Italské tam a zase zpátky - Salernitana po dvou dnech opět najala Nicolu

18.01.2023, 13:48
Aktuality

Na lavičkách italských klubů se poměrně často střídají stejná trenérská jména, se svou verzí výměny kormidelníka pak nyní přišla Salernitana. Vedení v pondělí propustilo Davideho Nicolu, aby ho po osmačtyřiceti hodinách vzalo zpět na milost...

Salernitana nevyhrála šestkrát za sebou a naposledy schytala debakl 2:8 na půdě Atalanty. Nicola byl následně propuštěn a vedení chtělo rychle jmenovat nástupce, nedohodlo se ovšem s žádným z vytipovaných kandidátů a dnes po obědě "vyčerpávající" hledání ukončilo.

"Řeknu vám pravdu, včera mi volal prezident Iervolino. S použitím dobře zavedených přátelských metod mi zdůvodnil rozhodnutí, které pro něho bylo hodně bolestivé. K tomu dospěl na základě vysoké prohry v Bergamu, za níž jsem se mu také omluvil a přijal odpovědnost za výkon," sdělil Nicola.

"Po prezidentovi jsem chtěl, aby pečlivě zvážil svůj verdikt a popřemýšlel, zda se chce opravdu vydat jinou cestou. Salerno miluji a věřím místnímu projektu. Prezident nám vždy dodával sílu a tlačil nás za našimi cíli. A já mu děkuji za jeho telefonát, teď mu chci oplatit důvěru," dodal.

Nicola se týmu ujal v polovině února minulého roku, Salernitanu pozvedl a na konci sezony s ní slavil záchranu v nejvyšší soutěži. Dobře vypadal i probíhající ligový ročník, po posledních měsících ovšem přišel pád na šestnáctou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
10

to je aspoň příběh

Reagovat
mastakillah

aby si teď o víkendu nezvedli sebevědomí na nás ...

Reagovat
Kily

těžko, dneska už všichni víme, že ho o víkendu vyrazí znovu

Reagovat
Kily

nebo víme, tušíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příště jak mu budou vyhrožovat vyhazovem tak z toho bude mít akorat prdel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Csaplárova past

Za mesic zase vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je možné jenom v Itálii

Reagovat
Csaplárova past

Mají 9 bodů náskok před sestupujícím, třeba vydrží 5 týdnů

Jako 9 bodů náskok před posledním sestupujícím v polovině sezóny ... to jsem snad ještě v TOP evropské lize neviděl. To je velká propast na konci tabulky ....

Reagovat
Dron

Komedianti, už měli být dávno v druhé lize, nebýt tragédů z Cagliari. Snad se ještě Sampdoria zvedne a zachrání se na jejich úkor.

Reagovat
Largo

Naopak, Salernitana má vysoký ambice a investuje do kádru dost peněz. Přivedla velmi zajímavý hráče, byla by jí škoda v druhý lize.

Reagovat
Zark

Vůbec, ti idioti z Janova si zaslouží jít dolů jako tomu bylo nedávno i u cfc

Reagovat
Spalovač šancí

Super pro Nicolu. Odstupné a současně podpisový bonus

Reagovat
kattos

celé to je podvod

Reagovat
RickNash

na středulu

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrání je

Reagovat
Slavia10

Beztak ho vzali zpět, protože Big Ballardini už podepsal Cremonese.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Chytrý tah, teď budou určitě v několika zápasech bodovat a hrát líp, jak to tak bývá po příchodu nového trenéra

Reagovat
10

navíc ušetří na odstupným i platu novýho trenéra...calcio je prostě v invencích zase o několik kroků před zbytkem světa

Reagovat
Trand

Zamparini by byl pyšný.

Reagovat
Zark

jako vždy

Reagovat
stuff

Reagovat
Truffaldino

Všude ve světě trenérovi vysloví důvěru a za dva dny ho vyhodí, no v Itálii ho vyhodí aby ho za dva dny vzali zpět a vyslovili mu důvěru.

Reagovat
10

přesně, navíc i ten trenér teď má úplně jinou motivaci, když doma 2 dny brečel, bude si toho úplně jinak vážit...já to asi ve firmě zkusím taky

a vlastně nejen ve firmě, můžu to zkusit i doma

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

Když odvoláš Nicolu, ale pak si vzpomeneš na loňský záchranářský zázrak.

Reagovat
Kaka14

Podľa MilanNews dnes Maignan podstúpil nové testy a tie ukázali, že zotavenie prebehlo dobre. Miláno bude naďalej opatrné, ale zdá sa, že by mohol byť k dispozícii na zápas proti Tottenhamu 14. februára. ….. tak hádam to stihne, lebo si neviem predstaviť ako dopadneme s Rumunom v bránke v LM, však cela nasa obrana je z neho mimo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele