Grygerovi se v Juventusu daří. Děkuje Nedvědovi

14.11.2008, 10:09
Aktuality
Juventus ve včerejší předehrávce italské ligy s přehledem porazil Janov a vyrovnal se čelu tabulky. Velkou měrou přispěl k výhře 4:1 obránce Zdeněk Grygera. Český reprezentant první branku sám dal a druhou připravil.

Stará dáma se tak bodově vyrovnala vedoucímu Interu, který má víkendový zápas s Palermem k dobru. Jedním z hrdinů zápasu proti Janovu byl Zdeněk Grygera, zaznamenal svoji druhou branku v bíločerném dresu. I tu první vstřelil právě Janovu.

"Jsem rád, že jsem využil tak hezkou přihrávku a pokračoval v dobrých výkonech," pochvaloval si po zápase Grygera. Ten v šesté minutě otevřel skóre po pasu Del Piera, o dvacet minut později sám připravil Amaurimu druhý gól.

"Jsem spokojený s tím, jak hraji, dařilo se mi i dnes. Není to jen tím gólem, také jsem jeden připravil," pokračoval. "Výkon celého týmu byl vynikající, hrajeme teď ve velké pohodě."

Český reprezentant se od svého příchodu z Ajaxu zařadil mezi klíčové postavy Juventusu, k čemuž mu pomohla přítomnost krajana Pavla Nedvěda v týmu. "Jsem v Juventusu velmi šťastný. Hráčem, který mi nejvíce pomohl, byl Nedvěd, za to mu musím děkovat," uvedl Grygera.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý den nechtěl by tady někdo být redaktor blogu o barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by super kdyby mu to takhle šlo i v repre...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skováci si stěžujou, že hamšík nedělá v repre.... kdo hraje v český? .. možná sionko s pospěchem se snaží...

Reagovat
georgeo

tak Pospěch za poslední cyklus byl snad nejhorším hráčem, to byla tragédie, hlavně v tom Polsku, ale taky se možná podepsalo to, že hrál záložníka což není pro něj to pravé ořechové

Reagovat
smazaný uživatel

ani oni se nesnaží

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže. V Juventusu může hrát dopředu, protože v případě potřeby ho zajistí střední záložníci(je to stejný jako s Jankem). Navíc v Juventusu je Alex, který hodně pomáhá kombinacím po krajích(Grygera-Camoranesi, Nedvěd-Molinaro) a takového hráče naše reprezentace prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

supr Zdendo.. jen tak pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

jen kdyby takhle valel i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele