Juventus zvažuje náhradu za Bremera, na seznamu údajně je i Škriniar

Dnes, 11:33
Aktuality
Milan Škriniar (© Profimedia / Victor Joly / DPPI FOOTBALL)

Juventus přišel minimálně pro většinu ze zbytku sezony o Bremera a není vyloučeno, že v nadcházejících měsících přivede náhradu. Italská média už spekulují o konkrétních jménech a jednu z variant představuje i Milan Škriniar.

29letý stoper italskou nejvyšší soutěž velmi dobře zná, rok a půl strávil v Sampdorii a šest sezon patřil mezi opory Interu Milán. Loni v létě odešel zdarma do PSG a nehraje důležitou roli v plánech trenéra Luise Enriqueho, letos proto nastoupil jenom ke dvěma zápasům.

Pro Juventus by mohl představovat překážku především fotbalistův plat, Škriniar si v hlavním městě Francie přijde ročně na deset milionů eur a další finance si může vydělat díky bonusům. Jeho jméno není v souvislosti s odchodem z Paříže spojováno poprvé, v srpnu o přestupu neúspěšně jednal saúdskoarabský Al Nassr.

Stará dáma minulý týden vyhrála v Lipsku a za tři body zaplatila ztrátou Gleisona Bremera. Brazilský obránce si vážně poškodil kolenní vazy a v úterý absolvoval úspěšnou operaci, na trávníky se vrátí nejdříve za šest měsíců.

"Je stále velmi brzy na řeči o tom, jestli přivedeme nějakou náhradu. Uvidíme, jak na tuto ztrátu tým zareaguje a jestli se v lednu naskytnou nějaké konkrétní možnosti," řekl na téma případné nové posily ředitel Cristiano Giuntoli.

Škriniar podle médií není jediným obráncem na seznamu Juventusu, v hledáčku turínského klubu údajně jsou i Jakub Kiwior (Arsenal) a Sam Beukema (Bologna).

Autor: Tomáš Pavlík / gazzetta.it

Komentáře (5)

Přidat komentář
sergi

Hahaa, tu by Milan dokonal svoj ... (ani neviem ako to napísať) voči Interu. Na druhú stranu vidieť, že v PSG je momentálne chcený asi ako pásomnica.

Reagovat
MoonKnight

Do toho, ať jde. V PSG krásně ukazuje, jak moc mu pomohla taktika Conteho a Inzaghiho. Neříkám, že je špatný, ale top obránce není.

Reagovat
Grahf

Expert sa hneď pozná. Najlepší bol pod Spalletim (4-členná obrana).

Reagovat
Hachim Mastour

Nech si ide aj do Juve mne to je jedno. Aspoň si budem môcť povedať, že Slovák hral v dvoch talianskych velkokluboch. Ale bol by som rad, keby šiel do Neapolu, I keď neviem v akom stave majú obranu

Reagovat
Petrinho17

Keď mohli hrať Baggio, Vieri, Ibrahimovič, Cassano, za Juventus, Inter aj AC, resp. aspoň za 2 z týchto tímov napr. Inzaghi, Zambrotta, Pirlo, Bonnuci, Di Canio, Panucci, Seedorf, či samotný Meazza a žiadne veľké škandály to neboli ( jednoducho v Taliansku tá rivalita nie je až taká veľká ako napríklad Barcelona - Real ) tak prípadný prestup Škriniara tiež nebude žiadne prekvapenie a škandál. Len tu sa z toho robí obrovské haló ako keby sa to nikdy nestalo ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele