Krutá zpráva pro Scamaccu, s poraněným kolenem bude minimálně půl roku mimo hru

05.08., 23:07
Aktuality
Gianluca Scamacca (© AFP)

Italský útočník Gianluca Scamacca z Bergama si přetrhl přední zkřížený vaz v levém kolenu a bude mimo hru minimálně šest měsíců. Účastník letošního mistrovství Evropy se zranil v nedělním přípravném utkání proti Parmě. Atalanta uvedla, že se dnes podrobí operaci.

Hráči Bergama v minulém ročníku vyhráli Evropskou ligu, k čemuž Scamacca pomohl šesti góly. Bývalý hráč Sassuola, Janova či West Hamu se trefil také dvanáctkrát v italské lize, v níž Atalanta obsadila čtvrté místo a kvalifikovala se do Ligy mistrů.

Na Euru v Německu, kde úřadující šampioni Italové vypadli v osmifinále, dvanáctinásobný reprezentant Scamacca neskóroval.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Pozor skluz!!!

Synek má pech.. mimo bude skoro celou sezónu.

Reagovat
Alons0

Aspoň bude mít více času na tetování.

Reagovat
wwwx

Čas by měl, ale místo mu dochází.

Reagovat
Rudnevs

Som zvedavy, jak typek bude vyzerat az bude stary. Nemyslim to ani v zlom, len som proste zvedavy. Teraz je ta velka era tych tetovani a uznavam, ze Scamacca zatial vyzera badass, ale kto vie, ako to zostarne a ci to vsetci nebudu raz lutovat Zatial mame vzorku vlastne na Beckhamovi a ten s tym vyzera stale super, ale zas on este az tak stary neni.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to hnus, jen se snaží lidí ze sebe dělat drsnáky že si tam dají nějaké drsné obrázky na kůži ale to je jen můj názor

Reagovat
Rudnevs

Ako takto, mne sa to celkom paci, ked to je pekne spravene. A zrovna napriklad Scamacca vdaka tomu v zenskych ociach velmi stupol Len teda sam by som si to asi nedal, lebo proste nie som ten typ, ja sa snazim byt prirodzeny elegan. A podla mna to väcsinou ti ludia olutuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

Porazili sme dnes nejakých anglických vidlákov z League one 4:0

Negatíva:

-Zalewski dal nejakým zázrakom asistenciu, ale je to stále rovnaký drevák. Snad sa nájde niekto, kto za neho dá pár šupov a pôjde.

- Ešte horší ako Nikolka bol Tammy. Chalan je úplne v prdeli, on sa nevie presadiť ani proti obrane z tretej ligy.

- Toffifee dal gól, ale inak je pre mňa zatiaľ asi najnudnejší stredopoliar akého v Ríme pamätám. Keby sme mu dnes dali na dres meno Pagano, nikto si nevšimne túto kulehu

-Bove hrozne chce, ale hrozne mu to nejde. Jeho futbal ešte zráža to, že je neskutočne pomalý. Pre Everton bude dobrý.

Pozitíva:

- Mlaďosi na bekoch. Buba Sangare mal dnes 17 a po mesiaci prípravy na ňom vidieť, že to je fakt veľký talent. Dnes by som povedal, že jeden z najlepších na ihrisku. Dokonca mám mrle v zadku napísať, že by mohol zostať ako dvojka na pravého beka. Snad sa mu ale nájde niečo v dospeláckom futbale, pretože zmysel, aby šiel do primavery, nevidím. Dahl má obrovské sebavedomie a fyzický fond, lieta hore dole, stále s hlavou hore. Výborný do kombinácie.

-Pisilli ďalší gól. To je nuovo Simo Perotta jak vyšitý. Poslal by som preč Boveho a jeho si nechal.

- Okrem toho, že Soule s Dybalom sú furt pri sebe na každej fotke z tréningu, nepohnú sa od seba ani počas zápasu. Soule okrem toho že je driblér, tak vidí ihrisko ako málokto. Ten druhý polčas s ním na krídle, Dybalom na false 9 a Elsh na druhom krídielku už niesol v sebe veľkú kvalitu. Ešte jedno pravonohé krídielko a Rabiot, a ten team vyzerá od stredu poľa vyššie veľmi dobre.

Reagovat
Largo

Zápas jsem neviděl, tak hodnotit nebudu. Le Féemu bych dal čas, on se do toho dostane. Jinak ve všem souhlas.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
pastal

Já bych si Boveho nechal zas tak pomalý není, raději Bryan do ...

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Pozor skluz!!!

Soule je ten Dybala, kterého jsme všichni chtěli z Palerma. Loni měl mít aspoň 10 áček, ale k sobě měl kopyta, ty ulice tam posílá furt.

Rabiot nebyl vážně, že.

Enzo bude v pohodě v sezoně.

Buba na to ještě nemá, chce to rok v B na otřískání. Klidně i v C, tam to bude větrat, nebojí se, chce hrát. Dahl bude fajn a viditelně zcela chápe co chce Dani po Angelinovi, pro kterého je to celkem přirozené - stažení na falešného záložníka.

Pisilliho tajně zbožňuji už dva roky.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rabiot by v tomto tíme vynikal a pre nás to bol ten B2B stredopoliar, ktorého v tíme nemáme. Na sezónu, pri trošku rozumnejšom kontrakte, by som do toho šiel.

Ešte by som vzal aj Maguirea a Wan Bissaku, ale to už tu asi dostanem ban

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ok, tam se rozhodně neshodneme. Rabiot je za mě dvakrát dražší Cristante (bez bonusu matce), který se jednou z 5 zpětných přihrávek rozhodne rozběhnout se s míčem dopředu. A ani si nemyslím, že by mu seděl nátlakový fotbal, který asi chceme hrát. Dozadu velmi průměrný, dopředu je to o těch dvou průnicích a občasném gólu.

Wan Bissaka je asi ok. Maguire byl spíš pro Moura.. bere 6,5 v čistém a je o 3 roky starší než Smalls, když přicházel.

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

Mě se včera nejvíc líbil Darboe, pohybově vypadal skvěle, dirigoval hru, správně si vybíral prostory pro přihrávku, Barnsley mělo v první půli vyšší postavení a tlačili na rozehrávku AS, přesto byl první krok přes Darboa možný vždy a hra končila výše u Lorenza, Féeho nebo na křídlech. Chtěl bych ho vidět vedle Paredese, dát mu šanci. Bohužel se neustále píše o jeho odchodu.

Féčko se zatím jeví jako zbytečný hráč, nicméně stále čeká na svou roli. A taky jednom kuse naskakuje po boku Zalewskiho s Costou, netřeba ho odepisovat předčasně.

Zalewski není problém, jeho hra samozřejmě ano, ale má poslední rok smlouvy, 300k ročně,v posledním týdnu mercata jej nebude problém udat, může jít i do Belgie, Serie B. Tammy je hlavou v AC, přestup se musí dotáhnout dřív, než zjistí, jaké je to poleno.

Sangaré zatím bojuje o jedničku na pravém beku pro první zápasy, jen je škoda, že ho doposud nikdo neprověřil. I kdyby ale nakonec zůstal jen jako trojka, čas v zápasech dostane. Může hrát vlevo i vpravo, beky budeme často střídat, Celik je časovaná bomba a očekávaná posila bude potřebovat čas na zapracování, Buba je zde od začátku přípravy, určitě zůstane.

Costa je napříč celou přípravou ve všech soubojích dost měkký, čekal jsem od něj o něco víc po tom hypu na jaře. Snad se najde rozumná hostovačka. Potřebuje si zvyknou na dospělý fotbal, vyhrát se, pak se můžeme začít bavit o jeho šancích v áčku.

Nechci, aby Bove šel, v přípravě není špatný. Hlavně má atributy, které nikdo jiný v týmu nenabízí. Už jen jeho chaotický pohyb včera vytvářel prostor pro kombinaci mezi Argentinci. S míčem to není ono, ale to bych řekl tak o 3/4 týmu. Stále má 22 let, chybí mu jedna pořádná sezóna v dospělém fotbale.

Pisilli je budoucnost. Ale bojím se o jeho letošní vytížení. Jasnou pozici a post mají v týmu vedle obránců jen Soulé, Stephan, Paredes a Dovbyk. Zbytek bude asi tvořit elektronový mrak mezi šestkou a devítkou nebo co to Daniele zamýšlí, mohl by hrát v EL a bojovat o minuty v lize, ale stejně tak by mohl dopadnout jako Bove s Darboem před ním.

Největším negativem včerejšího utkání byla sestava Burnley. Průmerný věk základní jedenáctky 21,5 let, k tomu jen dvě střídání během zápasu. Převážně šlo o hráče U21 doplněné o pár členů širšího kádru, v pátek začínají ligu a podle toho k tomu přistoupili.

Rabiota beru jako vtip, klub "kam s ním" by získal dalšího člena, ještě za raketu. Harry Mekgajvr by se hodil do Interu nebo Mouovi do doubledeckeru, ale AS se snaží celou přípravu rozehrávat od gólmana a přitáhnout si soupeře, Ndickovi to včera dělalo problém, dát mu za parťáka Harryho nepovažuji za dobrý nápad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele