Cubarsi za nieco stoji

Reagovat
misinho7

Zas otacat na Barcu a Real? Real ma po odchode Ronalda 2 LM. Co je viac ako hocijaky tim z PL za tu dobu. Ma 12 trofeji atd tam sa uz nema co otacat uz to je otocene posledne roky a prichodom Mbappeho a teda poskladanie tej skladacky znamena ze to moze trvat este hodne dlho.

Reagovat
2miguel1

City je stale lepší ako Real. A je uplne jedno či ma jednu dve alebo desať LM. El Clasico po Messiho a CR nikoho nezaujimalo a to nie len kvoli Barce. Teraz prišiel Mbappe, my mame Yamala zas sa to začne otačať na LL.

Reagovat
misinho7

EL clasico nikoho nezaujimalo lebo poseldne roky je to nasa dominancia, na nasej strane tam bol Vini ci Jude ale na vasej nikto..teraz aspon mate Yamala ale sam to veru neutiahne.

Reagovat
2miguel1

Tak Xavi dokazal vyhrať 4x posebe El Clasico, bol tu dva roky, tak to neviem ake roky myslis. Posledne dve clasica ste vyhrali golov z nadstaveneho času, ok gratulacia. Jude prisiel len minuly rok, Vini bol taky, ze sam Benzema povedal, nech mu nenahravaju. Pozri si Spa na Eure, na papieri boli Eng,Fra lepší, ale čo z toho, my to ideme "zas" španielizovať, niekedy tímovosť je lepšia vec ako mená na drese.

Reagovat
misinho7

5 rokov a bilancia poseldnych El Clasico 10v Real - 1 remiza - 4 vyhra B

Neviem co tu tahas tamto s Vinim co je este zo sezony snad 20/21 alebo rok skor. Za tu dobu sa vypracoval mozno v najlepsieho hraca a tento rok prevezme GB. A to ide konstatne uz 3r.

A spanielizujte ale vies ze to je tym ze nemate peniaze. Keby Laporta moze tak hned privedie Haalanda.

Ale ok uz to nechajme tak. Predrbal som cely dnesny HO komentovanim na Eurofotbale

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Tak si teda trhni

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-R2D2-

Klasickej Misinho.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cracker10

Eurofotbal byl super, kdyz tu byl yarda,Kyslik, merengues atd. Ted uz to je na tak na hovno, jako novej facelift eurofotbalu. Diskuze absolutne bez kvality, sami sracky.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Visca el barca

Mně chybí Hristo.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Eichel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
sylarko

Reagovat
-R2D2-

Však tu máš Messiáše. Stejný

Reagovat
-R2D2-

Stejně dobrý, samozřejmě..

Reagovat
sensei25

Boha ved ty si sa zasekol v 16-tich a ides tu pisat o rozumnej debata.Fifa manazera hras podla mna dodnes,kkt romu rozumies,honis si nad kazdou hviezdou a cely vikend tu akurat tak vypisujes tie svoje mudra.Zobud sa uz kurva.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LeonardoUžoa

mi taky přijde, že to je věčbé dítě. Přitom už musí mít tak 30.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Messiáš

Jako ani nevím, co zrovna s ním vést za diskuzi. Dokážu dost ocenit, když Real udělá něco dobře a není toho málo, ale onanii na cokoliv spojeného s Realem fakt vést nemusím. Hlavně jen v tomhle vlákně je to hromada nesmyslů a dojmologie.., hlavně ty části o Barceloně a El Clasicu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
vladino10

Reagovat
Eichel

Odkedy odišiel Hristo tak to tu je v prdeli.

A Gazdo tu vždy komunikoval normálne, jeho si nemusel opomenúť.

Reagovat
Gazdo

❤️

Reagovat
Jordi Alba

Za výběr.

Reagovat
Gazdo

aby sme ti ho z riti este vybrali

Reagovat
patas92

až na to "snad"

Reagovat
ADM

pff, jedným očkom to tu občas preskenujem aj ja

Reagovat
drussbarb

No dovol, já se považuju za slušného fanouška a ostatní odsuzuju, jen když fandí Putinovi

Reagovat
Hombres

Všechna čest tomu, jak to vede Perez v Realu a jaký tým dokázal postavit, ale nelíbí se mi, že v základu hraje pouze jeden španěl a to s trochou nadsázky na sklonku kariéry (myslím Carvajala).

Real může dominovat nadcházející roky a nebo se taky může opakovat Galacticos... Každopádně konečně začíná nová sezónka a už opět čtu o chybě varu...

Reagovat
dextroza_m

Dnes snad nebude první ztráta, ale ani bych se nedivil. Proč registrovali Lengeleta a dalši na prodej?? Už mě unavuje ten amatérismus, nebo mi snad něco uniká?

Reagovat
PG34

Myslim, ze aby se vytvoril FFP prostor odchodem hrace, musi byt zaregistrovany. Takze Roque, Lenglet apod. se tam nejdriv napisou, aby pak mohli odejit a klubu to pomohlo. Min. tihle 2 rozhodne pujdou.

Reagovat
LAM

Jestli s tím Lazaretem nebude ztráta, tak se to bude rovnat zázraku. Kvůli zranění hlavy není ani Gundogan takže On, Fermín,FDJ a Olmo(není v kondici a ani registrovaný) nejsou na soupisce a Pedri může přijít tak maximálně na 30 minut. Jak hrát s celý béčkem je teda hodně na pováženou......

Reagovat
Cracker10

Uz mam vsazeno na neprohru domacich. Barcelona nema celou zalohu.

Reagovat
Pithivier

Ja to vidim asi takhle. Visca je kokot a misinho7 je dite, z tech dvou ma jeden sanci dospet. Ktery to bude?

Reagovat
Sigma Olomouc

1. Real

2. Atlético

3. Barca

4. Real Sociedad

11. Girona

18. Mallorca

19.Valladolid

20. Leganes

Nejlepší střelec - Mbappé

Nejlepší hráč - Mbappé

Nejlepší mladý hráč - Yamal

Postoupí z 2. ligy - Zaragoza, Levante, Eibar

Nejlepší trenér - Ancelotti

Reagovat
Moshe Dajan

Flicker dnes rozjede svoje hříšné paso doble s Laportem a pokosí Valencii 2:1.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
herbage

Ta nominace Barcelony na zápas, to je nějaký joke? Proč není Olmo zaregistrovaný, když je dle Laporty vše "back to normal"?

Reagovat
LAM

Stegen-Balde,Cubarsí,Martinez,Kounde-Bernal,Cassado,Ferran-Raphinha-Lewa,Yamal.¨

Jako jestli s touhle zálohou budeme brát body,tak všechna čest. Začátek sezóny a máme 4 hráče mimo.................

Reagovat
Jordi Alba

Solid sestava, gratulace Realu.

Reagovat
Gazdo

Ak ziskame body budem rad a prekvapeny

Reagovat
Jordi Alba

Za možný číslo.

Reagovat
Jordi Alba

Množný.

Reagovat
patas92

Ban

Reagovat
Jordi Alba

To je novej termín EF, něco jako "nedovedu si představit, že..." titul jde samozřejmě k nám.

Reagovat
patas92

I tak bych ti ho dal preventivně, ať jsem tady nejlepší cule

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kejza

Vlastní gól začíná mít na čele střelců solidní náskok

Reagovat
Mateo16

Gündogan has told Barça to let him leave. He wants to leave the club before the window closes.

Pekne

Reagovat
technecium

Super zprava, uvolni misto mladsim

Reagovat
ADM

Čo je na tom super?

Minulú sezónu to bol náš najlepší záložník, takmer aj hráč. Minimalne jednu sezónu v sebe určite ma

Reagovat
Visca el barca

Přišel s tím sport

Reagovat
technecium

Ani jeden titul pravděpodobně nedáme s ním natož bez něj. A radši dám ty jeho minuty někomu, kdo tu může být na top úrovni i za 3-5 let, kdy už máme lepší vyhlídky. Takhle se mělo přistoupit i k Lewovi.

Reagovat
Cracker10

Minulou sezonu byl nas jedinej dobrej zaloznik ty joudo.

Reagovat
technecium

Na pozici v lize s ním nebo bez něj by se nic nezměnilo.

Reagovat
LeonardoUžoa

Z Barcy jde letos strach

Reagovat
Mass

Cubarsí už druhá střela na vlastní bránu

Reagovat
Gazdo

Boha tiez to musia davat 21:30… ja uz nie som najmladsi a pokial byva futbal takyo vecer mam problem

Reagovat
Jordi Alba

Jako koukat se na tohle ještě chvilku po 23:00, to už musíme mít nějakej ten masochismus.

Reagovat
Gazdo

Tak ja regulerne uz vacsinou ziadny sport nedavam takto vecer. Futbal este vydrzim do takej 22-22:30 ale akonahle by som pustil cyklistiku tak zarucena smrt do 10 minut. Formule vydrzim vacsinou do 21:30 deti vo mne proste zabili vsetku energiu ktoru som kedy mal

Reagovat
Jordi Alba

Kolik jich máš?

Reagovat
Gazdo

Dve. A obaja su ako elektricke mysi naspeedovane. Neposedia ani sekundu, v noci to nespi a cez den to otravuje ja zrejme budem vladat pozerat futbal az tak za 15 rokov

Reagovat
Jordi Alba

To je cca tak o 2 víc, než si dovedu představit. .

Reagovat
Gazdo

Tiez to mam podobne

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

21:30 je v poho, horší jsou ty sobotní termíny

Reagovat
Gazdo

Pre mna nie. Ja mam bohuzial aj kvoli detom a praci rezim nastaveny tak ze chodievam spavat o desiatej a pokial nejdem tak napr pri dobrom seriali vydrzim hore aj dlhsie ale sport ma jednoducho zarucene uspi

Reagovat
Mass

Duro má teď štěstí, že to byl ofsajd, protože taková minela by se dostala do zpráv.

Reagovat
LeonardoUžoa

Duuuritooo

Reagovat
Cracker10

Easy money

Reagovat
Mass

Sem rád, že dneska si Barca analyzovala jen čárovýho

Reagovat
Messiáš

Valencie zatím zaslouženě. My kromě střel z dálky nemáme absolutně nic

Reagovat
Mass

VAR

Reagovat
Mateo16

Inigo a Blade

Reagovat
Mass

Tenhle Blade je pěkně tupej

Reagovat
Jordi Alba

No, naštěstí je to Valencia, takže je tam šance, že je rozhodčí v druhým poločase nějak pojebe, jako je to skoro pokaždý proti Barceloně nebo Realu.

Reagovat
Mass

Už to tam máš

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Mateo16

Wau Cubarsi

Reagovat
Visca el barca

Robert

Reagovat
Messiáš

Dobré vyrovnání do šatny. Najs

Reagovat
Jordi Alba

Raphinaldinho a Lewangoalski už válej.

Reagovat
MystycMac

Valencia katastrofa to kludne mohlo byt 3:0 a ešte si nechajú dať do šatni gol Barca si to v druhom polčase pohode uhra na 3 body...

Reagovat
sensei25

Gundogan,Gavi,Araujo,De Jong,Pedri.Sa tesim ked sa vratia a schuti sa zasmejem ako real rozjebeme v el clasicu.Bez zalohy tazkych superov neporazia.Nezabudni misnho napisat aky je Bellingham top zaloznik,lebo ti fakt najebem uz:-):-):-)

Reagovat
Visca el barca

Misinho je panic

Reagovat
Pithivier

A ty zas kokot, rekl bych ze on je na tom lip jak ty

Reagovat
Visca el barca

Ty mě znáš?

Reagovat
Pithivier

Dikybohu ze ne, ty tve neobjektivni zvratky co tu pravidelne blejes bohate staci jen si vzpomen jak i ten autista Busby si s tebou vytrel prdel a splachnul do hajzlu kdyz FdJ mel prestoupit k Uckam, potreboval bys to znovu

Reagovat
Visca el barca

No a přestoupil? Já jsem v té kauze tvrdil, že nepřestoupí. A Busby furt mlel ty svoje pohádky.

Reagovat
Pithivier

Nejde o to jestli prestoupil nebo ne, ale o to ze ti chybela uz tehdy pokora, a proto rikam, ze bys to potreboval znovu, hrozne toxic proste

Reagovat
unk

Ti 5 hraci spolu podla mna este nikdy netrenovali

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Bez zálohy se hrát nedá(aspoň že Bernal vypadá do budoucna hodně dobře na DM) a Ferran je tam úplně zbytečně.Potřebujeme aby se konečně vrátili zranění a to LW, jinak tam nemá kdo hrát.

Reagovat
Visca el barca

LW je nutnost:

Reagovat
Jordi Alba

Campeones, Campeones ole ole ole

Reagovat
patas92

Lewandowski > Mbappe. Case closed

Reagovat
Messiáš

Cubarsi hodně neopatrné. Bylo by to přísné, ale pochopitelně by si ji rozhodčí v pohodě obhájil

Reagovat
Cracker10

Jasna zluta a ven. Rozhodci magor.

Reagovat
Messiáš

Asi jo. Mě uniklo, za co dostal první. Je to první zákrok, tak rozhodčí většinou nechce dávat hned druhou a redku, ale stejně jí asi vidět měl.

Chápu frustraci Barajy a fanoušků

Reagovat
MystycMac

Cubarsi jasná druha žlta to čo je ??????

Reagovat
Mass

No to už ale rozhodčí docela Barcu tlačí ne?

Reagovat
Jordi Alba

Děláš, jako kdybych tě na to nepřipravil.

Reagovat
Mass

Sem myslel, že stačila ta penalta

Reagovat
Laliga

Reagovat
MystycMac

Teraz lakeť martineza ??? asi už každý pochopil kade bude voda tiecť...

Reagovat
Cracker10

Tak snad nebudem naivni ne?:) fotbal je byznys a musi se tomu trochu pomoct

Reagovat
Messiáš

Vsadils?

Reagovat
Cracker10

Jo ale fandim Barcelone.

Reagovat
Cracker10

Proto taky vsazim nejvic na Real

Reagovat
Messiáš

já si pamatuji, jak si to suše zvládl na otočku v El Clasicu a proti PSG, no

Reagovat
Jordi Alba

Baldé MOTM, neskutečnej. Jenom škoda, že zahrál 60 minut a zas bude out.

Reagovat
MystycMac

Ale Cubarsi dobre poleno komédia naňho pozerať

Reagovat
Messiáš

já si pamatuji, jak si to suše zvládl na otočku v El Clasicu a proti PSG, no

Reagovat
Messiáš

Pardon, reakce na Crackera

Reagovat
Cracker10

Minulou sezonu jsem hodne vsazel na Real a hodne proti Barcelone, Realu se pomaha nejvic a to se musi vyuzit a navic ty zavery maj opravdu fantasticky, vybornej zisk jsem mel:)

Reagovat
Mass

Tam musej bejt mizerny kurzy na Real?

Reagovat
Cracker10

Musis davat v prubehu zapasu a kdyz prohravaj, pred zacatkem zapasu temer nesazim.

Reagovat
Ed_Hazard

To v "priebehu zápasu" ale platí všeobecne, nie iba pre Real. Ja som včera skásol krásne na Barcelone, BVB, Benfice, Celte, St. Pauli, Leverkusen a hlavne AC Všetko som dal LIVE na neprehry po tom, ako dostali góly. Síce mi utiekol Southampton a West Ham, ale stále sa to vyplatilo Nevýhoda ale je, že to zaberá množstvo času - nakoľko musíš na to čumieť a počkať, kedy ti ten kurz začne dávať zmysel. Na druhej strane, často sa stane aj to, že kým ti začne dávať zmysel, tvoj tým vyrovná Neviem či som si tento bug v matrixe všimol neskoro a toto sa dialo vždy ale začal som tieto stávky skúšať asi od polovice minulej sezóny a uvedomil som si, že je tam hodne dobrá úspešnosť.

Reagovat
Cracker10

Jj urcite to plati takhle na hodne tymu, ale ja sleduju Barcu a Real pres 20 let tak si troufnu ze uz tomu trochu rozumim:) a jak rikas nemam na zbytek proste uz cas. Musi se vsazet jen na jeden zapas a hlavne s kurzem, kterej ma smysl, jinak se na tom vydelat neda.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz rovnaký prípad s PSV. Prehrávali 1:0 a práve vyrovnali na 1:1 Ale tam mi to moc zmysel nedávalo, nakoľko v 52. min bol kurz na neprehru 1,21.

Reagovat
ADM

Iňigo snad prvý a posledný zápas

Reagovat
Visca el barca

Je hrozný. A ještě je strašně namachrovaný.

Reagovat
Ed_Hazard

216 prispevkov

Reagovat
Gazdo

Prvy a posledny krat v sezone

Reagovat
Well

Krejčí přiláká pozornost trošku.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois,Carvajal,Rudiger,Militao,Mendy,Tchouameni,Valverde,Bellingham,Vini Jr,Mbappe,Rodrygo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

Miliao To som zvedavy co teraz spravi

Reagovat
ADM

Vylejte ho von a ban na celu sezonu

Reagovat
Hombres

První kolo, 7.minuta zápasu a Vinicius opět klasické chování...

Reagovat
misinho7

No útočna štvorka zatiaľ pekne

Reagovat
unk

3 LW na lavom kridle a obrana je z toho v pici

Reagovat
wyqinac

tam je uplna louze v tom vapne z ty levy strany, ne? nebo se mi to zda?

Reagovat
unk

Zhodou okolnosti bude rovnaka na opacnej strane v druhom polcase

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna na levé straně...

Reagovat
wyqinac

Skvele talentovany Endrick? Fifa 2011 vibes

Reagovat
JackBlack

Trenér Mallorcy vypadá jak ten borec, co ho ve Vodnim světě zabil Costner, když chtěl klatit tu ženskou výměnou za hlinu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Messiáš

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Malorka je v koncovke tak velmi zufala ze nie je mozne aby nam dali gol

Reagovat
MystycMac

No len to platí aj o Reale jedna haluz tam padla akurát...

Reagovat
misinho7

Nie je to zle ale je na čom pracovať. Útočná štvorka si ten futbal užíva a paticky a všetko možné im ide ale niekedy by mohli riešiť skôr. Ale je výhoda mat vlastné troch hráčov ktorí vedia výborne 1vs1.

Hori ale trochu obrana keďže ta trojka nebrani

Naopak Jude zatial naj, zas je všade.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mateo16

Pozerat sa na to sice neda ale stacit to proste bude pretože s trojzubcu tam niekto vzdy da gol

A kvalita od 8 + muzstva v tabulke neexistuje a teda nie je mozne aby sme dostali gol

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Messiáš

Mallorca kouše, mohlo jí tam i něco spadnout, ale Courtois zatím s přehledem. Líbí se mi Asano, to by mohla být slušná posila.

Reagovat
O.Giroud

bude

Reagovat
kaja900

Gól z rohu který neměl být, krása

Reagovat
misinho7

ach

Reagovat
Laliga

Toto je pravidlo, keď som videl že nariadil roh, už som nadával popredu. Môže byť 100 rohov a nedostaneme gól, keď príde roh ktorý nemal byť nariadený dostane 9/10x

Reagovat
kaja900

Reagovat
Visca el barca

Prý nemohou dostat gól. Mateo krása

Reagovat
sensei25

Ako chce s touto zostavou real hrat proti silnym superom nechapem.

Reagovat
sensei25

Guler na plac a Rodrigo si moze rovno kufre pobalit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
MystycMac

Tie Viniciusove strely

Reagovat
r3

Este raz povie Grejf, tak si ho najdem.

Reagovat
ADM

Fu Carvajal zaujimavy center toto ma vždy fascinovalo, ako sa im podari miesto 16ky trafiť rohovú zástavku

Reagovat
MystycMac

Real pekne tečie ...Barcelona dokázala vyhrať extrémne náročný zápas na Valencii v oklieštenej zostave a Real sa trapi z Mallorkou....

Reagovat
Well

Tak zrovna s Mallorkou se venku hraje blbě.

Reagovat
MystycMac

Valencia je horši super ...tam Real takmer vždy body stráca.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Well

Tak je nicméně když se podíváš na zápasy Barcy a Realu s Mallorkou venku, tak je to většinou o gól nebo remíza, takže to není zase takové překvápko, že se trápí zrovna tady.

Reagovat
Mateo16

2 striedanie v 87 minute ty vole tie stredania Ancelotti su na facku

Reagovat
Cracker10

Taky nechapu, kurva drat.

Reagovat
Mateo16

Proti Atalante to iste

Reagovat
Manik...

A přitom tam má slušné hráče.

Reagovat
Manik...

Po delší době koukám na La Ligu a to se nedá. Mallorca v 9 lidech brání vápno a nevyleze za půlku. Se nedivím, že Španělské kluby chtějí Superligu. Tohle je fakt děs. V PL hráči nejsou tak techničtí, ale aspoň se snaží útočit.

Každopádně Real slabota. Tato sezóna bude náročná. Něco tomu chybí. To brazilské blbnutí nic neřeší.

Reagovat
Well

Tak hrají vždycky, beton a centry na Muriqiho.

Reagovat
Messiáš

Kolik procent ze zápasu si viděl? Mallorca si od momentu, kdy prohrávala šla za vyrovnáním, z brejků dost hrozila a mohla i vyhrát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe ten zápas bavil?

Reagovat
Messiáš

Ano, líbil se mi výkon Asana, Mojicy, Dardera. Ve středu pole byli schopni využívat děr, které vznikaly po pomalém vracení se útoku Realu a hezky to přečíslovali. Tohle nebyl, až na vyjímky žádnej autobus. Vždyt i na Xg je to hodně podobné a byly momenty zápasu, kdy Mallorca Real dokázala zatlačit, měli více střel apod.

Chápu, že jste se nejspíš těšili na to, co předvede Fantastic 4 a z toho pohledu bych třeba byl taky trochu frustrovaný. Když se dostali do vápna, tak byli cítit a je podle mě jen otázkou času než si to sedne. Pochopitelně tam mohla být i unava ze Superpoháru. Mallorca ale určitě kvalitu předvedla

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Laliga

To ale nemení nič na tom že podnikala tie brejky v dvoch ľudoch a zbytok čakal v tom svojom vápne . Za stavu 1:0 ich Real nechával hrať, lebo sa ich snažil vytiahnuť, no po góle Muriqiho už to bol des. Mallorka hrala skvele s tým čo má. Povedal by som že si vo finále zaslúžili tie tri body viac ako my. Ale taktika bola jasná, niečo ako Real proti City

Reagovat
Well

Hrají tak několik let, mají výborný blok a rychle protiútoky + k tomu Muriqi, který je schopný dát gól z ničeho. Nevím jestli to bylo tuším předloni, kdy Nacho dal ten vlastňák a pak to byl totální beton?

Reagovat
Phillipinho

Na co si to koukal? Mallorca hrala s Realem zcela vyrovnanej zapas a xG mela takrka stejne

Reagovat
Cracker10

Ani jedna sance? Zajimavy.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
MystycMac

WTF ??? hneď Červena ? to mal mat AJ MAffeo potom Real dobra Hanba

Reagovat
Well

Zákrok nohou tak vysoko úplně jasná redka.

Reagovat
Laliga

Čiastočne má ale pravdu v tom, že Maffeo mohol ísť takisto von. To bol zákrok ktorý nemal nič spoločné s hrou.

Reagovat
Foppy

Reagovat
Vinci

Na to se nedalo koukat

Reagovat
Zyqen

Gulet, Diaz a Endrick si užijú lavičku do sýtosti max. 10 min. v každom zápase

Reagovat
Zyqen

Guler*

Reagovat
Laliga

Arda s Brahimom s i zahrajú dosť. Endrick na viac ako 10 minút nemá. Osobne nechápem jeho zotrvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius ani Rodrygo taky na víc jako 10 minut neměli. Na hostování by mohl dopadnout jako Reinier.

Reagovat
CHONG

Jsem na dovolené, viděl jsem posledních cca 20 minut a teda celkem zoufalost

Reagovat
Patt

Jak toto mužstvo mohlo vyhrát z posledních 3 ročníků LM 2 x, to nepochopím. Tam není nic. Barcelona může klidně vyhrát ligu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Mojica je strašně nedoceněný hráč dlouhodobě, ale paradoxně mu to vždy jde spíše v klubech, kde se o něj tolik neočekává. U něj jsem si ale vždycky říkal, že má na velkoklub. Asano výborný a jsem rád, že chytá Greif.

Na ty 4 v Realu se hezky kouká, když mají čas a míč na kopačkách, ale pro obranu a zálohu další hvězda je pochopitelně další zátěž a behání navíc. Rodrygo dneska asi nejlepší, ale s tou kvalitou, kterou má Ancellotti na lavičce, měl reagovat dříve.

Čekám ale, že si to v pohodě u nich sedne, takže každá ztráta dobrá

Reagovat
Jordi Alba

Mojica byl vždycky v Gironě jeden z nejlepších na hřišti, hrozně nedoceněnej hráč. Ten fotbal Atalanty vypadal přesně pro něj, škoda, že to nějak nevyšlo.

Reagovat
Laliga

Reagovat
Messiáš

Já si ho pamatuji takhle už i v Rayu. On je jedním z těch hráčů společně s Jeffersonem Lermou, na kterých jsem rád ukazoval nesmyslný hype vůči Premier League ze strany Transfermarktu. Hlavně u Lermy, kdy jej po podarenem MS koupil tym z PL, kdyz měl "hodnotu pár stovek tisíc" za 20 mega, to bylo šílený.

Jsem rád, že aspon Mojica je v La lize, Arrassateho fotbal mu bude svšdčit, na druhéch beku s dalším ex hráčem Girony Maffeem, to věřím bude dobrá dvojka

Reagovat
Jordi Alba

Vypracovat beky nám jde, to je pravda. Maffeo, Mojica, Porro, Arnau, Miguel.

Reagovat
patas92

Takže registraci Olma musí udělat místo nejlepší hráč minulé sezóny Gundogan, protože nikým jiným to jednoduše není možné. Achjo

Reagovat
blaugrana

Gundo ma svoju cest narozdiel od takeho De Jonga, Lengleta ci Torresa. Je to smutne, ale vraj berue 20 brutto a hodne pomôze, ked sa ten plat skrtne a mozno da prilezitost este na pripadne LW ci DM. A taktiez viac miesta pre Fermina, co je len dobre.

Reagovat
EaP

Neverím , že ho vedenie chce vyštvať. Ak by chceli niekoho odstreliť , bol by to Lewa nakoľko sa mu opäť zdvíha plat. Tam to skôr chápem tak , že Hansi mu načrtol , že už nebude mať pri tej konkurencii toľko minút a príchodom Olma sa to rozbehlo. I keď už na ME fyzicky strácal . Predsa len , už o dva mesiace ma 34 rokov. A keď chceme hrať na dvojpivota niekto behavý bude musieť hrať hore. Ťažko povedať . Pravdu sa zrejme dozvieme o niekoľko mesiacov . Ak ho fakt klub vyštval , určite sa časom k tomu vyjadrí . A ak sa nevyjadrí , bude to znamenať , že jeho odchod mal čisto športové dôvody .

Reagovat
blaugrana

Lenze za Lewu nie je ziadna nahrada bohuzial a tie goly treba. Bude urcite zasa ako päst na oko, ale tie goly streli. A co sa zalohy tyka, tak tam je alternativ dost. Gundo uz par krat povedal pravdu na tlacovkach a vedenie z toho isto nadsene nebolo. Kazdopadne to znamena zvolnenie tretieho najvyssieho platu a priestor pre Fermina, takze zo beriem pozitivne. Olmo, Pedri su skleneni a Gavi na tom bude Boh vie ako. FdJ, k tomu sa skoda vyjadrovat.

Reagovat
Visca el barca

Asi jo. Máš pravdu. Ale to RB a LW by to udělat chtělo.

Reagovat
Visca el barca

Frenkie mi vadí čím dál víc.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
blaugrana

Ta supiska AM vyzera hodne dobre, ale chyba mi tam lavonohy stoper aaaa Lenglet!

Reagovat
Messiáš

Ponorka s Atleticem zatím super špíl

Reagovat
Phillipinho

Bez dalsiho stopera, ktery udela kvalitativni rozdil to nepujde. V roce 2024 nemuze hrat v zakladu Witsel a Azpilicueta…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele