FORTUNA:LIGA - preview 9. kola: Slavia - Sparta

23.09.2023, 08:29, aktualizováno 24.09.2023, 08:56
Previews

Deváté kolo FORTUNA:LIGY pokračuje třemi nedělními zápasy, hlavní pozornost však bude upřena do Edenu, kde Slavia v pražském derby přivítá Spartu. Další pohárový účastník Plzeň chce proti Pardubicím vytvořit klubový rekord v počtu výher. Hradec Králové a Jablonec zoufale potřebují naplno bodovat, svěřenci trenéra Radoslava Látala dosud jako jediní nevyhráli...

FC Hradec Králové - FK Jablonec

neděle 15:00

V Hradci Králové se po třech porážkách v řadě rozhodli pro změnu na trenérském postu. Jozefa Webera nahradil u levého břehu řeky Orlice Václav Kotal. Ten chce šňůru proher ukončit proti Jablonci, jemuž rovněž není moc do zpěvu.

Pro Webera se stal osudným debakl 1:5, který Hradec schytal před týdnem v Mladé Boleslavi. "Nezbývá nám nic jiného, než to hodit za hlavu a připravit se na Jablonec. Musíme udělat všechno pro to, abychom sem vrátili vítěznou náladu už kvůli fanouškům. Máme teď jistou nepříznivou sérii, musíme se tedy pečlivě připravit a věřím, že ji zvládneme ukončit," řekl útočník "Votroků" Daniel Vašulín.

O vyhazov si koleduje také trenér Jablonce Radoslav Látal, který si renomé nevylepšil ani minulý týden, kdy se v rozhovoru po derby proti Liberci dětinsky urazil. Severočeši navíc po osmi kolech dál čekají na první vítězství v ligovém ročníku. "Pokaždé chceme vyhrát a platí to i tentokrát. Chceme navázat na druhý poločas z derby, kdy jsme nehráli špatně, měli jsme šance a mohli jsme zápas otočit na svou stranu. Takže podat takový výkon, aby to stačilo na tři body," prohlásil Látal před výletem do Hradce.

Jablonec může těšit alespoň prázdná marodka, nejistý je pouze start talentovaného záložníka Michala Černáka. To hradečtí evidují víc absencí. Zranění nepustí do hry stopera Davida Heidenreicha s útočníkem Matějem Koubkem, do toho se neví, zda budou v neděli fit křídelník Václav Pilař a forvard Ondřej Šašinka.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech - Čmelík, Kučera, Rada, Kodeš, Horák - Krejčí, Vašulín

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Čanturišvili, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Hübschman, F. Souček - Jovović, Kratochvíl, Chramosta - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.54 - 3.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice

neděle 15:00

Také po reprezentační pauze pokračuje Plzeň ve sběru plného počtu bodů. Proti Pardubicím budou Západočeši útočit na již dvanácté soutěžní vítězství v řadě. Musí se ale mít na pozoru, neboť hosté by rádi navázali na své poslední venkovní utkání, kdy uspěli v Teplicích.

Zdá se, že úprk hráčů na srazy národních týmů pohodu v kabině Plzeňských nikterak nenarušil. Viktoria totiž po restartu klubových soutěží nejprve smetla slabý Zlín a ve čtvrtek zvládla také úvodní zápas skupinové fáze Evropské konferenční ligy. Kosovské Ballkani sice nezničila tak jako zlínské "Ševce", nicméně i výsledek 1:0 jí stačil k zisku důležitých bodů.

Ty chtějí Západočeši dál sbírat také v tuzemské soutěži. "Věřím, že si do zápasu přeneseme pozitivní náladu ze čtvrtka. Chlapci jsou nastaveni vítězně a těší se na další zápas. Věřím, že ho zvládneme a přidáme další body do tabulky," prohlásil asistent hlavního trenéra Viktorie Marek Bakoš.

Zatímco Plzeň se dle očekávání pohybuje v horní polovině tabulky, Pardubice tak vysoko nemíří. Na svém kontě už ale mají alespoň dvě výhry. Před týdnem ovšem Východočeši nestačili na favorizovanou Slavii a po osmi odehraných kolech setrvali v ligovém pořadí na dvanácté příčce.

V neděli se Pardubice utkají s dalším těžkým protivníkem, to však záložníkovi Michalu Hlavatému nikterak nevadí. "Miluji vyhecované zápasy. Hráli jsme se Slavií, teď jedeme do Plzně a pak nás čeká doma derby s Hradcem. Taková utkání se hrají před úplně jinou diváckou kulisou. Člověk ze sebe dokáže vymáčknout víc, když je plný stadion. Takové zápasy nás posouvají dál a já si je moc užívám," těší oporu Východočechů, která je mimochodem odchovancem Viktorie.

Pardubice se musí obejít bez krajního beka Michala Surzyna, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v ročníku. Zranění zase do hry nepustí brankáře Antonína Kinského a záložníky Tomáše Solila s Dominikem Marešem. Plzeň postrádá dva marody - stopera Luďka Pernicu a pravého obránce Milana Havla.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Jirka, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Durosinmi, Chorý

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Kukučka, Ortiz, Tischler - Darmovzal - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Helešic - Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.64 - 13.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha

neděle 18:00
Pouze díky lepšímu skóre vede Sparta ligovou tabulku před Slavií. V neděli však může být všechno jinak. Navzájem se nenávidějící družstva změří síly ve vršovickém Edenu, na který nemají Letenští nejlepší vzpomínky. Využijí sešívaní výhody domácího prostředí a dostanou se na první místo?

Po poměrně dlouhé době se z tuzemské nejvyšší soutěže stává výhradně show pražských "S". Jistě, pořád není radno podceňovat také plzeňskou Viktorii, která se po klopýtání zkraje ročníku taktéž dostala do formy. Avšak už i Západočeši v lize našli jednoho přemožitele. Jedinými neporaženými celky v soutěži tak zůstávají dva giganti z hlavního města.

V osmi dosud odehraných kolech byla blíž porážce spíše Slavia. Manko v Jablonci ovšem před necelým měsícem rychle smazala, načež se Severočechy remizovala. Avšak také sparťané už v ligovém ročníku jednou ztratili body, neboť i vinou vyloučení svého kapitána Ladislava Krejčího plichtili v polovině srpna v Teplicích.

Veškeré předzápasové předpoklady tedy nahrávají tomu, aby se v neděli ve Vršovicích odehrál šlágr ligového podzimu. "Předpokládám, že to bude hezké utkání. Oba týmy jsou v dobré formě a rozpoložení. Myslím, že se fanoušci budou bavit," uvedl trenér Letenských Brian Priske.

Oba mančafty potvrdily dobrou formu také během čtvrtečního vstupu do skupinové fáze Evropské ligy. Sparta přivítala v domácím prostředí kyperský Aris Limassol, a přestože inkasovala jako první, nakonec skóre otočila a i díky dvěma brankám Krejčího zvítězila 3:2. Sešívaní naproti tomu cestovali do švýcarské Ženevy, kde navzdory řadě změn v sestavě, v níž se objevilo hned několik dosud nepříliš využívaných hráčů, porazila tamní Servette 2:0.

Úspěchy v evropském poháru už jsou ale minulostí, nyní se obě strany barikády soustředí výhradně na nedělní střet. "Výkonu i vítězství proti Servette si moc vážíme, ale teď už máme v hlavě derby. V neděli nás možná čeká trochu jiný styl zápasu, myslím, že se nebude hrát tolik čistého času. Možná budou více rozhodovat souboje a standardní situace," očekává kouč Slavie Jindřich Trpišovský, který první trenérské krůčky dělal u mládežnických výběrů Letenských.

Odvěcí rivalové na sebe ve vršovickém Edenu narazí téměř přesně po jedenácti v měsících. Sešívaní v říjnu loňského roku rozdrtili Spartu 4:0, načež se lodivod Letenských Priske dostal pod velký tlak. Od té doby ale v lize prohrál jediné z 30 utkání a letos na jaře dovedl klub z levého břehu řeky Vltavy po devíti letech k mistrovskému titulu.

Poslední tři derby se odehrála na jaře na Letné. Dvě z nich proběhla v rámci nejvyšší soutěže. První skončilo remízou 3:3, to druhé - svým průběhem neméně divoké - dopadlo po výsledku 3:2 lépe pro Spartu. Mezitím se obě "S" utkala na stejném stadionu ve finále národního poháru. V něm byli úspěšnější slávisté, kteří vyhráli 2:0.

Sešívaní budou v neděli kvůli zranění postrádat stopera Sheriffa Sinyana, univerzála na pravý kraj hřiště David Pecha a středopolaře Jakuba Hromadu. Start levého obránce Jana Bořila je nejistý. Letenští nemohou počítat se záložníkem Adamem Karabcem, jenž si dál odpykává trest za červenou kartu, kterou viděl na konci srpna v duelu proti Karviné. O nasazení finského středopolaře Kaana Kairinena se teprve rozhodne.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Oscar, Zafeiris - Douděra, Jurečka, Schranz - Chytil

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Sadílek, Laci, Zelený - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.67 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Po další porážce venku musí České Budějovice zase zabrat v domácím prostředí. Na Střeleckém ostrově přivítají Mladou Boleslav, která na jih Čech dorazí po vysoké výhře nad Hradcem Králové.

Dynamo se před týdnem dostalo v Olomouci do vedení, nakonec se ale z Hané vracelo bez bodu. "Jednoznačně budeme chtít další domácí zápas zvládnout, protože si uvědomujeme, že pořád nepřivážíme z venkovních utkání žádné body. Je nutnost tento zápas zvládnout. Boleslav ale poslední utkání nad Hradcem vyhrála 5:1, má nepříjemný útok Pulkrab, Kušej, Solomon, kterého moc dobře známe z Vlašimi. Budeme muset být hodně obezřetní v obraně a dobře se na ně připravit," řekl trenér Budějovic Tomáš Zápotočný.

Boleslavští si uplynulý víkend s chutí zastříleli a dál se drží v horní polovině tabulky. Soupeře z jihu Čech ovšem rozhodně nepodceňují. "České Budějovice jsou v domácím prostředí hodně nepříjemný soupeř. Chtějí hrát fotbal a hodně si zakládají na výstavbě hry. I když jsme si vědomi, že nás nečeká nic jednoduchého, jedeme si pro nějaké body." vzkázal kouč Středočechů Marek Kulič.

Ani v Budějovicích nepomůže Boleslavi záložník Benson Sakala, který dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu, jenž obdržel za vyloučení v Uherském Hradišti. Dynamo postrádá zraněného stopera Ondřeje Čoudka, o nasazení obránce Martina Sladkého a středopolařů Jakuba Hory s Alenem Dejanovićem se teprve rozhodne.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, Havel, Králik, Trummer - Čermák, Hellebrand - Skalák, Suchan, Alli - Ondrášek

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek - Matějovský, Kubista - Kušej, Mareček, Solomon - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.80 - 2.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Zlín

sobota 15:00

Dva týdny po sobě ve znamení návratů aktuálně prožívá Pavel Vrba. Minulý víkend neslavně čelil Plzni, se kterou slavil největší úspěchy, nyní se střetne s Baníkem, ve kterém působil jako hráč i trenér. Nyní se ale Slezanům daří podstatně lépe než s ním.

Baník totiž z poslední šesti soutěžních zápasů podlehl pouze pražské Slavii, a to navíc těsně. Jinak uspěl v poháru s Hlučínem, v lize pak s Hradcem Králové, Českými Budějovicemi i Mladou Boleslaví. Před týdnem pak přidal cennou venkovní remízu z Ďolíčku. Klokani se sice v osmdesáté minutě dostali do vedení zásluhou Křapky, Šín ovšem dokázal ještě srovnat.

Zato Ševci mají do dobré formy obrovsky daleko. Z osmi ligových utkání vytěžili jen čtyři body a po zásluze se tak krčí na dně tabulky. Tam je o skóre poslal drtivá prohra v posledním zápase proti Plzni, v němž se vše kazilo od samého začátku. Ve čtvrté minutě otevřel skóre Chorý, o chvilku později se pak hloupě nechal vyloučit Černín. Po Šulcově prvním gólu sice ještě Vukadinović snížil, jenže středopolař viktoriánů pak otevřel střelnici, která se zastavila na skóre 1:7.

"Začátek týdne pro nás nebyl moc příjemný, museli jsme se vzpamatovat z debaklu proti Plzni, která vyhrála vysoko a zaslouženě. Rozbor zápasu trval o něco déle, než bývá zvykem. Teď nás čeká Ostrava, která má obrovskou podporu fanoušků. Doufám, že si vezmeme ponaučení z duelu proti Plzni a předvedeme jiný výkon. Důraz musíme klást především na defenzivu," nabádá kouč žluto-modrých Pavel Vrba.

Co může Zlín těšit, je fakt, že v posledním vzájemném utkání uspěl. Na Letné v květnu otevřel skóre Fantiš, na něhož sice zareagoval Cadu, v závěru přesto rozhodl Janetzký. Na druhou stranu v Ostravě čtyřikrát v řadě prohrál, přičemž v těchto zápasech inkasoval neuvěřitelných šestnáct branek.

Domácí budou v zápase postrádat zraněné Klímu s Takácsem, otazník visí i nad Frydrychem, Miškovićem a Šehićem. Na straně hostí je mimo hru už zmíněný Černín, kterého doplní zranění Dostál se Slončíkem.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Didiba, Bartošák - Kolář - Vukadinovič, Tkáč, Janetzký, Reiter - Fantiš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.02 - 8.33

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice

sobota 15:00

Teplicím se v ligové sezóně podařilo mimo své domácí prostředí již dvakrát zvítězit. V Liberci budou mít poměrně slušnou šanci přidat další úspěch. Slovanu se totiž v poslední době moc nevede a doma u Nisy našel za poslední dva měsíce rovnou dva přemožitele.

Před týdnem si Teplice vyšláply na Karvinou a poprvé od konce července si do tabulky připsaly plný počet tří bodů. "Slovan má šikovné hráče, ale také své problémy - karty, zranění. Pro nás to bude tak těžký zápas, jak si ho sami uděláme. Důležité bude, abychom byli zodpovědní v obraně, z toho budeme chtít vycházet. Samozřejmě chceme být nebezpeční v zakončení. Plný bodový zisk z utkání v Karviné by nám měl dodat více herního klidu a pohody," doufá trenér "Sklářů" Zdenko Frťala.

Liberec si uvědomuje, že se v sobotu utká s nepříjemným protivníkem. "Celkově mají zajímavé typy, dost kvalitních cizinců a výborného trenéra, takže boj o záchranu by se jich asi týkat neměl. Teplice těží z velmi propracované defenzivy. Hrají jednoduchý a účelný fotbal s dlouhými nákopy a dobrým odběrem druhých míčů, díky urostlým hráčům mají velice nepříjemné standardky. S těmi máme dlouhodobě problém, takže na ně se musíme při bránění zaměřit," řekl asistent hlavního kouče Slovanu Josef Petřík.

Domácím nepomůže středopolař Lukáš Červ, který v sezóně viděl už čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jeden ligový zápas vynechat. Stoper Dominik Plechatý zůstává dlouhodobě na marodce, start záložníka Denise Višinského je nejistý. Teplice evidují na seznamu zraněných záložníka Jakuba Urbance a útočníka Abdallaha Gninga, otazník visí nad nasazením středopolaře Daniela Trubače.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Doumbia, Žambůrek, Preisler - Frýdek - Kulenović, Tupta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Hora, Mareček, Jukl, Radosta - Hronek - Fila, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.71 - 4.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná

sobota 15:00

Slovácko před týdnem schytalo pětigólový debakl na půdě Sparty a na domácím hřišti bude chtít na nepříjemnou zkušenost zapomenout. Do Uherského Hradiště dorazí Karviná, která kvůli marnému čekání na vítězství odvolala trenéra. Jak si u řeky Moravy povede dočasný šéf lavičky MFK?

V Praze Slovácko marně hledalo recept na úspěch. Nyní doufá, že jej zná. "Bude to o naší fotbalové kvalitě, o našem důrazu na organizaci hry po ztrátě, po zisku, na to hodně dbáme, na intenzitu hry. Tyto věci tam musí být v prvé řadě, potom do toho můžeme přidávat nějakou individuální kvalitu, prosazení se v šestnáctce jeden na jednoho a další věci, ale základ je odrazit se od důsledné pevné defenzivy a organizovaného výkonu,” řekl asistent hlavního trenéra Uherskohradišťských Jan Baránek.

Karvinou po odvolaném Tomáši Hejduškovi převzal Ľubomír Luhový. Bratr bývalého známého útočníka Milana Luhového hodlá zapracovat na nedostatcích svých svěřenců. "Stojím si za tím, že kluci mají svou kvalitu jako jednotlivci a také limity. A právě limity se dají posouvat. Kluci o nich vědí a každý z nich musí přiložit ruku k dílu," prohlásil lodivod Slezanů, který je zatím záplatou na postu trenéra mužstva.

Také v Uherském Hradišti budou Karvinští postrádat záložníka Martina Zedníčka i univerzála Rajmunda Mikuše. U druhého jmenovaného je přitom jasné, že kvůli vážnému zranění si v probíhající sezóně již nezahraje. Na marodce Slovácka už nějaký čas tráví středopolař Michal Kohút, k němuž se před časem přidal také forvard Ondřej Mihálik. Nejistý je pak start zkušeného křídelníka Milana Petržely.

Slovácko na Karvinou dlouhodobě umí, Slezany porazilo ve všech z posledních osmi vzájemných střetnutí. MFK se navíc po letním návratu do nejvyšší soutěže nedaří na hřištích soupeřů. Mimo svůj stadion zatím v probíhající sezóně nezískali Karvinští jediný bod, navíc prohráli utkání národního poháru v Uničově.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Valenta, Havlík, Doski - Kim, Cicilia, Holzer

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Budínský, Boháč - Memić, Iván, Papalelé - Adeleke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.65 - 7.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc

sobota 18:00

Olomoucká Sigma je možná trochu nečekaným nejbližším pronásledovatelem pražských "S". Vzhledem k nadcházejícímu derby má nyní šanci se minimálně jednomu z nich výrazně přiblížit, k tomu však musí zvládnout utkání na Bohemians.

Klokani za sebou nemají zrovna nejpovedenější období. Celkově zatím mají na kontě deset bodů, z posledních pěti zápasů pak vytěžili pouhé čtyři. Jeden z nich minulý víkend proti Baníku, kde přitom po Křapkově brance z osmdesáté minuty byli blízko stoprocentnímu zisku - to by ale nesměl ještě stihnout zareagovat Šín.

"V tlaku do vápna jsme se v minulém kole s Ostravou oproti předchozímu utkání zlepšili, i když jsme měli dát víc branek. Olomouc je kvalitní soupeř, hodně se jí daří. Snad se nám povede její sérii přerušit a naplno bodovat," doufá trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

O poznání lépe na tom jsou Hanáci, kteří zatím sedm z devíti soutěžních utkání vyhráli - porážky přišly jen na hřištích favoritů na Letné a ve Štruncových sadech. Nyní drží šňůru čtyř výher, když v poháru vyřadili Třinec a v lize vyzráli na trio Liberec, Hradec Králové, České Budějovice. Proti Dynamu sice rychle prohrávali, přesto díky obratu Juliše a Navrátila ještě před poločasem vedli a zvítězili.

"Bohemka je velmi silný soupeř, obzvlášť na domácím hřišti, kde očekáváme výbornou kulisu. Pro nás bude důležité pohlídat rychlou přechodovou fázi Bohemky. Mají poměrně velký výběr útočníků, vytvářejí si šance. Samozřejmě to ale bude určitě i o nás, abychom po co nejdelší dobu v utkání udrželi náš vlastní kvalitní výkon. To byla věc, kterou jsme s týmem v týdnu řešili. Chtěli bychom zápas více kontrolovat, byť pochopitelně je to vždy také o soupeři, co vám povolí," upozorňuje asistent trenéra Jílka Jiří Saňák.

Sigma pro utkání nemůže počítat se zraněnými Hálou, Novákem, Petrákem a Shejbalem, hostům nepomohou Křišťál, Růsek ani Stoppen.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jánoš, Hrubý, Kovařík - Prekop, Smrž - Puškáč

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.54 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
8
7
1
0
24 : 5
22
2
Slavia Praha
8
7
1
0
16 : 4
22
3
Sigma Olomouc
8
6
0
2
15 : 8
18
4
Viktoria Plzeň
7
5
1
1
20 : 7
16
5
1. FC Slovácko
8
4
2
2
9 : 10
14
6
FK Mladá Boleslav
7
3
2
2
14 : 10
11
7
Baník Ostrava
8
3
2
3
9 : 8
11
8
FK Teplice
8
3
2
3
7 : 7
11
9
Bohemians Praha 1905
8
3
1
4
6 : 10
10
10
Slovan Liberec
8
2
3
3
8 : 10
9
11
FC Hradec Králové
8
2
1
5
11 : 16
7
12
FK Pardubice
8
2
1
5
5 : 10
7
13
Dynamo České Budějovice
8
2
0
6
11 : 22
6
14
FK Jablonec
8
0
5
3
6 : 13
5
15
MFK Karviná
8
1
1
6
10 : 18
4
16
FC Zlín
8
1
1
6
6 : 19
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (825)

Přidat komentář
oli9

Slovácko dnes musí 3 body

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
GreatWhite

Sigmu teď čekají 3 zápasy, kde se ukáže, jak vážně to letos vlastně myslíme. Na Bohemce to bude hrozně těžký, ale věřím, že máme na to to tam nějak o gól ukopat.

Reagovat
Pablos

Zrovna Bohemka je doma horší než venku dlouhodobě né ? Tím nechci říct, že to pro Olomouc bude snadné, ale do nějaké nedobytné tvrze určitě nejede.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

5:0

Reagovat
PISTOLERO

Dneska pokud nevyhrajeme aspoň o 3 góly tak to bude zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu budou nejaky komentare aspon pri derby

Reagovat
monty25

Góóól!!! Knapík pěkná rána

Reagovat
monty25

Góóól!!! Havelka taky pěkná rána

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Sejka to neni ono co

Reagovat
monty25

No jo, ne každej má tak dobrý jméno.

Reagovat
Pablos

Objektivně se musí uznat, že ta branka na 3:2 Liberce byla taky pěkná rána

Reagovat
monty25

Chaloupek

Reagovat
monty25

To nám to teda vydrželo...

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín je slaboučký. Kádr nemá na ligu. Bolí z toho oči.

Reagovat
JarousFCB

Hmmm pane Advocaat?

Reagovat
Mirek na tenisu

Jako chceš být vtipný? Budiž. Nebo tu slabotu nevidíš? To už je horší

Reagovat
JarousFCB

Ještě že tě tady máme. jinak máš tentokrát pravdu... až na tu chvilku ke konci poločasu, kdy jsme přestali hrát, jsou marní.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pravda je vždy relativní hochu.

Reagovat
JarousFCB

To jo. Často tu plácáš totální hovna a taky je máš za pravdu.

Reagovat
monty25

Teplice Co tam Grigar nacvičoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni Grigar trochu oplacany nebo to dela ten dres?

Reagovat
monty25
Reagovat
iamek

Otresny výkon

Reagovat
Greny

jako kdyby jste to totálně podcenili

Reagovat
Kepy_FCB

První půle doma máme výrazně slabší, teď je smetem

Reagovat
JarousFCB

Půl hoďky to bylo v pohodě. Mělo se dát na 2:0 a už by byl klid. Snad začnou zase trochu hrát.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
thewall

? Problém je v koncovce. To mělo být v pohodě o dva/tři góly v poločase.

Zlín upletl z hovna bič. Zbytečná ztráta míče, pak nechali volný prostor nad vápnem a Simerský si užil životní trefu.

Dnes jsem s výkonem spokojený. Věřím, že to ve druhé půli zvládnou.

Reagovat
Greny

Snad ten Banik vyhraje sakra

Reagovat
lampas

Rozhodčí Kotala zaslouží rakovinu, tak šílený výkon jsem neviděl. Penalta po tom, co byl předtím neodpiskany faul na našeho hráče... To se nevidí ani v zápasech Sparty tohle.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Sotva jsem zapnul 2. půli a pentle pro Teplice.

Reagovat
lampas

Cirkus, který se nevidí ani v pralese.

Reagovat
monty25

Udělám si názor, až to uvidím.

Reagovat
lampas

Penalta byla, ale předtím byl jasný faul na našeho hráče ve vápně.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Konečně se Kubala trefil.

Reagovat
thewall

Hrozně jsem mu to přál. Snad ukončil to své teclovské období v koncovce. Věřím, že má na to být špička v rámci naší kapr ligy.

Reagovat
Lopiger

Oslava Kubaly

Jinak přišlo mi že teda spíš byl ofsajd...

Reagovat
Greny

To nebyl ofsajd ?

Reagovat
bobis21

Nemají čáru, takže nemůžou prokázat. To sis ještě nezvykl, když to takhle funguje už několik let?

Reagovat
Kepy_FCB

Profesorskej gól

Reagovat
bobis21

Ta absence ofsajdové čáry mě vždy pobaví. No teď díky tomu asi máme gól,protože podle mě to spíš ofsajd byl.

Reagovat
thewall

Mně to nepřišlo jako ofsajd, ale pohled kamery nebyl úplně v rovině postavení Kubaly a obránců. Vzadu stál jeden zlínský v jeho úrovni. Předpokládám, že tam nebylo průkazné, že by byl ofsajd a tak to VAR pustil.

Reagovat
bobis21

Však právě. Asistenti pouští ofsajdy, aby to mohl VAR přezkoumat, ale VAR to pak nemůže přezkoumat, protože nemá čáru. Prostě absurdistán.

Reagovat
thewall

Tady to ale bylo velmi na těsno (ať už z jakékoliv strany) a nebylo to klasické puštění ofsajdu.

Jako puštění ofsajdu beru situaci, kdy si asistent myslí, že je ofsajd, ale není přesvědčen na 100%. Nechá dohrát akci a až poté zvedne praporek - pak už je to na VAR rozhodčích.

Reagovat
thewall

... nebo sice nezvedne praporek, ale zůstane stát u rohového praporku a tím dává signál VARu, aby se na to podíval.

Reagovat
Axelrose

Tvl, konečně někdo napsal, proč vždycky stojí u toho praporku

Jsem si myslel, že mají strach, aby nedostali přes držku

Reagovat
Mirek na tenisu

Spíš to ofsajd nebyl.

Reagovat
veikko

Didiba nechal nohu na podobné úrovni jako ji měl Kubala. Pokud to ofsajd byl, tak to muselo být v řádu pár milimetrů. Tady to pustili rozhodčí podle mě správně.

Reagovat
thewall

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Demolice jak dneska Max v kvalifikaci. Pošli tam Almásiho, ať už to taky protrhne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Almasi protrhne tak maximálně večer maminu. Kluk je totálně z formy.

Reagovat
monty25

Hronku, ty seš fakt posila.

Reagovat
monty25

Suchomel gól, to by v ČB mohl zopakovat ještě za tři týdny...

Reagovat
Pablos

Asi jsme si užili poslední zápas Vrby. Dvě šišky po sobě, to je asi jasný.

Reagovat
jsemdement

Nový impuls na Budějovice nebo poslední šance.. kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už chybí jen návrat do Přerova a pak nějaká okresní prdel. Ale k tomu on se zas nesníží. Spíš to tipuju na občasnýho experta v TV. To on se zas rád předvádí v TV, i když je to jen tupej buran. Kariéru ale udělal pěknou to se musí nechat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vrba a tupej buran. A do zrcadla ses už podíval?

Reagovat
JarousFCB

Že půjde trénovat Zlín, jsem taky nečekal. Jinak nejlepší český trenér poslední dekády.

Reagovat
emisarpravdy

Podle tebe byl nejlepším českým trenérem mezi lety 2013 a 2023? Tak to asi těžko. Kdybys řekl mezi roky 2009 a 2019, tak ještě možná jo, ale takhle fakt ne.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
romeo351

Předvádí rád v TV?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Příští týden klíčový zápas s Budějkama. Když nevyhraje, letí...

Reagovat
bobis21

Asi zkusím napsat do Zlína, jestli si tam nemůžu taky zkusit čutnout ligu. Horší to nebude

Reagovat
Pablos

ten jejich inzerát, že hledají útočníka do nekonkurenčního prostředí mě pobavil

Reagovat
Mirek na tenisu

Vrba to položí. Když ne teď tak za týden. Pokud neporazí Budějky.

Reagovat
fabec1222

Vrba out po dnešku snad jistota ne? Dva debakly po sobě...

Reagovat
monty25

No, v 11. minutě by mě teda nenapadlo, že budeme rádi za bod...

Reagovat
Pablos

to já bych to i čekal... 11min. je ještě moc brzo. Bejt to v 60min tak je to docela průser, takhle se to omluvit trošku dá.

Reagovat
monty25

Omluvit se ale nedá, když v 11. minutě vedeš 2:0, abys v 39. minutě prohrával 2:3.

Reagovat
Pablos

to moc né no

Reagovat
lampas

Chybí nám důraz, presing, Kozel hraje jak kdyby byl Guardiola v City. Kvalitu přitom v zápasech s týmy, kde jsme zbytečně ztratili body projevuje mě. Já už fakt nevím na co Karl čeká s vyhazovem. Lépe by to odkoucovala i AI.

Reagovat
Pablos

Zorvan pěkně technicky uklidil Celá akce byla moderní

Reagovat
DieFohlenBMG

Sýrečky

Reagovat
ratusek

Ty pičo to byla luxusní akce

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Dobrá akce Bohemky

Reagovat
ratusek

ty vole kde se to v Kostlovi vzalo?

Reagovat
meno

Köstl nejlepší driblér v lize

Reagovat
Pablos

Tvl Kostl kličky a patičkou vyšachovávajíc obránce Sigmy, nůžky Kovaříka, dvě šibenice… chybí jen červená a penalta v nastavení a má ten zápas úplně vše

Reagovat
ratusek

Bohemka, pěkný výkon Sigma mě zklamala, ale to bylo asi těma absencema. Nebylo tam nic

Reagovat
Firkraag

Ale blbě rozhodně nehráli teda (Olomouc). Dobrej match.

Reagovat
Coutinho10

dnešní derby asi moc barevně na tribunách zajímavý nebude....TS trička v černým a rudoši jsou taky v černým

Reagovat
Greny

Škoda že nepíská Černý bylo by hned poznat komu fandí celý stadion

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

Stejný jako když sem byl v Edenu na Rammsteinech

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
STR

Jaký je kurz na O2 tv, že zase spadne?

Reagovat
Axelrose

1,01, největší tutovka v tomhle kole

Reagovat
16Dave

už ted to nejde...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

18.00 hodin, O2 TV Sport: SK Slavia Praha – AC Sparta Praha.

Moderátoři: Petr Svěcený a David Sobišek. Experti: Zdeněk Folprecht, Pavel Horváth, Jakub Podaný a Antonín Rosa.

Proboha na co dva moderátoři a čtyři experti

Reagovat
Greny

Jedna parta bude vychvalovat jeden tym a druhá druhy

Reagovat
Mass

Koho bude vychvalovat Horváth?

Reagovat
monty25

Domažlice

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak sysel je Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

na co tolik lidi kdyz stejne nepujde prenos

Reagovat
John Obi Mikel

Čim víc tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to studio začíná už v 17h, takže doufají, že budou pořád nápady co říkat.

Reagovat
ratusek

Velkej čáp přítomen, čistá dvoječka

Reagovat
monty25

Ani hovno, mám vsazeno na Hradec a nové koště.

Reagovat
ratusek

Bohužel

Reagovat
PavlíčeQ

ten je na vsech zapasech a za uplynuly pul rok jsme vyhrali akorat na admire

Reagovat
ratusek

Ahá. To já jentak. Přeju vám výhru. Akorát zase přeju i Kotalovi at má uspěch. Takže nevím. Ale ty si asi přeješ prohru aby vyrazili Látala ne?

Reagovat
PavlíčeQ

vzhledem k tomu ze nam hrozi csaplar tak uz si radsi nepreju nic

Reagovat
Salfovic

Ty vole, Dweh na Hunta a ještě na vlastního brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

V noci jsem měl děsivej sen, že derby dávaj na nějaký úplně neznámý televizní stanici

Reagovat
Salfovic

Myslíš O2 ?

Reagovat
Pablos

VyprcanciTV

Reagovat
monty25

Horák to luxusně trefil.

Reagovat
Greny

Co asi dneska řekne fotbalové veřejnosti po zápas mistr Latal

Reagovat
Salfovic

Pelta ho ještě nevyrazil

Reagovat
Martin9719

Jeden z našich nejlepších výkonů v sezoně zatím. Má to tempo, důraz, vyhráváme odražené míče i souboje. Skvěle Jirka, Kalvach, Šulc, Duro i Dweh. Hranáč odčinil svoji chybu. Vyhazovaný Hejda udělal neskutečný pokrok v 3obráncovém systému, kartu nedostal ani nepamatuju. Traoré si musí dát pozor, hraje na hranici 2.ŽK. Ideálně o půli dolů a Bucha up.

Reagovat
AnthonyR

Jak jsou všichni natěšený na derby, tak mám reálný obavy, že to bude takticko-defenzivní nuda. Snad bude v základu Bořil, ať bude alespoň nějaká sranda

Reagovat
Salfovic

Jako skoro pokaždé.

Reagovat
ACSeRw!n

taky doufam v 0:0

Reagovat
Pablos

Naopak tohle kolo je hodně gólové a i v derby budou kanonády. 3:3 tip

Reagovat
STR

Snad to okoření nějaký tvrdší zákrok ať to má ty pravé emoce

Reagovat
Kily

Hlavatý vystřídán, víceméně hlavní úkol splněn

Reagovat
JarousFCB

tak to bylo luxusní

Reagovat
PavlíčeQ

za tohle cervenou, no nevim

Reagovat
monty25

Za mě jo, Hurtado byl poslední a Vašulín měl k míči blíž.

Reagovat
PavlíčeQ

by ho tam krizoval jeste tekijaski

Reagovat
Firkraag

Nedával bych, byl to souboj, ale jestli to vůbec byl faul, tak právě v tom souboji, kde nikdo nebyl blíž bráně. Zvláštní červená trochu.

Reagovat
JarousFCB

Snad bude mít Látal rozhovor bál bych se jít do kabiny, být hráčem Jablonce

Reagovat
Martin9719

Bengááááááál!!!!!!!!!!!

Reagovat
Greny

Plzeň po tom začátku sezony, kdy to vypadalo vselijak , neskutečnej valec

Reagovat
Firkraag

Tohle bránění nemůže Látal ustát

Reagovat
Urbis__

Chudák Daněk v těch Pardubicích

Reagovat
ACSeRw!n

furt lepsi nez tribuna na Letny

Reagovat
Urbis__

To rozhodně.

Reagovat
Nuno čomes

A peníze mu jdou tak co.

Reagovat
Pablos

Míša Bílek se musí otáčet ve vejcomatu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jsemdement

Myslíte že má Látal taky smlouvu s Hyundaiem na odjezd?

Reagovat
monty25

Díky, pane Kotale. Ale když jsem viděl, co tam Hradec vyváděl proti deseti, tak se o mně pokoušel infarkt.

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš si dělá prdel s tou sestavou

Reagovat
John Obi Mikel

Proč, sakra proč?

Reagovat
Firkraag

Hustý, jen dva obránci a z toho jeden z nich je Bořil

Reagovat
John Obi Mikel

Já mám za sebou zápas Chelsea, ten člověk mne chce definitivně zabít???

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jackinho10

Proc? Za me super

Reagovat
naheCZ

Mandous – Bořil, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Schranz, Tijani, Jurečka

To mám oprávněné obavy, že Bořil tam bude jak na kolotoči. Měl hrát Vlček. Jurečka proč? Že se náhodou probere v derby?

Reagovat
Coutinho10

LAVIČKA: Kolář, Wallem, Masopust, Tecl, Chytil, van Buren, Dumitrescu, Vlček, Tomič, Kačaraba, Jurásek

Reagovat
Firkraag

Tecl

Reagovat
Coutinho10

kdy jindy, ale do šancí se dostává

Reagovat
naheCZ

Já bych radši prostě Juráska. Proti Spartě celkové myslím může fungovat rychlost. Ale možná Juráska chce nechat, až bude třeba obrana trošku unavenější? Ale mě hlavně sere Bořil, tam mám obavy, že stíhat nebude.

Reagovat
Coutinho10

j spíš taktickej záměr

Reagovat
Coutinho10

Bořil se hodně řešil před pár týdny... uvidíme, zkušenosti má, věřím, že je prodá....potřebuje taky někoho tvrdšího

Reagovat
naheCZ

No i když on vlastně bude asi hrát na Kuchtu? Tak to by mohl zvládnout a Kuchtovi to znepříjemnit no

Reagovat
naheCZ

Já si nepřečetl sestavu Sparty a čekal jsem Birmančeviče

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jj, mohla by to bejt výhoda

Reagovat
naheCZ

Ten má kyselej ksicht jen z toho, že hraje na křídle. Teď tam navíc bude mít otravného Bořila, to by tam fakt mohl být totálně otrávený

Reagovat
Greny

Tam bych si i tipl že jeden z nich nedohranu

Reagovat
Greny

Nedohraje

Reagovat
naheCZ

Taky čekám, záleží kdo to bude

Reagovat
Nuno čomes

Proč by nestihal? Vždyť je to jen ceska liga.

Reagovat
Vinci

Snad se Latala zase zeptali na vyhazov. A ještě bych mu na konci rozhovoru rozmazl hovno po obličeji negramotoj

Reagovat
inferno08

Sice mě neustále překvapuje, že Látal je pořád trenérem Jablonce, ale upřímně, ptát se někoho, jestli mu v práci hrozí výpověď, svědčí spíš o hlouposti tazatele. Být na latalovo místě já, poslal jsem toho reportéra do prdele přímo.

Reagovat
andrew96

Běžná otázka na trenéry pod tlakem.

Reagovat
Greny

Souhlas, nechápu že se ho nezeptaji zda si myslí že jeho prace odpovídá mzdě co bere

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Vinci

Já bych klidně pochopil ze má problém s otázkou, ale co mě vyloženě nasralo byla ta jeho arogantní, buranska a hloupá reakce

Reagovat
ACSeRw!n

sem rad, ze Haraslin sedi, zas ma to svoje marny obdobi

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
FCSL

Ogbu - Krejčí, Tijani - Olatunji, to bude mela při standartkách Tijani s Bořilem určo hrajou kvůli tomu. Jinak se čeká dobrej zápas, takže to vidim na 0:0 a holomajznu

Reagovat
Urbis__

Sparta i Slávia koukám šetří na poháry

Reagovat
Cotton

Na Fortuně kurz na penaltu 3,5 to je za barák

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

To je od Slavie moc hezké, že tlumí vášně a zahráním chorálu Gladbachu vyjádřili podporu Čvančarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se jak Bořil přejede Kuchtu!

Reagovat
Řasokoule

Někdo stream prosím?

Reagovat
Ross Geller

Nevím o tom, že by se před každým ligovým zápasem zpívala česká hymna...

Reagovat
Mupi

taky proto, že tohle není "každý" ligový zápas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ross Geller

A proč by se před tímto zápasem měla zpívat hymna? Absolutní nesmysl. Buď před každým nebo před žádným.

Reagovat
kilobyte

Každý pořadatel si může před zápasem hrát co chce.

Reagovat
Skalda29

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mimalu

takové prznění hymny

Reagovat
Mupi

však to zazpíval dobře

Reagovat
Mimalu

dobré to teda fakt nebylo

Reagovat
Mupi

no beru zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Hymna falešně - tak to už je vrchol odpornosti Vůbec jí tam nemají co hrát ani zpívat. Na co si furt hrajou?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ta hymna

Reagovat
Skalda29

Jakou nabídku může dostat, vždyť to nebylo čisté zazpívano. Jedině něco u dementu O2

Reagovat
Mirek na tenisu

Šilhan a hudební sluch? Prý Jan nebude stačit odmítat nabídky

Reagovat
m.sali

kua to vybrali někoho náhodně z hlediště, aby to zazpíval nebo co?

Reagovat
Pablos

Přesně jsem čekal že sem vlezu a tady hejty na zpívání hymny Tvl o co jde… no bóže no, máš jí zpívat v duchu taky a né furt píčovat na kokotiny

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
naheCZ

Vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta odporné prase

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kuchta nádhera

Reagovat
Firkraag

Reagovat
samson192

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

Ta šlapka Bořil zase bude celej zápas brečet

Reagovat
Greny

Kuchta hned ostré že začátku..

Borilovi moc jeho medicína nechutnala

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl premotivovany rudy mrdky zase. Neumite to, zase to stejne poserete, vy nuly. Kuchta se zas nedotkne balonu, ale hlavne ze da loket Borilovi. Lubosek Loucka jak tam mrkal na Priskeho, ta mala devka z Jablonce

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Bez si prepocitat ovce, cobole.

Reagovat
samson192

reakcia na úrovni slávistu

Reagovat
Remt

Za to tvá reakce je taková "Sparťanská" s tím smajlíkem. Jak bavit se se šimpanzi tady Když se Sparťanovi něco nelíbí, tak pošle tento uplakaný smajlík

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš to nový nebo co? Momo je známý slávistický tvrďák. Být dneska na hřišti, tak už je tu zpátky po červené kartě.

Reagovat
Skalda29

Tak samo teď nic neudělal černoch a Mandous tam ječí

Reagovat
smazaný uživatel

Cernocha nevidim, nerozlisuji barvy pleti.

Reagovat
Skalda29

Klasika. Mandous nevinný

Reagovat
emisarpravdy

Barvoslepej?

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
icka

Reagovat
Baronne

Reagovat
Well

To je nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Chčixajovi se to vymklo kontrole behem 3 minut. To je rekord. Ale rozhodne ne prekvapeni.

Reagovat
Pablos

Ta hvězda na trávníku, dobrej detail …pecka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Reagovat
jester Radka Bejbla

Přenos mi nejede, opět chyba jako s Kodaní.

Reagovat
naheCZ

To zas bude válka a ne fotbal

Reagovat
Greny

Dneska to bude dobrá řežba ... ještě to píská Szikszay kterej rád tvrdší hru...to bude prdel

Reagovat
romeo351

Máte někdo stream? Díky!

Reagovat
Well

Tipsport dává.

Reagovat
RickNash

naprosto skvělej HD stream s německým komentářem, stačí mít acestream: acestream://5e94200ae8b1d95cb559fb150e5993d92e15d4e7

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

A ve zvukové stopě jde přepnout na český komentář

Reagovat
RickNash

je to větší servis než ofiko přenosy

Reagovat
Well

Vždycky ty ruce do zad.

Reagovat
smazaný uživatel

A to diveni ty pico. Vypatlanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se mě kdyby dostali červené Krejčí a Kuchta

Reagovat
HorajzmAmmann

4 branky a vyrovná se rekord v počtu branek za kolo ne?

Reagovat
Mirek na tenisu

Otravný komentátor Šilhan. Od začátku žvaní a přežvaňuje. Takový Vlášek O2 TV.

Reagovat
HorajzmAmmann

Taky mi docela vadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezónu se k derby vrátí Bosák až práva koupí Canal Sport

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosák už je taky vyčichlý ovšem tyhle talenty strčí do kapsy.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Strasnej tryhard

Reagovat
j_mrazik

Máte někdo link kromě Acestreamu, sázkovky a O2?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
j_mrazik

Díky.

Reagovat
ACSeRw!n

Preciado ta rychlost

Reagovat
pejsek5

Proc ma Laci cislo zlute?

Reagovat
naheCZ

Král asistencí? Aspoň tak to bývalo v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisikriste

Reagovat
Mirek na tenisu

To je na hlavu, co? Kdyby to měl střelec ale asistent? Ve fotbale? To vymyslel jako šolich Záruba?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

to je na redku snad ne?

Reagovat
andrew96

Úplně v klidu.

Reagovat
pingla

a nerozumím tomu, že to snad VAR ani neřešil, nebo že to měl vyřešeno tak rychle...

Reagovat
andrew96

Řešil. Ale najednou to šlo rychle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Oranžová

Reagovat
kecipep

Tmavě žlutá, ale hlavně že opakovaně ukazuje na rameno

Reagovat
ACSeRw!n

Jihoamericka medicinka

Reagovat
Urbis__

Za to bych dával červenou. Provod má kliku že chodí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Paprika

Vidim to podobne… jsem celkem prekvapeny ze to nezkoumal VAR

Reagovat
andrew96

Hlavně že ukazoval rameno.

Reagovat
Losinho

Jasná červená

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi spíš červená než žlutá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Pica Doudero on nema kam, je na vlastni brankove care a ty si na nej polozis obe ruky. Ty jsi tak hloupej kluk...

Reagovat
romeo351

Tohle mohla bejt v klidu rudá

Reagovat
Paprika

Dneska to zavani slusnou bramborackou

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, to je fotbálek...

Reagovat
Remt

kdyz se jen fauluje a lezi, to si toho fotbálku uzijem

Reagovat
Remt

Ten Olatunji do toho chodi hodne hovadsky, jestli bude takhle pokracovat, tak pochybuju ze dohraje

Reagovat
Kepy_FCB

Kotel domácích vypadá drSSně

Reagovat
Martin9719

To je strašný, co má tohle společnýho s fotbalem ty vole.

Reagovat
ACSeRw!n

prvni derby ?

Reagovat
Martin9719

Tak určitě no, můžeš si pustit ty minulý pokud jsi je neviděl. Tam se aspoň trochu hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ježiš, to zas nemá s fotbalem nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej fotbal. Krasnej zazitek.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
naheCZ

Jste vybrali fakt dobrého rozhodčího. Od první minuty dal najevo, že karty jen tak tahat nebude a je z toho zas válka. Gratulace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani je nejlinejsi Tijani pod sluncem a to u nas hral fuckint Tijani Belaid.

Reagovat
naheCZ

Konečně mu tu kartu ukázal

Reagovat
Well

Olatunji.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Olatunji jede krásně

Reagovat
ACSeRw!n

za co karta ? dyt ho ani nefauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký rozhodčí takový fotbal

Reagovat
Mupi

rudý mrdky přijeli akorát prasit a polehávat

Reagovat
romeo351

Sudí bezradnej…

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam to nerad, ale Provod ma ted tak na Budejovice.

Reagovat
RickNash

a proto šup s ním do základu repre

Reagovat
andrew96

Douděra je ještě nastřelenější než jindy. Ale krom vysimulované žluté to Slavii zatím nepomáhá.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tijani se hledá. Ale on je zabiják když necháš prostor...

Reagovat
off-olda

Douděra se tam dneska chystá vybrečet novou řeku nebo co to ta držka předvádí tvl?

Reagovat
naheCZ

To, co klasicky předvádí třeba Krejčí

Reagovat
off-olda

Souvislost.

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Což kritizujete a nelíbí se vám to

Reagovat
naheCZ

Samozřejmě že ne, ale tak tak rýpnout si je v pořádku, jak furt čtu

Reagovat
kilobyte

Krejčí aspoň nesimuluje.

Reagovat
romeo351

Borec, kdyby se fakt soustředil jen na fotbal, tak hraje základ repre…

Reagovat
Nuno čomes

Jen to ne.

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

Teď nevím jestli je úplně v pořádku že rozhodčí strká do hráče, hráč má být napomenuty a ne aby do něj rozhodčí strkal ne

Reagovat
Firkraag

Já myslím, že rozhodčí by měli občas dát hráčům přes držku

Reagovat
vetrnik

totalni antifotbal

Reagovat
Ross Geller

Sešívky podmázli rozhodčího, že žluté dostávají pouze Sparťani?

Reagovat
Mupi

a za co přesně bychom je měli dostávat?

Reagovat
Ross Geller

Za nedovolené zákroky.

Reagovat
Neon

Jen tak, z plezíru.

Reagovat
Ross Geller

Schranz co blokoval Krejčího při vhazování např.

Reagovat
naheCZ

Když musí jim odpustit 4, tak i nám že...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Well

Tijani jasná žlutá, na druhou stranu ta jedna žlutá Sparty byla hodně oranžová.

Reagovat
Paprika

Ty voe, vsak vy uz jste meli mit redku :D redka vs. zlute = bud rad :)

Reagovat
andrew96

Jo, nechte tam na sebe řvát bez karet a všechno řešit domluvama. Rozhodčí mají na té bramboračce taky značný podíl.

Reagovat
Miguel19

20 faulu ani ne za poločas

Reagovat
DieFohlenBMG

Z toho 9 Tijani+Olatunji

Reagovat
bartes

tak zatím jde vidět jen brečícího Krejčího. Buď někoho sejme nebo sebou flákne, ale brečí furt. Ten bude rád, že dohraje

Reagovat
Mirek na tenisu

Těžký špil pro sudího. Asi se to dalo čekat. Zatím celkem obstál.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to jako davame za prihravky? Co tam dela ten Tijani? Co je to kurva za sracku tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to jako davame za prihravky? Co tam dela ten Tijani? Co je to kurva za sracku tohle?

Reagovat
r.mrazik

Tijani zase bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejci?

Reagovat
Mupi

asi jako vy bez červený...bude taky dělat něco jinýho než prasit?

Reagovat
r.mrazik

Taky něco jiného než Číňani? Asi ne

Reagovat
Mupi

to je nadávka typu jude slavie..no, chápu, že se na víc nezmůžete

Reagovat
r.mrazik

Jj. To je úplně to samé

Reagovat
KnoxXx

Kuchta, Rynes out, Haraslin, Zeleny in

Reagovat
zorz767

Olatunji půjde ven tak do 65. minuty a Kuchta na jeho místo. V takhle nervozním zápase nemůžeme riskovat, že dostane druhou žlutou.

Reagovat
Nuno čomes

Super fotbal kvalitou tak 1.A třída.

Reagovat
Paprika

No temi zakroky , brecenim, hadanim se, bez prihravky… spise 1.B

Reagovat
Nuno čomes

Chtel jsem tomu trosku přidat.

Reagovat
srandamač

Takhle si představuji derby v anglické Ligue Two

Reagovat
Nuno čomes

Jo ostuda

Reagovat
guzman

Do fotbalu to má daleko, dle metru sudího bych se divil kdybychom dohráli komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tedy naprosto super derby Ani centimetr hřiště zadarmo. Bohužel v momentech, kde by se fotbalovost mohla ukázat se děje hodně chyb. Asi vlivem přemíry adrenalínu

Jsem zvědavý na změny do druhé půle.

Reagovat
ACSeRw!n

tahle hra nam naprosto vyhovuje staci jim to znechutit, vynulovat Zafeirise a bod je doma

Reagovat
jsemdement

Krásný fodbálek. Nahoru dolů s fauly přelévající se z jedné strany na druhou .

Reagovat
Pablos

Ryneš, Tijani a Provod zatím asi nejslabší ze všech

Reagovat
Igner Farnsworth

Přidal bych douderu ten je dneska dobrej jenom ve vztekani

Reagovat
Pablos

Jj ten je úplnej komik

Reagovat
icka

Klasické derby, strašná holomajzna. Největší slabina zatím rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Prosimtě střídej toho Tijaniho, to je divizní hráč. Dneska nedal přihrávku.

Jinak je to zatím nekoukatelný.

Reagovat
Whites

Strašně jednoduchý hráč, možná tak na posledních 5 minut do vápna, ale tohle fakt ne.

Reagovat
joshua

Ale je to v tomhle aspoň vyrovnaný. Olatunji je to samý, ten měl dělat jinej sport, třeba basket

Reagovat
Igner Farnsworth

Dost slabej fotbal, btw proč neměla TS do naky 30 min vyndany vlajky a plachty a sparťané je neměli celou půlku?

Reagovat
romeo351

Proč nehraje ze základu Haraslín?

Reagovat
Pablos

OT: tvl taky máte na hlavní v mobilu najednou výsledkovej servis jako hlavní ? Nebo jsem něco umáčkl někde ?

Reagovat
Well

Taky.

Reagovat
Pablos

To jsou kokoti

Reagovat
Well

Jsem hledal, kde jsou články.

Reagovat
Pablos

Já taky no.

Reagovat
Well

Super vymyšlené servis, přestupy a někdy dole články.

Reagovat
Pablos

Já furt doufám, že je to jen nějaká chyba jejich. Tohle přece nemůžou myslet vážně

Reagovat
inferno08

To je Gamma verze.

Reagovat
Nuno čomes

Nový eurofotbal

Reagovat
Pablos

Další krok už bude rovnou Livesport

Reagovat
Front hell

Taky

Reagovat
John Obi Mikel

O2, hlavně že máte dvě studia a pak dáte půlku poločasu reklam.

A Homolka je šílenej komentátor a Šilhan tam zatím akorát předčítá statistiky, taky hrůza.

Reagovat
monty25

Mně ten Homolka taky rve uši.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nuno čomes

Musíš koukat na fotbal na zahraničních kanálech.

Reagovat
Miguel19

Je docela k pláči, ze ve dvou nejlepších týmech v lize běhají na hrotu lejna jako Tijani a Oletunji. Však ti borci si pomalu bez faulu ani nezpracuji balon…

Reagovat
Pablos

Souhlas

Reagovat
Well

Celkově mi přijde, že těm našim top týmům chybí vždycky nějaký solidní útočník. Když se hraje evropa, tak vždy řeší na jakého útočníka z druhého týmu si musí dát pozor, nevím o kom si tohle můžou říkat v cizině.

Reagovat
zorz767

Olatunji od začátku sezony udělal viditelný pokrok.

Reagovat
Mupi

Příšerný z obou stran.

Jasně je to derby, ale tak to neznamená snad, že to bude podobný zápasu v MMA..

Reagovat
j_mrazik

Nechápu, že nevyloučil Preciada.

Reagovat
ACSMan

Tak kdyby ho trefil víc tak by šel takhle ho spíš škrtnul

Reagovat
ACSeRw!n

jako ze by rozhodci v derby dal takhle brzo cervenou ? to se nekdy stalo ?

Reagovat
doshcz

Tijani a Provod meli mit zluty, Krejci asi taky, jinak piska same telo na telo picoviny, klasika bramboracka

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
HorajzmAmmann

Preciado červená a Doudera za ty simulace taky...

Reagovat
Greny

Zajímavý derby zatím místo fotbalu se tam více soustředí a předvádí hráči o to kdo dřív bude z rozhodciho následně ho seřve...

A rozhodči klasický svůj posunutý metr což se dalo čekat a hráči toho od začátku využívají ale on si furt jede zatím to sve

Reagovat
naheCZ

Ten rozhodčí, jehož jméno z hlavy si nedovolím napsat, je prostě tento typ a všichni jsme to čekali. Absolutně nechápu, proč dnes píská...

Reagovat
STR

Hlavně za ty kecy bych to tam hned rozdal po žlutých, aji to shlukování kolem rozhodčího. V Anglii už tohle pravidlo platí ne?

Reagovat
naheCZ

Masíčko

Reagovat
7kaka7

Pokrytci jsou v derby na obou stranách to je jasný... ale zákrok Preciada na Provoda na červenou jako vážně? vždyť být to obráceně, tak ten zákrok dají do nějakého "rádoby drsného" promo videa na příští derby

Reagovat
Igner Farnsworth

Jzs už po tolika letech přestaňte fňukat kuli Kadlecovi

Reagovat
7kaka7

O jakým Kadlecovi?

btw vysvětlí mi někdo pojem fňukání/brečení a kde je jeho hranice? po každém derby si stěžují oba tábory, podle toho kdo zrovna ztratil vedení nebo prohrál ano teď jsou Slávisti více přecitlivělí, protože ztratili pozici hegemona a vyrovnalo se to ...myslím, že stejně by reagovali i Sparťani "vládnout" českému fotbalu několik let a pak začít ztrácet.

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

borec už 2 aut hozený špatně a nic.

Reagovat
Remt

Preciado žlutá a "zakopne" míč, proč je rozhodčí pochcanej poslat ho ven?

Reagovat
naheCZ

Tak za tohle ho přeci v derby nevyhodí

Reagovat
masly008

vždyť byl naštvaný na sebe a jen byl frustrovaný a nebylo to zdržování.

Reagovat
Remt

Hele je to prostě zakopnutí míče, já nevím jestli je v pravidle rozpis "typu zakopnutí" ale já znám jen jedno a za to se dává žlutá pro něj by byla druhá

Reagovat
masly008

rukou se nedá zakopnout míč.

Reagovat
Remt

Ale dá se zahodit a výsledek je stejnej. Míč je v piči

Reagovat
Well

Ze Slavie zase zdržovat aut a taky nedostal, úplně totožné situace za které měla přijít karta.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako

Reagovat
Greny

Protože mu nemůžeš dát žlutou za nesportovní chování když na sebe nechávás bez trestu od začátku zápasu řvát z obou stran

Reagovat
DieFohlenBMG

Za to hození míče o zem se vždycky dává žlutá

Reagovat
Mupi

super, Preciado měl bejt dvakrát venku ale rozhodčí je posranej

Reagovat
naheCZ

Jurečka pojď

Reagovat
monty25

Preciado se žlutou jde takhle do skluzu ve vápně, to je magor.

Reagovat
KnoxXx

ani omylom

Reagovat
bartes

preciado to precizně vyřešil i za Krejčího

Reagovat
masly008

no.pokud hrál balon tak nic.

Reagovat
Pablos

No tohle penalta je no. Nic velkýho, ale šel tam jak debil ve vápně

Reagovat
Well

Dřív by nebyla, dnes ano, spíš nechápu, proč přestal hrát a pak to musel řešit takhle.

Reagovat
Nuno čomes

To nemysli vážně že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
masly008

tak zase tak jasná nebyla.Jak jsem psal výše pokud hrál balon tak by být neměla,ale moc to z těch záběrů nebylo vidět.

Reagovat
naheCZ

On to jde fakt kopat Jurečka

Reagovat
FruFru

Penalta za co?

Reagovat
Sigma Olomouc

Gooooool

Reagovat
Firkraag

Jak tohle může být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
naheCZ

Jurečkaaaaaaaaa

Reagovat
romeo351

Normálně ty Sparťany vyžluť tvl

Reagovat
jsemdement

Preciado vypustil dva sprinty, vůbec tam nemusel takhle jít do toho soubuje, kdyby to nezahrál na Wiesnera.

Penalta asi jako ty Spartaňské, hodně slaboučká ne-li žádná.

Reagovat
doshcz

Priskeho chyba ze ho uz nestridal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to zhasnutí světel Jak na hokeji

Reagovat
STR

Ještě měl dát žlutou tomu Prasejdovi. Ten tam šel jak úplný trotl.

Reagovat
Sigma Olomouc

Gooooool

Reagovat
r.mrazik

Penalta pro Slavii, letošní sezónu jaké překvapeni.

Reagovat
Mupi

a nebyla snad?

Reagovat
Rizek

Byla, ale být neměla.

Reagovat
r.mrazik

Byla

Reagovat
RickNash

vždyť vypíchnul míč. ale pokud to je penalta, tak to musí bejt i karta přeci. a navíc ten hráč měl dostat kartu pár minut předtím za zahození míče a bejt dávno venku. tohle neni ani bramboračka

Reagovat
monty25

Já se taky divím, že nedostal druhou ŽK.

Reagovat
Remt

Proč ji nedostal? Ví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy jsi viděl, že by hráč dostal druhou žlutou za zahození/zakopnutí míče?

Reagovat
masly008

RvP na barce v LM

Reagovat
kilobyte

To byla slušná kurvárna.

Reagovat
RickNash

moc často ne, to máš recht, ale taky jsem už dlouho neviděl blbce, co by tomu šel tam moc naproti, že si balon vezme do ruky a o zem ho pošle pěstí směrem k lavičce soupeře

Reagovat
Remt

Není to tak dávno co jsem to viděl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
DieFohlenBMG

To je prostě automaticky žlutá, jako třeba za sundání dresu

Reagovat
Kiss Me Polka!

v anglicke lize to tuto sezonu trestaji pravidelne, v kazdem kole se to stane

Reagovat
smazaný uživatel

V každém kole někoho vyloučí za zahození míče? To mi asi něco uniklo...

Reagovat
Kiss Me Polka!

vylouci? bavime se o zlute karte

Reagovat
smazaný uživatel

Moment takže to byla penalta ale nedostal druhou žlutou proč?

Reagovat
naheCZ

Protože derby vole

Reagovat
romeo351

Btw penalta za úplný nic

Reagovat
JessePinkman

Tvl, tak tohle penalta nejspíš ne.

Reagovat
zorz767

Penalta dle mě nesprávně nařízená. Ale komise to podrží jako vždycky.

Reagovat
Rizek

Tohle pentle být spíš neměla, ale Preciado prostě dal sudímu šanci to fouknout. Ale jak píšu - spíš být neměla, protože šel první míč. VAR zase k ničemu.

Reagovat
doshcz

jinak to vypadalo ze prvni hral mic.. a jestli teda pencle, tak proc ho nevyhodil uz sudi

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
patas92

Může jít penaltu chytat hráč z pole? Vindahl v životě nemůže žádnou chytit

Reagovat
zorz767

Snad to jednou někdo kopne vedle.

Reagovat
DieFohlenBMG

Může, ale kdyby jí chytil rukama, tak dostane rudou a další penaltu

Reagovat
DieFohlenBMG

Takže pořád lepší než Vindy

Reagovat
ACSeRw!n

ten je pri nich silenej.. snad u vsech skocil na druhou stranu

Reagovat
7kaka7

Asi byla, a je to na rozhodnutí sudího..ale neodpustím si..Všechny penalty pro Spartu loni, byly jednoznačnější než tahle kromě Haraslína na Slovácku.

Reagovat
Rizek

A nejlepší na tom je, že loni z toho byl ohromný shitstorm. O letošních slávistických penaltách se taktně mlčí.

Reagovat
Remt

Pochop že už základní hovadina je jak tam šel. To je jak Ogbu loni (nebylo to dokonce proti Spartě?), prostě hovadsky, on i kdyby vypíchl míč a dojel na saních a sundal ho tak mu dnes může písknout penaltu. Takhle tam prostě nesmí jít, i kdyby ho v dnešní době jen liznul na těch saních, tak dává příliš velkou šanci rozhodčímu to písknout

Reagovat
Remt

No to zase prrrr

Reagovat
7kaka7

Která z loňských konkrétně byla méně penalta než tahle? ...když pominu okolnosti, že se to sudí neviděl a VAR se k tomu divně vracel, a že to bylo nastavení, což by nemělo mít žádnej vilv na rozhodnutí.

Reagovat
Remt

Za mě komedie Kuchty například.

Reagovat
7kaka7

V Liberci? ano Kucthova vychcanost a obráncova nešikovnost, nicméně jasná... ale ano máš pravdu, ta Preciadova byla jednoznačnější.

Reagovat
Remt

Co to meleš za nesmysly? Bavíme se o té sračka penaltě, komické, kde Kuchta upadl jak podťatej oběma nohama? Jako komická vložka dobré, na fotbalovém hřišti na žlutou za simulování. Nechme toho, tuhle penaltu jsem řešil asi se třema Spartanama a vás tábor fandů je jak banda pomatencu To nemá co dělat s nějakou objektivitou

Reagovat
7kaka7

Nápodobně ano bavíme se o té penaltě kde obránce chytí útočníka, co jde sám na bránu, za rameno a ještě mu trefí kolenem lítko ano Kuchta tam spadl dost trapně ale prostě obráceně nemá co na útočníka sahat rukama btw běžel si někdy naplno sprint? Za kolik máš 100m?

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Mirek na tenisu

Hodně přísná. On ho vlastně ani nevyhovoval byť tam šel Preciado hloupě. V době Var by se tohle mělo odhalit.

Reagovat
STR

Wiesner je rozhodnuto

Reagovat
naheCZ

Preciado tam šel stejně hloupě, jako posledně Ogbu. Kdekoliv jinde na hřišti by nikdo problém s faulem neměl...

Reagovat
Rizek

jenže před rokem to faul byl. Dneska Preciado trefil balon.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom trefil hráče, takže jasný faul. To, že první zasáhne míč, nehraje žádnou roli.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

A Tijaniho netrefil že?

Reagovat
Nuno čomes

Tkanickou na tkanicku nebo jak to myslíš trefil?

Reagovat
Nuno čomes

Jenže kdekoliv jinde by se to ani jako faul nepiskalo.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Nadržený šimpanz

Haraslin 1:1, Kuchta 1:2

Reagovat
Pablos

Tohle byl faul na golmana jo ?

Reagovat
doshcz

smesny no

Reagovat
bartes

ho tam přišlápl a moc dobře to věděl. Kdyby byl rozhodčí pozornější, dá mu ŽK

Reagovat
Kiss Me Polka!

uplne jasny

Reagovat
Nuno čomes

Pro ty z vás co píšou, že penalta byla, otevřete oči do skluzu trefí míč, Tijani ani nespadne nic, akorát na něj šlápne. Z fotbalu udelali (ne)dotykovou hru v šestnáctce, odborníci vždyť je to nedůstojné a směšné stal se z toho vtipný sport pro ty, co to nesledují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Nevím co zkousis, psal bych to stejné i kdyby to bylo na druhé straně.

Reagovat
zorz767

Reagovat
Mirek na tenisu

Přesně.

Reagovat
STR

Reagovat
bartes

už nějakou dobu se tohle píská a vůbec nezáleží na tom, že trefil míč. Navíc mu to nejspíš sečetl i s tím zahozeným balónem. Takže si vybral raději penaltu než červenou.......

Reagovat
Well

Přesně jak píšeš, dřív si mohl vzít míč a pak nohy a bylo to pomalu každému jedno, dnes se to posuzuje jinak. V kontextu toho, co se píská úplně v pohodě obhajitelna penalta i když se mi taky nelíbí, jakým směrem ta pravidla jdou.

Reagovat
bartes

mě docela jo, protože dříve ho mohl vzít přes párky a zranit ho na 2 měsíce. Teď si to každý díky hrozbě karty rozmyslí a když už jde do skluzu, tak dostatečně dopředu, aby to bylo fakt čisté

Reagovat
Well

S tímhle souhlas já myslím obecně ruce a tak, spousta penalt se píská zbytečně. Ty prasarny, kde si se sice napřed slabě dotkl míče, ale pak udělal zákrok na zlomení nohy je samozřejmě dobře trestat a to posuzování i toho samotného zákroku je dobře.

Reagovat
bartes

Ruce jsou kapitola sama pro sebe a tam si myslím, že to je takto úmyslně napsáno, že si tam každý vybere to, co se mu hodí a ještě si to obhájí.

Taky bych to zjednodušil na jasné ruce a hlavně na takové, kterým se dá zabránit. Rozhodně bych nepískal třeba ruce, kde je obránce napálen z 1m do hlavy a on se reflexivně kryl.

Reagovat
Well

Přesně a naopak bych piskal takové ty, kdy si to zavinis sám a kopnes si to do ruky sám, protože je to prostě technický nedostatek většinou.

Reagovat
bartes

pokud by byla od těla, tak souhlas.

Reagovat
Well

Jo tak to myslím.

Reagovat
Nuno čomes

To není argument že se to píská. Rozhodčí je pořad lidský faktor a snad musí vidět co a jak. Jen doba je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se musí řídit pravidly. Podle pravidel to je faul.

Reagovat
bartes

taky mohl udělat to, že mu dá 2. ŽK a ještě penaltu. Za mě ta penalta byla celkem jasná a celkově to posoudil citlivě, aby Spartu úplně nevyřadil. Mohl ho taky vyhodit a bylo by po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tam ted neda na brejky Mojmu? K cemu nam ted je mrtvej Tijani?

Reagovat
Whites

Kvuli obrannym standardkam Co na tom, ze dopredu je nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v nej nemam zadnou duveru ani v obrannych standartkach kamo.

Reagovat
j_mrazik

V tom zápase snad nejsou 3 přesný přihrávky za sebou. To je strašný. Všechno se práská nahoru nebo do autu.

Reagovat
masly008

říká se tomu kopaná no.

Reagovat
81Tomas

Vsak to je soubojova sracka, jak si ma dat nekdo 3 nahravky, kdyz se po 2. fauluji.

Bramboracka

Reagovat
Mirek na tenisu

Birmančević. To je boží fotbalista.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
noustres

Bah a Musa

Reagovat
naheCZ

Už by dnes mohl Jurásek dostat aspoň 15 minut po zranění?

Reagovat
noustres

Moc nevěřím, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ogbu je cernej Kacharaba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta ukazuje a rve karta, nedosla brozura, ze za tohle byva zluta?

Reagovat
j_mrazik

Je tam tak špatnej terén, nebo tam fakt nikdo nemá techniku, aby mu to při sprintu neodskočilo na 2 metry od nohy?

Reagovat
RickNash

možná vobojí?

Reagovat
Nuno čomes

Fakt se musíš ptat?

Reagovat
j_mrazik

Koukám na německej stream, kde je snad 64x48 pixelů, takže jo, ptám se.

Reagovat
Nuno čomes

On přes ACE jede skvelě. Jinak vzhledem ke kvalitě je to jasné.

Reagovat
masly008

slávista

Reagovat
Rizek

Jurečka a Douďera = zasraní simulantští zmrdi.

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
romeo351

Divím se, že tam neposílá Burena

Reagovat
pingla

laci je dobrej zmrd, měl jít ven za tohle

Reagovat
masly008

hovno,stahoval nohy a doklouzal.prostě tam byl pozdě,ale nebyla to nějaká prasárna.

Reagovat
Remt

Doklouzal i Preciado. A doklouzal si pro penaltu

Reagovat
Greny

Brožura všichni co tam navrhli žlutá včetně realizaku a náhradníků

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Nedá výhodu bez červené

Reagovat
John Obi Mikel

Proč je nenechal do brejku?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kiss Me Polka!

protoze je retard

Reagovat
masly008

normální žlutá a dělají jak kdyby ho dolámal.

Reagovat
RickNash

tohle tomu chybělo

Reagovat
naheCZ

Inteligenti se projevují

Reagovat
ACSeRw!n

Slavia intellectuals

Reagovat
Mupi

to jsou opice ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci zvířata

Reagovat
monty25

Sejk zajímavý nástup na hřiště. Nejdřív se zapojil do potyčky a pak šel uklidňovat ultras.

Reagovat
Mupi

ne, opice jsou chytřejší..ale hráči sparty za tohle

Reagovat
DieFohlenBMG

Sparta teď má hrát v 9

Reagovat
smazaný uživatel

Sparticka. Tradice chodicich hoven. Ale Slavisti neunasi... tak jo.

Reagovat
Baronne

Reagovat
j_mrazik

Proč nepustil výhodu, když šli 3 na 2? To je fakt vůl ten rozhodčí.

Reagovat
DieFohlenBMG

Stejně by to zajebali

Reagovat
JackBlack

Jako když hodí někdo nějakou megu do jiných sektorů, to bych jí vzal a narval mu jí do prdele a at mu tam bouchne

Reagovat
zorz767

Sparta potřebuje hrát a nějakej vůl tam práská dělobuchy. IQ tykve.

Reagovat
smazaný uživatel

Homolko to je důležité info že došlo o 4 lidí víc než před 50ti rokama, bez toho bych neusnul

Reagovat
masly008

Tam se nehraje 1.minuta v kuse

Reagovat
jenage

Kdyby jen první...

Reagovat
j_mrazik

Juráska tam nedávej, ho tam zlomí, ty vole.

Reagovat
monty25

Bořil

Reagovat
monty25

A Krejčí taky

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci ani zluta od zacatku zapasu. Tady to mas curaku.

Reagovat
Fakt

To je komedie

Reagovat
5PUR5

Takhle má vypadat derby, koho zajímá pěknej fotbal.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mupi

Omg Bořil ven bohužel

Reagovat
FruFru

to je dement ten Bořil

Reagovat
naheCZ

Podle očekávání oba venku

Reagovat
JackBlack

Béřa odvedl svou práci

Reagovat
Noke

Za co jde krejčí

Reagovat
DieFohlenBMG

TOP

Reagovat
C-M@ster

Rozhodčí nezvIádI derby.

Reagovat
pingla

naopak, píská skvěle, co s takovými idioty na obou stranách má dělat? rozdat 10 žlutých do konce 1. poločasu?

Reagovat
Univerzál

Reagovat
diskoschlampe

Píská výborně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle je i na můj vkus přehnaný.

Bořil a Krejčí do clashe

Reagovat
RickNash

krásná kopaná. by se to příště mohlo hrát bez míče ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Demencia

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE DNO TEN ZÁVĚR Balkán hadr

Reagovat
masly008

Teď rozhodčí asi špatně ne? Rudá měla být jen pro slávistu asi.Jinak měli dostat max žlutou.

Reagovat
Remt

Se tam drželi jak v MMA oba ven

Reagovat
masly008

je to derby,nebylo to nijak agresivní.za tohle je prostě žlutá.

Reagovat
Remt

No tak to se neshodneme souhlasím s komentátory, dvě redky bořil dostat nemůže proto oba ven, ale Bořil chytl nenormální amok teda

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Rozhodčím chybí cit. Ale hodně. Za co vyhodil Krejčího jako

Reagovat
STR

Tvle to jsou zvířata v té slavné Praze.

Reagovat
off-olda

Bořil je hrozná špína.

Reagovat
bartes

a jedem, by mohli hrát žolíky

Reagovat
diskoschlampe

Rozhodčí za mě super, vždyť co má s timhle dělat? Prej že píská úzkostlivě... Tvl, ten kdyby to pustil, tak se tam povražděj...

Reagovat
Greny

Krejčí 4 zápasy, Bořil, Baránek, Řehák do konce podzimu stopka

Reagovat
Euphael

co se tam stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rvačka jak na hokeji (skoro)

Reagovat
ACSeRw!n

za co dostal Krejci ??

Reagovat
Mupi

za co asi ty vole..přijde ti, že nic nedělal nebo co? Ty jsi asi vypatlanej jak ty vaši v kotli..tím neobahuju bořila..ale ty vole..

Reagovat
jsemdement

Bořil ho chytl a pak mu dával pest pod krk, Krejčího ho jen držel a šel s ním .

A asi řekli, že se možná nemají rádi, to nevím.

Reagovat
ACSeRw!n

ano, nic neudelal. jen se v ramci moznosti branil tomu silenci, co ho chtel regulerne zmlatit.. udery daval jen Boril

Reagovat
icka

Vy jste dementi fakt.

Reagovat
Mupi

jsme, ale ted si podáme virtuálně ruce a jsme zas kamarádi

Reagovat
Snatus

Však mu tam dal hlavičku v tom klinči.

Reagovat
Nuno čomes

Za nic. Jen rozhodčí raději vyhodil oba. Naprostý alibismus, nic jiného.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaaaa Mira Baranek vole, tebe by Rehak totalne sezvejkal. Jenom jim dejte 1:0 a dokopat. Nadhera. Krasny derby.

Reagovat
Nuno čomes

Ups

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
dondinho

Ano, byla to nádhera...závěr parádní...

Reagovat
JessePinkman

Slavia dno

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči

Reagovat
naheCZ

Bořil víc, ale červená oba zaslouženě. Bořil kdyby to šlo měl dostat dvě, ale to nejde.

Reagovat
diskoschlampe

Souhlas, holt dostane trest, Krejčí bez přídavku. Hotovo, další...

Reagovat
masly008

Za co ale Krejčí přímou redku?Že ho držel za dres? To bylo na žlutou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Josifek

Bořil je největší výmaz ligy už víc jak deset let. Ale bylo vidět, že krom toho, že je Bořil ještě větší magor jak Krejčí, tak by s ním Ládik vytřel podlahu a to ten sráč moc neunášel

Reagovat
Shevchenko

Bořil s Krejčím se pustí do sebe a komentátor tohle vidět nechceme? tvl ať mluví za sebe, tohle chceme vidět všichni

Reagovat
romeo351

děláte si prdel

Reagovat
masly008

Tvl za co dostal přímou redku jako Krejčí? Za držení?

Reagovat
STR

Sáhl na něj a to se nesmí.

Reagovat
Well

Pro mě bylo oboje na žlutou do doby, než pak Boril zahodil i toho druhého, co to uklidnoval.

Reagovat
masly008

asi tak.

Reagovat
Rizek

no a jak do toho zapadá Krejčí? Ten se jen držel a bránil tomu agresivnímu kokotovi.

Reagovat
Well

Drželi se oba a to řvani je pro mě žlutá pro oba, ale to odhozeni co předvedl Boril si nemůže dovolit...

Reagovat
doshcz

klasik hejt na Krejciho, ale ten toho curaka jen drzel

Reagovat
diskoschlampe

Nemá ho vůbec držet...

Reagovat
doshcz

tak kdyz do nej Boril jde tak ho asi musi drzet a nebo zacit simulovat, tak si vyber

Reagovat
diskoschlampe

Vždyť do něj na začátku vůbec Bořil nešel...

Reagovat
doshcz

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
maras93

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Strojmír

Krejčí je ten čurák

Reagovat
samson192

jak tam Bořil už naťahoval zadnú že mu flákne

Reagovat
RickNash

kromě toho držení tam udělal pohyb jako by chtěl dát bořilovi hlavu, a přímo před sudím. jinak samozřejmě (this time minimálně) mnohem menší magor než bořil, ale k čemu to je, když se tyhle situace snad vždycky řeší symetricky a obě strany dostanou totéž

Reagovat
lampas

Krejci neměl červenou dostat, nic neudělal. Bořil by měl dostat stop minimálně do konce podzimu, to je neskutečně vylizany hovado.

Reagovat
diskoschlampe

Nic neudělal, lol.

Reagovat
lampas

Držel Bořila od sebe, aby mu ten bezmozek nedal přes hubu, nic víc.

Reagovat
diskoschlampe

Votevři voči ty vole, vždyť ho jako první začal úplně nesmyslně chytat.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Well

Žlutá Krejčí a redka Boril, ten tam doletel jak magor.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím...

Reagovat
Josifek

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bartes

vůbec si toho neměl všímat a měl být na druhé straně hřiště s jeho povahou, ale protože je to Krejčí, tak to dopadlo, jak to dopadlo.

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

Krejci doplatil na to, ze sa chova jak curak dlhodobo no.

Reagovat
dave30

Výkladní skříň kaprligy...

Reagovat
r.mrazik

Ten Řehák je hrozný kokot

Reagovat
Josifek

Bořil a Řehák, ty vole, tihle kriplové si musí v šatně strašně notovat

Reagovat
r.mrazik

A Houstecky k tomu.

Ten třetí moc ne. Ten chrape s manzelkama hráčů

Reagovat
icka

Reagovat
Slovácký trojboj

Já se bavím

Reagovat
Marosh16

na fortune som mal ze Boril dostane zltu a mam to ako vyherne.. dostal priamo cervenu? to mi asi zoberu vsak ?:D

Reagovat
diskoschlampe

Noooo, asi máš smůlu hele.

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak rychle vybrat

Reagovat
masly008

však dostal předtím žlutou a pak přímo redku.

Reagovat
STR

Reagovat
romeo351

Na to snad ani nebyl tiket ne?

Reagovat
kilobyte

Tak jemu dost žlutých odpouští.

Reagovat
romeo351

Jako Krejčí kokot je, ale co on tentokrát udělal tak hroznýho?

Reagovat
7kaka7

Nic, odrážel Boříkovi facky Láďa udělal tu chybu,že se ním vůbec zaobíral

Reagovat
DieFohlenBMG

Ještě by se mohl poprat Zelený s Oscarem

Reagovat
5PUR5

Jak souvisí počet faulů s kvalitou fotbalu? Slavie nebo Plzeň dělají dost faulů, takže jsou automaticky horší než Zlín nebo Karviná, který stojí a čumí?

Reagovat
veikko

Ježiš, to je taková škoda, že stáhl Preciada. Mohl jim tam zase trošku provětrat praporky.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mirek na tenisu

Ostuda českého fotbalu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je dno, derby jsou z hlediska fotbalu naprosto nekoukatelny. Celý je to o tom, kdo vic zapičuje.

Reagovat
pingla

btw. víte, že hraje Masopust?

Reagovat
DieFohlenBMG

To se zruší a penalta

Reagovat
RickNash

ještě jednu penaltičkuuuu prosím

Reagovat
5PUR5

Penalta, 1:1 a druhej Ajax.

Reagovat
samson192

toto keď není penalta tak neviem

Reagovat
masly008

ha ha ruka

Reagovat
zorz767

Jasná ruka.

Reagovat
doshcz

jasna ruka

Reagovat
FruFru

jasná

Reagovat
HorajzmAmmann

Odvolat a pecka.

Reagovat
Firkraag

Perfektní závěr

Reagovat
Paprika

Komedie dokonana jasna

Reagovat
dave30

Jak říká můj kamarád. Ragby je prasácký sport, který hrají džentlmeni. Fotbal je džentlmenský sport, který hrají prasata...

Reagovat
masly008

tohle se ale říká od 19 století v anglii

Reagovat
dave30

Možná to tam zaslechl... A tento zápas jim dal za pravdu...

Reagovat
r.mrazik

Má starého kamaráda

Reagovat
dave30

To víš, starý kousek nemá moc mladých kamarádů...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Nemáš kamarády.

Reagovat
dave30

Reagovat
bartes

Reagovat
Shevchenko

Ty jo, tvůj kamarád je úplný vizionář.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak se bez divat na tu sracku, kde do sebe musi cpat drogy, aby byly schopni dalsi den vstat z postele

Reagovat
dave30

V pohodě. Klidně si říkej, že takto má vypadat skvělý fotbal. Já ti to neberu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc bych to o te sracce mel rikat? jen nechapu, proc tu cpes nejaketupe srovnani, s tim bez na novinky nebo idnes, tam si ujizdeji na techto cringe 1000x opakovane blbost o sportu, ktery tady ale ve skutecnosti nakonec nikoho stejne nezajima..

Reagovat
dave30

Já jsem chtěl pouze vyjádřit, že takový zápas dělá lize (ale i celému profi sportu) pouze ostudu. Jestli jsi to pochopil jinak, tak se omlouvám.

Reagovat
Kiss Me Polka!

mozna tak mezl lidmi, kteri sport stejne nesleduji a jen se radi nastvavaji kvuli vecem, ktere je ve skutecnosti stejne nezajimaji, aby se citili lip. ostatni vedi, ze nase liga je kopana. omluovat se nemusis, ale uz nerus sleduju wales australie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

V čem byl měl být fotbal džentlmenský sport?

Reagovat
Bex5

Nesedeli jsme tuhle spolu na pivu pri zapase Irsko - JAR?

Reagovat
dave30

Rád bych, ale zatím jsem toho z ragby moc neviděl...

Reagovat
Bex5

7.10. bude dobrej match

Reagovat
Pablos

Tvl parádní derby jasná

Reagovat
guzman

Jasná

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nuno čomes

Ale jo sranda je. To musí vrátit.

Reagovat
wyqinac

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Ogbu posral dve derby. Tahni do hajzlu, stejne jako Ousou. Diky

Reagovat
bobis21

2 adepti na nejhloupějšího hráče v lize červená ve stejné minutě? Tak to bude určitě nejlepší moment zápasu

Reagovat
monty25

To tomu ještě scházelo. Ale penalta to byla.

Reagovat
masly008

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Well

Respekt rozhodčímu za to jak to správně vyřešil.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
djiros

Jinak byl nejslabší na place.

Reagovat
Well

Penaltove zákroky správně, největší průser je, jak pustil tu hru, měl žlutit od začátku.

Reagovat
Mirek na tenisu

A co zásadního zkazil?

Reagovat
FruFru

nazdaaar dementi sešívání

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
dest1l

Reagovat
Rizek

žerte, kurvy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fabec1222

A teď se to tam komplet pomlátí

Reagovat
r.mrazik

Von tam tu ruku strčí

Reagovat
RickNash

je hezký, že má derby tradice - na začátku hymna, na konci to dosere ogbu

Reagovat
djiros

Za toho Bořila se to tak nějak srovnalo aspoň výsledkově

Reagovat
zorz767

Je to tam! Doufám, že si to Eden dneska užil.

Reagovat
Rizek

hnusný derby, ale nakonec ohromná spokojenost. Tohle bude pro Spartu velká morální vzpruha do dalších mačů.

Reagovat
Rohlíček

To nasere asi no Ogbu kral, diky bohu za nej

Reagovat
O.Giroud

Bortel -> Ounou -> Ogbu evoluce

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
naheCZ

Jak jsme to zas mohli v poslední minutě posrat potřetí z posledních derby

Reagovat
Rizek

karma

Reagovat
naheCZ

By byla Sparta v divizi...

Reagovat
Rizek

a Slávia v konkurzu

Reagovat
naheCZ

To jsme si vlastně vyžrali už, takže pohoda. Teď Sparta teda aspoň ČFL

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

To už bylo, teď je řada na vás s tou divizí.

Reagovat
bartes

dejte si ještě hromadnou rvačku, ať to stojí za to

Reagovat
Rizek

Nejlepší na place Holeš, Laci a Olatunji.

Reagovat
doshcz

Boril died for this

Reagovat
zasranej malíř

Už ať je TIKI TAKA

Reagovat
STR

Reagovat
Rizek

Mojma se trefil hned první derby.

Reagovat
romeo351

Do redek to bylo strašný . Zaplaťpánbůh za ně!!!

Reagovat
dave30

jj, je vidět, že fotbalu všichni rozumíme.

Reagovat
dave30

Od 88. minuty 2 červené a 4 žluté... Tak má vypadat fotbal.

Reagovat
j_mrazik

Škoda, že jsme to nedotáhli, ale remíza asi zasloužená. Oba týmy hrály hrozný hovno. Zápas s 40+ faulama, to je šílený.

Reagovat
Martin9719

To je zase ostuda.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Rizek

povedené od nich

Reagovat
Martin9719

nene

Reagovat
maras93

Reagovat
patas92

Reagovat
Well

Reagovat
romeo351

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Bagr007

Reagovat
Cotton

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Martin9719

Jinak za mě Bořil trest do konce podzimu minimálně. S Krejčím se rozlučte taky min. na 5 utkání.

Reagovat
bartes

Krejčí zas toho tolik neudělal. V podstatě se jen bránil, takže ČK ok, trest podle toho, tuším 1-2 zápasy a Bořil stop tak na 5 zápasů.

Reagovat
Martin9719

Za mě málo. Tohle nemá ve fotbale co dělat, nebýt té aféry v Amstru tak je tohle na dlouhou dobu nejostudnější zápas podzimu možná i v celé Evropě. Klidně bych z toho udělal exemplární případ. Stejně jako to odsral Sakala tak ať to odserou i oni dva.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
masly008

Reagovat
Mass

Nechtěl si sledovat místo derby radši film Barbie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses magor Krejci se branil, chudacek malej

Reagovat
Ereinion

Za mě jako neutrála super, emocí tam bylo jak v El Clásicu před 10 lety...pro diváka za mě zajímavější než když je v zápase 1000 přihrávek

Reagovat
Firkraag

Ale koukat se na to nedalo.

Reagovat
Ereinion

jednou za čas...

Reagovat
Well

Přesně.

Reagovat
Paprika

To byl peknej hnuj… tomu uz jen chybelo at slavis hools vytahnou spartanske vlajky a zacnou je palit, nasledovalo by ukonceni zapasu :)

Reagovat
Igner Farnsworth

Hroznej fotbal. Obě redky zasloužený nechápu proč tu někdo pláče že ne. 40 faulu na zápas achjo.. ztráta času dnes díky ty remíze ale asi zasloužená.

Reagovat
Mirek na tenisu

Příští kolo si užiješ. Zlín - Budějky

Reagovat
Mupi

Přesto všechno vyhrává titul největšího idiota Haraslín s oslavou s dresem..NA co si hraje? Messi to udělal, když měl v několik zlatých míčů ..co dokázal Haraslín, aby mohl dělat takový gesto?

Reagovat
Paprika

Dal 5 golu ve sparte

Reagovat
Greny

Ale z toho minimálně třikrát skóroval v derby

Reagovat
Mirek na tenisu

Emoce. To v tu chvíli neřešíš. Az nasbírá čtyři bude stát jeden špil třeba proti Budejkam. To stojí za to ne?

Reagovat
Rizek

Náhodou velmi povedené zakončení nepovedeného derby.

Reagovat
guzman

Reagovat
ACSeRw!n

Messi nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslin dal mnohem vic golu v derby prazskych S, nez Messi.

Reagovat
O.Giroud

Trochu trapné no, až dá gól Lichtenštajnsku potom môže takto oslavovať.

Reagovat
Kiss Me Polka!

haraslin byl na tom hristi asi nejinteligentejsi osoba

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jsem spokojenej, ale ať Slávisti pochcípaji, to budu spokojenější ještě víc

Reagovat
wwwx

Reagovat
Mirek na tenisu

Věřím že Bořil a Řehák dostanou pořádné flastry.

Reagovat
Mupi

a Baranek a Krejčí tam vůbec nebyli

Reagovat
Mirek na tenisu

Krejčí ho jen držel. Nebyl moc aktivní. Bořil byl nepříčetný. Napadl ještě dalšího hráče. Řehák. To je psychopat. Napadl i čtvrtého sudího. Nejsem sparťan. Jsem neutrální.

Reagovat
Well

Reagovat
lampas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fabec1222

Řehák je čůrák, co zkurví i derby na Silvestra. Toho vykopnout z lavičky pořád. Houštecký to samý, se divim, že tam taky někoho nerozkopal.

Ve Spartě by se pochopitelně určitě dost takových taky našlo, ale poslední roky maj soudnost je držet dál od veřejného dění.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí to celý začal, buď objektivní.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
kilobyte

Krejčí nikoho neudeřil a Baránek po červené odešel.

Reagovat
icka

Lavička Slavie opět potvrdila, že je nejvíce dementní v lize.

Reagovat
Firkraag

Tak ti nemají sebemenší konkurenci

Reagovat
Interista_4ever

Tohle derby bylo o čemkoliv, jenom NE o fotbale…

Bořil by se měl po tomhle zápase dobrovolně přihlásit do Bohnic na psychiatrii

Reagovat
Firkraag

Nebo by mohli zítra s Krejčím do TIKI-TAKA

Reagovat
kilobyte

Oktagonu

Reagovat
Mirek na tenisu

S Řehákem a Barankem. Včetně Švancary.... intelektuální terno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pocem, Boril a Krejci asi oba nastejno ne?

Reagovat
Interista_4ever

Krejčí ho jen držel, zatímco Bořil mával rukama jak retard…

Takže sorry, ale nastejno fakt ne.

Reagovat
dave30

Těžko posoudit, co mu k tomu říkal...

Reagovat
ACSeRw!n

hori teda Eden jak sliboval Jarda ?

Reagovat
Igner Farnsworth

Kde jste měli plachty?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny derby. Bod zaslouzenej. Od nas opet prokauc. Ogbu je labil, uz ten faul na Kuchtu kousek pred vapnem byl na kopanec do prdele. Bohuzel Sparta tohle v derby umi a musi to pro ne byt neskutecna euforie. My kdyz nevedeme o 2 goly tak je jasny, ze to domrdame. Vsechny nadavky beru zpet. Az na Baranka, tu malou krysu.

Reagovat
RickNash

nejlepší derby za poslední roky!

vypadalo to jako záznam nějakýho zápasu ze začátku devadesátek, kdy bejvaly hřiště takový oraniště, že na tom kombinovat prostě nešlo. a pro nás nestranný connoisseury, co se přišli ujistit, že i v Praze žije velký množství buranů, že Bořil nejen vypadá jako prasátko, že rozhodčí v Česku si v půlce případů v duchu hodí mincí a že si český elitní týmy neuměj přihrát víc jak šestkrát za sebou, to bylo nádherný.

10/10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Well

Reagovat
Interista_4ever

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Rizek

Reagovat
Pablos

Reagovat
Cotton

Reagovat
5PUR5

Jeden rok se tu hrála derby, co připomínala fotbal a ne jatka a hned si na to všichni nějak zvykli. V 1. poločase mi přišlo, že to nebyly nějak zákeřný zákroky, takže nevím, jak to měl rozhodčí zachránit. A to, že Bořil zachová jak pičus, to by Szikszay neuhasil ani žlutou a milionem napomínání.

Reagovat
dest1l

Emocionální kolotoč v Edenu na konci zápasu byl sladkou tečkou 308. derby.

Reagovat
dave30

Předpokládám, že Krejčí držel Bořila a povídal mu něco o zakrslém skřetovy. Jinak si tu Bořilovu reakci nedovedu vysvětlit. Asi něco jako Zidane vs Materazzi.

Reagovat
zorz767

svoboda projevu

Reagovat
dave30

Jj,

Reagovat
dantetomas

Alebo o faking gajovi

Reagovat
PtákOhnívák

Já už jsem toho za posledních 20-25 let co sleduju fotbal viděl hodně, ale takovou blitku jako dnes, ještě asi né...

BTW: Za ty dělobuchy do davu, mělo být utkání s aktuálním skóre předčasně ukončeno. A je jedno kdo to zrovna hází, jestli Sparta, nebo Slávie... Jó a čekám kdy bude konečně fungovat ten kamerový systém a pro dotyčné co házeli si v nejbližších dnech přijede kriminálka.

Strkačky na place tu vždy byli a budou. Tak si dají vzájemně pár facek a co...

Ale dělobuchy do davu? Tohle už je opravdu za tou nejostřejší hranou!!!

Reagovat
Reggie

Jsem jedinej, komu se nezdali Krejci s Borilem uz pred zapasem u podavani ruk jako kamosi?

Reagovat
Skleepy

To bylo vidět, jak to udělali jen protože musí.

Reagovat
Reggie

Přesně to jsem si říkal taky, že to bylo čistě z povinnosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele