FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola nadstavby

20.06.2020, 17:24, aktualizováno 21.06.2020, 20:54
Komentáře a souhrny
Slavia zlomila ostravské prokletí a po výhře na půdě Baníku má na průběžně druhou Plzeň, která porazila Jablonec, šestibodový náskok. Sparta přehrála doma Liberec a pokračuje ve vítězné sérii. Úvodní semifinálové zápasy playoff o Evropskou ligu vyhrály Bohemians 1905 a Mladá Boleslav. Příbram ve skupině o udržení na úvod zdolala Olomouc a posunula se před Opavu, která prohrála ve Zlíně. Teplice naplnily úlohu favorita proti Karviné...
O titul

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 2:0

21.06.2020 19:00

Góly: 19. Tomáš Chorý, 71. Aleš Čermák

Už ve středu čeká na fotbalisty Plzně zřejmě klíčová bitva v boji o titul, na kterou se naladili báječně. S bojovným Jabloncem si poradili 2:0, přičemž o branky viktoriánů se postarali Chorý a Čermák.

První větší šance utkání přišla ve třinácté minutě. Po velkém závaru před Hrubého bránou musel jablonecký gólman do akce poté, co po Kayambově pasu pálil Hejda. Vzápětí zahrozil i soupeř. Sýkorovu zdařilou střelu vytěsnil Hruška horko těžko na rohový kop.

V devatenácté minutě už jsme se branky dočkali. Exekuce plzeňského rohu se ujal Čermák, jenž poslal balón na přední tyč. Tam si naběhl Tomáš Chorý a přesnou hlavičkou otevřel gólový účet utkání.

Zbytek první půle přinesl několik zajímavých situací na obou stranách. Po Kayambově skvělé individuální akci byla zblokována Kovaříkova rána, ta Krobova na opačném konci hřiště zase mířila nad břevno. Ke smůle plzeňských se neujala ani Kopicova akce, ani Hejdova střela, v samotném závěru navíc musel hasit nebezpečnou situaci Hruška.

Nedlouho po návratu ze šaten zahráli Severočeši dobrý protiútok, na jehož konci Sýkora z první vypálil o kousek mimo. Ze strany Viktorky dlouho přicházely jen menší náznaky, jako třeba Chorého hlavička nebo Buchova nepřesná střela, zato za Jablonec vyslal skvělou ránu Považanec. Bohužel pro hosty Hruška ji zneškodnil a nikdo do sítě nedorazil.

Jako blesk z čistého nebe přišla druhá trefa Plzně. Aleš Čermák dostal míč na ose hřiště, otočil se s ním a přesnou ranou k tyči zdvojnásobil vedení svého týmu. Autor gólu si mohl připsat ve zbytku utkání ještě asistenci, Řezníkovu ránu ale vykryl Hrubý.

To však nic nezměnilo na plzeňském vítězství, díky němuž se Guľovi svěřenci nadále drží šest bodů za první Slavií. Jablonec je naopak čtvrtý a o evropské poháry bude muset ještě tvrdě bojovat.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 1:3

20.06.2020 20:00

Góly: 90. David Buchta - 14. David Zima, 43. Jan Bořil, 90+3. Petar Musa

Pět let čekali hráči Slavie na vítězství v Ostravě a nyní se ho konečně dočkali. Po zásluze vyhráli 3:1 a už ve středu mohou po zápase s Plzní slavit zisk titulu.

Slezané chtěli na soupeře tentokráte nastoupit aktivně, což ukázal už v první minutě Lalković. Jeho tvrdá rána z dvaceti metrů ale skončila pouze v náručí Koláře. Na druhé straně využil zaváhání obrany Coufal, jenž přihrál do vápna nabíhajícímu Teclovi. Jeho pokus o lob však Laštůvka přečetl a balón vyrazil.

Ve dvanácté minutě pálil z hranice pokutového území Stanciu, proti němuž se musel zase vyšvihnout ostravský brankář. Následná série rohových kopů ovšem už Laštůvku přinutila kapitulovat. Ševčíkův centr totiž na malém vápně našel Davida Zimu, který napálil míč do sítě.

Po čtvrtině utkání to zkusil z velké dálky Jánoš, Kolář ale střelu v klidu sebral. Zpoza vápna to zanedlouho zkoušel i Provod, jeho levačka však poslala balón pouze doprostřed brány. Dosud největší šanci Baníku měl po půlhodině Potočný, který však hlavičku nedokázal usměrnit a trefil pouze slávistického brankáře.

Nedlouho před odchodem do šaten se světlým momentem blýskl Stanciu. Jeho milimetrová přihrávka za obranu našla sprintujícího Jana Bořila, jehož hlavička znamenala zdvojnásobení vedení sešívaných. Baník ale přeci jen mohl odcházet do šaten jen s jednobrankovou ztrátou, jenže nabíhající hráči na přední tyči míč netrefili.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. V úvodní dvacetiminutovce byl aktivní zejména Tecl, který nejprve pobídl k zajímavé střele Stanciua, poté sám rozvlnil síť. Jenže přihrávka na něj směřovala do ofsajdu a trefa nemohla být uznána.

V momentě, kdy do konce utkání zbývalo zhruba pětadvacet minut, se Masopust po hrubce obrany zjevil sám před Laštůvkou, nepodařenou střelou však úspěch neslavil. Tentýž hráč poté gólmana protáhl znovu, když vyslal prudkou přízemní ránu z úhlu.

V závěru základní hrací doby přišla naděje pro domácí a naopak studená sprcha pro Slavii. Kuzmanovićův dlouhý pas našel za obranou Davida Buchtu, jenž díky fantastickému zpracování a kličce na Koláře poslal míč do odkryté branky.

Sešívaní však přežili následný závar ve vápně a nakonec zvítězili o dva góly. To když Oscarův prudký centr našel levačku Petara Musy, na jehož střelu si sice Laštůvka sáhl, v cestě za brankovou čáru jí však nezabránil.

Červenobílí tak dočasně zvýšili svůj náskok na čele na devět bodů a už ve středu proti Plzni mohou v předstihu obhájit mistrovský titul. Pokud v neděli Viktorka prohraje s Jabloncem, stačí jim k tomu remíza, jinak potřebují vyhrát.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 4:1

20.06.2020 17:30

Góly: 10. Dávid Hancko, 43. Michal Sáček, 75. Filip Nguyen (vl.), 90+3. Benjamin Tetteh - 29. Martin Frýdek (vl.)

Už sedm soupeřů v řadě nedokázalo najít recept na to, jak obrat Spartu o body. Poslední vítězství si Letenští připsali na domácím hřišti proti Liberci poměrem 4:1. Prosadili se Hancko, Sáček, Krejčí a Tetteh, vlastencem se do statistik zapsal Frýdek.

Od samého začátku muselo utkání diváky bavit. Po třech minutách se do míče opřel Sáček, proti jehož střele se vytáhl Nguyen. Vzápětí Malinský pobídl k zakončení Băluţu, jehož technický pokus zneškodnil jen díky bravurnímu zákroku Heča.

Když po necelých deseti minutách hosté srazili Karlssonovu ránu na roh, netušili ještě, že jim to nebude nic platné. Dočkalem zahraná standardka našla hlavu Dávida Hancka, od které se míč odrazil přesně pod břevno. Vzápětí měli vidinu gólu i liberečtí hráči, rozhodčí však jejich volání po penaltě po Hromadově pádu nevyslyšel.

Hra se i nadále přelévala ze strany na stranu. Mimo prostor tří tyčí pálil Alibekov, na opačném konci hřiště Nguyen pokryl Karlssonovu dělovku. Zanedlouho už zase hrozili hráči Slovanu, Hromada však v dobré pozici netrefil bránu. Vyrovnávací trefa nakonec přišla kuriózním způsobem. Frýdek při obranném zákroku ukopl Peškovi míč, z velkého vápna jej však poslal až do horního rohu vlastní brány.

Závěr první půle byl v režii domácích. Kangova rána sice ještě zamířila vedle, neujali se ani zdařilé Krejčího nůžky, ani Hanouskova pumelice, přesto sparťané odcházeli do šaten spokojenější. Centr Karlssona totiž Krejčí přistrčil na Michala Sáčka, jenž zblízka překonal Nguyena.

Po přestávce se na větší akci čekalo opravdu dlouho. Až dvacet minut před koncem vyhrál souboj Štetina, díky čemuž mohl hlavičkovat Ladislav Krejčí. Balón sice zamířil do břevna, od něj se však odrazil do Nguyenových zad a smolně i mezi tři tyče. 3:1.

Liberečtí svůj tlak přetavili v šanci až v nastavení. Beran nejprve napálil bránícího hráče, míč se mu však od Koscelníka ještě vrátil a zákrok musel vytasit Heča. Poslední slovo však měla Sparta, Frýdek hlavičkou vyzval ke skórování Benjamina Tetteha, jenž šancí nepohrdl a stanovil konečný výsledek utkání.

Letenští tak v tabulce nadále drží třetí místo, Liberec bude muset ve zbylých kolech zabrat, chce-li hrát evropské poháry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31236261:1175
2.Viktoria Plzeň31216462:2269
3.Sparta Praha31158859:3653
4.FK Jablonec311471046:4349
5.Slovan Liberec311451251:4247
6.Baník Ostrava311291043:3745
O udržení

Fastav Zlín - SFC Opava 3:1

20.06.2020 15:30

Góly: 2. Adnan Džafić, 30. Róbert Matejov, 63. Tomáš Poznar - 45. Jan Řezníček

K záchraně má Zlín ještě daleko, nicméně výhra proti Opavě posunula "Ševce" k vytouženému cíli blíž. Moravané porazili SFC po výsledku 3.1 a vzdálili se od čtrnácté Karviné na rozdíl čtyř bodů. Slezané se naopak rychle vrátili zpět na poslední místo a budou mít co dělat, aby se vyhnuli přímému sestupu.

Domácí pro důležitý zápas neváhali zaplatit pokutu, jejíž uhrazení zaručilo nasazení levého beka Bartošáka se záložníkem Condem, kteří by si jinak museli odpykat disciplinární trest za žluté karty. Slezané zkusili na soupeře vyzrát i bez zkušeného špílmachra Zavadila, který započal duel jen na lavici náhradníků.

Jenže už ve druhé minutě hosté kapitulovali. Conde totiž zachytil rozehrávku Opavy, následně se přes Čanturišviliho rozběhl dopředu Janetzký, jenž přihrávkou hledal ve vápně své kolegy. Nakonec našel Džafiće, který zcela osamocen skóroval. Pět minut poté bylo SFC blízko vyrovnání. Simerský si zřejmě vzpomněl na časy, kdy působil ve Slezsku, a prodloužil rohový kop Opavy nešťastně na zadní tyč, kde ale hlavičkujícího Řezníčka skvěle vychytal brankář Zlína dostál, jenž následně ještě odkopl balón do bezpečí před dotírajícím Součkem.

Po dvaceti minutách hry po centru Bartošáka střílel hlavou Poznar, nalezl však jen připraveného gólmana Fendricha. Krátce poté vyslal Bartošák další pas, tentokrát na Janetzkého, jehož v jasné pozici vychytal Fendrich. Aktivita "Ševců" nicméně vyústila ve 30. minutě v druhou branku. Matejov zasáhl do rozehrávky hostů a rychle pelášil sám na Fendricha, načež svůj samostatný únik chladnokrevně zakončil.

Moravané byli jasně lepší. Ve 40. minutě pálil nad břevno Bartošák, o dvě minuty později spálil další příležitost Džafić. Když už se zdálo, že Zlín dohraje první půli bez ztráty kytičky, přišel nečekaný gól Slezanů. Centr Helešice z levé strany propadl přes Juřenu k Řezníčkovi, jenž procedil míč bez Dostála.

Hosté se po změně stran probrali a usilovali o srovnání stavu. V 60. minutě mohl mít solidní šanci Dordić, ovšem v klíčový moment jej zradilo zpracování a poté už byl příliš blízko Dostálovi, aby jej přelstil. Rostoucí aktivitu Opavy ale utnul třetí zásah domácích z 63. minuty. Džafić totiž ze standardní situace vyhledal Poznara, jehož hlavička zapadla přesně k tyči. Na hřiště se po zdravotních trablech dostal i zlínský Jiráček, jehož rána ze 71. minuty prosvištěla nad břevnem.

Slezanům to v závěru už příliš nešlo. Mondekova hlavička ze 74. minuty letěla dost mimo Dostálovu svatyni, Souček následně pálil přímo do zlínského brankáře a Žídkův zajímavý pokus proletěl nad břevnem. V 86. minutě měl solidní možnost Železník, jenže trefil nohu blokujícího protihráče. A jelikož ani z dalších mráčků nezapršelo, odjeli Opavané zpět domů z prázdnou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 4:1

20.06.2020 15:30

Góly: 33. Jakub Mareš, 43. Patrik Žitný, 73. Daniel Trubač, 87. Pavel Moulis - 49. Ondřej Lingr

Teplice učinily důležitý krok k záchraně již v prvním utkání nadstavby, když porazili 4:1 Karvinou a výrazně se vzdálily od barážových pozic. Jednu z nich drží právě poražení hosté, kteří domácím zápas dost ulehčili vlastními zkraty v obraně.

V sestavě Severočechů se objevil mimo jiné také stoper Čmovš, za nějž Teplice uhradily pokutu, jinak by si totiž zadák žluto-modrých musel odpykat trest za žluté karty. Pravý kraj hřiště zase vyztužil navrátilec po zranění Hyčka. Hosté nastoupili v celkem tradičním složení.

A právě Hyčka se již po třech minutách hry mohl kuriózně zapsat mezi střelce, když jeho centr z velkého úhlu směřoval do brány a brankář Bolek měl co dělat, aby balón vytáhl do bezpečí. Sedm minut nato poprvé zahrozila také Karviná, ovšem Lingrův pokus mnoho nebezpečí nezpůsobil. Neslaný úvod duelu podtrhla nepřesná rána Mangabeiry z devatenácté minuty.

Mnohem zajímavější byla akce "Sklářů" z 25. minuty, do které se opět nachomýtl Hyčka, jenž před bránou vyhledal Řezníčka, ale kanonýr Teplic selhal a bránu Slezanů netrefil. Co se nepovedlo Řezníčkovi, dokázal za dalších osm minut Jakub Mareš. Toho z pravé strany znovu vyhledal fantasticky hrající Hyčka a zcela nehlídaný Mareš překonal Bolka hlavičkou - 1:0.

Dvě minuty po Marešově zářezu na pažbě utekl po levé straně Řezníček, tentokrát byl však Bolek úspěšný. Strážce karvinské svatyně poté nemusel zasahovat proti příliš vysoké střele Čmovše, přesto do přestávky ještě jednou kapituloval, a to po vlastní chybě. Postaral se o to ve 43. minutě Žitný, jenž potrestal Bolkovo vyběhnutí a po nepřesném odehrání míče vystřelil domácí záložník do prázdné brány.

Slezané se ovšem v kabině oklepali a čtyři minuty po změně stran snížili skóre. Ba Loua se uvolnil napravo a před bránou našel Lingra, který se prosadil přes bránící hráče. V 57. minutě vznikl po rohovém kopu hostů obrovský závar, po němž nastřelil střídající Guba břevno. Severočeši odpověděli tutovkou po hodině hry. Moulis využil zkamenění obrany protivníka, kteří přestali hrát kvůli zdviženému praporku asistenta rozhodčího signalizující ofsajd, hra nicméně pokračovala, jenže Moulise vychytal Bolek.

V 73. minutě ale domácí dobře napadali rozehrávku Karviné a získali míč, Řezníček poté přihrál Moulisovi, ten se k zakončení nedostal, ovšem akci uzavřel Trubač, jenž přehodil vyběhnutého Bolka - 3:1. Čtrnáct minut nato zasadili skláři čtvrtý zásah a opět po chybě soupeře. Šindelář mizerně nahrával na Bolka, což vystihl Moulis, který zakončil do prázdné brány.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2:0

20.06.2020 15:30

Góly: 33. Michal Škoda (pen.), 62. Jaroslav Tregler

Jen na jeden týden se vrátila Příbram na poslední místo. Nyní už je zase patnáctá, neboť v prvním kole nadstavby zdolala Olomouc. Středočeši tedy položili dobrý vklad v cestě za záchranou v soutěži. Pro hosty, kteří sezónu dohrávají víceméně z povinnosti, výsledek nic moc neřeší.

Domácím chyběl vykartovaný stoper Kingue, jehož nahradil Kleščík. Šanci tentokrát dostal také Škoda a nakonec i zkušený Rezek, o jehož startu se kvůli zdravotním trablům někdejšího reprezentanta spekulovalo. Trenér Hanáků Látal znovu obměnil po pohárovém zklamání sestavu. Tentokrát vsadil na svého syna Radka a Kerbra na krajích obrany, v záloze se pak objevili také Greššák se Zmrzlým.

První střelecký pokus vyslal jeden z nových mužů v jedenáctce Příbrami Škoda, ale byl nepřesný podobně jako Hála o několik minut později na druhé straně. Nebezpečná pak nebyla ani hlavička viditelného Škody z 22. minuty. Po půlhodině hry už však bývalý útočník Brna skóroval. Šanci ke gólu dostal poté, co hostující Jemelka zahrál ve vlastním pokutovém území rukou. Celá situace se dlouho řešila u videa, sudí Franěk nakonec přeci jen odpískal pokutový kop, který přes marnou snahu brankáře Olomouce Mandouse proměnil právě Škoda.

Těsně před přestávkou mohl Škoda udeřit znovu, jenže nesešteloval mířidla a zakončil hlavou mimo bránu. Nepřesné byly také efektní, leč ve výsledku neefektivní nůžky Antwiho. Čtyři minuty po změně stran mohl srovnat Hála, k němuž se z čista jasna odrazil míč, ale středopolař Sigmy nedokázal rychle zareagovat a gólman Středočechů Melichar pumlíč rychle ukryl. Za Příbram odpověděl v 53. minutě Kvída, jehož dělovka prosvištěla nad břevnem.

Po hodině hry šli domácí do dvoubrankového vedení. Tregler napřáhl z dobrých dvaceti metrů a přesnou přízemní střelou překonal Mandouse. Odpověděl mohl Zmrzlý, avšak jeho rána proletěla vedle tyče. Další šanci Sigmy spálil Juliš, jenž střílel nad bránu, krátce poté zase González ztroskotal na vynikajícím Melicharovi.

V závěru už ale Hanákům došel dech a byla to naopak Příbram, kdo ještě mohl navýšit vedení. Například Zorvan v 80. minutě natáhl k zajímavému pokusu, kterému příliš nechybělo. V 87. minutě se poněkud komicky "předvedl" Polidar, jenž nezužitkoval ani jeden ze svých samostatných nájezdů. Poprvé jej vychytal Mandous, napodruhé vůbec netrefil bránu. Výčet šancí nakonec uzavřel pohotový, ale nepřesný volej střídajícího Pazdery.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc318121136:3936
12.FK Teplice318101333:5034
13.Fastav Zlín31861728:4830
14.MFK Karviná315111524:4326
15.1. FK Příbram31661921:5424
16.SFC Opava31581817:5023

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (430)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Příbram, dokud tam bude Jarda, prostě nespadne.

Reagovat
eleven11
Reagovat
forma

Reagovat
Salfovic

Počítají se body z nadstavby do historických tabulek? To by bylo pro ty týmy z prostřední skupiny dost nefér.

Reagovat
Greny

ne

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.fortunaliga.cz/tabulka/2020/historicka

Asi jak kde, v téhle tabulce ty zápasy jsou (kdyby tam nebyla započítaná loňská nadstavba, tak mají ti, kdo hráli všechny sezóny, 810 zápasů, ne 815).

Reagovat
Liquid

Příbram a Tregler

Reagovat
oli9

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Liquid

ve 3 zápasech z možných 9 bodů uhrála Příbram proti Olomouci 7

Reagovat
Salfovic

Olomouc chce Příbram v lize

Reagovat
Liquid

a my nechceme Olomouc v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár lety právě kvůli domluvený remíze Příbrami v Jablonci Olomouc sestoupila.

Reagovat
smazaný uživatel

A to i přesto, že se domluvila s Teplicemi a vyhrala snad o 5 branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc ví, kudy běží zajíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

BORDELEANU to je ostuda ligy. Jak může být tahle žoužel mezinárodní sudí. On tu hru vůbec necítí.

Reagovat
veikko

Je to komik

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Reagovat
Liquid

lokte sparťanů úplně ignoroval

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že má rok zákaz za tu baráž

Reagovat
C-M@ster

Původní trest byl začátek ligy, ale když se teď vracel v článku tvrdili, že ho vynechal kvůli zranění.

Jinak ti lajnoví, co dostali trest na půl sezóny, tak jim odpustili poslední dva zápasy z trestu a mávali už na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hrozný. Taky jsem tady někde četl, že už si teď zapískali i ti, co pískali v baráži nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
meno

Jsem měl vsazeno na karty, vědět, že píská tenhle kretén...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Na této Spartě je cosi znepokojivého

Reagovat
žrout

Reagovat
Beči

Já si nemůžu pomoci, ale mám strašnou radost, že můžu být zase hrdý na naše výsledky i herní projev Kotal

Reagovat
Shevchenko

To zas bude v předkole vystřízlivění

Reagovat
Liquid

Reagovat
Beči

Je to možné, proto si užívám momentální radosti.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla Sparta za Ščasnýho taky nějakou 8 zápasovou šňůru vítězství?

Reagovat
Beči

Podle toho, kdy myslíš. Zdenda nás vlastně trénoval i v časech, kdy nás oficiálně netrénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Tak je to správně, ke Spartě by to mělo patřit

Reagovat
TheMally11

jen počkej, nová sezona první zápas prohra a bude odvolaný to je totiž takové spar'tanské

Reagovat
Beči

Já se toho bojím taky, ale současně naivně doufám, že se naše vedení už poučilo

Reagovat
Raylan

Dneska skvěle hlavně Hancko, a Sáček, kterej vymazal Malinskýho. Naopak slabej DMK a Kozák oproti minulým zápasům. Ve finále bude důležitý uhlídat Malinskýho a Balutu, jediní kdo tam v Liberci je schopnej něco vymyslet.

Reagovat
veikko

Jestli teda může hrát Kuchta, tak vám ještě hrozí, že se na něm někdo vykartuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma toto už je na uváženie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
noustres

Tak hodně si pamatuju Nedvědovo břevno, to kdyby padlo pod víko, to mohl být gól turnaje.

Reagovat
DieFohlenBMG

Easy 100%

Reagovat
Witcher

Pamatuju akorát Heinze primak co poslal nafoukaný Němce domů

Reagovat
Whitemedia

Zápasy si pamatuji luxusně a je to víceméně první fotbalový turnaj, co jsem podrobně sledoval a zážitky mám do teď, ale končím u první otázky, portugalské Benátky neznám a předpokládám, že podobných ptákovin tam bude víc.

Reagovat
forma

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas novodobé historie - pamatuju si jako dneska, seděli jsme v hospodě a byl to pořádnej šrumec....

Reagovat
ACSeRw!n

pamatuju si, ze sem byl na Staromaku a vypil tam dve flasky Bozkova.. ze zapasu si pamatuju jenom Nedvedovo brevno

Reagovat
srandamač

Já byl na zas***** táboře

Reagovat
berliner

Chci v lize Zizkov a Duklu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
meno

Žižkov a Pardubky

Reagovat
monty25

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Hradec, Brno a Pardubky

Reagovat
TheMally11

Brno? To je v Česku?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Beči

Reagovat
db18

Žižkov, Pardubky a Brno.

Reagovat
bobis21

jen mě ten Žižkov sere s tím startem 10:15, měli by se na to vysrat

Reagovat
db18

To je právě že super.

Reagovat
bobis21

Ne když se tam chceš zajet podívat, ale po snídani zjistíš že už nestíháš

Reagovat
db18

Máš jet už večer a ráno pak zahnat kocovinu na stadionu.

Reagovat
mistr129

Divizní zápasy se tak hrajou pravidelně a plně mi to vyhovuje, pak člověk stíhá svůj zápas/ligu úplně v pohodě

Reagovat
db18

Reagovat
TheMally11

tak u nás (Velvary) to bohužel není ...

Reagovat
Salfovic

Když byli naposled v lize, tak jim to zakázali.

Reagovat
Uwe háže buly

Ne no

Reagovat
monty25

Předposlední domácí zápas Viktorky v 1. lize, čas výkopu 10:15.

https://www.livesport.cz/zapas/z9lGCz5m/#prehled-zapasu

Reagovat
Salfovic

Ale někdy vám to určitě zakázali, můj známej, váš fanda, kvůli tomu strašně pyčoval.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Podzim 2003(?) to meli zakazane. Pak uz ne

Reagovat
monty25

Tak to ale zdaleka není naposled, co byla Viktorka v lize.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
martin1

Reagovat
Salfovic

Kluby bez stadionů, to bude nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nemůže hrát na vlastním nebo aspoň ve stejným městě, tak ať tam neleze.

Reagovat
dejvikker

Takže radši tam uvidíte nekvalitní týmy se stadionem, než kvalitní týmy bez stadionu?

Reagovat
Selänne

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Spalovač šancí

Však liga se hraje kvůli stadionům a ne kvůli týmům

Reagovat
vanGomm

Kdo nemá odpovídající stadion toho by neměli pouštět už ani do II. ligy.Toto už trvá snad 20 let a za tu dobu se nezměnilo vůbec nic.Třeba by pomohlo snížení pro obě profesionální ligy na 12 týmů,nebo klidně i na 10.Při 12 týmech by se hrálo 32 kol.Tedy 22 kol základní část a potom nadstavba 1-6 a 7-12 zde každý tým 10.kol.Ligy o 10 týmech na 36 kol (každý s každým 4x) Poslední dva přímý sestup.Ted hraje každý 35 kol,takže by to bylo téměř časově stejné.Ovšem kvalita obou lig by šla nahoru,protože by se zkvalitnily všem účastníkům kádry.

Reagovat
smazaný uživatel

S první částí souhlasím. Co se týče změny počtu účastníků, 10 nebo 12 jsou dobrý varianty, ale to už je zase jiná debata, který počet je nejlepší.

Reagovat
TheMally11

dementnost

Reagovat
mickey mouse

na hovno úplně pro všechny, jak pro fotbalisty, tak pro fans (včetně fanoušků soupeřů)

Reagovat
monty25

Mě to taky štve, že Viktorka bude hrát příští sezonu v azylu, ale ať to hraje ten, kdo si to vykope. Odpovídající stadion na 1. ligu má u nás cca 20 klubů, což je při 16 účastnících v 1. lize strašně málo. Takže je celkem velká pravděpodobnost, že o postup bude hrát tým, co ten odpovídající stadion nemá. Pak se ale řeší hlavně stadiony a sportovní stránka se dostává do pozadí, což je podle mě špatně.

Reagovat
mickey mouse

Fotbal se má hrát primárně pro lidi a přijde mi jako strašná hloupost aby Pardubice hrály v Mladé Boleslavi, kam nechodí lidi ani na svůj klub. Navíc pokud má klub vyhlídky hrát nejvyšší soutěž tak by si měl zázemí (postupně) zajistit - jako to udělala např. Karviná, nebo u nás v Opavě, kdy se začalo dělat vyhřívání už v průběhu druhé ligy. U Žižkova to asi taková tragédie nebude, ti pokud by se dostali do ligy tak stejně budou na nějakém pražském stadiónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Povolil bych to jenom třeba na chvíli, např. v případě Opavy, když hrála půl roku v Brně. Ale když třeba Hradec hraje každej rok o postup a není schopnej si postavit odpovídající stadion, tak tam nemá co dělat. Pardubice sice asi nemyslely na postup, ale jsou na tom stejně jak Hradec a do Bolky za nima nikdo jezdit nebude.

Baník třeba taky nemá svůj stadion, ale hraje aspoň ve svým městě, to až tolik nevadí.

Reagovat
vanGomm

Veškéré vyjímky a nejen ve fotbale vůbec neudělovat,to je špatná cesta.Nakonec to vidíme na jakých stadionech se ta II.liga u nás hraje.Téměř nic se za 25 let co se vydalo to prohlášení o stadionech nezměnilo.Všechny týmy už i ve II.lize by proto měly mít odpovídající stadiony se vším všudy.Jsou přece všichni potencionální postupující do I. ligy.Proto už i pro účast ve II. lize by mělo platit,že dokud nebudeš mít stadion,tak hraj divizi.Jak říkám pro začátek by pomohlo snížení obou lig ze 32 na 24 rsp. na 20 týmů.

Reagovat
monty25

Tak u těch Pardubic by to bylo nejspíš jenom na jednu sezonu, jinak by to s nima nedopadlo dobře...

https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/pardubice-stadion-postup-budoucnost-vladimir-pitter.A200613_553133_fot_dsouteze_tof

Reagovat
vanGomm

Je požadovaná nějaká minimální kapacita stadionů pro EL a LM? Pokud ano kolik?

Reagovat
monty25

3.4 Projekt Stadiony 2003 a 2012

Už v roce 1993 přišla Evropská fotbalová federace UEFA s podmínkami, za kterých

se mohou na stadionech odehrávat utkání evropských klubových soutěží. Na konci

devadesátých let minulého století Českomoravský fotbalový svaz (ČMFS) – konkrétně

Komise pro bezpečnost a výstavbu stadionů – nastartoval projekt Stadiony 2003. Tento

projekt zavazoval kluby hrající nejen nejvyšší Gambrinus ligu, ale i druhou ligu, k mnohdy rozsáhlým rekonstrukcím. Jednalo se především o co nejvíce jednotné rozměry

hřišť včetně únikových zón za brankovými a postranními čarami, vybudování všech

míst k sezení, přičemž kapacita stadionu musela být větší než 4000 míst a také

postavení sloupů s umělým osvětlením. Do rekonstrukcí bylo dohromady investováno

1,5 miliardy korun. Všechny tyto kroky vedly k lepší kulturnosti prostředí a hlavně pak

ke zvýšení bezpečnosti stadionů. Ne všichni to však do začátku sezony 2003/2004 stihli.

Těsně před startem první fotbalové ligy bylo jasné, že tři týmy přijdou o výhodu

domácího prostředí. Vedle Blšan, které strávily v příbramském azylu celý ročník,

zahájily soutěž jinde i Synot Staré Město (v Brně) a Jablonec (v Liberci). Paradoxem

bylo, že fotbalový svaz se snažil svými regulemi „zvelebit“ stadiony pro fanoušky,

namísto toho však vyhošťování týmů mělo negativní odraz na návštěvnosti. Bohužel

ještě v roce 2006 některé stadiony nesplňovaly určitá nařízení projektu.

I díky tomu nezůstal ČMFS nečinně přihlížet a v návaznosti na projekt Stadiony 2003

přichází v roce 2007 s projektem Stadiony 2012, který přebírá většinu nařízení

Licenčního manuálu UEFA. Tento projekt mimo jiné určuje:

• jednotné rozměry hřiště 105 x 68 m (+ 1,5 m výběhových zón za brankovými a

pomezními čarami

• vyhřívání trávníku

• umělé osvětlení

• rozměr šaten hráčů i rozhodčích

• označení zázemí stadionu jednotnými mezinárodně platnými piktogramy

• kapacita stadionu minimálně 8000 sedících diváků

• rozdělení stadionu minimálně na 4 samostatné sektory

• velikost stupňů jednotlivých řad sedadel

• velikost sedaček

• počet WC

• vybavení sektoru pro média

Tak nevím, jestli se těch 8000 sedících diváků vztahuje i na LM/EL. Čerpal jsem z diplomky "Hodnocení českých fotbalových stadionů pohledem diváka", kterou jsem si vygooglil.

Reagovat
vanGomm

Díky.Nejsem si jistý,ale myslím,že těch min. 8 000 sedadel je povinnost od skupin EL a LM.Což by byl pro některé naše prvoligové týmy problém.Požadovanou kapacitu je to v naší lize asi tak,že polovina by se do toho vešla,ale ta druhá ne.Npř. Jablonec (6 200),nebo Mladá Boleslav (5 000).Jak jsi napsal vleče se to od roku 1993 tedy 27 lel!!Náš svaz je prostě moc měkej Jak říkám na ně se musí přitvrdit,jinak je nikdo k ničemu nepřinutí a pojede to tak dál.Prostě a jednoduše nemáš požadovaný stadion,tak ani tu II. ligu nebudeš hrát.

Reagovat
monty25

Otázka ale je, kde na to ty kluby mají vzít. Málokdo z nich má bohatýho mecenáše a ve 2. nebo 3. lize už vůbec ne. Pak to závisí na jednání s městem a někdy se to donekonečna protahuje jako třeba v tom Hradci. Viktorku sice nedávno převzal majitel, co má peníze, ale taky se musí dohodnout s městskou částí, protože stadion vlastní Praha 3 a nechce ho prodat, aby toho ten majitel nedejbože nezneužil. Takže to je složitější...

BTW: Co se týče evropských pohárů, tak se nestává jenom u nás, že kluby nehrajou na vlastním stadionu. Ale když hrál Jablonec v sezoně 2018/2019 skupinu EL, tak mu to povolili.

Reagovat
vanGomm

Vyjimky zrušit všude.To pak nemusej nic zavádět.Jednou jsou nějaká pravidla a ty musí platit přece pro každého.A co se týká u nás těch peněz?Přece my se nemůžem rovnat takové bundeslize,která má 18 týmů a naše I. liga 16.Tak začít snížením na 12,nebo dokonce na 10 jako to mají třeba ve Švýcarsku,Rakousku,Skotsku atp. což jsou státy se kterýma se spíše můžeme měřit.Těch 32 prof. týmů je na naši zemičkuprostě moc a pak to takto vypadá.Je jasné,že 20 (10+10) týmů má potom víc prostředků než 32.Krom dalších možností jak sehnat peníze je na čas snížit platy.To je podobné jako když si někdo pořizuje bydlení a nemá bohatého mecenáše, no tak se na nějaký čas musí take finančně uskromnit.

Reagovat
Salfovic

Podmínky pro stadiony pro účast ve skupinách platí už pro poslední předkola.

Reagovat
Wyrda

Od predkol. Tehdy pri prvni LM hrala plzen predkola doma ale tusim proti Kodani mebo koho to vyradili uz hrali v edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

jo proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Brno a Jihlavu

Čím víc moravských týmů, tím líp.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RadekVonCZE

Pardubice a Brno

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu se dá konečně dívat jsem rád, že doplňují opět SKS a Plzeň

Reagovat
ratusek

Škoda. O titulu rozhodnuto.

A my potřebujeme změnu a to dost. Ale chválím za Kaloče, Drozda a Buchtu.

Reagovat
lichna.

Buchtuv gól nádhera. To mi aspoň trochu zlepšilo náladu po té bídě v druhém poločase..

Reagovat
bobis21

Druhý poločas se nic moc nedělo, to na vyrovnání nebylo ...

Buchta parádně, jemu to fakt přeju

Snad příště obrana Holzer - Zio - Svozil - Pokorný. Když se Jánoš na konci posunul doprostřed tak to hned bylo poznat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemůžu si pomoct, ale z Kozla se stává pěknej alibista. Podle mě jsme vzadu zranitelní a on Baníku ordinuje tenhle připosranej styl ala 10 hráčů ve vápně. Minule jim to ještě vyšlo, dneska už ne.

Reagovat
veikko

Ale no tak. Jestli jste zranitelní vzadu, tak se ale podívej, jak brutálně účinný by byl váš přechod do útoku. Se středem hřiště, jaký má Baník k dispozici, si nemůžeme dovolit nechat Slavii rychle přepínat do útkou.

Reagovat
bobis21

Nesledoval jsi jiný zápas? Dneska jsme tak teda fakt nehráli. Vzadu jsme teda dělali hrozné nesmysly a kvůli tomu prohráli, ale že by to byl nějaký beton, to bych neřekl ...

Minule jste nás kritizovali že jsme nebyli na míči, dnes ve 2. poločase 60% a zase nadáváte. Od vás už to fakt zní jen jako kopnout si do Baníku za každou cenu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protože v druhým poločase jste už prohrávali 0-2, tak je jasný, že jste museli taky něco vymyslet. Já mám namysli už to nastavení, ze kterým šel Baník do zápasu, hlavně nedostat gól.

Nekopu do Baníku, kopu do Kozla, od kterého jsem zvyklej na jinej fotbal. A předpokládám, že iiný očekávání měli i fanoušci Baníku.

Reagovat
bobis21

Jenže podle mě jsme nic takového nehráli od začátku. Naopak jsme se dostávali do více šancí než v tom 2. poločase.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
bobis21

Čemu se zase směješ - dneska to byl zápas na remízu ne, když bys výsledky určoval podle držení míče, jak ses minule snažil

Reagovat
PlackaSKS

asi si mě s někym pleteš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 ma do 10 hracu ve vapne hodne daleko... Ale on tomu vubec nerozumi, prokazuje to tady porad

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gratuluju vopičáku, umíš si přečíst na livesportu nebo někde jinde rozestavení hráčů

Reagovat
Kiwi-21

Pravda dneska tam byla snaha i když Slavia byla někde jinde tak ten bod by byl zaslouženější dnes než minule, hlavně za 1.poločas kde byla hlavička Potočného a ještě něco se mi zdá.

Byly tam obrovské chyby v obraně a nebýt Laštůvky i rozdíl byl větší

Ale jak jsem slyšel hodnocení Kozla tak mi jako alibista přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je vážně jejich unikát.

Místo, aby slavili výhru, tak zas brečí a ještě k tomu na cizím pisecku. WTF?

Minule autobus, který nebyl, teď zase údajných 10 hráčů našich ve vápně, což není pravda.

Oni nás přejeli celkem jednoznačně, to by taky nebylo jen tak, pokud by bylo tolik frajeru ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečný koště.

Drtivá většina slávistů přeje Baníku, je si vědoma toho, že to byl super zápas, že je dobře že dáváte šanci mladým, a pak přijde retard jako ty a vyhoní si do diskuze.

Nedivím se, že se za tebe v Ově stydí.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi kdo?

To, že nezvládají ani výhru je holý fakt známý již x let, což se prokazuje i zde v diskuzi či i na jiných soc. sítích.

Místo slavení a že je titul blízko, tak znova hledání Boha atd.

A pokud se někdo stydí, je to jeho boj, ne můj. Já je neznám a jsou mi u prdele :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty jsi strašnej dement.

Jeden debil se tady naveze do Baníku a ty nedokážeš nic jinýho, než psát ty svoje sračky.

Chápu že se za tebe baníkovci stydí, ty jsi fakt odpad.

Slavie je blízko titulu, super. Včera to byl výborný zápas, super. Plod incestu trevor se projevuje, méně super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ses nám koukám nějak blbě vyspal.

A ne, není to o jednom člověku. A teď se běž probrat ty inceste.

Reagovat
smazaný uživatel

Koště jako ty by mělo jít spáchat sebevraždu. Nedivím se, že tvoji rodiče již chcípli.

Reagovat
smazaný uživatel

Panejo, další internet hrdina. Gratuluji!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně koště.

Reagovat
iamek

Tohle je hodně ubohé. Můžeme mít jiné názory, urážet se navzájem, ale zatahovat tam rodiče nebo jiné členy rodiny? Jsi kokot. Nezapomen, ze i tebe čeká to, ze rodiče jednou odejdou :).

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo teda hodně divný

Reagovat
smazaný uživatel

no tak .....

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Se stačí podívat na jeho insta. Tam se odkopava úplně. Rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nemusí být.

Nechápu co to mele.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Přitom na insta nic nedávám, co se týče toho, o čem píšeš. Co to zase tady zkoušíte?

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

To je twitter ty insto

Reagovat
iamek

No jo. Twitter nemám, tak jsem to pomotal. Každopádně ty tam děláš taky fajn show. Ale je to dobre. Člověk pak může postovat screeny postu do různých skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

Hospoda moc neslape tak si vybijis frustraci na netu...No je to lepsi nez nekomu ubizovat v realnem zivote

Reagovat
iamek

Proč bych nekomu ublizoval? Naopak s trevorem ohledně Baníku souhlasim, tak v 90% věcech? Panik ( i když ne tak fanaticky ), Matusovic, Lingr ... Hospoda šlape. Neboj. Kdyby neslapala, tak myslis, ze bych měl finance na cca 15 státu ročně ( i když letenky jsou směšně levné ). Navíc to není hlavní zdroj příjmu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Recenze nic moc... A ja bych tam taky nesel uz jenom kvuli tomu nazvu

Reagovat
iamek

Rozumim. Název je název. Recenze nevím, kde jsi vzal :). FB není, web není, na Google není :/.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Není Lingr bílý? Tohle je zas na sílu, cpát někam rádoby rasismus

Reagovat
iamek

Je, ale cpát to tam takhle na sílu? Já myslel, že záleží na výkonech a ne na barvě hráče. Jinak přijde teda nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale stojím si za tím, že ten z Karviné je prostě černý ekvivalent našeho RR.

Že má hodně asistenci? Pěkné, ale jinak produktivita skoro nulová. Nehlede na to, jaká je jeho práce v defenzive.

Proto sem se smál, když Karviná nastřelila nesmyslně cenu. Asi jako to zkoušela Bohemka u RR.

Nicméně je již opravdu postavené na hlavu, že nemohu napsat o někom, že je bílý, když bílý je.

Pokud bych napsal, že Lingr je z nadřazené bílé rasy a ten bubak je dobrý akorát tak k tomu, že nám může dělat otroka, proč ne. To si rasismem klidně nazyvej.

Ale posílat screeny tohoto, to se spíše sejmes sám a ještě budeš za konfidenta.

A propo, s tím mým rasismem. To by nebyl můj nejoblíbenější hráč Nando Neves či svého času Patrick Kluivert. Není třeba hledat něco, co není.

Reagovat
iamek

Smaozrejme, ze Karviná chtěla cenu vyspinovat nahoru. Nakonec jsou rádi, ze mají 10 + 3 mega. Údajně to tam finančně jde dost do haje, tak to proste zkusili a nevyšlo jim to. Snad se blíží čas, kdy jim druhá liga bude dobra.

Tak rasismus. Já v životě na cestách měl problem jen se spoluobcanama v Ostravě. Včera při zavode v DOV se bezelo v takové zvláštní čtvrti a decka nám skakali do trasy a pomrikovali. Druhé kolo už tam byla PČR.

Od Kluiverta mám doma podepsaný dres. Otec ulovil jak byl v Barceloně na fotbale. Tak Neves je můj nejoblíbenější fotbalista jaký kdy za nás hrál. Respektive koho si poradně pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Cesty naučí člověka vnímat i jiné národy a rasy.

Pokud bych byl tak militantní rasista, nejezdím do mé oblíbené Bosny, jenž je muslimská, ci pak do exotických muslimských krajin.

Nehledě na jiné země, kde je to pro změnu samý bubak. S láskou vzpomínám třeba na Kapverdy či Senegal ❤️

Takže to možná vyzní arogantně odeme, ale musím se smát, když se mi někdo snažit vnutit, že jsem rasista.

Ale též, když je někdo černý, tak napíšu, že je černý či bubak. To samé, když je někdo bílý. Tak nevidím důvod, proč bych nemohl napsat, že je bílý.

Tím bych to asi uzavřel. Beztak to nemá s fotbalem nic společného.

Reagovat
AjaxFans

Kdyz jsem říkal v NL ředitelovi, který byl 14 dní v Egyptu "Hi donker man" ,tak jen ukázal,že má mýdlo a myje si kůži

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, kdy zajedes na Craxu, když máte s Ajaxem zgodu?

Reagovat
AjaxFans

Nevim jak to vyjde.Chtel bych letos na Ajax.A cestou zpět se stavit v PL u známých.Zalezi,jak to bude s hranicemi a případnou karanténou

Reagovat
andrew96

Díky jeho asistencím jsou produktivní právě jiní, například...Lingr. Ba Loua je skvělý hráč, který se umí prosadit 1vs1, má výbornou technickou levačku, díky níž by mohl být produktivnější, pravda. Reiter je nicméně možná lepší maximálně v rychlosti (kdoví jestli i to vůbec), jinak není Ba Louovi rozhodně ani vyrovnaným konkurentem. Je třeba si taky uvědomit, že hraje v Karviné, v jednom z nejhorších mužstev ligy. Směrem dozadu jsem od něj nějakou výrazné zaostávání nezaznamenal (alespoň ne nic, co by vybočovalo ze standardu křídel v defenzívě), nehledě na to, že zrovna na pravé straně bych problémy karvinské obrany nehledal.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Kiwi-21

Ekvivalent RR sorry ale ty máš opravdu dost

Nejen u vás by byl nejlepší křídlo mimo top 3 a Jablonce určitě je a RR není nejlepší ani v Baníku.

Je mi jedno že Karvinou nemusíš a jsi třeba i rasista ale pokud kvůli tomu nepoznáš opravdu kvalitního hráče,tak nevím co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem zas pleteš rasismus?

Hele, já si za tím stojím.

Kdyby byl tak dobrý, tak už hlavně dávno není u vás a zvláště kolonka u vstrelenych branek by měla taky větší číslo.

Tudíž jsem i rád, že není u nás, ještě za nekrestansky peníz.

Reagovat
Kiwi-21

Ohledně počtu golu se dá souhlasit,počitám že v Plzni se prosadí i více golově a vyvede tě pěkně z omylu,protože zrovna srovnaní z RR je opravdu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je totální hovadina, Reiter navíc není křídlo, nemá 1v1, nemá zakončení. Toho budou zaučovat na beku, jestli to nedá, tak ho prodají někde

Reagovat
smazaný uživatel

A na kecy o rasismu se vykašli, sice má Trevor poněkud zvláštní definici, ale kdyby byl, tak by neměl rád Nevése a i některé další. Prostě je to jeho názor, i když třeba tady (sorry) úplně mimo.

Reagovat
Kiwi-21

Jj já reagoval na ten Tweet + to porovnání z RR.

Po dalším čtení se omlouvám za rasismus ale že je mimo souhlasím, však si myslím že mu to ještě ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

1 na 1 je podle mě Reiter naopak nadprůměr ......

Reagovat
smazaný uživatel

To si vůbec nemyslím...On je hlavně atlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale než řešit tyhle sračky...

Buchta, Drozd a Kaloc ❤️

A Flaskovi poděkovat za vše a rozloučit se s ním. Opravdu to již moc nedává.

Reagovat
iamek

Buchta to zpracování bylo world class. Kaloc taky dobrý. Flaska si mě získal, ale druhá polovina sezóny špatný. Na druhou stranu bylo fajn vidět jeho reakci po zápase. Naprostá nasranost, rval, ruce V dlanich. Tohle po prohře chce člověk vidět. Jinak jsem procital diskuze slavistu na jejich fb a oni nezvládají ani výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Flaska dobrý už jen na to, že jde prostě všechny zabít

Ale jak ho mám moc rád, chtě nechte bude muset být za něj náhrada. A i když je to jidas, má lepší sportovní formu než on, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak hlavně minule to autobus byl.

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=ItaN263j6Sg

Sofia derby dnes, a my tu posloucháme totální vymrdance

Reagovat
exse

Nikdo tě neposlouchá.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super. Kolář zachytal, obrana až na ten jeden brejk celkem dobrý, Holeš střídal dobrý momenty s horšíma, ale ty lepší převážili, Stanciu krásná asistence, Provod s Masopustem a Teclem sice bez gólu, ale taky nehráli zle a Musa s Oscarem krásná akce.

A po dlouhé době gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych zvládnul ten záskok hodně dobře. Oscar taky ukazuje, že by už mohl hrát víc.

Reagovat
žrout

Reagovat
PlackaSKS

za frydrycha. oscar tam měl úplně zbytečný dvě ztráty, který nás mohly stát jednoduchej zápas. samozřejmě ta asistence na musu byla super, ale stejně.. ale to se snad spraví časem

Reagovat
žrout

Proč se kritizujou jenom ztrýty Oscara, ale u Provoda to nevadí? Byť jedna vedla přímo ke gólu?

Reagovat
PlackaSKS

na to jsem ti odpověděl o chvilku pozdeji níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Ve Frydrychovi máte poklad, jen ho neumíte využít

Reagovat
meno

On mu dost uškodil zápas s Interem, po kterým měl sebevědomí úplně v hajzlu

Reagovat
Dru Zeree

To si nemyslím, jemu hodně uškodil zápas proti Bohemce, kde vlasně nahrál soupeři na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ta příhra na gól od Oscara luxusní, dnes jsem ho vyvolával už tak od 60.minuty aby hrál, zase Masopustovi, Provodovi, Teclovi zbytečně prodlužoval Trpiš čas na ihrisku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta hodne velka parada Jako Bary za mlada

Reagovat
Salfovic

Takže o titulu rozhodnuto, s vyhostovaným Jabloncem a Libercem Slávie ztratit nemůže.

Reagovat
TheMally11

Slavia si to už ve středu pojistí

Reagovat
žrout

Oscar s Musou perfektní akce, Oscar by měl dostávat víc prostoru, protože to je fotbalista.

Provod moc nechápu, proč má jistej základ, nic moc nepředved, má laciné ztráty a navíc ta poslední vedla ke gólu do otevřené obrany.

Buchta naprosto luxusní práce, snad bude dostávat víc prostoru on i Drozd, popř. Kaloč. Zpracování i zakončení na Lionela, tohle chceme u mladých českých hráčů vidět.

Reagovat
PlackaSKS

u provoda je to jednoduchý. sice máš pravdu, ale zároven memáme prostě dalšího hráče na levou stranu. leda bys tam chtěl utopit ševčíka. oscar sice super golová akce, ale předtim dvě hrozný ztráty

Reagovat
bobis21

Klidně bych tam zkusil Hellebranda, na Slovácku tam občas hrával. Zvlášť když pokud bude třeba v týdnu rozhodnuto tak můžete zkoušet.

Reagovat
PlackaSKS

Ano, ale ne proti vám.. v tomhle zápase byly fyzické dispozice a nervy důležité. Už řekneš s kým sis mě spletl když ses vysmíval za to držení míče?

Reagovat
bobis21

No hledat se mi to nechce, ale myslím žes to byl ty. Já říkal že jste nehráli nijak skvěle, protože jste jen drželi míč daleko od brány, ale do šanci se nedostávali a tys nesouhlasil. Dnes hrála Slavia v 1. poločase přesně to co jsem říkal že měla hrát minule a vyhrálo vám to zápas.

Reagovat
Salfovic

Si to tu Trpiš přečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Prchal.

Reagovat
PlackaSKS

Já se o tom s tebou vůbec nebavil

Reagovat
bobis21

A jo, byl to Stannis. Vůbec nevím proč jsem si myslel že ty. Omlouvám se za nepřesnost.

Reagovat
PlackaSKS

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval bych Sheldona...

Reagovat
žrout

A jsme opět u toho. U Oscara hned vadí, že má sem tam ztráty, ale u Provoda to očividně nevadí. Přitom Oscar prostě jenom nechce alibisticky nakopávat, což je mi sympatický, tak ho někdy oberou. Jasně, na tom musí zapracovat, ale těch ztrát mají plno i ostatní včetně Masopusta.

Reagovat
PlackaSKS

Nejsme zase u toho. Ty ztráty u provoda vadí. Jen za něj není alternativa. Oscar předváděl ztráty už od přípravy. Jestli sis vyvodil, že u Oscara mi to vadí a u provoda je mi to jedno, tak nechápeš psaný text.

Reagovat
žrout

Vyvodil jsem si to proto, že zatímco u Oscara to kritizuješ, u Provoda ne. Nevím teda proč, pokud ti to vadí u obou stejně.

Nalevo je varianta Ševčík, který se tam osvědčil víckrát, naposled i v MB a vlastně se mi tam možná líbí víc než uprostřed. Minimálně mi přijde ze strany produktivnější.

Reagovat
PlackaSKS

K Ševčíkovi sem se vyjadril taky.. i k tomu proč má podle mě hrát provod, přestože dělá stejný chyby jako Oscar...

Reagovat
smazaný uživatel

hraci, kteri se snazi neco vymyslet, ale vzdycky budou mit ztraty. s tim se musi pocitat. dulezitejsi teda nez jestli maji ztraty je, jestli v tech jinych pripadech dodavaji nadstavbu. vzdycky si vzpomenu na di mariu na ms 14, kdy v jednom zapase prekonal rekord v poctu ztrat mice a presto v tom zapase byl nejlepsi a nejdulezitejsi hrac argentiny/zapasu.

Reagovat
PlackaSKS

U Oscara je zatím problém, že má ty ztráty hrozně hloupý. Není to při ničem složitějším. A na jeho místo je Ševčík, stanciu, Traoré... zatímco provod ma levou stranu prostě sám pro sebe. Takže i když bych Oscara viděl rád častěji, je logicky, že zatím bude maximálně střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na obranu Oscara je potřeba říct, že zatím za Slavii odehrál pouze zápas se Slováckem (kde to byla sračka od všech) a dneska chvilku s Baníkem. Přípravu měl slušnou.

Bohužel mám takovej pocit, že někteří hráči nemaj od Trpiše takovou podporu jako někteří ostatní.

Reagovat
PlackaSKS

Přípravu měl slušnou, pak se ale myslím zranil a ty výkony se zhoršily. Nemyslím si ale, že by to bylo o podpoře. Věřím, že příští sezonu dostane prostoru dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar může hrát místo Provoda. Respektive musí hrát.

Reagovat
Mass

Provod hraje, protože má Olayinka zlomenou nohu.

Reagovat
žrout

Jsou tam ale i jiné varianty, kdo může hrát místo Olayinky, nejen Provod.

Reagovat
meno

Nebyl Oscar právě ten, kdo měl koronu? Proto tak malý vytížení i přes dobrou přípravu?

Reagovat
žrout

On to nebyl, normálně trénoval s SKS od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Červ

Reagovat
Losinho

Bůh existuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ne asi.

Reagovat
Stannis Baratheon

Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl by tu Oscarovu přihrávku imho neproměnil. Přál bych si vidět Musu a Tecla zároveň.

Reagovat
Witcher

Já taky na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii, na 99,9% i ke dvěma hvězdám, výborný výkon, Stanciu je fenomén.

Baník vyloženě nevyhořel, ale u některých hráčů to bylo opět špatné a pokud nezahrají všichni min. své optimum, tak proti SKS nemáme šanci. Buchta moc hezký gól, pokrytí míče A+++, snad ale nezpychne, někteří naši fanoušci po letech, kdy jsme zajímavé mladé neměli vůbec adorují tuto novou generaci často až moc, potenciál má, ale to mělo spoustu kluků. Uvidíme v příští sezóně, jak na to naváže a snad ještě něco ukáže v této. Drozd snad do základu na Spartu a Jánoš k němu do středu. Flaška příští sezónu jako jedna z alternativ na stopera, je to možná trochu šíléné, ale proti slabším by to zahrál, na tom bekovi už hoří a kéž by tam byli Holzer s Helešicem, na druhé straně Juroška s Reiterem, Fillo jako squad player, ale s tím, že by byl jako jedna z alternativ na RW, možná by mu to v systému Kozla mohlo sedět víc. Ze Svozila jsem nadšený a trochu si i přeju, aby Zio dostal nabídku někde ze Skotska apod., aby se Brabcovi trochu něco vrátilo a on mohl v klidu koupit aspoň tu osmičku. Na Spartě to bude asi trochu horor, ty vzpomínky nemáme vůbec dobré, ale fotbal nemá logiku, míč je kulatý...Btw. pořád bych nějakou snahu o lepší umístění nevzdával, když Jabka prohrají v Plzni a potom skončí severočeské derby remízou, tak i s případnou nulou ze Sparty budeme mít pořád slušnou šanci zabojovat min. o 5. místo a pak už bude záležet na tom, jestli vyhrajem či nevyhrajem v Liberci, to může být klíč...Když už tam jsme, tak nějaké ambice mít musíme a ztratit opravdu nemáme co.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč to obecně vzdáváte. Mladí jsou super a Jabka s Libe jsou k poražení.

Baník pyčo.

Reagovat
meliooo

Já, jako fanoušek českého fotbalu, jsem rád, že se váš majitel rozhodl vybudovat kvalitní akademii a produkovat pro Baník (a pro ČR) nové Baroše, Jankulovské apod. A pokud jde o adoraci vaší nastupující mladé generace ze strany fans, tak se jim ani nedivím, protože takový Drozd nebo Šmiga jsou opravdu prvotřídní talenti. Jasně, jsou ještě hodně mladí, ale potenciál mají obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem za to moc rád, těším se v tomhle na budoucnost, s Drozdem a Šmigou naprostý souhlas. Adoraci jsem myslel třeba v tom, že Buchta v Příbrami zahrál velmi bázlivě a i tak když jsem se bavil s dost fanoušky, tak dle nich zahrál skvěle...Ne, nezahrál a pokud ty mladé konstruktivně zkritizujeme, tak to vůbec nebude vadit, naopak, může jim to jen pomoci. Tak to aspoň vidím já Zůstat v první lize, Baníku, být jeho klíčovým hráčem a dostat se někde výš bude ne jen o potenciálu, ale i o pracovitosti každého z těchto hráčů. Jinak z 16 hráčů co včera nastoupili, 4 U-21 hráči, 4 hráči, jde to dopředu a já jsem za Kozla v tomto směru opravdu rád

Reagovat
smazaný uživatel

*4 odchovanci

Reagovat
smazaný uživatel

Za jeden přestupák tým nevybuduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe jsem čekal. Ne, fakt, bez nadsázky.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Úplně v pohodě můžete šmiknout Jabka i Liberec. Buchta musí hrát v základu, k čemu tam je ten Kaloč? Všude samá chvála, já viděl po covidu dva zápasy a dva špatný výkony teda. Jánoš by to určitě zvládl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Kaloč zatím nic moc, ale on se potřebuje vyhrát v lize, pak to bude dobré. Navíc i přes tu krásnou kolmici Masopustovi to byl i tak mnohem lepší výkon než od Hrubého.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč se potřebuje vyhrát a nabrat sebevědomí, samozřejmě se mi ale jeho alibismus nelíbí. Chválený myslím, že ani moc není od nás fanoušků, spíš když ho srovnáš s Jiráskem nebo Hrubým, tak to už není takový rozdíl Buchta souhlas, ale ať hraje ve středu, podhrotového hráče nebo falešnou devítku, z křídla je docela zabitý. S JBC a LIB to vidím podobně, hlavně jde u Slovanu vidět, jak už se na nich projevuje náročný program a úzký kádr, Malinský úplně bez dynamiky, Pešek o něco lepší, ale pořád průměr, Baluta je trochu někde jinde, ale i na něm jde už únava vidět, Mara taky není v tom středu už tak dominantní a Jablonec hraje na jaře průměrně až podprůměrně stabilně.

Reagovat
Losinho

Nebo ne chválený, ale tlačený do základu.

Reagovat
bobis21

Tlačený do základu je spíš proto, že když tam není on tak tam bude buď Hrubý který měl naposledy formu před rokem a půl nebo Jirásek který je většinu zápasu neviditelný. Proto tam rovnou může Kaloč, u kterého je aspoň potenciál na zlepšení.

Reagovat
Losinho

Buchta?

Reagovat
bobis21

To není střední záložník ... On je je buď útočník nebo křídlo (v béčku hrál myslím spíš na hrotu, v áčku ho zatím dává Kozel na křídlo).

Reagovat
Losinho

Podhrot by nezvládl? Za ním Jánoš s Hrubým nebo Jiráskem. Proti Slavii a Plzni asi ne, jinak by to myslím šlo.

Reagovat
veikko

Uvidíme, jak se na Jablonci projeví teď týdenní pauza, může to být úplně jiné mužstvo, když si trochu odpočinuli. U Liberce se ještě může projevit Kuchta. On to sice není žádný technik a je to hajzlík, ale pro Liberec je hrozně platný. Tajně doufám, že by se mohl Baluta na Baník vykartovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč je ale vyloženě defenzivní. Hrubý s Jiráskem tam jsou úplně od něčeho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že je vyloženě defenzivní, mohl by být zajímavou osmičkou i pro áčko, fyzicky silný, dokáže pracovat na velkém prostoru, aspoň tak jsem ho viděl v mládežnických repre a dorostu Baníku. Je pravdou, že kreativita mu poněkud schází, ale celkově vzato by byl v mých očích platnější jako osmička než Jirásek s Hrubým, které vidím v Baníku (obecně) spíš na té desítce, Hrubase určitě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
veikko

S většinou souhlas, ale Drozda bych ještě do základu nedával. Jde vidět, jaký je to malý klučík a zatím by si měl na ten dospělý fotbal pomalu zvykat a ne ho hodit do vody, ať plave. Stejně tak se bojím u Helešice, že ačkoliv si může svoje v lize odehrát, na Baník to nebude. Hlavně to chce nějak popracovat s Hrubým. Ten kluk je psychicky úplně v háji a potřebuje teď asi klid, trochu nakopnout, možná ho poslat někam na hostování. On by měl na to, být solidním ligovým fotbalistou, ale musel by si věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

- Helešic má smlouvu do 30.6. 2021, ať ho zkusí a zabojuje o místo, v zimě, když obstojí, tak by mohl prodloužit a mít LB vyřešeného svými odchovanci. Jestli ne, tak ho v zimě udat třeba do Bohemky za Schumachera a nějaký doplatek. Samozřejmě, v Opavě má opci, ale že by byla menší jak 3 mega se mi moc nechce věřit a to Opava, zvlášť, když sestoupí určitě nezaplatí.

- Hrubý by měl odejít na hostování, někde kde se hraje fotbal, ať je to třeba Boleslav, jestli odejde Budínský někde do Polska, tak on by mohl být desítka místo něj, hrál by na místě, kde to má nejraději, pod takřka žádným tlakem, blízko domova. Mohlo by mu to pomoci, dát si tam opci aspoň na 10 mega, kdyby tam fakt zazářil, tak ať se Brabcovi něco vrátí.

- Drozd je jak psal meliooo a spousta dalších lidí mimo Baník, kteří fotbalu rozumí, mimořádný talent, u něj bych se toho opravdu nebál, jeho psychika je podobně jako u vrstevníka a kamaráda Karabce na fantastické úrovni, naprosto nevídané u mladičkých českých fotbalistů. Vážně bych se toho nebál, Jirásek je pohybově opravdu strašný, je to škoda, když si vezmu jakou má levačku (ten centr na Potočného skvělý), ale tak to prostě je, takže bych ho nechal odpočívat, protože dost reálně by ŽK dostal a takhle chyběl na klíčový zápas proti Liberci.

Reagovat
veikko

Zkusit se to s tím Drozdem může, já nejsem úplně proti. Spíš podle jeho fyzických předpokladů a nezkušenosti je tam taky bohužel možnost, že bude hořet jako papír (snad ne). Jinak se vším souhlas.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele Jirásek takhle na hraně hraje furt? Minule s námi byl vyloučenej (sic hodně přísně), včera vypadal, že to chce zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je snad druhým nejtrestanějším hráčem ligy...Takže tady máš odpověď Proti silnějším týmům nestíhá a má pak tyhle zkraty. Proto doufám, že se s ním Baník rozloučí, když mu končí smlouva, už nám ukázal všechno a jestli přijde osmička, tak ať jsou squad players na CM stokrát raději Drozd, Kaloč a další mladí.

Reagovat
iamek

Helešice Opava určitě nekoupí. Co čtu diskuze na jejich FB, tak na jeho stranu jde docela kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čtu 4fan a tam si ho zase docela chválí.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko z tribuny hádat, jestli je to sebedůvěrou - anebo rozpoložením, že chce blíž domů po tom, co se mu narodil potomek ..... On je tu, mám pocit, sám, manželka s dcerou v Praze. Jako otec mohl dojít do rozpoložení, že nejsou na světě jen věci jako fotbal ...... a dítě roste jednou za život, proto s ním chce být i přes týden..... Ta Boleslav by pro něj mohla být volba, má to pak na denní dojezd ....

Reagovat
smazaný uživatel

Kolují nějaké spekulace ohledně možných příchodů a odchodů do resp. z Baníku? Dlouhodobě se mluví o Stronatim.Pak mě napadá, že by mohl odejít Procházka a posílit bude třeba střed zálohy, kraje obrany, možná i útok, ale upřímně mě nenapadají žádná jména. Mluví se o Lingrovi a Smržovi, ale Karvinou vůbec nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka zřejmě odejde, u Stronatiho to bude otázka případné výše nabídky a cílové země (podruhé by ho, myslím, Václav už pustil). Ovšem pokud Zio sám bude chtít, řešil teď barák a má malého sviště, tak těžko říct, jak to dnes vidí za sebe .....Střed zálohy by potřeboval, na pravého beka má přijít dohodnutý Juroška, dopředu to samé Zajíc..... O Lingra bychom zájem měli, ale Karviná převalí cenu a jsou různé zvěsti - někdo říká, že hráč sem moc nechce, jiný naopak že chce ..... nevím .....Smrž nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Juroška a Zajíc, na ty jsem zapomněl. Tak či onak se na léto a přípravu těším.

Reagovat
ratusek

Karviná sestoupí a bude ráda, když hráče střelí za pár korun. Doufám že Lingra budeme chtít a uděláme pro to maximum. A v balíčku zkusit Ba Luou

Reagovat
smazaný uživatel

Ba Loua jde do Plísně ....... Při sestupu Karviné by to bylo z pohledu hráče zajímavé, to je pravda ..... Kor jestli má klauzuli jen na ligu ......

Reagovat
ratusek

Ajo vlastně. Na to jsem zapomněl. Tak jen Lingra

Reagovat
Kiwi-21

Ba Loula má na víc a půjde do Plzně.

Karviná nesestoupí

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Dát si dílčí cíl - zabojovat o 5. místo, aby bylo ve vzduchu něco definovaného a pokračovat - Buchta, Kaloč, Drozd, Šašinka ...... poznávat čeho jsou/nejsou schopni. K tomu poznávat, jak Holzer na beku (mi osobně se tam popravdě nikdy v Baníku plně nepozdával, nevím jak ve Zlíně ....podobně jako Granec, jsou takový opak např. Pazdery, najít v tomhle vyváženého chlapa dopředu vers. dozadu je placeno zlatem). Flaška teď celkem slabší, už jednou měl špatný start po pauze, pomalý nájezd, je už ve věku, že potřebuje delší čas na startování, pak starší hráči obvykle déle udrží formu ..... Já bych ho ještě neodepisoval .....

Potočný zřejmě není zrovna v dobrém rozpoložení, ale mám pocit, že není typem solidní, aspoň "průměrné jistoty nějakých gólů“ . Je spíš typ hero/zero..... Teď mi přijde v teplické fázi, kdy nakonec chodil z lávky. Zsolt v Liberci říkal, že za jeho nasazování dostává do držky, pak mu to sedlo s Hoftychem, zas to může přijít, ale počítám s houpačkou...... Což nemusí být vyloženě na škodu. Jirásek bojuje o smlouvu (ale pohybově na Kozlovo pojetí nemá, tak nevím - snad jestli ho chce jako náhradníka pro měnění stylu hry), u Hrubého mi přijde, že je Kozel rozhodnutý (otázka jak :))....) Reiter ani lavka ...... nevím .... asi s ním Kozel nepočítá.

Jak vypadal Lalkovič ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Lalkovič vypadá asi jako naše jediné křídlo v týmu On podle mého bude ten typ jako Kukec nebo Azevedo - když bude rozehraný a bude si věřit bude na ligu platný.

Když bude nerozehraný bez formy a bez sebedůvěry bude určitě vypadat jako tragéd z divize (viz třeba to co předvedl v poháru). A je otázkou zda tady chceme hráče co zahraje 2 zápasy z 5. Na druhou stranu kdo u nás má kromě Jánoše a Zia tak nějak stabilní formu celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem ještě Fillo, co přešel na beka.....

Pokud by byl někdo stabilnější, tak jasně, ale toho zas bude chtít Slavia-Plzeň-Sparta ......u rozhodování koho z těch dvou nechat, bych nechal Carlose. Je přece jen lepší pohybově... než se zranil za Páníka, tak tam měl víc zápasů v kuse, kdy patřil k nejlepším na hřišti a díky somatotypu z něj mám pocit, že je přece jen míň náchylný na zranění hlavně svalová, navíc si cviči tu capoeiru nebo jak se to píše ...... Záleží, jak to má v hlavě, jestli chce zůstat nebo ne .....Přece jen má podle mě o něco vyšší cenu na trhu, než Lalkovič, ale do transfermarketu jsem se nedíval, tak je to jen můj pocit .....

Reagovat
bobis21

Teď teda v posledních dvou zápasech vypadá jako fotbalista, ale mám strach že dostane smlouvu a pak se zase vrátí do normálu ... Je pravda že typologicky by mu to mohlo sedět, ale co s ním až se mu zas nebude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i když se má zkoušet a experimentovat, tak nějaký cíl má kabina určitě. Přece nejsou ve školce aby si to šli na hřiště jenom užít. S nadstavbou se teď nic neudělá, takže boj o 5.flek by měl být minimálním cílem. I kdyby se hrála případná předkola bez diváků, tak je to jenom dobře se tam dostat. Ale lehké to nebude, doma jenom s Plzní, Sparta je teď v laufu a v Liberci jsme se teď moc nepředvedli. No a v Jablonci až na konci, to se stane bůh ví co.

Když se to nepovede, tak nevadí. Teď je ale otázka, zdali půjde tým z 5.místa do toho finále nebo až ze 4.? Vítěz poháru a konečné umístění to můžou ještě zamotat.

Buchta mě tou akcí hodně potěšil, snad dostane více minut i Drozd (pokud se osvědčí, zase ať tam neplave úplně). Snad se prosadí, nadějných talentů jsme měli spoustu a pak se vytratili (Honiš, Matěj, Ožvolda, Szotkowski, Malý,...).

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhlašoval bych ještě zabojovat o poháry. Ať je cítit, že není úplně jedno, jestli zůstat šestí, ale zase se přitom víc zaměřit na příležitosti mládežníkům, i když jim to nepůjde výborně .....A místům s otazníkem.... Poháry bych dnes pustil ze zřetele, hlavně ať kádr cítí, že je ještě pár zápasů, kdy se můžou trenérovi ukázat lepší nebo horší, že nemám ještě jisté setrvání v kádru apod........ a k tomu může trochu pomoct i ta vize předstihnout aspoň jednoho. Mám obavu, že jen nějaké to předkolo by bylo hlavně o Brabcových výdajích a ztrátě, bez fans, bez lepší zálohy ...... Bez fans si to moc neužije ani majitel ......

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám aby Baník vydal prohlášení:"Jdeme si pro poháry!", to ne. Píši o nějaké motivaci kabiny, která určitě bude chtít sama něco uhrát, když už ta možnost tady je. Za mě ať nikde vyloženě nepropadneme a pokud ano, ať jsou z toho vyvozeny důsledky v kádru. A čím víc mladých se teď uchytí a ukážou, že na to mají (Kaloč, Drozd, Buchta), tím lépe

Jedno předkolo někde v Kazachstánu asi nebude finančně výhodné, ale zase bych to nezatracoval. Teď to bude dost specifické a v jednom zápase se může stát cokoliv. Jak jsem psal, když se to nepovede, tak jebat, nevadí.

Reagovat
ratusek

Jo ti mladí mě štvou, že nedostávali šance. A ted z nich nic není. Pod lepším vedení na to mít aspoň jeden mohl

Reagovat
ratusek

Reiter, Jirásek pryč a Hrubého vyměnit za někoho z Bolky.

Po pauze mě zklamal Šáša. Před pauzou jsem na něj čuměl s otevřenou pusou a po pauze nic moc až na jeden zápas.

No a Potokovi dávám ještě podzim a když nic tak v zimě prodat, zatím to ale vypadá na velký omyl.

Holzi, Granec taky s otazníkem.

Reagovat
Salfovic

Jan nikdo z hráčů nepočítal s tím, že by ten druhý gól Bohemky mohl platit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Hronek si tam mezitím prohlížel nehty, nebo co to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

O co ze ted vlastne hraje Bohenka?

Reagovat
smazaný uživatel

O poháry. Pokud porazí Slovácko, Budějky/Bolku a jednoho z první skupiny (4./5.), tak pujde do předkol.

Reagovat
LokoLFC

No to je kokotina system.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka do Evropy

Reagovat
Mirek na tenisu

řehtačky vpřed!

Reagovat
Coutinho10

videl jsem jenom utrzky, ale super, ze se to zvladlo a to, co jsme si prali, aby se o titulu mohlo rozhodnout primo ve vzajemnym zapase je nejspravedlivejsi a kdyz se to podari, tak to bude chutnat jako vyhrane finale

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v první půli herně docela dobrý

Reagovat
Coutinho10

libilo se mi i, ze gol dal zrovna Boril, kdyz tam po nem piskali, ale zase me zamrzelo, ze z toho klasicky musime udelat nervy, kdyz vedeme o 2 goly a vratili jsme je zase do hry, ale jinak dobry a ve stredu to muzeme a verom, ze tentokrat tu Plzen uz porazime a bude to nase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka OT: Mám takovej pocit, že bychom mohli Pardubicím ještě docela zatopit. Dneska sice vydřený 3 body, ale i v deseti jsme odvedli skvělej výkon Po delší době mám z našeho týmu radost, hrajou všichni, kteří si to zaslouží a o borce jako Růsek, Přichystal nebo Pachlopník bude asi v bohatších týmech ještě rvačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přichystal 11+6? Je docela rychlý, že? Takže z pravého křídla by mohl zahrát úplně v pohodě, ne?

Reagovat
ZB 07

Je hodně rychlej, v Líšni docela dozrál a skoro bych řekl, že je teď spolu s Dreksou tahoun týmu. Pravý křídlo by dal bez problémů, techniku má taky solidní, hlavně v zakončení se mi fakt líbí. Mám docela strach, že pokud nepostoupíme, tak ho u nás neudržíme.

Reagovat
ratusek

Jen nám ho hezky rozehrejte

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho hned, takový typ stoprocentně potřebujeme...Růsek a Pachlopník jsou velmi mladí a za méně než 10 mega je neprodáte to je jasné, ale u hráče ročník 1995 by to kolem těch 5, 6 myslím šlo, třeba v balíčku s nějakým hráčem, např. stoperů moc nemáte a my zase jo. No, uvidíme a dejte tu ligu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iamek

Růsek už je náš ne? Vyšlo to nějak ofiko?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi slyšel kde? Náš je Zajíc ze Slovácka a to ofiko vyšlo, nepleteš si je náhodou? Za Růska bych byl samozřejmě hodně rád, ale jsem realista, to je velmi mladý hráč a dost kvalitní, takže i drahý, rozhodně nad 10 mega a že by Brabec dal tolik za útočníka v době pokoronavirové krize? To si nemyslím.

Růsek bych se nedivil, kdyby šel do Plzně a oni jim v nějakém balíčku dali za něj Matějku, který je taky ještě v hodně solidním věku a v Ústí dává spoustu gólů, 12 mega + Matějka s tím, že si na něj nechá Plzeň předkupní právo + třeba na hostování Janoška, kdyby Zbrojovka postoupila, tak bude potřebovat posílit a Janošek je z jižní Moravy, kdyby Boleslav neuhaluzila nakonec to předkolo, tak bych ho tam nenechával, i když vím, že s Buchou v Boleslavi jim to vyšlo...

Reagovat
Greny

U Pachlopnika bude záležet na zdraví pokud postoupime a zůstane jak Pachlopnik tak Rusek tak po další sezóně jdou oba za minimálně dvacet

K Přichystalovi nejsem takový optimista jak ZB07 a za takový 7-10 bych ho po sezoně pustil klidně i do Baníku a troufnu si říci že by za rok byl zpět v Brně tam je pro něj ideální nikam neodcházej a zůstat v Brne co nejdéle to půjde

Reagovat
Greny

K Přichystalovi reknu asi toto dejte deset mega a je váš... A za rok nám ho vrátíte zadarmo... A my budeme nadmíru spokojeni...

Rusek má smlouvu ten pod 15 nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

11+6 prostě zaujme a i ten věk není beznadějný. Já se primárně dívám ve druhé lize na hráče do 23 let, takže na Toma Smejkala z Jihlavy, co se týče pozice RW, pak možná Youba Dramé, ale toho má Chrysostome a ten bude Jankulovského nenávidět, kvůli Azevedovi. Pak už nikdo nějaké super statistiky nemá z těchto mladších hráčů na této pozici (ale nemám ji tak dopodrobna nasledovanou). Lukáš Holík by to zahrál myslím taky, ale ročník 92 Vlkanova taky, ale proč je ročník 94 tak dlouho v Hradci by mě opravdu zajímalo...

Reagovat
Greny

To sice ano.. ale on dal za kariéru (liga, FNL a MSFL ) 30 golu z toho 24 pod soucasnym koučem Brna

A kraj nezahraje nebo zahraje ale je tam polovicni Takže pokud ho chcete na kraj tak to je zbytečný dle mě

Reagovat
Greny

Jo a Smejkala chceme po sezoně my

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že z Brna je, ale Baník je přeci jen o něco výš, to si přiznejme. Na druhou stranu, to je jen něco co já chci, co já si představuji, jestli ho Jankul nějak skautuje vůbec nevím. Jinak díky za osvětlení u Přichystala. Pachlopník je velký talent, ale na podzim měl dost problémů, že? Když jsem byl na dorostu Baníku proti Zlínu, tak vedle mě stál jeho agent a s Ondrou během zápasu asi 10 minut mluvil po telefonu a byla to docela vášnivá debata...

Reagovat
Greny

Tak on byl dlouhou dobu zdravotně mimo takže toho moc nenahrál..

Smejkal nevím odkud je ale Machálek ho trénoval v Líšni

Reagovat
Trand

Máte super formu, pokaždý doufám, že ztratíte a ono nic kromě toho HK. Pardubice budou hrát ještě na Žižkově, pak tam je ještě Jihlava, teď derby s Hradcem a pak derby s Chrudimí, ztrát může být hodně.

Reagovat
ZB 07

No los Pardubic není zrovna snadnej, ale my minimálně jednou taky ztratíme...bude to fakt těsný, ale věřím tomu, že šance na přímej postup furt žije.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že skončíte první. Postup vám přeju ze všech nejvíc.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Brno pravděpodobně PCE ještě přeskočí. PCE vůbec nerotují se sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli. Ale kdyby udrželi ve čtvrtek to vedení, bylo by to pravděpodobnějsi. Bude záležet co dnes.

Reagovat
ZB 07

Toho Hradce je škoda, ale teď ty urvaný 3 body by nás mohly nakopnout. Uvidíme, co ve Varnsdorfu, tam je to vždycky složitý

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak nakopnout, nenakopnout. To je docela jedno. Pardubice by museli dvakrát prohrát. Brno může být nakoply jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí prohrajou s náma

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych přál Evropu Bohemce nebo Budejkam, nic proti Holce, ale ať si to zkusí i jiní.

Reagovat
Bohemak12

Fakt nám někdo věří , že to můžem dokázat ?

Reagovat
osobnostx

Nevím jestli si to vůbec přeju. Tenhle systém....kdyby nepřišel Covid tak se teď nejspíš perou o záchranu s Příbramí.

Reagovat
OTASi

šance ja malá, ale v tom předkole boleslav/jablonec stejně jako vždy uhraje hovno, to už je pak jedno jestli oni, nebo vy...na vás alespoň přijdou lidi a užijou si to

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám to přeji, od doby co u Vás nejsou Haškovci jste i celkem sympatický a co se týče evropskýho koeficientu, tak jestli tam bude Boleslav nebo Bohemka tak je to jedno třeba překvapíte

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

Nevím, jestli ste to tady už řešili, ale to rozdělení vstupenek na finále poháru je k zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fraška bohužel.

Reagovat
Selänne

?

Reagovat
smazaný uživatel

600 lístků pro nás, 600 pro Liberec a cca 1200 si svaz nechá pro svoje potřeby. Maximální povolená návštěva by měla být 2400 fanoušků.

Reagovat
Nadržený šimpanz

.....si svaz nechá pro svoje potřeby, kdy udájně plánuje 1200 lístku rovnoměrně rozdělit mezi spartanské a liberecké fans

Reagovat
ratusek

To jsem nečetl. Bylo tam že to má pro své partnery atd

Ale hlavně od 1.7. by se limit měl zvednout, tak nevím, proč se řeší 2400 lidí

Reagovat
mistr129

Protože furt může být max čtvrtina stadionu, což v Liberci znamená takový počet

Reagovat
ratusek

Aha. No to je ale kravina.

Reagovat
OTASi

Reagovat
ondrasch77

Nikdy neberčím, ale dneska mě to sere fest. Plzeňský mrdky klasicky koupený šmejda Julínka

První gól vůbec neměl nastat, útočný faul na Plechatého, roh se vůbec neměl kopat!!!

Potom break před druhým gólem, faul Kayamby na našeho hráče, má být přerušeno, nic, pohoda, hraje se dál , gól...

A finále..., zranění Pleštila, tři plzenský zmrdi ho sejmou, on nedohraje, je poslední hráč a nikdo nedostane ani žlutou?

Reagovat
Stannis Baratheon

No a teď proti nám to teprve bude tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol že to dokáže napsat Slávista

Reagovat
Stannis Baratheon

Nás rozhodčí už skoro dekádu tlačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dekadu jeste ne. Zatim vas dotlacil akorat k lonskymu titulu a pro letosek se to bohuzel taky povede. Nebo si uz zapomnel na lonskych 25 penalt?

Reagovat
Stannis Baratheon

Kolik z nich bylo písknuto nesprávně? Tahle čísla jsou relativní, a každý vidí že Plzeň je tlačena co nejvíc to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednodussi bude napsat, kolik jich bylo pisknuto spravne. 5-6?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale no tak.... Tohle snad ani nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to prosím, poté argumentuj.

Reagovat
Blasphemer

*5-7

Reagovat
Strojmír

Reagovat
hefy

"Každý vidí"

Reagovat
mistr129

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pred cinanem kopali penaltu naposledy nekdy za Jarolima a pak najednou bum...

Reagovat
Bakary3

... prislo video.

Wau, taky se divim.

Myslim 2-3 tam byly taky podivny, zrovna jedna proti Baniku, ale jinak odppvidaly trendu, co se s videem zacalo pískat.

Takze meles zase sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
Bakary3

Ja tu nebudu probirat jednu po druhou, psalo se o tom dost.

Ted se mi vybavuje konkretne ta proti Baniku, kterou ja bych vubec nepiskal a ocenil bych kartonem pro ?olayinku? nebo kdo to zkousel.

K mymu prekvapeni Lastuvka rekl, ze byla.

Pak klasicka VAR penalta na bobemce, kdy snad Smid nekoho objimal obema rukama ve vapne, coz obecně vitam, ze se tohle s videem zacalo piskat.

Ale opravdu to nebylo tak, ze by Slavii (a s VARem...) piskali samy petky, ktery nebyly...

Celkově to cislo penalt mam pocit dost vzrostlo - takze nahoda?

Video je jasnej faktor, a pak, svete div se, byla Slavia hodne dominantni, oprpti drivejsim rokum, hodne pri standardkach delal Suk se Skodou... a svete div se, pritom, jak brani obranci v nasi lize vic rukama nez nohama, z toho byly penalty, ktery proste VAR dokazal odhalit.

Sokujici zjisteni...

Kopnout si jen skrz to cislo je takovy jednoduchy, no.

Jedina vec - ve stejnym duchu si myslim, ze mohlo byt vic penalt proti Slavii. Konkretni situace si nevybavuju, ale kdyz bych byl hnidopich, asi by se neco naslo.

Ale v tomhle duchu se neslo spis breceni slabsich, "jen kdyby to bylo na druhy strane", ikdyz se kolikrat sotva dostali do vápna kolikrat.

Reagovat
clinger

ale vysvětluj to korupčníkům z Plzně nebo některým zdejším zakomplexovaným baníkovcům

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak video...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

ono je to v prdeli no, mít pořešeno přes Berbra a stejně ten titul dvakrát za sebou nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Máte defakto 7 bodů náskok, tak si trochu věřte.

Reagovat
Losinho

To k tomu nějak nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
adoxx

Reagovat
Salfovic

Asi jako pokaždé

Reagovat
Blasphemer

Nikdy nebrečím, ALE

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ještě divíš. Stejně si po tom všem budou zdejší fanoušci FCVP jak je tlačená Slavia a když si někdo postěžuje naopak, dají ti pod to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budu optimista. Julínek je tak příšerný sudí, že budu věřit, že to byla jenom náhoda.

Reagovat
ratusek

A nejste snad?

Reagovat
adoxx

A Slávie není tlačená? Líbí se mi stěžování na fanoušky Plzně, když jste na tom s objektivitou dost očividně úplně stejně

Reagovat
mistr129

Není tlačená ani Slavie, ani Plzeň

Reagovat
bobis21

Reagovat
clinger

ne Slavia opravdu není tlačená.kdyby si sledoval její zápasy tak to víš

Reagovat
Bakary3

Ale urcite za tuhle sezonu vysype teda aspon 5 vyznamnych momentu ve prospech Slavie, radi si pockame.

Adoxx, pojd.

Reagovat
adoxx

1.) Jasný faul Součka před prvním gólem v Liberci na začátku ligy, zápas skončil 1:0

2.) Faul Hušbauera na jednoho z plzeňských obránců před gólem na 1:0...a hele, zase zápas skončil 1:0

3.) Odepření vyložené gólovky Olomouci, kdy měli jít 2 na nikoho, ale chápu, faul na půlce byl v tu chvíli důležitější, to bezpochyby...zápas skončil 0:0

4.)Tady se možná neshodneme, ale za mě i faul Takacse před neuznaným gólem Tetteha v derby někdy v únoru nebo březnu, kdy Takacs naprosto jasně tahal Tetteha za dres a za ruku, aby ho doběhl a následně mohl spadnout jako hruška po Tettehově strčení(což byl samozřejmě jasný faul, ale vůbec k němu dojít nemělo), faul samozřejmě odpískán Tettehovi, jak jinak, faul na jasnou žlutou jako by se nestal

Stačí? Já totiž nesleduju každej zápas Slávie, tak jako zdejší Slávisté koukají na každý zápas Plzně Ale snad ti to bude stačit a to čekání ti za to stálo, momenty to podle mě jsou dost důležité

Reagovat
smazaný uživatel

O tom třetím by se dalo debatovat, ale ty první dva zmínit. Podobných soubojů je ve středu pole za zápas tucet.

Reagovat
smazaný uživatel

A 99% z nich se správně pouští.

Reagovat
adoxx

Je rozdíl ve středu pole a ve vápně soupeře, jasně, nebyl to žádnej brutální faul, ale tohle se prostě v takových situacích píská

Reagovat
Losinho

už to první je ukázkovej bullshit.. přesně zákrok, které se mají pouštět

Reagovat
Bakary3

Tybrdo !

Kdyz projdu zapasy treba i posledni Pribrami, tak tam takovy veci najdu taky.

A to ses u toho tak zapotil.

Tak to je tlacenka jako krava

Reagovat
adoxx

A co jiného je tlačenka? Psal jsi o situacích ve prospěch Slávie, což výše vypsané situace rozhodně jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Snažím se sledovat CZ ligu s max. mírou objektivity (toho např. při zápasech Ajaxu nejsem úplně schopen ), nedělám si "čárky", ale "chyb" ve prospěch PLZ je mnohem víc- než ve prospěch SKS (např. podzimní vzájemné utkání...). Na stř. zápas se těším= snad bude čistý...

Reagovat
ratusek

První je jasnej, ale u toho druhýho ste měli výhodu ne? Že to Sýkora nebo kdo zamrdal, za to sudí nemůže

Reagovat
Firkraag

Vy si na rozhodčího nestěžujte vy peltovští zmrdi.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak začátek nějakýho vtipu... Slávista, Jablonečák a Plzeňák se hádají, koho víc tlačí rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoj do toho ješté Spartu s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Liquid

Slavii ještě sudí nikdy netlačili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák má průměrně gól nebo asistenci jednou za 90 minut

Reagovat
montaigne33

Včera měl dostat žlutou kartu- místo toho, aby kopal roh viz Chorého branka... Plukovník se zlobil naprosto oprávněně... ale Julínek (všehoschopný rozhodčí) a spol. viděli- co viděli...

Reagovat
Mönchengladbach

Kozel Luboš bude na lávce Baníku i příští sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Se musis zeptat trevora.

Reagovat
Wyrda

No podepisoval se na dlouhodobou spolupraci

Reagovat
bobis21

Nevím co by se muselo stát aby ne. Pro jaro neměl vlastně ani žádné výsledkové cíle. Nejdříve příští sezonu se má ukázat, teď je to jen poznávačka s týmem.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Že na to reaguješ...Dyť je to jen pokus o další blbou, lacinou provokaci.

Je vidět, jak jim některým leží dění v FCB v žaludku...

Reagovat
bobis21

Já myslím že zrovna on do nás nijak nešije, tak jsem to bral jako normální otázku. Ale možná jsem si ho jen nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ptát se, jak s Kozlem, kdy je u nás ani ne půl roka... S ohledem na to, jak jsme na něj čekali jak na smilování + vezmeš v potaz historii, kterou tu měl minulý realizák :-)

Reagovat
ratusek

Tak zrovna tohle je debilní otázka od kohokoliv, jakože zdědil kádr jaký zdědil s herním stylem a my ho po půlroce vyhodíme že s tím nic neudělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bude. Brabec o něj dost dlouho usiloval, nakonec zaplatil skoro mega odstupné svazu za předčasné vyvázání od mládežnické repre, Kozel má dlouhodobější smlouvu a víc pracuje s mládežníky oproti Páníkovi - i proto ho Baník chtěl ...... Tak ho po půlroce navíc nabořeném nablblým vírem a divadlem kolem něj nebudeme odvolávat ...... Není důvod. Totéž by bylo, i kdyby nebyla šestka a vypadlo se po prvním dvojzápase prostřední skupiny ...... To samé, jako by ses ptal, jestli bude dál v Plzni Gula ......

Reagovat
Mönchengladbach

OK, díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky na zítřek zmizely lusknutím prstu. Divím se, že pořád spolupracujeme s ticket portalem, jelikož to je pořád a pořád hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 3 vlastnaky v zapase se jen tak nevidi, navic aby si dva dal golman

Reagovat
smazaný uživatel

Jebeme do Flašky, pritom má jedny z nejlepších čísel. To je taky krásný paradox :-)

http://www.banikblog.cz/inpage/banikovsky-tyden-101/

Reagovat
veikko

Čísla nejsou všechno. Třeba ten obří kiks hned na začátku zápasu, kdy podskočil míč, se ti moc na číslech neprojeví. To je jak s Chorým, je to hrozný šmejd, ale v lize má v přepočtu na minuty 7 zápasů, 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neprojeví ? Vyhrané/prohrané souboje ....... Jde o to, že tohle třeba byla chyba, kterou si divák výrazněji zapamatuje ...... Ty plusové zásahy někdy tak výrazně vidět nejsou ......Až bude mít papírák jidáš nejvyšší počet vyhraných soubojů, to ještě potrvá ..... a pár krajíců bude muset ještě pojest a přibrat .....

Reagovat
veikko

No tohle třeba konkrétně se ani nebere do statistik jako souboj, ne? Navíc můžeš mít například z pozice stopera 95 % úspěšných přihrávek, ale jestli pošleš 2 přihrávky za zápas do brejku soupeři, tak jsou ti statistiky k ničemu. Fleišman momentálně dobře nehraje a vidíme to skoro všichni. Jen to asi není až taková bída, jak jsme si mysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

to budiž, ale když nemáš tu úspěšnost, tak to značí, že jsi třeba těma dvěma sice nenamazal na góly (pokud ses jich nedopustil), ale ty góly padly z toho, že jsi prd vyhrál (přestože přímo nenamazal). Taky ty góly padnout nemusely, ale to nemusí padnout ani z těch námazů ..... Jestli se taková situace nebere do statistik jako souboj, tak bych takovou situaci chápal tak, že sice ti něco ujelo, ale soupeř z toho nic neměl a míč nijak nesměroval k naší bráně nebo vápnu, takže o nic nešlo .... A pokud směroval, tak to muselo nastat přičiněním soupeře, který z chyb nějak profitoval - ale pak bych to bral jako souboj, i když nebyl třeba tělo na tělo .....prostě jsem pak nezamezil soupeři ve hře proti naší bráně a on hrál .... Nevím, záleží na kriteriu toho ukazatele ....

Reagovat
veikko

Ta data, která tam jsou zveřejněná na blogu, jsou navíc trochu zkreslená tím, že jsou to data za celou sezónu. Na podzim se Fleišmanovi podle mě dařilo víc, s tím souvisí i ty dva góly, které dal. Asistence teď na jaře byly po přihrávce Jánošovi na tu superstřelu z dálky a z rohu proti Slavii (zejména ta první se počítá fakt tak do statistik ). Úspěšnost v soubojích necelých 66 % je spíš takový ligový nadprůměr, navíc to souvisí s vysokým počtem soubojů, který absolvuje. Pro zajímavost o něco lepší úspěšnost v soubojích mají i třeba Shejbal a Štěrba, což jsou snad nejhorší stopeři v lize. Statistiky jsou hezká věc, ale musí to být ještě v kombinaci s tím herním vjemem a ten v současné chvíli u Fleišmana není nic moc. Ale věřím, že své by si odehrál klidně ještě příští sezónu jako záskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru, že teď JF nemá výkon, jak jsme si zvykli. Ale ještě bych z něj náhradníka předem nedělal, o to se mi jedná. To může nastat, až tam bude někdo stabilně lepší. A to není. Papírák to musí ještě dokázat. Přeju mu to, jeho Spartu nijak neřeším ..... Ale dozadu v bránění má malý důraz, nemá respekt u soupeřů ..... a dopředu to není zdaleko to, co první zápasy za Páníka, když se vrátil....Osobně nevěřím, že Holzer bude stabilně lepší bek, než Fleišmann, rád se zmýlím a chápu, že to Kozel zkouší ..... Fleišmanna beru tak, že v Baníku v té špici úspěšnosti prostě je, přes nynější horší výkony. Druzí z jiných klubů mě v tomhle srovnání až tak nezajímají, oni se přímo nepodílejí na výkonech Baníku.....

Reagovat
veikko

Beru to, sám mám Fleišmana jako hráče celkem rád, ač to tak nemusí vypadat. S tím srovnáním jsem chtěl jen poukázat, že statistika může zkreslovat. Navíc mu je určitě hodně zlepšují výkony z podzimu, kdy hrál lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele