Ipswich navždy zůstane v mém srdci, napsal po konci v klubu Hladký

08.07., 13:02
Aktuality

Brankář Václav Hladký byl nedílnou součástí týmu, který posunul anglický Ipswich Town z Championship do Premier League. Tu si ovšem v jeho barvách český gólman nezahraje. K poslednímu červnu mu vypršela smlouva a na nové se s vedením nedohodl.

"Byly to neuvěřitelné tři roky. Můj čas v klubu vypršel, rád bych vám ale za vše poděkoval," napsal Hladký na svém Instagramu a připomněl, že do Ipswiche zamířil už v létě 2021, kdy Tractor Boys působili až ve třetí nejvyšší anglické soutěži.

Bývalý brankář Zbrojovky, Liberce, skotského St. Mirren či Salfordu se mezi tři tyče prosadil až na začátku sezony 2023/24 poté, co se zranila (do té doby) týmová jednička Christian Walton. Právě při postupu do Premier League tak 33letý rodák z Brna sehrál zásadní roli. "Je to jednoznačně vrchol mého působení. Pomoci k postupu pro mě byla čest," dodal.

"Na Ipswich budu vždy vzpomínat v dobrém. I když mé další kroky povedou jinam, budu tým sledovat a podporovat ho. Navždy zůstane v mém srdci," uzavřel Hladký, jenž zatím nemá o svém dalším angažmá jasno. Podle ostrovních médií byl například na seznamu vytipovaných posil Celtiku, který shání novou jedničku poté, co v Glasgow ukončil kariéru Angličan Joe Hart.

Autor: Vladislav Frk / footballleagueworld.co.uk, tribalfootball.com

Komentáře (257)

Přidat komentář
Busby babes

@MailSport understands that Chelsea left-back Ben Chilwell is among the options #MUFC are considering as competition for Luke Shaw

to asi aby si mohli na te marodce povidat.

Reagovat
aramaki

Škoda, že si neužije aspoň jednu sezónu v PL. Sympatický chlapík, prajem všetko dobré v ďalšom futbalovom angažmá.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
martin.b
Reagovat
Remt

Reagovat
kilobyte

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Sosi

Na toto byl mistr Lehmann myslím...?

Reagovat
kissak

Kam teď s ním?

Reagovat
TheGun

Nevím kdo tam chytá, ale může zase vytáhnout Leeds nebo Norwich.

Reagovat
Mr.Mike

Brno

Reagovat
1899-1995

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu nerozumím, píší, že při postupu sehrál zásadní roli. Tak proč tedy nemá Ipswich zájem o prodloužení smlouvy?

I když - u nás v Ústí chytal minulou sezónu výborně pan Němec, ale vedení stejně přitáhlo z Teplic pana Grigara. Tak asi bude dělat panu Němcovi dvojku...

Je vidět, že fotbal opravdu nemá logiku. A platí to u nás stejně jako v Anglii.

Reagovat
Kryptos_

No oni prý jednali, ale nedohodli se. Asi chtěl moc peněz.

Reagovat
Talker

Tak je mu 33 a končila mu smlouva. Druhou věcí je, že před touhle sezonou dělal 2 roky dvojku v League one, takže to není prostě nějaké velké dělo. Jednali, ale nedohodli se na podmínkách. Možná prachy, možná délka smlouvy, možná role v týmu...

Druhou možností klidně může být, že chtějí upgrade do branky, golmana na úrovni PL nebo někoho mladšího a mají někoho vyhlédnutého a z něj by prostě byla dvojka/trojka, přičemž tam mají Waltona pod smlouvou, kterému o rok dřív Hladký dělal dvojku a který je mladší.

Reagovat
7kaka7

Zažil životní sezonu, tak logicky z toho chce vytěžit co nejlepší smlouvu, dle jeho dosavadní kariery asi ještě zajištěnej do budoucna zdaleka není. Jestli ho v Ipswichi brali jako levnou jistotu a ještě třeba na pozici dvojky, tak chápu, že chce zkusit risknout něco lepšího.

Reagovat
Wazza228

After Renato Veiga deal, Chelsea are prepared to complete two signings for the future.

Final details being sorted for Aaron Anselmino to join from Boca Juniors, progressing to the final stages.

2004 born fullback Caleb Wiley also close to joining but deal for Strasbourg.

I will catch them all.

Reagovat
Kejza

chudák týpek

Reagovat
Busby babes

Man Utd submit improved offer of £45m plus £5m for Everton defender Jarrad Branthwaite.

zase jsme byli desne neuctivi k Evertonu. Myslete na Zaschronu.

Marseille prej za Masona nabizi 27 mega liber.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JacobsBen/status/1810422008674492481

jinak je to puvodne typek z Daily mailu. A nema to vliv na de Ligta, chceme 2 stopery.

Reagovat
Sandstorm

Počítám s tím že odejde Lindelof. Asi by bylo nejlepší kdyby odešel i Maguire, ale toho bude těžký někam udat. West Ham už má Kilmana.

Reagovat
Zaschrona

Jj všichni naši fandové se vám smějou, ale jen já jsem nějak uraženej nebo co.

Reagovat
Hlahart

Rozhodně tak zníš

Reagovat
Sandstorm

Protože ví že jeho odchod je nezadržitelný a víc jak 60 mega s bonusy za něho nedostanou.

Reagovat
Busby babes

tak tys psal o tom, jak se k vam chovame neuctive. fakt nesleduju fanousky Evertonu, ses jedinej.

Reagovat
Zaschrona

Sleduješ Carraghera, takže znáš 2.

Prostě, ve světě, kde stojí Kilman 40, tak nabízet 45 za JB, to je poněkud málo, no.

Reagovat
Busby babes

to je fakt, Jamie je druhej.

Reagovat
Busby babes

jiank jsem to uz psal. je klidne mozny a asi i pravdepodobny, ze se nedohodnem. vypada to, ze pro nas ma cenu cca 50, pro vas asi tech 70 no. jenze pokud prijde de ligt, tak bych tipnul, ze primarni dvojice na CB bude de ligt - Licha a pak mit na 3. stopera hrace za 70 uz je trochu moc no. Odehral by i tak hodne, zapasu je milion, ale...

Reagovat
Zaschrona

Je to možný, přestože tolik peněz za backup teda je bláznovství. Podle mě taky dost záleží na tom, jaká reálně je finační situace v rámci toho našeho prodeje klubu a situace ohledně Onany, DCL a Maupaye. Pokud realisticky prodáme tyhle třeba za 80, za to budget na doplnění kádru už by měl být, hlavně i z hlediska FFP. Pokud je realisticky neprodáme, tak to asi může zvyšovat šance, že bychom JB prodali levněji, protože objektivně máme příšerně úzký tým. Pokud byste teď v tom případě přišli s nějakým 60+10, tak o tom už by asi šlo pak uvažovat, protože teď v červenci po Euru ještě seženeme rozumně nějaké náhrady na stopera, kraje obrany, křídla, DM. Spolehnout se na to, že toho většinu splašíme někdy v druhé půlce srpna, to nejde, tím spíš by pak ten přestup letos už nedopadl.

Reagovat
Dawon

Hele a jak presne by sis to predstavoval? Ze reknete "chceme 80" a my prijdeme "ok" a bude to za den vyresene? To je zas asi trochu k smichu z tvoji strany.

Je vase svate pravo za nej chtit kolik chcete a stejne tak je nase pravo snazit se tu castku snizit. K smichu budeme az ve chvili, jestli ted budeme dalsich mesic a pul prihazovat po milionu a nakonec stejne zaplatime to co ste chteli od zacatku, ale rad bych veril tomu, ze tyhle praktiky ted snad zmizi.

Do te doby je to uplne normalni vyjednavani a moc nerozmumim tady tem ublizenym komentarum.

Reagovat
Hlahart

nebál bych se říct, že je to velký fail evertonského vedení v čele s Dychem, že chtějí tak velkou částku. Vůči United je to hodně neuctivý.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Když chceme 80 a vy nabídnete 35 a za měsíc pak 45, tak to je akorát ztráta času pro všechny. JB má 3 roky do konce smlouvy, takže jediná varianta přestupu je, že se alespoň přiblížíte tomu, co žádáme, a to ideálně rychle, protože někdy v srpnu investovat tyhle peníze fakt není ideální. Ideálně ho nikdo v klubu prodat nechce, proto taková částka.

Za normální vyjednávání nepovažuju, když nabízíte částky, které nikdy nemohou uspět - a všichni to dobře ví. Je to tak na úrovni toho nabídnout vám 35 za Garnacha... a pak se divit. Nebo na úrovni nabídnout 28 za Bainese a Fellainiho... a pak všichni víme, jak to dopadlo.

Reagovat
Dawon

Tak ztráta času...odmítnout to zabere asi 2 minuty

My se ve finále asi ani nedivime, prostě to zkusili a když to nevyjde, tak to nevyjde, asi si nikddo nemusí vyškrábat oči Treba hodně hrajou FM a snaží se téma nabídkáma snížit spokojenost hráče, aby si to pak vydupal

Jestli to dopadne jak s Fellainim tak už pak beze všeho může nastat veřejný výsměch Ale asi bych si na to ještě počkal

Reagovat
Zaschrona

Tak ono nakonec mezi fanoušky jde o to žvanění kolem v emocích, co tím i myslím.

Já hlavně doufám, že jestli se to má upéct, tak se to pohne už třeba tento týden. Scénář styl Fellaini byl sice fajn, že jste zaplatili hloupě dost peněz, ale najít na poslední chvíli dalšího McCarthyho s Barrym se nám jen těžko povede.

Reagovat
Busby babes

"Za normální vyjednávání nepovažuju, když nabízíte částky, které nikdy nemohou uspět" tak se dela kazdej prestup na svete, prvni nabidka je v 99 procentech pripadu odmitnuta. neni to nic vyjimecneho

Reagovat
Zaschrona

Tak to je jasný, je ale zásadní rozdíl začít na 50 nebo začít na 35. Že je 35 lowbidování, to mi uzná i většina z vás ve stylu, že jste to prostě zkusili. To i beru, ale je to směšný pokus, když všichni dopředu ví, že to nepřijmeme. Mohli jste si tyhle nabídky, která ne náhodou vždy míří hned do médií, odpustit. Proto píšu, že to je neuctivý. Úplně zbytečná pachuť po tom zůstane. Jako mezi náma a Chelsea se Stonesem nebo jak dodnes fandové Villy vzpomínají na nabídky Spurs na Grealishe.

Reagovat
J0EL

Az na to, ze v biznise ked prides s ponukou, ktora je daleko od ocakavania a realnej hodnoty, tak tym prejavis akurat neuctu k "produktu" a k partnerovi. Toto naozaj nie je bezne a ani spravne

Reagovat
lofin9

*vsetci traja vasi fandovia

Reagovat
Zaschrona

Taky myslím, že ty domácí zápasy vyprodávají lidi, co Everton ve skutečnosti nenávidí

Reagovat
lofin9

za trest im rozdávajú permanentky zadarmo

Reagovat
ZJEV

Jo 27 od Frantíků je slušná cena, ale stejně je blbost prodávat naše nejlepší pravé křídlo

Reagovat
r.mrazik

27 mega liber

Reagovat
Busby babes

to je tak o 17 vic nez jsem cekal.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
martin.b

+ hodně vysoká sell-on clause, četl jsem o+-50%, to už nezní tak blbě, pokud naplní očekávání, který od něj spousta mancs má

Reagovat
Sandstorm

Tohle určitě odmítnou. Ale 50+ bonusy nebo 55+ bonusy už by mohli přijmout. Nad 60 už bych nešel.

Mason bude ve Francii beast. Cena slušná.

Reagovat
Busby babes

to myslim, ze bude cena nad kterou nebudeme chtit jit. ale pro Everton ma cenu vetsi, takze je otazka, jestli se dohodnem.

Reagovat
Mato178178

vsak vraj nemame peniaze som sa tu docital. nebolo by lepsie dat tie peniaze za oliseho ako za dalsieho priemeraka podobneho maguirovi?

Reagovat
Sandstorm

Na Oliseho bychom peníze měli. Vždyť by byl o 15 mega dražší než Zirkzee. Spíš k nám tolik nechtěl a chtěl do Bayernu.

Reagovat
Mato178178

keby sme mu trochu pridali na plate mozno by isiel. vsak tu davame nehorazne platy kadekomu

Reagovat
Busby babes

takze bychom dellai to same, co nefungovalo doted... a kdyz by se Olisemu nedarilo, tak by byl velkej problem se ho zbavit, protoze by byl na obrim platu?

Reagovat
Mato178178

stale bz to bol ovela mensi plat ako ma napriklad sancho

Reagovat
Busby babes

to vubec neni pointa. btw pokud bychom dle tebe meli preplatit Bayern, tak by jeho plat sel nekam k tomu, co ma Sancho.

Reagovat
Busby babes

tak ne, dle capology ma u nas Sancho 200K liber tydne. U Oliseho zatim koluje, ze ma plat 220K tydne v Bayernu

Reagovat
Mato178178

nemali nahodou varane casemiro sancho okolo 350 ?

Reagovat
Mato178178

ja som videl u sancha niekde 250 niekde 275 niekde okolo 300 a niekde aj 350, u takeho antonyho 200 co je tiez riadny prepal vzhladom k jeho vykonom

Reagovat
Busby babes
Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

mame asi 5 hracu, co dokaze zahrat na RW, ale budem kupovat Oliseho, ale na pozici, kde musime privest minimalne 2 hrace nam pak nezbyde... uzasny.

Odesel Varane, spousty minut odehral Evans, takze minimalne dva stopery musime koupit.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Sandstorm

Jenže kdo je z těch hráčů použitelný? Sancho, Pellistri a Greenwood jsou na odchodu. Na Amada nemůžeme zatím sázet. Antony je jalovej, ale nejde se ho zbavit no. Takže jedinej Garnacho tam zahraje dlouhodobě slušně.

Reagovat
Busby babes

muze tam hrat Antony, Amad, Garnacho, Rashford, Bruno. mozna i Mount. 6 hracu, kteryma tu pozici muzeme nejak pokryt.

Reagovat
Busby babes

proste ta pozice neni absolutne zadna priorita pro tohle leto

Reagovat
Sandstorm

Já vím že ne, ale měla by to být jedna z priorit. Sice 6 hráčů, ale utápět tam Mounta s Brunem není dobrý. Garna i Rash jsou lepší zleva. Prostě typický pravý křídlo je tam jenom Antony.

Reagovat
Busby babes

no nemela by byt. dokud se nezbavime hracu, ktere tam mame. Kdyz prodame Greenwooda, Sancha, Pellistriho a Antonyho, tak pak RW budem muset privest. dokud ne, tak holt budem muset Antonyho s Amadem vyuzivat dal. Oba nejsou tak desni, jsou proste jen prumerni. Amad mel zablesky, tak treba se letos ukaze.

Reagovat
Wazza228

Za mě je teda Garnacho lepší na RW. Hraje víc týmově. Alespoň takovej mám při těch zápasech pocit.

Reagovat
Mato178178

tak kupime dalsieho predrazeneho priemeraka na stopera ktoreho sa nebudeme vediet zbavit

Reagovat
Busby babes

a to ma byt kdo presne?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Greenwood by byl skvělý ve Francii, Itálii, i zpátk v Anglii.

Aby ho ještě nepodepsala Chelsea

Reagovat
Hlahart

A nabídka 38mil za Ugarteho taky v jeden den. Ashworth jim zřejmě ukázal, jak se používá e-mail, a že můžeš poslat i tři denně, tím se nám vrátila zaplacená kompenzace Newcastlu, ať už byla jakákoliv.

Reagovat
Sandstorm

Zirkzee, De Ligt, Branthwaite, Ugarte, já bych asi byl spokojený za ty částky o kterých se spekuluje.

Reagovat
Busby babes

jo, to by byl super prestupak. vsechno mladi hraci, co se mohou zlepsovat. Neposunou nas vylozene k boji o titul ted, ale meli by prinest pomerne vyrazne zlepseni co se kvality kadru tyka. no uvidime jak to dopadne a za kolik realne prijdou a u Branthwaite jestli vubec prijde

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

taky na to ted mame vic lidi. To, co predtim delal Murtough, tak ted tam je Ashworth, Wilcox, Vivell a asi se nemusi kazdej email posilat ke schvaleni do ameriky

Reagovat
Busby babes

a Athletic jeste pise, ze budem chtit i vylozene klasickou 9, Toney nebo DCL se prej zvazuji. ale to zalezi na odchodech, takze bych to pripadne cekal nekdy na konci prestupaku

Reagovat
Sandstorm

Toney byl byl fajn. Takový zabiják nám chybí dlouhodobě.

Reagovat
Zaschrona

To budete chtít ještě dalšího útočníka vedle Zirkzeeho?

Při prodeji DCL můžete být neuctiví dost, má rok do konce a jestli nechce prodloužit, tak tam tu pozici máte výhodnou zas vy.

Reagovat
Busby babes

prej jo. vylozene hrotaka no. ale kdo vi, to je zavisle na prodejich tohle leto.

prave proto DCL nebo Toney, obema konci smlouva, oba prej dali jasne najevo ze neprodlouzi...

Reagovat
Zaschrona

Hmm, zajímavý. Tak 100 mega za JB a DCL a máte je tam i s odvozem.

Reagovat
Dale89

A co jiného byla ta vaše první nabídka? Sám si napsal, že jste si ho ohodnotili na nějakých 50 milionů liber+. Co přesně je nabídka 35 mega liber, když ještě část je v klauzulích? U toho hráče neexistuje žádná polehčující okolnost proč by měl jít pod cenou. Nemá přemrštěný plat jako De Ligt. Má platnou smlouvu, odpovídající plat, je mladý, Angličan, bez vážnějšího zranění. Podobná cena by dávala smysl kdyby byl průserový jako Greenwood.

Vaše první nabídka je výsměch a jen tlak hráčovi ukázat, že máte veřejný zájem. Něco jako když Chelsea za Stonese nabídla 20 milionů liber a pak postupně přihazovala. Když nabídli částku, co Everton chtěl, tak se jim akorát vysmáli. Za rok šel do City, kteří si podobné trapnosti odpustili.

Reagovat
Busby babes

jak pise vejs Dawon. je to vyjednavani, to jako mame zacit nejvyssi nabidkou nebo co? Roky tu vsihcni pisete jak sjme dementi a ze nevyjednavame a kdyz se o to snazime, tak je to zas na hovno.

35 bylo btw bez bonusu.

zbytek uz nekomentuju, je to zbytecny a jen tvuj rant...

Reagovat
Dale89

Nemusíte hned napálit co chce Everton, ale když hráče nějak ocením (a dle dalších nabídek si jej ceníte na víc), tak je úlet nabídnout o 1/3 menší částku. Neexistuje jediný důvod, aby šel za tak nízkou cenu, když i Kilman jde za víc. Mám pocit, že to je jen gesto vedení k vám fanouškům.

Reagovat
Hlahart

Jako druhou nabídku jsme měli nabídnout méně, abychom neukázali, že si jej ceníme na víc

Reagovat
r.mrazik

A jak to můžeš vede, kde začínali s nabídka i City?

Reagovat
Zaschrona

Dle dobrých zdrojů v médiích, když už to tam nabízející kluby strkají a používají to pro jednání, jsme v létě 2016 chtěli 50, City nabídli 40, prý take-it-or-leave-it, pak se ale později vrátili s 47,5+2,5, za to Stones šel. O rok před tím Chelsea až v srpnu nabízela 20, 26, 30, tehdy jsme Chelsea říkali, že nemáme zájem ho prodávat. Měl smlouvu do 2019.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Nevybavuju si, ze by Chelsea teda dala 20

Reagovat
Dale89

https://www.theguardian.com/football/2015/jul/17/everton-john-stones-chelsea-bid

O podobných přestupních failech by měl vědět každý fanoušek Premier League. To byl bizár na úrovni 40 milionů liber + 1 libra za Suaréze. U Chelsea to byla ještě nabídka 22 milionů liber za Modriče.

Reagovat
frezi

český Rodák

Reagovat
VTID94

Aston Villa have contacted Federico Chiesa's representatives with a huge financial package and the lure of playing Champions League football. The relationship between the two clubs are outstanding after the recent Douglas Luiz swap deal.

[@CorSport] #Juventus

Reagovat
Hlahart

fajn, tohle by mělo zafinancovat Sancha

Reagovat
VTID94

Reagovat
martin.b

druhej Zaniolo

Reagovat
VTID94

Myslíš? Nemám ho nasledovaného tak neviem

Reagovat
Hlahart

Tohle je teda výrazně lepší Zaniolo

Reagovat
martin.b

proto se ho Juve zbavuje, na ME nulovej, zdravotně nestabilní, plat 2x vyšší než Zaniolo... hele nevím no

Reagovat
Hlahart

Kvůli zraněním chyběl v lize poslední sezónu 5 zápasů a většinou to byla absence třeba na zápas, nic vážnějšího. Vypadl z obliby v Juve, kde se ale nedařilo skoro nic. Pořád má 9+3 GA za 2300 minut, to je docela ok. Věřím mu teda výrazně víc než Zaniolovi.

Reagovat
jk

Nedopustil taky trochu na to, jak teď Juventus hraje?

Reagovat
jk

Nedoplatil

Reagovat
iamek

Olympique Marseille official proposal for Mason Greenwood revealed on Monday is worth €30m plus big sell-on clause.

Future sale percentage considered crucial by Man Utd, it can be around 40/50% with final round of talks now ongoing.

Nakonec asi fajn deal, ale i tak tohle bude bolet dlouho. Ve Francii bude naprostý král

Reagovat
Busby babes

uz aby byl pryc.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

hele me mrzi, ze konci, protoze jsem mu fandil od zacatku, kdy se prosadil do a tymu. ale po tom, co provedl proste neni cesty zpatky, ne u nas. Muze byt rad, ze muze v kariere pokracovat jinde, ale fakt mi neni ani na moment lito, ze zmizi. Je to debil, je to jeho vina.

A pro nas jedine dobre a ze za nej dostanem 30 mega je daleko lepsi nez jsem cekal. Navic by to byla zbytecne rozptyleni kdyby se mel vratit a vubec by se to nevyplatilo.

Nehlede na to, kolik by to klub stalo na reputaci, viz tohle:

https://twitter.com/ole_was_right/status/1810304105157390621

Goodwill is defined as an intangible asset that accounts for the value of a company’s brand, customer base, reputation, and likelihood of continuing business.

It represents a massive portion of the value that SJR acquired when he purchased his 1.3B stake in MUFC.

That value has already been threatened by Greenwood. And anyone with a modicum of intelligence could tell how any attempts at retaining him would be viewed. Keeping on rapists ain’t great for goodwill, after all.

So, there was only ever one result to arise out of this— even setting aside morality (which we shouldn’t), the monetary/goodwill portion made the rapist’s exit a foregone conclusion— which is now being fulfilled

Capitalism: making results predictable since Adam Smith.

Reagovat
Sandstorm

Nazývat někoho rapist, když za toto obvinění nebyl shledán vinným mi nepřijde úplně v pořádku.

Reagovat
Busby babes

nejsme u soudu a nikdo ho neposila do vezeni. Me tohle slovickareni uplne nebavi, vsichni jsme videli ty fotky a slysely ty nahravky

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Petr.Petr

Jeste, ze tady jsi, Batmane z wishe a moralní majáku.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
LFCreds

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Freedo

Je tady tolik klubů, které by ho vzhledem k fotbalovým kvalitám braly a na nějaká nepodložená obvinění nekoukají. Hostoval v týmu La Ligy. Proč tyhle celky s tím problém nemají a my bychom měli být ti svatí?

A spojovat tu kauzu s majitelem a vlivem na jeho renomé, to je další kravina. Stalo se to, než klub koupil a nevím, proč by s tím měl mít cokoliv společného. Jestli hráč zůstane v kádru, to není na jeho rozhodnutí, od toho tam jsou úplně jiné kompetentní osoby.

Většině fanoušků United je to navíc úplně fuk, nejvíc jich je v Asii a Africe a ti tohle asi úplně neřeší, spíš by mu ještě v nadsázce zatleskali

Reagovat
Busby babes

no a ja jsem rad, ze my nejsme jednim z tech klubu. Vetsine to asi fuk je. vetsine v UK, to uz by bylo odvazny rict... je to spojovane s vlivem na renome klubu, ne majitele.

Fans z Asie nebo africe ti nepujdou protestovat ke stadionu, fans z Manchesteru jo. to je ten zasadni rozdil no

Reagovat
r.mrazik

Renomé klubu se nezmění. Tohle se dá naprosto krásně PR uhrát.

Reagovat
Busby babes

jj, renome klubu by bylo uplne v pohode, kdyz by se neustale resil Greenwood a proc nastupuje za jeden z nejvetsich klubu na svete po tom, co udelal. tak jo. a ze by se to resilo kazdej tyden je jasny, protoze fans ostatnich klubu by mu to dali kazdej tyden sezrat.

Reagovat
r.mrazik

jak rikam, uplne lehce PR vyreseno

novy majitele, nova sance pro kllub, nova sance pro hrace, ktery se choval prikladne rok ve spanelsku

je otcem, a bude pod dohledem a bla bla bla...

ostatni at si na stadionech rvou co chteji,stejne jako to delaji doted

Reagovat
Svatej

To mi zni jako perfektní strategie

Mas top hráče, ten nekoho zabije nebo znásilní, ze soudu odejde vyrovnáním, tak změň vedení a nazvi to novým začátkem

Reagovat
r.mrazik

Tak zabití je extrém že jo.

Znásilnění se neprokazalo ať.

Ale to je pořád dokola.

PR se to dá uhrát prostě v klidu, kdyby se chtělo.

Reagovat
Svatej

Mně osobně přijdou extrémy obojí, byť logicky je jeden ještě o drobek dál

Neprokázaných zločinů soudně je na světě odporný množství, přesto to neznamená, že jsou ti lidi nevini, ale to ti vysvětlovat nemusim, je mi jasný, ze to chápeš..

V tomhle konkrétním případě, kdy to vešlo na svět veřejně + narozdil třeba od případu Neymara ani nedošlo k jakykoliv obhajobě, víme všichni, že ten chlap je nasilnicka mrdka a mimosoudní vyrovnání ho zbavuje jen trestní viny, ne ty morální..

Že by to schopný PRko dokázalo nějak uhladit, to souhlasim. Na politický úrovni zvládá dobrý PRko daleko těžší bomby.

Reagovat
J0EL

Reagovat
LFCreds

Veď proti tomu tu z vašich fans protestuješ iba ty, ostatní by ho brali späť

Reagovat
Busby babes

tady mozna. ale tady je kolik, 20 fans united? A navic nejsem jedinej, jen nejhlasitejsi Ale kdyz se podivas na reakce match going fans, tak uvidis dost jinej obrazek. o tom mluvim. Mrazik tu neustale tvrdi, ze to nikdo neresi, ael tak bud absolutne nesleduje co se v UK a Manchesteru deje, jake tam jsou obecne spolecenske nalady okolo znasilneni a tak nebo proste keca no.

Reagovat
r.mrazik

tak resi to par hlasitych typku na twitteru a anglicky "Honzejkove a podobni"

fanouskum ostatnich klubu to je u prdele

dvojity standard je uzasny v tom,ze Antonyho temer neresi a dalsi hrace v lize taky ne

ostatne navrat Toneyho byl z jejich stranky taky srandovne neutralni

jsou to kaspari

ostatne ani fan youtube kanaly to nehroti tak jak ty a lidi,kteri ke klubu maji blizko asi tak jak goldbridge,nebo jak se ta pica jmenuje

opravdu nejaky clanky novinaru a pak hlasitych fanousku neznamenaji,ze to je "silene velky tema"

vetsine to je u prdele asi tak,jak kdyz se vratil Ronaldo,ktery na tom byl podobne

Reagovat
Busby babes

uz se to tu resilo xkrat, Antony je zatim z toho, co vime, dost jinej pripad. Na zacatku byly 3 obvineni. 2 jsou uz prokazany, ze byly bulshit, zbyva to posledni, policie vysetruje a zatim ho z niceho neobvinila. To neni obhajoba Antonyho, jen konstatovani toho, co vime. navic neni zadne video nebo fotky jako v pripade Masona.

A zbytek uz je tvuj klasickej rant ala: nikoho to nezajima, coz proste neni pravda. Co s tim ma co delat toney?

Youtube kanaly a match going fans jsou velmi casto dve odlisne skupiny lidi, navic nevim, jake mas na mysli.

"opravdu nejaky clanky novinaru a pak hlasitych fanousku neznamenaji,ze to je "silene velky tema""

tak urcite, proste co se ti nehodi a nelibi, tak to se nepocita. jak rikam, absolutne ignorujes spolecenskej kontext a delas, ze to neexistuje no. Coz je picovina, ale tak tvoje vec.

Reagovat
r.mrazik

ja to neignoruju, jen rikam, ze po tydnu po prestupu to naprosto nikoho zajimat fakt nebude a fanousci na stadion budou chodit i tak

a az jim tam da 20 golu za sezonu,tak si na tenhle clanek nevzpomene uz vubec nikdo

Reagovat
Svatej

Uplne ziram, kolik morálních odpadků tady litá..

Reagovat
Mastný Chobot

"Je tady tolik klubů, které by ho vzhledem k fotbalovým kvalitám braly" Nj, Marseille, ktorá berie každý deadwood, a Lazio s náckami

"Hostoval v týmu La Ligy" nj, v Getafe

vyložene tretia svetová sa oňho vedie

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/byOMForum/status/1810392030683742355

a fans OM jsou nadseni... ale nikdo to uz preci neresi.

Reagovat
r.mrazik

Po prvních pěti golech jim to bude u prdele

Reagovat
Busby babes

vsak to ma byt vsem jedno uz ted, dle tebe...

Reagovat
Svatej

Nepodložená, ty vole. Fakt jste prasata.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Z tebe je člověku fakt na blití.

Reagovat
Hlahart

Ten tweet je jak od někoho po dvou semestrech účta teda

Reagovat
Busby babes

tak je to pravnik.

Reagovat
Hlahart

... au

Reagovat
r.mrazik

Zas s tim rozptýlením

Reagovat
Busby babes

neni muj problem, ze nesledujes co se v UK deje okolo tehle temat.

Reagovat
r.mrazik

Protože anglicky umíš jen ty?

Bestovo chlastani

Kung Fu Cantony

Červená Beckse (naprosto větší shit house)

Červená Rooneyho

Prcani bráchovo starýod Giggse

Rvačky Keana se spoluhráči

Riovo drogový test

Rooneyho tlaceni na odchod

Antonyho obvinění

Zapomněl jsem na něco?

.

A teď jen bacha na rozptýleni? Bohajeho

Reagovat
Busby babes

jako obvykle jsi uplne mimo, ale tak nevadi. zmlaceni a znasilneni vs cokoliv z toho vejs? navic vetsina v dobe, ktera byla uplne jina oproti dnesku? lol.

https://www.thetimes.com/sport/football/article/man-united-set-to-sell-mason-greenwood-to-marseille-in-27m-deal-5x9c5k236

he was told by United’s new football leadership team of Jason Wilcox and Dan Ashworth that there was no way back at the club

proc myslis, ze se takhle rozhodli? vsak to dle tebe uz nikdo neresi...

Reagovat
r.mrazik

joo, sorry...navrat rapista ronalda

rozhovor ronalda u pierse

plky ronalda po odchodu

no vsak rikam..moralni majaky,ktery resi anglicana a ostatni je nesere...je to prdel

Reagovat
Busby babes

Vsak na Ronalda taky vetsina fans picuje, spousta z nich na to, ze znasilnil Mayorgu upozornovala a to i dlouhodobe a ano, ronaldovo chovani bylo dlouhodobe skodlive pro tym a klub.

Reagovat
r.mrazik

A že to vadilo, když přišel a fanoušci na stadionu mu to dali sežrat..tyvoe...

Reagovat
r.mrazik

jinak jako obvykle uplne mimo...nech si tyhle sracka kecy na doma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Petr.Petr

Ty urcite sledujes vymenu manzelek a podobny porady, ze jo?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
Sandstorm

Bohužel ano. Pro celý klub to bude lepší.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Grahf

už vidím, jak ho za dva roky kupujeme späť za 100, až sa to všetko upokojí

Reagovat
Wazza228

Takže jen za 50,když tam bude 50% sell on clause

Reagovat
r.mrazik

Však už teď ne to úplně nezajímavý téma.

Tedy akorát pro morální majáky. Ostatním je to u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are CONSIDERING signing Dávid Hancko from Feyenoord, who can operate at LCB AND LB!

[@lauriewhitwell]

Reagovat
Sandstorm

Včera sem četl že jde do Atletica za 25-30 mega eur.

Reagovat
Grahf

pls

Reagovat
Hlahart

To by bylo super. Bral bych ho klidně radši než JB

Reagovat
Freedo

Ale ne radši než De Ligta

Reagovat
r.mrazik

Je skvělý a rozhodně lepší než Brath za 60 Mega liber

Reagovat
Grahf

A podľa tier 1 tureckého zdroja chceme Kadiogluho z Fenerbahce.

Reagovat
Busby babes

Feyenoord’s David Hancko, 26, who can operate at centre-back or full-back, has been considered, but he may prove too expensive for someone likely to be a squad player.

je dobry tam tad i tu druhou vetu no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud by stál kolem 30 mega tak si myslím že při dnešních cenách to není za squad playera úplně moc

Reagovat
Busby babes

to je velke pokud...

Reagovat
Mato178178

lepsi ako lindelof nie je, nech pride kvalita alebo nechat lindelofa a radsej nasetrit na niekoho poriadneho

Reagovat
Grahf

lol je daleko lepší ako lindelof

Reagovat
Sandstorm

Asi jako Láďa Krejčí

Reagovat
masina_LFC

ze lepsi ako lindelof nie je... wtf?

Reagovat
OTASi

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Wazza228

Manchester United have had an official offer of £42m plus bonuses ACCEPTED by Lille for Leny Yoro. The player’s priority remains Real Madrid but United are pushing. #MUFC [@Nabil_djellit]

Reagovat
Busby babes

Hope Ashworth and team are throwing the weight of Manchester United and Ineos around to make this happen!

At a very minimum, I want:

Eric Cantona drinking tea with Lenny Yoro's grandpa to sell Manchester to him.

David Beckham carrying Yoro's mothers groceries from the store.

Lewis Hamilton picking up Yoro's brothers from school in his Ineos owned F1 car.

Alex Ferguson tagging along Yoro's dad for Boule on Saturday.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

co jsem cetl, tak by byl idealni ale kdyz ho chce Real... zas u nas by si asi zahral vic nez v Realu, bych tak tipnul. Aspon v prvnich dvou sezonach. ale zatim to beru jen jako drby, novinare neznam vubec... ale rad, ze to aspon zkousime

Reagovat
Hlahart

Real prej nabízí 20mil€. Nakonec to bude padat asi na tom, jestli chce odejít tuhle sezónu a jestli se případně Lille spokojí s významně nižší částkou

Reagovat
Busby babes

spis aby tohle nebyl jen leak od Lille aby zatlacili na Real.

Reagovat
Wazza228

Manchester United’s formal bid worth over £42m for Leny Yoro is TRUE and has been ACCEPTED by Lille today! Lille are insisting with Yoro to accept United as it’s their best proposal on the table. Yoro has always given priority to Real Madrid, waiting for them - decision up to Yoro now. #MUFC [@FabrizioRomano]

Uvidíme. Vypadá to, že zkoušíme Everton a Lille, kdo přijde dřív. Jeden by k nám šel, ale Everton za něj chce balík, druhej by radši do Realu, ale klub naší nabídku příjmul.

Reagovat
Grahf

real práveže chce, aby prišiel až v 2025 zadarmo

Reagovat
Busby babes

spis pujde za tech 20 do Realu nekdy v srpnu.

Reagovat
Grahf

tak že by lille súhlasilo s 20, keď od nás može mať 40...sa mi nejako nezdá

Reagovat
Busby babes

jenze oni se v tom srpnu budou rozhodovat mezi: 20 mega od Realu nebo nic a on za rok zadarmo.

Reagovat
Grahf

to si nemyslím, že tam ostane ešte rok. Už len preto, že keď sme podali tú ponuku, tak určite sme sa bavili aj s ním, lebo keby nás rovno odmietol, tak to ani neskúšame logicky.

Reagovat
iamek

MUFC are open to signing up to THREE centre backs this summer as part of a drastic overhaul of their defence.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla slušná obměna obrany

Reagovat
Busby babes

tak pokud by odesel jeden z dvojice Lindelof - Maguire tak by nam asi ani nic jineho nezbylo. ale pise to Luckhurst no.

Reagovat
Sandstorm

No já bych se nedivil kdyby odešli oba. Rok do konce smlouvy a ani jednoho nebudeme chtít prodloužit.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Začínáme odzadu ale taky by to chtělo zpevnit střed zálohy.

Reagovat
iamek

Amrabat přijde za 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Erik ten Hag on Jason Wilcox and Dan Ashworth's arrivals: "We are so pleased. Around the football, around the first-team, we have a strong structure that will help us. They are so supportive. They will help us in scouting, recruitment. They will raise the bar." [mu]

Reagovat
iamek

Mayor of Marseille Benoit Payan on Mason Greenwood's potential move: "Greenwood's behaviour is unspeakable, unacceptable. Hitting his wife... I saw images that deeply shocked me. Attacking his wife in this way is unworthy of a man and I believe he cannot have a place in this team.

"The values ​​of Marseille and the values ​​of Olympique de Marseille are anything but that. It's anything but racism, anti-Semitism. It's anything but... can you imagine, violence against women? Do you realise that? And he wants to play for Olympique de Marseille, Greenwood? It's a disgrace.

"I will ask the president of Olympique de Marseille not to recruit Greenwood. I don't want my club to be covered in the shame of someone who hits his wife. I don't want my club to be covered in the ashes of someone who hits his wife like that. It's not acceptable."

Shit

Reagovat
Grahf

fuu, si ma predbehol :)

Reagovat
Busby babes

Nikdo to preci uz neresi, rikali tu lidi...

Reagovat
Grahf

De Zerbi

"On the prospect of Greenwood joining the club, the Italian coach said: “He hasn’t signed, there’s not much to say. He’s a world-class player. I don’t know his background. No matter the player, once they sign here, they become like my children. I protect them through thick and thin. Maybe, in private I’ll pull their ears, but in public, I’ll defend them like my sons.

Reagovat
Busby babes

jj, cetl jsem to. neprekvapive. Fotbalovi treneri to opravdu neresi

Reagovat
Svatej

De Zerbi me moc nepřekvapuje, ten je prgamatik až do prdele

Reagovat
r.mrazik

Rychle jdi najít ještě něco na Twitteru

Reagovat
iamek

Romano teď - The contract offered by Olympique Marseille to Mason Greenwood is valid until June 2029.

Man United will have close sell-on clause close to 50% of the future sale from June 2025 to June 2029.

Done deal between clubs, salary details including bonuses being discussed.

Reagovat
r.mrazik

Zrovna rapist city Marseille. Ten týpek si dělá prdel a politický body.

Value of Marseille...aneb večer nechoď raději vem

Reagovat
iamek

Nejsilenejsi město, kde jsem byl .

Reagovat
r.mrazik

Kámoška tam bydlela. Dvakrát ji přepadli. Nikomu se nesmíš koukat do očí. Večer nechodila ven.

Jít někam sama nemožný.

A tenhle týpek si honí politicky body

Reagovat
iamek

Jsou tam nadherne místa, ale ti kluci vopaleni psycho. Hlavní nádraží bylo úplně wtf. Tam jsem si připadal jak na drogovem tržišti

Reagovat
r.mrazik

jj, mista tam jsou pekny...ale musis je prezit

Reagovat
Busby babes

no, mozna proto to resi, ze jo... ze ve meste, kde je znasilneni problem, tak vyznamna spolecenska instituce jako je velkej fotbalovej klub privadi jako posilu nasilnika a tim dal rika: nam znasilneni vlastne tak moc nevadi. Nebo myslis, ze ti fans OM to delaj taky kvuli politickym bodum?

http://www.omforum.com/2024/07/greenwood-not-welcome/

Reagovat
r.mrazik

a ten clanek ma jako znamenat co? ze se to nelibi "novinari" na fanouskovske strance? no,to je mozny

jojo, starosta resi silenost mesta tim,ze se angazuje v prichodu greenwooda...to je fakt prdel

klub tim rika,ze privadi generacni talent,ktery nebyl odsouzeny a nehraje v klubu jen proto,ze manazeri jsou srabi

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt jantar. novinari na fanouskovske strance? je to forum fanousku OM.

Opet, uplna ignorace kontextu. Fotbalovej klub je velka a v nekterych zemich i dulezita spolecenska instituce. Takze ano, ma vliv a spolecensky dosah to, ze prichazi do klubu clovek jako mason. Klub tak vysila vzkaz, dokud dobre kopes do balonu, tak nam znasilneni nevadi... coz ve meste, kde to je velky problem obecne pak neni dobry a proto to ti politici taky resi.

Ale ty porad pojedes tuhle marginalizaci, ze to nikoho nezajima a ocividne tyhle souvislosti nechapes. Je to jak cist reakce 50 letych stejcu kdyz se menila definice znasilneni u nas a jejich blby kecy na tema: pred sexem budu potrebovat notarsky overeny souhlas... svet se zmenil, ty to nechapes

Reagovat
r.mrazik

proc je ten novinar v uvozovkach asi? hele, ze ty to ze sebe delas schvalne

no a ten posledni odstavec uz naprosta kokotina vzhledem k tomu,ze me vubec neznas a nevis,jak jsme pomahali,kdyz to zname potrebovaly...jsi debil

Reagovat
Busby babes

vidim jak reagujes a neustale to bagatelizujes.

tys toho novinare pouzil, i kdyz v uvozovkach. opet jako snau o bagatelizaci. ne ja.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

❤️my man!

Reagovat
Grahf

Tak podľa Ornsteina je greenwood dohodnutý za 30 do marseille. A už sa ozval naštvaný starosta Marseille

Reagovat
iamek

The contract offered by Olympique Marseille to Mason Greenwood is valid until June 2029.

Man United will have close sell-on clause close to 50% of the future sale from June 2025 to June 2029.

Done deal between clubs, salary details including bonuses being discussed.

Reagovat
iamek

30 mega + 50% je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jestli to bude dotažené, starosta Marseille s tím má problém

Mayor of Marseille Benoit Payan on Mason Greenwood's potential move: "Greenwood's behaviour is unspeakable, unacceptable. Hitting his wife... I saw images that deeply shocked me. Attacking his wife in this way is unworthy of a man and I believe he cannot have a place in this team.

"The values of Marseille and the values of Olympique de Marseille are anything but that. It's anything but racism, anti-Semitism. It's anything but... can you imagine, violence against women? Do you realise that? And he wants to play for Olympique de Marseille, Greenwood? It's a disgrace.

"I will ask the president of Olympique de Marseille not to recruit Greenwood. I don't want my club to be covered in the shame of someone who hits his wife. I don't want my club to be covered in the ashes of someone who hits his wife like that. It's not acceptable." [via @RMCSport] #mufc

Reagovat
r.mrazik

Starosta nikoho nezajímá.

Stejně jako Svoboda u nás v Praze.

Reagovat
fenixLFC

predstava ze Svoboda blokuje prestup Choreho...

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak

Chory se chova jak svine, toho v Praze nechceme...

jeho charakter jde tim smere,se kterym se jako mesto neztotoznuje. Musim si promluvit se Zmrdikem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už si to sem dával sorry

Reagovat
iamek

Manchester United are ready to complete Joshua Zirkzee in the next days, no issues.

Contract will be valid until June 2029 after commission and salary agreed last week.

Formal steps with Bologna to follow this week — whether it’s release clause or different structure.

Reagovat
iamek

+ u Ugarteho jednání taky probíhají. Ty voe jedeme slušne tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jen spekulace, až budou stát a dresem v Carringhtonu teprve to bude slušné tempo

Reagovat
iamek

Tak i Scoop píše, ze takový drive při prestupech byl naposled snad za Gila. A hlavně o většině píše The Atletic, což je taky fajn změna

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo no

Reagovat
iamek

Mason Greenwood’s transfer fee:

- £26.7 million package

- £23.3 million fixed fee

- £3.4 million add-ons

- 50% of any future sale

- the right to buy additional percentages

[@David_Ornstein

Co znamená ten poslední bod?

Reagovat
Wazza228

Předpokládám, že je to něco jako : za 5 mega se sell on clause zvýší o 5%.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

a nebude to tak ze 5% 1.5 mil co je 5% z 30 mil? to by ho museli predat za 100mil+ aby sa nam to oplatilo

Reagovat
Wazza228

Tak však už teď tam je 50%. Takže když ho prodají opět za 30, tak z toho máme 15 mega. Taky z toho nemusíme mít nic, když odejde zadarmo. Za mě ale dobrej deal, třeba se mu v další sezóně bude dařit, začne se spekulovat o zájmu CFC za 80 mega, tak si koupíme další procenta a vytěžíme z toho větší částku.

Reagovat
Miguel19

A neberou se ty procenta jenom ze zisku, tedy za prodej více jak 30 mega? U někoho se to myslím tak řešilo, ale možná se pletu.

Navíc z PL ho těžko někdo koupi s tou minulosti, ale kdo ví

Reagovat
Wazza228

Kdo ví, jak to v tý smlouvě bude.

Reagovat
Busby babes

muze to byt ze zisku nebo z castky. Zalezi jak si to kluby domluvi. My taky budem asi 20 procent z tech 27 milionu posilat do spanelska.

Reagovat
Mato178178

vsak hovorim ze aj keby ho predali za 80 tak sa nam neoplati dokupovat percenta za milion za 1 percento

Reagovat
Busby babes

ze muzem koupit dodatecna procenta z toho future sale. typu: dame Marseille 10 mega a mame 60 procent z dalsiho prodeje. tak bych to chapal.

Reagovat
iamek

Jinaci fmko

Reagovat
iamek

Chystáme prý třetí nabídku za toho stopera evertonu

Reagovat
VTID94

Aston Villa have matching rights for Jaden Philogene & are ready to activate their clause — but Villa acknowledge that it will be the player’s decision. @David_Ornstein #avfc

Reagovat
iamek

Willy Kambwala has rejected an offer to extend his contract, which runs until 2025. There are inquiries from the MLS, France, Bundesliga and Spain

Reagovat
Busby babes

tak momentalne je 4 stoper, vidi, ze prichazi dasli 2... nedivim se mu.

Reagovat
Hlahart

[Romano] Donny van de Beek to Girona, here we go! Deal in place with Man United, permanent move for €500k fixed fee plus several add-ons. Easy add-ons to bring fee up to €4/5m plus extra add-ons can make it €15m. Contract until June 2028. #MUFC will also have sell-on clause.

Hrozná škoda. Hodně jsem doufal, že se mu nakonec podaří prosadit se. Jinak bude třetí (a doufám poslední) nabídka na JB.

Reagovat
Busby babes

tak snad aspon nejaky ty bonusy se promeni.

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

Jako dost tezko z te prehlidky otresnych prestupu za poslednich x let vybirat ten opravdu nejhorsi, ale VDB se rozhodne o tu korunu musi minimalne hodne usilovne prat Fakt neuveritelne, jaka minela tohle byla po vsech strankach.

Reagovat
r.mrazik

prestup totalne mimo

Reagovat
r.mrazik

hlavne at konecne hraje a hraje to dobre,protoze ten jeho prestup a jeho neforma byla uplne silena

Reagovat
VTID94

Coutinho ďalšie hosťovanie

Som zvedavý koľko platíme jeho mzdu tento krát...

Reagovat
Wazza228

On je ještě u vás?

Reagovat
VTID94

Bohužiaľ hej

Reagovat
Spikous

ja som si myslel že sme už s ním ukončili zmluvu

Reagovat
VTID94

Ešte nie. Hosťovanie do Vasco da Gama na rok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele