Hanba Mourinhovi. Konec doktorky je Portugalcovým nejhorším prohřeškem

24.09.2015, 10:40
Názory a komentáře
Šťouchal do oka trenérovi, s dalším se postrkoval u postranní čáry, nevybíravých slov na adresu kdekoho má nepočítaně, ale přesto všechny tyto činy manažera Josého Mourinho převyšuje nejčerstvější kauza jeho kariéry. Kvůli jeho neoprávněným obviněním a snad i hrdosti v Chelsea skončila doktorka Eva Carneirová, jedna z mála žen ve vrcholovém sportu ovládaném výhradně muži.

S fotbalem jako takovým má celý případ jen málo společného a za všechno vlastně může jen pár desítek vteřin z úvodního kola Premier League, ale dopady Mourinhova chování, potažmo jednání jeho klubu, vrhá špatné světlo nejen na západní Londýn, kde Chelsea sídlí, ale na celou Premier League a fotbal obecně.

"No co, skončila nějaká doktorka, realizační týmy se mění pořád," řekli byste si, jenže když se na konec Evy Carneirové v Chelsea podíváme zblízka, zjistíme, že se stala obětí až téměř hulvátského jednání jediného muže, který místo omluvy raději ještě přiléval olej do ohně, jenž by nakonec mohl spálit celou slibně rozjetou kariéru jednačtyřicetileté doktorky.

Osudový moment
Na lavičce prvního týmu Chelsea seděla Eva Carneirová jako hlavní doktorka od roku 2011 a těšila se velké popularitě. Jednak díky svému pohlaví a vzhledu a také díky svým lékařským kvalitám. Letošní 8. srpen se ji ale stal osudným. Běžela třetí minuta nastaveného času, Chelsea na domácí půdě v prvním kole hrála se Swansea 2:2, navíc bez vyloučeného brankáře, a žalostně se snažila strhnout vítězství na svou stranu.

Jenže po jednom ze soubojů zůstal na zemi ležet Eden Hazard a zažádal si o ošetření. V tu ránu Eva Carneirová, spolu s kolegou Jonem Fearnem, vyskočila z lavičky, vzala tašku a namířila si to na druhou stranu hřiště za ležícím Hazardem. Kamery na Stamford Bridge v tu chvíli zabíraly naprosto rozlíceného Josého Mourinha, který u čáry rozhazoval ruce, poskakoval a sprostě nadával. Nelíbilo se mu, že ve chvíli, kdy jeho tým nutně potřebuje vstřelit branku a dochází mu čas, běží na hřiště doktor. Jednak tím bere jeho týmu čas a navíc i hráče, protože ten musí po ošetření mimo hru.

Tento výstup by šel vždy temperamentnímu Portugalci prominout. V zápalu boje bylo jasné, že ho další zdržení v úvodním ligovém zápase, v němž nakonec Blues o dva body přišli, naštvalo. Jenže to by pak José Mourinho nesměl přijít na tiskovku a svůj lékařský tým veřejně a nevybíravě dehonestovat.

"Ať už jste doktor nebo kustod, musíte rozumět fotbalu," povídal po utkání rozzlobený Mourinho a jednoznačně mířil právě na svůj tým, konkrétně sympatickou doktorku. Ta podle něj neodhadla situaci a zbytečně svůj tým oslabila. Háček je v tom, že Mourinho absolutně nebyl v právu taková slova říkat.

Carneirová pouze dělala svou práci. Eden Hazard hlavního rozhodčího Michaela Olivera požádal o ošetření, sudí se obrátil na lavičku Chelsea a v ten moment doktor musí na hřiště. Je to tak napsáno v regulích a ani Mourinho s tím nic neudělá. Doktor je zodpovědný za zdraví hráčů a pokud si ho fotbalista vyžádá, musí mu přispěchat na pomoc.

Zatímco Mourinhova reakce během vyhroceného nastavení byla vcelku pochopitelná - ač kvůli použití slova "zk**ysyn" by ještě teoreticky mohl mít problémy -, jeho reakce po utkání je odsouzeníhodná. Co víc, Mourinho, respektive Chelsea po tomto incidentu vyřadila svou doktorku z lavičky a zamezila ji v přístupu do tréninkového centra a týmového hotelu. Za to, že dělala svoji práci.

Vše hraje proti Mourinhovi
Velice nešťastná epizoda s klubovou doktorkou sice zanedlouho zejména díky špatným výkonům Chelsea a dalším problémům vyprchala a někteří očekávali, že se dříve či později Carneirová na lavičku vrátí. Před posledním utkáním s Arsenalem se o tom psalo v médiích, ale nakonec má vše jiné vyústění: Carneirová v Chelsea končí, a tak se její případ opět řeší. Je totiž proč.

Když Mourinho šťouchal do oka Tita Vilanovu, když se málem pustil do pěstního souboje s Arsenèm Wengerem, když si dělal srandu z Rafy Beníteze, že je příliš tlustý - vždy to šlo, byť kolikrát se zavřením obou očí, brát jako typický Portugalcův výlev, který je schopný jít v zápalu boje přes mrtvoly. Když ale naposledy Mourinho vystřelil do vlastních řad, neměli bychom to znovu jen s mávnutím ruky přejít. Mourinho totiž tentokrát nestřelil jen do vlastních řad, střelil do celého fotbalu.

Nejpopulárnějšímu sportu na planetě prakticky výhradně vládnou muži. Vidět ženu ve fotbale, to už chce často pořádnou dávku štěstí, a Eva Carneirová právě tohle štěstí představovala. Uznávaná doktorka, která se díky svému profesionálnímu přístupu a chování dostala až na lavičku jednoho z nejlepších klubů posledních let, byla vzorem pro všechny ženy.

Rozhodně to přitom pro půvabnou rodačku z Gibraltaru nebyla vždy jen procházka růžovým sadem. Kvůli svému pohlaví často od fanoušků schytávala sexistické poznámky a když už o ní psala média, nebylo to obvykle kvůli její profesi. Carneirová to ale všechno ustála a během čtyř let na lavičce Chelsea se stala jednou z nejuznávanějších kapacit v oboru. Ve sportu, kde muži kojí své machistické choutky a ženy jsou prakticky nežádoucí, okamžitě odsuzované, že "tomu prostě nerozumí".

Když vás pak ale vlastní šéf za vzorné plnění pracovních povinností nazve naivním a zkrátka vám dá najevo, že jste žena, která nemá mezi "fotbalovými muži" co dělat (z Mourinhových slov nic jiného vyčíst nejde), je to za hranou. A když pak místo omluvy přijde nemilosrdné vyštvání, přestává z toho být interní problém klubu. Carneirové konec v Chelsea totiž vyslal zprávu celému světu.

"Věříme, že je děsivé, že její profesionalita a porozumění fotbalu byly manažerem Josém Mourinhem zpochybněny, a hrozí, že to podkope její profesní pověst. V rámci lékařské obce a fotbalového prostředí je velmi vysoce ceněna," reagovala na kauzu organizace Women in Football, podle které vyslala Chelsea "znepokojující a odcizující zprávu už tak malému počtu žen", kteří se ve fotbalových lékařských týmech pohybují.

Celým případem se již zabývá také anglická Fotbalová asociace a spekuluje se o tom, že si Carneirová najala ty nejlepší sportovní právníky, aby se proti svému zacházení ze strany Chelsea bránila soudní cestou. Například otázka sexismu a diskriminace by tu podle některých expertů mohla být brána v potaz.

"V sázce je tu něco důležitého. Co to říká o anglickém fotbalu, když s jednou z mála vysoce postavených žen v něm může být zacházeno tak otřesným způsobem a může být tak jednoduše odstraněna za to, že jen dělá svou práci?" píše ve svém komentáři Tom Adams.

Členka představenstva FA Heather Rabbattsová vyjádřila Carneirové podporu a doufá, že se vše rychle vyřeší a že především bude moci pokračovat ve fotbale na té nejvyšší úrovni. "Doufám, že budou podniknuty kroky, aby byla chráněna profesní integrita a ženy budou řádně povzbuzeny, aby byly součástí našeho národního sportu, i na té nejvyšší úrovni," uvedla Rabbattsová.

Případ Mourinho vs. Carneirová ukazuje, že ženy stále ještě nejsou ve fotbale brány za rovnocenné partnery, a neakceptovatelné zacházení Chelsea s osobou své ještě nedávno hlavní doktorky vrhá špatné světlo nejen na klub, ale na celý fotbal. Obzvlášť při skutečnosti, že za zcela oprávněné vběhnutí na hřiště pyká jen žena, Eva Carneirová. Asistující kolega Jon Fearn v Chelsea nadále působí.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1332)

Přidat komentář
Swarley

Hanba šerifovi, hanba šerifovi!

Reagovat
fabec1222

http://i.imgur.com/L3EVS.jpg

Tak s kterejma hráčema teda spala? co myslíte? Lampard,Drogba,Čech? Zajímavé, že všichni tyhle museli odejít

Reagovat
Serg!o

To není ona.

Reagovat
Spalovač šancí

To nevadí

Reagovat
Darren Fletcher

ilustračný obrázok

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

ten bere jen manželky....do realizačního týmu nesahá

Reagovat
Mastný Chobot

zas tento obrázok

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval bych Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Spávala s Ferreirou, Torresem i Hiláriem a David Luiz si ho od ní nechával pouze kouřit

Reagovat
smazaný uživatel

a co ked spala s mourinhovou dcerou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho návrat sem si šíleně přál, ale poslední dobou ho nemám víc a víc rád. A to co predvedl proti PSG, to bylo to nejsmutnejsi co jsem kdy viděl.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Al Capone

Přesně tak, to byla největší ubohost.

Reagovat
Darren Fletcher

co bolo s psg?

Reagovat
Spalovač šancí

Ujel jim vlak. Nebo metro?

Reagovat
FUnk

autobus

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
B3n

Jo, jeden dvojzápas je to nejsmutnější, co jsi kdy viděl. Ale tři ze čtyř ligových titulů Tvýho oblíbenýho klubu, to je jiná, co ? Ale rozumím, že jedna černá kaňka oporti desítkám světlých je důvodem k tomu, nemít ho víc a víc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra meles ty vorechu? Nemám ho víc a víc rad. Ten dvojzapas byl jen priklad toho proč.

Reagovat
B3n

Tudíž pragmatismus ? Neboli styl jeho úspěchů ? Počítám, že to jsi slavil, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl jsem rad. Nemám rad Mourinha, ne Chelsea. Chapes to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Mourkovi ale mas řád chelsea ty chytroline

Reagovat
Al Capone

Tým, který má na to přejet PSG rozdílem třídy a brání proti 10 lidem? To je ubohý.

Reagovat
B3n

Velký zápasy se nehrají na "přejet rozdílem třídy". Mourinho zvolil jistější a rozhodně osvědčenější cestu, která bohužel tentokrát nevyšla. Těžko mu vyčítat něco, co nevýjde "jednou", když je s tím celou kariéru tak úpěšný.

Reagovat
Mada

Reagovat
Al Capone

Ty to vůbec nevidíš, že?

Reagovat
B3n

Nevím, co máš na mysli.

Reagovat
Al Capone

To, ze jeden z nejlepsich treneru soucasnosti s obrovskymi financemi a skvelym kaderm brani proti deseti lidem. Kdyby takhle hral proti Barcelone, ci Realu a to proti plnemu poctu tak se to jeste da pochopit, ale tohle bylo smesne.

Reagovat
B3n

Na to už jsem přece odpověděl.

Reagovat
Al Capone

A ja ti zas napisu to samy. Ty to proste nevidis.

Reagovat
B3n

Vidím, jen s tím nesouhlasím a když se podíváš na velké zápasy hrané Mourinhem a úspěšnost v nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy přesně měla Chelsea na to přejet PSG rozdílem třídy, pokud se bavíme o hře 11v11?

Reagovat
Al Capone

Ale ja se nebavim o plnem poctu hracu, ale o tom, ze bylo PSG oslabene. A navic kvalita Chelsea je uplne jinde nez PSG.

Reagovat
vlastik

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 10 budiž, ale kvalita uplně jinde? Uplně jinde jsou jen tři týmy - Barca, Real a Bayern. Chelsea kvalitou kádru rozhodně neni uplně jinde než PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo no ale on tam hral to co hraje furt. .jen zapomel co ma za hrace a ze hraji proti deseti,tak jen branil

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Terry

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co je tohle za clanek

Reagovat
forrest

Clanek naprosto v pohode. Vsichni o EC pisi, tak je uplne v pohode, ze je to priblizeny zde na EF. Alespon jde videt, co je Mourinho za arogantni namysleny pako, ale to davno vetsina fanousku vi...

Reagovat
delfin

Mutu se ted musi smat...

Reagovat
Spalovač šancí

Ženský do fotbalu nepatří. Max. tak do účtárny

Reagovat
j_mrazik

Slávii tehdy dělala marketing taky ženská. V tý době, kdy se nám dařilo.

Reagovat
Spalovač šancí

Původně jsem tam měl ten marketing. Ale právě kvůli Slavii jsem to změnil na účtárnu.

Reagovat
Dufan

Podle toho to asi takhle dopadlo.

Reagovat
cetto

Řeknu to jinak - patří tam, kde se nedostanou do bezprostředního kontaktu s hráči. Čili uklízečky, případně potom vyšší management

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

To je pěkná blbost, ženský v kanclu dělaj ty největší boty vždycky (nemaj logický myšlení)... Kancl je mužská práce a ženská patří za pás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto ma dostalo.

Reagovat
Swarley

je fakt, že tímhle se svět fotbalu zachoval k ženám tak, jak by to v denšním světě už být fakt nemělo...

celé to je v souhrnu tak, že nejdříve hromada nadržených prasat na tribunách nebo u monitorů nad paní doktorkou slintá, přičemž těžko z důvodů její lékařské kvality a když už tedy ano, tak v dost zvrácených představách...když už to tedy vypadá, že si fotbalový svět za těch pár let jejího působení nějak zvykl a to nadšení opadlo (nejen to), tak s ní velký nadřazený muž zamete jak s nějakou blbkou a to jen proto, protože může...neudělala špatně vůbec nic a přesto s ní může Mourinho takhle zamést...a jako vrchol všecho, když už tedy někdo obhájí její kvality, poukáže na nespravedlnost a že je tedy Mourinho blb, začne se spekulovat o tom, že určitě musela chrápat s půlkou týmu a to bude ten hlavní důvod, proč letí...

well done, svět fotbalu se zase jednou ukázal

Reagovat
j_mrazik

Všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, ale robiť z toho toto čo sa robí je podľa mňa dosť prehnané.

Reagovat
terry

Hm, tak ja se tady pisu s clankem, ty to pak napises do jednoho odstavce a sklidis vsechny ovace.

Reagovat
Swarley

já to čtu až teď ten článek a souhlas, to jsem fakt psát nemusel, protože to tam máš všechno pěkně sepsáno

Reagovat
j_mrazik

* rozepsáno. Ty jsi to sepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

V jednoduchosti je holt síla Ale palec vám dávám ověma

Reagovat
Counter

Reagovat
Blasphemer

Tady nikdo články nečte.

Reagovat
Dufan

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

svet futbalu? zas by som to tak nezovseobecnoval. Chelsea je proste strasne negativny klub, od nich sa to stale da cakat. Je to ich klubova DNA - odporni hraci ako Costa, nudny defenzivny futbal (s utokom v hodnote cca 200m€), Mourinho a fans co za to tym mrdkam este zatlieskaju. Ze sa tak primitivne spravaju ku svojim zamestnancom ma vôbec neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

čemu konkrétně fans Chelsea tleskají?

Reagovat
B3n

Vždyť je to celé snůška mýtů

Reagovat
smazaný uživatel

pravda...myslel jsem, že třeba dostanu nějakej pádnej argument

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri na youtube aky maju Chlsea fans nazor na Diega. Ho vychvaluju do nebies. Dalej tu ustrachanu defenzivnu hru hlavne proti kazdemu top klubu v LM ste povysili na "defenzivnu dominanciu". Akurat toho Mourinha uz ma dost aj vela fanusikov CFC kedze tie jeho vyhovorky po kazdom zapase uz su unavne a obetov jednej sa stala aj Carneiro, inac hlave to ospevovanie Costu ma dostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že se to nedá takhle generalizovat...jenom tady jsem čet spoustu negativních reakcí na chování Costy, hodně lidí vidělo, že timhle už docela přestřelil. Asi narážíš na výkon proti PSG, kterej byl odstrašujícím případem. Jinak nevim, proč by měl bejt problém v tom, že se fanouškům líbí styl, jakým Chelsea hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na ChelseaFansChannel na YT su interviews s ludmi co chodia na kazdy zapas a boli z Costu nadsenim bez seba rovnako aj Mourinho povdal ze to bol jeho najlepsi hrac. Su proste hrdy na najvacsieho zmrda v lige. V minulej sezone Chelsea hrala proti kazdemu silnemu klubu uplnu priposratu traparnu napr. ManU, AFC atd. a nieje to len o jednej sezone. Spomen si ako CFC vyhrala Ligu majstrov . Spomen si ako ste hrali s Atleticom v LM. Hnus! O rok na to PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na EF zas byli lidi, co psali, že překročil hranici a že jeho chování bylo naprosto mimo. Proto ti řikám, že to nemůžeš takhle generalizovat. Hele, mně se taky nelíbí třeba jak hraje Barcelona, ale chápu její fanoušky, že se jim to líbí. Mourinho hraje, co je potřeba, to je o něm známý. Navíc jsi sám řekl, že už spoustě fanoušku Chelsea se jeho vystupování nelíbí. Každopádně to, co jsi napsal je nesmysl.

Reagovat
junglist

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
DelPiero137

To su sracky, skuste trocha objektivne vnimat ludi a nie hladat za vsetkym dovod ktory tam nie je.

Jose je debil! a spravil by to aj muzovi.

Reagovat
Heretic

Reagovat
Ligter

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak vždycky, že žena vlastně za nic nemůže..

Reagovat
Spalovač šancí

Tyhle aféry každého jenom otravují.

...

Nedělal bych z toho vědu, ona si nějaký pěkný flek určitě najde

Reagovat
Spalovač šancí

Měla by přestoupit do Arsenalu a ukázat, jestli je fakt tak dobrá doktorka. Jestli vyléčí Rosu, tak ji

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyléčí Rosu, tak ji opalcuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

vypalcuje

Reagovat
Jardin
Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

gratulace mourinhovi, ze opet poskodil jmeno chelsea pred celym svetem... snad ma aspon on radost

Reagovat
j_mrazik

Nejen on.

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze lidi, kteri nemaji radi chelsea, musel mourinho opet nesmirne potesit, on je takovy idealni trener chelsea pro kazdeho, kdo chelsea fakt nemusi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

chudak ten doktor v Bayernu...kdyby byl zenska,mohlo to byt zajimavejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

presne som chcel poukázať na to, že ide iba o to, že Eva je žena (nič proti) byť na jej mieste chlap, tak každý len mávne rukou a jebe s prepáčením na to.

Reagovat
r.mrazik

ale pak taky musis umet byt rozumny a vedet,co si ke komu dovolit...a tancovat a rvat tam puta a pak ji takhle sejmout...

clovek nesmi byt v prvni rade kreten

Reagovat
smazaný uživatel

O to pokoj, tu sa Mourinho zachoval max. kreténsky (aj horšie). Ale robí sa z toho úplne prehnaná fraška. Ale tá paralela s tým lekárom z Bayernu sa tu núka viac než dosť.

Reagovat
r.mrazik

tak jasne...jak Pepek,tak Jose byly v te situaci za kreteny...

Jose mozna za trochu vetsiho,protoze rvat na zenskou je takovy debilni

Reagovat
DelPiero137

Takze ked je to zena alebo cernoch tak nemozes ani opravnene kritizovat?

Reagovat
Mada

Oprávněně samozřejmě můžeš, ale to fakt není tento případ.

Reagovat
r.mrazik

ne...ale kdyz je to zena,tak bys mel byt preci jen trochu pri smyslech s tim,ze kdyz na ni budes rvat a nadavat,tak budes za kretena,i kdyz budes v pravu...proste je to zenska

netahej do toho hned cerny smudlo

Reagovat
DelPiero137

Samozrjeme ze komunikacia so zenou je ina ko muz-muz. Jose je idiot a riesit by sa malo jeho pristup a spravanie ale nie pohlavie.

To je to iste ako pri konflikne belocha s cernochom. Neriesi sa problem, pricina, pravda ale to ze opat bol cernoch utlacany a diskriminovany.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde jen o to, ze je zena, ikdyz tento fakt to jen umocnuje. Jde o to, ze Mou strilel do vlastnich rad, ikdyz nemel pravdu. Ona i ten fyzioterapeut delali jen to, co museli...

Reagovat
Mariano13

nie len o to že je žena, myslím že v Bayerne boli problémy s početnou maródkou (čo lekár dokáže ovplyvniť), zatiaľ čo Eva dostala padáka za to že si robila svoju robotu. A je to aj o tom že Evu pozná viac ľudí ako toho z Bayernu (ani neviem meno) , no to už bude asi tým že je ženská a celkom pekná ženská

Reagovat
kubys

"A je to aj o tom že Evu pozná viac ľudí ako toho z Bayernu"

Tak to jsi dost mimo, Müller-Wohlfahrt je celosvětová kapacita.

Reagovat
DelPiero137

nad tym sa nikto nerozplyva lebo to bol muz. Kto je vlastne diskriminovany

Tento svet je cely chory....

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

spis je to tim,ze chovani chlap x chlap by melo byt jiny nez chlap x zenska...

ale kdyby v bayernu byla zenska,tak by to pepek dostal sezrano vic (a nebo by to ani neudelal...prijde mi chovanim vetsi gentleman nez žozé)

Reagovat
celeb

lenze ten tipek mal v danej chvili absolutne strasne vysledky, co bolo uplne v rozpore s Dr. Carneiro, ktora po profesnej stranke vsetko zvladala a letela von len koli Josemu, ktory si na nej kompenzoval svoje katastrofalne vysledky zo zaciatku sezony.

Reagovat
DelPiero137

Ale potom sa nebavime o diskriminacie koli pohlaviu. Ja suhlasim ze mala pravdu a konala spravne, som na jej strane. Ale nesuhlasima by sa to riesilo ako diskriminacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tam ale skončil celý lékařský tým - Eva nebyla ani prvním ošetřujícím, kdo vběhl na plochu, ale odnesla to jen ona.

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale kdyby byl sefem toho tymu v bayernu zenska,tak to mohlo byt proste zajimavejsi

Reagovat
db18

No, dopadlo by to asi podobně jako s Chládkem.

Reagovat
r.mrazik

medialne by to zajimavy bylo...ale ten konec by byl asi jiny

Reagovat
db18

Reagovat
B3n

Odnesli to oba dva stejně. Jen ten chlap to překousl a vrátil se do práce, zatímco ona ne.

I když je potřeba přiznat, že to měla obtížnější, díky mediím.

Reagovat
db18

Fakt? Já ani nikde nepostřehl, že byl suspendován i ten chlap.

Reagovat
B3n

"Dr Jon Fearn and Dr Eva Carneiro will not be on the bench, but doesn’t mean for rest of season. My decision [this weekend] does not mean they won’t be on the bench in the future."

To je část onoho pozápasového rozhovoru.

Reagovat
GjøvikFF

Neuvěřitelně hysterický článek. Vůbec nikde jsem nezaznamenal, že by byla ta doktorka "odejita" na základě svého pohlaví. Jde čistě o to jedno vběhnutí na hřiště, které by vyústilo stejně, kdyby tam vběhl doktor-chlap....zdržoval hru a odrovnal hráče. "Ať už jste doktor nebo kustod, musíte rozumět fotbalu" - já v téhle větě nevidím nic sexistickýho. Ano, tohle chování není zrovna košer...od Chelsea ani Mourinha, ale přijde mi zbytečné tam rvát další hledisko jen proto, že je to zrovna žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně hysterický koment.

Reagovat
terry

Jde o to, ze ten muz, co tam s ni vbehl, nikam odchazet nemusi.

Reagovat
Swarley

a i ten kontext toho celého, že všichni ve fotbale jen řeší, že je to pěkná ženská a v podstatě za to je víc uznávaná než za svou práci, za kterou ji nakonec takhle zostudí...i to následující, jestli s nějakým hráčem spala nebo rovnou s celým týmem, to je prostě všechno špatně...

ale jinak jako částečně souhlas, ten jediný incident, za který byla vyhozena, to by bylo dementní od Mourinha vůči komukoliv a je jedno jestli to je žena nebo chlap...tam by nebyl důvod hysterčit, ale ten kontext toho celého je prost na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

to hjsou jen spekulace, ze s nekym spala. Myslim, ze je dost velka profesionalka, aby to neudelala..,

.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si nekdy zasukat

Reagovat
B3n

Pokud se nepletu, i jí bylo nabídnuto navrácení se do původní funkce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne od Mourinha. Ty bys sel delat pod sefem, ktery te neopravnene verejne dehonestoval, sebral pravomoce, ale pak si byl vracen reditelem do te same funkce pod stejneho vedouciho?

Reagovat
B3n

Ale tady přece nejde o mne. Já nikde nic doktorce nevyčítám, naopak jí rozumím a ať jedná, jak sama uzná za vhodné.

Jde tady o vyvrácení nějaké bulvární, senzacechtivé a klub poškozující myšlenky sexismu, která je prostě absurdní, když klub jednal stejně jak s mužem, tak i se ženou. Jen žena je mediálně přitažlivější, oblíbenější a rozhodla se ( narozdíl od něj ) nevrátit se do funkce a tak se z toho vyrobila tahle aféra.

Reagovat
Kaze

No ale v tom nic sexistickeho neni.

Reagovat
vitasrp

A není to náhodou tak, že sama odmítla návrat (což se dá samozřejmě velmi snadno chápat), než že by byla nemilosrdně vyhozena?

Reagovat
terry

Pokud vím, tak spolu obě strany jednaly, ale nedokázaly se dohodnout, aby se vrátila zpět na lavičku. Takže ano, ale je otázka, co z které strany padalo. Odmítám spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti palec, když mi dáš (kousek níž) taky palec

Reagovat
GjøvikFF

Tak jó

Reagovat
smazaný uživatel

Smir se s tim. V tomhle podelanym svete dneska staci rict slovo "zena" a uz jsi v maleru. Aspon nezijem v usa, tam by ses z toho vodprask

Reagovat
Posledni Kovboj

zena

Reagovat
Posledni Kovboj

zatim jsem v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč toho druhého doktora neodstřihli takx, když by to bylo s každým stejně?

Reagovat
GjøvikFF

Nevím. Třeba to bylo proto, že ona byla hlavní doktorka a nesla za tohle odpovědnost. Nebo si to chování na tiskovce nenechala líbit a něco si k tomu řekla, zatímco ten druhej doktor třeba byl loajální moula a držel hubu. Každopádně by to těžko dotáhla na hlavní doktorku, těžko by jí tam někdo 4 roky trpěl, kdyby si myslel, že tam nemá co dělat. Tohle je ukázka Mourinhovy frustrace a ješitnosti, nemyslím si, že by to mělo co dělat se sexismem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
kiwwi

zdržoval hru a odrovnal hráče

Reagovat
Mada

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

musis umet "cist mezi radky". Oficialne ji Mou od prvniho tymu nevyhpodil, protoze je jzena, ale neoficialne je to tak. Na travnik bezel prvni fyzioterapeut, az za nim ona. Proc nenadaval jemu, ale jen ji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo nese zodpovědnost, je ten. kdo dostane

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kang & Kodos

Je suis Eva.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže ty děláš doma [ACS]eRw!novi manželku?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to můj typ.

Reagovat
Recoba Inter

můj ano, heč

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je ubohej nafoukanej kokot, kterymu slava stoupla do hlavy a stal se svoji vlastni karikaturou. Za kazdou cenu musi bejt po kazdym zalase v novinach a vyziva se v extremnich vyrocich a chovani. Pryc s nim! Beztak kurvi PL. Na chelsea pod nim se neda koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je po každém zápase v novinách, Ščasný je po každém zápase v novinách... jsou to trenéři, né uklízečky, kdo jinej by měl po každém zápase být v novinách, když né trenér jednoho z top týmů světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde přece o to, že je v novinách, ale že má potřebu se tam dostat za každou cenu a způsobem typu: nadávat Martinezovi na tiskovce, křičet na novináře, řikat o sobě, že je vyvolenej apod. Je to šašek a já bych s nim neměl trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek je strašně neobjektivní Když už by mělo jít o "sexismus", tak k tomu rovnou přibalte rasismus - není přece tak úplně bílá.

Tady šlo přece jen o to, že Mourek se chová jako tupoun na všechny strany. Kdyby to udělal lékař - muž, reagoval by stejně, nebo možná ještě hůře.

Je to ostuda pro celou Chelsea, protože se za svého Mourka postavila a lékaře (v tomto případě ženu) odstavila.

Nebýt to žena, tak to takové emoce nevzbuzuje a nebýt hezká tak taky ne Takže nakonec můžu říci, že sexisty mohou být nazváni ti její zastánci, co na její pohlaví poukazují.

Mourek je vůl, padni komu padni.

Reagovat
C-M@ster

V tomto případě je terry nebo Swarley větší sexista než Mourinho.

Reagovat
GjøvikFF

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu, proč teda Chelsea "neodešla" i toho druhého doktora?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dufan

Zřejmě stáhnul ocas a jel dál. Eva neměla co stáhnout.

Reagovat
C-M@ster

Tak ona byla jeho nadřízená, ne?

Reagovat
terry

Mela byt, nicmene trest pote dostali stejny. Jen zrejme na konci s jinym vysledkem. Aspon zatim.

Reagovat
GjøvikFF

Jenže ty vůbec nevíš a nemůžeš vědět, co se dělo v zákulisí, co a jak si k tomu kdo řekl, a automaticky to označíš za sexismus.

Reagovat
terry

Především to za sexismus označují experti a právníci, kteří se k tomu vyjadřovali, že by na tom šlo vystavět případ. Padalo tam víc vět od Mourinha, které se řeší. Co se dělo v zákulisí, neví nikdo, ale Carneiro prý s Chelsea jednala a nedokázali najít shodu.

Reagovat
GjøvikFF

To budou muset posunout od toho "by se dal postavit" na postavit a vyhrát. Té holky je mi líto, byla to sympoška a zřejmě dělala dobře svou práci. Bohužel narazila na narcistního idiota v nadřízeném postavení, se kterým se nedomluvíš. To se stává chlapům, ženským ve všech profesích na celým světě.

Reagovat
terry

Jasně, stává. Ono by stačilo, kdyby od Mourinha (nebo aspoň od klubu) přišla omluva. Nebo přiznání faktu, že nejednal v právu. Ale to od něj samozřejmě nikdo nemůže čekat. Jestli by ten případ vyhráli, nikdo neví, ale určitě je to teď jedna z možností, jak to celý bude pokračovat.

Reagovat
GjøvikFF

Jsou to ubožáci. Ochrana lidského zdravé ji tisíckrát přednější než nějaké body ve fotbale, ona je lékařka a v první řadě se stará o zdraví, to je její úkol...ne sledovat časomíru. Nechápu, že Chelsea nemá PR, které by se to aspoň snažilo trošku uhladit. Pokud si ta Carneiro rozjede případ, tak jí budu jenom fandit...v té rovině, že s ní bylo špatně zacházeno jak se zaměstnancem.

Reagovat
terry

Tak vidíš, já na to mám stejný názor. Fakt, že na to PR Chelsea niijak nezareagovalo, mi na tom vadí asi nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Právnici. Poznám mnoho právnikov, ktorý svojmu klientovi narozprávajú kadejaké bludy o ich právnych možnostiach, len kvôli vidine dobrého zárobku, takže toto by som ako argument teda rozhodne nepoužíval.

Reagovat
terry

Pak nemůžeme použít skoro nic. Tihle právníci nemají s Carneirovou nic společného, jen se k tomu tématu vyjádřili, jak to vidí. Pokud si Eva skutečně najme/najala nejlepšího sportovního právníka, pak v tom asi smysl vidí. To ale nutně neznamená, že musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeme použiť len fakty, ktoré sú neodškriepiteľné. Dohady a zákulisné témy sú pre bulvár. Alebo pre tých, ktorý v tom vidia nejaký sexizmus, ako napríklad Ty...

Reagovat
terry

Já v tom vidím především nepřijatelné chování světového klubu a jeho zástupců.

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty, ktoré si v článku použil ale naznačujú niečo viac ako len ,,nepřijatelné chování světového klubu a jeho zástupců" Ako je to len takto, tak potom je to pre mňa ok. Ale potom sú tie posledné odseky článku úplne zbytočné.

Reagovat
terry

Zařadil jsem to především proto, že taková nálada panuje v Anglii. Mnozí to tam vnímají jako velký problém, špatný signál směrem k ženám a Mourinhův nejhorší čin široko daleko. Neřeší se to zkrátka jen v rámci fotbalu, což mi přijde zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglicku panuje nálada proti Chelsea a hlavne Mourinhovi už dosť dlho (nič výnimočné, zvykli sme si). Toto je momentálne špička ľadovca a nebyť tohoto článku tu, tak som na to aj prestal myslieť a to sledujem aj anglické médiá. Spravil sa z toho bulvárny hon na čarodejnice. A pochop ma:

1.písal si to sem Ty,

2. je to v kategórii názory a komentáre, takže s tým musíš asi súhlasiť, keď to takto napíšeš.

Nebyť toho, že je to článok napísaný v sexistickom duchu, tak je to pre mňa osobne v pohode a celkom by som s ním súhlasil.

Reagovat
terry

Média v Anglii to znovu otevřela po včerejšku, kdy se ukázalo, že Carneiro končí. Jinak bylo celou dobu víceméně ticho po pěšině. A začaly to rozebírat nejen sportovní sekce. Proto jsem to napsal i já.

Reagovat
terry

Proč se tedy vůbec nemluví o tom druhém doktorovi-muži? Šel tam stejně jako Eva.

Reagovat
B3n

Protože to není mediálně/bulvárně zajímavý.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
B3n

Mediální kampaň. Není to o sexismu, ani o tom, jestli rozumí, či nerozumí fotbalu. Nebýt to sympatická žena, nikdo o tom moc nemluví. Nebýt to Chelsea a Mourinho, zájem o celou "kauzu" je ještě menší. Takhle je to jen další z mnoha podnětů k nenávisti Chelsea resp. Mourinha, což je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
B3n

Vysvětlení ?

Reagovat
Mada

je to k smíchu

Reagovat
B3n

Co přesně ? Či jaký je Tvůj pohled na věc ?

Reagovat
Mada

"nebýt to Chelsea a Mourinho, zájem o celou "kauzu" je ještě menší. Takhle je to jen další z mnoha podnětů k nenávisti Chelsea resp. Mourinha, což je směšný."

Tohle je směšný.

Reagovat
B3n

Takže si myslíš, že obecně Mourinho a Chelsea nevyvolávají více reakcí, než jiní manažeři, či kluby, ve srovnatelných situacích ?

Reagovat
Mada

Tak napiš ty srovnatelné situace.

Reagovat
B3n

Tak snad dokážeš využít nějak svou představivost, či paměť, ba dokonce Google.

Reagovat
Mada

Ty tady píšeš o srovnatelných situacích, tak mi je napiš. Já nemám potřebu něco hledat, ale ty se tím tady oháníš, takže je přece musíš znát.

Reagovat
B3n

Já se přece žádnýma konkrétníma situacema neoháněl .

Ty jsi pouze reagoval výsměchem na moji větu a když jsem se Tě zeptal, zda-li si myslíš obecně opak, tak jsem odpověď nedostal.

Reagovat
Mada

"Takže si myslíš, že obecně Mourinho a Chelsea nevyvolávají více reakcí, než jiní manažeři, či kluby, ve srovnatelných situacích ?"

Tohle je co?

Reagovat
B3n

Tohle je konkrétní situace ?

Reagovat
Mada

Ty si psal o srovnatelných situacích, tak jsem tě ptal které to jsou.

Reagovat
B3n

Ty nechápeš, že to jsou obrazně srovnatelné situace ? Ne žádné konkrétní ? To bez toho nedokážeš odpovědět na tak jednoduchou otázku, která je navíc pouze o tom, co si myslíš Ty a ne žádný důkaz, či objektivní fakt ?

Reagovat
Mada

Co je obrazně srovnatelné? Chápeš co vůbec znamená srovnatelné? Co srovnáváš?

Reagovat
B3n

Ty jseš někde jinde. Dosaď si za "srovnatelnou situaci" třeba prokaučovanej zápas, vyhození týmovýho doktora, navážení se do jinýho manažera, zabití, nebo cokoliv, co Tě, kurva, napadne. A pak mi odpověz, jestli si myslíš, že se to řeší víc u Mourinha resp. Chelsea, nebo u nějakýho jinýho manažera resp. klubu. Dík

Reagovat
Mada

Ne, je proti vám kampaň.

Reagovat
B3n

Hezky . Jen nejsem fanoušek Chelsea, spíš celé PL.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
db18

A kdyby byla černý chlap, tak tu je článek o rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle celá aféra je k smíchu. To, že Mourinho udělal chybu je věc jedna, ale aby se do toho vkládala fotbalová asociace je úplný nesmysl. Byl to její šéf, tak když je s ní nespokojený tak má právo ji vyhodit. Nevím proč by to mělo být jiné jako v ostatních profesích.

Reagovat
avicii

ceruste, nemate niekto zostrih vcerajsie zapasu LFC? chcel by som vidiet aspon tie penalty.....

Reagovat
smazaný uživatel

vřele doporučuji stránku footballorigin.net, jsou tam celé zápasy, včetně pravidelného MOTD

Reagovat
avicii

idem popozerat, diki

Reagovat
Erdovec

pán je gurmán

Reagovat
avicii

snad to bude posledny Rodgersov zapas...

Reagovat
C-M@ster

Náhodou ty penalty byly dobrý.

Ten Weasley jich pochytal docela dost a celkem se mi i líbila šibenice toho jednoho blázna.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

co to je za článek proboha budete řešit i ostatní členy lékařských týmů, kde se někdo vymění.... a neskončil někde náhodou nějakej kustod apod....

Reagovat
Busby babes

no resi se to, ze to je jedna z mala zenskych ve fotbale na vrcholove urovni a byla vyhozena protoze... ehm proc? Na hriste vbehli dva lide, zenska a chlap. Chlap jako prvni. A vyhozena je zenska.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože se na rozdíl od něho neomluvila

Reagovat
Swarley

svoboduuuuuuu!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

nezdvoracka ta Eva, co? Neomluvila se za neco, za co se omlouvat ani nemela.

Reagovat
B3n

Trest dostali oba stejný

Jen ona se odmítla vrátit a raději řeší situaci skrz právníky. Sexismus

Reagovat
Busby babes

to se tak obcas dela, kdyz dostanes trest za neco, co neni tvoje vina.

Reagovat
B3n

Já neříkám, že není v právu. Tady udělal chybu jasně Mourinho. Reagoval jsem na tu hloupost, co jsi napsal, že "vyhozená je ženská a chlap ne".

Reagovat
Mada

Reagovat
Mimalu

jenže ten trest nedostala že je žena, ale protože je Mourinho idiot. Řekl bych že jí uškodila ta její pozice prakticky "jediné" ženy ve vrcholném fotbale, kdy se o ní psalo všechno možné a nemožné. Potom je návrat na lavičku vedle Mourinha asi ještě x-násobně víc potupnou situací, než jen nějakého "no name" doktora u kterého by zpráva o suspendování proběhla jako nějaká expreska a hned vyšuměla.

To že to nechtěla podstoupit je vcelku logické, tomu borcovi to jméno zdaleka tak nepoškodilo as vidinou toho, že Mourinho tam stejně mnoho let nevydrží je to pro něj asi snesitelnější

Reagovat
vacin

Jasný řeší se to víc než by mělo a kdyby se to netýkalo Mourinha, tak se to řeší minimálně. Jenže Mourinho si za tohle může jenom a jenom sám svým zk...veným chováním ke všem a všude, takže je jasný, že všechny přešlapy se mu omlátí o hlavu a budou se řešit mnohem víc, než u někoho normálního, ale je to právem.

Reagovat
vrabejka

Neznate nějaky kvalitní překladač který srozumitelně přeloží celé věty?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

smejou se ti na twitteru?

Reagovat
Mastný Chobot

možno chce rozbehnúť aj španielsky twitter el vrabellca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hyrax

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

néééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
el Principito

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Vylil jsem si kávu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Bože moj

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, že již je z Chelsea pryč.

Reagovat
Pinturicchio

Costa, chování Costy schvalované a opěvované fanoušky i samotným Mourinhem, ted je pryč Evička.

Definitivně totálně k zblití tenhle klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas běž řešit Itálii :)

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A podle picusu typu Masopust je v tom Mourinho stejne nevinne

Reagovat
terry

Nejhorší je, že za ten zápas s Arsenalem ho opěvoval i bývalý obránce Arsenalu (nemůžu si vzpomenout na jméno), že to bylo od Costy skvělé, jak by si proti němu rád zahrál, a frajer pak dostane tři zápasy ban.

To už je jak Vízek a pochvala pro Limberskýho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

To musel být Keown

Reagovat
smazaný uživatel

mel by se uz konecne mourinho chytit za nos a zamirit nekam jinak... treba do juventusu

Reagovat
Talker

Reagovat
Pinturicchio

To naštěstí nehrozí

Reagovat
Erdovec

do Liverpoolu

Reagovat
DelPiero137

Nestras

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

letos od vas jeste nedorazila platba, ze se nedari?

Reagovat
Pinturicchio

Nedorazila, ranec za posily a na rozhodčí nezbylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
icka

porad vsechno lepsi nez klub, ktrery proslul korupci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam urcite pochopenie pre to, co robi Mourinho, je to boss, on si to potreboval na niekom vybit a vybral si doktorku, ta az odisla z klubu. Na druhej strane mu ale nevadi spravanie Costu a to ako poskodzuje obraz o klube, navyse je schopny po zapase ho este chvalit za to, ze sa sprava ako sa sprava. V normalnom svete musi byt taky clovek oznaceny za kretena, ci sa to niekomu paci alebo nie no, Mourinho je vazny kreten.

Reagovat
Talker

Mourinho

Reagovat
cetto

Boha. Hanba spíš tomu, kdo napsal tento článek. Bejt objektivní, budiž, ale takhle? Co třeba to, že se vychrápala s půlkou kabiny (včetně těch ženatých)? V daném případě určitě Mourinho nemá právo být naštvaný, šlo o zraněného hráče, který si Carneirovou určitě nepřivolal kvůli tomu, aby mu osahávala kulky. Ale s ohledem na ten zbytek?...

Reagovat
B3n

"Bejt objektivní, budiž, ale takhle? Co třeba to, že se vychrápala s půlkou kabiny" To je super

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi chlapec vykouzlil na tváři široký úsměv.

Reagovat
terry

Jakej zbytek? Že se vyspala s půlkou kabiny víš odkud?

Reagovat
cetto

Řekl mi to Hazard

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

presne kvoli takymto ako si ty, myslim, ze aj ona sama uz lutuje, ze niekedy vzala tu pracu v Chelsea, ona je v prvom spickova doktorka a o to by malo ist v prvom rade..

Reagovat
cetto

V rámci nějakýho profesionálního chování by asi neměla spát s hráčema..

Reagovat
Mada

Reagovat
jsemdement

S kolika spala za tu dobu? Se trema?

Reagovat
Mada

co to zase meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš ale vocac

Reagovat
kubys

Klasickej cetto...

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
bayern987

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
tomasinho

Už jsme vyhodili Brentona?

Reagovat
Swarley

ale prosím tebe, to by bylo neetické

Reagovat
kiwwi

a mozno aj sexisticke

Reagovat
r.mrazik

Brenda Rogers?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

vedeni prej nema duvod ho vyhazovat takze prej zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je po delším čase dlouhodobě v tabulce nad Chelsea a vy chcete vyhazovat trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane je po dlhej dobe pred LFC i Watford.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je taky Watford kvalitní tým, loni skončili druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Co by to bylo za charakter?

Reagovat
minoLFC

Vyhodenie rozhodnožky je pre Chelsea ten posledný problém. Dokedy sa o tom bude ešte písať?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
terry

1) Dokud Costa neudělá další prasárnu.

2) Dokud Mourinho nebouchne na tiskovce.

3) Dokud Chelsea na Newcastlu nepředvede další sračku.

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Tak to nečti, když mě něco nezajímá tak přece nebudu číst a ještě psát do diskuze.

Reagovat
minoLFC

keby ti nebolo top správa v PL sekcii a diskutovalo sa inde tak pod ňou nediskutujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Co vam nacisto sibe? Ani neviem kde zacat ohladom tejto sragory "lebo to bola pohladna zena"

Ja z toho ani nahodou necitim diskriminaciu zien ale debilitu Mourinha. Ani by ma nenapadlo to zvalovat nato ze bola zena. Keby to bol chlap tak je to co, diskriminacia chlapov s ciernymi vlasmi?

Hrat to na tuto kartu je svinstvo, ovela vacsie ako jej diskriminaciu za zenskeho pohlavie. Ma skvelu reputaciu, schopnosti preco to zvlaovat nato ze je zena? A keby nemala potrebne kvality tak tam ma ostat len preto ze je to zena a pohladna?

Nezaujaty clovek by riesil dovod vyhazovu, tito ludia su sami hovada ktore siria diskriminaciu (asi nato nemaju, ked to inak nevedia len touto cestou).

Toto je presne ten pristup ktory vytvara diskrimanaciu na vsetkcyh frontoch (rasa, pohlavie, vierovyznanie). Hanba za takto prekruteny clanok

Reagovat
smazaný uživatel

konecne nekdo

Reagovat
celeb

zenska nespravila absolutne nic zle, zachovala sa tak, ako sa zachovat musela, Mourinho ju osocoval, vulgarne sa k nej vyjadril a znicil jej karieru. Ono riesilo by sa to tiez, keby sa jednalo o muza, ktory by Mourinha+klub zazaloval, akurat sa to riesi o hodne viac, lebo je to jedna z mala zien vo fotbale, celkom pekna a hlavne dost znama. Tot vsjo.

Reagovat
B3n

Celkem souhlas. Až na to, že jí zničil kariéru. To je naprostá hloupost, nehledě na to, že známou se stala díky klubu.

Reagovat
celeb

vdaka klubu. To vsak neznamena, ze klub (a Mourinho uz vonkoncom) jej moze bezstrestne znicit karieru v Chelsea. Ona sa samozrejme nestrati, tato publicita jej (mozno) pomoze a pokracovat bude moct v Arsenale (kde by sa fakt zisla) alebo si otvori sukromnu prax, znama je uz dost.

Reagovat
B3n

Co je to za hloupost ? Jak, že klub jí nemůže beztrestně zničit kariéru v klubu ?

Ona byla jen zaměstnanec. Mourinho její nadřízený. Nic víc, níc míň.

Reagovat
DelPiero137

Suhlas, nech to riesi a zazaule ich. Ale nemala by byt zvyhodnovana len preto ze je to jedna z mala zien vo futbale a este aj pohladna. A vobeb by som v tejto kauze nehladal diskriminaciu zien. To robia len senzacie chtivi novinari a luzri ktory inak uspiet nevedia len podvratackymi praktikami.

Reagovat
celeb

to za tym samozrejme nie je, za tym je akurat arogantny a namysleny Morinho, hladajuci chybu v kazdom okolo len nie v sebe. Ja len konstatujem, ze tym, ze je zena to dostava publicitu navyse, ale nie je to zasadny problem.

Reagovat
Mimalu

Od Mourinha samozřejmě hulvátství, kreténismus atd. nejhrubšího zrna, ale nějaký sexismus bych v tom nehledal. Dostala trest stejný jako ten borec, akorát to vypadá že po tom zesměšnění od Mourinha neměla zájem se vrátit a raději odešla (což je pochopitelné), ten borec si spíš řekl že ten rok, dva přečká než Mourinha opět vyhodí a za pár let si na to nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

to co z toho robite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

byla tomezi fanoušky oblíbená osoba a schytala to za to, že je Mourinho ubožák, kterej svou šptnou přípravu na zápas maskuje tímhle.

Reagovat
B3n

Tak špatnou přípravu ve spojení s Mourinhem jsem snad ještě nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Yup. Příprava se vydařila viď. Vyndej už tu hlavu z Mourinhovi prdele.

Reagovat
B3n

Přípava na zápas. O té byla řeč. Uvažuj, než někoho začneš osočovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Dávam Mourinhovi polrok, maximálne dva polroky

Reagovat
smazaný uživatel

Blázníš, šak je ještě mladý a ty už bys chtěl aby byl kaput. Já mu dávám ještě tak 30 let.

Reagovat
Pinturicchio

* 20

Reagovat
jsemdement

vy jeste vydrzite tak 20 let :D

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mastný Chobot

má zdravotné problémy, niečo s tlakom

Reagovat
Hokaido

Ja myslim, ze jeste tak 20 let vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne hrava kazdy tyzden rusku ruletu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty, co říkají, že je to sexy doktorka, Šak vypadá hrozně.

Reagovat
Recoba Inter

normální, krásná baba

Reagovat
Talker

Jinak musím pochválit Mourinha, že alespon dává nějaké šance RLC a Kennedymu. Snad se to přetaví postupně v takovou pozici, jakou má Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad takú, že v pohároch proti treťoligistom budú oddychovať?

Reagovat
terry

On RLC má dobrou pozici. Konkurence na jeho postu je malá, i když mě trochu vyděsilo, když včera Mourinho říkal, že výkon dvojice Ramires-Mikel byl excelentní. Zápas jsem ale neviděl. A Kennedymu evidentně hodně věří, to mě až překvapilo. Navíc mu to splácí dobrými výkony. Zatím to působí trochu jako zjevení, ale snad to tak bude pokračovat.

Jediná škoda je, že letos asi ještě minimum šancí dostane Traoré.

Reagovat
spider_8

Až si říkám, jestli se José trochu nepřeorientoval (aspoň pro tuhle sezonu) a neopouští tu svou bezhlavou orientaci na úspěch. Souhlasilo by to i s tím, jak na tiskovce říkal, že poprvý ve svý kariéře buduje dynastii. Každopádně takhle by na konci sezony mohl mít v rukávu i jinou věc, než jen vyhraný trofeje - zapracovaný mladíky. Což by bylo celkem potřeba vzhledem k tomu, že liga bude letos hodně obtížná a v LM nám vůbec nevěřím.

Spíš si ale myslím, že je to kombinace úzkýho kádru a schopností těch mladých hráčů (Zouma, Loftus), než že by se José nějak změnil.

Reagovat
Talker

Tak Mourinho kecá sračky neustále. To není vůbec směrodatné.

Reagovat
spider_8

Tak nejde o to, co říká, ale spíš co dělá. Jeden zapracovaný mladík + dva na dobré cestě během jednoho roku, je na Josého docela výkon

Reagovat
Talker

Já Zoumu neberu jako zapracovávání nějakého mladíčka, to tak můžeme brát koneckonců i Oscara... Ten toho v Brazílii odehrál méně, než Zouma ve Francii.

Klíčové bude, jak to půjde s těmi hráči, kteří toho za sebou moc nemají - Kennedy, RLC a spol.

Reagovat
Miguel19

Ramires hrál skvěle...Mikel si svoje odehrál

Reagovat
Talker

Tak malá konkurence... Matič-Fabregas je hodně slušná dvojice a pak ještě Mikel-Ramires také nejsou otloukánky. Naopak, oba reprezentanti, oba celkem slušná jména. Ramires byl spojován s Realem a dalšími velkými kluby, Mikel zas patří k služebně nejstarším hráčům v kádru.

A k tomu se dá na DM využít Zouma, jak jsme viděli loni.

Reagovat
Infernoqt

je to dost překvapení, určitě mu to bylo proti srsti, ale časy se mění

Reagovat
Busby babes

Jak to vcera vlastne vypadalo? Dalo se na to koukat?

Reagovat
smazaný uživatel

Včéra jsme hráli velmi dobře, hlavně Karim dal dva goly a byl nejlepším hráčem zápasu. Ale i všichni ostatní podali skvělý výkon a opět zářil Keylor Navas

Reagovat
Busby babes

Navas jo? on pres slzy neco videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl a hlavně chytil toho tuhle sezonu daleko více než DDG

Reagovat
Counter

Však on brečel štěstím

Reagovat
mesyas

Jeho návrat byla jedna z největších chyb a to, že mu dovolují prakticky všechno je padlé na hlavu.

Reagovat
B3n

Veliká chyba. Titul a téměř přestavěné mužstvo s určitou tváří a zažitým stylem. Myslím, že fanoušci Chelsea musí být zklamaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To už tam máš zas Real ? Usaď se konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, výsledky a úspěchy jsou jedna věc - a to se mu nedá odepřít, ale na druhou stranu Mourinho svým chováním háže na Chelsea špatný světlo.

Reagovat
B3n

Jde o to co od klubu chceš. Obzvlášť v období přestavby. Já stavím úspěšný a mladý tým nad "správný světlo". A když je řeč o Chelsea, tak tam to platí dvakrát, jelikož lidé si stejně najdou jakoukoliv drobnost a otočí ji proti ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že se dá skloubit obojí. Samozřejmě - v očích mnoha lidí je Chelsea žumpa, ať tam je Mourinho nebo ne. On tenhle pocit ale svým chováním jenom umocňuje a dává těm lidem argumenty do rukou.

Reagovat
B3n

Určitě se dá skloubit obé. Ale raději budu mít úspěšný tým, připravený na další úspěšná léta, než abych se snažil zavděčit mase, která už mne, nebo klub stejně nemá ráda.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti, co ho rádi mají?

Reagovat
kubys

Jakože Mourinhovi rodiče, manželka a děti?

Reagovat
B3n

Tak ti, počítám, alespoň trošku rozumí, co a proč dělá. A že ho nezajímá, co si o něm kdo myslí, nejde-li o výsledky. Je to prostě vítěznej typ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rád si do Mourinha kopnu, ale tohle je hrozný článek. Ještě si tam nalepte "ZAUJALO NÁS"

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. Někteří fanoušci Chelsea Mourinhovi nadávají a fanoušci jiných týmů ho minimálně v otázce sexismu brání. Skoro bych až řekl, že pravděpodobnější bude potkat Yettiho v lese, než tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Z komara velbloud. To je okurkova sezona, ze se zverejnuji i takove bulvarni sracky?

Reagovat
smazaný uživatel

IMHO tohle není zpráva ani do expresky a jenom se chce svézt na bulvárnosti a hejtu Chelsea...

Reagovat
Svatej

A není tam ani zmínka o Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Včera David kapitán Žeby po sezóne neprestúpil?

Reagovat
Busby babes

se docela divim, ze tu na to jeste nebyl vysmech.

Reagovat
Infernoqt

článek*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo dost divný u hráče, co byl už mimo kádr kvůli přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd Evi, za byt a stravu mne budes delat osobni doktorku.

Reagovat
wild

FIFA OT : viete mi prosim vas niekto povedat, kam mam natukat ten kod aby som ziskal tych 15balickov do FUT ?

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavni nabidce Originu das uplatnit produktovy kod.

Reagovat
wild

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, co na ni kazdej vidi. Neni nic moc. Takovej opici ksicht. Ke Costovi by se ale hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je idiot a měl by odejít ! Nejde jen o tohle, ale o celkově jeho osobu. V minulosti to pro mě byl geniální taktik, stratég a celkově trenér, ale poslední rok možná dva je to geniální idiot !

Nevím kde majitel klubu (Ambramovic) nechal rozum a celkově postavení a vyjádření k trenérovi prvního mužstva !

Za mě jsem to napsal jasně ! Mourinho by měl skončit, čím rychleji, tím lépe. Problém je, že jsou to asi velký kamarádi a byznys je nad sport, navíc ani nevím koho by povolali na místo trenéra prvního týmu.

Celkově Blues u mě ztratili všechny sympatie co jsem k nim vždy měl (aspoň v malém)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o tuto kauzu

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/yvCOTNZzY9E

Martial len tak dalej chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

včera to byla tak jednoduchá akce, jak by to ve fotbale prostě mělo být...rychlost, drzost, dravost, super pokrytí a jednoduchý zakončení po zemi na zadní...

on je jak zjevení oproti těm krkolomným finálním řešením, co většinou předvádíme...

Reagovat
Busby babes

to je fakt. udela beznou vec a jsme z toho na vetvi. jen pockej az ho Wazza zacne ucit loby, to bude pecka.

Reagovat
Swarley

Wazza má dobrý zakončení, ale jako většina týmu prostě vymýšlí pořád nějaký složitý řešení, přitom má střelu, že to může klidně zkoušet z 25 metrů...má do toho párkrát za zápas prásknout a něco mu tam spadne, střelu má výbornou...

ta dravost a rychlost už stejná nikdy nebude...stačí si vzpomenout na to, když přišel z Evertonu, tak to byla trochu jiná jízda...to už podle mého nikdy nikdo nenapodobí, dravějšího hráče jsem od té doby neviděl...

Reagovat
Busby babes

presne. tak sand mu tahle forma a drzost dlouho vydrzi. Jinak Wazza o vikendu hattrick, to je jasne. Vyhodil jsem ho z fanty. Neni zac.

Reagovat
Swarley

potřeboval by to jako sůl, už to musí začít padat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchostí dává vzpomenout na Berbu, oproti němu má navíc neskutečnou rychlost, on bude velká hitovka.

Reagovat
Swarley

uvidíme no, jako zatím je fakt hodně podobnej na toho Henryho...tohle označení nový někdo může být někdy zavádějící a přehnané, ale on mu je fakt podobný v hodně ohledech...ale tak kdo ví, jakým směrem se bude vyvíjet a jestli se vůbec přiblíží úspěchům a hře Henryho v nejlepších letech...

Reagovat
smazaný uživatel

(palcuju Martiala ne kiwwiho)

Reagovat
Mastný Chobot

(každý to má piči)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takych bolo

Reagovat
I am Mancunian

hejterom zaviera papule

Reagovat
r.mrazik

proste co nejrychleji k brane

vsichni ti zasekavaci rooney,young,mata a dalsi by se mohli ucit...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně dobře se na jeho hru kouká. Rychlý, dravý, silný a dobrou technikou. Ten jestli se rozjede, tak to pro soupeře nebude žádná sranda.

Reagovat
EXoRcIsT

4 zapasy a uz ma video

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
Hokaido

V tom zakonceni a klidu ve vapne pripomina Henryho tak moc, az se mi to prestava libit

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto výplod snáď ani normálny človek nemôže vymyslieť:

Dopady Mourinhova chování, potažmo jednání jeho klubu, vrhá špatné světlo nejen na západní Londýn, kde Chelsea sídlí, ale na celou Premier League a fotbal obecně.

Ten čo to písal ten má dosť, už len chýba že zapríčinil príchod prisťahovalcov, lebo sa prišli pozrieť do Európy ako sa tu ubližuje ženám.

Reagovat
smazaný uživatel

btw hrozný průser je obrana a vyřešili jsme ji nejhůř jak se dalo, to snad měl zůstat radši Luis, Baba nemá defenzivně ani na třetiligový celek, byť je do ofensivy agilní. Ivanovič totálně z formy, Terry totálně z formy, u obou vzhledem k věku se bojím bojím do jaké se ještě dokáží vrátit. Cahill hraje zatím lehce nadprůměrně, Zouma pecka, Azpilicueta pecka, ale absolutně si nedokáži představit, co by se dělo, kdyby se jeden z nich zranil nebo nedejbože oba.

Příjemné překvapení jsou po té krizi střední záložníci. RLC pecka! Ten exceluje ve všech třech polohách (AM,CM i DM), tady nám roste vlastní Pogba, on bude obrovská hitovka, dejte na mne. Oscar neskutečně důležitý hráč, s ním to vypadá uplně jinak a je šílený životabudič pro Fabregase, který si zase těch asistencí za sezonu nasází hafo. Matič se taky pomalu zvedá a Ramires? Ten ten si o základ neříká, ten si o něj řve! Ty pověsti, že neznámý Kenedy zazáří jako Oscar absolutně nelhaly, ten kluk je borec a fyzicky na tenhle věk dost možná nesnese srovnání na jižana naprosto neskutečné a nevídané, má parádní parametry. U Chelsea je to věc neslýchaná, ale mám obrovsky dobrý pocit z mladíků, snad ho má i Mourinho... Moc se těším na Newcastle, snad potvrdíme fazonu 10:1 ze tří zápasů je pěkné skore. Snad se trefí Falcao, vypadal často tragikomicky, ale mám pocit, že toho ve vápně předvedl víc, než v United za celou dobu. Ten kluk to tam pořád má....

Reagovat
bbbauch

Mám pocit, ze kdyz nastoupil RLC minule, moc chvály tu na nej nebylo. Povede se mu zápas proti Wallsalu a je z nej Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

"roste.......bude...."

Reagovat
Svatej

Chválí se tu v jednom kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se, že Falcao bude provar...ať dostane šanci Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož nás stojí zlomek co stál United, provar fakt nebude. Gol za 200 minut herního času není zázrak, ale tragedie taky ne. V United měl 2x horší bilanci a byl několikrát nákladnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne finanční, tak minimálně herní. Proto je z mýho pohledu lepší nechat hrát Rémyho, kterej svoje kvality prokázal, než Falcaa, kterej se trápí.

Reagovat
Talker

Nevidím důvod rozehrávat Falcaa. Vždyt je to píčovina do něj investovat čas a energii, když stejně za rok na 90% vypadne. Akorát to bude znamenat i odchod Remyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou IP, Costa je magor i IP. Opravdu nejde rozerávat jen jednoho, v téhle situaci se musí vsadit prostě na oba a je jedno jakým dílem.

Reagovat
Talker

Pak byla ještě větší demence ho brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdím někde opak? Je potřeba kalkulovat s tím co máme, ne mohli mít...

Reagovat
Talker

Takže se snažíme vyřešit letní fail tím, že ten fail odsuneme a budeme se modlit, aby se z vyčpělého, momentálně podprůměrného hráče stala zase bestie.

To by dávalo větší smysl se na něj vykašlat a ty minuty investovat do Remyho a pokud by se zranil, tak do Bertranda.

Hostování a rozehrávání kdysi velké hvězdy je prostě pod úroveň CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že on prostě musí hrát i kdyby byl jednička Remy?

Reagovat
Talker

Myslím, že jsem svůj postoj vysvětlil jasně. Přečti si to znova, je tam alternativa.

Reagovat
B3n

Třeba se na někoho čeká, jako v případě Eto´o a Costa. Jinak by mi ten Falcao nedával vůbec žádný smysl, krom nějakých osobních sympatií Mourinha, což doufám, že není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecne hhalo, zas tak hezka neni, ale to ze to Mourinho daval za vinu lekarom hh cela chelsea je hanba

Reagovat
kiwwi

Merseyside correspondent Graham Beecroft believes Wednesday night’s stale home performance was the final straw for FSG.

“Liverpool swiftly denied any talks with Carlo Ancelloti when the rumours became public, however you might remember Jurgen Klopp has been linked with the Liverpool job for quite some time and they’ve never issued any statement regarding that, so Liverpool fans saw that as being a little bit fishy.

“Unless something happens, whereby Ancelloti says no, that will be the only thing that will save Brendan, and even then, he would only stay in the short term.

“One thing I can tell you is that Jurgen Klopp will not be the next Liverpool manager.”

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tato spolocnost je fakt totalne v pici

Reagovat
Mastný Chobot

vitaj

Reagovat
Mada

Protože jsou v ní jedinci jako ty.

Reagovat
I am Mancunian

Dejan Lovren is set for two months out with an ankle injury.

Reagovat
Infernoqt

to je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Henderson, Benteke? docela hustej kopanec do všech řad....

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino. Benteke by mal byť čoskoro ok, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino zatím žadná velká škoda....

Reagovat
Mastný Chobot

lebo Lovren je...

Reagovat
Kowe

u toho je možná škoda, že to není dýl

Reagovat
niflheim

Reagovat
RKBoy

to je zas povyku kvoli ničomu len preto že ide o Chelsea a Mourinha.. media zas nafukujú čo im ide najlepšie a hlúpe ovce sa chytajú. Pokial viem , mala spolu s doktorom povolenie ísť na zápas s Arsenalom ale ONA odmietla a nakoniec si asi aj sama vydupala odchod..

a ešte pod takýto článok zatiahnuť Diega a zápas s PSG to je už vrchol primitivizmu..

chápem ,že ked je článok o Chelsea hned sa tu zbehne väčšina hovniválov z celého ef.cz s tymi ich "múdrosťami" , ale už to prestáva byť vtipné.

Reagovat
Mastný Chobot

L'Equipe say Arsenal tried to push Flamini out over the summer, but he was determined to see out contract.

On vedel, čo príde

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neměla vagínu, každej nad tím mávne rukou. Dokud "Evička" bude prskat, tak do toho pár nadrženců bude pořád rejt. Přitom je ta kauza už pasé.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Jardin

V takovýchto případech moc nevidím důvod, proč pokutovat tým, jehož fanoušci to provedli. To spíš pokutovat tu pořadatelskou službu, respektive tu společnost, kterou si klub najímá (nebo v případě, že to jsou vše lidi placené klubem, tak pokutovat klub). Ale když jsou všude kamery, tak jednoduše zatknout ty, kteří tam dělali bordel a vymáhat pak to zaplacení nákladů po nich.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Vždy mě nase*re, když se píše o tom, že ženy v něčem "stále nejsou rovnocenými partnery mužů" To, že to má žena v managementu mužského fotbalu těžší než chlap je snad přirozené a zcela zřejmé. Klobouk dolů, kam to Carneirová dotáhla a to jak se k ní zachoval Mourinho je samozřejmě nechutné, jako celý tenhle arogantní, narcistický kašpar. Ale kolikrát už asi bylo podobně vyj*báno s doktorem, či jiným členem personálu mužského pohlaví... Chcete zvětšit rovnoprávnost mužů a žen ve fotbale? Tak to (ne)řešte, stejně jakobyste to (ne)řešili u chlapa. Tyhle feministické články a účelově interpretované fakta jsou prostě ke zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Premier League ‏@premierleague 7m7 minutes ago

GOAL ACCREDITATION PANEL Chelsea’s 2nd goal against Arsenal was in fact an own goal (Calum Chambers) & has not been credited to Eden Hazard

Kolik už má teda Arsenal letos vlastních gólů?

Reagovat
Gunner14

3 . 2 x Chambers 1x Chambo

Reagovat
bbbauch

Zmizí to z fanty? Já ho tam neměl, ale oslabení soupeřů by se hodilo

Reagovat
Jardin

A v náš prospěch 2. Owny zařizuje na obě strany

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Ozil set to be offered pay rise on £140,000-per-week wages

A vraj aj Monrealovi bude ponúknutá nová zmluva. To je veľmi dobrá správa.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

kolik ten Ozil u vas bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že už 140 nebo 150 bere...

Reagovat
Mastný Chobot

mal by mať 140 a asi to je tak aj myslené, že "rise" na tých 140, čo má.

Reagovat
Counter

Těžko říct, já původně myslel, že majlant, pak se objevily informace, že ani nee, a tak se přikláním k druhé variantě + velké bonusy.

Reagovat
Jardin

Snad dostane Nacho kontrakt do 2018, max 2019. Ten zmíněný pětiletý kontrakt v expreskách je podle mě zbytečně dlouhý.

Reagovat
M0rb1D4S

Sama Eva se zachovala jako kráva. Měla se normálně vrátit. Fearna taky Mourinho vyhodil z lavičky a včera proti Walsallu už na ní znovu seděl.

Reagovat
kiwwi

lebo sa bol asi postrkat Mourkovi do ritky...Eva si zachovala hrdost a neospravedlnovala sa za nieco, za co sa mal ospravedlnit Mourinho jej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Za co se jí měl omluvit on? Ona neposlechla svého přímého nadřízeného. Tam odkud jsem já by se za tohle ani ona nemusela omlouva, už by k tomu neměla příležitost....

Reagovat
Busby babes

jenze jeji primej nadrizenej v tu chvili do toho nemel co kecat. Rozhodci zavolal doktory. tecka. Mou se muze stavet na hlavu, ale ma proste smulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím o nějaký zdroj podle kterého má primárně týmový lékař poslouchat rozhodčího a ne svého manažera, díky.

Je její přímý nadřízený a jestli s ní má problémy, blbě se mu s ní spolupracuje, neplní jeho pokyny, tak pod ním nemá co dělat, je to naprosto logické a odůvodnitelné. A tahat do toho pohlaví je neskutečně stupidní, pokud nemá naprosto nezvratný důkaz, že se tak k ní choval...

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého důvodu mi nadáváš?

Reagovat
kubys

Protože si stojíš za píčovinama ve věcech, o kterých nic nevíš? Ani se neobtěžuješ si sám získat relevantní zdroj informací? Tak kde jsme...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vytáhni mi z toho tu citaci ze které to jasně vyplývá, díky a znovu, nenadávej mi, díky podruhé

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Protože bych hrozně rád věděl, jak z formulace "may authorize" vyplývá povinnost lékaře poslechnout rozhodčího nebo nedej bože přímá nadřízenost.

Reagovat
Mada

Z důvodu tvé blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je tady má blbost? V tom že ta prostě nikde nevidím povinnost lékaře poslechnout rozhodčího a ne svého manažera?

Nebo máš pocit, že když máš v zákoně napsáno, že je ti něco umožněno, tak máš povinnost to udělat?

Reagovat
Mada

Jak dlouho sleduješ fotbal? Lékař musí vždy čekat na signalizaci rozhodčího aby mohl vstoupit na hřiště, manažer ho tam poslat sám nemůže, takže mu to nemůže ani zakázat. A proč do toho pleteš zákony tupče?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

To je hezké, anglicky umím děkuji, celou dobu prosím o tu jednu citaci která ukazuje tu direktivní přímou nařazenost a to, že lékař rozhodčího musí poslechnout. Zatím ji sem nikdo nepostnul.

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

no rekneme ze jedinej, kdo muze povolat lekare na hriste je rozhodci. a ve chvili, kdy tak ucini, lekar musi prijit. zdroj budou pravdepodobne pravidla. a tenkrat tam rozhodci lekare volal nekolikrat.

Postup rozhodčího při zranění hráče

(23)Rozhodčí musí při ošetřování hráče dodržovat následující instrukce (pokyny):

• hra pokračuje, dokud není míč ze hry, pokud dle názoru rozhodčího byl hráč

zraněn pouze lehce

• hra musí být přerušena, jestliže pokud podle názoru rozhodčího je zranění

hráče vážné

• není povoleno ošetřovat hráče na hrací ploše. Poté, co dotazem u hráče zji-

46

Pravidlo 5 – Rozhodčí

stí rozhodčí jeho stav, umožní aby na hrací plochu vstoupila jedna nebo

nejvýše dvě osoby, které posoudí rozsah zranění hráče. Následně rozhodčí

zajistí odchod nebo přepravu hráče z hrací plochy. Pořadatelé s nosítky

smějí vstoupit na hrací plochu až na pokyn rozhodčího

No a jelikoz rozhodci neni lekar (vetsinou), tak proste nemuze riskovat a povolava zdravotniky ke konzultaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Správné je tam to slovo umožní. KDE V TOM JE SAKRA TA POVINNOST ???

Reagovat
kubys

V Hippokratově přísaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v tom odkazu kvůli kterému jsi mi nadával to není?

Reagovat
smazaný uživatel

„Do lékařských záležitostí, do lékařských diagnóz nemá trenér co mluvit,“ Ale samozřejmě že má! Ekonom nemocnice nebo ředitel nemá do lékařské práce co mluvit? Ne nestačí, pořád čekám na tu citaci podle které je ji nadřízený rozhodčí a ne manažer.

Reagovat
r.mrazik

jdi uz s tim do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jediný co proti mne zmůžete jsou vulgarity? Ale jo klidně mi nadávejte, když dostanu tu citaci, prozatím je to ale ubohé nadávání nahrazující postrádající poklady pro mylný názor.

Reagovat
kiwwi

jedine co proti tebe zmozeme je ignorovat ta

Reagovat
smazaný uživatel

čehož ty evidentně nejsi schopný

Reagovat
kubys

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Však tohle říkám už dávno Všichni si ho dejte do ignore listu a jaký budete mít klid.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si ignore list urobil, dal som si s tým prácu, asi 10 minút som rozmýšľal, koho všetkého tam dám, všetko fungovalo... a potom som zapol Chrome znova a že addon bol zrušený, lebo niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to přes Grease Monkey, tak ten často padá a je dobrý si to zálohovat jak jen to jde.

Reagovat
T44v3tt1

Používám Operu a Violentmonkey a krásně to tady na ty individua zabírá,

Reagovat
smazaný uživatel

zkouška

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

ja ti nenadavam,jen pisu,abys s tim uz sel do hajzlu...placas tyhle veci porad a porad jsi mimo...prestava ta blbost bavit...takze...jdi s tim do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

demente

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

lol. no to je tak nejak povinost doktora, zajistit osetreni hrace. a postup je takovej:

Rozhodci: ses ok?

Hazard: ne vole.

Rozhodci: potrebujes osetrit?

Hazard: jo, mam zlamanou nohu natrikrat, rpohravame, tak zdrzuju. volej doktora.

Rozhodci: ses si jistej?

Hazard: auuuuuuuuuu, jo, jsem si kurva jistej.

Rozhodci: ok... a mava na lavicku at pribehnou. No a jelikoz jedinej clovek s RTG zrakem je superman a Mourinho, tak holt doktori nevidi na dalku, ze je Hazard jen simulant, co nechape taktiku a tak bezi na hriste...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu to tak, že důkaz nemáš a vysmíváš se mi jen na základě svého pocitu?

Reagovat
Pinturicchio

Nn, vysmívají se ti na základě toho, že píšeš nesmysly. #yourwelcome

Reagovat
Busby babes

no ani ne. pokud nevis, kdo to byl Hippokratés, pak ti to asi nevysvetlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hippokratova přísaha bohužel v moderní legislativě není nad zákonem a pokud má lékař platný pracovní poměr, je povinen se jím řídit i nad rámec HP. A často to dělá i v našem lékařství, bohužel.

Reagovat
Busby babes

I když jednání Carneirové mohlo přispět k porážce Chelsea, Dvořák za ní pevně stojí. „Všichni zainteresovaní musí respektovat skutečnost, že je to doktor, kdo nese odpovědnost. Nechci zasahovat do klubu jako takového, ale jednoznačně souhlasím s tím, co lékařka a její fyzioterapeut udělali. Když k tomu byli vyzváni, museli vejít na hřiště,“ upřesnil svoji pozici Dvořák. Narážel tím na to, že Carneirová na hřiště nevběhla spontánně, ale na žádost rozhodčího, kterého o přivolání zdravotníků požádal zraněný Hazard.

Ale chapu, je to jen hlavni lekar FIFA, co on o tom vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš říct, že když se lékař vykašle na pracovní dobu a bude ošetřovat všechny, protože Hipokratova přísaha, tak je to v pohodě? Ne neni, protože to bude v rozporu s nadřízeným, stejně jako Caneiro vběhla na hřiště v rozporu s nadřízeným.

Reagovat
Busby babes

no pokud lekar po pracovni dobe uvidi, ze nekde nekdo napriklad zkolaboval, tak je povinnen mu poskytnout pomoc. stejne jako treba okolostojici ucetni. jen v pripade neposkytnuti to ma vetsinou pro toho lekare horsi nasledky nez u toho ucetniho.

btw. tvoje prirovnani s pracovni dobou je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Není absolutně v ničem mimo. Jenom ukazuje, že doktor prostě díky přísaze není žádný Samaritán, který musí ošetřit každého a všude, což se mi tu snažíte naznačit, prostě moderní lékařská profese má často mantinely od zaměstnavatelů a ano, nedoktoři často mluví do toho kdo a jak se bude léčit, je to smutné, ale je to tak.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mastný Chobot

wow toto som si ešte nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herbage

neposkytnutí první pomoci je trestný čin. Pokud je to nekvalifikovaný člověk, jako první pomoc se bere i zavolání záchranné služby, pokud má ale člověk jakoukoliv vyšší kvalifikaci, byť jen střední zdravotní školu, tak se jako trestný čin kvalifikuje i pokud poskytl první pomoc, ale kvůli špatnému postupu by to mělo trvalé následky či v krajním případě smrt

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Pocit? Na hřiště může poslat doktora jen rozhodčí, kdyby se někdo zrakvil a rozhodčí na doktory nemávl, tak je mimo vymezenej prostor nemůže poslat ani Mourinho...

Ale ne, je strašně logický, že po konzultaci rozhodčího s hráčem, když je na mě mávnuto, tak nemám povinnost někam běžet. Jasný jak facka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to jenom logický a žádný podkad pro to není? A ty citace jsi mi sem dával teda špatně?

Reagovat
kubys

Já jsem ti tu žádnou citaci nedal, jenom pravidla fotbalu, pokud sis nevšiml. Mimochodem dole ti hodil Zupillo to vysvětlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi mi je sem dával špatně a zbytečně, když to tam není? Protože informace, že rozhodnčí může pustit doktora na hřiště je dost irelevantní v téhle debatě.

Reagovat
Mada

Reagovat
kubys

Irelevantní? Mělo ti to ukázat, vzhledem k tvojí posedlosti o nadřízenosti/podřízenosti, že lékaře povolává výhradně vždy a pouze rozhodčí. Což ti taky mohlo trochu naťuknout to, že trenér na chování lékařského týmu nemá v průběhu zápasu vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to překrucuješ, rozhodčí podle toho co jsi poslal nikoho nepovolává, ale umožňuje mu vstup.

"trenér na chování lékařského týmu nemá v průběhu zápasu vliv." Nemysl, samozřejmě, že má.

Reagovat
Busby babes

a jakej ma vliv na chovani lekarskeho tymu? muze ho treba poslat na hriste osetrit hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Saozřejmě že může, třeba když se rozcvičují, běžte se podívat na Edena, nelíbí se mi jak našlapuje apod.

Reagovat
kubys

To je během zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči mají zakázáno seč během zápasu rozcvičovat?

Reagovat
Mada

To není na hřišti, to je ohraničeno takovými bílými čárami.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ten trávník už je vlastně na tribuně

Reagovat
Mada

Hřiště=hrací plocha, za čárami se nehraje, tupče.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že sis zase zanadávat, nemáš takovou tu poruchu, jak člověk musí pořád nadávat?

Reagovat
Mada

V tvém případě to nadávka fakt není. Už jsi pochopil co je hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
vodka

Reagovat
HanziDrown

Mozem otazku? Ty si futbal v zivote nehral vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál, ještě hraju, i když nárazově.

Reagovat
HanziDrown

a mate na zapasoch aj lekarov?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se jeden hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

akorát je to teda patolog

Reagovat
HanziDrown

ok takze trollujes ... popravde som sa zlakol ze to myslis vazne

Reagovat
Busby babes

behem zapasu muze poslat lekare na hriste?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Mada

"když se rozcvičuje" To ale není během zápasu, tupče.

Reagovat
smazaný uživatel

během zápasu se nerozcvičuje?

Reagovat
Mada

Ale ne na hřišti, ale pokračuj, schválně jakou blbost ještě napíšeš.

Reagovat
kubys

Jo? Jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ? Vůbec žádný, jenom je to jejich přímý nadřízený

Reagovat
kubys

Chci citaci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho - First Team Manager

Reagovat
Busby babes

a to znamena, ze je nadrizeny lekarum?

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho - First Team Manager

Eva Carneiro - First Team Doctor

Ne ne není její nadřízený

Reagovat
smazaný uživatel

a takhle to z tohohle jako vyplývá jak?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím? vůbec z toho nevyplývá, že má celý ten tým pod sebou vůbec ne, dokonce se podílí i na personálním složením lékařů, ale není jejich nadřízený

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident se se senátem podílí na personálním složení ÚS; je jejich nadřízený?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle myslíš vážně?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Ne, fakt nevyplývá.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

to z toho snad nějak vyplývá?

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt úplně mimo. Nějaká hromadná ignorace je fakt jediný možný a účinný řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Až takhle útočný jsi? Super na to, že jsme si ještě nedávno psali soukromý zprávy, a ted tu veřejně vyzýváš k mé ignoraci, lidé jsou různí.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

btw. chci videt nekde napsane, ze manager tymu je primym nadrizenym tymoveho lekare.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to stránkách Chelsea.

Reagovat
Mada

Tak dej odkaz...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby ses zeptal, jaký má vliv ředitel nemocnice na lékaře, vůbec žádný no...

Reagovat
Mada

Ani ředitel nemocnice, nekecá doktorovy na sále do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na sále? Ale v ordinaci nebo kanceláři klidně ano a i na salé se musí chovat lékař podle pokynů ředitele, pokud nějaké jsou. Neříkám že je to dobře, ale je to prostě tak.

Reagovat
Mada

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vedení nemocnice je tam jenom naoko a pod nimi vládne anarchie?

Reagovat
Mada

Co to zase meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
j_mrazik

Já se divím, že tam Mourinho ty doktory nepošle, když se na ně valí třeba nějaký útok...

Reagovat
r.mrazik

kdyby mohl,tak jich tam posle celej autobus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

omg..

Reagovat
kubys

Reagovat
kiwwi

not that shit again

Reagovat
kubys

Její přímý nadřízený byl v tu chvíli rozhodčí, chápeš to?

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím o libovolný zdroj podle kterého to tak je, díky. Ideálně citaci podle které má poslechnout rozhodčího a ne trenéra.

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mada

Reagovat
bakasa

Ty seš fakt dement

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu jinak... ještě před měsícem bych se ho zastával

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, kedze si rovnaky dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To si nechaj pre kiwwiho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
bandwagoner

Tak hrdost... Jako jasně že v tom momentě kdy vyběhla na hřiště udělala správnou věc a Mourinho se zachoval jako klasickej debilní šef, kterej viní zaměstnance za vlastní chyby. Ale to se v práci stává. A potom máš tři možnosti. Buďto si řekneš, že je šef zmrd, deš se opít a život de dál. Nebo se inspiruješ Horrible Bosses a najmeš si Jamieho Foxxe aby ti poradil, jak se šefa zbavit. A nebo nepřijdeš další den do práce.

S Evou se nezacházelo hůř než s Fearnem protože je žena, ale protože si vybrala tu poslední možnost (a to ani nezmiňuju její aktivitu na twitteru). Mourinho je určitě zmrd v mnoha ohledech, ale to že Eva končí snad nikoho nemůže překvapovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad největší sračka kterou jsem tady četl

Reagovat
Fenix

největší Mourinhova smůla byla, že se to odehrálo v prvním kole; dnes by už jistě pochopil že pár ušetřených desítek sekund mu místo nezachrání

Reagovat
I am Mancunian

BREAKING: Sky sources: Jurgen Klopp interested in working in @premierleague and would cut short sabbatical for the right job. #SSNHQ

Reagovat
vrabejka

Je náš

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem preco by mal chciet ist Klopp k vam to by asi musel byt vas fanusik nic ine ma nenapada

Reagovat
vrabejka

Protože je LFC přesně v takovych sračkách v jakych bylo BVB když je přebíral. + mlady, kvalitný kádr, Anfield

Reagovat
EXoRcIsT

mlady mozno ale kvalitny urcite nie

Reagovat
fenixLFC

Mcclaren konci

Reagovat
Jardin

šup Kloppa do Newcastlu

Reagovat
Infernoqt

a zrovna Louí chytil slinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to len dufat, nech sa zacne darit Mournhovi.

Reagovat
vrabejka

Nevite proč mi pořád na každé stránce vyskakují reklamy a jak to spravit? Antivirovy test jsem udelal a adblock mam zaply.

Reagovat
smazaný uživatel

to není vir, ale malware, spousta virů ti od nich nepomůže, není zas tak složité si to vygooglit.

Reagovat
kubys

"není zas tak složité si to vygooglit"

To by měl tobě někdo vytesat do kamene.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

*na čelo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tak mi vygoogli tu citaci podle které musí lékař poslechnout rozhodčího a vběhnout na hřiště, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Under the General Medical Council good medical practice guidelines, Carneiro would have been obliged to enter the pitch when referee Oliver called her on – regardless of whether Mourinho wanted her to treat the player or not. Ignoring that request would put her in breach of one of the GMC’s first tenets under the “safety and quality” responsibilities.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To není ale žádná citace z legislativy ale pouze názor odvolávající se na tu lékařskou organizaci.

Reagovat
Busby babes

to je jak rict: to neni zadnej zakon, jen nazor ministerstva zdravotnicvi...

Reagovat
smazaný uživatel

"The General Medical Council (GMC) is a fee-based registered charity" TO mi nějak na ministerstvo zdravotnictví nesedí heleďse

Reagovat
Busby babes

ja jsem nerekl, ze GMC je ministerstvo zdravotnictvi.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jenom ti říkám, že to k tomu má dost daleko a strašně moc pochybuju, že tahle organizace má ve stanovách speciální pravidla pro sportovní lékaře a jejich výkon na hřišti

Reagovat
Busby babes

proc by mela mit specialni pravidla pro sportovni lekare? proste kdyby nepomohla, tak ji hrozilo treba i vylouceni z te organizace. Zuillo ti to dole pise. ale ty to nechces videt. tak si klidne obhajuj Mourinha dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nikdo by jí nevyloučil kdyby mu pomohla o minutu později.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ale ber to treba jako Ceskou lekarskou komoru. S tim, ze by rikali: pokud by nesla osetrit, vyloucili bychom ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je ČLK často v rozporu se zaměstnavatelema lékařů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je snad logický ne? ČAK je taky často ve při s advokátama...

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu někde opak?

Reagovat
Busby babes

ne, ale vydavas to za dukaz toho, ze mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, že jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč si ten minulej příspěvek napsal? Jaký tvoej tvrzení jím podkládáš, nebo nově vytváříš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych ho asi psal? Abych ukázal že v tomhle evidentně spor je a ČAK nebo ČLK v tom rozhodně vždycky pravdu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jejich parciální interpretace je více než často brána za podpůrnou při interpretaci jako takový, když autentická, či jiná není. V předpisech, který se týkají přímo advokátů, má intepretace ČAKu samozřejmě více než vysokou důležitost.. Stejně tak v tomhle případě. A samozřejěm má určitě vyšší důležitost z obecnýho hlediska, než nějakýho jednoho zaměstnavatele.

Reagovat
smazaný uživatel

ČAK je hodně něco jinýho, ti mají pravomoce uplně jinde, to bych sem opravdu netahal. U lékařských komor vážně neplatí, že co řeknou nebo napíší, tím se mají lékaři řídit nad rámec nadřízených v nemocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

All practising medical doctors in the UK must be registered with the GMC.

Jestli ji rozhodčí volal, a ona by nepřišla protože si to Mourinho přeje tak by mohla být ve velkém průseru viz As medical care providers, Carneiro and Fearn are required to put the principles of the GMC above the wishes of their employer.

Reagovat
kiwwi

zasa si vas masopust potrolil - tolko ludi mu venovalo svoj cas a on si z vas robi picu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi, že mne budeš ignorovat?

Reagovat
Mada

Jeho druh zábavy odpovídá jeho inteligenci. Prostě blb co ze sebe dělá ještě většího blba.

Reagovat
Busby babes

kazdej mame sveho konicka, kdyz je v praci nuda...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi je to tak u prdele jestli troluje nebo ne taky bych na to hřiště vběhl, určitě radši nasrat primáře Mourinha než přijít o licenci nebo platit mastnou pokutu s případnou pozastavenou činností

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že nerobí no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť jemu jenom šlo o tu minutu do nastavení. Naprosto shodná analogie s tím, že doktor prostě neošetří všechny a hned.

Já furt čekám jaký jsou ty principles, nikde je nevidím

"principles of the GMC above the wishes of their employer." Tohle prostě a jenom jednoduše vychází z té Hipokratovy přísahy a v praxi to jednoduše nefunguje. Lékař není žádný samaritán, co by ošetřoval všechny a hned, mantinely od zaměstnavatele tam prostě jsou.

Reagovat
Talker

Já nevím, co na tom kurva nechápeš.

Hazard ležel na hřišti. Rozhodčí se ho zeptal, jestli chce ošetření. Hazard řekl, že ano. Rozhodčí stopl hru a zavolal doktory.

To ho doktoři měli poslat do hajzlu, že ať si 2-3 minuty poleží a bude v pohodě, i když ho neprohlédli? I když jsou 30 metrů daleko a ví hovno, co s ním je? Klidně mohl být zraněný.

Ono se asi nečekalo, že se musí udělat pravidlo, které říká, že hráči se MUSÍ poskytnout ošetření, protože z logiky věci vyplývá, že když hráč chce ošetření a rozhodčí ho schválí, tak ho má kurva dostat.

Nikdo nečeká, že na lavičce bude nějaký kretén, který ho bude hráči odmítat nechat dát a že bude nadávat doktorům, kteří šli plnit svojí povinnost, za kterou jsou placení - starat se o hráče.

Pokud tohle kurva nechápeš, tak je hodně velký problém v našem vzdělávacím systému, když tě 30 vysokých škol nebylo schopné naučit základní logiku.

Reagovat
kiwwi

a citaciu na to akoze mas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc urážek tam přidej prosím, hrozně to tvým slovům dodává na důležitosti

Hazard vstal do minuty, co tam doktoři přiběhli, tolik k tomu jak by hrozně vykrvácel. Jasně že tam ležel na pokyn Mourinha aby zdržoval, to je snad jasné a nebudeme se tvářit, že se to nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl jako masterplan od Mourinha jak vyhodit doktora? Buď to, nebo je Hazard mentálně retardovaný. Oliver ty doktory volal dvakrát, že jak přišli tak on vstanul hned není jejich problém, oni svou povinnost splnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ne, prostě chtěl Mourinho zdržovat, Hazard k tomu měl pokyn, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak to maj jako vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou na lavičce poprvý a nevědí, že se ke konci poleháváním zdržuje jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme se tvářit, že je Chelsea první a jedinej tým v historii co tohle dělá

Reagovat
Mada

Co to zase meles?

Reagovat
Jardin

Já myslel, že byl Mourinho naštvanej právě proto, že Hazard zdržoval, když jste potřebovali útočit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To se bojím, že tak uplně nebylo.

Reagovat
tunkic

vždyť ale přesně takhle odůvodnil celej ten problém ne??

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Jsi idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi super

Reagovat
Talker

Jako já fakt nevím, co chceš. Když prostě rozhodčí zavolá doktory, tak doktoři tam logicky běží.

Jako co měli říct? Mávat na rozhodčího, že nikam nejdou? Říct mu, že Hazard jen simuluje a polehává, aby zdržoval? Nebo že mají zrovna rozkoukaný seriál na lavičce a nehodlají se nechat rušit?

Ve chvíli, kdy tohle nejsi schopný pochopit, tak je to smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky? To znamená co přesně? Právně je to tak, že on jim umožní přístup na hřiště, nic jiného.

Reagovat
Talker

Tady ale nejde o právo, ale o etiku. Což asi prostě nejsi schopný pochopit.

Ono se asi neočekávalo, že nějaký kretén bude proti ošetření vlastního hráče, KDYŽ SI OŠETŘENÍ VYŽÁDÁ.

Mourinho může být nasraný maximálně tak na 2 lidi - na Hazarda, že si požádal o ošetření a na sebe, že mu nařídil zdržovat.

Těžko může být nasraný na doktory, kteří dělali svojí práci - po vyzvání šli ošetřovat hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je docela zoufalost, když do toho taháte etiku....Takže nejdřív se mi tu všichni vytlemí, že rozhodčí to přece přikázal, když dokážu že ne, tak se mi vytlemíte, protože jde o etiku? To fakt nemá obdoby...

Jinak s tím vcelku souhlasím, tam vznikla chyba někde mezi Mourinhem a Hazardem a samozřejmě i Evou, která je evidentně na lavičce poprvý a neví, že se ke konci zdržuje...

Reagovat
Talker

Eticky a logicky jsou prostě zavázáni chránit zdraví hráčů. Z lavičky prostě neví, co tomu hráči je a když si vyžádá ošetření, byla by prostě nezodpovědnost ho nezkontrolovat.

Může za to Hazard (když si vyžádal ošetření) či Mourinho, který mu řekl, že má zdržovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že se tu bavíme o minutě času, viď? V tom ta etika brutálně utrpí, bu bu bu hlavně aby jí nesebrali licenci.

Reagovat
Mada

Co jsi kde dokazal? Ty jsi naprosty blazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, tak to z toho dokumentu, že pouští doktory na hřiště fakt berete jako povinnost ho poslechnout?

Reagovat
Mastný Chobot

a ty si niekde dokázal opak?

Reagovat
smazaný uživatel

ano "may authorize" se může přeložit více způsoby, z ani jednoho nevyplývá povinnost.

Reagovat
Mastný Chobot

opakujem, ty si niekde dokázal opak? oháňaš sa tu tým, že chceš nejakú citáciu z pravidiel, ale kým tu máš vyššie máš dve, ktoré to nepriamo hovoria, ty si nedodal jedinú, ktorá by podporila to, čo hovoríš ty. Jediné, čo si dokázal v tomto vlákne, je, že si idiot. A dokázal si to aj tým, ktorí o tom doteraz pochybovali, viď tú špinavú flundru Cartmanovu mamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dokázal jsem opak, nic z těch pravidel neznamená, že lékař musí rozhodčího poslechnout a už vubec ne, že je mu přímo nadřízený, což mi také tvrdili.

Kdo tvrdí opak, tak zřejmě neumí anglicky "protože "may authorize" se jako povinnost nedá vyložit snad v žádném vesmíru a nezmění na tom nic ani tisíc sprostých slov, co mi pro klid své duše napíšeš.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

ty si nedokázal opak, ty si len niečo niečo iné vyvrátil, to nie je to isté. Už to pochop, ty debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se opravdu sklidni, fakt mne tu nebaví číst ty urážky. Vyvrátil jsem ty citace, které jsem dostal, že jsem nedostal lepší, za to opravdu já nemohu.

Reagovat
Mastný Chobot

a takisto si žiaden opak nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to mám dokázat jinak než tím, že v tom kde důkaz proti mne má být ten důkaz prostě není?

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš? a potom vyskakuješ, keď ti napíšem, že si hlupák... čo ti mám na toto iné napísať ako to, že si hlupák, ak to myslíš vážne?

Reagovat
Mada

a to je ten tvůj důkaz?

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhodili by ich z GMC a koniec praxe v GB

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozhodně za minutovou prodlevu v ošetření na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevieš, navyše tu stačilo, že sa odvážili ísť na ihrisko pomôcť zranenému hráčovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vím, za tu dobu končil poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ale já chci tu citaci!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Došly argumenty? V tomhle si vás Masopust neskutečně namazal na chleba, prostě proto, že má pravdu, žádná povinnost pro lékařský tým jít na hřiště na pokyn rozhodčího neexistuje, ten pouze uděluje souhlas se vstupem na trávník, kterého mohou využít, ale nemusejí. A v tomhle konkrétním, opravdu specifickém případě, bylo jít na hřiště chybou.

A vy, místo toho, co byste svou chybu a jeho argumentaci uznali, tak ho urážíte. Bravo

Reagovat
Mastný Chobot

fašiang pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Použít na svojí obhajobu druhej nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt ubohost nejvyššího kalibru obvinit někoho z dublování účtů, když na jeho argumenty nestačíš Už je to nějaký ten pátek, ale spolu jsme několikrát na chelsea-fc diskutovali, tak nedělej, že mě neznáš.

Reagovat
Talker

Tak vzhledem k tomu, že masopust jich má tady 20, tak je to logická premisa... A na cfc.cz jsem diskutoval tak 5x v životě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen se nedělej, ještě tak 2 roky zpátky jsi tam patřil k nejaktivnějším diskutérům, až poté jsi se naplno přesunul sem, kde více lidí lépe docení tvé protimourinhovské názory (čti urážení a plivání), pro které jaksi na fans stránkách nikdo moc neměl pochopení

Reagovat
domingo

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, další okurka A pak že letos nebyla úroda

Reagovat
I am Mancunian

je to on ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

I ty se k tomuhle snížíš jo?

Reagovat
Trand

Nejvíc ses tu snížil ty.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Jasně, jen je trošku problém, že tady hejtuju Mourinha už nějakých 7 let. A na foru c-fc.cz asi 5 let Takže stěží jsem se přesunul sem 2 roky zpátky.

Ale máš částečně pravdu, do doby, než skončil Scolari jsem byl celkem častým účastníkem tamních diskuzí. Což je 8 let. Ne tvoje 2 roky ty brepto.

Ale jinak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

"naplno přesunul sem" - už tenkrát jsi měl problém s chápáním psaného textu, divím se, že se to za tu dobu nezlepšilo

Jinak pár poznatků ke tvému tamnímu účtu, založen 8.2.2012 (to je podle tebe 8 let), zveřejněných příspěvků 4604 (to je podle tebe asi 5x jsem diskutoval)

A pak kdo je brepta

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam strašně často ještě nedávno....

Reagovat
Talker

Jsi už trapný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl?

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Naplno jsem se přesunul sem. Ano, v roce 2008...

Zajímavé, snažil jsem se zjistit něco o tom účtu a nic jsem nenašel. Kde se to zjištuje?

Reagovat
smazaný uživatel

http://prntscr.com/8jzlhz Zase lžu a jsem trapný?

Reagovat
Mada

Reaguješ ze špatného nicku, blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

už je toho nadávání opravdu moc

Reagovat
Mada

Jdeš bonzovat? Já nemůžu za to že si pleteš účty.

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně tak bych napsal Kilymu ať vám sem napíše, že je to opravdu někdo jiný, než já

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nereaguje, jen byl rychlejší

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

A kde o tom psal před tím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

A jak datum registrace a počet příspěvků dokazuje že tam psal nedávno?

Reagovat
smazaný uživatel

No za ten rok by asi těch 460 příspěvků nenasbíral a hlavně.... http://prntscr.com/8jzu0g

Reagovat
Mada

Tohle už to dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

*4600

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tady účet od roku 2010, nikdy za tu dobu jsem se do žádné diskuze s Masopustem nezapojil. Takže jsou dvě možnosti, buď jsem jeho alter ego, které si 8 let (tedy podle Talkera) schovával a vytáhl ho až teď, v diskuzi, ve které ani pomoc nepotřeboval, protože vás utřel tím nejjednodušším způsobem, pravdou. A nebo jste idioti. Co je pravděpodobnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehceš čítať odpoveď

Reagovat
Mada

Jj utřel nás strašně.

Reagovat
Mastný Chobot

fašiang pls

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Řeknu to jednoduše - vzhledem k tomu, že si nepamatuji ani to, že jsem tam diskutoval nějak víc, tak si nepamatuji ani toho abigaila...

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný, že ke včerejšímu zápasu tam máš několik komentářů

Reagovat
Talker

Viz níže. Úplně něco jiného, než o čem mluví tvé alter ego v diskuzi.

Reagovat
Talker

Takže jsi nakonec masopust, taková blbost se jinak nedá vysvětlit...

Tohle je OBLAST FORUM. Tj oblast, kde abigail nemá přístup, takže jsem tam s ním těžko diskutoval.

Já se bavil o chelsea-fc.cz, ne o foru - tam je cca 20 rozumných lidí, ne mourinhovi patolízalové...

Reagovat
Talker

Ale už jsem se bál, že jsem zapomněl na rok života...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem čekal no, já netuším jestli jsi s ním diskutoval a vycházel jsem z toho, že tam má jinou přezdívku. Čekal jsem, že mi budeš tvrdit, jak forum na stejné doméně nepatří ke stránkám

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, že tam mají přístup úplně jiní lidé, tak logicky to beru separátně. Na foru přispívám pravidelně a bavím se tam s lidmi téměř denně. A tam prostě nick abigail neoperuje, takže naprosto logicky jsem ho tam nemohl potkat.

Na samotných stránkách, pod články, prostě už X let nediskutuji.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně divné, že já tam měl přístup a chodil jsem tam ještě před tím , než jsem se tam registroval, nedělej z toho prosím nějaký soukromý klub, normálně to vidí všichni a normálně je to součást stránek na stejné doméně s odkazem na hlavní liště hlavní stránky. Sorry, ale jestli jsi to napsal blbě před tím, tak si to vyžer sám a nepředhazuj to mne.

Reagovat
Talker

Ach jo, diskutování s tebou mě fakt nebaví, protože slovíčkaříš a řešíš jakoukoliv píčovinu. Ať už s tímhle nebo s tím přesným výkladem pravidel.

1) Na forum.chelsea-fc.cz působím doted. On se baví o něčem, kde jsem byl 2 roky zpátky a pak se přesunul sem.

2) Ano, jít tam můžeš. Ano, číst si to můžeš. Ale abys mohl přispívat, tak musíš být schválený adminem. Není to otevřené forum pro všechny, ale prostě je tam pár desítek lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co to mění na tom, že sis tu prostě naběhl a napsal blbost s tím, že už tam nepřispíváš? Jako fakt mi tu nemusíš argumentovat tím, že jsi to blbě napsal, protože já to vím.

Reagovat
Talker

Ne, spíš jsi se zapojil do debaty, o které víš absolutně hovno. Prostě jde o 2 samostatné entity.

Reagovat
smazaný uživatel

2 samostatné entity pod jednou hlavičkou na jedné doméně

Reagovat
Talker

Ano, i v jednom domě můžou být 2 různé hospody kam chodí úplně jiní lidé.

Reagovat
vodka

nick je alibagil - bila liga od toho tupohlava

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nic o mě nevíš, ale budeš mě soudit na základě nicku, o jehož původu taky nevíš vůbec nic A pak kdo je tupohlav

Reagovat
vodka

problém je, že tebe nikde nesoudím a tupohlavem jsem nazval Landu, jak to z toho vyplývá... takže nechápeš psaný text a tupohlavem tě už nazvat klidně můžu, není zač

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to reakce na mě, s cílem mě někam zařadit, jak píšu, bez znalosti mé osoby. To, že jsou tvé myšlenkové pochody hůře pochopitelné není problém můj, jako spíš tvůj Snížím se na tvou úroveň, nemá to něco společného s tvým nickem?

Reagovat
vodka

1. byla to reakce na talkera, který to očividně blbě četl, protože tě pojmenovával abigail

2. pokud si někdo dá nick alibagil, tak logicky musí předpokládat, že si někdo všimne, že je to bílá liga pozpátku od orlíku, tím se tak nějak řadíš někam sám a žádný soud ode mě k tomu nebyl potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

1) Tak to jo, blbě se orientuje, na koho se vlastně reaguje.

2) Neřadím se vůbec nikam, to že si dá někdo nick jahoda, ještě neznamená, že je ovoce.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako diskutovat s idiotem, "na chelsea-fc vůbec nechodím, jo na jejich fórum vlastně jo" :-) Ale vlastně jsme dostali odpověď na otázku výše, co je pravděpodobnější

Reagovat
Talker

Myslíš otázku, jestli jsi idiot? Ano, dostali.

Píšeš, že jsem ze stránek zmizel a přesunul jsem se sem. Což je píčovina, protože z fora jsem prostě nezmizel. A tys tam nikdy nebyl. Tak jak si tě mám pamatovat?

Fakt jak u kreténů. Chápu, proč tam nechodím.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď je tvoje verze, že na fórum dál chodíš, ale do diskuze k článkům už pár let nepíšeš? Je tak? http://www.chelsea-fc.cz/8042-mourinho-potvrdil-prestup-maty-do-manutd

Tak jakápak bude ta další verze?

Reagovat
Talker

Stejná jako původní. Ž

Reagovat
Talker

Stejná jako původní - že jsem se do několika diskuzí zapojil. Ano. Ale že bych tam byl extrémně aktivní? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže verze "nemohli jsme tam diskutovat, protože na chelsea-fc nechodím" je vlastně úplně stejná jako "ano, občas zajdu"

Nejsi nic jiného než prachobyčejný lhář!

Reagovat
Talker

Spíš jsi naprostý idiot.

Hned na začátku jsem psal, že jsem tam několikrát psal. 5 je podhodnocené - 5x (možná méněkrát) jsem tam napsal od chvíle, co jsem se přesunul na forum. A že si tě nepamatuji, stejně jako nikoho dalšího - což je logické, když už jsem tam X let nečetl diskuze. A už tam do diskuzí nechodím - jsi nádhernou ukázkou proč. A také, že jsem se přesunul na forum pár let zpátky - 5 jsem přestřelil, v zimě to budou 4.

Tímhle s tebou končím.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty tam X let nečteš diskuze, ale minimálně 24.1.2014 jsi v té diskuzi byl, reagoval jsi na někoho, tos nečetl na co reaguješ? A maminka mi říkala, abych se nebavil s dementy, no neposlouchal jsem, to mám za to

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dalsi nick

Reagovat
Mada

Reagovat
Sergi Samper
Reagovat
smazaný uživatel

za přezdívku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vrabejka

už jsem hledal ale žadny malware program mi to nenašlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

forum.viry.cz (bez www)

Regni se a napiš jim tam. Vlez do "řešení problémů, logy" založ nový topic, vysvětli problém, popros o kontrolu logu a vlož tam svůj log.

A pokud ti pomůžou, tak jim třeba i přispěj, nebo aspoň poděkuj.

Reagovat
C-M@ster

Ale prvně ještě zkus projet kompl tímto programem

https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

ostatní antiviráky (pokud nějaký máš) během skenování a čištění vypni

Reagovat
vrabejka

to je moc složite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak si kup novej počítač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější na tom celým je ta poslední věta...

Reagovat
smazaný uživatel

JO to je neskutečně smutný, jak je ta věta účelově napsaná a překrucuje skutečnost.

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali tu Evu?

Reagovat
smazaný uživatel

hybaj do Rangers fesanda brckava uz sme v 2.lige

Reagovat
Counter

Co říkáš na Oduwu se Zelalemem?

Reagovat
smazaný uživatel

su futbalovi...skoda ze takychto hracov nemozme podrzat dlhsie ako len 1 rok pretoze je tam u nich zjavny potencial o rok byt zase lepsi. ale verim ze nam pomozu k postupu a ich ucinkovanie u nas zase pomoze im v rozvoji kariery.

Reagovat
Counter

Ale tak nějaká malá naděje tam možná je. Kdyby se uhrál jak postup, tak pohár, hrála by se příští sezonu první liga i s Evropou, a to už by za zvážení stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa chcem hlavne dostat spat do ligy lebo hrat s tymi vesnicami kde pocujes ovce beekat za hriskom na to som si ani po 4 rokoch este nezvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Spravnej krok, zenska nema ve fotbale co pohledavat.

Reagovat
r.mrazik

a homosexualove?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jaky, u nekterych to nepoznas a nektery se chovaj jak buzny no..

Reagovat
kiwwi

a teraz ktori tam patria a ktori nie

Reagovat
r.mrazik

buzny nebrat

Reagovat
Grahf

homosexuals are gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mizogyn

Reagovat
TopinB

"Pane doktore, já si myslím, že jsem gay."

"A máte košili od Hugo Bosse?"

"Ne."

"A co kalhoty od Armaniho?"

"Ne."

"Hm. Spodní prádlo od Calvina Kleina?"

"Taky ne, pane doktore."

"Tak ale pane, vy nejste gay, vy jste obyčejný buzerant!"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodili uz deludeda?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mi byl vzdy sympaticky, i pres ty svoje kontroverze, ale od te doby, co nastoupil opet do CFC, tak me zacina srat. A neni to jen tato kauza, kde ji kritizoval chybnymi argumenty, ale treba i tim, jak chvali D.Costu za dobry vykon, pritom v tom zapasu mel dostat tak 2 cervene a 3 zlute. Nebo ze rika o ostatnich manazerech, ze breci, stezuji si po prohre, a pritom on dela to same vzdy...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Mám to uplně stejně, přijde mi, že už se z toho svého "special one" trochu zbláznil a dočista ztratil soudnost... To, že svými kontroverzemi hazardoval s image klubu se mu stávalo už v Realu, jenže v poslední době svými "excesy" dostává svůj tým pod tlak, než že by ho z něho strhával a také je často hodně trapný, resp. si svými prohlášeními protiřečí. To jsou dvě věci, které se mu nestávali, nebo jsem je u něho dřív alespoň já nevnímal.

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/nfN1p-3_uiE

pomozte prosim, nech ste uz fanusikovia akehokolvek klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust one man show once again

Reagovat
kiwwi

*shoe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

já bych ho zakázal

Reagovat
Infernoqt

tak fifa 16 doma

Reagovat
HanziDrown

platforma?

Reagovat
Infernoqt

ps4

dokonce tu mám v základu ještě Januzaje a Hernandeze, takže musim aktualizovat

Reagovat
HanziDrown

Zavidim. Mne to dojde az zajtra

Reagovat
Infernoqt

tak vidíš, já myslel, že mi to přijde až po víkendu z toho, co mi psali na email... a dneska mi přišla sms, že to mám na poště

Reagovat
niflheim

Kup raději Madden

Reagovat
smazaný uživatel

3 fanoušci Chelsea se chovali jako prasata v metru - 10 článků o tom

Mourinho Evu posadil, protože byl na ní nasratý - 5 článků o tom

http://www.101greatgoals.com/blog/arsenal-fans-in-skirmishes-with-police-pull-down-spurs-signs-at-whl-tweets/ - 0 článků a 0 zmínek o tom

moderátoři rádi blejou na chelsea?

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Je to ze včerejší noci, celá věc se stále prošetřuje, ale ty bys tu už chtěl mít kupu bezvýznamných článků...

Reagovat
Mada

Kampan

Reagovat
J0EL

owny ti to vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste blázni. Promrhat tolik energie na tom idiotovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust Rodgers Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"No co, skončila nějaká doktorka, realizační týmy se mění pořád," Tahle věta fakt stačila. Vůbec bych z toho nedělal takovou vědu. Samozřejmé jako fanouškovy Chelsea se mi Eva líbí a bylo příjemné se občas podívat při hře na hezkou ženskou ale vůbec bych to takhle nerozpitvával. Mourek by se jí měl omluvit a tím by to všechno mělo skončit. To sice stejné neudělá ale to je jedno :D

Reagovat
hawk

Jako Mourinho nikdy nebyl populární, ale jde o to, že v poslední době dost přehání i v napadání ostatních týmů a manažerů, o té doktorce nemluvě. Buď už stárne a proto kope čím dál víc nebo zkouší, kde až bude limit toho, co si bude moci dovolit. PS: Bez Costy a Mourinha by mohla být Chelsea i sympatický tým.

Reagovat
j_mrazik

Na Chelsea je sympatická snad jediná věc... a to pěkný odstín modré.

Reagovat
hawk

Reagovat
alcantara

Vsetko by som chapal, je to proste Mourinho, symbol moralneho dna. Ale ako si to obhajil ten Jon Fearn, ze tam stale posobi, vie niekto? Vsetko sa to hodilo na Evu, ze mu dala pokyn ist spolu s nim na ihrisko?

Reagovat
domingo

Pokud to chapu spravne, tak Fearn se mu proste nacpal do riti, kdezto Carneiro se omluvit / vyjadrit odmitla. A co je ten clovek za jesitnou svini, to uz vime.

Reagovat
alcantara

To je este horsia varianta, nez som pripustal

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný hlupák ten Fearn, že se omluvil svému zaměstnavateli

Reagovat
alcantara

Asi jo. Co je ale potom Hazard, ktory isiel proti zaujmom svojho zamestnavatela, co je, predpokladam, dosahovanie co najlepsich vysledkov, kedze svojim konanim docasne ohrozil resp. znizil nadej na dosiahnutie plneho bodoveho zisku? A ani sa nikomu neospravedlnil...

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
domingo

Souhlasim s tim, ze cela ta situace je fakt za carou a nesmi se takovyhle veci stavat. Na druhou stranu si ale nemyslim, ze by byl Mourinho presvedcenej sexista. On je proste jenom dement, kterej ztraci zabrany v okamziku, kdyz vsechno nebezi podle jeho planu.

Fakt uz se tesim, az tenhle hnuj z fotbalu konecne zmizi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cipinho

Reagovat
technecium

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
alcantara

Inak za predpokladu, ze chcel hrat Mourinho na remizu, kedze je to posera, a obaval sa docasneho oslabenia o dalsieho hraca, spustacom vsetkej tej laviny je sam Hazard,ktory riskoval vysledok timu vzhladom na simulaciu zranenia, takze ho mal vyhodit z klubu este pred Evou...

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Eden sa nerozumie futbalu ...

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajima naka doktorka? s fotbalem to nema nic spolecnyho,a ikdyz mourinho je imbecil,tak v tomhle ma pravdu,je to jeho realizacni tym a pokud usoudi ze potrebuje zmenu,muze si povyhazovat klidne vsechny kustody,doktory,utirace hajzlu atd.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si dost zahrává nejen s image, ale i s karmou

Reagovat
smazaný uživatel

Celou diskusi jsem si poměrně pečlivě přečetl a zajímala by mě jedna jediná věc. Kdo je tady větší dement? Vrabejka nebo Nejsem Masopust?

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa Masopust, lebo u vrabejku je stále možnosť, že má 12 a vyrastie z toho... alebo že trolluje

Reagovat
fenixLFC

tak masopust trolluje urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne ten, kdo chodí do diskuzí jenom nadávat....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu diskuze moc pečlivě nečteš, protože výčet pouhých dvou jmen při koncentraci expertů co tu přispívají (objektivně samozřejmě), je žalostně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Do mého soukromého finále postoupili právě tito dva "nejlepší". Ale chápu, je to čistě subjektivní záležitost a každý na to má jistě jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

Wenger je ve svych letech asi taky slusnej kanour...

Reagovat
Jardin

To mi na něho vůbec nesedí Ale když nalákal Ozila a Alexise, proč ne nějakou třicítku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Injury expert tlmoci prianie liverpoolcanov

Update: Dejan Lovren - Ankle Injury No Return

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to jste si přáli ne

Reagovat
fenixLFC

najdi si vyznam slova tlmočí

Reagovat
protiproudu

Jasně je to mířený na ženský... omg. Ten by se vztekal, kdyby tam vběhl jakýkoliv doktor. Ale tohle se debílkům hodí a budou z toho dělat gendrovou problematiku a budou. Zachvíli se přidají feministky a bude se věšet každý kdo má koule i psi.

Reagovat
domingo

Pochopils, co tim chce Terry rict?

Mourinho nediskriminuje zensky programove proto, ze to jsou zensky. To je ale fuk, protoze genderova problematika to proste je.

Smir se s tim, ze existuje nejaky spolecensko-pravni konsenzus, ktery mluvi o tom, ze ciny maji nasledky. Je jedno v jake intenci jednas, tvoje jednani muze svymi nasledky zasahnout i do jinych oblasti. Tohle je presne ten pripad.

Reagovat
protiproudu

To je přesně to o čem mluvím. Namísto toho aby se řešilo že trenér nemá co mluvit do práce doktora a už vůbec ne ho za to nějak sankcionovat, tak si každý bere do huby, v tomto případě, gendrovou otázku.

Sluníčkoví debílci z toho dělají problém, který s tím nemá nic společného. Media to tisknou protože většina populace chce drama (pravdivé či nepravdivé) a všichni kdo jsou nějak voleni většinou, si kopnou taky, pač jim to přinese body. Ty co jsme nevěděli, že do teď existují, dostávají prostor v mediích.

Jak se to říká... hon na čarodějnice.

Reagovat
B3n

Pravda. Ovšem to, že manager nemá co mluvit do práce týmových doktorů pravda není. On je jejich nadřízený, tudíž právo na to jistě má. Byť v tomto případě k tomu nebyl důvod a hodnotím to rozhodnutí jako chybné, tu pravomoc má.

Reagovat
domingo

Jinak nevim, jestli tenhle styl vedeni diskuse v lidech kultivuje fandeni Chelsea ( ), nebo jestli je to obracene, ale lidi jako Masopust jsou presne pricinou toho, ze mikrovlnky v USA maji v navodu napis "nevkladejte ziva domaci zvirata". Protoze dokud neni jasne napsano, ze neco ma 100% byt takto a ne jinak, pak si muzeme delat co chceme.

To je prece neskutecne patologicky a zvraceny vnimani sveta. Nikdo ti neprikazuje zakonem, abys v tramvaji pustil starou chromou pani sednout, takze budes sedet na prdeli rozlozenej jak tureckej pasa a nechas pani balancovat o berlich?

Tl;dr: Jasne, ze "may authorize" a priori NEZNAMENA, ze by Carneiro na ten travnik MUSELA jit. Jenom to tak proste je. Rika se tomu nepsany pravidlo a chape to kazdej, kdo neni uplne dementni. Takhle zarputile hledat skulinky v kazdym slove a pak se jeste hadat pres 500 prispevku o hermeneutice fotbalovych pravidel je fakt zbytecny, hloupy a ubohy.

Nejhorsi je, ze Masopust si ted mysli, ze ma pravdu. A mozna - v ciste technickem pojeti - i ma. A pritom je to uplne jedno, protoze ze sebe stejne udelal pitomce. Whoa! Lide jednaji podle nejakych moralnich norem a nestuduji pravni vyklady kazdeho pravidla na zivot pokazde, kdyz chteji vykonat nejakou cinnost! Anarchie!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Honza Matoušek

Hezky napsáno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštní že na tomhle zvráceném a patologickém vnímaní světa se točí celý právní řád a stojí často desítky milionů najít podobnou doslovnou citaci v soudním sporu, ale jo, jsem Masopust, kopni si. Jaké čistě technické pojetí? Normální vnímání nějakého legislativního prostředí...

"Whoa! Lide jednaji podle nejakych moralnich norem a nestuduji pravni vyklady kazdeho pravidla na zivot pokazde, kdyz chteji vykonat nejakou cinnost! Anarchie! "

Ty se asi nepohybuješ moc ve skutečném světě, že? Studuješ právní výklady, aby ses podle nich musel chovat nebo co se mi snažíš říct?

Reagovat
domingo

Ach boze, do cehos to dusu dal..

Reagovat
domingo

Cili ty vlastne rikas, ze Carneiro mela v ten okamzik nejdriv pozadat Mourinha o svoleni, jestli muze na hriste?

Az Hazardovi nekdo zlomi nohu, bude taky muset zadat o svoleni?

Nebo ja to fakt nechapu, o co ti vlastne jde. Jako v ty realny situaci. Je uplne jedno, co rikaji pravidla, proste v tyhle situaci se vzdycky jedna takhle. Kdyz mas tak rad to legislativni prostredi, tak si v nem najdi slovo "precedens". Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Cili ty vlastne rikas, ze Carneiro mela v ten okamzik nejdriv pozadat Mourinha o svoleni, jestli muze na hriste?

Ano

Az Hazardovi nekdo zlomi nohu, bude taky muset zadat o svoleni?

Až se to stane, tak se o tom budeme bavit, Hazard se během chvíle zvednul, nebylo mu ani ťuk.

Je uplne jedno, co rikaji pravidla..... hmmmmm ne

Reagovat
Talker

Když jsou zdravotníci požádáni na hřišti, tak se nikdy neptají trenéra, ale rovnou vyrazí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmé, pokud to není minuta před koncem a nehraje se v deseti a to je právě to jádro pudla co naštvalo i Mourinha ;-)

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
Mada

Tvá tupost je naprosto bezkonkurenční...

Reagovat
smazaný uživatel

precedens v rámci pravidel Premier League, no tak domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako nápad dobrý, napiš jim to, určitě bych souhlasil, kdyby se tak v rámci ligy věci posuzovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsi promeškal dobrou příležitost mlčet.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

"Lide jednaji podle nejakych moralnich norem a nestuduji pravni vyklady " Jesště se vrátím k tomuhle. Ty jsi sluníčkový člověk a teď to nemyslím pejorativně, ale spíš jako plus.

Ale tohle co jsi napsal je bohužel smutná pravda, byť jsi to tak nemysle s tím, že lide se snaží jednat podle morálky, ale pak jsou souzeni bohužel podle právních výkladů.

Reagovat
domingo

Husy jsme spolu nepasli, tak si ten blahosklonnej ton schovej na doma.

Reagovat
smazaný uživatel

aha a k tomu co jsem napsal se vyjádříš?

Reagovat
domingo

Hele, fakt necitim povinnost vyjadrovat se k pitomostem jenom proto, ze me k tomu nejakej smrad na netu vyzyva. Pokud vis, co jsem za cloveka a jak jsem to myslel, tak si to odvod sam a neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj? Ty se tu do mne celkem pustíš a když se bráním, tak mne odbydeš neotravuj jako smrada?

Reagovat
domingo

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

se vubec nediv, kdyz se tady prezentujes jak se prezentujes

Reagovat
smazaný uživatel

Stokrát radši se prezentuju takhle, než nadávat, když mi dojdou argumenty.

Reagovat
Mada

jj, to jsi tady vlastně nikdy nedělal...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu na guláš.

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne v Anglickom právnom systéme common law (o ktorý sa Maspopust tak vehementne opiera) platí dosť obyčajové, niekedy nazývané aj nepísané právo teda súdne rozhodnutia, ktoré sa vytvárajú na báze doktríny ,,stare decisis" (t.j. zotrvania pri rozhodnutom), teda sudcovia sa pridŕžajú rozhodnutí, ktoré už boli vyslovené súdmi vyššieho stupňa až kým sa nevytvoria nové argumenty, ktoré by zmenili pôvodný precedens. Čiže nie všetko, čo sa robí má nejaký základ alebo sa teda opiera o písané právo.

Určite niečo podobné platí aj pri povolaní doktora na pokyn od rozhodcu. Možno to nieje nikde písané ako povinnosť, ktorú Masopust hľadá, ale ide o to, že je to morálne správne, dlhodobo používané a všeobecne rešpektované (až na Mourinha). A keď je niečo morálne správne, dlhodobo používané a všeobecne uznávané, tak to nepotrebuje podobu písaného pravidla predsa.

Reagovat
domingo

Jj, presne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašně hezký, ale má to jeden podstatný háček. V rámci interních předpisů Premier League nemá moc smysl řešit common law

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To úplně neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

jak uplně?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlta teorka od Prochazku a Kacera, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko Prusák , ale hlavne moje formulácie, no

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Jak jsem si přečetl "rozlozenej jak tureckej pasa" tak jsem na obrazovku vyprskl čaj

Reagovat
Svatej

Reagovat
sinter

Tento článok postupne stráca akúsi výpovednú hodnotu čo tým chcel básnik povedať, možno trošku viac akčnejší nadpis a je tu nový redaktor vhodný do Blesku alebo Nového Času.

Robí sa okolo toho zbytočné veľké halo. je mi to jedno, a naozaj neviem čo ľudí vedie k tomu aby sa k tejto téme zapájali tak akčne že o tom napíšu článok. Tak isto nechápem všetky tie asociacie, spolky a klub žien ktoré majú hned povinnosť sa k tomu vyjadrovať. táto doba je naozaj zvrátená ked sa hneď všetko obracia na sexualnu stranku a útok na ženy. Muríňo je hlavný gazda, môžeťe tu polemizovať či doktorka kvínová mala právo vbehnúť na ihrisko alebo nie. podľa neho tam nemali čo robiť...ok... tak dostali trest.. teraz mali možnosť sa vráitť..ok..ona to neprijala, ok....ide sa dalej, ale robiť takúto kovbojku z tohto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

888 pre ukrajinské dievčatá

Reagovat
Mastný Chobot

nepoznám síce ani jednu, ale tak lepšie než pre ukrajinských chlapcov

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

v BB ich je dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obecne, vsechny holky z vychodu - slovenky, ukrajinky, rusky a hlavne polky, jsou nadherny

Reagovat
Mastný Chobot

okrem Bulhariek

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

no čo, nemám dobrú skúsenosť okrem milej slečny na streľnici

Reagovat
smazaný uživatel

Bělorusky a Kazachstánky, mňam

Reagovat
smazaný uživatel

i arménky (Khloe Kardashian ) . Ale ukrajinky a rusky jsou možná atraktivní, ale často jsou i mužnější než chlapi, a zatraceně temperamentní..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tie čo sú mužnejšie samozrejme ani nikto nemá záujem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem myslel povahově. Frajerky se s ničím neserou

Reagovat
smazaný uživatel

Ae bozechran aby sa do futbalu monvotali, vsak?

Reagovat
Maresma

bledule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cikanky

Reagovat
smazaný uživatel

cikanky

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom mlady

Reagovat
smazaný uživatel

ale spis jsem to psal ve smysu, ze preferuji spis svetle typy holek

Reagovat
niflheim

OT: https://youtu.be/Q2brBqHXshA

Seriously, kdo napadne slepého? Už tak se dneska na internetu objevilo video, kde "ochránci zvířat" kradou štěně bezdomovci, teď ještě tohle. Aspoň že má toto dobrý konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust show Bud dokonaly troll s legendarni technikou trollingu, nebo fakt hrozne zoufaly clovek....

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. zajimalo by me jestli Masopust je pica je zaroven taky Masopust, ktery neni Masopust...

Reagovat
smazaný uživatel

Talker pls

Reagovat
Swarley

jo jo

Reagovat
Wat

Pujč!

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo a já kvůli němu volal tehdy mamince hodinu a ptal se jí, co mám psát člověku, který na internet napíše, že se chce zabít..... (jestli je to teda on...)

Reagovat
kiwwi

a poradila ti, ako to mas urobit?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až si tohle přečte Jose, tak skončí s trenéřinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Since joining #MUFC, Mata has scored 17 Premier League goals. Touré and Hazard are the only midfielders to have scored more in that period.

Neco pro Mrazika.

Reagovat
Swarley

Productiveman!

Reagovat
Miguel19

Statistiky no. S tím tě pošle do prdele.

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a kto za ten cas napisal viac blogov, ha?

Reagovat
Swarley

a popřál k různým příležitostem všem spoluhráčům, hm?

Reagovat
Usty

Reagovat
Darren Fletcher

to kedy stihol

Reagovat
Wat

Frajer.

Reagovat
r.mrazik

Urcite tam nejsou vsechny

http://youtu.be/YJzhlbNbQcU

Jojo...cisla ma slusny,skoda ze to je herne tak casto prumer

Ale tak ted tam mame depaye,martiala...konecne tahovy hrace do brany...treba to matovi sedne vic nez psani blogu

Reagovat
r.mrazik

Klidne vymenim za Silvu ale...

Reagovat
technecium

Asi napíšu napíšu 50 stránkovou vědeckou studii na téma: Závislost povahy klubu na povahách jeho fanoušků.

Příklad

Chelsea - Klub je žumpa, fanděj tomu děcka a zkrachovalci.

Real - Klub si myslí, že je nejlepší, i když není, fanoušci jsou narcisové a gloryhunteři

City - Klub je bohatej, fanděj tomu děcka a gloryhunteři

United - Klub bejval dobrej, ale je žumpa, takže tomu fanděj trasvestiti

Barcelona - Hraje nejlíp na pohled i na efektivitu a fandí jí samí perfekcionalisté a úspěšní lidé, jako budu já až napíšu tuto knihu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu taky fandí úspěšní lidé, jestli se teda počítá Oliver, který vede svou nadaci.

Reagovat
technecium

Podle mojí klasifikace by ti maminka už měla dávno číst Rumcajse na dobrou noc. Takže alou

Reagovat
smazaný uživatel

Rum

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý troll.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - klub stoji za hovno, stejne jako jeho fanousci..

Reagovat
habinity

Ty v prvom rade navstiv psychiatra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Technecium: to je co? Techo? Toulen ? Nefetuj to uz, a nebudes tu pisat somariny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

První syntetický prvek podle protonového čísla v periodické soustavě prvků. Navštiv základku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Obvious troll is obvious

Reagovat
Swarley

trasvesty

Reagovat
off-olda

Příklad

Technecium - Člověk, jenž žije život, který mu předem posrali jeho incestní rodiče.

Reagovat
technecium

Nezavládáš

Reagovat
off-olda

a píču..

Reagovat
technecium

Tu taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovej Štěpánek je ukázkové dítě a zkrachovalec :)

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

dej si pořádnou sprchu

Reagovat
kvasha16

ty si fakt jebly na hlavu

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Counter

Nj, tohle je ten "nový, mírnější, moudřejší a nekonfliktní" Mourinho v plné kráse.

Reagovat
vladis271

Risse má dnes narodeniny. Všetko najlepšie.

https://www.facebook.com/premierleague/videos/1191177590906654/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
niflheim

Nevím, co je vtipnější - ta chyba či ta snaha to ututlat

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Na zápase Trenčín Žilina boli skauti z celej Európy. Zo zaujímavejších Soton, Liverpool, Arsenal, Borussia Mönchengladbach, Anderlecht, Stuttgart.

Tak koho? Benes, Škriniar...?

Reagovat
fenixLFC

Liverpool urcite Ševelu

Reagovat
smazaný uživatel

No prave na tom zapase toho mali celkom dost na vyber.

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali tu Carneiro?

Reagovat
vladis271

Fandí nám, vysmahnite vy prostitútky a nájdite si kapitána, čo nie je scouser a doktorku, čo nefandí Liverpoolu.

Reagovat
I am Mancunian

kapitan je davidko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

odkuď máš že fandí vám?

Reagovat
Busby babes

psali to na twitteru a bylo to anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já četl s ní rozhovor a Liverpoolu nefandí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem netušil že je Eva taková masochistka

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Klopp by měl převzít Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát byli moderátoři hodně rychlí

Reagovat
niflheim

1000. za Radegast

Reagovat
REPLIKATOR

1001. před Radegast

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem na tomhle moku odkojený, ale musím přiznat, že už stojí celkem za hovno. 12° je dobrá, ale desítka stojí za prd. Jsou tuny lepších piv...

Reagovat
technecium

Krakonoš

Reagovat
pateres

Kaltenecker

Reagovat
mul

Reagovat
kubys

Reagovat
niflheim

Tak minipivovary vždy zvítězí (moje srdce si teď získat Kroměřížský Černý Orel a Přerovský minipivovar Parník), ale co se týče Radegastu (zvláště toho nově ryze hořského), tak pořád patří k tomu lepšímu. Ale jinak u nás máme třeba v Opavě fajnou hospodu, kde 10 mají pořád stálou (Svijany) a 12ctku mění co týden-dva

Reagovat
smazaný uživatel

pro Grappu, aktuálně

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren is out for 2 months

Benteke is out for 2 weeks

Rodgers is out in 2 days

Reagovat
papanegra

Tak Ancelotti nebo Klopp do LFC?

Ani za jednoho bych se nezlobil, konečně od Beníteze kouč světové kvality.

Reagovat
cristiano.K.

nejsem masopust 137 příspěvků, alibagil 17

masopust téměř 1/5 zasere diskuzi.

Masopust pls

Reagovat
13

Tak ho teď můžeš trumfnout, když budeš mít na EF víc času.

Reagovat
cristiano.K.

z toho už jsem vyrostl,ale asi si počet mých příspěvků zvedne

Reagovat
kubys

Ouuuuu

Reagovat
cristiano.K.

život není fér, já dneska dostal "minutovou výpověd" oznámili mi,že mi neprodlouží smlouvu,kterou jsem měl do 31.9. Přitom za celý půl rok, za mnou nikdo nepřišel,že by se mnou měl někdo problém. Na otázku jaký je důvod mého konce?Mi odpověděl "nemám z tebe dobrý pocit" cožééé? nemůžu se na tebe spolehnout. (byl jsem nemocný v době,kdy jsem měl zastupovat svého šéfa) to bych všechno pochopil,ale proč mi to kurva nedal vědět 14 dní dopředu,abych si mohl hledat něco jinýho. "Odevzdej čipovou kartu!" proč smlouvu mám do 31.9? 3,5 dne ti zbývá dovolená, ten sráč si mě zavolal po 3,5 odmakaný hodině (půl den) do kanclu,aby mě na minutu vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys byl ženská, tak se můžeš bránit

Takhle jenom https://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo

Reagovat
Busby babes

hmm, dobrej zamestnavatel no.

Reagovat
cristiano.K.

třetí práce a suveréně nejhorší přístup

Reagovat
kubys

Jako je to dojeb, ale 31.9.? Really?

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem smlouvu na dobu určitou na půl roku no

Reagovat
I am Mancunian

taky datum neexistuje

Reagovat
Mastný Chobot

aha, oyeb, môžeš sa súdiť.

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust poradí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a jo

Reagovat
smazaný uživatel

musel zjistit, ze jsi fanda Poolu?

Reagovat
cristiano.K.

nn,zarytej debilní spartan, už ta slavie mu nevoněla

Reagovat
papanegra

Slavisti vždy byli a budou šikanovaný

Reagovat
cristiano.K.

ještě jsem neviděl člověk,co by fandil LFC a Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

A co to bylo za praci?

Reagovat
smazaný uživatel

no chcel by som vidiet tu zmluvu

Reagovat
Arbiter

proč? Smlouva na dobu určitou, která nebude prodloužená, nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do 31.9

Reagovat
smazaný uživatel

takže ak by to bolo takto v zmluve, chalan má vyhraté, nemôžu ho vyhodiť

Reagovat
Arbiter

No to ne, i kdyby to bylo ve smlouvě, je to pouze formální chyba, která nemá vliv na nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Som to napísal s nadhľadom

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

žeby mal september iba 30 dní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... já chápu, že má září 30 dní, jen nechápu jakej problém to má jako působit ve smlouvě, že by ji Ol!ver tak nutně potřeboval vidět...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

nijak vyznamny, len ma pobavil ten datum

Reagovat
Arbiter

tak třeba se cristiano jen v tom rozrušení spletl, to se stát může

Reagovat
kubys

Napsal to 2x, já ti nevím...

Reagovat
Arbiter

no právě, dyť podle toho, co napsal, ho to absolutně zaskočilo

Reagovat
cristiano.K.

vůbec mě nenapadlo na co naráží

Reagovat
Arbiter

já tím myslel, že tě zaskočila ta situace ve firmě

Reagovat
smazaný uživatel

Spletl se pravděpodobně, já to tak taky často automaticky beru. Ale hlavně Cristianovi to opravdu může být jedno, on by z toho nic nezískal.

Reagovat
Arbiter

díky za potvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

A aká to bola pozícia?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitalismus zkurvený. Viva la revolución!

Reagovat
minoLFC

Dopadol si lepšie ako Cameiro. Tá všetkým podkurovala a aj tak ju vyrazili.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým oboru?

Reagovat
cristiano.K.

administrativa v logistickém centru,společnost NCH, tam nechodte

Reagovat
Arbiter

jooo, kdybys byl z ostravska (nejlépe novojičinsko), hned bych ti sehnal fleka Je tu jen 5% nezaměstnanost

Reagovat
Arbiter

a vůbec, teď bys měl práci sehnat levou zadní, v ČR je po Rakousku v EU druhá nejnižší nezaměstnanost

Reagovat
cristiano.K.

hm, situace v ústeckým kraji je na tom hůř když neseženu v ústeckým, tak v Praze. Od března jsem makal měsíc v Praze,ale naskytla se mi tahle možnost, tak sem to tam po měsici ukončil a šel jsem

Reagovat
Infernoqt

Hrál jste někdo už fifu 16? Co říkáte na nový způsob dribblingu a kliček?

Reagovat
smazaný uživatel

První zápasy jsem nevěděl jak dát gol, ale teď mi to fakt vyhovuje mnohem víc než 15. Odskakuje jim víc balon, nemaj každou nonsense prudkou přihrávku atd. Celkově reálnější a musíš u toho víc přemejšlet, ne jen hodit lob za obranu a běžet nějakým pacerem.

Reagovat
Arbiter

já to zkoušel a nešla mi nastavit tlačítka tak, jak jsem zvyklý, tak jsem se na to vysral

Reagovat
Infernoqt

efektivní přihrávka z R1 na L2... to mi dělá často problémy, protože to klikám několikrát za zápas... a ted místo toho mi to dá prudký centr po zemi, to bude o zvyku zase

Reagovat
Mastný Chobot

Leroy Fer once bought a horse for his girlfriend just to be told that her flat wasn't suitable place to keep it.

Reagovat
vrabejka

Brendan Rodgers ma 10 dni na to aby si udrzel post manazera LFC. Navic zaroven musi vyhrat vsechny 3 zapasy. ( Mirror)

Takze po vikendu snad papa Rodgers :)

A Joyce pise ze to spise vypada na Kloppa

Reagovat
Infernoqt

nedej se

Reagovat
papanegra

já jen čtu, že Klopp nepřijde, ale že maj zájem o Carla Ancelottiho, každopádně, jeden z nich by byl výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, mohol by si napisat aj lepsi clanok, mas na to, ale takýmito bulvárnymi clankami pojdes len dole...

Reagovat
Kvooca

Ať už jseš nebo nejseš Masopust, dneska jsi mi zprijemnil den. jinak k teto kauze se ani nema cenu vyjadrovat, souhlasim s mourkem ze se to ma vycitit, ale tohle mel odnest i hazard. Kazdopadne to zaslo mimo fotbal do sfery, kde hlavni vliv ma souboj sukni s kalhotama. Uplne zbytecne. Ale noviny se prodavaj, debatuje se a vlastne vsichni, krom te doktorky a mourinha maji o cem vesele a rozverne debatovat.

Reagovat
niflheim

Brendar, drž se, natiskneme trička

Reagovat
Godwinson

Snad ho brzy vykopnou

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA16 (PC) klub Czechoslovakian hledá hráče, pokud máš zájem, kontaktuj mne na origin:hack008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o čem se tady někteří dohadují.

Mourek je regulérni blázen, ví to celý svět a někteří se tady baví o tom jestli je blázen nebo není.

Arogantny, nafoukaný, drzí, nevychovaný - to je prostě Mourek.

Majitel klubu by se měl zamyslet, jestli ho tam má držet. Vždyť jméno klubu se delá taky tím jak se chová tréner. Už jen kvůli Mourkovi nemám rád Chelsea.

Hezký den

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, že si nám to tu všetkým takto jednoducho napísal. Hneď sa mi bude po nočnej lepšie spať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrú noc ti prajem a sladké sny. Napríklad o Mourkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je idiot a měl by odejít ! Nejde jen o tohle, ale o celkově jeho osobu. V minulosti to pro mě byl geniální taktik, stratég a celkově trenér, ale poslední rok možná dva je to geniální idiot !

Nevím kde majitel klubu (Ambramovic) nechal rozum a celkově postavení a vyjádření k trenérovi prvního mužstva !

Za mě jsem to napsal jasně ! Mourinho by měl skončit, čím rychleji, tím lépe. Problém je, že jsou to asi velký kamarádi a byznys je nad sport, navíc ani nevím koho by povolali na místo trenéra prvního týmu.

Celkově Blues u mě ztratili všechny sympatie co jsem k nim vždy měl (aspoň v malém)

Reagovat
vladis271

indykaila news

píše, že Klopp sa vážne deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už ti vyberám nový nick

Reagovat
vrabejka

nejen indykaila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

indykaila

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Swarley

1100. pro toho našeho Anthonyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Pato potvrdil, ze dostal ponuku od nas, dve hodiny pred koncom prestupoveho, vraj to bola dobra ponuka, ale nechcel odchadzat este z Brazilie.

Reagovat
kubys

Zaprvý Edwards hrál úplně jinou pozici, za druhý byl starší...

Reagovat
habinity

Ale hovorim ze meno mohol mat rangu besta cantonu...viem ze hral predtym ako best ty pako...

Reagovat
kubys

Zkus si troch promyslet, co znamená, když řekneš, že to mohl být druhý "někdo"...

Reagovat
kubys

Nehledě na to, jestlis na něho přišel až dneska, tak opravdu tleskám.

Reagovat
habinity

Ne dneska, uz velice davno..ale sem tam nad nima rozmyslam coho vsetkeho by dosiahli keby sa nestane ta tragedia.a mohli sme mat este viac legends

Reagovat
habinity

A dnes ma napadol tak ze edwards obliekne dres patricku ...v expreske je taka sprava ze odisiel z readingu do skotska nejaky edwards tak preto ma napadla nasa legenda..ja ho beriem aj tak za legendu...

Reagovat
habinity

A ty pako jeden uz ma neser.....co je natom ze si spomeniem na naseho byvaleho hraca? Co mohol byt lepsi ako maradona? Sa zobud uz...a nepis ze ked som nanho prisiel dneska lebo to je trapne sasku jeden..

Reagovat
smazaný uživatel

on mohol byt lepsi ako Best, zrejme by aj bol no

Reagovat
habinity

Cest ich pamiatke boli to velky hraci

Reagovat
Counter

He told SporTV that he only knew about the bid after it was turned down: “Two hours before the window closed, I had a bid from Manchester United, but I only knew it later. They only told me it later. My focus now is here."

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu nechtěla dát tak si to na ní vylil tímhle způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Liverpool have been alerted to Jurgen Klopps availability with the next three games deciding Brendan Rodgers's future. #lfc (Chris Bascombe)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se v lednu pokusí přivést útočníka Alexandra Lacazetta z Lyonu, zájem ale mají i Liverpool a Arsenal. (Daily Express)

Nechoď tam chlape

Bývalí záložníci Liverpoolu Xabi Alonso a Javier Mascherano jsou ve Španělsku vyšetřování kvůli podezření z daňových úniků. (Daily Telegraph)

Barcelona no

Křídelník Angel Di María prý po odchodu z Manchesteru United chodí na tréninky Paris Saint-Germain s úsměvem každý den. (Independent)

To se nedivím

Bývalý útočník Manchesteru United Eric Cantona prý na dva roky ubytuje někoho z uprchlíků. (Metro)

Hrozně out

Fanoušci Liverpoolu se na Twitteru domlouvají, že na zápas s Aston Villou přijdou v co největším počtu v přestrojení za německého trenéra Jürgena Kloppa, kterého chtějí u týmu. (Daily Star)

Ještě že nejsem fanoušek Reds na druhou stranu je to legrace Kloop vs Rodgers

Reagovat
iamek

Liverpool no

Reagovat
13

Xabi za Barcelonu nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale je to Španěl který se velmi dobře zná z klukama z barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi zase rozlosovanie tento víkend. V nedeľu iba jeden zápas. To akože nemohli hrať tímy, ktoré nehrajú Európu v nedeľu? Napr. taký Soton - Swensea by bol podľa mňa celkom sledovaný zápas.

Reagovat
minoLFC

Už nech toho Rodgersa vyhodia nech je na titulke PL sekcie futbalový článok a nie o rozkurovačke z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

přitom v 50 letech by už mohl mít rozum.....to je tak jak daš vysoký příjem nevychovanci.....ty "přešlapy" má neustále, v pozici tom placeného trenéra velkých klubu si to nemůže dovolit ani jednou

Reagovat
kiwwi

‎@kpsundayworld

Neymar on Man Utd rumours: "We had conversations, but nothing concrete. I heard that there were offers, but none made it to me.” #MUFC

Tolko k tym 150m

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bylo zase pro tátu?

Reagovat
smazaný uživatel

V zivote by k vam nesiel . Podobne si robi zmluvu ako Ramos .

Reagovat
kiwwi

dakujem za objasnenie tohto komplikovaneho problemu, neskusal si sa uplatnit ako analytik?

Reagovat
Arbiter

Však proč by někdo měl jemu nabízet nabídku pro koupi, on dostane až nabídku na smlouvu...

Reagovat
kiwwi

ale prosim teba

Reagovat
Arbiter

co prosím tebe? Já neříkám, že to znamená, že jste něco nabízeli, jen jeho odpověď tu nabídku nijak nevylučuje. Nikdo mu z Barçy nemusel říkat, kdo za něj co nabízel, dyť to ani spousta hráčů neřeší, pokud klub odmítne je prodat...

Reagovat
kiwwi

vsak ide cez agentov...agent o tom musi vediet a tym padom to vie aj hrac...nebud smiesny

Reagovat
Arbiter

takže mi chceš říct, že když někdo podá nabídku za hráče, musí o tom být informován hráčův agent? Nebuď směšný

Reagovat
kiwwi

akoze pride ponuka na 150m za Neymara a jeho agent o tom nema ziadnu informaciu hej?

Reagovat
Arbiter

mluvíme tu o oficiální nabídce Neymarovi, ne za Neymara, sám říkal, že tam zájem byl, ale on (opakuju ON OSOBNĚ) žádnou oficiální nabídku nedostal. Kdyby ManU Neymara koupit chtělo, neposílalo by těch 150 mega jeho agentovi, ne?

Reagovat
kiwwi

ach jo...to si ako myslis, ze najprv klub ponukne druhemu klubu peniaze za hraca a az ked sa ten klub ktory ponuku dostal rozhodne, ze to stoji za zvazenie, tak to posunie agentovi a hracovi?

Reagovat
B3n

Není to tak, že kupující klub učiní nabídku a až prodávající klub tu nabídku příjme, dostane kupující svolení jednat s hráčem ? S agentem může kterýkoli klub jednat kdykoli, ne ?

Reagovat
vodka

právě je, ale agent potom může logicky informovat hráče a hráč, pokud chce přestoupit pak může dělat cavyky. v ideálním světě je to tak, že agent se dozví o zájmu jiného klubu až po tom, co klub obdrží oficiální nabídku, tak to ale není.

Reagovat
B3n

Přesně tak.

Aspoň když pak dělá cavyky, tak se ukáže charakter

Reagovat
Jardin

Jak si vysvětlit tu větu: "Byly zde nabídky, ale žádná nebyla učiněna mě."? To ve mě evokuje to, co píše Arbiter.

Reagovat
Counter

"None made it to me" = Jakože to vždycky skončilo jen u jeho agenta, on sám se v tom nijak neangažoval.

Reagovat
Jardin

Ajo, tam je it.

Reagovat
kiwwi

Anthony Martial's agent: “Anthony is a true modern centre-forward who can play a part, I am surprised by the analysis of Arsene Wenger, who has apparently been following him since he was a teenager. If the analysis Arsene Wenger has made is in order to justify not having signed Anthony, I accept he is a winger. But in football, there are those who follow players and those who buy them.”

takze Wenger ho nechcel, pretoze ho identifikoval ako kridelnika, nie ako strikera

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

+ ho samozrejme chcel za almuznu, to uz je taka klasika

Reagovat
Nikikrew

Tak urcite by sme nevysolili za mladika cez 40 mega ci kolko stal. Navyse kridla mame viac ako dobre, takze ho nepotrebujeme. Otazka je kedy ho Wenger zacal sledovat a za kolko udajne ponukal Monaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Martial křídlo není a hroťáků už zas tolik nemáte ne? To že ho AW identifikoval špatně, je věc jiná

Reagovat
kiwwi

vsak to je prave ten problem...ze mate dobre kridla, tak ste nechceli dalsieho kridelnika - lenze ten agent tvrdi, ze Martial proste nie je kridelnik ale striker, takze ste to zle vyhodnotili

Reagovat
Nikikrew

Jasne chapem to, len este je velmi skoro na hodnotenie. Uvidime kde sa bude pohybovat v streleckych tabulkach po sezone, ma to ale chlapec velmi dobre rozbehnute.

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že za skoro 40 by ho nechcel, na tom nie je nič nenormálne.

Reagovat
kiwwi

to nie, ale to, ze ho Arsene vyhodnotil ako kridlo, je celkom chyba....peniaze hrali samozrejme vacsiu rolu, ale na to naraz ten jeho agent v tom dodatku, ze su ti, co sleduju a ti co kupuju

Reagovat
Counter

Nechápu, jak ses k takovému závěru dobral, ale ok.

Reagovat
kiwwi

tak, ze to povedal jeho agent no

Reagovat
Counter

Nepovedal no.

Reagovat
Busby babes

Wenger to nechtel riskovat za ty prachy. to celkem chapu. Je otazka, proc to ten agent ted zverejnuje...

Reagovat
I am Mancunian

Brendan Rodgers says Firmino might have cracked a bone in his back. Lovren also out for a few weeks with ankle ligament injury.

Reagovat
smazaný uživatel

Mindgame

Reagovat
Darren Fletcher

OT: ak chcem zlepsit silu strely, ktory konkretny sval je v tom najviac? (jasne, okrem technickeho prevedenia...) ... na stehenny sa sustredit?

Reagovat
Nikikrew

Predny steheny sval

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

No konkrétní sval, vzhledem k velikosti a provedení hamstringy i kvadricepsy... Jinak mne vždycky omejou, když si někdo myslí, že mu posilovna zlepší sílu střely. Tím neříkám, že je to tvůj případ. Výskoky a sprinty do kopce už děláš?

Reagovat
Darren Fletcher

co si, ja som uz davno len hobby hrac :) len viem, ze mam slabe nohy.. rozmyslam, ake su to percenta techniky versus sily ..ak ide o tvrdost strely... a co konkretne zlepsit. aj ked asi nie je dobre zamerrat sa len na jeden sval, no cisto zo zaujmu, ze ktory sval to asi je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za zlepšení silové dynamiky nic nedáš. Máš dům ze zahrádkou nebo nějaký místo na hřišti, kde můžeš 2,3 dny v týdnu provádět pár cviků s jednoduchým vybavením? Pár triků bych měl a zabere ti to chvilku času týdně...

Reagovat
Darren Fletcher

no davaj :)

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kolik tomu chceš věnovat času nebo i prostoru pro přípravu. Já bych uplně v klidu začal těma sprintama do kopce a výskokama z místa na překážku (zídku, švédskou bednu cokoliv). J8 se hrozně inspiroval tréninkem amerických fotbalistů a obrovsky mi to pomohlo jak v rychlosti, tak veš střele. Za rok jsem se vypracoval z jednoho z nejpomalejších v jednoho z nejrychlejších. KOupil jsme si na inzerát velkou činku a dělám vzpěračské cviky 2x týdně (normálně nadhoz a trh), ale s tím neksutečně opatrně, to chce někoho kdo by tě to naučil, ideálně jestli máš někde v blízkosti vzpěračský klub, já tam normálně zašel a řek, že chci zlepši střelu a sprint, jestli mi neporadí jak na to a zadara a strašně ochotně se mne tam ujali. Pak jsou takový srandy jako sprinty se sáňkama na špagátě a závažím. Chůze a výpady s činkou. Nemám moc dobré zkušenosti s mrtvým tahem, ten jsem opustil, měl jsem pocit, že mne zpomaluje, málo dynamiky. Kamarád měl dobré zkušenosti s kickboxem, já osobně to zkoušel, ale opustil. Tak vím, že mají kluci dobrý zkušenosti s takovýma těma gumicukama, se kterýma prakticky normálně posiluješ, ale toí mne fakt nebavilo.

Reagovat
Darren Fletcher

v pohode, chodim behat, skusim teraz do toho zapojit vybehy do kopca a po schodoch.. na uvod

a v posilke si nalozim poriadne na predne stehna. uvidime co to spravi. v polsku

Reagovat
smazaný uživatel

No hele s tou posilovnou bych byl právě že opatrnej, já hlavně zrychlil a to jsem měl napsat, když jsem klasickou statickou posilku uplně vynechal.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že ti posilovna zlepší sílu střely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
niflheim

Příprava na příští rok?

Reagovat
Darren Fletcher

povedzme...

alebo dôsledky včerajšieho zápasu :)

ale keď som nedal gól ani vám, kde z piatich traja mali 2 promile, jeden bol mrtvy a hefy cakal na lopty. tak nieco so mnou nebude dobre

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

pro hefyho, taky jsem se už přetransformoval na tykadýlko

Reagovat
Darren Fletcher

no ono to bolo skor preto, ze jediny z nich vedel vyvinut rychlost vacsiu ako rychlost chodze a zaroven obist protihraca

Reagovat
smazaný uživatel

Speaking to the BBC, Beckham agreed, saying Ferguson was "the greatest manager of all time" and that he enjoyed his time at Manchester United, "the club that [he] loved."

And he was comfortable to accept he wasn't as good as Ronaldo, the three-time Ballon d'Or winner who succeeded him in the No. 7 shirt at Old Trafford.

Reagovat
Darren Fletcher

tak zas bol by kkt keby s tym nebol comfortable :)

Reagovat
Swarley

ale měli jsem ho radši až na ten závěr teda...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Tak zajtra bude chybat Coq, co je pre nas velmi citelna strata. Teraz koho dat do stredu zalohy po zivotnom zapase Flaminiho? U mna asi ten Mathieu pretoze Arteta sa mi nepozdaval v Stredu a ani proti Zahrebu.

Reagovat
SunFells

Arteta je tutovka a je to jen dobře. Flamini taky předvedl jen góly a to z jiné pozice, tím se těžko nechá Wenger unést.

Reagovat
Vrana17

Citace: "Ať už jste doktor nebo kustod, musíte rozumět fotbalu," Hlavně že Mourinho sám fotbalu rozumí. Což už předvedl několikrát, prodal Robbena a přivedl o 2 leveli horšího Maludu. Já tleská, následně Chelsea šla do sraček a on si v podstatě podřízl pod sebou vlastní větev a byl kopnut do prdel a vyhozen. Opět ukázal charakter, když dolezl jak pes bez cti, tam odkud ho už jednou vyhodily. To já bych nedokázal

Chelsea v minulosti vypadla ze všech soutěží a hlavně LM 2x za sebou bez Oscara. V létě ho chtěl prodat a následně nehrál pár zapasů no byla z toho 11 bodová strata na City.

Tady opět ukázal svoji odbornost a jak rozumí fotbalu.

Pak mu měl (tomu charakteroví) zachraňovat jeho vlastní prdel, po tom jak mu věřil a Hazard a spol selhali. Jožko zase jednou ukázal, co je zač a jakou má hrdost. Arogantní blb co si myslí, že je nějaká hvězda fotbalu. No ve finále nedal žádný gol, nevybojoval jediný balon, nevytvořil jedinou krásnou akci. To hráči jsou ti kdo mají možnost dělat fotbal krasným ne on. Nemluvě o tom jak ten blb zařízl Chelsea minulou sezonu po Swansea, svým výběrem sestavy proti Liverpoolu!!!

A tohle nebylo zdaleka poprvé co postavil ten jeho ultra demence de fence sestavu v době kdy Chelsea měla úplně na jiný fotbal. A trest přišel v podobě prohry a vyřazení. Proti Atletům 7 obránců na hřišti a vypadnutí. Nechcete mu někdo zaklepat na čelo?

Pamatuji dobu kdy proti Liverpoolu postavil 3 defenzivní záložníky, další důkaz jeho odbornosti a jak rozumí fotbalu. Mohl bych pokračovat jak ho milovaly v RM a co tam předváděl s hráči o jeho neschopnosti jak škodí vlastnímu teamu by se dalo hovořit ............

PS: záplat pánbůh,, že tu nebyl jako trenér ( to by jsme LM nikdy nevyhráli), když odepsal Chelsea před zápasem s Barcelonou o finále LM, kdy řekl že Barcelon už je finále a Chelsea nemá defakto šanci.

A v neposlední řádě si o to ošetření, řekl Hazard a doktorka jen dělala svoji práci. To Hazard to měl dohrál, když chybělo pár sekund do konce. Dvojí metr JM přece nebude pomlouvat hráče z kterého sám udělal nejlepšího hráče PL,

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je kryštálovo čistá nenávisť. To sa vidí málokedy.

Reagovat
vitasrp

Musím ale říct, že tohle je luxusní soubor sraček, fakt.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo a btw. to Eva CarneirOVA vypada strasne.

Reagovat
Arbiter

češtinářsky je to správně

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze obrana zas v kelu...kdo nastoupi nalevo? Darmian nebo Young?

Reagovat
r.mrazik

nebo ze by Blind? ale kdyz toho Jones moc neodehral...

Reagovat
Busby babes

ja bych asi nastoupil s tomhle: Darmian - Smalling, Blind - Valencia.

Reagovat
r.mrazik

asi jo...on ma young tu levou taky hlavne na opirani

Reagovat
smazaný uživatel

kto je mimo zase?

Reagovat
r.mrazik

shaw,mcnair,rojo

Reagovat
Busby babes

Rojo.

Reagovat
kiwwi

je to len Sunderland, to by sme mali zvladnut aj bez obrany kurnik sopa...navyse sa vratil Jones, cize Blindak sa mozre posunut na LB alebo toho LB zahra Young...nevidim v tom nejaky velky problem

Reagovat
I am Mancunian

jones nebude hrat lcb nikdy, sak ho zase striedal so smallingom

Reagovat
r.mrazik

tenhle zapas rozhodne...ale ze jsou zas tri obranci mimo...desny

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian-Smalling-Blind-Young

Reagovat
I am Mancunian

tutovka

Reagovat
kiwwi

vsak to je spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Young na beku je spoko?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nepletu tak loni jsme na začátku dost hráli 532 a už nevím proč asi kvůli zraněním začal hrát young na tom levém beku a hrál tam dost slušně. dozadu poctivě a dopředu taky slušně vypomáhal

Reagovat
kiwwi

vramci moznosti hej...maka cely zapas, je rychly, dorazny - sice tie obranarske navyky nema na takej urovni, ale proti Sunderlandu to spoko musi byt s prstom v nose

Reagovat
smazaný uživatel

no rád se nechám překvapit, ale přijde mi to dost jako hrůzice.

Reagovat
smazaný uživatel

za jednu hlupu zensku hanba Mourinhovi? chodte niekam s celym vasim clankom .... mne ako fanusikovi Chelsea je uplne jedno kto je lekar a ci je to chlap alebo zena... vsetko to co slo okolo bolo jeden velky hype ... vobec taka krasna neni je x krajsich zien ale opisovala sa tu ako nejaka afrodita pomaly .... nech tahne kam chce mne chybat rozhodne nebude.....

Reagovat
Counter

jj, tady jde především o to, jak moc je vlastně pohledná

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je poslední týden, co dávám Giroudovi, potom poletí i za ztrátu 4 bodů a Martialek in

Reagovat
Counter

Giroud je teď mimo základ, nemá cenu ho mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv mám Girouda za nic moc hrota pořád jsem na začátku sezony vycházel z toho, že je vzhledem ke konkurenci jeho pozice neotřesitelná, s tím že Arsenovi narostou koule jsem nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je teda hrozný, že dal Martial za necelý 2 zápasy uplně stejně bodů jako on za 6

Reagovat
Counter

Je to příliš malý vzorek, našel bys tam i šílenější příměry.

Reagovat
raduinho

Obránce Arsenalu Gabriel se nakonec nevyhne trestu za chování v utkání s Chelsea. Brazilský fotbalista dostal dodatečný stop na jeden zápas za chování poté, co v závěru první půle uviděl červenou kartu. Gabriel tak vynechá souboj s Leicesterem, vedle toho zaplatí pokutu deset tisíc liber.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že ste to nepochopili. on chcel iba hráčov odbremeniť od tlaku! je to génius

Reagovat
iamek

Jak Keano sejmul toho typka ze city, tak ten borec hral hned nasledujici zapas za repre nebo jak to bylo?

Reagovat
iamek

Jak Keano sejmul toho typka ze city, tak ten borec hral hned nasledujici zapas za repre nebo jak to bylo?

Reagovat
iamek

Jak Keano sejmul toho typka ze city, tak ten borec hral hned nasledujici zapas za repre nebo jak to bylo?

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak Keano sejmul toho typka ze city, tak ten borec hral hned nasledujici zapas za repre nebo jak to bylo?

Reagovat
Darren Fletcher

tak podla wiki

sejmul ho v septembri 1997 prvykrat

haaland keana kritizoval v mediach atd a preto ho v aprili 2001 sundal druhykrat

a on hned potom nastupil tu

http://www.footballdatabase.eu/football.coupe.norvege.bulgarie.19199.en.html

a este aj v lige 68 minut.. potom operacia a nepodareny navrat..koniec

Reagovat
cristiano.K.

Kean

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další článek o ničem. Tohle se v profesní životě stává, ale protože je to buchta a mourinho, musí se to nafouknout... Mourinho už měl větší kontroverze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele