Gnabry si natrhl stehenní sval a může přijít o mistrovství Evropy

10.05., 13:47
Aktuality
Serge Gnabry (© AFP)

Serge Gnabry toho v letošní sezoně moc neodehrál a na marodce stráví i závěr ligové části sezony. Křídelník Bayernu Mnichov si ve středu večer poranil stehenní sval a podrobné vyšetření odhalilo trhlinu, v ohrožení je i účast německého reprezentanta na domácím mistrovství Evropy.

28letý ofenzivní fotbalista se opětovně zranil v první půli semifinálové odvety Ligy mistrů na půdě Realu Madrid a média už několik hodin po skončení duelu informovala o vážnějším problému. To potvrdilo i následné vyšetření po návratu do Bavorska.

"Serge Gnabry přijde o zbytek ligového ročníku, důvodem je zranění ze zápasu proti Realu Madrid, z něhož odstoupil ve 27. minutě. Diagnóza byla stanovena na základě testů provedených lékařským týmem klubu," oznámil dnes Bayern v oficiálním prohlášení.

Gnabry si svalový problém během letošní sezony přivodil poněkolikáté, vedle toho dříve utrpěl i zranění ruky a bojoval s virózou. Výsledkem všeho je pouhých dvacet soutěžních startů v dresu Bayernu. Další vývoj bude netrpělivě sledovat i trenér německé reprezentace Julian Nagelsmann, Gnabry by totiž mohl přijít o letošní evropský šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
sergi

Pre istotu je to aj v expreske, tam by to asi aj stačilo.

Reagovat
Csaplárova past

Pakuj do pitche

Reagovat
esmuellert

Reagovat
sergi

Na opicu celkom slušné. Neviem kto ťa vypustil na internet.

Reagovat
FiX

DNA Arsenal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele