FORTUNA:LIGA - preview 17. kola

29.01.2021, 08:30, aktualizováno 31.01.2021, 08:43
Previews
Slavia kráčí za obhajobou titulu a na závěr první poloviny sezony na ní čeká šlágr s druhým Jabloncem - pokud sešívaní vyhrají, budou mít na čele tabulky už dvanáctibodový náskok. Plzeň potřebuje vyhrávat a tři body se pokusí uloupit v Ostravě, v záchranářském souboji si to rozdají Opava s Brnem...
SFC Opava - Zbrojovka Brno  (neděle 14:00)
Bitva o záchranu jako řemen se odehraje v Opavě. Tamní SFC přivítá brněnskou Zbrojovku, přičemž obě strany barikády potřebují body jako sůl. Slezané i Moravané se totiž nachází v sestupovém pásmu.

Ve středeční dohrávce na hřišti Bohemians se Opavanům po dnech otevřených dveří povedlo zpevnit obranu, nicméně směrem dopředu to družstvu kouče Radoslava Kováče nadále skřípe. I proto Slezané v sezoně doposud zvítězili pouze jednou. "Zbrojovka má svou kvalitu, ale už také dlouho nevyhrála. Venku podle mě hraje mnohem lépe než doma, dokázala vyhrát těžký zápas v Jablonci. Musíme být dobře organizovaní, vstřelit nějaký gól a konečně vyhrát," uvedl lodivod SFC Kováč, jenž se po zápasu s koronavirem vrací na lavičku.

Brno zahájilo leden nadějnou remízou v Mladé Boleslavi, jenže minulý pátek krutě vystřízlivělo jasnou domácí porážkou s Libercem. "Zápasů ubývá, takže už není moc kam uhnout. Všichni víme, o co hrajeme, o co nám jde, tomu jsme podřídili i přípravu. Hráče tento týden hodně bolel, co se týká tréninkového nasazení, a doufám, že to v neděli prodáme," prohlásil před nedělním zápasem brněnský trenér Richard Dostálek.

Opava již má k dispozici záložníka Jana Schaffartzika, na marodce ale zůstávají polský středopolař Bartosz Pikul a obránci Matěj Hrabina s Josefem Hnaníčkem a Adamem Rychlým. Po trestu za červenou kartu by se do základní sestavy mohl vrátit defenzivní štít Christ Tiéhi.

Také na straně Brňanů hlásí návrat karetní hříšník v osobě záložníka Adama Fouska. Zužuje se navíc i marodka Zbrojovky, z níž pomalu mizí stopeři Lukáš Kryštůfek a Zoran Gajić, středopolaři Rudolf Reiter s Danem Jamborem a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem. Mezi tři tyče by se mohla postavit čerstvá posila na post brankáře Martin Berkovec.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Didiba, Žídek - Mondek, Nešický, Tiéhi, Hellebrand, Kania - Holík, Čvančara
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Moravec, Dreksa, Pernica, Šural - Štepanovský, Texl, Vaněk, Fousek - Pachlopník - Hladík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.25 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Baník i Viktorka dosáhly ve svých posledních utkáních po delší době na vítězství, avšak herně to pořád oběma týmům skřípe. Nedělní vzájemný střet napoví, který z celků pošilhávajících po pohárové Evropě má k nejlepším příčkám aktuálně blíže.

Na čtvrtý pokus už to Baníku vyšlo. Slezané ve středu uspěli nad Libercem a zaznamenali první vítězství v novém roce. Sice ani proti Severočechům družina Luboše Kozla nikterak nezářila, ovšem především byla ráda, že si po měsíční pauze připsala do tabulky konečně tři body. Díky tomuto zisku se Ostravané posunuli v tabulce na páté místo.

Kozel se domnívá, že nedělní utkání bude vypadat od předchozích zápasů Baníku odlišně. "Plzeň možná nejvíce v celé lize dbá na kontrolu míče a prostorů, v tom to bude jiné. Věřím, že středeční výhra pomůže naší psychice. Jestli chceme uspět s Plzní, musíme kvalitně bránit. I když nejsou výsledkově tam, kde by chtěli být, mužstvo je kvalitní a fotbalově patří někam jinam v tabulce. Je to jen otázka času, než se v tabulce posunou výše," uvedl trenér, jenž v Ostravě působí něco málo přes rok.

Plzeňská Viktoria ztrácí na Slezany v tabulce dva body a sídlí o tři pozice níže. Západočeši za sebou mají podzim plný zklamání a na jaře je proto čeká pořádná fuška. V posledním kole však svěřenci kouče Adriána Guľy po delší době vylepšili svou reputaci, když zvítězili nad Pardubicemi, byť jejich výkon proti oslabenému soupeři měl k ideálu pořád daleko.

Na tento úspěch by Plzeň v Ostravě jistě ráda navázala. "Zápas v Ostravě pro nás má velkou cenu. Věřím, že navážeme na počet vytvořených šancí při utkání s Pardubicemi a trošku zlepšíme produktivitu," řekl Guľův asistent a někdejší útočník Viktorie Marek Bakoš.

Západočechy trápí poměrně rozsáhlá marodka. Kvůli zranění se ve Slezsku nepředstaví obránci Lukáš Hejda s Matějem Hybšem a křídelník Jan Kopic. Otazníky navíc visí nad starty levého beka Davida Limberského, středopolařů Miroslava Káčera s Tomášem Hořavou a útočníkem Jeanem-Davidem Beaugelem. Domácí si budou muset poradit bez levého obránce Jiřího Fleišmana, který si musí odpykat trest za čtyři žluté kartě v sezoně. Ve fázi rekonvalescence se pořád nachází pravý bek Jan Juroška.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Holzer - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Potočný - Zajíc
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.30 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 18:30)
Střet dvou aktuálně nejlepších celků FORTUNA:LIGY bude k vidění v rámci sedmnáctého kola v pražském Edenu. Lídr tabulky Slavia zakončí první polovinu soutěže zápasem proti Jablonci.

Sešívaní za sebou mají vskutku povedený zápas. Ve středeční dohrávce ve Zlíně si v první půli otevřeli střelnici a do šaten díky Kuchtově hattricku a trefám Olayinky se Simou odcházeli s vedením 5:0. Po přestávce už to taková hitparáda nebyla, zatímco "Ševci" se prosadili dvakrát, za Slavii skóroval už jen Musa. Ligová série vítězství v podání červenobílých tak momentálně trvá už sedm zápasů.

Navíc mají Vršovičtí hned dvě želízka v ohni v popředí tabulky střelců. Za vedoucím Julišem s jedenácti góly se nachází devítibrankový Sima, o jeden zásah méně pak má na kontě Kuchta. O třinácté místo se s pěti zásahy dělí Olayinka.

"Klobouk dolů před nimi, prokazují velkou výkonnost celou sezonu. Viděl jsem jejich zápas v Teplicích i v Příbrami, kde byly hodně náročné terény, ale dobře se s tím vypořádali. Ustálila se jim základní sestava, hrají výborně, nedostávají góly. Roste tam vedle starší kostry kádru spousta zajímavých hráčů. I přes nějaké odchody si drží svoji tvář, mají konstantní výkonnost. Čeká nás souboj s aktuálně nejlepším soupeřem v lize. Vnímáme i to, že s nimi máme poslední domácí prohru," připomíná Jindřich Trpišovský, že od porážky s Jabloncem v srpnu 2018 jeho tým v Edenu v rámci ligové soutěže s nikým neprohrál.

Rovněž Severočeši mají skvostnou formu. Od pocovidové porážky s Brnem nepoznali v domácí soutěži přemožitele a z devíti utkání získali fantastických pětadvacet bodů. Na poslední tři se však nečekaně natrápili, s Příbramí totiž po Nového zásahu dokonce prohrávali. Ovšem bleskově srovnal Kratochvíl a tentýž hráč z penalty rozhodl o vítězství Radovy družiny.

V minulosti byl Jablonec asi nejméně oblíbeným soupeřem Slavie, v poslední době je však jednoznačným pánem vzájemných zápasů pražský tým. Ten zvítězil pětkrát v řadě, přičemž poslední dva výsledky zní 5:0 a 4:0. Červnové čtyřgólové vítězství zařídil dvěma zásahy Musa, další trefy přidali Ševčík a Masopust.

Domácí celek nemůže počítat se zraněnými Ševčíkem, Júsufem, Teclem, Van Burenem a Hovorkou, nepravděpodobný je i start Zimy s Masopustem. Na druhé straně nepustí dohoda klubů do hry Zeleného, zdravotní obtíže zase Kubistu a Schranze. Otazník visí nad obránci Holíkem a Štěpánkem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kačaraba, Kúdela, Bořil - Holeš, Provod - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Jeřábek, Krob - Hübschman - Jovovič, Považanec, Kratochvíl, Pilař - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.37 - 9.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (sobota 14:00)
Porážka od pražské Slavie přinesla Karviné nepříjemnosti v podobě vynucených absencí pro další zápas. Jak se s nimi popere, to uvidíme v sobotu odpoledne v Teplicích.

"Skláři" šli do zimní přestávky v poměrně dobrém rozpoložení poté, co si připsali vítězství proti Brnu i Zlínu, nicméně start do jarní části jim ani trochu nevyšel. Nejprve na domácí půdě schytali pětigólový debakl od Jablonce, následně bez gólu i bez bodu odjížděli i z Českých Budějovic.

Karvinští se po většinu sezony pohybovali v horní polovině tabulky, ta se jim však po třech porážkách v řadě vzdálila. Mrzet je může zejména předvánoční domácí nezdar s Pardubicemi - lednové porážky se Slováckem a pražskou Slavií už totiž nijak nečekané nebyly. S červenobílými doma prohráli 1:3, když jedinou trefu vstřelil z penalty Qose.

Žluto-modří nemohou pro nadcházející zápas počítat se zraněnými Shejbalem, Knapíkem a Plachým, v ohrožení jsou navíc i starty Marečka s Heidenreichem. Hosté přijedou bez vykartovaných Bolka s Papadopulosem, mimo hru zůstane kvůli zranění Bartošák a možná i Neuman.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Černý - Radosta, Kučera, Trubač, Moulis - Žitný - Řezníček
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Santos, Dramé, Šindelář, Twardzik - Smrž - Mikuš, Qose, Herc, Ostrák - Haša
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.41 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Až na desáté místo spadli po dvou nezdarech hráči Pardubic, kteří nyní mají jedinečnou příležitost na návrat na vítěznou vlnu. Na domácím hřišti totiž hostí utrápenou o záchranu bojující Příbram.

Východočeši před zimní přestávkou prohráli jen jednou z posledních šesti utkání, nicméně po návratu na ligové trávníky nedokázali uspět ani proti Českým Budějovicím, ani proti Plzni, obojí navíc bez vstřelené branky. Nezdar s Dynamem může Pardubice mrzet o to více, že šlo o jejich vůbec první porážku v jejich azylu v Ďolíčku.

Příbramští naposledy zvítězili v první polovině prosince proti Zlínu, čímž zakončili svou sérii čtyř utkání bez porážky, nyní ovšem pro změnu najeli na vlnu bez vítězství. Během pěti utkání získali jediný bod za domácí remízu proti Plzni, blízko úspěchu byli i minulou neděli v Jablonci, kde po trefě Nového vedli. Nicméně bleskově srovnal Kratochvíl a tentýž hráč poté rozhodl i o vítězství domácích.

Domácí tým nemůže pro nadcházející zápas počítat s vykartovaným Šejvlem, v ohrožení jsou rovněž starty Jeřábka a Solila. Na straně hostí visí otazník nad Antwim, který by tak za postranní čarou doplnil Corteze s Rezkem.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Čihák, Toml, Čelůstka - Prosek - Cadu, Tischler, Hlavatý, Ewerton - Huf
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Laňka, Tregler, Kingue, Cmiljanovič - Pilík, Soldát, Hájek, Nový - Zorvan - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.06 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Možná největší výzva od začátku kalendářního roku čeká na Slovácko. Uherskohradišťský klub sice hraje ve velké pohodě, totéž ale platí o budějovickém Dynamu, které navíc nedávno přivedlo do svých řad nového hráče.

Již pátou výhrou v řadě vylepšili Moravané minulý víkend klubový rekord a prvním vítězstvím na hřišti Bohemians od roku 2014 jen potvrdili, v jak vynikající formě se nachází. Svěřenci trenéra Martina Svědíka již mají jistotu, že první polovinu sezony zakončí na vynikající čtvrté pozici. Rozhodně však nehrozí, že by se celek z Uherského Hradiště uspokojil.

Svědíkův asistent Josef Mucha vylíčil, co ještě může Slovácko vylepšit. "Akce mohou být přesnější, rychlejší... Trošku máme i problém ve ztrátě koncentrace, kdy třeba v závěru utkání zbytečně inkasujeme a utkání se tím zdramatizuje. I na tom se snažíme opracovat. Samozřejmě jsme rádi, že máme nyní formu, kterou chceme udržet co nejdéle. Ale samozřejmě může přijít i nějaké horší období, protože těch zápasů je před námi ještě hodně," uvedl bývalý ligový záložník.

V lednu se konečně rozjelo také Dynamo. Šňůrou tří vítězství poskočili Jihočeši z dolní poloviny tabulky na deváté místo. Na Střeleckém ostrově se uchytila zimní posila Marko Alvir, dobrou práci odvádí též obranná řada a Benjamin Čolić zase spolehlivě proměňuje pokutové kopy.

V Budějovicích nicméně myslí i na budoucnost, a proto do mužstva během týdne zamířil z Příbrami Jonáš Vais. "Jsem strašně moc rád, že to takhle vyšlo. Doufám, že klubu pomůžu do pozic, kde se chce pohybovat," sdělil defenzivně laděný středopolař.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Jurečka, Kohút, Navrátil - Kliment
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Novák - Čavoš, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.84 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 18:30)
Sparta se sice nadále drží v popředí, nicméně její stagnace je čím dál více patrná. V sobotu proti Bohemians tak Letenští potřebují nejen tři body, ale obzvlášť uspokojivý výkon, který by alespoň na čas zahnal obavy vlastních příznivců.

Bilance sedmi bodů ze tří duelů vypadá solidně, přesto sparťanské fanoušky trápí čím dál větší chmury. Při pozornějším zkoumání odehraných utkání totiž snadno nabývají dojmu, že co se herní stránky týče, jejich milovaný celek upadá. Na to, že Pražané hráli mimo jiné s trápícími se soupeři z Opavy a Mladé Boleslavi, jejich kombinace dosti vázla. Jisté pozdvižení vyvolal též moment z posledního zápasu proti Boleslavským, kdy Bořek Dočkal při střídaní odmítl převzít kapitánskou pásku.

Záložník David Moberg Karlsson se však na výkonu Letenských snažil najít pozitiva. "Posledních 15 minut nebylo dobrých, měli jsme víc držet míč, hrát jednodušeji. Nakonec jsme ale mohli dát víc gólů. Trefil jsem tyč, pak jsem měl i šanci na druhý gól, chodili jsme dva na dva a tři na tři," řekl švédský fotbalista.

Přes nastíněné problémy zůstává Sparta před městským derby v roli favorita, neboť Bohemians tápou ještě více. Klokani z Vršovic zvítězili naposledy před Vánoci nad Příbrami, od té doby ve čtyřech duelech buď remizovali nebo prohráli. Družina kouče Luďka Klusáčka proto zůstává v dolní polovině tabulky, přičemž šestibodový náskok na sestupové pásmo je prozatím dostačující, ale zároveň nikterak uklidňující.

V posledním mači s Opavou nepomohla Bohemce ani změna mezi tyčemi, když místo Patrika Le Gianga dostal vůbec poprvé v nejvyšší soutěži důvěru gólman Hugo Jan Bačkovský. "Jak v utkání v Liberci (1:1), tak i v domácím zápase se Slováckem (1:3) Páťa měl dva momenty, které nevyřešil úplně dobře. Proto jsme se rozhodli pro změnu a Hugo to dneska zvládnul s přehledem. Působil suverénním dojmem a se svým individuálním výkonem může být spokojený," uvedl po středečním utkání Klusáček.

Marodka domácích zůstává pořád solidně zaplněna - zranění limituje stopera Lukáše Štetinu, záložníka Ladislava Krejčího "staršího" či útočníka Adama Hložka. Nicméně do základní sestavy Sparty by se po vypršení dlouhého disciplinárního trestu za surový zákrok proti Pardubicím mohl vrátit středopolař Ladislav Krejčí "mladší".
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vitík, Čelůstka, Hancko - Vindheim, Ladislav Krejčí II, Pavelka, Dočkal, Hanousek - Juliš, Karlsson
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Hůlka, Krch, Jindřišek - Vaníček, Ljovin, Vacek, Hronek - Necid, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.66 - 5.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16142048:844
2.FK Jablonec16112333:1635
3.Sparta Praha16112333:1835
4.1. FC Slovácko1693430:1730
5.Baník Ostrava1675421:1326
6.Slovan Liberec1674524:1725
7.Sigma Olomouc1667325:1925
8.Viktoria Plzeň1673630:2124
9.Dynamo České Budějovice1666423:2324
10.FK Pardubice1664615:1922
11.MFK Karviná1655615:2320
12.Fastav Zlín1653818:2418
13.Bohemians Praha 19051644818:2216
14.FK Teplice16511016:3516
15.FK Mladá Boleslav16241017:3010
16.Zbrojovka Brno16241013:3110
17.1. FK Příbram16241012:3210
18.SFC Opava16151011:348
Zbývající zápasy
31.01. 14:00Slovan Liberec - Fastav Zlín (zápas odložen)
02.02. 15:00FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (808)

Přidat komentář
bourbon

tak asi Bolka bohužel už vyhraje, 3:1

Reagovat
lichna.

Proč by měla? Pokud bude Sigma hrát tak jako např. u nás, nemuseli by mít problém tam vyhrát.

Reagovat
ratusek

doufám v okouzlující a uchvacující plichtu 0:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Kepy_FCB

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:1

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:1

FK Teplice - MFK Karviná 2:4

FK Pardubice - 1. FK Příbram 2:1

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 2:0

Sparta Praha - Bohemians Praha 1:1

SFC Opava - Zbrojovka Brno 2:1

Slovan Liberec - Fastav Zlín 1:0

Slavia Praha - FK Peltonec 2:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

Věřím že Baník Plzeň dá, sice si myslím že to nebude kdovijak pohledny fotbal ale tady to vidím na výhru. Na každý pád nam proti teplákům moc nevěřím, chybí Papa a Bolek... No uvidíme....

Reagovat
HorajzmAmmann

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša si dá vlastňáka a vyhrajeme 1:0 s úctyhodnými 0 střelami na branku

Reagovat
Kepy_FCB

kozlomajzna jistá

Reagovat
smazaný uživatel

Holomajzna to bude, jestli tedy vůbec bude hřiště způsobilé a bude se hrát...Dnes má sněžit v Ově po zbytek dne a je to takový ten mokrý sníh, skoro déšť se sněhem...Zítra mají být aspoň do odpoledne podmínky podobné. To hřiště za sebou už má 3 zápasy v 10 dnech + tři předzápasové tréninky, takže v tomhle klima toho už má za sebou opravdu dost.

Reagovat
ratusek

oni netrénují na Bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

Trénují, ale předzápasové tréninky mají vždy ve Vítkách, aby si zvykli na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:0

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:2

FK Teplice - MFK Karviná 0:1

FK Pardubice - 1. FK Příbram 1:1

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 1:0

Sparta Praha - Bohemians Praha 3:1

SFC Opava - Zbrojovka Brno 3:0

Slavia Praha - FK Jablonec 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:1

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:1

FK Teplice - MFK Karviná 0:0

FK Pardubice - 1. FK Příbram 0:1

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 3:1

Sparta Praha - Bohemians Praha 4:0

SFC Opava - Zbrojovka Brno 0:0

Slavia Praha - FK Jablonec 1:5

Reagovat
ondrasch77

proč ne?

Reagovat
žrout

Doufám, že Sigma Bouli porazí. Navíc jsem po odchodu Falty dost zvědavý na Daňka, proti Brnu hrál velmi dobře + vstřelil gól. Něco mi říká, že po Zimovi si SKS brousí zuby na další olomoucký talent

Reagovat
frankiefcb

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2020-21/390586/poznaruv-start-resi-lfa-na-banik-vyrukoval-po-zkracene-karantene.html ach jo to jsou diletanti. To by měla být kontumace ne, když Poznar neměl hrát? P.S: nechci ty dva body navíc, ale ten holubník ve všem už mě taky začíná vytáčet.

Reagovat
ratusek

kontumace, 2 body do plusu. po 16 kolech 28 bodů, všechny dobrý Lubo

Reagovat
bobis21

A pak si z nás všichni budou dělat prdel jak z Celticu ale body se hodí vždycky, to zase jo

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně ta penalta nebyla karma

Reagovat
Marv

Kontumace určitě ne, maximálně potrestaj Zlín pokutou a odečtem bodů..

Reagovat
frankiefcb

No to právě nevím, když nastoupí hráč, který nemá hrát, tak to je snad vždy kontumace. Viz Celtic anebo pokud vím něco podobného se stalo i v hokejové extralize.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl stopku za karty a nastoupil, tak to je jasná kontumace, ale tady defacto nedošlo k porušení fotbalových řádů, ale "jen" nařízení hygieny (tzn. by s ním mělo být zahájeno přestupkové řízení a nafasuje pokutu). Kontumace by mi přišla necitlivá a podle mě se tady LFA ani nemůže chovat podle hesla "silnější pes", což je v tomhle případě Baník, protože by tím vytvořila precedens a pak se může stát, že tím příště bude muset nějakého ještě silnějšího psa poškodit

Reagovat
Banikovec7

Tak podle klasických fotbalových řádů ne, ale teď několikrát detailně nastavovali a upravovali řády přímo na situace s covidem, tak těžko říct, jaká jsou přesně pravidla v tomhle případě.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Bob s Janem udělali pro Baník konečně něco užitečného?

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Blasphemer

Záchrana se nepočítá?

Reagovat
Stannis Baratheon

Však za tu už mu přeci chtěl postavit sochu.

Reagovat
PlackaSKS

Jo a to přece všechno smaže

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

vvy se chcete zase hádat? jo vlastně ty nejsi Bakary. tak to na tebe asi tak nevystartuje

Reagovat
Losinho

Stačí aby pak v souhrnu bylo nějaký imaginární šťouchnutí do Baníku a hned bude celý pondělí co číst

Reagovat
ratusek

zvlášt od slávistů, to bysme zase četli něco o pecích

Reagovat
smazaný uživatel

No jude no party.

Reagovat
HorajzmAmmann

body chci...

Reagovat
$$CaptainKokotko

https://youtu.be/wYj8KuuuTIE

Hodně zajímavý podcast.

Reagovat
žrout

Skvělý

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
NataženýTříslo

To nebývá často, že by byl kurzovej favorit 15. tým tabulky proti 7. ne?

Reagovat
bobis21

Přitom nechápu proč. Formu mají špatnou a pořád mají hodně absencí. Spíše bych favorizoval Sigmu.

Reagovat
Greny

Počkat to s tím Poznarem ale vrhá jinej stín na věc... -20 bodů... Zadne odložené zápasy ale zkontumovane...a jedeme dal

Reagovat
Kepy_FCB

Ani to by Brno nezachránilo

Reagovat
Greny

Leda že by se našli ještě dva takové tymy

Reagovat
$$CaptainKokotko
Reagovat
žrout

Reagovat
PISTOLERO

Sparta Praha - Bohemians Praha 3:0

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:0

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

FK Pardubice - 1. FK Příbram 1:2

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 3:1

SFC Opava - Zbrojovka Brno 0:1

Slavia Praha - FK Jablonec 2:1

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:3

Reagovat
Greny

Jinak novinky z Brněnského fotbalu.. Fait co chtěl Zbrojovku začal sypat do Bohunic... Sportovní ředitel bude Kalouda a jde tam Střeštík...

Mohli by z toho udělat klub co nebude dělat ostudu jak Zbrojovka

Reagovat
ondrasch77

Co hrajou Bohunice za soutěž?

Reagovat
Greny

Zatím kraj..

Reagovat
ondrasch77

A ten Fait by je chtěl vytáhnout výš? Kam až?

Reagovat
ondrasch77

Jinak ty jsi ve Fantasy ZB07?

Reagovat
Greny

Nene... :)

Předpokládám že jo.. nebýt Covidu tak byli už v divizi ale nakonec se nesestupoval o a nepostupovalo z krajské souteze

Reagovat
ratusek

vždyt tam máte ještě Líšeň. A Blansko. Není to trochu moc na to Brno a okolí?

Reagovat
ZB 07

Polovina našich sestav je jak kdybychom od sebe opisovali koukám

Reagovat
ondrasch77

takže budou rozhodovat mikrosituace

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Tak místo Hovorky prý do Slaviky Talovierov

Reagovat
Salfovic

Kdo ?

Reagovat
PISTOLERO

ÚKáčko z Budějic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo v te boleslavi jako

Reagovat
smazaný uživatel

Zas chtěl někdo ušetřit za vyhřívání trávníku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Tak KJVCD zkušené 14 dni volno na nabírání kondice?

Reagovat
Coutinho10

no, zas tak velký volno mít nebudou viz článek k tomu zápasu

Oba kluby se dohodly na náhradním termínu a zápas odehrají v úterý od 15:00. V tiskové zprávě o tom informovala Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí profesionální soutěže.

Reagovat
Greny

Ajo já to četl na Twitteru od novináře nejakeho a tam bylo že teprve budou jednat o terminuu

Reagovat
Coutinho10

možná v té době na tom začátku to ještě nebylo venku....EF je větší insider

Reagovat
Coutinho10

jinak kdo hraje fantasy, tak nezapomeňte nastavit ...uzávěrka se nemění, odložený zápas Bolky na to nemá vliv

Reagovat
smazaný uživatel

vole drz hubu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Okay díky já právě nevěděl Jinak na tohle kolo tam nevidím moc možností a všechny zápasy krom Sparty mi přijdou vyrovnané dost

Reagovat
Greny

Já tam mám takovou sestavu že jsem se vlezl přesně na 100 mega ale teda snad budou hrát vsichni

Reagovat
KingMaster13

Já to mám nějak na 113 naložil jsem to prostě na pražská S Jako Slovácku nevěřím že tu formu udrží a Budějky jsou takové že by s nima mohli klopýtnout, Pardubice bych na podzim tam určitě dával ale ta Příbram hraje dobře a měli kolikrát i smůlu takže takové že člověk neví. Bolka nehraje, Liberec taky, Opava vs Brno tam to může taky dopadnout všelijak, Ostrava vs Plzeň to už tuplem. Teplice vs Karviná za mě spíš Karviná a nebo nějaká remíza 0:0 ale upřímně v Teplicích se hrát nebude na tom trávníku Takže Sparta jedinná jasná a Slavia vs Jablonec taky není jistý ale věřím nám že to nějak uhrajeme na 0 vzadu a Simovi tam něco padne

Reagovat
Greny

Po úpravě 98.9

Reagovat
monty25

Já to Slovácko vidím přesně opačně, podle mě si formu udrží. ČB sice taky vyhrávají, ale ne tak přesvědčivě. Příbram proti nim hrála od 40. minuty o deseti a Teplice jim ty dva góly vyloženě darovaly, zatímco Řezníček neproměnil stoprocentní tutovku a penaltu. Slovácko mi připadá přesvědčivější, takže jsem na ně naložil u Tipsportu a ve Fantasy mám kapitána Klimenta.

Reagovat
KingMaster13

Tam jde spíš o to že Budějky hrají to podobné co Slovácko a Slovácko jako favorit bude muset a Budějky jim krásně budou moci dát vlastní medicínu Nevím já si dokonce myslím že tam Budějovice vyhrajou

Reagovat
monty25

Uvidíme zítra, na Slovácku se snad hrát bude.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Hm, sice Budějovice nevyhrály, ale měls pravdu.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to přímo tušil tohle byl zápas pro ně jak vyšitej U Pardubic jsem zase pochyboval neoprávněně

Reagovat
ondrasch77

Tak Pardubice asi Příbram taky přehrajou...

Reagovat
KingMaster13

Je to možný ale třeba vám docela dali zabrat, Budějkám taky a Pardubice teď mají 2 prohry takže taky úplně tak jasně bych to neviděl

Reagovat
ondrasch77

Tak u nás na těch sračkách to bylo víc o štěstí ne o fotbale...

Pardubice nemohli v Plzni nasadit dva stabilní hráče kvůli hostování, byl vykartovaný Tischler a 60 minut hráli v 10-ti, prohra s ČB pro mě byla překvapení. O to víc se teď podle mě budou snažit, navíc v plný palbě.

Reagovat
KingMaster13

Jako asi máš pravdu

Reagovat
Coutinho10

j, nz jj tjn, proto jsem to hlavně složil z nich, nějakých naších hráčů + jsem tam narval 2 hráče Pardubic

Reagovat
Greny

Je rekulerne uvažoval že tam dám Černýho z Pardubic

Reagovat
Coutinho10

to ja zase ne Tischler jasny + mi zbyvalo 6.6 mil. tak jsem bral Cadua

Reagovat
ondrasch77

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:2

FK Teplice - MFK Karviná 1:2

FK Pardubice - 1. FK Příbram 2:0

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 3:1

Sparta Praha - Bohemians Praha 3:0

SFC Opava - Zbrojovka Brno 3:1

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:1

Slavia Praha - FK Jablonec 2:2

Reagovat
AjaxFans

Myslím, že Baník vyhraje

Reagovat
FCB1922

Vlasta Petržela je král. Dnes parádní rozhovor s ním. A nezapomněl zmínit, kdo v Baníku tehdy skodil, což potvrzuji i jeho bývalí svěřenci.

Ukurvenci z Karviné.

A kde kdo se smál. A takhle je to pořád, že jo... :-)

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Dokázal bys heslovitě vypsat ty zajímavosti?

Reagovat
Coutinho10

OT: alternativa...teď hraje od 18:30 Würzburger s Haškem v základu

http://www.hesgoal.com/news/72328/Wurzburger_Kickers_vs_Fortuna_Dusseldorf.html

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

20:27 Hašek se podílel na výhře nad Düsseldorfem

Würzburger Kickers porazil Fortunu Düsseldorf 2:1 a oživil naděje na záchranu ve 2. Bundeslize. Zásluhu na tom má i Martin Hašek, český záložník odehrál 88 minut a připravil jednu z branek svého týmu.

tak toto by melo byt to acko Haska: https://streamja.com/A07vn

uprimne jsem to z toho streamu nerozklicoval

Reagovat
Znalec

Jak dlouho má být zraněný ten náš Wiesner?

Reagovat
Greny

Ten vždy jede jen přípravu a jak začnou zápasy tak se zraní ne?

Reagovat
Znalec

tak nějak, žel...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli problémům na post stopera, se údajně ucházíme o Simona Deliho, který vypadl ze základu... Na hostování... Což by mohl být přínos pro všechny strany...

Reagovat
Coutinho10

by byla pecka

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ví nějaký místní fanda jak to vypadá v Teplicích? Bude se hrát?

Reagovat
Greny

V 9:15 hratelné ale snad nepřijde žádný další extrem

Reagovat
monty25
Reagovat
slonzacky_lenoch

Dík super zajímalo mě jestli má vůbec cenu sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho videa zatím ne, ale myslím, že po zápase to bude připravené na brambory.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prostě musíme vyhrát vzhledem k tomu že příští kolo jedeme do Jablonce! Budějovice budou těžký soupeř, loni jsme je ani jednou neporazili, máme jim co vracet!

Reagovat
ratusek

Slovácko Budějovice bude dost dobrej špíl. Těším se

Reagovat
monty25

Slovácko do toho!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Gelu28

Teplice - Karviná 1:3 a Kučera ven

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bude buď holomajzna nebo jeden gól nějaky ušmudlaný... Chybí Papa, Bolek asi Bartošák... Bude to boj

Reagovat
Gelu28

tak vzhledem k absencím přeju Karviné klidně výhru 1:0 pro MFK.....hlavně je porazte

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Holomajzna to bude vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera se Karviné pomstí a vyhraje

Reagovat
Kepy_FCB

Kučera se pomodlil k Sv.Petru aby se Karviná projela do T. zbytečně a to je jeho maximum pomsty.

Reagovat
Registrujisejenproto

MFK velmi zajímavá sestava tak snad se i tak všechny 3 body odvezou

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ta naše sestava Buď totál pohoda nebo totál ostuda. Těším se

Reagovat
Greny

Snad pohoda dal jsem Ciupu do fantasy

Reagovat
Registrujisejenproto

tak asi už víme

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Dokdy je u nás přestupové okno? Dík.

Reagovat
Registrujisejenproto

Lépe než Jean by tam dnesk zahrál i tenhle https://www.youtube.com/watch?v=FaLdHwkeCjc&ab_channel=Kachni

Reagovat
ratusek

Karviná tvl

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
doshcz

Teplice hodně dobře dnes

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jestli začnem pořádně hrát až když prohráváme 2:0 tak to fakt pr*ám...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doshcz

Víťo pls

Reagovat
Registrujisejenproto

No vida he to jde. Karviná dobre vystřídala v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Wyrda

Grigar tohle Karviná ještě otočí

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty vole já z těch našich cutalistu přijdu o nervy

Reagovat
doshcz

to je díra

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

tak to on už je dlouho. kiksy dělá pravidelně. Asi sype do klubu prachy, jinak si nedovedu vysvětlit, že ho nikdo neposadí. žádný trenér

Reagovat
ratusek

tvl já to o poločase vypl, protože sem nečekal nějakou zápletku

Reagovat
slonzacky_lenoch

A kdyby jsme neprosrali první půlku mohlo to být ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem Slovácko

Reagovat
ratusek

pažit vypadá luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je trávník od ME U21 vždy skvěle připravený

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo točí na mobil ten zápas Slovácka, hrozná hlavní kamera

Reagovat
AjaxFans

Máš nějaký stream?Na tipáču mi to hapruje nějak...Asi skrze Linux

Reagovat
smazaný uživatel

Divam se normálně přes O2

Reagovat
AjaxFans

Aha kua

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já nechápu proč je to stream a není to přímo na O2tv sport. Vzdyť zrovna tenhle zápas by měl solidní sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

V Teplákách to byl taky docela děs..., taky normálně přes O2

Reagovat
braveheart

Jsem si říkal, jestli to není jen u mě. Ale ty vedlejší streamy, to je většinou vždy děs..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Na Bohemce taky luxusní trávník

Reagovat
braveheart

Plážový fotbal

Reagovat
db18

Ale pořád to není nejhorší ligový Trávník.

Reagovat
ratusek

já bych se nedivil, kdybyste mu dali šanci vy a chytil se u vás

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tak tam se hraje jak u nás každé 3 dny. Dvě kola týdně

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jejich kopani dobry.

Reagovat
ondrasch77

Proti našemu úplný Nou Camp

Reagovat
mistr129

Neudělal zrovna Soldát podobnou píčovinu i s Plzní?

Reagovat
ondrasch77

Hlavatý , dvě tyče, žk..., ten to utkání nakonec Starkovi věnuje

Reagovat
ratusek

to je ten komentátor co si minule nevšiml golu že?

Reagovat
bunnovv

Slovacko - Budejky zatim docela dobrý zápas. Nechápu prčo to není normálně na o2

Reagovat
smazaný uživatel

vyprcanci z O2

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v TV jako hlavní zápasy musí být vždycky Sparticka, Plznicka

Reagovat
bunnovv

Proto jsem se přestal dívat i na tiki-taka, místo toho aby trochu zviditelnili i ostatní kluby. tak se baví jenom o pražských S a Plzni. (Teď teda i o Brnu, ale to už bude jenom trvat jenom pár měsíců)

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě to taky sere. To je takový problém, aby ty horší týmy dostaly třeba 10-15% času. Pochválit je co se dělá dobře. Teď je doba covidová, ale kdyby se neřešila jen top 3, tak veřím, že na stadiony by třeba o pár % víc lidí došlo.

Reagovat
bunnovv

Jojo, hlavně třeba teďka Slovácko 5x v řadě vyhrálo, je na 4. místě a nepadlo o nich ani slovo. To stejné třeba Olomouc..

Reagovat
ondrasch77

Buď v klidu, my dali bůra Teplákům, v neděli všichni 0:0, Sparta uhaluzila plichtu v Ostravě po mimořádně odporném fotbalu...., ale nemluvilo se o ničem jiném.

Sledoval jsem to po velmi dlouhé době a nezklamali

Reagovat
braveheart

V tomhle mě tiki-taka taky sere, i když dřív to bylo ještě horší. Teď už se baví občas, kromě pražských S a Plzni i o Baníku.

Reagovat
bunnovv

Hlavně, že tam dávají prostor lidem jako je Větrovský, který dělal od mlada Starkovi děvku a vykládá, jak ho Jarda naučil dělat fotbal.

Reagovat
ondrasch77

Zas na druhou stranu aspoň nějaká změna oproti "strašně vtipnýmu" Mercedesovi...

Reagovat
$$CaptainKokotko

To jsem taky nechápal. Odehráli jste výborný zápas a nic. Ja to naivně zapnul v pondělí a o Slovácku nic. Navíc ten díl byl totální sračka. To kdybych zapnul ordinaci, tak to by skoro vyšlo nastejno.

Reagovat
ondrasch77

Poslední věta

Reagovat
inferno08

Poslední tiki taka byl už fakt extrém.. polovina pořadu Sparta a Slavie, což bych ještě bral, ale druhá polovina Přemek Forejt a debilni dotazy typu: Je v kuchyni taky důležitá parta?

Reagovat
ondrasch77

To jsem naštěstí neviděl

Kdo je Přemek Forejt?

Reagovat
monty25

Ten kuchař, porotce z MasterChefa.

Reagovat
ondrasch77

Aha , co dělal v pořadu o fotbale? Už došli fotbalisti, bývalí fotbalisti, funkcionáři?...

Reagovat
monty25

Tak oni si tam zvou i lidi mimo fotbal, nedávno tam byl třeba Pohlreich. Jestli tam teda chtějí z toho oboru někoho, kdo fotbal sleduje, tak ať si pozvou Jirku Babicu (to je velkej sparťan).

Reagovat
ondrasch77

Jak říkám, už to docela dlouho vůbec nesleduju, ale na Pohlreicha radši mrknu, když vaří

Reagovat
thewall

Vždyť to na O2 běží ...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ale je to jen stream

Reagovat
thewall

Už rozumím. Mám ten sportovní balíček za 199 Kč na měsíc a úplně mi vypadlo, že existuje klasická O2TV.

Reagovat
ratusek

Kliment je Klimenta, chudák ale chápu, komentátor jde s gender dobou

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nemůže jen tak odhadnout Klimentovo pohlaví! Co kdyby se Honza zrovna cítil/a/o jako něco jiného?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

rikal uz minule

Reagovat
mistr129

Příbram

Reagovat
ondrasch77

Příbram zkušeně

Vlastenec, ale i s přihrávkou příbramského hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Uff ty vole ještě že ofsajd

Reagovat
ratusek

to bych uznal za tu krásnou střelu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte kde si stáhnout editor na fm2020? Samozřejmě kromě Steamu, mám staženou verzi

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si to nestahnes ze steamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to vždy hraju měsíc a pak už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, já bral tu staženou verzi trochu jinak tak to netuším, fmko jsem se naučil kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten komentátor vždycky při střídání řekne první číslo hráče protože neví kdo to je asi se podívá do papíru aby to zjistil

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto stream na Spartu?

Reagovat
Greny

Léky Bořka Dočkala nejsou skladem a zůstali v Číně?...jsem zvědav zda vydrží déle on nebo Kotal

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tlusty jehly, blbe se mu to davkuje.

Reagovat
ACSeRw!n

a navic na tribune sedi bez rousky, tohle bude pruser

Reagovat
Greny

Houby ? Sleduju toho teď víc tak jsem asi nevsiml

Reagovat
ACSeRw!n

uz to bude tak.. byl tam na nej zaber.. naopak Kotal naopak na stridacce s rouskou.. chce mu tim snad neco naznacit ? spousta otazek

Reagovat
ratusek

to vše usuzuješ z nenasazeného slintáku?

Reagovat
ACSeRw!n

jo a na Marsu jsou podzemni zakladny

Reagovat
smazaný uživatel

a ženský s třema kozama

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

V kolikáté minutě se vykartuje Krejčí na další zápas?

Reagovat
ACSeRw!n

Necide ty mrdko

Reagovat
Coutinho10

Neeeeckaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Neciiiid Můj oblíbenec se snad konečně chytí

Reagovat
smazaný uživatel

link na Spartu?

Reagovat
Greny

Pěkně to tam vymotal

Reagovat
guzman

A přitom se mi začínala hra líbit...

Reagovat
czechfant

Nevim jestli to teda byla tak fantastická klička, že musel Vindheim hodit takový sáně

Reagovat
Raylan

Proč se už nevyserou na tohle rozestavení, vždyť hrajou hovno co se Hložek zranil, a nemaj dost dobrý wimgbacky ani zálohu na tohle...

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim. Vindheim mi v tomhle přijde lepší než na 4 obránce a Hanousek tak přibližně stejně špatnej.

Reagovat
Raylan

Ja bych to treba pochopil proti silnejsim tymum, kdy by to bylo spis 5 vzadu, ale takhle když potrebujou utocit, tak je to v prdeli, protoze jsou oba dost k hovnu, a bylo by lepsi mit tam kridlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Na 1 stranu vám tam chybí druhej hráč na křídle, na druhou hra na 3 stopery svědčí Hanckovi a Vitíkovi.

Já toto rozestavení taky moc nemusím.

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě bych dodal, že už to soupeři přečetli, jak minule Jarolím, tak teď Klusáček.

Reagovat
ratusek

ono tam celkově nefunguje nic. absolutně chybí mezihra a Juliš je tam pak zbytečnej. Dnes není u míče ani Karlson

Reagovat
Selänne

Záloha by šla, ale Vindheim a Hanousek jsou průměráci.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Pavelka zase bude chtit odevzdat pasku

Reagovat
clinger

pěkna Necka!tak se musí na ty ku.vy rudý!!

Reagovat
NataženýTříslo

Kurz na remízu a výhru Sparty stejný? Vysvětlí někdo?

Reagovat
ratusek

náhoda? nemyslím si

Reagovat
Greny

Protože český sazkovky jsou totálně šílený..

Reagovat
smazaný uživatel

protože pro současnou Spartu je remíza vlastně výhra

Reagovat
NataženýTříslo

Ale pro Bohemku bod zlatej.

Reagovat
thewall

A proč by nemohl být?

Reagovat
John Obi Mikel

Protože to znamená, že kurz na 1 gól Sparty a 2 góly Sparty, je stejný.

Reagovat
thewall

Ale houby. Co takhle např.: zdánlivě by měl být aktuálně kurz na výhru Sparty větší než na remízu, ale můžeš počítat s předpokladem, že pokud už se podaří Spartě vyrovnat, tak je celkem dost pravděpodobné, že to dotlačí k vítěznému gólu. V rámci takové úvahy se můžou kurzy na 1 a 0 vzájemně srovnat.

Z jiného pohledu: sázkovky tvoří kurzy mj. na základě vkladů sázejících na sázkové příležitosti. A v tomto případě software sázkovky spočítal kurzy na uvedené hladině. A jaké jsou algoritmy výpočtů asi těžko posoudíme.

Prostě mi na tom nepřijde nic extra divného.

Reagovat
exse

A v čem je problém? Prostě je stejná pravděpodobnost, že dají 1 gól nebo 2 góly.

Reagovat
czechfant

Reagovat
NataženýTříslo

Protože nikdo nevsadí na výhru.

Reagovat
thewall

Nemám chuť sázet na tenhle zápas, ale když už, tak bych si vsadil spíše na výhru Sparty než na remízu. Ale pochopím, když to bude mít někdo jinak...

Reagovat
Selänne

Hanousek tpč.

Reagovat
John Obi Mikel

Hanousek to má těžký, dnes proti němu hraje Martin Dostál.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ACSeRw!n

to je zase peklo

Reagovat
Selänne

Ale největší bizár mi přijde v tom, že jdeme na Bohemku se sedmi bránícími hráči.

Reagovat
Selänne

*defenzivními

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hrat Pavelku s Krejcim vedle sebe proti Bohemians.. to je tak uroven licence C.

Reagovat
czechfant

Písknul už vubec Hrubeš nějakej faul Sparty tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohravaji a jeste jim bude hazet klack pod nohy ne?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Kotal 4-2-3-1 ? S tim ze CM/DM by byli Pavelka/Krejci a k jednomu z nich Dockal, kterej by si bral balony a rozehraval.. nad nim Karabec a dve kridla.. ano Borek by mel min golu a asistenci ale hra by se tocila kolem nej a imho by mu to casem hodne sedlo. Nejaky CAM muze hrat se svoji rychlosti uz jedine v Divizi. Takhle by mel pozici jistou na dalsi 3 sezony.

Pavelka by to kolem nej jen cistil a kryl mu zada, zaroven by tam ale nemeli diru a byt Dockal neumi branit, nebyl by na to ten defenzivni uplne sam. Zaroven by primarne s micem hral Dockal, tudiz Sparta.

Reagovat
Bakary3

K ty casti s Dockalem - jeho uz ubrani i prumernej kopac, kterej ho jenbude celej zapas otravovat.

Ten uz nic nezachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak aspon takovyho Jorginha v lepsi forme by v lize zahral ne? Jinak nekoho jinyho k Pavelkovi/Krejcimu, ale urcite ne oba vedle sebe..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Jorginha by možná zahrál, ale nevím jestli by to ve Spartě chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
Bakary3

Podle me ne, on ma zoufalou rychlost a hru telem, dyt ho kazdej odstavi od mice jak zacka.

Kdyh jsem nekdy cetl, ze by mohl byt jako pak Horvath, tak to ani nahodou

Reagovat
John Obi Mikel

"Podle me ne, on ma zoufalou rychlost a hru telem, dyt ho kazdej odstavi od mice jak zacka"

Právě si popsal Jorginha.

Reagovat
Bakary3

Ok, tak zahral by Jorginha

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath by mel vetsi impact nez Dockal jeste ted.

Stacilo by aby kopl tri standartky.

Reagovat
Raylan

To by bylo ideál to rozestavení, mít tam kvalitní tvořivý CM vedle jednoho DM a nad nima Karabce, jako podhrot. Škoda že jedno takový CM v létě odešlo, ale tak nebyl to hráč do kabiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s Kangou na te pozici by Sparta byla celkem valec a druhy misto by dala s prstem v prdeli. Ted je jakejkoliv jejich tlak souhrou nahodnych prihravek a nabehu ktery konci stejne nahodnym zakoncenim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zoufalost.

Reagovat
ratusek

myslím, že se Kotal na to dobrovolně vykašle. na tohle asi nemá nervy

Reagovat
smazaný uživatel

půjde zpátky k béčku. To je asi jasný.

Ale kdo probudí ty Růženky, to nevím. Přijde mi, že hrají na půl plynu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych jim Ing. Klusacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt nevím. Když je nedonutí ani Kotal, tak ... fakt nevím.

Reagovat
Losinho

Prý chtějí hledat jen v cizině.

Reagovat
smazaný uživatel

On ted piskl konec?

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Hrubeš

Reagovat
ratusek

Hrubeš zkušeně

Reagovat
czechfant

Ten Hrubeš se fakt snaží, ale Sparta je fakt špatná.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

Kdyby to ukončil jak to vyletělo z vápna ok... Ale on počká a pak to utne

Reagovat
thewall

Přesně. Jsem si to pustil ještě jednou a Hrubeš se tím zcela odkopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hraje SParta za sracku? To nemaji sanci otocit.

Reagovat
smazaný uživatel

po gólu jsem měl chuť dát jedničku. Teď jsem rád, že jsem se udržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ji dal pred zacatkem za 5 tisic.

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
Losinho

To otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prirovnal bych to k rulete, hraji na nahodu a nejak to tam snad spadne.

Reagovat
Liquid

sudí Hrubeš celý poločas tlačí Spartu, bylo tam dobrých 6 situací kdy poškodil Bohemku, odpískání poločasu místo solo na golmana ze strany byla jen třesnička na dortu, Hancko fauluje Vaníčka výsledek žlutá pro Vaníčka, Čelůstka sestřelí na půli Necida = bez karty, další 3 škobrtnutí sparťana odpískane jako faul Bohemky, opravdu tendečně řízený poločas

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Zatím to vypadá že největší zájem aby získala Sparta tři body má rozhodčí

Reagovat
czechfant

Zajímalo by mě, co by Horst říkal, kdyby to bylo na druhé straně. Představuji si něco jako takového " Nechápu proč to nenechá dohrát, škodi fotbalu. Je to neuveritelný."

Reagovat
NataženýTříslo

Bylo vidět, jak se směje pod pomyslné fousy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
NataženýTříslo

Ten banner "Užijte si radost ze hry" musí být pro Sparťany dobře provokativní

Reagovat
Losinho

Vondro měls ho obstřelit, ne mu to narvat do zad

Reagovat
Selänne

Ta přihrávká od Karabce... Škoda, no...

Reagovat
Losinho

Necid

Reagovat
John Obi Mikel

Necid Nita

Reagovat
Losinho

To nemůže bejt penalta ne?

Reagovat
Greny

Já zrovna doufám že bude... Kvůli Bohemce

Reagovat
Losinho

Hmm

Reagovat
John Obi Mikel

Však ho sejmul, hned po střele.

Reagovat
ratusek

Dyt ten zákrok neměl absolutně vliv na zakončení

Reagovat
NataženýTříslo

No a co? To musí mít při faulu hráč možnost zakončovat?

Reagovat
Losinho

Jako míč už byl skoro na tribuně..

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ještě ve hře.

Reagovat
Liquid

máš krátkou pameť, právě myslím Bohemka nedávno takto prohrála na Spartě v závěru kdy šel centr na tribunu a někde v rohu vápna přidržel obránce Sparťana a pískala se penalta ze který Sparta vstřelila vítězný gól, dle pravidel je toto jasná penalta, faul to byl a míč neopustil hřiště

Reagovat
dave30

Reagovat
Losinho

Byla to v podstatě záchrana Necida.. nevím, tyhle penalty nemám rád. Jsem rád, že Bohemka vyhrála i tak.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Greny

Jasná penalta...

Reagovat
ratusek

To myslíš vážně?

Reagovat
NataženýTříslo

Co se ti na tom nelíbí? Dojel hráče, když byl míč ještě ve hřišti.

Reagovat
taws

No stejně tak se dá říct, že Nita po zákroku dělal co mohl, aby se vyhnul srážce a Necid do něj naběhl

Reagovat
NataženýTříslo

Už jsi někdy viděl, když někdo najel sáněma do hráče, sejmul ho setrvačností, ale protože očima brzdil, tak to nebyl faul?

Reagovat
Liquid

nejde, Necid hrál míč a Nita nikoliv, proto penalta správně nařízená

Reagovat
Greny

Když to udělal myslím loni Hruška tak všichni říkali že jasná penalta tak jsem se zde poučil a jasna

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

Reagovat
Selänne

Penalta za co?

Reagovat
pospec7

Jak tohle muze byt penalta? Jeste ze tak

Reagovat
John Obi Mikel

Levin

Reagovat
Fernando_Torres

Jako tohle je takovy tezky, jo mic uz byl v prdeli, ale zase kdyby mu Nica nesel takhle do nohou, tak zakoncuje taky jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nitovi je ta celenka stejne platna jak Celustkovi

Reagovat
NataženýTříslo

Vzpomeňte si na tu penaltu pro Spartu, když hrála Bohemka (nebo Jablonec?) na Spartě, míč šel někam do kejblu a Sparťana tam někdo štrechnul ve vápně a VAR pencle.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jackmaker1989

Ti co su pisu o tom jaka penalta to nebola asi zabudli na rovnaku penatlu proti Bohemce tusim min. rok v nastaveni. Mimochodom rovnaka picovina, ani jednu by som nepiskal

Reagovat
NataženýTříslo

Tamta byla daleko větší, tam se ani hráč neúčastnil hry o míč.

Reagovat
taws

Tak to běžte to hajzlu s celým VARem, jestli za tohle chcete poslat penalty.

Reagovat
Greny

Zajímavý že minulou sezonu myslím.. když někdo z Bolky šel sám trefil Hrušku a ten do něj dojel ... Tak měli všichni jasno že penalta.... A najednou by být neměla?

Reagovat
OTASi

hned jsem si to vybavil..

Reagovat
Greny

A ještě dodám jednu situaci a snad taky zápas na Letné Sparta - Bohemka jak letěl míč na tribunu byl skoro mimo hriste a na druhé straně vápna někdo potáhl Sparťana a taky byla

Reagovat
taws

To s tím protáhnutím je úplně něco jiného, to je prostě faul za každý situace. Tady prostě Nita po dohrání akce brzdil a snažil se vyhnout srážce a necid do něj naběhl. Tady ten gólman prostě nemůže nic udělat jinak. Zatáhnutí hráče mimo akci je prostě totální kokotina a byla tak po zásluze potrestána.

Reagovat
clinger

baníkovec a jak se rve za spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba nemá rád klokany.

Reagovat
taws

Ne, v tomto případě se rvu za zdravý rozum i když pořád radši za Spartu než za sešívance

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravý rozum se nerovná fotbalovým pravidlům.

Reagovat
clinger

jak otočenej roh zatemní mozek

Reagovat
jsemdement

Tu situaci si nevybavuju, ani toho Hrusku, jak se tu pise, ALE! Pokud hrac udela umyslny fau - rikas potahl, tak asi jo..., je uplne jedno, ze to je na druhy strane hriste nebo po odkopnuti do autu... a pak tady mas brankare, co dela brankarskej zakrok... velky rozdil.

Reagovat
dave30

To si ti komentátoři dělají kozy? Hruška výborný zákrok... To jakékoliv vražedné "sáně", kdy se to o obránce otře budou posuzovány jako skvělý zákrok obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň ...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Selänne

Karabec bude jednou fakt dělo. Nejtechničtější český hráč vůbec?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
exse

Reagovat
Selänne

Reagovat
exse

Takovej Schick je technicky úplně jinde. Stejně tak si nejsem úplně jistej jestli bude někdy "dělo", zatím nepředvedl skoro nic a má před sebou ještě hodně práce, aby vůbec začal vyčnívat v lize. To Vitík vypadá mnohem zajímavěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, on vidi par wonder doteku a je mu to jasny.. to ze ten borec neni schopnej neco vymyslet proti Bohemce mu asi nevadi.

Reagovat
Selänne

Já Adama sleduju dobrý dva roky, takže nevařím z vody. A že není schopný vymyslet něco proti Bohemce? Nemít vemena, tak má jen za dnešek dvě áčka. K tomu ta fantastická přihrávka na DMK, která byla do ofsajdu. Pořád se tady bavíme o klukovi, který má 17 let.

A pokud mám reagovat na exseho, tak Schick určitě jinde není. To spíš Adam je na úplně jiný úrovni než byl v jeho věku Patrik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Selänne

Já se tě na nic neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beru zpet.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Wonderkid to být může. Hraje ve Spartě, která hraje hovno. Je mu 17. Když bude v týmu, který funguje, nabere nějáke zkušenosti, tak může hrát o hodně líp.

Reagovat
Selänne

Nebo taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtechnictejsi cesky hrac vubec.. zas bych se uklidnil.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
OTASi

Hůlko ukončni kariéru

Reagovat
OTASi

..a já mažu účet

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted

Reagovat
NataženýTříslo

Co oni nedají...

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Bohemka to ještě zkazí.

Reagovat
John Obi Mikel

Bože to byl brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka ty brejky řeší tak špatně, že to nemůže dopadnout jinak, než vyrovnáním.

Reagovat
smazaný uživatel

jo?

Reagovat
Fernando_Torres

To řešení brejků a přečíslení Bohemky je něco šílenýho

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Dockala hruza, s Dockalem jeste horsi.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k neustalym diskuzim o tom, jakoby jedinej problem sparty byla tato polemika.

Reagovat
Greny

Ten Dočkal neudela krok navic

Reagovat
OTASi

Ta střela

Reagovat
smazaný uživatel

Boží

Reagovat
John Obi Mikel

Obě 2 super.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nejoblibenejsi ligovej hrac po dnesku.

Reagovat
John Obi Mikel

To byl brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Pavelkova "rána"

Reagovat
Fernando_Torres

Proč ho proboha nevyslal z tý půlky

Reagovat
OTASi

přesně to jsem si řikal, asi neví že na svojí půlce ofsajd neplatí

Reagovat
OTASi

Ten Hůlka to je šúter

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka šel do střely z pozice posledního? To jako fakt?

Reagovat
Jackmaker1989

Prales proste

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš na pokutu

Reagovat
CzechLukas

To je mentál ten Hůlka

Reagovat
Losinho

Jako ten Hůlka směrem dopředu je něco hroznýho.

Reagovat
John Obi Mikel

Stoper no.

Reagovat
Losinho

Nemá tam co běhat

Reagovat
Greny

Proč to ten Hůlka teď nekopl jen z první před sebe ten druhej by běžel ze své poloviny sám na branku

Reagovat
OTASi

To nemůže dopadnout jinak než plichta po Hůlkově vlastňáku

Reagovat
veikko

Klička ala Pepa Jinřišek, protlačil to skrz dva hráče a málem i skrz třetího. Messi, uč se!

Reagovat
RadekVonCZE

No to mám dost

Reagovat
veikko

Však to byl vtip, působilo to hrozně komicky.

Reagovat
John Obi Mikel

Toho Levina měl střídat, ten dostane červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pica spartani, to nemuze nikdo z vaseho realizaku Ladikovi rict, ze nejdriv musi vystrcit z auta cely telo vcetne hlavy a az pak zavirat dvere?

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže dopadnout jinak, než prohrou Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič je světlem na konci tunelu.

Reagovat
Raylan

Škoda, že je produktivní jak Hanousek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nic moc, takova mala afektovana blikajici zarovka co osviti hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

no on je to opravdu hodně temný tunel.

Reagovat
smazaný uživatel

Necidátor si povodil Hancka jak plesnivého psa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pliskova uz ho followla na insta.

Reagovat
OTASi

Reagovat
veikko

Když Hancko pořádně zamaká, mohl by být jednou tak dobrý jako Vitík.

Reagovat
Losinho

Na šance to je tak 2:5 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek je useless. Ten uz mel byt pet let ve skodovce u pasu.

Reagovat
John Obi Mikel

Vacek je dneska taky hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

I Vacek.

Reagovat
RadekVonCZE

A Vacek

Reagovat
OTASi

nemůžu si pomoct, ten plavšič to je prostě takovej plašan.. má světlý momenty,ale jinak takovej druhej konaté

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Real a Sparta doma prohra - dneska cítím vůni hořících tiketů.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb30.01.2021 20:07#

Bohemka ty brejky řeší tak špatně, že to nemůže dopadnout jinak, než vyrovnáním.

tvých tiketů?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to psal - já se udržel a nenaložil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prohrat s bohemkou ktera takhle resi brejky a jeste nedala penaltu... Jak by rekl klasik : hmmmmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

mě bude zajímat počet střel na kasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mohlo to byt 0:3 skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec 8 ran. Jsem asi koukal na jinej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

8:4 podle livescore

Reagovat
Liquid

ale jakých střel šudel z 30 metrů, opravdu spravedlivý výsledek dnešního matche by byl 0:3, a klobouk dolů před Krejčím starším, herně sice hraje hovno, ale rozhovor parádní narozdíl od Kotala, řekl správně, že si Sparta nevytvořila jedinou gólovou šanci

Reagovat
Kuchta

Sparta

Reagovat
Losinho

Nita tam na konci běhal nejvíc.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Davide, tak jak? I dneska tam bylo vidět zlepšení?

Reagovat
dondinho

Pane Kotal, za tohle byste všichni měli klečet do rána na hrachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes je po desetiletí naděje že zápas bude piskán na rovinu takže Plzeň, kozlomajzně navzdory, by mohla prohrát.

Reagovat
braveheart

Jo, máme šanci, navíc Plzeň hodně zraněných, bohužel čekám nekoukatelný fotbal s jednou střelou na branku.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Počítá se s Ndefem stabilně v základu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Záleží jak bude hrát Fillo a Fleisman. Zatím ne...

Reagovat
braveheart

Kurs na Jablonec 9,92? Na to, že hraje první s druhým, tak zajímavé

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska klidně 5:0 a sestavu bych protočil ve velkým (haha), důležitější zápasy nás čekají v následujících týdnech: Slovácko, Baník, Boleslav.

Reagovat
PlackaSKS

Ja bych vam to zase klidně pustil, at mate náskok na spartu

Reagovat
braveheart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Taky mě to napadlo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
lichna.

Reagovat
Liquid

ale zase chceme unbeaten....proto jsem taky na vážkách, v LM lepší Pelta na střeše než-li Křéťa s kabelou

Reagovat
smazaný uživatel

To bude vypadat

Reagovat
ZB 07

Vím, že je brzo na nějaký unáhlený závěry, ale pokud v Opavě prohrajeme, tak jsem přesvědčenej, že se nezachráníme. Je to zápas o všechno, tak snad náš výkon podle toho bude taky vypadat...

Reagovat
braveheart

Ještě ne o všechno, ale hodně ano.. Ono to je stejné i naopak, pokud to Opava dneska nedá za 3 body, je už podle mě jasná.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Opava je jasná asi i tak

Reagovat
braveheart

Pokud dají teď doma Brno i Příbram, odrazit se ještě můžou.

Reagovat
Wyrda

Jedině že by to nedala Boleslav, ale tam nevěřím tomu že ve vzájemných duelech s příbrami, brnem a opavou to nedá. A už jsem to tady psal v týdnu. Nevěřím tomu, že ty týmy, které za pulku souteže udelali 10 bodu max ted nahraji o dalsich 7 bodů navíc než 14. Tepláky. Plně to přeju Brnu i Opavě, aby se zachráili na úkor Příbrami, Boleslavi a klidně i Tepláků, ale nějak tomu nevěřím. An jejvíc asi u Opavy, která mi tento přestupák připomněla Baník, když každý přestupák obměnil skoro celé mužstvo a vždycky přivedl na půl sezony hrace na hostovacku nebo nekoho kolemjdoucího zadarmo a ligu zachranoval snad 5 let po sobe vetsinou v poslednim kole

Reagovat
braveheart

Těch kol je přece jenom ještě dost, ale tady je teď důležité, aby přímé soupeře v boji o sestup porazili a mají je hned za sebou. Bohužel posilují, na co mají a teď v zimě tam zase nepřišli úplní nýmandi, jen to chce sednout. A ta Boleslav se zatím taky nijak nezvedá, zápas proti Spartě nemá vypovídající hodnotu.

Reagovat
Wyrda

Posílit je jedna věc ale taky si to musí sednout. Když obměníš 2/3 kádru tak t chvilku trvá a navíc nikdo z těch hráčů v současnosti na víc než týmy hrající dolní polovinu tabulky nemají. Ale jak říkám v případě Brna a Opavy bych se velice rád pletl. Přeci jenom vždycky tak nějak podvědomě přeji klubům z měst, kde jsem byl a znám to tam než Teplákům nebo Boleslavi, kde netuším proč bych se tam měl kdy podívat

Reagovat
braveheart

Mě zas třeba Hellebrand nepřipadá špatný, mladý Čvančara se taky snaží a když se chytí i Smola.. Každopádně souhlas s tím, že drastická obměna kádru se na sehranosti projeví. Já taky Opavě přeju, jednak jsem se tam narodil a jakou malý klučina jsem chodil s dědou na místní Ostroj, ještě když se tenkrát soukal z krajského přeboru až do druhé ligy.

Reagovat
Greny

Na nás pod Dostalkem to stačit bude... Priposranej styl na nulu vzadu .... dopředu bez systemu

Reagovat
ondrasch77

Tak co má hrát, když vedení dotáhlo akorát Luďana a brankáře?

Luďan nějakýho góla ještě dá, ale že by táhnul ofenzívu?

Reagovat
Greny

Co má hrát? Třeba nějaký systém rychlého protiútoku kdy po zisku míče by se snažili hned co nejrychleji přejít do útoku...

Reagovat
ondrasch77

A má na to hráče?

Reagovat
Greny

Řekl bych že jim. Nebo ještě jinak je to lepší než počkat než se soupeř stáhne a zjistíš že jedinej kdo je schopnej něco vymyslet je Vaněk... A k němu si stačí stoupnout

Reagovat
Wyrda

Asi tak. Líbí se mi tedka jak to vedou. Dva roky zpátky to tam vypadalo jak ted v Brně. Bez koncepce bez ničeho, dotáhli se akorát ti co byli volní. Ted to zmenili a najednou je z nich sympaticke muzstvo co dela i vysledky a má potenciál dělat hráče pro větší týmy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Wyrda

Jenze snažení je k ničemu. Fotba lse hraje nagoly a když jich vic dostaneš než das tak se muže Čvančara snažit jak chce.

Reagovat
ondrasch77

Pokud Boleslav neporazí Sigmu a Opava porazí Brno, tak jsou rázem na 15. místě

Reagovat
HorajzmAmmann

Naposledy Baník porazil Plzeň, když to Robo Zeher zakroutil do šibenice z 25 metrů. Jeden z nejhezčích branek co jsem u Baníku viděl.

Dneska znovu 1:0. Tentokrát nějaká šmudla na konci zápasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

*jedna

Reagovat
braveheart

8.8.2009 Kua, to jsem byl ještě mladíček

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva letí to...

Reagovat
NataženýTříslo

Ten pocit, když je Opava favorit...

Reagovat
Neon

OT: Podle informací České televize by do dvou týdnů mohl skončit ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Resort by podle zdrojů pořadu Otázky Václava Moravce mohl převzít Roman Prymula nebo samotný premiér Andrej Babiš.

Taky máte čím dál větší chuť přestěhovat se někam na samotu u lesa a přestat sledovat veškeré dění v ČR?

Reagovat
ratusek

Prymula? Jestli si Babiš chce nasrat ještě ten zbytek, co mu fandí, tak klidně.

Reagovat
Greny

V otázkách VM říkali že by MZ vedl Babiš ofiko ale vedl by to Prymula

Reagovat
ratusek

Tak ono to tak je i teď že. Akorát Blatný už se sebou nechce asi nechat tak orat. Každopádně s Prymulou budeme zavření do konce roku, všude povinné respirátoy a negativní testy. jen aby jeho byznys frčel

Reagovat
Neon

Jestli i po lednovém průzkumu bude mít ANO 25% nebo víc, tak mu Prymula těžko ublíží.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Kepy_FCB

ale taky nikdo jinej to vzít pod stbákem nechce

Reagovat
ratusek

ale je ti jasný, že s Prymulou nás budou držet na řetězu až do konce roku?

Reagovat
Kepy_FCB

Života, pokud si to nevybojujeme v ulicích

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Adam Vojtěch

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš to kategoricky odmítl, jinými slovy už je to jistota

Reagovat
Neon

už jen chybí expreska o tom, jak má Blatný plnou důvěru

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to projde, tak navrhuju změnit anglický název státu na Czechiastan, ať v cizině všichni hned vědí, s kým mají tu čest.

Reagovat
smazaný uživatel

STAN až po volbách

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být ministrem člověk, co o zdravotnictví nic neví?

Reagovat
Neon

Úplně jednoduše, bude to řídit jako firmu: https://www.youtube.com/watch?v=U6VrAuWrx9o&ab_channel=YemeeToyethno

Reagovat
ZB 07

Tonda Růsek

Reagovat
Gelu28

Kulhánek už i v Opavě sedí na lavici...hlavně že tehdy po pár trapných startech za Spartu tehdy někteří jakej je to talent

Reagovat
FCSL

U nás pod Trpišem na podzim 17/18 nebyl vůbec špatnej, ale po podzimu si ho Sparta stáhla a od tý doby šel do prdele no..

Reagovat
Imos

ale zas u nás ani nebyl nic extra zázračnýho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

Ten Slovenskej Rasputin

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lithium, ty vole

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden dement vedle druhýho

Reagovat
Greny

Opavě tam leži borec s vyraženým dechem a Opava rychle rozehrává a nechá ho tam lezeet

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou všichni jako Sáček, aby se o něco takovýho starali

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ten Březina nevypadal vůbec ok ....

Reagovat
braveheart

Opava: je to marný, je to marný, je to marný.. a Brno v podstatě nulové..

Reagovat
ZB 07

hrajeme otřesně

Reagovat
braveheart

Ani jsem moc nepochopil tu výhodu pro Opavu, kterou písknul, když už Brno mělo míč a dali z toho gól..

Reagovat
Zephyr

Reklama na fotbal

Reagovat
ratusek

ten komentátor je uplnej mimoň v tý Opavě ale to on je vždy

Reagovat
Cumel

Ten tam snad chlastá

Reagovat
braveheart

Tohle mi jako ofsajd fakt nepřišlo.. nj, Berbrovo Slezsko..

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Ndefe - Kaloč, Jánoš - Azevedo, Tetour, Holzer - Zajíc

vs

Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Kovařík - Šulc, Kalvach, Bucha - Kayamba, Ondrášek, Falta

1:0 (Azevedo)

Reagovat
ratusek

Sakra proč chytá Staněk. Chytat Hruška, tak yb to bylo jasné

Reagovat
braveheart

Taky mě to napadlo

Reagovat
ratusek

Moravče

Reagovat
Greny

To je penalta ne?...

Reagovat
Cumel

Taky jsem si říkal, že tam obránce nechal zbytečně nohu, přes kterou Štepanovský spadl.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Taková Plzeňská a my bohužel nejsme Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bobr15

Taky bych řekl. Situace vypadala komicky, ale vzhledem k tomu co VAR píská, bych řekl, že by to penalta být měla.

Reagovat
Greny

No co tak po týdnu otevřou Word a Ctrl C - Ctrl V

Sudí poškodil Brno, mělo kopat penaltu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ja bych pochopil, kdyby ji rozhodci nepiskl, ale ze ji piskne a VAR to vyhodnoti jako hrubou chybu a zasahne, tak to uz je zase zjevne "politika"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Fabregas@ole

za mě jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je toho Hellebranda fakt líto, s kým se tam musí snažit hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu o co Opave jde.. bud chtej hrat hezkej fotbal bez zakonceni, nebo se chteji zachranit.. mysli to dobre, ale kdyby Nesicky s Hellebrandem neustale zasobovali Smolu centrama, tak maji o 7 bodu vic.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslim ze v dlouhodobym horizontu to Hellebrandovi pomuze, az z neho opadne depka ze byl soucasti sestupu. Je neustale v akci, napadanej, pod tlakem...

Reagovat
braveheart

Já nevím, kolik toho odehrál před příchodem do Opavy, nesledoval jsem ho, ale v Opavě se stal okamžitě lídrem a na to, že je ještě hodně mladý, tak jedině velké plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Není proč. Opavu si vydupal hlavně on sám.

Reagovat
mistr129

Jako Hellebrand ukazuje, že to v nohách má, ale tohle může takhle zadrbat maximálně mladší žák

Reagovat
ratusek

no vypadal potom, že se na to v Opavě vysere. a mohl ještě dostat rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Zavoš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten stoper Jebnu sebou sak on to piskne... Aaaaa nasrat.

Reagovat
ratusek

Schaffartzik J.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával zatažení od soupeře, které nepřišlo.

Reagovat
Skleepy

Co to sakra bylo

Reagovat
braveheart

Nevím, co by ještě Opava chtěla.. Nulové Brno sice asi nezaslouženě, ale efektivně

Reagovat
braveheart

Střely na branku 7:2, skóre 0:2..

Reagovat
Greny

A ještě nám nepiskl penaltu

Reagovat
Greny

Důležitý tři body.. ale musíme získat další min 4 z následujících dvou zapasu

Reagovat
Bobr15

A jak hodnotíš předvedenou hru ?

Reagovat
Greny

Tak jak jsem ji hodnotil před zápasem někde výš v diskuzi

Reagovat
Bobr15

Nevím no, přijde mi, že Dostálek tomu týmu nemá co dát. Ta hra se mi nelíbí, je to takový bez myšlenky, nějaký systém nebo tak, tam prostě není. Ale díky bohu za ty 3 body. Ještě zbývá půlka zápasů ta naděje na udržení tam stále je.

Reagovat
Cumel

Dostálek je trenér z nouze, na druhou stranu, kdo ze schopných trenérů je volný? Moc na výběr nebude. Napadá mne snad jen Koubek.

Reagovat
Greny

Holoubek, ale ...

Reagovat
Cumel

Není Holoubek u nějaké juniorské repre? U18?

Reagovat
ratusek

to píská Proske? tak to je už dopředu jasné

Reagovat
bobis21

Když tenhle zápas piskal minule tam dostal pár zápasů stopku, tak snad se poučil

Reagovat
Kepy_FCB

Proč ho nevetovali

Reagovat
pingla

nechápu, jak Ostravák může tento zápas pískat

Reagovat
ratusek

dyt je z Opavy a hlavně dle pískání dříve bych řekl, že bydlí někde u Rokycan

Reagovat
frankiefcb

Uci a bydli v Ostrave, jednou jsem ho v Porube potkal krysaka.

Reagovat
ratusek

měl si mu domluvit hned

Reagovat
bobis21

Už měl víckrát trest za to že pomáhal Plzni, takže je jeho nasazení divné spíše z opačného důvodu

Reagovat
pingla

no, vlastně to taky

Reagovat
Salfovic

Jak může být na Plzeň nižší kurz

Reagovat
C-M@ster

Tak si vsaď, potrestej to

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Error

not sure if Troja or just Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnes to nejak? Je tech protestujicich fakt hodne? Bude to Putina srat?

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Wow, looks intense.

Reagovat
dinss

Konečně tam bude svoboda?

Reagovat
C-M@ster

Toto je minulej týden Petrohrad

https://twitter.com/Fbeyeee/status/1353418425654247428

Hodně jich je... ale hodně lidí už protestuje pravidelně i v Bělorusku... půl roku v kuse.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník Plzeň zatim slušné tempo teď ještě přidat fotbal.

Reagovat
ratusek

Sakra to vypadá špatně

Reagovat
Mirek na tenisu

Kovařík dohrál. Tvrdá brazilská bukvice

Reagovat
Greny

Kovařík nemůže jít rovně

Komentátor: podle zpráv co dostávám od střídaček to asi dal nepůjde.....

Na to mě teda stačil obraz přenosu abych to usoudil taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu pod zadek deku, ať nechytne ještě vlka...

Reagovat
mistr129

Svozil

Reagovat
John Obi Mikel

Dělá to skoro každy zápas, já už si zvykl.

Reagovat
mistr129

Já už se těšil, že s příchodem Ndefeho bude konec Filla, k tomu je Potočný z formy a ta jedenáctka Baníku bude sympatická, ale Svozil je koukám podobná lopata

Reagovat
didosh

Ty vole co ti je po Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

třetina hry pryč a Ondrášek neudělal nic dobře

Reagovat
Greny

Svozil .... To je zápas co zapas

Reagovat
smetos

Reagovat
andrew96

Proske je úplně mimo.

Reagovat
KingMaster13

Proske to těžce nezvládá Ten tam dneska něco posere ať už na jedné či druhé straně

Reagovat
John Obi Mikel

Ba Loua vypadá, jak kdyby hrál v čepici.

Reagovat
Salfovic

Vždyť má něco na hlavě, asi čelenku.

Reagovat
John Obi Mikel

Má, ale ty jeho vlasy k ní skvěle pasují.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ba Loua je ideální typ na dnešní terén.

Reagovat
John Obi Mikel

Brabec se doufám taky na Euro nedostane.

Reagovat
Salfovic

To je hrozná lopata ten Brabec.

Reagovat
dinss

Proske to je fakt čůrák. Jak tohle může pískat ligu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Když vidím výkony Čelůstky a Brabce nedovedu si tyhle dva představit na ME

Reagovat
KingMaster13

Budeme se modlit za Kúdelu s Krejčím

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí.

Reagovat
KingMaster13

Jasně ale hraje celkem dobře a hlavně je mladej. Kúdela sice není perspektivní ale na tomhle turnaji by nám mohl vytáhnout trn z prdele, pak snad už dvojice Zima a Krejčí. Ale šašky jako Kalas a Brabec tam fakt vidět nechci

Reagovat
bobis21

Kalas je o parník nad všemi zmíněnými

Reagovat
KingMaster13

No tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Brabec hraje v repre dobře a stejně tak i Čelůstka. Kúdela je sice platnej v lize ale v repre nic neukázal. Kalas jet musí... Krejčí na to nemá hlavu. Zima by jet určitě mohl.

Reagovat
John Obi Mikel

To radši ať tam jede ten z Polska, než Krejčí.

Reagovat
Losinho

Zima - Krejčí, vůbec bych se s tím nesral.. škoda, že ve Spartě bude dál hrát zálohu

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
andrew96

Zima - Kúdela

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

Břečka, Zima, Kalas a Jemelka

Reagovat
KingMaster13

Břečka? Jemelka ani nevím jak hraje v Belgii

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo, Břečka

Reagovat
dinss

Moc nechápu, jak si někdo v Baníků může myslet na EL. Jejich převedená hra založená jen a čiště na soubojích je fakt strašná... S tímhle se tam uspět nedá a to bych jim to opravdu přál.

Reagovat
Gelu28

já jsem soudnej a nemyslím na EL....to někteří jiní by měli sundat ty růžový brýle....říkám to furt.....kozel měl času už dost.....už je tam rok a kousek a furt žádnej progres

Reagovat
dinss

Tak často vás nesleduju ale od Páníka tam nějakou extra změnu nevidím až na pár vyjímek. Údajně sám Brabec kvůli tomu nepustil Stronatiho.

Reagovat
ratusek

Plzeň zoufalá, vůbec z ní nejde strach a my jsme zoufalí taky

Reagovat
dinss

Tak to je těžký se tam dostat, když bez balonu hrajete v deseti ve vápně.

Reagovat
bobis21

To asi sleduješ jiný zápas

Reagovat
dinss

Asi jo

Reagovat
Wyrda

To není výmluva S Bakošem, Pilařem, Kolářem a dalšími jste problém nemívali.

Reagovat
dinss

To není výmluva. To je konstatování faktu.

Reagovat
HorajzmAmmann

z našich se mi nejvíce líbí asi Zajíc, možná Holzer. Chce to prostě toho Menu. Defenzivy vládnou na obou stranách.

Reagovat
bobis21

Na tomhle trávníku nevím jestli může Mena něco ukázat, to moc na kombinaci není. Ale s tou produktivitou Holzera asi bude muset na plac ... s tou šancí na konci bych si poradil lépe i já

Reagovat
HorajzmAmmann

já teda včera koukal na Parbubice a ta kombinace rozhodně jde i na tomhle trávníku...

Reagovat
Wyrda

Taky si říkám, Holzer možná dobrý výkon ale zazděním te šance fakt ne.

Reagovat
Blasphemer

Kozelball bez střely na bránu. Ale Plzeň taky pěkný, to je šlágr.

Reagovat
Kepy_FCB

1.poločas K O Z L O M A J Z N A

Reagovat
Gelu28

je to furt dokola....jediná šance že se tam něco odrazí z rohu nebo nějakýho závaru...jinak nic

Reagovat
Kepy_FCB

na náhodu a často až naivní, ale dozadu slušný, na 99% to skončí 0:0 i když ten Proske tam...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi ten slibovaný kombinační, technický a atraktivní fotbal

Reagovat
Coutinho10

* kozlogulajzna

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozlotaka

Reagovat
NataženýTříslo

OT: Frýďa dneska hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
NataženýTříslo

Michal Frydrych v Polsku. Z 3:0 dostali 3:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Je se lekl ze Frydek ...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník chce bod. Ale bude mít 3

Reagovat
dinss

KOBRA!

Reagovat
John Obi Mikel

Kobra.

Reagovat
mistr129

to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pěkný gól. I ta oslava. Šulc

Reagovat
Gelu28

Ten gól šel přes Ndefeho....jinak Šulc ukazuje že je dobrej hráč....ten gól vymyslel on...s Ba louo.....

Reagovat
Kepy_FCB

Koledovali jsme si hosté v 2.půli výrazně lepší

Reagovat
Blasphemer

Banik 20% držení míče ve 2.poločase.

Reagovat
John Obi Mikel

Guli-taka

Reagovat
Blasphemer

Gulaball > Kozelball

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlohumus

Reagovat
ratusek

Ani nejsem nasranej. spíš už tak nějak rezignovanej. Ale tak zachránili jsme Gulu, takže Plzeň bude hrát to co hraje pořád, ale na nás to stačí no. na nás stačí málo

Reagovat
AjaxFans

Podle livesportu vypadají statistiky jednoznačně pro Plzen.Bylo tomu tak?

Reagovat
ratusek

Reagovat
PavlíčeQ

Tak dneska s Hübschmanem na stoperu, to jsem byl ještě při zemi s tím 5:0

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Jako docela jsem se bál toho zápasu ale Hubschman v základu mě trochu uklidnil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

Kozledujeme si o další...

Reagovat
mistr129

Netuším, jak z tohohle fotbalu Plzeň vykozlila dva góly

Reagovat
Kepy_FCB

já netuším že vykozlili POUZE dva

Reagovat
Coutinho10

neveril bych, ze to reknu, ale Zima is baaack

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš, Provod, Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Oscar, Hromada, Traoré, Kačaraba, Lingr, Musa

Reagovat
KingMaster13

Top sestava tak snad Zima je z toho Covidu už oklepanej

Reagovat
Coutinho10

snad jo a nedaval by ho tam, pokud by nebyl na 100%

Reagovat
mistr129

Provoda nee

Reagovat
Coutinho10

na DZ bych si dokazal taky predstavit lepsi variantu

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada misto Provoda a spokojenost

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

souhlas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Provoda bych hrál jen na křídle a místo něj Hromadu.

Reagovat
Coutinho10

j na DZ bych ho taky nedaval

Reagovat
Igner Farnsworth

Hromada za provoda a možná ještě oscar místo Borila a byla by spokojenost

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako 2. poločas je fakt hnus. A jediný, kdo se z Baníku momentálně tlačí do zakončení je Potočný.

Plzeň nás 2. poločas přehrála úplně ve všem. O parník...

Reagovat
thewall

Druhá půle velké zklamání

Reagovat
Gelu28

Potočnýmu překáží balón.....at táhne už ....dnes zasloužená prohra....první gól jejich měl myšlenku a rozhodl zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Vy se na tu Plzeň prostě nedokážete tak namotivovat jak na pražská S.

Reagovat
ratusek

my takovou hnusoidní sračku hrajeme bez ohlednu an soupeře

Reagovat
bobis21

Potočný dnes asi nejlepší směrem dopředu i když dnes to je jako říct nejpříjemnější tropická nemoc

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wyrda

Ten druhý poločas jsme slušně odpadli no. Kozel měl času dost, hráčský materíál na ligu nadstandartní tak nevím jestli to je v hlavách nebo kde je chyba, že s těma týmama jako je Plzen, Sparta, Jablonec, Slavia furt prohráváme

Reagovat
ratusek

ta základní sestava není uplně marná a lavička je taky celkem silná, že by to mohla vždy rozhýbat a hrajeme čím dál hůř. kromě jarní pokoronavirové formy je to fakt bída a už je u nás dostatečně dlouho. Prostě si to nesedlo. Jenže není ho kým nahradit, takže tam zůstane

Reagovat
jackinho10

Tak asi Vrba ne?

Reagovat
ratusek

jelikož on sere uplně na mladé, tak spíš ne. Krátkodobě by asi uspěch byl, ale z dlouhodobého hlediska to nemá smysl. Na druhou stranu je to patriot a má nás rád a chtěl by se k nám jednou vrátit

Reagovat
Wyrda

Třeba by je začal stavět Každopádně dovolit si odmítnou Vrbu by byl velký luxus kdyby tady ta možnost byla.

Reagovat
HorajzmAmmann

Brabec Kozla ale nevyhodí. Minimálně do konce sezony určitě ne. A já s tím teda zatím souhlasím. Ještě že se zase bude hrát jednou týdně... číst ty spekulace ohledně změny trenéra mě nebaví, tak to budu muset číst aspoň 1 týdně a ne 2x.

Reagovat
Wyrda

Já ani Kozla odvolat nechci. Jen říkám, že nechtít přijmout Vrbu by byl velký luxus za každé situace

Reagovat
HorajzmAmmann

to si nemyslím, Vrba taky není žádný kouzelník...

Reagovat
exse

Hráčský materiál na ligu nadstandardní? Nadstandardně placený ≠ nadstandardní. Ten kádr je sotva průměrný, především směrem dopředu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Wyrda

Tak mi řekni kdo má lepší kádr kromě Slavie, Sparty a Plzně? Letos to opět nějak poskládal Jablonec a jinak srovnatelný má Slovácko a Libe. Liga má 18 týmů a my jsme v té druhé trojce => čili nadprůměrný či nadstandardní rozhodně je.

Reagovat
Selänne

Liberec má teda lepší kádr, při vší úctě. Já tam u vás nevidím jediného nadstardního hráče, který by mohl hrát v základu Plzně nebo Slavie. Do Sparty bych si vzal možná Jánoše, jinak nikoho. Bez nějaký nadstavby to prostě nepůjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Z Liberce bych bral do Baníku pouze Maru a Peška. Jinak nikoho.

Reagovat
HorajzmAmmann

a Koscelníka. Ale ten až by odešel Fillo.

Reagovat
Greny

Takže po Panikovi i Kozel ven? Nebo na to hráči serou a chtějí mít svůj klídek?... A co Sigma... Ta to má taky slušně poskladany

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě zatím ne...

Reagovat
Alan_Shearer

Kadr lepsi nemame, ale stacili by tak 2-3 hrace a bylo by tomu tak.

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

To platilo na podzim bohužel.

Reagovat
exse

Jablonec, Slovácko, Sigma stoprocentně. My na podzim určitě, teď dejme tomu srovnatelnej. Budějky, Teplice, Bolka pak rovněž srovnatelnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko má lepší kádr, ač od nich v létě 2 hráče koupili?

Reagovat
exse

A? Až koupíte Havlíka, Sadílka s Petrželou, tak budete mít lepší kádr vy.

Reagovat
HorajzmAmmann

do defenzivy určitě ne. Tam si myslím je Baník hned po Slavii nejlepší.

Do ofenzivy to je horší, ale celkově tou defenzivou to je nad všema co jsi vyjmenoval...

Reagovat
exse

Plzeň a Sparta maj defenzivní hráče samozřejmě lepší, ale asi bych souhlasil, že vaše defenziva funguje líp. Ovšem já hodnotil kádr celkově a směrem dopředu máte hráče sotva na průměr.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano, dopředu je to tragédie. Ale ovlivněna (doufám) momentální formou klíčových hráčů Azeveda, Jánoše a dnes i Tetour tragický. Kromě Peška a Mary bych třeba z Liberce nechtěl do zálohy/útoku nikoho, ale samozřejmě vám ta hra na protiútoky funguje a nám zatím ta kombinace úplně ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
$$CaptainKokotko

OT: Trmal čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

snad už nikoho nepustí do brány

Reagovat
AjaxFans

Pekné.Bruno,když v Ajaxu chytal,tak byl hodně nepřesvedčivý.Trmy ho vypudí z branky

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad jo.

Reagovat
$$CaptainKokotko
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec už Jeřábka odepsal?

Reagovat
Coutinho10

hezka dohoda mezi tymy ohledne podpory Hovorky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Zima začátek snů.

Reagovat
Coutinho10

skoda Sima

Reagovat
John Obi Mikel

Simaa Škoda, že jsme to neviděli, že O2.

Reagovat
Coutinho10

ti nejde prenos ?

Reagovat
John Obi Mikel

Byla zrovna opakovačka.

Reagovat
Coutinho10

aha, ja to teda videl taky az z opakovacky poradne

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Simaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

co se ti nelibi? kdybys radsi nesral na fantu, abych te nemusel vyhazovat ze 2. ligy

Reagovat
Stannis Baratheon

Se mi to odhlasilo a já jsem zapomněl heslo

Reagovat
monty25

Reagovat
exse

Olej, Sima

Reagovat
meno

Sima bestie!

Reagovat
KingMaster13

Sima je bůh ať ten gol vypadal jakkoli protože jsem ho kvůli kokotům z O2 neviděl

Reagovat
$$CaptainKokotko

Skvělý gól O2

Reagovat
dinss

Doležal

Reagovat
OTASi

Olayinka se Simou táhnou Slávii za titulem

Reagovat
Greny

Bořil redku

Reagovat
bunnovv

Nechápu, že mu nedal ani kartu

Reagovat
meno

Hodně hloupý zákroky, tohle udělat v Evropě, tak má minimálně žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Messimu mu to prošlo.

Reagovat
Greny

Až na to že Messiho netrefil přímo od obliceje

Reagovat
Greny

Do*

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

skoda Olie

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaaa

Hezká akce

Reagovat
Coutinho10

Stanciu nesobecky Kuchta

Reagovat
dinss

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
John Obi Mikel

Zdálo se mi, že nebyl.

Reagovat
Coutinho10

a i Olie na Nica

Reagovat
andrew96

Olayinka dnes přesně ten výkon, který by z něj při pravidelném opakování dělal nejlepšího hráče ligy.

Reagovat
meno

Já ti nevím, už dlouho jsem ho neviděl zahrát nedobře. Poslední dobou si drží standard vysoko

Reagovat
PhilipS

Reagovat
andrew96

Jasně, to se nevylučuje.

Reagovat
Mass

Podle mě už nejlepší hráč ligy je..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže další Csaplár stejně jako proti Plzni

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý poločas. Jablonec nehraje špatně, měl tam své šance, my taky hrajem dobře, využili jsme 2 geniální akce, vedeme 2:0, a vběhli jsme do pasti.

Reagovat
ondrasch77

Gól na 2:0 vůbec neměl platit, Kuchta byl v době přihrávky na Stanciua v aktivním ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

V atraktivním.

Reagovat
CzechLukas

Nebreč

Reagovat
ondrasch77

Kdo brečí? Jen říkám, co vidím...

Reagovat
Fernando_Torres

Jakej aktivní ofsajd? Dostuduj pravidla pls

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl ofsajd.

Reagovat
PlackaSKS

?

Reagovat
smazaný uživatel

Po ledové koupeli přijde od Rady horký fén. To je regenerace.

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš.

Reagovat
Coutinho10

Provod dobre s Holesem

Reagovat
smazaný uživatel

To má za tu cibuli na palici.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

skoda Sima, potreboval bych od nej jeste gol

Reagovat
monty25

Slavia podle mě má šanci i proti Leicesteru, bez Vardyho určitě.

Reagovat
Coutinho10

podle me v te dobe bude uz zpet, ale sance urcite je, ale jak rikali komentatori, tak to bude trochu jinaci souper nez Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli bysme hrat radsi treba Premier League, kdyz uz se kdysi uvazovalo i o tom trapnym Celticu, kterej prejela Sparta v nejvetsich hovnech..

Reagovat
Greny

Nemohli.. už tam hraje vaše acko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
andrew96

Kucherov.

Reagovat
Komix

Kuchta trochu na Tecla teď

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hrajte proti Leicesteru

Reagovat
Coutinho10

naadhera, tomu chybel pouze ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná kombinace

Reagovat
Coutinho10

zluta pro Baha

Reagovat
exse

Hrozná demence.

Reagovat
Freedo

Krob fauloval jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To me poser Krob se mu nastavi jak picus a on z toho udela tohle WTF

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

To sem taky nepochopil myšlenkový pochod sudího...

Reagovat
Komix

Tyvole to je fotbáleeeek

Tvrdík z nás chtěl udělat něco jako Šachťar, hegemona ligy, kterej bude úspěšnej i v Evorpě. Myslím, že už na té úrovni jsme

Reagovat
mistr129

Jestli je Pilař český Messi, tak Musa je chorvatský Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Musa je oproti Teclovi buh fotbalu. Obcas to dojebe ale Tecl dojebe vzdycky vsecko i to co nejde.

Reagovat
KingMaster13

Potřeboval by víc hrát a chytnul by se Jenže Kuchta tam sedí lépe do toho systému

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a Musa si je toho vedom a pak je az premotivovanej z cehoz prameni ta nelehkost.

Reagovat
KingMaster13

Právě

Reagovat
exse
Reagovat
smazaný uživatel

Pička jsi možná ty. Vždyť to jelito do Bořila strčilo.

Reagovat
Mass

Bořil ho chtěl hrát legálně ramenem do ramene, ale svojí nešikovností ho trefil tim ramenem (určitě ne loktem) do obličeje. Ani to nebyla tak velká rána. Asi žlutou za to měl dostat. Víc bych v tom ale neviděl.

Reagovat
andrew96

Měl smůlu, že Jovović šel tělem dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam srovnávají s Krejčím.. pičky.

Reagovat
Mass

Tak co čekáš ve vlákně, kde nejlajkovanější příspěvěk je o tom, že Béřa má protekci u rozhodčích (a měl jí i v MB)..

Reagovat
Mass

Tak koukám že i Béřa má anti-fanklub. Tyhle jelita asi musí neskutečně srát, že podle nich tak strašně brutální a zákeřnej hráč nemá v celý kariéře ani jednu červenou..

Reagovat
Blasphemer

Zákeřnej je, brutální si nemyslim. On dobře ví, kde je ta hranice, kdy už by mohl dostat rudou, ale nikdy za ní nejde. On prostě dělá takový ty drobný zmrdovinky a dělá je často.

Kdo hrál fotbal, tak ví, jak nepříjemný je hrát proti někomu takovýmu, to mi dokáže nasrat víc, než píčus, co tě regulérně přebrousí zezadu přes kotníky.

Reagovat
NataženýTříslo

Hodně milosrdnej výsledek.

Reagovat
F.Torres

O titulu už nelze pochybovat, neskutečnej válec. Takto dlouho nikdo nedominoval min cca 20 let.

Reagovat
Coutinho10

42 zapasu doma v lize bez porazky...respekt

Reagovat
Freedo

Neskutečný.

Reagovat
NataženýTříslo

Jediná kaňka ty šance no. Když člověk vidí toho Salaha jak dá ze všeho gól a pak si to naši útočníci dvakrát ukopnou když jdou sami na brankáře, je to ještě kontrast.

Reagovat
Igner Farnsworth

Mám Salah rád, ale zrovna ten potřebuje 5 golovek na jeden gol

Reagovat
NataženýTříslo

Já ne, ale zrovna dneska jsem se díval

Reagovat
Freedo

Těším se na rozhovor s Plukovníkem.

Reagovat
NataženýTříslo

Ten komentátor: "Měli bychom v programové listině začít hledat zápas, kde by Slavia mohla ještě ztratit, možná na Slovácku, možná v Jablonci, ale pak už mě toho moc nenapadá"

Přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy máte v lige 18 tímov?? Niečo mi uniklo?

Reagovat
czechfant

Od letošní sezony, kvuli tomu ze se nedohrala skupina o zachranu loni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele