FORTUNA:LIGA - souhrn 17. kola

30.01.2021, 15:53, aktualizováno 31.01.2021, 20:29
Komentáře a souhrny
Slavia ve šlágru kola zdolala Jablonec a pojistila si vedení, Sparta navíc nestačila na Bohemians. Druhou po sobě jdoucí výhru zaznamenala Plzeň, která v přímém souboji o páté místo porazila Ostravu. Slovácko se rozešlo bez gólu s Českými Budějovicemi, zatímco Pardubice zdolaly Příbram. Brno vyhrálo v Opavě a posunulo se ze sestupového pásma...

Slavia Praha - FK Jablonec 3:0

31.01.2021 18:30

Góly: 20. Abdallah Sima, 38. Jan Kuchta, 58. Jakub Martinec (vl.)

Fotbalisté Slavie v souboji prvního s druhým prokázali báječnou formu a Jablonec zdolali jednoznačně 3:0. Brankami se o to postarali Sima a Kuchta, třetí trefa byla po pauze vlastní.

Už ve třetí minutě se do obrovské příležitosti dostal Sima, jenže ten nedokázal zužitkovat Bahovy práce a zamířil mimo prostor tří tyčí. Na opačném konci hřiště to zpoza šestnáctky zkoušel Kratochvíl, na jehož střelu si počíhal Kolář.

Po třinácti minutách hry po Stanciově centru hlavičkoval Olayinka, jenže trefil pouze Hanuše. Kuchta z otočky zase pálil nepřesně. Ve dvacáté minutě už se sešívaní dočkali první trefy. Olayinkův senzační pas vysunul Abdallaha Simu, který si píchnul míč podél gólmana a do prázdné brány jej pak uklidil.

Bleskově mohlo být srovnáno, nicméně Doležalův pokus po Krobově centru skončil jen na břevně. Poté už zase úřadovala Slavia. Olayinkova kombinace ještě úspěch neslavila, nicméně jeho napadání už ano. Nigerijec dopravil míč ke Stanciuovi, jenž předložil Janu Kuchtovi a ten už si s poloodkrytou klecí věděl rady.

Jen pár okamžiků po návratu ze šaten mohl Hanuš lovit balón ze sítě potřetí. Stanciův přímý kop totiž rozezvučel konstrukci jeho brány. Po necelé hodině hry se sešívaní prosadili díky vlastenci. Holeš se snažil přenést hru na druhou stranu vápna, přičemž se do této přihrávky vložil Jakub Martinec. Bohužel tečoval balón tak nešťastně, že vysokým obloučkem překonal vlastního brankáře.

Další chvíle patřily Provodovi. Nejprve jeho tečovanou střelu mohl mezi tři tyče usměrnit Sima, pak po jeho rohu hlavičkoval Holeš těsně nad. Obrovskou příležitost měl po hodině a čtvrt Kuchta, který si v samostatném úniku na poslední chvíli ukopl balón.

Jablonecký gólman musel znovu do akce po neuvěřitelné kombinaci domácích, a to když se vytáhl proti Bořilovi. Musa následně nedokázal z pár metrů usměrnit balón do brány. Chorvatský útočník pak Hanuše dokonce oběhl, avšak vytlačil se do příliš ostrého úhlu a opět z toho nic nebylo.

Sešívaní tak zvítězili a svůj náskok na čele navýšili na dvanáct bodů. Na dělené druhé příčce jsou Jablonec se Spartou. Tyto mančafty mají nejen shodný počet bodů, ale i stejný počet vstřelených i obdržených branek.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:2

31.01.2021 16:00

Góly: 65. Zdeněk Ondrášek, 86. Patrizio Stronati (vl.)

Plzeňská Viktoria předvedla na hřišti Baníku Ostrava zejména ve druhé půli solidní výkon, díky němuž nakonec veze domů do Štruncových sadů tři body. Západočeši se po druhé výhře v řadě posunuli již na páté místo v tabulce. Naopak domácí Slezané nenavázali na vítězství proti Liberci a klesli na šestou pozici právě za protivníka z Plzně.

Jako první si střelecký pokus na bránu připsal ve třinácté minutě hostující Ondrášek, avšak ostravský gólman Laštůvka spolehlivě zasáhl. Po dvaceti minutách se ve vzduchu tvrdě srazili hlavami De Azevedo s Kovaříkem a druhý jmenovaný plzeňský bek musel viditelně otřesen ze hřiště, kde jej nahradil Ba Loua. Ten nastoupil na křídlo, místo Kovaříka se pak do obrany zasunul Falta.

Jinak bylo zajímavých akcí k vidění pramálo. Jistý vzruch vyvolala jen standardní situace domácích po půlhodině hry, kdy si brankář Staněk neporozuměl s Brabcem, výsledkem však byl místo příležitosti Slezanů protiútok hostů, který před Ba Louou na poslední chvíli uhasil bránící Jánoš. Ve 41. minutě obelstil naivního Brabce šikovný Zajíc, na gólmana Staňka už ale nevyhrál a dorážka Holzera letěla vysoko nad břevno. Na druhé straně hřiště střílel po ráně Kalvacha z otočky Šulc, jenže ani on svůj pokus nenasměroval mezi tři tyče.

Čtyři minuty po změně stran zahrozil znova Šulc, avšak brejk Západočechů znovu zakončil nepřesně. Sedm minut poté propadl nákop Slezanů nečekaně za defenzivu Plzně, De Azevedo v tísni zkusil štěstí z dálky, ale Staněk jeho ránu vyrazil. V 65. minutě se již konečně měnilo skóre. Ba Loua rozjel akci Viktorie na pravé straně, Šulc následně vyhledal před bránou Ondráška, který efektivní patičkou překonal Laštůvku.

Baník těžko hledal odpověď. Naopak hosté hráli zodpovědně a v 82. minutě zkusil štěstí z dálky Ba Loua, ovšem pšenka mu nekvetla. Za další čtyři minuty ale vypálil po rohovém kopu Západočechů Falta, jehož střelu si do vlastní brány nešťastně srazil Stronati, který tak zajistil finální podobu výsledku.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Zbrojovka Brno 0:2

31.01.2021 14:00

Góly: 18. Adam Fousek, 90. Jan Hladík

Opava se snažila a dokonce si vypracovala více příležitostí než Brno, nicméně důležitý záchranářský duel vyzněl lépe pro Zbrojovku. Hostům ke třem bodům pomohl také nedávno příchozí gólman Martin Berkovec, jenž si hned při svém prvním startu za Moravany připsal čisté konto.

Již v páté minutě mohl Opavu do vedení poslat Čvančara, jenž se zjevil za obranou Zbrojovky, hosty ale zachránil Berkovec. Sedm minut poté hlavičkoval po rohovém kopu Slezanů Březina a míč na cestě do sítě zastavil až na brankové čáře jeden z bránících hostů. Brno bylo produktivní hned ze své první střely na bránu. Fousek se z levé strany natlačil k zakončení, které i díky teči skluzujícího Didiby skončilo za zády opavského brankáře Fendricha - 0:1.

I po inkasované brance hrozili více domácí, avšak Březinův dalekonosný pokus po půlhodině hry si Berkovec bez potíží pohlídal. Několik okamžiků poté nicméně právě Březina skončil v nepříjemné pozici na trávníku, načež byl z preventivních důvodů stažen ze hřiště. Výčet akcí první půle následně ukončil nevyvedeným volejem Hellebrand.

Šest minut po změně stran se Opava chvíli radovala z vyrovnání, avšak Žídek hlavičkoval po centru z levé strany v ofsajdové pozici, tudíž jeho zásah neplatil. Po hodině hry se po delší době předvedli Moravané. Pachlopník vysunul do obrovské šance Moravce, jeho oblouček přes Fendricha ale skončil vedle tyče. V 68. minutě si chtěl po kontaktu z Večerkou vymodlit penaltu Štepanovský, jenže sudí Dubravský po konzultaci s kolegou u videa pokutový kop pro Brno odvolal.

V 79. minutě usiloval o vyrovnání Nešický, jehož přímý kop směřující pod břevno vytěsnil Berkovec. Definitivní pojistku na výhru hostů zahodil osm minut poté Fila, který do patřičných míst na zadní tyči neusměrnil balón letící od rohového praporku. V nastavení ale přišel o míč lacině Schaffartzik, čehož využil Hladík, který přece jen vsítil druhý gól Zbrojovky.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 0:1

30.01.2021 18:30

Góly: 13. Tomáš Necid

Zahodit penaltu, a přesto zvítězit na Letné? Klobouk dolů. Právě takový počin se podařil Bohemians, kteří v lize po téměř dvaceti letech zdolali Spartu. Pražské derby rozhodil jediným gólem Tomáš Necid, jehož výhra nad Letenskými jakožto bývalého slávistu musela obzvlášť těšit.

Bohemka prvně zahrozila po jedenácti minutách utkání. Hronek se poměrně neohroženě dostal po pravé straně do pokutového území, kde dostal prostor na centr, po němž hlavičkoval Necid, Spartu však v tu chvíli ještě podržel brankář Nita. Jedno varování ale domácím nestačilo. Dvě minuty poté totiž Bederka vysunul Květa, ten zasekávačkou posadil na zadek Vindheima a před bránou vyhledal trestuhodně volného Necida, který se před Nitou takřka nemohl mýlit - 0:1.

I nadále dopřávali Letenští soupeři klid na útočné výpady. V sedmnácté minutě hledal aktivní Hronek podobně jako Květ u gólové akce spoluhráče před bránou, tentokrát však Vondrovi pár centimetrů chybělo k tomu, aby přihrávku zachytil. Až po půlhodině hry se osmělil domácí Karlsson, jenž konečně zaměstnal gólmana Klokanů Le Gianga. Také o pár chvil později vyšel ze vzájemného souboje lépe strážce hostující svatyně, jenž tentokrát Karlssonovi lapil hlavičku. Těsně před přestávkou musel ještě Le Giang vyrážet tečovanou ránu navrátilce do sestavy Krejčího "mladšího".

Pět minut po změně stran měl Krejčí ke gólu ještě blíž, když střelou z dálky orazítkoval tyč. Bohemians odpověděli v 56. minutě rychlou akcí, na jejímž konci vyhledal Vaníček Necida. Ten sice zakončil nepřesně, ovšem zároveň jej k zemi poslal Nita a rozhodčí Hrubeš odpískal penaltu pro Klokany. K pokutovému kopu se postavil Ljovin, jenž ale pouze nechal vyniknout zasahujícího Nitu.

Zmar Sparty pokračoval v 68. minutě, kdy Plavšićovu přihrávku nezužitkoval Krejčí "starší", načež pálil nepřesně Hancko. Vzápětí měli velkou příležitost také hosté, jenže Hůlka se po standardní situaci zřejmě zalekl Nity a zakončil o kus vedle. To nicméně nemuselo Bohemce vadit, protože Letenští si již do závěrečného hvizdu nevypracovali jedinou gólovou šanci.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - 1. FK Příbram 1:0

30.01.2021 16:00

Góly: 72. Jan Kvída (vl.)

Po dvou porážkách se fotbalisté Pardubic znovu vrátili na vítěznou vlnu. Dokázali totiž porazit o záchranu bojující Příbram, a to poměrem 1:0 po vlastním gólu Kvídy.

Východočeši měli od začátku utkání více ze hry, Černého pokusy ani Čelůstkova zajímavá rána se ale neujala. Podstatně slibnější situace přišla v pětadvacáté minutě, kdy Soldát fauloval unikajícího Kostku a sudí nařídil penaltu. Té se ujal Michal Hlavatý, jenže z puntíku zamířil pouze do tyče.

Konečně se osmělili i hosté, za něž pálil o kousek nad Zorvan, pak přišel další kus smůly pro Hlavatého. Ten tentokráte napřáhl zpoza vápna, jeho přízemní střela opět skončila na brankové konstrukci, dokonce ve velmi podobném místě.

Až dvacet minut před koncem se Pardubičtí dočkali trefy. A ani ji nemuseli sami vstřelit. Po Čelůstkově centru z levé strany se totiž nedohodl Kvída s Kočím. První jmenovaný míč odhlavičkoval tak, že se po něm příbramský gólman už jen marně natahoval.

Pardubice si tak tímto vítězstvím upevnily postavení v první desítce, muži od Litavky jsou až sedmnáctí.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 0:0

30.01.2021 16:00

Góly: -

Očekávaný zápas dvou celků hrajících ve formě nakonec příliš nenadchl. Slovácko se s Českými Budějovicemi rozešlo smírně, přesto zůstává v tabulce čtvrté. Jihočeši jsou na tom o šest bodů hůř.

Zápas se rozjížděl dosti pozvolna, až po dvaceti minutách hry vypálil zpoza pokutového území hostující Mršić, avšak gólman Moravanů Nemrava neměl s jeho přízemním pokusem mnoho starostí. Slibnou šanci měl ve 29. minutě po přihrávce od Klimenta Navrátil, jenže křídelník Slovácka pálil příliš vysoko. Po půlhodině hry se po rohovém kopu domácích vytočil k zakončení Reinberk, ovšem i jemu byla brána Budějovic příliš malá.

Největší šanci první půle si ve 37. minutě vypracovali Jihočeši. Mršić se objevil za obranou soupeře, jenže reflexivním zákrokem nohou jej vychytal Nemrava. Těsně před přestávkou pak pálil těsně vedle tyče útočník Slovácka Kliment.

Po změně stran zajímavých momentů ubylo. Solidní příležitost měl v 69. minutě Navrátil, avšak po přihrávce od Petržely jej vychytal brankář Dynama Vorel. Osm minut poté vyhledal stoper hostů Talovierov dlouhým nákopem Alvira, proti němuž si důležitý zákrok připsal Nemrava. V samotném závěru pak hlavičkoval těsně vedle svatyně Moravanů střídající Ledecký.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 2:2

30.01.2021 14:00

Góly: 20. Martin Macej, 35. Jakub Mareš - 67. Christián Herc, 81. Rafael Tavares

Za tohle si tepličtí "Skláři" budou rvát vlasy. Severočeši odehráli proti Karviné solidní první poločas, po němž vedli o dvě branky. Jenže Slezané po změně stran využili povolení v řadách domácích a slabšího výkonu brankáře Teplic. Body se tedy na Stínadlech nakonec dělily.

V bráně hostí si svůj premiérový start v lize připsal gólman Ciupa, jenž musel již ve druhé minutě řešit ošemetnou situaci a lapit sražený centr Moulise. Karviná se v útoku poprvé osmělila v desáté minutě, kdy po centru Čmelíka hlavičkoval těsně nad břevno Eduardo Santos. Vzápětí měli Slezané velké štěstí, neboť zablokovanou střelu Mareše dorazil Moulis pouze do tyče.

Ve dvacáté minutě už ale šly Teplice do vedení. Akci po levé straně započal Hyčka, přes Moulise a Trubače se pak k zakončení dostal Macej, jenž se před bránou prosadil díky svému důrazu. Náskok "Sklářů" ještě vylepšil ve 35. minutě Mareš, jenž se zpoza pokutového území trefil perfektně do šibenice. A když před přestávkou nezužitkovali centry od svých spoluhráčů hostující Qose se Smržem, zdálo se, že Severočeši si po vyvedené první půli kráčí za první jarní výhrou.

Jenže výkon domácích po změně stran již nebyl tak dobrý. Osmělovat se naopak začali Slezané, kterým v podstatě stačili dvě vyvedené akce k tomu, aby utkání zremizovali. Nejprve v 67. minutě vyrazil teplický brankář Grigar pas od Čmelíka pouze k volnému Hercovi, který střelou do prázdné svatyně snížil. Za dalších čtrnáct minut se agilní Čmelík prosmýkl kolem Hyčky, míč z jeho kopačky propustil Grigar lacině pod rukavicí, načež pohodlnou dorážkou vyrovnal na 2:2 střídající Tavares.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17152051:847
2.Sparta Praha17112433:1935
 FK Jablonec17112433:1935
4.1. FC Slovácko1794430:1731
5.Viktoria Plzeň1783632:2127
6.Baník Ostrava1775521:1526
7.Slovan Liberec1674524:1725
8.Sigma Olomouc1667325:1925
9.Dynamo České Budějovice1767423:2325
10.FK Pardubice1774616:1925
11.MFK Karviná1756617:2521
12.Bohemians Praha 19051754819:2219
13.Fastav Zlín1653818:2418
14.FK Teplice17521018:3717
15.Zbrojovka Brno17341015:3113
16.FK Mladá Boleslav16241017:3010
17.1. FK Příbram17241112:3310
18.SFC Opava17151111:368
Zbývající zápasy
31.01. 14:00Slovan Liberec - Fastav Zlín
02.02. 15:00FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (536)

Přidat komentář
Registrujisejenproto

Dnes z MFK zaslouží pochvalu Čmelík, dobrý výkon

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mě mrzí ta promarněná první půlka. To byl fakt shit co jsme hráli. Za mně Čmelík, Herc dneska fajn. Kokovas a Mikuš zklamání

Reagovat
Kepy_FCB

Nejhorší možný výsledek, Kučeru zatím nevykopnou ale sympatické Teplice priblizeny sestupu....

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
AjaxFans

Nudaaaaa

Reagovat
ratusek

dost mě to z obou stran zklamalo. čekal jsem o hodně lepší hru

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dobrý bod. My hrajem líp venku. Budejovice hrají podobně a mají dobrou kvalitu. Oni vyhráli na Spartě i třeba v Pardubicích. Oni s takovou budou v top8.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice super, důležité 3 body. Jak to ale vypadá s jejich stadionem? Budou moci vůbec hrát příští sezónu ligu, pokud nezačnou do léta stavět?

Reagovat
Uwe háže buly

Snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by šli administrativně dolů? A tím by se někdo (Příbram) zachránil, nebo by šel nahoru 2. tým 2. ligy? I když kdo tam má stadion na ligu, asi jen Dukla a Jilhava...

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě Ústí, sice to není na pohled nic moc a není tam kdovijaka kapacita, ale splňují všechny kriteria a je to po kompletní rekonstrukci, žádné muzeum jak Bohemka atd.. Teoreticky ještě Žizkov, ale tam by musela proběhnout částečná rekonstrukce, aby se dodrželi předpisy, ale vzhledem k těm dohadům o vlastnictví to asi nevypadá ani na druhou ligu. Ale hrát mužem kdekoliv v Praze, stejně jako Líšeň, to není proti předpisům..

Možná by se hecnul Hradec

Reagovat
srandamač

Hradec prý plánuje postavit jsem zaslechl

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud by musely Pce jít dolů, tak by podle mě nejspíš sestoupily jen poslední dva týmy první ligy

Reagovat
Losinho

Brno se takhle zachrání a Liquid se posere

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Teplice nedokázaly udržet

Reagovat
Figi

Hmm, to me mrzi. Tak utri slzu.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Spartu?

Reagovat
AjaxFans

Www.Hovno.sk

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ukazuje akorát zajímavý místa v Bratislavě

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to prázdná stránka?

Reagovat
smazaný uživatel

stránka neexistuje

Reagovat
Baronne

Reagovat
meno

OT: Jednáme s Delim o návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne, skleneny hrac a jeste drahy

Reagovat
PlackaSKS

skleněný, aha

Reagovat
meno

Tak měl u nás za sezonu 17/18 a 18/19 celkem 35 vynechanejch kvůli zranění (podle transfermarktu)

Reagovat
PlackaSKS

a pak?

Reagovat
meno

Ještě 2 v 19/20 v Belgii.

Reagovat
PlackaSKS

prostě se dal dohromady. sklenený byl, ale už dávno není... otázka je jeho motivace při návratu, ale zrovna jemu v tom věřim

Reagovat
meno

Já neříkám, že je skleněný Ale problémy se zraněním měl a musíš na to při podpisu nelevného 30 letého hráče pamatovat. Memento laesio, když se mám vytáhnout latinou Ale jinak určitě by to bylo v pohodě, ligu si dá 5 let s prstem v nose, už je to klubová legenda a kapitánovat by zvládnul

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

rád ho zase uvidím v lize

Reagovat
Coutinho10

navrat legendy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

a není to zbytečný?

Reagovat
Coutinho10

tak momentalne mame schopnyho jenom Kudelu, Hovorka mimo, Zima jeste neni ready, Kacharaba tragicky....jako je to skoro nutnost

Reagovat
Bakary3

Nechapu odsuzovani Kacharaby po par zapasech... to je takovy spartansky.

Reagovat
braveheart

Kolik těch vykoupených Liberečáku se v poslední době vlastně chytlo?

Reagovat
Bakary3

Tak... Karafiat byl hodne zraneny, Maltaky jeste nerekl posledni slovo. Beran sanci dostane , je mladej.

Bylo jich hodne, snadno zapomenout ale nerekl bych, ze by tam byl vylozene průser...

Reagovat
braveheart

Karafiáta si jen pamatuju, že měl akorát pořád selfíčka na slávistickém FB, na hřišti vůbec. Jen mi spíš připadalo, že jste vykoupili Liberec, ale v podstatě nikdo z těch hráčů nehraje.

Reagovat
Bakary3

Z tech, co prisli v ty "posledni vlne" moc ne, no...

Ale nelamal bych nad nima zatim hul.

Reagovat
Coutinho10

nerikam, ze je odepsany, ale urcite to jednoho kvalitniho stopera chce, jsme ve 3 soutezich na jare, takze si urcite zahraje

Reagovat
Greny

Tak někdo z juniorky by stačil ne?

Reagovat
Losinho

Tam je problém v tom, že juniorka nehraje + my tam fakt stavíme hodně mladý kluky.

Reagovat
Coutinho10

no, videl bych to jako riskantni...nehrajou jak pise Losinho + dejme tomu proti slabsim souperum by se dalo, ale tam bych pripadne radsi stavel Kacharabu a na Leicester bych chtel, aby hrali 2 nejlepsi stoperi, abysme meli sanci jit dal

Reagovat
meno

Nevím no, stopery teď nemáme. Hrajeme 3 soutěže a Deli je prověřenej, na tým si bude zvykat tak tejden a ne půl rok. Na druhou stranu, je mu 29, měl problémy se zraněními, bude drahej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, včera jsem mluvil s člověkem, který má k vedení SKS blízko. Prý si ale Šimon řekl o základní plat 52000 € měsíčně bez bonusu za start, čisté konto atd. Což se vedení SKS zda dost. Navíc bonusy za čisté konto se pohybují kolem 150000,- Kč za zápas, jen pro představu

Reagovat
smazaný uživatel

vlaadci prahy!!

Reagovat
Wyrda

Sparta klasika

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemka

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Ten druhý poločas byl od nich dost špatný, ale naštěstí to udrželi. A ještě dal gól můj oblíbený hráč.

A máme tu kandidáta na nejhorší brejky roku 2021.

Reagovat
osobnostx

Tak ty brejky vypadají takhle u Bohemky v každém utkání...Já to nechápu že profesionální fotbalista nedokáže dát 5 x za sebou balón na 25 m do běhu....

Reagovat
Raylan

Od zranění Hložka je to herně bída, zvlášť teď po pauze, tam máme vůbec štěstí, že z toho bylo tolik bodů. Myslím, že čas pana Kotala se chýlí ke konci.

Reagovat
BaggioRoberto

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal má i přes svoje poslední výkony místo na Euru asi jistý, co?

Reagovat
Mönchengladbach

To si snad děláš legraci...

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že Šilhavý ho tam chtít bude

Reagovat
Mönchengladbach

Vždyť ten už nemá ani na dnešní Spartu.

Reagovat
Bakary3

Leda na euru byvalych fotbalistu doufam.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych řekl, že už hraje tak špatně, že už by mohl místo něj jet Barák.

Reagovat
Beči

Barák pojede tak nebo tak.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já bych se tomu nedivil, Šilhavý je trochu konzerva a Dočkal pod ním dělal i kapitána...

Reagovat
bobis21

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doktor Dočkal bude mít jisté místo, i kdyby hrál místo fotbalu kulečník

Reagovat
lampas

Doufám. Pro nás je to pořád rozdílový hráč, hlavně máme celkem mladý tým a potřebujeme mít v nominaci i přirozené autority a osobnosti do kabiny. Dočkal je navíc pořád náš jediný hráč, který umí dát přihrávku dál jak na metr a kopnout standardku tak, že neskončí na hlavě prvního hráče soupeře. Minimálně pro zápas se Skotskem to bude naprosto rozdílový hráč.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
dave30

Tak Dočkal je hlavně ten, který rozhoduje o tom, kdo bude trenér (kdo ho bude stavět) a kdo ne. Myslím, že hlavní problém letenské kabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak už to většinou bývá, vyhraje. Když se vlivný hráč rozhodne trucovat a kout pikle, trenér je vyřízený. Ale možná je to čestný a hodný hoch a já jsem paranoidní.

Reagovat
Bakary3

A takovyho idiota, co si mysli, ze vi vsechno nejlip, protoze byl v takovych fotbalových destinacich jako Norsko, Cina nebo USA, někteří nazyvaji osobnosti.

Arogantni blb to je.

A navic a hlavne uz absolutne nema vykonnost, pritom neni ochotnej pro tym udelat neco navic.

Reagovat
Uwe háže buly

Taky mám ten pocit, i přesto že určitě bude jeden z nejchytřejších českých hráčů..

Reagovat
Losinho

chytrej je hodně, ale charakterově to bude nula

Reagovat
dave30

To si také myslím. Navíc nějaký trouba nemůže řídit kabinu (i když nějaké výjimky asi budou). Domnívám se (pouze můj názor), že těch 11 trenérských rošád za 5 a půl sezóny má částečně na svědomí právě Bořek.

Reagovat
lampas

To je věc názoru. Každopádně reprezentace není Sparta, určitě nemá Dočkal žádný vliv na to, kdo bude trenérem, kdo a kde bude hrát apod.

Reagovat
dave30

To máš asi pravdu. Tam je to pouze na Šilhavém. On musí posoudit, jestli je takový hráč a člověk potřeba.

Reagovat
Imos

Reagovat
žrout

To myslíš vážně? Jestli tam nastoupí, vůbec si s tím svým hlemýždím pohybem nekopne do balonu, max. kopne roh nebo standardku. Potřebujeme v repre stavět na perspektivních hráčích a ne na tou dobou skoro 33 letém šnekovi, co hraje fotbal z devadesátých let. EURO nesmí být za nějaké zásluhy nebo ze sentimentu. Rozhodovat by měla pouze aktuální forma. Na základě současných výkonů si nezaslouží nominaci ani jako náhradník pro soupisku

Reagovat
braveheart

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Keeper117

Tak je to stále prvý kapitán vašej reprezentácie persóna a nositeľ obrovských skúseností a ja si myslím že sa do Eura ešte zdvihne on to v sebe stále má stále dokáže doniesť niečo čo len málo hráčov u vás a aj u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovských zkušeností Jak mluvit pozitivně o přestárlém hráči... Máme tam borce z top lig, bylo by směšné kdyby místo nich hrál někdo, kdo má přes 30 a v top lize nikdy nehrál.

Reagovat
Coutinho10

jako zolika ho asi urcite veme no, uvidime jak to bude s jeho minutazi dal

Reagovat
Uwe háže buly

Když to bude takhle pokračovat tak asi ne, ale je možný že přijde nový trenér k nám, on udela v pár zápasech nějaký body a je tam no.

Reagovat
Beči

Bohemka v žádném případě nepředvedla nic extra, ale na ten bezduchý fotbal, co předvádíme my, to očividně v pořádku dostačuje.

Už to začíná být dost vážný. Ukazuje se, že polovina hráčů na to buď nemá, nebo hrají z nějakého důvodu hluboko pod svoje možnosti. A přitom loňské jaro a i na začátku podzimu to tak šlapalo. Fakt vlastně přesně nechápu, co s tím týmem najednou stalo.

Reagovat
Vysajmi hadici

Vypadnul Hložek. Konec příběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, jak moc rozdílovej hráč to je.

Reagovat
Wyrda

Prostě to tedka neni mancaft ktery by mel na to furt vyhravat i ty zapasy kdy se nedaří -> soucasna slavia, plzen do roku 2015. Nic vic nic min. Akorat to chce delat postupne coz asi Rosicky chape. Slavia to muzstvo taky prvni 3 sezony budovala nez prisly ty dve nejlepsi sezony a letos na to zatím navazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ukazuje se Já bych řekl, že Hanousek, Lischka a spol. se ukázali každému, kdo není slepý, už po dvou nebo třech zápasech

Reagovat
bobis21

Reagovat
PlackaSKS

přesně

Reagovat
thewall

Reagovat
osobnostx

Až na výhrady souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Zamet si pred svym prahem.

Reagovat
Radikal

Hláška roku!

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych jí 5 bodů

Reagovat
Azazelo RD

Já bych jí dal pětku.

Reagovat
lampas

Reagovat
Losinho

V pět před Edenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal : "snaha byla".

Reagovat
fabec1222

Takže Jablonec vážně druhej na konci sezony?

Reagovat
Kepy_FCB

Gratulki klokanovi snad tam budou vyhrávat mnohem častěji než 1x za čtvtstoletí!

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
chrojo

Něco se ve Spartě musí změnit.. určitě začít trenérem, Kotal už tomu nemá co dát.. ale ona asi ani kabina nebude fungovat, hlavně že Manga kabinu rozesiral, přitom teď je to ještě horší jak s ním.. ale to jsem říkal když ho pustili.. a jen tak pro zajímavost by mě zajímalo, co je třeba s takovým Trávníkem, že není ani v nominacích na zápas

Reagovat
Uwe háže buly

Co by s ním bylo. Kotal s ním nepočítá, vidí, že na to nemá. Stejně tak Lischka. Jen nechápu, proč pořád dostává šance Hanousek. To že maká pomalu ze všech nejvíc je sice hezký, ale herně je to tak na Zlín.

Reagovat
dave30

Kabinu v poslední době vždy řídil Dočkal a "rada starších". Těch se zeptej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je furt dokola do pici uz tak 10 let ne? Trener to nedava, kdo misto neho.. a za pul roku zase. Proc jim to tehdy nevzal Trpis, nebo ho ani nechteli?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne se ukazuje jak moc dulezitej je spravnej trener, kadr mela Sparta v prubehu tech x let nekolikrat hodne slusnej, ale vzdycky vicemene vyhorela.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Přesně. Jenže je rozdíl, že Trpiš ví co potřebuje. Buď ty hráče zná nebo je zkontrolují přes data a pak se na to hrače podívají skauti. Vedení mu v tomhle pomůže. Rosický chce mít dobrou kabinu a přivede Krejčiho, jenže on podle dat vůbec do Sparty nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už tak cca rok datový scouting používá taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by si ho měli překalibrovat na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
DieFohlenBMG

Klokánek

Reagovat
Euphael

Hlozek musi v lete ven, jinak ho ten shit klub zacne tahat dolu jako kotva

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Spalovač šancí

Nemusí ven, stačí do Slavie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kromě Vrby je ještě v hře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to pral Strakovi.

Reagovat
Euphael

Zahranicni trener

Reagovat
PH8

Gula bude pruhy volný.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď je to blbost, ale bral bych ho někdy

Reagovat
KingMaster13

Stramaccioni

Reagovat
ratusek

taky sem ho chtěl napsat. určitě se všechny strany poučily, takže by to ted bylo lepší angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

To je na Letný sprostý slovo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Dr.Kozlomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude v Baníku ještě minimálně 5 let.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
C-M@ster

Ščasný

Reagovat
Imos

furt Míša Bílek ne?

Reagovat
PH8

No, na to jak se tu po 6. kole předával Spartě titul tu už ani fanoušci Sparty nenadavaji po takovém výkonu.

Reagovat
dave30

Reagovat
braveheart

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
OTASi

Reagovat
Uwe háže buly

Vrba je nesympaticka, náladová píča, ale umí pracovat s hotovým kádrem. Když se přivede lb a pb, tak je ten kádr na dobré urovni. Mohlo by to fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ono to právě ten kádr chce komplet přestavět.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Potřebujeme tak tři posily, jednoznačně lb, kde je konkurence nulová, pak konkurenci pro Vindheima a jedno křídlo. Zbytek kádru je úplně v pohodě, když vezmu v potaz i hrace z hostování.

Reagovat
Imos

co swap Koscelník za Trávníka?

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš Holík za Trávníka s Jabloncem

Reagovat
Imos

Reagovat
Slavia10

Když k vám přijde Vrba, tak to určitě zvedne a nejspíš to bude příští sezónu hodně vyrovnaný boj dokonce sezóny, o tom nepochybuji, že možná i ten titul jeden rok s Vrbou i dáte, ale co dál? Vrba odstřeli Krejčího, Hložka, Karabce na tribunu, teď záleží jestli po letech chcete titul za každou cenu i s tím, že pak zase bude propad velký a obětujete všechny své nadějne odchovance, Kotal to dobře srovnal a postavil základy, a teď si musíte určitě vy, jak dál. Za mě jestli chcete dlouhodobější cíle, tak jsou teď 2 trenéři jen a to je Svědík a Hořejš. Možná pro vás jen Svědík, protože jsem zaslechl drb, že Hořejš je velký Slavista a je prý klidně ochotný počkat pár let, aby to pak Jindrovi vzal.

Reagovat
Losinho

Určitě by Hložka nebo Krejčího nedal na tribunu, když to jsou jejich nejlepší hráči. Vrba není zrovna fanda mlaďochů, ale taky nutno říct, že ta mládež v Plzni neměla moc vysokou úroveň, vždyť skoro nikdo není ani v lize.

Reagovat
Slavia10

Na druhou stranu jediný co Spartě závidím je lepší akademie a jejich odchovanci, pokud přijde Vrba a zničí jim akademii, tak už na nich nebude k uznání vůbec nic.

Reagovat
Selänne

Proč by měl Vrba něco ničit? Vrba tenkrát na mladých nestavěl, protože v první řadě skoro žádný neměl k dispozici. Jestli si dobře pamatuju, tak měl k dispozici jen tři - Daridu, Štípka a Krmenčíka. První z nich se stal pomalu nejlepším hráčem, druhý dostal poměrně dost šanci a třetí šel na hostování. Pak už jim nezbyl nikdo. Jejich akademie neměla úroveň.

Nehledě na fakt, že to byl právě on, kdo postavil repre vesměs na mladých hráčích - Krejčí, Kadeř, Vácha nebo Skalák. Jako opravdu zvláštní zaujatost z tvé strany.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Selänne

"Vrba odstřeli Krejčího, Hložka, Karabce na tribunu, "

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by hra pod Vrbou byla koukatelna a zároveň měl výsledky, ať je klidně odstřelí třeba na Mars

Reagovat
Liquid

tak si Brňáci užijte dnešní venkovní vítězství, na dlouhé roky jde o vaši poslední venkovní prvoligovou výhru

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

tak s Opavou je asi už konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak

Reagovat
ZB 07

První poločas otřesnej, ale 3 body máme, to je hlavní. Berkovec dobrá posila

Reagovat
Gelu28

Berkovec je dle mně spolehlivý gólman....v lize vždy všude kde chytal tak si vedl dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No... Obecně chytá dobře, ale občas je schopnej vymyslet nějakou wtf věc...

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak.

Reagovat
ZB 07

Chybu jednou za čas mu klidně prominu. Oproti Šustrovi, u kterýho jsem měl strach pokaždý, když letěl míč do vápna, to je velkej posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě upgrade oproti těm zoufalcům, co tam chytali doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se z tý čtveřice dole zachráníte právě vy

Reagovat
Liquid

nezachrání

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
bobis21

Dno

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
mistr129

Tak snad si všechny ty inteligenty co se ukázali na kameru PČR najde

Reagovat
smazaný uživatel

A majitel vleku ještě na pokutách prodělá víc, než kdyby měl zavřeno

Reagovat
Stannis Baratheon

Dement co pustil vlek a chová se jako agresivní hovado

Reportér

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Některý lidi jsou fakt dementi. Stačilo říct, že o rozhovor nemají zájem a ať jdou pryč a ne se s nima hned začít prát.

Reagovat
HorajzmAmmann

to se prý několikrát stalo... ale když tam přijedeš s tím, že natočíš senzaci tak jí prostě natočíš, za každou cenu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

mrdky agresivní

Reagovat
frankiefcb

štáb jsou sice taky solidní čuráci, ale ten vlekař je taky solidní kokot.

Reagovat
Han střelil první

Díky za souhrn

Reagovat
Remt

hezky pěkně

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
bobis21

Nic z toho není omluva pro napadení

Reagovat
HorajzmAmmann

tomu rozumím, ale když někoho několkrát vyzveš, aby opustil soukromý pozemek tak by jsi ho měl opustit. Pokud spolu mají nějaké věci v minulosti tak tam ani týpek neměl jezdit. Samozřejmě se vlekař choval jako dement, ale věřím, že tyhle reportáže jsou dělané dost tendenčně takže tady jsem stejně s vlekařem.

Reagovat
bobis21

To není tak jednoduché. Podle zákona není důvod aby na tom pozemku nemohl být, takže jakékoliv vyhánění je samo o sobě nesmyslné a neobhajitelné. Nova je samozřejmě sračka, ale on se zachoval jako úplný kretén a nezaslouží žádné sympatie.

Reagovat
Uwe háže buly

Být tam asi může, ale natáčet a provokovat je věc druhá.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Uwe háže buly

jestliže někdo přes opakovanou výzvu odmítá na soukromém pozemku přestat natáčet, tak by přes držku měl dostat, jakkoliv ten spuštěnej vlek byla píčovina..

Reagovat
Pablos

Když si někdo zaslouží dostat přes držku tak by přes ní dostat měl, bohužel v dnešní době tenhle normální chlapskej zákon už těžko platí...

Reagovat
bobis21

V tom případě by teď měl vlekař být do krve, kdyby měl dostat co zaslouží

Reagovat
Pablos

nechápu ? Myslím, když chlap provokuje druhého chlapa tak by měl očekávat, že může dostat přes držku ...a kdyby byl silnější než vlekař tak by jí nedostal a dostal by vlekař... nic víc nic míň.

Reagovat
bobis21

Za napadení, což je mnohem horší než cokoliv co udělal reportér.

Reagovat
Pablos

No právě napadení ...to je ten problém, že dneska může kdo chce jak chce provokovat a srát do jinýho bez žádného strachu, že by mohl jako dostat přes držku... páč prostě napadení že jo.

Reagovat
bobis21

Problém je že existují nuly které mají potřebu řešit neshody násilím.

Reagovat
Pablos

Ne problémem je, že existují nuly co nemají hranice, protože se schovávají pod zákon... i když provokujou a jasně vidí, že můžou dostat, stejně se cítí býti nedotčený a ještě tak sprostý, že pak udávají... páč nemají žádnou chlapskou hrdost.

Reagovat
dinss

Problém je, že jsou mrdky, které toho využívají a akorát se schovávají za naše v některých věcech dost debilní zákony.

Reagovat
Pablos

ono zase s těmi zákony je to těžké, jak tohle pořešit... pak jsou totiž vymrdaný mozci co je pro ně bít druhé zábavou... a to je pak těžké asi to něják právně rozlišit, aby to nešlo vyložit na miliony různých způsobů a kliček.

Reagovat
dinss

STOJÍŠ NA SOUKROMÉM POZEMKU. Zopakoval bych to dvakrát a potřetí by letěl. Nasrat na tyhle špíny z Novy.

Reagovat
bobis21

Jenže on na tom pozemku být dle zákona může, nemá žádné právo ho vyhazovat. Tím že ho vyháněl naopak porušil zákon. Hlavně dělat hrdinu, ale zjistit si co k tomu říká zákon už je asi moc že?

Reagovat
dinss

Tak proč nás nepoučíš? Povídej.

Reagovat
bobis21

114/1992 Sb. (Zákon o ochraně přírody a krajiny), § 63 Přístup do krajiny, odst. 2 - "Každý má právo na volný průchod přes pozemky ve vlastnictví či nájmu státu, obce nebo jiné právnické osoby..."

Reagovat
frankiefcb

tohle by měla asi rozsoudit policie ne?

Reagovat
dinss

To určitě...

Reagovat
Radin

Tohodle reportéra vyfuckoval už ten opilej typek na kole, legenda yt. Hroznej parazit ten reportér..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

Měl dostat pořádně, mrdka mediální

Reagovat
dinss

Reagovat
Pablos

Reagovat
Alan_Shearer

Nevidel jsem to cely, ale Plzen na pohodu vykon. Byla otazka casu nez se zvednou, pristi tyden u nich nemame sanci s tou nasi bidnou sestavou. Pro Viktorku dobre, ze si stahli Sulce. Ondrasek sice dal gol, ale obecne se mi jeho vykony v Plzni nelibej, kazdopadne je to Silhavyho oblibenec, tak uvidime co ME ... Banik klasicky hrozna nuda, vubec nechapu, co chtej v ofenzive hrat.

Reagovat
ratusek

tak ten dnešní zápas bych nebral že se Plzeň zvedá. my jsme ji kromě pár minut vůbec neprověřili a s Pardubicema to taky nebyl kdovíjaké, zvlášt když hrály v desíti.

Reagovat
Alan_Shearer

Dalsi kolo porazej nas a to uz se pak da mluvit o tom, ze se zvedaj

Reagovat
ratusek

řekl bych spíš, že se dá mluvit o splnění povinnosti

Reagovat
bobis21

Lednoý program jsme zvládli bez zranění teď můžeme zase začít pracovat normálně

Reagovat
doshcz

Reagovat
braveheart

Reagovat
Banikovec7

Doteď jsem se nějakého hodnocení Kozla zdržoval, ale už mě to docela přestává bavit. Jedna věc je, že se na to nedá dívat, ale co nechápu jsou ty jeho reakce, beru že můžou být unaveni po náročném programu, ale na co jako čeká s tím střídáním, když se 20 minut nedostanou od vápna? A když se konečně odhodlá, tak jde vyměnit útočníka, který se stejně nepotkal za celý poločas s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nutno uznat, že se opravdu snaží hrát fotbal, ale jak Svědík, tak teď Gula Baník totálně takticky přejel a Kozel absolutně nedokáže reágovat. O špatných střídáních se tu bavíme zápas co zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jestli máte reálnou možnost mít Vrbu, že tam Kozel ještě je

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dál nejde. Pavel Vrba na plac.

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel neschopnej, na Baník nemá. VEN!

Reagovat
HorajzmAmmann

2021 zatím velký zklamání jak herně tak i výsledkově. Věřil jsem Baníku po té sérii proti slabším daleko víc. No co, jedeme dál. Musíme se ale brutálně zlepšit úplně ve všem. Hlavně do ofenzívy.

Kaloč a Holzer ať si zase na chvilku sednou. Chce to více zapracovat Menu, Tetoura, Azeveda a na hrot možná Potočnýho, který se do zakončení tlačí jako buldok což mi u ostatních trošku chybí.

Reagovat
Wyrda

Zajíc v první půlce super. V druhé tam nedostal žádný balon. Možná bych spíš zkusil opět Šašu a Zajíce.

Reagovat
Kiwi-21

No podle mě se i potvrzuje co jsem si myslel že jak se nebude hrát co 3 dny tak ti mladí si tolik nekopnou jak v jarní části kdy se hrálo co 3 dny

Krom Kaloče už vypadl Pokorný ze sestavy, Drozd a Buchta šance nedostávají atd

Kdyby ta hra byla špatná ale minimálně Buchta z Pokorným nastupovaly a mladí dostávaly šance ale to se moc dle mého neděje

Reagovat
Registrujisejenproto

v podstatě čtvrtí

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Další dement co to nepochopil...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
HorajzmAmmann

tlem se jak chceš, nemůžu za to, že jste dementi...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestli jsme dementi na 99,9%, tak je to v pohodě.

Reagovat
bobis21

Ne, ty to zvládáš na 100%

Reagovat
Stannis Baratheon

A to je teda dle vašich čísel kolik?

Reagovat
Blasphemer

4. místo.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

ani číst neumíš...

Reagovat
bobis21

To je 100%, ale chápu že neumíš počítat

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Ja fakt nechápu, proč tu neustále skaces trollum na lep...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Druhá půle ok, takhle by to šlo možná i důstojně dohrát. I když Baník dnes nesnesl žádné měřítko, to i ta Příbram se proti nám prezentovala lépe (a ne jen výsledkově).

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Baník opět se silnějším soupeřem totálně vyhořel. Prvních 5 minut zajímavých, ale potom už byla defakto na hřišti jen Viktorka až na pár náznaků. Po roce u kormidla je tohle hodně málo.

Reagovat
dinss

Zasloužená výhra. Baník neměl nic a konečně se na nás dalo i dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej polocas pecka od nas Dokonce i to poleno plesaty super vykon, konecne nasi hraci behali a nabizeli se, i ten Kayamba dobrej, Sulc super.

Reagovat
Blasphemer

Kayamba byl nejhorší na hřišti.

Reagovat
monty25

Napiš mu to na IG.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Uklidnil bych se. Náš výkon byl s 1. poločasem ve Zlíně asi nejhorší za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Váš výkon mě vůbec nezajímá, já jsem rád, že jsme konečně hráli fotbal.

Reagovat
HorajzmAmmann

kvůli nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Chces rict, ze hrajete hur nez Pribram treba?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím jak Příbram, ale v 2. půlce Baník úplně odešel. Neříkám, že Plzeň nehrála dobře. Samozřejmě, že hrála, ale uvidíte třeba proti Liberci... osobně to třeba Gulovi přeju, takže pokud se chytnete tak mi to je více méně jedno. Stejně jsem počítal s tím, že půjdete nahoru ...

Reagovat
KingMaster13

Plzeň hrála dobře a nemá to s Baníkem nic společného Zase že by Plzeň byla tak zoufalá že by mohla vyhrát jen po vašem špatném výkonu rozhodně není.

Reagovat
braveheart

Ne, Baník byl zvlášť v druhé půli naprosto neškodný a tragický a dovolil Plzni hrát, co chtěla.

Reagovat
KingMaster13

Baník špatně hrál ale na hru Plzně to nemělo vliv. Upřímně měli by to s nima těžký i když by předvedli dobrej výkon

Reagovat
PlackaSKS

Když jeden tym hraje špatně, logicky to na vykon druhého vliv má vždy, Michale.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Reagovat
KingMaster13

Plzeň hrála dobře

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Kayamba se zas překonával v disciplíně "jak nejvíc zajebat akci, jen abych nepřihrál Šulcovi"

Reagovat
monty25

Neviděl jsem to, ale že by zrovna Kayamba nechtěl přihrávat Šulcovi?

http://abload.de/img/screenshot_20210109-1lmjay.png

Reagovat
db18

Asi teda ještě nezaplatil... (Plzeň mohla jít do brejku, byla tam dálnice na Šulce, ale on se třikrát otočil s míčem a přihrál dozadu...)

Reagovat
dinss

To bylo v tý době, kdy to docela bylo nahoru dolů.. Nic bych v tom nehledal.

Reagovat
db18

Kobra

Reagovat
Blasphemer

Škoda, takhle si posrat jubileum.

Reagovat
db18

Mohl zas počkat až na Spartu, no.

Reagovat
iamek

Za cely leden jsme měli šest střel na bránu

Reagovat
HorajzmAmmann

leden byl dost trapnej no... ten nahuštěný program Baník vůbec nedával. To není výmluva, ale neschopnost se tomu programu nějak přizpůsobit. Hlavně Jánoš + Azevedo hrozně špatný. Na těch to stojí. Oni musí mít formu, protože místo nich nejsou náhrady...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale ten kádr je dost široký, aby rotoval a pořád měl kvalitu. Moc týmů s takhle širokým kádrem není, ale bohužel se točí pořád dokola 13-14 hráčů.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty klíčové posty jako def střed zálohy a křídla moc široký nemáme. Celé obrana je široká i kvalitní. V útoku jsou 4 frajeři a každý z nich se momentálně trápí. Osobně třeba nevidím náhradu za Jánoše. Kaloč, ač jsem rád, že dostává šanci tak kvalitou mu prostě nestačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já s tebou v globálu souhlasím. Ale to co sem psal hlásilo vedení a pár místních. Drozd nedostává čuchnout. Těch bodů je tam fakt celá řada. Problém je, že ti hráči by si měli orazit v těch zápasech, že je vystřídáš v 60. - 70. minutě, protžože máš rozhodnutý zápas, ale to se neděje.

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak ta rovnice je jednoduchá - budou dostávat šanci odchovanci, nebude tolik bodů. Pak dostal šanci Mena, Buchta zápas se jim nepovedl a hned jsou vyhejtovaný na internetu. Pokud budou hrát odchovanci, musíme počítat s tím, že ty výsledky nebudou hned tak dobrý....

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska klidně Drozd mohl hrát, horší by určitě nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak po bitvě je každý generál.... Uvidíme, snad se to zlepší až ten program nebude tak nahuštěný.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale znova opakuji, není to výmluva... navíc zrovna od Jánoše, Azeveda a spol bych čekal, že ten program budou zvládat. Jako fakt nevím čím to je. Prostě to je špatný a musíme začít hrát lépe...Jinak bude Kozel pod čím dál větším tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to chce jen čas. V rozběhnuté sezóně je zbytečné dělat jakoukoli změnu. Pokud se mělo o změně uvažovat tak v zimě. Teď už je to bezpředmětné.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas

Reagovat
Liquid

nahuštěný program Baníku nevoní a to ho tu spousta vašich fans chce vidět v Evropě

Reagovat
HorajzmAmmann

který fanoušek nechce vidět svůj tým v Evropě? Nicméně pokud by jsi nebyl kretén a sledoval dění na EF tak by jsi zjistil, že momentálně víc než Evropu chceme zlepšení se herně hlavně v lize a Evropu až třeba budeme moct na stadion....

Reagovat
iamek

Vždyť to je jen laciný troll :)

Reagovat
HorajzmAmmann

to sice jo, ale Kepy a Liquid mě občas vytočí i jako trollové

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Reagovat
braveheart

Když jsem tu psal na začátku ledna, že nás čeká těžký měsíc, bo máme samé neoblíbené soupeře, tak jsi mi odpověděl, že 13-15 bodů. A bylo to bez smajlíku.

Reagovat
HorajzmAmmann

a měl jsi pravdu a já jsem si myslel, že budeme hrát o dost lépe. Stačí?

Reagovat
braveheart

Jo, stačí teda nestačí, na ty flákače jsem nasraný stejně, zvlášť, když Potočný byl snad nejlepší na hřišti..

Reagovat
HorajzmAmmann

nasraný ani tak ne... spíš zoufalost. Ale náročný program pokračuje Budějkama a Jabloncem... Musíme zabrat.

Reagovat
braveheart

Já si dám od Baníku asi suchý únor.. Zkazili mi v lednu už 5 večerů a když to budu třeba jen číst online na sport.cz, tak nebudu nasraný předvedenou hrou..

Reagovat
AjaxFans

No,Budejky půjdou nahoru.Hraji dobře.Zajic nehrál nic?

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas asi nejlepší z Baníku. Ale do šance se stejně nedostal, spíš jí připravil Holzerovi a podržel hromadu balonů.

Reagovat
AjaxFans

Že Kozel nezkusi Zajíce a Sasinku.U nás jim to šlapalo.Za kolik nám střelite Sasinku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Na co Sašinku? Máte Klimenta, ten je lepší než Zajíc a Sasinka.

Mohl by je spolu zkusit, ale asi nemají hoši takovou podporu. Každopádně to je divné, koupíme ze Slovácka 2 celkem slušně hráče ze základu, další se nám vrátí z hostování a stejně nedokážeme hrát slušný fotbal na úrovni Slovácka Fakt tam dělá Svědik dobrou práci...

Reagovat
AjaxFans

Tak tak, nejlepší trenér co u nás byl S naším rozpočtem super práce.Sasinku bych bral jako podhrot.Kliment je dobrý,snad mu poslouží zdraví

Reagovat
braveheart

Ale já tam ten progres už vidím, 2 střely na bránu proti Plzni, to už je lehký nadprůměr, takže posun nahoru.

Reagovat
martin1

2. poločas super, tak snad už konečně navázat a stabilně hrát. Šulc výborný a Falta se zatím ukazuje velmi dobře. Očekávám, že proti Liberci bude hrát vpravo Limberský, takže zřejmě Falta zůstane jako levý obránce. Otázka, jak to bude s Kovaříkem a jestli bude Limberský už po zranění 100 % připravený, ale asi jo, Koželuha se asi zatím nedočkám. Příště by měl hrát od začátku Mihálik, Kayamba a jeho bídná produktivita je stále aktuální, snaha tam sice je, ale k čemu to pak je, když nadstavba chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pišta? Já teda zatím hodnotím jeho angažmá jako velký průser. V létě očekávám hostování do Jablonce a s ním v balíčku i Hloušek

Reagovat
martin1

Tak na konci sezony dostal větší prostor a nezklamal, proto taky zůstal. Bohužel se během letní přípravy zranil a pak už moc šancí nedostal. Šanci snad ještě dostane.

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/kratina_michael/status/1355948034836860929

Toto udělat Krejčí tak ho ukamenuji.. ale pan Bořil to má bez karty

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mistr129

Žlutá jasná, osobně bych dal červenou, ale do Krejčího sviňárny to má furt hooodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak daleko ne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Infi

Reagovat
meno

Nesrovnatelný, nicméně žlutá jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Na červenou to není, žlutá spíš ano.

Reagovat
montaigne33

Bořil (kapitán SKS) by se měl krotit... V evr. poháru karta jasná...

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Messimu udělal v LM podobnou věc a ani to nepískli jako faul.

Reagovat
meno

Tak Messimu nešel po hlavě, ale do těla

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dal mu snad loktem do břicha, což taky není nic příjemného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostal za to žlutou...

Reagovat
montaigne33

Taky myslím, že dostal žlutou...

Reagovat
bobis21

2 žluté - za každý faul jedna

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
ratusek

Tak Slavia no

Reagovat
clinger

ty seš fakt strašně uplakanej.tvůj komplex ze Slávie by si měl léčit.nechybíš snad pod žádným článkem o ní

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Ale notak

Od Borila picovina, hrablo mu... ale treba Fillo zboural s rudyma ocima Krejciho, zalehnul, zranil, nedostal ani kartu... a co teda, "tak banik no"?

Tohle jsou zakroky, jak Boril, tak treba ten Fillo, kdy to tomu rozhpdcimu vubev nemusi pripadat nejak brutalni. Zadny sane, treba tp rozhodci videl zezadu a mohlo mu to pripadat jako ostrejsi vrazeni telem, nevím. Otazka je, co video, proč neupozorni.

Jinak svinarna to byla, dal bych ZK.

Ale srovnani s mladym Krejcim je ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ✔️

Reagovat
Bakary3

No logicky jsem mu jako banikovci nabidl pro srovnani zakrok hrace jeho klubu s tim, ze se za tim taky nehledala nejaka tendencnost.

Ale na tebe s logikou...

Reagovat
smazaný uživatel

* S tvojí logikou.

Reagovat
Bakary3

* s jakoukoliv logikou

Reagovat
ratusek

Tak já tyhle prasácký zákroky nesnáším a je mi jedno, kdo je dělá. A rejpnout si do vás musím, však mě znáš

Reagovat
Bakary3

Ale jo, ja jsem do Filla sil taky

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Trand

Já teda viděl jen tenhle úhel a žádnej jinej.. Ale za mě jasná červená a není co řešit, však to je normálně zákeřnej úder.

Reagovat
Igner Farnsworth

Krejčího taky za první svinarnu nekamovali, ani za druhou, ani za třetí, ale po několikáté svinarne už jo, to máte tak krátkou paměť nebo ste jen tak dementni lidi?

Reagovat
martin1

Reagovat
rufus

Tvrdíkova liga.

Reagovat
Bakary3

Dnes super fotbal, pohyb, tukec, narazecky, ulicky.. nadhera, tohle se mi fakt libilo

Reagovat
braveheart

Po tom utrpení v Opavě a na Baníku fakt skvělé. Aspoň jsem si spravil fotbalovou náladu jako divák, když už jako fanoušek jsem neskutečně nasraný..

Reagovat
Bakary3

od "ciziho" fanouska to potesi

Reagovat
mesyas

dejte ten titul rovnou Slavii, to nemá ani cenu hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý zápas. Musíme udržet formu na Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbrami dáte šestku, proti Pardubicím budete opory šetřit a pak hurá na Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se Sima blíží Julišovi, který ani neví, jak ty góly dal.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ondrasch77

Dneska Slavie lepší, nějak jsme s ní hráli akorát první poločas, v druhém dominovala...

Přesto si neodpustím, že druhý gól neměl platit, protože Kuchta byl ve chvíli přihrávky na Stanciua v ofsajdu a třetí gól jsme si dali sami

Umrdanec Bořil měl dostat redku po faulu na Jovoviče už v prvním poločase.

A ani nechci mluvit o nefér jednání, kdy Slavie zruší volné hostování 4 dny před zápasem

Ale jinak fajn zápas

Reagovat
Stannis Baratheon

A ještě se hrálo u nás...

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Bakary3

No redku si nemyslim a dostuduj si, co je mrtvý ofsajd.

Reagovat
ondrasch77

Loktem do xichtu bez aktivity hrát míč.

Aktivní ofsajd -Kuchta byl v pohybu do ofenzivy, dostuduj si pravidla ty

Reagovat
Bakary3

Hale, ja proti tobe nic nemam, naopak, ale tady jsi uplne mimo.

Prihravka sla zjevne na Stanciua a bylo jasny, ze sr Kuchta nezapoji, bylo jedno, kam bezi.

Ukazkovej mrtvej ofsajd.

Reagovat
ondrasch77

Právě že pokračoval v aktivitě k jablonecké brance..., nechám to bejt, uvidíme, co řekne komise.

Reagovat
Kiwi-21

Tohle by se jako ofsajd snad pískat nemělo

Nevím mnohem více šla vidět situace kdy nám Nisterlooy dával gól na ME a dle některých ofsajd ale tohle bych opravdu nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Loktem vždyť mu dal ramenem ale bylo to oranžový, ne že ne

Reagovat
ondrasch77

Tak to je snad jedno, jestli loktem nebo ramenem, když sám uznáváš, že to bylo skoro na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl nějakej normální souboj o míč, bylo by to na žlutou. Ale tím, jak to bylo úplně zbytečný, bych se i k tý redce možná přiklonil. Ale zase tady z Bořila nedělej dalšího Krejčího

Reagovat
ondrasch77

Dělám z Bořila Krejčího?

Jen chci aby pravidla platila pro všechny...

Nebuď zaujatej a zamysli se kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám, že to redka bejt mohla, ale nepřišlo mi to až tak strašný...

Reagovat
ondrasch77

Mě z jedničky taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Bořil je horší než Krejčí

Reagovat
Bakary3

Borila ti klidne uznam, tam je to i trosku o toleranci a benevolenci kazdyho tak budiz.

Treba bych obracene rval taky, ze redka, ikdyz si nemyslim, ze by zk byla nejaka hrozna chyba rozhodciho.

Reagovat
ondrasch77

Kdyby to teď nezopakovali na o2, tak bych si toho asi taky úplně nevěiml, ale při zápase mi to přišlo jako žlutá 100%

Reagovat
Bakary3

Jo, to bez debat...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
žrout

Tvl tady už fakt lidi neznají vůbec pravidla nebo co? Poslední dobou to je tady horší jak ženskýma, co fotbal nikdy neviděly Co to meleš s tím Kuchtou? Prosím tě, obvykle tady vystupuješ celkem seriózně, tak se tady neztrapňuj tím, že neznáš pravidlo o ofsajdu a ještě to tady někomu cpeš zkus se raději vzdělat, pokud neznáš pravidla

Reagovat
vanGomm

I kdyby Slavia všechny zápasy vyhrávala vždy o 6-8 gólů,tak se pokaždé najde alespoň jeden člověk co bude podobné úvahy psát.No ale alespoň je veselo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Bořila, úmyslny loket do hlavy je ČK. To se na mě nezlob

Reagovat
Bakary3

Ale jo, mohla byt.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
montaigne33

Jabka se Zeleným mají kvalitní obranu- jste stále favorité v boji o TOP 3/ může klapnout i stříbro... ACS je marná... Bořil měl dostat minimálně žlutou... SKS hrála ve velké pohodě, vyhrála zaslouženě.

Reagovat
ondrasch77

Nikde netvrdím opak..., Slavie byla lepší, zasloužila si vítězství.

Přesto byla v zápase od rozhodčích spousta nepřesností, které jim tu výhru umožnilo snažší...

Reagovat
montaigne33

Ano, hlavně Bořil si koledoval- mohl dát i červenou...

Reagovat
PlackaSKS

já si pořád myslim, že budto nechápu offside při přihrávce na stancia nebo ty neznáš pravidla ...

Reagovat
ondrasch77

Když přichází přihrávka na Stanciua, tak v tu chvíli je Kuchta v pohybu směrem k jablonecké brance - tzn. aktivní ofsajd..., akce má být přerušena.

Kdyby se zastavil nebo otočil směrek ke slavistické brance, tak jeto mrtvý ofsajd a je všechno v pořádku. Akce pokračuje.

Reagovat
mistr129

Začněme tedy u ofsajdu. Nová úprava se týká hráče, který se před brankou soupeře pohybuje v tzv. ofsajdovém postavení (na útočné polovině je brankové čáře blíž než předposlední hráč soupeře a zároveň blíž než míč), ale nesměřuje na něj přihrávka a nehraje tedy právě s míčem.

Pravidlo o ofsajdu je porušeno tehdy, když rozhodčí usoudí, že je tento hráč navzdory tomu aktivně zapojen do hry. Například tak, že brání brankáři ve výhledu, brání protihráčům ve volném pohybu nebo jinak těží ze svého postavení.

Nové pravidlo zúží zónu kontaktu

A právě ve výkladu toho, kdy je „aktivně zapojen“ dochází k oné změně. Dosud platilo, že se takovému hráči ofsajd pískal tehdy, kdy mohl soupeři bránit v pohybu v pozici do dvou metrů od míče.

„Nyní se pravidlo vykládá výhodněji pro takového útočícího hráče. Ta zóna, kdy se píská ofsajd, se zmenšuje na půl metru, maximálně metr od míče. V pravidlech se teď píše, že aktivní je hráč v ofsajdové pozici tehdy, kdy protihráče omezuje v možnosti hrát, a to v takové vzdálenosti, z níž může svést souboj o míč,“ vysvětluje Kureš.

Reagovat
ondrasch77

V Anglii nebo EL (pokud je výklad pravidel stejný, což by mělo, protože všechny sdružuje FIFA) si to teda asi vysvětlují jinak.

Reagovat
mistr129

Já první půli neviděl a gól jsem teda viděl až potom, co jsem si tu přečetl tvůj názor, takže ti nemůžu sdělit svůj úplně první dojem, ale určitě by mě nenapadlo že by tohle mohl být ofsajd

Reagovat
frankiefcb

neví,, jak si kde vykládají pravidla, ale v době přihrávky na Kuchtu od Stanciua. Kuchta nestál v ofsajdu. Buď jsem slepý anebo nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Kuchta běžel do Teska.

Reagovat
PlackaSKS

Mistr ti to popsal dost jasne. Takovy van nistelroy by mohl vyprávět. Takze ne..

Reagovat
Bakary3

Taky si na nej vzdy vzpomenu

Uz pred 16 lety to bylo v poradku...

Docela me prekvapuje, ze tohle nejakej fanousek nechape.

Reagovat
ondrasch77

Sorry Placko, ale za Nistelroye byly pravidla úplně jiná než jsou dneska...

Reagovat
PlackaSKS

Jo no, zrovna tohle se upravili pro útočícího hráče..

Reagovat
Spalovač šancí

Zmírnila se, výrazně.

Reagovat
KingMaster13

Chápu že můžeš být naštvaný na Bořila ale ten offside přesně jak píše Mistr tak fakt nebyl Jinak nehráli jste špatně ale dneska kluci hráli parádně a snad to 2. místo urvete

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Za mě Bořil redka. jenom by mě zajímalo, kde vidíš ofsajd u Kuchty. V době přihrávky na Kuchtu v ofsajdu nestál.

Reagovat
ondrasch77

Ve chvíli, kdy šel míč na Stanciua...

Reagovat
žrout

A co to má společného z Kuchtou?

Reagovat
frankiefcb

No a jak mohl být Kuchta v aktivním ofsajdu, když šel míč na Stanciua? Ten míč hrál Stanciu. Tak postavení Kuchty na to nemá vliv, pokud třeba neblokoval bránicího hráče. Ale Kuchta byl na druhé straně. A v další herní situaci už Kuchta v ofsajdu nestál, tudíž naprosto regulérní gol. Já pořád nevím ,kde vidíš provinění proti pravidlům.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi umrdanec ty koště.

Reagovat
ondrasch77

skvělý argument ty sráči

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mám tě rád, chápu že jsi naštvaný, žlutá měla přijít na 100 %. Ale gól Kuchty byl ok...

Reagovat
ondrasch77

Tak proč mi píšeš, že jsem umrdanec a koště? Jsi snad jako ten kokot Trevor?

Nasranej jsem jen kvůli rozhodčím, výhru Slavie plně uznávám, psal jsem to už v prvním příspěvku.

A to že Bořil hraje kolikrát brutálně do hráčů soupeře a je to rozhodčími tolerováno, je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím vážně, dělám si z toho legraci... A omlouvám se.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš chtít, aby se v zápase se Slavií piskala rovina.

Reagovat
Rolf

Magor Bořil v plné parádě,dva úmyslné likvidační fauly během vteřiny a bez karty.Nějaký Abel tvrdí,že připískávání slátancům neexistuje!!!

Reagovat
meno

OT: Tak Deli je prý blízko příchodu, směrem Union Berlín jde Petar Musa.

Reagovat
mistr129
Reagovat
KingMaster13

Hele a může za nás hrát Evropskou když jsou Bruggy v úplně stejné fázi soutěže?

Reagovat
smazaný uživatel

3 hráči se mohou dopsat.

Reagovat
KingMaster13

Mě spíš šlo o to když hrál v pohárech za Bruggy tak jestli může i za nás

Reagovat
KingMaster13

Což je super, protože s jeho zkušenostma bych ho viděl raději v tom zápase než Zimu, který tam může vyrobit nějakou chybu

Reagovat
mistr129

Asi jo, na druhou stranu kdy jindy by měl získat zkušenosti. A radši ať posere letos EL, než příští rok LM

Reagovat
KingMaster13

Tak právě Leicester je tam jeden z nejtěžších takže kdyby Deli je pomohl vyřadit tak pak je velká šance že los těžší mít v osmifinále nebudeme a tam by byl prostor pro Zimu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale jít do LM přímo z EL.

Reagovat
KingMaster13

Ne asi musíme se pokusit dojít co nejdál, sice ta šance s Leicesterem je malá ale o to víc to zkusit hecnout a udělat vše pro postup

Reagovat
KingMaster13

Za Deliho, Petarovi nevím jestli to pomůže ale kdyby se tam prosadil tak bychom měli super vyjednávací pozici ohledně nabídek na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Musa bude rád, aby s ním počítali alespoň jako s druhým útočníkem. Myslím, že moc času na hřišti nedostane

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím. No uvidíme třeba překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík a jejo instáč...

Reagovat
meno

Tak já to tu psal včera nebo předevčírem, když jsem si o tom přečetl na fb Pepi Bican a optal se známého, co ve Slavii dělá a ten mi to potvrdil Musa je pro mě novinka

Reagovat
Alan_Shearer

Kurz na postup Slavije pres Leicester je 3,77, to snad stoji za zkousku. Umite delat zazraky, Deli bude super posilou, ligu uz mate hotovou, jste v pohode, nekolik hracu ma zivotni formu a drzi si fakt obrovskou uroven ... tezko rict, jak k tomu Anglicani pristoupej, ale doma hrajou o LM (coz je asi priorita), kolem Slavie maj tezkej los (Arsenal, Aston Villa, Liverpool), chybi jim Vardy ... fakt bych se nedivil, kdybyste to zvladli

Reagovat
meno

3,77 je solidní

Reagovat
Alan_Shearer

Jako jste outsideri, o tom neni pochyb. Navic trojice Tielemans, Maddison a Barnes je fakt kurevsky nebezpecna, ale proste vime jak to se Slavii v poharech za posledni roky chodi

Reagovat
meno

Hele tak za 400, proč to nezkusit! Díky za tip

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Taky už jsem na ten kurz koukal. Za pár stovek, proč ne.

Reagovat
ondrasch77

Vardy už bude v té době hrát.

Je po operaci kýli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak paráda.. 12 bodů ještě nic není.. je spousta zápasů.. ale dobrá půlka

Reagovat
vanGomm

Ano je odehrála sice jen polovina ale nikdo z "pronásledovatelů" Slavie neuhraje plný počet bodů.V trochu teoretické hře jsou už pouze Sparta a Jablonec,ale oba určitě nějaké ztráty mít budou,takže je podle mého názoru hotovo.Ostatní jsou při vší úctě už definitivně mimo hru.Bude se sice,jak je zvykem mluvit dál o teorii.V tom vynikají hlavně novináři,ale praxe bývá a hlavně je jiná.

Reagovat
Pride

To zase bude dohráno o půlnoci kvůli nějakému zbytečnému pojebanému lyžování?

Reagovat
Kepy_FCB

Ale za ten pohled na Mt.Blanc na zaver to cekani stalo❤

Reagovat
r.mrazik

Kolik zápasů dostane Boril? Taky čtyři?

Reagovat
smazaný uživatel

Od mrzáka jako jsi ty to fakt sedí.

Reagovat
r.mrazik

Zalez pico

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzáčku.

Reagovat
John Obi Mikel

Ani jeden, pokud křišťálová koule nekecá.

Reagovat
Losinho

Neporovnatelnej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale na ČK to bylo, tudíž by to komise řešit měla a zpětně by mu měla zastavit činnost na 2-3 utkání

Reagovat
Bakary3

Pokud by to vzali jako okamzitou ck, tak 2-3 sedi, ale porad je to ke krejcimu nepomer, ten zaslouzil vic.

Reagovat
r.mrazik

Netrefil ho tak přímo...svinstvo ale stejný

Reagovat
Losinho

Ty dva zápasy bych mu fláknul, ale od Krejčího to byla vyložená poprava.

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Očividně není konsenzus ani na červený, takže dodatečný potrestání na 99,9 % nepřipadá v úvahu

Reagovat
Bakary3

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
clinger

čím dál zoufalejší jste ikdyž chápu.fanoušci cinklých jar a zvyklý na to že Sparta ten titul nějakou špínou udělá musí být totálně hotový rok od roku

Reagovat
r.mrazik

rika fanousek cinskyho klubu,kterej si rikal,ktery rozhodci maji piskat jeho zapasy...vy jste hrozne smesny

Reagovat
meno

Kdy jsme si diktovali rozhodčí? Myslíš to, jak Ardeleanu, Berbrův kůň a ksindl par excellence, měl pískat zápas a pak ho pískal?

Reagovat
žrout

Je to cock, nemá smysl tyhle nuly řešit. Diskuze tady mám rád, ale pak tady je pár dementů, co budou za každou cenu rýpat a něco si dokazovat a tohle je ten případ

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...cock mas mezi ocima

Reagovat
r.mrazik

fakt si nechces hrat na to,ze slavie si diktovala rozhodci a ze nezmar byl s berbrem na telefonech...a urcite neresili,co koupi detem k vanocum

Reagovat
meno

Tak mi dej nějakej důkaz.

Reagovat
monty25
Reagovat
Pride

Koho to zajímá jako

Reagovat
monty25

Mě tady taky nezajímá spoustu věcí, které ani nesouvisí s fotbalem a nemám potřebu to někomu psát.

Reagovat
PlackaSKS

Tohle ma bliz k masterchefovi nez k fotbalu

Reagovat
monty25

Ty si rozdávej moudra na discordu.

Reagovat
Pride

a ty rozdávej moudra na twitteru, šašku.

Reagovat
monty25

Vždyť to dělám.

Reagovat
meno

Reagovat
PlackaSKS

přitom ja to pochválil. Masterchef je daleko blíž sportu než ženský fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Stannis Baratheon

A ten odkaz co jsi poslal souvisí s fotbalem jak?

Reagovat
Pride

Reagovat
Pride

Už bys mohl vědět, že tahle tvoje podivná perverze fakt nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně tebe, když na to reaguješ. Dal tam OT, takže podle mě v pořádku

Reagovat
Pride

nene, pouze mi to trhá žíly.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně tebe

Reagovat
Pride

Drž hubu

Reagovat
meno

100x raději se kouknu na ženskej fotbal, než ligovou holomajznu posledních dvou v tabulce.

Reagovat
Pride

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

STOP ženskému fotbalu

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně uvařený gól, nachystaly to až do kuchyně

Reagovat
Mass

U ženskýho fotbalu je podle mě jediná možnost, že ho bude sledovat víc žen. Protože málo kterýho muže se baví koukat na kombinaci špatnýho fotbalu a žen, z nichž většina spíš vypadá jak ne moc hezcí chlapci (i když čest vyjímkám jako je třeba tenhle gól). A i třeba podle toho nedávnýho průzkumu ženy fotbal nezajímá (byl u nich na 16. místě).

Reagovat
Detektiv

Reagovat
meno

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Deli v jednom ročníku vyhraje 2x mistra ligy. V Belgii náskok obrovský a ve Slavií to stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný příběh

Reagovat
iamek

Souhlasim.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl Kučera hadr na hubě až přes oči to je fakt dylino ten chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Kozla neodvolávám a je mi jedno kolik dostane času, klidně i celý rok 2021. Ale našlo by se spousta příkladů, kdy trenér dokázal vštěpit mužstvu své myšlenky mnohem rychleji a už během pár kol to šlo vidět i na hře. A co je hlavní, tak to plnilo účel.

Zatím se ukazuje, že Páník dělal svou práci docela dobře. Jasně že těch nedostatků bylo hodně, ale i na ten podzim jsme dokázali vyhrávat jednoznačně a zaslouženě. Dlouho zvládal i tlaky v kabině od Baroše a jeho kamarádů. Internetová úderka ale jela svou lobby s maximálním nasazením a tak byl tlak na Brabce aby Páníka odvolal větší a větší. Ale pravda se ukázala, ostatně jako vždy.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Páníkův přínos pro Baník už si nedovoluje zpochybňovat nikdo.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

od Kozla si asi každý baníkovec sliboval trochu víc.. hra nemastná neslaná.. už za páníka mi přišla hra baníku strašně na náhodu, no co teprve ted?

Reagovat
HorajzmAmmann

jaká pravda se ukázala? Že byl Pánik super trenér se vědělo a drtivá většina ho tady podporovala.

Že ale byla změna potřeba je taky pravda. Že s tím Kozel zase až tak moc neudělal a možná se teď pod ním Baník i zhoršuje taky víme všichni

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
božský John

Slavie vaclava havla

Reagovat
dinss

Tak co sešívky? Sjedete svýho kapitána Bořu za to svinstvo? Nebo se budete všichni tvářit jakoby nic a moralizovat jen v případech hráčů z jiných týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Bucho?

Reagovat
Greny

Ještě je to prý pár dní potom v Tvrdík apeloval a prosadil aby rozhodčí více chránili zdraví hráčů a prý mu dal kartáč po zapase

Reagovat
dinss

Tvrdík je stejná mrdka jako Bořil... ten tak někoho má poučovat.

Reagovat
r.mrazik

hlavne to jsou takovy sracky na twitter,aby se zalibil...vsak je to cinskej socan

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí jak si vy dva potrati notujete.

Reagovat
žrout

Reagovat
dinss

Potrati? To co vypadlo s tvojí matky nebo?

Reagovat
Losinho

Sám ho nahlásil disciplinárce

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
dinss

Nojo, co k tobě říct.

Reagovat
meno

Co si přečíst diskuzi?

Reagovat
žrout

Reagovat
Mada

Reagovat
Kuchta

Jasná redka, no Béřu nechápu, měl by dostat dodatečný trest.

Reagovat
Pablos

Jinak koukal jsem na dohráno a docela mě překvapilo, že tu Ondráškovu patičku ani nekomentovali a ani jí neukázali zpětně ...asi je to tu naprostě běžné, že u nás padají takové góly

Reagovat
dinss

To nebyla patička. Trefil to strašně dobře plackou.

Reagovat
Pablos

Aha já to viděl na první dobrou jako patičku... a ještě jsem se raději přesvědčil tady v článk: ,,Ondráška, který efektivní patičkou překonal Laštůvku. " Takže jsem se v tom jen upevnil, ale nemám proč nevěřit fanouškovi, který svůj tým bedlivě sledoval, takže oká dík za upřesnění.

Reagovat
dinss

Taky jsem si to zprvu myslel ale pak i sám říkal, že to trefil dobře placírou za golmanem na přední tyčce. Byl to hrozně zvláštní kop ale dost povedenej.

Reagovat
Pablos

o to víc to mohli zopakovat, abych si stejnak rejpnul

Reagovat
žrout

Bořil by se měl zklidnit a za tohle dostat stopku tak na 2 zápasy. nelíbí se mi, jak někdy zbytečně prasí. Tvrdá férová hra mi nevadí, ale tohle je hnus, stejně jako tehdy na Messiho

Ať dostane stopku na 2 a místo něho hraje Oscar, viděl bych ho tam radši, protože to je pan fotbalista

Reagovat
dondinho

Na tyhle loktaře by se měl VAR speciálně soustředit a bez milosti ČK...oni by se to brzy odnaučili.

Reagovat
žrout

Reagovat
martin1

Reagovat
dinss

Reagovat
Rolf

Pokud existuje nestraná komise rozhodčích,tak minimálně 4zápasy stop!

Reagovat
Bakary3

Teď po odchodu Pepka Chovance možná existuje nestranná komise.

A jestli i soudná, tak určitě ne víc než 3 zápasy, spíš max 2.

Reagovat
Greny

Jsem pro 5-7

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tady vsichni leci mindraky ze Slavie a z Borila kvuli jednomu vrazeni.

Oranzova karta proste.. mozna teda cervena a 2 zapasy ale porovnavat to a hodnotit jako cilenou likvidaci od Krejciho..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele