Jihokorejci se stali patnáctým účastníkem katarského MS

01.02.2022, 21:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Má tam do dalšího MS nějaká repre šanci ohrozit postavení Japonská, Jižní Koreji, Arabacu nebo Íránu?

Reagovat
cubinho

Jelikoz z Asie postoupi 8 tymu, tak jejich sanci na postup neohrozi nikdo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě proto jsem tu otázku pojal tak jako sečuánský. Kdo postoupí na MS je mi jedno, dědin tam bude tak či tak plno. Jde mi o to, jestli tam má nějaká repre potenciál se v blízké budoucnosti vyrovnat těm výše zmíněným.

Reagovat
kilobyte

Přece Čína. Ta do roku 2050 vyhraje MS.

Uvidí se jak to pojme Katar po MS. Jestli bude pokračovat v nastoleném trendu, tak by se jim mohl přiblížit. Ostatní moc na fotbal nejsou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
adoxx

Třeba takovej Vietnam má docela nadějnou mladou generace, ale jestli už příští MS to úplně nevím ...pak je tam Uzbekistán, ten měl vždycky dobrej tým a i mládež, akorát ty kvaldy jim nikdy moc nevycházely (což se samozřejmě může změnit)

Reagovat
Modroočko

ja si myslím, že na tie ďalšie MS by mohol Vietnam pokojne pomýšľať. Za ďalšie tri-štyri roky tí hráči nadobudnú skúsenosti, zvyknú si na dôležité zápasy.

Reagovat
Seydou Doumbia

ale taky tam bude postupovat osm týmu na další MS, takže už to nebude mít takovou váhu, když tam postoupí kdejaka sračka, chápeš

Reagovat
frankiefcb

jednu dobu jsme hodně věřil Uzbekistánu, ale teď šel bohužel dolů.

Reagovat
cubinho

Taky. Mívali celkem slušnoo mládež, která se zúčastňovala mládežnických MS. Ale moc z toho nevytěžili.

Reagovat
eleven11

Nechcel ísť aj Uzbekistan pod UEFA,keď tam prešiel Kazachstan ?

Reagovat
cubinho

Hm, to nevím. Ale narozdíl od Kazachstánu leží celým územím v Evropě. Takže by byli, si myslím, bez šance.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Lorcan

největší potenciál narušit postavení tebou jmenovaných má Čína - ale 4 roky (do příštího MS) jim asi ještě stačit nebudou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
dextroza_m

Stejne jsou tam tymy odjinud nez z Evropy nebo JA momentalne zbytecne. Neverim, ze nekdy vyhraje někdo z jineho kontinentu min +50 let.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v roce 2026 tam bude zbytečných 80% reprezentací, ale dokud jdou prachy tak to je jedno...nějaká kvalita, to nikoho nezajímá

Reagovat
didosh

Myslel jsem, že svého času udělá díru do světa P.Slonoviny kolem Drogby....

Reagovat
kilobyte

Kdyby v Africe ty peníze, co jim FIFA cpce do kapes, nerozhazovali za kurvy, chlast a drogy, tak by tam mohli vybudovat silné týmy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě lepší by bylo, kdyby v Evropě bylo nějaké africké centrum, kde by se scházeli hráči z Afriky a konfrontovali evropské kluby a mohli si z toho brát nové zkušenosti. Myslím tím centrum pro ti nejmenší mládež dejme tomu od 6 let, aby se mohli plně etablovat do evropského fotbalu. Na to nebude stačit pár evropských treneru u mládeže v Africe. Ty problémy jsou hlubší

Reagovat
bobis21

Tak dánský Nordsjælland je něco takového pro Right to Dream Academy ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

nikdy jsem o tom nečetl ani neslyšel

Reagovat
QooBo

Praveze to je pre mna vacsinou jedine spestrenie - konfrontacia s vybermi, s ktorymi sa tak casto nestretnu .. ale kvalita tych vyberov je vacsinou horsia to ano ..

A ak by som mal vsadit na niekoho mimo Europu a JA, tak jednoznacne USA - zacina im po rokoch rast dobra generacia, pumpuju do futbalu velke peniaze, o niekolko rokov budu hostit MS, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skorej by som vsadzál na Kanadu, tam im rastú tiež super hráči. Bude to zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

většina Evropy a JA je tam úplně stejně do počtu a nic nevyhrava

Reagovat
mistr129

Do počtu týmy jsou fajn, ale nesmí jich tam být plno. Za mě těch 32 účastníků i to rozdělení míst podle kontinentů bylo ok (akorát bych viděl radši třeba 1-2 jihoamerický celky na úkor asijských), ale týmy jako naposledy Saúdové jsou nuda, která tomu nic nepřinese.

Teď tam takových týmů bude 10 - letos by se tam z Asie dostal třeba Omán a Libanon nebo Írák, z Afriky prakticky všichni co jsou v baráži a do toho Salvador/Jamajka.

Pro mě bylo určité kouzlo i to, že třeba taková Panama považovala účast na MS za historický úspěch a tím mě i bavila. Teď takovéhle týmy budou mít účast prakticky jistou a ty, pro něž to bude historické, mají kvalitu úplně bídnou.

Reagovat
Seydou Doumbia

budeme si muset zvykat no...postoupí irák nebo uzbekistán na MS, nebude to žádný uspěch...postoupí do čtvrtfinále? oka potom to je úspěch...v dalších letech nebude mít žádnou váhu postup na MS, pokud se tam teda nekvalifikují Komory či Svatá Lucie

Reagovat
mistr129

Souhlasím no, i v případě Česka, takhle už samotný postup na MS by byl obrovský úspěch a ten turnaj by pak byl pro nás tady svátkem, když by ale z Evropy postupovalo třeba 20-25 týmů, tak už to není ono.

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele