FORTUNA:LIGA - preview 9. kola: Slavia - Sparta

23.09.2023, 08:29, aktualizováno 24.09.2023, 08:56
Previews

Deváté kolo FORTUNA:LIGY pokračuje třemi nedělními zápasy, hlavní pozornost však bude upřena do Edenu, kde Slavia v pražském derby přivítá Spartu. Další pohárový účastník Plzeň chce proti Pardubicím vytvořit klubový rekord v počtu výher. Hradec Králové a Jablonec zoufale potřebují naplno bodovat, svěřenci trenéra Radoslava Látala dosud jako jediní nevyhráli...

FC Hradec Králové - FK Jablonec

neděle 15:00

V Hradci Králové se po třech porážkách v řadě rozhodli pro změnu na trenérském postu. Jozefa Webera nahradil u levého břehu řeky Orlice Václav Kotal. Ten chce šňůru proher ukončit proti Jablonci, jemuž rovněž není moc do zpěvu.

Pro Webera se stal osudným debakl 1:5, který Hradec schytal před týdnem v Mladé Boleslavi. "Nezbývá nám nic jiného, než to hodit za hlavu a připravit se na Jablonec. Musíme udělat všechno pro to, abychom sem vrátili vítěznou náladu už kvůli fanouškům. Máme teď jistou nepříznivou sérii, musíme se tedy pečlivě připravit a věřím, že ji zvládneme ukončit," řekl útočník "Votroků" Daniel Vašulín.

O vyhazov si koleduje také trenér Jablonce Radoslav Látal, který si renomé nevylepšil ani minulý týden, kdy se v rozhovoru po derby proti Liberci dětinsky urazil. Severočeši navíc po osmi kolech dál čekají na první vítězství v ligovém ročníku. "Pokaždé chceme vyhrát a platí to i tentokrát. Chceme navázat na druhý poločas z derby, kdy jsme nehráli špatně, měli jsme šance a mohli jsme zápas otočit na svou stranu. Takže podat takový výkon, aby to stačilo na tři body," prohlásil Látal před výletem do Hradce.

Jablonec může těšit alespoň prázdná marodka, nejistý je pouze start talentovaného záložníka Michala Černáka. To hradečtí evidují víc absencí. Zranění nepustí do hry stopera Davida Heidenreicha s útočníkem Matějem Koubkem, do toho se neví, zda budou v neděli fit křídelník Václav Pilař a forvard Ondřej Šašinka.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech - Čmelík, Kučera, Rada, Kodeš, Horák - Krejčí, Vašulín

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Čanturišvili, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Hübschman, F. Souček - Jovović, Kratochvíl, Chramosta - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.54 - 3.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice

neděle 15:00

Také po reprezentační pauze pokračuje Plzeň ve sběru plného počtu bodů. Proti Pardubicím budou Západočeši útočit na již dvanácté soutěžní vítězství v řadě. Musí se ale mít na pozoru, neboť hosté by rádi navázali na své poslední venkovní utkání, kdy uspěli v Teplicích.

Zdá se, že úprk hráčů na srazy národních týmů pohodu v kabině Plzeňských nikterak nenarušil. Viktoria totiž po restartu klubových soutěží nejprve smetla slabý Zlín a ve čtvrtek zvládla také úvodní zápas skupinové fáze Evropské konferenční ligy. Kosovské Ballkani sice nezničila tak jako zlínské "Ševce", nicméně i výsledek 1:0 jí stačil k zisku důležitých bodů.

Ty chtějí Západočeši dál sbírat také v tuzemské soutěži. "Věřím, že si do zápasu přeneseme pozitivní náladu ze čtvrtka. Chlapci jsou nastaveni vítězně a těší se na další zápas. Věřím, že ho zvládneme a přidáme další body do tabulky," prohlásil asistent hlavního trenéra Viktorie Marek Bakoš.

Zatímco Plzeň se dle očekávání pohybuje v horní polovině tabulky, Pardubice tak vysoko nemíří. Na svém kontě už ale mají alespoň dvě výhry. Před týdnem ovšem Východočeši nestačili na favorizovanou Slavii a po osmi odehraných kolech setrvali v ligovém pořadí na dvanácté příčce.

V neděli se Pardubice utkají s dalším těžkým protivníkem, to však záložníkovi Michalu Hlavatému nikterak nevadí. "Miluji vyhecované zápasy. Hráli jsme se Slavií, teď jedeme do Plzně a pak nás čeká doma derby s Hradcem. Taková utkání se hrají před úplně jinou diváckou kulisou. Člověk ze sebe dokáže vymáčknout víc, když je plný stadion. Takové zápasy nás posouvají dál a já si je moc užívám," těší oporu Východočechů, která je mimochodem odchovancem Viktorie.

Pardubice se musí obejít bez krajního beka Michala Surzyna, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v ročníku. Zranění zase do hry nepustí brankáře Antonína Kinského a záložníky Tomáše Solila s Dominikem Marešem. Plzeň postrádá dva marody - stopera Luďka Pernicu a pravého obránce Milana Havla.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Jirka, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Durosinmi, Chorý

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Kukučka, Ortiz, Tischler - Darmovzal - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Helešic - Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.64 - 13.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha

neděle 18:00
Pouze díky lepšímu skóre vede Sparta ligovou tabulku před Slavií. V neděli však může být všechno jinak. Navzájem se nenávidějící družstva změří síly ve vršovickém Edenu, na který nemají Letenští nejlepší vzpomínky. Využijí sešívaní výhody domácího prostředí a dostanou se na první místo?

Po poměrně dlouhé době se z tuzemské nejvyšší soutěže stává výhradně show pražských "S". Jistě, pořád není radno podceňovat také plzeňskou Viktorii, která se po klopýtání zkraje ročníku taktéž dostala do formy. Avšak už i Západočeši v lize našli jednoho přemožitele. Jedinými neporaženými celky v soutěži tak zůstávají dva giganti z hlavního města.

V osmi dosud odehraných kolech byla blíž porážce spíše Slavia. Manko v Jablonci ovšem před necelým měsícem rychle smazala, načež se Severočechy remizovala. Avšak také sparťané už v ligovém ročníku jednou ztratili body, neboť i vinou vyloučení svého kapitána Ladislava Krejčího plichtili v polovině srpna v Teplicích.

Veškeré předzápasové předpoklady tedy nahrávají tomu, aby se v neděli ve Vršovicích odehrál šlágr ligového podzimu. "Předpokládám, že to bude hezké utkání. Oba týmy jsou v dobré formě a rozpoložení. Myslím, že se fanoušci budou bavit," uvedl trenér Letenských Brian Priske.

Oba mančafty potvrdily dobrou formu také během čtvrtečního vstupu do skupinové fáze Evropské ligy. Sparta přivítala v domácím prostředí kyperský Aris Limassol, a přestože inkasovala jako první, nakonec skóre otočila a i díky dvěma brankám Krejčího zvítězila 3:2. Sešívaní naproti tomu cestovali do švýcarské Ženevy, kde navzdory řadě změn v sestavě, v níž se objevilo hned několik dosud nepříliš využívaných hráčů, porazila tamní Servette 2:0.

Úspěchy v evropském poháru už jsou ale minulostí, nyní se obě strany barikády soustředí výhradně na nedělní střet. "Výkonu i vítězství proti Servette si moc vážíme, ale teď už máme v hlavě derby. V neděli nás možná čeká trochu jiný styl zápasu, myslím, že se nebude hrát tolik čistého času. Možná budou více rozhodovat souboje a standardní situace," očekává kouč Slavie Jindřich Trpišovský, který první trenérské krůčky dělal u mládežnických výběrů Letenských.

Odvěcí rivalové na sebe ve vršovickém Edenu narazí téměř přesně po jedenácti v měsících. Sešívaní v říjnu loňského roku rozdrtili Spartu 4:0, načež se lodivod Letenských Priske dostal pod velký tlak. Od té doby ale v lize prohrál jediné z 30 utkání a letos na jaře dovedl klub z levého břehu řeky Vltavy po devíti letech k mistrovskému titulu.

Poslední tři derby se odehrála na jaře na Letné. Dvě z nich proběhla v rámci nejvyšší soutěže. První skončilo remízou 3:3, to druhé - svým průběhem neméně divoké - dopadlo po výsledku 3:2 lépe pro Spartu. Mezitím se obě "S" utkala na stejném stadionu ve finále národního poháru. V něm byli úspěšnější slávisté, kteří vyhráli 2:0.

Sešívaní budou v neděli kvůli zranění postrádat stopera Sheriffa Sinyana, univerzála na pravý kraj hřiště David Pecha a středopolaře Jakuba Hromadu. Start levého obránce Jana Bořila je nejistý. Letenští nemohou počítat se záložníkem Adamem Karabcem, jenž si dál odpykává trest za červenou kartu, kterou viděl na konci srpna v duelu proti Karviné. O nasazení finského středopolaře Kaana Kairinena se teprve rozhodne.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Oscar, Zafeiris - Douděra, Jurečka, Schranz - Chytil

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Sadílek, Laci, Zelený - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.67 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Po další porážce venku musí České Budějovice zase zabrat v domácím prostředí. Na Střeleckém ostrově přivítají Mladou Boleslav, která na jih Čech dorazí po vysoké výhře nad Hradcem Králové.

Dynamo se před týdnem dostalo v Olomouci do vedení, nakonec se ale z Hané vracelo bez bodu. "Jednoznačně budeme chtít další domácí zápas zvládnout, protože si uvědomujeme, že pořád nepřivážíme z venkovních utkání žádné body. Je nutnost tento zápas zvládnout. Boleslav ale poslední utkání nad Hradcem vyhrála 5:1, má nepříjemný útok Pulkrab, Kušej, Solomon, kterého moc dobře známe z Vlašimi. Budeme muset být hodně obezřetní v obraně a dobře se na ně připravit," řekl trenér Budějovic Tomáš Zápotočný.

Boleslavští si uplynulý víkend s chutí zastříleli a dál se drží v horní polovině tabulky. Soupeře z jihu Čech ovšem rozhodně nepodceňují. "České Budějovice jsou v domácím prostředí hodně nepříjemný soupeř. Chtějí hrát fotbal a hodně si zakládají na výstavbě hry. I když jsme si vědomi, že nás nečeká nic jednoduchého, jedeme si pro nějaké body." vzkázal kouč Středočechů Marek Kulič.

Ani v Budějovicích nepomůže Boleslavi záložník Benson Sakala, který dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu, jenž obdržel za vyloučení v Uherském Hradišti. Dynamo postrádá zraněného stopera Ondřeje Čoudka, o nasazení obránce Martina Sladkého a středopolařů Jakuba Hory s Alenem Dejanovićem se teprve rozhodne.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, Havel, Králik, Trummer - Čermák, Hellebrand - Skalák, Suchan, Alli - Ondrášek

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek - Matějovský, Kubista - Kušej, Mareček, Solomon - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.80 - 2.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Zlín

sobota 15:00

Dva týdny po sobě ve znamení návratů aktuálně prožívá Pavel Vrba. Minulý víkend neslavně čelil Plzni, se kterou slavil největší úspěchy, nyní se střetne s Baníkem, ve kterém působil jako hráč i trenér. Nyní se ale Slezanům daří podstatně lépe než s ním.

Baník totiž z poslední šesti soutěžních zápasů podlehl pouze pražské Slavii, a to navíc těsně. Jinak uspěl v poháru s Hlučínem, v lize pak s Hradcem Králové, Českými Budějovicemi i Mladou Boleslaví. Před týdnem pak přidal cennou venkovní remízu z Ďolíčku. Klokani se sice v osmdesáté minutě dostali do vedení zásluhou Křapky, Šín ovšem dokázal ještě srovnat.

Zato Ševci mají do dobré formy obrovsky daleko. Z osmi ligových utkání vytěžili jen čtyři body a po zásluze se tak krčí na dně tabulky. Tam je o skóre poslal drtivá prohra v posledním zápase proti Plzni, v němž se vše kazilo od samého začátku. Ve čtvrté minutě otevřel skóre Chorý, o chvilku později se pak hloupě nechal vyloučit Černín. Po Šulcově prvním gólu sice ještě Vukadinović snížil, jenže středopolař viktoriánů pak otevřel střelnici, která se zastavila na skóre 1:7.

"Začátek týdne pro nás nebyl moc příjemný, museli jsme se vzpamatovat z debaklu proti Plzni, která vyhrála vysoko a zaslouženě. Rozbor zápasu trval o něco déle, než bývá zvykem. Teď nás čeká Ostrava, která má obrovskou podporu fanoušků. Doufám, že si vezmeme ponaučení z duelu proti Plzni a předvedeme jiný výkon. Důraz musíme klást především na defenzivu," nabádá kouč žluto-modrých Pavel Vrba.

Co může Zlín těšit, je fakt, že v posledním vzájemném utkání uspěl. Na Letné v květnu otevřel skóre Fantiš, na něhož sice zareagoval Cadu, v závěru přesto rozhodl Janetzký. Na druhou stranu v Ostravě čtyřikrát v řadě prohrál, přičemž v těchto zápasech inkasoval neuvěřitelných šestnáct branek.

Domácí budou v zápase postrádat zraněné Klímu s Takácsem, otazník visí i nad Frydrychem, Miškovićem a Šehićem. Na straně hostí je mimo hru už zmíněný Černín, kterého doplní zranění Dostál se Slončíkem.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Didiba, Bartošák - Kolář - Vukadinovič, Tkáč, Janetzký, Reiter - Fantiš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.02 - 8.33

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice

sobota 15:00

Teplicím se v ligové sezóně podařilo mimo své domácí prostředí již dvakrát zvítězit. V Liberci budou mít poměrně slušnou šanci přidat další úspěch. Slovanu se totiž v poslední době moc nevede a doma u Nisy našel za poslední dva měsíce rovnou dva přemožitele.

Před týdnem si Teplice vyšláply na Karvinou a poprvé od konce července si do tabulky připsaly plný počet tří bodů. "Slovan má šikovné hráče, ale také své problémy - karty, zranění. Pro nás to bude tak těžký zápas, jak si ho sami uděláme. Důležité bude, abychom byli zodpovědní v obraně, z toho budeme chtít vycházet. Samozřejmě chceme být nebezpeční v zakončení. Plný bodový zisk z utkání v Karviné by nám měl dodat více herního klidu a pohody," doufá trenér "Sklářů" Zdenko Frťala.

Liberec si uvědomuje, že se v sobotu utká s nepříjemným protivníkem. "Celkově mají zajímavé typy, dost kvalitních cizinců a výborného trenéra, takže boj o záchranu by se jich asi týkat neměl. Teplice těží z velmi propracované defenzivy. Hrají jednoduchý a účelný fotbal s dlouhými nákopy a dobrým odběrem druhých míčů, díky urostlým hráčům mají velice nepříjemné standardky. S těmi máme dlouhodobě problém, takže na ně se musíme při bránění zaměřit," řekl asistent hlavního kouče Slovanu Josef Petřík.

Domácím nepomůže středopolař Lukáš Červ, který v sezóně viděl už čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jeden ligový zápas vynechat. Stoper Dominik Plechatý zůstává dlouhodobě na marodce, start záložníka Denise Višinského je nejistý. Teplice evidují na seznamu zraněných záložníka Jakuba Urbance a útočníka Abdallaha Gninga, otazník visí nad nasazením středopolaře Daniela Trubače.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Doumbia, Žambůrek, Preisler - Frýdek - Kulenović, Tupta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Hora, Mareček, Jukl, Radosta - Hronek - Fila, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.71 - 4.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná

sobota 15:00

Slovácko před týdnem schytalo pětigólový debakl na půdě Sparty a na domácím hřišti bude chtít na nepříjemnou zkušenost zapomenout. Do Uherského Hradiště dorazí Karviná, která kvůli marnému čekání na vítězství odvolala trenéra. Jak si u řeky Moravy povede dočasný šéf lavičky MFK?

V Praze Slovácko marně hledalo recept na úspěch. Nyní doufá, že jej zná. "Bude to o naší fotbalové kvalitě, o našem důrazu na organizaci hry po ztrátě, po zisku, na to hodně dbáme, na intenzitu hry. Tyto věci tam musí být v prvé řadě, potom do toho můžeme přidávat nějakou individuální kvalitu, prosazení se v šestnáctce jeden na jednoho a další věci, ale základ je odrazit se od důsledné pevné defenzivy a organizovaného výkonu,” řekl asistent hlavního trenéra Uherskohradišťských Jan Baránek.

Karvinou po odvolaném Tomáši Hejduškovi převzal Ľubomír Luhový. Bratr bývalého známého útočníka Milana Luhového hodlá zapracovat na nedostatcích svých svěřenců. "Stojím si za tím, že kluci mají svou kvalitu jako jednotlivci a také limity. A právě limity se dají posouvat. Kluci o nich vědí a každý z nich musí přiložit ruku k dílu," prohlásil lodivod Slezanů, který je zatím záplatou na postu trenéra mužstva.

Také v Uherském Hradišti budou Karvinští postrádat záložníka Martina Zedníčka i univerzála Rajmunda Mikuše. U druhého jmenovaného je přitom jasné, že kvůli vážnému zranění si v probíhající sezóně již nezahraje. Na marodce Slovácka už nějaký čas tráví středopolař Michal Kohút, k němuž se před časem přidal také forvard Ondřej Mihálik. Nejistý je pak start zkušeného křídelníka Milana Petržely.

Slovácko na Karvinou dlouhodobě umí, Slezany porazilo ve všech z posledních osmi vzájemných střetnutí. MFK se navíc po letním návratu do nejvyšší soutěže nedaří na hřištích soupeřů. Mimo svůj stadion zatím v probíhající sezóně nezískali Karvinští jediný bod, navíc prohráli utkání národního poháru v Uničově.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Valenta, Havlík, Doski - Kim, Cicilia, Holzer

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Budínský, Boháč - Memić, Iván, Papalelé - Adeleke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.65 - 7.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc

sobota 18:00

Olomoucká Sigma je možná trochu nečekaným nejbližším pronásledovatelem pražských "S". Vzhledem k nadcházejícímu derby má nyní šanci se minimálně jednomu z nich výrazně přiblížit, k tomu však musí zvládnout utkání na Bohemians.

Klokani za sebou nemají zrovna nejpovedenější období. Celkově zatím mají na kontě deset bodů, z posledních pěti zápasů pak vytěžili pouhé čtyři. Jeden z nich minulý víkend proti Baníku, kde přitom po Křapkově brance z osmdesáté minuty byli blízko stoprocentnímu zisku - to by ale nesměl ještě stihnout zareagovat Šín.

"V tlaku do vápna jsme se v minulém kole s Ostravou oproti předchozímu utkání zlepšili, i když jsme měli dát víc branek. Olomouc je kvalitní soupeř, hodně se jí daří. Snad se nám povede její sérii přerušit a naplno bodovat," doufá trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

O poznání lépe na tom jsou Hanáci, kteří zatím sedm z devíti soutěžních utkání vyhráli - porážky přišly jen na hřištích favoritů na Letné a ve Štruncových sadech. Nyní drží šňůru čtyř výher, když v poháru vyřadili Třinec a v lize vyzráli na trio Liberec, Hradec Králové, České Budějovice. Proti Dynamu sice rychle prohrávali, přesto díky obratu Juliše a Navrátila ještě před poločasem vedli a zvítězili.

"Bohemka je velmi silný soupeř, obzvlášť na domácím hřišti, kde očekáváme výbornou kulisu. Pro nás bude důležité pohlídat rychlou přechodovou fázi Bohemky. Mají poměrně velký výběr útočníků, vytvářejí si šance. Samozřejmě to ale bude určitě i o nás, abychom po co nejdelší dobu v utkání udrželi náš vlastní kvalitní výkon. To byla věc, kterou jsme s týmem v týdnu řešili. Chtěli bychom zápas více kontrolovat, byť pochopitelně je to vždy také o soupeři, co vám povolí," upozorňuje asistent trenéra Jílka Jiří Saňák.

Sigma pro utkání nemůže počítat se zraněnými Hálou, Novákem, Petrákem a Shejbalem, hostům nepomohou Křišťál, Růsek ani Stoppen.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jánoš, Hrubý, Kovařík - Prekop, Smrž - Puškáč

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.54 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
8
7
1
0
24 : 5
22
2
Slavia Praha
8
7
1
0
16 : 4
22
3
Sigma Olomouc
8
6
0
2
15 : 8
18
4
Viktoria Plzeň
7
5
1
1
20 : 7
16
5
1. FC Slovácko
8
4
2
2
9 : 10
14
6
FK Mladá Boleslav
7
3
2
2
14 : 10
11
7
Baník Ostrava
8
3
2
3
9 : 8
11
8
FK Teplice
8
3
2
3
7 : 7
11
9
Bohemians Praha 1905
8
3
1
4
6 : 10
10
10
Slovan Liberec
8
2
3
3
8 : 10
9
11
FC Hradec Králové
8
2
1
5
11 : 16
7
12
FK Pardubice
8
2
1
5
5 : 10
7
13
Dynamo České Budějovice
8
2
0
6
11 : 22
6
14
FK Jablonec
8
0
5
3
6 : 13
5
15
MFK Karviná
8
1
1
6
10 : 18
4
16
FC Zlín
8
1
1
6
6 : 19
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (825)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele