FORTUNA:LIGA - preview 6. kola

02.10.2020, 08:37, aktualizováno 04.10.2020, 08:52
Previews
Slavia se bude snažit udržet tempo Sparty v neoblíbené Ostravě. Další souboj z čela tabulky uvidí Olomouc, kde se Sigma postaví Plzni. Západočeši po vyřazení z Evropské ligy budou muset rychle přeřadit na vyšší stupeň. Liberec se naopak do skupiny EL dostal a teď si euforii bude chtít přenést do souboje s Příbramí. Poslední duel patří Bohemians a Zlínu.
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (neděle 15:30)
Ačkoliv minulý týden fotbalisté Liberce proti Pardubicím tvrdě narazili, mohou jít do zápasu s Příbramí pozitivně naladěni. A to díky tomu, že ve čtvrtek zdolali v předkole Evropské ligy APOEL a po čtyřech letech se podívají do základní skupiny.

Vyrovnané a nepříliš pohledné čtvrteční utkání bylo rozhodnuto až v nastaveném čase, kdy po hře rukou hráče APOELu dostal Slovan příležitost pokutového kopu, jenž proměnil Kamso Mara. Zapomenut tak je předchozí nezdar v Ďolíčku, tamnímu azylantovi minulý týden Severočeši podlehli 3:0. Připsali si tak druhou porážku v této sezóně, opět ne úplně vynucenou - předtím totiž podlehli Olomouci.

Příbramští měli jeden ligový duel odložený a odehráli tak pouze čtyři zápasy, přesto je zisk pouhého jednoho bodu bídným počinem. Nutno podotknout, že los pro Středočechy příliš příznivý nebyl - prohráli totiž s oběma pražskými "S" a Teplicemi, paradoxně nejvíc je tak může mrzet jediná remíza doma proti Opavě.

Dlouhodobě úspěšnější je ve vzájemných zápasech Liberec, který vyhrál sedm z posledních osmi střetů. Ten poslední v červnu ale dopadl ve prospěch Příbrami, jež zvítězila díky dvěma Nového trefám 2:1, Peškův gól Slovanu na body nestačil.

Pavel Hoftych by měl mít k dispozici kompletní kádr, dá se však očekávat, že po náročném evropském duelu dostanou příležitost někteří hráči z lavičky. Na straně hostí bude chybět Zorvan, otázkou také je, zda už jsou všichni ostatní vyléčeni z koronaviru.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Hromada, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Rabušic
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Kleščík, Cmiljanovič - Soldát, Folprecht - Pilík, Rezek, Vávra - Pinc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.26 - 9.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (neděle 15:30)
Po povedeném jaru a vítězném vstupu do nové sezóny se toho od Bohemians čekalo hodně, realita je však mnohem krutější - Klokani sídlí jen o kousek nad sestupovými pozicemi, což mohou vylepšit proti Zlínu.

Bohemka na úvod vyprovodila Mladou Boleslav čtyřgólovým debaklem, pak se však zasekla a ze tří zápasů získala jediný bod. To když si přivezla remízu z Brna, poté nestačila na Olomouc ani Plzeň. Její další zápas s Českými Budějovicemi pak bylo odložen. Zeleno-bílé trápí hlavně koncovka. Antonín Vaníček se sice díky gólu a třem asistencím nachází mezi nejproduktivnějšími hráči ligy, vstřelit za tři zápasy jako celý tým jedinou branku je ale žalostně málo.

Ševci zatím střídají dobré výkony s těmi horšími. Na úvod prohráli se Slováckem, poté na sto procent zvládli zápasy proti Mladé Boleslavi a Brnu, načež bez bodu dokončili utkání na pražské Letné i doma s Olomoucí. Do toho ještě vypadli v Ústí nad Orlicí z poháru. Letos jsou alespoň gólově poměrně potentní, za pět kol nastřádali už osm branek, na čemž mají z poloviny zásluhu dvougóloví Dramé a Poznar.

Vzájemné střety jsou od návratu Zlína do nejvyšší soutěže pohromou pro tým, který hraje doma. Z deseti duelů hned pětkrát zvítězili hosté, zbylých pět skončilo nerozhodným výsledkem.

Klokani budou postrádat zraněné Valeše s Vodhánělem, nejistý se start stopera Pokorného. Na straně soupeře bude zase chybět Vyhnal.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Bederka, Hůlka, Schumacher - Hronek, Jindřišek, Vacek, Ljovin, Vaníček - Puškáč
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Jawo, Poznar, Dramé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.63 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (neděle 15:30)
Atraktivní souboj dvou týmů dělících se o třetí příčku bude k vidění v neděli na Andrově stadionu. Rozjetí domácí tam přivítají vicemistra loňské sezóny, Plzeň se bude chtít oklepat po evropském průšvihu.

Jedinou dosavadní ztrátou Sigmy je přes měsíc staré utkání na pražské Letné, kde na Spartu jednoznačně nestačila. Jinak se jí ale vede nadmíru dobře, při čtyřech vítězstvích zapsala dokonce tři čistá konta. To poslední ve Zlíně, kde o tříbodovém zisku rozhodl krátce po návratu ze šaten Zmrzlý. I přes solidní umístění mají Hanáci ve svém středu jen jednoho vícególového střelce, je jím David Houska, jenž je na metě dvou tref.

"Podařilo se nám zlepšit věci, které nám loni tolik nešly. V utkáních, jako bylo to ve Zlíně, se stávalo, že jsme neudrželi vedení a třeba jsme i prohráli. Pracujeme kompaktně dozadu, mužstvo je silné, nedělá zbytečné chyby. Cítím z něho vůli vítězit," tvrdí trenér Radoslav Látal.

To viktoriáni mají ve střelecké tabulce více želízek v ohni - čtyři zásahy má Beauguel, polovinu pak Ba Loua, Kopic a Čermák. Přesto by asi všichni tyto individuální úspěchy vyměnili za vítězství ve čtvrtečním utkání na hřišti Beer Shevy, kde po brzké penaltě prohráli 1:0 a s evropskými poháry se pro letošek rozloučili. Tento nezdar přišel i přesto, že minulý víkend proti Brnu se naladili skvěle vítězství 4:1. Prosadili se všichni výše zmínění kanonýři kromě Ba Louy, jehož v listině nahradil Hořava.

"Snažíme se udělat vše pro to, aby kluci byli připraveni na tento zápas. Věděli jsme už před Beer Ševou, jaký program nás čeká. Chlapci to přijali, protože vědí, že potřebují být čerství na nejbližší duel nejen fyzicky, ale i mentálně," říká slovenský lodivod Adrian Guľa.

Pokud bychom hledali favorita na základě vzájemných zápasů, pak jím bude Plzeň. Ta naposledy prohrála v roce 2012, od té doby včetně zapsala jedenáct výher a remízu v lize a postup v MOL Cupu k tomu.

Olomouc bude v zápase postrádat zraněného Kerbra, start řady dalších hráčů je v ohrožení. Řeč je o Benešovi, Štěrbovi, Houskovi, Yunisovi a Daňkovi. Hosté nemohu počítat s Hybšem a pravděpodobně ani Alvirem a Hořavou.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Greššák - Zahradníček, Breite, González, Falta - Nešpor
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.65 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Pokud by měli fotbalisté pražské Slavie vybrat venkovní stadion, kde se jim hraje nejhůře, pak by asi zvolili ten ve Vítkovicích. Nyní však mají k zisku tří bodů velmi příznivé podmínky, Baníku se totiž vůbec nedaří.

Slezané měli na úvod poměrně snadný los, ze kterého však vytěžili jen pět bodů z pěti zápasů. Porážkou skončila jejich utkání v Teplicích i Jablonci, jen remízu si přivezli z nedaleké Karviné a dělba bodů také přišla po zápase s Českými Budějovicemi. Odpíchnout se tak můžou snad jen od posledního domácího zápasu s Pardubicemi, který díky trefám Zajíce, Azeveda a Tijaniho zvládli poměrem 3:0.

"Pro nás je důležité, abychom výkon zlepšili oproti Teplicím, stabilizovali výkonnost a měli jsme čisté svědomí, že jsme odevzdali opravdu absolutní možné maximum. Budeme se prát, abychom Slavii vzali nějaký bod. Slavia měla těžší program, určitě ještě mají v hlavách to středeční utkání Ligy mistrů a není někdy jednoduché hned přepnout na domácí soutěž. Určitě máme šanci, ale pravda vždy leží na hřišti. Slavia má hodně široký kádr, ale nemyslím si, že udělá moc změn. Nemá se moc na co šetřit a myslím, že ta pauza od utkání v Dánsku není tak krátká, očekáváme ji v nejsilnějším složení," myslí si Luboš Kozel.

Pro sešívané půjde zejména o test, jak se vypořádají se smutkem po nepostupu do Ligy mistrů. Porážka v Herningu kromě toho znamenala i ukončení dlouhé šňůry zápasů bez porážky. V myšlenkách budou slávisté chtít být spíše u minulého ligového utkání, v němž doma porazili Slovácko 3:0, a to zejména díky dvougólovému Kúdelovi. Zbylou trefu přidal Provod.

Zatímco v Edenu se Slavii na Baník daří, v Ostravě je to úplně jiná písnička. Z předchozích pěti ligových duelů tam Vršovičtí uspěli jen v tom úplně posledním, který zvládli 1:3. Předtím třeba nezvládli bodovat proti Ostravě hrající celý zápas v devíti nebo si nechali vyrovnat v závěru nastaveného času.

"Očekávám stejný zápas jako vždy, když hrajeme v Ostravě. Je to vždy bojovné utkání. Teď sice Ostrava není v komfortní situaci při pohledu na tabulku, ale to ani my po vyřazení z play off. Bude to pro oba velmi důležitý zápas, který my musíme zvládnout," říká obránce David Hovorka.

Jedinou ohlášenou absencí z obou táborů je domácí stoper Stronati, dá se však očekávat, že vzhledem k středečnímu náročnému zápasu v nohách nenastoupí v plné síle ani pražská Slavia.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Tetour, Jánoš - De Azevedo, Kuzmanovič, Holzer - Šašinka
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bořil, Zima, Hovorka, Oscar - Holeš - Provod, Stanciu, Ševčík, Olayinka - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.73 - 4.15 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Teplice  (sobota 16:30)
Dva celky, které v dosavadním průběhu sezóny navazují na matné výkony z loňské sezóny, se nyní střetnou v Opavě. Domácí tým tam přivítá dalšího soupeře ve žluto-modrých barvách, přijedou Teplice.

Slezané jsou dosud jedním ze čtyř mužstev, které neochutnalo sladký pocit vítězství. Po úvodních dvou bezbodových kolech přišly remízy s Příbramí a Českými Budějovicemi, v Jablonci minulý víkend se ale vrátili zpět na vlnu porážek. Domů si odvezli debakl 4:1, porážku mírnil jediným gólem Pikul. Ani v poháru nepřišlo zlepšení nálady, proti Kroměříži totiž Opava postoupila bez boje.

"Teplice mají bojovné Teplice mají bojovné mužstvo. Když jim teče do bot, dokáží se vždy dobře připravit. Hráli v rozestavení 4-5-1. Líbili se mi oba stopeři jak Heidenreich, tak Mareček. Byli aktivní, snažili se o hru," říká zkušený Pavel Zavadil.

Tepličtí zvítězili v prvním a dosud posledním zápase ligového ročníku. Nejprve zdolali Příbram, po sérii tří porážek si pak poradili i s ostravským Baníkem. Toto vítězství přišlo díky trefě Žitného a Fillově vlastenci. Zvláštností v případě sklářů také je, že i při sedmi vstřelených brankách se ani jeden z hráčů neprosadil více než jednou.

Po návratu Opavy do ligy bývají vzájemná utkání velmi vyrovnanou záležitostí. V tom prvním uspěli Slezané, další dvě patřila Severočechům. Poslední květnové střetnutí pak skončilo remízou 2:2, když Opava dokázala dvakrát srovnat.

Domácí budou v duelu postrádat zraněné Hnaníčka se Schaffartzikem, hosté přijedou bez Řezníčka, Nazarova a Hyčky. Nejistý je i Vondráškův start.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Žídek, Večerka - Mondek, Texl, Zavadil, Holík, Helešic - Juřena, Pikul
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Heidenreich, Mareček, Radosta - Vukadinovič, Kučera, Žitný, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.37 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:30)
Pouze čtyři body mají po pěti kolech na kontě fotbalisté Mladé Boleslavi, všechny ale získali v posledních dvou utkání a mají se od čeho odrazit. Teď navíc doma přivítají České Budějovice, jež ještě nezvítězily.

Středočeši po naprosto tristním jaru příliš neposílili a podle toho také vypadal vstup do nové sezóny. Debakl v Ďolíčku předznamenal další trápení v podobě nezdarů se Zlínem i Plzní. Až těsné pohárové vítězství v Hostouni jako by je nastartovalo, v následujícím utkání si poradili s Jabloncem a do Karviné přijeli alespoň pro bod. Ve všech těchto třech zápasech navíc neobdrželi ani jeden gól.

Stejně jako v minulém ročníku, i v tom aktuálním se Dynamu příliš nepovedl vstup do sezóny. Mohl za to i těžký los v domácích zápasech, které proti Slavii a Liberci zakončili s celkovým skóre 0:8. Umístění v tabulce alespoň částečně zachraňují venkovní utkání ve Slezsku, Jihočeši si z nich pokaždé přivezli remízu, a to jak z Ostravy, tak z Opavy.

Mezi nadcházejícími dvěma soky se v uplynulé sezóně odehrála hned čtyři utkání. Třikrát v nich slavila Mladá Boleslav, včetně obou zápasů play-off o Evropskou ligu, Budějovice dokázaly vyhrát jednou. Zápasy se vyznačovaly poměrně vysokým počtem gólů, padlo v nich celkem čtrnáct branek.

Domácí budou postrádat zdravotně indisponovanou čtveřici Hubínek, Jiří Klíma, Matějovský, Pech, hosté postrádají Šulce s Havlem a pravděpodobně i Ledeckého s van Burenem. Navíc je sužují koronavirové trable.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Túlio, Budínský, Mazáň - Fulnek, Škoda, D. Mašek
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Kladrubský, Králik, Talověrov, Novák - Brandner, Čavoš, Javorek, Havelka, Mršič - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.72 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - MFK Karviná  (sobota 16:30)
Dosud asi největší příležitost k získání vítězství mají v šestém kole fotbalisté brněnské Zbrojovky. Ti přivítají na Srbské Karvinou, které se naopak start do sezóny vydařil a drží se ve středu tabulky.

Brněnští mají dosud problém zejména s obranou. Jakmile ji jednou dokázali zpevnit, hned z toho byla bezbranková remíza proti Bohemians. Jinak však inkasovali ve čtyřech zápasech hned patnáct gólů. S jednoznačně nejhorší obranou v soutěži se tak Zbrojovka krčí na úplně posledním místě tabulky.

Naopak Slezané dosud předvádí mnohem lepší výkony než v uplynulé sezóně. Zatím jen jednou ochutnali hořkost porážky, když nechali otočit pražskou Spartu. Kromě toho dokázali získat tři body v Opavě a o body se rozdělili s Baníkem, Libercem a Mladou Boleslaví. Horší zprávou pro příznivce karvinské kopané je středeční pohárový neúspěch proti Vlašimi.

"Čekáme samozřejmě těžký zápas. Brno má pouze bod a situace jim velí doma zvítězit. My budeme jednoznačně proti, chceme udržet venkovní neporazitelnost a neodjet s prázdnou," říká trenér Juraj Jarábek.

Během posledních pěti let na sebe tyto celky narazily čtyřikrát, pokaždé v nejvyšší soutěži. Hned trojice zápasů skončila remízou, to zbylé připadlo ve prospěch Karviné.

Zatímco Karvinští by do zápasu mohli nastoupit prakticky v plném složení, domácí se potýkají s početnou marodkou. Mimo hru jsou Kryštůfek, Kotula, Dreksa a Endl, v ohrožení je start Bariše, Moravce, Fouska, Čermáka a Černína.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Štepanovský, Gajič, Šural, Moravec - Pachlopník, Vaněk, Sedlák, Šumbera - Přichystal, Růsek
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Twardzik - Mikuš, Herc, Qose, Bartošák - Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.59 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 19:00)
Posledním zápasem na programu sobotního hracího dne ve FORTUNA:LIZE je duel mezi dvěma pravidelnými pohárovými účastníky. Dosud stoprocentní pražská Sparta přivítá na svém hřišti Jablonec.

Letenští za sebou mají vskutku vydařený vstup do sezóny, a to možná i díky tomu, že se nemuseli potýkat s evropskými předkoly a rovnou postoupili do základní skupiny Evropské ligy. Ve všech svých pěti zápasech vstřelili alespoň tři branky, ani jednou neprohráli a s patnácti body vévodí ligové tabulce. Nutno podotknout, že dosavadní los rudých nebyl vůbec smrtící - potkali čtyři týmy z loňské skupiny o udržení a nováčka z Brna.

Severočeši zatím nepůsobí vůbec dobrým dojmem, přesto body dělají a aktuálně jim patří páté místo. Drží je však hlavně domácí zápasy, ve kterých zatím získali maximální počet devíti bodů. Venku už to tak slavné není, ze Slovácka si přivezli pouze bod, z Mladé Boleslavi ani to. Nepovedlo se jim navíc ani utkání předkola EL v Dunajské Stredě. Čím se Radova družina může pyšnit, to je obrana. Méně gólů totiž v dosavadním průběhu inkasovala pouze pražská Slavia.

"Bude to určitě náročný zápas. Sparta pět zápasů v řadě vyhrála a má plný počet bodů, takže je v lize jediná bez ztráty. Takže jsou teď v pohodě. Od začátku ročníku hrají dobře a střílí hodně branek. Kádr mají zdravý, většina hráčů se dostává do reprezentace, takže nás čeká těžký soupeř," říká trenér Petr Rada.

Jednoznačně ve prospěch Sparty hrají vzájemná utkání. Pražané získali z posledních osmi utkání dvacet bodů, v lize pak Jablonec vyhrál jen v jednom z předchozích dvaceti zápasů. Naposledy na začátku července sparťani uspěli díky dvěma trefám Kozáka a jedné Hložkově 3:0.

Domácí se musí obejít bez zraněných stoperů Štetiny a Hancka, v ohrožení je k tomu start Vindheima. Jablonec nemůže počítat s Kratochvílem a Chramostou, nejistota panuje nad Pleštilem a Kubistou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Čelůstka, Lischka - Karlsson, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš, Hložek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Štěpánek, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.03 - 7.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Pardubice  (pátek 19:00)
Slovácko má na svém kontě stejný počet bodů jako páteční protivník z Pardubic, avšak odehrálo o jeden zápas méně. Oběma mužstvům se start do ligy vyvedl, v Uherském Hradišti se tak ukáže, kdo hodlá dobrou formu déle udržet.

Moravané o minulém víkendu poprvé v ročníku ztratili body, nešlo však o žádnou ostudu, neboť padli na půdě obhájce titulu a největšího favorita na zisk další cenné trofeje Slavie. I přes nepříznivě se vyvíjející zápas navíc Slovácko zejména ve druhé půli svého soka pořádně potrápilo a ukázalo, že se žádného protivníka nebojí. Pryč je mužstvo, které do posledních kol bojovalo o záchranu, v Uherském Hradišti pod vedením kouče Martina Svědíka roste sebevědomí celek s ambicemi v horní polovině tabulky.

Pardubice vstupovaly do sezony se skromnějšími cíli. Aby taky ne, jakožto nováček nejvyšší soutěže chtějí v prvé řadě mezi tuzemskou smetánkou alespoň déle než rok vydržet. Sebevědomí Východočeši ale rozhodně nepůsobí ustrašeně. V pěti úvodních kolech si na své konto připsali solidních sedm bodů, všechny pak ve svém dočasném azylu ve vršovickém Ďolíčku.

Svou sílu demonstrovaly Pardubice před týdnem, kdy jasně o tři branky porazily Liberec. "Vstoupili jsme do utkání agresivněji a s větším nasazením. Trenéři na nás doléhali, ať jsme agresivnější a hrajeme s větším klidem na balónu. To jsme splnili, protože jsme podali lepší výkon a zaslouženě jsme vybojovali tři body," vysvětlil záložník Cadu, proč Východočeši podali po porážce v Ostravě lepší výkon.

Se Slováckem mají Pardubice v podstatě minimální zkušenosti. Oba celky na sebe narazily jednou v národním poháru, což je již však zkušenost sedm let stará. Pod pardubickou Vinicí tehdy těsně zvítězili Moravané. Z dnešních hráčů na soupiskách obou týmů odehrálo pohárové klání pět plejerů - pardubičtí Martin Šejvl s Janem Jeřábkem a Petr Reinberk, Vlastimil Daníček a Marek Havlík jakožto tehdejší i dnešní hráči Slovácka.

Do sestavy Východočechů by se po uplynutí trestu za červenou kartu mohl vrátit krajní bek Jan Prosek. Na straně výběru z Uherského Hradiště naopak nadále absentují obránce Josef Divíšek s útočníkem Václavem Jurečkou.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml. Surzyn - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Pfeifer - P. Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.47 - 7.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha550018:515
2.Slavia Praha541018:213
3.Viktoria Plzeň540114:812
4.Sigma Olomouc54019:512
5.FK Jablonec53118:410
6.Slovan Liberec52127:67
7.FK Pardubice52126:67
8.1. FC Slovácko42115:57
9.Fastav Zlín52038:86
10.MFK Karviná51315:76
11.FK Teplice52037:116
12.Baník Ostrava51226:65
13.Bohemians Praha 190541125:74
14.FK Mladá Boleslav51134:94
15.SFC Opava50234:102
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram40133:101
18.Zbrojovka Brno50145:151

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (928)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Kozel táhni !!!

Reagovat
braveheart

Po Slávce nepůjde i kdyby to skončilo 0:5..

Reagovat
slonzacky_lenoch

Slovácko - Příbram 3:1

Opava - Teplice 1:0

Bolka - Budějky 2:2

Brno - Karviná 1:3 (doufám :))

Sparta - Jablonec 3:0

Liberec - Příbram 2:0

Bohemka - Zlín 0:1

Olomouc - Plzeň 1:3

Baník - Slavia 0:3 a Kozel ven

Reagovat
giannicheda

Brno Karviná 3:1 jak říkáš

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

Mohl by dnes být dobrý špíl, ale Pardubice jsou venku marné, tak uvidíme

Reagovat
braveheart

Tak už ani venku nejsou marní

Reagovat
Kepy_FCB

Takže podávám aktuální čísla ze včerejšího večera. Máme 5 pacientů na JIPce a 41 leží na standardních pokojích. V tuto chvíli to znamená, že 87 % našich COVID lůžek je volných. Děkuji všem, kteří nepodléhají mediální hysterii a těším se, že se zítra a v sobotu uvidíme ve volebních místnostech!

Pan JUDr. Ing. Miloslav Ludvík, za Motola

Reagovat
meno

Ulhanej Ludvík, co vede kampaň než aby řekl reálná čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemáš mozek co.. má pravdu.. nikde nikdo na JIP

Reagovat
meno

Nikde nikdo na JIP bezmozek tu bude, ale já to nejsem :)

Reagovat
frankiefcb

A pritom omezuji peci. No jo jen verte tady temto ano podrztazkum.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/zapas/pWtYHnoI/#prehled-zapasu

https://www.livesport.cz/zapas/8ERDDYzn/#prehled-zapasu

Nahoda? Nemyslim si. V nedeli je dorazime a pan trener Kozel bude mit zase klid na praci.

Reagovat
Puskas

Tak snad dodržíme tradici.

Reagovat
Kepy_FCB

Hele co na to říká trevorek? Kozlovi to kurví zase někdo jinej jako onehdá Kučerovi Vrťo a dalších x lidí co mu do toho kecali?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ho sledujes na twittru tak proc se ho osobne nezeptas tam

Reagovat
Kepy_FCB

chci aby se ztrapnil tady

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš my v neděli dorazíme pana trenéra Kozla.

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlovna - Slavia 0:2

Slovácko - Tesla 2:0

Opava - Teplice 1:0

Bolka - Budějky 2:1

Brno - Karviná 1:2

Sparta - Jablonec 2:0

Liberec - Příbram 2:0

Bohemka - Zlín 0:0

Olomouc - Plzeň 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Tischler hrat nemuze, pac hostuje ze Slovacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kecipep

Vážně budou dávat tenis?

Reagovat
smazaný uživatel

Podme na ty Perníkáře! 3-0!

Reagovat
ratusek

Špičička

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se mi to zatím nelíbí, vždyť hrajeme s nováčkem který nás doma přehrává

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

zatím solidní bullshit

Reagovat
$$CaptainKokotko

Klasika

Reagovat
doshcz

Boháč

Reagovat
Pesojen

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá část 1 poločasu už byla o něco lepší, snad to bude po pauze gradovat, potřebujeme vyhrát!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Musíme takhle pokračovat!

Reagovat
$$CaptainKokotko

A dej si Slovácko do hlavních klubů!

Reagovat
smazaný uživatel

JAKO ZA CO ČERVENÁ????

Reagovat
oli9

VAR ty pico

Reagovat
Salfovic

Jasná červená.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

no dala se dat

Reagovat
smazaný uživatel

Tady stačí žlutá, žádný úmysl tam nebyl, chtěl hrát balón

Reagovat
Rakoid

Akorát balón byl metr vedle, a to nepřeháním

Reagovat
veikko

Když není schopný ligový fotbalista v takové situaci zahrát míč a místo toho málem soupeři zlomí nohu, tak si nezaslouží nic jiného než červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše Kily no

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se snaží svaz zlikvidovat Slovácko

Reagovat
Kily

na té červené je špatně jenom to, že ji za takové zákroky nedostávají všichni

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
exse

Co to kurva melou? On mu prošlápne lýtko metr od míče a oni tvrdí že to bylo na žlutou?

Reagovat
Petr325

Sleduju to od cca 60. minuty a přijde mi, že mají oba vsazeno na Slovacko... Červená za mě jasná a Petrzelova žlutá asi v pořádku

Reagovat
Kily

i ten gól vzali v pohodě, když věděli, že ta jednička tam stejně nebude

Reagovat
Coutinho10

taky moc nechápu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

dát ji mohl no, nic kontroverzního

Reagovat
ratusek

Proč to Petržela nedá na střed

Reagovat
doshcz

a co vše zajebal v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Teď byl faulovaný Petržela

Reagovat
ratusek

Tam má pomezního, panebože

Reagovat
smazaný uživatel

ted opacne

Reagovat
doshcz

Surzyn už žlutou má no, asi se mohlo hrát 10vs10

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda neporazit doma Pardubice

Reagovat
Salfovic

Oba týmy dohromady vyprodukovaly 6 střel (na i mimo). A vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
Salfovic

Tak ještě jedna střela přibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je masakr tvl, první střela na branu

Reagovat
Salfovic

A třetí celkově

Reagovat
kecipep

Helloš ho slušně nepřebral. Když facka, tak pořádná

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Na to, žw už na hřišti neměl být

Reagovat
smazaný uživatel

S takovýma lopatama

Reagovat
PISTOLERO

LOL

Reagovat
Coutinho10

Pardubky fantazie...nejde jim nepřát

Reagovat
Salfovic

A ani je nemusí mrzet, že nehrají doma.

PS: Nějaké novinky ohledně jejich stadionu ?

Reagovat
Kily

ticho po pěšině, jelikož je na říjen vypsaný tendr

Reagovat
Salfovic

Aspoň něco.

Reagovat
oli9

Tak jestli to bude jak v Hradci tak možná za 30 let

Reagovat
Coutinho10

novinky nevim, ale Ďolíček jim vyhovuje, rozebírali to i v Tiki-Taka, že ten stadion má svoje kouzlo a pro domácí tým je celkem výhoda tam hrát a naopak hostujícímu týmu se tam nehraje dobře a jak na mě Pardubice působí, tak si myslim, že doma by se jim tolik nedařilo...konečně něco urvali i venku

Reagovat
oli9

Vždyť nevystrelili na bránu celý zápas.. Ale jo určitě sympatictejsi než Příbram nebo Boleslav

Reagovat
Coutinho10

nechali si to až na závěr stejně jako Liberec včera, ale je to oživení ligy a nečekal jsem, že budou mít tolik bodů, ale celkem jim to hlavně v Ďolíčku jde

Reagovat
oli9

Udržet by se měli...

Reagovat
exse

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dnes nic moc a štěstí, ale ten tým je dobře poskládaný

Reagovat
Coutinho10

hodně cenný 3 body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Jde

Reagovat
oli9

Zpátky na zem Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik vypada na rezignaci. Mel by ze Slovácka odejít. Je v nejlepším trenérském veku a ma na lelsi tym, ve kterem by mohl dokazat velke veci.

Reagovat
Salfovic

Toto se nelíbí uživateli Adrian Gula.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tam bych ho videl Kabina uz je provetrana, takze by ten jeho tvrdy styl nemusel narazit.

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec. Až nám WHU koupí Trpiše, tak bude Svědík náš.

Reagovat
braveheart

Doufám, že perníkářům nedojde brzo dech. Zatím příjemné překvapení.

Reagovat
Rakoid

Doufám že nám Plzeň nevykoupí Boháče

Reagovat
kecipep

Reagovat
$$CaptainKokotko

2výhry venku a pak takhle 2krát ztratit body doma Jinak červená se za tyhle zákroky musí dávat.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Rakoid

Aspoň Svědík dokáže na rozdíl od těch dementů z ČT objektivně zhodnotit

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
lichna.

V hodnocení zapasu je Svedik podle me nejlepší v lize..

Reagovat
Kily

to má už hodně dlouho, dva roky jsme spolu hráli a jeho rozbory a poznámky byly už tehdy, když s trénováním teprve začínal, fajn

Reagovat
Liquid

nevím co zkouší Kalouda, prej strašně přísná, mu mohl zlomit kotník

Reagovat
Rakoid

Nejen ta červená, ale všichni o tom zápase mluvili jak kdyby nás Slovácko mlelo jak Barcelona a my jednou přelezli přes půl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu pulku jsme přelezli tak dvakrát

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
h8_sfatto

skoro šlágr kola, horní šestka proti sobě

Reagovat
Baronne

Kámoš mi nabízí lístky na Spartu, ale tam nemůže zatim nikdo ne? Nebo je tam těch 30% kapacita?

Reagovat
David4

2000 diváků může být

Reagovat
Rothbard

OT: Komu to hodit ve volbách? Vychází mi to na ODS vs. STAN. Určitě ne ANO, komunisti, piráti, KDU, SPD. Taky ne "ministrany" jako Za práva zvířat, Rozumní apod.

Reagovat
mistr129

Tak dost i záleží jaký jsi kraj já se ve středních Čechách držel tvé první varianty

Reagovat
Rothbard

Čunkův kraj

Reagovat
Imos

STAN

Reagovat
smazaný uživatel

Cunek

Reagovat
smazaný uživatel

ze me toto neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti je do toho

Reagovat
ACSeRw!n

proc si nevolil SPD ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trikolora je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To mě celkem zajímá, jak dopadne Středočeský kraj, jestli tam nějakým způsobem uspěje ANO po všech těch eskapádách, tak už fakt nevím

Reagovat
mistr129

Hele nedivil bych se kdyby ANO mělo nejvíc procent (ostatně ODS, STAN s KDU a ANO tipuju dost vyrovnane), ale verim tomu že hejtmanku mít nebudou.

Reagovat
Djibril6

Jestli to ANO v SčK vyhraje, tak už fakt věřím, že to Bureš dělá jako Lukašenko, jen ne tak zostra. To není možný, aby lidi dovolili takovýmu ksindlu ovládnout republiku na všech úrovních.

Reagovat
ratusek

vypadá, že o chloupek vyhraje STAN

Reagovat
Djibril6

Vypadá, ale čekal jsem po těch průserech větší propad. Dyť to přeci normální člověk nemůže ANO (alespoň v SčK) hodit po těch průserech.

Reagovat
ratusek

stejně budou ve většině krajích v opozici. si to složí všichni bez nich

Reagovat
Djibril6

Nevím no. Uvidí se. Ale stejně to nechápu jak může to hnutí po tom vše mít takovou podporu? Neznám moc lidí co otevřeně poví, že je volí atd. Spíš samá kritika a nadávky a stejně mají pořád třetinu hlasů v republice.

Reagovat
ratusek

tak důležitější budou parlamentní příští rok, a tam Andrej sice tay vyhraje o dost, ale s nikým nesestaví vládu a bude ji skládat Bartoš. Což se teda máme na co těšit

Zoufalej Fiala předseda ODS před parlamentníma volbama už nebude

Reagovat
Djibril6

V parlamentních to nejde pomalu hodit nikomu.

Reagovat
mayday

Přesně, skoro nikdo neřekne, že volí ANO, to už je horší jak u komančů, tam se k tomu ti voliči spíš hrdě hlásí.

Reagovat
smazaný uživatel

Voliče ANO průsery nezajímají, budou jim to házet furt

Reagovat
Djibril6

To je trochu pravda. Když Babiš rozdával koblihy před volbama, tak třeba důchodce tím celkem ovládl. Kamaráda děda ho volil, on se dědy zeptal, jako proč? Jestli ví vůbec co to je za člověka. Odpověď byla: je mi to jedno ten pán mi dal koblihu tak jsem ho volil. Tak dědovi povídá: když bych ti dal koblihy dvě a kafe, abys ho nevolil, poslechl bys mě. A on, že jo.

Tak jestli takovejch lidí víc, a že asi je, tak bůh s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Z cyklu - vesele prihody, co se nikdy nestaly

Reagovat
Djibril6

Bohužel stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite.

Reagovat
Djibril6

Koukám, že ty jsi asi pěknej vševěd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kafe...

Reagovat
mayday

Tak samozřejmě, pokud má stejnou hodnotu hlas senilního důchodce nebo propitýho kokota s alespoň průměrně inteligentním člověkem se zdravým rozumem, tak to jinak nebude (jakkoliv se mi ten příběh zdá trošku přibarvenej).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Normalne volim ODS, ale u nas v Liberci je fakt nemam rad. Mel jsem to mezi STAN a Piraty, zvitezila druha moznost.

Reagovat
Stannis Baratheon

Počkat na výsledky voleb a pak to hodit sobě.

Reagovat
ACSeRw!n

jedine piraty, to je v Praze nobrainer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Mistr Fiala zatím jen o pár mandátů víc než Okamura. to je normálně na mimořádný sjezd a okamžitý vyhazov z postu předsedy

Reagovat
Neon

Tak ODS má spoustu společných kandidátek, které se do toho procenta čistého ODS nepočítají, stejně jako KDU atd.

Reagovat
Neon

Jo ve středočeském kraji, to je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Maji +- to same co meli pred lety. Ale i tak to je samozrejme na odstoupeni. Protoze ODS akorat stagnuje.

Reagovat
ratusek

přesně tak, o tom mluvím. Fiala je strašně slabej lídr, snad nejslabší s Hamáčkem ze všech trochu mediálněji viditelných a sledovaných stran

Reagovat
Losinho

SPD - Strana práv diskutujících.

Reagovat
ratusek

SPDANČ

Strana práv diskutujících a nečtoucích články

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Tak dneska asi poslední šance jít letos na fotbal, počasí krásný, soupeř přijatelnej, opravdu se těším. Bylo by fajn se před repre pauzou vyhoupnout nad sestupový pásmo, tak snad kluci ukážou, že v tý lize nejsme omylem.

Reagovat
Greny

Noo řeším zda na Zbrojovku nebo jít hrát malou a druhou půlku u tv ....

Reagovat
KingMaster13

Jdi na fotbal, letos je to asi poslední šance

Reagovat
ZB 07

Navíc dneska by to mohlo i nějak vypadat konečně

Reagovat
C-M@ster

Za koho hraješ malou?

Reagovat
Pablos

tak snad si nešel

Reagovat
ratusek

dneska budu masochista a podívám se na vás. tak doufám, že nad tím paklubem vyhrajete

Reagovat
ratusek

tvl on to píská Královec, tak to bude šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím sci-fi variantu:

Opava - Teplice 1:0

Bolka - Budějky 1:0

Brno - Karviná 0:1

Sparta - Jablonec 1:0

Liberec - Příbram 1:0

Bohemka - Zlín 1:0

Olomouc - Plzeň 0:1

Baník - Slavia 0:1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Uvidíme co dneska, ale Hložek po pěti zápasech 3+4

Reagovat
Skleepy

Je otazka, jestli vubec bude k dispozici kvuli tomu zraneni kotniku.

Reagovat
fabec1222

OT: Andrej zatim easy win, to bude pláče v kavárnách

Reagovat
ratusek

ale bude mu to k hovnu, protože si to ostatní domluví bez něj ty koalice. stejně to bylo i u okresních voleb

Reagovat
C-M@ster

To zas bude pláče na sociálkách, non-stopech a hernách.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Ale minule to bylo lepší. Jak v ANO slavili a ostatní si v tu dobu už dělali koalice.

A v senátních volbách dostal na prdel, protože se tam volí osobnosti a ne kult.

Reagovat
Losinho

Reagovat
bobis21

V senátu by potřeboval 81x kandidovat Babiš. Ale obhajují tam jen 2 mandáty, takže to bolet nijak nebude. Zato ČSSD obhajuje 10 a to může vládu trápit více.

Reagovat
pingla

Reagovat
Stannis Baratheon

u jakých okresních voleb?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

díky za odpověď

Reagovat
kilobyte

Asi myslel obce.

Reagovat
Stannis Baratheon

to je podobné no

Reagovat
ratusek

tak všichni až na tebe to pochopili, tak nevím

Reagovat
Stannis Baratheon

Nepochopili.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Takhle to úplně nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne o tolik, např. u nás jen 19%

Reagovat
PlackaSKS

Vazne si mel zustat u karier a nepridavat ani slovo navic.

Reagovat
Banikovec7

Ten gól Budějovic neuznal proč přesně? Jako kvůli tomu hráči co stál u tyčky? Jediný zápas z celého kola kde není VAR

Reagovat
C-M@ster

Líšeň průběžně vede FNL.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Btw, Doumbia z Dukly byl nominován do repre Pobřeží slonoviny

Reagovat
Pablos

to se jen tak moc nevidí, reprezentant z druhé české

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Zbrojovka poputuje po sezone zpet do druhy ligy, tady je presne videt, ze Pardubice maji ten postup uhrany a ten tym je na ligu pripraveny, kdezto Zbrojovka ten postup dostala, aniz by mela pripraveny tym na ligu

Reagovat
ACSeRw!n

Zahustel fazona

Reagovat
ratusek

tvl tady to mávání offsidů po půl hodině kdy hráč zbytečně sprintuje za míčem, to je normálně na přes držku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to je správně, má se mávat, až když se zapojí do hry

Reagovat
ratusek

Je jedinej z týmu co tam sprintuje a on to mávbne až po 30 metrech, na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a pak jsou zase pripady, kdy pardubkam piskl spise neofsajd okamzite, pritom ten hrac uz prihraval do prazdne branky spoluhraci.

Takze at si radsi borec da 5 s sprint, nez prichazet o góly..

Reagovat
braveheart

Ty streamingy na O2, to je ubohost. HD jen na TOP3, ale když se chceš podívat na jiné zápasy, tak vidíš směs kostiček a šmouch.. Ať to radši vrátí Nově, v komentátorech tam taky žádný rozdíl nebude..

Reagovat
exse

Ten Ostrák je neskutečnej, kéžby se Ludva plácl přes kapsu a v zimě ho přivedl.

Reagovat
ACSeRw!n

videl sem ho teda jenom ve dvou zapasech, ale ten kluk to ma v sobe

Reagovat
Euphael

lol....ten bude hrat v top 5 ligach...je trestuhodne ze ho nepovolaji na u21

Reagovat
ratusek

Královec je naprosto zoufalej

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten Sustr je jitrnica

Reagovat
ratusek

tak tohle není penalta v žádným vesmíru

Reagovat
smazaný uživatel

myslim to saskovani, kdyby se tam do toho nezamotal jak curak tak by se to cely nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrak skvele, ale Hlavica mu to zaseknuti hrozne sezral

Reagovat
ratusek

Reiter na druhé straně zbíhá do středu kde je další spoluhráč místo toho, aby roztáhl hru do křídla. dneska co ho tak pozoruju je naprosto zoufalej, sám před golmanem nic a zbytek situací totálně posral

Reagovat
smazaný uživatel

tak Reiter ma jen tu rychlost, jakmile to hriste s micem prebehne a ma vymyslet co dal, tak je ztracenej

Reagovat
Firkraag

A to jste za něj ani nemuseli platit těch 100 milionů Haškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to zas byla pozicni chyba golmana Brna, prve vybihal, pak si to rozmyslel a zacal couvat a pak jak Ostrak zasekl tak nebyl vubec v dobrym postaveni protoze nevedel kde je a kde ma branu

Reagovat
kilobyte

Nakonec by byla Zbrojovka možná i ráda za pěkný zářez v baráži. Aspoň by měli výmluvu.

Reagovat
ratusek

Zbrojovka, Příbram, Opava dolu? případně možná ČB? doufám, že se tomu pásmu vzdálíme my co nejdříve, ale toto kolo se mu naopak přiblížíme

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten tym krome Ruska a Prichystala je hrozny, nevim jaky ma Pozar prachy od majitele na posily

Reagovat
exse

Jinak volby nakonec pecka, Babiš nakonec bude mít tak 1-2 kraje. Jediný co mi hlava nebere, že maj nácci v krajích přes 6%, to je šílený.

Reagovat
ratusek

nácci

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslí SPD, tak to nejsou nácci, ale proste dementi.

Reagovat
mistr129

Reagovat
RadekVonCZE

Náckové jsou leda DSSS

Reagovat
kilobyte

Tak je to přece jediná možnost jak sem nepustit migranty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, že komouši pomalu ale jistě ztrácejí a za rok to snad už bude u nich pod 5%

Reagovat
smazaný uživatel

Lol prej ztraci. Vsak jsou druzi.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, ale odcházejí k ANO

Reagovat
mistr129

ANO je na tom furt stejně, je docela zřetelné, která strana vyrostla na úkor socanů a zčásti možná i komunistů

Reagovat
exse

To je super, stejně se mi strašně líbí mladej Klaus, kterej vysaje 3% retardů.

Reagovat
Losinho

Tak snad totéž neudělá teď zrzek.

Reagovat
smazaný uživatel

ten upadne do minulosti

Reagovat
exse

Ten naštěstí nemá šanci získat ani 0,3%

Reagovat
ratusek

přesně to zrzek udělá

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S čím máš problém? Vždyť je to pravda

Reagovat
C-M@ster

Jihočeský kraj. SPD 4,69, KSČ(M) 4,81 a Trikolóra 3,48.

Reagovat
Losinho

takhle to chci vidět za rok

Reagovat
smazaný uživatel

u nás SPD a Trikolóra taky pod čarou, komouši "jen" 2 mandáty

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Střední Čechy SPD 4,64, ČSSD 4,52, KSČM 4,27 A Triko 3,25

Reagovat
Alan_Shearer

Nadhera

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud těch retardů nezíská 5%, tak bude dobrej

Reagovat
Muffi

Oni těžili z toho, že stáli mimo systém, takž je dost lidí volilo z protestu. ti ale přešli k autentičtějším TOmiovi s Klausem, takže mají komouši smůlu a podobně jako socani zmizí.

Reagovat
mistr129

A taky už nestojí mimo systém

Reagovat
Skleepy

Jedinej se zachoval jako lidovej heroj a sundal roušku v superdebatě. Na to určitě chytil pár studentů z vysoké školy života.

Reagovat
ACSeRw!n

pekne se to posledni roky vyrojilo..

Reagovat
bobis21

Už jsem to dával do té diskuze kde se měly řešit volby, ale zkopíruji to teda i sem.

Po sečtení asi 98% jsem si zkusil udělat součet hlasů pro vládní strany (ANO, ČSSD, všechny koalice kterých se ČSSD účastnila a přičetl jsem i KSČM kterou zatím potřebují), "demoblok" (ODS, Piráti, STAN, TOP, KDU a jejich koalice - což jim možná dost přidává, protože těch koalic s místními subjekty je dost) a SPD+Trikolóru. Zatím to vypadlo takto:

Vláda: 908 098 hlasů - 33,39 %

Opozice: 1 417 191 - 52,11 %

SPD + T: 254 685 - 9,37%

Reagovat
smazaný uživatel

To je v krajských volbách totiž stěžejní.

Reagovat
bobis21

Píšu to snad někde? Ne. Stěžejní bude jaké se poskládají koalice. Je to jen jako zajímavost k tématu.

Reagovat
naheCZ

Složené koalice ale budou ve většině případů odpovídat tomu sečtení, co jsi napsal. ANO s nikým koalici neudělá...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Takže za rok bude záležet na tom, o kolik vyhraje ANO před opozicí. Pokud budou ODS+P+STAN mít nad 100 (KDU bude mít málo a TOP se podle mě ani nedostane), tak to bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně záleží, jestli se složí koalice. Na procenta budou mít tyhle strany víc, ale na mandáty je klidně může Babiš znovu přejet pokud se strany nespojí do voleb.

Reagovat
bobis21

Tak v parlamentních hlavně bude volit nějakých 25% voličů kteří dnes nevolili, což s tím hrozně zamíchá. Podle mě je to významnější než cokoliv si můžeš odnést z těchto voleb.

Ale jelikož je v našem systému přepočtu mandátů lepší mít 1x 18% než 3x 6%, doufám že dojde k těm společným kandidátkám o kterých se mluví. I když tím třeba pár hlasů ztratí, tím přepočtem mandátů by se to mělo pořád vyplatit. STAN + Piráti a ODS + TOP + KDU by bylo asi realistické. Nejvíc se asi budou nakonec cukat lidovci, kteří by ale ve sněmovně chyběli asi nejmíň (o nikom jsem tam neslyšel už několik měsíců, ostudně pasivní).

Reagovat
Imos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Šílenost jsou piráti to jsou takoví zelení komunisti když se podívám všude po Evropě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bobis21

Šílenost je, že někdo takový nesmysl dokáže vyplodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou piráti jako piráti.

Reagovat
Baronne

Dát holce čůráka na rameno, to je pak správnej pirát

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rothbard

Karviná letos překvapuje a v pohodě se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzou mit komunisti druhej nejvetsi pocet mandatu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi vzal kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Všude vidim Piráty.na druhým miste.

Reagovat
smazaný uživatel

komunisti z které strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Mají nejvíc. Nebo má někdo víc než ANO? Vždyť jsou první.

Reagovat
Spalovač šancí

Piráti nejsou komunisti. Je to typický příklad strany, na které nelze vůbec aplikovat tradiční pravicolevicové dělení.

Reagovat
andrew96

V ekonomické rovině je lze zčásti zařadit.

Reagovat
Spalovač šancí

A kam?

Reagovat
andrew96

Levý střed.

Reagovat
Spalovač šancí

Levý střed např tím, že jsou proti vytváření monopolů z titulu právních koncesí? Anebo tlakem na transparentní veřejné zakázky? Myslím, že ani ekonomicky to dělení nesedí. Tradiční šablony dělení politických stran už moc nefungují.

Reagovat
kilobyte

Tohle dělení na levici a pravici je divné a většinou nic neříkající.

Reagovat
andrew96

Na poslední větě se víceméně shodne i akademická obec, nicméně tato šablona ještě zcela nevymizela a dají se do ní dosadit také Piráti. Rozlišení daní pro jednotlivé segmenty, regulace volného trhu skrze zásahy státu, bezplatné vzdělávání, zajištění základního příjmu. Je tedy třeba zároveň říct, že role státu má být dle interpretace Pirátů veskrze minimální, nicméně celkově jejich ekonomická profilace se pohybuje lehce nalevo od středu. Svým způsobem zastoupili někdejší postavení zelených.

Reagovat
Spalovač šancí

Bezplatné vzdělávání či základní příjem ale nejsou ekonomické oblasti

Reagovat
andrew96

Jop...tady jsem do toho zahrnul další body, pravda.

Reagovat
Zephyr

Brněnští fanoušci to svým chorálem vystihli: "Koho kurva chcete porazit?!"

Reagovat
ratusek

Hrubas v základu, sem na něj zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Prestoupi Rusek behem odpocinku kvuli cerveny karte?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Šindelář by se nám momentálně dost hodil. Celkově má Karviná poslední dobou slušně poskládaný kádr....

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice nezklamou nejdriv porazi ambiciozni Banik aby to pak posrali s Opavou

Reagovat
braveheart

Baník se porazil sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Ambiciozni Banik znamena proste jenom Banik, co je o neco lepsi nez Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po takový penaltě se divim, že vůbec nastoupili druhej poločas

Reagovat
ACSeRw!n

takze Krejci na stoperu? za me snad dobra volba

Reagovat
kilobyte

Spíš budeme hrát zase na dva.

Reagovat
braveheart

Boleslav

Reagovat
John Obi Mikel

Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Markovic, toho jsme meli poslat na hostovacku jinam

Reagovat
mickey mouse

Je to tam, konečně za tři body a ostatní výsledky taky super

Reagovat
monty25

Já se radši díval na minské derby žen a dobře jsem udělal...

BTW: Ruka, nebo rameno?

https://twitter.com/Kovi20/status/1312415775785979906

Reagovat
Firkraag

kozy

Reagovat
Pablos

mě spíš udivuje to minské derby žen Vím, že jedeš ten ženský fotbal ...ale tvl. Běloruská liga ženského fotbalu ....smekám No popravdě nesmekám, ale nechci se tě něják dotknout no

Reagovat
monty25

Tak to byla celkem velká událost, protože v běloruské lize žen se poprvé od roku 2013 mění mistr ligy (tímto apeluju na adminy, abych si mohl dát ženské Dinamo Minsk do oblíbených)...

Mnohem lepší než se dívat, jak se na Teplicích chytne Opava...

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy vkus

Reagovat
monty25
Reagovat
Pablos

Ale je sympatický, že máš takovej, jak to říct... svůj svět To nemyslím nijak špatně, ale jakože fakt plus

Reagovat
monty25

Letos se toho jednu dobu moc nehrálo, tak jsem to začal sledovat. Je výhoda, že běloruská liga má všechny zápasy živě na youtube. Navíc to Dinamo bylo založeno letos v únoru a dlouhodobě dominantní FK Minsk tak začal mít konečně soupeře, protože předtím to bylo fakt o jednom týmu. Nakonec je letos Dinamo ve všech třech vzájemných zápasech porazilo, ale bylo to vyrovnané (2:1, 1:0, 2:0), a finále poháru vyhrálo Dinamo na penalty. Já jsem právě FK Minsk nikdy moc nemusel (nedávno hrál LM proti Slavii i přátelák se Spartou), tak jsem začal fandit Dinamu, to má podle mě sympatičtější tým a některé zajímavé hráčky. V podstatě to jsou hlavně Bělorusky doplněné o 4-5 Afričanek, jednu Američanku a moldavskou brankářku, co dává góly z penalt (viz odkaz). Jsem na ně zvědav v Lize mistryň.

https://www.eurofotbal.cz/video/moldavsko-azerbajdzan-3-1-17206/

Reagovat
Pablos

Jinak ať jen nepindám, je to samozřejmě tvoje věc s těma holkama. Tak k tématu: za mě zářez, bylo tam VAR ?

Reagovat
monty25

Jo, VAR to potvrdil.

Reagovat
C-M@ster

A zkoumal určitě toho zadního a ne toho před ním, jestli to rukou neškrtl?

Reagovat
monty25

Psali, že zkoumal Davida Černýho, což je ten zadní.

Reagovat
Pablos

zase ta kvalita toho videa a velikost jeho, může klamat... asi spíš počkám, jestli se to bude trošku pitvat mediálně, kde by to mohlo být vidět lépe.

Reagovat
Losinho

Rameno.

Reagovat
ACSeRw!n

nevim, neni to videt

Reagovat
smazaný uživatel

OT volby - pro mě je největším zklamáním pokračující nenávist a arogance v diskuzi. Svědčí to o neochotě vnímat jeden druhého. Každý chce jen vyhrát. K vládnutí je ale potřeba mnohem víc než jen schopnost a ochota někoho utřít.

Jsou strany, které bych nikdy nevolil, ale dávat jim ponižující nálepky? Proč se k tomu snižovat? Spíš je potřeba se ptát, proč jiní lidé preferují to či ono. Každý z nich má svým způsobem pravdu. Každý dává důraz na něco jiného.

V roce 1989 jsme chtěli pluralitu názorů. Zapomněli jsme asi ještě na respekt k tomu odlišnému.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš strany, který mají celý svůj program založený na nenávisti a destruktivní kritice? Proč bych měl být ochotný vnímat někoho, kdo sám bere útoky na ostatní jako jediný aspekt v rozhodování?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že tuhle nenávist myslím. Ale daleko pitomější mi přijde, když to přebírají obyčejní lidé. Třeba i tady v diskuzi. Politika není fotbal, kde se fandí. Politika je dění, kde se pracuje na výsledku na spoustu let dopředu.

No, snad se to někdy změní. Jsem optimista.

Reagovat
Muffi

Až chcípne Zeman, který lže a uráží všechny už 20 let, co je v politice a zmizí podobně prolhaný stbák Bureš, tak se to změní.

Reagovat
Gelu28

Dneska výjmečně fandím Peltonci....Sparta je "dark side" a vlastně pelta taky...takže jdu koukat jako nezaujatý divák

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy co jste to hodili Babišovi jste lidské zrůdy a ruští fízlové

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pride

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ruští fízlové

Reagovat
ratusek

Reagovat
Alan_Shearer

Naprosto jednoznacne

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

stream na sparticku pls?

Reagovat
ACSeRw!n

tipsport ma vypadek..

Reagovat
smazaný uživatel

neco jsem nasel ale kvalita tragedie

http://www.soccerjumbotv4.me/031020/ch-13.html

Reagovat
Pablos

antivirák mi to zrovna moc nedoporučuje

Reagovat
smazaný uživatel

ani se nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

fortuna: pro sledovani zapasu musite mit kladny zustatek na uctu kurvy jedny ze jsem tam dneska za petikilo je nezajima

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

to by šlo

Reagovat
Pablos

Tvl, vždyť já si vlastně zaplatil ve středu o2 na měsíc ...já jsem vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Neon

Týden před repre pauzou? vyhozený peníze

Reagovat
Pablos

kvůli Slavii v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď se ti to vyplatí, protože nemůžeš na stadion

Reagovat
Pablos

však v tý LM stejnak není jinak samozřejmě mi teď už 20minut o2 nefunguje ...takže jsem stejnak všechno zrušil, mám nervy na ně

Reagovat
Pablos

doukám (jestli to vůbec bude od nich technicky možné) ten měsíc a zase čus... a to jsem i přemýšlel, že bych si je i normálně platil pravidelně... ale tohle mě vytáčí prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

tak mi ten zápas stejnak vypadl po 10min dívání ...vymrdanci z o2

Reagovat
smazaný uživatel

Ládik starší minulej týden výbornej na levo a stejnak dneska startuje z prava nechápu

Reagovat
Losinho

Vaňkát na lajně?

Reagovat
ACSMan

prosim někdo v roce 2020 stream na spartu?

Reagovat
oli9

V roce 2020 stream

Reagovat
ACSMan

Jsem na fotbalovém hřišti mého týmu u nás a rád bych pokukoval jak to jde

Reagovat
oli9

Zákaz shlukovani

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ne, příští rok ti ho pošlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten krejčí ml. zatím paráda na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí na rozdávání. A když (doufejme) ukončil kariéru kreténa, tak je fakt skvělý.

Reagovat
Neon

Proti Ibrovi teprve hrát bude?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jenom pochybuji, že IBRA bude hrát EL

Reagovat
bobis21

Určitě bude. Když bude zdravý, bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

dame panaka vzdy kdyz komentator rekne krejci starsi nebo mladsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna si říkám, že být to v Jižní Americe, tak už dávno jeden běhá se jménem "Krejda" na dresu a druhý třeba "Ládik" a bylo by jasno.

Reagovat
Spalovač šancí

Mladší by si dal na dres Leo Junior

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se Hadra sám obehrál

Reagovat
smazaný uživatel

kdo volil Babiše je koště

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za ty naše rohy to tam ani nedoletí

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ACSeRw!n

hezky Juldo ty kluku usata

Reagovat
Pablos

Juliš... jak já mu to přeju, za ty hejty co dostával v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA TO NEZASTAVÍŠ GOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Greny

Reagovat
KnoxXx

Zelezna Sparta!!

Reagovat
Greny

Juliš má prostě repre formu

Reagovat
smazaný uživatel

Julis v mych ocich jeden z nejvetsich tragedu snad zacne davat goly , dobra assist hlozek

Reagovat
smazaný uživatel

adam hložek přestoupí s takovou za 750 milionů do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

proč by šel do horšího půjde k páťovi do leverkusenu

Reagovat
smazaný uživatel

jde o ty miliony

Reagovat
smazaný uživatel

Když si udrží takovou produktivitu i v EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Do realu zaklad instant, chtelo by to ale se tu jeste vyucit toho zamecnika nebo co to studuje, at po konci kariery neni na suchu

Reagovat
montaigne33

Pokud se prosadí v EL- může se dostat do TOP ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Adam mazák kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je jinde!

Reagovat
Kixi Syhimour

Hložek 1+1

Reagovat
Greny

Ten pokud udělá v šesti zápasech EL 2+2 tak jde za brutální pálku... Ale brutální klidně bych to viděl 40

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne to takhle tu EL budeme hrát ve složení plechatý lischka Hanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne... zrovna takovej Hanousek je vyloženě hráč, co bude v EL o dvě třídy lepší než v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Čím by to podle tebe mělo být,

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má rychlost a pohyb celkově. Dokáže si skvěle poradit v otevřeném prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si ty reklamy zjisti sam Petre

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

vyprcanci si zase zapomeli vypnout mikraky a Sveceny tam resil co se bude vysilat behem prestavky

Reagovat
Firkraag

Reagovat
montaigne33

Jabkům nefunguje střed zálohy- TH často nestíhá- a obrana je pod trvalým tlakem. Plus FKJ nedohrává většinu nadějných protiútoků, možnosti byly...

Reagovat
John Obi Mikel

TH je v tom nevinně, příšernej je hlavně Považanec. A Martinec není stoper do TOP5. A hlavně jim chybí nejlepší hráč - Holík.

Reagovat
montaigne33

Budu se opakovat, js přesvědčen, že Martinec má potenciál... Uměl bych si ho představit na středu zálohy místo legendy TH... Stopera hraje Martinec max. 2,5 roku (v dorostu v HK hrával buď v záloze/ nebo v útoku/ v HRADECKÉM A ho využívali různě...), v lize odehrál dnes teprve 6 zápas... Nemá v obraně zkušeného parťáka, kt by ho učil, dirigoval atd. Ve 2.pol. na Letné se mi líbil jako celý FKJ

Reagovat
John Obi Mikel

Těch chyb bohužel dělá strašně moc.

Reagovat
montaigne33

Jak js psal, nemůže být základ. pilířem obrany kluk se 6 starty v lize... Je obrovský rozdíl hrát v Chrudimi nebo na Letné... Na stoperu jsou zaváhání okamžitě vidět... Napadá mě, jak začínal (a také chyboval) na stoperu v Teplicích Alex Král... nakonec se ukázalo, že je skvělý- univerzální hráč do zálohy SKS/ SPARTAKU/ REPRE... To nemusí vůbec platit u Martince, ale kdo ví

Reagovat
John Obi Mikel

Královi to chvilku trvalo. Pamatuju třeba duel U21 myslím s Řeckem (nevím), kde byl na stoperovi nejhorší na hřišti a zavinil porážku. A pak se vypracoval v oporu Slavie, repre a prosadil se v zahraničí.

Reagovat
montaigne33

Přesně tak!

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

Pssst

Reagovat
Skleepy

Kurva Hložan je tak kurevsky dobrej kurva.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

kurva máš recht kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek už 1+1

Reagovat
r.mrazik

minule tu nekdo blil na plechateho...a on dneska hraje velmi dobre...staci ty kluky podrzet a nemusime je posilat do liberce a do slavie...

Reagovat
Selänne

Velmi dobře. V obraný fázi pořád velký špatný. Jestli nastoupí v EL, tak ho tam roztrhají.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Selänne

Pozičně často špatně. Celkově má špatný odhad a vystupování. I takovej Krejčí je oproti němu na stoperovi jako Maldini.

Reagovat
r.mrazik

ale prdlacku

Reagovat
Selänne

Jo, druhej poločas měl dobrej. Pokud by takhle hrál furt, tak bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jak jsi to napsal tak díky němu jablka dali gola

Reagovat
r.mrazik

stane se

Reagovat
Bakary3

Zapas co zapas

Reagovat
r.mrazik

v pohode...ja jsem s tim ted smireny...kazdy mlady dela chyby...

hlavne at nikam nechodi,zas by skoncil u cinana

Reagovat
montaigne33

V 2.pol se mi hra FKJ líbí, škoda, že jim chybí klid v zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

V ofsajdu byl Doležal před brankou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to jde těžko toto zkoumat jestli chtěl hrát nebo ne

Reagovat
ratusek

panebože co tam tak dlouho zkoumají

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si pelta cení toho aby to VAR uznalo

Reagovat
$$CaptainKokotko

Co tam řešil tak dlouho?

Reagovat
Selänne

Postavení Doležala na čáře, jestli náhodou nebránil ve výhledu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hurá, Pilař jde dolů. Dneska to tam pěkně větral.

Reagovat
Vasekre

Může mi někdo říct proč se na to ten druhej poločas zase úplně vysrali? Já to fakt nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím mi přijde, že ten jeden poločas vždycky vypouštíme častěji to byl ten první

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Dockal uz celej zapas tezce nedava a kdyz je jakejkoliv spartan v pici, tak hleda jeho.

Reagovat
pingla

Hubschman blokoval Celustku v braneni ne? Ofsajd to mozna i byl (z tohoto pohledu)

Reagovat
smazaný uživatel

Heča

Reagovat
ACSeRw!n

v chytani hlavou je nejlepsi v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Heca ted behem minuty chytil 2 goly

Reagovat
montaigne33

Ve 2.pol Jabka jasně lepší Škoda těch šancí...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

S podobným výkonem- jaký ACS předvedla ve 2.pol.- by v EL nemohli obstát... a takový Ibra by mohl klidně 3krát zavěsit...

Reagovat
John Obi Mikel

Taky sem si říkal. Aby tam mohli uspět, potřebují makat celých 90.minut, ne jen půlku.

Reagovat
KnoxXx

Hlozek

Reagovat
KnoxXx

Dockal

Reagovat
salm0n

Hanousek místo toho aby to nakopl po lajně Hložkovi, tak to dá na střed Dočkalovi do složitý pozice minutu před koncem...ale jinak je ten Matěj dobrej kluk

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, tohle byl zápas na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

První těžší soupeř. Ukázalo se, že nejde polevit v tempu ani v koncentraci. Jablonec se dobře chytil.

Nějak mi neseděl Trávník, ač přihrál na gól. Souček ovšem naprosto mimo, takže Trávníka beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník se mi i líbil holt když nehraje tým nebude ani on moc co ukázat v druhé půli KDB to bohužel není. Obrana naše když krom čelůstky jsou všichni zraněni prostě je takovej strop na naši ligu v EL bude problém pokud nikdo nepřijde stále si to myslím krejčí ml. v první půlce dobrej v té druhé už jako by nestíhal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozmrdame ty "ambiciozni" permoniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
Kepy_FCB

naštěstí už ne na dlouho

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý, jestli do toho šáhne Trpišovský stejně jako se Slováckem, nebo těch změn bude méně.

Dal bych to takto: Kolář - Holeš, Zima, Karafiát, Bořil - Takács, Ševčík - Malinský, Lingr, Olayinka - Musa

Reagovat
Rothbard

Poslední zápas Kozla v Baníku? Od Boba ten tým nikam neposunul a to má lepší kádr. Bohuš měl aspoň výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prani otcem myslenky. Kozel si udelal posilu ktera v Baniku jeste nebyla takze at uz to dnes dopadne jakkoliv zustane dal na lavicce

Reagovat
Kepy_FCB

si udělal z modelíny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bys následovat Showmana, nebo jak se ten Krajčo jmenuje a začít taky fandit Spartě, když se jim teď daří?

Reagovat
fabec1222

Trevor se stal členem vedení týmu?

Reagovat
Kepy_FCB

to by ale udělal spíše Trevor Kozla..

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste jeste nemeli zadnou tretiligovou posilu ? to ted bude premiera ? ten Mihalik to v Holandsku kvuli zraneni odsedel a po navratu do CR zatim neukazal nic

Reagovat
Han střelil první

Měli. Petra Soukupa z Frýdku-Místku.

Reagovat
Pride

Jj, snad to po něm vezme Kopecký.

Reagovat
Liquid

* Komňacký

Reagovat
bobis21

Určitě ne.

Reagovat
BaggioRoberto

Slavie ani Plzeň dneska nebudou v dobré pohodě, toho musí Baník a Sigma využít.

Reagovat
stas87

Tak aspon ze ten Ostrak hra pravidelne. V Rakusku odohral len 383 minut a väcsinu v jesennej casti. V Kölnu ma zmluvu do leta 2022, perspektivu pre acko nema zrejme ziadnu, s rokom do konca zmluvy moze byt pre nejake ceske timy zaujimave meno, nemyslim si ze bu nemci branili v odchode alebo by s nim chceli predlzit zmluvu. Do takeho Liberca idealny hrac.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2020-21/385192/posily-pro-banik-blizi-se-spanel-ze-sevilly-resi-se-i-utocnik-z-plzne.html?amp=1&__twitter_impression=true

Pepe Mena asi ok, ale Mihálik na hostování se mi nelíbí. Jednou se klub chtěl vydat cestou bez odchovanců tak se jí má držet.

Reagovat
HorajzmAmmann

bez odchovanců - bez hostovaček

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mu to zas vykecal ? Nebo zas Misa vyvolaval po celem MS kraji?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe bohužel jasný z fóra a pak z twitteru. Na jednu stranu jsem rád za popis jeho osobnosti, ale ty náznaky co předcházely a došly až k tomu popisu se mi na veřejných fórech nelíbí, akorát to pomáhá a živí Kvasnicu a občas to může Baníku uškodit.

Reagovat
veikko

Ne že bych z toho byl nadšený, ale při současné situaci hroťáků, kdy Šašinka je totálně z formy a Tijanimu se můžou dávat míče jen vzduchem, protože kopací techniku má na úrovni fotbalových žákyň, bych toho Mihálika na hostování bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle má být ta posila, která u vás ještě nebyla jo?

Reagovat
Kepy_FCB

a udělaná Kozlem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tu smejes a dost mozna to dopadne stejne jako kdyz si rikal, ze pod Stramou nas zvalcujete vcetne poharu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, to se uvidí. Navíc nepíšu, že se nechytne. Ale označovat hráče z 3 španělské ligy za prakticky nejlepší posilu klubu, to mi přijde šíleně přestřelený.

Reagovat
Pride

zoufalci

Reagovat
bobis21

Tak doufám že by to bylo aspoň hostování s opcí, ne jen rozehrávání hráče pro Plzeň

Reagovat
Blasphemer

S opcí určitě ne, protože tu by Baník asi nezaplatil. Když teda budeme předpokládat, že by na něm Plzeň aspoň něco chtěla vydělat.

Reagovat
bobis21

Za kolik přišel k vám?

Reagovat
Blasphemer

Spekulovalo se, že to mělo být kolem milionu eur. Každopádně méně než dvacet mega v českých to určitě nebylo.

Tudíž opce by musela být asi přes třicet, aby se Plzeň dostala alespoň na nulu v jeho případě.

Reagovat
bobis21

Tak 25-30m je pro nás dost. Ale dovedu si představit že by to bylo možné když by se mu u nás fakt dařilo (a byl by tedy už prověřená posila) navíc pořád s potenciálem na prodej. Ale asi bychom museli jít do předkol aby se po takových posilách šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, že to nedopadne Za tu cenu už bychom snad mohli mít ty poslední dva fotbalisty z Brna, kteří jsou mladší a je větší šance, že vyskočí alespoň jeden.

Reagovat
Blasphemer

Tomu Pištovi fakt nerozumím. Frajer se tady skoro neprosadí, pak se mu ke konci povede pár zápasů, tak se (podle všeho ne úplně levně) vykoupí, aby se zas pak poslal hostovat do píči. To mi fakt hlava nebere.

Reagovat
Salfovic

Mně spíš hlava nebere, proč nedostal šanci na hrotu.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je druhá věc. Na křídlo je prostě nepoužitelnej a nikdy tam nebude hrát dobře. Na hrotu se bohužel pořádně nezkusili a radši přivedli Kobru za dalších 25.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak snad ho zkusíme na hrotu I když na hostování bych si představoval jinou posilu. Třeba záskok za zraněného Zia v podobě stopera. Pochybuju, že Mihálik bude lepší než Holzer na křídle.

Reagovat
Salfovic

Ale na hrotu by mohl lepší než kdokoliv co tam máte.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak je tam Zajíc, Šašinka, Tijany a může tam zahrát Kuzma a Potočný.

Takže souhlas.

Reagovat
Blasphemer

Kašu nechcete?

Reagovat
Salfovic

Koho ?

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně bych ho bral, ale jenom v případě, že nebude Zio na delší dobu. Nebo místo Zia na přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ja tomu naopak rozumim a byl by to skvelej krok. Neco podobneho jsme udelali s Krmencikem a jak se nam to ve vysledku podarilo. Navic ani Pista ani Chory se ted nedostavaj ani na lavicku.

Reagovat
ratusek

Tvl Pišta, to jsme to dopracovali Potok lvl 2

Reagovat
Pablos

ten aspoň něco zahrál v Liberci ...Pišta naposled v Jablonci možná

Reagovat
Pablos

i když on se klidně může chytit a hlavně flákat to jako Potočný asi určitě nebude.

Reagovat
Gelu28

Poku dnes kozel to zrežíruje za 0 bodů, tak at jde a vezme s sebou i Potočného a Lalkoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel zůstává, režii vzali jiní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Coufal hned základ

Reagovat
Pablos

paráda. A Westham celkem začíná šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Nevíte někdo, proč dneska není Krmenčík ani na lavičce? Dík.

Reagovat
stas87

Trest za to, ako kopytacky nalozil s tou sancou v minulom kole.

Reagovat
Liquid

#Pošleme#Baník#na#pozici#Slezské#3

Reagovat
Firkraag

To potřebujete ale vyhrát 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

On není Opavák jen prudič. A mimochodem 3:0 by stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Coufal neskutečnej

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/Eje7z1gX0AASldh?format=jpg&name=4096x4096

Takže Koscelník do Slavie Csáno Jusuf zase mimo... Jak s tekhle úzkým kádrem chcem uhrát ligu i EL fakt nechápu. Dneska to musíme vyhrát

Reagovat
stas87

Ten bol vraj v Trnave uplne marny, ako sa dostal do Liberca?

Reagovat
FCSL

Hoftych si ho vzal na zkoušku..

Reagovat
exse

Koscelník do Slavie by byl super, ale čekám že mu spíše dává oddych, stejně jako Yusufovi.

Reagovat
FCSL

Jinýho beka nemáme už, takže by si ho nechal určo na lavici. Odchází

Reagovat
exse

To by byla pecka.

Reagovat
FCSL

Jako proč? Však je to spolu s Mosquerou náš nejlepší hráč tuhle sezonu

Reagovat
exse

Jako šel nahoru, ale máme Fukalu, kterej potřebuje hrát a má potenciál být ještě lepší než on, navíc jestli někdy prodat Koscelníka, tak teď když je ve formě a Slavie je trochu zoufalá.

Reagovat
FCSL

Nevim no, za Fukalu budu taky rád, i když ted nehraje zrovna nejlíp, ale pořád budem mít jenom 2 beky, takže budem muset někoho sehnat. A hlavně se mi Koscelník ted fakt líbí, hraje výborně, třeba v Budějkách zahrál jak Gebre. Má formu, dostal se do repre, mohl by se ukázat v EL Nemyslim si, že je důvod tlačit na jeho prodej. Podle mě bude výbornej i ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je nejaky offiko nebo si s tim jen predem smireny?

Reagovat
Liquid

Mara a Pešek zatím ještě k nám ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt ještě jeden?

Reagovat
Salfovic

Mandous je v Olomouci na hostování, že dnes nechytá? Jestli jo, tak proč si ho ti kokoti nestáhnou zpátky

Reagovat
Blasphemer

Třeba se peče nějaký přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.

Reagovat
Pride

Je o třídu lepší než Hruška.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Hlavne to neni ani nejakej talent. Je malej. Nohama nic extra. Fakt naprostej ligovej prumer, spis podprumer. Nic proto nemu nemam, fandim mu, ale u nas ho videt fakt nechci.

Reagovat
andrew96

Zase klid.

Reagovat
Blasphemer

Po těch předkolech bych místo Hrušky bral asi kohokoliv z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja chapu a Hrusku nijak zvlast nebranim. Ale ja chci kvalitiho golmana, ne nekoho, komu se povedly tri zapasy a je kolem nej hype. Fakt Mandous nema nic, com by mel byt vyjimecny.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já si taky nemyslím, že by to byl nějaký zázrak, ale furt nevylučuju, že by šel třeba u nás ještě nahoru. Otázka je, kdo jiný z ligy (protože jinde nenakupujeme) by pro nás byl dostatečně kvalitní a zároveň dostupný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pocital jsem s Trmalem. Toho jsme si nechali zdrhnout. Nguyena si pohlida Slavia. Nikdo jinej v lize neni. Mozna se podivat na Slovensko, ja to tam neznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nguyena spis pocitam do Sparty podle tech jeho poslednich vyjaderni o tom prestupu neprestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam maji Hecu v mladym brankarskym veku a jeste mladsiho Holce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve Sparte se posledni roky ty brankari dost toci, sezona dve a jednicka jde nekam ven

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale to tam meli mladsi talentovany golmany, Heca mi prijde takovej lepsi nadprumer, coz je dobre, pokud si ho chteji nechat dlouhodobe.

Reagovat
Blasphemer

Ten Jedlička z DACu by mohl být dobrý, ale tam asi mají peníze, takže by ho nedali jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ten by byl skvelej. Pamatuju si ho jeste z Bolky a uz tehdy se mi libil. Taky neni nejvyssi, ale na care skvelej. Ale ten pujde ven podle me.

Reagovat
Blasphemer

Navíc chytá za U21, takže tam se asi očekává nějaký lepší přestup, no.

Reagovat
Salfovic

Jestli tam bude Ttmal hnít na lávce, tak by nemusel být takový problém ho získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanek sanci nedostane ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych mu ji dal. Ale nevypada to, ze Gula by s tim souhlasil.

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Covid (asi?)

Reagovat
smazaný uživatel

100x lepší než Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Kalmach do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zas Kopic s Kayambou...

Reagovat
Blasphemer

Kayamba klidně, ať se zkusí rozehrát. Ale měl hrát spíš místo Kopice, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me si chtel nechat Baloulu na oziveni nekdy v 60. minute. Ale mohl hrat treba Pista od zacatku. Kdy jindy.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně jen nám ho rozehrajte, aby byl rozehranej, než vám ho budeme rozehrávat...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to ten Trololo?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Hlavně ať se nesnaží to teď jen odbránit ..to by byla škoda. Olomouc do toho a Gula snad ven

Reagovat
db18

Ho naučil Kozáčik, aby po balonech jen koukal ne? Bránění rohu taky hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Bud vyhrajte, nebo prohrajte a doufam, ze Mikrosituace zbali svoje tablety a vrati se s tim k bacum.

Reagovat
Pablos

Mně se teda zdálo, že to dal Hála zádama ...ale je fakt, že mi to třeba jen tak přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Izy. Pekne Kayambic.

Reagovat
db18

Kobra a konečně dobrý centr od Kayamby... snad letos první povedený...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos? Spis za celou dobu u nas tak treti povedenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, a snad o tom nikdo nepochybuje, ze pokud to skonci prohrou Plzne, tak Gula konci. Kdo ale misto nej? Opravdu zacinam verit, ze bud A) Jilek nebo B) vykoupi ze Slovacka Svedika.

Reagovat
Pablos

teď už tomu moc nevěřím, že by prohráli ...tohle je zvedne ta rychlá odpověď na 1:1

Reagovat
Blasphemer

už se to stmelilo

Reagovat
Liquid

Souhlasíte se mnou Plzeňáci, že pokud Gula prohraje doma se Spartou, tak že by měl nemilosrdně letět zpátky k ovečkám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska nevyhraje, tak by mel letet. Pokud nevyhraje se Spartou tak to same.

Reagovat
Blasphemer

Vzhledem k tomu, že mě nikdo lepší nenapadá a přicházel s tím, že má dostat čas, bych ho nechal do konce sezóny a když neudělá titul, tak ahoj. S tím nahuštěným losem EL má obrovskou výhodu oproti pražským S, a jestli to projebe, tak už bych mu nic neodpouštěl.

Reagovat
Liquid

tak $ má ale pravdu, že všechny klíčové zápasy zatím nezvládl a bylo jich už asi 5 (samozřejmě na úvod porazil tu Spartu, ale tam to bylo o ničem), teď zpětně když mě to tak napadá, Plzeň kdyby bývala vyhrála pohár, tak by stejně 2.místem neměla EL zajištěnou tak jak měla Sparta, na kterou by stejně to místo ve skupině EL připadlo, kdyby ten ČP vyhrála Plzeň je to tak ?

Reagovat
Blasphemer

Tak to je samozřejmě pravda. Ale co teda, když se vyhodí? Kdo přijde? Zkusí vabank s Horváthem? Podepíšou volnýho Jílka? Překecaj Lavičku, aby to zabalil v Polsku?

Ani jeden nebude žádný upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Horvatha jeste ne. Jednou jo, kdyz se mu bude darit, ale jeste se musi ucit.

Reagovat
Blasphemer

Jo, zatím nemá nakročeno úplně špatně, ale teď by to asi nedal u nás. Koho bys tam místo Guly viděl, když bys ho dnes vyhodil? Já fakt nevidím nikoho, o kom bych si byl jistý, že by mohl být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Koubka. Tak na dve sezony a mezitim by se nekdo novej ukazal.

Reagovat
db18

Hašek...

Reagovat
Blasphemer

To snad ne.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych se nebránil, jen jestli není na naše hráče moc hodnej.

Reagovat
db18

Já bych ho tu nechtěl, ale návrat Koubka by směřoval jedině k tomuhle, že by mu zase připravil půdu, jako na Bohemce...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KingMaster13

Minimálně 1 cennou posilu by přitáhl hned

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja bych ho bral.

Reagovat
KingMaster13

Tak jako mě se to nezdá až tak špatnej nápad. Haškova Bohemka měla jaké parametry? Fyzicky nabouchané mužstvo proti které se hrálo docela blbě i nám. Ty prvky fotbalu měl docela moderní. Respekt u mužstva si myslím že by si taky získal přitom umí bejt i kolegiální (dovedu si představit nějakou chlastačku kde se budou opékat buřty ) Jediné co je ta jeho ubrečenost před médii a to by nedělalo dobrý obraz. A nevím jestli by dokázal v zlomových momentech sezony uspět (bitva o titul, předkola pohárů).

Reagovat
Salfovic

Ty vole co furt nėkteří vidí na Haškovi prostě nepochopím. Vždyť se mu akorát povedla jedna sezóna na Bohemce.

Reagovat
KingMaster13

Tak nejde ani tak o tu sezonu ale co tam předváděl a snažil se hrát. V Bohemce prostě nemůžeš mít ideální podmínky na to co chceš hrát to je jasné, protože tvé vysněné posily ti prostě nepřivedou. Snažím se na to koukat tak nějak reálně a většina lidí ho má za troubu a že je k ničemu. Pro mě by bylo zajímavé vidět ho v Plzni, rozhodně tam nevidím jen negativa

Reagovat
Salfovic

No prævě. Nejdřív musí dokázat, že umí trénovat i tým hrající do plných.

Reagovat
Liquid

on myslel Ivana Haška

Reagovat
Blasphemer

Po tom, co ho Šádek vyhodil po titulu? To už by asi nefungovalo, obávám se.

Reagovat
Liquid

KJVCD nebo Svědík na místo Guľy

Reagovat
Liquid

KJVCD by vás pozvedl

Reagovat
Salfovic

Je

Reagovat
Spalovač šancí

Gula je naprosto průměrný trenér, min takticky si ho maže na chleba i takový Kováč. A zdá se, že je i neschopný motivator

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem plzeňak ale nesouhlasím, Plzeň potřebuje čas na přestavbu, kterou začala v lednu, pořád jsou tam hráči kteří už tam nemají co dělat, měl by ještě aspoň rok dostat šanci.

Reagovat
db18

Nesouhlasím, ale myslím že by k tomu došlo.

Reagovat
Salfovic

Kayamba asistence A Hubník asi přeci jen něco dostal

Reagovat
Pablos

tvl Ondrášek ...tohle nemáš zapotřebí snad

Reagovat
Pesojen

dokud za to nezačnou dávat karty, tak se toho nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tam faul byl, akorat byl pred vapnem, proto se hralo dal.

Reagovat
Pablos

vzal ho... ale pak to přihrál v lepším případě, v horším případě si podkopl sám nohu ještě ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik ho rozhodil a on pak zakopl sam o sebe. Kazdopadne spravne jsme meli kopat primak, akorat VAR tohle nedovoluje.

Reagovat
Pablos

jo takhle jo... já spíš počítal s tím, že o sebe zakopl pak schválně, aspoň tak mi to přišlo.

Reagovat
Salfovic

Důležité je, že o něj brnkl. Všichni přihrávají

Reagovat
Pablos

a to proto se hrálo dál ...to je co za nesmysl mi teď došlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako proto nechal rozhodci hrat dal i po posouzeni VARem. Protoze VAR neumoznuje dat primak.

Reagovat
Pablos

jj už chápu, jak to myslíš

Reagovat
FCSL

To je bída zase Neumíme tvořit vůbec, tým postavenej na brejky jenom

Reagovat
Salfovic

Což se v EL bude hodit.

Reagovat
KingMaster13

Takže EL minimálně semifinále Tam se tenhle skill bude dost hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bez Berana a Matouška půjde

Reagovat
db18

Brabec

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Luc-Luc

po delsi dobe koukam na Sigmu a vypada to, ze bychom mohli konecne zase Plzen porazit

Reagovat
Liquid

vždyť tečete

Reagovat
Luc-Luc

ne tak jak vy v dansku

Reagovat
Pablos

Pěkná akce... ale zakončoval to naivně jak někde na sálovce

Reagovat
Salfovic

Jak Hála zesměšnil Kopice Ten by se Plzni celkem hodil, ne?

Reagovat
cubinho

Byt ty situac eopacne, tak Plzen uz kopala minimalne 1 penaltu.

Reagovat
Luc-Luc

a je to tady

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takovej skok ty vole

Reagovat
cubinho

To je fakt neuvěřitelné

Reagovat
Luc-Luc

dive jak prase Plisen

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta sorry jako

Reagovat
discarda

Adam Pelta ?

Reagovat
cubinho

Sigma už mohla kopat za podobne zakroky 2. Asi tolik k tomu.

Reagovat
Pablos

to naposled, jak tam Kayamba nefauloval fakt na penaltu nebylo. Tohle faul byl od Hubníka.

Reagovat
Pablos

jo faul jo... ale spadnout takhle nejde prostě bez vlastní pomoci To je na hovno tohle prostě

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, ta byla přísná.

Reagovat
Blasphemer

Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Další komedie. Ty dva zákroky na druhé straně byly penaltovejsi teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si ji obhájí, ale Ondrášek je taky dobrá herečka.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

tohle i kdyby dělal v repre, tak mě nasere

Reagovat
smazaný uživatel

pentle jasná, jen nevím proč jen pro plzeň, kdy víceméně stejný zákrok byl i na opačné straně....teda vlastně se nedivím

Reagovat
db18

po zákroku Kayamby měla být taky...

Reagovat
Pablos

to se mi zdálo jako vůbec nic. Jsem si říkal, proč se k tomu vůbec VAR vrací

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Blasphemer

Jo no, tohle si asi obhájí, ale v tom případě měla být i na druhé straně.

Já osobně bych neodpískal ani jednu, to jsou takové minikontakty, že by se to nemělo pískat. Na půlce by to nefoukl.

Reagovat
RuneSKS

Ardeleanu to je velkej pán!

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě největší prase mezi rozhodčími.

Reagovat
Greny

Nebreč za dvě hoďky budete kopat taky

Reagovat
RuneSKS

Ale jdi ty

Reagovat
braveheart

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Greny

Penalta byla a navíc Hubník říkal že to nebude zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti by už odcházeli že hriste. Prasecina.

Reagovat
Imago

Plzeň je fakt největší prašivina, co se momentálně ve fotbale vyskytuje...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrý dělo.

Reagovat
sosna

Celkem dobrý zápas a ta žlutá mrdka z toho udělá takovou frašku.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Luc-Luc

gooooooool Falta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ta obrana se mi fakt zdá...

Reagovat
Blasphemer

Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že největší slabinu máte na defenzivní práci zálohy. Sigmaci tam mají ohromné prostory.

Reagovat
cubinho

Joo! Pojdme jeste jeden, tem korupcnikum!

Reagovat
Pablos

Falta, Houska ...dávno dávno měli být v Plzni tihle dva ...nebo aspoň tam bych si je dokázal představit typologicky nejlépe... každopádně divné, že furt ,,hnijou" v té Olomouci.

Reagovat
Blasphemer

Pokud se nepletu, tak oběma končí smlouva a prodloužit nechce ani jeden. Tak uvidíme, kde budou kopat příští rok.

Reagovat
kilobyte

Jestli po nich půjdete tak ve Slavii.

Reagovat
Blasphemer

Myslím, že Slavia nebude chtít ani jednoho. A když už, tak opravdu jen proto, aby je neměl nikdo jiný a pak si dají tři roky za Liberec.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, aspoň ten Falta. Na Houskuv post máme spoustu hráčů.

Reagovat
Pablos

on je post jako Čermák né ? Tam bejt váma tak se modlím, aby se chytil do formy aspoň na měsíc a honem rychle ho prodat v zimě.

Reagovat
BaggioRoberto

Ty máš dost Plzeň Hořava, Kalvach přišli z Olomouce, to ti nestačí?

Reagovat
Pablos

co tím chce básník říct ?

Reagovat
Luc-Luc

krasna akce, tak to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Sigma vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smutnej obličej Hubníka

Reagovat
smazaný uživatel

Rukaaaaa

Reagovat
Luc-Luc

chcanka zluta

Reagovat
Blasphemer

Brabec je fakt šašek.

Reagovat
db18

A Čermák zas dohraje...

Reagovat
Pablos

Na co ta mrdka lajnová tam jako čumí

Reagovat
smazaný uživatel

A sudí na to cuci z 5ti metrů.

Reagovat
cubinho

Smejd jeden, stojí přímo naproti tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla. Kazdopadne zajimala by me jedna vec. Jestli je Latal takovy psycholog, nebo to prostě neudelal zamerne, ale tim divadlem a svym vyloucenim sve hráče pořádně vybudil Z managementu ma za 1 dneska

Reagovat
bartes

jestli Plzeň chce hrát tohle, tak bude ráda za 3.místo i s pomocí rozhodčích. Olomouc je jasně lepší, Plzeň je jak po flámu.

Reagovat
Salfovic

Ty ze žalu mají nejhorší následky.

Reagovat
bobis21

Kaloč a Tijani základ tak jsem zvědavý, snad se oběma bude dařit

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleisman - Kaloč, Janoš - Azevedo, Tetour, Holzer - Tijany

2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

Kolář - Holeš, Zima, Kudela, Bořil - Takacs - Provod, Stanciu, Lingr, Olayinka - Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkná sestava.

Reagovat
db18

Čermák je fakt komik... už aby se v zimě vrátil Šulc.

Reagovat
Blasphemer

Tomu bohužel nevěřím.

Reagovat
Salfovic

Hlavatý

Reagovat
FCSL

RAMBO JE ZVÍŘE

Reagovat
RadekVonCZE

Rambo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je to zajimave. Manzelky chteji zazit klidnou nedeli, nejaky relax atd. A pak je tu pani Latalova, ktera sedi doma a musi koukat v tv na manzela, ktery uraduje na lajne

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

A pak si dá lajnu i doma. Ještě před koncem zápasu.

Reagovat
BaggioRoberto

A pak jeste nastoupi syn.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr. To je provokace?

Reagovat
vestinustarychdubu

Rambo legenda, vole!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jak na to koukám tak tuhle sezónu Příbram s Brnem do druhé ligy. Otázka kdo ještě?

Reagovat
FCSL

Opava

Reagovat
Euphael

bohuzel Opava

Reagovat
Salfovic

Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
lampas

Budějovice/Opava a Pardubice určitě ještě spadnou, teď mají vlnu euforie, ale kvalita jim chybí.

Reagovat
BaggioRoberto

Budějky ani náhodou, venku tři remízy, doma měli jenom Slavii a Liberec. Sem až začnou jezdit ty kluby z druhé poloviny tabulky tak to budou výhry.

Reagovat
montaigne33

Ve FL jsou slabší týmy než PU... Pardubice hrají velice zodpovědně do obrany atd.

Reagovat
lampas

Typický první rok nováčka, kterýmu to sedne. Určitě jim přeji záchranu a hlavně, ať za rok hrají na svém stadionu. Ale nakonec se budou podle mě motat kolem 14. místa...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Karviná, ale zatím to moc nevypadá. Mám strach o Budějky.

Reagovat
Blasphemer

Tak Horvi je asi po dnešku volný. Bude rošáda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za Svědíka.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

Gulův plat by Jarda určitě nepřevzal.

Reagovat
db18

By chtělo ještě do půlnoci vystřídat půlku kádru...

Reagovat
Salfovic

Když si pouštím stream na Tipsportu, tak je to s komentářem z O2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Tipáč si platí Karocha.

Reagovat
Salfovic

Smích jsem neslyšel ani jednou, tak to určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Platí málo.

Reagovat
kilobyte

Nemá na drogy?

Reagovat
db18

Místo závěrečnýho tlaku se na to zas všichni vyserou... 6 hráčů se narve do vápna a jeden má vyzkoumat, jak tam ten balon dostane, když jsou všichni pokrytí a nenabízí se, nejsou v pohybu... stojí, čumí a čekají...

Reagovat
BaggioRoberto

Paráda Sigma, pěkný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů náskok.

Reagovat
Pablos

Gula ven !

Reagovat
smazaný uživatel

*gule

Reagovat
monty25

Včera jsem si říkal, že Hložek jako kapitán ve Fantasy byla nejlepší možná volba. Dneska vidím, že Rabušic by byl ještě lepší...

Reagovat
monty25

Tak ne, nakonec o bod lepší Hložek.

Reagovat
Kepy_FCB

Ko-zel vy-pad-ni Kozelvypadni !!!!

Reagovat
bobis21

Rozestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Banik jede na titul? ...jinak kdo prvni, Panik, Koule a nebo Kozlik?

Reagovat
Kepy_FCB

Tijani tohle musíš dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Tref zařízení!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak jsme si zablbli a už začneme hrát, jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, tohle mělo být 1:0..

Reagovat
Pablos

To zase bude fotbal ...samej souboj, faul a nepřesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zatím skvělý.

Bořil by si za to gesto zasloužil přes párky.

Reagovat
Pablos

tak to je jedinej soupeř z ligy, kde se snažíte né ? Možná ještě Opava

Reagovat
naheCZ

Zima zkušeně do tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Z Babiše klika.

Reagovat
HorajzmAmmann

Už to mohlo být 2:0.

Reagovat
ratusek

ručka se nepískala? jinak klasika, kotel šancí a pak dostanem a sesypem se

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jaká?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No nebyl bych si tak jistej, jako ti kecalové z O2, že to byla ruka. Spíš mi přišlo, že se trefil do hlavy.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
bobis21

Do ruky se trefil, ale na penaltu to určitě nebylo. Spíš to mohl trefit do brány, protože my ji asi netrefíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně trefil sám sebe. Jsou totální dementi, když to vůbec řeší. Jak kdyby byl mikrofon někde v hospodě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle je hodně špatný.

Reagovat
naheCZ

Přesně nějakej takovej výkon jsem očekával...zázrak, že zatím neprohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Zephyr

Kde byl tenhle Baník v minulých zápasech? Neříkám, že to je nějaký TOP výkon (a Slavia je trochu vyčuchlá po vypadnutí z LM), ale oproti předchozím zápasům nebe a dudy!

Reagovat
HorajzmAmmann

Můžete mi někdo říct, proč proti Slavii hrajeme vždycky jako Real a prohrajeme v Teplicích a nevystrelíme na branku?

Ale asi nejlepší výkon pod Kozlem

Reagovat
Kepy_FCB

jen bych upozornil že 2.půle bude slabší , jde o to jak moc

Reagovat
SuperBanikovec

Taky si myslím, podle mě nevydrzime fyzicky, ale uvidíme. Každopádně super výkon.

Reagovat
Kepy_FCB

a ten předposlední zápas doma nás nepustili za půlku tak fakt s tím Realem nevim nevim

Reagovat
Spalovač šancí

Barča občas Real taky nepouštěla za půlku

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Losinho

0:0 přesně podle očekávání jsem zvědavej na Trpišovu posilu

Reagovat
Pablos

ale může být Slavia ráda ještě, že 0:0

Reagovat
fabec1222

Stoch

Reagovat
Pablos

Ten Musa je mimo vápno úplně k hovnu. Zase co je lepší, jestli Tecl co je zase úplně k hovnu ve vápně

Reagovat
iHawX

Zavolal bych do Turecka Škoďákovi, ať se zítra hlásí na tréninku, tohle je strašný

Reagovat
icka

Tak Musa je kladivo do vápna. Posílat mu tam každý zápas centr za centrem tak má dlé mého klidně 20+ golů.

Reagovat
bobis21

V poločase moc pěkný výkon škoda že ty střely na začátku nešly na bránu, takhle mám strach že tam slavii něco spadne a uklidní se. Snad vydržíme hrát v tempu i ve druhém poločase, když jsme na rozdíl od nich v týdnu nehráli zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že hrajeme s takový mi dřeváky, to je příšerný, jak se ta Slavia sype. Nejde nám vůbec nic. Holeš rozklepanej, Takács je zřejmě omyl, Stanciu pokračuje v mizérii, přesto se sere ke každý standardce...jsem opravdu zvědavej, co s tím Trpiš udělá. doufám, že dnes se bude střídat už o poločase alespoň na dvou postech. Takhle pokračovat nemůžeme

Reagovat
Paprika

Jak se ta Slavia sype? Ty voe vy jste fakt fanousci uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

On je mentál.

Reagovat
naheCZ

Že ho někdo berete vážně

Reagovat
Mass

Paprika je tu asi novej

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Teď jsem viděl sestřih a sešívky můžou bejt rádi, že neprohrávaj, což je škoda. Zmáčkněte je kurva chachaři, dejte jim ty góly a vyhrajte do piče......

Reagovat
Paprika

Banicek, ze by snad svetylko na konci tunelu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že když Fillo podrží Kozlovi, tak Kozel podrží Filla.

Reagovat
Pablos

Tecl by to zase zadrbal

Reagovat
Pablos

ale čemu se diví Laštůvka ...nepochopím

Reagovat
Pablos

je teď už chápu... o tom rohu jsem netušil. No ale bohužel no.

Reagovat
naheCZ

To stejně bude odvolané

Reagovat
Han střelil první

A ejhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako faulovat Tecla ve vapne na penaltu je dobra picovina no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

je to cinklý juany

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasny roh, možná faul Tecla...

Reagovat
salm0n

Roh nic, faul nic...penalta

Reagovat
Banikovec7

Cely vesmir videl ze mic sel od Stancia a mel byt roh a on udela penaltu

Reagovat
bobis21

Zářez prasorozhodčího. Kde jsou slávističtí bojovníci teď?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
RuneSKS

Penalta jasna ale ten roh taky..

Reagovat
Han střelil první

A to ještě asi stálo za přezkoumání i to, jestli si Tecl nepomohl faulem, ale to jsem já nepoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady. Zoufalost. Pak se zase budeme divit.

Reagovat
Han střelil první

Mlčí, protože ví, že to zářez je. Není třeba provokovat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

jakej zářez ? Chyba nepísknutého rohu znamená, že uděláte penaltu jo ?

Reagovat
bobis21

No když místo ofenzivní standardky je protiútok, tak to asi situaci ovlivní

Reagovat
Pablos

nasere to... to jo, to uznávám. Ale příjde mi to jako chyba a né zářez... zářez je kdyby ta penalta byla vymyšlená. Měli jste tu smůlu, že zrovna z tak debilní chyby, jste udělali penaltu na druhé straně.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to nebyla smůla. Baník nehrál, diskutovali s rozhodčím. Toho využil Kolář a hodil to dopředu na samotnýho útočníka. Hrálo se za zády hráčů i rozhodčího, ten to měl logicky přerušit a nechat opakovat.

Reagovat
Pablos

uznávám

Reagovat
Pablos

a že VAR tohle zrovna neřeší.... což mě překvapilo, já čekal, že se to odvolá.

Reagovat
KingMaster13

Tady, taky netvrdíme že to bylo správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, vy jen tvrdíte, že to bylo nesprávně, kdy to správně je

Reagovat
RuneSKS

Tohle je poděl..

Reagovat
HorajzmAmmann

Běžte do kundy s celým VARem... Buzeranti.

Reagovat
Han střelil první

Fačr mafia

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho zmrda Stanciua dožene karma. Neskutečná lidská špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele. To je faul na fotbal.

Reagovat
naheCZ

Já myslel, že ten roh přezkoumat mohl...však jednou tuším taky na Baníku to kontroloval, když jsem dostali gól...tak jak to je?

Reagovat
bobis21

Roh nemohl, bylo po něm rozehráno.

Reagovat
naheCZ

Ale jak jsme od vás jednou dostali gól z rohu, tak tam kontrolovali, zda se Kolář nedotkl míče až za čárou a neměl to být odkop...

Reagovat
bobis21

To museli kontrolovat něco jiného, protože se můžou kontrolovat jen věci od posledního rozehrání.

Reagovat
naheCZ

Je možný, že řešili něco jiného (ale nebylo co)...každopádně režie ukazovala při tom zkoumání ten zákrok Koláře...

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát tam nebylo co kontrolovat, taky bych řekl, že řešili ten roh, ale pokud nemohli řešit roh, tak už je to o to větší sračka, že hledali berličku, proč to tehdy neuznat.

Reagovat
bobis21

Podle mě se prostě snažili najít důvod proč to neuznat, tak hledali nějaký faul (což většinou při rohu jde když se dost snažíš, tak se divím že neuspěli).

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to jsou sráči

Reagovat
taws

však v zápase se spartou dala Karviná gól a pak to odvolali, že někde dvě minuty zpět našli faul na Hložka

Reagovat
BaggioRoberto

Ale tak mohl rozhodci to zastavit a ukazat ze se bude rozehravat na pistalku azbon rekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

kompenzace za mytjulén aby se jim ulevilo

Reagovat
taws

kurvy vymrdaný...tak jestlipak dnes taky budou kritizovat VAR..

Reagovat
djiros

Jako jak tohle nemůže být v protokolu VARu? Je to ostuda. Koho to má potom bavit

Reagovat
DieFohlenBMG

VAR žádnej roh neřešil

Reagovat
doshcz

Reagovat
PhilipS

Var nemůže dát roh? Teclík to zas vyřešil polodementně. Ten kluk je v tváří v tvář gólmanovi fakt bezradnej. Nicméně faul to byl...

Reagovat
KingMaster13

Faul to byl ale fakt mě tím nasral. Místo aby to uklidil tak si šel pro penaltu, vocas

Reagovat
DieFohlenBMG

VAR řeší jenom daný úsek hry od posledního přerušení tzn. od rozehravky od branky Slavie

Reagovat
DieFohlenBMG

Kdyby ten míč byl třeba jenom kousek za čárou a hrálo se dál, tak by pak měl var nařídit roh Baníku

Reagovat
PhilipS

No to pravidlo by se mělo změnit. Udělá to fotbal zas spravedlivějším

Reagovat
BaggioRoberto

Kolář tady v týdnu prohlašuje něco o prasotozhodčích a zářezu a pak schválně vykopne míč na útočníka, když se Baníkovci hádaji u praporku s rozhodčím. Je to jejich blbost, ale Kolář ukázal, že je ba tom morálně a s citem pro fair play stejně jako ti rozhodčí v Dánsku.

Reagovat
taws

snad je karma dožene ty čínský ubožáky

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni koště.

Reagovat
taws

škoda, že jste vy košťata nezůstali déle zalezlí po tom, co VAR rozhodl správně a vy spustili vodopád slz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debile, nevidím jedinýho z nás, kdo by se radoval. Naopak je nám trapně. Ale drž hubu a táhni fárat.

Reagovat
RuneSKS

Tak tady to Kolář udělal nejlíp jak mohl..

Reagovat
BaggioRoberto

Tak já bych to teda neudělal, snažit se využít toho, že soupeř nehraje, ubohost.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
kilobyte

prasebrankář

Reagovat
andrew96

Kolář hrál podle toho, jak rozhodl sudí. Normální využití situace.

Reagovat
RuneSKS

Asi jako když zustal slavista ležet na malem vapne a Banik vesele dal utocil.. takhle se to proste hraje..a kdyby z toho dal gol tak jsme zase nasrany my..

Reagovat
PhilipS

Co to plácáš? Když už tak se měl přiznat Stanciu nebo od koho to šlo. Kolář fakt ne.

Reagovat
Rothbard

Přiznat, jasně. V takovém zápase a za tohoto výsledku. Tohle je věc rozhodčích a ne fair-play hráčů.

Reagovat
PhilipS

To je věc druhá no. Je to nereálný

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

To se blbě posuzuje. Vždycky chceš vyhrát a rychlá rozehrávka není nic proti fair play. Blbost našich, že se hádali, i když jim rozumím a chytrost Koláře, no. Spíše bych řešil zoufalé rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalí rozhodčí + alibistická nevšímavost ještě nedávno ublížených číňanů, kdy jsou skoro všechny jejich rozhovory a reakce o válce a tvrdosti v Ostravě...

Reagovat
chavi.27

Co to je za nesmysl zase jasne ze chces rychle rozehrat skoro cokoliv pokud souper neni zformovanej a prekvapit ho...

Reagovat
Firkraag

To vubec nebyla pencle, ne?

Reagovat
iHawX

pencle jasná, kontroverzní je spíš to, co jí předcházelo

Reagovat
bartes

tak jasná, Tecl vůbec nevěděl, co s balónem, neměl ho vůbec pod kontrolou, tak se převalil přes tělo padajícího Laštůvky. Za mě hodně sporná, Laštůvka se neměl jak vyhnout.

Reagovat
Rothbard

Což znamená to, že mu Laštůvka svým tělem znemožnil v dalším pohybu a dohrání akce, což penalta je.

Reagovat
bartes

docela svérázný výklad. Já to zas vidím tak, že Laštůvka tam byl první a Tecl do něho úmyslně naskočil tak, aby přes něho přepadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Než jsem viděl tohle:

https://www.dropbox.com/s/ejs7t8i8ryr5v2k/penalta.jpg?dl=0

Tak jsem si říkal jen to, že Tecl byl ve vzduchu už před srážkou a v pohodě si mohl (já vím, že nesměl) vybrat co pískne, ale po tomto se divím, že to ten zmrd nešel k videu ani zkontrolovat, jakože by to bylo lepší divadlo.

Reagovat
naheCZ

To už je ale tak nějak problém brankáře. Pokud vyběhnu proti útočníkovi, tak musím mít balón, jinak musí počítat s penaltou...Takovej Hruška by mohl letos vyprávět...

Reagovat
Paprika

Zruste VAR! Nyni jsem mega rad, ze alespon v LM s SKS vyjebali

Reagovat
wikingskrin

Penalta jasna, faul tam nebyl, ten roh ??? At jde cely var do pici fakt si delaji ty rozhodcovske kundy co chteji

Reagovat
Kepy_FCB

píčy tvl místo 5:0 prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty neproměněný šance rozhodčí nemůže.

Reagovat
AjaxFans

Banik hrál tak dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí měl hodně a na vítězství by mu to určitě stačilo. Ale neproměnili nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by do budoucna video mohlo zkoumat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím neeee

Reagovat
DieFohlenBMG

Co by mohlo zkoumat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že dement na lajně nevidí jasnou teč Stancia.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

A v Evropě se budou divit

Reagovat
andrew96

Spojitost?

Reagovat
kilobyte

Jsou zvyklí na jiný "metr".

Reagovat
andrew96

Jakože se v Evropě budou divit, že po teči slávisty bude roh kopat soupeř?

Na takové chyby rozhodčích asi moc zvyklí nejsou...

Reagovat
djiros

Však se už letos divili až až.

Reagovat
Spalovač šancí

V Evropě piskli Hruškovi dvě úplně stejně dementní penalty

Reagovat
Rothbard

Plzeň i Slavia v herní (Plzeň i ve výsledkové) krizi. Tohle mluví pro Spartu na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Sparta, která ještě neměla těžký zápas... Tvl to jsou kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

v Příbrami to bylo těžký

Reagovat
BaggioRoberto

Jablonec neni tezkej, Olomouc neni tezka, tak kdo je v ty lize vlastne tezkej? Nikdo. Tak pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, Sparta, Plzeň. A pak Evropa.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak premyslej nekdy. Jestli je v lize těžkej soupeř pro Spartu jenom Slavie a Plzeň, tak právě o titulu rozhodne kdo poztrácí nejméně bodů s těma podle tebe slabejma soupeřema. Každej bod se počítá stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že ne. Ale nechci hodnotit Spartu dokud nebudou hrát proti Slavii, Plzni a Evropu.

Reagovat
JeséRodriguez

Pardubice

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Skleepy

A hlavne ze se nasli lidi co Slavii litovali.

Reagovat
Kepy_FCB

tolik smůly v jednom mači

Reagovat
ratusek

buzeranti, doufám, že je budou v Evropě i s VARem řezat, morální mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

A co budou dělat v Evropě tobě?

Reagovat
jackinho10

Muzeme to brat jako karmu za tve komentare vuci Slavii v predkole LM

Reagovat
ratusek

jakože je plnej Botič po tom brekotu? to vás opravnuje vyhrát nefér? Dobře

Budete zase kritizovat VAR a žvatlat něco o moneyballu nebo co ten debil Coufal žgryndal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč demente.

Reagovat
jackinho10

Ano je to chyba rozhodciho, meli jste kopat roh. Promin, ale precti si tvuj komentar. Nadavej rozhodcimu, nechapu proc nadavas Slavii

Reagovat
bobis21

Před pár dny si hráči Slavie stěžovali na rozhodčí a dnes jim nevadí když se otáčí rozhodnutí v jejich prospěch? To že se dnes takto zachovali ukazuje, že ty středeční kecy byly jen prázdný pláč a nic z toho nemysleli vážně.

Reagovat
jackinho10

Predpokladam, ze jim to nevadi. Tak jako by to nevadilo zadnym hracum. Videl jsem v tom zapase min jeden otoceny roh ve prospech baniku, klidne mohl byt Fillo vylouceny, otoceny faul Provoda na Svozila, coz bylo naopak. Neexistuje zapas, ve kterem by nebyl otoceny aut, roh nebo faul. Chapu, ze tato chyba jde videt nejvic, protoze po ni padl gol. Ale tak jako jsem se ja nevymlouval na rozhodci ve stredu, protoze Slavia hrala tuzku, tak se mi nelibi, kdyz se tady nadava na Slavii, ktera za to v podstate nemuze. Stacilo, kdyby Banik vyuzil pulku svych sanci, tak by vyhral. Kdyby Banik hral vsechny zapasy, jak hraje doma proti Slavii, tak jsou kazdou sezonu na konci min. treti.

Reagovat
bobis21

Jde o to, že hráči Slavie ve středu všichni tvrdili jak hrozně chtějí aby se piskala rovina a dnes jsou v pohodě s tím že jim rozhodčí otočí v jejich prospěch? Pak se nedivte když vám lidé nebudou přát s takovým chováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se otočí pro Baník je cajk!

Reagovat
bobis21

Není. A doufám že se nic takového už nikdy nestane. Nechci aby nám rozhodčí dával jakoukoliv výhodu v žádném zápase. Já bych byl nasraný kdybychom takový gól dali.

Reagovat
jackinho10

Tak to tvrdili blbost a rozhodci za to, ze tam prohrali vubec nemohl. Rikali to v emocich po zapase a chapu, ze treba Kolare to nastvalo, kdyz tu penaltu chytl a on ji nechal opakovat. Nicmene bylo to podle pravidel. Ale pokud toto je duvod toho Slavii neprat, tak to mi prijde hrozne malo. A navic ja nepozaduju, aby Slavii nekdo pral, jen ji nemusi nadavat, kdyz za to v podstate nemuze.

Reagovat
andrew96

Hrozně dětinské uvažování.

Reagovat
bobis21

Ne, to že se chovaji jak kokoti je jen část toho. Hlavní důvody proč vám nepřát jsou komoušský majitel a Tvrdík.

Reagovat
jackinho10

Jaj a ja si uz myslel, ze z tebe udelam slavistickeho fanouska

Reagovat
iHawX

Nevím, proč v opakovačkách furt řešili ten roh-neroh, když to prostě VAR vrátit nemůže, když už je to zahraný. Spíš se podle mě řešil ten souboj Tecla před vápenm, ale to to skoro vůbec neukázali, přitom to bylo takový všelijaký

Reagovat
bobis21

Obránce sundá 2 své spoluhráče a je z toho útočný faul Baníku Ale chápu že ve vápně se všechny souboje pískají jako útočné fauly.

Reagovat
Kepy_FCB

pyro

Reagovat
Losinho

Tohle jestli náhodou udržíme, tak to bude hodně nezasloužený..

Reagovat
naheCZ

No dnes si nezasloužíme ani remízu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

my jsme v zakončení snad nejimpotentnější tým, takže bez stresu

Reagovat
AjaxFans

No,u nás to není taky žádný golostroj

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No víš jak to je, na konci se budou počítat body a nikdo už nebude řešit, jestli to bylo zasloužený nebo ne a jestli se štěstím nebo ne....

Reagovat
Mass

A teď měl Olie dostat druhou žlutou

Reagovat
jackinho10

Na Baniku se to musi ubojovat, oni se na nas vzdycky vyhecuji jak na nikoho. Strasne cenne 3 body

Reagovat
iHawX

Olejník zpátky ve formě

Reagovat
PhilipS

Olej taky super řešení. S takovou to na West Ham nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kola ! Moc mě to baví.

Reagovat
Mass

Co je "lepší" než Tecl v útoku? Tecl s Kuchtou

Reagovat
smazaný uživatel

Větší kopyta než jsou hráči Baníku jsem nikdy neviděl. Strašný.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Aspoň ty nohy jste jim mohli zlámat, ne?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hlavy se trefovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Monneyball

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný film! A's!

Reagovat
SuperBanikovec

Pepe Mena?

Reagovat
KoryVCF

pise se to s jednim n hlupáku

Reagovat
smazaný uživatel

On to nezná tolik jako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Humus, bezmozci v hledišti i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty v diskuzi.

Reagovat
Skleepy

I v diskuzi.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nekoukal jsem.... Zase pyro v "nejlepší" okamžik?

Reagovat
bobis21

A přesto skoro došli do LM. Docela úspěch ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste někdy byli tak blízko?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Baník dneska skvělý. Jak můžete s tímhle projet v Teplicich,?

Reagovat
frankiefcb

taky nechápem popravdě.

Reagovat
wikingskrin

Pokud VAR resi milimetrove postaveni golmana na lajne pri penalte a neresi daleko zasadnejsi prohresky jako obracene auty, rohy, fauly a dalsi sporne situace pred golem tak AT JDE DO PICE

Reagovat
smazaný uživatel

V česku kde řešil postavení gólmana?

Reagovat
jackinho10

Kdyby hral Banik vsechny zapasy, jak hraji doma proti Slavii, tak jsou na konci minimalne treti..

Reagovat
KoryVCF

Ostravice je na pokraji vyhlášení druhýho stupně povodňový aktivity Jebat Baník !!

Reagovat
veikko

Ale houby, to jsou jen zbytkové slzy po Midtjyllandu.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
RuneSKS

No a byly to slavisticke slzy nebo vaše slzy štěstí?

Reagovat
veikko

Já nejsem nikdy v pohárech nadšený z vyřazení českého týmu. Považuju se za fanouška Baníku a českého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore, ač už tu mezi námi momentálně nejsi, o tom hoření jsi měl pravdu a připojuji se se svým plamínkem naděje

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCB1922

Hoř ohýnku plápolej, každého hloupého žida udolej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele