Italové se šesti navrátilci

08.10.2012, 10:24
Aktuality
Trenér Itálie Cesare Prandelli zveřejnil nominaci na zápasy kvalifikace MS proti Arménii a Dánsku. Po delší či kratší době se do týmu vracejí Balotelli Criscito, Gilardino, Ranocchia, Candreva a El Shaarawy. V případě Gilardina a Candrevy se jedná o dva respektive tři roky.

Nominace Itálie:

Brankáři:
Buffon (Juventus), De Sanctis (Neapol), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Fiorentina).

Obránci: Abate (AC Milán), Balzaretti (AS Řím), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit Petrohrad), Maggio (Neapol), Ogbonna (Turín), Ranocchia (Inter).

Záložníci: Candreva (Lazio), De Rossi (AS Řím), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (AC Milán), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris St. Germain).

Útočníci: Balotelli (Manchester City), Destro (AS Řím), El Shaarawy (AC Milán), Gilardino (Bologna), Giovinco (Juventus), Osvaldo (AS Řím).

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Il Architetto

7 hráčů Juve v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba urvat 6 bodů! Je to děs, že musejí hrát kluci z Juve, protože pak je znát jejich vytíženost v klubu. No, lehké zápasy to nebudou, vůbec ne.

Buffon - Abate, Barzagli, Chiellini, Criscito - De Rossi, Pirlo, Marchisio - Diamanti - Balotelli, El Shaarawy

Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Maggio, De Rossi, Pirlo, Marchisio, Balzaretti - Balotelli, El Shaarawy

FORZA ITALIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potenciál je zde velký. Uvidíme jestli z nich Prandeli udělá tým jako na Euru. Pokud se to podaří, pak má Itálie na bronz z MS 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínejme na Pepita. Pokud se po zranění vrátí do formy. Pak bude mít Itálie dalšího špičkového hráče na světové úrovni.

De Rossi, Balotelli, G.Rossi - nejvyšší level

Bonucci, Criscito, Marchisio, Giovinco, El Shaarawy, Verratti - uvidíme kam se posunou za dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo, Cassano - půjdou dolů, ale i za dva roky mohou týmu stále něco nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Rossiho myslíš vážně? Zatím absolutně nic nepředvedl a je navíc stále zraněný. On rozhodně nepatří na nejvyšší level. Bude rád, když se po zranění vrátí do své bývalé nadprůměrné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

čert ví jestli by nebyl špatne zkusit třeba Boriela když má tedka celkem formu... nwm DeSantise bych asi nebral naco 4 golmany.. jinak slušná soupiska

Reagovat
smazaný uživatel

el shaarawy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele