Juventus se stal obětí hackerů. Fanoušky italského klubu zaskočil příchod Gülera

Včera, 18:07
Aktuality
Arda Güler patří k velkým nadějím Realu Madrid a tureckého fotbalu. (© Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Anglický účet Juventusu na sociální síti X se stal obětí hackerského útoku. Během pondělního odpoledne byla zveřejněna série neautorizovaných příspěvků včetně oznámení o příchodu tureckého křídelníka Ardy Gülera (19) z Realu Madrid. "Stará dáma" následně potvrdila, že její anglický účet na platformě X byl napaden hackery.

"Juventus koupil Ardu Gülera," stálo v oznámení italského klubu. Zpráva o příchodu tureckého klenotu z Realu Madrid se však nezakládala na pravdě. Ve skutečnosti došlo k hackerskému útoku na anglický profil Juventusu na sociální síti X.

"Vítej v Juventusu, Ardo Gülere! Vycházející fotbalová hvězda je nyní součástí rodiny #Juventus! Jste připraveni společně tvořit historii na této nové cestě?" Tak zněl tweet zveřejněný v pondělí odpoledne.

"Náš anglický účet byl napaden hackery. Prosím, ignorujte nepravdivé informace zveřejněné na @juventusfcen. Pracujeme na vyřešení problému," napsal klub v příspěvku o několik okamžiků později.

Autor: Jiří Vojík / ANSA/flashscore.pt, football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Reagovat
fantomas10

Lol meli tam dat Ronalda

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Salfovic

To by pak skončili v base, těch infarktů a sebevražd.

Reagovat
kitas

Poradím im, že hacker bol turek. Nie je za čo

Reagovat
Joey-Barton

Turek fandici Juve. Neni zac

Reagovat
vceradnesazitra

Heslo bylo admin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele