FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola

02.10.2020, 20:57, aktualizováno 04.10.2020, 20:00
Komentáře a souhrny
Slavia vydřela tři body v Ostravě a vrátila se o dva body za vedoucí Spartu, která doma zdolala Jablonec. Naopak Plzeň zaváhala, když pouze remizovala v Olomouci. Doma zvítězily Liberec a Bohemians 1905. Opava otočila doma duel s Teplicemi, České Budějovice brankou v v nastavení získaly bod z utkání v Mladé Boleslavi a Karviná si odvezla vítězství z půdy brněnské Zbrojovky...

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:1

04.10.2020 18:00

Góly: 69. Nicolae Stanciu (pen.)

Nepříliš povedený výkon předvedla po nepostupu do Ligy mistrů Slavia při zápase v Ostravě. V první půli měl Baník více ze hry, gólu však nedocílil. Druhý poločas se nesl spíše v bojovnějším duchu, o vítězství Slavie rozhodl z penalty Stanciu.

Slezané hned od začátku zaskočili soupeře svou aktivitou. Už během prvních tří minut mohli skórovat Tijani a Pokorný, o chvíli později pálil nepřesně i Holzer. Slávisté se osmělili až po čtvrthodině, jako první ohrozil Laštůvkovu branku Stanciu, avšak jeho rána byla sražená.

Největší šance první půle přišla v sedmadvacáté minutě, kdy po Holzerově centru Zima nastřelil sám sebe a poté i tyč. Po následném Kolářově odkopu pálil ještě Azevedo, z první ovšem poloodkrytou branku netrefil. Brazilský šikula chtěl své zaváhání vzápětí napravit, jeho přízemní pokus ale Kolář vytěsnil, stejně tak Holzerovu dělovku.

Druhý poločas začal tak, jak skončil první, a sice příležitostmi Baníku. Jánošovu střelu zneškodnil Kolář, Svozil zase po rohu netrefil prázdnou bránu. Mezitím mohl na druhé straně otevřít skóre Musa, to by ale hlavou nesměl trefit brankovou konstrukci.

Rozhodující a také sporná situace přišla po necelých třech čtvrtinách utkání. Pomezní chybně signalizoval odkop od slávistické brány namísto rohu pro Baník. V následném útoku pak Tecl odstavil v souboji Fleišmana a píchnul si balón podél Laštůvky, který hostujícího útočníka trochu zbytečně fauloval a kopala se penalta. Té se ujal Nicolae Stanciu a s naprostým přehledem ji proměnil.

Poté, co Kolář skvělým zákrokem zastavil Kuzmanovićovu ránu v cestě do brány, se utkání změnilo spíše na boj plný zápasů o míč u rohového praporku i šarvátek. Podstatné však je, že další gól už nepadl a slávisté tak nadále nepříjemně dýchají na záda Spartě, kdežto Baník je hluboko ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 3:0

04.10.2020 15:30

Góly: 64. Michael Rabušic (pen.), 76. Michael Rabušic, 78. Michael Rabušic (pen.)

Až během druhého poločasu naskočil na hřiště Michael Rabušic, přesto se stal hlavním hrdinou zápasu Liberce proti Příbrami. Proměnil dvě penalty a přidal jednu trefu k tomu, díky čemuž Slovan zvítězil 3:0.

Severočeši měli v nohách čtvrteční duel proti APOELu a první půle možná i díky tomu byla vyrovnaná. V úvodu po individuální akci zakončoval nepřesně Matoušek, na druhé straně Nguyena pořádně protáhl Vávra. Liberečtí ve dvaadvacáté minutě předvedli pěknou souhru, tu ale Mosquera zakončil nepřesně.

V závěru první půle pak mohly jít oba celky do vedení. Pilíkův centr ještě Nguyen vyboxoval na vápno, na Vávrovu ránu se však mohl už jen dívat. K jeho úlevě se míč odrazil od tyče ven. Melichar se pak musel činit proti Matouškově střele levačkou.

Klíčový moment utkání přišel v sedmapadesáté minutě, kdy Berana na hřišti nahradil Michael Rabušic. Hned po jeho příchodu nastřelil Mikula břevno, chvíle pro libereckého útočníka ale přišla až o něco později. Po zákroku na Mosqueru byla nařízena penalta, které se právě Rabušic ujal a také ji mimo Melicharův dosah proměnil.

V obrovské šanci pak selhal Matoušek, který sobecky zakončoval namísto přihrávky Rondićovi. Naštěstí pro Slovan Rabušic ještě zdaleka neřekl poslední slovo. Po Peškově centru a zpracování balónu vypálil, načež se míč odrazil od tyče za brankovou čáru. A hned vzápětí přišel další faul ve vápně na Mosqueru, další penalta a další Rabušicův gól. Zrodil se tedy hattrick.

Zejména jeho přičiněním tak Liberec zvítězil a vyšvihl se na pátou příčku, naopak Příbram je předposlední.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 2:0

04.10.2020 15:30

Góly: 32. Petr Hronek, 86. Ibrahim Keïta

Po více než měsíci se hráči Bohemians dočkali ligového vítězství. Povedlo se jim ho dosáhnout v domácím zápase proti Zlínu, který přehráli 2:0. Brankami se o to zasloužili Hronek a Keïta.

Začátek utkání nemohl diváky vůbec nadchnout, na první zajímavější situaci se čekalo až do sedmnácté minuty, kdy těsně vedle brány vypálil Vaníček. Jindřišek už mířil o něco přesněji, avšak na něj si pro změnu přišel Dostál. Po půlhodině Vaníček dokázal dokonce dopravit míč do sítě, jenže po zásahu VAR gól neplatil pro hru rukou.

Na regulérní trefu ale "Klokani" nemuseli čekat dlouho. Nepovedená střela Puškáče skončila u Petra Hronka, jenž si se situací poradil a poslal míč do poloodkryté branky. Hosté mohli před pauzou ještě srovnat, Poznarův nadějný pokus ale zastavil Jindřišek.

A poslední zmiňovaný hráč měl také na svědomí první ohrožení brány po pauze, jenže zamířil jen do připraveného Dostála. V sedmdesáté minutě mohli ševci srovnat krok díky čerstvému Janetzkému, který ranou k tyči pořádně vyzkoušel Le Gianga. Úspěch neslavil ani Čanturišviliho volej, jenž letěl mimo.

Na druhé straně své ofenzivně laděné spoluhráče zastínil brankář Dostál, jehož bravurní výběh zachránil situaci. Uklidnění pro Bohemku přeci jen přišlo. Nečas napálil míč do tyče, od níž se balón vrátil k Ibrahimu Keïtovi a ten už zamířil přesně. Ačkoliv původně kvůli ofsajdu gól neplatil, nakonec zasáhl videorozhodčí a původní verdikt byl změněn.

"Klokani" své vedení udrželi a posunuli se tak do horní poloviny tabulky, a to ještě mají zápas k dobru. Zlín má o bod méně a je jedenáctý.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:2

04.10.2020 15:30

Góly: 13. Martin Hála, 70. Šimon Falta - 17. Zdeněk Ondrášek, 63. Aleš Čermák (pen.)

Čtyři branky a nerozhodný výsledek viděli diváci, kteří v neděli odpoledne přišli na olomoucký Andrův stadion. Za domácí otevřel skóre Hála, skóre pak na stranu Plzně překlopili Ondrášek s Čermákem a končený výsledek stanovil Falta.

První šance zápasu přišla po deseti minutách, kdy si na Čermákův centr nabíhal Řezník. Zakončit se mu ale nepovedlo, a tak mohli udeřit Hanáci. Rohový kop byl zahrán přesně na hlavu Martina Hály, proti jehož hlavičce byl Hruška bezmocný. Na vyrovnání se ovšem dlouho nečekalo a opět přišlo nejsvrchnější částí těla. Tentokráte se prosadil Zdeněk Ondrášek po Kayambově centru.

Po necelých pětatřiceti minutách postupně zatrnulo oběma brankářům. Breiteho hlavičku vytáhl ten plzeňský na rohový kop, na druhé straně chybělo Káčerově ráně jen pár centimetrů. Hruška pak musel hned dvakrát do akce proti Nešporovi, nejprve zneškodnil jeho teč, pak se musel vytáhnout proti sraženému centru.

I po návratu ze šaten se utkání neslo ve vyrovnaném duchu. Znovu jen kousek scházel ke gólové radosti Káčerovi, Hrušku zase protáhl Hála. Po hodině hry přišla penaltová situace pro Viktoriány. Hubníkův zákrok na Ondráška byl posouzen jako nedovolený, načež se k pokutovému kopu postavil Aleš Čermák a do šibenice skóroval.

Vzápětí mohl navýšit vedení Ondrášek, jenže zamířil nepřesně. Podruhé v utkání se tak prosadila i Sigma. Dobře provedený protiútok zakončil po Breiteho pasu Šimon Falta, jehož prudká rána slavila úspěch a znamenala vyrovnání.

Zbytek utkání už se nesl v poklidnějším duchu a žádné větší šance k vidění nebyly. Olomouc i Plzeň tak nadále mají na dělené třetí pozici stejný počet bodů, konkrétně třináct. Tříbodový je pak jejich náskok na pronásledovatele i ztráta na Slavii.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:1

03.10.2020 19:00

Góly: 30. Lukáš Juliš, 34. Adam Hložek - 76. Tomáš Čvančara

Pravidelný sběr bodů, to je oč tu běží. Tato činnost se Spartě dříve nedařila, dnes jí však jde na jedničku. Ani v šestém kole neztratili Pražané body, když na domácí Letné přemohli Jablonec. Opět se to obešlo bez čistého konta, to je ale jen malá kaňka na pokračující jízdě rudé mašiny.

Na straně Pražanů opět excelovalo útočné duo Adam Hložek - Lukáš Juliš, které bylo u obou vstřelených branek svého týmu. Díky jejich příspěvku zůstává Sparta ve vedení ligy. Severočeši i přes čestný zásah Čvančary vyšli naprázdno, i tak se drží v horní polovině tabulky.

Trenér Letenských Kotal učinil ve výběru svého celku jedinou změnu, když Karlssona, který se zasloužil o poslední výhru nad Příbramí, nahradil v sestavě Trávník. O něco větší zemětřesení nastalo v jedenáctce Jablonce, v níž tentokrát chyběli Holík se Zeleným a Čvančarou. Jejich posty tentokrát obsadili Haitl, Hrubý a Pilař.

Vedoucí celek soutěže poprvé zahrozil v desáté minutě. Dočkal přihrávkou rozběhl Hložka, ten si udělal prostor ke střele zpoza pokutového území, avšak jeho pokus nakonec proletěl vedle tyče. Dvě minuty nato přiťukl Juliš po autovém vhazování míč Krejčímu staršímu, jenž z první taktéž nemířil do prostoru mezi třemi tyčemi. Zatímco Hložek nadále šteloval mušku, přispěchali hosté po dvaceti minutách hry se svojí příležitostí. Pilař při rychlém brejku vyhledal na pravé straně osamoceného Ladru, který přízemní střelou vystrašil Letnou. Balon se však zase odkutálel do zámezí.

Ve 30. minutě už se měnilo skóre. Juliš si po rychle vhozeném autu vyměnil míč s Hložkem a i díky teči jednoho z bránících hráčů poslal Spartu do vedení. To navíc o čtyři minuty později navýšil Hložek, který si naběhl na pas od Trávníků, dostal se před bránícího Martince a zblízka nedal šanci brankáři Jablonce Hrubému. Ve 41. minutě opět vyzkoušel štěstí Hložek, ovšem svatyni Hrubého o několik decimetrů netrefil. Těsně před pauzou zasahoval také gólman Pražanů Heča, jenž snadno zlikvidoval nedůrazný pokus Ladry z úhlu.

Do druhé půle vstoupil aktivněji Jablonec. Tři minuty po změně stran pálil po rohovém kopu Pilař, avšak jen do míst, v nichž se pohyboval jistý Heča. Na další vzrušující moment se čekalo poměrně dlouho. Až v 71. minutě vyrazil Heča prudký centr Haitla nejistě jen před sebe, naštěstí pro Spartu odkopli obránci domácích balon daleko pryč. Pět minut na to se už hosté radovali. Pilař nejprve trefil tyč, střídající Čvančara se ale z dorážky nemýlil. Situaci ještě konzultoval videorozhodčí, ten však nakonec neshledal, že by jablonecký Doležal bránil Hečovi v zákroku, tudíž branka Jablonce platila.

Svěřenci trenéra Rady se v závěru tlačili za vyrovnáním. Nejprve v 83. minutě hlavičkoval o fous nepřesně po centru od Podaného Štěpánek. Za dalších šest minut neuhlídala obrana Letenských Pleštila, který ale ztroskotal na Hečovi, jenž včas vyběhnul proti střelci. A za okamžik vyrazil brankář Sparty i ránu střídajícího Zeleného. V závěru sice Pulkrab odmítl pojistku na výhru domácích, když mu merunu na poslední chvíli odkopl od kopaček Štěpánek, Sparta nicméně vedení udržela až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Teplice 2:1

03.10.2020 16:30

Góly: 45+3. Jan Žídek (pen.), 55. Karol Mondek - 9. Jakub Mareš

Opava se nenechala zlomit nešťastným úvodem utkání a nakonec proti Teplicím otočila výsledek ve svůj prospěch. Domácí se tak radovali z první výhry v sezóně a mají na svém kontě pět bodů, tedy o jeden méně než jejich sobotní protivník ze severu Čech.

Slezané zahájili duel velmi aktivně. Již ve druhé minutě pálil Juřena zblízka těsně vedle brány Teplic, záhy se do centru od Texla opřel Mondek a donutil brankáře Severočechů Grigara k vynikajícímu zákroku. Tlak Opavy pokračoval další střelou Holíka, která proletěla kolem tyče, a přímým kopem Zavadila, jenž díky dalšímu zásahu Grigara skončil na rohovém kopu.

Domácím však úvodní tlak nebyl nic platný, neboť v deváté minutě inkasovali. Moulisův pas na přední tyč si našel Mareš, jenž hlavou rozradostnil Skláře. Čtyři minuty nato mohl náskok Teplic navýšit Vukadinović, jenže při samostatném úniku trefil jen gólmana SFC Fendricha. Slezany obdržená branka evidentně rozhodila, Hrabina pak v šestnácté minutě odpověděl pouze slabým pokusem bez razance. Grigar si mohl na delší dobu oddechnout.

Po půlhodině hry se za další trefou hnal Mareš, jenž si poradil s bránícími Večerkou a Didibou, ovšem při zakončení nesešteloval mířidla. Ve 41. minutě připravil Vukadinović palebnou pozici pro nabíhajícího Žítného, který trefil boční síť. Až na konci poločasu se SFC probral. Blízko vyrovnání byl již Dedič, jemuž gól uzmul až na brankové čáře Mareček. V nastavení první půle ale zahrál ve vápně Teplic rukou Černý a Slezané dostali výhodu pokutového kopu. Penaltu si vzal na starost kapitán Žídek, který bez potíží skóroval.

Devět minut po změně stran předložil Mareš balon Trubačovi, jenž ovšem z nadějné pozice pálil na tribunu. Záhy přišel úder SFC. Mondek pro sebe uzmul odražený balon, snadno si jej nachystal na obstřel levou nohou, který neomylně zapadl k tyči kolem marně se natahujícího Grigara. Vyrovnáno mohlo být po hodině hry. Moulis získal merunu a předložil ji Marešovi, tomu ale radost na poslední chvíli překazil blokující Večerka. V 70. minutě se Moulis sám uvolnil k zakončení, narazil však na gólmana Slezanů Fendricha.

Potřetí se Opava radovala osm minut před koncem, jenže přihrávající Dordić se pohyboval v ofsajdu a zásah Helešice tedy nakonec neplatil. I tak všechny body zůstaly ve Slezsku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 2:2

03.10.2020 16:30

Góly: 11. Ondřej Zahustel, 32. Michal Škoda - 42. Benjamin Čolić, 90. Lukáš Jánošík

České Budějovice nadále čekají na první výhru v sezoně, ovšem bod vybojovaný v Mladé Boleslavi má pro Jihočechy cenu zlata. Hostům se totiž nepovedl první poločas, v závěru však dvoubrankové manko přece jen dohnali. I tak Dynamo zůstává podobně jako jejich sobotní soupeř v dolní polovině ligové tabulky.

Díky dvoutýdenní přestávce, kterou zapříčinila přítomnost koronaviru v kádru, se do sestavy Budějovic vrátil po zranění stoper Havel. V obraně nechyběli ani Čolić se Skovajsou. V záloze pak místo Ekpaie operoval Mršić. Kouč domácích Weber se k žádné změně neodhodlal.

Dynamo dostalo míč do brány již ve druhé minutě hry, jenže gól neplatil kvůli ofsajdu jednoho z Jihočechů. Posléze už se směrem dopředu činila Boleslav. Nejprve v osmé minutě zasahoval proti střele Škody gólman hostů Drobný. Krátce nato trefil Mašek po pasu od Túlia břevno, dorážku Budínskému pak připravil Škoda, avšak šikovný středopolař domácích netrefil zařízení.

Do třetice se už ale Středočeši prosadili. Proti ráně Túlia z jedenácté minuty ještě Drobný zasáhl, ovšem na doklepnutí od Zahustela již byl krátký. Po půlhodině hry vedli domácí o dvě branky. Túlio nejprve přenesl hru na Fulneka, jehož centr usměrnil za záda Drobného Škoda. Budějovice se však v závěru první půle vzchopily. Nejprve se ve 42. minutě rozběhl na pravé straně Brandner, následně předal míč Čolićovi, který dostal až příliš prostoru. Bosenský bek toho využil a přesnou střelou k tyči snížil skóre. Těsně před odchodem do kabin pak měl tutovku Brandner, jenž se ocitl za obranou soupeře, avšak trefil pouze vyběhnutého brankáře Boleslavi Mikulce.

Po změně stran se nejprve zastřeloval Javorek, v 58. minutě se zase mohl prosadit Brandner, který utekl Křapkovi, jenže z úhlu jej opět vychytal Mikulec. Domácí o sobě dali opět vědět až za dalších osm minut, kdy Túlio napřáhl ke skákavé ráně, kterou s problémy vyrazil Drobný. Podobně dopadl též Fulnek o pět minut později.

Když už se zdálo, že všechny body zůstanou v automobilovém městě, vydalo se Dynamo na zteč a dosáhlo vyrovnání. Bassey přenesl hru napravo, odkud Čolić odcentroval před bránu, kde si naskočil střídající Jánošík, jenž hlavičkou zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - MFK Karviná 0:2

03.10.2020 16:30

Góly: 58. Kristi Qose (pen.), 67. Tomáš Ostrák

Brno si od samotného začátku sezony nebezpečně zahrává se svojí prvoligovou příslušností. Nezkušený celek z Králova Pole tentokrát sice jakž takž zkonsolidoval obranu, jenže pro změnu pálil šance v útoku a následně prohrál po individuální chybě ve vlastních řadách. Zbrojovka tedy podlehla i Karviné a zůstává poslední.

Do sestavy Flinty se po zranění dostal krajní obránce Moravec, kvůli němuž musel na lavici náhradníků putovat Gajić. Absentujícího Pachlopníka pak v záloze nahradil Hladík. V základní jedenáctce Slezanů naopak nedošlo k jediné změně.

Již po třech minutách hry mohla jít Karviná do vedení, když si na Bartošákův centr naskočil Mikuš, jenže trefil pouze brankáře domácích Šustra. Po úvodním tlaku hostů dokázalo Brno hru vyrovnat a v patnácté minutě taktéž vážně zahrozilo, když Hladíkova střela proletěla kolem pravé tyče brány, kterou hájil gólman MFK Neuman. Po dvaceti minutách vložil Růsek nohu do přihrávky od Vaňka a donutil Neumana ke skoku za balonem.

Moravané se do šestnáctky soupeře tlačili častěji. Po půlhodině hry zažehl motory Štepanovský, jenž pláchl po pravé straně. Jeho prudký pas Neuman neudržel, Ndefe však nebezpečnou situaci z pohledu Karviné uhasil. Ve 39. minutě se připomněli také Slezané. Twardzik se na kraji hřiště dostal k přihrávce do pokutového území, kterou v obtížné pozici zakončil směrem k Purkyňově ulici Ostrák.

Dvě minuty po změně stran si Brno vypracovalo velkou šanci, když Reiter připravil šanci pro Přichystala, který však trefil jen Neumanovu nohu. Následně se ale Zbrojovka sama potopila ke dnu. Šustr se totiž pustil do kličkované, při níž jej obehrál Papadopulos. Brankář Brna pak zatáhl za záchrannou brzdu a útočníka MFK fauloval, nečež rozhodčí Královec nařídil penaltu. Tu po vzoru Antonína Panenky bez potíží proměnil Qose - 0:1.

Posléze Moravané pokračovali v pálení příležitostí. Reiter se v 60. minutě šikovně dostal za obránce MFK, jenže tváří v tvář trefil Neumanovu dolní končetinu. Pět minut nato hledal Fousek Růska, kterému chybělo pár centimetrů, aby uklidil pumlíč do sítě. O dvě minuty později již padla branka, ovšem zase do sítě Flinty. Koudelka byl při postupu vpřed čistě zastaven, následně se za dlouhým nákopem rozběhl Ostrák, ten snadno oklamal Hlavicu a na konci akce prostřelil Šustra.

Povzbuzení Slezané mohli přidat i třetí zásah. Bartošák v 74. minutě při standardní situaci trochu nečekaně vypálil přímo na bránu a jeho dělovku musel Šustr vytěsnit na rohový kop. Zmar Zbrojovky dokonal v 83. minutě Růsek, který po ostrém faulu viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V závěru se ještě alespoň částečně vykoupil Šustr, jenž zlikvidoval nájezd střídajícího Guby ze strany. Na dalším zklamání Brna však jeho zásah nic nezměnil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 0:1

02.10.2020 19:00

Góly: 90+4. Michal Surzyn

Slovácko sice vstoupilo do této sezóny velmi dobře, z úvodních třech kol vydolovalo hned sedm bodů, jenže v posledních dvou zápasech, včetně tohoto, se jako by stroj zasekl. Nováček ligy z Pardubic naopak urval už své třetí vítězství a vyhoupl se hned na šestou příčku v tabulce. Dokázal totiž využít vyloučení Jana Kalabišky, a to díky brance Michala Surzyna.

Domácí sice byli od prvních minut o něco lepším týmem, že by však vyloženě zářili, to se říci rozhodně nedá. V 9. minutě si vytvořili ve finále první větší možnost pardubičtí hráči, a to prostřednictvím Cadua, avšak brankář Nemrava nakonec zasahovat nemusel, neboť Brazilcova střela skončila těsně vedle brány. Východočeši zlobili i v minutách následujících.

Znovu se ozval Cadu, jemuž přihrával spoluhráč Černý, před vápnem se ale k zakončení nepropracoval, jelikož ho zastavil bránící Kalabiška. Až ve 23. minutě se podařilo zahrozit také Slovácku, to když Cicilia hlavou prodloužil míč na Sadílka, ten už se chystal zaměstnat gólmana Boháče, avšak včas k němu přistoupil bek Surzyn, jenž celému podnikání zamezil.

V závěru poločasu se mohli hned dvakrát ujmout vedení domácí. Nejprve ve 40. minutě Havlík odcentroval balón z pravé strany do nebezpečného prostoru, k odražené meruně se najednou dostal Kadlec, jehož pokus bravurně zlikvidoval Boháč. A ve 45. minutě mohl udeřit svou hlavičkou Hofmann, nicméně i v tomto případě si stačil Boháč zavčasu poradit.

O všem podstatném se stejně nakonec rozhodovalo až ve druhém poločase. V 69. minutě inkasoval červenou kartu Kalabiška, který ošklivě přišlápl Hlavatého, a přestože rozhodčí Hocek původně ukázal kartu žluté barvy, po shlédnutí videa své rozhodnutí přehodnotil. Emoce zároveň neudržel domácí vedoucí Veliče Šumulikoski, jenž byl vyloučen z lavičky.

Dokonce i v oslabení se mohlo Slovácko prosadit, jenomže po Petrželově akci nepřekonal Hellebrand připraveného Boháče, přičemž Pardubice zasadily rozhodující úder ve čtvrté minutě nastavení. Sláma svou chytrou přihrávkou uvolnil v šestnáctce volného Surzyna, ten si narovnal míč na svou pravačkou a poslal svou dělovku nekompromisně pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha660020:618
2.Slavia Praha651019:216
3.Viktoria Plzeň641116:1013
4.Sigma Olomouc641111:713
5.Slovan Liberec631210:610
6.FK Jablonec63129:610
7.FK Pardubice63127:610
8.MFK Karviná62317:79
9.Bohemians Praha 190552127:77
10.1. FC Slovácko52125:67
11.Fastav Zlín62048:106
12.FK Teplice62048:136
13.Baník Ostrava61236:75
14.FK Mladá Boleslav61236:115
 SFC Opava61236:115
16.Dynamo České Budějovice50324:123
17.1. FK Příbram50143:131
18.Zbrojovka Brno60155:171

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (548)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je ostuda s takovýma lopatama a navíc DOMA!

Reagovat
Mononukleoza

Tvl, ten perníkov u Hradce bude ještě hrát o poháry ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Však bylo jasný že se jako nováček chytnou podobně jako většina nováčku, kteří v posledních letech přišli do ligy. A tady je 90% diskutérů posílalo na sestup.

Reagovat
fabec1222

Brno lajkuje

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kiwi-21

Já je hádal jako překvapení ligy

Reagovat
dejvikker

No. Bude prdel, kdyby Pardubice skončily třema na pátým místě a místo Konferenční ligy by šly do Národní ligy, protože nezačnou stavět stadion.

Reagovat
Mirek na tenisu

Proboha. Ať už někdo těm reportérům prozradí že Surzyn se čte SUŘYN! Jinak Hradiště otřesné. Pardubicím zatím na bodování v lize stačí poctivy a chytrý fotbal. Nevěřím že jim to vydrží. Zápas ovšem pokolikáté zprasil sudí a taky kokot který tlemil na var.

Reagovat
Kily

tak největší chyba rozhodčích byl ten špatně odmávaný ofsajd Slámovi, kdy nás pomezní připravil o tutovku

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
dejvikker

Ne, nečte.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ale čte brouku. Surzyn je jméno polského původu. Neznáš mapu.

Reagovat
dejvikker

Je to polského původu, ale to neznamená, že se to musí i polsky číst, šášulo. On sám říká Surzyn tak, jak se to píše.

Reagovat
dejvikker
Reagovat
Zephyr

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Reagovat
checitto

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď seš tady trochu za dementa

Reagovat
sosna

Reagovat
ACSeRw!n

je uplne jedno, jakyho je jmeno puvodu

Reagovat
Stannis Baratheon

tak doufám že všichni Dvoraci v USA si jméno čtou taky jako Dvořák.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
giannicheda

Tady tendečně tlačil rozhodčí,není tajemství že Pardubky zadobře s Plzní a Berbrem,at žije zákulisí..

Reagovat
dejvikker

To víš že jo, kocourku. Co se di nelíbilo? Nic neřešící žlutá pro Petrželu? Jestli ti vadí ta červená, tak se na to radši vyser.

Reagovat
giannicheda

Vysrat by se na to měli v Pardubicích alá Oto Rehaggel fotbal na zblití fotbal a z jedné střely dají gol,však ono jim to štěstí odejde..Redka zajímavá ,pravda je že borec asi nemusel hrát taky rok

Reagovat
Kily

a to už je to několik měsíců a Zbrojovka nakonec stejně šla nahoru taky...

Reagovat
dejvikker

Tak hlavně, že ta Zbrojovka, co si honila ego na 7 gólech Vyšehradu, každýho válcuje. Pardubice dnes šestý zápas a čtyřikrát z toho byly více než vyrovnaný soupeř.

Reagovat
giannicheda

však ať se daří ale s fotbalem a né zaparkovaným autobusem co předvádíte už 2sezonu.. 14hráču mimo zamává aji s Realem ;)

Reagovat
dejvikker

Jasný, od začátku sezóny totiž mají zaparkovaný autobus

Reagovat
giannicheda

Jo od začátku minulé přesně tak, fptbal na zblití a haluzový výhry o gol..však pohlavky příjdou :)

Reagovat
Rakoid

Jakej zaparkovanej autobus tvl To říkáš jen na základě statistiky, že my jsme dostali 6 gólů, zatímco vy 15, ne?

Reagovat
Firkraag

Jakože jim rozhodčí ukradl jasnej gól, kdy byl nesmyslně odmáván ofsajd, když je tam VAR? Tomu řikáš zářez? Červená jasná.

Reagovat
giannicheda

červená jasná,škoda že ostatní ve studiu neměli stejný názor..jasná jak mrtvej klokan v bushi :D

Reagovat
migwel

rádoby "experti" ve studiu používají... asi bych ji nedával" ... asi nebyla oprávnění... hm... jj "experti" to je.. přesnej názor...

Reagovat
REPLIKATOR

Pardubice

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole tady je to jak na nějaký gay seznamce .. samej brouček, kocourek...

Reagovat
Mönchengladbach

Polokoně dorazili do kaprligy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak viděl jsi tu někdy holku? Neviděl... Tak vidíš.

Reagovat
Radin

Viděl a psával jsem si s ní. Jen teď nevím, která to byla, jedna fandila Betisu, jedna Sevilla Fc. Laneey nebo tak nějak? Už nevím..

Reagovat
HorajzmAmmann

Změnil bych Informace o uživateli, kdo to má všechno vědět.

Oblíbené kluby - hlavní

Oblíbené kluby - vedlejší

Oblíbené reprezentace

Zadaná/nezadaná

Kontakt

Tipliga

Další informace

jednoduchý...

Reagovat
lichna.

Dal bych tu rovnou i fotku. To by nabralo hned nove grady.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

To by ale muselo bejt z občanky , jinak si ty fotky dokážu dost živě představit...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ale vážně, možná by bylo dobrý mít v těch informacích i pohlaví, abys věděl, jak máš na dotyčného/dotyčnou reagovat, jestli psát byl/byla atd.

Reagovat
bobis21

Tak doufám že tam budu moct zadat jako pohlaví helikoptéru, jinak budu EF žalovat.

Reagovat
didosh

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Salfovic

Já jsem ta, co fandila Betisu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Mass

Tak ona když se na foru o fotbale občas objeví nějaká slečna, tak jí jedna část diskutujících posílá ke sporáku a druhá od ní chce její nahé fotky.

Reagovat
ratusek

Slovácko je asi v krizi. Což je škoda, měli našlápnuto dobře. Včera ta hra byla dost rozháraná a na náhodu. Pardubice kromě pár minut prvního poločasu hrozné, ale i tak vyhrály. škoda

Reagovat
C-M@ster

Co s tím?

Reagovat
Liquid

rozpustit a odhlásit se z 1.ligy, věděl jsem, že budete zoufalí, ale i mě překvapilo, že jste ještě zoufalejší než jsem čekal

Reagovat
C-M@ster

Absence Dreksy nějakej ten bod ubrala, ale i tak by to chtělo radíkální zlepšení.

Reagovat
ZB 07

To je zmar tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ještě že jsem jel na tu malou sice nás bylo málo ale aspoň jsem pocítil chuť výhry... Bartoněk ven

Reagovat
smazaný uživatel

MAchalek jestli nepujde po tomto zapase, za par pristich uz jiste, ale stejne s tim novy trener nic neudela

Reagovat
Greny

Chyba není v Machálkovi a ani v hracích.. a vlastně ani v Pozarovi

Reagovat
didosh

....ryba smrdí od hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Machalek vic fakt delat nemuze.. I kdyz.. Dat do zakladu v lize do brany Sustra

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi Machalkovi jsem fandil, ale evidentně jsem přecenil jeho síly. Za mě by měl odejít. Náhrada: M. Hašek (prý se na něj v týdnu optaval Baník), Jílek. Volní jsou i Pivarnik, Habanec, ale to je asi nereálné

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník bude hrát za 14 dnů v Příbrami i za Kozla. Když tam nevyhraje Cap patrně končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusek

Reagovat
Salfovic

Bože, to jsou takoví debilové na tom Ostravsku. Nedarujeme ho Polsku? To by byl teprve Danajský dar.

Reagovat
Kiwi-21

Jako někomu z Karviné je mi trapně fakt demence

Ale někdo psal že po Karviné jezdil pro důchodce autobus kde jim daly 200 Kč nějaké jídlo a dovezl je k volbám už to prý i řeší policie

Reagovat
Salfovic

Dneska jsem se dozvěděl zajímavou informaci. Důchodci na vesnicích chodí k volbám prakticky ,,povinně´´, covid necovid, protože je to pro ně společenská událost.

Reagovat
Kiwi-21

No Karviná ale vesnice není no

Reagovat
Salfovic

Právě už proto tam byl zapotřebí ten autobus

Reagovat
Kiwi-21

Je to strašný opravdu nechápu

Reagovat
Mass

Karviná volební účast 26%, to se to pak dělá, když 3/4 lidí tam demokracie nezajímá. Hlavně že pak budou všichni nadávat.

Reagovat
Kiwi-21

Naprosto souhlasím

Je pravda že já taky kdysy taky nevolil a zdálo se mi že je tak +- jedno kdo tam je ale co vlezlo ANO do politiky i během covidu jsem si naivně myslel že to lidi vidí a nenechají zák, jenže bohužel

Reagovat
Mirek na tenisu

ty boží prostoto.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ladyboy arsenal

Jakej je rekordní minimální bodovej zisk za sezónu? Letošní Zbrojovka má na to ho přepsat, tak tragickej tým v lize byly naposled snad Lázně Bohdaneč

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník jak sestoupil měl asi 12 bodů.

Reagovat
Salfovic

Dukla 1994 a Lázně Bohdaneč 1998 po 11 bodech. Baník měl tehdy 14.

Reagovat
Mirek na tenisu

V 60. Letech se v první lize na jeden rok mihl Spartak Praha Motorlet, pak Jiskra Otrokovice a KPS Brno. Kolik ale uhráli bodů si nepamatuji. Rok hrály ligu taky Pardubice i když zpočátku dost bodovaly aby na konci letěly do druhé ligy. Snad to tak bude ietos.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl tehdy Baník po podzimu 4?

Reagovat
bobis21

Jo, zimovali jsme se 4 body. Dodnes nechápu jak s námi mohla Sigma prohrát

Reagovat
Kixi Syhimour

10 bodů od Dukly v sezóně 93/94.

Anebo legendární jeden bod Bohemians Praha ze sezóny 2009/10, když jim odečetli 15 bodů za nenastoupení proti Bohemians 1905 a za osočení Olomouce z uplácení bez důkazů.

Reagovat
Salfovic

Tehdy to ale byla poslední dvoubodová sezona, takže po přepočtu těch 11.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý postřeh, díky za opravu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Dukla. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc na to Zbrojovka bude mít o 4 kola víc

Reagovat
Liquid

Reagovat
Euphael

uz je nacase aby Javlonec nahradil v EL nejlepsi zelenobily mancaft v lize ... tam nas nekdo mozna zastavi

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych rád viděl Bohemku v pohárech

Reagovat
Euphael

jsi chytry chlapec, nebudu te tepat..ale pratelsky poradim priste docist cely prispevek kamo

Reagovat
smazaný uživatel

V nejbližších letech se určitě nedočkáš

Reagovat
montaigne33

Škoda ŠANCÍ, FKJ v 2.pol. jasně LEPŠÍ!!!

Reagovat
Spalovač šancí

Nějak mi to tady letos od Brňáků chybí, takže:

Zbrojovka!

Reagovat
db18

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Rada

Reagovat
osobnostx

Rada regulérní psychopat...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Rada, to je píča Jak vystartoval na reportéra

Reagovat
kilobyte

Rada nezklamal.

Prej kdyby přešlápnul čáru tak si jde sednout. Nebyl to právě on kdo jednou zasáhnul do hry? A rozhodčí nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska měla Sparta v základu jen Čechy, ještě dva roky zpátky tam byli 2

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Xenofob a rasista Kotal

Reagovat
ACSeRw!n

z extremu do extremu.. oboje spatne

Reagovat
Berbatov9

Krejčí ml za me super na stoperu, Dočkymu proste chybí nejakej ten faktor X, kterym opanovali jak Marek Matějovskej tak i Kanga a jednou az mu prestanou zrat vsichni tu otocku s balonem na miste tak zapadne tezce do prumeru... Pochvalil bych Čeldu tam je to proste bez chyb, hraje na co ma a pozicne top, ovsem dnes na oko asi i vypadal dobre Hanousek hlavne dopredu, ale proste prijde mi jako pest na oko je to proste hroznej nekop a dnes mel stesti kolikrat ze je Ladra jeste vetsi vemeno... nevim co si myslet o Travnikovi, krom te golove prihravky jsem skoro nevedel ze je na hristi a stejne neviditelnej mi prisel Laco Krejci... Hložan kazdym zapasem lepsi a lepsi, prava leva je mu to uplne jedno, skoda ze to neslo aspon jednou k tyci protpze ty jeho jedovky s tim jednim poskocenim to je taky radost.... jeste jsem se teda divil ze Schranz snad nad Plechatym respektive velkove snad nevyhral jedinou hlavu .... kazdopadne tri body jsou doma a ted se vsichni urcite tesime na Plukovnikovo tiskovku a proc byl o polocase na vyhru jeho tymu kurz 170

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Alex Král si dnes připsal svou druhou asistenci v dresu Spartaku Moskva, když parádním způsobem přihrál na vyrovnávající branku Poncemu v závěru utkání proti Zenitu Petrohrad. (šlágr kola - souboj prvních dvou týmů tabulky)

Králova asistence v čase 1:50:20

https://www.youtube.com/watch?v=8uIzhlRe9VI

Jinak zatím odehrál v právě probíhající sezóně ruské ligy plný počet minut a podává povětšinou velmi solidní výkony. (jen tak pro info)

Reagovat
KingMaster13

Dobře on, Premier league čeká

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, ale nejdřív by se mohl ukázat se Spartakem v Evropě, to by mohlo být výhodné pro všechny strany.

Reagovat
Losinho

snad

Reagovat
smazaný uživatel

bez čísel si ho asi nevšimnou

Reagovat
srandamač

Ty jsi blázen, podle čísel se skautuje jen v česku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

ty zapasy tam davaji zive nebo az pak ze zaznamu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě minulý podzim to tam běželo živě normálně, teď živě za poplatek, zdarma pouze ze záznamu po skončení utkání.

Reagovat
Losinho

Plnej stadion

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elliasson

Jó, ta atmosféra v Rusku je teď výborná.

Reagovat
John Obi Mikel

WHU čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje super a vsechno, gol nejakej dal? Druha asistence celkem malo, ale asi spis zaklada z hloubky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z té trojice středních záložníků plní roli toho nejdefenzivnějšího, do zakončení se moc nedostává, spíš vyváží míče a diriguje hru na útočné polovině, je aktivní v té předfinální fázi, ale hlavně pracuje směrem dozadu. Každopádně díky vynikajícímu fyzickému fondu je ho prakticky celý zápas plné hřiště, jenom pokrývá tu "černou" práci, která je potřeba udělat. Záleží ale na typu soupeře a na tom, kdo vedle něj v záloze nastoupí, popřípadě kdo potom nastoupí na pozicích křídelních obránců, i když to je v poslední době celkem stabilní.

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. Od gólů ve Spartaku jsou jiní záložníci (Zobnin, Sobolev). Byť je pravda, že občas měl krásnou šanci, kterou prostě neproměnil, to je fakt. Ale Saša jde nahoru.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Když si dáš v tom čase pauzu, pod videem klikneš na "sdílet", zatrhneš "sdílet v čase", tak ti to hodí odkaz přímo na čas, který chceš ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

klobouček, dobře on

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně neproduktivní. Ve Spartaku ještě snad nedal ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

Od něj se na hřišti ale úplně nečeká nějaká produktivita. Ve Spartaku má víc defenzivních úkolů než v národním týmu, kde vedle něj většinou nastupuje Souček.

Reagovat
Nx

Nadhera,uz se tesim az ho uvidime v PL

Reagovat
Elliasson

Jó, krásný zápas. Malcom se vrací za Zenit do formy - pro Ligu Mistrů určitě dobře. A u Vás mě překvapuje, jak se chytl Ponce. On těch akcí měl více a možná MOŽNÁÁÁ se mohla pískat i penalta na něj?

Jinak, jaký máš názor na Larssona? Strašně moc o něm přemýšlím. A taky jste měli v sestavě mladíka z Ruska, který měl taky pár světlých záblesků.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom byl fajn, v LM se bude hráč jeho kvalit určitě hodit, tam budu Zenitu na rozdíl od ligy i přát. Ponce je super, je to dříč, bojovník, asi můj nejoblíbenější útočník ve Spartaku, v poslední době mu to tam i padá, celkově je teď v útoku dobrá konkurence, což si pochvaluje i trenér, jenom ten Kokorin, no...

Larsson je určitě rozdílový hráč, má velké zrychlení, driblink i střelu, z útočníků mu asi nejvíc prospěl ten Tedescův příchod a změna systemu na 3412, ale na rozdíl od Ponceho a Soboleva mi u něj možná trochu chybí větší touha se obětovat pro tým, někdy to zbytečně bere na sebe, navíc je u něj jasné, že Spartak bere jenom jako přestupní stanici, takže nevím... pokud je Ponce nejoblíbenější útočník, tak Larsson nejmíň oblíbený, ale celkově jsem se složením útoku nadmíru spokojený a Larssonovi kvality určitě neberu.

Tím mladíkem myslíš Urunova nebo Maslova? U Maslova mě vytáčí ten jeho dřevorubecký styl bránění a s tím spojený sběr karet, ale to snad přijde se zkušenostmi. Každopádně Maslov na mě působí nadějněji než Gaponov nebo Rasskazov, tak snad to potvrdí...z Urunova příchodu jsem byl hodně rozpačitý, nevěděl jsem, kam se s ním úplně počítá, musel dohánět tréninkové manko, potom mu místo uvolnil Til a dostal nějaké šance v sestavě, ale zatím na něj nějaký vyhraněný názor nemám, talentovaný určitě je, ale v základu bych preferoval Umjarova, popřípadě Bakajeva nebo Glušenkova. (I když u něj to pod Tedescem nevidím úplně růžově.)

Reagovat
Elliasson

Ptal jsem se na Larssona, protože těch gólů nemá moc a teď ani proti Zenitu moc nepřesvědčil. Co jsem koukal, tak jeho chyba zařídila gól Erochina.

A myslím Urunova. Fakt se mu to povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

ty šance co měl Jablonec by Lille proměnilo, Sparta na toto dojede, už v Brně se vykašlalo na 2.půli, jen ten snadnej los je vyhoupl do čela

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

bohužel máš pravdu, pokud se nevzpamatujou, tak ve skupině skončí poslední s pár bodama

Reagovat
kilobyte

Zatím jsme hráli třeba se 4., 5. A 7. Ale máme štěstí, že ostatní týmy měli těžší los a proto si můžeme užívat první místo.

Většinou má každý tým v poháru a v lize jiné nasazení.

Reagovat
Liquid

musím vás ale pochválit i jako fanoušky, dřív za Chovance, Hřebíka i třeba ještě nedávno za Ščasného jste byli nekritický a velkohubý a ikdyž jste to někde třeba taky ukopali na 2:1 apod a teď když vedete někde po 4 letech tak to vidíte střízlivě a zrovna tak Kotal, dnes to hodnocení bylo super, on byl daleko nasranější než ten Rada, který prohrál, když porovnám Jílka a Kotala, tak na 1.pohled je rozdíl v tom, když někdo udělá chybu tak, že ho hned nezatratí jak Jílek, kdy hned pak další zápas hráče posadil nebo ho dokonce nedal ani na lávku, pak pomohlo co jsem tu psal a byl za to vysmíván, že už v kádru není Kanga, troufnu si říct, že v kádru máte už jen 4 slabý hráče, který byste měli prodat, Trávník, Plavšič, Hanousek a Kozák - zde se mi asi taky bude hodně lidí smát, že považuju za slabinu nejlepšího střelce posledního ročníku, ale on to není typ žolíka, Juliš je lepší a na Kozákovi se to prostě podepíše až plně ucítí, že je dvojka, on toho vlastně spálil šíleně už loni kdy byl jednička, Pulkrabovi bych dal šanci spíš, otázka je pak ještě jak ten Plechatý, Lischka, první je aspoň mladej, v Lischkovi cítím tedy také slabinu, beru to z perspektivy soubojů s celky z hora a Evropy, samozřejmě na týmy ze spodku tabulky jako je Ostrava, Brno i ti Lischkové, Hanouskové můžou stačit

Reagovat
kilobyte

Trávník včera ukázal, že na to prostě nemá. Většina jeho centrů končila u gólmana a celkově je takový pomalý a nevýrazný. Plavšič chytá formu v béčku a asi tam zůstane, ten neustojí ani tvrdší pohled. Hanousek není nic extra, ale jako náhradník by se hodil. Takže by mělo stačit koupit kvalitního beka. Kozák bude dostávat čím dál míň šancí. Už teď je až 3. volba a brzo bude přede ním asi i Minčev. Navíc se moc nehodí do systému. Ani bych se nedivil kdyby to byl jeho poslední rok u nás.

Je docela vtipné, že dva nejlepší střelci loňské sezóny nejsou ve svých klubech jasné jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozakovi po sezoně končí smlouva, která nebude prodloužena

Reagovat
Liquid

Tak tím spíš ho prodat v zimě ještě, to že vyhrál tabulku střelců je slušnej marketingovej klam, na který by se mohl nějakej Turek chytit ne ?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pablos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
OTASi

Král dneska kráně udělal 3 hráče zenitu a přihrál na vyrovnávací gól

Reagovat
OTASi

kurva kdybych si přečet komenty

Reagovat
mickey mouse

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hložek dnes dost slušný výkon. Pokud naváže na výkony z české ligy i v Evropské lize, tak by už možná mohl být čas pro zahraniční angažmá. Líbí se mi, že se nebojí riskovat, zkouší driblink a chodí 1v1 i za cenu občasné ztráty míče. (Vždycky ale následuje pokus o nápravu a opětovný zisk míče, což je taky super...)

Reagovat
djiros

*což by měla být povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale ne u všech to vidíš. Tohle bude ale určitě i zásluha trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba říct, že když přišel Kozák tak najednou Hložek zmizel. A je škoda, že odešel Tetteh ten by se k Hložkovi na hrot hodil podle mě víc jako alternativa. Kozák je pomalý a navíc neudrží už ani balon... proto se to na nás tak valilo.

Reagovat
r.mrazik

pristi leto asi pomaze...jde vic a vic nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Povinost splněna, ale ten výkon po příchodu Kozáka byl opravdu trestuhodný.

Je sice super mít po 6 kolech 18 bodů, ale teprve teď po repre pauze se ukáže opravdová síla týmu. Já osobně mám pořád dost velké obavy z té obrany a dost často nechápu střídání Kotala ( dnes nás to mohlo stát zápas). Každopádně je fajn, že do Plzně se pojede s čistou hlavou, zatímco Gulovi půjde pravděpodobně o krk, takže máme po hodně dlouhé době reálnou šanci tam i vyhrát. Škoda jen, že takový zápas bude bez diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

*povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dodám, že Hečovi prostě na chuť nikdy asi nepřijdu. Ono je sice hezký, že na konci měl 2 dobré zákroky, ale kolik on dokáže zbytečně vyrazit míčů, to je hrůza. Navíc mi přijde extrémně pomalej při jakémkoliv výběhu.

Stojím si za názorem, že Nita je lepší.

Reagovat
Berbatov9

Ja taky patrim k zastancum Nity, ktereho tu vzivam do nebes v komentarich snad kazde kolo, kazdopadne dnes jsem paradoxne ja Hečovi na chut prichazet zacal... dneska byl kde mel byt, nohama to spatny vubec nebylo a hlavne tam pridal i neco navic(jak skocil do te prihravky toho Martince, kdyz tam vymachal Plechatyho... verim ze hodne golmanu by nereagovalo a nechali si dat z te zadni tyce doklepnout balon do prazdne, za me byl Heča tak jak ho rád nemám naprosto parádní

Reagovat
smazaný uživatel

já si zas myslím, že by měl šanci dostat Holec... Nita měl kiks za kiksem proto byl posazen. Heča je dobrý golman, ale v Evropě bude hořet jak papír dejte na mě. Měli jsme si rozehrát Holce to je velmi talentovaný golman. Co už...

Reagovat
Berbatov9

Sorry ale Niţa byl nejlepší golman ligy, jak pocitově, tak snad i podle nejakych tech statistik a toho indexu tech wonder zakroku a ty tu z nej delas Kariuse...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Radin

SFC strašně důležitá výhra

Reagovat
Kepy_FCB

Ale že to tomu Brnu na té 18.sluší, že?

Reagovat
Greny

Po 30.kole se otočí tabulka a jdeme do LM

Reagovat
Kepy_FCB

legrační ale jak zbrojováci fans hrají překvapené a naštvané...

Reagovat
Greny

Tak je tam mnoho věcí co nám nehráli do not... Kupa zranění, covid, Machálek chtěl posily

Ale Bartoněk proste žádnou korunu nedal a tam je problém

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hoď to na majitele. Ubožáku

Reagovat
Liquid

tady má ale naprostou pravdu, Bartoněk měl kmitat v červenci ne-li dřív, fakt přivést takto pozdě Gajiče, který ještě navíc působil v týmech co hráli spodek ligy, to je výsměch, prostě si naivně myslel, že to co stačilo na 2.místo 2.ligy bude náhodou stačit někde na 10-15.místo 1.ligy, ale Brňáci i ostatní fans na začátku ligy Brno kupodivu neodepisovali.

Dresy mají polepený víc jak kdejakou výlohu v obchodu, ale sponzoři nic nepřisypávají jo ? To se mi nechce věřit ve 2.nejlidnatějším městě ČR.

Reagovat
Liquid

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mě přijde, že oni nehrajou celkově zle, ale prostě to někdo z nich vždycky v kritické chvíli pose*e... Ten Šustr včera to byl fakt pro*er...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : Černý včera další gól ... Vypadá to že jde nahoru konečně snad vydrží zdravej

Reagovat
Salfovic

Zato Sadílek zase leští lavičku ostošest.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si nečekal,že bude hrát základ v PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nastoupil v 9. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

*91.

Reagovat
Pablos

a viděli jste někdo ten gól ? Teď na to koukám a jako, to je úroveň FNL tvl ta obrana a brankář

Reagovat
Pablos
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gelu28

Včera bylo krásně vidět že stoper Jablonce Martinec vůbec nemá konstrukci hry dopředu...navíc druhý gól byl hlavně jeho....

Reagovat
Alan_Shearer

Je nekde diskuze k volbam?

Reagovat
Kepy_FCB

co bys o tom chtěl diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ony byly volby?

Reagovat
Pablos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Vyhrál Mažňák.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Jsi z Libereckýho kraje?

Reagovat
lampas

Já jo.

Reagovat
fabec1222

A co jsi volil? já ProKrajinu, a ty totálně vyhořeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenujes se Jirka?

Reagovat
Rothbard

Rambo

Reagovat
Blasphemer

Na tři body to fakt dnes fakt nebylo. Sice nehráli takovou mrdku jako ve čtvrtek, ale to už by bylo úplně skandální, kdyby to nebylo aspoň o něco lepší.

Jinak Kobra se mi vůbec nelíbí, ze čtyř zápasů sice tři góly (jeden z penalty), ale v mezihře je úplně zoufalý. A dnes mohl rozhodnout a zahodil to.

Reagovat
Manik...

Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
diskoschlampe

Na český poměry docela i vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Rambušic

Reagovat
BaggioRoberto

Penaltušic?

Reagovat
Mirek na tenisu

Šmatlašic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nebyl volit je kolaborant

Reagovat
smazaný uživatel

smrt plzni, ubozacni korupcni

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.facebook.com/futbalovetop/posts/3734794153206473

West Ham si ze Slavie udělá svůj Liberec

Reagovat
bobis21

Bez ohledu na výsledek jsem s výkonem spokojen. Byla tam bojovnost a konečně i fotbalovost a kombinace ve vyšším tempu. Nemám co vytknout, škoda jen že ty střely létaly všude okolo brány, gól by tomu slušel

Slavia si evidentně chtěla spravit chuť po zklamání v dánsku, tak šli tomu štěstíčku naproti, víc k tomu rozhodujícímu gólu asi netřeba říkat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Z nás mám dnes dobrý pocit. Jen tak dále. A zajímavý je i kontrast středečních pozápasových vyjádření s dnešními Každopádně tolik emocí (hrdost, nasranost, znechucení, pohrdání, lítost, agresivita, pobavení) jsem už dlouho neměl. Naposledy snad doma proti Číně 2020 (2:2), předtím proti Plzni v lize 2018 (0:1). Ještě, že je dopředu znám soupeř a dá se na to z malé části psychicky připravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo - takový výhry Slavie mě fakt nebaví...

Reagovat
Pesojen

abyste za takovy brzo nebyli radi

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych teda nebyl. To je mi milejší prohrát, nakonec prohry s Barcou nebo Chelsea byly úžasný zápasy. Dneska to bylo takový upachtěný a hlavně ta penalta... No radši mlčím...

Reagovat
Pesojen

ale to jste měli docela jinej kádr

žalostná náhrada odchozích klíčových hráčů se začíná naplno projevovat.. no jsem na to zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný - ale primárně jde o tu pentli, ta byla hrozně necitlivě písknutá... Prostě to byl zápas na plichtu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho - vy máte na začátku ligy dvoubodovej náskok s pohodovým losem, do EL jste vlezli jenom díky přímýmu postupu, ale ty máš drzost se mi smát kvůli tomu, že mi vadí, že sudí podrazil Baník? Máš vůbec aspoň kousek soudnosti?

Reagovat
ACSeRw!n

nebavi te vyhra tveho tymu.. smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné to je. Takováhle výhra mi fakt radost neudělá. Já vím, že fotbal se hraje na góly, že mičuda je kulatá a že hráči někdy míní a sudí mění, ale včera toho bylo až moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou k smíchu.

Reagovat
Losinho

Super, vydřená a důležitá výhra po tý LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Výborný výkon Do toho ten Iniesta a bude to dobrý

Reagovat
ratusek

k čemu Iniesta, který bude sice připravoat šance, ale ti naši dřeváci netrefí ani prázdnou bránu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc by z těch šancí dal hattrick

Reagovat
ratusek

jenže ten věčně nehraje

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt...

Reagovat
AjaxFans

Co je s hajzlikem z lesa?Zas nějaký extra kanonýr to není

Reagovat
HorajzmAmmann

čísla na ty odehraný minuty má celkem slušný. na naší ligu.

Reagovat
Kepy_FCB

Výkon parádní ale k čemu když koncovka naprosto tragická

K režimnímu čínskému hnusu se nebudu vyjadřovat

Teď zase budu číst jak to už bude dobrý a půjdem nahoru a za týden v Příbrami se budou opakovat Teplice..

Reagovat
Kepy_FCB

Výkon parádní ale k čemu když koncovka naprosto tragická

K režimnímu čínskému hnusu se nebudu vyjadřovat

Teď zase budu číst jak to už bude dobrý a půjdem nahoru a za týden v Příbrami se budou opakovat Teplice..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia je v totanim hracskym a hernim rozkladu

S takovou nemusi o postup v EL ani uvazovat.

Reagovat
goodbay

Doufám, že po dnešku si slávistí budou též stěžovat na rozhodčího, jako po zápase v Dánsku. Takový Kolář např?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem začal. Máš tam ještě nějaký pindy, na který bude mít smysl odpovědět, nebo to budou tak pitomý pindy, že nebudou stát za řeč?

Reagovat
ratusek

Bude Kolář zase protestovat? mrkdy jedny, doufám, že v Evropě je budou řezat zápas co zápas

naši zoufalost v zakončení nekomentuji, nasranej jsem dost

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádný zářez neviděl. To, že neodpísknou roh, nerozhodlo zápas. Chyba to ovšem byla. Naši jsou lopaty a měli by se stydět za to zakončení. Jinak to byl solidní výkon, nicméně na dvorku u Starky po repre pauze očekávám opět holomajznu

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel v tomhle případě rozhodlo...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
BaggioRoberto

To rozhodlo zápas. Slavie tam nic jinýho neměla. Nemuseli se tam hádat s rozhodčím v 6ti lidech, ale viděl jsem milionkrát, že rozhodčí tam byl v diskusi s hráči a za jeho zády někdo rozehrál a on to vrátil. Tohle nemá se sportem nic společného.

Reagovat
veikko

V té diskusi byli dva, problém byl v tom, že vzadu to zůstalo 1 na 1 a Fleišman sebou fláknul o zem. Prostě chyba sudího + oobrovská smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pár vteřin vždycky může rozhodnout, rozhodí tě to, vidíš jasný roh, tak zvolníš, místo toho abys počítal s odkopem a mazal zpět, abys zajistil tu situaci 1 na 1, tak dáš hlavě volno a jdeš se chystat na roh. Slavia to v té chvíli udělala chytře, my jsme bohužel věřili tomu co vidíme a ne tomu, co udělá rozhodčí. Pokud by z toho nebyla "penalta" a gól, tak se to tolik řešit nebude. Nemám chuť to znovu zkoumat, nechci to už nikdy vidět, chci mít fotbal dále rád, ale tohle OK nebylo - rozhodčí nebyli OK. A na příští sezonu jsou schopni jim zase změnit pravidla, pak už se v tom ani prase nevyzná a diváci u TV budou chrochtat podle toho, co řeknou vyjebanci z O2 (já už jsem je vypnul), nebo se spokojí s uznáním, že Karvinou proti MB poškodili rozhodčí, ale body jim to nevrátí, rozhodčí si pískají vesele dále, není na ně žádný tlak kvůli chybám, jsou to jen písmenka.

Reagovat
veikko

Je to tak. Hlavně mě vždycky zaráží výběr rozhodčí zejména na Plzeň. Pokaždé to píská jeden z největších retardů, co jsou k dispozici, ať už je to Ardeleánu, Julínek, Rejžek nebo Orel. O smyslu VAR se vůbec nemusíme bavit, protože mi přijde, že se to zvrhlo jen v to, pomoct favoritovi v nouzi (ať už je to kterýkoliv), případně poškodit Teplice (ty jsou fakt neskutečně řezány, viz teď Opava a ta penalta). Ale tak dokud bude v českém fotbale Berbr, nemůžeme očekávat zcela čistou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši lopaty možná jsou, ale co s tím má co společného Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
Zephyr

Baník měl Slavii v první půli na lopatě, ale jsou bohužel strašně impotentní v útoku Ostraváci hráli dobře, ale byli hrozně přemotivovaní... Celý zápas se hádali o každý aut, a pak se jim to vymstilo při gólu. Chápu, měl to být roh, ale místo hádání a rozhazování rukama se měli radši koukat na hru. Je to na hovno, ale dalo se tomu předejít

Aspoň to ale mělo náboj, ale byla sranda to sledovat

Reagovat
kilobyte

Stejná situace jako Slavia s Kyjevem.

Reagovat
kilobyte

Ale my nemůžeme udělat titul, protože nejsme tak dominantní. A navíc tolik bodů máme jenom díky lehkému losu.

Reagovat
stas87

Ved ho ani neurobite, tak co tu vystrajas komedie?

Reagovat
Stannis Baratheon

3 rohy - penalta.

Reagovat
Han střelil první

No, kdyby nebyli nemehla a proměnili šance, tak nemusíme plakat nad nesmyslným rozhodnutím rozhodčího. Co se dá dělat? Tohle byl výkon, od kterého se dá odrazit.

Reagovat
taws

to nasere prohrát s takovýma mrdkama takovouhle penaltou...gól bysme stejně nedali, ale aspoň bod by byl dobrej..a aspoň by navýšila Sparta náskok na prvním místě.

Reagovat
AjaxFans

Chachar přeje Spartě?

Reagovat
taws

samozřejmě, já to prezentuji už dlouho, že ten titul přeji radši Spartě než před pár lety Plzni a než v současnosti čínským zmetkům

Reagovat
AjaxFans

Já Plzni fakt neé,jediný tým, který může Slavii urvat titul je bohužel Sparta

Reagovat
taws

já myslím, že Spartě se dá přát nejvíc z tý trojky. Pod kotalem působí sympaticky, dávají šanci mladým a postupně se zbavili všech bezmozků od řepky až po haška

Reagovat
bobis21

Ve srovnání s kombinací Číny a Tvrdíka? Radši titul do Opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si má vybrat mezi čínou, Spartou a Plzní, tak v momentální situaci (nemyslím po dnešním zápase, ale posledních pár sezon) ano.

Reagovat
HorajzmAmmann

Největší průser Baníku ale vidím v tom, že v Příbrami zase zahrajeme sračku a ne tenhle výkon (snad se pletu)

Trpišovský za hodnocení

Reagovat
AjaxFans

Co říkal Trpis?

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej ho s Gulou

Reagovat
iHawX

Kdy končí přestupy? Stihneme ještě do tý boy prodat Stancia? Platit takový prachy hráči, kterej není celej zápas vidět, aby si pak stoupl ke každýmu přímáku a poslal ho někam do pryč, to snad nemáme zapotřebí.

Reagovat
ratusek

ty jo, nedávno sem tady četl, že to je nej hráč ligy a má hodnotu 15mega Eček nebo co to tady ta vaše letka psala, když sem si Stanciua dovolil kritizovat za to, že jeho výkony neodpovídají ceně

Reagovat
noustres

Bohužel nejde na člověka pohlížet jako na stroj. Nebo vlastně jde, ale očekávání jsou pak ztraceny jako pára nad hrncem.

Reagovat
Mass

Vždyť byl nejlepší asistent minulýho ročníku ligy.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo je ten týpek co má posílit SKS?

Reagovat
iHawX

Moyes...prej ještě koupí Tecla, Olayinku a Stancia

Reagovat
mistr129

No po dvaceti minutách už jsem čekal že jestli vyhrajeme tak po nějaké haluzi, ale tohle jsem teda nečekal

Baníku mi je i docela líto, první půlku hráli dobrý fotbal a byli lepší, naštěstí pak přešli zase k loktované a okopávané, takže vítězství asi i zasloužené.

Ten gol... stěžovat si na otočený roh je blbost, takové situace se stávají v každém zápase a aby var řešil takovýhle věci, to už by se vůbec nehrálo.

Teclův faul podle mě byl, i když na to ještě kouknu. Každopádně vzhledem k pustenemu zákroku na začátku na Borila od Filla (který za tři žluté zákroky dostal kartu jen jednu) to nebylo nic.

No a Laštůvka tak jak ho známe ze Slavie, faul úplně nesmyslnej, jelikož si to Tecl ukopl až někam k praporku. Nemluvě o tom, že kdyby to byl gol rovnou, tak by se VAR vrátil k tomu předchozímu Teclovu faulu.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

jako sorry, ale tady teda nesouhlasím.

Pokud ti jde celý tým do ofenzivy kopnout roh (podle mýho stopeři ani neví, že rozhodčí odpískal odkop) a zůstane tam sám Fleišman... Tohle v duchu fotbalu nemělo platit. Prostě nemělo.

Reagovat
mistr129

Platit to samozřejmě nemělo, jen nechci aby takové věci obecně řešil VAR (stejně jako u toho Filla aby se řešila každá potenciální žlutá), něco taky musí zůstat na těch rozhodčích aby ta hra byla plynulá. Taky by mohla nastat situace, že by byl faul na Tecla mimo vápno, z přímáku roh a z toho gól, pak by se muselo vracet prakticky o tři přerušení zpátky zkoumat jestli nebylo porušení pravidel.

A ačkoliv to samozřejmě měl být roh, tak je blbost toho týmu, že se řídí Fillem a ne pomezním, který ukazoval myslím od začátku na odkop.

Reagovat
HorajzmAmmann

no možná řeším i to, že toho rohu si musí všimnou každý, kdo není úplný kokot a trošku na tu hru kouká. Dneska může pískat ligu i úplný retard evidentně.

Fillo tam asi nastavil zadek aby si ten roh uhlídal jako Jarda Jágr proč, že jo?

Reagovat
mistr129

S tím vším souhlasím a je jasné, že při stoprocentně správných verdiktech sudího by k tomu gólu nedošlo. Ale neříkal bych tomu, že otočení situace na druhé straně hřiště a darování odkopu od brány pro Slavii přímo zapříčinilo gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

jasně chápu... sohlasím s tebou. Jenom jsem trošku v emocích a raději budu nadávat na VAR a rozhodnčí než na ty naše kopyta co nedají tutovku

Reagovat
mistr129

jasný no, taky jsem už od středy trochu zmírnil své rozhořčení a i když to opakování penalty jde úplně proti fotbalu, tak jako větší viníky než rozhodčích taky shledávám hráče

Reagovat
bobis21

Tak u toho otočného rohu jde o to, že jste dali gól z protiútoku, který vám rozhodčí daroval. A že si to jde pak kopnout přímo ten hráč kvůli kterému měl být roh je prostě ukázka morální žumpy. V kontrastu s tím co předváděli po zápase v Dánsku je to prostě nechutné.

Reagovat
BaggioRoberto

Prej zasloužená výhra. Pak budete zase v Evropě plakat, ale dobře vám tak, když jste úplně stejní. Pokrytci.

Reagovat
mistr129

Zasloužená v tom ohledu, že jsme se oba poločasy snažili hrát fotbal, ačkoliv to bylo na zblití. Na gólovky jste vyhráli bych řekl

Reagovat
Han střelil první

Takže tím, že pískl penaltu,se vymazal Teclův případný faul a vůbec se nezkoumal, jo? Co to je za blbost? Naopak stěžovat si na otočený roh blbost není. Samozřejmě, naši zaspali, ale ten otočený roh v podstatě ovlivnil celý zápas, takže je jasné, že se k němu budou lidé vracet.

Reagovat
veikko

Jaká loktovaná? Jasně, bylo to vyhrocené, ale v podstatě jediná šance Slavie za celý zápas byla po jasném faulu Musy po rohu, kdy hlavičkoval do tyčky, zatímco Baník měl ve druhém poločase několik hodně dobrých příležitostí (střela Kuzmanoviče, tutovka Svozila, střela Pokorného)... Tady nejde jinak než souhlasit s Kozlem, že prohrál lepší tým.

Reagovat
Mass

23 faulů Baníku je docela dost, ne?

Reagovat
veikko

Jo, ale na šance tak 7:2

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

A ve studiu zas plácají blbosti, protože neznají pravidla. Ale hlavně že dělají machry a snaží se to vysvětlovat.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
kilobyte

Jinak Tecl nejdřív šlápnul Laštůvkovi na nohu a až potom přes něj spadl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale stejně jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na střední byl spolužák, Dežo se mu říkalo, tomu jednou spadnul druhý na sevřenou pěst. Třikrát, hajzl jeden, jednou ho trefil okem

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že jsi byl na střední.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kepy_FCB

Dežo na střední

Reagovat
smazaný uživatel

Lešení...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bosko

Pro frustraci a nastvani Baniku mam po ty penalte jisty pochopeni.

Kazdopadne Banik je tym bez kvality, kterej umi hrat jen kdyz se vyhecuje proti nenavidenymi souperi. Jestli neco soucasnymu Baniku jde, tak nenavidet. Z toho sice v nekterych zapasech prameni vysoky nasazeni, ale taky prasacky zakroky, zamindrakovanost a upozadeni snahy o kvalitu na ukor emoci. Tohle je neskutecna malost, kvuli ktery Banik nema na to, aby byl vic nez prumernej.

Pro nas je ostuda, ze nas nekdo prehraje jen kvuli vyssimu nasazeni. Pokux nas nekdo prehraje kvalitou, tak prosim. Ale kdyz nas nekdo prehraje nasazenim a chuti vyhrat, tak jsem na ty nase borce akorat nasranej

Reagovat
lichna.

Napsat tohle po zápase, kde jsme vás v prvním poločase přehrávali i kombinacne a kde od vás taky bylo několik drsných zákroku. To je takové slávistické...

Reagovat
smazaný uživatel

To není slávistický, to je prostě naprosto debilní.

Reagovat
Bosko

To vsechno prameni z ty vyhecovanosti. Rozhodne jste nas tam nejak kombinacne nemichali, akorat jste meli lepsi pohyb a diky tomu jste se dostavali do sanci. O kvalite u vas nemuze byt ani rec.

Reagovat
lichna.

Za to vy jste ji předvedli dostatečně.

Reagovat
Bosko

Tak ja nas vykon nechvali, podivej se nahoru...Bylo to mizerny, nedalo se na to koukat, ale se slovem dostatecne souhlasim - na Banik to stacilo. Na lepsi tymy ze stredu tabulky to sampzremme stacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo hrozný. Baník měl brát 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě plichta, ale hrozný to bylo...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Paprika

Snad co nejdrive ta cinska komedie skonci a vrati se tam kam patri... ze Slavie se stala strasna zumpa ( Boril, Stanciu, dneska i ten Kolar klesl na dno...) o fans radeji ani nemluvit

Reagovat
bobis21

Stanciu se i na jaře v obou zápasech choval jako zmrd. U toho je mi normálně líto že ho nikdo nepřejel pořádně. Nemám rád bitky v NHL, ale kvůli přesně takovým zmrdům je dobře že existují a jde jim to chování vrátit.

Reagovat
veikko

No, tak takhle to bohužel ani v hokeji nechodí, že by přes hubu dostal ten provokatér. Teda většinou, jsou výjimky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář nezmiňuje prasorozhodciho? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Snad vás zaříznou zase v pohárech a bude plnej Botič

Reagovat
noustres

Prostě Ostrava měla dát více gólů, je impotentní směrem dopředu.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný prasorozhodčí tam dnes nebyl, jen spoluhráči a soupeři.

Reagovat
Mada

Reagovat
meno

Oba týmy -3 body, antifotbal

Reagovat
Wyrda

Škoda no. Hrát takhle vždycky tak hrajeme v top5 s naprostým klidem. Že rozhodl otočený roh svědčí akorát o tom jak se Slavia musí propadnout aby porazila průměrný Baník a u Baníku zase o tom že dokud nebudeme dávat loženky tak proti kvalitním týmum ty body neuhrajeme ani letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

No fuj, to byl fotbal. Ještěže Baník je naprosto zoufalej v zakončení. Mohli dát 4 góly a nemusel se řešit jeden otočenej roh. Takhle mi je jich i trošku líto. Na druhou stranu dobře jim tak, umí akorát prasit a hádat se.

Reagovat
noustres

Vždycky je to o tlačence. Kdo víc lízá zadek, ten vyhraje. Netvořme si naivní ideály o poctivé hře nebo předvedeném výkonu. Pokud lížeš v čechách budeš borec, ale lízat evropu to už se musíš jazykem pěkně ohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Lízání prdele je jeden ze sedmy divů světa

Reagovat
noustres

A to tě ještě může překvapit samotná náplň. Zkrátka máš Vabank.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnědá je dobrá

Reagovat
noustres

Ovčí babička při pletení dlouhé punčochy vypráví různé ovčí pohádky.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka, Juliš, Černý a Pešek okamžitě do reprezentace. Bohužel Šilhavý je submisivní otrok a tak skončí český fotbal hodně špatně!!!!

Reagovat
Mr.Mike

O kom Slavie jedna na pravyho beka nevi nekdo?

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
HorajzmAmmann

jo takhle to Trpiš myslel a já projížděl soupisky všech týmů kdo hrál nedávno naší ligu

Reagovat
Mr.Mike

Ja taky myslel ze nekdo z nasi ligy prave sem premejslel o koho by mohlo jit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá zle..

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam teď hraje v Liberci?

Reagovat
Mr.Mike

Koscelnik.. To je fakt ze po nem by mohli jit

Reagovat
HorajzmAmmann

no už jsem se trošku uklidnil Takže bez emocí. Roh by stejně nic nevyřešil. I 0:0 a bod by bylo v naší situaci málo.

+ nasazení

+ počet vypracovaných šancí

+ Tijany to na soc. sítích celkem schytává, ale herně (hlavně def. čiností a napadáním) se mi celkem líbil. Občas i dokázal podržet balon. Bude lepší než Smola

+ výkon Svozila, Jánoše, Tetoura i krajních obránců.

- neproměňování šancí

- zbytečně vyhecovaný konec zápasu místo toho aby Baník tlačil tak se hádá.

- dostaneme gol z každýho hovna (když pominu roh tak Fleišman tam taky debilně podklouznul)

Reagovat
bobis21

Neschopnost proměnit šance byl samozřejmě největší problém. Do 15. minuty jsme mohli mít 3 góly. Slavia na tom byla stejně, takže to měla být remíza. Nebyla...

Kde to Tijani schytává? To jsem naštěstí neviděl. Dnes se mi líbil a ukázalo se že ta jeho hra nohami není až tak špatná jak se tady říká.

Reagovat
HorajzmAmmann

Líbil se mi dost. Na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to dobře rozepsané , kdybychom dali dva góly v prvních deseti minutách , tak není co řešit , ale jednu věc těm čínským kurwam musím uznat , tu naší žumpu mají dobře ošefovánou společně se spartičkou a stbkáma , si myslím že existuje dohoda , že jim třem se bude pomáhat, ať to mají snažší a šetří síly do Evropy a mezi sebou si to rozdají na ferovku , jinak obrovský příslib Tijani , ten chlap musí hrát pokaždé 90min , z něho fakt něco bude , hlavně nikoho nekupovat , nepanikařit , zápasů je ještě pokokot

Reagovat
PlackaSKS

jo, já tipoval, že dneska ztratíme. tři body jsou po tom předkole super. u vás souhlasim se všim ( a nechápu co by měl tijany schytávat, hrál dobře). jenom bych čekal, že proti příbrami už to znova nepředvedete. jak jsem psal na supertajnym chatu, kam bys měl zajít, protože jsem se ti vysmíval za tvůj výkon ve fantě, zápas s náma hrajete vždy výrazně líp, takže se podle něj nedá soudit.

Reagovat
HorajzmAmmann

loni ve fantě bojuju o top10 do posledního kola a letos jsem hrozná lopata

btw - https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-6-kola-478452/?forum=1#post12067571

Reagovat
PlackaSKS

jo, já tady už všechno nečetl. po jakymkoli spornym/chybnym rozhodnutí je to strašnej shitstorm... ve fantě mam po těch pár kolech víc bodů než za celej lonskej podzim, takže si to užívám a na discordu jsem tě tak pětkrát jmenoval, abych se ti vysmál.. protože ses na to vysral, musel sem si dojít sem

Reagovat
HorajzmAmmann

tak já si počkám na dovetu a odpovím ti. Nebo až se tam dostanu. Já mám discord na tabletu, který zapínám jednou za čas... zítra mám volno tak se tam kouknu

Reagovat
PlackaSKS

dopředu řikám, že odveta už radši nikoho nezajímá!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

jako víš co... kdo mohl vědět, že to Bolka a Slovácko takhle poserou ještě se rozhoduju mezi Julišem a Hložkem a kvůli zranění Hložka minula se rozhodnu pro Juliše.

No a že někdo trefí Surzyna to bych

Reagovat
PlackaSKS

já ani netušil, že nějakej surzyn existuje. ještě jsme o tom na discordu psali dokonce mi snad půlka sestavy nehrála a dal to vlastně jen hložek s pardubickym polákem k tomu kontumace proti jablonečákům a najednou jsem se skoro zachránil.. vyšší ambice nemam

Reagovat
KingMaster13

Já to měl stejný, taky jsem vsadil dost na Slovácko a to mi posralo duel

Reagovat
braveheart

Vymlouvat se na otočený roh je p+čovina, takových situaci je v zápasech docela dost. Že je Kolář prase a vykopne, když je půlka Baníku u rozhodčího - pominu, nebrečím. Že Tecl nejspíš v tom útoku stáhnul Flašku, což by se mohlo, ale i nemuselo pískat - pominu, nebrečím. Že Tecl skočil asi tak metr před ležícím Laštůvkou a ještě na něj šlápl - no ok. Jen trochu moc kontroverzních situací na jednu penaltu. Sešívky si kromě tohohle skoro nic nevytvořili a my můžem naplnit Ostravici, protože proměnit aspoň půl šancí, tak není co řešit. Aspo%n po dlouhé době výkon, za který se nemusíme stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bez emocí, roh by to vyřešil, bylo by to 0:0, čína spokojena s bodem od nás, my rádi za výkon a bod s čínou, komise rozhodčích by vyvážela o jednu žumpu z Moravskoslezského kraje méně.

Takhle to asi jen uměle zlepšilo můj pocit z výkonu našich.

Reagovat
Coutinho10

extremne cenne 3 body po tom prubehu, jaky byl ma hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Před zápasem jsem to viděl na tradiční heroický výkon Baníku, který přejede fyzicky i mentálně vyčerpanou Slavii a v nejlepším případě na šťastnou bezbrankovou remízu. V průběhu první půlky jsem dospěl k závěru, že to bude po výhra po haluz penaltě a šel jsem raději dodělat regály, protože se na to nedalo fakt koukat. Baník bezva nasazení, ale totálně nefotbalový. Slavia všude o krok pozadu a v zásadě to hrála jen na individuální kvalitu. Doufám, že přes repre pauzu to dá Trpiš zase do pořádku.

Reagovat
lichna.

Ty vole. Prvni polocas bys nenapocital víc pěkných kombinaci na straně slavie nez u nas..

Reagovat
Spalovač šancí

Slavia první půlku nic, takže to nebylo nic těžkého.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Špatný, Baník si zasloužil 3 body. Tohle není vypadnutím z LM, ale dlouhodobý problém. Snad to Jindra vyřeší a zlepšení přijde co nejdřív.

Ale jak je možný, že pořád hraje Fillo? To je fakt takovej starší Frýdek kříženej s Řepkou a Latkou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Frýdek kříženej s Řepkou a Latkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože umí, ale ty jeho lokty atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak to není proti Baníku tak si toho nevšímám a je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že máte na to tam mít mladšího a lepšího hráče. Jinak mi je jedno že to tam seká, není jedinej na světě.

A prostě dnes...ty vole, já se za tu výhru fakt stydím. Jednou jdete proti Slavii hrát fotbal a stane se tohle.

Reagovat
HorajzmAmmann

koupil se Juroška, ale evidentně se Fillo a Fleišman základu jen tak nevzdají.

Reagovat
smazaný uživatel

Držíme krok.. důležité dneska i když hrůza na tým co má vládnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl Gula vyhozen?

Reagovat
noustres

Tam už není Vrba?

Reagovat
ACSeRw!n

az po zapase s ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jak za starých časů,Sparta,Slavia a zbytek do počtu

Reagovat
C-M@ster

Penalta byla, nebo klasická slávistická?

Reagovat
HorajzmAmmann

samotná penalta byla na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla, ale ten protiútok vůbec neměl být.

Reagovat
bobis21

Faul asi jo (pokud teda Tecl nefauloval o 5 s dřív, pořádný záběr jsem neviděl). Ale byla z protiútoku který neměl být.

Reagovat
Bosko

Bylo to dost kontroverzní, takový na plzenskej zpusob. Kdyby to bylo proti nejakymu sympatictejsimu souperi, asi by mi to vadilo. Takhle se smeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A co prasárny v Olomouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dělali celou cestu. Hlavně Chorý s Kobrou.

Reagovat
kecipep

Reagovat
HorajzmAmmann

Michal Kvasnica:

Pepe Mena přítomen na stadionu ve Vítkovicích

Reagovat
smazaný uživatel

José Mena Rodríguez , 22 let ,AMF

Reagovat
db18

Vítěz EL.

Reagovat
Greny

Rozhodčí zařídil výhru Slavie... Že nikde neslyším pláč Slávistů jako v týdnu kdy jen rozhodčí odvedl svoji práci tak jak měl.. coz se dnes tak úplně nestalo.. prasorozhodci

Reagovat
KingMaster13

Jsme línej to psát znovu a tak překoptím co jsem napsal na náš discord po zápase.

"No............................ hodně nezasloužený co si budeme, nelíbilo se mi to. Výkon hroznej ale nějak jsme to dokopali, což jsem čekal ale že to bude takhle tak fakt ne. Výkon sudího byl dost na houby a tyhle výhry se mi ani náhodou nelíbí"

Rád bych akorát doplnil, že gol samozřejmě být neměl kvůli tomu že to měl být roh, když bych ho pominul tak penaltu bych zapískal protože to faul byl, ačkoli jsme všichni viděli že Tecl si šel pro tu penaltu, což mě na tom asi sere nejvíc, že místo aby dal gol tak si jde pro penaltu Spíš se nám Slávistům tady nechce přilejvat olej do ohně tak sem nikdo nic nepíše. Nemáme zapotřebí tu ještě prudit, ačkoli i tací se najdou. Za výhru jsem rád, to jak jsme k ní došli tak je hnus. Tím bych to asi uzavřel.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Greny

Spíš jsem to myslel od hráčů... Kde je teď Kolář a spol...

Reagovat
KingMaster13

Trpišák ukázal míru sebereflexe a mluvil dost pokorně. Ostatní pokud je vysloveně někdo neosloví tak se vyjadřovat asi nebudou

Reagovat
noustres

Od Ostravy taky neuslyšíš měli jsme dát prostě víc gólů.

Reagovat
bobis21

Přesně tohle Kozel řekl

Reagovat
noustres

To beru, ale hráči co? Ono je to stejně jen líbivý alibismus.

Reagovat
bobis21

Nevím, žádný rozhovor s hráči jsem ještě neviděl.

Reagovat
noustres

Od roku 2012? Odkud jsi? Kokosový ostrov?

Reagovat
bobis21

Co? Neviděl jsem rozhovor s hráči po dnešním zápase. Čekal bych že tohle každý pochopí

Reagovat
noustres

Nezlob se.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
KingMaster13

Co je?

Reagovat
Losinho

A že jsme my nikde neslyšeli pláč ostatních ve středu.

Reagovat
mistr129

Trochu jsem doufal že dáme v nastavení druhý gól, jestli by tu někteří jedinci psali, že i bez toho prvního gólu bychom vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, musel jsem si to dát třikrát nahoru a dolů, abych pochopil komentář a tvoji reakci - chceš mi říct, že jste měli slzy i v uších?

Reagovat
Losinho

Tak to chce míň chlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdíš, že bys chtěl po tom co tady předvádíte a jak se vaši hráči a funkcionáři chovají, abychom brečeli kvůli tomu, že proti vám nechal správně opakovat penaltu? Pak ano, měl bys méně chlastat.

Reagovat
Losinho

A my máme brečet teď, když jste na konci minulý sezóny proti nám vyrovnávali v nastavení z vymyšlenýho rohu? včera jste si zasloužili vyhrát, ale tyhle řeči jsou směšný

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, máš směšně řeči.

Reagovat
Losinho

Pravda bolí i po takový době?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pravda nebolí, to bolí vás a vaše hráče (pravda nebo spravedlnost, beru to jako jedno).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument toto

Reagovat
noustres

Já to nechápu Mýdloland ve 4 předkole LM začal totálně útočit, když prohrával a otočil na 4:1. Ale Baník to zkusil jen "slovně"?

Reagovat
HorajzmAmmann

a zrovna dneska když koukám na výsledky PL byl ideální den pojebat favorita nějakým debaklem...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, co by delal ten Mena v Ostrave?

Reagovat
bobis21

No snad hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proc by sel k vam?

Reagovat
bobis21

Aby si zahrál i jinde než v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

v 13. tumy cesky ligy?

Reagovat
bobis21

Po 6 zápasech... Vloni 6. tým ligy, předloni 5.

Reagovat
smazaný uživatel

A v 5. ti to prijde logicky?

Reagovat
bobis21

Proč ne? V týmu který chce hrát o poháry. Kam by v ČR měl chtít? Překvapení je spíše že jde do ČR a ne někam blíž, než že je to v rámci ČR zrovna Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako samotna CR je sokujici, ale kdyz uz, tak top3 by davala smysl. Ale Banik?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak top3 asi úplně nechce hráče z B- týmu Sevilly. Aby nedopadnul jako Pablo Gill

Reagovat
lichna.

Bo Banicek nejlepší u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale proc by ho to tak lakalo hrat v nejlepsim tymu v Ostrave?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi plat... Sice se tváří jako chudáci, ale rozpočet mají luxusní a výplaty dávají na úrovni Plzně.

Reagovat
bobis21

To fakt nedáváme. Máme rozpočet po té top 3 možná i nejvyšší, ale jsme za nimi o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každýmu, to je jasný. Ale Fillo dostal ranec a Potok taky.

Reagovat
bobis21

Fillo byl ve chvíli kdy jsme se potřebovali na jaře zachránit (už mám myslím míň v nové smlouvě). Potok asi jo, ale jestli máme jednoho hráče na úrovni na které má Plzeň 10 tak to podle mě není srovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt netvrdím že to dáte každýmu, to ani omylem. Ale prostě ty možnosti máte, navíc kdo má mozek tak vidí jaký děláte investice (mládež) a pak ten agent řekne "hele jdi tam, domluvil jsem ti na tu ligu luxusní plat a máš jistotu že ti přijde covid-necovid" a ten hráč poslechne.

Jste prostě zdravej klub co na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijel naštěstí až dnes. A dnes viděl proč

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším , navíc tam dneska zahrál Tetour a předvedl solidní fyzickou kondici , běhal jak ďábel , jinak Mena je asi nějaký výstřel do tmy , absolutně nemám tušení co z toho vyjde , ale to až tak neřeším spíš mě zarazila informace , že Banik shání v Plzni útočníka , toho se děsím , chorý Chorý , to snad ne , radši nedávat góly než takové vemeno v týmu

Reagovat
HorajzmAmmann

Mihálik

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy lepsi rychlejsi Smola... takze k hovnu, uprimne

Reagovat
braveheart

To taky není žádné terno..

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to asi jo , to je ten Slovák že ? Přestup nebo host. ?

Reagovat
PlackaSKS

hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jebat , ať hraje černoch , navíc teď budeme mít konečně dobrý los , po Příbrami hrajeme dvakrát doma , to bude bodů jak máku

Reagovat
noustres

Jenže mák je letos plný rtuti.

Reagovat
PlackaSKS

no až do dneska jsme neměli těžký los..

Reagovat
bobis21

Bohužel. Doufám že z nich přijde jen Španěl.

Reagovat
PlackaSKS

no zrovna mihalik vás podle mě neposune. aspon teda ne, pokud bude hrát jako za plzen. kdyby byl lepší než to co tam máte ted, tak bych na vašem místě bral i hostovačku.

Reagovat
HorajzmAmmann

vůbec žádný hostovačky nechci. To radši uvidím v útoku Jakuba Šašinku a na křídle Denise

Reagovat
PlackaSKS

jo, to chápu. já bych zase chtěl hostovačky kdyby vedly ke sportovním úspěchům... mihálik podle mě ale nezapadá ani do jednoho. ale dneska hrál, tak bych se divil kdyby přeci jen přišel

Reagovat
HorajzmAmmann

Hostovačku bych bral pouze v případě, že by se zranil třeba Stronati na půl roku a Baník to zalepil stoperem. Ale Baník přece vůbec nemusí nikomu rozehrávat hráče. Kozel je v klidu, ví, že tam ti hráči budou i za rok ... ale Hoftych za půl roku bude mít z 50% zase jiný základ.

I když možná jedna dvě hostovačky nikomu neublíží...

Reagovat
PlackaSKS

jak sem psal dolu bobisovi

Reagovat
bobis21

Souhlas, taky si nemyslím že nás posune. Navíc jak píše Horajzm, nechci v klubu hostovačky obecně. Kdyby to byl post kde fakt někoho potřebujeme nebo se nám tam někdo dlouhodobě zranil tak bych to třeba pochopil, ale na jeho postu máme spíše přetlak (neříkám že lepších hráčů).

Reagovat
HorajzmAmmann

dopsal jsi to rychleji

Reagovat
PlackaSKS

já bych to viděl trošku jinak. kdyby to byl hráč, kterej by vás posunul (bez ohledu na přetlak hráčů na danym postu) a nabízel by se na hostování, tak bych ho klidně bral. jak píše horajzm výš, jedna dvě hostovačky nejsou nic špatnýho. ten negativní pohled na ně, speciálně od vás, mi přijde zbytečný.

vedle kvalitního hráče porostou i mladí. ale rozhodně se shodneme na tom, že to mihalik neni. takže toho nechápu a nevěřim, že přijde.

Reagovat
bobis21

Jak říkám kdyby to byl post který potřebujeme tak to přežiju. Ale nedává mi smysl rozehrávat hráče Plzni když na stejný post máme mladší Šašinku a Tijaniho, které můžeme slušně prodat když si bude dařit. Kdyby to byl šutér který dá 20 gólů tak klidně, ale takhle to smysl nedává.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby to bylo jako v případě Liberce, že nás Baluta posune do EL tak bych to asi bral (jenže kdo nám pustí tak klíčového hráče?). Na druhou stranu kdybych fandil Liberci dost by mě sralo kdybych si oblíbil hráče a věděl, že není náš a za půl roku půjde zadarmo pryč. Teď jsem fakt rád, že o všech hráčích v kádru můžeme rozhodovat... Prodáme Zia, Jánoše až příjde dobrá nabídka nebo bude náhrada.

Reagovat
HorajzmAmmann

schválně jsem si teď projel soupisku a vidím tam asi jedno jméno u koho bych hostovačku vzal a nehraje v top3 základ (+ je tam otázka, zda by se vrátil do formy z Jablonce) a tím je asi Trávník. Rozdílový hráč, který nám chybí.

Teď ale přišel záložník ze Sevilly na přestup a na něj se hrozně těším. A třeba útočníka co dá 15+ branek v lize na hostování taky nevidím.

Reagovat
PlackaSKS

já s váma v tomhle víceméně souhlasim. akorát bych bral víc hráčů než jen trávníka (ale to bude i o odlišnym pohledu na váš kádr)...

Reagovat
HorajzmAmmann

hele zkus jmenovat. Já tam moc variant nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku je volný na stopera Maguire.

Reagovat
HorajzmAmmann

V tomhle případě bych spíš poslal do United Azackeho na hostování nejradši.

Reagovat
PlackaSKS

tak u nás se někdo najde vždycky, stačí bejt rychlejší než liberec nevim no. od nás asi karafiat nebo malinský, ze sparty toho moc nebude, ale možná plavšič? nevim jak moc ted hraje vindheim, karlsson nebo ten minčev... karabec by vám vlastně pomohl. přesně post co by se hodil, ne? a sparta by byla ráda kdyby hrál. z plzne třeba hybš? ani nevim kde je mu konec.. nebo alvir. ten si v áčku nekopne, ale stejně jako karabec by vám pomohl na tom kreativnim místě kde je jen druholigovej tetour (dnes zahrál dobře, ale nevěřim mu)

Reagovat
ratusek

Plavšiče v žádným případě

Reagovat
Mass

Co to, zase se pral s policajty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen sejmul kolegu stopera.

Reagovat
db18

To by od nás byla topka, teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co už padlo na twitteru to snad výstřel do tmy nebude. Navíc to psal člověk, kterého neplatí klub a dokáže být rozhodně i kritický (stejně jako mě sere, když píše hezky o jiných týmech... ).

Reagovat
db18

Chorý má jít do Belgie.

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím, prý měl nabídek víc. Těším se na něj. Bude dobrý

Reagovat
Mass

Když viděl, že Baník trápí Slavii (která vyřadila Sevillu), tak si možná řekl, že to neni marnej oddíl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten reporter CT z dohrana ze zapasu Brna, neni to nejaky utajeny dvojce Chramosty ?

Reagovat
Mass

Někdo na něj zezadu šáhl a on upadl?

Reagovat
Kepy_FCB

Slávistické noviny

·

Nelíbí se nám tendenční výkony rozhodčích v českém fotbale, to vše navíc posvěceno VARem! Proč jsou sporná rozhodnutí ve velké většině rozhodována ve prospěch silných klubů? Proč jsou neustále zařezávány Teplice, které kritizují poměry v českém fotbale? Pískejte rovinu, ať už jde o Plzeň, Spartu, Slavii či kterýkoliv jiný klub!

Pro příklad začněme tímto kolem. V Olomouci naprosto rozdílné posuzování zákroků v pokutovém území ve prospěch Plzně (navíc starý známý Ardeleanu, který už v lize pro nedůvěryhodnost dávno neměl být). Na Baníku nesmyslně otočený roh před rozhodující gólovou akcí Slavie (VAR v tomto případě zasáhnout nemohl).

Sparťané si zase mohou na hřišti dovolit cokoliv bez červené karty (viz mladý Krejčí třeba v posledním derby nebo Frýdek ve finále poháru) a mohou hrát rukama v pokutovém území (Štetina proti Dukle). Proti Teplicím se pak kope penalta i za rameno proti Opavě, nebo je jim nesmyslně vyloučen Heidenreich v Edenu (za stavu 2:0 pro naše barvy, žádnou pomoc sudích jsme vůbec nepotřebovali). O tradičně nakloněné rovině v Plzni ani nemluvě. Šádek, který nemá u hřiště co dělat, řve na rozhodčí s bodyguardem s pistolí za zády. A co dvě poslední zpackána finále poháru? Letos zářez pro Spartu, loni pochybná penalta pro Slavii.

Vše navíc podporuje typicky "české" video, které se spíše stalo nástrojem, jak najít sporné fauly ve prospěch mocných, než aby zajišťovalo férový průběh zápasu. My jako slávisté chceme hrát fair play, ať se píská padni komu padni!

Reagovat
noustres

Disismajsen. To se nikdy nestane. Komouši nebo demokrati je to fuk. Protekce bude vždy vládnout. Protěžování, lhaní, tlačenky a americkej úsměv

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo , to je utopický sen , ale bohužel svět je plný nespravedlností , dokud tady budou pořád ty jedny tytéž osoby ve fotbale , tak se nic nezmění

Reagovat
noustres

Ty lidi sou strašný retardi a nevděčná sebranka co nechcou na to blbý a trapný divadlo chodit? Je třeba vymyslet důkladně píár. Hlavně úsměv a pozitivní myšlenky lidi.

Reagovat
Hokaido

Je to fakt k pláči. Přesně kvůli tomuhle jsem zatím viděl jen asi deset minut z naší ligy kromě zápasů „mojí“ Sparty. Je to hnus, nemá smysl to sledovat. Asi jsem byl dřív naivní a myslel jsem si, že se tak nějak píská rovina a rozhodčí jsou tragédi, ale očividně to tak není.

Reagovat
PlackaSKS

var pomohl prozřít no. je to smutný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo , ale co naděláš , někdo vyhrát musí , já osobně to už nějak neřeším , výsledky jsou mi úplně u řiti , nejdůležitější je sranda na stadionu s bandou , zasměješ se , domluvíme výjezd do Jablonce , kde všichni víme že to stejně proserem a co aspoň je kurwa sranda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Kéž by tady pískali rovinu dle pravidel jako ve středu v Dánsku.

Reagovat
noustres

Kéž by lidi nebyli protekční egoisti.

Reagovat
Mass

Twl vždyť ten rozhodčí byl špatnej na obě strany, opakovanou penaltu nepočítám.

Reagovat
jackinho10

Keeez by.. Nas to sice stalo LM, ale vas Evropu.

Reagovat
Blasphemer

Nás Evropu stály rozhodně jiný věci než sudí, VAR atd.

Reagovat
Mass

To s tím VARem, že neslouží k větší regulérnosti, ale k lepšímu hledání chyb, když je potřebuješ. A to říkám i přesto, že Slavie dík tomu minulou sezonu kopala několik penalt za fauly (většinou držení) při standatkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy Slávisté (dobře Kepy, že už ses přiřadil jinam)? A co pro to děláte? Nebo to nekončí jen tímto článkem? A je rozdíl mezi českým a evropským fotbalem? Opravdu si myslíte, že hlavním problémem je VAR?

Reagovat
Bakary3

Slavie v tomhle smeru vystupuje takhle dlouhodobe.

Co jako maji treba slavistickynoviny delat vic?

A co pro to děláte vy? Blba otazka.

Kazda aktivita je dobra, jen je treba, aby ji vyvijelo co nejvic klubu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Dokud lidi budou chodit na fotbal, tak se nic, ale vůbec nic nezmění, tak to prostě je. Všem těm Berbrům, Ardeleanům a podobnejm existencím, je to úplně, ale úplně u prdele. Lidi choděj, prachy to sype, každej skandál za pár dní vyšumí a jede se dál.

Stejně tak to platí v evropským/celosvětovým měřítku. Stadiony jsou narvaný (pokud se na ně může), fotbal generuje doslova miliardy po celým světě - proč by někdo chtěl něco měnit? Vždyť když ty lidi viděj, že si můžou dělat v podstatě co chtějí, a lidi na to stejně přijdou a ty peníze jim za to nechají?

Reagovat
Blasphemer

Lidi choděj? Teď teda nehodnotím tu současnou COVID situaci, ale lidi choděj možná tak na Slavii, protože se jim daří. Na Spartě byl při Jílkovi poloprázdný stadion. V Plzni už taky bývá vyprodáno akorát na pražská S. V Ostravě se to teď možná o něco zvedlo, než se zavřeli stadiony. Ještě mě napadá Bohemka a to je tak všechno, zbytek republiky vesměs tragické návštěvy.

Reagovat
noustres

Otázka je, co se ještě musí stát, aby lidi "opravdu" nepřišli? Jakože plošně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě byl pod Jílkem poloprázdný stadion? Dobrá sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro srovnání, pod Jílkem měla Sparta průměrnou návštěvnost 11 641 diváků. V double sezóně 2013/14 měla 11 340.

Reagovat
Blasphemer

Fakt jo? Čísla jsem si samozřejmě nezjišťoval, ale fakt jsem měl pocit, že když pod ním Sparta hrála to největší hovno, tak moc lidí nechodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikož jsem na všech těch zápasech byl, tak jsem věděl, že stadion byl častokrát až nad očekávání plný. Hlavně my si držíme +/- nějakou návštěvnost bez ohledu na výkony i výsledky. A když nebudu počítat současnou sezónu, tak i počet prodaných permic je v poslední době dost podobný.

Reagovat
Blasphemer

Ok, tak to jsem vám holt ukřivdil.

Reagovat
vestinustarychdubu

Choděj. Někdy míň, někdy víc, ale choděj, a fotbal pořád vydělává (I u nás) hodně peněz hodně lidem. Dost na to, aby se tímto nikdo nezabejval, není vůle.

Někdo se zařízne? Komise smete ze stolu, za dva dny je ticho, lidi příště stejně přijdou a nebo si zapnou placený přenos.

Prostě dokud bude fotbal vydělávat celosvětově tolik kolik vydělává, tak se v něm nic měnit nebude.

Reagovat
andrew96

Chodí pořád, v posledních letech dokonce víc. Sezony 2017/18 a 2018/19 mají největší divácký průměr (přes 5 500) od přelomu tisíciletí. Po roce 2000 dominují průměry kolem 4 tisíc, minimálně jednou i pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá aktivita je dobrá, pokud není snahou na sebe zase na chvíli vrhnout dobré světlo. Já vám to v kontrastu středy a neděle vůbec nevěřím (pokud teda slavistickenoviny nejsou dílem fanoušků, ti totiž prohlášení a chování hráčů nemůžou moc ovlivnit).

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Salfovic

Sice se jakoby na oko snaží o neutralitu, ale ve výsledku je to akorát tradiční sešívanej pláč. Chyby rozhodčích nešly opravit a ani jsme je nepotřebovaly ale to připískávání Spartě a Plzni to je hrůza.

Reagovat
noustres

Co lidi budou tolerovat, to bude. Všichni víme, že bez obětí, který ty nahoře potřebujou, to nepůjde.

Reagovat
Puskas

Reagovat
mistr129

OT: Měl jste teď někdo letět s ČSA a zrušili vám let? Teď to začínám řešit a hodil by se mi tip kam zítra ideálně volat, jelikož v mailu mě odkazujou na sales office, která je ale podle webovek zavřená

Reagovat
Hokaido

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeď autem

Reagovat
mistr129

Jedu vlakem, ale chci vrátit peníze

Reagovat
noustres

Nikam nelítej a prachy hoď pod most.

Reagovat
mistr129

Hodil jsem je k ČSA, to vyjde nastejno a taky nikam neletím

Reagovat
Mirek na tenisu

Já si ve středu zaletim do Kauflandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se to nezpamatuje , tak nikam neletím , ty kurwy stejně potřebujou jen hotovost , ať mají na splátky a let ti 24h před odletem zruší a dají ti voucher na tu částku , jsou to vymrdanci

Reagovat
stas87

Z hladiska pravidiel urobil Lastuvka faul, logicke mi ale nepride. Defacto je tak potrestany brankar za debilitu/neschopnost utocnika dat gol v najazde. Ten brankar skratka nezmizne, pretoze vybehom zmensi strelecky uhol utocnikovi. Rovnako hlupe je to pravidlo o tom, ze brankar musi pri penalte stat na ciare. Chcelo by to upravit to pravidlo, o kontakte brankara a utocnika ako v pripade Lastuvka vs Tecl. Nie je mozne trestat neschopnost a tragednost utocnika zakoncit tym, ze mu este dam penaltu za to, ze sa poserie a nic neurobi. To potom pre taku penaltu bude chodit viac hracov, ked vedia ze si mozu kopnut loptu do strany a spadnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ve druhé větě taková chyba. Lze říci až fakenews!

Nebyl to útočník, ale Fernando Tecl!

Reagovat
noustres

A v případě, že bude exekutor penalty naznačovat kop jinou nohou a těsně předtím kopne opačnou? A brankář se pohne, jelikož není z kamenu, tudíž bude potrestán a bude se kopat znovu? Fakt to chce posuvné měřítko a rozkrok brankáře max 60 cm a ruce pod úhlem 37 stupňů do tvaru písmena V jinak se bude opět opakovat? Nebo nastříkat na zem dva otisky bílý a na nich budou brankáři povinně stát při penaltách. Vše pro dobro a férovost sportu samozřejmě.

Reagovat
Mass

Laštůvkova blbost, že mu tam vůbec skákal, vždyť Tecl si to předkopl úplně blbě. Kdyby Laštůvka zůstal na nohou, tak je v pohodě. No a navíc, Tecl by to nejspíš nedal, ani kdyby Laštůvka nevyběhl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
BaggioRoberto

Souhlasim!, Tecl mu ani neudelsl klicku, nezakoncoval, nic, proste do nej jen nabehl a kopnul predtim mic do hajzlu, kde uz by ho nemel. Lastuvka do nej nesel, naopak Tecl na nej naskocil. Pak se jeste krive smeje, nevim jestli je to na miste, kdyz ten kluk sam vi ze jako utocnik je k nicemu a v najezdu se snazi udelat penaltu protoze si neveri, ze by dal gola. No dokud to budou rozhodci piskat... Ale v Evrope zas budou plakat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mihálik nepřijde

Mena stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak super , už opět začínám věřit v lepší zítřek

Reagovat
Alan_Shearer

Tak prej mame zajem o Sadilka z PSV na hostovani, to by byla velka mrda ... co na to lampas?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampas Prymula říká, že zakáze fotbal.

Reagovat
Salfovic

Co za trotla to tu nedávno (při odchodu toho mladého zrzka do Itálie) psalo, jak se prosadil v zahraničí

Může to být mrda ale taky pěknej výmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je "my"? Liberec?

Reagovat
Losinho

Barcelona.

Reagovat
Alan_Shearer

Misto Buse

Reagovat
Salfovic

ManU. Pravda, tam by nejhorší určitě nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

*nejhorší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že to klapne.

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek > Pavelka

Reagovat
smazaný uživatel

Už vyhodili Gulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Spartě zas bude klid jak vyhraje..

Reagovat
Salfovic

Jemelka prý do nějakého belgického Údu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele