Hlavatý se soustředí na záchranu Pardubic. Mám nějaké ambice, říká o možném stěhování

18.05., 12:31
Aktuality
Michal Hlavatý (© FK Pardubice)

Za měsíc a půl se znovu otevře přestupové okno a jedním z nejžádanějších hráčů na českém trhu bude Michal Hlavatý. 25letý záložník je spojován s odchodem z Pardubic a zájem o něho mají minimálně dva kluby, případná jednání by měla začít nejdříve příští týden.

Hlavatý na východě Čech v minulosti hostoval z Plzně a předloni se do Pardubic vrátil formou přestupu. S vedením podepsal kontrakt do června 2026 a jeho výkony sleduje Baník Ostrava, vedle toho se spekuluje i o zájmu Slovanu Liberec, kam by z Pardubic měl zamířit trenér Radoslav Kováč.

Východočeši mají i přes prohru v Jablonci velmi dobře rozehranou skupinu o záchranu, zítra hostí doma Karvinou a k setrvání v nejvyšší soutěži jim bude stačit remíza. Právě záchrana je prioritní záležitostí i pro Hlavatého.

"Řekli jsme si s vedením, že si na to sedneme, až se definitivně zachráníme," reaguje Hlavatý na spekulace.

"Mám nějaké ambice, ale fakt se teď soustředím na záchranu. Vím, že to zní jako klišé, ale byl jsem u postupu do první ligy a určitě nechci být u sestupu, to bych nemohl připustit," dodal.

Pardubice se podle tuzemských médií prodeji jednoho z klíčových hráčů nebrání, požadují ale odstupné deset milionů korun.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
AnthonyR

Pro Baník ideál

Reagovat
Puskas

Byl by, ale pokud říká, že má nějaké ambice, tak k nám nepůjde.

Reagovat
AnthonyR

Baník nemá ambice? Vždyť můžete zázemím a finančně v pohodě atakovat Plzeň, nebo ne?

Reagovat
Puskas

Má dlouhodobé ambice, které opakovaně nenaplňuje. Skutečnost je taková, že na tu Plzeň máme 23 bodů ztrátu.

Reagovat
ratusek

Po dnešku jen 20

Reagovat
Puskas

To Hlavatého přesvědčí...

Reagovat
Selänne

Finančně je Plzeň jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele