Kewell doplatil na špatné ligové výsledky, v Jokohamě vydržel necelých sedm měsíců

16.07., 12:05
Aktuality
Harry Kewell (© AFP)

Australský trenér Harry Kewell vydržel u fotbalistů Jokohamy Marinos jen necelých sedm měsíců. Finalista asijské Ligy mistrů dnes informoval, že bývalého hráče Liverpoolu propustil. Klubu se nedaří, v tabulce japonské ligy je až dvanáctý se ztrátou 20 bodů na první místo.

Marinos přitom v květnu sahali po triumfu v Lize mistrů, jenže po domácím vítězství 2:1 nad Al Ainem prohráli v odvetě v Emirátech vysoko 1:5. V lize pak přišly čtyři porážky za sebou a ani nedělní výhra 4:1 nad Kašimou už Kewella ve funkci neudržela.

Před Kewellem vedli jokohamské mužstvo jiní australští trenéři Ange Postecoglou a Kevin Muscat, oba s ním získali titul. Na Muscatovo místo nastoupil pětačtyřicetiletý Kewell na konci prosince, nyní ho na lavičce dočasně nahradí John Hutchinson.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
raduinho

To má za to, že si tenkrát vzal Šmicerovo číslo.

Reagovat
eder

Ano, boží mlýny mu to teď spočítali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele