Kairinenova střela byla gólem z říše snů, napsal německý list Bild

Včera, 22:06
Aktuality
Oslavující Qazim Laci a Kaan Kairinen (© Christian Kaspar-Bartke / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Hráči Stuttgartu si v zápase Ligy mistrů na Spartě vylámali zuby. Branka, kterou Kaan Kairinen srovnal ještě v prvním poločase na 1:1, byla gólem snů. V komentářích k druhému utkání ligové fáze ve Stuttgartu to dnes napsala německá média.

"VfB Stuttgart při prvním domácím zápase v Lize mistrů po více než 14 letech vytouženého vítězství nedosáhl," napsala k zápasu stanice ntv. Podle listu Stuttgarter Zeitung si fotbalisté z hlavního města spolkové země Bádensko-Württembersko na Spartě "vylámali zuby".

List Süddeutsche Zeitung označil výkon Sparty ve švábské metropoli za "snový". Enzo Millot, který druhý tým uplynulé sezony německé ligy poslal v sedmé minutě do vedení, se postaral o "švábský začátek snů", ale Sparta nakonec vyrovnala.

O to se podle novin postaral Kairinen "brankou snů před 60.000 diváky". Fotbalisté Stuttgartu měli v zápase problémy a také velké štěstí. "Veljko Birmančevič totiž trefil hlavičkou jen břevno," napsaly Süddeutsche Zeitung. Také podle bulvárního listu Bild byla Kairinenova střela gólem z říše snů.

List Frankfurter Allgemeine Zeitung napsal, že fotbalisté VfB rozehráli svou partii ideálně. "Uprostřed fáze, kdy se zdálo, že převzali kontrolu, padla vyrovnávací branka. Kairinen vstřelil gól z přímého kopu nádherně do pravého horního rohu," napsal list.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
delfin

Ten Laci, než to Kaan kopne.

Reagovat
Rudnevs

Zrejme napisali Traumtor, co je v Nemecku bezne oznacenie pre skoro kazdy pekny gol. Cize az tak poeticky sa nad tym nerozplyvali, ako to nadpis naznacuje

Reagovat
Unai

Reagovat
kilobyte

Jen ať se předhání, kdo dá hezčí gól. Příště očekávám od někoho nůžky z hranice vápna a nebo gól z půlky.

Reagovat
Moshe Dajan

Olatunji dá nůžky z půlky a Krasniqi bude první hráč v historii, komu uznají gól, přestože střelou pouze zlomí břevno napůl.

Reagovat
kilobyte

Jestli někdo zlomí břevno, tak to bude Ryneš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele