FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola

22.12.2020, 16:54, aktualizováno 23.12.2020, 18:57
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála šlágr v Plzni a se zápasem k dobru přezimuje na čele tabulky s šestibodovým náskokem před Jabloncem, jenž přidal další vítězství v Olomouci, kde dohnal jednobrankové manko a nakonec vyhrál 3:1. Sparta se doma rozešla smírně s Libercem. Pardubice vyhrály v Karviné a přezimují těsně za pohárovými příčkami, venku uspěly také Slovácko, Ostrava a Teplice...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:1

23.12.2020 17:00

Góly: 26. Nicolae Stanciu

Slavia zakončila ligový podzim neporažena. Na hřišti trápící se Plzně zvítězila 1:0, nepříliš pohledné utkání rozhodl perfektním volejem v první půli Nicolae Stanciu.

Úvod utkání vyšel o trochu lépe Viktoriánům. V desáté minutě se aktivně hrající Ba Loua pokoušel předložit do velké šance Mihálikovi, jenže ten na balón nedosáhl. O chvíli později Bucha zbytečně trefil Lingra loktem do hlavy, což sudí ponechal bez povšimnutí. Videoasistent to ovšem považoval za incident hodný červené karty, Pechanec nicméně po zhlédnutí opakovaných záběrů udělil žlutou.

Poté konečně zahrozili hosté, Masopust výtečně našel Kuchtu, který v obrovské příležitosti překopl bránu. Na opačném konci hřiště se po autovém vhazování dostal k hlavičce Čermák, proti němuž se neskutečným zákrokem blýsknul Kolář. Ten následně zneškodnil i Ba Louovu hlavičku.

Pak už jsme byli svědky úvodní branky. Sima posunul míč Kuchtovi, jenž odcentroval na druhou stranu vápna, odkud Nicolae Stanciu velmi povedeným volejem překonal Staňka. Stanciu byl aktivní i ve zbytku první půle, nejprve to zkoušel obstřelem, následně prověřil gólmana tvrdou pumelicí. Mezitím ještě hlavičkoval nepřesně Pernica.

Úplně stejně si po přestávce počínal i Mihálik, úspěch neslavila ani Stanciova rána. Po hodině hry mohl svou další trefu v sezoně přidat Sima, v možná největší šanci zápasu ale nebývale selhal a bránu přestřelil. Na druhé straně dostal Mihálik pobídku od Čermák, i on jí ale trestuhodně pohrdnul.

Patnáct minut před koncem zkoušel Stanciu zaskočit Staňka z přímého kopu, z něhož se spíše očekával centr. Této střele chybělo od úspěchu jen pár centimetrů. Ze střední vzdálenosti se poté pálilo na každého z gólmanů. Buchův tvrdý pokus letěl doprostřed, kde si jej Kolář v klidu sebral, Masopustova pumelice k tyči protáhla Staňka.

Sešívaní nakonec své vedení udrželi a přezimují tak na prvním místě s šestibodovým náskokem na Jablonec, oproti němuž mají ještě zápas k dobru. Plzeň klesla až na deváté místo, evropské poháry však má na dostřel jednoho utkání.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 2:3

23.12.2020 15:00

Góly: 31. Jakub Janetzký, 67. Jakub Janetzký - 8. Jakub Mareš, 45+4. Jakub Mareš, 74. Matěj Radosta

Nečekaně gólový duel se odehrál na zlínské Letné. Domácí "Ševci" dvakrát dotáhli jednobrankový náskok soupeře, ovšem potřetí jim už Teplice definitivně unikly. Hrdinou zápasu se stal záložník Matěj Radosta, který svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži zajistil Severočechům tři body.

Skóre se poprvé měnilo po osmi minutách hry. Hostující Černý vyslal v osmé minutě z levé strany jedovatou ránu na zlínského brankáře Dostála, který míč vyrazil jen před sebe, kde se z dorážky prosadil důrazný Mareš. Dostál se navíc při souboji zranil a musel být dlouho ošetřován. Domácí mohli udeřit za dalších jedenáct minut taktéž po dalekonosné střele, kterou však Hlinkovi vyrazil nad břevno gólman Diviš.

Po půlhodině hry už ale Moravané vyrovnali. Jawo zatáhl balón do pokutového území po levé straně, na první tyči našel Janetzkého, který jemnou tyčí dostal balón za Divišova záda. Teplice si však v dlouhém nastavení prvního poločasu, jež následovalo kvůli dlouhému ošetřování Dostála po první brance, vrátily náskok zpět. Juklovu nepřesnou střelu po rohovém kopu uklidil do sítě znovu úspěšný Mareš.

O další srovnání stavu usiloval Zlín sedm minut po změně stran. Procházka usměrnil míč po centru Čanturišviliho před bránu, kde ale domácí nepřetlačili soupeře. Úspěšnější byl v 67. minutě Janetzký, k němuž se odrazil sražený pas od Čanturišviliho, načež volej záložníka Fastavu zapadl pod břevno - 2:2.

Souboj dvougólových střelců nakonec rozhodl třetí kohout na smetišti. Paradoxně jeden z protagonistů duelu Janetzký přišel v souboji s Radostou o merunu, následně si to mladý hráč Severočechů namířil z levé strany na Dostála, kterého nakonec propálil, čímž zajistil Teplicím velice cenný zisk.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Pardubice 0:2

23.12.2020 15:00

Góly: 13. Michal Petráň, 72. David Huf

Hodně povedený podzim za sebou mají Pardubice. Završily jej vítězstvím proti tabulkovému konkurentovi z Karviné, na jehož hřišti vyhrály 2:0 Brankami se o to zasloužili Petráň a Huf.

První zajímavější příležitosti přišly po deseti minutách. Nejprve domácí obrana na poslední chvíli odvrátila Solilův centr, vzápětí už musela kapitulovat. Opět u toho byl Tomáš Solil, jehož dlouhý balón našel Michala Petráně a ten svého bývalého zaměstnavatele pokořil přízemní střelou.

V pětatřicáté minutě mohli Východočeši své vedení navýšit. Ewerton poslal za obranu Cadua, jenž byl soupeřem nedovoleně zastaven, načež se zahrávala penalta. Té se zhostil předtím přihrávající Ewerton, jenž si ovšem vylámal zuby na Bolkovi.

Pojišťovací branku nakonec přidaly Pardubice dvacet minut před závěrečným hvizdem. Střídající David Huf využil zaváhání v obraně Slezanů, ukořistil míč a po zemi propálil bezmocného Bolka.

A jelikož v dalším souboji proti Hufovi byl úspěšnější Bolek, skončilo utkání vítězstvím hostů 2:0. Nováček se tak v tabulce posunul na páté místo, přičemž má stejně bodů jako čtvrtá Sigma. Předstihnout jej na podzim může už jen Plzeň.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:3

23.12.2020 15:00

Góly: 20. Jiří Klíma, 86. Michal Škoda - 34. Jan Kliment, 75. Václav Jurečka, 80. Vlastimil Daníček (pen.)

Hrůzný podzim ukončila Mladá Boleslav symbolicky porážkou. Středočeši v předvečer Štědrého dne nestačili doma na Slovácko, přestože šli jako první do vedení. Moravané však prokázali, že se nacházejí v herní pohodě a do Uherského Hradiště vezou tři body, po nichž vystoupali na šesté místo v tabulce. Boleslavští naopak zůstávají hluboko v poli poražených.

První střelecký pokus přišel až v 18. minutě z kopačky Kohúta, který před hranicí pokutového území Boleslavi pálil nad břevno. Na druhé straně se za další dvě minuty zničehonic měnilo skóre. Domácí rozjeli rychlý brejk, Budínský přihrál doprava na Mareše, jehož centr uklidil za záda gólmana Nemravu Jiří Klíma.

Nedlouho poté si Moravané málem vstřelili vlastní gól, když Budínského pas ze standardní situace nebezpečně tečoval bránící Hofmann, ve výsledku však Středočeši kopali pouze rohový kop. Místo navýšení náskoku Boleslavi přišlo po půlhodině hry vyrovnání. Kliment si prsy parádně zpracoval dlouhý míč do běhu, načež využil chybného vyběhnutí brankáře domácích Mikulce, jehož překonal jemným lobem.

Další zajímavé momenty přišly až v poslední dvacetiminutovce střetnutí. Nejprve si v 75. minutě naskočil na Sadílkův bochánek Juračka, který hlavou otočil skóre ve prospěch Moravanů. Za další tři minuty navíc střídajícího Tomiče podrazil ve vlastní šestnáctce Mikulec a Slovácko dostalo výhodu pokutového kopu. Penaltu pak střelou doprostřed po zemi proměnil bez větších problémů tradiční exekutor Daníček - 2:2.

Středočeši ještě nezabalili zbraně. Škoda v 86. minutě usměrnil Budínského centr z rohového kopu za Nemravova záda a vykřesal pro Boleslav naději. Hosté se nicméně ve zbývajících minutách bez větších potíží ubránili.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 0:1

23.12.2020 15:00

Góly: 39. Dyjan Carlos De Azevedo (pen.)

Baník nepředvedl na brněnském Králově Poli bůhvíjaký fotbalový festival, ovšem jediná branka z penalty mu k výhře nakonec stačila. Domácí Zbrojovka totiž vyšla potřetí v řadě střelecky naprázdno. "Flinta" tedy přezimuje v sestupovém pásmu, hosté naopak v horní polovině tabulky.

Slezané měli gól na noze již ve třetí minutě. Tetour našel za obranou Zbrojovky Zajíce, který se šťastně dostal před Šustra, jenže v tutovce naprosto selhal, když mu nevyšlo zakončení levou nohou. Třináct minut nato se poprvé vážněji ukázali domácí. Do centru z pravé strany vletěl Šumbera, jehož zakončení na poslední chvíli srazil alespoň na rohový kop Fillo.

Ve 27. minutě se zaskvěl brněnský gólman Šustr, když zlikvidoval obrovskou šanci Holzera. O jedenáct minut později již ale Brno inkasovalo. Sedmnáctiletý novic v sestavě Moravanů Jambor srazil v pokutovém území Tetoura a následnou penaltu proměnil spolehlivý exekutor De Azevedo. Těsně před pauzou se o vyrovnání snažil Fousek, avšak jeho pohlednou akci zneškodnil gólman hostů Laštůvka.

Druhá půle mnoho zajímavých momentů nepřinesla. Teprve v 77. minutě ohrozil bránu Slezanů střídající Fila, jehož Stronatim tečovaný pokus proletěl jen těsně kolem brány. O čtyři minuty později musel Laštůvka vyrážet hlavičku Růska. Na víc už se ale Brňané nezmohli a tři body tedy putovaly do Ostravy.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:1

22.12.2020 17:00

Góly: 48. Lukáš Juliš - 33. Kamso Mara (pen.)

Duel mezi Spartou a Libercem měl opět grády. Utkání na Letné nabídlo dvě penalty, o nichž se ještě bude dlouho debatovat, spoustu tvrdých soubojů a ve výsledku spravedlivou remízu. Domácí tak přišli o třetí místo v tabulce, hosté zůstávají v nabitém poli pronásledovatelů.

Hned v úvodu přišla pro sparťany komplikace, když se nešťastně zranil Čelůstka, který následně musel střídat. První slušná příležitost vznikla v sedmé minutě, kdy po levé straně unikl domácí Polidar, po jehož centru pálil Juliš pohotově, avšak přece jen nepřesně. Za dalších dvanáct minut měl úvodní gól na kopačce liberecký Mara, který mohl využít chybu Polidara v rozehrávce, jenže míč poslal trestuhodně nad břevno.

Ve 25. minutě přišla pro hosty nepříjemnost, když Kačaraba při rohovém kopu přišlápnul Hanckovu nohu, což rozhodčí Marek rozuzlil na videu. Následovala tedy penalta pro Letenské, tu ale zahodil Dočkal, jenž nechal vyniknout brankáře Slovanu Nguyena. Záhy mohli udeřit Severočeši. Júsuf vyhrál hlavičkový souboj pro Peška, který zblízka napálil obličej gólmana Sparty Nity.

Šance Liberce ale měla bizarní dohru. Nita po inkasované ráně nebyl ve své kůži a o jeho zdraví se staral Sáček, který zároveň z nevysvětlených důvodů sáhl po míči rukou. Jelikož hlavní sudí hru nepřerušil, odpískal po čase k údivu celé letné pokutový kop pro hosty. Ten proměnil Mara a poslal Severočechy do vedení.

Tři minuty po změně stran však domácí vyrovnal. Součkův centr neodvrátil Kačaraba ideálně a osamocený Juliš překonal Nguyena hlavou. V dalším průběhu se do sebe oba soupeři pustili především v osobních soubojích. Pohledných fotbalových momentů tedy bylo poskrovnu, místo toho rozjel sudí Marek žlutý mariáš, který neminul ani kouče Liberce Hoftycha.

Až v 74. minutě se konečně odehrála akce, která měla alespoň vzdáleně blízko gólu, avšak Rabušic hlavičkoval po rohovém kopu jen do Nitovy náruče. Těsně před koncem mohl Letenským vystřelit tři body Karlsson, jehož nadějný pokus ale vyrazil Nguyen. V nastaveném čase pak mohl v poslední chvíli udeřit Rabušic, jenže jeho zakončení bylo na poslední chvíli zablokováno.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1:3

22.12.2020 15:00

Góly: 24. Mojmír Chytil - 36. Martin Doležal, 67. Tomáš Ladra (pen.), 83. Martin Doležal

Série remíz v podání Sigmy je u konce. Olomoučtí doma totiž nestačili na Jablonec 1:3, a to přesto, že díky Chytilově trefě vedli. Jenže ještě před pauzou srovnal Doležal, po pauze z penalty skóroval Ladra a Doležal nakonec druhým gólem pečetil vítězství.

V úvodních minutách byly k vidění dvě příležitosti na straně Jablonce. Nejprve zhatila domácí defenziva zakončení Ladrovi, následně po Vepřekově chybě musel likvidovat Pilařovu střelu Mandous. Hanáci se osmělili až ve třetí desetiminutovce. Nejprve to dvakrát zkoušel ze střední vzdálenosti González, který ani jednou úspěch neslavil.

Po čtvrtině utkání nakonec dostal Sigmu do vedení Mojmír Chytil. Ten se dostal k balónu po průniku Housky a centru Vepřeka, následně přeskočil Zeleného a zakončil mimo Hanušův dosah. Srovnáno bylo v šestatřicáté minutě. Z levé strany poslal Krob míč do vápna, tam si prostor našel Martin Doležal a hlavičkou rozvlnil síť.

V závěru první půle mohli domácím vrátit vedení Chytil a González, jenž do brány ani jeden míč neprocpal. Hned po návratu ze šaten musel Mandous krotit Pilařovu střelu, následný pokus Doležala skončil na břevně. Na opačném konci hřiště zamířil Falta jen pár centimetrů od tyče.

Po hodině hry Mandous zneškodnil i Krobovu zajímavou ránu, jenže následně přišla mnohem těžší situace. Po Zeleného střele zahrál rukou Sladký, což sudí odměnil nařízením pokutového kopu. K tomu se postavil Tomáš Ladra, jehož penalta se štěstím skončila za zády brankáře, který si na ni i sáhnul.

Deset minut před koncem uklidnil Jablonec znovuzrozený Martin Doležal. Od rohového praporku odcentroval Ladra, exolomoucký útočník nakonec druhou hlavičkou v zápase pečetil výhru svého současného týmu nad tím bývalým.

Sigma už v koncovce nedokázala s výsledkem nic udělat a hrozí ji tak po dlouhé době vypadnutí z elitní čtyřky. Naopak Jablonec díky víkendovému odloženému zápasu Sparty a její remíze s Libercem přezimuje na druhé příčce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13112036:435
2.FK Jablonec1492326:1529
3.Sparta Praha1391329:1828
4.Sigma Olomouc1457220:1522
5.FK Pardubice1464415:1522
6.1. FC Slovácko1363423:1521
7.Baník Ostrava1263318:1021
8.Slovan Liberec1363420:1521
9.Viktoria Plzeň1462628:2120
10.MFK Karviná1455414:1820
11.Fastav Zlín1351715:1716
12.FK Teplice1451816:2816
13.Dynamo České Budějovice1336417:2215
14.Bohemians Praha 19051342716:1814
15.FK Mladá Boleslav1423916:289
16.Zbrojovka Brno1423912:279
17.1. FK Příbram1323810:289
18.SFC Opava1213810:276
Zbývající zápasy
22.12. 15:00Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram
23.12. 15:00Bohemians Praha 1905 - SFC Opava

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (400)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Takhle zkazit sérii..

Reagovat
HorajzmAmmann

A plukovník posledních 7 zápasů 6 výher

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Škoda posranyho konce zápasu v Karviné..., šňůra 7 výher by byla asi jabloneckou rekordní...

Reagovat
montaigne33

Klobouk dolů...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

druhej flek a přes dva body na zápas, paráda

Reagovat
Zofka

Juchuu, všem fandům fotbalu a Jablonce obzvlášť vše něj. Kluci letos hrají velmi dobře. I když popravdě mi přijde, že liga kromě Slavie spíše letos slabší, a proto jsme tam, kde jsme 0

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

To polocasove nasazení gressaka s nesporem byl ultimatni tah

Reagovat
PavlíčeQ

Bůh je definitivně zpět. V posledních 5 zápasech (z toho ve třech jako střídající hráč) připsal 4 góly + 2 asistence

Reagovat
ondrasch77

Dneska musím uznat, že se mi fakt líbil...

Reagovat
ratusek

dneska hrál výborně

Reagovat
dave30

On má proti Olomouci zvláštní motivaci. Obzvlášť, když jsou tam diváci a křičí po něm za to, co udělal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Sparta dneska uhrála první plichtu v sezoně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska fakt komický.

První penalta tam Hancko v poslední chvíli uklouzne, přičemž ten liberečák dokončuje pohyb a šlápne na něj - nešlo se tomu vyhnout.

Druhá penalta proběhla asi ve stylu, že Denev volá tomu šášulovi: Hele vole, tys tu hru nepřerušil, že jo. Tak tam byla ruka, pískej to!

Chybělo tomu jen to, aby se na sobě vykartovali ty dva kecalové doktor Dočkal a pacient Sadílek.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Prý hrací Liberce upozornili hlavního a pak to resili

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc zaujala radost střídačky Liberce, že se dá i z takového gólu radovat, jako v prodloužení finále Ligy mistrů

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

No, to se většinou dělá, když dáš branku...

Reagovat
SpartaOvenka

Hrozný zápas, aspoň že se neprohrálo

Reagovat
mayday

Viděl jsem jen posledních 15 minut a naprostá ubohost, samozřejmě terén špatnej a Liberci to stačilo, tak nemuseli nic vymýšlet, ale i tak, první liga a fotbalovost nula, to byla přehlídka špatných nahrávek, odkopů do autu apod.

Reagovat
dave30

Ten terén bude podobný od půlky ledna do půlky března (podle toho, jak kdo přitopí). Takže potěš nás Pán Bůh...

Reagovat
ACSeRw!n

video opet poresilo penalta proti nam k smichu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

..ale na Hancka byla úplně jasná

Reagovat
dave30

Proti Spartě k smíchu, na Hancka k pláči.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ono je celkově smutný, jak necitlivě byly obě situace posouzeny. V obou případech navíc ani nedošlo vůbec k ohrožení branky.

Reagovat
Bakary3

Ale zas, kdyz nebyla prerusena hra, tak od Sacka proste klukovina...

Co mel ten rozhodci delat, rict "jako bych tu hru prerusil"?

Nevim, jak do tohohle mohl VAR zasahnout, kdyz vlastně jediny prestupek udelal Sacek...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Nesouhlasim. Neni klukovina jít pomoct kamarádovi. Hloupost je ignorovat otřeseného brankáře po zásahu míčem do hlavy. Zdraví hráčů je na prvním místě. Klukovinu udělal rozhodčí.

Reagovat
Bakary3

Klukovina samozrejme neni pomoc kamaradovi - ikdyz si nemyslim, ze by mu Nita dekoval za záchranu života za to, ze mu vyndal mic z naruci.

Klukovina je sáhnout na mic v nepreruseny hre. Daroval Liberci penaltu zadarmo.

Mne to teda v zivote nenapadlo a v životě jsem to neudelal.

Rozhodci pisknul, co musel.

Naopak, kdyby to neudelal, poskodil by Liberec.

Reagovat
BaggioRoberto

Vždyť si přečti rozhovor se Sáčkem, Nita mu neodpovídal. Jasně brát míč do ruky v nepřerušený hře by asi nikoho nenapadlo, kromě těch skokanů, co se svalí a chytnou míč. Ale v situaci Sáčka by zase nikoho nenapadlo, že hra neni přerušená, takže si nevybereš. Dal mu na to 13 vteřin, tomu diletantovi.

Reagovat
Imos

Jako sorry, ale zpověď sáčka fakt neberu jako bernou minci, udělat takovou píčovinu, tak taky po zápase řeknu, že měl zapadlej jazyk a dusil se

Reagovat
Firkraag

Ten brankář se po zásahu zvednul a situaci dohrál, o nebezpečnou situaci tedy nešlo.

Reagovat
BaggioRoberto

Aha a víš kolik bylo hráčů, co se po srážce hlavou zvedli, komunikovali a složili se až třeba za hodinu? Dohrát to musel, jinak by ten ocas pískl gól, ale rozhodně nešlo o žádný koordinovaný pohyb, měl toho dost. Tady nikdo netvrdí, že byl v ohrožení života, ale byl otřesený, to je úplně běžné. V hokeji po zásahu do masky se píská. A ve fotbale jsem měl za to, že při zásahu míč3m do hlavy taky. Viděl jsem to mockrát i u hráčů ve hře. A má to tak být.

Reagovat
Firkraag

Jasně, tady to tak ale vůbec nevypadalo. Nebylo vůbec vidět, zda-li to bylo do hlavy, či do ramene. A rozhodčího zřejmě vůbec nenapadlo, že by mu mohlo něco být (taky mu nic nebylo), když úplně bez problémů situaci dohrál. Měl každopádně zahodit míč - samo rozhodčí měl hru přerušit, když viděl, že se válí. Nic to nemění na tom, že Sáček je dement

Reagovat
BaggioRoberto

Ale Sáček ho nejdřív poklepal po rameni, pak ho opatrně otočil a pak teprve mu vzal míč. Přece neni normální aby se na tohle rozhodčí díval a myslel si, že brankář normálně rozehrává.???!!!

Reagovat
Imos

Nita se otočil sám ještě předtím než k němu došel Sáček prosimtě

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl upozornit, že Nita držel míč déle než 6 sekund a tedy místo penalty nepřímák. Jenže oni to pravidlo ani neznají soudě dle toho, že to vůbec normálně nepískají

Reagovat
Bakary3

Prave, takze me nejak netankuje, ze tohle neresili, protože urcite i v tomhle zapase bych tipl, ze byly situace, kdy tam nejaka tolerance byla...

Reagovat
ratusek

Je smutný, že rozhodčího nenapadlo, aby pískl těch 6 vteřin a pískne penaltu. A ještě smutnější je to, že to komise ani nezmíní

Reagovat
Bakary3

Je smutny, ze to nehlidaji pořád.

Takže v tomhle pripade je mi to nejak uplne jedno....

Reagovat
ratusek

To bychom pískali nepřímý kopy pořád

Kdyby to tak udělal včera, nebyl by za debila

Reagovat
Bakary3

Vzdyt by to bylo dobre

Oni by si pak dali pozor. Je trapny, ze se tohle pravidlo porad obchazi.

Reagovat
Losinho

Jako se teď opakujou pořád penalty. Někdy se s tím začít musí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

nevidel sem hobuzel

Reagovat
Losinho

Ta pro vás taky.

Reagovat
oli9

to je zas objektivita ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se vám to vrátilo za to finále poháru

Reagovat
dinss

Reagovat
anonym

Ti hráči se snad Látala chtějí zbavit

Reagovat
Slavia10

Vždyť jedou nad očekávání, Jablonec je proste lepší a zároveň ve formě.

Reagovat
anonym

Ta série remíz, když tolikrát vedli 1:0, zase tak moc nad očekávání není

Reagovat
andrew96

Upřímně bych se jim ani nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje fakt nad očekávání. Opět skládali nový tým a před sezónou se s nima popravdě moc nepočítalo. Jak jsme si mysleli, že ten tým bude pomalý a za zenitem, tak to zas nějak zázračně dali dokupy.

Zápas Sparty a Liberce dost poznamenaný rozhodčím, ale nakonec remíza asi zasloužená. Mara mě baví snad v každém zápasu. Toho nemůžou udržet.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
kilobyte

Proč na tu penaltu nepošlou někoho, kdo to tam prostě narve, tak že když trefí bránu bude z toho gól. Mělo by to určitě lepší úspěšnost než to trefování brankářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zas kdo jiný si to měl vzít než Bořek že. Po Slavii byl kritizován, že si ji nevzal a teď bude zas. To je pak těžké.

Reagovat
Bakary3

A dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já neznám přesně jeho statistiku, ale myslím, že má vysokou úspěšnost.

Reagovat
kilobyte

Poslední dobou ani ne.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Losinho

On tam na ně moc nikdo není. Kozák v poháru nedal, Juliš v derby, Plavšiče si tam snad ani neumím představit, Karlsson nebyl na hřišti.. Sáček má dobrou střelu, mohl by si to vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého pohledu je Dočkal dobrá volba, že dnes neproměnil je věc druhá. Napadl mě níže napsaný Hancko. Ten si myslím, že má dost zdravého sebevědomí a celkově pokud bude zdravý má potenciál být nejlepší v lize na pozici stopera. Dovedu si představit i znovu Juliše. Derby je specifický zápas a ten tlak je enormní, ale je ve střelecké pohodě. Myslím, že dnes by to klídně uklidil. Ono v ostatních týmech to bude dost podobný.

Reagovat
kilobyte

Dočkal je kope dost na náhodu. Když mu brankář vystihne stranu, tak to chytí.

Reagovat
Losinho

Nedal ani proti Zlínu, takže už je to určitě věc k diskuzi. Juliš jí zas zahodil tak blbě, že se mu k tomu bude těžko vracet.. Hancko by dával smysl.

Reagovat
kilobyte

Jako kapitán a kreativní hráč by si ji vzít měl. Jenže on je kope skoro pořád stejně špatně.

Reagovat
Raylan

Hancka bych na ně poslal.

Reagovat
Slavia10

Sleduje někdo CZ/SK rapovou scenu ?? Dlouho jsem myslel, že album tohohle roku bude Prozyum od Yza nebo 100RY od Dame, ale nevěřím, že to píšu ten Pastor mi vyrazil dech novým albem Doporučuji poslechnout, vždy jsem hejtil AK, tvrdil jsem, že Pastor neumi rapovat, ale narovinu přiznávám, že mi ted zavřel pusu a myslím že nejen mě, hádka s Barracudou mu pomohla je výbornej ted a možná tohle je album roku

Reagovat
Vysajmi hadici

Tohle je fotbalové fórum, ne pro lidi po lobotomii.

Reagovat
mayday

Reagovat
Mass

Chvílema je těžké poznat rozdíl...

Reagovat
Raylan

Hrozný sračky.

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
OTASi

Reagovat
djwenca

já si nedávno pustil toho Yzomandiase a Nik Tenda jako co že to teda je, a upřímně bylo mi trapně za ně a za všechny, co jsou schopný tohle poslouchat..... plácání slov dohromady, co nemají jakýkoliv smysl nebo souvislost, natož myšlenku.... potetovaný ksichty a čím nižší IQ tím víc zlatých zubů

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

Logic je marnej. Ale dělá to neskutečně skvěle. Viz views na youtube atd. Lidi mu to zkrátka žerou

Reagovat
djwenca

já hlavně nechápu, co na tomhle může mládeži imponovat.... zmíní v textu jak se někde zhulil, jak motal brko a je za hvězdu?

Reagovat
JessePinkman

Logic marnej jo? Však zas vydal úplně skvělý album. S Ektorem a Sheenem v TOP3 v Česku.

Reagovat
ratusek

Ektor a Sheen?

Reagovat
JessePinkman

Jo.. a zapomněl jsem ještě na Bulhara.

Reagovat
Uwe háže buly

Ektor jede svoji klasiku, ale co je špatnýho na Sheenovi?

Reagovat
kilobyte

Já rap vůbec neposlouchám. Jen občas Kapitána Dema, protože má zábavný texty. Ale to je parodie.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mayday

Snad jedinej hudební styl, kterej jsem nebyl nikdy schopnej poslouchat.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt odporný

Reagovat
božský John

Reagovat
samson192

Reagovat
OTASi

Reagovat
rufus

Potetovaný ať jsou jak chtějí. Ovšem nechápu, kam se rap u nás dostal, že někdo může poslouchat něco jako je Yzomandias.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

"Rapeři hodně mluví, ale nemaj o čem." - To shrnul sám sebe docela výstižně chlapec.

OT: Jak můžu z mozku odstranit nadobro něco, co jsem vyslechl?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

A to si vem, žes to zapsal do kolektivního vědomí lidstva a vesmíru Hodně riskuješ

Reagovat
ratusek

Album roku Yzo, no ty jo

Reagovat
dondinho

Jsem tu ještě správně na EF?

Reagovat
noustres

Opticky ano.

Reagovat
Radin

Rapeři jsou pro mě strašný zklamání. Kdyby řešili v textech politiku, jebali do nich, nebo nějaké fakt problémy, ale tohle? Hrozný sračky bez smyslu, přitom se dá řešit tolik věcí.. Bohužel děckám imponuje tahle jednoduchá debilita bez smyslu, kdy nemusí přemýšlet, zafetují, ožerou se a připadají si cool..Zlatej punk proti tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jj, na to třeba přijdou časem. Já třeba na střední jel disco a podobný a teď patnáct let potom poslouchám nejradši punk a disco a rap největší odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Proč je obojí? Podle ročního souhrnu na spotify je můj oblíbený žánr prý punk-rap

Reagovat
Freedo

A co bys tam zařadil? Na Wiki je dost podivnej list: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_punk_rap_artists

Reagovat
bobis21

Interpret kterého poslouchám nejvíc je Machine Gun Kelly, takže si myslím že to vyhodnotili podle něj. O nikoho v tom wiki článku bych ani nezavadil.

Reagovat
Freedo

To je možný. Já jsem MGK viděl živě na Aerodrome, kam jsem šel kvůli Linkinům a nebylo to špatný, ale sám bych si ho nepustil. Jinak ten list z wiki je hodně divně sestavenej, ale třeba Death Grips jsou za mě neskutečná věc.

Reagovat
bobis21

To je zrovna jeho jediné vystoupení v ČR na kterém jsem nebyl no. Ale ten list moc nesedí na ten žánr, asi chápe punk rap spotify jinak než wiki. Já nevěděl že takový žánr existuje dokud mi spotify neřeklo že je prý můj oblíbený

Reagovat
Freedo

Já o tomhle vím jen přes kámoše, ale neříkalo se, že po tom dissu na Eminema je vyřízený? A možná mu to i pomohlo, ne? Jak to funguje?

Ten list je dost divnej, ale ono i Spotify hazí různý věci dohromady a dokonce pro Wrapped vytváří vlastní žánry viz. "escape room".

Reagovat
bobis21

Jde jen nahoru jen fanboys eminema měli za potřebí psát takové hovna.

Od té doby vydal už dvě alba, každé v jiném žánru a obě pecka.

Reagovat
meno

lol ti 4 lilové jsou punk asi jako rap. Nijak

Reagovat
meno

Bob Vylan je punk rap

Reagovat
Stannis Baratheon

no tak to je žrádlo

Reagovat
Melda

Reagovat
Posledni Kovboj

EF je 15+, tahni

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Selänne

Reagovat
rufus

Reagovat
fabec1222

Radši 24/7 Šlágr u babičky v bytě, než tohle.

Reagovat
ACSeRw!n

rap v cesku

Reagovat
RadekVonCZE

Jak předtím tak i nyní

Reagovat
Alan_Shearer

jako jo, ale mam teda rad Resta

Reagovat
Greny

Lada Krejci posloucha Ektora ... loket z vokna

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Penalta proti Spartě samozřejmě nešťastná a zcela proti duchu fair play, atd. ale čistě podle pravidel - správně (bereme-li jako fakt, že rozdhodčí předtím chybně nepřerušil hru). Co ovšem nepochopím je, že VAR posvětí tu penaltu proti Liberci Trochu mi to připomnělo tu šílenou penaltu, co se pískla proti Spartě poté, co ten retard Malinský naskočil do Hanouska. Jako tohle prostě myslí vážně ti rozhodčí? Za chvíli to bude regulérně taktika na roh, naběhni někomu do pohybu, nech si šlápnout na nohu, pak se chvíli svíjej na zemi, zatímco spoluhráči budou apelovat, ať to zkontroluje VAR

Reagovat
smazaný uživatel

penalta proti Liberci samozřejmě nešťastná a zcela proti duchu fair play, atd. ale čistě podle pravidel - správně

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť fauloval Hancko.

Reagovat
noustres

Co je to duch fair-play? Každý ho vidí jinak. Lidé milují tyto nespravedlivé situace.

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak Sáček začíná být odborník na bizarní obranné situace. Dnešní penalta, gól z půlky ...

Reagovat
smazaný uživatel

První penalta byla divná, ale tak mají video, tak to tam asi našli.

Druhá správně, hra nebyla přerušená.

Reagovat
montaigne33

Po fiasku s DAC se FKJ rozjel... Rada odvádí opravdu kvalitní práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta kope penaltu po faulu Hancka, pak retard Nita neumí po třech letech říct že simuluje a další génius bere míč do ruky... Ty vole, tak jsou to amatéři nebo profíci?

Reagovat
djwenca

ty vole, schytat tohle do ksichtu ty, tak tě vezou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak pustím míč... Nebo něco řeknu. Rozhodčí mohl přerušit. Ale obecně je známo, že Nita neumí česky ani větu, takže tohle jde za Rosickým. Takový hráč nemá mít místo v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to blbost, nic to nebylo. Dostal jsem v hokeji golfákem od modrý pod masku (zvedal jsem hlavu a hledal puk přes hráče), šlo to přímo pod to plexi na masce, krve jak z Frýdka, ale doktor udělal jsem dva stehy a byl jsem ok. Tohle by neustálo jen jelito.

Že se neřeší ta penalta po faula Hancka, to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

*ale doktor udělal dva stehy a byl jsem ok.

Reagovat
kilobyte

Jeden chlap dostal asi že 2 metrů míčem do hlavy a přišel o oko. Pak jsou lidi, že umřou po ráně do hlavy a na druhé straně jsou lidi, co žijí s hřebíkem v hlavě.

Tohle je prostě u každého případu jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako čím víckrát si to pouštím, tím víc nechápu že se nepřerušilo... Tohle VAR nemůže opravit? Že tam došlo k držení míče déle než 6 vteřin a nařídt NVK?

Reagovat
dave30

Začal k němu utíkat asi tak po 13 vteřinách a v ten moment Sáček začal úřadovat (což je téměř kdekoliv v klidu). Jinak si nejsem úplně jistý, že VAR opravuje situaci, kdy se proviní tým, proti kterému se má kopat pokutový kop (ale to opravdu nevím). Něco jako výhoda ve hře...

Reagovat
Pablos

to se mi stalo Dostal jsem jí ze dvou metrů na oko... a okamžitej knock out, jako hned jsem se probral, ale celý oko černý a nic jsem neviděl. Naštěstí bylo jen zalitý krvý a dobrý... ale tvl měl jsem teda bobky jako nikdy, že takhle vypíčeně příjdu o oko.

Reagovat
Pablos

no nevím, ale dle mého je ten tlak na otřes rozhodně horší z míče než z puku ...oká na zranění větší šance, ale né na to že tě vyblikne... to bys musel dostat pukem na spánek.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že to byla rána, nepříjemný atd., ale asi bych očekával že pustí míč...

Reagovat
smazaný uživatel

brankářům se od mala vtlouká do hlavy, že musí chytit míč a až pak můžou umřít

Reagovat
Banikovec7

No ještěže tak, druhý poločas hrůza, Brno ale s Boleslaví nejslabší tým se kterým jsme po pauze hráli a vytvořili si sotva jednu šanci.

Reagovat
HorajzmAmmann

posledních 6 zápasů 5 výher.

Na zbytek se neptejme...

Reagovat
ZB 07

To byl tak obludnej fotbal, že mám chuť si vydrápat oči. Takový zápasy prostě nemůžeme prohrávat, ale pokud to Bartoňkovi trochu otevře oči, tak jen dobře.

Reagovat
bobis21

Tak jsme si odchodili 2. poločas, jako bych takový průběh už někdy viděl. Ale 5-1-0 z posledních 6 zápasů je dobré, snad konečně bude normální příprava.

Reagovat
frankiefcb

prvni polocas cajk. Z toho druheho jsem moc nevidel, ale co jsem videl bylo opravdu dost holomajzna, ale popravde na tom oranisti, co bychom chteli ze.

Reagovat
FCB1922

Osobně to beru jako velký úspěch, nečekal sem po te karantene, že uděláme takovou sérii.

Teď hlavně natrénovat. Bylo vidět ke konci, že někteří šlapou vodu.

Nicméně ten základ hracího modelu je čím dál víc vidět, mám z toho radost.

Reagovat
ratusek

Doufám, že do toho promluví Mena. A bude víc variant, Tetour, Mena, Jánoš+Kaloč. Těch alternací může být hodně

Reagovat
FCB1922

Rozhodně!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta série je výsledkově skvělá, herně to má do ideálu hodně daleko. Teď mají před sebou 2 týdny na dotrénování. První 3 zápasy hodně složitý los, ale cíl by měl být aspoň 6 bodů.

Reagovat
AjaxFans

Prokletí zlomeno

Reagovat
Banikovec7

Letos je Bolka tak marná, že si tam může přijet ukončit sérii každý, my tam taky vyhráli po 100 letech.

Reagovat
ratusek

Bolka by ještě mohla sestoupit. Sestupují tři. Takže Opava, Brno a Bolka

Reagovat
Banikovec7

Bylo by to super no, ale spíš to vidím na Opava, Brno, Příbram.

Reagovat
ratusek

Jo Příbram vlastně, ale Bolka by mohla sestoupit radši

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně sem zvědav třeba na Teplice. Jako budou dávat asi dost branek, ale jsou schopni ještě víc inkasovat. Bohemka to taky ještě bude mít dost složité. A poslední do party klasicky Příbram. Tihle 3 se podle mě porvou o to 3. místo. Brno a Opavu vidím téměř jako tutovku.

Reagovat
Kepy_FCB

Zavádějící falešná výhra Takto hrát proti někomu od 10.místa nahoru tak není ani bod. Brno mělo kratší pauzu na zápas přesto měli víc sil.

Jsem pro konec Kozloballu a návrat Vrbaballu!!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

zač ??

Reagovat
Liquid

za Vrbu

Reagovat
smazaný uživatel

KozelBall úměrný stavu hřiště, jestli se tomu dá tak vůbec říkat. Teď dobít baterky, vypilovat KozelBall, provést další úpravu kádru a na jaře jazda na poháry.

3 Nejlepší hráči podzimu

Laštůvka, Azevedo, Fillo

Reagovat
JarousFCB

snad už na to půjde koukat

Reagovat
FCB1922

Když si teď projedu výjezdy za rok 2020...

Ty Budějce zkraje roku vyjdou ze všeho nejlépe.

Slušný počet, zábava ve velkém, recitace ve vlaku, i ty ses dočkal svého židovského ocejchování, kdy ti průvodčí dala své číslo na předloktí

Reagovat
smazaný uživatel

Kokote

Reagovat
FCB1922

#Láskyplno ! #Orlovskýžid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň je na co vzpomínat. Tohle nám lidi sedící za monitorem na gauči mohou jen závidět. HAF HAF!

Reagovat
FCB1922

Zase ses utrhl z obojku

A souhlas !

Reagovat
Wambasen

Aneb jak ztratit 3 body kvůli individuálním chybám, přitom to herně nebylo špatný. Ještě že nejsme v situaci, kdy bychom ty body nutně potřebovali.

Reagovat
ratusek

No hele vzhledem k Bobovu jaru a že přijde, moc nad plán nejedete. Máte pár bodů náskok a jelikož na jaře je víc zápasů, tak nevím nevím

Reagovat
Wambasen

Přijde mi nesmyslné řešit nějaké "bobovo jaro". Herně to bylo ve většině zápasů tento podzim dobrý.

Reagovat
ratusek

Ano, na podzim ano. Ale na jaře to bude bída

Reagovat
Wambasen

No ták. To je jak věřit horoskopům. Zejména jak je letošní sezóna jasně ovlivněná covidem.

Reagovat
meno

Kdyby mi horoskop už 5 let v určitém období přesně říkal co se stane tak mu věřím

Reagovat
Liquid

docela překvapivý výsledky, Pardubice i Teplice mě dnes překvapili, ta sestupující trojka je zase o něco jasnější, Bolka se zvedne až do toho teď bude moct Jarolím šáhnout s přestupy

Reagovat
h8_sfatto

konečně se do poháru dostane tým jako Slovácko, které umí potrápit a ne marná Bolka

Reagovat
Liquid

Pardubice do pohárů

Reagovat
meno

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice 4 střely 3 góly? Zlín

Reagovat
h8_sfatto

dva zápasy na Olomouc, hned to nevypadá tak sestupově

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak stačí zvládnout 1 dohrávku a jsme 4.

2. nejlepší obrana

Azevedo

Laštůvka

Teď jenom potrénovat, zapracovat Menu a bude to ok

Reagovat
ratusek

Azevedo snad vydrží a nezačne mu zase mrdat v palici. A Mena snad dostane víc prostoru a bude tam sázet jednu přihrávku za druhou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Reagovat
KingMaster13

Jak jsem Kozlovi nevěřil tak pěkně se to docela zvedlo Co posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím prý žádná konkrétní jména nejsou, ale prioritou je prý posílit křídelní prostory, takže ožívá prý Vlkanova.

Reagovat
HorajzmAmmann

a prý nějaký Smejkal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem o něm slyšel, ale tam to prý není vůbec žhavé. Ale já třeba na křídle úplně rezervu nevidím. Dal bych více prostoru dvojici Holzer a Buchta. Oba tam měli určitě zajímavé momenty. Vlkanova mě nepřesvědčil, že by byl třeba výrazně lepší. A v případě odchodu Stronatiho bych to taky viděl na středního obránce. Ale nedokážu vlastně říct jediné dostupné jméno, maximálně třeba Kaša z Plzně, ale kdo ví jak na tom doopravdy je. Takže tam se to asi vyzkouší s tím co je.

Reagovat
Banikovec7

Já bych bral Lischku

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadl Dramé. On je dost podobný typ, jak je Stronati, tak by to mohla být výměna kus za kus.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaša, Lischka jména asi dobrý, ale prvního jsem neviděl 10 let hrát a 2. úplně nevím jestli ze pohrne zpátky do Baníku. Ale jinak žádné jméno pro Baník na stopera nevidím. Možná Tatajev? Ale to je kokot

Osobně bych možná zkusil Havla z ČB (až odejde F+F tak to bude průser) a možná Čolič, Brandner.

Reagovat
smazaný uživatel

Čolič bude mít už 30 ne? To mi nepříjde moc koncepční. Havel je v dobrém věku, ale tam si myslím, že budou mít jiné týmy zájem a stejně tak o Brandera. Kaša by snad šel na hostování a případná opce. Jinak by to byla dle mého palba naslepo. Níže sem četl jméno Tischler, ale ten je jen na hostování v Pardubicích ne? Takacs je dle mého nesmysl skrz zdraví a Jugas si myslím, že nepůjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak 30 pořád není 36, jako u Fleišmana nebo 34 jako u Filla. Až odejdou oni tak tam žádný hráč 30+ asi nebude, což mi taky nepříjde moc ok. Někoho zkušeného potřebujeme. A 30 dneska není žádný věk. 4 sezony to ještě odehraje v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že oba jmenovaní minimálně ještě sezónu budou v týmu. Najednou tam v tom věku bude dost kluků. Juroška, Svozil 28, Azevedo 30, Jirásek, Jánoš 29, Tetour 27, Potočný 30. Dle mého naopak by ten tým mohl být fakt v nejlepších letech za předpokladu, že se udělá levý bek a brankář.

Reagovat
HorajzmAmmann

Juroška netuším, zda na to má kvalitou. Možná jako backup ano, ale jinak to je to takový lepší Pazdera.

Azeveda ani neberu jako třicátníka. Pořád mladý běhavý kluk.

U Jánoše těžko říct, zda v Baníku zůstane. Do budoucna spíš počítám s odchodem do lepšího klubu.

Jirásek musí jít pryč. Potočný je taky otázkou zda se probere. Ač mu to přeju a osobně si nemyslím, že to je špatný fotbalista musí se probrat co nejdříve to bude možné.

Do budoucna je základ z těch jmenovaných 100% Tetour a Azevedo, pokud mu zase nejebne a vydrží mu forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Juroška hrál na Slovácku solidně, začátek sezóny taky nebyl nejhorší, bohužel celkově ten projev nebyl dobrý, a tak docela zahučel v průměru, pak už zranění. Stále ti tam zůstává Svozil. Potočný mi dost připomíná Filla na začátku. Taky byl odepisovaný, ale dneska už je braný za oporu. Osobně bych Potoka vyzkoušel posunout na střed. Myslím, že konec konců tam byl v Liberci nejproduktivnější. Jirásek nejspíš stejně odejde, ale zatím na rozšíření kádru si myslím, že je to slušná varianta. Jeho místo nejspíš do budoucna zaujme Chvěja. Jánoš by mohl třeba výš, ale nevím kam. Ve Spartě už byl a nejsem si jistý, že by do toho šel znovu a do fotbaluTrpiše se nehodí. Pak už jsou ty týmy dost podobné.

Jako nechci aby to vyznělo, že jsem proti starším hráčům. Pokud by se jednalo o rozdílového hráče, tak prosím, ale u Čoliče si tím nejsem jistý.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak čistě teoreticky pro budování kádru na dalších 5 sezon je hráč ve věku 28-29 naprosto ideální. U Zia se každý přestupák strachuješ, že o něj příjdeš. U Filla a Fleišmana bylo jasné, že u nás budou hrát protože je nikdo nekoupí. I takové hráče, kolem kterých to postavíš potřebuješ. A vůbec mi nevadilo, že jich tady bylo jednu dobu víc (Prochy, Baroš, F+F, Lašty,..) Aspoň se od nich mladí něco naučí.

Baník potřebuje ofenzivní beky, Fleišman měl loni statistiku 2 branky a 7 asistencí a byl nejlepší v lize. Čolič byl za Havlem na 3. místě - 2+6. A Fillo 4. místo 2+5.

Na té ofenzivě těch beků to máme postavené. Myslím, že Čolič je právě ten rozdílový hráč, který byl byl na úrovni F+F. Samozřejmě bych si přál, aby tam hrál Granečný, ale u něj fakt nevíš jak na tom bude kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky se dá souhlasit. Nicméně se na to musíš koukat i ze stránky majitele. Nemůžeš neustále kupovat hráče kolem 30 let, které už nikdy neprodáš.

Třeba s Procházkou sem neměl taky problém. Byl taková 4. Volba, kdy předával zkušenosti a občas zaskočil.

Reagovat
ratusek

Kaša? toho by tady fans vynesli v zubech a asi ani on sám by se sem nehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to se psalo i když se vracel Holzer. Neříkám, že nemáš pravdu, ale neviděl bych to tak horké.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

záleží jak je na tom po angažmá v Plzni

Reagovat
ratusek

no tak co předvedl ještě za Žilinu v tom přáteláku, to byl vrchol

Reagovat
FCB1922

Ono to zas není tak docela pravda, že k nám nechce...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani nevím kde. Pokud odejde Stronati tak stoper. Ale pokud dostane větší šanci Azackij tak třeba zlepšíme rozehrávku a nebude to tak špatné.

Pokud půjde Šašinka O. na hostování tak možná útočník k Zajícovi. Tijany bohatě stačí jako 3. útočník na posledních 10 minut do vápna.

Pokud odejde Lalkovič a Kuzmanovič tak určitě jedno křídlo a větší prostor pro Buchtu,

Reagovat
KingMaster13

Jako chtělo by to trošku rozšířit kádr na určitých postech a co se týče obránce tak co třeba kouknout do Pardubic? Takový Tischler hraje hodně dobře, u nás bude třeba brzy volný Jugas kterému vyprší smlouva a určitě by tolik nestál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tischler Možná Laco Takacs?

Reagovat
KingMaster13

Laco asi taky u nás bude brzo volnej ale museli by jste mu asi vyměnit obě nohy protože ty zranění to je hrůza

Reagovat
HorajzmAmmann

co si pamatuju tak Laca Baník chtěl z MB, ale tam to nějak dojebal Vrťo. Na stopera by to nebyl o pro Baník špatné. Jugas asi taky ne. A jak jsem psal napadl mě Tatajev či Tulio.

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak jsou to všechno jenom moje nápady. Nikde jsem to nečetl. Já si přál toho Kačarabu Jste čorky...

Reagovat
KingMaster13

Tak sorry ale Liberec rabujeme pravidelně už tak 3 roky ale co jsi čekal? Že tam někoho lepšího jen tak necháme? Nemáte se srát do naší farmy V lize je dalších 16 týmů tak si vyberte

Reagovat
HorajzmAmmann

stačil nám jeden, JEDEN hráč z Liberce

Farmu máme, ale Opava je prostě špatná Tam už nikdo není.

Reagovat
KingMaster13

Musíte zotročit Karvinou no A nebo přes Boba vyrabovat Zlín

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná tam je celkem slušný ten Qose, možná Ndefe. Jinak bída. Ostrák ani není jejich. Ve Zlíně není nikdo...

Reagovat
Losinho

To je o jednoho víc než je limit

Reagovat
KingMaster13

Tatajev je určitě dobrej ale dle TM má velkou hodnotu a obávám se aby Bolka nechtěla balík

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

no Jugase byste nám mohli dát

Reagovat
KingMaster13

Jako bylo by to dle mě řešení dobré pro všechny

Reagovat
HorajzmAmmann

jak je na tom s rozehrávkou? Do stylu Kozla by se hodil někdo, kdo fakt umí dobře nohama a neřeší nic nákopama. Něco jako Karafiát..

Reagovat
KingMaster13

To právě moc dobře není Ve všem je jinak ale celkem spolehlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Technika mi v Baníku nepřijde jako vstupní měřítko, když se po příchodu Kozla přivedl Juroška, Zajíc a šance dostává Tijani nebo Šašinka.

Reagovat
HorajzmAmmann

a proto by se mělo konečně zapracovat i na tomto aspektu hry. A proto taky přišel Mena a měl by přijít někdo s dobrou rozehrávkou i do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě souhlasím, ty příchody by měly mít také technickou kvalitu nebo potenciál pro zlepšení. AG a LK si to určitě vyhodnotí společně, ale jestli bude další posila opět známá pro technické nedostatky, tak nad tou vizí budu trochu pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ještě Tetour došel naposled s Menou

Reagovat
Bakary3

V Jugasovi nevidím zadny posun proti Svozilovi, naopak je jeste casto zranenej...

Reagovat
HorajzmAmmann

proč kurva furt píšu "možná"

Reagovat
KingMaster13

Nevím ale tady mi to s tím možná přišlo i lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

můj problém je, že si všechno po sobě přečtu až když to odešlu. Musím si dát předsevzetí do roku 2021 - číst si to po sobě

Reagovat
KingMaster13

Já to dělám taky ale

Reagovat
John Obi Mikel

Koncem podzimu jste se stejně jako Jablonec zvedli a překvapujete (výsledkově ). Ale je dost možné, že z těch 2 dohrávek ani jednu. Máte Slovácko a Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale bodově se jede dost nadplán. Pokud bude tým hrát dobře, bude vidět herní progres a prohraje se, tak za mě úplně v klidu. Pokud to bude ale opět nekoukatelné, tak se v čase dost vrátíme.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšu, stejně jako u Jablonce mě váš posun tabulkou trochu překvapil. Pokud jednou vyhrajete, jste na pohárových příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož si rpavidelní účastník diskuzí, tak víš, že sem spíš kritikem současného stavu, než nějaký zastánce Kozla, takže i já sem překvapen, co se nakonec povedlo z toho podzimu vytřískat. Osobně se těším na lednové zápasy, ten los pro Baník je hodně náročný, ale pokud chce na Evropu myslet, tak musí vytěžit 6 bodů. Tam se podle mě ukáže jaké jsou reálné ambice klubu.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Mönchengladbach

Vadil by vůbec někomu sestup Boleslavi?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Z Bolky mam pocit, ze by to nevadilo ani hracum, v Bolce je vzdy ten zbytek co nechce ta prvni trojka, maji se tam dobre, po pripadnum sestupu by ti hraci sli do Jablonce, Liberce, dal by zustali v Praze a byli spokojeni

Reagovat
RadekVonCZE

Když neumí využít potenciálů, tak klidně

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný že jo.. jsou marný letos, ale jasně lepší jak Příbram.. prosím ježíšku.. já chci tu Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale jsou tam teda větší adepti.

Reagovat
Liquid

jo, do ligy patřej a hráli poháry, za posledních 10 let působili nahoře, stadion mají pěknej, jen sem tam idiotský fanoušky na stadionu, věřím, že nesestoupí, do ligy přivedli i třeba Bořila, kádr mají letos ale nejslabší za těch 10 let, návrat Matějovského jim ale pomůže

Reagovat
Kuchta

naopak, zbytečný klub bez jakýchkoliv fanoušků

Jediná výhoda je, že je to blízko z Prahy na výjezd

Reagovat
Pablos

mně osobně jo... ale trošku by se tam a v Teplicích mohli vzpamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslavi

Reagovat
Freedo

Reagovat
Coutinho10

driv trochu jo, ale uz ten tym ma stale mene a mene sympatickych hracu, takze asi ne

Reagovat
ACSeRw!n

ptas se na webu pro fanousky, tak snad necekas, ze nekdo rekne jo

Reagovat
Zdechlina

Mazec. Tuhle výhru jsme kurevsky potřebovali. Škoda těch ztrát s Brnem a Pardubkama, ale to je naše klasika, takto ztrácet. Ale Kliment za mě dnes nejlepší. Snad se konečně chytil. To samé Víťa

Reagovat
oli9

přesně tohle jsem si říkal... Škoda Pardubic a Brna. Kde jsme mohli být ale i tak paráda

Reagovat
Liquid

aby vám nakonec ty 3 body puštěný Brnu vrámci výpomoci nechyběli do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Pardubky jedou na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře půjdou dole až si kluby stáhnou hráče co tam hostují

Reagovat
John Obi Mikel

Tam bude záležet, jestli dokáží najít vhodné náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňský zákeřný sračky. Berbr sedí, ale sudí ty nuly tlačí dál.

Reagovat
Bakary3

Ted musim

Reagovat
John Obi Mikel

SLAAAAAVIE

I s Teclem klidnější závěr než s Bohemkou, byť herně máme stále, co zlepšovat. Plzeň bych řekl, že je ze hry o titul, slovenský Guardiola se teda moc nepředvedl.

Reagovat
PlackaSKS

povinná výhra s devátym týmem tabulky. plzen bez berbra zoufalá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gula další prokaučovanej zápas s náma. Místo aby nebyl zesranej a dal tam Božela místo Mihalika a dal tam Kovaříka a zjednodušil hru, když jsou herně v prdeli, tak to hraje safe, aby mohl v pozápasovým rozhovoru říct, že rozhodla mikrosituace?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera potvrzuje, že je dobrej trenér

A je super vidět Plzeň na 9. místě

Reagovat
pingla

kučera měl dneska z prdele kliku, 3 góly venku, 3 body fajn, ale výkon Teplic byl marný

a před Plzní 3 kluby co mají o zápas méně

Reagovat
F.Torres

Krása, porazit všechny konkurenty, náskok na plzeň a spartu je luxusní + vzájemný zápas se spartou je také příjemný :-) vypadá to dosti zajímavě

Reagovat
Baronne

Naopak to vypadá míň a míň zajímavě..

Reagovat
Blasphemer

První poločas z naší strany docela fajn. Druhý už moc ne. Slavie zasloužená výhra. Každopádně jsem to čekal mnohem horší, takže ve finále docela spokojenost i přes prohru.

A ze Staňka čišela jistota, což u Hrušky vůbec tak nebývá. Snad byl tohle zlom a máme novou jedničku.

Reagovat
db18

Jo, zlom. V lednu mu končí hostování a předpokládam že ho neprodloužíme...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ratusek

Reagovat
Manik...

Reagovat
braveheart

Reagovat
Bakary3

Dost trapnej zapas, skoda jen, ze nedal Sima druhyho, s touhle Plzni mi prijde 0:1 malo i mi to prislo, ze slavia trosku odpociva.

Jinak ze slavie maso zoufalej, tech chyb, zbytecnych faulu, ztrat, technickejch blbosti...

Plzen spatna, a co ke konci predvadeli, to bylo uz docela za hranou.

A docela jsem se divil, ze Buchu nevyhodil uz za ten umyslnej loket, ale ze ho nevyhodil ani za to umyslny dojeti bez mice, to je dost vysmech, pro to proste neni zadny smysluplny oduvodneni.

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust strašnej, doufám, že v lednu vezmem Holíka z Jablonce.

Reagovat
Bakary3

a jestli o Masa snad jeste nejaky zajem je...

Tak by to bylo win win pro vsechny a hned posun o level na tom kraji....

Reagovat
Mass

Holeš, Holík, Sima, Zima

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě dodat Kuchtovi z Baníku Buchtu a spokojenost.

Reagovat
Freedo

Masopust hrál poslední zápasy dobře, až teď mu to tolik nevyšlo. Jinak co ten Dán? O tom se mluvilo jako o cíli č. 1 pro zimní pauzu.

Reagovat
Fabregas@ole

Pořád věřím, že je to aktuální

Reagovat
PlackaSKS

náš zájem aktuální je, ale jeho cena vzrostla

Reagovat
Fabregas@ole

Kolik to může být teďka, 2 mega euro?

Reagovat
PlackaSKS

to netušim, ale prý to šlo dost nahoru. na druhou stranu je zájem pořád a protože "uteklo" pár vyhllídnutých hráčů za které jsme nechtěli dát o pár milionů víc a ted stojí třikrát tolik, tak do toho spíš půjdou. otázka je, jestli on sám ještě bude chtít, nabídek má prý víc

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust tam hraje celkem obstojně, ale když ho sleduju a vidím, jak předskakuje hráče a jak tam do toho jde, tak vždycky čekám kdy toho útočícího hráče přejede a půjde ven. V rámci ligy dává smysl asi jedině Holík.

Reagovat
ratusek

Maso je hlavou ve WHU

Reagovat
Bakary3

To je hezky, jen Moyes na nej uz asi zapomnel

Reagovat
Rolf

Klávesnice má i háčky atd.,takže piš česky,ale hlavně nelži.Vyhodit by musel v první řadě Masopusta a Bořila za filmování.Hejda se ho ani nedotknul a on se kutálí 2m,k tomu ještě

magor ze Slátanské lavičky řve jak šílenej a bez karty.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klávesnice má i mezerník btw.

Reagovat
dave30

Rudolf má asi tak 68 roků, fandí od 14 let a tehdy se mezerník nepoužíval...

Reagovat
Bakary3

Ano, ale ja tu pisu vetsinou z telefonu, tedy bez hacku a carek, nejsem nerudnej důchodce jako ty, ktery startuje pc a jde slavnostne na internet.

Presto lepsi bez hacku a carek nez psat sracky jako ty.

Jinak uz jsi zrejme pochopil, ze nemusis delat mezeru, kdyz dojdes pri psaní prispevku na konec textovyho okna - po roce, ale takovy negramot jako ty... cenim

Reagovat
Rolf

Ty kluku jeden přiblblej.Když já používal internet,tak tobě maminka,nebo v děcáku nestačili měnit pleny.Jsi jeden z té Slátanské bandy,která lže a podvádí od prvního derby!

Reagovat
Bakary3

No dyt rikam, jen mas asi problem s chapanim psanyho textu.

Tak sezobni prasky, za chvíli te přijdou osetrovatele prebalit a spat, uz je pozde na cloveka tvyho veku.

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils

někdo poučovat o pravopisu a sám psát jako absolvent základky s odřenýma ušima...to je kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

*někoho

Reagovat
smazaný uživatel

Mikrozmeny

Reagovat
db18

Co povidal? A se zmenou cekame stejne dlouho jako on se stridanim?

Reagovat
John Obi Mikel

Byl překvapivě pozitivní

Reagovat
db18

A příště zas Hruška, co?

Reagovat
Liquid

Nico Stanciu dnes výbornej, a to ho spousta slavistů chtělo prodávat....výkony má ale nekonzistentní

Reagovat
smazaný uživatel

No... jeho efektivita je příšerná. 1 gól na 30 střel. 1 trefená brána na 20.

Reagovat
PlackaSKS

zrovna dnes i ty střely chodily kam měly a centry taky super. u něj je to jen o hlavě, tak snad půjde nahoru

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšeš, výkony jak na houpačce. Ale přijde mi, že jara mívá vždycky lepší, takže rozhodně teď neprodávat.

Reagovat
Rolf

Stancia už jako Sparta za 270melounů neprodáte.Proti tomu co hrál ve Spartě je poloviční.

Reagovat
Coutinho10

pomerne komfortni situace po dlouhem podzimu

jsem hodne zvedavy, jaky budou zmeny v kadru behem ledna, ale ikdyby nejaci klicovy hraci odesli, tak si myslim, ze mame dobre naslapnuto si to v lize pohlidat + oba zapasy se Spartou i Plzni mame doma a nebude nadstavba

tesim se i hodne na Mol Cup, kde mame po lonskem rocniku co napravovat a bylo by fajn zase ziskat double, ale cesta tam bude narocna, protoze i do toho bude jeste EL minimalne s Leicesterem, kde to bude opravdovy test...s Leverkusenem venku to uplne nevyslo, takze jsem zvedavej, jak se popereme s liskama...i v Anglii to bude hodne sledovany diky Souckovi a Cufovi, takze by bylo fajn uspet a kdyz nasi hraci budou odchazet, tak aby chodili primo do PL jak Suk a Cuf

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rolf

V Anglii na nějaké Slátance nejsou zvědaví.V Leverkusenu ne,že to nevyšlo,to byla potupa.V Anglii :můžete leda překonat svůj rekord z Arsenalu 7:0!!!Je to rekord rekordů,tak si toho važte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

z tech zmen ceka spis jen odchody hracu na hostovacky, Malinsky urcite, na jeho miste je Sima a jako nahradnik si dobre vede Jurasek, jeste asi na rozehrani nekam Takacs. Matousek, Jugas a Beran bych jeste nechal v Liberci, jediny prichod ktery bych cekal by byl nekdo na pravyho beka pripadne.... Jinak aspon ze uz je konec, protoze posledni zapasy to u Kudely vzdy smrdelo vlastnakem a priste uz by to urcite vyslo

Reagovat
Coutinho10

Malinsky me taky zklamal, ale bude zalezet, jestli opravdu Simu udrzime u Takasce nevim, jestli to ma cenu, protoze to jeho zraneni z minula nevypadalo hezky a bojim se, ze dlouho bude out...s Jugasem se myslim uz nepocita, Matousek taky uplne nepresvedcil a na Beranovi je, aby se v zime o to porval, tak uvidime...j na toho pravyho beka by to nekoho chtelo...j Kudela mel minule tu luxusni hlavicku pod brevno

Reagovat
ratusek

Matouška byste mohli poslat k nám

Reagovat
Coutinho10

tuto sezonu podle doklepe v Liberci a pak uvidime, ale pokud se dostanete do evropskych poharu, ta bych asi nebyl proti

Reagovat
Coutinho10

*podle me

Reagovat
Igner Farnsworth

No Berbr, no Party jízda pokračuje. Teďka už je to víc, než podezřelé...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Buť náhoda, a nebo jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka treti moznost jeste existuje, kdyz prvni je nahoda a druhy schvalne?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale cekal nekdo neco jinyho? To bylo vic nez okaty, co posledni dobou vse plzni prochazelo

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Coutinho10

a to se dneska snazili, Bucha mel dostat jasnou redku, ale i tak sli hodne dolu herne, protoze bejt v lepsim hernim rozpolozeni, tak by techto okolnosti vyuzili a treba by s nama aspon bod urvali

Reagovat
smazaný uživatel

Na letný -7, parada

Reagovat
Le Gunner

Tak kdy v Plzni proběhne mikrozměna na lavičce?

Reagovat
Freedo

Jinak z hostovačky se prý stahuje Van Buren. To moc nevím k čemu. Místo koho bude hrát?

Reagovat
braveheart

Nechte ho v |Budějkách, tam si aspoň zahraje a docela se mu i daří

Reagovat
Dru Zeree

Taky nechápu. Možná na střídání na hrot místo Tecla, protože křídla jsou plný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Místo Tecla bych ho bral teda všemi deseti. Navíc zahraje i na kraji.

Reagovat
Freedo

Jenže Standa skoro vůbec nehraje a bude to čtvrtej útočník na jednu pozici (!). Pořád tam jsou Kuchta a Musa. Navíc mně se Van Buren před odchodem ani moc nelíbil - byl bojovnej, ale kvalita na základ tam nebyla.

Na kraj máme spoustu možností. Nalevo - Olayinka, Provod, nouzovka Oscar, napravo - Sima, Malínský, nouzovka Masopust.

Jak píše kolega nad tebou, že křídla jsou plný, tak souhlas, ale útok je úplně to stejné.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Standa nehraje, protože je zoufalej a už i jeho zastánce Trpiš to konečně prokouk. Kuchta je teď jednička, Musa dost ustoupil ze svých výkonů. Buren nebude u nás asi nikdy hráč do základu, ale povětšinou když nastoupil z lavičky, tak byl na hřišti cítit. A na kraj se může klidně hodit, vzhledem k tomu, co se děje kolem Simy a i o Oleje delší čas zájem a furt je tu ten covid, kterej ten kádr může semlít.

Prostě Mick může bejt přímej backup za Kuchtu (Musa je jinej typ), protože Tecl je zoufalej a ty úkoly, který by měl plnit - udržet balón, sklepnout, pokopat soupeře, prostě neplní.

Reagovat
Freedo

Jo, to beru. Beztak není v perspektivním věku, tak nemusíme hledět na jeho rozvoj. To Beran je opačný případ, u toho by bylo blbý, kdyby nenastupoval.

Každopádně Tecl určitě nemívá za úkol udržet a sklepnout míč. To je náběhovej hráč, kterej má na sebe navázat beky a otevírat prostory pro ostatní.

Reagovat
Losinho

Tecl je na svojí figuru právě zádama k bráně dobrej, míč umí podržet a posunout. Respektive uměl.

Reagovat
Freedo

Na svojí výššku je docela namakanej a umí si tam tu prdel nacpat, ale vždycky bude mít deficit ve vzdušných soubojích. Jeho přednosti vidím jinde. Kdyby tolik nekazil zakončení, tak by s těmi náběhy byl super. Pořád je ale podle mě utopie, že by ho Jindra nechal odejít. Max hostovačka, ale Jabka teď posilovat moc nechci, i když se mu tam dařilo.

Reagovat
Losinho

Já už bych to viděl na přestup natvrdo, působení ve Slavii mu může zajistit nějaký aspoň trochu průměrný zahraničí.

Reagovat
ACSeRw!n

misto Malinskyho

Reagovat
Freedo

Zbavíte nás ho?

Reagovat
HorajzmAmmann

kolik mu je? Toho bych bral

Reagovat
Freedo

28

Reagovat
ratusek

taky by se mi líbil. už jsem to psal. akorát je to palič neskutečnej. K tomu od nich i Matouška

Reagovat
Losinho

Trojka Kuchta, Musa, van Buren by byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda celý EuroFotbaly dost kazí absolutní ignorace pohárových zápasů na hlavní straně. Místo nějakých nesmyslů by tam zápasy týmů PL klidně být mohly.

Reagovat
Freedo

Já bych si zase k Vánocům přál statistiky hráčů ve všech evropských soutěžích + soutěže jako brazilskou nebo argentinskou. Je fakt otrava to pořád googlit jinde.

Reagovat
Rolf

Proč by tam měly být pohárové zápasy zrovna PL,když ta soutěž šla skokem dolů.Jestliže v PL jsou za hvězdy považováni nekopové Souček,Coufal,tak tam může hrát půlka ligy.

Reagovat
mistr129

Ta půlka která patří Slavii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Sacek.. nebo radsi ne, ten ze sebe dokaze udelat meme i v ceske lize.

Nebo nekdo z Baniku.. ?

Reagovat
bobis21

Baník má hráče který si zahrál PL, i když nejlepší sezóny měl jinde no...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zio by si někde v Sheffieldu možná kopnul... aspoň ten pohár...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna i ve WBA

Reagovat
Losinho

Minimálně na ten Champ bych mu věřil. Doufám, že nepůjde do nějakýho posranýho Polska nebo Maďarska.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Pro tyhle hráče ze středu pole je ale třeba Puskas Akademia nebo Polsko ale top. Plšek a vlastně všichni, kdo v té Puskas Akademii hrajou si to pochvalují. Zio by tam byl za hvězdu, dostal by nasypáno... a hlavně by tam hrál. To prostě v Anglii nevíš. Aby pohořel ve Francii jako Pokorný nebo Skalák v Champu to taky nikdo nechce. Jeho problém je, že nemumí moc nohama, je jenom výborní v osobních soubojích a za Baník se vždycky rve. Možná to Polsko, kdyby někde v Lechu dostal nasypáno pro něj může být ideální.

Reagovat
HorajzmAmmann

* výborný

Reagovat
Losinho

Já vím, beru to spíš z toho pohledu, že sejde z očí, liga je to zoufalá atd. Co se týče peněz a nějaký "jistoty", tak paráda.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Marv

Úplně přesně jsem to nepočítal, ale tipl bych, že Mihalik dokončil zápas se třemi fauly, třemi ofsajdy a třemi ztracenými balóny.. Opravdu nechápu Gulu, že ho tam nechal trápit tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ondraska s Biglem na hrot a hrat to jednoduse na ne by snad napadlo kazdyho trenera z okresu. Dement.

Reagovat
montaigne33

Zasloužené vítězství Slavie- zasloužené vedení SKS po podzimu. Slovan by mohl být výš... Zatím překvapují Jabka, Sigma a Pardubice... Uvidí se, jak na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

takže Bucha trest na 4 zápasy?

Reagovat
FCB1922

Zio:

" Odpovídal vašim představám zápas v Brně?

V prvním poločase jsme byli silnější na míči, dobře jsme otáčeli hru, dostávali jsme se do šancí. Od 60. minuty nás Zbrojovka zatlačila, my jsme to ale poctivě odbránili a odkopali. To je ta poctivost, boj za BANÍK. Měli jsme i štěstí, všichni odvedli dobrou práci a zaslouženě jsme vyhráli."

Je fajn, že to vidí každý, jak na tom Baník je. A jsme zase u toho, co se řeší stále dokola, zvláště ANTI baníkovci. :-)

Reagovat
Bakary3

Jsme u ceho, co se resi?

Dyt tohle opravdu nema zadny hlubsi smysl, popsal jen prubeh zapasu, ze to ukopali.

To nic ve zlym.. a stastny a veselý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCB1922

Ty jo, vsadím se, že by byl dost nízký kurz na to, že to okomentuje náš tajný fanoušek

No, lopaty se vztekají, normální lidé a lidé z okolí klubu popsali, jak se věci mají, ostatně jako vždy

Ale co, jen se potvrdilo, že jdeme správnou cestou

Reagovat
Bakary3

No, sice tohle vyjadreni s tik nemelo nic spolecnyho, ale nebudu se hadat, tak si to užij

Reagovat
FCB1922

Však se nehadej, v pořádku. Jen je srandovní, jak se vždy do toho namotaji tajni fanoušci Baníku ze židovské Slavie, což je vidět i v tomto případě :-)

Jinak dnes rozhovor s Kozlem. Tam mluví o tom, že s vedením normálně pracuje a jediný, kdo ho vyhazuje jsou novináři. Zapomněl ještě dodat, že plastic fans na internetu.

Osobně jsem prostě jen spokojen, že jdeme správnou cestou, ta vítězná série je jen taková třešnička navíc. Není to pro mě primární. To bude až od příští sezóny.

Nicméně nedá mi to rypnout do antibanikovcu jenž hledají stále jen chyby, než aby se radovali, že ten klub konečně nabral nějaký ten směr i po herní stránce.

Reagovat
Bakary3

Tak hlavne k tomu vytáhnout jiny vyjadreni , ktery s tim původním nema co spolecnyho

S antivanikovcema to nema taky nic spolecnyho, jen proste mi prijde vtipny, jak si vytahnes neco nesmyslnyho, abys podppril svou pravdu.

Znovu a znovu, tohle nema souvislost s Baníkem.

Zidovske - splneno

P.S.: je zajimavy, ze mezi antibanikovce počítáš i banikovce.

Reagovat
FCB1922

A ty se ostatně jako vždy v tom stouras jak prase divoké svým rypákem v zemi. Klasika, no.

Jo, počítám, ale spíš to jsou abtibanikovci na netu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nemá vůbec smysl diskutovat. Někteří mají růžové brýle pevně nasazené a cokoli se řekne, tak si to ohnou tak, aby jim to sedělo do jejich vize.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Losinho

jako to fungovalo opačně - když výhra, tak falešná

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím ani tak ani tak. Snažím se být objektivní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

http://gol.cz/clanky/martin-fillo-srazily-se-mne-v-hlave-myslenky

Takže 20 dní doma, 1 trénink a pak 5 zápasů za 17 dnů.

Bodově to je spíš zázrak teda. Takže teď se dát dohromady a zlepšit výkony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele