Jednáme s Barcelonou, prozradil Rossiho agent

01.06.2011, 13:54
Aktuality
Barcelona teprve před pár dny korunovala úspěšnou sezónu triumfem v Lize mistrů, pro příští sezónu by ale svůj kádr ráda rozšířila minimálně o jednoho útočníka a tím by se mohl stát Giuseppe Rossi. Agent opory Villarrealu přiznává, že jednání s katalánským klubem již probíhají...

Na Nou Camp loni zamířil z Valencie David Villa, španělskému reprezentantovi se ale na jaře příliš nedařilo a vedení Barcelony prý chce přivést alternativu. Deník AS v souvislosti s tím zmiňuje jména jako Frédéric Kanouté, Diego Forlán či Daniel Güiza.

Hlavním cílem španělského mistra má ale být Guiseppe Rossi. ”Jednáme s Barcelonou a Rossi by za tento klub moc rád hrál. Jeho cena se pohybuje mezi 25 a 30 miliony eur, nyní čekáme na novinky z Barçy,” řekl hráčův agent Federico Pastorello.

Čtyřiadvacetiletý kanonýr ve Villarrealu působí od příchodu z Manchesteru United v létě 2007 a v jeho dresu se dokázal propracovat do italské reprezentace. V této sezóně za Žlutou ponorku vstřelil 32 branek v 56 utkáních a pomohl jít ke čtvrtému místu v lize a semifinále Evropské ligy.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (411)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele