FORTUNA:LIGA - preview 19. kola

12.02.2021, 08:26, aktualizováno 14.02.2021, 08:57
Previews
Sparta nastoupí poprvé pod trenérem Pavlem Vrbou na domácí půdě proti Karviné. Plzeň jede do Mladé Boleslavi a Baník ve šlágru dnešního programu přivítá Jablonec. V Ostravě se debatuje o pozici trenéra Kozla, nicméně vedení mu vyjádřilo podporu. Ustál by ale i domácí nezdar? V dalších zápasech Olomouc hraje na Bohemians, Liberec hostí České Budějovice...
Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:00)
Liberec se i v novém kalendářním roce potýká podobně jako na podzim s výkyvy formy. Naposledy se ale Severočeši nečekaně radovali z vítězství, které hodlají potvrdit v souboji o pohárové příčky s Českými Budějovicemi. Dynamo však vyztužilo defenzivu a čisté konto chce udržet i U Nisy.

Velmi cenné tři body vybojoval Liberec v minulém kole. Severočeši přijeli do Plzně jako outsider, zpátky pod Ještěd se ale vraceli jako vítězové. Slovanu pomohl i chybující rozhodčí Miroslav Zelinka, jenž chybně nevyloučil obránce hostů Martina Koscelníka, zatímco se ze hřiště po zásluze pakoval domácí stoper Filip Kaša. I tak bylo vhodné smeknout před bojovným výkonem Liberce, jenž po dvou brankách přinesl kýžené ovoce.

Na zisk z Plzně by Severočeši rádi navázali doma U Nisy. "S Budějovicemi jsme většinou hráli vyrovnané zápasy, takže očekávám něco podobného i teď. Terén by měl být v rámci možností docela dobrý a my samozřejmě chceme doma potvrdit minulé vítězství z Plzně. S Budějovicemi máme nyní stejný počet bodů, hraje se o páté místo a my uděláme vše pro to, abychom i v tomhle důležitém zápase zvítězili," připomněl význam duelu asistent hlavního trenéra Slovanu Pavel Medynský.

Dynamo na jaře zatím neprohrálo a po spíše průměrném podzimu stoupá tabulkou. Naposledy si sebevědomí Jihočeši vyšlápli na ostravský Baník, jenž porazili díky jedinému přesnému zásahu Mateje Mršiće. Budějovice se v poslední době mohou pyšnit zejména solidní obranou. Po zimní přestávce inkasovaly pouze jednou a aktuálně zůstávají bez obdrženého gólu více než 350 minut.

V Liberci tak budou Jihočeši pošilhávat po dalším úspěchu. "Chtěli bychom navázat na to, co nás zdobilo v posledních zápasech. Poctivě jsme se připravovali a hlavní pro nás je, abychom plnili to, co chceme. Petr Javorek nám bude chybět, ale máme v týmu plno jiných hráčů, kteří jsou schopni ho nahradit," připomněl trenér Dynama David Horejš absenci klíčového středopolaře, jenž před pár dny oslavil již 35. narozeniny.

Podobně jako Javorek si disciplinární trest odpykává také křídelník Slovanu John Mosquera. Zranění zase nepustí do hry stopera Mohameda Tijaniho a útočníka Jana Matouška. Po tvrdém zákroku v Plzni od Kaši visí otazník nad startem záložníka Michala Sadílka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Jugas, Chaluš, Mikula - Koscelník, Purzitidis, Mara, Karafiát, Pešek - Rabušic
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Valenta - Ekpai, Alvir, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.40 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (neděle 14:00)
Napravit neuspokojivou formu mohou fotbalisté Ostravy v domácím zápase s Jabloncem. I Severočeši v minulém kole prohráli, nicméně předtím měli dlouhou sérii bez porážky.

Baníkovci z šesti zápasů na programu jarní části vyhráli jen v jednom jediném, když doma zdolali Liberec. V dalších svou zápasech remizovali, zbylé prohráli včetně toho posledního v Českých Budějovicích poměrem 1:0. Hlavním kamenem úrazu je jednoznačně ofenziva - aktuálně se Slezané neprosadili již 265 minut, v žádném jarním a ani dvou posledních podzimních utkáních navíc nevstřelili více než jednu branku.

"Jablonec je kvalitní soupeř, kterému se výsledkově daří a je v psychické pohodě. Nicméně si myslím, že je v našich silách s ním hrát vyrovnaně. Jdeme do toho s vůlí uspět. Jablonec má zkušené mužstvo s řadou zkušených hráčů, a pokud mají výsledky, hrají uvolněně, jsou klidní a silní na míči a umí si počkat na tu svou šanci. Ale stejně tak mají i své slabiny a jejich zápas se Slavií nám něco ukázal. Jsem rád, že jsme po dlouhé době jsme měli normální týden, měli jsme čas dobít a doufám, že se to na nás projeví pozitivně," věří trenér Luboš Kozel.

Severočeši od porážky na začátku listopadu najeli na sérii devíti zápasů bez porážky, která skončila až v posledním lednovém utkání na hřišti pražské Slavie. Minulý víkend se měli představit na domácí půdě proti Slovácku, nicméně vinou nezpůsobilého terénu bylo utkání odloženo, stejně jako pohárový zápas s Líšní.

"Jejich handicap je trochu to, že nemají diváky, kulisa jim chybí. Mají kvalitní kádr, nakoupili hodně hráčů. Mají to dobře promíchané s mladými, ale spíš více sázejí na zkušenost. Musíme se na to dobře připravit. Naposledy jsme doma nehráli, hřiště to nedovolilo. Šest nebo sedm týdnů jsme netrénovali na přírodní trávě, jsme na umělce. Z toho pohledu máme trochu handicap, ale nechci se na to vymlouvat," obává se kouč Petr Rada.

Ve vzájemných střetech má v poslední době jednoznačně navrch Jablonec. Ten prohrál jen v jednom z posledních jednadvaceti utkání, zadařilo se mu i v první várce utkání této sezony. Na domácí půdě uspěl 2:0 díky brankám Schranze a Zeleného.

Zeleno-bílí pro nadcházející zápas zřejmě nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Pilařem a Štěpánkem, domácí by mohli mít k dispozici kompletní kádr.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Tetour, Jánoš, Mena, Holzer - Zajíc
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Hübschman - Schranz, Považanec, Kratochvíl, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.24 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (neděle 14:00)
Olomoucká Sigma si proti Spartě vypila kalich hořkosti do dna, navíc přišla o několik opor. Na hřišti Bohemians, kteří v posledních týdnech zažívají rozkvět, se Hanáci musí dát dohromady především psychicky.

Že by místo kulhání začali "Klokani" pořádně hopsat? Bohemka poprvé v sezoně zvítězila ve dvou zápasech za sebou a výrazně se vzdálila sestupovým bojům. V součtu s remízou proti Opavě zůstávají Pražané po tři zápasy neporaženi, díky čemuž by družina kouče Luďka Klusáčka konečně mohla nabrat ten správný elán, který by ji nasměroval do klidného středu tabulky.

Klusáčkův asistent Erich Brabec by byl rád, kdyby celek z Vršovic v neděli využil oslabení na straně soupeře. "Ještě se uvidí, zda Olomouc nepřijede i s Houskou. Tam bych to ještě nechal s otazníkem. Ztratili kreativního Gonzáleze, který je u obrovské většiny nebezpečných věcí Sigmy v ofenzivě. Pokud by nehrál ani Houska, byli by hodně limitovaní," sdělil někdejší ligový stoper.

Zatímco Housku vyřadil ze hry surovým zákrokem mladoboleslavský Marek Matějovský, González si podobně jako stoper Roman Hubník nezahraje kvůli trestu za čtyři žluté karty v ročníku. Mimo hru navíc zůstávají záložníci Jáchym Šíp s Milanem Kerbrem a otazník se vznáší nad startem levého beka Michala Vepřeka.

Olomouc zkrátka počítá ztráty. A to nejen personální, ale i výsledkové. Poslední mač proti Spartě měli Hanáci parádně rozehraný, ovšem o dvoubrankový náskok po změně stran přišli, a když následně odmítli opětovné vedení, ztratili zápas v jeho závěrečných minutách úplně.

Hráči Sigmy se tak musejí srovnat především v hlavách. "Zápasovou zátěž posledních dnů jsme fyzicky zvládli dobře, ale budeme muset zapracovat na psychice hráčů, protože výsledek se Spartou byl pro nás malým šokem," řekl asistent hlavního trenéra Jiří Neček.

Také Olomouc ale může těžit z absencí protivníka. Na marodce "Klokanů" totiž spolu s brankářem Romanem Valešem figuruje kvarteto obránců David Bartek, Till Schumacher, Daniel Krch a Lukáš Pokorný.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Krch, Hůlka, Vondra - Vaníček, Květ, Jindřišek, Vodháněl - Necid, Hronek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Poulolo, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Greššák, Daněk, Hála - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.11 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 14:00)
Mladá Boleslav získala v posledních dnech několik zvučných posil, s nimiž se hodlá co nejrychleji vzdálit ohrožení sestupu. V neděli ale Středočechy nečeká snadná práce, neboť na jejich hřiště dorazí po Novém roce lepšící se Plzeň.

Radim Řezník, Laco Takács, Samuel Dancák, Milan Jirásek, Tomáš Ladra, Tomáš Malínský, Jaromír Zmrhal a naposledy také Jiří Skalák. Mladá Boleslav během zimního přestupového období rozhodně nelenila a pro jarní boje výrazně posílila. Otázkou zůstává, zda se kvantitativní vylepšení kádru projeví i na výsledcích. V automobilovém městě všichni doufají, že ano. Jinak totiž ambicióznímu klubu hrozí pád do druhé ligy.

Proto Středočeši doufají v úspěch i proti silné Plzni. "Jsme v situaci, kdy v každém utkání bez ohledu na soupeře musíme jít důsledně za třemi body. Psychika samozřejmě roli hraje. Každý musí odvést takový výkon, aby si po utkání mohl říct, že pro to udělal maximum," uvedl kouč Boleslavi Karel Jarolím.

Viktoria se po podzimní mizérii začíná herně zvedat, ovšem minulý víkend nepříjemně narazila na Liberec. Svěřenci trenéra Adriána Guľy se tak rázem propadli z pátého na osmé místo v tabulce. Chuť si Západočeši alespoň částečně spravili jednoznačným středečním vítězstvím v MOL Cupu proti třetiligovým Přepeřím.

Nyní hodlá Plzeň uspět také v nejvyšší soutěži. "Čeká nás nepříjemný soupeř, který má svoji tvář hry. My ji samozřejmě také máme. Budeme se chtít prosadit vlastní hrou, zareagovat na průběh a střílet góly tak, jako se nám to dařilo v poháru. Budeme na to chtít navázat a na boleslavském hřišti zvítězit. Vrací se nám někteří chlapci z marodky. Věřím, že za chviličku budeme kompletní," řekl Guľův asistent a bývalý útočník Viktorie Marek Bakoš.

Obě mužstva limituje rozsáhlý seznam absentujících hráčů. Na domácí straně se kvůli zranění nepředstaví brankář Petr Mikulec a záložníci Milan Jirásek s Michelem Hönigem. Pravý bek Radim Řezník zase v Boleslavi hostuje právě z Plzně, tudíž kvůli dohodě klubů nenastoupí. Nejisté zůstávají starty stopera Alekseje Tatajeva, středopolaře Jakuba Fulneka a útočníků Dominika Maška s Martinem Graiciarem.

Plzeň do středních Čech nedoprovodí obránce Filip Kaša, jenž za surový faul v posledním kole obdržel disciplinární trest. Zdravotní trable nepustí na trávník dalšího zadáka Lukáše Hejdu a záložníky Jana Kopice s Tomášem Hořavou. O nasazení středopolařů Aleše Čermáka, Miroslava Káčera a Jana Kovaříka se teprve rozhodne. Do sestavy by se naopak po uplynutí trestu za žluté karty mohl vrátit krajní bek Milan Havel.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Douděra, Šimek (Takács), Křapka, Preisler - Dancák, Matějovský - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Brabec, Limberský, Falta - Bucha, Kalvach, Šulc - Kayamba, Ondrášek, Ba Loua
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.67 - 3.93 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - MFK Karviná  (neděle 16:00)
Minulý týden otočili dvougólovou ztrátu v Olomouci, nyní na fotbalisty Sparty čeká další celek ze středu tabulky. Proti Karviné potřebují vyhrát, aby se s jistotou udrželi před třetím Jabloncem.

Předchozí víkend se pro Letenské nesl ve znamení velkého obratu. Na hřišti Sigmy Olomouc prohrávali po trefách Daňka a Gonzáleze už 2:0, poté se však prosadil starší z Krejčích a dvě penalty proměnil Karlsson, díky čemuž z toho rázem bylo cenné vítězství. Alespoň částečně tak byla napravena domácí porážka od Bohemians.

Karviná se porážkou naladila na vánoční přestávku a po ní to nebylo o moc lepší. Po Pardubicích totiž nestačila ani na Slovácko a Slavii, až na přelomu měsíců se forma začala zlepšovat. Nejprve přišel nerozhodný výsledek v Teplicích, před týdnem pak domácí výhra ve slezském souboji s Opavou. Nepříznivý vývoj tehdy otočili Papadopulos, Tavares a Qose.

"Sparta je Sparta. Pro nás je to velká výzva a moc se na utkání těšíme. Domácí mají nový impuls v podobě nového trenéra, navíc minulý týden otočili zápas v Olomouci. Sigma, stejně jako my na začátku sezóny, vedla o dva góly a stejně prohrála. První poločas patřil Olomouci, po změně stran se Sparta zlepšila a zápas otočila. Byl tam vidět už rukopis trenéra Vrby," říká hostující kouč Juraj Jarábek.

Pražanům se ve vzájemných zápasech poměrně daří. Od postupu Karviné do ligy bylo sehráno devět utkání, z nichž rudí zvítězili v šesti, další dva zápasy skončily remízou. V zářijovém střetnutí vedla Karviná o dvě branky po gólu Papadopulose a vlastňáku Lischky. Ještě před pauzou ale srovnali Hložek s Dočkalem, ve druhé půli pak obrat na 2:5 dokonali Krejčí mladší, Hložek a Kozák.

Zmíněný mladší z Krejčích bude kvůli čtyřem žlutým kartám absentovat v nadcházejícím klání, stejně tak další střelec Hložek a Štetina. V ohrožení je navíc start Minčeva, Polidara, Wiesnera a Vindheima. Na straně hostí se vinou vykartování neobjeví Bartošák s Dramém.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Hancko - Karlsson, Pavelka Karabec, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Kozák
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Mazáň - Qose, Herc - Mikuš, Smrž, Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.32 - 9.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - 1. FK Příbram  (sobota 14:00)
Opavě teče každým přibývajícím týdnem čím dál víc do bot. V sobotu čeká Slezany přímo existenční zápas. Pokud doma porazí Příbram, vrátí se zpět do záchranářských bojů. V opačném případě budou zřejmě víc a víc propadat panice.

Od různých představitelů Opavy slýcháme pořád dokola, že teď už Slezané musí zvítězit. Jenže tříbodový zisk ne a ne přijít. Svěřenci trenéra Radoslava Kováče dosáhli v probíhající sezoně na výhru pouze jednou, v novém kalendářním roce pak získali jediný bod za remízu. Sebevědomí mužstva příliš nepomohlo ani úterní vypadnutí z MOL Cupu s třetiligovými Karlovými Vary.

Jeden důležitý záchranářský duel před dvěma týdny Opava proti Brnu nezvládla, teď SFC čeká snad ještě klíčovější střetnutí. "Nastala doba, kdy nemíním nikoho hájit. Sobotní utkání musíme za každou cenu zvládnout a hráči k tomu tak musí být postaveni," vzkázal bez jakýchkoliv výmluv nedávný záložník Slezanů a současný sportovní manažer klubu Pavel Zavadil.

Opava navíc bojuje s rozsáhlou marodkou. K dlouhodobým marodům Josefu Hnaníčkovi, Adamu Rychlému, Štěpánu Harazimovi, Janu Řezníčkovi a Bartoszi Pikulovi se v posledních dnech přidali také Matěj Hrabina, Dalibor Večerka, Jan Žídek, Lukáš Holík, Tomáš Čvančara a Václav Juřena. Je otázkou, zda některý z uvedených hráčů bude pro sobotní klání fit.

Také Příbram vítězí víceméně sporadicky, ovšem na rozdíl od Opavy sbírá alespoň bodové drobečky. Paradoxně se Středočechům nejvíce daří proti silným celkům - plichtu uhráli s Plzní i naposledy o minulém víkendu v bláznivém utkání proti Slavii. I tak družina kouče Pavla Horvátha nadále zůstává v sestupovém pásmu.

Oproti Slezanům netrápí velký počet zraněných hráčů. Do Moravskoslezského kraje se nevydají pouze zadák Karel Soldát s útočníkem Chrisem Cortezem. Nově navíc k řece Litavce dorazil na hostování obránce Steve Kingue, naopak angažmá ve středních Čechách ukončili forvardi Martin Jindráček a Jan Díl.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Kulhánek, Schaffartzik - Mondek, Nešický, Tiéhi, Hellebrand, Helešic - Dedič, Smola
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Laňka, Kvída, Tregler, Vilotič, Cmiljanovič - Lalkovič, Rezek, Nový - Zorvan - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.22 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
Sice mají stále dva zápasy k dobru, jejich pozice ale vskutku není zrovna lichotivá. Hráči Zlína by potřebovali zvítězit na hřišti Brna, aby se od sestupových příček vzdálili více než tomu je v současnosti.

Zbrojovka se na jaře drží průměru jednoho získaného bodu na zápas, ze čtyř pokusů totiž jednou zvítězila a jednou remizovala. Tříbodový zisk v Opavě a remíza v Mladé Boleslavi jsou sice cenné, nicméně může Jihomoravany mrzet, že minulý víkend nezvládli klání na půdě Bohemky. Za domácí se prosadili Necid a Hronek, na druhé straně kontroval jen Růsek.

"Ševcům" se po zimní přestávce příliš nedaří. Nejprve remizovali se slezskými protivníky z Opavy a Zlína, naposledy (předtím, než museli do karantény) schytali šestigólový výprask od Slavie, přičemž už v poločase byl rozdíl ve skóre pětibrankový.

Ve vzájemných zápasech v poslední době mívají navrch domácí týmy. V soutěžních duelech za posledních šest let, tedy v době, kdy se mužstva pravidelně utkávají v první lize, bylo domácí hřiště ustráženo šestkrát ze sedmi případů. Naposledy v září uspěl Zlín poměrem 3:1.

Na straně Zbrojovky nebudou k dispozici zdravotně indisponovaní Reiter, Kryštůfek a Gajić, v ohrožení je i start Přichystala. Hosté budou postrádat vykartovaného Slováka, otazník visí nad zdravotním stavem Čanturišviliho a Procházky.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dreksa, Pernica, Šural - Štepanovský, Sedlák, Bariš, Vaněk, Moravec - Fousek, Růsek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Vraštil - Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček - Dramé, Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.26 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Pardubice  (sobota 16:00)
Slavia naposledy nečekaně selhala v obraně a proti Pardubicím chce dokázat, že šlo jen o ojedinělý výpadek. V sobotu nicméně sešívaní narazí na příjemné překvapujícího nováčka, s nímž na podzim zaváhali.

Tři branky v jednom ligovém utkání neinkasovala Slavia téměř dva a půl roku. Až minulou neděli přijeli sešívaní na těžký terén do Příbrami, kde oproti očekáváním strádali a po bizarních gólech ve vlastní síti remizovali s domácím souborem 3:3. Pražané sice nadále zůstávají pohodlně na čele tabulky, ovšem nečekaná ztráta bodů je může vyvést z míry.

Proti Pardubicím se mužstvo z Vršovic potřebuje opět dostat do herní pohody. Již ve čtvrtek totiž slávisty čeká dost možná nejdůležitější zápas jara proti anglickému Leicesteru City v rámci Evropské ligy. Pohodlné vítězství na domácí scéně by se tedy sešívaným hodilo do krámu.

Východočechy ale není radno podceňovat. Nováček nejvyšší soutěže se mezi elitou drží velmi obstojně a dosavadní sedmé místo po více než polovině ročníku se nezrodilo náhodou. Ostatně Slavia má za sebou s houževnatými Pardubicemi zkušenost ze třetího kola aktuální sezony, kdy favorit duelu dokonce prohrával a až po změně stran vybojoval alespoň remízu po výsledku 1:1.

I proto trenér Pražanů Jindřich Trpišovský oceňuje dosavadní práci nováčka. "Na začátku jara se trochu ztratily, protože jim chybělo spoustu kvalitních hráčů, kteří byli zranění. Už jsou ale zase pohromadě, hrají pracovitý fotbal a mají v týmu zajímavé individuality. Nedostávají moc branek, jsou organizovaní a disciplinovaní. Do horní poloviny tabulky patří právem," uvedl lodivod sešívaných.

Trpišovského protějšek Jiří Krejčí doufá, že Východočeši předvedou podobně týmový výkon jako na podzim. "Postaví se proti nám tým evropské úrovně a my se připravíme tak, abychom hráli maximum toho, na co budeme stačit. V tom bude zápas rozhodně podobný tomu podzimnímu," řekl kouč Pardubic.

Slavii v sobotu nepomůžou zranění stoper David Hovorka a útočník Júsuf Hilál. Mimo hru zůstává též záložník Petr Ševčík, jenž už se ale začíná připravovat k návratu na trávníky. Otazník visí nad startem dalšího forvarda Micka van Burena. Pardubice postrádají pouze středopolaře Jana Jeřábka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Deli, Bořil - Holeš, Provod - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Čihák - Tischler, Hlavatý, Kostka, Cadu - Huf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.88 - 14.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (pátek 18:00)
Nyní už za regulérního aspiranta na evropské poháry můžeme považovat Slovácko. V rámci devatenáctého kola jej čeká zápas z těch snazších, přivítá totiž Teplice. Ty se naopak musí ohlížet za sebe.

Jihomoravané už šest utkání čekají na svého přemožitele. Teprve v minulém zápase jim navíc skončila pětizápasová série vítězství, během níž zdolali i Plzeň nebo Baník, a to kvůli domácí bezbrankové remíze s Českými Budějovicemi. Celek z Uherského Hradiště je však v lize jedním z mála, kterému se více daří venku než doma. Mimo svůj stadion získal více bodů, přestože tam sehrál méně zápasů.

Naopak "Skláři" na jaře ještě nedokázali vyhrát. Po úvodním debaklu od Jablonce podlehli i Českým Budějovicím a Pardubicím, mezitím ještě remizovali s Karvinou. Nebyl to tedy žádný smrtelný los, proto se tyto ztráty mohou fatálně vymstít. Náskok Teplic na sestupové příčky je totiž pouhých šest bodů s tím, že šestnáctá Mladá Boleslav má ještě zápas k dobru.

V zářijovém vzájemném střetu skončila dominance Teplic. Slovácko zvítězilo poprvé od roku 2015, a to díky trefám Kohúta a Klimenta.

Nyní bude trenéru Svědíkovi zřejmě chybět Cicilia, Tomič a Daníček, na straně druhé zůstanou mimo hru Shejbal, Knapík a Plachý.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Jurečka, Navrátil - Kliment
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Hyčka - Macej, Jukl, T. Kučera, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.40 - 7.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18153054:1148
2.Sparta Praha18122436:2138
3.FK Jablonec17112433:1935
4.1. FC Slovácko1794430:1731
5.Slovan Liberec1784526:1728
6.Dynamo České Budějovice1877424:2328
7.FK Pardubice1884617:1928
8.Viktoria Plzeň1883732:2327
9.Sigma Olomouc1868428:2326
10.Baník Ostrava1875621:1626
11.MFK Karviná1866620:2624
12.Bohemians Praha 19051864821:2322
13.Fastav Zlín1653818:2418
14.FK Teplice18521118:3817
15.Zbrojovka Brno18341116:3313
16.FK Mladá Boleslav17251018:3111
17.1. FK Příbram18251115:3611
18.SFC Opava18151212:398

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

OT:

Co bude s amatérským fotbalem? Myslíte, že to pustí, vzhledem k tomu rušení nouzáku? Počasí tomu sice zatím moc nepřeje..

Reagovat
ratusek

Služby, obchody otevřeny, venkovní sportování povoleno. A amatérské fotbaly dle mě odpískají oficiálně. Zrušili i hokejové soutěže minulý týden myslím

Reagovat
patrikhm

Babiš ven, diváci na stadiony!!!

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

On se do března nouzák zase vrátí, takže je to jedno.

Reagovat
frankiefcb

No ty jo nevím, co si o tom mám myslet. Na jednu stranu chápu poslance opozice, že je Bbaiš sere a vůbec s nimi nekomunikuje. Na druhou stranu hejtmani jsou docela rozezleni, že veškerá tíha je na nich a samotní poslanci s nimi nic nekonzultují. Zajímavé bylo včera poslouchat Kubu, jak "střílí" do vlastních řad poslanců a senátorů, kdy musel poopravovat Němcovou, že takové pravomoce, co si myslí poslanci a senátoři prostě hejtmani nemají. + Grolich se taky docela silně vymezil proti zrušení nouzového stavu. Pak myslím Netolický říká, že pokud všechny kraje vyhláší stav nebezpečí, tka je prostě naprosto nelogické, aby pak nebyl stav nouze v celé ČR. No je to totální chaos no a nemám z toho vůbec dobrý pocit.

Reagovat
ratusek

Jenže stav nebezpečí nemůžou vyhlásit jentak ne? Musí to mít něčím podložené, takže ho může vyhlásit královehradecký a karlovarský kraj?

Reagovat
frankiefcb

No to je právě ten problém, ež to vlastně říkal i Vondrák. Je otázkou jestli se stav nebezpečí na takovou situaci vztahuje, když je postavený na živelnou pohromu pouze v určitých oblastech. Pokud je průser v celé ČR, tak stav nebezpečí postrádá logiku. Teď vyšel Vondrák s vyhlášením, že hejtmani požádají o vyhlášení stavu nouze. P.S: Beru Vondráka s rezervou, ale vzhledem k tomu, jak byli včera i opoziční hejtmani rozladěni, tak je možné, že to nastane a obejdou tak své poslance.

Reagovat
ZB 07

Požádat sice můžou, ale pokud vláda v pondělí vyhlásí další nouzovej stav bez jakýkoliv pauzy, tak obchází Ústavu ne? A mimo jiné si myslím, že je na spadnutí vyhlášení nedůvěry, což by přineslo ještě další zmatky do politickýho rozhodování, když k tomu připočtu i neschopnost domluvit se na volebním zákonu.

Reagovat
frankiefcb

No to já právě neví, jak je to dané v Ústavě ohledně toho nouzového stavu. Vůbec nevím, jak dlouho po zrušení mohou vyhlásit nový. Dále jestli to není ovlivněno dle žádost poslanců, senátorů, hejtmanů nebo prostě svévolným vyhlášení vlády. Fakt netuším no. Jinak proto vyslovení nedůvěry prostě jsem. Když vidím naprosto chaotického premiéra, který se jezdí učit jak zvládat epidemii do Maďarska či Srbska. Tak mě to děsí. Plus naprosto nekompetentní Blatný, který radši vozí lidi přes celou republiku než, aby svolil k převezení za hranice atd.

Reagovat
naheCZ

Podle všeho to na tuto situaci neplatí. Vláda by nesměla sama vyhlásit nouzový stav, ale na žádost krajů už by mohla, protože by to prakticky vyhlásily ty kraje.

Reagovat
Greny

Taky si myslím.. ale údajně to ty kraje musí vyhlásit v nějaký moment kdy to sami nezvládnou a neměl by to být nouzový stav jako jsme znali do neděle ale nějaký omezený...

Reagovat
naheCZ

No nejspíš zjistí, že ten stav nebezpečí na krajské úrovni fakt nebude dávat smysl, a budou muset o něj požádat, protože to není nebezpečný stav na krajské úrovni. To něco takového jde? Jak by to mělo vypadat?

Reagovat
Greny

Zkusím to pohleedat kde jsem to četl

Reagovat
Greny

Tak údajně je to dokonce tak když v Jihomoravském kraji požádá hejtman Grolich o nouzový stav tak bude platit jen pro náš kraj...plus to má ještě podmínky jako zdůvodnění atd

Reagovat
smazaný uživatel

ne, vyhlasovala by to stale vlada.

Reagovat
naheCZ

Jo, ale na popud někoho jiného, tudíž by tím technicky neobešla sněmovnu...alespoň tak jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo by to pravdepodobne protiustavni. muzou ho vyhlasit bez PS jednou po dobu 30 dni (to uz udelali na zacatku pandemie). ted ho muzou znovu vyhlasit bez PS, az pokud nastane nova situace

Reagovat
naheCZ

Ještě dodám, že ať to v pondělí klidně vyhlásí a potvrdí se to, nemít ten nouzovej si nejspíš vážně nemůžeme díky vládě dovolit, i když to prodloužení neprošlo prostě zaslouženě (jakkoliv to možná zní nesmyslně). Ale rozhodně bych nebyl proti ihned svolat mimořádnou schůzi k vyvolání nedůvěře vládě. Nejde prostě jinak, nemůžeme to s něma přečkat ani do voleb, času na vše měli dost. btw...Babiš opět obešel zákony a nešel do karantény, i když měl.

Reagovat
frankiefcb

naprostý souhlas.

Reagovat
ZB 07

Teda to, že Babiš není v karanténě, mě asi štve ze všeho nejmíň, ale obecně vzato v tý zemi teď nefunguje absolutně nic. Evidentně už došly nervy i komunistům a podle toho, co naznačoval Ondráček, by vyhlášení nedůvěry nemuselo být nereálný. Akorát je otázkou, co by následovalo pak, protože všechny politický hry jsou v současný situaci docela nemístný.

Reagovat
frankiefcb

Jako jsem pro vyhlášení nedůvěry, ale trochu se děsím toho, ež by otěže v tuto situaci přebral hrad. Jako nevím, co mě děsí více. Neschopná vláda Babiše anebo hrad na koni. Asi pořád mě děsí více ten Babiš.

Reagovat
braveheart

Ono to vyjde nastejno..

Reagovat
fcb+mufc

na lejno!

Reagovat
ZB 07

Jako ať je Babiš jakýkoliv, tak ničeho se neděsím víc, než že by Zeman měl hrát v čemkoliv nějakým způsobem důležitou roli. To radši to nějak doklepeme do léta v pátým stupni PSA, podle kterýho se stejně nikdo neřídí, než aby tady byla prozatimní vláda Zemanových expertů.

Reagovat
Muffi

1) na podzim budou volby a Zeman se bude snažit držet Babiše bez ohledu na výsledek klidně 2 roky bez důvěry s většinou pro koalice a vydírat, dokud to někdo nedá k ÚS. řekl to ve dvou rozhovorech pro Dnes.

2)Určit, kdo z těch dvou je větší svině a ponáspotopista je extrémně těžké. Zemanovi jde primárně o honění ega, rozkrádačky nechává svým kamarádům, Babišovi o prachy, ale dopady obou jsou stejně katastrofální.

3) že to s tímhle ansámblem půjde při první krizi do totálních sraček jsem tu psal asi před rokem a něco k diskuzi o zelené politice v Evropě.

Reagovat
ratusek

Ted zase vyšlo, že hejtmani ten stav nebezpečí až tak moc nechcou, tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Moje skromný tip: Přestaň poslouchat co si říkají politici a novináři a dívej se kolem sebe. Oni mají dávno svůj uzavřený svět, kterému nikdo nerozumí, protože je odtržený od života. Nikdo jiný než ty není zodpovědný za tvůj život. My, lidi "dole" máme minimálně stejnou inteligenci jako ti, co se snaží pořád něco vymýšlet nahoře. Myslím, že bez nich to dáme daleko líp. I přes různé názory a pohledy na věc.

Reagovat
frankiefcb

Tak já žiju a funguji. Nějak extra netrpím. Nicméně ať se mi to líbí nebo ne. Jednání těch nahoře prostě můj život mohou anebo ovlivňují a hlavně do budoucna. Politika mě prostě zajímá a nedá mi nesledovat dění, abych si o něm mohl udělat obrázek.

Reagovat
remeslnik

Jenže problém našinců je v tom, že nás spojí v tom něco společně a stejně udělat pouze to, až když nám "jde o krky". Jinak budem držkovat jeden na druhého a tisíc lidí bude mít 2 tisíce různých názorů a nikdy neuznáme právo názoru i konání těch jiných, budem si podkopávat nohy, v zájmu svého blaha šlapat po hlavách, bonzovat a radovat se z neštěstí sousedů.

A k problému Covidu, můj osobní názor je, že neexistuje na Světě člověk, který přesně ví O co jde a Co je správně. Od jeho objevu jsme jen pokusní králíci.

Reagovat
Kepy_FCB

Ne! Bo chebská mutace...

Reagovat
Wyrda

Ted to stejně není na pořadu dne až až přijde jaro tak bud budeme v situaci kdy to nikdo soudný nespustí za jakehokoliv stavu a nebo se jako zazrakem situace zacne lepsit ale tomu nevěřím s tím amaterismem a absolutnim nezajmem většiny obyvatel česka s jakym k tomu přistupují.

Reagovat
Marv

Předpokládám dohrání zbytků podzimní části. Tím pádem by byl možný restart třeba na konci dubna..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to povolí Ústavní soud :) v pondělí 22.2. vyhlásí nález o těch vládních opatřeních, budou škrtat některé zákazy, tak se třeba dočkáte :)

Reagovat
ratusek

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Snad kepymu zavřeli i přístup k internetu V neděli výhra a návrat KozelBallu. Výkon v Budějovicích ukázal cestu...

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud peltovi, ten jeho paklub parazíme, slibuji že do konce sezony nebudu docenta Kozlomajznu kritizovat ani urážet!

Reagovat
smazaný uživatel

A budeš mu říkat pan mistr Kozel, ano?

Reagovat
braveheart

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
braveheart

Pán Velkomožný

Reagovat
Kepy_FCB

No zatím spíše Nemožný

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

A bude muset podporovat všechna opatření proti covidu.

Reagovat
Kepy_FCB

a odjedu i do středomoří pašovat migranty

Reagovat
smazaný uživatel

Nastolena cesta klapka no.34

Reagovat
noustres

Snad se balon nepřilepí k trávníku.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Peltonec 1:1

Zbrojovka Brno - Fastav Zlín 0:0

SFC Opava - 1. FK Příbram 0:0

Slavia Praha - FK Pardubice 1:0

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 1:0

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 0:0

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:2

Sparta Praha - MFK Karviná 2:0

Reagovat
Gelu28

já to vidím takto:

Baník - Jablonec 1:2......bohužel nevěřím v body v jabkama

Brno - Zlín 1:0

Opava - Příbram 1:1

Slavia - Pardubice 2:0

Liberec - Budějky 2:1

Bohemians - Olomouc 1:1

Bolka - Plzeň 0:2

Sparta - Karviná 3:1

Reagovat
Gelu28

Slovácko - Teplice 3:1

to jsem zapoměl na tento mač

Reagovat
Marv

Baník - Jablonec 1:1

Brno - Zlín 1:3

Opava - Příbram 0:0

Slavia - Pardubice 2:0

Liberec - Budějky 2:2

Bohemians - Olomouc 1:0

Bolka - Plzeň 2:1

Sparta - Karviná 2:0

Reagovat
Marv

Slovácko - Teplice 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Karvina 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Brabenec - Peltonec 1:1

Reagovat
Kepy_FCB

Když už tak Brabík

Reagovat
smazaný uživatel

by se nerymovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Váša Vrabec - Míra Kanec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

docela dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok se bude hrát jen o 4 místa v pohárech. Zůstane i přesto nadstavba stejná? Protože tam by teoreticky mohl hrát o Evropu 3. s 10. To jim vážně nedošlo, že 5 týmů nebudeme mít napořád, když tu nadstavbu vymýšleli?

Reagovat
Greny

Nooo co chceš od svazu

Reagovat
Chlupatá máma

Nadstavba se vrátí a v prostře

dní skupině se bude hrát jenom o peníze.

Reagovat
Marv

Jasně, o to, kdo z těch zbytečných zápasů prodělá nejméně..

Reagovat
Marv

Ideálně nechat současný formát, takže dolu poslat pouze nejhorší tým + Brno a nahoru vítěz + Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

4 - 6 - 6 ideál. 4 týmy ve skupině o titul dvakrát proti sobě. Ve skupině o Evropu 5. a 6. tým jistý postup do semifinále, 7. - 10. tým, 8. - 9. tým proti sobě, vítězové by vyzvali 5. a 6. tým v semifinále, následně finále o tu možnost vyzvat nejhoršího, případně 3. tým tabulky ze skupiny o titul. Takže by skupina o titul i skupina o Evropu měli 6 zápasů + jeden navíc. Skupinu od 11. místa nechat tak jak byla a baráž je samozřejmě super. Nic moc jiného tam nevidím...8 - 8 a v 7 hracích kolech by nemělo až 6 klubů brzy, některé vlastně hned o co reálně hrát. 4 - 8 - 4 ti zase pustí i 12/16 klubů do boje o Evropu...Ten 10. tým maximálně, 4 - 4 - 8 a zase by neměly až 3 kluby ze skupiny brzy, některé vlastně hned o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to by bylo super. Ještě se mi líbí ta polská nadstavba 8+8, ale jak říkáš, tam pár týmů nemá o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Greny

Půjde Slavia v plné palbe?

Reagovat
žrout

Podle mě není důvod, aby nešla.

Reagovat
Greny

Ok jsem přemýšlel zda to neposetri před EL

Reagovat
žrout

Ta se hraje až 5 dní po, to je času dost. Spíš bych čekal, že pošetří někoho v Teplicích na odvetu.

Reagovat
Greny

Tam budou Teplice šetřit trávník

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

OT : Líšeň jede na Twitteru zase bomby...

https://mobile.twitter.com/sk_lisen

Reagovat
braveheart

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

A zvětšete si to logo a koukněte nad L

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jj skvělé

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
pingla

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To je geniální

Reagovat
icemike

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
rufus

Reagovat
Petr325

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

To je trošku moc ne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně trapný a ubohý a navíc škaredý logo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Kepy_FCB

nemá chybu

Jinak takové logo s elkem v černém poli (štítu) měla před časem Legia ale pro odpor fandů ho musala zmenit

Reagovat
martin1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
twelwer

Normalne som to prebehol cele, fakt super ucet

Reagovat
jackinho10

Reagovat
ratusek

Mě se to logo Líšně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

"Jelikož jsme už nějakou dobu jednička v Brně, ..."

mají pravdu

Reagovat
thewall

Skvělé

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Ten účet vede génius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bylo by fajn uhrát aspoň bodík ale vidím to tak na 4:1 navíc Drame a Bartošák nehrajou

Reagovat
Banikovec7

Zatímco Ivan Kopecký a také kondiční trenér Michal Hrubý budou absentovat kvůli nemoci, Jan Baránek na dvě soutěžní utkání nesmí na lavičku rozhodnutím disciplinární komise za prohřešek v posledním zápasu v Českých Budějovicích

Takže přesně 3 měsíce od prvních pozitivních a zase to pojedem znova?

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak bez těch tří se Baník určitě obejde.

Reagovat
Banikovec7

To sice jo, ale jde o to, jestli se to zase bude sirit cely tymem jak na podzim.

Reagovat
Shevchenko

OT: Takže nouzový stav v MS kraji bude díky Vondrákovi běžet dál? Takže si v pondělí nestihnu zajít k holičovi, do obchodu, natož na bazén?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ho hned v pondělí nevyhlásí, bylo by to dost na hraně s Ústavou i přes to, že by to bylo na žádost hejtmanů. Spíš to vidím tak, že teď půlka krajů vyhlásí stav nebezpečí a týden, dva se počká, co se bude dít.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Fotbal bez balónu parádička

Reagovat
monty25

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosák: "Když jsem do Hradiště dorazil z Prahy svítilo sluníčko....."

Reagovat
Greny

Jen co přijede Pražák na Moravu tak se to dávalo vše srat

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Začalo*

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool! Kalaaabiska

Reagovat
Mimalu

super, teď rychle přidat druhý a dohrát to v klidu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Pěkně Kliment to udělal a Kalabisová zakončení tak na klid

Reagovat
andrew96

Neskutečné, co Svědík dělá s krajními beky. Kalabiška vypadal, že jde do Hradiště nějak dohrát kariéru, místo toho piluje lajnu jedna báseň. Podobně pookřál také dříve na chyby háklivý Reinberk či spíše průměrný Divíšek.

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

on dělá s tím týmem neskutečné věci, Kordula by byl s tímto týmem na 14 místě někde... Ono ale možná mu Slovácko vyhovuje že má hlavní slovo a volnou ruku i když bez financí... Myslím si že v Plzni, Spartě atd.. by mu do toho hodně kecali majitele a výsledky by tam neměl nějaké zázračné

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je bez financí?

Reagovat
Mirek na tenisu

To je humus. Stačilo kdyby se v Hradišti začínalo v 15 h. Proč se hraje v 18? Protože Česká televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci z Teplic byli do 2 v praci. Nebo teda... vypadaji tak.

Reagovat
Mirek na tenisu

V práci!? Myslíš že by ty lemry někdo zaměstnal?

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Greny

By měl dostat koště každej hráč či člen realizaku, rozhodčí a měli si to pěkně poklidit sami

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Hoši, vím, že bych mohl projet různý fora a najít si to na internetu, ale na EF jsou největší experti ze všech oborů...

Nastartuju po práci auto a rozsvítila se mi ikonka motoru (https://www.poradte.cz/picture/2011/600552.jpg)

Po pár metrech začala blikat. Příjde mi, že motor trošku víc vibruje a jede to tak na 50% výkonu.

V úterý s tím jdu do servisu, ale do té doby potřebuju ukldinit, že to je nějaká píčovina... Může to být spojené i s tím mrazem? Přes noc bylo kolem -15 ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě.

Až se rozsvítí tahle https://abload.de/img/svt-knotrolka-motoru-h1jl6.jpg, tak to auto okamžitě odstavit a zapálit.

Reagovat
HorajzmAmmann

demente

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

se mi stalo behem cesty taky, nakonec to byly jen svicky uz to mela za sebou vyletela jedna to pak znelo cestou jak traktor

Reagovat
HorajzmAmmann

tak snad to bude podobná blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas ten zvuk motoru a ten ztraceny vykon, tak to bylo presne ono

Reagovat
Mirek na tenisu

Máš tam olej? ale vážně. Nepříjemný. Určitě bych s tím nejezdil. A rychle do servisu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ten jsem právě měnil před týdnem

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak do toho zkus praštit. Jak ten ruský kosmonaut v Armagedonu.

Reagovat
HorajzmAmmann

to dělám u PC v práci. Většinou to pomůže víc než naše IT

Reagovat
slonzacky_lenoch

Závada elektroniky motoru. To může být lambda, řídící jednotka, zkrat v pojistkovce. Jaké máš auto? U Mně to na starém R. Mégane dělalo když odešla cívka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Opel corsa D 1.2 . V podstatě to stejný se mi stalo řed rokem, ale to neblikalo, ale svítilo a stačilo jenom vyměnit filtry u LPG.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Může být i blbost s ucpaným filtrem vzduchu. Ale neviděl bych to na nějaky fatal.

Reagovat
HorajzmAmmann

doufám. Díky

Reagovat
Greny

Hej jel bych s tím asi jen do toho servisu a do té doby raději nikam... Prý když to bliká tak je to horší než když to jen sviti

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v životě. Když si na tebe posvítí, tak to ještě jde. Jak ti ale už bliknou, tak jdeš k zemi.

Reagovat
HorajzmAmmann

no já raději ani do toho servisu. Jak to začalo blikat tak jsem se trošku vyděsil, odstavil a jel busem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Palivový filtr

Reagovat
AjaxFans

U mne to byly ko lambda sondy.A ještě jednou mi to svítilo,když podfukovala hadice od sání.Byla už styřelá

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč

Reagovat
Gelu28

Teplice hrajou kulový.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sadílek proč má to zlaté číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zlatíčko.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hele tak přes zlato je v UH Míra Kadlec.

Reagovat
Salfovic

Za vyloučení Kaši.

Reagovat
John Obi Mikel

Král asistencí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Dík. Myslel jsem si to.

Reagovat
Mirek na tenisu

Petržela mi připomíná Jimmyho Johnstona z Celticu. Měl přezdívku Létající blecha

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenreich ma byt nejakej talent nebo tak neco? Ja jenom ze vypada jak curak a stejne tak i hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí jak Smékal z Interu Milán, z Teplic půjde do horšího, třeba do Budějovic a pak někam do Třince

Reagovat
monty25

Budějovice jsou momentálně lepší než Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Teplic uz jedine do Brna, Opavy, Karvine nebo Pribrami v ramci ligy..

Reagovat
oli9

Pěkně Kliment, tohle chtělo gól

Reagovat
ratusek

Kliment škoda

Reagovat
oli9

Čurák, toto je na kriminál

Reagovat
Salfovic

Naštěstí ho netrefil.

Reagovat
JackBlack

Stop 10 zápasů, čůrak

Reagovat
ratusek

to se divím, že mu dal hned rudou, i když nechtěl

Reagovat
Gelu28

Francouz dělá skluzy bez cíle hráč míč a ještě se diví ČK....kučera netrenér tam má skvělej ansábl

Reagovat
Gelu28

bez cíle hrát...oprava

Reagovat
JackBlack

Video v akci co na tom jako zkoumali?

Reagovat
Liquid

podle sudího u VARu žlutá a ona by šla dát, protože ten skluz šel před hráče, nikoho přímo na nohy, ale sám bych dal také červenou, byť ty sáňky na tento terén prostě patří

Reagovat
smazaný uživatel

...ale měl by ho na těch sáních povozit a ne ho zabít

Reagovat
monty25

Droehnle První zápas byl u debaklu s Jabloncem, druhý ČK.

Reagovat
ondrasch77

Tak co chceš od týpka ze 3. francouzský...

Já se divím, že se furt najdou kluby, který sem tahaj tyhle rádoby neobjevený talenty z 2. a 3. lig apod....

Reagovat
monty25

Tak on včera herně patřil k těm lepším, ale tou červenou to všechno zabil.

Reagovat
Liquid

krásný sáňky

Reagovat
mistr129

Mazuch

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch do repre. Paralympiada coming soon.

Reagovat
ratusek

škoda, že tam nejsou diváci. Věřím, že by na Slovácko bylo každý zápas bezmála vyprodáno

Reagovat
andrew96

Dneska asi ne. Ale i za hezkého počasí si nemyslím, že má Slovácko tak širokou základnu a vazbu na fanoušky, aby bylo plno. Možná kolem 5 tisíc na "normální" zápasy, ale je to jen spekulace.

Reagovat
ratusek

věřím, že takových 6 by chodilo pořád a na ty lepší zápasy by vyprodáno bylo. je to škoda

Reagovat
KingMaster13

Docela smutný že si jejich životní sezonu nemohou užít

Reagovat
Greny

Hele třeba je to životní sezóna právě proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

5 k by chodilo

Reagovat
AjaxFans

Je to pech.Ale vyprodáno by asi nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je kurva ten spolukomentator? "Pred Mazuchem by mel byt defenzivni zaloznik, Mazuch neni uplne vinik"... Jakoze metr od Mazucha v malym vapne ma byt defenzivni zaloznik? V kterym kurva vesmiru? Prijde mu normalni v malym vapne sklepavat balon metr pred sebe v pozici stopera se zkusenostma z anglie a italie? OK.

Reagovat
db18

Kde ty rozhodčí kurva berou? Nejdřív nechá hrát, když vidí, jak Mareš dostane K.O., pak teda správně dá červenou kartu, která byla jasná... a VAR si ho zavolá ke kontrole... wtf?

Reagovat
Greny

OT : Babiš jede kampaň na ČT24 ... Cca půl hodinka bez opozice ve veřejnoprávní televizi v době předvolební kampane v podstatě v přímé time místo události..a o schůzce s prezidentem nic nikdo neví ale o všem ostatním jo

Reagovat
ratusek

zase grcy ne? že se na to ty masochisto díváš

Reagovat
Greny

Koukal jsem na fotbal ale lidi na Twitteru dost breceli že je to přes čáru od. ČT...

Reagovat
smazaný uživatel

Pres caru od CT? Prijde ti ze CT Babise nejak podporuje? Proste premier oznamil ze chce udelat nejaky prohlaseni pro narod, to tezko muzou ignorovat.

Reagovat
Greny

Premier na otázku: jak probíhala jednání s panem prezidentem odpověděl 10 minutovým souvětím ve kterém na otázku neodpověděl a začal : chtěl bych říci že opozice a já jednal já dělal vše co jsem mohl, oni nechtěli....atd

Aby poté na Nově řekl že je to dzihad proti vládě proti Babisovi

Reagovat
smazaný uživatel

No Babis je proste kokot, ok, ale prece nemuzou uplne vypnout premiera.. na jedine verejnopravni TV v republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho nemuseji vypinat. Muzou ho ale zastavit a polozit tu otazku znova. A kdyz opet zacne blabolit mimo, tak znova zastavit a polozit otazku. Pripadne ho nejak konfrontovat pokud evidentne mele blbosti. Nikomu nevadi, ze na CT dostal prostor. Lidem vadi, ze ho nechali hrozne dlouho mluvit bez jakykoliv oponovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvila o tom Linda Bartosova v nejakym rozhovoru na youtube kanalu... S nim normalni rozhovor neudelas, neodpovida, meni temata, mele porad dokola svoje argumenty... rozhovory s nim jsou neskutecne tezky, ale ne proto, ze by moderatory umel setrit, ale proto ze je mu jedno kdo se ho na co pta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Spíš bych ocenil vyjádření o tom, jak Babiš s Hamáčkem účelově lhali o možnostech využití armády bez NS.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Jinak rozmohl se nám zde takový nešvar v české prostředí... To jsou jako fakt zákroky na kriminal....

Reagovat
Liquid

vždyť ho ani netrefil Hoftych by ti řekl, žlutá by tomu seděla

Reagovat
Greny

Dnes musíme jednoznačně za tři body .. na předvedení hru sere pes

Reagovat
Remt

Já jako nezaujatý fanda na ni teda neeeru

Reagovat
Remt

Někdo tu na ef chválil názory pana Nemečka v Dohránu, tak jsem se na to mrknul a musím říct že skvělé Víc takových lidí s takovymi, podle mě, jasnými a správnými názory. Prostě se selským rozumem.

Reagovat
smazaný uživatel

mas odkaz?

Reagovat
Bakary3

Bylo to posledni dohrano plus, i na webu ct by to snad mohlo byt

Reagovat
ACSeRw!n

Nemecek uz prestal chlastat a zalepil ty boty co udelal ?

Reagovat
Remt

Hele sam toho chlapa vubec neznam, takze nedokazu rict, jen komentuji jake nazory tam mel a velice pekne to rikal. V podstate ve vsem co tam rekl s nim souhlasím. At uz s nazory na momentalni Spartu, o tom co tam je a neni spatne, pak se bavili o penaltach pro Spartu a o te pro Slavii na Simu, ktera za me byla nejskandalnejsi za posledni dobu (nedavno Zlin mel myslim podobne ujetou penaltu jak tam nabihajici hrac prelitl pres nicnetusiciho obrance). Vse co rikal se mi tam libilo

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jaký boty udělal?? Jako hráčský agent?? A chlast možná tak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska od 14:00 opravdové lahůdky

Reagovat
ratusek

přemýšlím, na co se dívat. Jeslti na to řezání Opavy nebo na Brno

Reagovat
smazaný uživatel

na Opavu, u Brna je to jasny, kdyz odmitli platit

Reagovat
ratusek

no vidíš to, to já se podívám vlastně na Brno, tam je budou řezat o sto šest

Reagovat
soukup

co do krásy bude asi lepší nastavit ždímání a koukat do pračky, ale jestli trváš na fotbale...

Reagovat
ratusek

no trefil ses, pračka mi běží

Reagovat
ondrasch77

Doporučuju spíš LEI - L´pool

Reagovat
ratusek

co? Já jsem fajnšmekr

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Potočný-Poznar-Fantiš . Baník pyčo

Reagovat
Kepy_FCB

tam chybí už jen Kraut

Reagovat
naheCZ

Růsek

Reagovat
Greny

Rusku to musí byt gol to stačilo lehce posunout kamkoli do boku

Reagovat
Greny

Jinak v zápase Brno - Zlín je vítěz jasnej... Ten kterej si dřív vyrve penaltu

Reagovat
Coutinho10

Deli v zakladu snad i ve ctvrtek teda

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Deli, Dorley – Holeš, Provod, Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Zima, Bořil, Traoré, Masopust, Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ceska FUCK:LIGA opět v plné kráse Dva zapasy, uz skoro70' a oba 0:0

Reagovat
JackBlack

Příbram 0 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, ne? Liga vysoké úrovně

Reagovat
JackBlack

Kdyby všechny 4 tyhle týmy vyhodili a zmenšili počet týmů nic by se nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: kdyby tuhle ligu zrusili, nic by se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

My tyhle šašky v druhý lize nechcem, jen si je tam nechte

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
exse

Reagovat
Mass

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Greny

Ten Potočné se tam bude válet celé zápas....

Reagovat
Gelu28

Potočný je chodec....jemu by prospěla ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

Potocnemu by prospely tak jedine dvanactky v autolakovne.

Reagovat
Gelu28

nebo i tohle to je pravda

Reagovat
naheCZ

Tyhle střídání už měli pro Brno přijít před 15. minutami, ne až teď...

Reagovat
Greny

Před 15 minutáma a dolů měl jít nevyraznej Moravec a ne Štěpánovský který hrál dnes fakt dobře na naše pomery

Reagovat
naheCZ

Růsku vole z těch šancí by dal dva góly i Tecl

Reagovat
Greny

Aji Pepa z Horní Dolní po třech pivech a cigaretě o polocase

Reagovat
ratusek

Tondo kurva

Reagovat
Greny

Rusku ty seš dřevák ty vole

Reagovat
ratusek

no konečně

Reagovat
Greny

Gooooooooool

Reagovat
ratusek

tak jelikož nezaplatili, tak ten VAR to neuzná. i když k tomu není důvod

Reagovat
KingMaster13

Já když jsem to viděl tak mi to bylo hned jasný

Reagovat
ratusek

jo taky mi to bylo hned jasný.

jako jsem neskutečně nasranej, jestli tohle ty rozhodčí a FAČR baví, tak potom jo

Reagovat
KingMaster13

Prostě Brno přestane platit a hned při první příležitosti je kuchnou to nevymyslíš prostě

Reagovat
naheCZ

Myslím, že čekat to mohl naprosto každej

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

ono tehdy ty Teplice kvůli TK že jo, hned další zápas dvě redky a penalty nebo co tam bylo

Reagovat
mistr129

To dnešní mi teda za jako takovej zářez nepřišel, viděl jsem to jen v rychlosti dvakrát, ale přišlo mi, že ten zlínskej obránce spadnul následkem toho kopnutí

Reagovat
ratusek

dyt Hlinka padal už předtím a ten střelec se mu jen otřel o nohu nebo nějak tak.

Reagovat
mistr129

Je to možný, jak říkám, jen jsem si to rychle pustil abych věděl o co šlo a nijak to nezkoumal

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

Si děláš prdel? Vždyť už padal dávno předtím a když už teda něco posuzujeme a bereme vše do takových detailů.. tak pred tím měl ruce na zádech hráče Zbrojovky... Tak pokud faul ok gol neplatí a pisknu za ten kontakt penaltu

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Radši si to ještě parkrat pusťte než to budeš hodnotit, tohle není faul v žádným vesmíru...nikdy, nikdy, nikdy

Reagovat
Greny

Tak oni jsou zvyklý že pro ně se píská občas taky i něco co faul není v žádném vesmiru

Reagovat
naheCZ

Pomsta VARu?

Reagovat
ratusek

to jsou takoví čuráci fakt

Reagovat
KingMaster13

Pomsta VARU

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

Ty zmrde zasrane... Pak je to penalta protože Hlinka nejdřív rukama zduchl Filu

Reagovat
Didier Drogba

To jsou kundy Takže ten 99,9% sestup je už 100%.

Reagovat
Liquid

100% byl už začátkem sezóny, ne-li již v létě ty šášulo s božím nickem

Reagovat
mistr129

Proč zase Provod?

Reagovat
KingMaster13

Však hraje dobře teď Mě třeba překvapilo že má už 8 asistencí za sezonu

Reagovat
mistr129

Tak těch asistencí jsem si nevšiml, ale mě nijak v tom středu neoslovil. Ty první dva jarní zápasy jsem neviděl, ale Hromada prý zahrál dobře, tak nechápu, že od té doby odehrál 30 minut

Reagovat
KingMaster13

Jako mě se dlouho nelíbil celkově jako hráč, nelíbí se mi že on hrozně předržuje míč a má tendenci hrozně brzdit hru a pak ve finále jen posune balon ale teď v tom středu těch posledních pár zápasů zahrál dost dobře Upřímně se mi tam možná líbí víc jak Ševčík. Hromady mi přijde takovej nemastnej neslanej

Reagovat
mistr129

Ševčík byl na konci podzimu strašnej, to mě bolely oči

Na tom křídle se mi Provod po chvíli začal líbit, ale v tom středu jsem mu prostě na chuť (zatím) nepřišel

Reagovat
KingMaster13

U Provoda je problém že mu chybí přímočarost na křídlo a se Ševčíkem souhlas jako ten se mi nelíbil skoro celý podzim stejně jako Nico taky jsme byli spíš nebezpeční díky hráčům z lajny

Reagovat
Greny

No co nenaděláš nic ... Přemýšlím jestli fakt není lepší se domluvit se Slovákama a jít hrát k nim...

Každopádně co mám informace tak bych nechtěl být dnešní rozhodčí ... Asi bude třeba policie před stadion

Reagovat
ratusek

tak to je jasný, že tohle smrdí průserem. Snad z toho nic nebude, protože to by nepomohlo nikomu.

Jako jo, měl to Toncek trefit aspon jednou, ale takhle okatej zářez

Reagovat
Didier Drogba

mohli by ho ukřižovat, aspoň se nebude chvíli psát jen o covidu

Reagovat
KingMaster13

Ale beztak to ukřižování zapíšou do statistik jako úmrtí na Covid

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Zlín má VAR pod palcem no, to se nedá nic dělat

Reagovat
Greny

Každopádně ještě pár kol a začnou mít na svazu dost velkéj problém

Reagovat
Banikovec7

Přestanete platit za další věci?

Reagovat
mistr129

Přestanou platit cesťák rozhodčím, takže sudího vždy bude zajišťovat soupeř ze svých zdrojů

Reagovat
Greny

Ne ... Přijde doba kdy se vrátí fanoušci na stadiony.. a taky se může stát že ddo Brna s takovou nebudou mít koho posílat... Ardeleanu to už zažil.. další je Hocek... I rozhodčí jednou dojdou

Reagovat
monty25

Tak že k vám pošlou pískat Hocka po tom, co předvedl jako VAR v zápase Plzeň - Liberec, to už je hodně silný kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ardeleana a Hocka by měli posílat maximálně na okres, ne na ligu

Reagovat
monty25

Jo, na okrese by aspoň dostali po hubě.

Reagovat
Liquid

jako že se svaz posere kvůli jedný zbrojovce...jo ledaže by zbrojovka začla robit co má v názvu, to by se fakt leknout mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ve skříni kulovnici i brokovnici. Stačí si vybrat a půjčím

Reagovat
veikko

Zdá se mi to nebo má Kostka z Pardubic kérku na ksichtě?

Reagovat
Coutinho10

ouuu Deli dobra hlava

Reagovat
naheCZ

Sima se zkušeně vykartoval na příští zápas

Reagovat
mistr129

Akorát to mohlo přijít tak o 75 minut později

Reagovat
naheCZ

Asi to chtěl mít z krku co nejdříve

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

nemusela by prijit vhodna prilezitost

Reagovat
KingMaster13

Odpočine si, v Teplicích zrovna to zmákneme i bez něj

Reagovat
mistr129

Kuchtagól

Reagovat
Coutinho10

Sima se zkusene vykartoval, aby byl cerstvej na Leicester

Reagovat
Coutinho10

Kuchtic

Reagovat
mistr129

Provod si mě namazal na chleba

Reagovat
KingMaster13

Teď hraje fakt hodně dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Kuchta nezastavitelnej Provod to udělal skvěle

Reagovat
Coutinho10

a ted jsem tu pasku dal Simovi misto Kuchty

Reagovat
Losinho

Deli a Bah super

Reagovat
naheCZ

Holeš chtěl napodobit Kúdelu?

Reagovat
JackBlack

Už si zase hrajeme na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí trénovat, to není náhoda.

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsme se poucili a mala domu jde mimo branu

Reagovat
Losinho

Jako teď od Pítra.

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JackBlack

Peter

Reagovat
mistr129

Olej

Reagovat
naheCZ

Olejník Ten si zase zahrál na Simu

Reagovat
Coutinho10

Petere

Reagovat
Losinho

Když jde náš na prázdnou bránu, tak je lepší si vypíchnout oči.

Reagovat
KingMaster13

U něj je větší pravděpodobnost že dá gol když je u rohovýho praporku a kolem něj je 5 protihráčů

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Si už měli počkat na poločas s tím střídáním ne? Si takto zbytečně ubrali jedno okno na střídání...

Reagovat
smazaný uživatel

Černý - Deli, to jsou souboje.

Reagovat
Greny

Rasisto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Každopádně až ted koukám že si Leicester namazal Kloppa ...otázka zní : namaze si i fejkovyho Kloppa?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je fejkový Trpišák :)

Reagovat
John Obi Mikel

Krásný druhý gól. A dobrý výkon Kuchty a spol. . Škoda několika šancí na 3.gól. A ten Holeš mě dobře vyděsil. Sázkovky mohou vypsat kurz, kdo dá proti Leicesteru vlastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
monty25

OT: Kuba Hora poprvé v základu a hned gól.

https://www.livesport.cz/zapas/f7gFQlo7/#prehled-zapasu

Reagovat
Jan Horáček

Nebyl při prvním gólu Slavie Kuchta v ofsajdu? Televize si dává pozor, aby opakování neukázala z pohledu, kde by to šlo pořádně posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pana Čuráčka jsme tu od včera čekali.

Reagovat
meno

Původně jsem si taky pomyslel ofsajd, ale z opakovačky bylo vidět, že ne.

Reagovat
Losinho

Nebyl. A těch záběrů, co to dokazovaly, bylo několik.

Reagovat
Coutinho10

Nicoooooooooo

Reagovat
naheCZ

Stanciu

Reagovat
meno

Nico gól kola!

Reagovat
DieFohlenBMG

PSchicky vítězný gól jsem už chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsi chtěl teda a kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si Baha pořád pletou? Minule ho zamění za Provoda, dnes za Masopusta...

Reagovat
naheCZ

Stanciu To bylo tak strašně čitelný

Reagovat
djiros

Jenom neskutečně odflaknute. Zkazit tak jednoduchou přihrávku.

Reagovat
naheCZ

Jako i přes tu čitelnost to furt měl v pohodě přihrát...ale hned, jak jsem viděl ten jeho pohyb a vyčkávání, tak mi bylo jasné, že to nějak takhle zadrbe...

Reagovat
meno

Nico si dneska připisuje nejenom gól kola, ale i fail kola

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
DieFohlenBMG

Básničku zabil

Reagovat
PavlíčeQ

Baník dnes vyhraje.

Reagovat
JarousFCB

To by bylo milé překvapení já tuším nějakou gólovou remízu

Reagovat
Mönchengladbach

Kozelball

Reagovat
Gelu28

já tuším maximálně bod...a to ještě když to dobře dopadne....

Reagovat
Mönchengladbach

Kdybych si musel tipnout, tak vzhledem k počasí padne 0-2 gólů.

Reagovat
Coutinho10

ale i tak jsi si dal 6 vašich hráčů do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

jako správný patriot

Reagovat
bobis21

Konečně byla delší pauza (díky odkladu poháru), tak snad to bude na pohybu vidět. 1:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Lasty- - Fillo, Zio, Pokorný, Ndefe - Janoš, Tetour - Azevedo, Sasinka, Holzer - Zajíc.

Takhle toho Menu nerozehrajeme. ale zase zkoušíme celkem fungující spolupráci ze Slovácka Sasinka-Zajic

Reagovat
bobis21

Už dlouho jsem čekal kdy zkusíme Šašinku na postu kde se mu dařilo v Hradišti. Tak snad spolupráce zafunguje

Reagovat
AjaxFans

Jsem si říkal,co už to nezkusil dříve.Asi na vás dneska mrknu

Reagovat
ratusek

po tom co předvádíte vy, se chceš dívat na nás? asi nemáš co dělat že

Reagovat
AjaxFans

No,budu to sledovat jedním okem Musím se učit NL nepravidelná slovesa a že jich je

Reagovat
lampas

Tak Sadílek nehraje ani dnes, takže mu ta špína z Plzně způsobila asi zranění vážnějšího rázu

Reagovat
Coutinho10

skoro všechny 4 poměrně dost zajímavý matche, který bych rád sledoval a ono se to hraje ve stejný čas

Reagovat
ratusek

psal jsem, že mají hrát v 10,12,14 a 16

Reagovat
mistr129

Nechápu proč se teď nehraje po vzoru PL v devíti různých termínech. Nebo ok, chápu že nechtějí hrát večer, ale tak jeden zápas v pátek a pk 12,14,16 v oba dny by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že nehraje Matějovský, vždyť se psalo, že tohle kolo.jeste může.

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Bolka, porazte ty korupcniky

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
Blasphemer

Ta sestava Boleslavi, to je tak na druhou ligu. Tohle jestli Gula neporazí, tak ať odevzdá licenci.

Reagovat
ratusek

na druhou ligu je to od středu zálohy dozadu. dopředu to tak špatné není. To stejné si mohl říct o Liberci minulé kolo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Počasíčko

Reagovat
Coutinho10

jde vam Liberec ? zkousel jsem projet v MD vsechny programy a tenhle zapas nikde nevidim

Reagovat
Coutinho10

na Fortune pisou technicky problemy na stadionu

Reagovat
Dejl

Amatéři, klidně to můžou natáčet na mobil jako v Boleslavi

Reagovat
Blasphemer

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Šulcík

Reagovat
Oli99

Nějaký stream na Plzeň?

Reagovat
ratusek

Dyjan je prostě borec, kéž by mu to vydrželo

Reagovat
Mirek na tenisu

Za tohle penalta? I když ty opakovačky byly mizerné já tam žádný penaltový faul neviděl.

Reagovat
ratusek

jasná penalta

Reagovat
bobis21

Ten hráč co přibíhal zezadu (Kratochvíl?) ho nesmyslně nakopnul. Faul jasný, ale úplně zbytečný.

Reagovat
monty25

Nekoukám na to, ale Ba Loua se zranil? Jsem si zrovna liboval, že ho mám ve Fantasy a už má asistenci. Vodháněl z Bohemky je zase jenom na střídačce... Snad mě Lichna ještě neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, rameno, asi nic vážného, ale šel dolů

Reagovat
HorajzmAmmann

pecka nevím, moc jsem si tam ničeho nevšimnul... každopádně Dyjan celkem s přehledem, konečně máme někoho, kdo má koule a dává je pravidelně...

Reagovat
Banikovec7

jasný faul, vždyť ho zezadu sestřelil a ještě ho druhý dorazil z druhé strany. Ale teď Tetour

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštovka tam stál jak hydrant.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

zbytečný.. úplně zbytečný,,,

Reagovat
ratusek

tak to bylo rychlý

Reagovat
ratusek

Brabec klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec - reprezentacni stoper

Reagovat
Greny

Brabec je strašně v lese a Falta ta přihrávka byla desne

Reagovat
czechfant

Brabec

Reagovat
Mirek na tenisu

Proti Anglii se stopery Čelůstka Brabec. Bojím bojím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Baník ví, že se mu úplně nedaří a místo toho, aby tam posílal jeden centr za druhým tak to tam kombinují a vrací zpátky na stopery... po té standartce jsem to moc nepochopil. Ve vápně bylo celkem dost hráčů, ale centr z první prostě nedáme... škoda

Reagovat
HorajzmAmmann

no hurá.. náběh, centr a další pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem úplnou piču a uděláme z toho dvě penalty

Reagovat
HorajzmAmmann

Jbc hraje úplnou píču, Baník hraje tak nějak normálně, ale mezery tam rozhodně jsou. Každopádně hrál už hůř....

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hrál do golu na 1:1 celkem slušně. Od té doby to je propadák.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve penalty pro Banik

Reagovat
HorajzmAmmann

2. jasná a ta 1. nahoře píšou, že taky... i když já to moc neviděl.

Reagovat
bobis21

Tak ať brání než faulů

Reagovat
bobis21

*bez

Reagovat
Mirek na tenisu

Penalta na Fila tutová. Jovovič je prostě Balkanec.

Reagovat
Banikovec7

Fillo před tou druhou penaltou

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer

Reagovat
bobis21

Já bych mu hrozně přál konečně nějaký gól nebo asistenci. On se snaží a nehraje špatně, ale ta produktivita je bídná

Reagovat
HorajzmAmmann

I když občas přidržujeme míč tak dneska se mi to zdá celkem slušné Ale chce to tam víc sázet ty centry. Je vidět, že s tím mají problémy.

Fillo naprosto TOP hráč. Azevedo taky výborný

Reagovat
Banikovec7

To předržování míče mě taky štve, kolikrát se dobře zbaví kličkou hráče a chtělo by to rychle balón dopředu do přečíslení, ale než se rozhodnou a odhodlají přihrát, tak se jde zase do plných.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Kepy dokozlomajznoval

Reagovat
HorajzmAmmann

před 9 minutama jsi psal, že hrajeme piču..

Reagovat
bobis21

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy_FCB

12.02.2021 09:20

#

Pokud peltovi, ten jeho paklub parazíme, slibuji že do konce sezony nebudu docenta Kozlomajznu kritizovat ani urážet!

Reagovat
HorajzmAmmann

aaaa no jo vlastně... a bude mu muset říkat pan Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze proto, ze vedete o gol doma s Jabloncem?

Reagovat
czechfant

Preisler takticky zranil Baloua na kteryho vubec nemel. Ted proti Kayambovi, kterej nema formu, už nevypadá tak moc jako druholigovej hráč

Malina sebevedomí 0, loni touhle dobou by v tomhle zápase by daleko víc věcí řesil 1v1. Zmrhal má do repre hodně daleko, i když si to asi nemyslí.

A jako když Plzeň nedokáže víc přehrávat tuhle zalohu, tak to by se měli zamyslet

Reagovat
ratusek

ne, Malina potřebuje hrát akorát proti Spartě. jinak je zoufalej

Reagovat
bobis21

Fillo nemá 35, to není možné. Jeho posunutí na beka byl od Pánika geniální tah, jeho podpora ofenzivy z té pozice je perfektní, přitom na křídle se u nás trápil jak Potočný

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho nezkusili vlevo? takoví halfbeci... Potočný a Fillo

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelpenaltyball

Reagovat
smazaný uživatel

1/10

Reagovat
bobis21

Zapomněl jsi přepnout účet nebo už otevřeně hejtuješ sám sebe?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Mam tuseni ze Sparta dneska Karvinou strasne sejme.. a celkem ji to ji preju, aby nasla pod Vrbou tu ztracenou tvar kdy doma vsechny rozbila a jeste jim nakopala na cestu.

Reagovat
pospec7

Bylo by to fajn, ale nevim nevim, kdyz je v zakladu Kozak s Travnikem snad to nebudou Vrbovo kone

Reagovat
smazaný uživatel

Treba je probere. A nebo si je vyzkousi a kdyz ho zklamou, tak je defo odepise.

Reagovat
pospec7

Jak rikas

Reagovat
Losinho

Zatím si to zas Vrba dělá napínavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Včetně Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sejmuli je jak zmrdy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tetour do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bohemce teď dobrý knockout

Reagovat
Firkraag

Jak to, že to nebyla červená?

Reagovat
pospec7

Škoda gol rocku

Reagovat
ratusek

Škoda pěknej dynamit

Reagovat
smazaný uživatel

Korupcnici z Plisne zerte, vy nrdky korupcnicke

Reagovat
Oli99

Místní inteligent

Reagovat
Banikovec7

Tak tohle teda byl zdaleka nejmenší faul z těch tří

Reagovat
ratusek

tvl jak tohle může být penalta, to jim to kompenzuje?

Reagovat
HorajzmAmmann

hele fakt se mi tohle zdálo daleko horší než ta 1. penalta.... Ale to je jedno. Hlavně udržet!

Reagovat
ratusek

no ještě jim bude kompenzovat jednu, takže musíme dát na 3:1

Reagovat
bobis21

Tak evidentně ho trefil, ale asi až potom co odkopnul míč. Nechce se mi hledat jak to je v pravidlech, ale jelikož to bůh chytil, není třeba řešit

Reagovat
HorajzmAmmann

hydrant

Reagovat
smazaný uživatel

Hooonza Laštůvka

Reagovat
ratusek

vždyť ten Lašty byl metr před čárou

Reagovat
Banikovec7

Ale levou nohu držel u čáry, jestli ji tam teda udržel až do střely to si nejsem úplně jistý

Reagovat
ratusek

přišlo mi že udělal ten tradiční krok dopředu ze kterého se odrazil. pravou nohou, levou měl asi u čáry. jestli to stačí, nevím.

Reagovat
Banikovec7

Jo, stačí jedna noha, zbytkem může být kde chce

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
BaggioRoberto

Poslední mikrosituace a konec Guly v Čechách.

Reagovat
Banikovec7

Už ale střídej Lubošu, na co zase čekáš

Reagovat
Blasphemer

Kobra je hráč tak pro Vlašim, strašný přešlap.

Reagovat
boryland

Gula provar roku.......

Reagovat
Gelu28

Kozle já už chci jednou vidět fotbal a ne spoléhat na to že ti písknou dva pokutové kopy....to je humus tohle.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
Banikovec7

Jánoši úplně zbytečně 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Plznicka bez pohárů? Skvělé Slovácko už bude kit celkem kotel náskok... 5.flek to bude ještě boj, ale věřím, že to Libe urve pokud 5.flek budou poháry...

Reagovat
Oli99

Máš ještě patnáct kol, Slovácko a Jabka můžou klidně skončit ještě někde v prostředku...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Slovácko to zvládne. Já jsme jim nevěřil 3-4 kol zpět ...cca... Ale porvrdili, že se může stát haluz a zvládnou to.

Jabka, tam to Pelta už nepustí, i kdyby byly Jabka z formy, tak je tam dotlaci

Reagovat
Greny

Jatka Matějka

Reagovat
smazaný uživatel

Pica jako byt Boleslavi tak uz mam celkem stazenou prdel, uz se z toho meli davno hrabat ven ale zatim zabredavaji vic a vic do sracek.

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodu na 12. Bohemku, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě spadne nakonec, abnormálně nesympaticke mužstvo, celkově blbě složené...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pral bych jim sestup, to ano.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Snad spadnou

Reagovat
Wyrda

Hlavně že když jsem to tu psal že ten tým nemá na to udělat šest bodů víc než Tepláky tak se mi tu někteří vysmáli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když Chramosta šáhne na hráče a ten upadne

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo boží.

Reagovat
Greny

JDB bych po zápase ukončil smlouvu a řekl mu ať táhne.... Protože to starší zak by to odehrál lépe

Reagovat
Euphael

komu?

Reagovat
Greny

Beaugel to bylo něco šíleného... Se nepotkal s balonem .. pomalej.. neobratnéj.. podrazdenej..

Reagovat
Oli99

Nejhorší je, že na TOP 3 tam je tak 7-8 hráčů, širší kádr je hrůza...

Reagovat
Jackmaker1989

Link na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Když vidím tu lavičku Sparty tak lituju Vrby že může střídat až 5x ... A to ještě neví že se mu zrání Wiesner

Reagovat
slonzacky_lenoch

Papa je king!!!!!!

Reagovat
monty25

Papadopulos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo. Měli bychom si zvyknout, že budeme bavit ligu pořád

Reagovat
ratusek

Čelůstka

Reagovat
Greny

Nakonec na euro pojede Kudela a k nim dvojice Pernica - Dreksa

Reagovat
Greny

A s nim

Reagovat
Selänne

Zatím to vypadá, že se na EURO nikomu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Kalas

Reagovat
mistr129

Tak Kúdela snad pojede tak či tak, když je teď Brabec z formy. Jediní kdo mají nominaci "jistější" bych řekl jsou Kalas a Čelůstka

Reagovat
KingMaster13

No Kalas když si vzpomenu co předvedl ve Wembley no tak úplně nevim no

Reagovat
Greny

Ke Kalasovi za posledních 5 kol dostali snad 13 fíků

Reagovat
KingMaster13

Fakt? Tak to je ještě horší než jsem si myslel. Brabec a Kalas to vůbec nepřichází v úvahu ti 2. Kúdela a snad se zmátoří Čelůstka

Reagovat
Greny

Naposledy za šest s Watfordem

Reagovat
dave30

Sladuješ ho nějak (to není nic ve zlém)? Já jsem viděl asi 3 zápasy a ten Bristol má mužstvo tak na sestup - sleduji i jiné týmy (mají sice dost hráčů psaných na marodce, nedovedu posoudit jak moc jsou důležití). Úplně jasně tam vždy čněli oba dva stopeři (Kalas a nějaká hostovačka z Fulhamu), ten druhý se tuším zranil, takže Bristol bude rád, když se zachrání.

Reagovat
John Obi Mikel

Čelůstka to Euro asi taky nechce.

Reagovat
Losinho

Tam snad není dobrá volba momentálně.

Reagovat
Greny

Kdyby Šilhavý nebyl taková konzerva tak tam mohl asi klidně z fleku hodit mladšího Krejčího...

Reagovat
KingMaster13

Jsem pro ale nesmí se vykartovat hned na Skotsku

Reagovat
mistr129

Chci tomu nároďáku fandit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Vždyť ten post nehraje ani ve Spartě.

Reagovat
Greny

Ale v repre jo do 21

Reagovat
Selänne

Proti dětem. To není měřítko.

Reagovat
Selänne

Určitě má na stopera parádní předpoklady. Dost se nabízí paralela s Králem, který to měl přesně naopak. Akorát si nejsem jistý, zda si u nás někdy stopera zahraje.

Reagovat
mistr129

A taky úplně vidím, jak mu Sterling nasadí dvakrát jesle a ten idiot půjde ve 20. minutě do sprch

Reagovat
Greny

Ale Sterling s nim

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejčí na rozdíl od něj po svých

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Kdyby to hrál ve Spartě, tak klidně.

Reagovat
Cottage

Zio

Reagovat
John Obi Mikel

Pojede Petrášek.

Reagovat
John Obi Mikel

Marek Suchý

Reagovat
Greny

To radši ať jede Škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Jediný stoper v TOP 5 evropských ligách, ne?

Reagovat
mistr129

Ještě Kalas

Reagovat
John Obi Mikel

Ten je v 6.

Reagovat
mistr129

Ale Skalák říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tomu je vlastně konec? To už repre ukončil nebo ho prostě neberou?

Reagovat
John Obi Mikel

Byl dlouho zraněný a nehrál. Naposledy hrál ze začátku kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement

Naštěstí je dost času to otočit, tak snad

Reagovat
M0rb1D4S

Ten tvůj pláč je úplně zlatý

Reagovat
smazaný uživatel

Zpivej, kdo jsi sraltanem, pozvedni svuj hlas, zpivej, a pak prohrajem, a prohrajeme zas

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik má ten Souček ztracených balónů?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by jim měl říct, že už tam netrénuje Franz.

Reagovat
Greny

Jako ale sudí se celkem snaží o dost nakloněnou rovinu..

Reagovat
Euphael

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Greny

Zeď

Reagovat
Neon

Byla tam ještě teč, která to poslala do brány?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

zoufalá střela, ještě horší teč

Reagovat
Andis

Všude ty týmy v nejlepší ligách si dneska už lehají hráči za zeď aby nedošlo k podstřelu. Ale bum vítejte v České lize kde vám Karivná ukáže jak na to

Reagovat
ratusek

nevím, čím to je, jeslti nervozitou, ale ten Souček je příšernej

Reagovat
Neon

Díky za zakriknutí, ta asistence od něho byla super

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě parádní asistence

Reagovat
John Obi Mikel

Bolek

Reagovat
Euphael

at ukazou kameru jestli neni ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

O2 tyhle kamery pro jistotu nemá.

Reagovat
Greny

Krejčí... Ten ten obličej bude mít dolamanej...ale Bolek teď nemůže dostat redku když byl.gol ne?

Reagovat
monty25

Bolek je tragéd, měli tam nechat toho Ciupu.

Reagovat
Zephyr

Bolek

Reagovat
ratusek

za co žlutou? Buď to byl faul na červenou nebo ne

Reagovat
Greny

Hej když padl gol tak jen žlutá ne?

Reagovat
C-M@ster

Tak jako je to gólman a šel rukama do míče, to může. Žlutá adekvátní.

Reagovat
ratusek

no ale dal mu čistokrevný KO, tak nevím

Reagovat
Greny

Oba stejne

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Penalta pro Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

že šel do míče může říct každej fotbalista kdykoliv, problém je v tom že ho vůbec netrefil

Reagovat
salm0n

Jen žlutá?

Reagovat
žrout

Ten Bolek je dobrý kokot, nedávno Lingr a teď Krejčí

Reagovat
slonzacky_lenoch

My máme dva dobre mlade brankaře a ten Bolek to tak prosere

Reagovat
Greny

Krejčí chtěl asi zas dostat naloženo teď

Reagovat
slonzacky_lenoch

Herc pičo!

Reagovat
aither

Bože

Reagovat
John Obi Mikel

Golaso

Reagovat
ratusek

pěknej fík

Reagovat
Selänne

Tohle skončí tak 5:5. ne?

Reagovat
ratusek

a na červený 2:2

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli Sparta nebude v rubice zápas kola, tak přestanu číst články na EF.

Reagovat
ratusek

články nikdo soudný nečte

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Tu výhružku ti tak bude někdo věřit

Reagovat
kilobyte

Když tam minule byl zápas, který neměl nic společného s fotbalem, tak tam může být cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vyperou toho Gulu? prosiiiim, ať vezmou třeba Strakuuuu.. Kruh by se uzavřel plzeňské srdíčko a tataracek pro limbu

Reagovat
Selänne

Souček zase skvěle. Nechte toho kluka hrát.

Reagovat
Neon

Souček>Dočkal+Trávník

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár let uvidíme v repre střed zálohy Souček+Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba součkové na to mají, nechápu, proč není Krejčí na stoperu a on na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Coufal, Král, Kalas, Kadeřábek - Krejčí II., Souček I., Souček II. - Krejčí I., Hložek, Černý

Reagovat
ratusek

Karlson je zvíře

Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

florbalový zákrok

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

DMK !!!!!!!!!!

Reagovat
Registrujisejenproto

Sice Sparta lepší, ale To jsou strasne laciné góly co Karviná dostává..

Reagovat
slonzacky_lenoch

My máme dva už lepší brankáře, kteří mají super najetou kariéru a Jarábek tam furt cpe toho vola

Reagovat
Skleepy

Jakože ten gól na 0-1 pro Karvinou nebyl lacinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl vtipnej

Reagovat
ratusek

OT: ti šašci vyhlásili nový nouzový stav, sice v rozporu s ústavou, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

no protože teď můžou říkat, že to tak chtěli hejtmani, a ti jsou hlavně z opozice...ale jestli tomu rozumím správně tak stížnost na ten NS může k ÚS podat kdokoliv, kdo je tím dotčen, tedy jakýkoliv advokát, nejen politici, tak se možná brzo dočkáme

Reagovat
ratusek

tak Ondráček říkal, že hned v pondělí podá trestní oznámení nebo stížnost. Takže doufám, že to dodrží. Navíc nevím, na co potřebují ten NS, když vše až na to noční vycházení a zákaz shromaždování můžou vyhlašovat na základě toho zákona o veřejném zdraví. A nevjcí mě sral Hamajda, kde s vůdcem oba veřejně lhali o tom, že vojáci v nemocnicích potřebují NS. Bohapustá lež a divím se, že to nikdo v TV neřešil

každopádně to má podmínku otevření služeb, obchodů, zoo atd takže asi dobrý. ještě at k tomu otevřou posilovny a nazdar. jeden respirátor ffp2 si seženu a budu ho nosit než se mi urvou šnůrky

Reagovat
frankiefcb

nicmene, jak jsem jiz psal. Tohle je proste taky provar opozice.

Reagovat
smazaný uživatel

je to provar vlády, která jaksi už zapomněla, že je menšinová a nedokázala se vyrovnat s tím, že by měla někde hledat hlasy pro NS, když ho navrhovala; neudělala ani jeden vstřícný krok a nebavila se vůbec s nikým, bohužel neexistovala jiná možnost jak přimět vládu k jednání o změně opatření

Reagovat
ratusek

je zajimavé, že najednou to jde skoro vše otevřít za určitých podmínek, zrušit ten nesmysl s uředníma hodinama 4 hodiny týdně a že najednou má vůdce největší starost se školama, přitom ještě do čtvrtka o tom nechtěl slyšet. je to pokrytec a nevím, proč mu to najednou lidi žerou. Vždyt oni nemají nci zajištěného a chtějí školy otevřít za 14 dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

tak bohužel nic z toho nejde a vůdce se zase na všechny regulérně vysral jsem zvědavej, co na to hejtmani a zítřejší Ústavní soud

Reagovat
kilobyte

Už vidím jak si na podzim po "vítězství" ve volbách bude stěžovat, že s nimi nikdo nechce do koalice. Ale zapomene dodat, že je potřebuje jen na vyjebání.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kilobyte

Pokud se nestane něco velkého tak ANO + SPD nedají většinu. Ale aspoň by to znamenal konec SPD.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslela si, ze opozici bude vic zalezet na zivotech lidi, nez na hlasech.

Reagovat
ratusek

jakože nouzový stav zachrání životy? Uvědomuješ si, že všechna opatření můžou platit v klidu dál kromě teda zákazu vycházení a zákazu shromaždování, což stejně chtějí hejtmani zrušit a mají to jako podmínku?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda.

Reagovat
ratusek

ale je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je, teď se to právě děje

Reagovat
ratusek

akorát se na ně Babiš zase vysral a zítra platí vše vesele dál za stejných podmínek. Hejtmani už si ted určitě vyčítají, že dali biankošek vůdci

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ta nejprimitivnější citová manipulace, který jsou schopni jen AB a jeho následovníci

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Losinho

Hamáčku?

Reagovat
mistr129

Opozice se chtěla dohodnout, dala k tomu jasné podmínky. Navíc s ní mohl Babiš jednat už dříve a mohlo se na některé změny připravovat.

Jenže to by musel mít manažerské schopnosti na lepší úrovni než vedoucího Billy v třítisícovém městě.

Reagovat
kilobyte

Tím pádem Babišovi více záleží na zahrádkách. Když v létě místo řešení covidu dával přednost zahrádkářskému zákonu.

Reagovat
frankiefcb

Tak samozrejme, hlavni vinu nese ten chaot Babis s vladou. Ale aby opozice se prsila, ze jejich hejtmani to zvladnou bez NS, nacez jejich hejtmani udelaji opak a vylozene obejdou sve poslance. Tak je to z meho pohledu provar.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tím, že ta celostátní politika trochu zradila tu regionální

ale celkově je hlavním viníkem situace vláda

Reagovat
frankiefcb

Tak vladu nema ani smysl komentovat. To je tragedie. Ale jednani opozice a i jednani koalice co chci volit, me hodne nastvalo.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Greny

I tak je to nejspíše v rozporu s ústavou...

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Protiústavně zvolená vláda vyhlásí protiústavně nouzový stav. Česko

Reagovat
kilobyte

Proč to dali jen na 14 dní? Když už si to takhle zvláštně "zařídili", tak bych čekal, že si dají těch 30 dní. Za 14 dní budou zase hlasovat o prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

no mají v plánu za ty 2 týdny změnit legislativu tak, aby NS už nebyl třeba...jestli se to podaří je otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To už hlavně měli dělat v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
kilobyte

Tak to mají v plánu od prvního NS, ne?

Reagovat
ratusek

to nevím, ale upřimně doufám, že to zítra Ondráček napadne a soud vydá předběžné opatření, že žádný nouzový stav není a ta opatření budou platit na základě zákona o veřejném zdraví, kde ta opatření budou skoro stejná jak ted. ale oni ten NS potřebují asi na nějaké levárny a stačí jim na to 14 dnů aby to dotáhli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

V NS se líp dělají zakázky.

Reagovat
Losinho

Za 14 dní si to vláda standardně vyhlásí sama na dalších 30 dní.

Reagovat
kilobyte

Tak oni to budou vyhlašovat už v pondělí. Že je to na žádost podle mě nemá vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tady zaplevelíš fotbalovou diskuzi o něčem, o čem vůbec, ale vůbec nemáš jakoukoliv potuchu?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Seš jak malej fakan, tak tady přestaň otravovat

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že tě tady vychovávám, potřebuješ to jak sůl

Reagovat
ratusek

jestli vychováváš jako svůj nick, tak radši asi ne. díky za nabídku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další OT, v pondělí 22.2. vyhlásí ÚS svůj nález ohledně vládních zákazů, očekává se že bude v zákazech škrtat i v těch co platí v rámci NS, takže některé přestanou platit tak jako tak

Reagovat
Jackmaker1989

Sacek sa zranil pri rozcvicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Tak jsem se dneska koukal na hokejisty s Rusy a překvapilo mě, jak za 2-3 sezóny se naprosto obmění kádr. Znám jenom Moravčíka a Suláka. Zbytek nemám ani přehled, kde hrají. (To MS 2020 udělalo šílenou mezeru ve znalostech.

To dneska hrálo to nejlepší, co je v Evropě k mání?

Reagovat
monty25

Ne, nebyl tam nikdo z KHL.

Reagovat
Greny

Ne dneska jen výběr z ČR a Finska myslim

Reagovat
Baronne

Většinou z Český a Finský ligy, prorostlý mladejma, + nějakej ten odpad typu Šuláka, v bráně labilní Hrachovina. Chyběla KHL, tam se tušim připravujou na PO, jinak by ten kádr vypadal úplně jinak (Jaškin, Hyka, Sedlák, Sekáč, Radil, Zohornové, Hanzl..)

Reagovat
kilobyte

Pešán v rozhovoru odpovídal jen na co se mu chtělo. Jak Záruba načnul jestli neudělal chyby, tak se začal hned kroutit.

Reagovat
Harley111

Tvl u toho Trávníka spolehlivě všechny akce končí, to je nejlepší obránce Karviny

Reagovat
ratusek

Hanouska se zbavili, ale dali tam Trávníka, takže pořád hrajou v 10

Reagovat
Harley111

Tvl jsem správně na fotbalovém webu? Člověk chce mít klid od té nekonečné politické sracky a tady je tři čtvrtě momentů o politice

Reagovat
ratusek

tři čtvrtě z 722 příspěvků?

Reagovat
Harley111

Počítat to fakt nebudu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Většinou se tady používá statistická metoda, že vybereš takový množství posledních příspěvků, aby se ti to hodilo, takže 3/4 z posledních 60ti, řekněme?

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho -ti poprosím

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

tak může bejt

Reagovat
Harley111

Ano v rámci zápasu Spa-Kar , který jsem sledoval to doteď těch 3/4 příspěvků je , jestli to chceš přesně na procenta , spočti příspěvky od začátku zápasu do 17,26 z toho kolik politickejch žvástů a vyjde ti těch cca 3/4

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Já zprávy nesleduju, protože tady dostanu souhrn včetně rozborů a komentářů. Nejlepší noviny

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

To je hodně momentů.

Reagovat
Mass

Nehraj si tu na suvenýra, když neumíš správně používat cizí termity

Reagovat
KnoxXx

vacsi traged nez Travnik snad nehra v ceskej lige

Reagovat
ratusek

a příště bez Dočkala zase

Reagovat
Harley111

Tvl opět Trávník v ideální pozici na střelu a připraví si to tak že pomalu o ten míč zakopne

Reagovat
Greny

Vždyť mu Wiesner brnkl o tu nohu kterou centroval.... Tak penalta ne kontakt tam byl.... Rozhodně průkaznější a jasnější než včera když nám neuznal gol

Reagovat
pospec7

Hat trick

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool hattrick

Reagovat
ratusek

Karlsson je fakt zvíře

Reagovat
Harley111

Doufám že se Trávník koukal jak se zpracuje balón a jak se zakončuje to je rozdíl před chvílí Trávník a teď karlson

Reagovat
KnoxXx

stacilo priviest Vrbu a z DMK je kanonier

Reagovat
Greny

Karlsson bude dělo...

Reagovat
Bakary3

Je mu 26

Reagovat
Harley111

A vyšperkoval to ten klaun červenou

Reagovat
ratusek

ten Trávník je fakt k hovnu. hraje hovno a ještě dostane rudou

Reagovat
KnoxXx

Travnik posilnil svoj tim - charakter

Reagovat
pospec7

Travnik je fakt nejvetsi lopata v lize. Ted to jeste dokonal. Pryc ze Sparty co nejdriv...

Reagovat
ratusek

akorát ten borec bude tak strašně psychicky v prdeli, že si to asi v kabině hodí

Reagovat
pospec7

Ze se ale jeste divi, to nechapu

Reagovat
Greny

Třeba mu říkal proč jsi mi ji nedal hned ty vole

Reagovat
pospec7

Reagovat
Greny

Jasná rudá není co řešit tvl

Reagovat
Dru Zeree

Ví ten Bolek, že brankář může opustit malé vápno? Ten borec snad v životě neslyšel o zmenšování úhlu

Reagovat
Greny

Ale zase se pak musíš vracet zpět do sítě pro balon

Reagovat
Dru Zeree

no to právě nemusíš

Reagovat
kilobyte

Reagovat
7kaka7

Protože Moberg by ho určitě neuměl přelobovat, kdyby vyběhl

Reagovat
Greny

Příští týden střed Krejčí, Souček, Karabec?

Reagovat
ratusek

v nepříjemném Zlíně, to bude lahůdka

Reagovat
HorajzmAmmann

tady smrděla sádra... takže další foto?

Reagovat
Greny

OT : vláda jak je sladěná v outfitu značky HH (Honza Hamáček)jak jejich OR zkouší že to zafunguje znovu...zoufalost

Reagovat
Mass

Di s tim už doprdele, pls

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Vole vsak se to resi nahore, tak proc sem davas dalsi OT o tom?

Reagovat
kilobyte

Vypadají jak na pohřbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek hmmm.. Vrba to ma rad napinavy do posledni chvile.

Reagovat
Losinho

Ten tlak Karviný

Reagovat
smazaný uživatel

Tři nastavené minuty za 7 gólů a rudou? OK.

Reagovat
kilobyte

Za 2 góly a rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeho nebezpečný centr bude příliš dlouhý".. to je prostě ono, ten komentátor řekne dopředu že je něco nebezpečnýho, to je přece hrozná šulinovina.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

motýl Emanuel dneska píská docela dobře, akorát to vypadá jako že má v břiše i makovou panenku

Reagovat
C-M@ster

Přibral.

Reagovat
smazaný uživatel

Travnik to je tak, kdyz das par golu za jablonec a hned mas pocit, ze mas na neco vic

Reagovat
smazaný uživatel

Travnik to je tak, kdyz das par golu za jablonec a hned mas pocit, ze mas na neco vic

Reagovat
smazaný uživatel

Pises to jako kdyby byl nejaky namachravany typek s obrovskym egem, který si to zaslouzi, ale me spis prijde jako seda myska, ktera nezvlada psychicky, ze se mu nedari.

Reagovat
Firkraag

Já bych spíš tipnul, že je to namachranovaný týpek, hrál hovno i v Jablonci

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šulda z Mutěnic. Nejlíp by mu bylo v Krajským přeboru s Koštuříkem, a na vinici s dcérkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku nedustojny pro Spartu zdrzovat doma proti Karvine, ale doba je zla no.

Reagovat
jaris7

Reagovat
Mass

Vrba: 3 body, historie se neptá jak.

Reagovat
7kaka7

Tak byl tu i den kdy doma Sparta prohrála s Karvinou 1:3....že, zdržuje na konci zápasu, kde hraješ o deseti, a soupeři tam spadne všechno do čeho čutne, bych tak tragicky neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, dá se to brát jak posun.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Dru Zeree

Mít Karviná ligového golmana, brala min. bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelej z nej trageda, udelal chybu akorat u druhyho golu. U tretiho a ctvrtyho to Karlsson provedl nejlip jak mohl.

Reagovat
John Obi Mikel

Z toho nastavení se hrálo tak minutu.

Reagovat
Losinho

Tři nastavený minuty, z toho se dvě nehrálo

Reagovat
Greny

Jako pohlídali si to zkušené

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná jsou dementi, dát tři góly na Letné ale stejně odjet bez bodu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele