Hladký si hledá nové angažmá, zkušený brankář se rozloučil s Ipswichem

01.07., 13:06
Aktuality
Václav Hladký (© AFP)

Brankář Václav Hladký po vypršení smlouvy skončil v Ipswichi, s nímž počátkem května postoupil do Premier League. Nováček anglické ligy o tom informoval na svém webu.

Třiatřicetiletý Hladký přišel do Ipswiche v létě 2021 ze Salfordu ze čtvrté anglické ligy. Do branky "Blues" se prosadil až v minulé sezoně, kdy v druhé lize odchytal všech 46 zápasů a týmu pomohl po 22 letech k návratu do Premier League. Ipswich přitom teprve ročník před tím postoupil z třetí ligy.

O dalším angažmá bývalého mládežnického reprezentanta zatím není jasno. V minulosti Hladký chytal za brněnskou Zbrojovku, Liberec či skotský St. Mirren.

Autor: ČTK

Komentáře (93)

Přidat komentář
VTID94

CHELSEA UPDATE: Now 30 June has passed, we can see that even if the hotel profit from 22/23 is approved and after £125-130m of player trading profit, CFC are still over £100m short for PSR 23/24. So, we can expect another property sale or non-football profit to balance.

Reagovat
Deywid

zdroj?

Reagovat
10adam

Vacíno měl opět pravdu

Reagovat
Me2win

Reagovat
deporpepa

Vacíno mělo tentokrát pravdu

Reagovat
10adam

I tak se to dá říct

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

To je jak s hodinkama.

Reagovat
PaYaB

Opět? Navíc tohle byl očekávaný výsledek tak i tak.

Reagovat
10adam

Dle vyjádření Hladkého v KBZ bych čekal, že dostane smlouvu na pět let a bude nejlépe placený v týmu. Chudák Folpi, ten z toho bude taky špatný

Reagovat
kilobyte

Tam se Vackovi vysmíval, že má asi nějaké zákulisní informace, které nikdo jiný nemá. A nakonec se ukázalo, že Vacek věděl kudy běží zajíc.

Reagovat
10adam

Ano, tak nějak

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Witcher

Ondra by ho mohl vzít do KBZ místo něj

Reagovat
DieFohlenBMG

Tohle muselo být jasný každýmu kromě Hladkého a Folprechta. Ipswich mu nechal vypršet smlouvu a oni si mysleli, že bude od další sezóny jednička

Reagovat
Mr.Mike

Tak ze jednicka nebude sem cekal asi tak jako vetsina, ale ze zustane jako dvojka treba to bych se nedivil. Viz treba Rodak co vychytal postup Fulhamu.

Reagovat
lampas

Pro něj asi malá osobní tragédie, je mi ho líto. Tak snad mu agent dokáže najít nějaký ten Kypr, nebo Polsko/Maďarsko.

Reagovat
schuby

Myslím, že někdo ze druhé anglické ho vezme nebo skotsko

Reagovat
Nuno čomes

Tak jestli chtěl plat na úrovni PL.. To mu asi někdo v 2. anglické nedá.

Reagovat
schuby

po prvním září mu nezbude nic jiného než jít platově dolů jedině že by se ozvala arábie, ale to pochybuji

Reagovat
Simas92

Skonci nekde na Kypru v Apollonu Limasol s dvouletou smlouvou.

Kdyby byl racionalni (coz neni lehke kdyz jsi sportivec, protoze logicky je pro vykon lepsi kdyz ve sve schopnosti veris vic nez je zdravo) tak si rekne ve svem veku o champ penize (tzn. v PL trojka) na 3-4 roky a za rok by mohl chytat champ znovu az spadnou a budou skrtat. S bonusy za odchytane zapasy by mu ty dalsi dva roky v champu urcite hodily dost. Takhle bude rad za dvouletou smlouvu kdekoli jinde a za trochu mene.

Ale neni to jednoduche odhadnout na co mas kdyz jsi sportiovec, ta hlava je nekde jinde.

Reagovat
Simas92

Tak v 2. anglicke jsou rozhodne lepsi penize nez v 1. v Polsku, Madarsku nebo na Kypru. Skalak v champu prosedel par let a uz po prvnim roce byl zajisteny do konce zivota.

Reagovat
Transfermarkt

Spíš to vypadá na Asii

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

Kdyby to bylo kvůli prachům, tak ho nechtěli jako jedničku... jestli to bylo kvůli postavení v týmu, tak ho nechtěli jako jedničku Z pohledu toho, že snem bylo zachytat si v PL, tak z role dvojky, by tam jakžtakž šance i byla... z pohledu volného hráče, už nulová prakticky. Tak ještě jedině, že by ho chtěli jako trojku a to už ho fakt urazilo

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Archie Grey has completed medical + signed 6yr contract to join Tottenham from Leeds. Deal for midfielder effectively £25m + Joe Rodon. #LUFC finalising paperwork on #THFC defender, delayed by being in USA. Completion expected later today

@TheAthleticFC

Kurvadrát, proč Archie

Reagovat
SunFells

Angemu zapadne, ale uvěznil se, když za pár let mohl jít výš.

Reagovat
Mastný Chobot

zo strany Spurs super obchod. Šušne + deadwood za taký talent

Reagovat
jk

Finančně mi to přijde dost nákladný a Rodona bychom se letos po úspěšně hostovacčce zbavili tak jak tak, byl o něj zájem.

Reagovat
avicii

Závidím

Reagovat
jk

Rodon přišel za ~10m£ takže za mě je to za tak mladého fotbalistu od nás fakt raketa. Vzhledem k našim schopnostem zabít mladý talenty a Angeho dosavadní neochotě stavět mladý z toho nejsem zatím nijak na větví, je fakt třeba se dívat dost dopředu.

Reagovat
Pablos

Tohle je vlastně sekce volných hráčů... s PL to nemá žádnou spojitost, nikdy v ní nebyl ! Jděte si rvát přestupy a přestupové spekulace PL jinam

Reagovat
lampas

Tímhle článkem se vlastně Hladký dostal nejblíž k PL ve své kariéře.

Reagovat
Pablos

To spíš postupem... tímhle už zase daleko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
capaccio

Pekna blbost od Ipswichu takeho kvalitneho brankara nepredlzit.

Reagovat
kissak

Rodák déjà vu?

Reagovat
guerro

Jak tu píše kolega, česká verze Rodáka

Reagovat
guerro

Vytáhne je ze třetí ligy až do Premier League a za odměnu dostane vyhazov

Reagovat
Cotton

to bych hráči ve Fifě nebo FMku nikdy neudělal

Reagovat
Kang & Kodos

Obligátně si jednou na pět minut kopnout, a pak až ho poslat do hajzlu

Reagovat
Witcher

Tejden před vyhazovem ho pozvat na večeři a naznačovat ,že s ním počítáme jako jedničkou .Počkat až to všude rozhlásí a vyhodit

Reagovat
vodka

v league one byl dvojka

Reagovat
Maximm9

Tak on byl dvojka tusim i v Champu normalne, ale dostal se do sestavy kvuli zraneni jednicky, jinak by pravdepodobne sedel.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kilobyte

Hele on mohl už mít podepsáno, ale chtěl si počkat na lepší vyjednávací pozici a těžit z toho.

Reagovat
Uwe háže buly

stále čeká

Reagovat
saysaymatter

blázen, i kdyby měl hrát za stravu, tak se tam měl držet zuby nehty, jak by jednou měl v životopisu pár zápasů v PL, tak by z toho mohl do konce kariéry těžit.

Reagovat
kilobyte

Už by toho moc nevytěžil.

Reagovat
Pablos

Záleží jaké kariéry... jako trenér brankářů třeba by se mu to taky hodilo do CéVéčka.

Reagovat
kilobyte

Jo, to je vlastně pravda. Trochu mi přijde, že tu kariéru jede trochu jako gambler. Ve stylu "Pár riskantních kroků mu vyšlo, tak proč by mu to nevyšlo znova?"

Reagovat
Pablos

Ale říkal, že o prachy nejde a hlavní je plnit si sen... a pak vlastně oboje nedává smysl k rozhodnutí se nedohodnout. Tam fakt jedině, že by mu nabídli dělat trojku a za almužnu ještě k tomu

Reagovat
kilobyte

Mě přijde, že jak odkládal jednání o nové smlouvě, aby to pro něj bylo výhodnější, tak to nakonec bylo možná výhodnější pro klub.

Každý klub když postoupí a má peníze, tak chce určitě posilovat. A není nic jednoduššího než nahradit hráče, kterému končí smlouva. Takže mu klidně mohli nabídnout málo s tím, že bude 2-3. brankář s tím, že když nepodepíše, tak se nic neděje, protože si můžou koupit papírově lepší jedničku.

Kdyby už měl podepsáno s nějakou klauzulí pro PL, tak už by s ním museli počítat.

Reagovat
Pablos

Jo tys myslel takhle riskovat... jakože nepodepsal už během sezony. Já myslel, že myslíš riskovat tím, že teď se nedohodl a nepodepsal s nima cokoliv

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
saysaymatter

tak pro brankáře 33 let není nic, v klidu může chytat dalších 5 let minimálně, i kdyby v Ipswichi pokračoval za drobné jako dvojka, tak těch pár zápasů dostane a pak se klidně může dál v PL držet, když nezklame. A když ne tak prostě s tím, že se ukázal v PL ty zajímavé nabídky podle mě bude mít a pak si vybírat z dovolenkovycý destinací v Řecku, Turecku, nebo se třeba vecpe i někam do Arábie za pěknej peníz... Kdysi takový Papadopulous z toho, že se mihnul jako junuior v Arsenalu, ži celou kariéru.

Reagovat
kilobyte

Aby končil v Ipswichi s pár zápasy z PL, tak by tam musel být 2 roky. Takže by z toho těžil spíše, jak psal Pablos po konci aktivní kariéry.

Reagovat
Salfovic

Kdyby se nově koupené jedničce nedařilo a on dobře chytal v pohárech, tak tu šanci mohl dostat velmi rychle.

Jestli to bylo jen o penězích, tak je to idiot.

Reagovat
kilobyte

Jenže oni mu třeba nemuseli nabídnout pozici dvojky.

Vem si, že Ipswich měl jako jedničku Waltona (28 let). Ten se zranil a jedničkou se stal Hladký (33 let).

Teď postoupili do PL a určitě budou chtít posílit. Pokud se rozhodli pro novou jedničku, tak jednoho z této dvojice nepotřebují. Hladkému končí smlouva, takže je pro ně nejjednodušší jít cestou, že nabídnou Hladkému pozici trojky a s tím i méně peněz, i když i tak by to bylo asi více než měl teď.

Reagovat
Salfovic

Walton celou sezonu proseděl na lavičce, takže proč by se jako najednou měl posunout před Hladkého ?

Reagovat
kilobyte

Tak předtím zas Hladký byl za Waltonem. Situace se prostě mění. S Waltonem nemusí řešit smlouvu, je mladší a je to domácí hráč.

Pokud s ani jedním nepočítají jako jedničkou, tak nemají důvod dávat Hladkému nějaký randál. Myslím, že pokud by s nimi měl už podepsanou smlouvu (i s nějakým navýšením pro PL), tak by měl větší šanci na post dvojky a nebo i jedničky.

Další věc je, že se Hladký oháněl, jak je Ipswich skoro rodinný klub, ale sám prodlužoval jednání, aby z toho pak mohl těžit. Nemyslím si, že tohle měla nějakou větší roli, ale i tohle mohla být další proměnná v rozhodování.

Nebo třeba fakt nechtěl dělat dvojku a Walton je s tím v pohodě.

Reagovat
Simas92

Myslim ze jak to pise soudruh kilobyte to dava smysl. Alespon ja byt v managementu to vidim uplne stejne.

Hladky neni nejmladsi a je to uplny no name kteremu se to tuhle sezonu seslo, to vedi i v Ipswichi. Pokud chtel cekat s vyjednavanim protoze doufal ze dostane PL smlouvu (to asi delal a v jeho pripade by to davalo smysl, protoze pravdepodobne vylozene za vodou asi neni, i kdyz je na tom urcite daleko lepe nez si vetsina lidi mysli).

Ipswich ale vi ze PL penize muze dat i nekomu perspektivnejsimu s vice zkusenostmi na top urovni, celkem logicke z jejich strany, proc by meli platit PL penize dvojce ktera nema zkusenosti na top urovni ani perspektivu? Urcite ho chteli jako trojku za champ penize.

Reagovat
kattos

Tak ted je asi poslední rok kdy může bejt lákadlem, pokud má ještě sportovní ambice tak je tohle logické

Reagovat
kilobyte

Teď se ještě vrátí do Brna.

Reagovat
Axelrose

Myslíš na tu demolici stadiónu?

Reagovat
mayday

Kattosovi se zhroutil svět

Reagovat
Salfovic

Kdo by to od roddiného klubu čekal

Reagovat
jk

Možná Rodák?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Plettigoal/status/1807756124264837228

FC Bayern have now set a price for Matthijs de Ligt and are demanding at least 50 million euros plus bonus payments!

cca 43 mega v librach by asi nebyla spatna cena, ale tady fakt hodne zalezi na jeho platu no.

Reagovat
r.mrazik

ted ma kolik? tusim 250 tisic liber tydne?

fakt nevim...neprosadil se moc v juve a ani bayernu...je to takovy opet ajax hrac

Reagovat
Busby babes

zas jako, loni byl v sestave sezony cele bundesligy... letos mel problemy s kolenem, tak toho odehral min. ale kdyz byl zdravej, tak hral v zakladu.

Reagovat
r.mrazik

jasny, klidne muze byt fajn a treba by stal pul co ten anglan z evertonu

Reagovat
Busby babes

podle capology 260K tydne/13,5 mega rocne

Reagovat
Salfovic

Letos byl i Dier lepší

Reagovat
r.mrazik

no prave, toho se celkem bojim

Reagovat
Hlahart

Tak máme na seznamu zase dva Nizozemce zřejmě - jeho a Zirkzeeho U Zirkzeeho se mi teda nedaří dohledat, že by ho ETH trénoval, tak to je asi posun

Reagovat
r.mrazik

aspon nejaka nova vec

Reagovat
Man__United

A ještě přijdou dva asistenti Holanďani

Reagovat
ACSMan

Tak De Ligta alespoň Hag netrénoval už hodně dlouho

Reagovat
Man__United

Tak do Bayernu si ho přivedl Nagelsmann a pro Tuchela zřejmě nebyl první volba

Reagovat
Busby babes

od rijna, kdyz byl zdravej, tak hral v zakladu prakticky porad

Reagovat
Salfovic

Tak ta trojka stoperů s Kimem a Upamecanem celkem pravidělně rotovala.

A trenéři v Bayernu nemají moc velké slovo ohledně přestupů, aby se dalo říct, že ho přivedl Nagelsmann .

Reagovat
Busby babes
Reagovat
O.Giroud

No nič začína boj s Vaclikom o miesto v Slovane Bratislava.

Reagovat
kattos

Do Sparty

Reagovat
kattos

Pokud jde teda Vindahl fakt pryč

Ale ne, celkově sympatické že fakt chce chytat a ne si to prosedět.

Bohužel, ten jeho vrchol přišel už pozdě

Reagovat
Witcher

Pruhovaný prdele už natáčí cringe video jak mají brankáře z PL

Reagovat
DieFohlenBMG

Na západě nás Čechy prostě berou jako my třeba Ukrajince. Drž hubu, udělej svoji práci za míň peněz než bereme my a táhni do piče.

Reagovat
Simas92

A proc by nas meli brat nejak jinak? Rozdil mezi nemeckou a ceskou prumernou mzdou je vetsi nez mezi ceskou a ukrajinskou. Ty si myslis ze v Cesku nekdo resi jestli nejaky Armenec pochazi z trochu vyspelejsi zeme nez Moldavan?

Reagovat
Busby babes

neasi, my tu uplne stejne pristupujem k ukrajincum nebo vietnamcum, ale budem mistrovat jine.

Reagovat
r.mrazik

zalezi jak koho a zalezi co umis

Reagovat
Mr.Mike

Slavka potrebuje dalsiho golmana..kdyby nahodou se neco stalo se zbylejma ctyrma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele