Heinzemu se zamlouvá plán AS, hodlá přispět svými zkušenostmi

24.07.2011, 15:50
Aktuality
Gabriel Heinze během své kariéry sbíral úspěchy ve Francii, Anglii a ve Španělsku, nyní bude usilovat o trofeje i v Itálii. Argentinský obránce se v pátek večer dohodl jako volný hráč na jednoleté smlouvě s AS Řím a na novou výzvu se už těší...

"Oblékat dres Říma je velkou ctí. Měl jsem štěstí, že jsem během své kariéry hrál za spoustu velkých klubů, nyní přišla tato možnost a já jsem ji přijal. Mluvil jsem s trenérem a dalšími členy vedení a hned se mi zalíbily jejich plány. Soustředí se zde na mládí, ale tým je vybalancovaný díky zkušeným hráčům. Hráči jako Bojan Krkič nebo Erik Lamela jsou hladoví a chtějí se zapsat do historie klubu. Pro ty zkušenější, jako jsem já, je pak povinností jít jim příkladem," prohlásil 33letý obránce.

Heinze dříve hájil barvy PSG, Manchesteru United nebo Realu Madrid a naposledy hrál za Olympique Marseille, odkud na konci června odešel jako volný hráč. Místo v kabině AS mu uvolnil Philippe Mexes, který zamířil do AC Milán, o místo v sestavě se pak bude prát především se svým argentinským krajanem Nicolasem Burdissem a brazilským stoperem Juanem.

"Mohu hrát v středu i na kraji obrany, takže je na trenérovi, jak rozhodne. Spolupráce s Burdissem bude zábavná," nepochybuje hráč, který bude mít na dresu číslo 5.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele