FORTUNA:LIGA - souhrn 10. kola

04.12.2020, 19:52, aktualizováno 06.12.2020, 19:57
Komentáře a souhrny
Slavia přesvědčivě zvítězila na Spartě a na čele tabulky má pětibodový náskok. Další ztrátu zaznamenala Plzeň, která doma podlehla Karviné. Olomouc remizovala s Příbramí, Ostrava i v početním oslabení vyhrála slezské derby v Opavě. České Budějovice vyhrály v Brně a venku uspěly rovněž Teplice. Po třech zápasech je u konce vítězná série Zlína, jenž v páteční předehrávce doma nestačil na Jablonec...

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:1

07.12.2020 18:00

Góly: 23. Michael Rabušic (pen.) - 59. Petr Reinberk

Remízou 1:1 skončilo pondělní poslední utkání desátého kola mezi Libercem a Slováckem, přičemž oba týmy dohrávaly v deseti. Daníčkova vyloučení v první půli okamžitě z penalty využil Rabušic, krátce po odchodu Kačaraby vyrovnal Reinberk.

Hned v páté minutě mohli hosté do vedení, když se do dobré pozice dostal Kalabiška, jehož pokus zlikvidoval vyběhnutý Nguyen. O čtvrt hodiny později přišel jeden z klíčových momentů zápasu. Rabušic vyslal Matouška, jehož pokus po zákroku Bajzy skončil na břevně. Rozhodčí ale za pomoci videa odhalil faul na zakončujícího hráče, provinilý Daníček tak byl okamžitě vyloučen a kopala se penalta.

Její exekuce se ujal Michael Rabušic, který vystřelil doprostřed brány a tím překonal brankáře. Před pauzou pak zničehonic mohl srovnat Kalabiška, jenž těsně nedosáhl na Reinberkův centr. Jinak ale Slovan soupeře do šancí nepouštěl a když Pešek po návratu ze šaten zajímavě prověřil Bajzu, vypadalo to, že to mají Severočeši prakticky v kapse.

Jenže po deseti minutách druhé půle se proti pravidlům provinil Kačaraba. Rozhodčí toto odměnil žlutou kartou, a jelikož byla druhá, musel ukrajinský stoper do sprch. Nedlouho poté odcentroval Havlík na hlavu Petra Reinberka, který se nemýlil a srovnal gólový účet utkání. Liberec ihned reagoval a rozvlnil síť na druhé straně, jenže skórující Rondić se nacházel v ofsajdu.

Utkání tak skončilo remízově, a přestože soupeře dělí jediný bod, je Slovácko aktuálně šesté a Liberec až desátý.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 0:3

06.12.2020 18:30

Góly: 32. Abdallah Sima, 40. Abdallah Sima, 53. Ondřej Lingr

Když byl v pokutovém území faulován starší z Krejčích a vše se chystalo na penaltu, vypadalo to s akciemi Sparty v derby nadějně. Jenže Juliš tuto příležitost zahodil a od té doby už bylo vše v režii sešívaných. Dvakrát se v první půli prosadil Sima, po pauze pečetil vítězství Lingr.

Trenér Václav Kotal tentokráte vsadil na systém se třemi obránci. Před Florinem Niţou nastoupili reprezentanti Pavelka, Čelůstka a Hancko, křídla měli za úkol obstarávat Vindheim a Hanousek. Defenzivní povinnosti si ve středu zálohy plnili Trávník s Krejčím II., druhý z Ladislavů Krejčích měl na starost spolu s Dočkalem a Julišem ofenzivu.

Jindřich Trpišovský vsadil na osvědčený systém se čtyřmi obránci a pěti záložníky. Že v bráně nastoupili Kolář a stoperskou dvojici utvořili Kúdela se Zimou, to se všeobecně očekávalo, důvěru na levém kraji obrany tentokráte dostal Bořil, který měl pilovat lajny spolu s Masopustem. Ve středu hřiště operovali Holeš, Ševčík a Lingr, africké hvězdy Olayinka se Simou opět nastoupily na křídlech a v útoku se představil Kuchta.

Úvodní minuty nenabídly mnoho šancí, nejnebezpečnějšími situacemi byly střely slávistů z větší vzdálenosti. Nejprve to zkoušel Lingr, jehož od šibenice dělilo pár centimetrů, později pak Niţu pořádně prověřil Holeš. Mezitím ještě Kolář zastavil hlavičku Krejčího mladšího. Sparťanský středopolař pak ve vlastním vápně zahrál rukou, což slávisté reklamovali, ovšem vše bylo podle pravidel. Jeho jmenovec o sobě dal vědět na druhé straně hřiště, jeho střela ze střední vzdálenosti byla ale nepřesná.

Navrátilec z Itálie byl i po necelé půlhodině tím, koho po svém nedorozumění faulovali Kolář s Kúdelou, což sudí ohodnotil nařízením pokutového kopu. K němu se postavil Lukáš Juliš, jenž ovšem zahrál penaltu naprosto tragicky a nechal se vychytat gólmanem. Tohoto zaváhání bleskově hosté využili. Od rohového kopu nacentroval Ševčík, ve vápně pak vysoko vzlétl Abdallah Sima, jehož hlavička zapadla přesně k tyči.

O pět minut později mohli Letenští srovnat, Kolář si ale na Hanckovu zajímavou hlavičku počíhal. Druhým gólem v utkání o sobě dal poté vědět Abdallah Sima. Ten dostal na pravou stranu dlouhý pas od Bořila, který si výtečně zpracoval a následně jej po zemi poslal ke vzdálenější tyči.

Definitivní uklidnění pro červenobílé přišlo několik minut po návratu ze šaten. Po odraženém centru se dostal za vápnem k míči Ondřej Lingr, jenž prudkou přízemní střelou zamířil mimo Niţův dosah. Exkarvinský středopolař vzápětí mohl udeřit podruhé, jenže tentokrát z malého vápna zamířil pouze do domácího gólmana.

Ze zbytku utkání stojí za zmínku snad jen Holešův padající volej, který letěl jen kousek nad břevnem. To nic nezměnilo na jednoznačném vítězství Slavie, která svůj náskok na čele navýšila na letos rekordních pět bodů. Na druhé pozici je aktuálně právě Sparta, kromě bodů je ale evidentní rozdíl i ve skóre. Sešívaní se aktuálně pyšní bilancí 30:3!

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0:2

06.12.2020 16:00

Góly: 39. Pavel Moulis, 84. Daniel Trubač

Premiéra Radima Kučery na lavičce Teplic byla vítězná. "Skláři" uspěli na hřišti tabulkového souseda z Mladé Boleslavi, kde vyhráli poměrem 2:0. Obě trefy padly v závěrech poločasů, nejprve se prosadil Moulis, později jej následoval Trubač.

Úvodní půlhodina se nesla v poměrně nudném duchu, každý z týmů ohrozil soupeřovu bránu jednou. Túliův nákop nedokázal zužitkovat Michal Škoda, jenž hlavičkoval vedle. Na opačném konci hřiště to zkoušel po zemi Fortelný, Mikulec byl ovšem připraven.

Další zajímavé dění přišlo až v závěrečných minutách první půle. Budínský ze své standardy našel jen Němečkovy rukavice, na druhé straně ovšem napřáhl zpoza vápna Pavel Moulis, jehož výstavní rána skončila za zády brankáře.

Domácí se po návratu z kabin hnali za vyrovnáním, Douděrova překvapivá střela úspěch neslavila stejně tak Túliův zajímavý pokus. Jedinečnou příležitost k vyrovnání dostali po necelé hodině hry, kdy Kučera zahrál ve vápně rukou a byla nařízena penalta. Její exekuci ovšem Škoda nezvládl a nechal se Němečkem vychytat. Teplický brankář se následně blýskl i proti Douděrově tutovce.

Nakonec "Skláři" dokázali své vedení i navýšit. Běžela čtyřiaosmdesátá minuta, když Mikulcův chybný výběh nabídl jasný gól Danielu Trubačovi, který pouze poslal míč do zcela odkryté branky. Teplice tak svého soupeře v tabulce přeskočily a aktuálně jsou ony tím čtrnáctým týmem, Boleslav je hned za nimi.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice 1:3

06.12.2020 14:00

Góly: 53. Antonín Růsek - 10. Patrik Brandner, 17. Patrik Brandner, 90+2. Patrik Čavoš

Čtvrtý zápas bez porážky v řadě za sebou zaznamenaly České Budějovice. Dynamo zvítězilo v Brně 3:1, když už po patnácti minutách vedlo po dvou trefách Brandnera. Po pauze sice snížil Růsek, výhru ovšem v nastavení pečetil Čavoš.

Domácí přitom měli hned v úvodu první šanci, když po Moravcově centru zamířil mimo Růsek. Namísto toho se v desáté minutě dostali do vedení Jihočeši. Javorek našel za obranou pozapomenutého Patrika Brandnera, jehož pomalý přízemní pokus proletěl kolem Flodera a rozvlnil síť.

Vzápětí se Patrik Brandner prosadil podruhé. Po Čolićově centru nejprve hlavičkoval do brankové konstrukce Van Buren, následně se balón odrazil právě k Brandnerovi, na nějž u čekala snadná práce. Nedlouho poté se mohl prosadit i Van Buren, jemuž zakončení na poslední chvíli zhatila obrana.

Před odchodem do šaten mohlo být sníženo, když po pasu z pravé strany zakončoval Přichystal, na jehož střelu si počíhal Drobný. Co se nepovedlo jemu, to zvládl po přestávce Antonín Růsek. Ten dostal míč na hlavu po útočném výletu a centru Dreksy, čímž nepohrdl a o břevno dostal míč za brankovou čáru.

Nadcházejících dvacet minut jednoznačně patřilo Zbrojovce. Nejprve mohl být stejně jako před týdnem za hrdinu Šural, jemuž chybělo pár centimetrů, načež se dvakrát blýskl Drobný. Nejprve proti Pachlopníkově voleji, poté i proti Růskově pumelici. Budějovický brankář zazářil i v závěru základní hrací doby, to si počíhal na Pachlopníkovu střelu po standardní situaci.

V nastavení dokonce hosté své vítězství dokázali potvrdit. Protiútok čtyř hráčů proti dvěma bránícím rezultoval ve Van Burenovu přihrávku na Patrika Čavoše, který ukázal přesnou mušku. V tabulce se tak Dynamo vyšplhalo už do středu tabulky na jedenácté místo, Zbrojovka je nadále nejlepší z týmů na sestupových pozicích.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 0:1

05.12.2020 18:30

Góly: 38. Michal Papadopulos

Tady již není o čem, Plzeň zabředla do krize. Tentokrát Viktoria dokonce prohrála na domácí půdě s Karvinou, což se jí stalo vůbec poprvé v historii. Svěřenci trenéra Adriana Guľy tak na výhru nedosáhli potřetí v řadě a v tabulce zůstávají až čtvrtí. Naopak hosté vystoupali do horní poloviny.

Po dvou bodových ztrátách se kouč západočeského celku Guľa odhodlal ke dvěma změnám v sestavě. Kapitána Brabce nahradil Pernica a na křídle se místo Ba Louy objevil Kovařík. Také Slezanům se v posledních dvou duelech nevedlo, a tak jejich trenér Jarábek posadil na lavici náhradníků Twarzdika se Smržem, které zastoupili Dramé a Mangabeira. Do brány se zase místo Neumana postavil někdejší plzeňský gólman Bolek.

Viktoria se od úvodních minut zabydlela na polovině MFK, avšak do šancí se dostávala sporadicky. V deváté minutě zakončoval po Buchově centru Kovařík, avšak Bolek neměl mnoho starostí. Víc se brankář Karviné protáhl po dvaceti minutách hry, kdy musel vyškrábnout zrádný pas Kovaříka. Ve 28. minutě přišla pro domácí první komplikace, když se zranil Kopic, jehož na hřišti nahradil exkarvinský Ba Loua.

Postupem času se začali osmělovat i hosté. Herc sice ve 30. minutě jen rozchytal gólmana Hrušku, avšak za dalších osm minut již šli Slezané do vedení. Bartošák našel z rohového kopu Papadopulose, jenž hlavičkoval přesně k tyči. Ve 42. minutě pálil i sám Bartošák, Hruška si však tentokrát připsal úspěšný zákrok. Viktoria se do přestávky zmohla už jenom na propagační střelu Kovaříka.

Osm minut po změně stran chtěl vyrovnat Ondrášek, ale jeho hlavička po centru Ba Louy přeletěla břevno. Dvě minuty poté trefil střídající Beauguel z rohového kopu hlavou břevno, s dorážkou si pak poradil Bolek. O tři minuty později vznikl před bránou MFK další závar, ovšem Beauguel tentokrát nehlavičkoval přesně. Hosté podnikli ojedinělý útok v 69. minutě, kdy střela Ostráka skončila v rukavicích Hrušky.

V 77. minutě lovil Hruška balón ze sítě podruhé, kdy jej okamžitě po svém příchodu na hřiště překonal střídající Guba, jenže zásah Karviné neplatil z důvodu postavení mimo hru slovenského útočníka. Slezanům to ale nakonec nemuselo vadit. Zmar Plzně dokumentovala příležitost z nastaveného času, kdy Alvir z nadějné pozice napálil pouze svého spoluhráče Hejdu. Tři body tedy překvapivě putovaly na východ republiky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:1

05.12.2020 16:00

Góly: 37. David Houska (pen.) - 88. Emmanuel Antwi

Prvních 60 minut zápasu na Andrově stadionu nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí Olomouc měla ztratit body. Jenže poté svěřenci kouče Radoslava Látala polevili a nechali Příbram vyrovnat. Sigma se tak musí klepat o třetí místo, naopak Středočeši opustili poslední místo, na které spadla Opava.

Na levém kraji obrany Hanáků nahradil absentujícího Zmrzlého Látal, u hostů zase Svoboda přepustil místo Pilíkovi. Domácí favorit zápasu mohl jít do vedení již ve druhé minutě. González vyhledal z pravé strany Nešpora, jeho střela z první ale přeletěla břevno. Podobnou akci vymyslela Sigma i ve 26. minutě, kdy Houska našel Faltu, avšak závěr byl podobně neúspěšný. Tři minuty poté pálil nepřesně i sám Houska.

Po půlhodině hry se osmělil Poulolo, jehož ráně již mnoho nechybělo, ašak brankář Příbrami Kočí nadále zůstával bez práce. Ve 35. minutě však nabíhajícího Chytila fauloval v pokutovém území Nový a Olomouc zahrávala penaltu. Houska následně poslal míč přesně k tyči mimo dosah Kočího - 1:0.

Až po hodině hry Středočeši pořádně zahrozili, když po akci z pravé strany pálil Voltr, ovšem cíl nenašel. Ještě blíž gólu byli hosté v 81. minutě. Hubník odvrátil standardní situaci Pilíka pouze k Folprechotvi, jehož střelu tečoval Voltr do tyče. Dvě minuty nato se k ráně osmělil Vais, avšak těsně přestřelil.

Sigma se najednou dostala pod tlak, který utlumil až protiútok domácích. Breite vyslal do běhu Zifčáka, ten ale napálil pouze Kočího. Olomouc nakonec byla za svou pasivitu potrestána. Voltr v 88. minutě vyhledal střídajícího Antwiho, jenž hlavičkou překonal Mandouse a vyrovnal

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 1:1

05.12.2020 14:00

Góly: 7. Tomáš Necid - 63. David Huf

Bohemians neukázali dostatečně, kdo je v Ďolíčku králem. V souboji týmů, které vršovický stadion shodně využívají jako domácí hřiště, šli sice do vedení zelenobílí, avšak Pardubicím se vyplatila aktivita z druhého poločasu. Obě mužstva si tak body podělila.

K výrazné změně v základní jedenáctce Klokanů došlo na postu brankáře, když absentujícího Le Gianga zastoupil Kouba. Do obrany Bohemky se vrátil Krch, šanci dostali také mladý záložník Novák s Necidem. V sestavě Východočechů došlo k jediné změně, když Čelůstku na levém kraji defenzivy nahradil Surzyn.

Hned z první šance zápasu padla branka. Domácí Pulkrab v sedmé minutě posunul míč na Necida, jenž svým prvním zásahem od návratu do rodné země otevřel skóre. Nedlouho poté se k hlavičce po rohovém kopu dostal stoper Bohemians Hůlka, avšak nebyl úspěšný tak jako Necid. Pardubice poprvé zahrozily z kopačky Surzyna, který ve 13. minutě pálil nepřesně.

Ve 27. minutě se chtěl se svojí kopací technikou ukázat Květ, z přímého kopu ale nezamíři mezi tři tyče. V zámezí skončila též hlavička Proska o šest minut později na druhém konci hřiště. První půli uzavřel střelecký pokus Nováka, jenž lapil brankář Východočechů Boháč.

Téměř ihned po změně stran usilovali o vyrovnání Hlavatý se Solilem, načež druhý jmenovaný zakončil do Koubovy náruče. Mnohem větší šanci měl v 60. minutě střídající Huf, jehož opět vyhledal Hlavatý, avšak útočník Pardubic obrovskou příležitost zahodil. Za další tři minuty už si ale Huf spravil chuť. Opět jej dopředu vyslal Hlavatý, načež forvard Východočechů překonal Koubu - 1:1.

  Klokani toho v druhém poločase moc nevymysleli. Až v závěru se začali hnát do útoku, jenže kloudnou šanci si nevypracovali. To Pardubice se těsně před koncem dostaly k několika střeleckým pokusům, remízový stav však vydržel. 

Více informací k zápasu

SFC Opava - Baník Ostrava 1:2

05.12.2020 14:00

Góly: 86. Jan Žídek - 78. Dyjan Carlos De Azevedo (pen.), 90+1. Jaroslav Svozil

Ze slezského derby sice dlouho bolely oči, nakonec však střet Opavy s Ostravou přinesl napínavou podívanou. K vidění byly dvě penalty, červená karta a rozhodnutí v samotném závěru, kdy vítězství Baníku vystřelil někdejší hráč SFC Jaroslav Svozil.

Zápas se přitom mohl lépe vyvíjet pro domácí, kteří však pohrdli penaltou i přes 45 minut trvající přesilovou hrou. Naopak Baník svůj pokutový kop proměnil a po vyrovnání skóre si rychle vzal náskok zpět. Hosté mohou slavit třetí výhru v sezoně, Opava po další porážce zůstává v sestupovém pásmu.

Po koronavirové karanténě hájil svatyni Ostravanů opět brankář Laštůvka. Zpět v sestavě byli také obránci Svozil s Fleišmanem či útočník Šašinka. Základní jedenáctku SFC zase vyztužil zkušený špílmachr Zavadil. V útoku pak dostal šanci Juřena.

Už v úvodní minutě se k zakončení dostal domácí Dordić, jenž prověřil Laštůvku. Na Dordiče chtěl v sedmé minutě navázat Holík, avšak jeho hlavička po centru Hrabiny neletěla do prostoru mezi třemi tyčemi. Za dalších šest minut dostala Opava od soupeře nečekaný dárek. Svozil trefil Dordiče ve vzájemném souboji kolenem do hlavy, načež sudí Franěk nařídil po přezkumu u videa pokutový kop pro SFC. Žídek ale nechal vyniknout Laštůvku, jenž důležitým zákrokem zachránil Baník.

Hosté se osmělili až po dvaceti minutách, kdy bezprostředně po autovém vhazování střílel Kuzmanović, gólmana domácích Fendricha ale nezaměstnal. Jinak to ale od Ostravanů bylo neslané a nemastné. Naopak Opava znovu zahrozila ve 30. minutě, jenže Holík zbytečně akci zbrzdil a jeho střelu ze stoje Laštůvka v pohodě lapil. Následně ale domácí ztratili Zavadila, jehož kvůli zranění vystřídal Řezníček.

Plno emocí přinesl závěr první půle. Nejprve Dordič oplatil Svozilovi penaltový faul a obránci Baníku pořádně naložil. Jelikož již měl na kontě žlutou kartu, visela ve vzduchu karta červené barvy, nicméně Franěk záložníka domácích nakonec nevyloučil. Méně benevolentní byl hlavní arbitr v nastavení, kdy druhou žlutou kartu uviděl hostující Pokorný, jenž pro druhý poločas početně oslabil svůj tým.

Hra po změně stran připomínala úroveň nižších regionálních soutěží. Opava si i přes početní převahu nevypracovala souvislejší tlak. Až v 67. minutě střílel z úhlu Holík a Laštůvka musel balón vyrazit. O osm minut později ale přišel nenadálý zvrat. Juřena ve vlastním pokutovém území přistrčil Filla, který se ochotně skácel k zemi, přesto Franěk po shlédnutí záznamu nařídil penaltu, tentokrát pro hosty. De Azevedo pak po "panenkovsku" překonal Fendricha a poslal Ostravany do vedení.

Vedení hostům vydrželo jen necelých deset minut. Hrabina poslal v 86. minutě pas před bránu Ostravanů, kde číhal Žídek, jenž napravil své zaváhání z úvodu zápasu, když přeskočil bránícího Filla a srovnal stav utkání. Jenže čtyři minuty nato dostal Baník výhodu lukrativní standardní situace. Technickou střelu Fleišmana ještě Fendrich vyrazil na břevno, ovšem dorážející Svozil uklidil hlavou míč do sítě, čímž hostům zajistil zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 0:2

04.12.2020 18:00

Góly: 71. Václav Pilař, 84. Ivan Schranz (pen.)

Zlín si opět vylámal zuby na Jablonci a po třech zápasech ztratil body. Utkání výrazně ovlivnilo hloupé vyloučení útočníka Moravanů Tomáše Poznara. Severočeši proměnili přesilu ve dva zásahy do sítě soupeře.

Oba trenéři ponechali sestavy svého celku beze změny. Do první velké šance se v osmé minutě dostali hosté. Holík poslal míč na hlavu Zeleného, jehož vychytal spolehlivý brankář Ševců Dostál. Následně měl solidní příležitost Pleštil, avšak bránu Moravanů přestřelil. Další možnost Jablonce přišla po 20 minutách, kdy Krob pálil z přímého kopu nad břevno.

Hosté měli více ze hry, na gól ale čekali marně. Zlín se pořádně osmělil až po půlhodině hry, kdy Conde našel před pokutovým územím Dramého, jenž prověřil pozornost gólmana Jablonce Hanuše. Souboj totožných mužů se za pár minut opakoval se stejným výsledkem. Na druhé straně se ve 39. minutě prosmýkl po pravé straně Pleštil, který před bránou vyhledal Hrubého, toho však vychytal Dostál.

Zásadní moment utkání přišel těsně před přestávkou. Poznar předvedl v šestnáctce soupeře hereckou vložku, za kterou viděl od hlavního sudího Berky již druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Severočeši ale byli v přesilovce paradoxně ještě víc bezmocní.

Až v 71. minutě přišel gólový blesk z čistého nebe. Hrubý vyslal nalevo zcela volného Pilaře, jehož vůbec nezachytil Fantiš, načež záložník Jablonce propálil Dostála. Za dalších pět minut to Hrubý zkusil sám, ale Dostál si připsal důležitý zákrok. V 84. minutě si již hosté pojistili vítězství. Schranze ve vápně Zlína fauloval Conde a sám zasažený proměnil nařízenou penaltu ránou pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1082030:326
2.Sparta Praha1070324:1621
3.Sigma Olomouc1054116:919
4.Viktoria Plzeň1052319:1317
5.FK Jablonec951314:816
6.1. FC Slovácko943214:915
7.Fastav Zlín1050513:1315
8.FK Pardubice1043311:1215
9.MFK Karviná1043310:1315
10.Slovan Liberec942314:1114
11.Dynamo České Budějovice1034314:1813
12.Baník Ostrava832312:811
13.Bohemians Praha 1905932412:1211
14.FK Teplice1030711:189
15.FK Mladá Boleslav1022611:178
16.Zbrojovka Brno101369:226
17.1. FK Příbram101368:256
18.SFC Opava101278:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (537)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Jak v Liberci, tak dnes ve Zlíně pěkná podívaná z příchodu Hrubýho jsem měl smíšený pocity, ale na začátku sezóny rozhodl o výhře gólem, v Liberci pak vymyslel vítěznou branku a dnes totéž, příjemný překvapení

Reagovat
ratusek

Dnes jsem moc neviděl, minulý týden to bylo koukatelné. Vypadá to, že bez TH to jde

Reagovat
andrew96

V mezihře bych od něj čekal výraznější aktivitu a iniciativu. Nicméně zápasy rozhoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se mu daří

Reagovat
ondrasch77

Já Hrubýmu věřil už od jeho příchodu... Doufal jsem, že bude hrát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Páník vystřídá Dramého - jediného hráče, schopného dát z brejku gól. To byl tah génia...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
FCB1922

Pan trenér Panik! Tradičně zajebal

Ale jo, ať je v tom zlejne, hlavně, když se Baníku vyhne obloukem.

Reagovat
Kepy_FCB

https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/387874/panenka-exkluzivne-promluvil-o-covidu-a-pobytu-ve-spitalu-vsechno-bylo-jinak.html

Antonín Panenka

Antonín Panenka v dobách největší slávy

Legendu československého fotbalu Antonína Panenku v pátek převezli z Benešova na specializované pracoviště v nemocni na Karlově náměstí, kde bojuje proti zápalu plic doprovázeného covidem

Stav Antonína Panenky se zlepšil

53

zobrazit galerii

Jak vážné to tedy bylo?

„Měl jsem hadičky v nosu, dostával jsem tím kyslík. Ale na přístrojích jsem nebyl.“

Můžete to trochu přiblížit?

„Já vůbec netušil, že bych mohl mít zápal plic, necítil jsem se tak hrozně.

Reagovat
Salfovic

Asi mu do té hadičky foukala nějaká sestra.

Reagovat
ratusek

Prý ve vážném stavu na smrtelné posteli a jemu dohromady nic nebylo, klasika

Reagovat
Salfovic

Vakcína už se kupuje ve velkém, tak za chvíli bude klid.

Reagovat
Kepy_FCB

aby ses nedivil...

Reagovat
ACSeRw!n

bohuzel, pokud nebudes ockovan, tak te nepusti do letadla...

Reagovat
Kepy_FCB

za koviďáky je prý mnohonásobek peněz tak proč je tam nehýčkat, nedržet že

Reagovat
ACSeRw!n

smrt v novinach a casopisech vzdy prodavala..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gelu28

Pan Páník mohl říct, že za prohru dnes může Poznar a ani když hráli v 11 lidech tak jeho válka dnes nestačila

Reagovat
smazaný uživatel

Páníkova schopnost vyburcovat mužstvo během zápasu - 0 , Páníkova střídání - tragédie, ..... smíření s porážkou již během zápasu - na dobré úrovni.

Reagovat
ratusek

Vždyt se tady z něj dělal minulý týden trenér na urovni Trpišovského, tak nevím

Reagovat
Gelu28

to se fakt jenom dělal.....

Reagovat
FCB1922

Z Panika se dělá "něco" již od jara 2018. Přitom je to jen nafouknuta bublina.

Reagovat
smazaný uživatel

2015 - postup do nejvyšší ligy se Zlínem

2017 - výhra v poháru se Zlínem

2018 - záchrana Baníku

2019 - finále poháru s Baníkem

Za mě dobrá bublina. V kronice regionálního Zlína zapsán zlatým písmem. V té ostravské bude určitě taky. Baník měl už při prvním sestupu velké problémy složit kádr.

Chápu, že to není fotbal ala Liverpool, ale úplný analfabet taky nebude.

Reagovat
FCB1922

Souhlasím, že bude zapsán v historii fotbalového Zlína, to bezpochyby.

V Baníku avšak rozhodně ne.

Reagovat
ratusek

No za tu záchranu asi ano, pak to bylo trápení. I když se trápíme i ted. Derby se dost bojím

Reagovat
FCB1922

Ne, a až to vše jednou jako vždy vyjde najevo, tak někteří konečně prozřou.

Páníkovi v Baníku vážně nevděčíme za nic.

Což ale nepopírám, že ve Zlíně si vede fantasticky.

Reagovat
ratusek

ajo, tak já to zákulisí neznám

Reagovat
Mirek na tenisu

Pánik udělal v Baníku kus dobré práce.

Reagovat
bobis21

Rok 2018 měl skvělý, na tom není potřeba nic snižovat. Rok 2019 byl ale špatný a nemohl by se divit kdyby šel už v létě (i když já jsem rád že naše vedení má trpělivost a nevyhazuje trenéry každých pár měsíců jak to tady bylo zvykem v předchozích letech).

Reagovat
smazaný uživatel

V Baníku rozhodně ano. Doufám, že se nedožiju, že nějaká banda hovad bude překrucovat historii podle svého.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Kepy_FCB

za tu fantastickou záchranu, po antitrenérovi Kučerovi, by měl mít jednou sochu!!!

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten vyhraný pohár to nejsou žádné extra úspěchy.

Reagovat
Shevchenko

Tak se podívej jak na tom byl Zlín když tam přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak?

Reagovat
Shevchenko

Úplně v hajzlu byli v polovině tabulky, ten postup byl zázrak ale zasloužený, na jaře drtili nejednoho soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Drtil Varsdorfy, Líšně a podobně, bravo.

Reagovat
Shevchenko

Byl to velký úspěch podobně jako záchrana Baníku, vidí to všichni kromě trevorovy crew, bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten trevor Ten určitě může i za to že jsi opilý sedl za volant a naboural se co...

Reagovat
Shevchenko

Ne za to si můžu sam co jsem udělal před 8 lety a pozdravuj našeho společného kamaráda.

Reagovat
Bakary3

Tohle tahani osobnich veci do internetovych diskuzi je ubozarna nejvyssiho kalibru.

Ted vsechnu zast vůči me stranou - nemohl by sis tohle odpustit?

Reagovat
smazaný uživatel

On vytáhnul Trevor Crew,i když s tím nemá nic moc společného tak sem se přizpůsobil .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCB1922

Takže jiní se mohou navážet, leckdy taky s osobnim zaujetím , druzí ne? Dvojí metr, zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Chronický lhář se zase akorát ztrapnil a střelil do nohy. On se s tím tady Ondra kdysi "pochlubil" takže to tak osobní není. Ale Standa se asi zase seknul stejně jako u Smoly.

Reagovat
Bakary3

A proč mas potrebu to teda znovu zmiňovat?

Aby si toho vsimli i ti, kteri to nevěděli, a nejakym zpusobem tím chces znevazit jeho nazor?

Fakt mas zapotrebi se tu chovat jak uplnej vylizanec?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ze stejného důvodu jako má on zmiňovat Trevor Crew. A že mě budeš vulgárně napadat... Tím svuj další ústřel totálně mimo neobhájíš.

Reagovat
Bakary3

Trevor crew byla narazka na to, jak tu spolu drzite na ef, v tom vidim dost velkej rozdil vytáhnout na nekoho jeho osobni maler.

Napsal jsem, jestli se tak potrebujes chovat, ne ze jsi...

Nerekl bych ustrel mimo, ale s tebou neni rec....

Reagovat
Bakary3

Ne, samozrejme se mi to nelibi u nikoho.

Ale nejak nechapu, proc na nej vytahnul jeho bouracku, jiny, i me, tu oslovujete krestnim jmenem (proč?) nebo na me mata narazky ohledne trenovani deti..

Z jakyho duvodu?

Dyt tu diskutujeme o fotbale, tak si muzem nejak zanadavat, ok ale musime se vuci sobe chovat zase jako uplny blbci?

Je to internetova diskuse, kristepane.. jde o hovno...

Reagovat
Kepy_FCB

nechápu proč se tak změřili na zdejší diskuse, na fb 80-90% lfandů fcb hejtuje Kozla, tam by se jako bojovníci za něj mohli vyřádit

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zdejší diskuze čtou a berou vážně i lidé kteří dělají fotbal na profi úrovni takže je třeba nesmysly o panu trenéru Kozlovi vyvracet i když je napíše debil jako jsi ty.

Reagovat
Kepy_FCB

a není lepší když je vyvrátí Kozel výkony a výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jako třeba výhrou v derby.

Reagovat
bobis21

Trollům jako ty rozhodně nikdo nic vyvracet nemusí.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Losinho

Tak on je ubožák nejvyššího kalibru.. a teď když si tu jeho páníček udělal novej účet (už tak čtvrtej), tak mu asi zas narostly křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné křídla, pouze mě pustil z obojku, Lukýňo.

Reagovat
Losinho

I to se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. A snad se teda bakary ohradí i proti těmhle osobním útokům. Jestli má aspon trochu rovnou páteř.

Reagovat
Losinho

Jj, tohle bylo stejný jako vytahovat na někoho osobní sračky z minulosti ubožáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra se k tomu normálně přiznal. Dokonce sám od sebe tak nevím o čem se tu chceš bavit, Loskote.

Reagovat
Losinho

O tom, že jsi úplnej dement? Ne, to už asi každej ví

Reagovat
smazaný uživatel

A to víš, že jo.

Reagovat
Bakary3

Tohle neni urazka typu "vim na tebe neco z zvyho soukromi, tak to na tebe pouziju".

Nevim, co si tim dokazujes, mne je treba uplne na parku, jak se jmenujes a cp delas v soukromi, pro me jsi jen nick na EF.

Jinak urazky ve stylu, ze blafes trevora apod., o tom jsem tady psal, ze je to pod uroven.

A presto bych rekl, ze min, nez na nekoho vytahovat jeho soukromi.

Porad asi nejsi schopnej pochopit rozdil mezi nějakou random urazkou dle vaseho projevu v tyhle diskuzi a mezi snahou nekoho nějakým zpusobem shazovat nejakyma jeho osobnima zalezitostma.

Reagovat
Losinho

Doufám, že mám aspoň díky němu o follow víc na insta

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Tady se zase rozjela šou.

Reagovat
Registrujisejenproto

tohle je dno

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Stannis Baratheon

Se kterými před jeho příchodem nevýhraváli. A Líšeň je ve FNL teprve druhý rok ty chytráčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, já podřadné ligy kluby nesleduju

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Páník je skvělej trenér

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

a v Baníku jasně nejlepší trenér od Koubka

Reagovat
bobis21

byl jednoznačně Svědík

Reagovat
Losinho

Ten tak možná nejoblíbenější.

Reagovat
bobis21

5. místo po podzimu s tehdejším kádrem je skoro zázrak. Několik let předtím ani potom se k tomu nikdo nepřiblížil.

Reagovat
Losinho

Ta záchrana s pár body po podzimu taky.

Reagovat
bobis21

Nezapomínej že ten kádr byl po podzimu výrazně posílený - přišli Fillo, Fleišman, Procházka, Laštuvka, Diop, Jirásek - všechno pak klíčoví hráči pro něj.

Svědík nic takového neměl - bez nějakých hvězdných posil dostal tým který skončil 14. na 5. místo po podzimu. Jeho odvolání je dodnes snad nejvíce nesmyslné v historii ligy.

Svědík u nás byl ještě lepší, to není žádné snižování práce Pánika, ale prostě realistické srovnání. Páníkův rok 2018 v Baníku byl super a nikde to nepopírám, ale ten Svědíkův výkon řadím výše. Pánik si to pak navíc zkazil rokem 2019.

Reagovat
smazaný uživatel

No odvolání Pivárníka z prvního místa taky není úplně bez šance

Reagovat
Losinho

To rozhodně, ale pořád je v mých očích ta záchrana, finále poháru a v podstatě skokovej posun do top 6 větší úspěch, než to jedno průběžný 5. místo. Odvolání bylo pak samozřejmě nesmyslný (Svědíka, ne Páníka )

Reagovat
Liquid

Pulpit

Reagovat
Han střelil první

Je Vlasta Petržela, protože má swag.

Reagovat
Kepy_FCB

hráli proti peltovskejm, možná měl nařízeno prohrát

Reagovat
Stannis Baratheon

Páník klasicky poslal svůj tým do deseti.

Reagovat
C-M@ster

Haxballový OT - vím, že to pár lidí odsud hrálo, tak to sem jednou hodím.

Registrace do jubilejního desátého Vánočního turnaje byla právě spuštěna! Veškeré potřebné informace se dozvíte v turnajovém dokumentu.

Turnajový dokument: https://1url.cz/azOE7

Discord server:

https://discord.gg/UsXnYqD

Registrační email:

vanocniturnaj@post.cz

Hraje se klasicky 23.12. 2020 večer. Pokud nemáte tým, můžete se na discordu přihlásit jako volný hráč...

Sorry za spam Dávám to sem výjimečně, když už je to kulatej ročník.

Pokud byste nevěděli, co je haxball: https://youtu.be/ql8nB_Fqsis?t=15

Takovej 2D fotbálek, pičovinka - prohlížečová hra.

Dřív jsme to pravidelně hráli, teď to zapnem jednou za rok na vánoce tradičně 23., tak pokud by někdo chtěl, určitě se přihlaste, ostudu si neuděláte, nehrává to už nikdo.

Reagovat
John Obi Mikel

Odkdy vlastně nedržíš "pátek bez eurofotbalu"?

Reagovat
C-M@ster

Ani nevím, poslední dobou držím spíš čtvrtky, jak kdy.

Popravdě někdy ani nevím, co je za den, když píšu.

Reagovat
Rothbard

V pondělím Dohránu Páník vychvaloval Poznara jako jednoho z těch zkušených, kteří pomáhají s adaptací nových hráčů, zejména těch ze zahraničí. Jak ho předchozí trenér stavěl zprava a že jeho místo je uprostřed a jak má nyní formu atd.

Poznar v pátek:

Reagovat
Kepy_FCB

Poznarovi narostl hřebínek

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ano a vyřešíme to tím že fízlům sebereme peníze a pošleme tam sociální kurátory kteří nasrán*m negrum budou říkat že tak se opravdu ale opravdu chovat nesmějí. A všichni budou happy

Reagovat
bobis21

Zápas to byl na jasných 0:0, takže je to fakt šťastná výhra. Ale je fajn že jsme to zvládli i v 10. Vzhledem k okolnostem musíme brát 3 body jakýmkoliv způsobem

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

S redkou, po covidu ale jo body jsou hlavní

Zavadil dement

Reagovat
smazaný uživatel

Největší dement je Stronati

Reagovat
Wyrda

Od kdy se muze stridat x4 samostatne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Poločas se nepočítá...

Reagovat
Wyrda

Aha diky

Reagovat
Banikovec7

Výkon hodnotit nebudu, budu doufat, že to bylo tím covidem, v pátek už to ale musí být lepší, výhra super

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Salfovic

Ďolíčkovské derby bez vítěze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Kozel aspoň ty body...

Reagovat
bobis21
Reagovat
FCB1922

Reagovat
Losinho

Skoro bod a půl na zápas

Reagovat
ACSeRw!n

vy nebude spokojeny, ani kdyby vas trenoval Guardiola

Reagovat
John Obi Mikel

To by musel Brabec hodně šáhnout do kapsy, aby mohl Guardiola předvést své "taktické umění"

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ti zmrdi potáhnou do druhy ligy. Fakt neuveritelny, mít penaltu, hrát proti 10, na konci ještě vyrovnat a stejně si nechat dát další gól. Banda totálních curaku.

Reagovat
doNny

Reagovat
Selänne

O kolik tě ojebali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna chyba na tiketu s výhrou 7500. Neprohra Opavy.

Reagovat
Coutinho10

mel sis to na livku pojistit, kazdopadne velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To nešlo, měl jsem rozehraný 4 zápasy najednou..

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to jo...ja myslel, ze to byl posledni zapas...skoda

Reagovat
Banikovec7

zaslouženě

Reagovat
Kepy_FCB

Naprosto povinné 3b a slavíme jak magoři , ale je vidět že pod Kozlem je to prostě v píči.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
frankiefcb

vis co zalez a nedelej ostudu.

Reagovat
Liquid

oni i ti další zdejší Baníkovci koukám, že taky slaví jako by Baník vyhrál ligu, přestože jde o výhru 12.celku ligy

Reagovat
frankiefcb

Jo a zase se starame o nas ze jo. Starej se o ty sve Cinany. Umite vy Slavisti i neco jineho nez se starat o Banik?

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Tyhle vydřené body jsou v bojích o záchranu strašně důležité.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo tuhle narážku beru, pod Kozlem prostě pochopili že na víc nemají, snad to dojde i jeho zastáncům

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

fakt kurva divné - proti Opavě, o 10, výhra v 90. minutě...

Reagovat
frankiefcb

To asi nema smysl. Kdyz je nekdo dement, tak mu tezko nektere veci dojdou.

Reagovat
FCB1922

Že na toho radikála z Aše reagujete?

Stále dokola, aby prudil. Kučera, Kozel, Kozlovna antiBanik, ale sám ani nedokáže vysvětlit, proč tomu tak je.

A aby se neřeklo, tak cosi mele o Panikovi. Nic víc, nic min. A nedej bože, aby ti to vysvětlil.

Na vyjezdu ho nepotkas, chebaci, mladí a ani stáří ho neznají.

Jestli on to nebude nějaký nimrod z podkrusnohori, co má vážně zoufalý život, který si chce aspoň trocha vykompenzovat na internetu jebanim do lidi, které ani nezná.

Reagovat
Kepy_FCB

v Aši jsem bydlel tak napůl u jedný buchty ale to už je cca 10 let

Kučera-vyhozen, Kozel - bude taky, Kozlovna-mizerný výkony FCB pod Kozlem, antiBaník-

zoufalý život potrefená husa

Reagovat
HorajzmAmmann

však já se taky radoval jak blázen. Hodně důležitá výhra.

Cením si toho, že Baník dokáže vyhrávat zápasy, kdy se nedaří nebo hraje o 10. + po covidové pauza.

6 bodů z posledních 2 venkovních zápasů fakt dobrý Příbram to po červené zatáhla takže jsem se hodně bál aby to 0:0 neskončilo. Navíc až se zapracuje Mena (doufám, že příště už v základu) budeme hrát i hezký fotbal.

Jo, dám tomu Kozlovi ještě šanci, jen tak dál bodově a pak i ty lepší výkony příjdou.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska 2. poločas o 10 hrál Baník lepší fotbal než 1. poločas o 11. Takže ta pauza asi měla na výkonu Baníku obrovský vliv. 1. poločas byl totiž příšerný. Furt jenom nakopávané balony do hajzlu. Azavedo, Kuzma a Šašinka úplně mimo.

Reagovat
Banikovec7

Bylo to stejné jako loni doma s Opavou, v 11 byli lepší a po našem vyloučení nic neměli.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
iamek

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to slavení bylo logické vzhledem k vyhecovanému špílu. Franěk od začátku nejistý a nepřesný, v závěru se mu to vymstilo. Pokud byli rozhodčí a delegát pozorní měly by padat flastry. Na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Páník, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pánikem, pod Kozlem, pořád.Baník do ligy prostě nepatří

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

První poločas katastrofa, druhý v 10 lidech klasicky lepší výkon. Hlavně že jsou body.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já bych moc nadšený nebyl. Výkon Baníku rozpačitý, rozhodla naprostá fotbalová impotence soupeře. Body jsou jediné plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava je historicky největší oatuda s Laznemi Bohdanec. Takovi zoufalci by meli hrat za parek a pivo a ne za to dostavat desetitisíce Dokud se nesnizi pocet účastníků na 14, liga bude vzdy trpet na takovéto sasky.

Reagovat
Kepy_FCB

Opava do ligy patří díky fans

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí fans ligu nedelaji, ligu delaji stale jeste vykony a kvalita, a proto potahnou a zastavi se tak mozna ve treti lize. Nehlede na to, ze klub nema finance a nedivil bych se, ldyby skoncili, jak Drnovice.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

14 by byl dobrej počet

Reagovat
kecipep

Ty delas ostudu snad v kazdem vlakne. Odkud tebe vyhrabali...

Reagovat
doNny

Banda amatérů, přihlásit se s odchovanci do třetí ligy a bude klid

Reagovat
Mirek na tenisu

S hráči jako jsou Juřena, Řezníček, Hrabina, Helešic a těmi kopyty co tam Modeman poslal na posledních pět minut má Troppauer s bídou na druhou ligu. Kdy už se konečně český fotbal rozhoupá k tomu, aby snížil počet klubů v první lize na 12, zbavil se klubů a hráčů, kteří by před 30-40 lety mohli kopat maximálně divizi...

Reagovat
FCB1922

Králové Slezska, kdy domácím ani koupený rozhodčí nepomohl.

Ten závěr k derby patří. Zavadil, ať shoří, ale bez něj to nebude ono. I bez Zia. Jako svého času Radulov a Jan Marek.

Jen si teda mohl odpustit rvani po Kozlovi, že je zmrd, to bych chápal, kdyby toto hulakal právě na Zia.

A takhle vznikla ta mela.

Svozil krásně oslavil ❤️

Reagovat
Banikovec7

Řekl bych, že to bylo na Zia

Reagovat
FCB1922

Ne, nebylo. Zio šel pak "mstít" trenéra.

Reagovat
veikko

Co ten staroch zase bláznil? Neunesl prohru?

Reagovat
smazaný uživatel

Když budem příští sezónu mít jenom 4 týmy v pohárech (což asi budem), tak nadstavba zůstane stejná? Takže 3. (případně 4.) bude hrát s vítězem skupiny 7-10?

Reagovat
Losinho

pak se teprve ukáže jakej to je nesmysl

Reagovat
mickey mouse

Radoslav Kováč: "Jsem zničený a zlomený jak šíp. Mluvím v emocích, ale přemýšlím, jestli to má dál pro mě smysl. Jsem 400 kilometrů od rodiny, dostáváme rány, je to decimující. Musíme se s vedením pobavit, co bude dál, jestli někoho přivedeme. Pokud ne, tak to asi smysl nemá..."

To se tež mohl rozhoupat dříve a ne až potom co není Straka volný

Reagovat
ACSeRw!n

jednou je profesional... strasnej brekot

Reagovat
Liquid

právě trenér musí jít týmu příkladem, ikdyž je to k nasrání, tak podobný pesimismus u trenérů jaký předváděl Hejkal v Teplicích a teď Kováč nejsou na místě a tým rozhodně nenabudí

Reagovat
smazaný uživatel

400km od rodiny.. to je picus

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nechápu. Co čekal, že bude s Opavou válcovat ligu? Opava by se ho měla co nejdříve zbavit a sehnat nějakého trenéra.

Reagovat
Spalovač šancí

Sice jsem neviděl, ale z pohledu fanoušků Baníku to muselo být ideální. Pokud by tedy byli na tribuně

Reagovat
John Obi Mikel

Tomáš Necid můj velký oblíbenec

Reagovat
Coutinho10

super, ze se trefil

Reagovat
GreatWhite

Látal ven!!! Tohle fakt není normální, nechat se takhle přehrát od nejhoršího týmu ligy. Místo abych využili štěstí že začátku sezony a nadějného losu do Vánoc, tak rozdáme body úplně všem a ještě jsme každý zápas o parník horší než soupeř. A nejhorší je protěžování vlastního syna, který nemá ani na 2. ligu. Z takovéhle Sigmy je mi fakt smutno.

Reagovat
cubinho

Reagovat
ratusek

dyt ste třetí, nejhůř čtvrtí po tomhle kole

Reagovat
GreatWhite

Velkou shodou okolností a s obrovským štěstím. Reálně je skoro každý zápas nekoukatelný hnus.

Reagovat
ratusek

to jo, ale počítají se body, zvlášt pro vás, kteří ste se minule plácali skoro na sestup.

ovšem je pravda, že by člověk chtěl pěknou hru i body

Reagovat
GreatWhite

Mně by stačilo, kdybychom byli schopní přehrát Příbram, Brno, Karvinou a podobné týmy. Body jsou fajn, ale není to ani super propracovaným systémem, výbornou obranou apod., je to prostě jen štěstí a náhoda.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Viděl jsem pár zápasů a nic moc. Podle xG tabulky máte dost štěstí. Tak snad aspoň díky těm bodům budete víc v klidu a postupně se zlepšíte.

Reagovat
krupa1919

To já taky, posledně kdy to stalo za to byl zapas doma s Plzni. To byl parádní zápas za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Body tam jsou, ale z té hry člověk má dojem, že ten tým nemá, neumí nic. Nedá se na to dívat, a nemám ani pocit že by "nedá se na to dívat ale přinese to body" byl to, co bychom chtěli hrát, nebo že by to mělo mít nějakou budoucnost. Za Jílka tam byla nějaká naděje i když jsme se plácali kolem sestupových pozic, ale s Látalem to nemůže skončit jinak než nějaké to 10. místo jak nás opustí štěstí. A jeho syn, to je taky skvělá věc..

Reagovat
ratusek

jenže víš co, Látala nikdo v této pozici neodvolá. je to jak u nás s Páníkem, v Jablonci s Radou a tak. výsledky jsou, ale hra k hovnu. I když ted se Jablonec zvedl i herně

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je Sigma třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrý magor

Reagovat
GreatWhite

S čím z toho nesohlasíš, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou 3. Nesouhlasím, Látal ven.

Viděl jsem zápas například s Plzní a tam ji téměř do ničeho nepustili, měli mnohem víc šanci.

Jako chápu dnes, že s Příbrami 1:1 doma je málo. Ale Příbram je vždy o dobývání obrany, řekl bych, že spíš nenašli recept... Ale Olomouc takové umístění nepamatuje a prostě prohlašovat za této situace Látal ven, je za mě dost mimo.

Reagovat
GreatWhite

To, že Olomouc takové umístění nepamatuje, samozřejmě není pravda, docela nedávno jsme hráli poháry. Ale samozřejmě umístění je na poměry posledních let velmi dobré.

Zároveň uznávám, že zápas s Plzní byl dobrý a ten jsme si dokonce zasloužili vyhrát. Ale to byl ojedinělý úlet způsoben tím, že Látalův styl je vhodnější proti tomuto typu soupeřů. Takových týmů ale v lize moc není a bohužel proti týmům ze středu a spodku tabulky je to po všech stránkách hrůza a vyhrávali jsme doteď hodně se štěstím. Dokonce i výhry 3:0 s Karvinou a Bohemkou, které vypadají dobře, byly víceméně nezasloužené a se štěstím, to samé 4:2 v Brně.

Látal ven! je asi tvrdé vyjádření a pramení z pozápasové frustrace, ale pravda je prostě taková, že pod Látalem ve hře není žádný progres, staví svého protekčního synka, což je asi nejhorší fotbalista, kterého jsem za 20 let fandění Sigmě zažil, naprosto nesmyslně střídá a je fakt ubíjející dopředu vědět, že když po poločase o gól vedeme, tak budeme betonovat i kdybychom hráli s Kotěhůlkama.

Reagovat
sosna

Výhry s Brnem, Karvinou nebo Bohemkou byly nezaslouzene a se stestim možná tak proto, že se ti to nehodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj takhle jste už jednou vyhodili Pivarnika a pak spadli do druhy ligy.

Reagovat
GreatWhite

Pivarník byl kvalitní trenér a většina fanoušků stála za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhodili jste ho ze 4. místa a skončilo v druhý lize.

Reagovat
GreatWhite

Ano, to byla samozřejmě totální kravina. Teď tu situaci vnímám úplně jinak než tehdy. Jinak samozřejmě naše vedení, to je ta největší žába na prameni v Sigmě a dokud se nezmění to, tak se asi nikam neposuneme a lepší to jen tak nebude.

Ale pravda je ta, že horší fotbal jsem Sigmu viděl hrát možná jen za Pulpita, ale tam jsem měl aspoň pocit, že je to účelné a aspoň vzadu má ta hra smysl. Teď je to fotbal o ničem na náhodu s neskutečnou porcí štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si, že zapomínáš třeba na Kotůlka a takovej Palička to byla úplně jiná liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Sigma je za poslední roky na tom nejlíp co se týče postavení v tabulce a lidi by chtěli vyhazovat trenéra Banda debilů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Voltr další kanadskej bod

Reagovat
John Obi Mikel

To byl na začátku zraněný, nebo ho Horváth prostě nestavil?

Reagovat
Liquid

a to měl loženku když ho nesmyslně neuhlídal Hubník, který chyboval i při vyrovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda přece

Reagovat
Liquid

chraň bůh aby nás Sigma zastupovala v pohárech, to že je 3.je fakt dílem spíš náhody, otázka pár kol kdy je mocný sever přeskočí

Reagovat
smazaný uživatel

Ono si moc nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako? Se vzpamatuj. Podívej se, co dokazují v pohárech Jablonec, MB.. Koho bys tam chtěl?

Za mě by si to Olomóc zasloužila po tolika letech... Ale ještě zbývá mnoho kol, to je pořádná šichta ještě

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci se hrála Evropská liga nedávno, podzim 2017

Reagovat
Euphael

2018....a prohrala se Sevillou...rozhodne neudelala ostudu...porazila 2x Almaty v prvnim predkole, lepsi nez Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

A ostudu neudělala... A pak naposledy kdy?

Takhle to beru, tak ten výsměch si nech na doma tupče

Reagovat
John Obi Mikel

Baníku ta hra v oslabení normálně vyhovuje Ukázali to proti Slavii a ukázali to i dnes.

Reagovat
Pablos

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo takticky krok plísně?

Střídat v 89.min když potřebuji dát gól... Asi zdržuje, ať nedostane druhý...

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se nechat, že Karviná letos vážně překvapila. Velice dobře doplnila kádr hráči jako Ostrák (toho kluka jsem do letošní sezóny vůbec neznal) nebo Papadopulos. Trenér je taky dobrej. Jo letos Karviná o záchranu hrát asi nebude. Ostráka by měla koupit Sparta nebo Plzeň

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ostrak je kmenový hráč Kolína nad Rýnem u nás je na hostování a co jsem četl v rozhovorech tak chce dál hrát Bundesligu.

Reagovat
Losinho

Tak kdo by nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale na Bundesligu to zatím není a myslím, že Spartu by neodmítl. Klidně ho Sparta může vzít na hostování s opcí, kdyby potvrdil kvalitu ve větším klubu měl by s bundesligou větší šanci

Reagovat
Coutinho10

Papadopulos byl odmenen za fair play

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Pro mě je to charakterově jeden z něj hráčů ligy a asi i technicky. I když by někdo řekl že v 35 je už starej.

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Gula ven, Mîša dovnitř.

Reagovat
John Obi Mikel

Papadopulos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš Bílka?

Reagovat
Blasphemer

Klidně. Lepší volný trenér není.

Reagovat
Fabregas@ole

Další sparťan do sbírky

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude Vrba.

Reagovat
Blasphemer

Ten půjde do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je starý

Reagovat
Blasphemer

Kotal tam nebude věcně. V Plzni je vyřízenej, Slavia ho nepotřebuje, Baník ho taky teď chtít nebude. Sparta, to je jediná možná volba.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Snad Bílek. Po letech vidět Plzeň bojovat o záchranu. This is my sen.

Reagovat
Blasphemer

To asi těžko.

Reagovat
Selänne

Ukládám si.

Reagovat
Salfovic

To tahle hra dělat z Bílka totálního tragéda ještě někoho baví ?

Reagovat
Selänne

Ještě zvláštnější mi přijde dělat z něho kvalitního trenéra.

Reagovat
Fabregas@ole

tzv. nedoceněného

Reagovat
Salfovic

Tak své kvality má, což dokázal třeba se Zlínem.

Reagovat
Losinho

Nebo se Spartou, nebo koneckonců i s repre. Bílek je dobrej trenér.

Reagovat
čolo

Reagovat
Bakary3

Moc se na to v repre divat nedalo... ale vysledky mel snad vsude a fotbal snad nehraly jeho tymy spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jestli existuje fotbalový bůh, tak na Papu ukázal prstem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cus Gulo ty vizionari Pozdravuj v Cobolsku

Reagovat
dinss

Tak z Guľovo angažmá jsem teda čekal mnohem víc. První půlrok super a všechno klapalo. Myslím si, že prostě Guľa na tohle angažmá není připraven psychicky. Ten plán B měl být připraven už po konci sezony a ne v průběhu po třetím zkurveným zápase. Není možný, aby se všechno sesypalo po prvním inkasovaným golu a ten systém se úplně rozpadl. To, co poslední dobou předvádíme je strašný a tohle je asi bohužel na změnu trenéra.

Reagovat
CHONG

Vrbič návrat

Reagovat
Kepy_FCB

Papy a Karviná

Kdo vyhazuje Gulu má posranej život

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsme toho robertka vyhodili?

Reagovat
Blasphemer

Ten půjde do Sparty.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
OTASi

Reagovat
Wyrda

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou Plzni přeju a ona prohraje fakt tým k hovnu

Reagovat
OTASi

to je sračka pod tím Gulou, na to se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Copak říkal Pep po zápase? Že jsme zase hráli parádně, akorát nepromenovali šance?

Reagovat
HorajzmAmmann

smůla v koncovce, jinak hrajou dobře a chybí kousek štěstíčka... příště to příjde

Reagovat
OTASi

podle mě rozhodla mikrosituace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Bílek je asi jasnej, pokud by Gulu vyrazili ne?

Reagovat
Salfovic

Proč by měl být jasnej ?

Reagovat
fabec1222

Jestli se mu bude chtít... Po tom co dostával za sodu u repre, se mu možná nebude chtít do takhle mediálně provařovaného klubu.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to bývalej Sparťan, takže je to možné.

Reagovat
montaigne33

GRATULACE MFK PAPADOPULOS byl odměněn "vesmírem" za nedávné férové jednání

Reagovat
Mass

Reagovat
Rothbard

Vyplatí Svêdíka, tahle možnost není?

Reagovat
AjaxFans

Není

Reagovat
dinss

proč není?

Reagovat
AjaxFans

Teda doufám, že nebude odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek k konspiračním teoriím - ve čtvrtek byl na Viktorce v Klubovce na obědě Vrba s Fitzelem. Dokonce seděli na svých starých místech. Trochu mně to dostalo protože jsem nevěřil že bych ho tady ještě někdy viděl.

Reagovat
dinss

no a co to je za konspirační teorii?

Reagovat
dave30

Fitzela bych již nerad viděl kdekoliv. Tohoto propagátora juniorské ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít Plzeň s Gulou stejnou trpělivost jako Baník s panem trenérem Kozlem. Oba trenéři jsou a hlavně umí změnit chod celého klubu Vrbovi a Panikovi navzdory... Aned kdo projeví víc trpělivosti tak vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Drogy? A nebo si můžeme povídat o tobě u lidech... Co mají .... ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Drogy?

Reagovat
Wambasen

Prý jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
shawntee9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Reagovat
stas87

Nema Gula s hracmi problem a celkovo, nestratil kabinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Gula ma problem sam se sebou.

Reagovat
BaggioRoberto

To je jenom mikrosituace

Reagovat
kilobyte

Není to tak dávno, kdy se tady kritizovala Sparta kvůli tomu, že nevzala Gulu.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Han střelil první

Solidní Horem pádem dneska

Reagovat
berliner

De Azevedo Antwi Plzen patri vam to

Reagovat
Han střelil první

Kennedy žije!

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Král asistoval u prvního gólu Spartaku proti Tambovu. Celkově odehrál perfektní zápas a určitě byl nejlepší na hřišti. V zápase měl několik úspěšně provedených individuálních akcí a tradičně ho bylo plné hřiště. Odkaz na sestřih utkání pro zájemce: https://youtu.be/TTfhXRsax-I

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

čas 2:15

Reagovat
Salfovic

To bylo jak z ženského fotbalu.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

nebo spis jak ze skotsky ligy https://twitter.com/SHowlers

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

anebo, abych netrapil celym tim "pruplachem", tak aspon

https://twitter.com/i/status/1292421370022772736

nebo treba

https://twitter.com/i/status/1300872239416565760

Reagovat
RadekVonCZE

Díky

Reagovat
cubinho

Bylo vtipné, jak na ČT komentovali zápas SFC a Baníku jako zápas o krále Slezska a přitom je v současnosti nejlepší Karviná.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Opava po sezoně do druhé. Baník se dá dohromady ale letos to na špici nevidím můj tip je tak sedmé místo

Reagovat
Gelu28

také myslím že výše než na to 7.místo to nebude u Baníku.....rád bych se pletl ale nechci jen nosit růžové brýle jako někteří další FCB fans...prostě herně na víc není...jedině štastné mače tým posunou výše než to 7.místo.to je realita dle mně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

s velkými problémy a kopou štěstí se porazí dva jistí sestupující a hned někteří nasadí růžové brýle komedie někteří fakt

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB

Kučera ... ale pozor u nás měl taky dobrej začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě dobrej trenér

Reagovat
John Obi Mikel

to jo, první dva zápasy a 4 body. Z toho jeden proti nám.

Reagovat
monty25

Teplice po dlouhé době vítězně. Moulisův gól parádní, Trubačův gól díky obrovskému kiksu brankáře Mikulce. Klíčovým momentem ale podle mě byla penalta, kterou chytil Němeček. Už proti Spartě chytal výborně a jestli v tom bude pokračovat, tak to bude mít Grigar hodně složitý...

Reagovat
Liquid

teda ta Bolka byla hrůzostrašná, ale stále to není celek, který by měl spadnout

Reagovat
ratusek

tak zase liga nezajimavá až do konce z pohledu titulu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, 1. a 2. místo bude asi jasný.

Reagovat
Beči

A kdo bude mít dle tebe jasný to druhý místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
Liquid

bylo to tak jasný od 1.kola a já to říkal ještě dřív

Reagovat
John Obi Mikel

Docela jsem se toho bál, ale nakonec super výsledek a i výkon.

Ale Sparťani si za to můžou úplně sami. Měli to ve svých rukou, resp. Juliš to měl na noze. Ten zápas by se býval vyvíjel úplně jinak.

Pochválil bych hlavně Masopusta, Simu, Lingra a Holeše. Ale i ostatní hráli dobře. AŤ ŽIJE SLAVIE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je nekde jinde. Z Evropy je zkušená a je zvyklá hrát se silnyma souperema fotbal v takovým tempu, ze Sparta se ty urovni zdaleka nepriblizuje. Bylo jasny, ze dneska to bude jen o tom, co Slavia Sparte dovoli. Paradoxne ji dovolila ti penaltu (Kolar...) ale ani to Sparte nestavilo. Buh vi, jak by se ale ten zapas vyvijel, kdyby to kopal Dockal. Ten by dal a Sparta by pak byla hodne na koni

Reagovat
Rothbard

Ok, kdo místo Kotala?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek nebo Vrba (Jarolím jako Slávista ne), poslední dobou berou bývalé reprezentanty ze zahraničí.

Reagovat
Selänne

Bílka a Jarolíma? Tyhle dva starý dinosaury fakt ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě mě napadl Ivan Hašek.

Reagovat
Salfovic

Gula.

Reagovat
Beči

S tímhle nemá Kotal nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba, ale na to je teď ještě brzo, to až po zimní pauze...

Reagovat
smazaný uživatel

na to je moc brzo vždycky

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Losinho

Skóre 30:3

Sima šílenost, teď se v Německu porvat o první místo, který může bejt vzhledem k jarním zápasům zásadní., Sparta slaboučká, Dočkal brzda. Škoda, že bere herní čas zrovna Karabcovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak je to vlastně s tím losem 1/16 finále v závislosti na umístění ve skupinách?

Reagovat
smazaný uživatel

První nasazení, druzí nenasazení. 4 z LM nasazení, další 4 nenasazení.

Nemůžeš hrát s týmem ze své skupiny.

Reagovat
John Obi Mikel

Díky.

Reagovat
mistr129

A v prvním kole play-off ani s týmem ze stejné země myslím, ale to se nás netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

To se tak krasne cte..... v Derby a 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

co dneska zkousel kotal s tou taktikou mi hlava nebere...to bylo psycho. to byl normalni prokauč jak svina...

starej krejci je hotovej, mel hrat plavsic nebo moberg, pavelka v zaloze...

tohle byl hrozny prasopes

Reagovat
Bakary3

Ten jen projel soupisku dostupnych hracu a vybral jich 11 bez toho , aby nejak vymyslel, jak to bude fungovat.

Nepochopitelny.

Reagovat
r.mrazik

taky mi to tak prislo...to nemelo hlavu ani patu

Reagovat
Spalovač šancí

Vybral tzv sparťany, bez ohledu na výkonnost.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Ale dneska se asi ukázalo že Bořek Spartě nemá co dát

Reagovat
smazaný uživatel

No a treba takovej Hanousek. Pro me zahada, co da ve Sparte tak dlouho

Reagovat
Nuno čomes

Pro mě je záhada, že vůbec hraje fotbal. Ten vždy když je na hřišti tak má ve tváři výraz jakoze “wtf kde jsem se to zase dostal”

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
PH8

Paradoxně si myslím, že zrovna z něj by ve Slavii udělali fotbalistu. Každopádně dneska měl jedno dobré vyvezení míče jinak snad nejmarnejsi na hřišti

Reagovat
Selänne

Nah, stejnej materiál jako Tecl. Hráče v jejich věku už nepředěláš.

Reagovat
PH8

Já myslel v těch 25 letech když šel do Sparty. On nepotřeboval předělávat ale zasadit do systému a donutit tvrdě makat a zlepšovat své přednosti.

Reagovat
Selänne

Ale jeho nedostatky byly známy už tenkrát. Jako hráč na střídačku ještě dobrý, ale do základu ani náhodou.

Reagovat
PH8

Nebudu se hádat o sparťanovi. Za mě proti tomu co se od něj po přestupu čekalo (nic) tak na začátku minulé sezóny nehrál špatně (do zranění). Kdyby ho ty 2 roky trénoval někdo, kdo ví co od něj čekat a hlavně co od něj dlouhodobě chtít, mohl to nyní být na českou ligu nadstandardní hráč. Ne nadarmo vypadal nejlépe zrovna pod Radou.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

V těžkých zápasech už ne.

Reagovat
r.mrazik

proti celticu doma hral hodne dobre

ja fakt nevim co kdo ceka,kdyz tam byli tri utocni hraci a zbytek obrancu

Reagovat
Selänne

To určitě není pravda. Ale na tyhle atletický zápasy proti Plzni a Slavii je úplně zbytečnej.

Reagovat
dave30

Takže na co je dobrý? Na Příbram a Opavu? To tam může být kdokoliv.

Reagovat
Selänne

Pořád má nadstandartní věci, jako málokdo v lize. To ukázal i proti Celticu, který mu nechával prostor a nepresoval. Sparta na něm nemůže stavět hru, ale zbavovat se ho by byla hrozná blbost. Ale záleží i na něm, zda dokáže akceptovat menší herní vytížení.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bakary3

Asi tak. To nemuze byt meritko pro Spartu.

Reagovat
r.mrazik

celtic byl taky celkem behavy tym

Reagovat
Uwe háže buly

Nesmysl, stači ho umět využít, viz Horváth v Plzni, Hušbauer ve Slavii..

Reagovat
dave30

Myslím, že fotbal se posouvá. A tito pouze technici to budou mít čím dál těžší. On prostě není ani sprinter, ani vytrvalec. A jedno z těch dvou dnes musíš být. Tedy v kaprlize většinou ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecká klika doufám ve Spartě odehrála poslední vteřinky.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

myslis oba dva?

Reagovat
smazaný uživatel

všechny tři

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

dpc, Lischka se mi nekam zakutalel... jsem musel horlive hledat, kdo je ten 3. :/

Reagovat
Nuno čomes

Jinak jak hraje Ládík? V létě jsem to tipoval jako klasický návrat mrtvoly ze zahraničí s tím, že v naší lize se bude snažit vydržet někde za největší možný peníz, potvrzuje se to? Protože nikdo normální by ho nemohl vzít zpět do Sparty jen má základě výkonů z posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby tam ani nebyl.

Reagovat
r.mrazik

je hrozny

Reagovat
Nuno čomes

Tohle bylo jasné na 1000%. Nepochopitelné.

Reagovat
Bakary3

A zase u velky casti vinou trenéra- kdyz se vracel, rikal jsem si nojo, tak bude hrat toho wingbacka, kde uzije to, co mu slo - behat a sem tam to dostat pred branu.

Jestli ho bude vyuzivat skoro kdekoliv jinde, tak je to k nicemu, jako vcera.

Reagovat
r.mrazik

on ho zkousel i na tam wingbackovi a ani tam mu to neslo

jeho pozice vcera byla uz ulet uplne

Reagovat
Bakary3

Jo, ale pořád je to pozice, kde zahraje jakž takž nejlíp.

Že včera hrál místo Karlssona, to byl zločin....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Uwe háže buly

Měl asi dva dobrý zápasy..

Reagovat
Freedo

Kotal: Nevím, kdo měl mít Simu na starosti. Standardky maj na starost asistenti. Ale určitě ho někdo měl mít

Reagovat
Nuno čomes

Nee vážně?

Reagovat
bobis21

To je na vyhazov

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

proc? dyk ma pravdu...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Euphael

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

pobavil nesmírně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Takto funguje celá Sparta od skautingu až po golmana

Reagovat
Hokaido

Takhle to ale funguje v polovině klubů. Ten výsměch akorát ukazuje, jak tady lidi fotbalu rozumí.

Reagovat
bobis21

No jako hlavní by měl mít trochu přehled. To že se ani po inkasovaném gólu asistenta nezeptal čí to byl hráč taky není nijak skvělá vizitka, vyznívá to jako že má ty výsledky na salámu.

Reagovat
Uwe háže buly

To je pravda, ale většinou o tom má přehled i hlavní kouč ne?

Reagovat
Hokaido

Může a nemusí, hráli jsme pátý zápas za 15 dní, navíc ve čtvrtek ve Francii. Možná, že kdyby bylo mezi zápasy víc času, tak by se na to podíval víc. Kdo hlídá koho se logicky mění každý zápas a Kotal už jednou s profi fotbalem skončil, protože chtěl mít svůj klid a čas pro sebe. Nedá se spoléhat na to, že by každý den do noci studoval analýzu asistentů ohledně každýho aspektu hry, který mají na starosti.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
dave30

A když posere něco nějaký úředník, tak se okamžitě odvolává ministr, nebo dokonce předseda vlády. Takže vždy, jak se to hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rozdíl merzi Trpišem a zbytkem ligy, že on ten přehled má a dokáže problém ihned pojmenovat.Od Kotaka to byl alibistický blábol.Já nic, to asistenti:))Měl už zůstat v důchodu, na tenhle level dědek nemá

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svatej

tak pro mě teda je to naprosto nepochopitelný taky, vždyt si toho zas tolik pamatovat nemusí.

Reagovat
Bakary3

OK, ale někde je pak ten rozdíl vidět, no.

Jednoduše - myslíš, že Trpišovský tohle taky neví?

Jsem přesvědčenej, že ví a že to tak nastavil on sám.

Divím se, že se Kotal tohle nestydí vypustit z pusy.

Reagovat
patas92

Reagovat
doshcz

Reagovat
icemike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Deki

Stejně si po každým takovým hrůzostrašným výkonu nebo ostudě pokládám otázku, co k tomu Křetinskýho vede Proč vlastně pořád Spartu má a jak chce konečně docílit toho progresu, o kterým mluví vlastně celou tu dobu, co je majitelem klubu...

Reagovat
dave30

Jj, taky tak. Už mě napadá jediné - pozemky...

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Slavii pořád sleduje a má jí rád

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nemůže Spartě zapomenout, jak ho nepustili na Letnou

Reagovat
Losinho

Spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi.. je to jasnej Slávista..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že byl tři roky ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc to cenime

Reagovat
didosh

Ehmmm to určitě

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

nezklamal

Reagovat
Spalovač šancí

Ten to jednou převezme po Řehákovi

Reagovat
oli9

je super že mysli na své kamarády a nezapomíná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

SMŘT

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl na ně bejt moc tvrdej

Reagovat
Freedo

Smrť

Reagovat
smazaný uživatel

smřt spařte

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani asi nevylezou do rána.. krásná noc..

Reagovat
PlackaSKS

nádhera. i když sparta to usnadnila až moc

Reagovat
Liquid

Tohlec že byla SPARTA ? To byli nějací rudý kuřátka ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal podtrhl definitivne to, co fotbalova obec uz davno vi... Ze je Sparta cirkus

Reagovat
Coutinho10

ted me o to vic mrzi ten zapas s Brnem, kdy se to nepohlidalo, protoze to mohlo bejt o krasnych 7 bodu, ale o 5 bodu taky neni spatny

Reagovat
Salfovic

Jo, to je fakt strašnej průser.

Reagovat
smazaný uživatel

akoze chces co najrychlejsi titul alebo sa bojis, ze by niekto iny mohol ziskat titul?

Reagovat
Coutinho10

tak samozrejme cim driv, tim lip , ale kdyz se nam takto dari, tak je potreba z toho vyzdimat co nejvic...nikdo nevi, jak to bude vypadat na jare, jestli nejaci klicovy hraci neodejdou, jak se bude darit konkurenci atd.

Reagovat
ratusek

Je to o šest, protože Sparta vás nelupne a už vůbec ne o 3 fíky

Reagovat
Coutinho10

to je pravda vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doktor Dočkal, mistr asistencí To zklamání z úst jeho největších honičů na O2 znělo jako rajská hudba.

Reagovat
Spalovač šancí

Vítězství na hrot i v hledišti. Za mě spokojenost.

Reagovat
oli9

Slavie o třídu lepší... Sima fakt skvělý. Ten víc jak sezónu nezůstane... Jinak Dočkal jen podtrhl to že v repre už ho nechci vidět a snad nepojede na euro za zásluhy... 1 zápas z 10 co se mu povede fakt není na repre... Dnes opět neviditelný, pomalý

Reagovat
7kaka7

Hráči který na to mají a dá se na nich stavět: Hložek (zraněný), Hancko (na půl zraněný, nerozehraný), Čelůstka (v týmu nový), Karabec (mladý), Juliš (jenom ale jako doklepávač) DMK (když mu to nejde nekousne se), Nita (vždycky se jenom čeká na záminku, proč ho posadit aby chytal horší Heča), Krejčí mladší (většinu podzimu solidní ale horká hlava), Vindheim (dobré křídlo, špatný obránce).... u zbytku je na povážení jeslti na Spartu mají, nebo na ní budou mít za 2-3 roky..

Sáček, Pavelka - solidní doplnění kádru ale nikoliv hráči co to vytrhnou...

+Dočkal je přínos proti slabším soupeřům, kteří ho nedokáží úplně eliminovat, měl být 2-3 volba za Kangou a možná i Karabcem..

Suma sumárum, stojí to dost za hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal uz se do dnesniho fotbalu se svym pesim stylem nehodi asi stejne jako Toni Kross v Realu Madrid, takze stavet na nem tym je opravdu blbost. Ale muze hrat v hodne zapasech se slabsima tymama v lize a muze tak dat odpocinout ostatnim - neco jako hral Husbauer ve Slavii pred odchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli bude chtít Dočkal zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je mozna spis, kam by jinam sel?

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
7kaka7

Tak to vidím i já....spoléhat se na něj byla chyba, měl tedy zůstat Kanga a nebo měla být přivedena srovnatelná náhrada....z čehož vychází, že měl zůstat Kanga

Reagovat
Spalovač šancí

Sáček > Souček

Reagovat
Uwe háže buly

S hodnocením Pavelky bych počkal, až odehraje třeba pět zápasů po sobě ve středu zálohy, takhle je ještě brzo.

Největší problém vidím v defenzivě, musí přijít aspoň jeden stoper, klidně i dva, jestli chceme hrát 3-5-2. Pak hráči na kraje obrany případně wingbeci. Vindheim je občas dobrej dopředu, ale dozadu často hoří, nedej bože, kdyby měl teď hrát v čtyřčlenné obraně, když chybí Sáček. No a nalevo by vlastně mohli přijít i dva hráči..

Reagovat
7kaka7

Souhlas - Pavelka ted musel zasakovat v obraně...v záloze určitě bude platnější než Trávník.

Problém vidim v tom, že se počítá s hráči typu Trávníki, Hanousek a Heča. Dle věku by měli být na vrcholu a už se nedá čekat velké zlepšení....zkusili Spartu, dostali tu šanci cca 2 roky, bohužel to nevyšlo, měli by jít.

Reagovat
Kiwi-21

Moderátoři vyzdvihnuly to že chybí Hložek ale krom jeho premiového gólu proti Plzni nikdy nic proti silnějším soupeřům nezahrál a konkrétně proti Slavii byl vždy neviditelný

Reagovat
Losinho

Proti Slavii má Hložek 0+0 snad z 6 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to hrál ve všech Dočkal ne?

Reagovat
Losinho

Ten hraje i v zápasech, kde Hložek boduje.

Reagovat
John Obi Mikel

Hložek dal z 16 gólů 9 s Dočkalem a 7 bez něj,

A právě v té dlouhé ligové sérii bez gólu od 15.9. 2019 - 31.5.2020 chyběl ve velké části z ní Dočkal.

Reagovat
Losinho

A dokonce mu to ani nemohl kurvit Čelůstka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Vindheim dobré křídlo ? Možná tak na Opavu ...však nemá absolutně techniku a nic neumí dopředu, on je jenom odkopávač.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaaaaaaaaaaaaaaaarta vecnaaaaaaaaaaa zuuuuuuuuuuustane, i kdyz je ze vsech neejhorsiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otázka zní jak dlouho vydrží Sima ve Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není podstatné, byli jsme před Simou, budeme i po něm.Otázka je, jestli tak bude hrát pořád.Ovšem nádherné bylo, jak zho komentátoři začali hejtovat..prýž..inu, derby je derby, to je něco jiného:)))Za chvíli gól a za devět minut další a byl klid:)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSMan

Tak to je hrozný hejt

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on do té doby nehrál zrovna nejlíp. A i po tom druhém gólů odpadl.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne, jestli sel Soucek jako defenzivni zaloznik za pul miliardy, tak Sima muze jit i za miliardu.

Je to velice neobvyklej hrac svou postavou, kterej umi zakoncit jak nohou, tak velmi dobre hlavou. Pri sve vysce je vyborne pohyblivej a hlavne je to ten moderni typ fotbalisty, co dokaze hrat ve vysokym tempu.

Pokud to ustoji v hlave, tak by mohl hrat casem velkou roli i v nejakym velkoklubu.

Reagovat
Losinho

Souček se ukázal v LM a měl pevný místo v repre + ty výkony předváděl dlouhodobě. Ještě bych se miliardou neoháněl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Souček byl absolutně dominantním hráčem v gambáč lize, měl za sebou x zápasů v EL a hlavně LM, kde se předvedl v hodně dobrém světle a navíc měl i kanadský body z pozice, z které se to zas tak nečeká. A navíc se prodal do Anglie, všude jinde by Slavii takový prachy nedaly. Sima je asi talentovanější hráč než Souček, to je zatím ale všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze to o Souckovi plati, ale cernosi jsou brany v zahranici vseobecne hodnotnejsi + Sima se ukazuje golama v EL + Sima je vyrazne mladej + je opravdu neobycejnej svou postavou i mezi cernochama + i ten podarenej prestup Soucka muze v konecnym dusledku navysovat cenu.

Kdyz to sectes dohromady, tak ten potencial na tu miliardu je hodne realnej.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste pridam, ze ofenzivni hraci jsou drazsi nez prave defenzivni

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Generalní Gladiator

Škoda že není MS, nějakej fík na něm a šup za dardu.

Reagovat
dinss

ale né tuhle sezonu...co z něj děláte po pár zápasech

Reagovat
Losinho

Potenciál na to má, ale je tam ještě hodně věcí, co se musí povést.

Reagovat
dave30

By musela Slavia na jaře něco uhrát. Z kaprligy jen tak za miliardu nikdo nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by jeste nedavno rekl, ze nekdo odejde za pul miliardy, ze?

Reagovat
bobis21

Za půl miliardy odešel hráč před skoro 20 lety...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa byl víc než hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl víc v nemocnici, než na hřišti

Reagovat
dave30

A ten nehrál poháry, že?

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

takovej ofenzivni Abou Diaby

Reagovat
r.mrazik

jj,v covid trhu pujde Sima za miliardu...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň do léta, na jaře je musí dovést k titulu v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by to nebyla miliarda, ale dve

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, jak by to dopadlo, kdyby Julis tu penaltu dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně, ten rozdíl v kvalitě je propastný

Reagovat
7kaka7

Hlava dělá hodně, minimálně remízou to skončit mohlo....při troše štěstí samozřejmě.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Dru Zeree

Akorát by si pak Sparta zase něco nalhávala, jak jsme vlastně to derby zvládli dobře. Tenhle výsledek jim může pomoci paradoxně

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
F.Torres

1:3

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

1:6

Reagovat
db18

Slavia by dalších 7 poločasů nedala gól...

Reagovat
r.mrazik

tipuju,ze slavia by nevyhrala...preci jen i proti celticu jsme to dokazali ubetonovat

Reagovat
clinger

no jo Celtic to je válec...

Reagovat
r.mrazik

tak slavie taky neni zadna barcelona ze jo

Reagovat
Losinho

ta je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

No byl by to gól navíc pro Spartu, takže 1:3. To je jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě adoptovat Šímu do repre!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano do reprezentace senegalu každý by měl reprezentovat svou zemi ke které má nějaký vztah

Reagovat
Realita

Tak každý určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Lingr Vůbec jsem mu nevěřil, ale zatím hraje velice dobře.

Reagovat
naheCZ

Sima aktuálně nejpopulárnější hráč na Transfermarketu https://twitter.com/nickzname13/status/1335737807046914053 Zatím to pořád drží koukám, tak jsem zvědav jak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde tam najít odkud? Tipuju, že to budou všichni z Česka

Reagovat
naheCZ

To tam bohužel nevidím, ale beztak ještě fanoušci West Hamu Jako zajímalo by mě, jestli by jsme to byli schopni fakt vytáhnout na 1. místo sami.

Reagovat
smazaný uživatel

včera na O2 několikrát zmiňovali, že tam nemá Sima hodnotu. Takže tipuju, že se tam šel každý hned mrknout

Reagovat
naheCZ

Jo, to nejspíš jo. A ono by to na to první místo stačilo vytáhnout na chvíli, borec se ti objeví na prvním místě a pak ti na něj ze zvědavosti klikne x dalších lidí z celého světa a na prvním místě se tak drží doteď

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Oni pak cizinci čuměj, co je to za jelito bez ceny, tak jsou asi zvědaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Táborsko-> Slavia fee ?

Reagovat
božský John

Nejvetsi ceskej tym, ale plachty maj na tribunach jak nekde na okrese. Pritom tak easy vec, vymerit to a pak to napnout. Ostudy

Reagovat
Mass

Transfermarkt most viewed player Abdallah Sima

Reagovat
ratusek

Liberec - Slovácko pěkný zápas, ale Liberec mi přišel celkem marnej, stejně jako proti Jablonci.

Reagovat
Pokahontas

Derby opět potvrdilo platnost mnoha zajímavých statistik,které jej v samostatné český lize provází.

Např.té,že je v něm v ligovém zápase pravděpodobnější penaltu nedat nežli dát,což je samo o sobě kuriozita-standardně bývá úspěšnost penalt něco kolem 73-74%,v derby to je pouhých cca 46%(6 proměněných vs.7 neproměněných-Lokvenc 98´.Dostálek 99,Piták 04´,Fořt 05´,Lafata 14´,Mešanović 16´ a teď Juliš,pokud jsem na někoho nezapomněl)

Stejně jako té,že se Slávii dlouhodobě mnohem víc daří v derby na podzim než na jaře.

Nebo tu,že už popáté v řadě dala na Letné v lize nejméně 2 góly.S takovou se derby těžko prohrává,takže logicky pak nepřekvapí ani její vyrovnání rekordní šňůry bez porážky jednoho týmu v derby v samostatné české lize (doposud 2x Sparta v letech 93-99 a 2000-2005)

Zkrátka vše jako obvykle...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele