FORTUNA:LIGA - preview 22. kola

06.03.2021, 08:41, aktualizováno 07.03.2021, 08:29
Previews
Vedoucí Slavia chce potvrdit důležité body z Uherského Hradiště proti Baníku Ostrava. Zajímavou podívanou slibuje střetnutí mezi Českými Budějovicemi a Mladou Boleslaví, kde by mohlo být k vidění více gólů, načež Karviná si plánuje zvednout náladu proti brněnské Zbrojovce...
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (neděle 14:00)
Poprvé pod Karlem Jarolímem dokázala Mladá Boleslav před týdnem zvítězit a nyní by to chtěla potvrdit. V cestě stojí České Budějovice, které po dobrém vstupu do jara zažívají útlum.

Jihočechům začala forma odcházet postupně. Po úvodních třech výhrách přišla remíza v Uherském Hradišti, po ní se však opět zadařilo stoprocentně proti Baníku. Jenže od té doby ve čtyřech utkáních Dynamo dvakrát remizovalo a dvakrát prohrálo, navíc velmi tristní je jeho ofenzivní bilance. V posledních šesti kláních se totiž prosadilo jen dvakrát!

Mladoboleslavští začali od začátku února pravidelně sbírat body, po třech remízách konečně přišlo před týdnem i vítězství. Na domácí půdě s Karvinou uspěli poměrem 2:0, když už v první půli rozhodli o tomto úspěchu z penalty Ladra a poté Zmrhal.

Od návratu Českých Budějovic do ligy bylo sehráno pět vzájemných zápasů. Třikrát se radovali hráči z města automobilky, jednou Jihočeši a jedno utkání skončilo remízou. Šlo o to poslední říjnové, v Mladé Boleslavi domácí po trefách Zahustela a Škody vedli 2:0, nicméně srovnat dokázali v závěrech poločasů Čolić a Jánošík.

Černobílí nemohou pro utkání počítat se zraněnými Vorlem, Ledeckým a Diopem, v ohrožení je i start Havelky. Na straně hostí se nepředstaví Tatajev, Hönig, Mikulec a Jiří Klíma, otazník visí nad Graiciarem a Řezníkem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Havel, Králik, Talověrov - Čavoš, Javorek - Čolič, Alvir, Mršič, Skovajsa - Brandner
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Douděra, Šimek, Takács, Preisler - Dancák, Matějovský - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.26 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Zbrojovka Brno  (neděle 14:00)
Karviná má po nepovedeném výletu do Mladé Boleslavi co napravovat. Chuť si Slezané mohou spravit v domácím střetnutí s brněnskou Zbrojovkou, která se i kvůli neúspěchu MFK propadla v tabulce na sestupovou šestnáctou příčku.

Nejhorší výkon za poslední dobu. Zhruba tak komentovali příznivci i Karviné představení svého oblíbeného mužstva v minulém kole na půdě Mladé Boleslavi. Především v prvním poločase zůstali Slezané hluboko za očekáváním. Následný budíček již přišel pozdě, zpět na východ republiky se družina trenéra Juraje Jarábka vracela se svěšenými hlavami.

Zklamání neskrýval ani brankář MFK Petr Bolek. "Všude jsme byli pozdě, domácí sbírali všechny odražené míče a z brejků nás cvičili. Lehce se přes nás dostávali, a nebylo to jednou. Neustále jsme propadali, náš výkon byl opravdu špatný. Domácím, kteří nás v prvním poločase přehrávali, jsme to usnadnili," zhodnotil zkušený gólman nepovedené utkání.

Ani Zbrojovka o uplynulém víkendu nedosáhla na body, přesto se Brňané neměli za co stydět. Favorizovanou Plzeň dlouho drželi na uzdě a nakonec prohráli kvůli jediné inkasované brance. I tak "Flinta" nicméně spadla do pásma sestupu, neboť se před ni dostala již zmíněná Boleslav.

Kouč Zbrojovky Richard Dostálek dobře ví, že v neděli jej čeká připravený soupeř. "Po minulém utkání dostali Karvinští od trenéra za uši a budou koncentrovaní, dobře nachystaní. Víme, že největší kvalitu mají na hrotu útoku, Michal Papadopulos je věž, góly dávat umí, umí i nahrát balon, podržet, kolem sebe má fotbalové, kreativní a pracovité hráče. Naši hráči to vědí, jsou na to nachystaní, bude záležet na momentální formě, kterou ukáží," uvedl.

Zatímco Slezané postrádají náhradního brankáře Vladimíra Neumana, stopera Soufiana Dramého a záložníka Kristi Qoseho, hostům budou chybět obránci Zoran Gajić s Lukášem Kryšůfkem,a po artroskopii odpočívající Ondřej Vaněk. Nejistý start panuje u zadáka Pavla Dreksy a tria středopolařů Rudolfa Reitera, Adama Fouska a Adriána Čermáka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Mazáň - Smrž, Herc - Ostrák, Tavares, Bartošák - Papadopulos
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Moravec, Pernica, Šural, Záhumenský - Štepanovský, Bariš, Sedlák, Pachlopník - Růsek, Hladík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.32 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (neděle 18:30)
Už přes osm let čeká Baník na vítězství v pražském Edenu, nyní v jeho prospěch hraje několik okolností. Jednak Slavii ve čtvrtek čeká utkání Evropské ligy proti Rangers FC, jednak ji sužují nespecifikované koronavirové trable.

Sešívaní jsou tuto sezonu doma téměř stoprocentní. Z deseti zápasů ztratili jen při listopadové remíze s Brnem, zejména na jaře se jim ale daří skvěle. V lize ve třech utkáních třikrát zvítězili, a to při celkovém skóre 9:1. Naposledy si tam po dvou Kuchtových trefách a jednom Stanciuově zásahu poradili s Pardubicemi, od té doby se však na svém stadionu představili ještě dvakrát v jiných soutěžích.

V Evropské lize položili bezbrankovou remízou solidní základ k senzačnímu postupu přes Leicester, v pohárovém klání pak poměrem 10:3 zdolali Karlovy Vary. Potíží pro červenobílé vzhledem i k utkání s Baníkem, ale zejména pak ke čtvrtečnímu měření sil s Rangers, je výskyt britské mutace koronaviru v kádru. Ta se objevila v blíže nespecifikovaném množství, přesto nebude znamenat odložení zápasu.

Jarní ostravské trápení odnesl po minulé remíze v Teplicích trenér Luboš Kozel, jehož nahradí dosavadní trenér B-týmu Ondřej Smetana. Ten se bude snažit napravovat nejen vydřený nerozhodný výsledek proti Severočechům, ale i celkovou bilanci po zimní přestávce, která zní dvě vítězství v devíti ligových duelech.

"Moc času jsme neměli, v tom směru bylo pozitivní, že máme alespoň dlouhý týden a hrajeme až v neděli. Zbývají nám ještě dva dny na určité taktické záměry a věřím, že budeme dobře připraveni. To nejdůležitější, co jsme chtěli stihnout, jsme ale stihli, myslím, že jsme i dobře potrénovali. Čeká nás výborný tým, který svou kvalitu předvádí nejen v lize, ale i v evropských pohárech. Pro nás parádní konfrontace," říká nový lodivod Baníku.

Ve vzájemných utkáních se v poslední době výrazně více daří Pražanům. Oba soci se v nedávné minulosti dvakrát střetli v poháru - finále roku 2019 skončilo ve prospěch sešívaných, v osmifinále dalšího vydání MOL Cupu naopak uspěl Baník. V lize pak Slavia z posledních šesti klání čtyřikrát zvítězila a dvakrát remizovala.

Marodka Vršovických se vzhledem ke zmíněným potížím s covidem těžko odhaduje, nicméně jisté je, že mimo hru zůstane kvůli žlutým kartám Kúdela a vinou zranění jiný stoper Hovorka. V ohrožení byly už dříve starty Berana, Holeše, Ševčíka a Traorého. Slezané přijedou bez zdravotně indisponovaných Kuzmanoviće a Fleišmana, otazník visí nad účastí De Azeveda a Budinského.

Jindřich Trpišovský varuje zejména před tím, že Ostravští před tímto utkáním vyměnili trenéra. "Nový trenér je vždycky nepříjemnost. Pravděpodobně udělá nějaké změny v sestavě nebo při standardních situacích. První zápas proti Baníku byl těžký, plný soubojů a standardek. Hlavně v defenzivě má hodně zkušených hráčů, čeká nás podobný zápas jako v minulých vzájemných duelech," řekl slávistický kouč.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Zima, Deli, Bořil - Hromada, Provod - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Ndefe - Buchta, Jánoš, Tetour, Kaloč, Holzer - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.58 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 14:00)
Liberec se jako první odpoutal z nabitého středu tabulky a vydal se stíhat pozice zajišťující vstupenku do pohárové Evropy. V případě vítězství na půdě sestupem ohrožené Příbrami se Slovan dokonce může dotáhnout na čtvrtý Jablonec.

Nečekané zisky proti Plzni a Slavii sice ukázaly, že v Příbrami setrvává bojovný duch, nicméně další nadstavbu již svěřenci trenéra Pavla Horvátha moc nepřidávají. Kádr Severočechů zůstává jedním z nejslabších v celé soutěži (není-li vůbec ten nejslabší) a odvrácení sestupu by se rovnalo malému zázraku.

Horváth si ale nic takového pochopitelně nepřipouští. Své mužstvo naopak nadále hecuje. "Liberec jsme sledovali, velmi se jim daří, jejich hráči mají formu, nebude to snadné, ale my si soupeře nemůžeme vybírat, bodovat musíme v každém zápase, abychom se v lize zachránili," sdělil bývalý vynikající záložník.

Liberecký Slovan se opravdu dostal do formy. Čtyřgólová kanonáda proti Pardubicím by sama o sobě bohatě postačila jako důkaz, avšak rozhodně není na škodu zasadit formu Severočechů do delšího časového rámce. Družina kouče Pavla Hoftycha totiž prošla celým únorem bez porážky, zároveň se jí zadařilo i v národním poháru, v němž postoupila přes České Budějovice do čtvrtfinále.

Výhru v MOL Cupu vystřelil Liberci Jakub Pešek, který přiznal, že herní pohodu si celý kádr užívá. "Musíme ale pracovat furt stejně, může se to zase rychle otočit. Starší jedna prohra a veze se to. Nesmíme usnout na vavřínech a pracovat dál," řekl s pokorou šikovný křídelník.

Na marodce Severočechů figurují stoper Mohamed Tijani, křídelník Jan Matoušek a středopolař Ondřej Karafiát, poslední jmenovaný by se ale do výkopu sobotního utkání mohl dát dokupy. Příbram řeší zejména složení obrany, otazník se totiž vznáší nad starty Stefana Vilotiće, Mihajla Cmiljanoviće, Karla Soldáta a Denise Laňky.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Laňka, Kvída, Tregler, Svoboda - Lalkovič, Rezek, Pilík, Nový - Zorvan - Voltr
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Chaluš, Jugas, Mikula - Karafiát (Purzitidis), Mara - Pešek, Sadílek, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.69 - 3.71 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - SFC Opava  (sobota 16:00)
Teplice v novém kalendářním roce nadále čekají na výhru. Ideální příležitost na první tříbodový zisk budou mít Severočeši proti Opavě. Ta se totiž krčí na posledním místě.

Radim Kučera svou trenérskou kariéru pořád spíše startuje, avšak již dobře ví, pod jakým tlakem působí trenéři v ostravském Baníku. Proto je trochu ironií osudu, že právě Kučera popravil nyní již bývalého kouče Slezanů Luboše Kozla. Teplice totiž o minulém víkendu uhrály na východě republiky cennou remízu, což u Ostravanů vedlo k rozvázání spolupráce s Kozlem.

Nečekaný bod za plichtu Severočechy povzbudil, což se projevilo v národním poháru, kde "Skláři" přešli přes brněnskou Zbrojovku. "Po poháru převládají pozitiva, jsem strašně rád, že to kluci zvládli a postoupili jsme dál. Teď se budeme soustředit na sobotní zápas a budeme chtít udělat další krok i v sobotu," prohlásil Kučera.

Opava se s MOL Cupem již dříve rozloučila, proto veškeré úsilí věnuje nejvyšší soutěži, kde pořád věří, že odvrátí hrozbu sestupu. "Na zápas se nedívám tak, že by byl naší úplně poslední možností na záchranu. Jasné ale je, že v něm chceme bodovat. Potřebujeme navázat na výkon a výsledek z Českých Budějovic, kde jsme byli plně koncentrováni po celých devadesát minut," uvedl kouč SFC Radoslav Kováč.

Kvůli trestu za čtyři žluté karty však Slezané budou postrádat dva klíčové muže do defeznivy Josse Didibu a Christa Tiéhiho. Ze stejného důvodu se zase na domácí straně nepředstaví středopolař Tomáš Kučera.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Černý - Jukl, Fortelný - Macej, Žitný, Moulis - Mareš
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Kulhánek, Žídek - Mondek, Nešický, Řezníček, Hellebrand, Helešic - Čvančara, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.28 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Po dlouhých týdnech plných trápení se začali fotbalisté zvedat a zřejmě definitivně se vzdálili od sestupových příček. Nyní se utkají s tabulkovým konkurentem z Ďolíčku o to, kdo se přiblíží středu pole.

Když ševci 20. února podlehli Spartě, čekali na vítězství téměř tři měsíce a rovných deset zápasů. Pak ale zvládli dohrávku proti Mladé Boleslavi a minulý víkend vyplenili Andrův stadion. O těsném vítězství 0:1 v Olomouci rozhodl z penalty Roman Potočný.

Klokani se už delší sobu pyšní solidní formou, z posledních šesti utkání totiž prohráli jen jedno jediné. Leč v nedávných týdnech úplně spokojeni být nemůžou, neboť prohráli v Plzni a doma jen remizovali s Olomoucí a Českými Budějovicemi. Proti Dynamu po gólu Bartka vedli, nicméně poměrně brzy srovnal na konečných 1:1 Čolić.

Pro zeleno-bílé hraje rovněž nedávná bilance vzájemných utkání. V předchozích čtyřech střetech totiž třikrát zvítězili a jednou remizovali, v říjnu soupeře přemohli 2:0 po brankách Hronka a Keity. Sluší se také podotknout, že jde o jediné vítězství domácího celku za dobu, kdy se pravidelně střetávají v nejvyšší soutěži. A to už bylo sehráno jedenáct vzájemných duelů!

Na straně zlínských je pro utkání v ohrožení start Poznara, hostující trenér Klusáček se musí obejít bez zraněných Pokorného, Ugwua a Valeše.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Buchta, Simerský, Procházka - Hlinka, Conde, Janetzký - Dramé, Jawo, Potočný
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Hůlka, Krch, Bederka - Vaníček, Jindřišek, Květ, Hronek, Vondra - Necid, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.27 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (sobota 18:30)
Plzeň pokračuje v pilování formy k dokonalosti. Západočeši doufají, že v domácím prostředí zaznamenají třetí ligové vítězství za sebou. Do Štruncových sadů totiž přijede Olomouc, která střídá dobré dny s ponurými.

Přestože Viktoria díky posledním dvěma výhrám zůstává v boji o evropské poháry, převládají u fanoušků Západočechů nadále rozpaky. Proti Bohemians ani v Brně totiž Plzeň rozhodně nepředvedla bůhvíjak dominantní výkon, a pokud se soupeři na družinu kouče Adriána Guľy kvalitně připraví, může kdykoliv přijít další klopýtnutí.

Ve středu však Plzeň poměrně snadno postoupila přes Hradec Králové do čtvrtfinále MOL Cupu, přičemž hattrickem zazářil nedávno uzdravený záložník Aleš Čermák. Jeho kolega ze stejného dresu Šimon Falta se na sobotní duel proti Sigmě těší o něco více než ostatní spoluhráči, neboť na Hané ještě donedávna působil. "Jak znám prostředí v týmu Olomouce, tak přijedou dobře připravení a nachystaní. My budeme muset podat maximální výkon, abychom vyhráli," řekl levonohý univerzál.

Příprava na duel možná Hanákům skutečně jde, ovšem následná performance na trávníku má k dokonalosti často daleko. Naposledy Olomouc zklamala doma na Andrově stadionu proti Zlínu, jemuž podlehla po výsledku 0:1. Místo honby za vyššími příčkami tak Sigma zůstává v šedivém středu tabulky. A nervozita příznivců roste...

Po poslední porážce bylo v kabině Olomouce očividně dusno. "Trenéři nebyli spokojeni s naším výkonem. Zaslouženě jsme byli kritizovaní. Ani my hráči jsme s výsledkem a výkonem nebyli spokojeni. Rozhodně máme co napravovat," prozradil klíčový středopolař Hanáků David Houska.

Hostům ve Štruncových sadech nepomůže záložník Lukáš Greššák, jenž pyká kvůli trestu za čtyři žluté karty v ročníku. Zdravotní problémy zase nepustí do hry útočníka Dominika Radiće a mladého středopolaře Jáchyma Šípa. Na straně Viktorie budou absentovat stoper Lukáš Hejda a trio záložníků Joel Kayamba, Jan Kopic a Tomáš Hořava. V ohrožení je také start univerzála Jana Kovaříka, jenž se zotavuje z otřesu mozku.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Čermák, Kalvach, Bucha - Ba Loua, Beauguel, Falta
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Vepřek - Hála, Breite, Houska, Daněk, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.75 - 8.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21174061:1455
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko21124541:2140
4.FK Jablonec21123636:2539
5.Slovan Liberec21106532:1936
6.Viktoria Plzeň21104738:2634
7.FK Pardubice2194821:2831
8.Sigma Olomouc2179529:2430
9.Baník Ostrava2186726:2130
10.Dynamo České Budějovice2179525:2530
11.Fastav Zlín21741021:2925
12.MFK Karviná2167824:3325
13.Bohemians Praha 19052166923:2724
14.FK Teplice21541220:4219
15.FK Mladá Boleslav21371124:3616
16.Zbrojovka Brno21351316:3514
17.1. FK Příbram20261216:4012
18.SFC Opava21261313:4012
Zbývající zápasy
05.03. 18:00FK Pardubice - 1. FC Slovácko (zápas odložen)
07.03. 16:00FK Jablonec - Sparta Praha (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1199)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Konečně bez hloupého aroganta z Julisky taková úleva, čekám zlepšení ve všech směrech i když to tentokrát stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Nemám rád zápasy proti soupeři, který čerstvě protočí trenéry. Vždycky je to nevyzpytatelné.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě když je to soupeř, který proti nám je pokaždé neskutečně namotivovaný, snad jako proti nikomu jinému.

Reagovat
Kepy_FCB

V Edenu jsem naší namotivovanost neviděl už mnoho let...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni tam běhal Diop jak Bolt. 30 minut.

Reagovat
braveheart

Chtěl si na Slávisty nahnat kilometry.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ale jen v Ostravě. A hlavně ten trojlístek Fillo, Fleišman, Hydrant ostatní jsou v pohodě

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Vím že už jsem se tu na tom se spoustou lidí neshodl, ale Fleišman je za mě taky v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

Ale namotivovaný je, o tom není sporu.

Reagovat
remeslnik

Obi, ta namotivovanost bývá i proti Spartě. Ale jestli to nepramení pouze z toho, že chtějí, aby si jich někdo z nich všiml a třeba koupil.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že Luftjarda chce bejt pozitivní symbol českýho fotbalu https://objektivus.cz/p/za-prymulovu-fotku-zakaz-vstupu-na-stadion

Reagovat
Kepy_FCB

media by je měla bojkotovat dokud zákaz nezruší

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

no boze, tak to bude fotit nekdo jiny, si Jarda pomohl

Reagovat
jackinho10

spravne

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
r.mrazik

Klasická pica Tvrdík...u tohodle odpornýho člověka už nic nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

On je strašnej zmrd. To to opravdu majitel nevidí nebo nechce vidět? Nebo mu, což je nejhorší, imponuje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

Víš kdo jsou majitelé že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale pořád je to majitel.

"Ok, Prymula ať přijde, ale ať nevyleze ze skyboxu."

Tohle je... Nevím co napsat... Vím že tu do sebe ryjeme, ale politické názory máme stejné. Stydím se za chovaní vedení SKS. Tvrdík, Syrovátka, Býček, Köstl...

Reagovat
r.mrazik

Bych řekl, že tohle je majiteli úplně jedno.

Ve vedení Slavie není nic pěkného.

A to jim ještě utekl Nezmar kvůli prachum

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel a bohužel.

Reagovat
Losinho

O tom podle mě Číňani ani nevědí.. všechno se tam točí okolo Tvrdíka. Býček je v pohodě. Ostatní ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle komunistické manýry můžou obhajovat snad jen Slávisti.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle neobhajují ani Slávisti...

Reagovat
Stannis Baratheon

Drtivé většině. Pár jedinců na tom nic nemění.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

no nezlob se na me ale takovy krok je opravdu neobhajitelny

Reagovat
mistr129

Já s tebou souhlasím, jen nikde nevidím ty slávisty co by to obhajovali

Reagovat
Bakary3

Reagovat
r.mrazik

Však jeden níže tu píše slohové práce

Reagovat
Bakary3

Jeden

Reagovat
r.mrazik

Nikde nevidím...a nejdelší text tu má kdo?

A nebo se stačí podívat na Twitter.

Reagovat
Losinho

Vždyť sám píše že to není slávista.

Reagovat
r.mrazik

Je. Akorát se za to stydí

Reagovat
žrout

Ty seš dobrej cock

Reagovat
smazaný uživatel

A už ses rozhlédl?

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře to rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze tím poTvrdil dobré vztahy s komunistickou Čínou

Reagovat
bobis21

Tak přeci nebude mít špatné vztahy sama se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin1

Reagovat
Bakary3

Ja si vzdycky rikam, ze i kdybych byl uplnej kokot, jak snadny muze byt vypadat jako ten největší genius a lidumil, kdyz si muzes vsechny svoje kroky promyslet, pak vydat stanovisko, muze to nekdo i napsat za tebe, kdyz na to nemas.

Jestli mas v palici seno, nedávej rozhovory nazivo...

Jak je videt, pro nekoho je to i tak nemozny...

Reagovat
remeslnik

Tos napsal moc hezky !!! Tesat do kamene.

Reagovat
rufus

Čínský odpad, co od nich taky čekat jiného.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Číňani

Reagovat
meno

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Mi se tohle osobně příčí, ale ty hovada ze Sportu nemají moc co brečet. Hraje se zápas roku a oni místo toho postují v průběhu zápasu fotky z tribuny, že tam sedí Prymula. O co jim teda šlo, když to tam dávali a ještě se ani nemohli dočkat, až se dohraje? Za jakým účelem to tam postovali? Nevšiml jsem si, že by to byla jejich běžná praxe, aby takhle fotky z tribun ve FL nebo EL sdíleli a ještě označovali, kdo na nich zrovna sedí/nesedí, tak proč teď? Každý s mozkem vidí, že jenom chtěli rozeštvat a rozesrat lidi, což se jim krásně povedlo. Pomohli pohřbít skvělý projekt pro diváky na fotbale, ale budou se ohánět nějakou novinářskou etikou a svými právy? Hovada to jsou. Jedna věc je, že klub mohl udělat v něčem chybu (byť nemůžou za to, že něco Prymula řekne pár hodin před zápasem, jak to asi měli ovlivnit), ale druhá věc je se na tom mediálně pást jak bulvár a rozmazávat to mezi lidmi, aby se ještě co nejvíc rozdělila společnost. A Deník Sport je už delší dobu v mnoha ohledech spíš bulvár než seriózní sportovní periodikum

Já bych tohle neudělal, ale úplně se Slavii nedivím. Sport jim okopává kotníky, kde to jde, i když se snaží veřejnosti furt nalhávat, jak jsou nezaujatí. Stejně jako když rozhodčí píská nakloněnou rovinu v těch maličkostech, ale pak se obhájí, že přece žádný velký zářez neudělali. Novináři si často myslí, že jsou nedotknutelní, i když očividně taky mají své preference, kterým nezřídka dávají průchod ve svých článcích, hodnoceních... často šíří lži a pomluvy a někdo by jim měl připomenout, že to tak není nebo minimálně by to tak být nemělo

Reagovat
r.mrazik

Taková sračka..

Reagovat
žrout

Škoda že ses nerozepsal, v čem přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
martin1

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

ty jsi fakt mimoň

Reagovat
žrout

Od místních baníkovců a sparťanů to beru jako vyznamenání

Reagovat
ratusek

tak tvl že vy slávisti máte pokřivené vnímání světa (až na ty rozumné) to jsem věděl, ale že až takhle a ještě to obhajovat? no ty jo

Reagovat
žrout

Já nejsem žádný zarytý slávista, byť jim přeju. Jsem normálně z Moravy a ke Slavii mě nic nepoutá, ale vidím ty sračky, co Sport na Slavii vždycky vytahuje a vůbec mě to nepřekvapuje, když tohle panoptikum novinářů vlastní majitel Sparty. Že u toho spokojeně mlaskají sparťani, tomu se nedivím, ale že i baníkovci a někteří další, to je dobrý mindfuck. Ale očividně společný hate k Tvrdíkovi a politické vnímání Číny jsou silnější než cokoli jiného. Prostě DS se zachoval minimálně jako bulvár co se týče zápasu s Leicesterem a chová se často jako bulvár už dlouhou dobu. Jestli je to pro tebe ok, tak pro mě ne

Reagovat
ratusek

DS jen poukázal na to papalášství vrchnosti, kdy plebs má být doma na řetězu. Navíc se za to pak všichni omlouvali včetně vrchního šaška a pak tam zakážou akreditaci. pokrytectví hadr a on tomu ještě někdo tleská. panejo

Reagovat
žrout

Kdyby nehonili zbytečnou senzaci, mohl ten tvůj "plebs" díky tomuhle "papalášství" taky na stadion. Ale naštěstí tady máme hrdinný Sport, díky kterému (a dalšímu bulváru) to šlo do kytek. Gratuluju

Jistě že se omluvili, jak jinak zkusit ještě zachránit projekt, který je tak nadějný a hlavně bezrizikový. Ale tihle "novináři" z toho udělali pomalu kriminál, přitom nikdo nic nezákonného neudělal. A Slavie, která do toho investovala nemálo peněz a úsilí, nakonec utřela. Média se akorát pasou na negativní atmosféře ve společnosti a bombardují lidi úplnýma emočníma hovnama, místo aby řešila podstatný věci, a ty tomu s ostatními ještě tleskáš

Reagovat
ratusek

Ty máš evidentně pokřivené vnímání reality, ale tak dobře, každý jsme nějaký

jestli věříš, že šlo o nějaký projekt, tak ej to roztomilé. kdyby se na to nepřišlo, tak nikdo ze Slavie nic neřeší, učastníci zájezdu se křivě a neupřimně neomlouvali atd.

Reagovat
žrout

Ten projekt je jasně popsaný třeba na SeznamZprávy. Jestli o "Cestě ze tmy" pro sportovní a kulturní akce nic nevíš, pak se nedivím, že v tom vidíš něco úplně jiného

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten projekt byl ty retarde popsaný už od lidtopadu.

Reagovat
stas87

A bol fakt taky problem pre to hovado Prymulu sediet blbe dva metre od seba? Keby to dodrziaval, tak by tu fotku nikto neriesil. Takze ten projekt pojebali prave ti hlupaci na zapase EL. Ale tak su to kamarati Tvrdika a Slavie, ze jo...

Reagovat
žrout

Nějaké rozestupy nikdo neřešil, skandál se udělal ze samotného faktu, že tam byl a bylo by úplně jedno, jestli by rozestup byl metr nebo pět. Jasně že ho tam pozvali, když byl poradcem premiéra ohledně opatření, tak ho potřebovali mít na své straně, to chápe snad každý, kdo žije v realitě.

Reagovat
stas87

Tak to ani hovno. Nasranost ludi bola aj preto, lebo diktoval co kto sme a nesmie a ked uz na tom futbale bol, tak ani nedodrzal to, co do ludi pchal cely rok. Ak by dodrzial tie dva metre, neprilial by este viac oleja do ohna. A nebol nahodou ten projekt hlavne o tom, aby ludia sedeli od seba tie dva metre, hm?

Reagovat
žrout

Ty rozestupy jsou stejně jenom pro sichr, když byli všichni otestovaní. Nemá to valnou důležitost. Navíc je nemusí dodržovat lidi ze stejné domácnosti a myslím i pracoviště atd., a nikdo pořádně nevěděl, jestli od sebe museli být ty 2 metry, nebo ne.

Lidi byli nasraní hlavně na Prymulu a pak se na to nabalovala kdejaká kravina, kterou tam na těch fotkách začali hledat, aby si na někom a něčem vylili frustraci

Reagovat
Uwe háže buly

Mě by třeba bylo uplně jedno i kdyby měl rozestup pět metrů a měl ffp3 respirátor. Prostě žádá tvrdý lockdown a chvíli na to jde na fotbal.. Takovej člověk po tolika selháních by už neměl dostat žádnou funkci, vtipný je, že si ho chvíli na to vzal za poradce Zeman.

Reagovat
ACSeRw!n

respekt vsem, co to docetli az do konce

Reagovat
icka

Reagovat
mistr129

Každopádně podle Záruby je to prý běžná praxe i u dalších

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to co napsal Záruba je úplně něco jiného a podle dalších novinářů je to běžná praxe v zahraničí. Nechápu, že tím co napsal, spousta slávistů na tvitru omlouvá to Jardovo rozhodnutí.

Reagovat
mistr129

Omlouvat to je samozřejmě hloupost, je to blbý ať už to dělá jen Slavie, nebo všichni ostatní, navíc když se Tvrdík furt pasuje do role morálního kompasu.

Nicméně Záruba psal, že je zakázáno třeba na Spartě nebo v O2 Areně fotit VIP. Co myslíš že se stane pokud je vyfotí? Zákaz vstupu

Reagovat
Banikovec7

No tak ale pokud je to pravidlo, které je předem dáno, tak je to trošku rozdíl ne?

Reagovat
mistr129

Tak pokud někdo vnímá tenhle rozdíl (neříkám že ty), pak nemůže kritizovat za papalášské manýry, když ty mu ve skutečnosti nevadí, a jde mu jen o to, aby toto bylo známo předem.

Reagovat
mistr129

Abych se lépe vyjádřil, rozdíl mezi Tvrdíkem a ostatními není v těch papalášských manýrech, nýbrž v tom, že dopředu o těchto manýrech nedal Tvrdík vědět.

Reagovat
Banikovec7

No myslím, že je všem jasné, že Jardovi nejde o to, že by chtěl mít soukromí a nechtěl být focen, jak to asi bude u toho zmiňovaného Kellnera, ale jde mu jen o mstu za to co se stalo. Pokud vím, tak je tento prostor focen snad na každém větším zápase, obzvlášť teď, když to jsou jediní lidi na stadioně a nikdy to nebyl problém.

Reagovat
mistr129

To máš pravdu, ale zároveň tam byli lidi jako třeba Kvitová nebo ten týpek z hygieny, kteří by to soukromí taky uvítali. Mně se to nelíbí, jsou na veřejný akci, tak nevím proč by na rozdíl od ostatních fanoušků neměli být foceni.

Reagovat
ratusek

přesně. Lidi jsou normálně v hledišti vyfocení a jsou pak na webu jako fotogalerie ze zápasu a mám takový dojem, že vstupem na stadion souhlasí člověk s tím, že bude focen a může se objevit někde v propagačních materiálech.

Reagovat
mistr129
Reagovat
Banikovec7

No záměrně poškodil, jak jsem už psal, tak fotka z těch prostor s rozborem zúčastněných se objevuje snad na každém zápase jak derby atd. a nikdy to problém nebyl, jen teď z toho vznikla tahle aféra. A je to teda ještě o to směšnější, že se Jarda omluvil a uznal chybu a najednou udělá tohle.

Reagovat
mistr129

Jak říkám mě tohle chování sere a myslím, že všichni slávisti by proti tomu měli vystoupit. Jen se mi nelíbí, že fanoušci ostatních klubů si všímají prakticky jen Slavie a nehledí na to své. Viz třeba - ano, to že prasopes Mynář dostává pozvánky na naše zápasy je špatně, nicméně že je to velký kamarád se slováckým fotbale, to nikoho nezajímá. Když dostaly kluby výjimku na pár diváků na EL (na podzim), tak se také největší kritika snesla na Slavii.

Reagovat
Banikovec7

Nojo, tak to prostě chodí, že kluby s největším zájmem se řeší nejvíce. Stejně tak jako je tady Baník vysmíván (ne nezaslouženě), ale když zahraje podobně třeba nějaký náš konkurent, který nemá tolik fanoušků, tak to nikdo neřeší.

Reagovat
mistr129

Hele mně je jasný, že fanoušek třeba Teplic nebo Příbrami bude víc řešit Slavii, Spartu a Baník než Pardubice. Děje se to v případě výroků rozhodčích, děje se to v jiných situacích. Ale v prvé řadě by si každý měl zamést před svým prahem a ne kázat vodu a pít víno.

Když si fanoušek Pardubic či Baníku (týmů, co se v tomhle ohledu zdají být čisté) bude stěžovat na papalášismus Slavie a vynechá přitom ten v podání Plzně, tak je to logické. Pokud se ale nad takovou věcí pohoršuje někdo od Slovácka nebo od Sparty, tak je to jen a jen směšný, když jeho kluby dělají totéž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

horší jak za komancu... Tímto Luftjarda klesl

Reagovat
Znalec

ono snad bylo kam?

Reagovat
AnthonyR

Jestli tohle je důvod k zákazu vstupu, tak je to prostě odporný. Jako dlouholetej sešívka jsem hrozně rád za to, kde teď klub je. Zároveň je smutný, že nás tehdy vytáhli ze stoky komunisti a jako svého místodržícího si vybrali Luftjardu... ten osud ČSA pořád straší okolo....

Reagovat
žrout

Si myslím, že se nasrali po tom, co jim Blatný kvůli té bulvární honitbě, kterou začal Sport, řekl, že se ten projekt s fanoušky nebude týkat fotbalu. Přitom Slavia do toho investovala nemalé fin. prostředky a diplomacie, aby k tomu ty zodpovědné lidi naklonila a přesvědčila, že to je bezpečné. Tebe by to nenasralo, že ti nějaký dementní novinář svým bulvárním zaměřením hodí vidle do takhle náročného projektu? Že místo aby řešili zápas a výkon na hřišti, kvůli čemuž je tam taky pustili, tak fotí a rozebírají, kdo vedle koho sedí na tribuně a to vše s vědomím, jak je společnost nastavená, rozdělená a jaký shitstorm z toho bude, i když to byla povolená akce? A žádnou zodpovědnost by za to teda oni nést neměli? Sice mediálně zničili dobrý projekt, ale oni můžou všechno a klub se vůči nim nemůže nijak ohradit nebo jim dát najevo, že takhle prostě ne?

Reagovat
mistr129

Ale chyba nebyla v tom novináři, chyba byla v Prymulovi a v tom, že lidem hrabe a půlka lidí žije přístupem když chcípla koza mě, ať chcípne i sousedovi

Reagovat
žrout

"chyba byla v Prymulovi a v tom, že lidem hrabe a půlka lidí žije přístupem když chcípla koza mě, ať chcípne i sousedovi"

Jenže ten novinář přesně s tímhle počítal a proto to tam dal, jako to dělá bulvár. Tak ať se teď nediví, že bulvární praktiky nemá na stadionu nikdo zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele píšeš normálně, tak ze sebe teď nedělel vola.

Tohle je přesne práce novináře a tak má fungovat. A ne že lezou do prdele za chlebíčky a pivo v "C" VIP, ale že dělají svou práci. Investigativní novinařina je pricnipem právního státu.

Reagovat
smazaný uživatel

*nedělej

Reagovat
žrout

Jaký je teda podle tebe rozdíl mezi solidním novinářem a tím bulvárním? Nebo oba používají stejné praktiky? Nebo mezi těmihle dvěma skupinami vůbec nevidíš rozdíl?

A co přesně je investigativního na tom vyfotit tribunu Slavie, zakroužkovat tam někoho, koho veřejnost nesnáší, a pak to bez dalšího kontextu, komentáře a vysvětlení hodit na Twitter, ať si o tom každý myslí, co chce = hajzl Prymula šel na fotbal, na který se nesmí, a Slavie v tom jede s ním, protože jsou komouši. Nic o tom, že to byla povolená akce, nic o tom, že to byl projekt ve prospěch fanoušků a možnost jejich budoucího návratu na tribuny a že o tom rozhoduje i ten Prymula, kterého společnost nesnáší. To je podle tebe opravdu novinařina, kterou máme velebit a nesmíme kritizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti normalní, že jsem před sezonou koupil tři permice za 11.400,- a bez keců respektuji že nemůžu na fotbal? Že si občas koupím za 5000,- "C" VIP?

A tady je čurák Prymula hostem klubu? Je jedině dobře že se to rozmázlo.

Reagovat
žrout

Kdybys měl o schválení/neschválení toho projektu spolurozhodovat ty a měl bys politický vliv, tak pozvou na pilot celého projektu tebe. Že ho nemáš? Nevadí, dostal by ses tam později, až by se to schválilo. Ale to by média v čele s dementy z DS nesměli do toho všeho hodit vidle a místo aby projekt podpořili, tak ho celý zdiskreditovat. Tak akorát ministr řekl, že to bude pro kulturu, ale fotbal má smůlu. Snad si v DS gratulují, jak moc českému sportu pomohli, klauni a to jenom proto, že se honí za kdejakou senzací ohledně Slavie, místo aby dělali solidní sportovní novinařinu. Jestli ti to vyhovuje, tak je to tvá věc. Mi se to příčí

Reagovat
smazaný uživatel

Investigativní novinařina je základ právního státu.

Čurák Prymula šel na fotbal, nic nekontroloval. Obhajovat ho je k blití.

Reagovat
žrout

On ani nic kontrolovat nemusel, to měl dělat ten týpek z hygieny. Slavia ho jen prostě potřebovala mít na své straně, když to je (byl) poradce premiéra na tohle téma. To je celé. Co na tom nechápeš? Samotného Prymulu navíc nijak neobhajuju, jenom je úplně normální, že ho tam pozvali, aby pak loboval ve prospěch toho projektu. Nebo nevím, jak si myslíš, že to v politice funguje.

Co se týče investigativní novinařiny, tohle s ní nemá nic společného buď nevíš, co znamená slovo investigativní, nebo fakt nevím investigativní novinařina by to např. byla, kdyby se ten fotograf nějak dostal na uzavřený stadion, kde se koná nějaká nepovolená akce a on tam zdokumentoval politiky, kteří přestupují nařízení/zákon. Tenhle jouda tam byl normálně vpuštěn pořadatelem a jediná jeho "zásluha" je to, že vyfotil neoblíbeného politika-debila na normálně povolené a předem avizované akci. Je to hrdina právního státu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Kdyby si tam Tvrdík nepozval Mynare, Prymulu a další, tak byl klid.

Možná bych chybu hledal u sebe a ne u těch okolo...

Reagovat
mistr129

Tak z hlediska toho projektu je Mynář tak nějak jedno, tam je to jen o Prymulovi. V případě Mynáře může vadit nám slávistům že si tam zvou takový prase, a vadilo mi to i když byl plný stadion.

Reagovat
r.mrazik

Však je to o principu. Prymula to akorát korunoval.

Ze Slavie je prostě klub čínské propagandy a čínských přátel u nás.

Výsledky krásný, klubová čest v prdeli...

Reagovat
žrout

Jak asi měla Slavie ošetřit to, co bude Prymula vykládat pár hodin před zápasem? To je fakt chyba Slavie?

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě, protože si ho tam pozvala.

Když si zveš kretény, lháře a zloděje, tak co čekáš? Krevety?

Reagovat
Baronne

Mňam krevety

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Fakt

Fuj krevety

Reagovat
žrout

Můžeš mi říct, jak jinak by asi docílili schválení projektu výhodného pro fanoušky všech klubů, kdyby na to neměli politickou podporu? Tobě ta zášť asi zatemnila mozek, když ti nevadí, že bulvární chování novináře pohřbilo projekt i pro tebe jako fanouška, ale hlavně že je Tvrdík za dementa, to je to nejdůležitější

Reagovat
r.mrazik

Jj. Za dementa je Tvrdík a lidi, kteří tohle obhajují.

Projekt pohrbila aktuální situace v zemi ty voe a ne za fotka.

Nehledě na to, že Mynar a další jsou jen papaláši, kteří přes Tvrdíka a Čínu se snaží dostat k penězům.

Kašpaři jste.

Reagovat
žrout

Tohle fakt nemá smysl. Kde nic není...

Reagovat
r.mrazik

Nápodobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá no, vždyť má pravdu. Jedno jelito melěo lockdownu, druhý tam je v roušce Slavie a šále...

Reagovat
smazaný uživatel

*mele o tvl já jsem tvrdík, tedy natvrdlej.

Reagovat
žrout

Pořád nikdo neřekl, co nezákonného udělali. Ale pořád bude někdo obhajovat ty, kteří z toho udělali strašnou bulvární senzaci a tím pádem pohřbili celý projekt mediálně i politicky. A výsledek? Ministr řekne, že tenhle systém je fajn pro kulturu, ale pro fotbal neplatí. Tak ať si ten sportovní "novinář" pogratuluje, fotbalu tím fakt moc pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam ten čurák Prymula neměl chodit, retard z hygieny neměl mít šálu a roušku SKS a měli sedět v rozestupech.

Reagovat
žrout

Rozestupy ani nějaká šála nikoho nezajímaly a čurák s retardem rozhodovali o tom, jestli ten projekt bude schválen. Ale ty bys to asi udělal ve stylu: "schvalte nám přelomový projekt, pro který potřebujeme odbornou i politickou podporu, ale hlavně nám nelezte na tribunu, že?" Kámo trochu racionality do toho tvého boje proti zlu

Reagovat
smazaný uživatel

plukovniku profesore uz se na to vyser pls

Reagovat
žrout

Tak mě prostě tyhle iracionální výlevy tady vytáčí. Dnešní doba je fakt v prdeli, všichni jenom řeší emoce a fakta nikoho nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

bez si honit s liquidem teda

Reagovat
žrout

Tobě to tady patří nebo co?

Reagovat
remeslnik

Strýcu, já vás tady čtu a řežete se dobře. Ale podle džentlmenských pravidel, to je co říct, hlavně na tomto fóru. Jen takový malý dotaz pro tebe.

Když teda ( Slávka) potřebovali podporu jistých lidí pro svůj projekt, tak proč se nesešli někdy jindy a někde jinde, zvlášť když věděli, že bude přítomný tisk ( vč. Křetínského DS) se kterým měli už dříve špatné zkušenosti ? To mohli předpokládat, že to s těmi vlivnými pozvanými může takto dopadnout. Vždyť tím jim tu munici nachystali vlastně sami. To muselo být bráno jednoznačně jako podplácení, ikdyž je to na této úrovni asi standard, bohužel. A když už, tak to nemohli zalézt někam do Skyboxů, ze kterých by ty fotky vzniknout nemohly? Možná to podcenili a věřili, že se jim nemůže nic stát. Zbytečný problém, protože tím můžou ztratit hodně fanoušků, když se na ně vztahuje od "sedících" takové omezování. Ne každý do toho vidí. Lehce se to dá prezentovat jako arogance moci.

Reagovat
žrout

Samozřejmě že se museli sejít už předtím soukromě a parametry toho pilotu projednat. Ale je taky jasný, že si to budou chtít vyzkoušet i na vlastní kůži a využít svého postavení, když o tom rozhodují. A umožnit jim to není nějaký úplatek, nebylo to něco nelegálního. Tomu se říká lobbing, což je v politice každodenní chleba. Různé zájmové skupiny lobují za své zájmy a chtějí naklonit politiky na svou stranu, aby je podpořili. Já osobně to nemám rád, protože pak se tvoří zákony ne pro lidi, ale pro velké firmy, které pak něco ulijou těm politikům. Ale v tomhle případě to právě projekt pro lidi je. navíc je naprosto bezpečný, stát nestojí ani korunu a lidem by to umožnilo v téhle divné době aspoň trochu zase normálně fungovat. A tedy není jediný racionální důvod mu házet klacky pod nohy.

Všechno posral Prymula, který se nějak vyjádřil pár hodin před zápasem, ale to organizátoři asi těžko můžou nějak předvídat. Byly tam další stovky lidí, které nikomu nevadily, vadil jenom on, protože leze společnosti na nervy. A tím pádem jeho přítomnost kdekoli vyvolá rozhořčení a ještě větší nasrání ve společnosti. A toho využili pitomci ze Sportu, kteří pak fotku s ním jen tak předhodili davu na soc. sítích, aniž by kdokoli znal kontext, o jaký projekt na tom fotbale se jedná a že díky tomuhle tam pravděpodobně budou moct taky. Jenže DS to svým bulvárním přístupem úplně zabil mediálně i politicky a fotbalu dost uškodil, místo aby ho podpořil. Teď ministr podporuje tenhle projekt pro kulturu, ale fotbal je z toho vyňatý. Tak snad tam jsou na sebe ti hrdinové ze Sportu hrdí.

Jinak ze skyboxů tam taky vyfotili ty lidi, to by nebylo řešení Akorát by to bylo bráno jako ještě větší papalášství, že si pozvali Prymulu přímo do skyboxu. Takhle byl "jenom" na tribuně jako všichni ostatní.

Reagovat
remeslnik

Když už to píšeš tak zasvěceně. Zmiňuješ, že něco už měli předjednáno - záměr, možnosti, =) pomoc všem. Následovalo pozvání určitých vlivných - lobbing, jasně, nic nového - jakože na zkoušku, co to udělá, jak by to mohlo vypadat ( ty stovky jiných lidí jsem tam nikde neviděl). Na to je nějací ti určití vyfotí a i s příslušným komentářem předhodí plenéru. Chápal bych, že málokdo by předpokládal, že se to stane a k tomu tak rozmázne. Ikdyž ... zkušenosti z minula tam byly. Mně ( a spoustu jiných) by to nenapadlo, protože o tom nic nevím, ale ONI jsou vysoká politika a jako takové by mělo. Protože pokud chtějí svým konáním něčeho dosáhnout, byť bohulibého, tak by s tím měli počítat. Zvlášť pokud šlo o něco v tu chvíli plebsu zakázaného.

Dokážu pochopit, že to vše mohla být souhra okolností, které vyústily ve velký průser. V každém případě má Jarda na triku, že si tuto záležitost, pokud opravdu proběhla, jak popisuješ, tak trochu pohnojil sám. Měl nějakým způsobem dát lidem víc vědět, že se TO a TÍM způsobem bude konat a pak by nějaké fotky měly daleko menší škodlivost. Jasně že to nešlo říct na plnou hubu někde v TV. Ono se to vše následující dá totiž číst i tak, že se jedná o přichycení papalášů vč. Jardy in flagranti a hledání možného vysvětlení a střepy zamést pod koberec, případně vzhledem k místu konání- zahrát do autu. A taky o to klasické - Kázat vodu, pít víno. Společnost tam na to byla dobře vybraná. Většina lidí by věřila spíš té druhé variantě, zvlášť po zkušenostech s Teplicema.

Reagovat
žrout

K těm stovkám, co jsi neviděl - na zápase byla povolena výjimka v počtu 600 osob.

Lépe to odkomunikovat samozřejmě mohli a měli, více informovat společnost. Byť ve veřejném prostoru to bylo (viz např. SeznamZprávy). Ale ten celý řev se strhl jenom kvůli tomu, co Prymula řekl pár hodin před zápasem. A těžko mohl někdo ze Slavie předpokládat, že Prymula prohlásí chvíli před utkáním něco, co bude mít potenciál zničit celý mediální obraz dobrého projektu. Byť jako pořadatelé nic neporušili. Prostě blbá shoda okolností, dementní přístup Prymuly a bulvární novináři, co nemeškají rozmáznout ve společnosti kdejaké emocionální hovno, aby ji ještě víc rozesrali a poštvali proti sobě. Oni se na negativních emocích doslova pasou.

Reagovat
remeslnik

Jo, tak o té vyjímce (600D) jsem nevěděl a díky tomu, že jsem zápas sledoval na O2 a to ještě při nějaké domácí činnosti, ani nezaregistroval. Taky nesleduju SeznamZprávy, ikdyž je mám taky v TV i PC. Tolik času tomu zas nevěnuju. Vždycky se snažím fotbalem jen bavit (teď už bohužel jen pasivně) a fandím všem, kteří tu zábavu a dobrou hru poskytují. To na té Slávce jsem popsal výše taky jako asi souhra nešťastných okolností. No, uvidíme.

A co se týká dvojzápasu s Rangers, tak z toho mám větší obavy, než jsem měl s Leicesterem. Ti L mají dva tři špičkové hráče, zbytek tak průměr PL. Slávku částečně podcenili, taky byli trochu zavaření a hlavně Jamie byl čerstvě po zranění. Kdežto R jsou v laufu (právě potvrdili titul), jsou jako všichni skoti bojovní a je jim jedno, kdo proti nim stojí, půjdou do toho po hlavě. To asi sešívané moc bavit nebude. Jedna věc mi ale na Slávce a Trpišovi trochu vadí. Jsou už dost přečtení, hrají stereotypně jen dlouhé centry na tři hroty. Když bude mít soupeř dobré hlavičkáře, tak budou mít problém. Slávka by měla víc hrát kombinačně přes střed hřiště, nevynechávat zálohu a doťukat si to až k vápnu, hráče na to mají a pak teprv to někomu nakrátko posadit na hlavu nebo nohu. To by byla lepší šance na dobrý výsledek. A taky jsou často zbytečně zalezlí. Vždyť Slávka má jednu z nejlepších fyziček, tak když by bylo potřeba, tak by dokázali každého uštvat.

Reagovat
žrout

Reagovat
Zephyr

Striktně nezákonného neudělali asi nic, ale čekal bych trochu soudnosti a sebereflexe, obzvláště v časech pandemie. Nicméně to je bohužel klasický přístup těchto politruků, kteří si upečou něco za zavřenými dveřmi a pak se ohánějí tím, že vše je podle zákona, takže občané si můžou políbit prdel. Je to celé veskrze triviální kauza, ale Prymula, Tvrdík a podobně ješitní jedinci to svými reakcemi posouvají do úplné trapnosti Všechnu negativní publicitu jim v tomhle případě vrchovatě přeji!

Reagovat
žrout

A chápeš že díky tomuhle projektu, v rámci kterého tam Prymula byl, by se na ty stadiony dostali obyčejní permanentkáři a fanoušci, co milují svůj klub? To fakt někdo nemůže přenést přes srdce, že v pilotním projektu byli pozvaní lidi, kteří o tom rozhodují, jestli to bude pokračovat? Tohle je strašně krátkozraký uvažování založené na emocích tady a teď a ne na racionálním přístupu s výhledem do budoucna

Reagovat
Zephyr

Nechápu, jak můžeš mluvit o racionálním přístupu za této situace Po celé věčnosti pandemie a souvisejících omezení je čirá PR sebevražda sestavovat VIP tribunu obsahující panoptikum, jaké bylo k vidění (nejen) na Slavii. Nemohli čekat žádnou jinou reakci veřejnosti. Pokud čekali něco jiného, tak jsou buď úplně hloupí a naivní, a nebo ve své ješitnosti prostě neberou ohledy na zbytek populace. Nevím, která možnost je horší.

Mě nesere, že měli projekt a seanci papalášů. Serou mě ta vyjádření a uražené reakce z jejich strany. Nulová sebereflexe

P.S. permanentkáři a fanoušci se na stadiony vrátí hlavně díky očkování, a ne kvůli tomu, že si banda politruků upeče bezvýznamnou dohodu a zároveň bude plivat lidem do xichtu jako by se nechumelilo

Reagovat
žrout

Ta banda "politruků", ty hlupáčku, byla ochotná platit testy pro fanoušky na náklady klubu. Nic takového by dělat nemuseli, ale chtěli to udělat pro fanoušky, aby se mohli dostat na stadiony dřív než bude dostatečně proočkovaná populace, protože to bude tak nejdříve za půl roku a to jsem ještě optimista. Ale místo toho se od těch "normálních" lidí za tohle ještě dočkají hejtu, nadávek a nenávisti. A ty se divíš, že je to uráží, když do toho investují peníze a úsilí a tohle se jim tupé masy vrátí? Tvl tohle je fakt dementní společnost, co si sama sedí na vedení

Sebevražda je cokoli tady v ČR dělat pro závistivé primitivy, kteří dokážou jenom hejtovat a nadávat, ale když mají sami něco vytvořit nebo změnit, tak je ticho po pěšině. Jsme národ hospodských géniů a jde to vidět i v téhle směšné diskuzi, kde se šíří jenom hejt na toho nebo onoho, ale konstruktivní a pozitivní uvažování je sprosté a zakázané slovo.

Tak se třeba tou závistí a nenávistí zalkni spolu se všemi ostatními primitivy

Reagovat
Zephyr

Politruky nebudu litovat za to, že z třiceti možných řešení upekli dvacátéosmé nejlepší a ještě u toho měli arogantní kecy Sklízí, co sami zaseli

Reagovat
naheCZ

Hovno situace, prostě z toho vycouvali kvůli reakcím lidí. Jako je to u všeho tady. Přitom ten projekt je potřeba co nejvíc podpořit a ne jen jít pořád cestou nesmyslných zákazů, je potřeba hledat cestu jak aspoň trošku vrátit lidem kulturu. Navíc to momentálně stát ani nic nestojí...

Reagovat
r.mrazik

Ta ještě jednou...systém na Slavii většina lidí kvitovala

Bohužel k němu nedošlo, protože se za tyden totálně vše zavřelo

Reagovat
naheCZ

Já vím, jak si to myslel, ale já si nemyslím, že je to kvůli tomu. Ty nové zákazy ten projekt nijak neomezují.

Reagovat
r.mrazik

Co to je za blbost? Můžeš jen do práce a domu. Můžeš jen po okrese.

Reagovat
naheCZ

Zrovna návštěva významného sportovního utkání je ve výjimkách...okres to taky nijak neomezuje.

Reagovat
r.mrazik

Jasně

Reagovat
ratusek

Reagovat
AnthonyR

Jo, z tohohle pohledu se to dá pochopit. Zrovna v týhle situaci tam ale fotil kde kdo a mstít se na novinářích, byť bulvárních, je prostě takovej závan rusko-asijskej diktatury. Pak je taky další věc a to, že se ze Slavie stává "elitní klub" v takovym nešťastným směru. Fanoušky za plotem rozháněj biřicové a rádoby šlechta si v pohodě sedí v lóžích... Tohle nám dlouhodobě jako klubu uškodí, hlavně ve chvíli kdy odplujou Číňani.

Reagovat
žrout

Jenže přesně tady jenom opakuješ mediální obraz, který se snaží novináři o Slavii šířit. Akorát jsi jim na to přistoupil. Byl to pilotní projekt, o kterém rozhodují politici, tak asi dává smysl, že tam ty politiky pozveš, ne? A že Prymulu veřejnost nesnáší? OK, ale stejně je to někdo, jehož názor následně ovlivní, jestli se to schválí, nebo ne. Ať chceme nebo ne, covid a vše kolem je vysoce politické téma, je to blbý, ale je to tak. Takže když startuješ nějaký projekt, chceš mít politiky na své straně, ať to podpoří.

Lidi ve VIPce ti zase sypou do toho klubu ročně miliony, proti tomu jsou pernamentkáři sice fajn, ale asi neřekneš borcovi, co ti dá 2 mega ročně, že nikam nepůjde, protože to chceš dát Pepovi s permicí. Nedávalo by to smysl. A to přesto, že si toho Pepy vážíš a jsi za jeho podporu rád. To se nevylučuje.

Měli bychom žít realitou, ideje jsou fajn, ale realita je někdy složitější. A tím netvrdím, že Slavie udělala všechno dobře. Ale prostě prezentovat to tak, že ten klub vedou elitářští zmrdečci, co kašlou na plebs-fanoušky, to je přesně ta účelová a neobjektivní mediální zkratka, kterou spousta lidí žere a kterou právě Sport vydatně přiživil svým bulvárním chováním.

Reagovat
Greny

A já doufám že po reakci Slavie a Tvrdíka jim začnou nakládat ještě vic

Reagovat
žrout

Tak jako klidně můžou. Když už jejich preferovaný klub a jejich majitel nic nezmůže sportovně, aspoň můžou bojovat mediálně. Jejich boj

Reagovat
remeslnik

Ale tady nejsou jen fanoušci Sparty a Slávie !

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mass

A to je to co se tu řeší. Podle vyjádření Slavie Mazač žádnej zákaz vstupu nemá.

Reagovat
ZB 07

Tvrdík je hroznej morální odpad.

Reagovat
Liquid

ale řídí klub o 100% lépe než jak je řízeno tvoje Brno

Reagovat
ZB 07

To bez debaty.

Reagovat
Liquid

a fandi Líšeň, Líšeň

Reagovat
Greny

Je to jednoduchý .. ať kluby na zápasy Slavie nepustí nikoho jinýho kromě hráčů a realizaku co je v zapise..

Má strach protože vyfotil porušení pravidel...a to mě sere že to lFA a FAČR netrestají... V hokeji se tak deje

Reagovat
smazaný uživatel

Porušení pravidel to nebylo, ta akce byla povolená, tak můžou těžko něco trestat. Reakce Tvrdíka je typicky papalášská, komunista se nezapře. Navíc je idiot. Když už tam Prymulu zval, tak mu měli dát třeba masku Fantomase. Nebo Yody, všichni by si mysleli, že tam sedí Jarolím a nikdo by nic neřešil.

Reagovat
Greny

Bylo... Na dalších fotkách je několik lidí bez respiratoru atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za to je má trestat hygiena, ne svaz. Nebo v tomhle případě UEFA, té je to asi úplně fuk.

Reagovat
naheCZ

V lize se za to dávají pokuty...ale tady by fakt musela UEFA, ta to asi neřeší no.

Reagovat
Liquid

Tvrdík měl povolení od UEFA, že nemusel mít respirátor, porušení pravidel tam nebylo a je správné jak nyní Slavie postupuje, snad půjde o doživotní zákaz zmíněného novináře

Reagovat
smazaný uživatel

Dožitovní zákaz je málo, měli by ho chytit a odvézt do toho tábora pro Ujgury.

Reagovat
Liquid

ještě by měla Slavie angažovat jako ochranku pana Volného a každému kdo by chtěl takto škodit by byl při vyhoštění ještě uštědřen pořádný flákanec

Reagovat
smazaný uživatel

Deník Spart z toho dělá zbytečnou kovbojku

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jaryn nejdriv naznacuje, ze mu vadi, ze by Kretinsky mohl urcovat, o cem maji psat a nasledne zacne diktovat, jestli a jak mohou znamkovat hrace a kdo bude chodit na zapasy

Reagovat
Liquid

ale no tak se uklidníme, je věcí Slavie koho si na stadion pustí, tento pseudonovinář poškodil fanoušky slavie tím, že zveličil problém, který nebyl, šlo o projekt dostání fanoušků na tribuny a právě tento šunt to poškodil

Reagovat
r.mrazik

Další jantar

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, o ne je mentál.

Reagovat
žrout

Kdyby jenom fanoušků Slavie, poškodil tím všechny fanoušky, kteří by se brzy mohli podívat na stadiony. Ale tady to nikdo slyšet nechce, tady je důležitější, že je Tvrdík debil.

Reagovat
Liquid

aspoň vidíš jaký krátkozraký lejna jsou tu v diskuze, samej baníkovec a sparťan co chtějí po Tvrdíkovi šlapat vždy ať udělá cokoliv

Reagovat
žrout

Tak to je jenom frustrace z toho, že se musí dívat Slavii na záda a sportovně na ni nemají. Úspěch se neodpouští a to zvlášť u nás v ČR, je třeba si zvyknout

Reagovat
Liquid

však s tím nemám problém, o to sladší bude vidět jejich neunášení po dalších prohrách od nás v přímých soubojích

Reagovat
r.mrazik

Ještě pár dnů po tom přišel trapně Tvrdík, že na příští zápas přijdou hasiči a lékaři.

Bohužel se zhoršila situace a vše se zavřelo.

Dávat fotku Prymuly dohromady s tím, že ten projekt se zastavil, může jen naprostý blázen, když většina lidí proti tomu samotnému projektu nic neměla

Reagovat
Liquid

Sleduješ tu politiku ?? Jakmile se udělá veřejné bububu, tak Babiš zaklekává....

Reagovat
žrout

A můžeš mi říct, proč teda Blatný řekl, že ten projekt bude fungovat pro kulturu, ale fotbal má smůlu? Přitom se pilotní projekt testoval právě na tom fotbale? Ale jasně, ten shitstorm ohledně dementní fotky z dílny DS s tím přece nemá nic společného, jen tak se Blatný bezdůvodně rozhodl, i když to původně pro fotbal podporoval. Co tady chceš komu namluvit?

Reagovat
r.mrazik

Vy dva jste se hledali...

Reagovat
žrout

Nějak ti došly argumenty

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
žrout

Že už i Bosák ze sebe musí dělat debila a "ptát" se na něco, co by věděl, kdyby si přečetl 3 krátké odstavce, kterými Slavie reagovala na ten pláč ze Sportu?

Reagovat
r.mrazik

Kdyby raději Číňani drželi hubu...

Reagovat
žrout

Však to napsali dobře. Rudej Sport nemá nějaké VIP právo oproti ostatním médiím na fotografa, když je jejich počet omezen. Strašné plačky, hned s tím musí do novin

A dobře že vzpomenuli, že by se nad sebou měli zamyslet, kdo je vlastní a jestli to tak trochu není střet zájmů. U Babiše a Mafry se z toho můžou všichni posrat, ale tady je to ok

Reagovat
r.mrazik

No tyvoe

Reagovat
žrout

Taky ten Sport nechápu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Messier

Co

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

to ani nemám odvahu číst

Reagovat
rufus
Reagovat
John Obi Mikel

Zase "vytváření umělých tlaků"

Reagovat
smazaný uživatel

oni fakt dokazou brecet za jakekoli situace

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

klubu vedenynmi temito hovady se neda prat vubec nic, at hraje trpis fotbal jaky chce

Reagovat
ACSeRw!n

zasranej bolsevik to je, stejne jak Prymule

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínskýho noviny akorát hází špínu, kam se dá.

Reagovat
Mass

Podle vyjádření Slavie Sport lže a Mazač tam nebyl puštěnej kvůli omezení počtu novinářů a fotografů na zápase.

https://www.ruik.cz/slavia-k-pripadu-fotograf-zakaz-vstupu-jsme-neudelili-nevidime-duvod-zvyhodnovat-denik-sport-pred-ostatnimi/

Reagovat
žrout

Tak technicky to takhle asi je, ale pravděpodobně to udělali za celou dobu poprvé a tak se to spojení s fotkou Prymuly a následným mediální shitstormem nabízí.

Reagovat
Mass

Tady všichni dělají, jako kdyby byl Sport nějakej ochránce demokracie. Je to normálně soukromý médium, často chovající se jako bulvár a to že někam nedostanou akreditaci, s tím musí počítat. Prostě teď ztatili privilegia a až se otevřou stadiony, tak si může Mazač fotit tak max. z tribuny, jako všichni ostatní.

Reagovat
žrout

Je to tak, napůl sportovní, napůl bulvární plátek vlastněný hlavním rivalem Slavie, často neobjektivní a hledají senzace nebo si vymýšlí o Slavii lži, ale podle místních se proti nim Tvrdík nesmí ozvat nebo jim v něčem nevyjít vstříc.

V prvé řadě by Sport potřeboval majitele, co není ve střetu zájmů, a pak taky odborně zdatnější redakci, která bude rozebirat fotbal víc do hloubky a ne hledat senzace a psát bulvární clickbajty.

Reagovat
Mass

Spojení se sice nabízí, ale ČT zabrala VIPko taky a dokonce ještě poslala reportéra po zápase za Prymulou. Spíš prostě DS ztatil privilegium za ten shitstorm. A mmch, nevšiml sem si, že by Sport rozmazával, kdo chodí do VIPka na Spartu, čim to asi bude?

Reagovat
Posledni Kovboj

Treba tim, ze tam nechodi Mynar s Prymulou?

Reagovat
Mass

A nebo třeba tim, že nebudou medializovat kamarády svýho šéfa?

Reagovat
žrout

A to jsou jediné kontroverzní postavy v téhle republice?

Reagovat
Posledni Kovboj

a vy zase mlatite cernochy!

Reagovat
žrout

Nikoliv, já netvrdím, že Prymula s Mynářem jsou v pohodě, protože vy... jen říkám, že kontroverzní postavy se najdou i u vás, ale váš spřátelený Deník Sport vlastněný vaším majitelem samozřejmě bude psát jenom o těch u Slavie, na Spartičku nemůžou, to by dostali v redakci přes držku

Reagovat
Mass

Tady nejde o to se snažit převést diskuzi jinam poukazováním na to, že oni to dělají taky. Tady jde o to, že DS není žádnej ochránce demokracie, ale Křétův plátek a tak by se s nim mělo zacházet.

Reagovat
andrew96

Myslím, že DS sám o sobě je všem putna a principielně jde o přístup k médiím jako takovým.

Reagovat
OTASi

kundy slávistický

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo se jeví velice atraktivně skoro v každém zápase jde fakt o hodně.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
ratusek

kromě toho našeho

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dovedu si představit že kdyby na Karviná - Zbrojovka byli diváci, bylo by to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by to mohl piskat nekdo konkretni

Reagovat
slonzacky_lenoch

Čekám bojovný fotbal. Ale už by to chtělo vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Budou tlačit Karvinou a řezat Brno, stejně jako vždycky

Reagovat
Euphael

souhlas

Reagovat
slonzacky_lenoch

Byla by sranda kdyby se stalo něco jak se Zlínem,..

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/gz7qV nová hl.hygienička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

to je dildo na té poličce?

Reagovat
kbtk23

Vypadá to tak

Reagovat
RadekVonCZE

To vypadá spíš na lubrikant.

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

No do píči

Reagovat
Znalec

Ty psi v posteli jsou synonymem čistoty a sterilního prostředí

Reagovat
off-olda

Dobrá kobra.

Reagovat
Salfovic

Ta je kde, já tam vidím jen psa a kočku ?

Reagovat
off-olda

Nemůžeš přehlédnout.

Reagovat
Znalec

jj, na hlavní hygieničku až příliš jedovatá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
OTASi

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ZB 07

Docela se obávám neprohry Příbrami i Opavy. Abychom po tomhle kole neklesli na úplný dno...

Reagovat
braveheart

Příbram asi ne, ale Opavě bych to i přál.

Reagovat
db18

Teplice výhra

Reagovat
Liquid

Reagovat
slonzacky_lenoch

Budou hrát Dreksa s Moravcem? Zítra mě ten zákaz diváků sere o to víc

Reagovat
ZB 07

U Dostálka nikdy nevím, co postaví do základu, ale Moravec by měl být připravenej hrát. A Dreksa se vrací z karantény, takže je otázka, v jaký je kondici. Taky bych jel na výjezd, u vás to bývá výživný

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Greny

Vždyť výhra Opavy by pro nás byla mnohem lepší než výhra Teplic

Reagovat
Liquid

zřejmě zapomněl, že sestupují 3 a Bolka se zachrání, celou dobu máte koukat právě na Teplice a po tomto kole je asi hotovo, Příbram a Opava na ně ztrácejí 10 bodů když sami mají 12...

Reagovat
Greny

Teoreticky může být dostat důležité být 16.

Furt se může stát že půjdou dolů Pardubice

Reagovat
Greny

Může být dost důležité 16.misto..uz nebudu dneska pít

Reagovat
ZB 07

Proč by šly dolů Pardubice? Já zase furt věřím variantě s 18 týmy i příští sezónu a sestupem jen jednoho.

Reagovat
Salfovic

Kdyby nezačaly do konce června stavět.

Reagovat
Greny

Nemají odklepnutej stadion a do konce června musí stavět jinak konci

Reagovat
ZB 07

díky, to jsem si neuvědomil.

Reagovat
Liquid

jasně se řeklo, že sestupujou letos 3, 18 týmů se neosvědčilo...a snad všude ve formátu s 18 týmy nesestupuje jen 1

Reagovat
žrout

Proč myslíš, že se 18 neosvědčilo? Za mě mnohem lepší než varianta 16 + nadstavba.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

30 kol bez nadstavby jak to bylo před pár lety

Reagovat
žrout

Tak všeobecný konsenzus byl na tom, že kol by mělo být více, takže se spíš jedná o to, jak jejich počet navýšit. Mi těch 30 přišlo taky celkem málo, i když pokud třeba Slavie hraje EP i na jaře, je toho pak už hodně a jede vlastně celou sezonu 2 zápasy týdně. Otázka je, jestli to je špatně. Při větším počtu zápasů zase dostanou v lize větší šanci mladí kluci. U menšího počtu nic moc nenutí kluby dávat příležitost novým klukům

Reagovat
Uwe háže buly

Jenže v takovýmhle systému by měly sestupovat alespoň dva kluby + šestnáctý tým do baráže, to je takový minimum. A pak nastává problém, protože by skoro neměl kdo postupovat Z první poloviny tabulky FNL splňuje pravidla bez problémů jenom Ústí. Líšeň a teoreticky Žižkov by museli hrát na jiných městských stadionech a Hradec by teoreticky mohl zažádat zase o vyjímku a hrát na cizím stadionu.. Když by hrálo první ligu jenom šestnáct klubů, tak by pak v té druhé bylo nějakých 8-9 týmů které by mohli pomýšlet zázemím na tu první.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sedět na svazu a dostat na stůl žádost Hradce o výjimku, kde se bude psát, že stadion se vyřeší do příští sezóny, tak bych asi smíchy spadl ze židle.

Reagovat
žrout

Tak prostě budou postupovat jenom ti, co mají stadion. Pokud chci hrát první ligu, musím na to mít zázemí. Pokud ho nemám, tak nebudu stavět kádr na postup, protože budu akorát za idiota. To dá rozum

Reagovat
Uwe háže buly

To by se mohlo stát, že by letos nikdo nepostoupil

Reagovat
žrout

Klidně, nemám s tím problém. Nebo ať postoupí první v pořadí, který má vyhovující stadion.

Reagovat
3M

Dneska 2:0 a komunisti at´ chcípnou i s Tvrdíkem

Reagovat
Liquid

Příbram - Liberec 1:0

Teplice - Opava 1:2

Zlín - Bohemians 0:0

Plzeň - Olomouc 1:0

ČB - MB 2:2

Karviná - Brno 2:1

Slavia - Ostrava 5:0

Reagovat
Gelu28

Příbram - Liberec 0:2

Teplice - Opava 2:1

Zlín - Bohemians 0:0

Plzeň - Olomouc 3:1

ČB - MB 2:1

Karviná - Brno 2:2

Slavia - Ostrava 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Liberec 0:0

Teplice - Opava 0:0

Zlín - Bohemians 0:0

Plzeň - Olomouc 0:0

ČB - MB 0:1

Karviná - Brno 2:0 (oba góly rozhodčí)

Slavia - Ostrava 0:1

Reagovat
Liquid

tak volové, Zlín-Bohemka jsme trefili všichni - jdeme vybírat

Reagovat
mistr129

Jaroslav Tvrdik

@JaroslavTvrdik

Bohuzel ze Slovacka jsme si asi neprivezli jen vyhru, ale i britskou mutaci. Po vcerejsich PCR testech se bude tym nejblizsich 5 dnu podrobovat vysetreni PCR testy kazdy den pred spolecnym treninkem/zapasem. Nadeji je, ze velky pocet osob Covid absolvoval v poslednich 90 dnech.

Reagovat
Greny

Co to je zase?

Reagovat
Liquid

no co sem avizoval, Slovácko nás promořilo, zmrdi

Reagovat
Greny

Tak hlavně že všichni víte že to bylo Slovacko

Reagovat
jackinho10

Tak je to nejpravdepodobnejsi, kdyz je Slovacko v karantene..

Reagovat
Greny

Jo a je třeba ten pohár? Tam komentátor taky říkal něco o tom že tam měli covid

Reagovat
Liquid

od poháru to máš dnes odpoledne tuším teprve 3 dny, nakáza by se měla projevit až od 4.dne...a Slovácko šlo do karantény velmi brzy po utkání se Slavií

Reagovat
db18

Je to britská mutace... Slavia byla ve Velké Británii... promořilo je Slovácko.

Reagovat
braveheart

Logicky.

Reagovat
Banikovec7

Jarda je zkušený epidemiolog no, stejně jako předtím věděl, že se nakazili v repre nebo na EL v Izraeli. Nikdy to nemohlo být třeba z rodiny hráče.

Reagovat
mistr129

No snad se to nerozjede, EL asi odložit nejde co? I když jeden volný čtvrtek tam po osmifinále je tuším

Reagovat
Greny

Myslím že ne .. a bude zajímavé sledovat zda vás vůbec pustí do Britanie

Reagovat
Salfovic

Tak s britskou mutací snad v pohodě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

to neprojde bohuzel snad nas to tolik nezasahne

Reagovat
smazaný uživatel

Že proti Ostravě hraje béčko. Opravuju tip na 0:7.

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš se to asi odloží....

Reagovat
mistr129

Bych nechal to rozhodnutí na vás, jestli se chcete vystavit risku nakažení nebo ne. Za nás by asi bylo lepší odehrát, ať máme nějakou generálku na Rangers bez nakažených

Reagovat
Banikovec7

Mě by zajímalo jak budete řešit, pokud bude třeba pozitivní někdo z těch co to měli v posledních 90 dnech a podle řádů teda může normálně hrát, ale riskovali byste tím, že by mohl případně nakazit někoho z těch co to ještě neměli.

Reagovat
braveheart

Tak Baník je taky docela promořen.

Reagovat
Banikovec7

No už je to taky ale skoro 4 měsíce

Reagovat
braveheart

Ajo, já si nějak neuvědomil, jak ten čas v lockdownu letí.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Slavisti přivezou coronu z ostrovů a nakazí celou ligu

Reagovat
Coutinho10

no do haje takze asi ten puvodni plan jit na 5 dnu do karanteny po zapase s Leicesterem daval smysl a nehrat hned se Slovackem...s vyhledem na Rangers toto je velky pruser, pokud to bude mit vic hracu

Reagovat
braveheart

Takže je i docela dost možné, že jste to přivezli vy

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

to nevylucuju, ale zase divny, ze Slovacko to objevilo rychleji nez my...spis by to tim padem melo byt naopak

Reagovat
braveheart

Otázka, jak dlouho to Tvrdík tutlal.. každopádně před Rangers je to dost ojeb..

Reagovat
Coutinho10

on by to neudrzel nekolik dni pod poklickou ale verme, ze to nebude nijak fatalni a stejne jako Slovacko budeme moct hrat treba o ty 3 dny oproti planu, tedy aspon tu EL, kdyz oni muzou hrat uz v pondeli

Reagovat
braveheart

Reagovat
db18

Slovácko mělo hrát už včera, tak je testovali dřív, ne? (a u vás myslím promořené už netestují, dokud nemají příznaky)

Reagovat
Coutinho10

to by davalo smysl, ze zacatku tydne jsme asi nebyli testivani, kdyz Slovacko melo hrat o 2 dny drive...

jak je to s testovanim u promorenych nevim, ale nemelo by se testovat automaticky nejak pravidelne bez ohledu na to, jestli uz to ti hraci prodelali nebo ne

kazdopadne jestli Slovacko z toho je pomerne rychle venku, muze hrat o 3 dny pozdeji, tak tim padem by to nemelo ohrozit nas zapas s Rangers...aspon doufam

Reagovat
Greny

Taky doufám že ne .. ale kdyby se nehrálo.. možná takový menší úsměv na tváři by se našel... Protože v kombinaci s tím jak Tvrdík furt psal o tom jak vše nejvíc dodržujete atd... A ve finále mě přijde že s tím máte největší problém v lize

Reagovat
Coutinho10

no jestli to nakazeni probehlo na hristi, tak v tom je tym nevinne, tezko odhadovat, kdy a kde se to stalo, jestli to je nezodpovednost hracu nebo se tomu nedalo vyhnout, protoze si nemyslim, ze by nasi hraci zrovna v teto fazi sezony riskovali chyceni covidu

Reagovat
db18

"ze Slovácka" tak určitě...

Reagovat
Losinho

Zasraná Asie.

Reagovat
Salfovic

,,Všechno zlo pochází z Moravy´´.

Reagovat
Gelu28

Tak se kouknu na Příbram - Liberec, ale bez zvuku protože už po 2 minutách vím, že ten klaun co to komentuje mele hovadiny

Reagovat
Liquid

Líšeň-HK běží na youtube live

Reagovat
Greny

Tohle si nemůže nikdo pustit když zároveň běží šlágr kola FNL a zároveň duel dvou trenérských legend Blansko(Pulpit) Třinec (Straka)

Reagovat
Liquid

Já si to pustil a Líšeň právě vede 2.ligu a nyní postupuje do 1.ligy !!!!

Reagovat
braveheart

Pískej konec!

Reagovat
Snatus

Odkaz?

Reagovat
Liquid

https://www.livesport.cz/zapas/MZ6tFr4a/#video a celkem dobrá kvalita obrazu

Reagovat
Zephyr

Příbram - LIberec je fakt strašný fotbal. Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl

Reagovat
Liquid

zvažoval jsem to, ale dal jsem přednost šlágru 2.ligy a nelituju, super nasazení od Líšně, když to srovnám s plouživými výkony hráčů Teplic, Zlína, občas Příbrami a skoro vždy u Zbrojovky tak říkám, Líšeň by nemohla být snad horší než tyto týmy

Reagovat
John Obi Mikel

Ale asi by jim musela Zbrojovka půjčit na ligu stadion.

Reagovat
Greny

Srbská je Městské stadion pokud se nepletu

Reagovat
martin1

Jsem si ani nevšiml, že za Příbram dnes chytá Šiman

Reagovat
db18

Reagovat
Oli99

Reagovat
mistr129
Reagovat
mistr129

A teď pro změnu rameno za penaltu a červenou, ale to alespoň VAR otočil

Reagovat
Greny

Buzeranti.. měl jsem na Arsenal... Plus co nedal ten Arsenal

Reagovat
ZB 07

Sadílek

Reagovat
žrout

Pešek a teď Sadílek těžko vybírat, který gól byl hezčí ale oceňuju hlavně tu Sadílkovu myšlenku brankáře jen tak z otočky naslepo přelobovat, prostě paráda

Reagovat
Liquid

v Líšni mají 60m časomíru, to vidím poprvé, v čase 62.minuta napsáno 01:01:01

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Jsem si to schválně pustil a vážně, že jo ... taky jsem to ještě neviděl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Tu asi čorli někde na zimáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do ligy s nima!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Stává se tady z toho hrozná sračka. Řeší se jenom covid.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

to se dá říct o celém Česku

Reagovat
ACSeRw!n

a divis se ?

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
ratusek

tak Opava asi po dnešku konečná, to bylo rychlé

Reagovat
braveheart

Březina má asi špatný terén, svítí moc sluníčka a teplota je taky neideální.

Reagovat
Greny

To vypadá že po dnešku bude celá trojka jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň Myslím, že během příštího týdne bude u nich na Twitteru veselo

Reagovat
Salfovic

A oni by šli do ligy ???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

Reagovat
monty25

Škoda toho břevna, Moulis hraje parádně.

Reagovat
ratusek

Cením úroveň přenosu a kameru O2 v Teplicích

Reagovat
monty25

Opava z hovna gól.

Reagovat
mistr129

Aby nakonec Hradec neměl dřív stadion než postup

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
monty25

Góóól!!! Kodad je dobrá kometa.

Reagovat
ratusek

Škoda, druhá půka byla dobrá ze strany Opavy.

Reagovat
dinss

Zlín Bohemka je strašnej fotbal...a to čumim na prej lepší půlku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je gurmán na to koukat

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Góóól!!! Hotovo

Reagovat
Firkraag

Co tohle zas bylo za penaltu? To je neskutečnej zmrd.

Reagovat
braveheart

Opava

Reagovat
John Obi Mikel

Proč kope penalty Simerský.

Reagovat
monty25

Minule se srazí dva baníkovci, rozhodčí by pískal penaltu proti Teplicím. Dneska zahraje rukou Opavák, rozhodčí by zase pískal penaltu proti Teplicím. Ještěže tam je to video.

Reagovat
ratusek

jako jo, blbost, ale tady to mohl mít zkreslené. navíc to pískl až po chvíli, nevím kdo mu dal signál

Reagovat
monty25

Opaváci

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

tohle uz fakt asi nemuze bejt nahoda

Reagovat
KingMaster13

Chtějí vás zakuchnout, máte ale štěstí že Zbrojovka neplatí VAR a tak letos pošlou o patýrko níže je

Reagovat
Banikovec7

Takové 2 penalty 2 kola po sobě proti Teplicím

Reagovat
braveheart

Reagovat
monty25

Konečně 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdlička "Tito hráči oplývají obrovskou produktivitou..." v tabulce: Kalvach 0+1 za asi milion minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Tak kromě něj mají tu produktivitu dobrou. Hraje nejvíc z obrany a minulou sezonu měl i tak hodně produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyt jo smarja. Prastilo me to ale do oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha.. příště střílej ještě z větší dálky. O2 blbci ho ještě chválí že střílel na zadní tyč.. Hůř to udělat nešlo.

Reagovat
ratusek

udělal to uplně nejhůř jak mohl

Reagovat
C-M@ster

Dneska jsem se díval na soupisku sudí v Plzni a mělo by to být ošéfováno pro domácí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ba loua

Reagovat
ratusek

Olomouc dost dobře, nebo Plzeň opět tragicky

Reagovat
dinss

Čim dost dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás pomalu ale jistě začínají přehrávat.

Reagovat
db18

Povolit => přitáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenosti.

Reagovat
ratusek

od poloviny poločasu hráli o poznání lépe než vy a přehrávali vás. vy až na tu jednu šanci opět jako vždy pod Gulou

Reagovat
dinss

S tím úplně nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

No hele herně jste momentálně na 5. místo maximálně. Slovácko je oproti vám škola fotbalu a Liberec taky. Naštěstí pro vás je Jablonec v prdeli a Slovácku s Libercem nejspíš dojde dech.

Reagovat
Salfovic

Pokud Slovácko nerozjebe Covid, tak Plzeň nemá šanci.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš marnej.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Kdyby bylo v naší lize pravidlem, že týmy z max. 5. místa hrají takhle, tak by měla liga skvělou úroveň. Žel to tak není a rozhodně je teď Plzeň lepší než třeba Jabka. Slovácko taky nehraje nějaký super fotbal, prostě jedou poctivé brejky a jednoduchý styl, který vypilovali na své možnosti snad k dokonalosti. Ale nějaká fotbalová hitparáda to za mě není. Podobně Liberec, ten taky není nějaký válec, je to spíš poctivý fotbal + nadstandardní výkony Mosquery, Peška a poslední dobou i Sadílka, kteří jim dělají individuálně zápasy. Ale fotbalovostí řadím Plzeň do TOP 3. Problém je někdy nedůrazná a zbytečně chybující obrana + malá efektivita. Dneska mohla Sigma dostat bez mrknutí trojku. Nebo spíš měla dostat

Reagovat
Oli99

Reagovat
meno

Přesně, všichni vystříkaný ze Svědíka a Slovácka, přitom fotbalovější je půlka ligy. Svědík hraje účelně, jednoduše, ale krásný to úplně není.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Oli99

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že půjdu proti všem, že budu za nepřejícníka a závistivce... ale zdá se mi.. že ty dlouhý vlasy dodávají Hrdličkovi "Extra" slizskej look.

Reagovat
dinss

Slizký had!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo piča, slizkej look of course

Reagovat
dinss

ŽÁÁN DEJTE MI FÍK!

Reagovat
Salfovic

Mandous za díru.

Reagovat
Banikovec7

To, že Berka píská dnes, by mohlo znamenat, že máme šanci zítra dohrát v plném počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máte tam Pechance, ten rozdal letos nejvíc karet v lize a Slavii minule na Slovácku od VAR vymyslel penaltu, takže bych se na tvém místě tolik netěšil.

Reagovat
žrout

Vymyslel penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější ta ruka být nemohla.

Reagovat
Banikovec7

Tak penalta bude, s tím se počítá, ale bylo by zbytečné přijít o hráče na další zápasy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Takže zítra si Bořil s Fillem přelámou nohy na čtyřikrát ale oba dostanou možná tak žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napůl.

Reagovat
doshcz

jo to vyšlo

Reagovat
žrout

Viktorka hraje hodně dobře ale těma zahozenýma šancema si hodně koledujou o nějakou vyrovnávací šmudlu

Reagovat
ratusek

Tvl to pouštění situací s offsidem a nechat to alibisticky na VAR a když gol nepadne, tak to domávne. Proč to nemávne hned kdyz si je jist a hraje se ještě hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě protože si jist nebyl, ne? Je lepší to mávnout později, než je připravit o šanci.

Reagovat
meno

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/BlanskoFk/status/1368488744345550871

Včera v Blansku taky fotograf fotil VIP tribunu jsem zvědav co s ním bude dal

Reagovat
mistr129

Týpci bez roušky, to bude dobrej flastr

Reagovat
Greny

Jako od hygieny? Nebo od koho?

Reagovat
mistr129

Joo, ale on to asi nikdo stejně neřeší

Reagovat
Greny

Od hygieny možná.. ale když to nevadilo na EL na Slavii tak neví.... Od disciplinárku flastra dostat nemůžou jsou mimo stadion

Reagovat
mistr129

Od disciplinárky nemůžou určitě, stejně jako Slavie za EL. Ale od hygieny by oba dostat měli (a tady bych ho zrovna i dal, protože to není zrovan dvakrát zodpovědná věc

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude hrozne nekdo resit proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela si troufají, když koukám na tabulku 2. ligy, zesměšňovat Tvrdíka, ten teď obvolá rozhodčí a Blansko jde dolů.

Reagovat
clinger

to už je velká zoufalost.ikdyž chápu,Sparta už je léta jen k smíchu...

Reagovat
žrout

Tvl váš Krula chce po Berbrovi, ať pro něho udělá "politickou věc" ve finále poháru, který následně rozhodčí průkazně a významně ovlivní ve váš prospěch, ale vy místo abyste na tohle téma drželi hubu, tak si budete rýpat ještě do ostatních. Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vymyšlené tvrzení Berbra, které vyřkl za účelem poškodit Spartu, tady má nějakou váhu?

Reagovat
žrout

Jojo, on si to v tom telefonu s Královcem určitě vymyslel a vlastně to řekl, aby poškodil Spartu v odposleších, které se pak dostanou na veřejnost. On vlastně o tom odposlechu věděl a udělal to účelově. No tvl

Reagovat
Greny

A není to jedno? Jestli Krula nebo Nezmar ... Oba jeli za hranou tecka

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozdílem, že u Kruly o tom nejsou důkazy, jen tvrzení Berbra. Nezmar se sám přiznal a disciplinárka to měla dávno řešit.

Reagovat
žrout

V čem přesně jel Nezmar za hranou? Nevím o tom, že by pro Nezmara Berbr instruoval rozhodčí, jako to udělal ve prospěch Sparty na žádost Kruly. Jestli to někde bylo, dej odkaz. Nebo jako chceš srovnávat to, že se ozval, když měl Slavii, která bojovala s Plzní o titul, pískat jasně proplzeňský Ardeleanu a báli se toho, aby je nepoškodil? To doufám ne...

Reagovat
Greny

Takže vlastně sám říkáš že Nezmar se snažil ovlivnit komisi aby tam poslala rozhodčího co by jim vyhovoval

Reagovat
žrout

Však on nepožadoval výměnu rozhodčího, sám říkal, že Berbrovi volal, aby je Ardeleanu v Olomouci nepoškodil (jak to měl v "dobrém" zvyku), což je celkem legitimní požadavek, nemyslíš?

Samotný fakt, že na to všechno měl Berbr vůbec ze své pozice vliv a že o těchto věcech de facto rozhodoval, to bylo prostě špatně a je mi z toho na nic. Proto taky Nezmar řekl, že jezdil na "oranžovou" a v té šedé zóně taky musel nějak fungovat, nicméně tak nějak nebyla alternativa, abys v ní fungovat nemusel, pokud by ses neměl úplně izolovat. Ale i když nastavení celého fotbalu bylo špatně, pořád to není to samé jako prosba Kruly, aby jeho tým rozhodčí tlačil k zisku poháru, což se pak navíc ještě evidentně stalo. To prostě není to samé.

Reagovat
ratusek

on má pokřivené vnímání toho, co je správné

Reagovat
Stannis Baratheon

To je Machálek?

Reagovat
Greny

Reagovat
Znalec

Tak kdo z těch, co jim končí smlouva, dostane podle vás od Sparty novou? Do léta mají:

Kozák, Wiesner, Nita, Sáček, Plavšič, Radakovič, Zahustel, Havelka, Vácha, Turyna, Konopásek, Patrák, Tasič a hostování končí Hanckovi.

Reagovat
Greny

Kozák, Wiesner, Nita, Sáček, Plavsic, Vácha, z těch mladších nevím..tam asi vsichni ne?

Reagovat
Znalec

Můj tip je, že se vykoupí Hancko, pravděpodobně se prodlouží Kozák, Havelka, Vácha a Patrák. U Wiesnera, Plavšiče ale i Sáčka vůbec netuším, co s nimi zamýšlí. U Nity se bojím experimentů s brankáři, ačkoliv bych si přál, aby zůstal. Turyna a Konopásek asi už smlouvu nedostanou a Radakovič, Zahustel a Tasič určitě ne.

Reagovat
žrout

Wiesner je pro vás momentálně jasná 1 na RB, nebo? Divil bych se, kdybyste ho neprodloužili. Plavšič je taky typ hráče, které má Vrba rád, takže myslím, že smlouvu dostane, pokud nemáte v plánu na křídlo přivést někoho lepšího. Nicu neprodloužit by byl diletantismus, což vlastně vzhledem k minulosti není vyloučeno. Ale Vrba by si to měl pohlídat. Ohledně Sáčka nevím, jestli je pro vás fakt přínosem, ale jako hráč širšího kádru asi proč ne, pokud nebude ubírat minuty mladšímu, zajímavějšímu a produktivnějšímu Součkovi.

U Hancka pokud ho chcete na LB a pořád ta cena za něho je 3 mega, tak si myslím, že by se na ten post dali sehnat za srovnatelné peníze nebo i levněji (třeba 2,5 mega jako ten Bah) lepší krajní obránci. Otázkou je, jestli si je dokážete vyskautovat stejně kvalitně jako Slavie toho Baha. Pokud ne a měl by to být další provar nebo průměr jako Vindheim, pak raději vrabec v hrsti v podobě Hancka. A když už jsem u toho vrabce, kdo ví, jestli u vás neskončí ten z Plzně, když se ho chtějí zbavit. Vrba ho má rád a chtěl ho už do Bulharska

Reagovat
Liquid

Zahustel a Radakovič musí pokračovat v rudém

Reagovat
John Obi Mikel

Nita zadara do Slavie a do Sparty Vaclík

Reagovat
dinss

Wiesner a Radakovič by mohli jít k nám ale reálně to dopadne tak, že podepíšeme Zahustela.

Reagovat
žrout

Gula v životě nepodepíše takové kopyto, buď v klidu. To je jak kdyby si Clarc Kent dobrovolně hodil pod triko kryptonit

Reagovat
dinss

No, Gula ho podepsat nemusí ale vedení ano.

Reagovat
žrout

Pokud chcete donutit Gulu, aby odešel sám a vy mu nemuseli platit kompenzaci, tak potom jo. Vlastně hodně dobrá taktika z vaší strany

Reagovat
Shevchenko

Žižkov ukázal postupové ambice

Reagovat
monty25

Momentálně nemá smysl uvažovat o postupu, ale spíš o tom, jestli Viktorka dostane licenci na příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň do ligy místo Flinty?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

hráči Zbrojovky hodili flintu do žita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak super, po 21 kolech bude jasno o sestupujících, dále je jasno o titulu, o druhém místě. takže zbylých 13 kol hrajeme jen o to, kdo bude třetí a kdo čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

Co už, no. Čísla jsou jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste o 5 pripadne ne? v zavislosti na viteze poharu

Reagovat
oli9

tak například mě ta liga hodně zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

však ty spadáš do té škatulky o třetí a čtvrté místo

Reagovat
oli9

a řekl bych že tech zápasů je ještě moc navíc o ten sestup tam taky bude boj. tam se to ještě bude vše hrát mezi sebou..škoda třeba bude zázrak a ta Boleslav půjde....

Reagovat
Liquid

je to tak, a to se tu předpovídalo jak že to bude bez nadstavby, kdy bylo o všem taky rozhodnuto letos s 18 týmy zajímavější

Reagovat
Wyrda

To by bylo ovšem to by těch 18 týmů muselo mít konkurence schopný kádr. Bohužel jsou tu 3 mužstva, které jsou kvalitou dost za zbytkem...

Reagovat
Liquid

měřit to na "kvalitu kádru" tak by rozhodně Pardubice byli hodně dole a Slovácko by jistě nebylo 3

Reagovat
Wyrda

co to je zase za sranec? a o čem to teda je když ne o kvalitě kádru? Nepopírám, že Pardubky nebo Slovácko nemají fazónu, ale mít úplně na píču kádr by se z dlouhodobého hlediska prostě projevilo. V tom je liga daleko spravedlnější než kterýkoliv pohár, který se odehraje během měsíce čili je o aktuální formě a nebo pohár hrající se celý rok, ale který je zas o jednom zápasu a ve fotbale se může stát cokoliv že jo.

Reagovat
Liquid

nezlobte se na mě milí brňáci, ale takhlec se o záchranu nehraje, stoper Pernica se s takovouhlec do Plzně nevrátí....

Reagovat
Imos

OT: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/karel-habsbursko-lotrinsky-monarchie-koronavirus-krize-opatreni-ockovani.A210305_101732_domaci_misl

Z principu, kdyby se jednalo o konstituční monarchie, které máme v Evropě nyní, tak podle mě lepší varianta než náš institut přímo volených prezidentů, kdy jsme to vyzkoušeli jednou a díky tomu, že ho zvolili lidi si Zeman dovoluje hodně nad rámec, co by měl. Jestli by to měl být Habsburg, Schwarzenberg, Lobkowicz nebo třetí bratranec támhle skandinávského monarchy je už detail ... určitě by král narozdíl od prezidenta nerozděloval společnost tak extrémně jako máme teď a s pointem stability a kontinuity nemůžu než nesouhlasit

Samozřejmě kvůli technikáliím a české společnosti to je nezrealizovatelné

Reagovat
dtaire

Jeden Zeman rozhodně nemůže být argumentem pro návrat monarchie. Ty (až) dva roky ještě vydržíme

Reagovat
Alan_Shearer

Navic kral taky muze byt kokot, akorat se ho do konce zivota nezbavime.

Reagovat
Imos

a kde v tuto dobu tohle platí? že bys měl kokota, který ještě k tomu odmítne rezignovat, i Juan Carlos po průseru na starý kolena rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou volit prezidenta u nás lidi, tak u jednoho Zemana nezůstane ani omylem. Dostaneme nějakýho dalšího.

Reagovat
Imos

Reagovat
dtaire

Nemyslím si to. Ve druhé volbě Zeman vyhrál jen díky slabosti a nezajímavosti svého protikandidáta, jinak by již dávno opět objímal stromy. Naopak v první volbě byl zajímavý tím, porazil právě monarchii bližšího Schwarzenberga

Reagovat
Imos

No ale Zeman to vyhrál, ať kvůli slabosti Draboše nebo něčemu jinému, souhlasím, že v přímé volbě prezidenta v naší společnosti je velké riziko, že se tam zvolí nějaký podobný hnůj jako Zeman (ať byl dřív sebelepší pro někoho, tak na starý kolena si jen honí ego)

Reagovat
dtaire

Takových podobných je a bude velice málo. Velká část kandidátů by byla dobrými prezidenty, jen teď to holt vyšlo takhle blbě. Věřím, že znovu je šance na podobný scénář jen malá.

Reagovat
Imos

Tak já taky věřím a doufám, že aspoň na to příští volební období bude nějaký normální prezident ale u nás vždy budou v oblibě hovada jako Pitomio, Volný, Andrej a spol (a u Andreje bych se vůbec nedivil, kdyby to na prezidenta zkusil)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci tady podporovat monarchii. Ale položme si otázku. Po více než než 100 letech republiky. Kolik z těch českých a československých prezidentů můžeme hodnotit pozitivně?

Reagovat
Imos

To je hodně diskutabilní jdou říct čtyři a jdou říct taky jen dva Masaryk a Havel jsou podle mě jasní (i když pro mnohé samozřejmě místo těchto dvou jsou jasní Klement a Husák ) spíš asi jen tihle dva on ten Beneš toho taky dost pomrdal

Reagovat
dtaire

a kolik českých králů? Podle mě je ta debata zbytečná. V podstatě i bez úřadu hlavy státu bychom se obešli

Reagovat
Imos

pro funkčnost demokracie si stále myslím, že funkci hlavy státu potřebuješ

Reagovat
Wyrda

Nesmysl pokud se bavíme o parlamentní demokracii, kde je prezident spíše reprezentativní funkcí, což bohužel Miloš nezvládá nějakých 8 let. Pro funkčnost demokracie je nejdůležitější horní a dolní komora a soudy.

Reagovat
mayday

Já bych řekl Havel Masaryk a kdybych musel někoho dalšího, tak snad Beneš. Z komoušů se dají přivřít oči snad jen nad Novotným, pod kterým přišlo po zrůdných 50. letech trošku rozvolnění.

Reagovat
Imos

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem ochoten vládnout z hradu Bouzov.

Reagovat
Imos

Reagovat
Imos

nejdřív ale musíš zabít svýho mladšího bratra

Reagovat
Mass

Vlastně Zeman je takový Robert Baratheon. Kdysi úspěšný politik, dnes už nejspíš troska. Občas mi na těch ceremoniích chybí od něj jen "Tak zahajte ten turnaj, nebo se tu pochčiju! "

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Imos

a co by na tom bylo špatného? oproti nynějšímu stavu posledních deseti let

Reagovat
ratusek

Budějky za vyrovnání ještě tam frkněte jeden kus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho tam frkli, akorát to byli hosté

Strašná škoda, takhle to vypadá, že je o sestupu rozhodnuto.

Reagovat
ratusek

ti čuráci si nechají dát dva fíky od Yody. panebože. tak se Bolka zachrání a dneškem se o sestupu rozhodlo, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

klasická česká výpomoc

Reagovat
Liquid

snad si nebyl tak naivní, že sis myslel, že Bolka s tím kádrem spadne

Reagovat
KingMaster13

To nečekal nikdo ale chvíli to vypadalo že to Jarolím fakt dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám, že je nikdo nemá rád.

Reagovat
mistr129

Mně přijdou zajímavý jak jsou jednou nahoře a podruhý na sestup, navíc i když to ani zdaleka není local club, tak dokud Pardubice nebudou hrát doma, mám jejich stadion nejblíž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Reagovat
meno

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Druhá liga taky liga.. snad postoupí Lisen

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Aby pak Lisen neprenechala misto Brnu...

Reagovat
Salfovic

Klidně

Reagovat
Liquid

to by snad bylo proti všem pravidlům, postupovalo by se pravděpodobně tzv na Zbrojovku, postupně tabulkou s tím rozdílem, že tentokrát by se tam asi moc týmů nehnalo což by silně kontrastovalo s tou situací, kdy byl tlak moravské komory na to, aby Brno ze 4.místa postoupilo na úkor Ústí, který si 1.ligu vykopalo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade nezapomente ve Zbrojovce vyhlasit zakaz socialnich siti

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska budeme hrát konečně na kvalitním trávníku - takže Mena na plac To by mu mohlo vyhovovat.

Fillo, Pokorný, Zio, Ndefe - Jánoš, Tetour - Sor, Mena, Azevedo - Buchta šel bych do toho třeba takhle

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak realita:

Juroska,Pokorný, Zio,Holzer -Janos, Kaloč - Fillo, Tetour, Ndefe - Sašinka

Jsem se moc netrefil

Reagovat
Wyrda

Se celkem divím, že do takového zápasu dal zrovna Šašinku. Bych čekal někoho rychlejšího a pohyblivějšího ale třeba mu to tam spadne a vyhrajem 0:1.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě ale zajímavě prohodil ty krajní hráče z obrany do zálohy a obráceně. Ale předpokládám, že se budou měnit v průběhu zápasu. Všichni 4 můžou hrát jak do obrany tak i do zálohy. Uvidíme, co to udělá...

Reagovat
doocetung

Po Holzerovi na beku už nějakou dobu volám, tak snad mi dá dnes za pravdu, že tam má větší budoucnost než na křídle.. A na Filla na křídle jsem taky zvědav, hrál tam jen za Pánika a pod ním se tam nedostal do té svojí hry jako v Teplicích, ale už je zase o pár let starší tak uvidíme, ale za mě hodně zajímavá sestava a věřím že můžem něco uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

No Holzer na beku mě teda pěkně sral, strašně často vypouštěl souboje, nebo reagoval pozdě. Kvalitní výkony jsem ho pravidelně viděl podávat jen v záloze, ale i tak je to více než rok (po návratu ze Sparty chvíli vypadal, že ho neudržíme a půjde do zahraničí).

Reagovat
John Obi Mikel

Nebudou Holzer a Ndefe obráceně?

Reagovat
HorajzmAmmann

Na oficiálu to je takhle..

Reagovat
Banikovec7

Podle mě Fillo a Ndefe vzadu a Holzer s Juroškou vepředu, minule to byl od Jurošky za ten poločas na křídle nejlepší výkon křídelního hráče v sezóně, když nebudu počítat Azeveda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body

Reagovat
bobis21

Fillo zpátky na křídle to jsem teda fakt nečekal. Sor by se svou rychlostí mohl na brejky hodit, ale třeba to pak půjde do unavené obrany lépe

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo, Sor a Buchta v 70. minutě za stavu 0:0 to bude sen. A pak se Holzer trefí v 91. minutě po 58 zápasech...

Reagovat
Coutinho10

setrime Simu, ale je fakt, ze Banik to bude zase kosit, tak mozna lepsi

Sestava: Kolář – Bah, Kačaraba, Deli, Bořil – Provod – Masopust, Stanciu, Lingr, Olayinka – Kuchta

Lavička: Vágner, Holeš, Zima, Tecl, Sima, Oscar, Višinský

Reagovat
KingMaster13

Já jsem slyšel že Sima má prej tu mutaci

Reagovat
HorajzmAmmann

To by nebyl ani na lavce ne?

Reagovat
KingMaster13

Přesně, dobrý postřeh Rychleji reaguju než myslím

Reagovat
KingMaster13

Kurva jsem to odeslal dřív než to dopsal *Jsem rád že to tak není protože je alespoň na lávce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Je tak dobrej, že musí být mutant?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

A v té záloze bude bránit kdo?

Reagovat
KingMaster13

Hurá fotbal no

Reagovat
HorajzmAmmann

Sasinka

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

dobra otazka

Reagovat
Mass

Masopust

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes čekám heroický výkon ale prohrajeme po zářezu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zářez by byl, teď je na řadě ten heroický výkon.

Reagovat
Mass

Sem zědavý na Kačarabu. Rozehrávku má dobrou, ale zatím dělal chyby dozadu. Btw podle statistik je ale hráč s nejlepším % osobních soubojů.

Reagovat
Greny

Tak toto vypadá že. LuftJarda chtěl být zase jen dulezitej ... A trošku tím pokrýt tu blbost s novinarem

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme ale je klidně možné že to někdo má. Stejskal podezřele chybí a Kovář se taky nějak odmlčel

Reagovat
Greny

Kovář nebyl už s Varama ne ? Jsem myslel že je zraněné

Reagovat
mistr129

Jak píše 20Dollars, určitě to má minimálně jeden z brankářů, protože pochybuji že by se oba narychlo zranili

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ondřej Kúdela chybí kvůli žlutým kartám. Šestici ve složení David Hovorka, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Michal Beran, Jan Stejskal a Přemysl Kovář pak do hry nevpustí zdravotní potíže. #slaost

Z toho mi vychází, že pravděpodobně Stejskal a Kovář mají covid. Což by mohl bejt problém, pokud by se do Rangers stihl nakazit i Kolář

Reagovat
KingMaster13

Pak by prostě jsme museli přistoupit na hru Rangers a přestřílet je

Reagovat
db18

Takže dvojka a trojka na rozdíl od Koláře aspoň něco chytí...

Reagovat
Greny

Každopádně dneska podle mě zbytečně riskujete.. měli jste tam poslat od začátku toho Vágnera ...

Reagovat
Freedo

Koly už to měl a těžší průběh=víc protilátek a menší riziko reinfekce.

Reagovat
Kepy_FCB

Koukám hamazmrdečkovo gestapo zase v Praze demonstruje své totalitní praktiky...

Reagovat
JackBlack

Jsem slávista, ale kurz 14 na Baník, nevypadá špatně

Reagovat
mistr129

Tak snad se dnes nepotvrdí rčení "nový Volný dobře mete"

Reagovat
mistr129

Mohl Koubek rovnou říct "ten černoch" a netrápit se s tím

Reagovat
mistr129

Tak tu zakončím příspěvkový hattrick, zřejmě teda má covid někdo z realizáku (nebo Tvrdík co tam zas byl bez roušky)

https://twitter.com/michalbycek/status/1368606384523198469

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ani realizák, ale nějaký jiný zaměstnanec.

Reagovat
KingMaster13

Takže nějaká hajzlbába

Reagovat
smazaný uživatel

Má se víc hlídat, když Slávka hraje Evropu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

sorry Berko

Reagovat
KingMaster13

Taky jsem si na to vzpomněl

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Fillo

Reagovat
John Obi Mikel

Fillo.

Reagovat
mistr129

Konečně ho jednou proti nám vylili

Reagovat
bobis21

Klasika nemá cenu ani sledovat

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, Fillo klasicky zmrdeček no

Reagovat
Rothbard

Co udělal Fillo? I tohle jde za Kozlem?

Reagovat
mistr129

Fillo dělal Filla a asi čtyřikrát za sebou se ohnal po Bořilovi

Reagovat
Coutinho10

lol fillo

Reagovat
dinss

Bořil...nakládat umíš ale přijmout ne ty mrdko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Napsal jsem pravdu, která ti nevoní co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takovej lepší Limba no.

Reagovat
mistr129

Kdy Bořil dal někomu loktem mimo hru?

Reagovat
dinss

Jovovič tak před třemi týdny?

Reagovat
andrew96

To nebylo moc mimo hru.

Reagovat
dinss

Nic? Co čekat.

Reagovat
mistr129

Viz andrew, klidně za to Bořil mohl červenou dostat, ale jiný případ.

Reagovat
martin1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Tak a teď mi vysvětli, čím přesně brečím.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu si měl Fillo uvědomit mrdkovskou povahu soupeře a udržet se. Je to hlavně jeho chyba (ale nadávat na Filla nebudu).

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle přece není redka, ne? Z toho záznamu to nebylo tak hrozný...

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně redka proti SKS je dobrý znamení

Reagovat
John Obi Mikel

Právě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

zas vás tlačí

Reagovat
jackinho10

Loket v souboji uplne mimo hru? To musi byt cervena

Reagovat
HorajzmAmmann

loket na zádech ale ne na hlavě....

Reagovat
jackinho10

Jo ty vole, do nohy ho trefil loktem

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dinss

loket?

Reagovat
jackinho10

Ne koleno

Reagovat
dinss

Když říkáš

Reagovat
bobis21

Takže Bořil taky ven? Nebo to je jen když je to ruka v modrém dresu?

Reagovat
jackinho10

Jezisi nebrec tady

Reagovat
bobis21

Nebrečím, stalo se přesně to co jsem čekal

Reagovat
Freedo

Ale no tak. Opakovaně ho trefoval bezdůvodně loktem a míč byl úplně jinde. Jasná redka. Oni se mezi sebou musí hrozně nesnášet.

Reagovat
HorajzmAmmann

kam ho jako trefoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si už prdel proboha?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne nedělám. Normálně se otáčel a trochu ho štrejchnul loktem. Že to tam vaše buzna přihraje už není jeho problém. Normálně měl dostat žlutou a jede se dál...

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

To není fotbal, to je atletika - jasná diskvalifikace

Reagovat
mistr129

Kdyby to udělal jednou, tak za mě v pohodě, ale ohnal se po něm čtyřikrát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Demence od Filla a za me zasloužená.. Je možné, že na druhé straně by to byla jen žlutá, ale zlobit se můžeme max na Filla.

Reagovat
KingMaster13

Ale jsi moc drsnej Máro já bych dal jen žlutou ale je to vůl

Reagovat
lichna.

Jo mozna jo. Ale treba se vzpamatuje. I žlutá by byla zbytečná.

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

ja nevim, mne to prislo jako poradna facka

Reagovat
andrew96

Flákanec.

Reagovat
Posledni Kovboj

zezadu

Reagovat
Briggus

Reagovat
Uwe háže buly

Jako možná přísná je, nebyl to kdovijaky zákrok, ale zas úplně mimo hru a opakovane. Tenhle dement si ji zasloužil.

Reagovat
iamek

To je idiot. 2x za sebou ho jebne. Neuvěřitelné.

Reagovat
Freedo

To je tak vymletá píča. 4x loket bez míče. Ale dobře pro nás.

Reagovat
bobis21

Bořil tam šel taky loktem. Červená taková Tvrdíkovská

Reagovat
Freedo

Tak tam šlo o ten počet úderů a taky to dělal hrozně čitelně.

Reagovat
bobis21

Takže 3 údery jsou čisté a 4 údery jsou červená? Zajímavá úvaha. Oba v tom souboji byli stejně, oba žlutou a hrajeme dál. Místo toho z toho udělá bramboračku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

To by nebylo čistý ani v souboji o míč, natož když je balón úplně jinde.

Reagovat
bobis21

No podle rozhodčího to od Bořila čisté bylo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Fillo Měl mu aspoň pořádně naložit zmrdovi...

Reagovat
dinss

Reagovat
martin1

Reagovat
bobis21

zasloužil by

Reagovat
lichna.

Reagovat
Uwe háže buly

takhle se vykartoval a strkal tam do něj jak ženská..

Reagovat
icka

Reagovat
OTASi

Reagovat
žrout

Na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
Gelu28

Fillo ty seš blbec a Bořil ještě větší..na tohle přesně čekali až jim takto pomůžeš

Reagovat
žrout

To je kokot ten Fillo

Reagovat
RuneSKS

To je dement.. dobře mu tak!

Reagovat
DieFohlenBMG

to je blbísek

Reagovat
Banikovec7

červená srandovní, ale za tohle bych mu neprodlužoval smlouvu na příští rok a rozloučil se

Reagovat
smazaný uživatel

Lufjarda to zkusil přes koronáč a když to nevyšlo, tak to zkusil přes sudí.

Reagovat
žrout

Tvrdík nemůže za to, že je Fillo dement

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bořilovi nadáváte ale Fillo, to je teprve prvok do piči. já se poseru. Takovej Baroš, akorát horší fotbalista a ještě větší dement no.

Reagovat
HorajzmAmmann

projel mu loktem záda, červená fakt ne...

Reagovat
Liquid

kdyby to bylo jak říkáš, tak by hned VAR zpochybňoval červenou, byla úplně 100%, ono dokonce i jen úmysl trefit někoho loktem je na červenou, byť se tolikrát nedává, ale zde ho trefil, takže bez debat

Reagovat
Posledni Kovboj

budu ti verit; zkusenosti s uderama zezadu mas bohate

Reagovat
HorajzmAmmann

jsi kunda...

Reagovat
Posledni Kovboj

To jsem no. A ze neuhodnes, jak to mam rada?

Zezadu!

Reagovat
dinss

Naštěstí je Bořil ukázka rozumného člověka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Je sympatické, že má IQ na dresu. #7

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu? Jako dement to je, ale kolem 40 snad mít bude.

Reagovat
andrew96

Heh, zrovna u Filla nějaká kontroverze, zda to opravdu bylo na červenou, ani nevadí.

Reagovat
T:o:M

Doufám že to nějaký tvrdak z Rangers tomu zmrdovi Borilovi vrátí..

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Reagovat
žrout

Reagovat
Strojmír

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T:o:M

Že je Bořil zmrd to ví každý, jak někdo tady psal rozdat umí, ale přijmout neumí... Vždyť byli s Coufalem na podobné úrovni jednu dobu, ale Coufal není zase takový blbec jak Bořil a proto je tam kde teď je..

Reagovat
Mirek na tenisu

Coufal je totiž z Ludgeřovic. A to je 10 minut od Ostravy.

Reagovat
T:o:M

Reagovat
OTASi

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, asi tak jak Fillo. Co mu má kdo vracet? To že dojely trumpety z Ostravy? Zase přemotivovaný a zase ze sebe udělali blbce?

Reagovat
T:o:M

Baník a Filla neřeším, ten to posral, mě sere, že co se dívám občas na zápasy Slavie, tak Bořil je vždy u nějaké takové akce. Takže to není náhoda

Reagovat
dinss

Těch zákroků, co Bořil udělá je spousta. Viz jak naložil Messimu. Většina mu ještě zatleská jakej to je frajer... Nevadí mi, že někdo hraje tvrdě ale pak ať to není takováhle mrdka.

Reagovat
T:o:M

Přesně tak nebo ještě letos v lize tam měl loket ale už nevím proti komu to bylo. Na jednu stranu jo, věděl asi že na něj jde Fillo a vyšlo mu to. Ale je to prostě zmrd

Reagovat
Liquid

Reagovat
žrout

Reagovat
Greny

Já doufám že je vytroli Morelos to je pěknej zmrdecek

Reagovat
T:o:M

Toho moc neznám, jen vím, že goliky dávat umí

Reagovat
žrout

Ten spíš dostane redku ještě rychleji než Fillo. Borec je sbírá jak houby po dešti, ten je úplně vypatlaný a neumí se ovládat

Reagovat
John Obi Mikel

To je bohužel dost dobře možné.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrďák? Tam sou samý britský slečinky.

Reagovat
KingMaster13

Fillo a Bořil...tohle jsem přesně čekal ale Berka někomu rozhodl dát červenou A my jsme v píči proti týmům co zalezou v 10 neumíme

Reagovat
Mass

Reagovat
Selänne

Ale Bořil ho dobře vytrollil, to se musí nechat.

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

To se dějou věci.

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust

Reagovat
Coutinho10

twl Maso

Reagovat
Banikovec7

Vrbův rekord v prvním zápase za Baník asi padne

Reagovat
mistr129

Maso

Reagovat
DieFohlenBMG

Masíčko ukázal, jakej je to baller

Reagovat
HorajzmAmmann

Může Blatný nějak zrušit ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Blatný ne, ale Babiš možná jo

Reagovat
martin1

Bořil

Reagovat
Liquid

Fillo dobrej psychopat, prosím prosím dejme jim 10, Hanzle 10 !!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Hanzel Desítka je z Karviné.

Reagovat
Liquid

polské předměstí Ostravy

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč se ztrapňuješ?

Reagovat
AjaxFans

Že na něj vůbec reaguješ

Reagovat
Banikovec7

Se dívám znova na ten záběr, však mu ani žádný loket nedal, jen ho asi 3x žduchnul a pak přejel dlaní po uchu

Reagovat
HorajzmAmmann

ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Jste všichni hrozní klauni. Kdyby to bylo naopak, tak většina slávistů uzná, že redka je oprávněná. Tam snad nejde o intenzitu úderu, ale o úmysl.

Reagovat
HorajzmAmmann

to určitě

Reagovat
dinss

''Kdyby to bylo naopak, tak většina slávistů uzná, že redka je oprávněná''

Ale notak

Reagovat
martin1

Reagovat
bobis21

Kdyby to bylo obráceně a dal červenou tak reaguji úplně stejně. Je to úplný nesmysl. A že by zrovna slávisti něco uznali když brečeli i kvůli správně odpískanému opakování penalty, tomu se těžko věří

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
icka

Reagovat
OTASi

Reagovat
martin1

Reagovat
Vasekre

Většina slávistů uzná....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to "kdyby to bylo naopak" naprosto souhlasím

Reagovat
dinss

Tak dal sudímu možnost ho vyndat. Bořil toho chytře využil...

Reagovat
martin1

Reagovat
Stannis Baratheon

Však on po tom co ju rozhodčí ukázal redku moc dobře co udělal a aj ise nehádal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
GjøvikFF

Co pro tebe znamená "hádat se"? Protože vykecávat se s rozhodčím zkoušel Fillo asi půl minuty...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale bylo vidět že je s tím smířený a že ani VAR ho nemůže zachránit. To bylo jen takové propagační protestování.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fillo tak dlouho chodil s džbánem pro redku, až se ucho utrhlo.

Reagovat
Banikovec7

Je to dement, to je nepopíratelné, ale Pechanec s Bořilem taky kvalitní představení.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Takže oplácel. Vyřešeno.

Reagovat
oli9

3x zduchnul... A už si mohl přestat psát

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
OTASi

Reagovat
KingMaster13

Tak hlavně opatrně v obraně a přidat další gol a ne že teď uvidím šetření se a udržovačku Pamatuju spoustu zápasů kdy jsme se k tomu uchýlili takže neubírat přidat další gol a až bude náskok tak pak to teprve v klidu dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Faullo

Reagovat
Mirek na tenisu

A je po fotbale Fillo patří k zákeřným hráčům ale tady bych mu redku nedal. Stejný křivák je Bořil. Ubohé je že kyslíci nedodali záběr zblízka.

Reagovat
Mass

Jestli si dobře pamatuju, tak ten zápas proti Slavii, kde po blikanci Baroše hrál Baník v deseti a vyhrál.

Reagovat
John Obi Mikel

Pamatuješ. Pak jsme ještě proti 10 spackali Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že tady všichni kromě Slávistů nadávají Bořilovi jak je hloupej atd., ale evidentně je chytřejší než drtivá většina hráčů v lize. Věděl, že ho jde napadat Ing. Fillo a holt mu dal lekci...

Reagovat
KingMaster13

To ani není o chytrosti ale spíš o zkušenostech a dobře vyhodnotil situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fillo má taky zkušenosti, jen je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně si ho vychutnal Škoda že nebude nějakej přenos z kabiny jak se mu smějou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boril a Fillo, souboj dusevnich gigantu. Aspon maj zase banikovci na co svadet prohru i kdyz vsichni vime, ze by ta parta prumeraku tezko v Edenu udelala nejakej bod.

Reagovat
smazaný uživatel

+ maj dalsi duvod svadet na chybejicicho Filla i prohru v dalsim kole.

Reagovat
meno

Kde se to vůbec vzalo, že je Bořil hloupej? Sice nemá formální vzdělání, ale jako hlupák mi úplně nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si ze sebe umí udělat legraci? Protože je pohodář? Protože je nejlepší český levý bek? Nevím, asi mu lopaty záviděj že si vydělá 10 mio Kč za sezonu.

Reagovat
Greny

Pechanec je pěknej dement... Vlastně červená stejná jak Souček u které se všichni shodli že být neměla...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

no to se neshodli, tam byla správně neoddiskutovatelná červená pro Baroše, i v tiki-taka se na tom shodl s Coufalem i ten baníkovský promotér MMA

Reagovat
John Obi Mikel

On myslí spíš Součka ve WHU, což je srovnání taky úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže srovnávat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o úplně jiné červené ty pičo trollici..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečný kašpar.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde srovnávat už jen kvůli tomu že tohle bylo při hře, úmyslně a se zatmením v duté Fillovo palici.

Reagovat
mistr129

Chudák Fillo ho omylem trefil. Čtyřikrát.

Reagovat
KingMaster13

To je jak kdyžtak řekneš že jsi někoho nezabil ale on spadl na nůž (4x)

Reagovat
Greny

Na druhou stranu kdyby jsi to chtěl teda přesně dle pravidel....tak si myslím že první porušil pravidla Bořil tím že se postavil Fillovi do cesty.... pořád si myslím že to v pravidlech je

Reagovat
dinss

Je ale nikdo to nepíská. Dává rozum to nepískat protože to pravidlo je sračka...

Reagovat
Greny

S tím souhlasím

Reagovat
mistr129

Jo to jo, od Bořila to byl podle mě faul, ale to nic nemění, že Fillo za červenou

Reagovat
Greny

Kdyby to piskl nemuselo k tomu dojít... A stejně si stojím za tím že toto není prostě červená ..

Reagovat
mistr129

To je pravda, ale stejně tak když ti sudí pískne ofsajd, ty mu vynadáš že je čurák a jeho matka píča, načež VAR zjistí, že to ofsajd nebyl, tak červenou dostaneš i tak.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. Sice to s tímto zápasem nemá nic společného, ale máš pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Červenou bych nedal ale přirovnávat to k Barošovi kde to byla jasná redka je blbost

Reagovat
John Obi Mikel

On myslí spíš Součka ve WHU, což je srovnání taky úplně mimo.

Reagovat
KingMaster13

Já zase že myslí toho Baroše ale už to tady v diskuzi taky někdo vytáhl tak jsem se rovnou vyjádřil

Reagovat
dinss

Tam to byla jasná rudá. To snad nikdo nemůže rozporovat ale on si to pak Baroš udělal sám tím, že se tam deset minut hádal o sračkách.

Reagovat
KingMaster13

Tím si akorát přihoršil no

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to bylo jasný, že toho Součka chce sejmout

Reagovat
naheCZ

Taky bych asi nedal. Myslím si , že třeba pár kol zpátky by ji nedostal. Ale poslední dobou tady byla velká kritika rozhodčích, že se nedávají červené za zákroky, tak to taky může mít pak na rozhodování, že ji radši dám...

Reagovat
KingMaster13

Hlavně těch doteků bylo víc a to mu asi přihoršilo

Reagovat
Greny

Myslel jsem ve WHU

Reagovat
KingMaster13

oka

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemaže Fillovu červenou za loket, co to tu valíš za komba.

Reagovat
Banikovec7

Mohl bych ten loket vidět?

Reagovat
dinss

Nikdo ho neviděl... Snad jen tenhle..

Reagovat
GjøvikFF

Toho retarda Filla nesnáším už do doby, co hrál za můj oblíbenej Stavanger...ale tohle opravdu loket nebyl...

Reagovat
Banikovec7

Trefil ho jednou, tou dlaní na ucho, po které se svalil jak kdyby ho přejel kamion.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nějaká novinka v historii fotbalu, že ste tu všichni baníkovci z toho u vytržení? Že když ti protihráč jebne po hlavě, krku, zádech, že se svalíš na zem? Jste doteď žili v jeskyních bez televize? Nestává se to v každým druhým zápase náhodou?

Reagovat
HorajzmAmmann

a v každém 2. zápase je z toho redka no...

Reagovat
dinss

Tam šlo nejvíc o to, že to bylo bez míče a tu šanci ho vyndat mu prostě dal. Navíc proti Baníku v Edenu takže ono to fakt smysl dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tebe přejel parní válec.

Reagovat
Banikovec7

Zatím ne, ale mohl by, lepší než se dívat na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda víc baví zápas kde jsou emoce a pěkný akce, než kdyby to bylo jako v Teplicích nebo, ať nechodíme daleko, s Teplicema.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Stannis Baratheon

se probuď

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně no, ty trumpeto.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Soucek byl horsi, ten mu dal vylozene loket. Tohle bylo klasicky oplaceni po Borilove provokaci. Fillo je mental, takze to neustal.

Reagovat
žrout

Tohle už není ani vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Souček toho hráče neviděl a jen se otáčel. Tady se Fillo s Bořilem už pár vteřin pral. Rozhodně to nejde srovnávat.

Reagovat
žrout

Baníkovci a další tady jsou dobří prvoci obhajovat jasný červený zákrok vypatlance

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rádoby relevantní klub Baník no. Dokud jediná jejich taktika na větší týmy bude, že dojedou přemotivování a budou prasit, tak si s nima vždycky vytřeme my, Sparta i Plzeň prdel. A vždycky se jako největší dementi chovají ti nejzkušenější... Fillo, Laštůvka, Fleischman. Tak jste dostali ve 3.minutě redku a gól od Masopusta, kterýho tu nejvíc hejtujete. Snad jste si v šatně aspoň zakřičeli a pořádně se poplácali po prdelích.

Reagovat
Rothbard

Laštůvka?

Reagovat
Greny

Na druhou stranu... Když už je rozhodnuto tak jsem zvědav jak k tomu Baník přistoupí...doufám že to neodflaknou a pořádně to odmakaji

Reagovat
Briggus

Smetana ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka dá hlavu ke kolenu a Pechanec piskne Janošovi nebezpečnou hru vysokou nohou? Wtf?

Reagovat
dinss

Taky mi to přišlo zvláštní ale na druhou stranu tam šel šlapákem.

Reagovat
bobis21
Reagovat
Gelu28

Kopejtko Bořil hezky jsi to uklidil na tribunu

Reagovat
Komix

Kopejtko Bořil tam z vás zatím dělá žáčky

Reagovat
Gelu28

to se asi díváš na jinej zápas...zatím nepředvedl nic kromě provokování...to mu jde dobře

Reagovat
dinss

Hraje dobře...Je to zmrd ale dneska hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím si je Bořil vodí jak medvědy na řetězu.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Selänne

Pořád jasná červená.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť mu dal lepáka rekulérně.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý z té dvojice má jeden pár loktů, to jsou 4 lokty. Asi popisovali co je vidět, ne činnost.

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne... Nebyla.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych řekl, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obhájí si to. Ale číst ten brek tady... A Deli nedostal kartu proč? Ztratil žlutou?

Reagovat
John Obi Mikel

Delimu bych nedával. Ale Stanciu asi dostat měl.

Zapomněl ŽK v kabině.

Reagovat
dinss

Tak tady už je všechno jasný.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je asi penalta... ohnal se teda rukou do míče.

Reagovat
bobis21

Pokud to šlo od těla do ruky tak není, ale mám pocit že už to "tělo" byla spíše ruka u těla a pak ruka zvednutá. Jenže O2 zase jeden záznam a jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jestli šla od těla, nebo ne. Jde o to, jestli to bylo úmyslný zahrání míče. Např. kdyby ten balón odkopával a kopl si ho do ruky, tak je to v pohodě.

Reagovat
dinss

Penaltu by naopak neměl nařídit, když hráč zastaví míč rukou neúmyslně. Za přestupek se nepovažuje:

míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla

hráč je v přirozeném pohybu a soupeř mu bez jeho vědomí nastřelí míč na ruku

hráč nechtěně bez svého zavinění upadne, např. po souboji o míč, a v pádu se nechtěně dotkne míče rukou nebo upadne na míč

hráč se po pádu na zem snaží ihned vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku

hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod.

míč se odrazí od ramena hráče

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle ale nebyl přirozený pohyb...

Reagovat
dinss

No, na druhou stranu co s tim má ten hráč dělat + se to odrazilo od jeho těla. Zase...dal mu důvod jí zapískat protože ty pravidla se dají vyložit všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tebe by ta Slavia dohnala i k sepsání diplomky.

Reagovat
dinss

Naštěstí jsem si to vyhledal. Nic psát nemusím. Stačí CTRL+C...Chápu, že je to na tebe docela složitý.

Reagovat
taws

Na Slavii platí nějaká jedinečná pravidla, kdy se odpíská penalta, když si hráč sám nastřelí ruku?

Reagovat
žrout

a čím si ji přesně nastřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

prvním dotykem si to odrazil na ruku...to se nepíská

Reagovat
žrout

První dotyk byla taky ruka, takže si podle tebe rukou nastřelil stejnou ruku? A hlavně on si nic nenastřelil, balon se mu odrazil od ruky, kterou měl u těla a pak normálně do toho míče stejnou rukou plácl jak při volejbale. Jeho problém

Reagovat
T:o:M

Červená, penalta, to vidím, že Baník si ještě jako přídavek doveze ze Slavie i koronu při takovém štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš.

Reagovat
Coutinho10

Nico

Reagovat
KingMaster13

Teď jsem tu penaltu zmeškal ale i kdyby byla 1000% tak už bude olej na střeše

Reagovat
mistr129

Asi bych spíš teda nepískal, rozhodčímu nezávidím tohle rozhodnutí

Reagovat
Liquid

vždyť to byl skoro volejbalový úder

Reagovat
Greny

Jako jo na druhou stranu když si to nastrelis sám tak se přece nepíská ... Jo a toto pravidlo je úplně dementní za to že ses kopyto

Reagovat
JackBlack

Když si ji nastrelis tak možná, ale on to tam pak placnul jak pitomec

Reagovat
žrout

děláš, jako by si ji nastřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

2:0 !!!! Dáme 10, dáme 10, jedinej hráč Baníku kdo přelezl půlku byl Fillo a jak to dopadlo Dáme jim kotel.

Reagovat
Stannis Baratheon

Kotel > Loket

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi jeden z těch, co dnes v Praze demonstrovali? Mnohé by to vysvětlovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Štafeta muži 4x400 stříbro Alespoň nějaká dobrá zpráva, když už si to tady Tvrdík domluvil.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

S imbecilem Fillem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, přitom to Baníku přeju, to aby se dostali na úroveň boje o 3.-4. místo.. ale nesmí dojet do Prahy pokaždé jako namachrovaný kundy. Kdyby dojeli hrát fotbal tak ok, ale na tohle v Praze není nikdo zvědavej.

Reagovat
bobis21

Můžeš mi říct o čem mluvíš? Vždyť nás v prvním souboji vyloučil, tam jsi vůbec nemohl poznat s čím Baník přijel

Reagovat
racet

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhym.

Reagovat
dinss

Má cenu se s nim vůbec hádat? Je to hrozně zaujatej dement.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ty.

Reagovat
dinss

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
Freedo

Já myslel, že čtvrtí už jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak kdo je namachrovaná kunda. "Kámo hlavně nám do tý naší stověžatý Prahy nevozte ty svý móresy, tady se hraje podle nás"

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl Deli ale Olayinka ty pičusu. Dva černoši v dresu Slavie a nejsi schopnej je rozeznat. To jsou dementi to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Příbrami tuším si pletli Baha a Provoda.

Reagovat
dinss

Po kamerách je tohle druhý nejhorší na O2.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičus si ty. Černí jsou tam tři

Reagovat
iamnotdave

Bořil chce dneska asi zaujmout West Ham

Reagovat
KoryVCF

Holzer

Reagovat
RuneSKS

Co ti 02 komentatori? To jsou baníkovci ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Homolka je Sparťan.

Reagovat
djiros

Homolka je hlavně kokot.

Reagovat
Fakt

Však to napsal

Reagovat
Stannis Baratheon

Však píše ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kám skákal, dement?

Reagovat
Gelu28

jasný ruce tam u vápna na Holzera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Liquid

Reagovat
žrout

Reagovat
Fakt

Holzer

Reagovat
mistr129

Svozil druhý adept na vyloučení

Reagovat
bobis21

Nechcete rovnou vyloučit všechny, ať se to nezdržuje? Že bych šel dělat něco jiného.

Reagovat
mistr129

Tak já myslím v průběhu zápasu, ne za tohle

Reagovat
meno

Tak jdi Jsi poslední dobou hrozně slanej

Reagovat
bobis21

Tak já od červené šel pracovat a už jen poslouchám komentátora, jen na záznam té ruky jsem se podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to bohužel neviděl, ale po pár příspěvcích a sestřihu jsem rád. Cuká to se mnou jen trochu, teď už se jen těším z toho, jak většina popisuje náš výkon, chování a rozhovor Smetany a do toho ty nářky po výhře a snaha obhájit a překroutit pravidla ve prospěch jízdy na oranžovou

Reagovat
braveheart

Reagovat
žrout

Červená i penalta jasná, ani nikdo z vašich to nerozporoval, že to červená nebyla, tak nevím, na co si tu hrajete

Reagovat
Banikovec7

minimálně žlutá

Reagovat
HorajzmAmmann

Kačaraba faul, nic. Svozil žlutá, nic... ten rozhodčí je magor.

Reagovat
Banikovec7

spíš měl mít žlutou Stanciu i Svozil, ale asi vzal jen červenou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Faul Kačaraby mi teda na žlutou nepřišel. Zato Svozil dojel úplně zbytečně dávno po odehrání míče, tam byla žlutá jasná, ale ušetřil ho.

Reagovat
HorajzmAmmann

na žlutou ne, ale faul to byl...

Reagovat
smazaný uživatel

On tu žlutou fakt propil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jako melou nás, to jako bez debat. I o 10 dost špatný výkon. Prostě jsou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože černí?

Reagovat
smazaný uživatel

proste jeho barvy

Reagovat
smazaný uživatel

No, Slavia ma kliku, ze ji rozhodci tak pomaha. Jinak by totiz Banik nezvadla. Banik se prezentuje skvelym fotbalem, dopredu jsou neuveritelne nebezpecni a kreativni. Jejich obrana je pevna jako skala a Lastuvka se za ni musi vylozene nudit.

Na tom tymu je proste videt skvela prace poslednich dvou trenerskych magu, kteri ho vedli, Panika a Kozla.

Ten tym hraje skvele, soustredi se plne jen na hru a nenecha se nicim rozhodit, rozhodne nepusobi premotivovane.

Bez pomoci rozhodcich tohle neporazis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že právě tohle pomáhání nemá Slavia za potřebí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistota je jistota víš co.

Reagovat
smazaný uživatel

tak at ji banik nepomaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nice troll

Reagovat
žrout

Reagovat
Banikovec7

To mě hrozně baví vždy, takže na výkon sudích (teď bez ohledu na to, jestli to v tomto konkrétním případě bylo oprávněné nebo ne) si může stěžovat vždy jen lepší tým, takže pláč na to, jak to měla Plzeň v posledních letech zařízené byl mimo, protože byla nejlepší v lize i fotbalově.

Reagovat
mistr129

Ano, kolikrát se v případě Plzně rozebírali a napadali v její prospěch správně posouzené situace, podobně jako teď u Slavie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
GjøvikFF

Tys už asi zapomněl na podzim, kdy Baník prohrál gólem z penalty, ke které by nedošlo, kdyby rozhodčí neotočil v předchozí situaci roh. Nebo na finále poháru. Pak se div, že jsou na výroky rozhodčích ve vzájemných zápasech poněkud "citliví".

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
clinger

bože furt ten otočenej roh....otočený rohy či auty je normální věc v snad každým zápase.jen velká náhoda že z toho hned na druhý straně byl gól

Reagovat
GjøvikFF

Takže podle tebe vlastně úplně v pořádku, jestli tomu dobře rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta penalta byla ale úplně jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš pravidlo o vlastním nastreleni ruky?????

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli umíš číst, tak o tom píšu nahoře. Taky jsem myslel, že to penalta není. Ale tohle už byl jasný úmysl si míč zpracovat a běžet domů do Ostravy jak v rugby.

Reagovat
Kepy_FCB

Njn uhranutí Kozlem jen tak nevyprchá

Reagovat
Liquid

to je souboj červenobílé mačky proti modré vypelichané myši, kdyby to bylo již 5:0, nikdo by se nemohl divit

Reagovat
mistr129

Doufám že Fillovi aspoň dají v kabině pořádně přes hubu, ať si to zapamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš budou brečet a nadávat jak je "zase zařízl" rozhodčí.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
mistr129

Vám tu kvůli tomu nic nepíšu, protože samotnýmu mi zabralo týden, než jsem uznal, že se ta penalta opakovala správně Ale nejmenovaní příznivci jiných nejmenovaných klubů by to tu nemuseli zasírat

Reagovat
HorajzmAmmann

aspoň někdo kurva. Vždyť je to všechno o emocích.. a já jsem teď fakt nasranej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
taws

Reagovat
clinger

srovnávat předkolo o ligu mistrů a rozhodující okamžik kdy přišli o stovky miliónů s obyčejným ligáčem...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně relevantní pro souboje Baník vs. Slavia. Díky.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi celej relevantní ty demente...

Reagovat
bobis21

*Pechancovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše Bořilovi, ať se vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že kdyby se vzpamatoval, tak vám dá 3 góly a další dva retardi se na něm vyfaulujou.

Reagovat
žrout

A co přesně vám provedl, génie?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, červená imho taky ale OK dejme tomu že diskutabilní. Každopádně napadlo někoho si říct, co kdyby na něho třeba Fillo vůbec nešahal, a ideálně ne dvakrát? To bysme asi chtěli moc.

Reagovat
mistr129

Fillo si o červenou říká už asi ve čtvrtým vzájemným zápase po sobě, takže diskutabilní červená v jeho případě mi vůbec nevadí

Reagovat
Banikovec7

A on se tu snad Filla někdo zastával? Vždyť jsme snad všichni napsali, že je dement.

Reagovat
HorajzmAmmann

a řekl ti někdo, že fotbal je kontaktní sport?

Reagovat
John Obi Mikel

Fotbal je konktaktní sport, ale konktakt do obličeje?

Reagovat
HorajzmAmmann

ty máš obličej kde prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kde má Fillo loket.

Reagovat
Posledni Kovboj

zalezi kde stoji trevor

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Ve 3.minutě úder do obličeje. Prostě chytrej kluk.

Reagovat
dinss

Však je to celkem jedno ne? Jestli v první nebo v devadesátý.

Reagovat
mistr129

Tak je rozdíl, když se hráč nechá z frustrace vylít za stavu 0:3 v 90. minutě nebo když ti na začátku zkazí zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Baníku by víc pomohlo, kdyby se nechal vyloučit v 93., než ve 3., když už chtěl rozdat flákanec.

Reagovat
dinss

Já jsem to spíš myslel z pozice rozhodčího.

Reagovat
bobis21

Tak nakonec ještě do obličeje ještě chvíli to budete obhajovat a začnete Bořilovi psát úmrtní list

Reagovat
dinss

Do obličeje to bylo. Tou dlaní nebo čim ho tam ''trefil'' ale furt bych viděl prostě žlutou než rudou na první dobrou bez videa.

Reagovat
Greny

Fillo by se každopádně měl poucit z chyb a Borilovu příště ten loket napálit poradnej ať se má proč válet

Reagovat
Losinho

Zase ho zařízli jako tehdy Baroše?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
GjøvikFF

Ano, zezadu ho trefil do obličeje...

Reagovat
PISTOLERO

To je ten slezskej velkoklub?

Reagovat
dinss

Btw Baránek na lavičce jako asistent.

Reagovat
Igner Farnsworth

Baník, to je zas zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom Baník tak špatně, že jim gól dal Masopust?

Reagovat
mistr129

Penalta

Reagovat
OTASi

Kurva čekal jsem nějakej likvidační úder a takový hovno jasný, vyloučit se za to dá, ale zajímalo by mě, jestli by byl rozhodčí tak striktní kdyby tohle udělal třeba právě Bořil... druhá věc pak je, ať se teda za to vylučuje vždycky

Reagovat
Losinho

Aspoň měl odvahu ho vyndat ve 3. minutě Fillo byl vždycky bezmozek

Reagovat
Nuno čomes

Odvahu možná, cit vůbec.

Reagovat
John Obi Mikel

Našel žlutou.

Reagovat
bobis21

Tak už byl v šatně

Reagovat
dinss

Ty vole a pak dá žlutou za tuhle sračku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Nebyl v ofsajdu? Že by na něj fakt naběhli o přestávce a teď nám to kompenzuje?

Reagovat
Greny

Kacaraba je Slavista

Reagovat
bobis21

psal jsem to než byl v TV ten záběr kde bylo vidět že to je vlastenec

Reagovat
Greny

V poho

Reagovat
HorajzmAmmann

proč má nejlepší naše zakončení stoper?

Reagovat
HorajzmAmmann

aha, tak Kacharaba

Reagovat
bobis21

Protože je jediný kdo se toho nebojí

Reagovat
KingMaster13

Spíš náš Kačaraba

Reagovat
Greny

Pěkně Baník a teď to ještě může Slavii hodně bolet pokud Baník ucítí že šance je

Reagovat
John Obi Mikel

Zase vlastenec

Reagovat
dinss

Z toho jednoho záběru to vypadalo na Stronatiho ofsajd ale jestli to nakonec dával Kačaraba tak je to jedno.

Reagovat
KingMaster13

Zase hodláte usínat na vavřínech?

Reagovat
Losinho

Kačaraba stálost výkonů 10/10

Reagovat
dinss

Jak se vlastně čte Bah? Opravdu se to správně čte jako Ba?

Reagovat
Stannis Baratheon

A jak by se to jinak četlo???

Reagovat
dinss

Nevím a proto se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

No tam toho moc vymyslet opravdu nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bah

Reagovat
HorajzmAmmann

pro všechny Slávisty - takhle vypadá zásah do obličeje

Reagovat
PlackaSKS

Tak zrovna ty to musíš znát dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
db18

podle mne faul Zia před golem, takže určitá kompenzace...

Reagovat
KingMaster13

Spíš už se bojí, tohle odpískat tak by si ho rozzuřený dav z Ostravska našel

Reagovat
Paprika

Vy jste tam opravdu videli faul

Reagovat
KingMaster13

Viděl, nic hrozného ale dle pravidel to uznat neměl ale co už. Víc mě štve ta pohodlnost našich opět a opět gol ze standartky, to je prostě hrozný

Reagovat
mistr129

Zase střela odněkad z lesa

Reagovat
dinss

Kuchta to je taky dobrá mrdka.

Reagovat
mistr129

Okomentoval jsi takhle i Holzera?

Reagovat
dinss

Tak u Baha to na druhý straně prošlo..

Reagovat
bobis21

Asi si zvrtnul kotník na tom oraništi v "brankovišti", u simulace by snad takhle neřval

Reagovat
mistr129

Kdo to tam na něj řval? Jestli Stronati, tak jsem nepříjemně překvapen, jestli Svozil, tak jsem to čekal

Reagovat
bobis21

Tak bez kontaktu sebou plácne o zem, to obránci nevidí rádi ... i když tady si fakt myslím že fakt jen špatně došlápl a nesnažil se simulovat

Reagovat
mistr129

Jako divil bych se kdyby jo, protože za dobu co je teď u nás, jak zkusil jednou něco ze začátku podzimu a od té doby je v pohodě, jak co se týče simulací, tak i blikanců a zbytečnýho dohrávání. Čímž mě tedy překvapil, protože kvůli tomuhle jsem ho vůbec nechtěl

Reagovat
mistr129

tak jsem to zakřikl

Reagovat
dinss

No, za třicet vteřin už mu nic nebylo.

Reagovat
Paprika

Zvrtnul kotnik? Zazracne vylecen zkusil penaltu, bylo to naivni, tak zahral divadlo...

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v tom poli si fakt mohl něco udělat.

Reagovat
dinss

Jako jo ale jak píšu...za moment mu nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho to asi přestalo bolet, ne?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že udělal.

Reagovat
AjaxFans

To již dlouho

Reagovat
HorajzmAmmann

dal bych tam teď Sora a Azeveda, ať můžeme z protiútoku dát nějak haluzově branku....

Reagovat
bobis21

První část hotová, tak teď ještě tu druhou

Reagovat
HorajzmAmmann

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Co to v tom vápně vymýšlíte kurva.

Reagovat
montaigne33

Za branku Kolář nemohl- přesto si říkám, jestli v lize v roce 21 "něco navíc vychytal" (zda zabránil proměnění velké gol. příležitosti)???

Reagovat
KingMaster13

Ona i ta obranná hra šla hrozně dolů, 3 goly dostat od Varů je hrozný vysvědčení a to měli ještě další 3 obrovský šance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Kacharaba je proste flop, a to hodne velkej.

Reagovat
KingMaster13

To je fakt jsem nečekal že bude takhle příšernej ale není to jenom o něm Kolář je taky šílenej, Deli mě taky moc zatím nepřesvědčuje a i Kúdela tam měl pár chyb zatím jedinej kdo šlape tak je Zima

Reagovat
montaigne33

Zima a Sima jsou hvězdy ročníku 20/21 Celkově se def. Slavie zhoršila... Ve Slovanu hrál Kacharaba velice dobře= asi to v SKS nedává hlavou atd. Někteří mluvili (i škodolibě) o hráčích SKS jako o "běžcích"- mně to, že přeběhali/uběhali soupeře připadalo obdivuhodné- ale v poslední době už v naběhaných km tak nedominují.

Reagovat
KingMaster13

Může to být i tou zimní přípravou která neproběhla zrovna dobře no ale furt mi přijde že běháme dost to zase jo, spíš ostatní se začínají přizpůsobovat a tu fyzičku jedou taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před pár týdny jste za dva zápasy nedostali gól od Leicesteru, tak jaký pak dolů?

Reagovat
KingMaster13

Tak se koukni na ligu 3 goly od Příbrami, 2 od Slovácka, gol od naprosto marnejch Teplic, 2 goly ve Zlíně...čistá konta máme v lize na jaře 2. Na podzim jsme pro porovnání dostali za celou dobu 4 goly

Reagovat
dinss

On ti na to Kolář hned odpověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář. Opět se musel připomenout, jakej je to osel.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář Už jsem viděl, jak tam Kačaraba uklidí druhého.

Reagovat
bobis21

To už by byl náš 3. nejlepší střelec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Kolář jestli za něj někdo nabídne více než konzervu fazolí tak se ho musí zbavit

Reagovat
KingMaster13

*prošlých fazolí

Reagovat
mistr129

Jako Kolář Ale proč to proboha Kačaraba zakopnul na roh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec si není jistej ničím, divím se, že to nezakončil.

Reagovat
Greny

Taky nechápu sám před prázdnou tak to uklidím podruhé do té branky

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vyrovnat a slavit jak ten Japonec onehdá na MS v hokeji.

Reagovat
Greny

Kolar

Reagovat
mistr129

Nešel by Oscar sám na bránu?

Reagovat
Greny

Toto byla víc červená než ten zákrok Filla

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

A neříkej že ne? Vždyť tam šel Janoš do Oscara myslím jako prase

Reagovat
Stannis Baratheon

To ne. Tmavší žlutá možná.

Reagovat
OTASi

ta fillova v tom případě světle žlutá

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Curak ten Kolar. Tohle je ukazka toho, co dela prehnany sebevedomi. Neli by ho poradne pokarat nebo rovnou posadit. Ale vzhledem k tomu, ze prca mladou Tvrdikovou a Slavia ho chce v lete asi prodat, tak bude chytat dal

Reagovat
dinss

Dle zloděje ho prodat nechtějí a mají být dohodnutí na prodloužení smlouvy či co.

Reagovat
Paprika

Kuchta redka!

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kuchta je strašný zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat takovej faul při takové standartce, Kuchto ty si magor.

Reagovat
montaigne33

Kolář (s obřím sebevědomím) by si měl sednout (asp na chvíli) mezi náhradníky... Ale to asi Trpiš neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělá, protože Stejskal je ještě horší. Akorát má menší sebevědomí.

Reagovat
KingMaster13

Není za koho Přitom to jaro bychom klidně mohli hrát s Markovičem a horší by to nebylo

Reagovat
montaigne33

Taky si myslím... Plus Kuchta (který i ve Slovanu občas "magořil") by si také měl na pár zápasů sednout...

Reagovat
KingMaster13

Kuchta má formu teď právě, spíš mě mrzí že jsme poslali pryč Musu protože do rotace by se hodil Asi nečekali že postoupíme přes Leicester

Reagovat
HorajzmAmmann

2 stejné situace a 2x na stranu Slavie

Reagovat
bobis21

Počkej, on ti někdo vysvětli proč to teď nebyl loket v obličeji bez míče (podle mě žlutá správná, stejně jako v úvodu)

Reagovat
HorajzmAmmann

když už nastavil nějaký metr má se ho držet...

Reagovat
čolo

Pst! To se nesmí říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl.. to bude ještě strach.

Reagovat
KingMaster13

Oka takže dopředu jsme rezignovali a teď jen tlačit čas a doufat že ti 2 si to tam znova neuklidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě tak mrdá... dneska, s Brnem, Pardubice, všechny zápasy kdy ztratíme je to tím, že si myslíme že už je to v klidu.

Reagovat
KingMaster13

Úplně zbytečný a strašný ztráty. Jediné akceptovatelné byly Pardubice a Teplice protože tam jsme prostě lepší nebyli. Ostatní zápasy jsme ztratili svojí laxností.

Reagovat
Greny

Neměla to být také červená pro Kuchtu ? Podle nasazeného metru pískání rozhodčího

Reagovat
mistr129

Já bych dal Jánošovi i Kuchtovi, ale s rozhodčím bych se za celý zápas shodnul snad jen ohledně Filla

Reagovat
Greny

Já Janosovi a tam oběma žlutou... Ale pokud dal redku měl i Kuchtovi

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš možná taková tmavší oranžová. Ale redka proč ne, tyhle zákroky na zlomení nohy nemám rád.

Reagovat
mistr129

Mně tam spíš vadilo to, že by Oscar šel sám, co se týče nebezpečnosti, tak bych červenou nedal

Reagovat
mistr129

Tak já teda oběma červenou, tyhle zbytečnosti mimo hru se mi vůbec nelíbí

Reagovat
bobis21

Já bych dal všem třem žlutou. Pokud by něco z toho mělo být na červenou, tak nejblíže k tomu měl Jánoš.

Reagovat
HorajzmAmmann

neblázni, Fillo si jí zasloužil, prootže je zmrd. Kuchta je sympaták od pohledu...

Reagovat
dinss

Dostal od Jardy žluté karty o přestávce.

Reagovat
Stannis Baratheon

No to snad ne

Reagovat
KingMaster13

To jsou fakt kokoti Ten Kolář s Kačarabou nás zase budou stát body

Reagovat
Fakt

Kolář bude stát Slavii postup v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
KingMaster13

Zatím Leicester jsou jediné 2 zápasy co se mu povedly ale zase minimálně v tom v Anglii neměl co posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Čína ven!

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Kačaraba je fakt strašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tohle je centr který si najde Oscar?" Dělá si prdel že jo?

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

úplně jsem si na tebe u toho vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
KingMaster13

Ach jo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Oskič a Provodič jsou jak dvojčata.

Reagovat
DieFohlenBMG

Oskaaar!

Reagovat
naheCZ

Oscar

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Oscar je čert, nemůžu si pomoct

Reagovat
Freedo

Kolego, já ho v něm taky pokaždý vidím. Toho z princezny ze mlejna. A to se snažím být maximálně objektivní.

Reagovat
OTASi

přesně tak nebo ještě ten černej elf v zaklínačovi od netflixu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Takže za loket do ksichtu je žlutá a někam do zátylku červená jo? To je zas žumpa tvl

Reagovat
Greny

Totální fotbalisti zdržují doma proti průměrnému Baníku který hraje celý zápas o desiti

Reagovat
mistr129

Tecl čaroděj

Reagovat
mistr129

To si dělaj prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo málem tam byl

Reagovat
John Obi Mikel

Příšerný druhý poločas, nejhorší v sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůůl, když už tak prošel, tak si měl dát víc záležet na střele

Reagovat
Greny

Tetour to je škody... Remíza by byla zasloužená

Reagovat
mistr129

19:4 na střely, první poločas to byl kolotoč a mohlo to být 5:0. V druhý půlce byli lepší, ale zas ne o tolik

Reagovat
Greny

Tak samozřejmě že statistiky budou pro Slavii.. ale když vedeš v nějaké třicáté minutě 2:0 a hraješ celej zápas proti desíti... A nakonec by to byla plichta tak si pro mě prostě druhej tým ten bod zaslouží

Reagovat
mistr129

Chápu jak to myslíš, nicméně tým beru jako celek a Fillo je jeho součástí. Zbytek se rval a v plným počtu by při takovým výkonu obou mužstev měl i na vítězství, ale bohužel.

Reagovat
Freedo

Cením Baník, jak zabojoval. To jsem po půli fakt nečekal. Sympatický výkon.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Ufffffffffff, je to tam ale tohle.....tohle už dál nejde takhle!!! Výkon naprosto hrozitánskej, když vedeme 2:0 nad Baníkem v 10 tak neexistuje se klepat o výhru do poslední vteřiny a ještě to na konci málem podělat Takhle o ten titul ještě přijdeme to je příšerný Jestli vám ta EL dělá takové problémy že pak nedokážete si pohlídat zápas v Příbrami protože už uvažujete o Leicesteru nebo "skoro" zápas s Baníkem protože už myslíte na Rangers tak jí raději nehrajte

Reagovat
ratusek

klíííd, vyhráli ste. titul v kapse a možná postup v EL

Reagovat
KingMaster13

Tak mě to štve a titul teda ještě jistej není. Ty body jsou teď ultradůležitý ale už vidím jak v Bolce nám dá 2 goly Zmrhal protože Kolář zase bude chytat jak ožralej a Kačaraba 2x podklouzne a budeme to zase jak retardi honit abychom vůbec vyhráli. Jako tou obranou mě serou nedokážeme v klidu nic dohrát. To samé v Příbrami kde se už viděli v buse a vysrali se na poslední standartku

Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkný výkon hráčů Baníku. I v deseti, do kterých šli zaslouženě, fyzicky neodpadli a chtěli vyrovnat.

Naši první půle výborná, druhá tak na búra proti Rangers.

Reagovat
Jan Horáček

Pan Provod hrál celý zápas v neregulérním dresu (číslo jiné barvy než ostatní spoluhráči). Jak je možné, že si toho rozhodčí nevšimli ?

Nedávno poslal rozhodčí převléknout hráče, který na stulpnu použil lepící pásku jiné barvy a tady projde neregulérní dres ?

Reagovat
Freedo

To mu dává Fortuna Liga za krále asistencí. Dřív to měl Stanciu. Sám by si takovou pakárnu nevzal.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Označení nejlepšího nahrávače

Reagovat
bobis21

po dlouhé době tu vidím i povedený trolling, cením

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je v lize asi dva roky

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Souhlasím, že to nebylo rekulérní.

Reagovat
žrout

Reagovat
jackinho10

Vyborny vykon od Baniku budu se opakovat jako po kazdem vzajemnem zapase, kdyby hrali vsechny zapasy jako proti Slavii, tak jsou do 5. mista uplne v klidu

Reagovat
žrout

To je fakt, jenom nechápu, kdo jim co z té Slavie udělal, že se dokážou nahecovat jenom na ni a zbytek ligy pak odchodí někde kolem 8. místa. Škodí sami sobě

Reagovat
jackinho10

Tak ja to neberu, ze to je z duvodu, ze by jim nekdo ve Slavii neco udelal. Proste je pro ne daleko lehci se nahecovat na Slavii, nez na Teplice. Ale pokud toto nezmeni, tak se nikam neposunou.

Reagovat
žrout

Já bych třeba čekal mnohem větší hec na Spartu z vaší strany. Vždyť jste dlouhodobí rivalové. Ale jak jste ji měli teď v zimě doma, tak jste hráli polovičně oproti dnešku. A to je poslední dobou pravidlem, tak mě to zaráží.

Reagovat
jackinho10

Z vasi strany? Ja jsem slavista

Reagovat
žrout

Sorry, moje blbost, většinou jsem tady reagoval na banikovce

Reagovat
bobis21

Finále poháru

Reagovat
jackinho10

Asi nechapu, co tim chces rict?

Reagovat
bobis21

No že velká část toho kádru má důvod být nasraná když vás vidí

Reagovat
jackinho10

Jako kvuli te penalte? Tak pokud toto staci k takovym vykonum, tak to verim, ze by si kazdy hrac z Baniku nasel neco na kazdeho soupere.

Reagovat
bobis21

Jenže tahle byla v největším zápase který klub hrál za několik let, po letech hry o sestup a sezóně ve 2. lize.

Reagovat
jackinho10

Jo jako asi to dokazu pochopit, ale pokud ti hraci takhle premysleji, tak se podle me nemuzou nikdy nikam posunout.

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední zápasy v Edenu to byla velká bída...

Reagovat
montaigne33

Mizerný/bohorovný 2.pol. od Slavie. Před čtvrtkem by je měl Trpiš dát do latě... "Namistrovaným borcům" =Kolářovi, Kuchtovi a dalším promluvit do duše! Chyběl jenom kousíček a FCB si odvezl bod za bojovnost...

Reagovat
KingMaster13

Je hezký že se snaží šetřit síly ale to si mohou dovolit za stavu 4:0

Reagovat
mistr129

Reagovat
žrout

Tak jsem si myslel, že to bude nuda, ale nakonec drama až do konce výkon Slavie v druhé půlce

A co tady předváděla baníkovská letka + někteří další nejmenovaní, to je na diplomku o lobotomii. Tvl tady se z toho stává strašná žumpa

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

Aspoň že ty tu místní úroveň trošku vylepšuješ

Reagovat
OTASi

Rangers dneska vyhráli titul jsem někde četl? Tak to by mohli bejt po pěkný vopici ve čtvrtek ne?

Reagovat
KingMaster13

Navíc pokud si pustí náš dnešní zápas tak to oslaví dvojnásobně

Reagovat
OTASi

Málem plichtit s ostravou a pak vyklepnout rangers, proč ne

Reagovat
Mass

Pokud si pustí druhou půlku a pak Slavii podcení, tak proč ne. Ale spíš bych řekl, že se budou koukat na Leicester.

Reagovat
KingMaster13

Tak jasný že je bude zajímat spíš tohle ale tak pro odlehčení

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik > Leicester.

Leicester o 11 za 180 minut 0

Baník o 10 za 90 minut 1

Reagovat
KingMaster13

Možná že v Premier league byste byli vejš v tabulce

Reagovat
John Obi Mikel

Kouká někdo na Duklu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele