FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola

06.03.2021, 16:18, aktualizováno 07.03.2021, 20:26
Komentáře a souhrny
Slavia si poradila s Ostravou a odklidila další překážku na cestě za titulem. Liberec zvítězil v Příbrami a upevnil si čtvrtou příčku o bod za Slováckem. Naplno bodovala také Plzeň, která si poradila s Olomoucí. První jarní vítězství oslavily Teplice, které vyhrály nad Opavou. Zlín se rozešel bez gólů s Bohemians.

Slavia Praha - Baník Ostrava 2:1

07.03.2021 18:30

Góly: 7. Lukáš Masopust, 33. Nicolae Stanciu (pen.) - 53. Taras Kačaraba (vl.)

Ačkoliv tři body slávisté získali, výkon zejména ve druhé půli si opravdu za rámeček nedají. V generálce na Rangers proti Baníku hráli od třetí minuty v přesilovce, čehož brzy využili Masopust a Kuchta. Po vlastenci Kačaraby se ale o vítězství 2:1 do poslední sekundy báli.

Hned ve třetí minutě se udál zřejmě klíčový moment utkání. Martin Fillo totiž mimo hru udeřil Jana Bořila, což neuniklo zraku sudího, který ostravského křídelníka okamžitě poslal do šaten. Netrvalo dlouho a sešívaní toho využili. Za vápnem se dostal k balónu Lukáš Masopust, jehož výstavní technický pokus skončil za Laštůvkovými zády.

Nedlouho poté se až na hrot vysunul Bořil, který po Masopustově centru hlavičkoval tak, že s tím měl gólman plné rukavice práce. A Bořil se i nadále zapojoval do ofenzivy, tentokráte zpoza vápna vypálil nad břevno. Když byla odehrána půlhodina, přišla pro Slezany další rána. Ndefe zahrál rukou, což neuniklo zraku sudího a kopala se penalta. Té se ujal Nicolae Stanciu a s naprostým přehledem proměnil.

Ve zbytku první půle to ještě zajímavě zkoušeli Bah a Provod, ani jeden z nich se ovšem z branky neradoval. A po přestávce se obraz hry úplně otočil. Baník začal hrát mnohem aktivněji a odměnou mu za to bylo poměrně brzké snížení. Holzerovu standardní situaci zakončoval Svozil, balón si pak ještě do vlastní sítě srazil Taras Kačaraba. Na opačném konci hřiště záhy zakončoval Stanciu, kterého vychytal Laštůvka. A ostravský brankář byl úspěšný i v dalším minisouboji po Rumunově přímáku z ostrého úhlu.

Následně se v tutové příležitosti zjevil po Holešově pobídce Kuchta, ten ale na balón dosáhl jen špičkou a pro brankáře se jednalo o velice snadnou práci. Slabší chvíli si i v tomto zápase vybral Ondřej Kolář, který neodhadnul svůj výběh a nechal se obehrát Sorem. Nigerijský rychlík z úhlu sice poslal kulatý nesmysl směrem do odkryté brány, bez větších potíží jej však ještě zastavil Kačaraba.

Další zaváhání ve slávistické obraně mohl potrestat Holzer, jenž sice vypálil tvrdě, nýbrž nepřesně. A proti Provodovi se na druhé straně předvedl dalším povedeným zákrokem Laštůvka. Možná největší příležitost Slezanů přišla v nastavení. Červenobílí se úplně zapomněli při návratu a Tetour si tak nerušeně mohl navést z pravé strany balón do středu. Dostal se až do vápna, jeho střela pak proskákala těsně vedle levé tyče Kolářovy brány.

Slavia si tak do tabulky připsala mimořádně cenné tři body, díky kterým aktuálně disponuje čtrnáctibodovým náskokem. Druhá Sparta má nicméně dvě utkání k dobru. V případě Baníku se vzhledem k odložení zápasu Pardubic a porážkám všech jeho zbylých tabulkových konkurentů nic nemění, nadále zůstává devátý.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:3

07.03.2021 14:00

Góly: 84. Patrik Brandner - 17. Dominik Mašek, 90+5. David Šimek, 90+8. David Douděra

Tak taková ztráta bodů zamrzí. České Budějovice doma proti Mladé Boleslavi brzy zaostávaly po trefě Maška, po zahozené Čolićově penaltě dokázal srovnat až Brandner. Jenže hosté předvedli v nastavení smršť a díky Šimkovi s Douděrou vyhráli poměrem 1:3.

Už v šesté minutě mohl skóre otevřít Dominik Mašek, který po Douděrově centru pohrdnul tutovkou a zcela nebráněn zamířil mimo prostor tří tyčí. Vše ale napravil po čtvrthodině, kdy se znovu zjevil úplně osamocen před Drobným a tentokráte už udělal to, co se sluší a patří.

Nepříjemnost potkala Středočechy krátce po návratu ze šaten. Vinou zdravotních potíží musel střídat Diviš, jehož v bráně nahradil Šeda. A ten brzy dostal náročný úkol. Po faulu na Králika se totiž kopala penalta. Čolić ji ovšem nezahrál vůbec dobře a dal Šedovi možnost vyniknout.

Srovnání přišlo až ve čtyřiaosmdesáté minutě, kdy Talovierov našel ve vápně Patrika Brandnera a ten se už nemýlil. Jak se ale později ukázalo, to ještě nebyl všem dnům konec...

V páté minutě nastavení totiž přišel přímý kop, na jehož konci Škoda vrátil balón Davidu Šimkovi, kterému se povedlo do poloodkryté klece zakončit. Následně se na rohový kop vysunul i Drobný, čehož z protiútoku využil Douděra, jenž zatloukl hřebíček do budějovické rakve.

Mladoboleslavští se tak v tabulce vzdálili sestupovému pásmu na rozdíl čtyř bodů, Dynamo nadále zůstává desáté.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Zbrojovka Brno 1:1

07.03.2021 14:00

Góly: 11. Rafael Tavares - 66. Luděk Pernica

Zprvu se zdálo, že Karviná se v domácím prostředí oklepe z porážky v Mladé Boleslavi a doma snadno porazí slabé Brno. Jenže povedený úvod vzal rychle za své. Více příležitostí si ve zbytku utkání vypracovali hosté, kteří si pod Špilberk odvezli zasloužený bod.

Nejprve brankáře Zbrojovky Flodera rozchytal z přímého kopu Bartošák, posléze z nadějné pozice pálil nad břevno Smrž, v jedenácté minutě už ale Karviná vytěžila z úvodní aktivity vedoucí branku. Po skrumáži v pokutovém území se míč odrazil k volnému Tavaresovi, který po zemi vystřelil přesně k tyči.

Ani Brno však nebylo v první půli bez šancí. Krátce po úvodním gólu musel domácí zachraňovat gólman Bolek, jenž zblízka vychytal Růska. Těsně před přestávkou zkoušel štěstí také Štepanovský, Bolek ale opět podržel Slezany.

Po změně stran zahrozil jako první v 59. minutě Štepanovský, jenž z úhlu i za pomoci teče jednoho z bránících hráčů pálil do boční sítě. Nedlouho poté přišla přímo smršť příležitostí. Nejprve si Herc po přihrávce od Tavarese nepřekonal na přední tyči Flodera, z protiútoku pak nedotlačil balón do sítě Růsek. Po následném rohovém kopu ovšem centr Pachlopníka doslova přistál na hlavě Pernicy, který zblízka vyrovnal skóre.

V samotném závěru mohl obrat dokonat Růsek, jenže útočník Zbrojovky pouze potvrdil, že střelecké kopačky již nějakou dobu hledá. Růskova střela totiž proletěla vedle tyče. Brno tak zůstává v sestupovém pásmu, Karviná nadále trůní na šedivém dvanáctém místě.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0

06.03.2021 18:30

Góly: 56. Jean-David Beauguel

Opět žádný gólostroj, opět bez rozebrání protivníka na součástky. Přesto Plzeň může slavit třetí ligovou výhru v řadě. Viktoria podruhé za sebou zvítězila 1:0 a zřejmě našla i svého klíčového kanonýra, neboť ji stejně jako v Brně spasil Jean-David Beauguel.

Dle očekávání se od úvodu tlačili směrem dopředu obzvlášť Západočeši, kteří si taky v osmnácté minutě vypracovali první velkou šanci. Beauguel prodloužil Havlův odkop na rozběhnutého Buchu, ten ale z levé strany nevyzrál přízemní střelou na olomouckého brankáře Mandouse. Nedlouho poté zkusil Bucha štěstí z větší vzdálenosti, ovšem Mandous i tentokrát dobře zasáhl, když míč vyrazil.

Postupem času se ale začali osmělovat také hosté a Plzeň měla musela po bezbrankové první půli přemýšlet, jak na připraveného soupeře vyzrát. Odpověď na hádanku přinesla zcela jednoduchá akce jedenáct minut po změně stran. Falta poslal autové vhazování na Beauguela, ten se uvolnil okolo bránícího Poulola a ránou pod břevno překonal na přední tyči Mandouse - 1:0.

V 73. minutě mohl Beauguel přidat další branku, jenže po přihrávce hlavou od Šulce zakončoval na dlouhou nohu a Mandouse tentokrát nepřekonal. Gólman Sigmy podržel svůj celek též o dalších sedm minut později, kdy zneškodnil hlavičku Mihálika, jenž si naskočil na Buchův rohový kop. A když už Šulc v 86. minutě přece jen propasíroval kulatý nesmysl za Mandouse, zaskočil za svého spoluhráče Hubník, který jako správný kapitán zachránil Olomouc na brankové čáře. Po závěrečném hvizdu se však z výhry radovala Viktoria.

Více informací k zápasu

FK Teplice - SFC Opava 3:1

06.03.2021 16:00

Góly: 3. Pavel Moulis, 62. Ladislav Kodad, 82. Jakub Mareš - 45. Aleš Nešický

Důležitý záchranářský souboj byl k vidění v Teplicích. Domácí tým hostil Opavu a povedlo se mu dostat do bezpečnějších končin, zvítězil totiž 3:1. Na Moulisovu trefu sice ještě dokázal odpovědět Nešický, branky Kodada a Mareše ovšem zůstaly bez odezvy.

Už ve třetí minutě se zrodila první gólová situace utkání. Trubačův centr z pravé strany dokázal šikovně tečovat Pavel Moulis, Fendrich se proti tomu natahoval marně. Vzápětí mohl Moulis udeřit podruhé, tentokráte však zamířil nad břevno. A po půlhodině tentýž hráč hrozil znovu, tentokráte horní tyč skutečně orazítkoval.

Bleskově mohl na opačném konci hřiště vyrovnat Smola, jenže ani on si neseřídil mířidla. Navýšit skóre naopak mohl Trubač, který trestuhodným způsobem zahodil tutovku. A za to přišel trest. Žídkův balón prodloužil do ohně Smola, Aleš Nešický už jej pak dokázal umístit mezi tři tyče a vstřelit klasický gól do šatny.

Po přestávce byli domácí nebezpečnějšími celkem, jenže Trubač i Moulis mířili vysoko a Gabriela vychytal Fendrich. Po hodině hry "Skláře" vysvobodil Ladislav Kodad. Ten zužitkoval Moulisův centr a hlavou vstřelil svůj první ligový gól v kariéře.

Nedlouho před koncem dokázali domácí potvrdit své vítězství. Žitný pobídl Jakuba Mareše, který tváří v tvář Fendrichovi uspěl a rozvlnil síť. Tepličtí se tak na minimálně do neděle vzdálili sestupovým vodám, naopak Opava je poslední a vypadá to s ní špatně.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 0:0

06.03.2021 16:00

Góly: -

Nepříliš záživný duel, bezbrankový výsledek. Tak by se dal asi nejlépe charakterizovat zápas mezi dvěma tabulkovými konkurenty Zlínem a Bohemians. "Ševci" mohli rozhodnout z penalty, Simerský ji ale zahodil a konečný výsledek tak zněl 0:0.

Na začátku druhé desetiminutovky mohl "Klokany" poslat do vedení Hůlka, hlavičkou ale obrovskou příležitost zahodil. Na opačném konci hřiště to z přímého kopu z hranice vápna zkoušel po zemi Hlinka, proti Le Giangovi ovšem neuspěl. A nevedlo se ani Schumacherovi, jehož pokus zblokoval Fantiš.

Po návratu ze šaten se v dobré pozici zjevil Puškáč, jehož hlavička skončila nad zlínskou brankou. Když byla odehrána hodina a čtvrt, fauloval Hůlka v pokutovém území, výsledkem čehož byl nařízený pokutový kop po zásahu VAR. K té se však postavil Dominik Simerský, který poslal balón nad břevno.

Žádný gól tak v zápase k vidění nebyl a soupeři se rozešli nerozhodným výsledkem. Oba si tak v tabulce polepšili o místo, tedy alespoň než svůj duel odehraje Karviná.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:2

06.03.2021 14:00

Góly: 61. Jakub Pešek, 62. Michal Sadílek

Trvalo to poněkud déle, avšak přece jen Liberec naplnil roli favorita a zvítězil v Příbrami. Vynikající formu potvrdil vedle autora první branky také Michal Sadílek, který krásným zásahem skóroval potřetí v posledních dvou ligových zápasech.

Krátce po úvodním výkopu se chtěl jako první do listiny střelců zapsat Pešek, z úhlu ale bránu Příbrami netrefil. V nejvyšší soutěži debutující gólman Šiman nemusel zasahovat ani v devatenácté minutě, kdy Karafiát z přímého kopu přestřelil. Domácí na svoji příležitost čekali dlouho, avšak těsně před pauzou pořádně zahrozili, když Nový po rohovém kopu z dálky napálil břevno.

Slovan nakonec defenzivu Středočechů prolomil až po půlhodině hry. Po závaru v pokutovém území Příbrami přihrál Mara míč hlavou Peškovi, který se otočil kolem svého strážce a vystřelil pod břevno - 0:1. Další gól přišel hned vzápětí. Tentokrát Liberec zaútočil z levé strany, v šestnáctce si balón převzal Michal Sadílek, jenž nádherným obloučkem přehodil nebohého Šimana.

Nutno říct, že strážce domácí svatyně posléze ještě svůj celek podržel, když skvěle vychytal Rondiće i Koscelníka. Přesto se na vítězi duelu nic nezměnilo. Příbram totiž po změně stran nepředvedla do útoku zhola nic a Slovan si snadno pohlídal další bodový zisk, díky němuž se v tabulce dotáhl na Jablonec. Příbram setrvává spolu s Opavou na dně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22184063:1558
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko21124541:2140
4.Slovan Liberec22116534:1939
5.FK Jablonec21123636:2539
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.FK Pardubice2194821:2831
8.Sigma Olomouc2279629:2530
9.Baník Ostrava2286827:2330
10.Dynamo České Budějovice2279626:2830
11.Fastav Zlín22751021:2926
12.MFK Karviná2268825:3426
13.Bohemians Praha 19052267923:2725
14.FK Teplice22641223:4322
15.FK Mladá Boleslav22471127:3719
16.Zbrojovka Brno22361317:3615
17.1. FK Příbram21261316:4212
18.SFC Opava22261414:4312
Zbývající zápasy
05.03. 18:00FK Pardubice - 1. FC Slovácko
07.03. 16:00FK Jablonec - Sparta Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (452)

Přidat komentář
Witcher

Co je slepený gól?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
San Iker

Reagovat
Nadržený šimpanz

Třeba ten, co dal Poborský v 96 Portugalcům

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Reagovat
Slavia10

Takže sestupujici máme letos hodně rychle.

Reagovat
Slavia10

Tuší někdo jak hraje Hellebrand v Opavě?? Zaslouží si v létě šanci ?

Reagovat
doNny

Nejlepší hráč u nás, směrem dopředu a technicky je skvělý, sice občas zbytečně ztratí balón, ale nebojí se něco vymyslet a někdy zbytečně z nervů vyjede jak Zavadil, ale to se mi líbí

Reagovat
braveheart

Mě zas v prvních zápasech připadal hodně dobrý, ale teď už se jen vzteká, simuluje a zapadl do toho opavského průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Líšeň

Snad můžou postoupit a zhostí se role brněnské jedničky.

Reagovat
Kepy_FCB

No jestli budou hrát na Srbské tak ať zůstanou ve 2.lize

Reagovat
Salfovic

A mají postupové ambice ?

Reagovat
Kostomlat

Myslím že kdyby došlo na lámání chleba, půjdou do toho

Reagovat
FCSL

Od prohry na Slavii 1 prohra ze 14 zápasů, 12 zápasů v lize, 7-4-1. Úplně jsem nečekal, když jsme na podzim hráli 9 zápasů v EL, že budem hrát o poháry

Pavel Hoftych

Reagovat
KingMaster13

Škoda pár remíz ale jinak super Hlavně co mě udivuje že fakt dokážete z totálních kopyt udělat fotbalisty Rondič, Musa a nebo třeba i Kuchta to žasnu co jste s nima vyvedli

Reagovat
braveheart

Nepochopitelné, že vždy dokážete uplést z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní důvod je, že mají geniálního a štědrého majitele, který pro klub dýchá.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Imos

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
žrout

Reagovat
mistr129

A v těch 12 zápasech 5 inkasovaných gólů

Reagovat
ACSeRw!n

u vas to je kazdej rok stejny, brecite, ze jste rozprodali kadr a ze budete hrat o zachranu, na coz vam ostatni odpovi, ze to zas nejak poskladate a budete hrat o pohary.. a vy tomu furt ne a ne uverit.. furt dokola

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Imos

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat
dinss

Čistý konto, Brabec bez chyby , Žán fík...Až na tu pasáž v první půlce zasloužená výhra ale je potřeba dávat více branek.

Reagovat
žrout

Žán když si udrží formu, tak je super

Reagovat
Oli99

Reagovat
martin1

Šance by i byly, ale ta koncovka je až na výjimky žalostná.

Reagovat
dinss

Reagovat
twl

Viktoria jede.další zápas Sparta musí Plzeň může. Důležité bude vytvořit tlak na Slovácko, Jablonec a teď i Liberec Plzeň tam číhá ukažte se..

Reagovat
Greny

OT : futsal Portugalsko - Cesko 3:3

Reagovat
monty25

Pěkný zápas a cenný bod proti úřadujícím mistrům Evropy.

Reagovat
Oli99

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
žrout

Jsem rád, že se Plzeň pomalu vrací, kam patří nejen výsledkově, ale i výkonnostně. Jsou zápasy, kdy měla vyloženě smůlu a přišla o body (Příbram, nevyloučený Koscelník a prohra s Libe), ale teď už je snad bude zvládat. Já osobně věřím, že se důvěra v Guľu vyplatí a on to z těch kluků nakonec dostane. Přál bych jim 3. flek, jejich fotbal mě baví, hezky se na to kouká. Jenom to chce ještě větší kvalitu ve finální fázi a proměňovat šance + ještě víc zkonsolidovat obranu, aby nedělala zbytečné chyby. Pak budou mít fakt zajímavé parametry. Navíc potřebujeme S+S a Plzeň ve skupinách EP. Když se k tomu přidá Libe, tak půjde nahoru i koeficient

Navíc Plzeň strašně potřebuje ty peníze z EP, tak snad se letos do sk. EL dostane...

Reagovat
Sosi

Nevim, nevim, hraji hluboce pod sve moznosti.

Reagovat
žrout

V jakém parametru jsi to viděl?

Reagovat
Sosi

Minimum sanci, same polosance. Mozna soupere prehraji v par mikrosituacich, ale celkove soupere nijak neprehravaji.

Reagovat
žrout

3 loženky měli určitě. JDB sám před brankářem, to samé Šulc, kterému to vykopli z čáry. A bylo tam dalších x příležitostí, které při troše větší kvality měly skončit gólem.

Jinak zrovna Olomouc je ve hře dost Silná, trápila se s nimi i Slavie, takže Plzeň nijak nepropadla. Nikdo nemohl čekat, že je budou mačkat 90 minut. Na takové úrovni teď nejsou.

Reagovat
Sosi

Na Plzen malo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Radek Voltr

do skupiny EL postoupí možná vítěz poháru, když přeleze tři předkola.. od třetího místa to de všechno do Balkán Cupu, ale samozřejmě taky předkol.. výrazně menší prachy

Reagovat
žrout

Však o pohár pořád hrajou + když ho vyhraje SKS nebo ACS, jde do předkol 3. v lize (pokud ACS uhájí 2. místo). Ta CL si myslím, že je ideální soutěž pro týmy jako Liberec a další mimo TOP3 kluby. Něco by tam mohli uhrát i ve skupinách, pokud se do nich probojují.

Reagovat
Fakt

Však ta CL nebude o moc horší než je teď EL. Dostat se do skupin bude mít problém i naše TOP 3, natož zbytek.

Reagovat
Radek Voltr

kvalitou třeba až tolik ne, ale prachama zcela zásadně, skoro o řád..

Reagovat
Fakt

Tím hůř pro naše týmy

Reagovat
žrout

Peníze mají být podobné jako současná EL, naopak EL si pak polepší. Obojí to jsou dobrý zprávy pro naše týmy.

Reagovat
žrout

Nevím, jestli o moc, ale rozhodně tam budou chybět týmy druhého evropského sledu, což je hodně vysoká kvalita. Naopak tam přibudou týmy ze slabších soutěží srovnatelných s naší.

Reagovat
mistr129

De facto v evropských soutěžích přibude jen 16 týmů. Stačí kouknout co za mančafty vypadlo ve 4. předkole EL, to žádní nazdárci nejsou

Reagovat
žrout

Nejde o to, že by to byli nazdárci. Ale prostě ta kupa kvalitních mančaftů z EL se nedá nahradit stejně kvalitními v CL. Ale kvalita tam rozhodně bude, o tom žádná.

Reagovat
Fakt

Momentálně tam postupují týmy jako Liverpool, Neapol, Dortmund nebo třeba Villareal. Takže kvalita tam rozhodně chybět nebude.

Reagovat
Salfovic

Tak takové týmy to budou brát hodně prestižně, tam snad budou nasazovat juniorku.

Reagovat
žrout

To je sice hezké, ale to jsou jen 4 tak kvalitní týmy na celou soutěž. V EL je ta koncentrace prostě větší.

Reagovat
Fakt

Samozřejmě že v EL je vic kvalitních týmu, ale rozhodně to pro naše týmy nebude jednoduché se dostat do skupin. Navíc žádný tým nepostupuje přímo do skupin ale musí projít přes předkola, což je taky rozdíl proti EL, kde většina kvalitních týmu šla přímo do skupin.

Reagovat
žrout

To souhlas jenom prostě z logiky věci bude CL lehčí než EL stejně jako je lehčí El než LM. A proto je větší šance pro naše týmy něco uhrát. To ale neznamená, že to bude jednoduché.

Reagovat
Oli99

Reagovat
ratusek

Tak to vůbec. Možná je tam nějaké dílčí zlepšení, ale na Plzeň bída. A že doma přehraje Sigmu? To je přece povinnost. A navíc ani to nebylo jednoznačné. Gula má keště hodně práce a kdo ví jestli na to dostane čas

Reagovat
žrout

S Olomoucí měla problémy i Slavie, ono se to nezdá výsledkově, ale herně je Sigma na tom hodně dobře. Vždyť Spartu taky přehrávala a neudělat 2 penalty + neproměnit svou vlastní a ještě další 100% šanci, v pohodě by Spartu porazila. Tam je problém "jen" produktivita. Navíc Plzeň Olomouc do ničeho nepustila a sama měla vyhrát minimálně 3:0, když byli ještě 2x úplně sami před brankářem. Za mě hodně dobrý výkon, jenom měli rozhodnout zápas dříve. To zahazování vyložených šancí je zbytečně brzdí

Reagovat
smetos

Ondrasek. S takovym hype prichazel z USA, striker co byl prehlizen podoba se taskarici jakou byl Droppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se přihodilo, že balon přelétl břevno?

Simersky: Chtěl jsem míč utáhnout po zemi a doprostřed branky, protože gólman Bohemky Le Giang je známý tím, že si téměř vždycky vybírá některou ze stran.

Reagovat
žrout

Reagovat
Greny

a když se podívate jak to kopal tak mu snad ani neuverite že to chtěl po zemi doprostred

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

(hlaska roku)

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Cogley co hrál dřív za Bohemku dneska odvolal za stavu 1:0 penaltu proti svému týmu

Reagovat
Greny

to jako přišel za rozhodcim a řekl mu.. to nebyla proti nám? A rozhodčí : dobře soupeř proti vám penaltu kopat nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky bych proti nám penaltu klidně odvolal. Myslím že většina hráčů.

Reagovat
HorajzmAmmann

no myslel jsem to tak, že to jeho rozhodnutí bylo proti jeho týmu Napsal jsem to blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako ty vole... jak tohle může písknout. Vždyť to musel vidět úplně krásně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť byl tak 3 metry od toho a nikdo mu tam nepřekážel. Ale po tom co Kružliak udělal ty 2 kiksy během pár pár dní mě u slovenských sudí nic nepřekvapí.

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně golman výborný, 2x ten balon nechytne a pak to odhodí k hráči soupeře

Reagovat
ratusek

Jakubu dělá takové chyby pořád

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Firkraag

Frajer

Reagovat
Kixi Syhimour

smekám

Reagovat
ACSeRw!n

podle tabulky jim asi uz o nic nejde.. hrat o zachranu, tak by ho trener zmrzacil

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že Guľa bude mít zase solidní jaro, uhraje 4. flek, pak vyletí v předkole pohárů a podzim bude stát za hovno.

Reagovat
KingMaster13

Nový termín Gulův podzim

Reagovat
žrout

+ Trpišova příprava a máme to pokryté celoročně

Reagovat
Salfovic

Gulova frustrační kompozice.

Reagovat
Sosi

Pokud nedaji pohary, muzou se jit klouzat. Tri roky bez poharu budou znamenat nenapravitrlne skody a ztraty. Proto se divim, ze do toho neriznou a nevyhodi ho. Protoze za pul roku uz tam nikoho nedostanou.

Reagovat
ratusek

Žižkov

Reagovat
ratusek

Vlhová

Reagovat
mistr129

Bolka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Reagovat
Losinho

KJVCD

Reagovat
John Obi Mikel

A princ Jaromír

Reagovat
Salfovic

Co tam Budějovičáci v tom nastavení vyváděli

Reagovat
smazaný uživatel

vylepsujeme rozpocet

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Máte někdo přehled, kdo by z druhé ligy vzal postup? Předpokládám že chtějí Dukla, Jihlava a Ústí, naopak třeba Chrudim asi ne.. Co Hradec, Prostějov a Líšeň?

Reagovat
mistr129

A Žižkov?

Reagovat
ratusek

Jihlava nechce. Hradec chce a Prostějov se tím taky netají, ale nevím ,ajk to mají se stadionem. Líšeň by na to asi neměla finančně, ale kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionu právě nezáleží, ne? Když Pardubice můžou hrát v Ďolíčku, tak může Prostějov hrát v Olomouci.

Reagovat
mistr129

Ale museli by začít stavět, jinak by šli až do ČFL podle mě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

V Líšni už řeší případný přesun na Srbskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava chtít může, ale z 10. místo se postupuje těžko

Já si myslím, že už můžou všichni, když lze dostat výjimku. Chrudim/Hradec by hráli v Bolce, Prostějov v Olomouci atd.

Reagovat
mistr129

Tak mně spíš zajímá, kolik týmů by to vůbec vzalo, ať už letos, nebo příští rok

Tak Chrudim to má podstatně blíž do Jihlavy, to bych spíš viděl tam.. Každopádně nevím jestli to pro takový klub má smysl, když by nemohli hrát doma, kde by lidi přišli kouknout. Pce/Hradec mají nějaké fanouškovské jádro, které tam za nimi pojede, plus vidinu stadionu. Chrudim nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to podle mě stojí za to na rok zkusit. Varnsdorf před pár lety postup odmítl a teď toho litujou. Diváci stejně nehrozí.

Je ale dost smutný, že z týmů na čele tabulky má ligovej stadion jen Ústí (jestli vůbec)

Reagovat
mistr129

Bylo by to zajímavý, rád bych tam viděl Chrudim, Prostějov nebo Líšeň. Každopádně se letos o tu FNL skoro nezajímám, přijde mi právě že tam nikdo vyloženě o ten postup nestojí

Reagovat
ratusek

příští sezonu už normálně diváci budou. pokud ti amatéři ve vládě zase nezkazí očkování atd

Reagovat
Kepy_FCB

Normálně určitě ne...

Reagovat
soukup

myslíš to očkování, o kterém zatím nevíme, jak dlouho účinkuje? Já bych se teda vůbec neodvažoval tvrdit, že se někdy budou diváci, že se bude chodit do škol, do restaurací a podobně.

Reagovat
ratusek

tak to at jdou do prdele.je pravda, že to bude očkování na ani ne rok asi podle všeho a rok co rok se bude muset 70% proočkovat a byznys pojede dál

Reagovat
dinss

Vydrží půl roku ale jak dlouho se z toho budeme vzpamatovávat? To už Schillerová bude dávno mrtvá a budou to platit naši vnuci tyvole... To jsou fakt mrdky.

Reagovat
Kepy_FCB

Hlavně že po jarni nulté pidivlnce tvrdili že druhej lokdaun si nemůžeme dovolit.

Reagovat
dinss

Ty vole, když si vzpomenu na ten první tak dneska je to přehlídka na Václaváku ...

Reagovat
mistr129

Co to je za titulek, když tam řekla do poloviny roku a ne půl roku

Reagovat
Kepy_FCB

Seženou si mutaci z Manausu a jedeme dál, ti se toho jen tak nepustí, kdo pamatuje jak byli loni na jaře nasraní že musí rozvlonovat,tuší.

Reagovat
mistr129

No já jen konstatuji, že titulek nesouhlasí s obsahem článku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Žádný jestli vůbec, Ústí splňuje všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, rád bych je v lize viděl

Reagovat
Salfovic

To je fakt v prdeli, osm kol před koncem a je rozhodnuto o titulu i sestupujících

Reagovat
Shevchenko

12 kol když tak

Reagovat
Salfovic

Njn, já jsem holt stará konzerva.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Vždyť je to o čtyři body tyvole.

Reagovat
meno

Douděra vypadá v posledních zápasech docela dobře, měl by potenciál na nás, nebo je to novej Matoušek?

Reagovat
bobis21

Škoda toho brejku na konci, ten byl skvěle vyřešený. Více se k tomu zápasu vyjadřovat už radši ani nebudu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Můžeme ještě vrátit Kačarabu? To je takovej Lischka 2.0.

Reagovat
John Obi Mikel

Je jenom na hostování myslim.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Ale za 10 mega, opce v létě na 20.

Reagovat
žrout

Fakt? Odkud máš to info?

Reagovat
mistr129

O tom se dost psalo, asi na iSportu to bude

Reagovat
HorajzmAmmann

za 2. poločas klobouček. Škoda Tetour To měl být gol.

1. poločas tragedie no... k dalším věcem se nemá cenu vyjadřovat

Reagovat
Coutinho10

twl ten 2. polocas a hlavne ta jejich posledni strela...Boril se tam vzteka, pritom nevystoupi proti a oni mohli srovnat na 2:2 v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers snad zustali verni tomu ze jsou skoti a titul poradne oslavili

Reagovat
Stannis Baratheon

A pak se snad podívají na tento zápas a podcení nás.

Reagovat
Coutinho10

hodilo by se to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A samozřejmě vyprcanej Kolář musí udělat svoji obligátní píčovinu. Kdyby radši něco občas chytil...

Reagovat
mistr129

Reagovat
žrout

Reagovat
Losinho

Snad půjde v létě do prdele i s Tvrdíkovou. Kromě Leicesteru posral všechno co šlo. Včetně předkola LM.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohužel teď Tvrdík všude vypráví, že se nejspíše domluví s Kolářem na tom, že ještě sezónu zůstane. A tenhle jejich otcovskej vztah je vůbec nedělá dobrotu, to je jak v podnikání.

Reagovat
Nuno čomes

A jaký to byl pro vás bůh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
rufus

Vždyť je to díra celou svou kariéru, co byste od něj chtěli..

Reagovat
ratusek

zápas jsem nemohl vidět, navíc jsem čekal zase něco slávistického a jak to tak vypadá, tak jsem nebyl daleko od pravdy. 'Radši tam dostat bůra než tohle, tohle nasere ještě víc

Reagovat
žrout

Zápas jsi neviděl, ale "raději dostat bůra než tohle". Tvl vy se snad klonujete?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak jsem měl zase pravdu - heroický výkon i když jen v 2. půli a zářez

Reagovat
smazaný uživatel

Zářez?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Rangers dívali, tak aspoň Slavii podcení

Reagovat
Kepy_FCB

Já spíše doufám že Baník ukázal jak na ně

Reagovat
žrout

Mohl by si dát Morelos v první desetiminutovce redku

Reagovat
John Obi Mikel

On je prý toho schopnej.

Reagovat
žrout

Je, však v minulé nebo které sezoně dostal snad 5 červených, strašný

Reagovat
Greny

Nevím ke komu ho přirovnat... On je strašně golovej... Lehce se vyprovokuje.. ale zároveň to i umí a rád si zaskace při náznaku kontaktu...Kuchta je v tomto proti němu nula

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš

Reagovat
KingMaster13

Kolumbijec no, horká krev. Je schopnej tě zničit úplně sám ale taky totálně posrat ten dvojzápas takže snad ho Bořil vyprovokuje k nějaký píčovině

Reagovat
Blasphemer

Ten Fillo je fakt dement.

Reagovat
John Obi Mikel

Musíme mu poděkovat, jinak by asi Baník bodoval.

I když oni proti nám v 10 vždy hrajou dobře, líp než v 11, takže možná taky ne.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Skoti do toho!

Reagovat
dinss

Ale notak... Sešívkam v tý EL prostě musíme fandit protože jinak budeme brzy rádi za konfederační ligu jako nějaký srovnání s Evropou.

Reagovat
žrout

On jenom nezvládá, do čtvrtka ho to přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Takovej druhej poločas jsem fakt nečekal...naprostá katastrofa Všechno parádně rozehraný, možnost pošetřit síly, dát prostor Višinskému a místo toho se strachujeme o vítězství do poslední minuty a zápas dohrává Tecl...A dostali jsme další gól ze standartní situace. Z rohu už jsme gól dostaly 3 zápasy po sobě

Reagovat
meno

Tecl tam za těch pár minut ukázal víc, než Lingr a Olej dohromady.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako klobouk dolů před Laštůvkou, sympatickej rozhovor a i v jeho letech asi nejlepší gólman ligy.

Reagovat
PlackaSKS

Těžkej zapas i proti deseti. Bez kozla banik konečně bojoval.. cervena i penalta jasná, kecu bude klasický hodně, ale zejtra uz si to většina prizna. Slavia v druhym poločase marná.. uz bychom si proti týmům tretiho sledu mohli prestat davat goly sami.

Reagovat
Kepy_FCB

Až se odkozlíme budeme zlí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PlackaSKS

az se vrátí bob a lichna mi uvaří, budu vám přát.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Trpišák

Reagovat
Stannis Baratheon

Co řekl?

Reagovat
HorajzmAmmann

dost sympatický rozhovor. Kritický na Slavii, že prý vyhrál štastnější tým (což samozřejmě přehnal) A tak podobně ... cením

Reagovat
Losinho

Hroznej zápas, místo klidu a Višinskýho se nervovat proti deseti. Baník by si ten bod klidně zasloužil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Koubek: Já tady trénoval už asi všechno... ale blbě

Reagovat
dinss

Je to frajer...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
žrout

Borec

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dinss

Holoubek nemohl ve studiu prostě víc vyjádřit ''nestranost''.

Reagovat
John Obi Mikel

Co řekl?

Reagovat
Stannis Baratheon

Brečel

Reagovat
dinss

v podstatě

Reagovat
smazaný uživatel

Sima má cenu tak devět miliard bolívarů , však byl úplně mimo hru , to bylo jako co ? Baník sympatický ve druhém poločase , Fillo kokot , rozhodčí katastrofa , jako vždy proti Židům , žumpa !

Reagovat
ttopi

Je vidět že moc nechápeš v čem spočívá cena takto mladých hráčů.

Reagovat
dave30

Já asi také ne. Za Součka (hráč v ideálním věku, prověřený top ligou) má údajně Barcelona nabízet 30 mega a za tohoto mladíka (hrajícího něco přes půl sezóny vrcholový fotbal) má chtít Jarda 40 mega? To opravdu nechápu. I když chtít může co chce.

Reagovat
ttopi

Tak se někam s kolegou podívejte, co hraje klíčovou roli v určení ceny mladého hráče

Reagovat
dave30

Jj, pokusím se to vygůglit.

Reagovat
žrout

Že za Součka nabízí Barca takovou almužnu, protože jsou na dlažbě, ještě nic neznamená. To by museli ve WHU být úplní dementi, aby jim na to kývli, přitom v rámci PL ho úplně v klidu střelí za 40+. Ale oni ho stejně prodat nechtějí, takže by musela přijít fakt nějaká neodmítnutelná nabídka, aby to bylo možné, když tam je zatím jenom rok a půl.

Jinak u mladíků se platí obrovské prachy za ten potenciál růstu. Jestli takhle Sima hraje v 19, má správně nastavenou hlavu a není nějak výrazně IP, pak ten klub oprávněně předpokládá, že v těch 25 bude ještě na úplně jiné úrovni než nějaký Souček, kterého v 19 nechtěli ani ve 2. lize. Podívej se, za jaké prachy přestupují mladí hráči s velkým potenciálem. Jsou to často ti nejdražší. Navíc obecně se nejvíc platí za gólové hroťáky, kterých je nedostatek, takže další faktor pro vysokou cenu. Defenzivní hráči naopak přestupují za nižší částky.

Už jenom to, že v Anglii sami o tak vysoké částce píšou jako o něčem, co by mohlo stát zato vypláznout, ukazuje, že to není mimo realitu. Oni žijí v jiných reáliích než my tady. Navíc má už prý zájem i PSG, který rozhazuje prachy všude, takže pokud bude zájem i z takto movitých klubů (ManCity nabízeli po 2 měsících 10 mega), cena se bude šponovat možná do výšky, ze který tady lidem v ČR spadne brada. Protože jenom nejsme zvyklí na to, že by o hráče z cz týmu měli vážný zájem i ti nejbohatší a bereme každý prodej do BL nebo SA sám o sobě jako obrovský úspěch a strop.

Reagovat
dave30

Novináři píší, ale rozhoduje manažer. Sima má na kontě 16 zápasů v kaprlize (to pro manažery neznamená téměř nic) a 8 zápasů v evropských pohárech, repre nula. Takže dát za takového kluka 40 mega je hodně velká loterie a nevím který manažer toto podstoupí. Takové peníze se dávají za mladé kluky, kteří třeba již uspěli v nějaké kvalitní lize. Nicméně ze strany Jardy takové jednání chápu. Slavia zřejmě není v situaci, kdy by musela prodávat, takže proč tu cenu nepřestřelit? Třeba se někdo chytí.

Reagovat
žrout

Kluby dělají někdy i větší přešlapy za ještě větší prachy (viz třeba WHU a Haller). Jasně že novináři jenom píší, nicméně i oni jsou lakmusovým papírkem toho, jak je ta cena všeobecně vnímaná. A zatím jsem v zahraničním tisku nezaznamenal opačné názory, které by tu cenu zpochybňovaly a popisovaly jako nesmyslnou. I když přiznávám, že žádný detailní přehled zahraničních médií nemám. Jsem fakt zvědavý, jak tohle celé skončí. podle mě by ale bylo ideální, kdyby Sima ještě příští sezonu ve Slavii odehrál a ven může jít v jednadvaceti jako vyspělejší hráč, než je teď.

Reagovat
dave30

Ve Slavii mu cena poroste pouze s úspěchy v EL. Takže to je opět hodně velké riziko. Pokud přijde hodně zajímavá nabídka již v létě (záleží na zbytku EL, ale zatím by bylo zajímavé cokoliv nad 25mega), tak může být její odmítnutí velký hazard. Ale jak píšu, Slavia si zřejmě může dovolit riskovat. Také jsem hodně zvědavý.

Jinak právě ten případ Haller ukazuje, jak může taková investice dopadnout (a to byl hráč jinak prověřený, než Sima). Prostě PL není pro každého (a Haller se v Ajaxu znovu chytil...).

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Baník 2. půlka slušný, ale nutno přiznat, že na Slavii trošku dopadnul Csaplár. Baník tam pak jebnul Bolta a díky tomu to vypadalo celkem slušně z naší strany. Naopak soupeř se najednou začal strachovat o výsledek.

Ale 1. poločas to mohlo skončit klidně 6:0. Jsou prostě úplně někde jinde. Doma to máme teď docela na pohodu (Příbram, Opava, MB, Brno, Zlín, Karviná) ale je potřeba udělat pár bodů i venku (Slovácko, Liberec, Bohemka, Olomouc, Sparta, Plzeň)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sprinter se mi líbil , však ho Smetana chválil už před měsícem , doufám že ho bude stavět

Reagovat
mistr129

I když je to na jaře děs běs, tak pořád bodově nejlepší sezona

https://twitter.com/quelhar/status/1368663918952976389

Reagovat
lichna.

Uprimne, bod by byl asi nesmysl. Ale po dlouhé době jsem se přichytil u toho, ze jsem vazne vtazen do zápasu a baví mě to.

Snad to tak bude pokračovat. Plus vyjádření Smetany po zápase naprosto skvěle.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Bakary3

Vykon Slavie ostudnej. Odflaknuty, lehkovazny, sileny reseni, strely z nepripravenych pozic.

Kolar by uz na ferovku zaslouzil na drzku.

Banik to pekne odvalcil a Slavia by si tu facku v podobě remizy i zaslouzila.

Jinak teda co nechapu... ze slavia vzbuzuje ne zrovna pozitivni emoce diky jednani jejich predstavitelu, to je mi jasny.

Ale aby byl kazdej verdikt podavanej, jako ze je Slavia tlacena, to uz je ubohý a pod preview to byla prehlidka nesoudnosti i od tech, od kterych bych to necekal.

Fillo je proste idiot, 2x po Borilovi hrabnout, z jakyho duvodu by to nemela byt ck? Kdyby ji nedal, tak by to pak mohli vsichni zkouset celej zapas, jeste by se to zvrhlo a byla by to bramboracka.

Ale jasne, nez nadavat na Filla, kterej si o to pořád koleduje a dela zmrdoviny dosz casto - a jsem si ted vedomej, ze to prijde treba i u Borila... - tak se brečí, ze se Slavii pomaha.

A jeste vic jsem cumel, kdyz se zpochybnovala penalta po ruce ndefeho, kdy tou rukou normalne vyhodil mic do autu.

Třeba se taky nekdy neudrzim a chovam se jako kokot, ale tohle je uz fakt moc.

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Dával bys tedy červenou i Kuchtovi za loket do obličeje?

Reagovat
Bakary3

Popravde nevim, o jaky situaci je rec, nevidel jsem.

Ale proste u Filla uplne chtena vec, tam neni jedina polehcujici okolnost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stál u něj, otočil se a bohužel ho nechtěné trefil. Chtěný je to, že Bořil zase simuluje jak malá holka. Se tam válel jak kdyby dostal KO od Vemoly.

Tohle a ano Kuchta není na redku. Na redku byl možná Janosuv faul. Penalta byla.

Jo a 2 stejně situace u vápna posouzené ve prospěch Slavie. Tak se nediv.

Reagovat
Bakary3

Jo nechtene... no to se neshodneme, fillo to samozrejme chtel, 2x.

Ano, Boril simuloval - trapny... na druhou stranu musim rict, ze by to proste udelal kazdej, aby bylo zřetelný, ze se neco stalo a byla to ck.

A ano, musim rict, ze me i sralo polehavani slavistu, kolikrat jdou do souboje a uz jsou v polopadu, kdyby to nevyslo.

Ale divím se.

Rozhodci piskal hovno na obe strany, takze tady fakt nejde hledat nejaky tendencni rizeni.

2 klicovy momenty proti Baniku, ale jak pises i ty, min penalta jasna.

Takze jo, divim se.

Reagovat
HorajzmAmmann

Však Fillo koukal úplně jinam...

A že to dělá každý - to je právě ten problém, který je na tom nejhorší. Kdyby to Bořil ustál (což prostě musí ustát každý) tak Fillo v životě redku nedostane, Slavia by nás porazila stejně a jedeme dál. A ještě by byl Bořil za frajera. Tohle fakt nemáte zapotřebí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak já tohle simulování hejtuju i na straně Baníku. To mi fakt vadí...

Reagovat
Bakary3

Jo, jasne, uplne omylem... Dobrý...

A to je prave taky ten problem, kdyby zs to fillo redku nedostal, protoze tohle si proste zadnej hrac nemuze dovolit a nikdo by pak nemel mit zapotrrbi si lehnout, aby za to ta redka padla.

Ale proste nevim, o cem je rec... Fillo je vocas, nez byste rekli "jo idiot, podelal zápas ", tak ho hajite.

On to posral a rozhodci tu redku dat musel.

To by bylo revu, kdyby za to nevyloucil treba zrovna Borila

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně kdyby to bylo obráceně neřeknu ani slovo. A je mi jasné, že by se Fillo kutálel až do Dolíčku. A já v tom žádné naschvál prostě nevidím. Běžel za přihrávkou gólmana tak se otočil...

Reagovat
dave30

Fillo udělal něco, co hráči dělat nesmí. Byl v tom úmysl a rozhodčí nebude posuzovat intenzitu. Pokud to budou rozhodčí takto posuzovat vždy, tak s tím nemám problém a hráči s tím přestanou (něco jako přešlapy brankařů při PK - také se to ze začátku nelíbilo). Nesnáším automatické karty za kontakt ruky s obličejem při hlavičkovém souboji (obzvlášť, když jeden hráč ani nevyskakuje), ale Fillo se úmyslně ohnal po Bořilovi (zřejmě byl nas..ný, že mu bránil ve hře) a nechci řešit intenzitu ani Bořilovo divadlo. Jak říkám, pokud za toto budou vylučovat vždy, tak s tím nemám problém.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam taky úmysl neviděl, problém je, že hráč za své tělo odpovídá. Bohužel tahle červená byla udělena správně a nic na tom nemění ani fakt, že jiným to jindy projde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když tak napíšeš tu větu, že za své tělo odpovídá tak možná ok. Ale stejně mi to nepřijde v 2. minutě jak dobře rozhodnutí pro vývoj zápasu. Žlutá, domluva a jede se dál. Pak mu můžeš pri další blbosti dát 2. žlutou... Ale takhle hned za tohle redka mi přijde moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty pravidla jsou stejný v 1. minutě ve 30. v 60. i na konci. Zrovna tady bych rozhodčího pochválil, že se nebál ji vytáhnout byť věděl, že je začátek zápasu. Navíc Fillo ten souboj absolvuje defakto mimo dění.

Reagovat
HorajzmAmmann

mimo dění nebyl, prostě presoval. A hlavně ten zákrok samotný vůbec na redku nebyl. Prostě ne, koukal jsem na to 100x a vadí mi víc úplně jiné zákroky. Tím pádem letěl Souček naprosto po právu, který toho hráče opravdu trefil loktem a opravdu do obličeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Míč byl u Koláře a souboj se odehrával po jeho levé ruce. Fillo běží ve dvojici s Bořilem ve dvojici, 2x do něj strčí tělem (v rámci pravidel, byť zbytečné), ale potom zvedá obě ruce a udeří ho. Absolutně nesmyslné počínání

Reagovat
HorajzmAmmann

ty ruce zvednul v naprosto přirozeném pohybu pokud se chceš rychle otočit a oběhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

ano a proto píšu, že bych v tom neviděl úmysl, ale spíš nešikovnost. Počkáme si, co nám k tomu řekne komise. Za mě teda správně udělená červená, za tebe ne. Ono teď už je to úplně jedno. Buďme rádi za to, že ten zápas vypadal aspoň takto.

Reagovat
dave30

Ty v tom také nevidíš úmysl? Já jsem fakt divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem to asi ze 3 nebo 4 pohledů. Přišlo mi, kdyby tam byl úmysl, tak by ho trefil úplně jinou intenzitou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dave30

Pokud by počítal s tím, že půjde ven, tak máš pravdu, asi by mu naložil více. Ale on počítal s tím, že mu to projde. Bylo viditelné jak byl frustrovaný z toho jak mu tam Bořil bránil ve hře. Těch kontaktů tam měl několik a ta ruka byla takové vyvrcholení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když tohle děláš, tak předpokládáš že tě u toho nikdo nevidí. Jasně ty kontakty tělem tam byly dva nebo tři, proto si myslím, že by mu naložil víc.

Reagovat
dave30

S tím s tebou souhlasím. Kdyby věděl že dostane červenou, tak to Bořila bolelo více. Zřejmě opravdu počítal s tím, že se to nebude řešit. Nepočítal s takovým divadlem v podání Bořila.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
žrout

Jasně, pokud by chtěl dostat redku a jít ven, tak by mu dal větší intenzitou. Takhle chtěl naložit jenom trochu a doufal, že mu to projde. Proč si myslíš, že menší intenzita = nevědomost?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se tu dohadujeme jen o tom zda to byl úmysl nebo ne. Což je teď vlastně úplně jedno. To ví jen Fillo.

Reagovat
žrout

Není to jedno, protože právě kvůli tomu úmyslu dostal červenou za hrubé nesportovní jednání. A ten úmysl byl evidentní a nikdo kromě baníkovců nemá potřebu dělat, že evidentní nebyl. To jste fakt slepí? Nezpochybňovali to spoluhráči ani trenér, nikdo ve studiu ani komentátoři, viděla to stejně většina nezaujatých diváků, ale vy si tady furt jedete svou. Vůbec nechápu

Reagovat
bobis21

Jenže ten úmysl je vždy jen spekulace, není jak prokázat. Pokud se má posuzovat takhle, tak z toho můžou rozhodčí dělat úplnou bramboračku a jakékoliv vyloučení si vždy obhájit stylem "já to posoudil jako úmysl".

Reagovat
žrout

Tady to není spekulace. Úmysl by to nebyl, pokud by Fillo o Bořilovi nevěděl. Ale před tím samotným červeným loktem/paží do něho už žduchnul a pak teda ještě jednou na hlavu/zátylek, takže jasný úmysl.

Proto je to nesmysl srovnávat se Součkem, který se s Mitrovičem vůbec nepošťuchoval a nevěděl o tom, kde má hlavu. Navíc je vyšší než on. A hlavně jde hezky vidět ten rozdíl na reakci veřejnosti. Zatímco za Součka se postavila skoro celá fotbalová Anglie jak z řad fanoušků, tak komentátorů a novinářů a jasně se shodli, že ta ČK byla nesmysl (a disciplinárka ji taky logicky zrušila), naopak tady u Filla všichni až na pár baníkovců a exotů vidí, že to úmysl byl a byl to Fillův zkrat, za který se sám v kabině omluvil, protože moc dobře ví, co udělal. Ani u odborné veřejnosti /trenérů, fotbalistů, komentátorů, novinářů) jsem zatím nenarazil na polemiku, že to na ČK nebylo, nebo že to nebyl úmysl. Tak už se s tím smiřte, že šel ven po právu a furt nehledejte někde nějakou křivdu

Reagovat
HorajzmAmmann

to už asi nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nezpochybňuji červenou kartu. A ne nedostal ji za úmysl, ale za úder rukou do obličeje. A je úplně irelevantní jestli chtěl nebo ne. Protože i kdyby nechtěl, tak ta ruka do oblčeje šla = červená karta. A copak se trenéra nebo spoluhráčů ptali zda to ten Fillo chtěl nebo ne? Ne. Řešilo se jen, zda měl dostat červenou nebo neměl a to tady ani slovem nezpochybňuji.

Reagovat
žrout

Kdyby to nebyl úmysl, za co by se teda v kabině ten Fillo omlouval (podle slov trenéra)?

A jinak za každý úder se červená nedává. Klasicky loket na hlavu při vzdušném souboji bývá za žlutou, pokud tam není zjevné, že po té hlavě jde hráč záměrně + nesmyslná intenzita. Takže každý úder na hlavu není automaticky za červenou. Tady byl ale jasný úmysl, když se podíváš na celý souboj, tak vidíš, že do Bořila ještě předtím rukou žduchl do zad a až pak se po něm ohnal. Je nesmysl tvrdit, že to bylo nevědomě, protože to prostě neodpovídá tomu, co se odehrálo.

Reagovat
Banikovec7

Třeba za to že je oslabil? Co to je za dotaz...

Reagovat
žrout

Jako že by se jim omlouval za to, že vás poškodil rozhodčí, jak to tady hlásáte?

Reagovat
Banikovec7

Tu furt někoho nazýváš exotem, ale sám asi taky nejsi zrovna nejinteligentnější. Asi 18x tu od nás padlo, že se Fillo zachoval jako dement a samozřejmě že na tom vinu nese, ať si kdo myslí, že ta karta byla zasloužená nebo ne.

Reagovat
žrout

Tak potom nevím, proč tady hromadně brečíte, že vás rozhodčí zařízli, když teď uznáváš, že dostal kartu po právu

Reagovat
Banikovec7

Trošku se do toho zamotáváš, zaprvé teda nevím kde jsem uznal, že to dostal po právu a za druhé to vůbec nebylo předmětem diskuze, jen jsem reagoval na ten tvůj dotaz ohledně omluvy.

Reagovat
žrout

Tak když se zachoval jako dement, pak dostal tu červenou po právu, protože tím se vylučuje zde nesmyslně omílaný "neúmysl". Nebo se Fillo podle tebe zachoval jako dement, protože praštil Bořila neúmyslně?

Reagovat
Banikovec7

Za mě mu úmyslně přejel rukou po zádech a neúmyslně ho pak trefil do ucha.

Reagovat
žrout

A proč podle tebe to první úmyslné bylo a to druhé ne?

Reagovat
Banikovec7

Protože mi to tak z toho záběru přijde, že mu tam ta ruka sjela. Pravda může být jiná, ale to ví jen sám Fillo.

Reagovat
HorajzmAmmann

"hromadně brečíte"

ty vole, vždyť já i bobis píšeme, že měl místo toho dostat červenou kartu třeba Jánoš a bylo by to daleko lepší. Takže nám vůbec nejde o Baník. Asi 6x jsem napsal, že by SKS stejně vyhrála a naopak to, že hrál Baník o 10 mohlo Slavii uškodit a po brance na 2:1 trošku svázat nohy a ty napíšeš, že brečíme?

Mi je úplně u prdele, že to byl Fillo z Baníku, Bořil ze Slavie nebo Jánoš. Hodnotím pouze ty zákroky, nehledě na výsledek.

Reagovat
žrout

Ale opět zpochybňuješ jasnou ČK Filla nehledě na to, že Jánoš ji měl dostat taky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano, já osobně bych za to červenou nedával. Naprosto necitlivé gesto na to jakou intenzitou byl ten zákrok proveden. Navíc chci, aby hráč měl chráněné víc nohy pred vážným úrazem jako jsou zlomené kotníky a podobně než škrábance na zádech. Tak toho už nechme. Prostě máme jiný názor....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože rozhodčí zákrok posoudil jako úder loktem do obličeje a to je červená karta. A omluvil se právě za oslabení týmu.

Reagovat
žrout

Je očividné, že to úmysl byl, divný fakt nejsi

Reagovat
dave30

Opravdu popisujeme stejný zákrok? Jestli jsi to viděl 100krát, tak to nechápu. Co je přirozeného na pohybu levé ruky Filla? Kdyby měřil Fillo 2 metry, tak by se to nějak dalo omluvit, že měl ruce na Bořilově obličeji. Oni ale měří přibližně stejně (Fillo má o 3 cm více). Takže pokud mám někoho zasáhnout do obličeje, tak dotyčný se musí sklonit (což Bořil neudělal), nebo musím zvednout ruce nahoru (ovšem toto není žádný přirozený běžecký pohyb). Navíc pokud se chtěl Fillo vracet (pokud by chtěl pokračovat směrem ke Kolářovi, tak tam měl místa dost), tak by se otáčel po své pravé ruce. Když máš po levé ruce zeď, kterou potřebuješ oběhnout, tak do ní přece nevrazíš. Toto opravdu neobhájíš jako něco přirozeného a neúmyslného. Jak píšu výše, neposuzuji intenzitu a Bořilovo divadlo. Ale Fillo jednoznačně úmyslně Bořila udeřil a toto pravidla opravdu zakazují.

Reagovat
bobis21

Chtěl oběhnout Bořila. Podle mě to byl úplně stejný pohyb jako ta Součkova "červená" v PL nedávno.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je úplně neklepší, jak tady ty lidi hodnotí ty zákroky podle toho kdo je jak sympatický Souček ho trefí 10x více, ale jelikož to je sympaťák a každý ho mám rád tak to je v pořádku a červená byla naprosto mimo u 99% fanoušků..

Ale Fillo je zmrd, takže u Filla byla červená správně Přitom já osobně bych nedával červenou ani za jeden, ale Souček byl daleko horší...

Reagovat
žrout

Jestli fakt nevidíš mezi ČK Součka a tady Filla, tak nemá vůbec smysl se o něčem bavit

Reagovat
bobis21

Žádný mezi nimi není, šlo o úplně stejný pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste opravdu tak retardovaní? Tam hromadně fetujete uhlí, ne?

Souček dostal červenou v přerušené hře, navíc naprosto nesmyslně, proto byla zrušena.

Fillo si dal toulen a rozhodl se ukázat, že je borec. No ale nedošlo mu, že Bořil není idiot jako on a holt dostal Fillo zaslouženou červenou. Ten jeho úmysl byl naprosto jasný. A ano, mohl tomu předcházet NVK za bránění ve hře od Bořila. Ale i tak by Fillo dostal červenou a předpokládám, že po tomhle v Baníku dohrál.

Ale ty urážky Bořila, který si tam celej Baník vodil prvních 45 minut na provázku jak opice v cirkusu, to je jen ukázka toho, že fotbalistu jako je on prostě nemáte.

Reagovat
HorajzmAmmann

já Bořila neurážím, protože by nebyl dobrý fotbalista, ale protože to je malá holka, které simuluje pohlazení po zádech jak malá holka. Fotbalista dobrý, ale v hlavě nasráno minimálně stejně jako Fillo.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale co si budeme, Šašinka to třeba po tom co předvedl Mosquera taky slušně nahrál. Preventivně bych dával žluté nebo červené pro oba. Pro příště si odpustí jeden nějaký průser a ten druhý si odpustí příště přihrávání...

Reagovat
žrout

S tím Šašinkou dobré srovnání. Podle mě prostě Bořilovi nemáte jako baníkovci moc co vyčítat, když to máte taky ve svém týmu. A stejně jako nehledě na reakci Šašinky dostal Mosq správně ČK, stejně tak Fillo nehledě na Bořila

Reagovat
HorajzmAmmann

podobné situace, které finálně hodnotím úplně stejně nehledě na to, kdo kde hraje. Šašinka stejný ocas jako Bořil. Nemají se tam co válet. Oba dva žultá/ červená a jedeme dál... ať si tohle odpustí při dalším zápase.

Reagovat
žrout

Za přihrání dát žlutou nemám problém, červená za mě nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko bude mít v hlavě to co Fillo (nic), když s ním takto vyběhl.

Takový zkrat po 2 minutách hry, to je na přeshubu v kabině, domů pěšky a pěkně někam do divize.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

mi jako příjde úplně kouzelný, že "pohlazení na tváři" je pro vás daleko horší, než třeba zákrok na zlomení nohy od Jánoše

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde. Jen prostě nemám rád hráče jako Fillo, Krejčí ml., Frýdek...

Jak často dělá Jánoš takový zákrok? Nebo i ten Bořil, jak často hraje zákeřně?

Loket Baroše na Součka mi prakticky vůbec nevadil (jasně, zákrok na hlavu, ale nic tragickýho), protože prostě Bary byl pan fotbalista a něco uměl. Kvůli hráčům jako je on se chodí (chodilo) na fotbal a teď v rámci možností se chodí (kouká) na Bořila.

Ale co je vidět na Fillovi, Frýdkovi, Vondráškovi nebo třeba Smolovi, to fakt netuším. To jsou jen přemotivovaná jelita.

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže kdyby Messi někomu zlámal nohu tak v pohodě, protože Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Fillo si prostě řekl "hele Bořil, dám mu za uši a pak si hodím sprint na míč co bude o 30 metrů dál, však jsem Bolt rok 2008".

Reagovat
mistr129

Protože Jánoš to udělal v souboji o míč, v tom nebyla ani nějaká zákeřnost jako třeba od Jovoviće ale bylo to v zápalu boje. Může se příště stát úplně každýmu z těch hráčů, co byli na hřišti.

A jak jsi výše psal, že někomu zákrok vadí protože Fillo... Já bych tedy taky na místě rozhodčího v případě rozhodování úmysl/neúmysl vzal v potaz hráčovu historii. Například u Filla, který minimálně v zápasech se Slavií je prakticky pokaždý zralý na červenou, jsem o tom úmyslu naprosto přesvědčen, kdyby něco podobného udělal třeba Zajíc, tak nemám problém věřit, že šlo o omyl. A to v udělování ČK hraje velkou roli.

Reagovat
žrout

Nejsem si jistý, že by za to měl být NVK. Takto se hraje běžně ve všech soutěžích, že obránce křížuje útočníka, co chce presovat. Pokud mu nedá bodyček nebo do něj prostě nevrazí, nikdy se to nepíská. Jako neměl bych problém to pískat, ale podle toho, co vidíme v každém zápase, je asi nějaký úzus, že tohle se netrestá, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ve hře mu bránil... I když Fillo a hra. Takže máš pravdu.

Reagovat
žrout

Bránil, ale přijde mi to ve fotbale normální v těchto mantinelech. Když obránce hlídá míč před dotírajícím útočníkem, aby se dokutálel do autu, taky mu to nikdo nepískne, že brání útočníkovi ve hře. Naopak když někdo běží a ty mu do dráhy běhy vystrčíš prdel a on se o ni rozbije nebo když ho prostě v běhu srazíš, pak je to jasný faul a nikdo to nezpochybňuje. Je prostě potřeba rozlišovat, což rozhodčí dělat musí

Reagovat
bobis21

Za první odstavec to nemá ani cenu číst, už tam jsi jasně potvrdil že jsi dement

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na sebe tak přísný, pochval Filla za to jak skvěle to včera zvládl, jak vám rozhodčí vzal titul a že máte mít o 50 bodů víc.

Reagovat
HorajzmAmmann

výborná reakce

Reagovat
bobis21

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže jsem úplně v pohodě a bavím se. Co taky jinýho v lockdownu a v tý zimě.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
žrout

Když něco vytrhneš účelově z kontextu, pak to může vypadat stejně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Nee

Reagovat
smazaný uživatel

no tpc

Reagovat
Losinho

Reagovat
dave30

Pokud ho chtěl oběhnout a on mu překážel, tak ho měl postrčit a ne zvedat ruce do jeho obličeje. V kombinaci s těmi bodyčky to spíš vypadá na to, že byl Fillo nasraný na Bořila, že mu bránil ve hře. Teď musí být pěkně nasraný, protože kdyby věděl že dostane červenou, tak by ho určitě trefil více. On ale počítal s tím, že mu to projde.

Reagovat
HorajzmAmmann

když chceš někoho oběhnout jakože úskokem tak holt ty ruce dáš trošku výš... naprosto přirozený, když jsem hrál fotbal tak jsem to dělal taky, ale já měřím 1,59 takže trefím maximálně někoho do koulí...

Reagovat
dave30

za ty koule

Ale toto bylo v podstatě ve stoje. To co popisuješ je celkem pochopitelné v pohybu. Ale oni stáli na místě.

Reagovat
žrout

Reagovat
bobis21

Ten moment kdy dostal žlutou - prostě se rukou rozmáchl a trefil soupeře za sebou loktem přímo do obličeje v souboji bez míče. Nechápu jak může někdo říct že Fillo měl mít červenou a Kuchta pak ne (podle mě neměl mít ani jeden).

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně. Daleko víc bych trestal zákroky na nohy viz Janoš než tohle (pokud nejsi Krejčí).

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Greny

Pak mě ale teda vysvětlí proč dohrál Kuchta? ... Když teda vyloučil Filla tak měl držet nastavený metr

Reagovat
smazaný uživatel

Úmysl x nechtěný

Reagovat
HorajzmAmmann

Do hlavy jim nevidíš, takže to jestli úmysl x nechtěný je pouze spekulace. Když bude hráč dost šikovný tak může sejmout hráče úmyslně tak aby to vypadalo jako u Součka 10x za zápas.

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. Hráč Baníku = úmysl, hráč Slavie = nechtěný

Reagovat
HorajzmAmmann

omlouvám se. Jestli to platí takhle tak se omlouvám. Navíc mají kliku, že jim to pravidlo žerou i v PL po přestupu že Slavie.

Reagovat
andrew96

To je hrozné, jak pořád brečí slávis... počkat.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Já nevím, co dělají. I jeden můj známý, Sparťan, dnes nic neříkal (krom toho, že s tímhle dostaneme od Rangers výprask a že Kolář je šašek), přitom on mluví o zářezu i v zápasech, kde není vůbec nic.

Reagovat
FCB1922

Nebrec pochcany zide.

Reagovat
Bakary3

To sis zase nejak popletl, breceli tu vcera jen Banikovci a jeste neopodstatněně.

Jinak doufam, ze dostanes BAN, tvoje prispevky tady jsou jen o urazeni casto dost hnusnyho charakteru a shazovani kohokoliv, kdo ma jiny nazor.

Jsi jen tupa chcanka, ktera je pro smich uz i vsem ve vlastnim fanouskovskym taboru.

Snad te ten BAN nemine a bude tu od tebe pokoj.

Reagovat
John Obi Mikel

Pak se vrátí pod jiným jménem.

Reagovat
Bakary3

Jojo, a zas napise se slzou v oku nejakej dojemnej patos, jak si rikal, ze asi je chyba v nem, tak musel odejit...

Ale kdyz vidi, jak tu diskuteri trpi Stockholmskym syndromem (ale mozna uz si zjistil spravny vyznam), tak zjistil, ze chyba je jinde a muze se s klidnym svedomim vrátit

Reagovat
Losinho

U něj je to jedno, buď dostane BAN nebo se zas psychicky zhroutí a smaže účet. Tak jako tak tady bude za chvíli znova s novým nickem

Reagovat
Bakary3

Jojo, aspoň že tu má jednoho zoufalce, kterej mu vždycky pochčije ránu

Reagovat
FCB1922

Ty tu ty picko jebes a fnukas a já sem za špatného? A kdes byl včera? Čekal sem, že židovská divize FCB bude společně s námi fandit... Jo aha. Já zapomněl, vy vlastně žijete jen v tom internetu

Reagovat
PlackaSKS

ach jo, ty už nejsi ani zábavný. je mi tě spíš líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

to od tebe neni hezky, takhle to sponovat do kulminace

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kepy_FCB

třeba jen chyba t9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
clinger

Neres.dari se nám tak ostatní nas nemusi no.ze v Teplicích nám nepiskli jasnou pecku,nebo ze v Příbramí jsme hráli na neregulernim hřišti nevadi. Kopali jsme za ligu snad jen 7 penalt což neni vic než trapná Sparta ale rozhodčí nas tlacej

Reagovat
Bakary3

Asi tak, nektery verdikty jdou pro Slavii, nektery proti ni, jako u vsech.

Ano, silnějšímu tymu se vždy pomůže o neco vic, tak to bylo, je a vzdycky bude, ale nejaka tlacenka, to teda nevidím.

Jestli tem, co Slavii z tohohle obvinujou, neni 15, tak at si vzpomenou na berbrovskou Plzen nebo drivejsi Spartu, dyt to bylo furt neco.

Reagovat
bobis21

Problém je že vy stejně jako berbrova plzeň jen nevidíte že se to děje. Když každou tu situaci obhajujete, je pak jasné že se vám zdá že vás nikdo netlačí

Reagovat
Kepy_FCB

Vzpomen jak po podzimnim zarezu Baniku nejake vase sduzeni fans vydalo osuzjici prohlaseni. Jen tady vse obhajujete

Reagovat
Bakary3

Jo, to si pamatuju.

A je to v pořádku, taky nechci, aby se Slavii nějak pomáhalo.

Ale to prohlášení přeci neznamená, že se to děje soustavně. Já si to nemyslím, to co píše bobis mi prostě přijde mimo. vždyť u Plzně se dřív nějaká prasárna našla skoro v každým kole, v její prospěch.

U současný Slavie to teda tak není ani náhodou.

Reagovat
bobis21

Ano, já s tebou souhlasím že to u vás zatím není tak hrozné jako u těch posledních dvou titulů Plzně. Ale jsou takové situace ... a nepříjemně často v zápasech s námi Nechte si to na zápasy s Příbramí a Jabloncem a budu spokojen

Reagovat
Bakary3

Tak odpovím najednou i horajzovi - jo, bohuzel v tech zapasech s Banikem vzdy neco je, je to pravda

Ale treba za vcerejsek proste v tech 2 klicovych rozhpdnutich nemuzete rozhodcimu nic vycitat. Myslim si, ze takhle by to museli rozhodnout snad vsichni.

A treba jo, pamatuju si zapas slavia doma, kdy na konci snad mela byt pisknuta pentle Baniku? Nepamatuju si přesně, vim, ze tam byla nejaka prasarna a za to jsem se fakt stydel, to bylo fakt okaty, Baros se tam strasne rozciloval.

Ok, kdyz se stane neco takovýho, at to Slavie schyta a nemam s tim problém.

Ale jak psal clinger, byly tu i verdikty proti Slavii, treba i nevylouceni Lanky z Pb, ale tp vsichni delaj, ze nevidi, a jeste si k tomu pripoctou klidne vcerejsi verdikty, ktery byly vecne spravne, ale protoze ve prospech Slavie, uz v tom zas vsichni vidite spiknuti.

Reagovat
bobis21

No říkáš sice že rozhodnul správně, ale pořád jsem neviděl argument proč ji měl dostat Fillo a Kuchta pak ne. V čem je loket do zad (a možná prsty přes ucho) horší než loket do nosu?

Penaltu jsem nerozporoval a u našeho gólu jsem taky nadával na ofsajd dokud jsem neviděl že si to tam kopnul slávista sám.

Na podzim sice penalta jasná, ale z brejku který neměl existovat. Finále poháru tady taky několik slávistů obhajovalo a rozhodčí pak měl několik zápasů stopku (ne že bych bral rozhodnutí komise nějak vážně, uvádím jen pro dokreslení). Jinak vaše zápasy prakticky nesladuji, tak můžu hodnotit jen ze sestřihů v dohránu.

Reagovat
Bakary3

To finále poháru vím, no...

Já myslel ještě jinej zápas.

Chápu, že ze zápasů s Baníkem to nevypadá dobře, ale obecně si prostě nemyslím, že se Slavii nějak pomáhá.

Reagovat
HorajzmAmmann

obecně to taky nemyslím, to ani kromě EL nesleduju. Tam zase rozhodčí nesmyslně zaříznul vás...

Reagovat
Bakary3

Jinak k tomu Kuchtovi - já to fakt neviděl, neříkám nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl ale hlavně že tu máš zase nejvíc elaborátů ty hňupe

Reagovat
HorajzmAmmann

jak nemůžeme nic vyčítat? Rozhodčí měl od 2. minuty evidentně nějaký metr, který nedodržel po celý zápas.

Faul Kačaraby na Holzera (byl by z toho top přímák) nepíská, ale úplně totožnou situaci Tetoura na Baha pískne.

2 podobné situace (ruka někde kde nemá být) jednou posouzená tak a pak zase jinak. Tohle rozhodčí brutálně nezvládnul. A samozřejmě občas se takhle připískne i na stranu Baníku, ale u Slavie to je prostě skoro pořád...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale můžeme se teda domluvit, že pokud nám ten pohár necháte letos tak Vám odpustím.

díky

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Radši se dostaňte já paty místo v lize a my ho pro vás vyhrajeme

Reagovat
HorajzmAmmann

já pořád počítám s tím 4. místem ... akorát hráči mi to zase určitě nějak dojebou...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
braveheart

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

Myslíš, jak tam po tý chybě šel Holzer na posledního Kačarabu, který mu uhýbal, Holzer viděl, že to nemá a padnul? Tak to podle mě teda faul rozhodně nebyl, to už by musel Kačaraba jen zmizet, aby došlo k nulovýmu kontaktu.

Jak jsem psal, Kuchtu jsem neviděl.

Reagovat
Greny

nebyl ale to stejny na druhe strane piskl ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Co konkrétně to mělo být?

Jinak já jsem už někde na začátku psal, že mě polehávání slávistů sralo, to i uznávám, že to kolikrát zkoušeli a rozhodčí na to třeba skočil.

Ale je fakt, že ten Holzer už padl hodně okatě.

Reagovat
Greny

ty jo po rohu snad v druhe pulce.. u brankove cary cca metr pred vapnem myslim

Reagovat
mistr129

Nevím co myslíš, ale jestli to samý jako já, tak tam Baha regulérně sestřelil

Reagovat
Bakary3

Jo, Tetour myslim...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to jsi asi nikdy neviděl jak okatě padá zrovna ten Fillo nebo Potočný Když je to polehávání s tím, že si jdeš pro taktický faul ještě to beru (ale je to na ránu, když to třeb Fillo dělá pořád), ale vyloženě simulování pro penaltu nebo redku (a ještě pro jistotu musíš zařvat, aby to udělalo na rozhodnčího ten správný efekt) mi už jako vadí.

Reagovat
Bakary3

Ja to asi mam obracene

I kolikrat pochopim, ze to zen hrac trosku prihraje na redku nebo pentli, kdyz tam ten důvod je - ne ze neco 100% zahraje... protože jinak ti nasi rozhodci jsou schopny to uplne prejit, kdyz nepadnes, nestezujes si... to je tezky, no...

Ale snaha si vymodlit nejakej trapnej faul kdekolivv treba kolem pulky hriste, misto snahy to zvladnout herne, me neskutečně sere, prptpze to vidis pomalu v kazdym souboji a tu hru to neskutecne nici...

Reagovat
mistr129

Včera pro Bořila mám pochopení (bez ohledu že to byl Fillo). On zkratka svým trochu nefér chováním pomohl tomu, že za mnohem horší nefér chování byl hráč potrestán. To že hráč při faulu pro efekt zařve je za mě taky v pohodě (když to není jak o víkendu Lacazette ), ale skoky pro penaltu nebo primak bych proste pravidelně trestal žlutou kartou. A tahání času v závěru je hrozná věc všemi možnými způsoby, to mě sere at už tah soupeř nebo my jako třeba včera

Reagovat
Bakary3

nebo golman držící míč v ruce přes 10 s... vykopávající půl minuty

A úplně mě nasral Kolář, který si na Leicesteru za stavu 0:2 nechá dát v 90 min ŽK za zdržování, to je čirá debilita

Reagovat
mistr129

Hlavně je teď v karetnim ohrožení, což vzhledem k tomu že je jedinej brankář není před odvetou zrovna ideální

Reagovat
Bakary3

právě, to jsem totálně nepochopil

Při jeho stylu hry teď je ve velkým ohrožení, úplně zbytečně.

Reagovat
mistr129

Za mě červená kromě Filla i pro Jánoše a Kuchtu, penaltu bych z první nepiskal, ale spíš byla. Faul na Baha jednoznačný, u Holzera si vybavuju jen jeden skok, nevím jestli to je to co myslíš. Ale souhlasím s tím, že pískal otresně. Co jednou fouknul, to o tři minuty později prošlo a naopak

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

On treba jak tam svozil zezadu srazil kuchtu u lajny na pulce slavie, prp me taky jasna zk, a on jen domlouval.

Celkove piskal uplne na hovno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Tak penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas podrazil Baroše.

Reagovat
Bakary3

To bude asi ono

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zrovna Baník s SKS je dost soustavně asi 4. zápas za sebou kdy vám něco pripísknul... A tím neříkám, že by nám to pomohlo. Max ten minulý zápas doma by z toho Baník udělal body, ale včera by Slavia stejně asi vyhrála, byla o parník lepší.

Reagovat
žrout

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rolf

Čínský Cirkus Eden za řízení dirigenta Pechance se vším =sakumprásk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl nějakej zářez?

Reagovat
žrout

Nekrm trolla

Reagovat
Dru Zeree

Nechápu ten poprask tady. Penalta jasná, borec míč odpálí jak při volejbale, červená taky - úder do obličeje bez snahy hrát míč (ten byl 15m jinde). A zrovna Baník je poslední klub v lize, který by si mohl stěžovat na rozhodčí.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Tu poslední větu nevím, ale jinak souhlas

Reagovat
žrout

Reagovat
Banikovec7

Tou poslední větou jsi zrovna v kontextu zápasů Baníku se Slavií pobavil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
braveheart

Vyloučení, penaltu a výkon rozhodčího komentovat nebudu, to už tu bylo napsáno dost. Pro mě je satisfakce, že se na Baník zase dalo dívat a že se Slávka proti celý zápas oslabenému Baníku bála až do konce o výsledek. Škoda, že to Tetour na závěr nedal. A vyjádření trenéra Smetany parádní, zvlášť k té červené kartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas je hrozně malý vzorek, ale já bych pochválil včera výkon za 90. minut a ne za druhý poločas. Jedeš na hřiště soupeře, který je kvalitou jinde. Hned na začátku jdeš do oslabení. Přesto se s tím fakt rveš. První gol ti tam padne po životní trefě Masopusta, no a pak po tlaku příjde nešťastná penalta. V druhém poločase ti soupeř povolí a ty se dostaneš do hry. Vypracuješ si dvě velmi dobré šance, kterým chyběla jen přesnost v zakončení. Ale za mě se ukázalo, že prostě Baník nemůže hrát na balónu. Spíš tam vidím něco jak Slovácko, Budějovice. Brejkový styl fotbalu s rychlým přechodem do útoku.

Reagovat
braveheart

Jen doufám, že to zas nebyla ta klasická nahecovanost na Slávii a v sobotu to bude zase bída.

Reagovat
HorajzmAmmann

no spíš nám to jde na brejky (bez Sora by nám to nešlo třeba ani na ty brejky)

A teď jak to postavit na SKS? Do zatažené obrany může i ten Sor pro změnu vypadat jako dřevák. Ale možná nemáme co ztratit. Takže asi :

Jánoš, Tetour - Sor, nevím, Azevedo - je to jedno

Reagovat
HorajzmAmmann

* na Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Na pozici desítky bych dal nejspíš Kuzmanovice. Pod Kozlem mu to nešlo, ale zrovna u něj sem si říkal, že by mu změna trenéra mohla hodně prospět. Stejně tak sem si to myslel u Holzera a včera nehrál vůbec špatně. A taky si to myslím u Zajíce, takže bych do útoku postavil ho. No a poslední do party, u kterého sem si myslel, že by mohl se zvednout je Juroška, ale tam nevím nevím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Juroška bude určitě hrát, když dostane Fillo stop. Nebo klidně ať tam jebne Sanneha tomu to proti 2. lize šlo, Příbram bude někde na úrovni Třince takže v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu, že si teď kopne zápas, protože je Fillo out. Čekal sem, že dostane příležitost a herně se zvedne a třeba se trvale usadí v sestavě.

Reagovat
HorajzmAmmann

já mu popravdě nikdy nevěřil... nebo spíš jsem ho na Slovácku nesledoval takže ani nevím co to je za hráče. Bral jsem ho spíš na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já od něj naopak čekal o dost víc, než zatím předvedl. Ale když si vzpomneu na trojúhelníčky, které chtěl Kozel praktikovat, tak se vlastně ani nedivím, že se z kraje sezóny moc nechytil. Pak ještě to zranění.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo to byla prdel když tam první zápasy narval Holzera a Jurošku a pak zjistil, že Fleišman a Fillo jsou pořád lepší

Ale Holzer ne beku se mi líbí víc než v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer by dle mého měl hrát beka. Nikdy nebyl nějak produktivní, ale do obrany je slušný, centr má dobrý a rychlostně taky není špatný. Ještě bych ho možná vyzkoušel ve středu zálohy. Klidně si myslím, že by mohl hrát s Jánošem a Tetourem.

Reagovat
HorajzmAmmann

to chtěl Trpiš, udělat z něj středního záložníka. Třeba by tam byl dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si dokonce nejsem jistý, zda tam už v mládeži nehrával.

Reagovat
HorajzmAmmann

u něj je škoda, že je hrozně neproduktivní. Kdyby dal každou sezonu 4 branky a na další 4 nahrál neřeknu proti jeho výkonům nic. S balonem a třeba 1 na 1 to prostě umí (v rámci možností)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím, že na něm je obrovský tlak. Kdykoli někdo něco pokazí, tak se na něj zanadává, ale za týden dobrý. Ale na Holzera se nadává neustále. Před rokem odehrál skvělé utkání na Slovácku a stejně se kritizoval. Proti Jablonci teď taky hrál slušně (myslím, že to byl Jablonec) a taky prostě kritika. To nemá snad nikdo další v tom kádru.Stronati taky šel z klubu a nemá to tak pošramocené, ale ho prodal Brabec do Sparty a Holzer je ten špatný. Přitom on by pro klub dýchal. Pod takovým tlakem se fakt špatně hraje.

A druhá věc je důvěra. První sezonu po comebacku měl 2+7, ale odehrál všechny zápasy. Pánik mu věřil, stavěl ho a on důvěru splácel.

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak to mi osobně příjde, že na Holzera se moc nenadává. Potočný, Šašinka a spol jsou hejtovaný více.

A Potočný zahrál sice možná na oko větší sračku, ale je aspoň o trošku více produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím, ten hate na Holzera mi příjde jako úplně mimo. A to srovnání Potočný Holzer je za mě úplně mimo. Holzer se vracel jako krajní obránce, možná windback a případně krajní záložník. Potočný přicházel jako útočník a křídlo, někdo kdo měl střílet branky. Takže ty očekávání byla u obou diametrálně odlišná. Jediné co mají společné, že oba nenaplnili potenciál. Ale u Holzera je tam ta naděje, že u nás produktivní jednou byl, a proto očekávám, že pod novým trenérem by jeho výkonost mohla růst. A hrozně mu to přeju.

Reagovat
HorajzmAmmann

já spíš na Holzera žádný hejt nevidím (ale nečtu FB tak možná proto). Tady na EF jsem napsal jenom já, že je hrozně neproduktivní, ale jinak mi Holzer nějak moc nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

To že napíšeš, že je neproduktivní neberu jako hate. To je konstatováni faktu. Taky napíšu, že hrál špatně a podobně. Ale obecně mi připadá, že na něj se dost plive z principu. Jako třeba je to jen můj pocit.

Nicméně doufám, že se rozehraje a bude oporou, i když jeho budoucnost vidím taky právě na jiných postech.

Reagovat
braveheart

Nevím, třeba je to kravina, ale na ty brejky by mohli být z krajů Sor a Dyjan, podhrot Kuzma a na hrotu i ten Zajíc. On měl taky smůlu, že se kolikrát za zápas balon k němu pomalu nedostal a když už jo, tak to zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se jen ukázalo, jak ten tým je špatně poskládaný, co se týče personálu. Když sem viděl sestavu, tak první mi bliklo, že je to vlastně úplně to stejné, a kdyby byl k dispozici Azevedo, tak by to bylo asi úplně totožné. Ale potom na hřišti byla vidět ta herní změna. Jen se zas dojelo na kvalitu. Šašinka tam měl zas dobrou příležitost a opět minul. Kaloč nedohrál Masopusta u prvního golu. A to jsou hned dva klíčové posty, ale nemáš tam koho jiného dát.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník se asi úplně netrefil (a já osobně taky) v Zajícovi. Čekal jsem, že ty šance bude proměnovat lépe. On byl fakt možná nejlepší ze všech ten Diop nebo Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zatím to vypadá, že Zajíc je špatný. Ale já si myslím, že on by zrovna mohl být jeden z těch, co mu pomůže změna trenéra. Ten kluk určitě potenciál má, byť nikdy nebyl úplně gólový, kdy jeho maximum za sezonu je 8 branek.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak on má 1000 minut a 6 branek no. Kdyby odehrál každý zápas za 90 třeba by se na 15+ dostal. Pamatuju si, když Ordoš a Ivana vyhrál tabulku střelců asi s 11 brankama

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na jeho čísla, tak on je jako u nás na svůj poměr nemá vůbec špatný. Sezona 16/17 25 startů 1174 minut 5+1 úspěšnost střelby 33,3 %.

17/18 28 startů 2021 minut 8+0 a 28,6%

18/19 27 startů 1796 minut 6+0 a 24%

19/20 27 startů 2072 minut 7+4 a 24,1 %

20/21 18 startů 923 minut 4+1 a 33,3%

Takže otázka, kdyby měl důvěru, zda by neatakoval svou nejlepší sezónu.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě.

Reagovat
PH8

My s Ostravou snad pokaždé uděláme na závěr takovou bramboračku, to se asi nikdy nezmění

Reagovat
HorajzmAmmann

to je dobře... škoda, že to je bez fans. Bylo by to zase úplně top

Reagovat
PH8

S fans to máte pěkné spíš se Spartou ne? To se mi líbilo, když byli hráči ACS posraní z Baroše My Vás buď necháme jít v poslední minutě samotné na bránu, nebo Vám to nejlepší hráč namaže. Kdyby byla nadstavba, tak věřím, že bychom přišli o ligovou neporazitelnost v poslední minutě s Baníkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední zápasy jsou top hlavně v Edenu. A ten pohár? Nejlepší zápas u nás ever a to jsem párkrát zažil i vyprodané Bazaly.

I když je fakt, že ten zápas 3:2 se Spartou musel být na tribunách taky super, ale to jsem nebyl :-/

Reagovat
Losinho

To by to Slavie asi druhej poločas tak neodflákla.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě - a to je dost na píču. Týmy na které chodí fans (Baník, Slavia, Sparta, Plzeň) přicházejí o možnost vyhrát zápasy ve kterých to dotlačí jenom díky atmosféře... Běhá se ti na lajně úplně jinak, když nad tebou řve 5 000 nasranejch chacharů a když tam nikdo není.

Slavia by třeba nepustila k ničemu Baník, ale Baník by zase vyhrál doma s Teplicema... nebo minimálně by doma nepoztrácel tolik bodů. Myslím si, že to na nás může mít vliv.

Reagovat
Losinho

Jj, na druhou stranu Slavie hraje dost dobře venku, třeba jindy neoblíbený zápasy v Opavě a Zlíně jsme zvládli 6:0 a 6:2.. ovlivňuje to svým způsobem všechny. Třeba Bolka prožívá bez diváků nejhorší sezónu snad za posledních 12 let, přitom by to na ní nemělo mít vliv.

Reagovat
HorajzmAmmann

njn tak Bolka, taky jaký měla výprodej. Teď se určitě začnou zvedat...

Reagovat
Kepy_FCB

Ústí velké zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak DJVCD.

Reagovat
Imos

no do toho vyloučení lepší tým, po tom golu hnedka po redce si to ale Dukla hezky hlídala a kontrolovala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele