FORTUNA:LIGA - preview 23. kola

12.03.2021, 08:28, aktualizováno 14.03.2021, 08:30
Previews
Vedoucí Slavia zakončí 23. kola FORTUNA:LIGY na hřišti Mladé Boleslavi, kde bude chtít potvrdit úspěšnou vzájemnou bilanci z poslední doby. Brno bude chtít překvapit Jablonce, zatímco Bohemians se střetnou s Karvinou...
Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná  (neděle 14:00)
Dvě mužstva z relativně klidné části tabulky, kterým se však vzdálil její střed, se utkají v rámci třiadvacátého kola v Ďolíčku. Domáchí Bohemians 1905 tam hostí Karvinou, obě mužstva čekají na výhru od začátku února.

"Klokani" na přelomu ledna a února zvládli své mače se Spartou a Brnem, od té doby ovšem v pěti utkáních vsítili pouhé dvě branky a získali tři body. Po šťastném týden starém remízovém zápase ve Zlíně, kde Simerský zahodil penaltu, přišel pohárový nezdar na domácí půdě proti Olomouci.

Nevede se ani Karviné. Ta už je z MOL Cupu venku delší dobu, nicméně v lize nyní bez úspěchu odjela ze stadionů Sparty a Mladé Boleslavi, doma pak alespoň remizovala s Libercem a naposledy Zbrojovkou. V tomto utkání po brzkém gólu Tavarese Slezané dlouho vedli, po třech čtvrtinách utkání ovšem o tento náskok přišli vinou Pernicovy vyrovnávací trefy.

Vzájemné střety jsou dlouhodobě vyrovnanou záležitostí, nicméně v posledním roce a půl se více daří Karviné. Ta po dvou bezbrankových remízách dokázala v listopadu zvítězit 2:1. Na Bartošákovu trefu sice ještě zareagoval Hůlka, nicméně Qoseho penalta už zůstala bez odezvy.

Bohemians budou postrádat vykartovaného Pulkraba a zraněné Pokorného, Ugwua a Valeše, nejistý je start Novákův. Karvinští přijedou bez Soufiana Dramého, otazník pak visí nad starty Čmelíka, Mazáně, Mikuše, Neumana a Ostráka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Hůlka, Vondra - Vaníček, Květ, Jindřišek, Ljovin, Hronek - Necid, Puškáč
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Bartošák - Mangabeira - Herc, Smrž, Qose, Tavares - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.22 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Jablonec před dvěma týdny konečně přerušil šňůru bez vítězství, další tříbodový zisk si chce připsat v Brně. Zbrojovce by zároveň rád oplatil nečekanou podzimní porážku.

Jihomoravané si za celou jarní část připsali pouze jedno vítězství, když uspěli v záchranářském souboji v Opavě. Od té doby bylo sehráno dalších pět utkání, během kterých Zbrojovka získala pouze dvě remízy a navíc skórovala jen jednou. To se jí povedlo minulý víkend v Karviné, kde po Tavaresově trefě prohrávala, nicméně ve druhé půli dokázal vyrovnat Pernica.

Severočeši po konci zimní části navázali na své podzimní výkony a dvakrát v řadě zvítězili. Jenže pak čtyřikrát v řadě nedokázali uspět, toto trápení prolomili až na konci února v Opavě. Po padesáti minutách tam o třech bodech rozhodl Doležal, vyrovnávací gól Nešického nebyl kvůli zásahu videa uznán.

"Chceme bodovat, ale jedeme do Brna s respektem. Brno teď získalo bod venku v Karviné, byť opticky na Boleslav, která vyhrála, trochu ztratilo. Furt tam mají nějaký odstup. Doma budou chtít bod z venku potvrdit, takže to pro nás bude hodně těžké utkání. V Brně to tak vždy bývá. Už podruhé máme 14 dní pauzu, nemám tyhle prodlevy rád. Nevíte, co od toho po těch 14 dnech a po pauze můžete čekat. Ale nedá se s tím nic dělat, musíme se na to připravit," komentuje situaci Petr Rada.

Trochu překvapivě má Brno ve vzájemných ligových střetech poslední dobou lepší bilanci. Z pěti předchozích případů uspělo ve třech včetně zmíněného posledního, v němž o těsné výhře rozhodl Přichystal. Zbylá dvě klání patřila Jablonci.

Domácí nemohou pro utkání počítat se zraněnými Gajićem, Kryštůfkem, Vaňkem a Čermákem, v ohrožení pak je i start Berkovce a Fouska. Na straně hostí nenastoupí disciplinárně potrestaný Jovović a zdravotně indisponovaný Smejkal, otazník pak visí i nad starty Martince a Pilaře.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Pernica, Hlavica (Dreksa), Šural - Štepanovský, Bariš, Sedlák, Pachlopník, Moravec - Růsek, Hladík
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Podaný - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.58 - 3.41 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (neděle 18:30)
Nohy bolí čím dál víc, jistoty je zase pořád méně. Slavia nadále sbírá body, avšak její herní projev poněkud uvadá, což sešívané může stát i účast v Evropské lize. Na klíčový duel v mezinárodních vodách by se Pražané rádi naladili poklidným vítězstvím nad Mladou Boleslaví. Ta ale na rozdíl od nedělního protivníka stoupá vzhůru.

Snad mávnutím kouzelného proutku se výsledky Mladé Boleslavi otočily o 180 stupňů. Ještě na konci února hledali Středočeši marně cestu ven z vleklé krize. Pak ale uspěli doma s Karvinou, zvítězili též v Českých Budějovicích a po dvou výhrách kvapně opustili sestupové pásmo. K tomu si navíc družina kouče Karla Jarolíma vypracovala čtyřbodový náskok na nejbližšího pronásledovatele z Brna.

A s jídlem roste chuť. "Důležité body za první venkovní výhru v Českých Budějovicích potřebujeme potvrdit bodovým ziskem v domácím utkání, a to bez ohledu na to, že soupeřem nám bude dosud neporažená pražská Slavia," řekl očividně sebevědomý Jarolím, který ve své bohaté trenérské kariéře koučoval i nedělního protivníka.

Favoritem duelu každopádně zůstávají hosté z Prahy, a to i přesto, že z jejich hry se v posledních týdnech poněkud vytratila dominance. Sešívaní se poněkud trápili také v posledním kole, kdy se proti oslabenému Baníku do poslední chvíle klepali o vítězství. Neúspěchem skončil i čtvrteční úvodní duel osmifinále Evropské ligy, v němž Slavia doma v Edenu pouze remizovala se skotskými Rangers.

Mírný pokles formy spolu s nabitým zápasovým programem proto ponechává sešívané v ostražitosti i před výletem do automobilového města. "Zápas s Rangers nás stál hodně sil, byla v něm spousta soubojů a náběhů. V neděli nás čeká těžké utkání venku. Kdybychom si mohli vybrat, raději bychom také o víkendu nehráli jako Rangers. Ale nedá se nic dělat," posteskl si trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Aby těch starostí nebylo málo, začíná Pražanům poněkud bobtnat marodka. K dlouhodobě absentujícím Davidu Hovorkovi a Petru Ševčíkovi přibyli také Ibrahim Traoré, Michal Beran a duo náhradních brankářů Jan Stejskal - Přemysl Kovář. Čtyři nasbírané žluté karty navíc pro zápas v Boleslavi vyřazují ze hry klíčového útočníka Jana Kuchtu.

Na straně Středočechů rovněž marodí dva gólmani Jakub Diviš s Petrem Mikulcem. Fit nejsou ani Aleksej Tatajev, Radim Řezník, Tomáš Ladra a Martin Graiciar. Vedle nich bude Jarolím postrádat též Laca Takácse s Tomášem Malínským, kteří nedaleko výrobních pásů škodovky hostují právě ze Slavie.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Šimek, Křapka, Preisler - Matějovský, Dancák - Skalák, D. Mašek, Zmrhal - Škoda
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Deli, Bořil - Oscar - Sima, Stanciu, Lingr, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 3.83 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Pardubice  (sobota 14:00)
Minulý týden Pardubice svůj zápas proti Slovácku vinou soupeřova uvalení do karantény neodehrály, teď už se vrací zpět do akce. Na rozehřátí mají soupeře z těch slabších, o záchranu bojující Opavu.

Slezané na jaře bodovali jen když udrželi čisté konto. To byl případ výhry v Českých Budějovicích i nerozhodných výsledků s Příbramí, Bohemians a Zlínem. Před týdnem ovšem jejich obrana působila velmi propustně, výsledkem čehož byla porážka 1:3 v Teplicích. Jediným střelcem Opavy se před přestávkou stal Aleš Nešický.

Východočeši sice i na jaře navazují na své povedené výkony z podzimu, nicméně body sbírají zejména doma. Na hřištích soupeřů uspěli jen v jednom ze čtyř pokusů, a to v Teplicích. Jinde na severu Čech, v Liberci, v posledním utkání schytali debakl. Už po poločase prohrávali 0:4, po pauze alespoň čestný gól vstřelil nejlepší kanonýr týmu David Huf.

Domácí budou postrádat zraněné Darmovzala, Harazima, Hnaníčka, Lasáka, Pikula, Rychlého a Ščudlu, v ohrožení jsou pak i starty Helešice, Holíka a Juřeny. Na straně hostí naopak chybí pouze vykartovaný Surzyn, otazník visí nad Čihákem.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Kulhánek, Didiba - Mondek, Tiéhi, Nešický, Hellebrand, Žídek - Smola, Čvančara
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Kostka - Huf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.10 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Budějovické Dynamo si po úspěšném lednu možná brousilo zuby na pohárovou Evropu, nicméně nepovedený únor jej vrátil zpět na zem. První vítězství po více než měsíci se Jihočeši pokusí vybojovat na zlínské Letné.

Není to žádný zázrak, avšak po sérii tří zápasů bez porážky se Zlínu přece jen dýchá lépe. Poslední plichta s Bohemians ale "Ševce" příliš nepotěšila. "Nebudeme si nic nalhávat, Bohemka byla po většinu utkání lepší, takže pokud chceme uspět, musíme být rychlejší v práci s míčem, agresivnější a víc se tlačit do finální fáze," řekl před dalším sobotním mačem asistent hlavního trenéra Jan Somberg.

Ani v Budějovicích nemohli být po posledním kole spokojeni. Dynamo totiž opět ztratilo doma s mužstvem, které v lize bojuje o holé přežití. Jihočeši čekají na výhru již čtyři zápasy a po nadějném vstupu do jara se poněkud zadrhli. "Chybí nám vyšší kvalita v poslední třetině hřiště," vysvětlil nezdary kouč Budějovic David Horejš.

Zatímco domácí by do utkání měli nastoupit v nejsilnější možné sestavě, neboť na marodce již nefiguruje ani středopolař Dominik Janošek, hosté budou postrádat absentujícího záložníka Marka Alvira.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Procházka - Hlinka, Conde, Janetzký - Dramé, Poznar, Potočný
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Králik, Talověrov, Skovajsa - Havelka, Čavoš - Mészáros, Javorek, Mršić - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.18 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Dle informací médií se židle příbramského kouče Pavla Horvátha povážlivě houpe. Pokud Středočeši neuspějí ani na půdě ostravského Baníku, může si nebohý trenér dost možná balit fidlátka. Slezané mu práci rozhodně neulehčí, sami potřebují body jako sůl.

Ondřej Smetana nedostal mnoho času na to, aby se v divokých trenérských vodách pořádně rozkoukal. Přesto kouč Baníku, který ve funkci nahradil vedením klubu odvolaného Luboše Kozla, prvním výkonem zaujal. Zpočátku to sice vypadalo na propadák, ovšem i bez vyloučeného Martina Filla předvedli Ostravané na hřišti Slavie srdnatý výkon a nechybělo mnoho, aby ukořistili překvapivý bod.

Nakonec ale Slezané vyšli naprázdno, což už si proti Příbrami nemohou dovolit. "Čeká nás úplně jiný soupeř než posledně, ale také Příbram má své silné stránky. Musíme být připraveni a natolik aktivní, abychom utkání zvládli," uvedl Smetana, který bude vedle vykartovaného Filla postrádat také marody Viktora Budinského, Jiřího Fleišmana a Nemanju Kuzmanoviće.

Příbram je na nezdary poměrně zvyklá. Středočeši snad už ani neví, co je to tříbodový zisk. Něco takového si totiž užili naposledy 12. prosince minulého roku proti Zlínu. Bilance svěřenců trenéra Pavla Horvátha je od té doby hrozivá. Z posledních jedenácti ligových utkání prohrála Příbram hned v osmi případech, kvůli čemuž se propadla na dno tabulky.

Přestože kádr Středočechů je na první pohled prostě slabý, hrozí Horváthovi vyhazov. "Jednoznačně cítím tlak, prohráváme jeden zápas za druhým, není to nic příjemného. Já nad tím ale nepřemýšlím, připravuju se na každý trénink a zápas. Zatím to nestačí, musím se pravděpodobně zlepšit i já," připustil bývalý záložník, jenž už delší dobu počítá s absencí obránců Denise Laňky se Stefanem Vilotićem a útočníka Chrise Corteze.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Stronati, Holzer - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Šašinka
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, O. Kingue, Soldát, Mezera, Cmiljanović - Antwi, Zorvan, Tregler, Lalkovič - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.21 - 8.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (pátek 18:00)
Dočasným držitelem třetí pozice v ligové tabulce se po páteční předehrávce může stát Liberec. Ten na domácí půdě hostí Teplice, kterým by se hodil každý bod, aby si co nejdříve zajistily záchranu.

Slovan na jaře odehrál pořádnou porci jedenácti soutěžních zápasů, z nichž prohrál jen jednou. I díky tomu v lize vystoupal z nabitého středu pole až do horkého boje o evropské poháry, jeho poslední úspěch je týden starý. V Příbrami se hodinu na branky čekalo, pak ale dvě slepené vstřelil Pešek se Sadílkem a stanovili tak konečný výsledek 0:2.

Po bídném návratu na trávníky po zimní přestávce vykazují od druhé poloviny února i skláři zlepšenou formu. Nejprve uhráli cenné remízy proti Slavii i Baníku, poté vyřadili v poháru Brno a minulý víkend udolali v záchranářské bitvě Opavu 3:1. Na Moulisovu trefu sice ještě odpověděl Nešický, zásahy Kodada a Mareše už ovšem zůstaly bez odpovědi.

Bilance vzájemných střetů je v poslední době velmi vyrovnaná. Z šesti posledních duelů každý z týmů vyhrál dva, shodný počet jich skončil i remízou. V listopadu Na Stínadlech to dopadlo 1:2 díky brzkým zásahům. Po Kačarabově gólu vyrovnal Trubač, nicméně vítěznou branku vstřelil ve čtyřiadvacáté minutě Pešek.

Muži z Podještědí se pro utkání musí obejít bez dvou zraněných hostů ze Slavie Matouška a Tijaniho. Žluto-modří nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Shejbalem, Heidenreichem a Plachým, v ohrožení je navíc i start dvojice Ljevaković, Radosta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula - Karafiát, Mara - Pešek, Sadílek, Mosquera - Rabušic
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Černý - Fortelný, Jukl - Kodad, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.16 - 7.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22184063:1558
2.Sparta Praha21152447:2447
3.1. FC Slovácko21124541:2140
4.Slovan Liberec22116534:1939
5.FK Jablonec21123636:2539
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.FK Pardubice2194821:2831
8.Sigma Olomouc2279629:2530
9.Baník Ostrava2286827:2330
10.Dynamo České Budějovice2279626:2830
11.Fastav Zlín22751021:2926
12.MFK Karviná2268825:3426
13.Bohemians Praha 19052267923:2725
14.FK Teplice22641223:4322
15.FK Mladá Boleslav22471127:3719
16.Zbrojovka Brno22361317:3615
17.SFC Opava22261414:4312
18.1. FK Příbram22261416:4612
Zbývající zápasy
13.03. 18:30Sparta Praha - Viktoria Plzeň (zápas odložen)
14.03. 14:00Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (473)

Přidat komentář
monty25

Ty vole, on to dneska píská Hocek.

Reagovat
ratusek

Hocek je ten z tý korupční aféry?

Reagovat
smazaný uživatel

Hocek je ten, kdo pískal Brno-Zlín a kdo pomáhal Vyšehradu ve FNL a ČFL

Reagovat
monty25
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Však já myslel tu novou korupční aféru s Vyšehradem. A vlastně to fiasko v Brně s neexistujícím faulem na Hlinku

Reagovat
ratusek

Jinak ten Podaný na twitteru.

V kabine se nam rozjel novy boom. Kluci zacali sbirat hokejove karticky. Takze treba vcera do nas cele dopoledne Kuba Martinec cpal neco v tom smyslu, jak uz nebude muset nikdy pracovat, protoze mel v balicku McDavida. Pristi tyden cekam Pogy.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

Pogy sou best.. proste gamble pro deti.. o prestavce sem si vypujcil jeden a nakonci prestavky sem jich mel ranec

Reagovat
ratusek

Jo pogy byl masakr kartičky jsme taky sbírali. Pak se hrály věci z Asie, pokemoni, beyblade. Ale ani jedno mě nebavilo. Určitě jsme hráli ještě něco, ale ted si za boha nevzpomenu

Reagovat
jackinho10

Céčka

Reagovat
Greny

Éčka

Reagovat
ratusek

hele céčka ne, to mě uplně minulo

Reagovat
Kepy_FCB

Vše znám od synovce, jeste sbíral nějaké magic - medžiky

Reagovat
inferno08

Magic the gathering. Super hra

Reagovat
ACSeRw!n

asi ta vubec nejlepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

beyblade u nás na základce to měl každý...

Reagovat
ratusek

akorát to nahrazuje naší prachobyčejnou káču

Reagovat
lichna.

To frcelo nez prisli frajirci s ocelovyma koleckama.

Reagovat
HorajzmAmmann

no a pak frčela taková ta točící se píčovina na tom drátu jak jsi to furt vyhazoval do vzduchu a tak... už 2 hodiny se marně snažím vzpomenout, co to bylo...

Reagovat
lubik

Myslíš diabolo? sám jsem ho měl taky a nejspíše ve sklepě ještě někde bude

Reagovat
HorajzmAmmann

No jasně Mám teď chuť si to z nostalgie vyzkoušet. Třeba to taky ještě někde najdu

Reagovat
lichna.

Diabolo bylo super no. To jsme si curaky premerovali schopnostmi v realu a ne jako dnešní děcka v teen tweetech.

Reagovat
HorajzmAmmann

no někdy se to po treninku docela zrvhlo a ty ptáky jsme si přeměřovali bohužel i v reálu...

Reagovat
HorajzmAmmann

* ve sprchách... zapomněl jsem dodat.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Já si to pak udělal a rozmrdal beyblade klukovi snad o tři třídy vejš.. hodně jsem pak litoval

Reagovat
Wyrda

Yes ty jsem mel dva, jeden vky obycejny plast a uplnr na kokot a pak tusim bileho tygra a ten byl dobry akorat co pamatuju tak se mi zkurvil ten pasek kterym se to roztacelo

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jeste za meho dětství se krátce sbíralo cosi, byla tam v balíčku dětská bankovka buď dolar,marka nebo turecká lira, filmový obrázek. Jak se to jmenovalo si uz nevzpomenu ale myslim že něco s želvama minža

Reagovat
Coutinho10

hokejovy karticky...jo to byly casy

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej člověk by vůbec neměl pískat. Hnus je už jen to, že ho z ČFL, kde hodně týmů řezal, povýšili mezi profíky.

Reagovat
Losinho

Jinak se mezi profíky nedostaneš.. často se jinak nedostaneš ani do divize

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy dělal dobře svou práci a proto ho povýšili. Kdyby se snažil o rovinu, na vyšší úroveň by mohl zapomenout. Já už si nedělám žádné iluze.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Příbram 2:0

Opava-Pardub. 1:2

Zlín-Budêjice 1:0

Liberec-Teplice 2:1

Bohemka-Karvinà 0:1

Brno-Peltonec 0:2

Bolka-$lavia 2:2

Reagovat
slonzacky_lenoch

S tou naší aktuální shit formou to bude fajn když bude na konci 0:0. Už se začíná něco mluvit o konci Jarábka taky...

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec-Teplice ✔

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Sadílek dobře umístil

Reagovat
Salfovic

Holt má teď střeleckou slinu

Reagovat
John Obi Mikel

Sadílek nejdřív nedal tutovku a pak byl u gólu na druhé straně. Zatím smolař prvních minut.

Reagovat
John Obi Mikel

Rabušic

Reagovat
Kepy_FCB

když se jak blb rozbíhá od roh.praporku aby byl zajímavý

Reagovat
Puskas

Ještě že ho mám jako kapitána ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se díval na druhou stranu, bože Rambo. spastic penalty. Běžel k tomu jak po obrně.

Reagovat
ondrasch77

Já ho tam dal jenom kvůl těm penaltám , opět se potvrdilo, že Rambo je total vemeno

Reagovat
monty25

Čtvrtečka si dobře počkal.

Reagovat
Shevchenko

Může mi někdo vysvětlit, proč tomu Bosák pořád říká pětka?

Reagovat
Kepy_FCB

Anglofilni debil , 5 jardů

Reagovat
Salfovic

V Anglii mají taky pumlíč

Reagovat
Greny

To by muselo mít všech pět Jardu dost přes dva metry aby to vyslo

Reagovat
Puskas

takže žádný malý Jarda mezi nimi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Leda narážka na dávné časy, kdy se za monarchie říkalo desetikoruně pětka, jinak mě nic nenapadá.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Vždyť to se říká pořád.

Reagovat
Puskas

Jo jistě, ale ne každý ví, proč se tomu tak říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je penaltový puntík 5x2,2m od brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Puntik k brankove care je 10 yardu, proto se nekdy penalte rika desitka. A 10 korune se u nas rika petka, viz puskasuv koment

Reagovat
Shevchenko

Není to 10 yardů, je to 12 yardů.

Reagovat
Greny

Tak jsem si po třech týdnech vzpomněl na fantasy...

Sadílek samozřejmě v týmu a Rabušic kapitan

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
aither

Sadílek kapitán a Rabušic v týmu

Reagovat
ondrasch77

mám to podobně i přesto, že jsem to nastavoval 20 minut před duelem

Reagovat
Coutinho10

Rabusic ve fantasy....to hezky zaclo no

Reagovat
HorajzmAmmann

co tak koukám toho tam mají všichni. Spolu s Doležalem a Azevedem

Reagovat
Puskas

ale ne každý jako kapitána...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Je to logický, všichni zásejí teoretické favority, a po absenci Sparty, Plzně nebo Slovácka to bude o jednotky bodů

Reagovat
HorajzmAmmann

Já uvažoval i o Zlínu, Bohemce (mám tam Necida) nebo tam jsou Pardubice.

Ale nakonec jsem si v 90% vybral jako ostatní - Jbc, Fcb, Lbc

Reagovat
Greny

Jenže koho z Pardubic... Když Hufa posílají z lavičky ... Stejně jsem ho tam ale jebl toto kolo skončím rekulerne v minusu

Reagovat
HorajzmAmmann

Tischlera tam nedávno taky měl snad každý....

Reagovat
ondrasch77

Já tam mám ze Zlína Potoka, smrdí to peckou

Reagovat
Coutinho10

no, ale muj souper Blasphemer zrovna ne

Reagovat
Puskas

ten můj též ne

Reagovat
Coutinho10

ta paska na nem je slusne k nastvani, to jsem na tom jeste dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Fantasy začalo pro všechny fantasticky. A jak znám Hoftycha tak buď v poločase nebo max v 59. minutě vystřídá všechny co tam mám - Pešek, Mosquera, Rabušic

Reagovat
Coutinho10

minimalne jednoho urcite, to spis bude prekvapeni, pokud ne

Reagovat
Coutinho10

tak me odesel aspon Karafiat...super, obdrzeny gol, zluta karta a 55 minut

Reagovat
HorajzmAmmann

mám ho tam taky s Knoblochem, ale u těch jsem si myslel, že nevystřídá...

Tak snad to zítra neposere Baník, jinak budu v mínusu

Reagovat
Coutinho10

j, na Banik taky spoliham puvodne jsem mel celou jejich obranu...sloda, ze jsem tam dal na posledni chvilku toho Karafiata..

Reagovat
HorajzmAmmann

já tam měl ještě Podanýho, ale minule byl v základu po dlouhé době takže jsem ho nakonec sundal a dal tam Karafiáta. Takže Podaný dá branku

Reagovat
Coutinho10

ja misto Karafiafa tam mel Svozila...ten da gol tutove taky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
montaigne33

Zatím trápení- ale věřím v obrat... Slovan se musí porvat o body

Reagovat
REPLIKATOR

Sadílkovi to tam prostě poslední dobou padá

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vlastňák a nedaná penalta, jedeme Tepličky

Reagovat
Greny

Hoftych dává naději střídáním

Reagovat
Greny

Pekne se upiskl...

Reagovat
Greny

Holenaaaaak

Reagovat
John Obi Mikel

Rabušic.

Reagovat
FCSL

Faško musí mít za vzor Ozila, má podobnej styl a i tak vypadá

Reagovat
Greny

https://www.dalsomto.sk/michal-fasko/

Je vidět že tomu rozumis

Reagovat
FCSL

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ten je mu podobny asi jen tím, že jeho jméno začíná na M

Reagovat
John Obi Mikel

Knobloch

Reagovat
John Obi Mikel

Rondič

Reagovat
ratusek

Pěknej fík

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
Coutinho10

super Liberec oni musi bejt v lize vysoko, aby hrali pohary, protoze oni jako jedni z mala maji na to se dostat do skupiny

Reagovat
Greny

Kokote mám jedničku zkus písknout penaltu

Reagovat
Greny

Ale na druhou stranu ukázal jak je nekonzistentní... Byl to větší faul než v zápase Brno - Zlín... Jsem myslel že tam byl kontakt a musí se to pískat dle jeho slov

Reagovat
Coutinho10

jde o Teplice...mohl jsi bejt vklidu btw. plusovy goly vetsi jistota

Reagovat
ratusek

ale za to stejné odvolal gol proti vám

Reagovat
Greny

Však to píšu hned pod tím takže je to zmrd

Reagovat
ratusek

Reagovat
BaggioRoberto

Teď dávaj 13. komnatu Láďi Vízka a hodně tam mluví o hazardu, on vykládá jak někteří bývalí fotbalisti takhle přišli na buben a pak řekne, že ho živily automaty, které měl v hospodě... Tak co je to za člověka?

Reagovat
Coutinho10

vcera jsem si toho vsimnul v programu, tak jsem hned kouknul...hodne zajimavy takze to do casina chodil z toho, co tam lidi nahazeli u nej, tak se nedivim, ze ho to bavilo

Reagovat
BaggioRoberto

No přesně a ještě se tim chlubí.

Reagovat
ratusek

využil příležitost

Reagovat
Losinho

Co je na tom špatnýho? Přijdou na buben jinde nebo u něj.

Reagovat
C-M@ster

Kapitalista Pražáček

Reagovat
BaggioRoberto

Jasně no. Ale pro mě je to morálně špatně provozovat automaty, ať je to kdokoliv. On vydělával bednama aby mohl do casina a pak jde ještě do televize a povídá jak u něj měli kamarádi, co špatně dopadli polívku zdarma.

Reagovat
mistr129

Wtf, to je stejný jako sázení, alkohol, cokoliv. Pro většinu lidí to je zábava, par lidí do toho spadne. To ale není chyba automatů ani provozovatele

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3:0. Zajíc tři střely, tři góly.

Reagovat
braveheart

Nechybí ti tam něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň

Reagovat
braveheart

Výpomoc

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Lepší je ta následující část.

Reagovat
Liquid

každopádně hraje za poslední minimálně půl rok nejlepší fotbal v JM kraji a jak v Dohráno+ správně poznamenal exzbrojovák Trousil, že v Líšni žerou trávu, a to, že jiným brněnským týmům chybí

Reagovat
braveheart

Dneska snad všechny body zůstanou ve Slezsku (a na severní Moravě tedy..)

Reagovat
Liquid

Opava - Pardubice 2:1

Ostrava - Příbram 0:2

Zlín - ČB 1:0

Bohemians - Karviná 2:2

Olomouc - Slovácko 0:0

Brno - Jablonec 1:3

MB - Slavia 1:1

Reagovat
braveheart

Smola je prostě absolutně zbytečný hráč

Reagovat
Banikovec7

Čvančara je ve vápně neskutečné kopyto

Reagovat
andrew96

Reagovat
bobis21

Laštůvka - Juroška, Pokorný, Stronati, Holzer - Azevedo, Jánoš, Tetour, Ndefe - Zajíc, Šašinka

Reagovat
braveheart

On tam toho Sora prostě nedá.

Reagovat
HorajzmAmmann

však dobré rozhodnutí... půjde v 70. minutě a bude to tam točit. Navíc by musel sundat Azeveda nebo Ndefeho.

A další věc - na protiútoky výborný, ale jak bude hrát do zatažené obrany?

Reagovat
braveheart

Jak bude hrát do zatažené obrany duo Zajíc-Šašinka?

Reagovat
HorajzmAmmann

to nevím, chtěl by jsi na hrot Sora co má 1,58?

Reagovat
braveheart

Má víc. Halvně Sor přece není hrot. Spíš jsem myslel, že to tam rozběhá po kraji, pak by byl možná platný i Zajíc.Já se toho neškodného dua vpředu docela bojím.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ty do debaty o Sorovi pleteš útočníky Na 2 posty přece nemůžou hrát 3 lidi. Ndefe a Azevedo je dobrá volba.

btw neškodného dua - na Slovácku jim to fungovalo, asi to nebude úplně o nich.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
braveheart

Bral jsem Sora jako podporu útoku, aby ten útok dostal taky nějaký balón.

Btw na Slovácku jim to fungovalo... to někomu taky v Liberci fungovalo.

Tohle už v Baníku Kozel zkoušel několikrát a k ničemu to nevedlo, nevím, proč se Smetana k tomu zase vrací.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako že by tam běhal na pravé straně Azevedo i se Sorem?

Pokud to nechce nazout sám Smetana nebo Venca Daněk tak se asi musíme smířit, že bude do konce sezony hrát Zajíc a Šašinka Protože pokud se podíváš na soupisku, jiné útočníky nemáme.

Jsou asi 2 varianty - přát to jak Zajícovi tak Šašinkovi (zvlášť u něj - může se dostat do základu reprezentace, tam dá 3 branky jako tenkrát Kliment a Baník na něm ještě vydělá prachy) nebo 2. varianta jebat týden co týden do sestavy a doufat, že tam na hrotu bude běhat reinkarnace Maradony.

vybral jsem si 1. variantu

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako dobrý, teď jsem si přečetl diskuzi na facebooku a to je dobrá lobotomie. Normálně si přeju aby dal Šašinka 2 branky už do poločasu a polovině "fanoušků" tam asi jebne ...

proč to čteš horajzm, proč, proč???

Reagovat
braveheart

Na FB, stejně tak na Novinky netřeba reagovat. To není o tom, že bych jim to nepřál, ale ty voe, chce to taky občas něco ukázat. Ok, dneska je možnost navázat na zápas se Slávkou, tak snad

Reagovat
braveheart

Dej si fb teď

Reagovat
bobis21

Tam to fakt nemá cenu číst, to už dávno ani neotevírám ... ostatně jako všechny diskuze na facebooku

Reagovat
ratusek

tvl Narh byl taky trpaslík a jak byl platnej

Reagovat
HorajzmAmmann

to ano, ale hrálo se úplně jiným stylem. Proti Příbrami tam musí lítat jeden pořádný centr za druhým a on si to Ondra nebo Zajíc najde...nemám strach.

Reagovat
ratusek

doufám, že to tak bude. Žádný hračičky, jeden centr za druhým a nazdar

Reagovat
HorajzmAmmann

když to nejde fotbalem musí to jednoduše proto na ty dva hroťáky. Oba si umí najít centr, ale není asi jejich chyba, že ta podpora ze strany bylo poslední dobu dost na hovno...

Reagovat
bobis21

Bylo jasné že Azevedo do sestavy půjde. Navíc po zranění asi není na celých 90 minut, takže se do hry dostane i Sor.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
FCB1922

Hehe, stále se něco nelíbí...

Reagovat
Kepy_FCB

to musí aby se klub posouval

Reagovat
braveheart

To on nikdy nepochopí

Reagovat
FCB1922

Ne no, váš ufňukané a věčně nespokojené nikdy. Podpora Baníku jak blázen... Tak ještě, že máme ten internet, že jo..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak konkrétně posune třeba Sašinku nadávání na internetu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw od toho jsou trenéři a hráči .... Fans určitě ne.

Reagovat
bobis21

Nadávání na všechno a vždy klub opravdu nikam neposune.

Reagovat
čolo

Reagovat
Kepy_FCB

Na všechno tady nikdo nikdy nenadává!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Je rozdíl nadávání a kritika.

Reagovat
ACSeRw!n

nadavani je ceskej narodni sport, to si zkousej nekde jinde

Reagovat
Puskas

nadavani.cz ?

Reagovat
FCB1922

Reagovat
FCB1922

Jo jo, ty a tebou podobní, ti ten klub někam posunou, co se týče vaší "podpory".

Reagovat
Kepy_FCB

Včas jsme identifikovali špatného trenéra a požadovali jeho odchod. To je pro klub mnohem více něž tvé aktivní fandovstvi.

Reagovat
čolo

Reagovat
FCB1922

Strop!

Reagovat
ratusek

OT: tak tohle si nesmím nechat ujít

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miroslav-kalousek-porad-televize-barrandov-soukup.A210313_120027_domaci_vank

Kalousek mu nemohl přijít na jméno, ale jak Soukup názorově otočil, tak jsou kámoši

Akorát

Reagovat
braveheart

Opava to ještě projebe

Reagovat
Kepy_FCB

Přenos Baníku je někde

Reagovat
Kepy_FCB

díky můj antikozlí brachu

Reagovat
HorajzmAmmann

Může ten Holzer nebo Tetour trefit branku??? Jako víc pro to ta obrana Příbrami udělat nemůže...

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný

Reagovat
bobis21

Jsme tam poslali někoho jiného ne? Nejdřív ovládne nějaké běžecké statistiky a pak začne sázet góly

Reagovat
braveheart

Ještě by dneska mohl dát gol Lalkovič

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Trefili jsme bránu

Reagovat
bobis21

Holzi jdu pro šampus, konečně to protrhnul

Reagovat
braveheart

Holzer!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzeeeeeer ... Krásná trefa.

Ndefe taky výborně. I Sašinka

Reagovat
Kepy_FCB

Smetana český Solskjear

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer to do ofenzívy umí lépe, když hraje v obraně. Není utopený na kraji, ale má dost prostoru.

Dneska mohl dát už 4 góly

Reagovat
HorajzmAmmann

Viz třeba CB

Reagovat
bobis21

Dopředu rozhodně, otázka je jak tam bude fungovat v zápasech kdy budeme pod tlakem, na nějakou fyzickou hru on úplně není ... Ale taky bych no nechal na beku, případně wingback v sestavě na 3 stopery

Reagovat
pingla

První poločas super, nečekal jsem, že bychom se takhle dobře soutěže v půlce jara rozjeli dnes vyhrát a záchrana je na světě

Reagovat
andrew96

Dnes nejlepší jarní výkon.

Reagovat
pingla

bylo to fakt dobrý, Budějky neměli za celý zápas souvislejší tlak, hrozily jen z breaků... a z Jawa roste slušný hrot

Reagovat
andrew96

Větší slabost mám pro Dramého, ale Jawo parádní. A jsem moc rád za hostovačku Janoška, konečně jsem se dočkal aktivního ofenzivního střeďáka.

Reagovat
pingla

Já Dramého prostě nemusím, připadá mi takový zbrklý, třeba Vukadinovič byl na pravé straně famózní, Dramé se na podobný fotbal nechytá... Jojo, ten se povedl (zatím)

Reagovat
andrew96

Hmm, mně se líbí jeho tah. A snad každé jeho zakončení je nebezpečné. To Jawo to kolikrát (byť už ne tolik jeho v jeho "železníkovských" začátcích) pošle suverénně na Jižňáky nebo do řeky.

Reagovat
pingla

To jo, ale těch situací, kdy balon vyveze dopředu, je málo. Třeba ten dnešní gól jde z větší půlky za Jawem, parádní přihrávka. Je potřeba, aby potrénoval finální zakončení

Reagovat
andrew96

Asi mám malé nároky. Ale Jawova mezihra je velké překvapení.

Reagovat
John Obi Mikel

Horváth

Reagovat
Sztanda

Bude Csaplar?

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju golmany co se poserou z vybehu (ted Lastuvka) a pak se divaji na beka jak je mozny ze hrac na lajne odcentruje.

Reagovat
bobis21

Zajíc tam skákal v šestnáctce jak za... ne, tohle je moc laciné. Ale žlutou by i zasloužil, to bylo úplně zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to uvědomil už v letu a hned vstával imho, to bych nehrotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hraje super, to musím uznat.. mají to pevně v rukách.. ale ta příbram do piči, to je velký špatný.

Reagovat
John Obi Mikel

Příští týden už tam bude Habanec.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pravej bek Svoboda je top.

Reagovat
smazaný uživatel

To se posral ne

Reagovat
John Obi Mikel

Zajíc zabil Šašinku.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl Zajíc ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Byl, kolenem do ledvin nebo tak nějak. hezky ho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to Zajíc proboha. Ale pravej bek/záložník.. nevím jméno. To že komentátor řekl že to byl Zajíc opravdu nic neznamená.

Reagovat
Banikovec7

Juroška

Reagovat
bobis21

Myslím že to byl tě obránce s 33 na zádech

Reagovat
ratusek

proč nenapíšeš ten černoch'?

Reagovat
bobis21

Protože nejsem Petržela proto mají hráči čísla na dresech, abys je podle nich poznal...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ratusek

Sor, Mena, Buchta na plac

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc, Sašinka

Reagovat
ratusek

Ta Příbram je jak my při sestupu. Je mi jich svým způsobem líto. Budou dostávat výprask každej zápas až do konce, akorát tak možná jednou vyhrají s někým

Reagovat
monty25

Sestup nepřeju nikomu, protože sám už jsem jich (nejen) s Viktorkou několik zažil. Ale za tyhle kecy mi jich snad ani líto být nemůže...

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/jaroslav-starka-pribram-skupina-o-zachranu-koronavirus-fortuna-liga.A200723_133011_fotbal_min

Reagovat
ratusek

jasně, jsem taky rád, že sestoupí zrovna oni. už nejsou zajimaví ani těma mladejma v kádru. ale tohle utrpení ještě bude trvat 12 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sestup Příbrami a Bolky si přeje hodně lidí

Reagovat
slonzacky_lenoch

s náma

Reagovat
ratusek

tak vám jde o hovno a proč si nevsadit

Reagovat
Kepy_FCB

ještě jeden prosíííím

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak nejrychlejší sprint kola je za náma

Reagovat
Stannis Baratheon

Jen odejde Kozel, tak Baník válí.

Snad to 4. místo ještě udělají.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Stannis Baratheon

?

Reagovat
bobis21

Příbrami jsme dali 4 i na podzim u nich. To je takové české Schalke, tam si zastřílí každý

Reagovat
Kepy_FCB

¨Jenže tam nám pomohl sudí za stavu 0:0, poté haluz gól a pak už Pb hrála vabank, úplně něco jiného než dnes.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak tam to bylo proti 10 hráčům.

Reagovat
Losinho

My tam dali 5 gólů a remizovali

Reagovat
bobis21

Ale zastříleli jste si, to je hlavní

Reagovat
braveheart

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
exse

Reagovat
Kepy_FCB

ale Příbram není měřítko

Reagovat
Blasphemer

Falešná výhra.

Reagovat
pingla

Simerský parádní náběh

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky Prohrají s Opavou, Bolkou i Zlínem.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle Horváth nepřežije.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokorný, Ndefe a Tetour ve fantasy

Reagovat
monty25

Taky Plus mám ještě Laštůvku, Stronatiho a kapitána Azeveda (snad mu připíšou aspoň asistenci u druhého gólu).

Reagovat
Savi

tvle mám to uplně stejně :-D

Reagovat
Kepy_FCB

Otázka na historiky, kdy jsme naposled takto vysoko vyhráli?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pamatuji hodnekrat 4:0, ale 5:0 to je velká historie.

Poslední debakl naposledy snad v Plzni 0:6

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak 6:0 bylo doma. Ale venku ji Baník taky porazil nějak vysoko .... Chvilku před tím, než začala být dobrá...

Reagovat
bobis21

Taky si myslím že těch 6:0 s Plzní je naposledy kdy jsme měli takový rozdíl

Reagovat
HorajzmAmmann

5 branek doma dal asi naposledy proti Mostu 2007. To skončilo 5:2.

Reagovat
Kepy_FCB

to je ale jen o 3g. Mě napadá ještě předkolo EL Tbilisi-Baník 0:6

Reagovat
HorajzmAmmann

Neves

Reagovat
Puskas

V přípravě s Třincem to bylo 8:0.

Reagovat
Kepy_FCB

Ole Gunnar Smetana

Reagovat
Savi

Za půl roku to bude: Smetana ven!!! :-D

Reagovat
ratusek

Budějky solidně v prdeli. ted doma Sparta, 5 zápasů bez výhry, navíc s průměrnýma týmama (až na Spartu)

Reagovat
Kepy_FCB

Páník taky válí

Reagovat
smazaný uživatel

Smetaníto má hlavně štěstí, že už jsou ty terény lepší než měl Luboš...

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlasím

Reagovat
Kepy_FCB

pod K. to stálo za hovno i na dobrých terénech

Reagovat
Kepy_FCB

A dle rozhovoru na našem youtube byl terén špatný i když opticky to tak nevypadalo

Reagovat
bobis21

Kdyby Kozel strávil půlku tiskovky mluvením o terénu tak ho tady vykostíte. Ale teď už se může mluvit o tom že je špatný, že?

Reagovat
lichna.

Smetana dostal přímou otázku na teren. Navíc jasne řekl ze se na to nehodla vymlouvat. V tom trošku rozdíl vidím.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Gelu28

Jeden takový postřeh...nechejme si pořádné hodnocení až po poháru na spartě a těžkém zápase na slovácku ... i když jsem za dnešek rád...furt to není meřítko

Reagovat
braveheart

Reagovat
braveheart

Nebuď věčně nespokojený

Reagovat
Gelu28

jen bych rád viděl konstantní výkony...nic více. proto říkám...s pokorou dále

Reagovat
braveheart

To já taky, ale někteří tady to pořád nemůžou pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro sebevědomí dobré.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To jako někdo opravdu stříkal z toho, že ste doma porazili Příbram?

Reagovat
Gelu28

na FB pár jedinců ano.....proto raději fotbal rozebírám zde.

Reagovat
braveheart

Příbram dneska už absolutně marná. Horváth to už vzdal?

Reagovat
John Obi Mikel

Tým hrající o záchranu venku. To nevypadá dobře.

Reagovat
mistr129

Minule tu podpora Boleslavi neslavila moc úspěch, tak dnes se přidám k většině diskutérů a budeme společně držet palce Slavii!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ok.

Reagovat
Losinho

2:3, Zmrhal dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Zajímavá změna kurzu u zápasu Brno - Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to zaujalo, nevis proc?

Reagovat
Kepy_FCB

Peltovi se podařilo zařídit a informoval sazkovky

Reagovat
Greny

Vůbec nevím... Možná covid v Jablonci? Těžko říci nebo že by se něco peklo v pozadí...

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem to dával asi v 9 hodin ještě za 2,07 A najednou 2,42?

Reagovat
ZB 07

S Jabloncem nic než výhra. Večer snad pomůže Slavia, Teplice prohrály, takže je to furt hratelný

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bylo by fajn kdyby uhráli Brno aspoň bod. Příbram je asi jasná, Opava se trošku zvedá.

Reagovat
Stannis Baratheon

Opava se nezvedá.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tpč toho je zas sestava

Reagovat
slonzacky_lenoch

*to

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/1KLA3

Až otevřou školy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti haranti jsou zvěř, oni úplně běžně porušují pravidlo dvoumetrových rozestupů. Doufám, že jim to zase zavřou.

Reagovat
h8_sfatto

bohužel se naplňují i scenáře scifi filmů, nejen Orwellovky a Kafka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

bohužel.

Reagovat
h8_sfatto

bez Sparty, Plzně a Slovácka... je toto kolo naprosto o ničem

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Banikovec7

Schumacher

Reagovat
dejvikker

Zatím u půl sekundy pomalejší než Mazepin, nic moc no

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jarábek ven

Reagovat
Greny

Tak Šulc na Euro 21 v ohrožení ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Stejně by nebyl v základu.

Reagovat
Banikovec7

Bohemka dnes mohla vyhrát tak 7:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

doufám že poslední zápas Jarábka

Reagovat
monty25

Štve mě, že Necid nedal nic.

Reagovat
Firkraag

joo, hroznej zápas.. co jsme spalovali

Reagovat
ZB 07

To zas bude průser dneska

Reagovat
ondrasch77

ZB 07

14.03.2021 12:24

#

S Jabloncem nic než výhra.

Reagovat
ratusek

na minutu odejdu a už je to 0:1

Reagovat
Greny

Vůbec nestíháme... Už ať ta sezóna skonci

Reagovat
ratusek

jenže rozprodáte to, o co bude zájem a budete se ve druhé lize plácat dlouho, než se to zase sejde. něco jako Jihlava

Reagovat
Greny

Klidně MSFL ať Bartoněk vypadne konecne

Reagovat
db18

OT: Nevíte proč vyjebaný Nova Sport vysílá tenis, když měli dávat six nations?

Reagovat
db18

ok, už to maj správně...

Reagovat
Greny

Šural ... Asi koleno a dohráno do konce sezony.. ale může si za to úplně sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten typek na Zbrojovce v sedym balonaku Legenda, hrali sme pred 2 rokama na Zbrojovce s pripravkou a hrozne to tam vsechno ridil. Takovej klasickej brnak, hantec, trosku smrdel pivem, ale s nikym se nesral.

Reagovat
Kepy_FCB

To je ten paprda o kterým zpívá Nohavica že fotbalu rozumí jak koza náklaďáku

Reagovat
Gelu28

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost možný.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty se s tím taky nesereš, na to že jsi byl ještě před 2 rokama v přípravce.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, cením.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

A co ta vepřová bába s tou kupou visaček na krku, co se motá mezi střídačkama?

To je reklama na sport?

Reagovat
Uwe háže buly

Ten moderátor studia na o2 sport je světský?

Reagovat
ondrasch77

Jinak moderátorská dvojice ve studiu vyloženě objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

No... pochybuju že by měl Růsek na základ v Baníku...

Reagovat
Greny

tak ten Sasinka ma jeste horsi cisla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sasinka uz tam taky davno nema co delat, tomu uz se smeju 3 roky, celymu jejich utoku vlastne.

Reagovat
mistr129

OT: Ten karlovarskej Novotný je dobrej psychopat

Reagovat
Greny

Porad je osekava a dává jim pesti?

Reagovat
mistr129

Během 5minutového oslabení dostal 2 min za sekání, pak bylo během hry třikrát slyšet rozhodčí jak ho okřikujou ať toho nechá, za chvíli dostal další 2

Reagovat
smazaný uživatel

Psychouš. Co je teď akutálně u hokejistů oblíbený před zápasem? Alpa? Nebo proč jsou někteří tak vyjetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšla nová verze CSM a zase to pořádně vylepšili

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Reagovat
Spalovač šancí

Super

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Dnes? Nebo myslíš ten patch z roku 2020, co mají na webu?

Reagovat
Wyrda

Jojo dneska Petr vydal další patch

Reagovat
Uwe háže buly

Aha, mají to fb

Reagovat
Coutinho10

hodne zajimava

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Hromada – van Buren, Stanciu, Lingr, Sima – Tecl

Lavička: Vágner, Holeš, Bah, Zima, Júsuf, Lingr, Višinský

Reagovat
Coutinho10

*Provod misto Lingra v zakladu, ktery je na lavicce...chyba na webu

Reagovat
KingMaster13

Zajímavá? Tecl na hrotu je noční můra van Buren budiž na něj jsem zvědavý, zbytek nevím no, obrana pevná moc nebude

Reagovat
Coutinho10

Tecla mam ve fante na Micka se hodne tesim a Standovi dnes celkem verim Kudela s Delim se potrebuji sehrat pred Rangers

Reagovat
KingMaster13

Jo to chápu ale ta obrana moc nefunguje když nehraje Zima Snad to bude lepší

Reagovat
Coutinho10

Zima mi posledni dobou prijde fakt marnej...ja jsem naopak tedy rad

Reagovat
andrew96

Dělí s Kúdelou se potřebují trochu sladit před Rangers.

Reagovat
ratusek

proč pořád chytá sněhulák? to tam vážně není nikdo, kdo by se měl rozchytávat?

Reagovat
mistr129

Není no

Reagovat
ACSeRw!n

potrebuji ho prodat a navic ma od vedeni protekci

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
John Obi Mikel

Stejskal zraněný a Přéma dnes ani na lavičce, takže asi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, že mu nedají zápas volno, aby si to v hlavě srovnal

Reagovat
Uwe háže buly

Markovice poslali hostovat a toho Slováka dokonale zaparili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl do piči.

Reagovat
Coutinho10

Kuchta vykartovany, logicka volba

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně by ho ale asi šetřil, ne?

Reagovat
Coutinho10

jj urco by nehral 90 minut...bud on nebo Sima by byl na lavicce

Reagovat
ratusek

radši Yusuf ne? v něm je potenciál ho prodat do zahraničí za slušnej bakšiš. Tecla prodáte tak maximálně Jablonci

Reagovat
John Obi Mikel

Yusuf nemá kondici 90 minut.

Reagovat
John Obi Mikel

*na 90

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze by to nedal od zacatku, proto pujde az ve 2. polocase jako zolik

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Sázel bych -2,5 gólu, ale on to určitě zkazí Znrhal hattrickem.

Reagovat
John Obi Mikel

Něco podobného jsem čekal.

Reagovat
Coutinho10

jako myslel, ze bude hrat Zima, necekal jsem Burena...takze za me pozitivni, ale na Bolce to bude narocny no

Reagovat
John Obi Mikel

Burena taky ne, ale těch změn jsem čekal hodně.

Reagovat
John Obi Mikel

A Lingra jsem čekal v základu.

Reagovat
Coutinho10

j toho vlastne jsem taky trochu cekal

Reagovat
Spalovač šancí

Pěkně to zalepil Fila

Reagovat
ratusek

být na hřišti, tak toho Reitera normálně zavraždím

Reagovat
ondrasch77

Vždyť je to hráč za 100 mil....

Reagovat
KingMaster13

Ale uzbeckých sumů

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

ikdyby byl za miliardu. tak být jeho spoluhráč, tak ho fakt jdu proplesknout

Reagovat
Firkraag

Přesně

Reagovat
Greny

Aspoň Fila gol... Ten si to zaslouží nejlepší nás útočník na jaře...o to je to smutnejsi že je mu 18

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Sobišek mrkne tak 40x za minutu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSMan

Možná mu ubíráš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Uwe háže buly

A oblika se jak dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je megafaul no.

Reagovat
andrew96

Wtf Julínek?

Reagovat
JackBlack

CO to jako pískl?

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
ACSMan

Tecl

Reagovat
ACSeRw!n

Teclinho

Reagovat
JackBlack

Standa už úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Standa je zpět v plné formě

Reagovat
naheCZ

Tecl klasik

Reagovat
Coutinho10

twl Tecle

Reagovat
DieFohlenBMG

Klasickej Teclík Masíčko

Reagovat
Mass

Tohle už od Standy Tecla neni vtipný

Reagovat
KingMaster13

To je fakt píčus Kdyby tam dali nějakého juniora tak udělali lépe

Reagovat
Coutinho10

a ted Tecl zblokuje strelu Nica

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Prej Olayinka

Reagovat
andrew96

Olayinka.

Reagovat
John Obi Mikel

Stančuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

Nicooooooooo opet exkluzivne

Reagovat
JackBlack

Slušná forma

Reagovat
KingMaster13

Nico

Reagovat
Gelu28

Tak zatím pro slávii vymyšlený přímák a ted vymyšlená ruka Skaláka

Reagovat
John Obi Mikel

Co to meleš?

Reagovat
Gelu28

Viděl jsi ted opakovačku u té ruky ? pokud ne...tak vytáhni hlavu z medu

Reagovat
salm0n

vždyť fauloval Bořil

Reagovat
John Obi Mikel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoji mámu jedině.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul tak jasnej, že ho viděli i komentátoři O2 a tady to budou někteří retardi rozporovat

Reagovat
Gelu28

o komentátorech 02 už po netu kolují legendy takže těm bych nic moc extra nevěřil

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Ssssssssssssssssstančů

Reagovat
Coutinho10

Nicooo je buuuuuuuh

Reagovat
KingMaster13

Nico

Pojď ještě jeden ať mohu dát 3 palce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Nico parádní

Reagovat
DieFohlenBMG

Baller

Reagovat
Mass

Stanciu dnes vládne

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl seřizuje mířidla. Další rána už skončí v síti.

Reagovat
KingMaster13

Ale v boční

Reagovat
Mass

Twl Standa trefil aspoň směr

Reagovat
smazaný uživatel

Nico Stanciu potvrzuje, že je nejlepší hráč ligy

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kuchta

Stanciu má fazónu jak hrom Snad to prodá i ve čtvrtek!

Reagovat
smazaný uživatel

Stancu je nejlepší hráč ligy a kdo tvrdí že ne podporuje Běloruskou vládu

Reagovat
Liquid

souhlasím, že je Stanciu TOP ale zároveň podporuju Běloruskou vládu, která je oproti naší opravdu demokratická

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš za drogy? Dáš mi recept?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

Nikolaje Stanku

Reagovat
Liquid

1 Nico stačí, jinak bychom snad Tecla zavraždili postavit tam pytel, tak ho zaručeně trefí

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud bys ten pytel dal do brány, tak ne

Reagovat
John Obi Mikel

2:0 o půli není dobrý výsledek.

Reagovat
ACSMan

https://streamable.com/6pxlvr

On fakt dostal pepřákem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se ho na twitteru.

Reagovat
John Obi Mikel

Dělá to pokaždé, co tam je.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
oli9

K čemu ten Tecl je?? Slavie ho poslat do hajzlu i s Kolářem tak je zas o krok dál

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dostává minuty za nějaký zásluhy, fakt nevím. Nebo to prostě tak oběhá, že to trpišovi z jeho strany fakt stačí. Jakekoliv jinej přínos od něj čekat nemůže.

Reagovat
Radin

Občas máš v týmu jednoho takového kamaráda, který sice fotbal moc neumí, ale ostatní ho mají rádi na kalbě atd. Trochu jak ten Brazilec, co neuměl hrát fotbal, ale vždy ho někam dotáhli, protože znal fotbalisty :)

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ten nehrál, ten byl buď zraněný nebo nabíral kondici.

Reagovat
Radin

Jp to vím, ale Standa tak působí ve Slávii. Vesměs nehraje už a když hraje, tak je k ničemu. Samozřejmě, že není takovej tragéd a třeba v Boleslavi by byl ještě dobrý, ale ve Slávii už působí pomalu jak ten Brazilec. Oni o něm pořád říkají, že je hlavně do kabiny. I takové jako on a Kovář asi potřebují..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím že třeba jedinej pravidelně čmuchtá, tak z něj na závěrečných tahají cigára... a pak ho schválně nejvíc ožerou a smějou se mu a nechají ho poblitýho někde na hajzlu.

A po pár dnech když se potkají tak jedou takový to: "Tyjo Stando kdes byl? Sme mysleli žes jel někam mrdat ty draku".

Reagovat
Radin

Standa je showman, si pamatuji jak řekl Houšťovi co je ty kundičko :D

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský

Reagovat
wwwx

Hromada letěl už před kontaktem, taky mu je prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o to, jak moc ho zasáhl, ale chodí tam jak kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, hroznej tryhard. Směšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský klasika. Bořil žlutá ani náhodou

Reagovat
Mass

Teď sem tam ti třicátníci vyžlutili, ale ne kvůli tomu, že by nestíhali, ale za hlouposti.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář dobrý odkop.

Reagovat
Coutinho10

dobre Mick skoda, ze nezakoncil

Reagovat
meno

Tak co ten Sima budou góly?

Reagovat
Coutinho10

at si to necha na ctvrtek

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme náskok, to u nás znamená že kurevsky polevíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka dobrá žumpa.

Reagovat
JackBlack

Standa vysmátej při střídání jak kdyby dal hattrick

Reagovat
Mass

Měl radost, že má jednu střelu NA bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ladra??!! Ten má 9, je malej a má vlasy ...dopiči.

Reagovat
Coutinho10

Yuuuuusiii

Reagovat
John Obi Mikel

Jusuf

Reagovat
KingMaster13

Ty vole i Yusuf si dal gol Pozdrav našim fandům v Bahrajnu

Reagovat
John Obi Mikel

Višinský jde na věc.

Reagovat
Liquid

taky sem si ho tam přál a to i dřív, jenže na co šáhnul to zmrvil

Reagovat
John Obi Mikel

Proto tam taky šel až za stavu 3:0.

Reagovat
Mass

Višinský wonderkid

Reagovat
montaigne33

Dnes naprosto přesvědčivé vítězství SKS- s mimořádným výkonem a krasnými goly Stanciua. Tecla je mi občas až líto- ten potřebuje 25 šancí na to, aby alespoň trefil tyč...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele