Grosso se vrací do Itálie. Bývalý obránce převzal druholigové Sassuolo

03.06., 21:24
Aktuality
Fabio Grosso (© AFP)

Sassuolo po jedenácti letech sestoupilo ze Serie A, kam se bude chtít vrátit pod vedením trenéra Fabia Grossa. Italský mistr světa z roku 2006 byl bez angažmá od listopadu.

Neroverdi mají za sebou hodně nevydařenou sezonu, což v únoru odnesl trenér Alessio Dionisi, kýžený impuls však nenastal a pod Davidem Ballardinim klub sestoupil do Serie B.

Ve snaze o rychlý návrat do nejvyššího patra italského fotbalu se vedení rozhodlo vsadit na Fabia Grossa, který naposledy vedl Olympique Lyon, kde skončil před půl rokem po pouhých sedmi zápasech (1-2-4). Bývalý obránce bude chtít na Apeninském poloostrově navázat na vydařené působení ve Frosinone Calcio, s nímž v sezoně 2022/23 postoupil do nejvyšší soutěže.

Kromě zmíněného Frosinone vedl Grosso také Bari, Hellas Verona nebo švýcarský Sion.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
Csaplárova past

2006 gól Německu

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele