FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Slavia hraje o třetí titul v řadě

24.04.2021, 08:22, aktualizováno 25.04.2021, 08:42
Previews
Slavia se na závěr 29. kola FORTUNA:LIGY ve vršovickém derby střetně s Bohemians 1905, a pokud zvítězí, definitivně si zajistí třetí mistrovský titul v řadě. Sparta už předtím bude plnit roli favorita proti Opavě. Důležité utkání čeká Brno, které potřebuje zvítězit nad Teplicemi, zatímco Příbram hraje v Karviné...
MFK Karviná - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Vzhledem k poměrně náročnému losu ve zbývajících kolech potřebují fotbalisté Příbrami nutně zvítězit v Karviné, chtějí-li si ještě zachovat reálnou naději na záchranu. Naopak domácím už prakticky o nic nejde.

Slezané po bídném vstupu do jara, z něhož vytěžili jediné vítězství v deseti zápasech, nabrali rostoucí formu a z prvních tří dubnových utkání získali sedm bodů. Na obstojné náladě nemění nic ani poslední porážka v Jablonci, kde o výsledku 3:0 rozhodli už v první půli Schranz, Doležal a Pleštil.

Středočechy po Karviné čeká ještě pět soků, z nichž dva bojují o evropské poháry a tím třetím jsou dobře hrající Pardubice. Jelikož na záchranu aktuálně ztrácí sedm bodů, potřebovali by navázat na minulý venkovní zápas, v němž díky Pilíkově penaltě uspěli ve Zlíně.

Domácí trápí zejména karetní tresty, které do hry nepustí Santose a Herce. V ohrožení je pak i Neumanův start. Na straně hostí žluté karty neumožní účinkování v zápase Soldátovi, otazník visí nad Cmiljanovićem, Lalkovičem, Laňkou, Rezkem a Voltrem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Šindelář, Dramé, Mazáň - Mangabeira - Čmelík, Qose, Ostrák, Bartošák - Papadopulos
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, O. Kingue, Mezera - Tregler - Pilík, Zorvan, Obdržal, Antwi - Lubega
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.06 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (neděle 14:00)
Souboj patnáctého s šestnáctým, tedy týmů na místech tvořících předěl mezi záchranou a sestupem, bude k vidění v neděli odpoledne na brněnské Srbské. Zamíří tam totiž Teplice, které před svým sokem mají aktuálně čtyřbodový náskok.

Zbrojovka prožila úspěšný přelom března a dubna, během něhož získala pět bodů ze tří zápasů. Od té doby to ale už zase není ono, nejprve přišel nezdar s Pardubicemi, ve středu pak porážka 4:2 na Slovácku. Tam sice brzy poslali domácí do vedení Havlík s Petrželou, nicméně po vyrovnání zásluhou Pernicy a Štepanovského to s hosty vypadalo slibně. Jenže Daníček s Jurečkou v závěrečné půlhodině rozhodli o setrvání tří bodů v Uherském Hradišti.

V podání sklářů je to však ještě podstatně horší. Poslední ligové vítězství se datuje k začátku března, od té doby mají na kontě neuspokojivý zisk dvou bodů ze šesti pokusů. Minule přitom nebyli úplně daleko, Plzni dlouho statečně vzdorovali, nicméně o těsné výhře viktoriánů rozhodl po hodině hry Kaša.

Jihomoravané se pro utkání musí obejít bez zdravotně indisponovaných Šurala, Vaňka a Kryštůfka, na straně hostí je marodka výrazně početnější. Nepředstaví se totiž vykartovaný Moulis spolu se zraněnými Heidenreichem, Plachým, Řezníčkem, Macejem a Němečkem. V ohrožení je navíc i start Kučery, Vondráška, Shejbala, Mazucha a Mareše.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Dreksa, Pernica, Záhumenský - Štepanovský, Texl, Čermák, Pachlopník, Reiter - Hladík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Hyčka, Gabriel, Knapík, Černý - Kodad, Jukl, Mareček, Žitný, Radosta - Vukadinovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.52 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Pardubice  (neděle 14:00)
Zlín se ocitl ve výsledkové mizérii a dost možná ještě před koncem ročníku sáhne po změně trenéra. Ten současný může svou pozici uhájit dobrým výsledkem ze zápasu proti Pardubicím.

Bilance Moravanů je vskutku hrozivá. Pět kol čekají na alespoň jediný bod a místo poklidného závěru sezony si nebezpečně zahrávají s možností zapletení se do záchranářských bojů. Není proto divu, že se trenér Zlína Bohumil Páník dostal pod tlak a část příznivců začíná požadovat jeho odvolání.

Pardubice naopak prožívají právě onen pohodový konec ročníku, o němž si mohou u řeky Dřevnice jen nechat zdát. Východočeši se nadále drží v horní polovině tabulky, kde je před začátkem sezony málokdo očekával. Jedno z nejlepších utkání odehrál nováček v posledním kole proti Spartě, kdy dokázal vymazat dvoubrakovou ztrátu a nakonec s favoritem z Letné remizoval 2:2.

To první vzájemný zápas Pardubic se Zlínem tolik branek nenabídl. Východočeši i Moravané nyní jistě doufají, že výsledek 0:0 se nebude opakovat.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Janošek, Hlinka, Čanturišvili - Dramé, Poznar, Potočný
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Ewerton - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.43 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - SFC Opava  (neděle 16:00)
Papírově velmi snadný oříšek má před sebou pražská Sparta. Ta v boji o evropské poháry a předkolo Ligy mistrů přivítá na svém hřišti Opavu, která je naopak až na úplném chvostu tabulky.

Letenští v poslední době v lize pravidelně ztrácejí, nicméně všechny tyto nezdary přišly na hřištích soupeřů, stejně jako ve středu remíza v Ďolíčku proti Pardubicím. Tam přitom o přestávce po trefách Wiesnera a Hancka vedli o dvě branky, na konečných 2:2 však ve druhé půli vyrovnali Jeřábek s Caduem. Doma je zatím Sparta pod Pavlem Vrbou v šesti zápasech stoprocentní, a to navíc s jednadvaceti vstřelenými brankami.

V případě Slezanů je to naprostá bída všude, doma i venku. Pět předchozích zápasů skončilo neúspěchem, Opava během nich navíc vsítila jeden jediný gól. Naposledy s Libercem to skončilo 0:2, přičemž se o góly v prvním poločase postarali Rondić se Sadílkem. Kromě celkové tabulky jsou žluto-modří nejhorším týmem i v té venkovní, neboť mimo svůj stadion dosud získali jen pět bodů.

Rovněž vzájemné střety hovoří jednoznačně ve prospěch Sparty, která od návratu Opavy do ligy uspěla ve všech - byť v jednom pohárovém až po penaltách. V prvním duelu této sezóny si ze Slezska rudí přivezli výhru 0:3, přičemž se gólově prosadili Juliš s Plavšićem a zbylá trefa byla vlastní.

Domácí nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Krejčím mladším, Julišem, Kozákem, Plechatým, Vindheimem a Štetinou, v ohrožení je navíc i start Čelůstky, Hanouska a Součka. Opava se musí obejít bez vykartovaných Dediče s Hrabinou a Kulhánka, jemuž v účasti v zápase brání dohoda klubů. Zranění nepustí do hry Březinu, Čvančaru, Hellebranda, Pikula a Rychlého, otazník pak visí i nad Tiéhim a Žídkem.

Utkání na pražské Letné začíná v neděli v 16 hodin, pokyn k jeho rozehrání dá hlavní rozhodčí Petřík.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Hancko, Polidar - Wiesner, Pavelka, Trávník, Dočkal, Plavšič - Hložek
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Večerka, Hnaníček, Didiba - Mondek, Nešický, Řezníček, Holík, Helešic - Smola, Kania
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.42 - 18.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 18:30)
Poslední krok bývá často nejtěžší, avšak Slavia už petlici od zlaté brány téměř odstranila. Svěřencům trenéra Jindřicha Trpišovského stačí ve zbývajících šesti kolech jednou zvítězit. První pokus budou mít červeno-bílí ve vršovickém derby na hřišti Bohemians.

Lze vůbec o tom, že sešívaní získají další titul, ještě pohybovat? Ve skutečnosti by se fanoušci tuzemské fotbalové soutěže neměli ptát, zda Pražané ovládnou ligu, ale kdy tento moment nastane. Odpověď na otázku se taky zdá býti jasnou. Stačí jen, aby si slávisté v neděli na své konto připsali 24. výhru v sezoně a veškeré hádanky ohledně mistra budou vyluštěny.

I kdyby však sešívaní v neděli neuspěli, stále se mohou nacházet v pohodě a dobrém rozmaru. "Mít v systému na 34 kol šest kol před koncem nadosah titul, to je skvělý počin týmu. Jsme šest kol před koncem a máme šest pokusů na to to proměnit. Jedná se o komfortní a příjemnou situaci, logicky bychom to chtěli proměnit co nejdříve, abychom měli klid do zbytku sezony," uvedl trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Bohemians se samozřejmě v dlouhodobé soutěži nemohou s vršovickými soupeři měřit, ale proč by je jednou za čas nemohli porazit? V současnosti se navíc Klokani nacházejí v dobrém rozpoložení a již osm kol čekají na přemožitele. Naposledy si družina kouče Luďka Klusáčka s chutí zastřílela u příbramské Litavky, kde skórovala hned čtyřikrát. Hodně emocí vyvolala především trefa záložníka Romana Květa, který právě v Příbrami svou ligovou kariéru začínal. To však při gólově oslavě nebylo moc poznat.

I proto se obránce Jan Vondra na nedělní duel těší. "Řekl bych, že trénovaní jsme dobře. Slavia má také nahuštěný program. Oba týmy půjdou do zápasu po podobném průběhu posledního týdne, takže podmínky mají stejné. Hraje se derby, takže nějaká únava jde stranou. Musíme do toho dát maximum, pokusit se Slavii porazit a fanoušky potěšit," prohlásil zadák zeleno-bílých, jenž v Příbrami vsítil svou první ligovou branku.

Dlouhodobě se Klokanům sice ve Vršovickém derby nedaří, avšak poslední střet v Ďolíčku dopadl úspěšně právě pro vačnatce. Ani v posledním vzájemném střetnutí na podzim Bohemians vyloženě nezaostali, přestože ze slávistického Edenu nakonec odjížděli s prázdnou po výsledku 1:2 v jejich neprospěch.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Krch, Vondra - Vaníček, Ljovin, Hronek, Novák - Necid, Puškáč
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Ševčík, Holeš, Stanciu, Provod, Oscar - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.72 - 4.50 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Jablonec  (sobota 14:00)
Jablonec chce na jihu Čech pokračovat ve své spanilé jízdě za ziskem nečekané druhé pozice, která by ho posunula senzačně do Ligy mistrů pro příští ročník. V konkurenci Sparty a také Slovácka však potřebuje i nadále sbírat solidní výsledky tak jako doposud, na půdě Českých Budějovic nevyjímaje. Ty se naopak v posledních několika týdnech na trávníku spíše hledají.

Když se domácí naposledy radovali z vítězství na ligové scéně, psal se začátek února. Od té doby už desetkrát v řadě tříbodový rezultát neurvali. "Čeká nás jeden z nejtěžších soupeřů vůbec," uvědomoval si navíc českobudějovický stratég David Horejš. "Má vážně obrovskou ofenzivní kvalitu. Všichni bychom si přáli utnout tu dlouhou sérii bez výhry," pokračoval.

Tomu budou chybět zranění David Ledecký a Lukáš Skovajsa, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr. "Velmi rádi bychom navázali na minulý povedený výkon proti Olomouci," přál by si Horejš. "Abychom ale nyní mohli vůbec pomýšlet na nějaký úspěch, je potřeba zopakovat týmové pojetí i kompaktnost. Aktuálně má totiž Jablonec velmi slušnou formu."

Bezpochyby moc dobře ví, o čem mluví. Severočeši v minulých osmi střetnutích za sebou získali z možných čtyřiadvaceti bodů slušných dvacet. Pořád se jim tak daří držet na uzdě především ambiciózní Spartu, byť od ní je dělí pouze minimální odstup. "Jsme motivovaní dostatečně, chceme se prostě rvát o přední pozice," ujišťoval své fanoušky trenér Petr Rada.

Libor Holík a Jakub Martinec se hostům v sestavě jistojistě neobjeví, otazník pak visí nad starty Patrika Haitla i Václava Pilaře. "Musíme se zmobilizovat, pro nás bude tenhle duel tím posledním v tak krátkém sledu. Poté se najede na normální režim," připomínal Rada. "Jakási únava se samozřejmě projevuje. Ale když je v nohou a ne v hlavách, dokážeme ji překonat."
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Králik, Novák - Čavoš, Valenta - Mészáros, Javorek, Mršič - Brandner
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovovič - Doležal, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.68 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (sobota 14:00)
Zápas ostravského Baníku na olomouckém Andrově stadionu vždy v minulosti znamenal také invazi věrných fanoušků ze Slezska. Tentokrát však Ostravané budou hájit lepší postavení v tabulce před prázdnými tribunami.

Sigma vypadala v posledním kole na půdě Českých Budějovic dlouho na ručník, avšak ve druhé půli se zvedla a díky brankám Pabla Gonzáleze a Kryštofa Daňka uhrála nakonec cenný výsledek 2:2. Hanáci tak jen potvrdili, že v počtu remíz na ně nikdo v nejvyšší soutěži nemá.

Je poměrně jasné, z které části utkání z Budějovic chce trenér Olomouce Radoslav Látal hledat pozitiva směrem do budoucna. "Rádi bychom navázali na druhý poločas utkání v Budějovicích, to jsme hráli agresivně, s dostupováním a presinkem. Na druhé straně nás stále brzdí početná marodka. Baník má zkušené mužstvo, jeho herní styl se pod trenérem Smetanou trošku změnil. Rozhodovat budou maličkosti. Očekávám zápas plný emocí a mrzí mě, že jej neuvidí diváci na stadionu," sdělil kormidelník Sigmy před sobotní seancí.

Látal bude proti Slezanům postrádat brankářskou jedničku Aleše Mandouse, jehož trápí nemoc. Mimo hru zůstávají také obránci Michal Vepřek s Martinem Hálou, záložníci Lukáš Greššák s Tomášem Zahradníčkem a útočníci Jakub Yunis s Martinem Nešporem. Otazník navíc visí nad startem stopera Romana Hubníka. Hostům naopak bude scházet pouze pravý bek Jan Juroška.

Také Baník zahájil minulé střetnutí s Boleslaví špatně, avšak také Ostravané se po změně stran zlepšili a nepříznivý vývoj otočili. Díky vítězství se družina kouče Ondřeje Smetany odpoutala v tabulce právě od Olomouce a usadila se na osmém místě. Venku však Slezané pod současným trenérem ještě nezvítězili.

Smetana se však na Andrův stadion zjevně těší. "Myslím, že do Olomouce jedeme v dobrém rozpoložení, po určitém výsledkovém zlepšení a hlavně po vítězství nad Boleslaví. To se únava vstřebává lépe. Olomouc má spoustu zkušených kluků, například Hubník, Beneš, gólman Mandous. Uprostřed Houska, který dlouhodobě předvádí výkony top ligové úrovně. V útoku pak je mladý Chytil a mají tam i řadu šikovných odchovanců. Jsme takový soupeř, který je asi více vyhecuje. Takže na to musíme být připraveni," prohlásil mladý lodivod.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Radek Látal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Sladký - González, Breite, Chytil, Houska - Zifčák
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Svozil, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Kuzmanovič, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.06 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Opravdu pořádně neoblíbeného protivníka přivítá nyní Mladá Boleslav. Znedaleka k ní dorazí Liberec, se kterým v uplynulých devíti případech prohrála hned osmkrát. Hosté ještě můžou usilovat o účast v evropských pohárech a potřebovali by zavzpomínat na pozitivní vzájemnou bilanci, domácí naopak stále nemají jistotu záchrany, byť se k ní nedávno zásadně přiblížili.

Dvě výhry nad Teplicemi a Opavou náhle Středočechy odpoutaly od sestupového pásma, na nějž disponují slušným sedmibodovým náskokem. Jenomže ten z matematického pohledu jednoduše není dostatečný. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma by potřebovali udělat ještě nějaké poslední krůčky k tomu, aby se jim do konce sezóny v klidu a bez respiračních potíží dýchalo.

Před pár dny každopádně nestačili venku na Ostravu, a přišli tak o svou velmi solidní sérii čtyř ligových zápasů bez porážky. "Tou prohrou s Baníkem jsme si zkomplikovali souboje o záchranu. Víme, že potřebujeme od červených příček ještě více poodskočit," uvědomoval si Jarolím. "Musíme uhrát tři body i proti Liberci, který se stále nevzdává pohárové Evropy."

Severočeši započali svou negativní šňůru výsledků po nepovedeném derby s Jabloncem, od té chvíle urvali ze čtyř klání, včetně toho na Střelnici, jen jeden bod, nicméně naposledy si přece napravili svou reputaci a porazili venku Opavu. "Máme šanci uspět, pokud v Mladé Boleslavi podáme stejně zodpovědný výkon. Určitě tam chceme vyhrát," burcoval kouč Pavel Hoftych.

Tomu budou chybět vykartovaní Imad Rondič i Jakub Pešek. Domácí mají o poznání větší potíže s absencemi, neboť na marodce se jim nacházejí Milan Jirásek, David Šimek a Aleksej Tatajev, přičemž v procesu rekonvalescence jsou teď Jakub Diviš, Martin Graiciar a Dominik Mašek, suspendovaný je Samuel Dancák a nejistý je start u Jakuba Fulneka i Davida Pecha.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Jak. Klíma, Takács, Preisler - Budínský, Matějovský - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Jugas, Chaluš, Mikula - Karafiát, Mara - Koscelník, Sadílek, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.32 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (sobota 18:30)
Důležitý zápas se odehraje v plzeňských Štruncových sadech. Tamní Viktoria potřebuje porazit čtvrté Slovácko, aby se dotáhla na mužstva zápasící o evropské poháry.

Západočeši poměrně nedávno porazili jednoho protivníka z východní Moravy. Po výhře nad Zlínem však Plzeň ztratila body s Jabloncem a naposledy ve středu poměrně nepřesvědčivě udolala slabé Teplice.

Tentokrát by Viktoria měla podat přesvědčivější výkon. "Slovácko je přímý konkurent, ale nesmíme do toho jít zase nějak přemotivovaní, aby nám to neublížilo. Jedním z hráčů, kteří Slovácku pomáhají k dobré sezoně, je Milan Petržela. Těšíme se, je to výborný hráč. Na druhou stranu víme, kde jsou jeho i soupeřovy slabiny, a toho se budeme snažit využít. Zároveň chceme využít našich předností. Věřím, že budeme silní a přetavíme to do dobrého výkonu," uvedl trenér Plzně Adrián Guľa.

Slovácko mělo v posledním kole poměrně dost štěstí, neboť brněnskou Zbrojovku na domácí půdě rozhodně výkonnostně nepřeválcovalo. Přesto se ale družina kouče Martina Svědíka nakonec urvala tři body a nadále se drží v boji o pohárovou Evropu.

Svědík se však obává, že jeho svěřencům mohou dojít síly. ""Hrajeme třetí anglický týden po sobě a ten dubnový program je pro nás strašně náročný. Prvořadým úkolem v rychlém sledu zápasů je nachystat a připravit mužstvo tak, aby mohlo fungovat v naší hře a principech, které chceme. A aby v takto nastaveném režimu vydrželo po celý zápas. Musím se vyvarovat hluchých pasáží. Nemáme tak široký kádr, abychom mohli sestavu více měnit. V Plzni to bude opět velmi náročné utkání, v němž chceme obhájit naše pozice v tabulce," řekl.

Domácí se musí obejít bez obránce Lukáše Hejdy a záložníků Pavla Buchy, Aleše Čermáka a Joela Kayambu. Hostům v Plzni nepomohou vykartovaní Josef Divíšek s Václavem Jurečkou a zranění Jan Kalabiška, Jan Navrátil a Regino Cicilia.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Káčer, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Kopic
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Šimko - Daníček, Havlík - Petržela, Kohút, Sadílek - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.85 - 5.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28235075:1674
2.FK Jablonec28175648:2956
3.Sparta Praha27174657:3155
4.1. FC Slovácko28165751:2953
5.Viktoria Plzeň27146746:2948
6.Slovan Liberec28137839:2446
7.FK Pardubice281261031:3742
8.Baník Ostrava28118939:2741
9.Sigma Olomouc28912735:2939
10.Bohemians Praha 190528910933:3037
11.MFK Karviná28891131:4233
12.Dynamo České Budějovice287111029:4032
13.Fastav Zlín28851527:3929
14.FK Mladá Boleslav28691335:4527
15.FK Teplice28661629:5824
16.Zbrojovka Brno28481624:4520
17.1. FK Příbram28381719:5817
18.SFC Opava28361916:5615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (396)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Limberský dá dneska hattrick.

Reagovat
Axelrose

V tom případě dávám v Chanci 3:3, to bude dobrý kurz. Myslím si totiž, že Slovácko tam neprohraje.

Reagovat
Kepy_FCB

Kam se ten Pelta zase cpe Chce do LM a držku má na OP

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/ZKJFo

Pan Žaloudík opět excelentní to by byl prezident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen kvůli názoru na covid?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano!!! Protoze v nejblizsich, doufejme jen letech, to bude nejzasadnejsi nazor! Jinak tu nebude k ziti a zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nesouhlasím

Reagovat
bobis21

Pokorný něco provedl nebo proč teď hraje pořád Svozil?

Buchta základ snad se mu konečně bude dařit i když hraje od začátku a ne jen z lavičky

Reagovat
Wyrda

Tak za 4 utkání co je v základu jsme dostali jenom dva góly být jeden po jeho chybě tak do toho ais nechce sahat

Reagovat
HorajzmAmmann

mi i přes ty všechny hejty Svozil nevadí. Simulace nesnáším, ale třeba na tom zapracuje. Ale jako stoper proč ne. Svoje si uhraje a osobně mi nepříjde, že by byl Pokorný lepší...

Reagovat
Wyrda

lepší určitě ne oni jsou na tom podobně a Svozil mi přijde jistější což je asi tím že je trochu starší a Poky vyrostl až v posledníh dvou letech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lasty - sanneh, Svozil, Zio, Holzer - Kaloč, Janos - Azevedo, Tetour, Buchta - Sašinka

6 odchovanců v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

Teda když tam počítám Zia.

Reagovat
HorajzmAmmann

A vlastně Laštůvka taky není přímo odchovanec že?

Reagovat
Kiwi-21

Není je z Karviné

Reagovat
HorajzmAmmann

aha ok

Reagovat
bobis21

Ani tak mi to nevychází. Jedině že bys počítal ještě Laštyho? To dva teda nejsou odchovanci, ale beru je jako naše. Zio navíc v áčku debutoval až u nás.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jj beru jako odchovance i Lastyho a Zia. I když u Laštůvky jsem si myslel. Že je opravdu odchovanec. Ani nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Baníku stále prokazují, že jsou nejlepší u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

No latka neni moc vysoko

Reagovat
Banikovec7

Prvních 25 minut to teda vypadalo jako divizní fotbal, pak pěkný gól i několik další slušných akcí.

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda Šašinka i hamoun Azevedo. Asi chce být nejlepší střelec ligy

Každopádně ta branka Azevedo a Buchta super. Oba mají celkem slušná čísla (Buchta vzhledem k tomu, že odehrál asi 400 minut má 3+2)

Reagovat
Banikovec7

Nedíval jsem se na záznam, ale podle mě tam stejně byl ofsajd u té akce Azeveda, kdy zblokoval přihrávku Hubníka a Šašinka se pak zapojil do hry.

Reagovat
doocetung

Azevedovi řekla mladá , s kterou čeká děcko, že se z Ovy stěhovat nebude, takže si musí vystřílet smlouvu

Reagovat
Remt

V Ostravě jsem nikdy neby ale.. Ono je to nějaké krásné místo k životu? Pochopím když toto řekne buchta čutálistovi Barcelony, nebo nějakého týmu v Itálii že třeba do ponuré Anglie se jí nechce ale toto

Reagovat
Banikovec7

Tak jestli tam má rodinu, kamarády a tak?

Reagovat
Remt

Tak je to pořád Ostrava

Reagovat
bobis21

Sigma začala lépe, klidně mohli v prvních 15 minutách rozhodnout zápas. Pak už se to zlepšilo.

Buchta

Reagovat
Banikovec7

No nevím z čeho by to chtěli rozhodovat, sice drželi míč ale měli maximálně ten jeden závar ve vápně

Reagovat
bobis21

No nějaké šance tam měli, jen tam nebyl nikdo kdo by je zakončil. Ale jednou jsme to zachraňovali z čáry (nebo těsně před) ...

Reagovat
Salfovic

nějaké šance tam měli, jen tam nebyl nikdo kdo by je zakončil

Reagovat
braveheart

Buchta

Holzer a Šašinka zatím neviditelní

Kaloč..co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Trevore.. já vím..

Reagovat
smazaný uživatel

Picu víš. Jen tady píšeš picoviny.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Rohlik se šunkou

smrdělo to csaplarem, ale nakonec dobry

Reagovat
Slavia10

Mě třeba Gula nepřijde, že by si vedl zase nějak špatně. Přijde mi spíš, že Plzeň si naivně myslí, že mají stále nejlepší tým v Česku a dávno nemají. Gula je víceméně s Plzni tam kam zhruba teď patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň má určitě lepší tým než jen na to, aby bojovala o páté místo.

Reagovat
Slavia10

Když se podívám na sestavu nás, Sparty, Jablonce, tak z toho kádru Plzně by byl uzitecny Kalvach, teoreticky Staněk, možná, hodně možná Falta a Šulc. Tím konci víceméně zajímavý hráči v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kdyby proměnili aspoň každou pátou šanci, tak jsou bezpečně druhý.

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Zase si pojebeme zápas zbytečnou penaltou

Reagovat
bobis21

Tak ne, zapomněl jsem že Lašty je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Nejde jen o penaltu, dávno mohlo být rozhodnuto, kdybychom nebyli takové lopaty v brejcích. A Kuzma už mě fakt nebaví, neskutečně tam zazdil to 3 na 2 a pak takovou penaltu vyrobí.

Reagovat
Banikovec7

Ok Kuzma do základu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Vyučil mě no, ale stejně si za tím stojím, už na to dle mě nemá.

Reagovat
HorajzmAmmann

on má občas skvělé fotbalové momenty, ale stabilně to neukazuje no...

Reagovat
Banikovec7

No tak to asi nikdo u nás, jinak by už hráli jinde Ale on už fakt vyjimečně, chybí mu rychlost, kazí jednoduché věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma super akce na gól.. Ale teď je vlastně v módě zas jebat do něj, vím, chápu. Haha..

Reagovat
Banikovec7

Jaké jebání zase? Akce pěkná, ale to nezakryje, že už to delší dobu prostě nejde. A pokud si dobře pamatuju, tak jsi sám v podcastu zmiňoval, když jsi rozebíral útočnou fázi, že Kuzma už asi ne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi ne, ale to neznamená, že se kde kdo o něj může otírat...

Reagovat
Banikovec7

A kde se o něj otírám?

Reagovat
braveheart

Zrovna jsem psal, kdo dneska udělá na závěr penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wwwx

Nešel tam Hubník z offsidu do souboje?

Reagovat
REPLIKATOR

Taky mně to přišlo podezřelý.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO!

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka

Reagovat
John Obi Mikel

Olomouc

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma

Reagovat
John Obi Mikel

Budějovice 11.zápas bez výhry. To nemůže Horejš přežít.

Reagovat
Selänne

Aneb když máš vsazeno na remízu. Gracias, Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

De nada, Teemu.

Reagovat
Selänne

Puta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
HorajzmAmmann

je ale fakt, že ta branka na 0:2 měla přijít už daleko dříve na šance to bylo tak 3:8. Takže nakonec zaslouženě.

Reagovat
ratusek

ten Havel zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava, škoda že Jurečka má stopku

Nemrava, Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška, Havlík, Danicek, Petržela, Sadílek, Navrátil, Kliment

Reagovat
Briggus

Tady to žije...

Reagovat
KingMaster13

Tak ještě nehráli 2 největší kluby naší ligy a Plzeň

Reagovat
oli9

Slovácko podme.. Hlavne tam nenechat body

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

To hraje Plzeň tak dobře nebo Slovácko tak blbě ?

Reagovat
ratusek

Tvl, ta levá strana hoří.

Se Spartou bída. Dnes bída. Asi na ně doléhá tlak.

Reagovat
ratusek

Kalabiška zase uplně mimo. Vystřídej ho. Dej tam MiKa a na stopera někoho

Reagovat
ratusek

Třetí námaz za 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jak za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme úplně hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabiš uplně ale uplně mimo, ani nedokáže zpracovat balon

Reagovat
mistr129

Jsem slepej já, nebo komentátor a v bráně to vůbec nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Komentátor. Bylo to vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko špatně v tomto zápase zatím

Reagovat
smazaný uživatel

technicky sů Plzeňáci o parník jinde...

Reagovat
KingMaster13

Mě to zatím nahrává na to, že minimálně si bod odvezete. Plzeň jakmile nedá ty šance na 2:0 tak jim tam druhej poločas padne zase nějaká haluz a budou v háji psychicky, na to jsou experti

Reagovat
smazaný uživatel

on snad dal ruku v tom vápnu při odkopu

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni možné gooool

Reagovat
Oli99

Tohle není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool!! Ale z úplného hovna! A dá ho hráč co byl prvních 30 minut na střídání

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Kalabiška

Reagovat
ratusek

Luxus. Snad to udrží. Plzeň po tom uvodu klasická sračka pod Gulou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika letosni sezony, drzeni mice 80:20, strely 15:1, rohy 10:1 a skore 1:1.

Reagovat
KingMaster13

Klasika no Teď to Plzeň psychicky zlomí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že aspoň bod dáme!

Reagovat
Salfovic

Doufám že tři. Tipáč to měl po poločase za sedmičku.

Reagovat
Salfovic

Semifinále poháru Slavia - Olomouc se hraje ve středu ve 14 hodin a dává do ČT

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Posunul bych to na úterý a na neutrální půdu, do Glasgow.

Reagovat
Axelrose

To není úplně jisté. Teď psali, že hokej (nároďák)nebyl v TV proto, že se řidič spletl a místo do Jindřichova Hradce jel do Hradce Králového. Tak bych to jako takovou jistotu neviděl, kdoví, kdo bude řídit. (myšleno vysílání v TV)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je klidně možný, že přenosový vůz bude stát před Sinobem a nadávat, že je nechtějí pustit dovnitř.

Reagovat
ratusek

bude nachystán v 5 před Edenem?

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Havel úžasný řešení situací

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Zeman. V Lánech.

Reagovat
Salfovic

Slovácko nedokázalo Plzeň porazit 23 zápasů, pak přišel Petržela a porazilo ji 3x za sebou

Reagovat
ratusek

Hrubeš už rozjíždí druhej poločas klasiku pro domácí. Ještě čekám penaltu

Reagovat
Oli99

Gooooooooooooooooooooool!!

Reagovat
Salfovic

Nemrava už toho letos pokurvil celkem dost, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Thak co vhy khu*dy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme jak kralove

Reagovat
smazaný uživatel

To bude královský 5.-6. místečko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooo, titul je nááááš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Plzeň místo Havla Cafua, tak je nezastavitelná.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Titul v Ďolíčku

Reagovat
Briggus

Jo, rok 2002 byl fajn

Reagovat
Coutinho10

ve Vrsovicich

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Brno - Teplice by mohl stylově rozhodnout chybný verdikt VAR ve prospěch Teplic.

Reagovat
ratusek

ale jako správný masochista se budu dívat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kepy_FCB

ale rozhodne to břímě na trenérském postu Teplic

Reagovat
Greny

Noo on Dostálek není o nic lepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne rozhodne to, že Teplicím chybí Mareš s Řezníčkem.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zajímavá sestava dnes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Výhra, nebo sestup. Tak se ukažte

Reagovat
slonzacky_lenoch

2:0 asi to hodím na lístek

Reagovat
smazaný uživatel

Brno do toho! Za Moravu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cripple fight

Reagovat
Salfovic

Teplice do toho! Za teplé!

Reagovat
Baronne

Má nějakej sebevrah stream?

Reagovat
Salfovic

Nechápu, proč Brno-Teplice nedávala ČT, vždyť je to jasnej šlágr kola

Reagovat
KingMaster13

To bude VAR válka Oba kluby vysloveně oblíbené na svaze

Reagovat
John Obi Mikel

Příbram

Reagovat
monty25

Už ve Zlíně se mi ten Edrisa líbil, s Bohemkou dával gól a dneska zase. Ten si říká o lepší angažmá...

Reagovat
ZB 07

Zatím je to podívaná pro fajnšmekry

Reagovat
monty25

Čekal jsi snad něco jiného?

Reagovat
ZB 07

Ne, ale stejně mě ta neschopnost přihrát na metr vždycky překvapí

Reagovat
monty25

Když vidím tu sestavu Teplic, tak budu rád za bod. Strašnej lazaret a ještě se vykartoval Moulis.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavní problém je, že na lavičce je dopředu akorát Vachoušek.

Reagovat
ZB 07

Když vidím ty základní 11 obou týmů, tak na papíře máme možná dneska trochu silnější tým. Pokud to nebude za 3 body, tak zaslouženě padáme.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To byl brejk Teplic tři na jednoho, ale Tepličák zkušeně počkal až obrana Brna doplní útočící Tepličáky a následně centrem napálil prvního hráče před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A další brejk Teplic, tentokrát jen tři na dva, ale Vukadinovič neunesl tlak a zakopl o drn.

Reagovat
John Obi Mikel

Grigar

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
ratusek

Reitere tvl

Reagovat
Greny

Čekal jsem že se srazí

Reagovat
ratusek

nikdo kolem něj, kotel času, strany branky prázdný a co udělá on? zavře oči a narve to přímo před sebe

Reagovat
Greny

Co chcete víc sakra... Reiter a Hladík no

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadin

Reagovat
monty25

Vukadinoviče zfauloval trávník.

Reagovat
iHawX

Nejde to nějak udělat, aby letos sestupovali 4 týmy? Tohle je hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně šest.

Reagovat
iHawX

Zlín ještě ujde. Bolka by ten výchovnej sestup ale potřebovala, to je pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Pak bychom neměli s kým remizovat.

Reagovat
ratusek

aspon byste 30x vyhráli

Reagovat
ratusek

On ho sice vezme za ruku, ale on spadne až po třech metrech kdž ví, že by to zase zkurvil

Reagovat
John Obi Mikel

Žitný vynikající přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Homerun

Reagovat
Banikovec7

Jediná šance Teplic něco vytěžit z brejku je běžet a čekat až je někdo sundá, jak se snaží něco vymyslet s míčem, tak to je vždy konec.

Reagovat
Banikovec7

Škoda, že Zlín už asi nespadne

Reagovat
ratusek

To jinak než 0:0 ani skončit nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Střela Hyčky i brankář Brna na něj koukal jestli tohle myslel vážně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

krásně ukončila tu pěknou pasáž před tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Hyčka má střelu jako kluk z přípravky. On má teda i takovou figuru...

Reagovat
Spalovač šancí

Hyčka je na hřišti od něčeho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

A to Zlin hral tak dobre pod Bilkem a pak se vratilo tohle. Je vubec Panik v ohrozeni?

Reagovat
Salfovic

Ten je v ohrožení každé jaro.

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadine Proč mu to nepřihraješ

Reagovat
ratusek

To snad není pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Gabriel

Reagovat
monty25

Hm, takže poločas o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo uz ve vapne ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bylo venku, škoda, ale zas proti 10 by to mohli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem si Brno-Teplice protože jsem čekal agresivní zápas, kde si hráči obou týmů sáhnou na dno. Přeci jen jde téměř o vše.

No a připomíná mi to spíš poslední kolo dvou týmů, kde jde jen o to nezranit se před dovčou..

Reagovat
ratusek

to bude 5 metrů nad

Reagovat
ratusek

jakobych to neříkal, dementi. to má dát levák na stranu golmana

Reagovat
Greny

Leváků mám dost ale levonohy hráč v sestavě snad ani neni

Reagovat
ratusek

každopádně stačilo trefit bránu jakkoliv když chytá Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, jdu dát destíku na kříž.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice jsou tak špatný, že si to tam jsou schopný kopnout samy.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, Hladík by to vykopnul z brankový čáry pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se ani nedivil kdyby se to fakt stalo. Jukl to tam kope a Hladík vykopává

Reagovat
Greny

A založí tím brejk na 0:1

Reagovat
Salfovic

Deset Korun

Reagovat
KingMaster13

Teď se Teplice zakopou, takže 0:0 jak vyšitých

Reagovat
ratusek

spíš Brno ještě rupne, protože Teplicím jeden brejk vyjde

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš?

Reagovat
KingMaster13

Vždyť nevystřelej na bránu pořádně To jedině že si ho tam loupnou sami

Reagovat
ratusek

no je pravda, že jsou totálně zoufalí vepředu. Chybí jim Mareš no. Vukadinovič je ultradřevák

Reagovat
Gelu28

Ten Gabriel je stejné kopyto jako táta jeho

Reagovat
Salfovic

Nechtěl bych bejt jeho spoluhráč.

Reagovat
Rakoid

Pěknej poločas, Zlín se nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Kouka nekdo na karvinou, byla ta penalta?

Reagovat
ZB 07

Totální rvačka kriplů Červená by nám mohla pomoct, ale moc z toho radostí neskáču, protože teď se Teplice zakopou ve vápně a ještě nám beztak dají gól z brejku.

Reagovat
Greny

Hlavica dolu Fila na plac není na co čekat stejně i proti desíti jsme schopni gol dostat a nedat

Reagovat
John Obi Mikel

Hladík vybojoval další červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicměne Brno-Teplice mě naplnuje optimismem, že bychom se mohli jako Hradec udržet.

Pokud to teda doklepeme...

Reagovat
Neon

Jn. Kdokoliv z těch dvou se letos zachrání, tak stejně za rok dolu půjdou.

Reagovat
wwwx

Reagovat
KingMaster13

Teplice mají zbylá kola doma Budějovice, Zlín a Příbram což si troufám říct že i když jsou mizerní tak z toho minimálně 7 bodů udělají. Brno má kde vyhrát už jen akorát nad Opavou doma. Takže Teplice si v klidu mohou dovolit i prohrát

Reagovat
Salfovic

Teplice jsou schopné z toho získat klidně jen dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No bavím se ale o klubech co mají ultratragickou formu a už jen čekají na konec sezony. Ty Teplice doma to tam nějak dotlačí alespoň na těch 1:0

Reagovat
wwwx

Aby tam ještě nenaskočila ta Příbram, když teď vede nad Karvinou.

Reagovat
KingMaster13

Jako Příbram to má víc v rukách jak Brno

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně v zápase Teplice - Zlín jsou schopný prohrát oba najednou

Reagovat
Greny

Spartu uděláme v posledním kole

Reagovat
KingMaster13

Takže záchrana tzv. Na Plzeň? Ale není tam ten Franz

Reagovat
John Obi Mikel

Ho vezmou těsně před tím zápasem.

Reagovat
Greny

Krejčí a Hložek zaridi

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
wwwx

Spartu B. Příští sezónu. Možná.

Reagovat
Losinho

Teplice s tím svým polem a nudným kádrem nikomu chybět nebudou. Asie vyhrát

Reagovat
Greny

Hlavně nesmí sundat Pachlopnika ten jedinej tam může něco vymyslet

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle Teplice nemůžou udržet.

Reagovat
Greny

Ale jako naučit běhat by je Kučera mohl... To je hrozný

Reagovat
Banikovec7

To měl vykloubené ne? To vypadalo nějak divně jak tam ležel

Reagovat
John Obi Mikel

Žitný dohrál

Reagovat
John Obi Mikel

Fortelný

Reagovat
ratusek

Vukadin je prostě masér

Reagovat
HorajzmAmmann

Co se stalo s Ostrakem? Čekal bych, že tam už od poločasu bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Páník nemůže ustát přece...

Reagovat
ratusek

jim jde o hovno. poháry nereálné a záchrana jistá

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku to může být o 6 bodů a to bych raději hledal cestu jak dát mužstvu nový impuls než to riskovat

Reagovat
ratusek

je pravda, že příští zápas jedou do Teplic a celkově los mají celkem těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pořád o 8. Takže pohoda.

Reagovat
Greny

My musíme vyhrát hrajem proti desíti a vystřídá útočníky za útočníky... Proč nedal dolů beka? Když mu tam dopředu už na lávce nikdo nezbyl

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Ríša dovolil, aby ho strach z prohry vyřadil ze hry.

Bez prdele ale, já si fakt myslím že on se tak moc bál že ZB prohraje proti 10, že radši neriskoval...

Reagovat
Greny

Dej už Pernicu na hrot sakra

Reagovat
Greny

Posilujeme defenzivvu

Reagovat
Salfovic

Nevsadili si na 0:0 ? Jinak nevím co jiného by vysvětlovalo, jak to teď Vukanidovič zasekl před brankářem

Reagovat
Salfovic

To je super, že tam nepřidávají to fandění, takhle je to Dreksa show

Reagovat
ratusek

To je zoufalost. Fakt jako my tehdy v sestupové sezoně.

Reagovat
iHawX

Vyzná se tady někdo v kvalifikaci do Evropy na příští rok? Kdyby Teplice přešly přes Plzeň do finále poháru a tam hráli buďto proti Slavii nebo proti Spartě, která skončí 2. v lize, tak by se potom dostaly do EL? A kdyby tam hrály proti Spartě, která skončí 3., tak by do EL šla Sparta a do KL by šel 5. z ligy?

Reagovat
Banikovec7

Poražený finalista už do pohárů dávno nechodí. Když vyhraje pohár někdo z TOP4 ligy, tak jde pátý tým ligy do KL.

Reagovat
iHawX

Já na to právě koukám na coen.wz.cz a tam je napsáno "Potenciální vítěz poháru je klub s nejvyšším koeficientem v zemi, který aktuálně není na místech zaručujících LM a zároveň pokračuje v domácím poháru." což mě dost mate. Navíc je tam jako teoretickej českej zástupce napsaná Plzeň, což mě vedlo k tomu, že stačí bejt finalista.

Reagovat
Banikovec7

Tak tím asi myslí, že tam má prozatím zapsán jako vítěze poháru tým, který to splňuje, takže Plzeň.

Reagovat
iHawX

Asi jo, každopádně jak na to koukám, tak ten příští rok bude pro naše týmy hroznej porod Všichni snad minimálně 2 předkola. My bychom sice měli být vždycky nasazení, ale ty předkola nám moc nejdou a jsme schopní zase vypadnout třeba s Legolandem. Jabka a Slovácko nasazení snad jen ve 2. předkole KL, takže taky nic moc. Pokud se ale někomu podaří dostat do skupiny KL, tak by tam mohl dojít daleko, myslím, že týmy z top 5 lig na to budou z vysoka kálet 1. místo ve skupině jde rovnou do osmifinále.

Reagovat
lampas

Chtělo by to minimálně, aby tým z 2. předkola LM a z 3. předkola EL udělal nějakou skupinu. Pak by to snad mělo být dobrý...

Reagovat
iHawX

Uvidíme. Zatím je tam hodně otzníčků, ale lehce optimistickej odhad by mohl bejt 1 zástupce ve skupině v každý z těch 3 soutěží. Na druhou stranu, takhle to vypadá vždycky a pak přijdou APOELy, Subotici, Beer Ševy, DACani a je po srandě

Reagovat
lampas

A tím pádem 3. tým ligy do EL.

Reagovat
FCSL

To je dobrá přehlídka tragédů dneska Zlín Karviná to bud pustila a nebo to jsou tragédi a Brno neskutečně trapný. Teplice asi bez 10 hráčů, od poločasu v 10

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

Vymalováno zasloužené padak

Reagovat
monty25

Mohly být i tři body, ale zaplaťpánbůh za jeden.

Reagovat
Wambasen

Tři body budete mít za týden.

Reagovat
Banikovec7

Jen doufám, že nikoho u nás nenapadne to Brnu pouštět

Reagovat
Salfovic

Vy nechcete Brno v první lize ?

Reagovat
Banikovec7

Mi je jedno kdo je v první lize, ale styděl bych se někomu pouštět zápas, i kdyby to mělo znamenat sestup Sparty.

Reagovat
mstain

Reagovat
smazaný uživatel

Rozveď to...

Reagovat
Greny

Proč pokud koukal na Brno - Teplice tak je to více než trefný komentář a zhodnocení toho zápasu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkmen

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hložan a Dočky

Reagovat
Kiwi-21

Ano dobří ale zase proti slabším jako Teplice, Příbram, Karviná atd ale třeba v derby zápasech Hložek vždy neviditelný

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak sešívka aby ho nekritizoval

Reagovat
Kiwi-21

Mám v oblíbených více týmu

Ale sám koukni na jeho čísla Karviná 2+2, Opava dnes 3+1 takže 5+3 za 2 zápasy je skvělé

Ale v jakémkoliv derby patří mezi slabší hráče a Plzni skóroval 1 a jinak taky nic

Škoda že se zranil před EL tyhle zápasy umět hrát mu chybí ať se dá říct že je opravdu top bez ohledu na věk

Reagovat
Losinho

ale ještě má čas

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím uvidíme budu přát Spartě alespoň skupinu EL a tam se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hrozná kritika teda.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
wwwx

Hložek chce to žlutý číslo pro květen.

Reagovat
monty25

Sparťani mi zachraňujou Fantasy.

Reagovat
Coutinho10

me muze zachranit uz jedine nejakym velkym predstavenim Nico

stve, ze Karvina neudrzela cisty konto a ze jsem si nepohlidal asi vykartovany hrace Santose a Herce...na EF uz to nepisou v expreskach a na webu fortuna ligy tam maj ze neevidujou zadny tresty, tak nevim ale asi jsem mohl kouknout na livesport, jestli to tam meli uz pred startem kola, ze nebudou hrat

Reagovat
monty25

Livesport je jistota. Já teda koukám i na pravděpodobné sestavy na isportu, ale tam jim to taky kolikrát uteče. Třeba když hrála Karviná proti ČB, tak tam měli v základu Mazáně, přitom byl vykartovaný.

Reagovat
Coutinho10

budu to brat pres ten Livesport....EF expresky a fortunaliga.cz uz nejsou spolehlive zdroje

Reagovat
djiros

Livesport taky není 100% kolikrát se trest objeví až v den zápasu. A na webu fortuna ligy na to v poslední době taky kašlou. Toto kolo to mám podobně jako ty s Hercem

Reagovat
Coutinho10

j jako zrovna ten pripad Karvina by me zajimal, kdy to tam bylo napsany, ze nebudou hrat...jestli pred startem kola nebo treba az dnes

jako stve me to dost no, protoze nebyl levnej a mohl jsem toho lepe vyuzit, ikdyz asi by mi to na andrewa96, ktery luxusne trefil cisty konto 2x u Pardubic stejne nestacilo, protoze i kapitana dal stejnyho...ted uz mam sanci minimalni

pritom na fortunaliga.cz maji hrace v karetnim ohrozeni vypsane, ale hrace v trestu ne no

Reagovat
andrew96

No, dneska ráno jsem si moc nevěřil, když jsem viděl tvou "karvinskou" spojku...navíc morální dilema, zradil jsem Zlín. Nakonec mně rozhodující body udělaly právě Pardubky.

Reagovat
Coutinho10

gratulace jo, já si taky celkem věřil a i v momentě, kdy jsem viděl, že mi 2 hráči nehrají...byl to vlastně duel Karviná vs Pardubice z hlediska defenzivy (u obou hráč + brankář), věřil jsem, že hůř pro mě ten duel nedopadne a že kdyby náhodou čistý konta nedopadla, tak to nevyjde ani Pardubicím, ale bohužel pro mě ikdyž Karviná tlačila, tak jednu akci si nepohlídala...+ Bartošák tam měl břevno, takže mohl taky bodovat jako u tebe Tishler, ale ani to by nestačilo...Pardubice využili toho, že jsou ve formě a Zlín naopak se v tom hrabe, takže ikdyž podle kurzů byl Zlín favorit, tak tato volba ti vyšla...spíš mě mrzelo, že si třeba nedal jinýho kapitána, abych měl v tomto směru šanci s tím něco udělat

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Srdjaaaaaaaaaaaaan Bravo momak

Reagovat
smazaný uživatel

PVVCD

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně hraje SPAR-TA

Reagovat
Neon

Ještě aby ne proti Opavě.

Reagovat
Greny

Hložek má ty čísla fakt suprový na to co odehral

Reagovat
JacoBee

14 zápasu a 8/8 dle transfermarkt s dneškem

Reagovat
Greny

Však jo to mě přijde super ..

Reagovat
Kiwi-21

5+3 Karviná a Opava za 2 zápasy zatím ve všech větších zápasech včetně derby neviditelný

Škoda jeho zranění před skupinou EL to jsou zápasy co se musí naučit hrát a ne Opava Karviná,Teplice což je v jeho věku sice obdivuhodné ale když ho někteří srovnávají z Rosickým co se týče talentu tak jsou mimo Rosický viz góly na Arsenalu či se Spartakem Moskva doma v LM v podobném věku bylo o pár levelu výše

Reagovat
mistr129

Na 18letýho kluka super, to je tak vše

Reagovat
smazaný uživatel

V Evropě zatím šanci se ukázat neměl, i když třeba Trabzonu gól dal. I proto jsem si myslel, že ještě zůstane ve Spartě na skupiny EL/KL.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to musíš mít ten tým kolem sebe, aby s tím Arsenalem mohl mladej hráč takto zahrát.

Proti Slavii jsou všichni Spartani bohužel neviditelní.

Věřím, že kdyby byl Hložek ve Slavii, hrál s nimi EL, tak by měl výkonnost zcela někde jinde.

Reagovat
Kiwi-21

No nejsem si jistý zda by Hložek vůbec hrál ve Slavii

Jinak podívej se prosím tě na ty góly co Rosický dal proti Arsenalu byla Sparta tím slabším a proti Spartaku výhru 5:2 prakticky řídil Rosický sám a dělal ten rozdíl

Není to jen o funkčním týmu

Pár let zpátky bych třeba Hložka dával do nebes ale už bylo tolik hráčů co mě zklamalo že jsem i k těm mladým mnohem ale mnohem kritičtější i ten Plavšič měl třeba světlé momenty v derby a Hložek opravdu nic a to nemyslím jen produktivitu

Mám obavy že Hložek bude jen lehce nadstandardní hráč co předčasně vyspěl a bude mu chybět dynamika do současného fotbalu aby byl top

Třeba v Karabcovi vidím ten potenciál mnohem větší

Upřímně doufám že se pletu a bude hráč světového formátu a je mi jedno zda bude odchovanec Sparty, Baníku či třeba Teplic ale přeji si to pro český fotbal

Zatím na mě Hložek působí jen předčasně vyspěle a silný jen proti slabším proti lepším chybí hlavně ta dynamika

Reagovat
Greny

Jenže vy srovnavate Hlozka a Rosického... Což třeba nechápu... Ok Rosickyho a Karabce bych pochopil... Ale Hložek je prostě jinej post

Reagovat
Kiwi-21

To byl pouze příklad že hromada lidí srovnává Hložka z Rosickým a píšu že to srovnání je mimo

A také že chválu sice zaslouží ale opravdu je netřeba zapomínat že ve větších zápasech je opravdu neviditelný a kolikrát ani nejde vidět že by byl na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek už je teď mnohem víc než jen lehce nadstandardní hráč. Teď strašně doplácí na to, že hraje ve Spartě před Počkalem, ale v lepším týmu by dominoval. Karabec ještě potřebuje zapracovat na fyzických dispozicích. Sima má zase jen fyzické dispozice. Hložek má všechno.

Reagovat
Kiwi-21

Tvůj pohled

Hložek dle mého nahoru už moc nepůjde a třeba na reprezentaci rozhodně nemá

Karabce a v podstatě i Simy souhlas

Z tím že Sima se ukázal už v opravdu těžkých zápasech a za 1 derby stihl více než Hložek za všechny derby

Hložek opravdu nemá vše ale tvůj pohled

Reagovat
Greny

Když má na repre Masopust a kapitán je Dočkal tak tam může být Hložek úplně v klidu

Reagovat
Kiwi-21

Masopust to na té lajně odmaka i do zadu ale v současné době tam být nemá souhlas

Dočkal se do repre už neukáže

Na Hrotu jsou lepší Schick, Krmenčík i Vydra

Na PZ je užitečnější Masopust než Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík, kterej se neprosadil ani v Belgii, je lepší než 18letý talent Hložek, o kterýho je zájem v top ligách?

Reagovat
Kiwi-21

V reprezentaci je Krmenčík dobrý

A jak píšeš chtějí ho kvůli talentu ale ne kvalitě

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že už moc nahoru nepůjde, ale jinak... Že nemá na repre je naprosto směšné. Ve srovnání s Ondrášekem, Pekhartem a spol. je prostě už teď úplně někde jinde.

Reagovat
Kiwi-21

Spíše zkušenostma ve velkých zápasech opravdu zatím slabý

Jako 3 útočníky beru Schick, Krmenčík i Vydra kdyby jely 4 tak boj z Kuchtou a ne že by byl horší jak Kuchta ale ten svým stylem hry dokáže být užitečnější

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzít ho, tak si zase lidi za rok začnou stěžovat, jako když tenkrát nejel Schick.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je mu 19

Kdo v lize měl v jeho letech více asistencí, branek, zápasů? Moc těch hráčů není...

Ano, třeba to nebude hráč typu Haland a spol. Ale když v něm reprezentace, tým z horní tabulky Bundesligy, za 3-5 let získá stabilního a dobrého hráče, bude to málo?

Reagovat
Kiwi-21

Ne alespoň si to řekl střídmě protože ho někteří vidí v Realu atd otázka je zda bude mít alespoň na ten tým z vrchních pater Bundesligy

Zaslouží si obdiv jak zvládá ligu v jeho věku ale myslím si že ten strop moc vysoko nemá a spíše předčasně vyspěl ale opravdu moc rád se spletu

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude remíza, tak už nikdy v životě nebudu mít sex

Reagovat
Stannis Baratheon

A jestli nebude, tak ho nebudeš mít taky.

Reagovat
Neon

Mi řekněte, proč tohle nebyl faul na Hložka. Ho golman trefil dřív, než chytil míč.

Reagovat
kilobyte

No spíš, co tam pískal rozhodčí? Podle mě normální souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložgól

Reagovat
Neon

Karabec

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

HATTRICK VY KOKOTI

Reagovat
smazaný uživatel

Proti beznadějně poslední, odevzdané Opavě v situaci kdy se třepete o druhý místo.

Do Chelsea s ním!

Reagovat
Neon

fuj chelsea. Do Borussie místo Haalanda.

Reagovat
Greny

Úhel pohledu .. jiný talent který se dá srovnat s Hložkem dostal proti beznadějně poslední a odevzdané Opavě červenou kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, a taky dal gol na Leicesteru, v Nice nebo třeba dva na Sparte.V Opave taky btw. a treba Liberci dva. Nemusis ze sebe delat az tak velkyho curaka.

Reagovat
Greny

Tak zrovna to se tak hezky hodilo... Jo dal v týmu co šlape jsou o parník nejlepší v lize a dokáží konkurovat evropské špičce...

Ten druhý v týmu copul sezony nehrál nijak ofenzivně , mění trenéry, zvykají doba herní styl atd

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No sešívka aby nekritizoval

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Čelzí, takovej paklub

Reagovat
Coutinho10

Simon Deli konecne je ok a hned v zakladu

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Holeš, Hromada – Ševčík, Stanciu, Oscar – Tecl

Lavička: Kovář, Zima, van Buren, Kuchta, Beran, Traoré, Júsuf

Reagovat
smazaný uživatel

Pomuzeme Kuchtovi ke krali strelcu, v zakladu Tecl

Reagovat
Coutinho10

přijdou lehčí zápasy + ve středu hrajeme Mol Cup, takže tomu kroku rozumim, Teclík nehraje poslední dobou špatně

Reagovat
ratusek

Zase ten Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se pochcim

Reagovat
Coutinho10

náhodou poslední dobou není tak špatný

Reagovat
ratusek

ale asi je to jak píšeš výše kvůli Molcupu a vám jde v lize o hovno už.Ale to spíš bych tam dal Yusufa na rozehrání

Reagovat
Coutinho10

no úplně o hovno ne, dnes, když neprohrajeme, tak překonáme ten rekord v neporazitelnosti během celé historie, což je společně s motivací slavit titul už dnes velké lákadlo, ale klidně bych bral remízu, abysme ten rekord překonali a titul ještě tento víkend neslavili, zároveň zůstali ještě nějak střízliví směrem k Mol Cupu a ten titul oslavili příští kolo doma proti Plzni, tam by to chutnalo určitě lépe ve Vršovicích by to tak mělo být tak či tak, ať už dnes nebo za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dneska mozna lepsi nez vyhra no.

Reagovat
Coutinho10

j ikdyz zase pokud postoupime pres Olomouc, tak pokud by se titul udelal proti Plzni pristi vikend, tak pak vlastne dalsi stredu by bylo derby v Mol Cupu, takze asi ty oslavy titulu tak ci tak prijdou pred Mol Cupem at uz ted nebo pristi tyden, a derby bude asi slozitejsi, takze ten cas na slaveni titulu nebude velky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim uz

Reagovat
Coutinho10

j tezko vybirat no

Reagovat
Greny

Nejmladší hráč v lize co dala hattrick ne?

Reagovat
Skleepy

Jojo, o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ten Masopust cim min hraje tim vic je v pici opravdu. 3 kontakty s balonem a uplne na kurvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej konar obema kolenama do Kostla. Kazdopadne nevim co Boril rozhazoval rukama.. chceme penaltu?

Reagovat
Coutinho10

skoda Nico, hezky signal

Reagovat
John Obi Mikel

Klusáček to zase dobře zavřel, ale před koncem poločasu už jsme se dostali do tlaku a do šancí.

Reagovat
iHawX

Co ty centry dneska malinký plus je, že už si tolik nepomáháme přihrávkama na Koláře

Jinak Hromada mě v poslední době hrozně sere, furt se tam motá a když už se k němu dostane míč, tak mu tak dlouhá trvá něco vymyslet, že už jsou u něj 2 protihráči a oberou ho nebo vystihnou přihrávku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Standa Tecl ted ale vyborna prihravka Masovi moc pekne

Reagovat
Coutinho10

hezka sajtlicka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Masopust střet myšlenek? To vypadalo jako něco mezi střelou na zadní a nebo lobem

Reagovat
Remt

jestli lob tak spatny jestli strela tak spatny

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada dneska nic moc.

Reagovat
Mass

Podle mě je nic moc pořád. Traoré lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Jaj

Reagovat
Remt
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co tam děláme?

Reagovat
Remt

Honzík Kuchtů, ten to protrhne tu střeleckou smůlu!

Reagovat
Mass

Ještě že ten Kuchta se Simou se tak chytli, nedokážu si představit jak by Slavia vyhrála titul s Teclem a Masopustem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta byl v minulém životě luk?

Reagovat
Mass

Ne, v tomhle životě odchovanec Sparty, těžko se to odnaučuje, třeba Hušbauer to měl pořád a nešlo s tim nic dělat.

Reagovat
Mass

To chtěli brankáře zmást tim, že by Béřa kopl standartku levou nohou?

Reagovat
Coutinho10

no, penalticka

Reagovat
Coutinho10

aha

Reagovat
Remt

asi bych jí pískl. I když mě sere že by to rozhodla penalta. Ale pískl bych jí. Načutnul ho. V porovnání s tím co pískli proti spartě parubicím minule, tak toto bylo podkopnutí rozhodně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Dala si piskat pokud tam teda Kuchta nebyl v ofsajdu

Reagovat
Coutinho10

ofsajd by to jedine mohl zrusit, ale taky nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by bylo zbytecny, vyhrat takovou pendou... ale Klusackovi bych to pral.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Právě zbytečný, musí se šetřit do další sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Coutinho10

stacilo netrefit brankare

Reagovat
Greny

Jako ale Slavisti zas padají ve vápně při každým kontaktu

Reagovat
Remt

no konkretne ta potencialni penalta, to bylo jasny nakopnuti, tam mel pravo spadnout hele

Reagovat
Greny

Tam jo ... Ale pak ten Oscar na Oskara no

Reagovat
smazaný uživatel

To byl taky Ibra, ne?

Reagovat
Greny

Nevím... Jak by řekl Petržela ten černoch

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by to řekl Oleg?

Reagovat
Losinho

Ten fucking guy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

You know you are

Reagovat
Coutinho10

mame rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil :"Vůbec ke mě nechoď vole, vůbec ke mě nechoď" ..asi na golmana Bohemky?

Reagovat
Greny

Nebyl poblíž Hronek?

Reagovat
Mass

Střely na branku 1:1

Reagovat
ACSeRw!n

no moc se neni cemu divit, remiza pred zapasem vyhovovala vsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele