FORTUNA:LIGA - preview 15. kola: Sparta na Baníku, Slavia v Olomouci

11.11.2023, 08:55, aktualizováno 12.11.2023, 09:02
Previews

Sparta zavítá v rámci 15. kola do Ostravy k zápasu s tamějším Baníkem a bude hájit těsný náskok na špičce tabulky. Ten se totiž pokusí stáhnout Slavia, která se v neděli představí v Olomouci. Na třetí příčku se pak určitě bude chtít Viktoria Plzeň. Tu doma čeká Slovácko.

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Po sérii matných výkonů už zase mohou být plzeňští fanoušci spokojeni. Jejich tým totiž zvládl během pár dní dva náročné zápasy, potvrdit formu může proti Slovácku. To je na tom s výsledky podstatně hůře...

Viktoriáni před týdnem vyplenili pražský Eden. Tam sice poměrně brzy prohrávali po trefě van Burena, avšak Erik Jirka dokázal během patnácti minut ve druhé půli otočit. Díky tomu Západočeši skvěle zareagoval na sérii tří proher ze čtyř zápasů, dobrou náladu si pak přenesli i do pohárové Evropy. V té si už zajistili první pozici v tabulce poté, co jim Chorého penalta vynesla tři body proti Dinamu Záhřeb.

"Utkání se Slováckem bude velmi těžké. Nemám rád, když se po pohárovém čtvrtku hraje v neděli. Tam prostě chybí den. Lepší je neděle, čtvrtek. Ale regenerace se samozřejmě dělá lépe, když jste v domácím prostředí. Je výhoda, že se v Plzni bez cestování můžeme dát do pořádku," hledá na náročném programu pozitiva trenére Miroslav Koubek.

Muži z Uherského Hradiště se už téměř dva měsíce trápí. Za tu dobu vypadli z poháru a v sedmi ligových zápasech si připsali dvě vítězství, tři porážky a v posledních zápasech také dvojici remíz - jednu po brzkých gólech na každé straně s Libercem, druhou bezbrankovou v Hradci Králové. Tabulkou už tak kvůli této sérii klesli na sedmou pozici.

"Hráli jsme za sebou dvakrát doma a ani jednou z toho nevyhráli. Když jsme body nezískali na vlastním stadionu, můžeme je dovézt z cizího. Tak to ve fotbale někdy chodí. Plzeň má za sebou čtvrteční pohárový zápas, což může mít vliv jak na únavu, tak i na složení sestavy. Ale my se připravujeme podle sebe, zaměřujeme se v přípravě na své prvky hry. Nesmíme Plzeň pouštět do koncovky, v ní mají řadu nebezpečných hráčů," nabádá Jan Baránek, asistent trenéra Svědíka.

Ačkoliv dlouhodobě má Viktoria ve vzájemných střetech navrch, minulá sezona přinesla vyrovnanou bilanci. V rámci základní části si oba celky s čistým kontem uchránily domácí prostředí, na úvod nadstavby pak ve Štruncových sadech došlo k remíze - domácí dostali dvakrát do vedení Hejda s Durosinmim, zareagovat ovšem dokázali Kalabiška a Vecheta.

Trenér Koubek nemůže pro utkání počítat se zraněnými Durosinmim, Havlem, Pernicou a Vydrou, hostům nepomůže indisponovaný Břečka a zřejmě ani Heča.

Utkání bude rozhodovat sudí Ondřej Pechanec, kterému bude na čarách pomáhat duo Váňa, Podaný a za videem Jan Machálek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Jirka, Šulc - Chorý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Valenta, Holzer - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.23 - 7.19

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha

neděle 15:00

Baníku Ostrava se přestalo dařit na domácím trávníku a čekání na výhru by rád ukončil v neděli odpoledne, do cesty se mu ale postaví soupeř z kategorie nejnáročnějších. Náladu si po čtvrtečním nezdaru v pohárech hodlá vylepšit Sparta.

Letenští hostovali v Glasgow, nastoupili proti Rangers a vůbec nezvládli první poločas, během něhož dvakrát inkasovali. K bodovému zisku nakonec nevedl ani zlepšený výkon po změně stran a snížení z kopačky uzdraveného Haraslína. Porážka znamená nejen komplikaci v boji o postup, ale i problémy ohledně bránění třetího místa před Arisem Limassol.

"Čtvrteční zápas s Rangers v Evropské lize si rychle zanalyzujeme, už se ale soustředím na Baník, což je pro nás klíčové. V průběhu dneška se přesouváme do Prahy a o víkendu do Ostravy. Bude to tam těžké," slíbil po skotském nezdaru kouč Brian Priske, který před sebou má padesátý start v české nejvyšší soutěži.

Baník je na sympatickém čtvrtém místě tabulky, přesto v jeho táboře nepanuje úplná spokojenost. Důvodem jsou poslední výsledky před vlastními fanoušky - Ostravští ztratili s Pardubicemi (1:1) i Jabloncem (0:1), navíc vypadli z poháru, když si na ně vyšlápl lepšící se Zlín (0:1).

"Samozřejmě jsme pozorně sledovali čtvrteční zápas Sparty s Rangers. Ukázalo nám to, že také Sparta je zranitelná a mohl by to být i návod pro naše vzájemné utkání. Ale současně vnímáme, že je to opravdu vysoce kvalitní mužstvo. Dopředu mají velikou sílu, jsou tam Haraslín, Kuchta, ale i další. Mají i nejvíce nastřílených gólů v lize. Věřím však, že se s tím dobře popasujeme. Že hráči jsou dobře motivovaní a že to bude znát na našem výkonu. Chceme být aktivní a donutit Spartu k chybám, což samozřejmě i ona nás. Doufám, že jich uděláme méně a získáme tři body," věří trenér Pavel Hapal.

Domácí může v tuto chvíli děsit jejich vzájemná bilance se Spartou - úřadujícího mistra naposledy porazili 28. dubna roku 2018, od té doby se z tříbodového zisku neradovali třináctkrát po sobě a další tři nezdary přišly v poháru. Sparta na jejich půdě bodovala ve dvanácti z posledních třinácti výjezdů.

Baníku bude v neděli chybět vykartovaný Juroška, zraněný navíc je Takács. Na druhé straně nejsou stoprocentně fit Panák, Pešek a Ryneš, na marodce pak zůstává Krejčí, jehož zdravotní stav představuje tajemství. "Omlouvám se, ale o tom mluvit nebudu. Nejde to," řekl Tomáš Křivda, generální ředitel klubu.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Kubala, Ewerton - Tanko.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vydra, Sörensen, Vitík - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.69 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha

neděle 18:00

Atraktivní neděli, při které tři účastníci evropských pohárů vyzvou další týmy aspirující na skupinu o titul, zakončí utkání na Andrově stadionu. Tam zamíří Slavia, která chce napravit selhání s Plzní a navázat na utkání proti AS Řím.

Hanáci si před minulo reprezentační přestávkou smlsnuli na Mladé Boleslavi, od té doby ovšem jako by jim odešla forma. Se třemi z aktuálně pěti nejhorších celků soutěže totiž nedokázali ani jednou zvítězit a remízy si postupně zapsali v Pardubicím, doma proti Zlínu a naposledy i v Jablonci. Tam navíc rychle po Štěpánkově gólu prohrávali, naštěstí pro ně vše napravil Juliš.

"Hrát v české lize proti Slavii není nikdy jednoduché. Rozhodně se ale pokusíme o vítězství. Recept v takových zápasech, v nichž stojíte proti favoritovi, je vždy stejný. Je to o týmové souhře, o tom, aby v den D a v hodinu H všechno do sebe zaklaplo. Podobné to měla třeba Slavia proti AS Řím. Musíte předvést na více postech nadstandardní výkony na hranici svého potenciálu. To potřebujete k úspěchu, když nastupujete proti nejlepším. Důležité bude, abychom byli efektivní. V posledních zápasech jsme měli více šancí než soupeř, ale neproměnili jsme, a proto jsme jen remizovali," lituje Jiří Saňák, asistent trenéra Jílka.

To slávisti za poslední měsíc pečlivě střídají vítězství a porážky. Po úspěchu se Slováckem odjížděli s prázdnou z Říma, slavili ve vršovickém derby, než přišly už zmíněné zápasy uplynulého týdne. Proti Plzni sice brzy díky van Burenovi vedli, avšak ve druhé půli dvěma zásahy otočil Jirka. Ve čtvrtek to byl úplně jiný příběh, odvetu proti římským Vlkům zvládli na jedničku a díky Jurečkovi s Masopustem zvítězili 2:0.

"Proti AS Řím si kluci ukázali nějaký potenciální výkonnostní strop. Musejí pracovat na tom, abychom to dokázali zopakovat třeba hned v nedělním zápase. Proti AS jsme nebyli v úloze favorita, nebylo to tak, že musíme dát rychle gól a soupeře dostat pod tlak. Musíme najít cestu, abychom podobné parametry přenesli i do domácí soutěže. V neděli se na nás soupeř samozřejmě bude chtít vytáhnout, ale když chce být člověk nejlepší a dělat body, musíte to potvrzovat," nabádá kouč hostí Jindřich Trpišovský.

V minulé sezoně se oba nadcházející soupeři střetli třikrát, přičemž dvakrát byla úspěšnější Slavia a jednou Sigma. Ta slavila doma hned v říjnu, na jaře pak nejprve sešívaní přejeli svého soka na domácím hřišti, aby v nadstavbě díky dvěma zásahům Jurečky a vítězné trefě Lingra otočili nepříznivý stav, který během prvních šesti minut vytvořili Chvátal se Zifčákem.

Domácí se musí v zápase obejít bez zdravotně indisponovaných Beneše, Trefila a Kramáře, na straně hostí se nepředstaví zranění Jurásek s Pech, k nimž se možná přidá i Schranz.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Vraštil, Zmrzlý - Ventúra, Breite - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Tomič, Zafeiris, Oscar, Dumitrescu - Provod, Jurečka - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.64 - 4.07 - 1.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec

sobota 15:00

Čtyři soutěžní neprohry v řadě má aktuálně na kontě Liberec, který v dalším kole zamíří do Hradce Králové. Ani ten si nemůže stěžovat na poslední výsledky a chce se pozitivně naladit na reprezentační přestávku.

Votroci v předchozích týdnech výrazně zlepšili defenzivu a díky dvěma čistým kontům si připsali za dva zápasy čtyři body. Nejprve jim stačila jediná Čmelíkova trefa k úspěchu nad Teplicemi, následně na Slovácku vybojovali bod za bezbrankovou remízu. Přesto nemohou být úplně v klidu, od barážových příček jsou vzdáleni pouhé tři body.

O tři místa výše, avšak jen o dva body lépe je na tom liberecký Slovan, po svém podještědském konkurentovi z Jablonce nejčastěji remízující celek soutěže. Od minulé reprezentační přestávky si však připsal jen jeden nerozhodný výsledek na Slovácku, vedle toho pokaždé s nulou vzadu porazil v poháru Mladou Boleslav a v lize Plzeň a naposledy i České Budějovice. Ty sestřelil po hodině hry Luka Kulenović, jenž skóroval ve všech třech posledních zápasech, do kterých nastoupil.

Vzájemné zápasy jsou v tomto kalendářním roce doménou venkovních celků. Slovan na jaře zvládl v královehradeckém azylu v Mladé Boleslavi, v závěrečném zápase sezony pak U Nisy slavil pro změnu Hradec. To ale nic nezměnilo na tom, že v play-off o sedmé až desáté místo byli díky celkovému skóre dvojzápasu úspěšnější Severočeši.

Domácím budou v utkání chybět zranění Heidenreich a Krejčí, otazník visí i nad Ševčíkem. Na straně hostí se nepředstaví vykartovaný Purzitidis, zdravotně indisponovaný Plechatý a možná ani Doumbia.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech, Horák - Kodeš, Kučera - Juliš, Pilař, Čmelík - Vašulín

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Prebsl - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.24 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice

sobota 15:00

Do nepříjemné situace se dostaly od poslední reprezentační přestávky České Budějovice. Odrážet potenciální pád na dno tabulky budou proti Teplicím, které na poslední výjezd na jih Čech vzpomínají v dobrém.

V dubnu totiž na Střeleckém ostrově uspěli díky zásahům Fily, Gninga a Marečka 0:3, čímž učinili velký krok k záchraně a vyhnutí se baráži. Horší už je pro příznivce sklářů pohled dále do historie, na tuto ojedinělou ligovou výhru v Českých Budějovicích čekali téměř šestnáct let, z deseti zápasů za tu dobu se jen třikrát radovali z remízy.

Dynamo ale v současné době není vůbec v ideálním rozpoložení. Před minulým srazem národního týmu sice bodovalo s konkurenty Zlínem a Karvinou, teď ale třikrát prohrálo se Spartou, Pardubicemi i Libercem, a celá řada soupeřů se kolem něj prohnala. Zvedající se ševce pak mají za zády jen o skóre.

To Teplice sérii pěti zápasů bez vstřelené branky nakonec v minulém kole utnuly, byť to měly velmi těsné - proti Mladé Boleslavi totiž rozhodly až v samotném závěru díky Knapíkovi. Nyní se však musí obejít bez zraněných Beránka, Gninga, Urbance a Vindheima, zatímco domácím nepomohou Ondrášek se Zajícem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Matouš Nikl, Králik - Sladký, Čermák, Hubínek, Trummer - Hellebrand, Alli - Skalák

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Mareček, Jukl, Bílek - Trubač, Hronek - Vachoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.40 - 3.48

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice

sobota 15:00

Liberci a Teplicím se v uplynulých dnech povedlo přibrzdit mladoboleslavskou mašinu a ta se hodlá znovu nastartovat proti Pardubicím. Co napravovat mají i Východočeši.

Mladá Boleslav nedávno nasázela devět branek Zlínu a svou kvalitu potvrdila i proti Spartě, poslední dva soutěžní zápasy ale týmu Marka Kuliče nevyšly. Nejprve vypadl z poháru s Libercem a následně selhal i v Teplicích, v obou případech padl 0:1 a v lize vyklidil třetí příčku.

"Trenér Kováč svůj tým dobře porovnal a nastavil na útočnou fázi. Pardubice jsou nepříjemným a nevyzpytatelným soupeřem. Střetnutí s nimi bude pro nás důležité, protože chceme být doma úspěšní po prohraném utkání v Teplicích," říká Kulič před sobotním duelem.

Pardubice na půdě Mladé Boleslavi dvakrát za sebou uspěly a venku vyhrály i před dvěma týdny, když vyloupily České Budějovice. V posledním utkání ale tři body nepotvrdily, doma herně i výsledkově zklamaly proti Zlínu.

"Výhrou nad Zlínem jsme mohli poskočit do prostřední skupiny, bohužel se to nepovedlo. Naštěstí máme za sebou 14 kol a ne tři kola do konce. Pořád se hrozně málo tlačíme do koncovky. V Boleslavi to bude těžké. Soupeř je v této sezoně rozjetý a zejména v útoku hrozně nebezpečný," uvědomuje si hostující kouč Radoslav Kováč.

Mladá Boleslav bude mít vedle lepší formy a domácího prostředí výhodu i v oblasti zraněných, tým je kompletní s výjimkou Kostky, nad jehož startem se vznáší otazník. Pardubice přišly o zraněného Daňka, fit stále není Mareš a nejisté jsou starty dua Halinský, Sychra.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Suchomel, Suchý, Karafiát, Fulnek - Sakala, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Hilál.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Kukučka, Ortiz, Tischler - Vacek - Míšek, Hlavatý, Darmovzal, Helešic - Zlatohlávek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.69 - 7.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - FK Jablonec

sobota 15:00

Zlín se po odvolání Pavla Vrby probudil, třikrát udržel čisté konto a ve zlepšených výkonech hodlá pokračovat i v sobotu, doma nastoupí proti Jablonci.

Vrbu u kormidla nahradil Bronislav Červenka a úvod mu vyšel na jedničku. Zlín si přivezl bod z Olomouce, postup z Ostravy a ligový triumf z Pardubic. V tabulce zůstává na posledním místě, především situace v kabině je ale zcela odlišná a Ševci to hodlají potvrdit i proti Jablonci.

"Vnímám to já i okolí, že po mém příchodu k týmu jsme se zvedli. Uhráli jsme body a neinkasovali jsme. Jenže v kontextu celé sezony to neznamená vůbec nic. Jsme teprve na startu a máme za sebou teprve dílčí úspěch. Samozřejmě uděláme vše pro to, abychom na to navázali. Pracujeme na tom, aby nám nadšení zůstalo a stanovené pojetí hry vedlo k vítězství. Jablonec má široký kádr s dobrými jmény. Je to takticky dobře připravený tým, má vyváženou obrannou i útočnou fázi. Čeká nás velmi náročné utkání, bude nás určitě stát hodně sil," uvědomuje si Červenka.

Jablonec je obrovským zklamáním podzimní části sezony a pod velkým tlakem je jeho kouč Radoslav Látal. Trochu klidu mu dodaly alespoň poslední dva výsledky - nejprve triumf na půdě Baníku Ostrava a následně domácí remíza s Olomoucí.

"Zlín vyměnil trenéra a udělal tři výborné výsledky. Doma se bude chtít ukázat. Máme za sebou dva zápasy s těžkými soupeři z vršku tabulky a vyválčili jsme čtyři body. Chceme navázat na výkon z Ostravy a druhý poločas s Olomoucí. Je to normální zápas jako každý jiný. Nebavíme se o tom, že je to zápas o všechno nebo tak něco, jako říkají jiní trenéři. Není, jsme v půlce ligy a tabulka je hodně vyrovnaná. Samozřejmě oba týmy hrají vzadu, ale zápas nebude dělat celou sezonu," prohlásil Látal.

Vzájemné duely Zlína s Jabloncem poslední dobou končí smírem, body se totiž dělily už šestkrát po sobě. Domácím nepomůže Didiba, který pyká za žluté karty. Na opačné straně je na tom stejně Kratochvíl, vinou zranění nenastoupí Drchal a D. Souček.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Čelůstka - González, Bužek - Fantiš, Slončík, Bartošák - Vukadinovič.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Čanturišvili, F. Souček, Houska, Martinec, Alégué - Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.29 - 2.30

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná

sobota 18:00

V sobotu hrají všechny týmy ze druhé poloviny tabulky a výjimkou nebude ani duel v Ďolíčku, Bohemians 1905 zde přivítají Karvinou a pokusí se něco udělat především se svou střeleckou produktivitou.

Klokani zatím zaznamenali jenom jedenáct branek, což je společně s Pardubicemi a Teplicemi nejhorší počin ze všech šestnácti účastníků nejvyšší soutěže. Gól nedali v posledních dvou duelech, na druhou stranu proti nim stály Slavia a Sparta, Letenským podlehli rovněž v rámci MOL Cupu.

"Máme za sebou těžký minulý týden, v němž jsme hráli se Slavií a dvakrát se Spartou. Nestřílíme branky, to nás od začátku sezony trápí. Karviná se po návratu trenéra Jarábka zvedla, dokázala vyhrát i v Plzni," nechal se slyšet trenér Jaroslav Veselý.

Povzbudivou zprávou pro domácí by mohla být bilance s Karvinou, jelikož z posledních deseti vzájemných měření sil prohráli jen jednou. Ještě lepší je statistika doma - Karviná se v Ďolíčku představila sedmkrát, ani jednou nevyhrála a vstřelila pouze jednu branku.

Hosté ale v tuto chvíli řeší především nedávnou minulost a ta je pro ně vesměs pozitivní. Naposledy sice nestačili na Baník Ostrava, předtím ovšem loupili v Plzni a před vlastními fanoušky si poradili s Hradcem a Libercem.

"Bude to náročný zápas, protože Bohemians teď prohráli se Slavií a dvakrát se Spartou. Body už potřebují. Ale po prohře ve slezském derby s Baníkem Ostrava potřebujeme bodovat i my. Soupeře máme nastudovaného, hraje jednoduchý, agresivní a fyzicky náročný fotbal. Na to musíme být připraveni. V Ďolíčku určitě bude skvělá kulisa, na utkání se těšíme. Očekávám agresivní a dobrý zápas," prohlásil kouč Juraj Jarábek.

Domácím nepomohou zranění Necid, Novák a Petrák a stoprocentně fit nejsou ani Jánoš, Jedlička, Matoušek a Vondra. V karvinské výpravě bude chybět Mikuš.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Hrubý, Smrž, Dostál - Hála, Beran - Prekop.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Čavoš, Moses - Memič, Budínský, Iván - Akinyemi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.92 - 5.25

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
14
11
2
1
37 : 11
35
2
Slavia Praha
14
10
3
1
25 : 9
33
3
Viktoria Plzeň
13
8
1
4
32 : 18
25
4
Baník Ostrava
14
7
3
4
22 : 12
24
5
Sigma Olomouc
14
7
3
4
23 : 16
24
6
FK Mladá Boleslav
13
7
2
4
30 : 23
23
7
1. FC Slovácko
14
6
4
4
14 : 15
22
8
Slovan Liberec
14
4
5
5
20 : 22
17
9
Bohemians Praha 1905
14
5
2
7
11 : 18
17
10
FK Teplice
14
4
4
6
11 : 14
16
11
FC Hradec Králové
14
4
3
7
15 : 21
15
12
MFK Karviná
14
4
1
9
18 : 26
13
13
FK Pardubice
14
3
4
7
11 : 20
13
14
FK Jablonec
14
2
6
6
12 : 19
12
15
Dynamo České Budějovice
14
3
1
10
14 : 31
10
16
FC Zlín
14
2
4
8
14 : 34
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Přidat komentář
Bakary3

Tak insideri, ukažte se - co je tomu Krejčímu?

Proč o tom nechtějí mluvit?

Reagovat
ACSeRw!n

podle me kvuli tomu, ze na nej maji nabidky a taky pravdepodibne kvuli tomu, ze to je vaznejsi, nez si mysleli

Reagovat
KingMaster13

Jestli je to kvůli tomu aby mohl přestoupit a dostat solidní částku tak to ale stejně nejde ututlat, protože by musel na zdravotní prohlídku a tam by to odhalili

Reagovat
monty25

Góóól!!! Trochu jsem se bál ofsajdu, ale dobrý.

Reagovat
monty25

ČB mají v týmu Mongola.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Pablos

oslovuj jménem... Podroužek

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
patas92

Reagovat
mistr129

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Cotton

Dává to smysl, Mongolů je v ČR hodně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
srandamač

Reagovat
Kepy_FCB

v HK osvětlení jako ukazatel skóre?

https://1url.cz/RuVOV

Reagovat
monty25

To je z Ligy národů žen.

Reagovat
Kepy_FCB

Repre hokejisti už se zbavili nadobro té hnusné slepice na dresu?

Reagovat
monty25

Snad jo, už bude asi jenom na ramenou. Hokejistky a mládež s ní teda ještě hrajou, ale počítám, že se to změní u všech repre výběrů...

Reagovat
monty25

Ten Hejkal dělal nové logo Teplic. Jako může se mu to líbit sebevíc, ale faktem je, že většina fanoušků se s tím ani za tu dobu prostě neztotožnila. Nároďák není klub.

Reagovat
Kepy_FCB

Chápu že vlastní díla se líběj ale ty kecy to se jen tak nevidí a to tam vidím jen pár jeho vět

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
wwwx

Národy mají symboly, se kterými se ztotožňují, fujky fujky.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/dresy-stazni-znak-mavrat-znalci.A231109_170715_reprezentace_rou

Si přečti tohle, to samé v bledě modrém. Napřed shodí výkon hokejistů, z fans udělají debily, kteří bez záběrů kamer ani neví, kdo trénuje repre a nakonec tam nějaký samozvaný expert na to, co se má komu líbit hodnotí tradiční znaky Švédska nebo Kanady, které mají na dresech od nepaměti na rozdíl od slepice, kterou někdo bez ohledu na názor fanoušků vytvořil rok nebo dva zpátky a řekne, že tamní fanoušci si nestěžují (proč asi…). Na ten idnes jsem narazil náhodou a jsem rád, že už tam nic nečtu, tohle mě v tom jen utvrdilo…

Reagovat
Pablos

Doležal letos nula střel na bránu... a takového hráče Šilhavka nechá doma Šilhavý ven

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

Jinak Bohemka - Karviná... ideál zápas do práce... 10 min nic nevidíš a stejnak víš, že se tam nic nepřihodilo

Reagovat
Fakt

Tady to teda žije...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

Zápas Česko - Albánie kdy tu bylo přes 1800 příspěvků prokázal že to ale není jen změnami stránky a diskuse jak je tu často kňouráno, ale i nudností soutěže ...

Reagovat
Cotton

Celá top 3 a Baník hrají až dnes

Reagovat
Pablos

No aspoň z Jablonce, Liberce, Karviné, Bohemky tu většinou někdo zavítá... tady fakt bylo včera chcíplo úplně.

Reagovat
Pablos

plus Kily a ještě někdo Pardubice

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Tak teda Zlín dnes ztráta 2 bodů. Jablonec neskutečně slabučký..

Reagovat
Bex5

Borci, nemuzu se nepodelit o svoji radost - skoncila mi serie nocnich sluzeb, odpoledne jdu na Viktorku, pak mam od pani dovolenou i saunu, protoze jsem prece tak silene pracoval, a jeste se mi nedavno narodila dcerka

Jinak jsem se zarekl, ze ji nebudu kupovat oblecky a cepicky s FCVP tematikou, prijde mi to trochu ujety. Akorat to nevedeli vsichni kolem, takze mame doma snad i viktorianskej sunar

Reagovat
thewall

Sauna = pařba? Jinak nechápu

Reagovat
Petr325

Užij si to, chlape!

Reagovat
Rothbard

Pak mám od paní dovolenou i saunu

Reagovat
jsemdement

Takhle se trestat.

Reagovat
Nuno čomes

Takže po příchodu domu sundavas koule?

Reagovat
ratusek

No něco bych napsal, ale nebudu psát nic

Reagovat
Bex5

Panove

Reagovat
Sigma Olomouc

Dneska jdu na Sigmičku, tak mi udělejte radost, kluci.

Reagovat
Fakt

Takže 0:5

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vítík, Panák, Sorensen - Preciado, Laci, Pavelka (c), Zelený - Birmančevič, Kuchta, Haraslín

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Až na toho Pavelku velmi silná sestava. Čekal jsem, že to protočí víc

Reagovat
Greny

Pavelka ve dvoučlenné záloze na Baniku ...to bude prdel

Reagovat
smetos

Sulcik mimo zaklad

Reagovat
Infeld Prácheňský

Protočil prakticky celou zálohu, musí někdy odpočinout

Reagovat
ratusek

Nás zachrání jedině to hrát přes Pavelku. Jinak jsem čekal, že to Sparta protočí víc

Reagovat
veikko

Hlavně Preciado dneska zápas u nás, ve čtvrtek odpoledne hraje ve Venezuele, v neděli v Ekvádoru a za týden opět u nás. Cesta kolem světa za týden s vyhlídkou na zápas ve 2600 m n. m.

Reagovat
monty25

Buď rád, že nehraje Sejk. Ten se trefil na Baníku za Teplice i Jablonec.

Reagovat
ratusek

Kéž by hrál, protože by Sparta hrála s Pavelkou v devíti

Reagovat
monty25
Reagovat
Strakosha

Pavelka úplně na pohodu. Mohl dát minimálně jednu branku. Takového Boulu strčil do prdele

Reagovat
Gelu28

Aby ses z toho Sejka nepo.....jelikož seš nóbl expert na ženský fotbal a chodí se Šlajsovou tak seš z něj vyndanej úplně....

Reagovat
monty25

Furt lepší než fandit Rangers.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gelu28

to víš že jo...Teplice kde choděj lidi jenom na soupeře...umělý fanoušci

Reagovat
John Obi Mikel

Lepší být umělý fanoušek, než fandit Rangers.

Reagovat
Marisic

tyvole vyprávět o umělejch fanoušcích a přitom bejt fanouškem zahraničního klubu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

to i kdybys začal stalkovat Sejkovu přítelkyni, tak je to furt lepší

Reagovat
Gelu28

Dnes uvidíme...ale když prohrajem tak at jde ten Hapal konečně už doprdele....nemá nikdy plán B a dnes mu může pomoct jen že bude Sparta pod dekou po čtvrtku....

Reagovat
oli9

Nedovedu si představit v kterém vesmíru by dnes Sparta prohrála..

1:3

Reagovat
oli9

Jinak my v Plzni

2:0

U nás nemá kdo dát gól. Rád se budu mýlit

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad to hecnem. Sestava se mě líbí.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Rizek

Atmosféra výborná.

Pavelka mě děsí, ale potřebujeme to trochu okysličit, takže se asi nedalo nic dělat. Střední záložník musí být priorita na letní přestupák

Reagovat
Kepy_FCB

ACS poprvé vyprodali sektor v Ostravě

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

I jako úplný backup je Pavelka špatný?

Reagovat
Rizek

tak jako dáme ho tam v Ostravě?

A za mě ano - už to prostě je oproti těm ostatním třem velký výkonnostní sešup.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Nějaký stream na Baník, prosím?

Reagovat
Puskas

Dík, ale to se mi nespouští.

Reagovat
$$CaptainKokotko
Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad ti to pojede ale kvalita je tam horsi

Reagovat
Puskas

Díky, tam jsem to nenašel v nabídce. Tak nic.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Aha, já se tam ještě pár týdnů zpátky díval na cz ligu

Reagovat
Puskas

V pohodě, počkám si na konečný výsledek.

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkná průnikovka. Škoda, že nic z toho

Reagovat
Greny

Sparta zatím úplně mimo

Reagovat
monty25

OT: Zemřel Roman Čechmánek.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Greny

škoda, jako hokejisty jsem ho měl rád, kariéra po hokeji už tak slavná nebyla

Reagovat
Sosi

Reagovat
Pablos

ty vole... cože

Reagovat
Coutinho10

tak to mě zajímá, jak to bylo...

Policisté vyloučili cizí zavinění smrti,“ řekla Novinkám mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Jak dále doplnila, podle předběžných výsledků by nemělo jít ani o sebevraždu.

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

jako je to hodně divný

Reagovat
mayday

Když seš x let v takovým stresu, tak se může stát cokoliv.

Reagovat
Coutinho10

taky pravda

Reagovat
Rizek

Pavelka nedá přihrávku na pár metrů. To je katastrofa.

Reagovat
djiros

Aniž by byl pod tlakem. Co dělá ve Spartě nechápe asi nikdo.

Reagovat
Rothbard

R.I.P Roman Čechmánek

Reagovat
Infeld Prácheňský

Choras namotivovanej tou pozvánkou

Reagovat
John Obi Mikel

FŠVCD

Reagovat
Puskas

Jsem rád, že jsme Tomáše motivovali tou pozvánkou," řekl trenér Šilhavý.

Reagovat
Infeld Prácheňský

"Potěšilo mě, jak se s tim kluci poprali"

Reagovat
Rizek

Jak tohle nemůže být pro Lišku karta?

Reagovat
Ross Geller

Liška jedna podšitá.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, taky nechápu

Reagovat
jackinho10

Protoze vubec netrefil Haraslina

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíte dávat!

Ale pěkný ťukes

Reagovat
Rizek

Ve středu zálohy je strašná díra. Baník si tam dělá, co chce.

Reagovat
erudovanyodbornik

To je prostě to 3-4-3. Dva střední záložníci jsou prostě často málo. Proto i repre teď hraje takový pekelný fotbal.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Nechtěl ten Rigo ještě tomu Vindahlovi ukázat kam to bude kopat ?? Ten se k tomu tak vytočil že bylo úplně jasný kam bude zakoncovat

Reagovat
5PUR5

Říkal jsem si úplně to samý.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Ross Geller

Já věděl, že si mám raději pustit film, že se u něj zabavím více než u tohoto zápasu. To je hrůza co předváeíme.

Reagovat
Rizek

Jako jestli to nezačne sudí Baníkovcům žlutit, tak to nedopadne dobře.

Reagovat
Greny

To nebyl ofsajd ??? To je přísný pro Banik

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Baník celou dobu lepší a pak daruje Spartě penaltu Nechápu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak maj kliku

Reagovat
Rizek

Jasná. Kubala je trouba.

Reagovat
Rizek

tak ofsajd. Ale faul jasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Kubala může děkovat bohu, že to byl ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě mohl mít dvě žluté

Reagovat
Kepy_FCB

hrozný tvl to ani v pralese nevídáš

Reagovat
ratusek

To by podtrhlo dosavadní působení Kubaly u nás. Aspon že offside

Reagovat
Kepy_FCB

Takhle ho tam nakopnout to vypovídá o tom že ten hráč je schopen pouze sledovat míč nic víc

Reagovat
Greny

To mě přišlo taky jako penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Ani se to nezkoumalo

Reagovat
bobis21

Možná se mu rukou ramena dotknul, ale tohle na pád nebylo, to jen Boula šel ochotně dolů.

Reagovat
ratusek

nesnáším když hráč radši spadne než aby zakončoval

Reagovat
bobis21

Reagovat
John Obi Mikel

Já si taky myslim, že tam toho moc nebylo, ale čekal jsem, že bude videopauza.

Reagovat
naheCZ

Za tohle dostal Oscar červenou minulou sezónu.

Reagovat
Greny

???

Reagovat
naheCZ

Ten zákrok ve vápně Sparty. Proti Boleslavi loni udělal Oscar dost podobný zákrok a byla to penalta a červená.

Reagovat
Greny

Jo tohle já si u Oscara vybavil jen tu zvednutou nohu na koule Banikovce

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
John Obi Mikel

Taky to neměla být červená ani penalta

Reagovat
naheCZ

Já bych taky nepískal ani tady, jen jsem si na to hned vzpomněl. Předpokládám, že kdyby to pisknul na hřišti, tak VAR to beztak nezvrátí.

Reagovat
5PUR5

Už se perou, proto na to koukám.

Reagovat
John Obi Mikel

Už se perou!

Reagovat
bobis21

Jak velký musíš být kretén, když je Haraslín ten, kdo je oproti tobě normálnější a odstavuje tě pryč

Reagovat
oli9

Reagovat
Rizek

Kuchta nebo Liška nedohraje. Možná oba.

Reagovat
jackinho10

Nejde se divit, ze Sparta hraje v Evrope tuzku, kdyz chce piskat kazdy kontakt a davat z kazdy faul zlutou

Reagovat
oli9

No ale pokud by se to nezačalo zlutit tak by Baníku procházelo vše a ještě by jsme se divili co by se dělo za fauly

Reagovat
jackinho10

Vzdyt tam zadny faul na zlutou nebyl a za co dostal zlutou Ewerton, tak ta byla naprosto nesmyslna.

Reagovat
bobis21

Ten zrovna na žlutou nebyl ani náhodou. Ale rozhodčí měl pocit že musel, když kolem něj sparťani každé 2 minuty brečí.

Reagovat
jackinho10

presne tak za me to piska naprosto luxusne

Reagovat
Rizek

Ale sudí si za to může sám. Nežlutil to a ujelo mu to. Teď už to bude těžko brzdit.

Reagovat
ratusek

Kubala by se už měl probrat. Celé působení u nás hrůza a dneska hraje jk šílenec a zachránil ho offside

Reagovat
bobis21

Zkusil bych někdy Laca na hrotu a Tanka jako podhrot. Možná by díky tomu měl na náběhy ještě víc prostoru.

Reagovat
patas92

Wtf

Reagovat
naheCZ

Stěžuje, že se hraje ve tmě jo jo, strašná tma je venku, nevidíš na metr...

Reagovat
Ross Geller

Kuchta už je několik zápasů totálně neviditelný...

Reagovat
ratusek

Kuchta má stejný přínos jak u nás Kubala

Reagovat
Pablos

Zrovna v práci fofry, takže jsem zatím z OVA-SPA viděl docela hovno. Tak se na to nejdůležitější zeptám tady... už se poprali ?

Reagovat
Ross Geller

Kuchta s Liškou do sebe šli, bylo to za žlutou kartu.

Reagovat
Pablos

aspoň něco

Reagovat
Rizek

Pavelka, Pavelka, Pavelka ... jedna nepřesnost za druhou. Takhle nejde hrát.

Reagovat
Selänne

Pavelka tpč, to je fakt žrádlo

Reagovat
Kepy_FCB

Soupeř mizerný po pohárech venku, sudí pomáhající. Jestli ani dnes spartu neporazíme tak ať jdou už do prdele

Reagovat
Rizek

Jasnej faul a nic. Sudí úplně v lese.

Reagovat
jackinho10

Pico vy jste ubreceni jak na hristi tak na netu

Reagovat
Greny

Od 15:00 Sparťani od 18:00 naběhne druhá směna

Reagovat
Firkraag

Reagovat
jackinho10

Jak hralo Brno?

Reagovat
Greny

OT *

Výkon nevím asi moc dobry nebyl když to bylo 0:1

Reagovat
jackinho10

diky

Reagovat
ratusek

850 rohů nakrátko, z toho 850 na hovno. Ale nakrátko to hrajeme furt. geniální

Reagovat
Rizek

Taky to nechápu, ale jen houšť.

Reagovat
oli9

Lepší než to kopnout... A soupeř by šel ihned do brejku tak třeba tu situaci nechtějí riskovat

Reagovat
thewall

Taky mě to většinou sere, ale dnes to zkoušeli různě. A výjimečně dnes z jednoho rozehrání šli do gólové šance.

Reagovat
ratusek

Ano a pak radši Rigo nebo kdo to byl spadne než aby zakončil

Reagovat
John Obi Mikel

Boula

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Sparta vůbec netuší.

Reagovat
Rizek

Jako těch rohů měl Baník strašnou spoustu a minimálně 3 jsme jim dali úplně zadarmo. Zatím to teda dobře dopadá, tak snad to vydrží.

Do druhé půlky musíme překopat zálohu, protože tohle nefunguje. Buď tam musíme někoho přidat, nebo můžeme hrát ve dvou, ale ne s Pavelkou.

Reagovat
bobis21

Nevím jestli dal Baník letos nějaký gól ze standardky, takže je to spíš docela jistota

Reagovat
ACSeRw!n

zatim super bod bereme

Reagovat
ratusek

Bohužel budete bez bodu. První poločasy máme šílené a i tak jsme vás přehrávali. Takže ve druhém to bude válec

Reagovat
thewall

Takový Baník mě baví. Už nepamatuji zápas se Spartou, ve kterém bychom ji tak přehrávali. Jen to už mělo být alespoň 1:0.

Reagovat
5PUR5

Ten se do toho pověsil.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

To asi Hapal a Banikovci čumí jak se rozehrávají rohy??

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Ross Geller

Nanananananana Panák Zelený, Zelený, Paaanák Zelený

Reagovat
Kepy_FCB

Tam chrápali jak kreténi

Reagovat
Slovácký trojboj

Havlík

Reagovat
Ross Geller

Pavelka

Reagovat
Pablos

Kuchta luxus v přehledu o hře Pavelka...no Pavelka prostě no

Reagovat
Kepy_FCB

I Sparta ,má svého Kubalu

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko co že?

Reagovat
Pablos

Reagovat
bobis21

V ofsajdu byl hráč na úplně jiné straně hřiště než kam šel míč

Reagovat
naheCZ

To ofsajd nebyl ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd to nebyl, penaltový záběr neopakovali, nevim.

Reagovat
ACSeRw!n

ofsajd ani nahodou no

Reagovat
Greny

Místo penalty a karty ofsajd...

Zkušené pomezní a var fakt že jo...

V první půlce když zase byl ofsajd a penalta tak to měl dole a nezvedl to...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Rizek

Pico vy jste ubreceni jak na hristi tak na netu

Reagovat
jackinho10

Reagovat
wwwx

Blbost. Ofsajd to nebyl, ale faul taky ne. Tak nechal rozhodnutí ze hřiště, proto ukázal ofsajd, ikdyž nebyl. Je blbost, aby po VARu změnil rozhodnutí z rozehrání po ofsajdu na odkop od brány.

Reagovat
Rizek

přesně to takhle vidím. Nechali ofsajd a mají klid.

Reagovat
Rizek

ale jdi ty s penaltou. Zřítil se tam víceméně sám.

To spíš ten zákrok Tanka bez karty je už skandální.

Reagovat
John Obi Mikel

Skandální

Reagovat
monty25

Co se to v Plzni děje?

Reagovat
Kepy_FCB

Vrací se tam kam patří

Reagovat
Mass

V Edenu vyhrání, z ligy vyhání.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bobis21

Haraslín bez karty jo?

Reagovat
Rizek

Slovácko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Rizek

Zase tam jeden stojí Panákovi na kotníku a nic.

Reagovat
Rizek

a ten už má kartu

Reagovat
Pablos

Baník jim ale teda dobře zatápí ...jsem ani nečekal, že dokážou hrát takhle dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

V prvním poločase hráli daleko líp

Reagovat
Pablos

ten jsem prakticky neviděl... i teď vždycky tak 3 min jo 3 min né, ale vždy v té trojminutovce měli dobré akce

Reagovat
Pablos

Pískej konec

Reagovat
Kepy_FCB

pokutovci v akci aneb pyro opět v pravou chvíli

Reagovat
Pablos

Přesně vychladnout a vypadnout z tlaku, to jsou fakt gumy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

a ještě na závěrečnej tlak si to asi dají

Reagovat
Puskas

Reagovat
oli9

tohle nikdy nepochopím

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

To je tak na 12 minut nastavení

Reagovat
John Obi Mikel

Zase pyro

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo třeba přerušit závěrečný tlak

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě to rozehrajou na krátko

Reagovat
Kepy_FCB

Polskej stream na kterej koukám už to přepnul na basket

Reagovat
Kepy_FCB

Brabec bez keců zacvaká a příště zas

Reagovat
5PUR5

Roh, ze kterýho byla šance.

Reagovat
dondinho

hovno vidět přes ty dýmovnice a sudímu to nevadí ?

Reagovat
Pablos

Jasnej faul na Pavelku

Reagovat
Kiwi-21

Mimo vápno

Reagovat
Pablos

Samozřejmě... ale poslední hráč, za červenou (takže i VAR se měl ozvat) A hlavně prostě pískat se to mělo. Nevím moc přihraný mi to nepřišlo a čistý taky né prostě.

Reagovat
bobis21

Najednou je poslední hráč na červenou jo? Nestíhám sledovat všechny ty změny, točíte to jak se vám hodí

Reagovat
Pablos

To je snad prvně co jsem se tu kdy vyjádřil ohledně dle mého neudělené červené. Směješ se na špatné adrese. A ano poslední hráč by měl být na červenou.

Reagovat
Rizek

to se snad nikdy nezměnilo, ne?

Jediná výjimka je, když je z toho penalta, tak se dává žlutá karta, aby to nebyl dvojí trest.

Reagovat
bobis21

No když poslední hráč fauloval pár týdnů zpátky hráče Baníku, prý to na červenou nebylo podle komise

Reagovat
Rizek

to myslíš tu situaci, kdy jel balon někam k rohovýmu praporku?

To jo, to byl pěkný zářez Teplic.

Reagovat
mistr129

Počkej, takže je to vždycky, ale zároveň to není vždycky jo?

Reagovat
bobis21

Vždycky když se to hodí samozřejmě

Reagovat
Rizek

ještě jednou - v té situaci byl balon PRAVDĚPODOBNĚ nedostupný pro hráče. Proto to nebyla zmařená gólovka. Už?

Reagovat
bobis21

Najednou? Ještě před chvílí letěl k rohovému praporku. Proti mému komentu, kde říkám že to posuzuješ jak se ti to hodí odpovíš tak, že si svůj vlastně argument měníš jak se ti to hodí

A se slovem pravděpodobně na mě nechoď, pokud nedokážeš tu pravděpodobnost vyčíslit

Reagovat
Rizek

Bože ...

Reagovat
Rizek

Téměř všichni experti se shodli, že to v Teplicích rudá být neměla.

Ale to je plus mínus jedno. Diskuse byla o tom, že dneska ten faul na Pavelku nebyl pískaný vůbec. A to prostě není normální.

Reagovat
bobis21

Alternativa k té červené je ale taky, že to nebude pískané vůbec. Když to pískne, podle pravidel jinou možnost než červenou nemá.

Reagovat
Rizek

za předpokladu, že faulem zhatí gólovou šanci, ale to už jsem psal a nepochopil jsi to, takže dělej, jako bych to nezopakoval.

Reagovat
bobis21

A já po tobě chtěl, ať mi vyčíslíš tu pravděpodobnost. Tak dělej, že jsem to chtěl znovu.

A nemusíš se hned rozbrečet, když toho nebudeš schopen. Stačí to jen přiznat.

Reagovat
Rizek

to je jedna z nejvíc křečovitých argumentací, co pamatuju.

Ale ať máš klid. Myslím si, že by ten balon Tanko na 85 - 90 % nedosáhl.

Reagovat
bobis21

To je teda hodně nízké číslo na to, abys to mohl použít.

Ještě bych poprosil o postup výpočtu

Reagovat
Rizek

ty seš piča

Reagovat
bobis21
Reagovat
Rizek

hele, já chápu, že jste dneska prohráli bolestivým způsobem. Nebudu se ti vysmívat, hráli jste skvěle.

Ale už dávno jsem měl pochopit, že jsem ten, s kým se z té bolesti chceš vypsat. Neprokoukl jsem to, moje chyba.

Reagovat
bobis21

Jaká bolest? Já jsem dneska spokojený s výkonem a výsledek mi je celkem jedno. Nulová bolest.

Jen se ti vysmívám za tvůj pláč, že prý rozhodčí "skandálně" pomáhal Baníku A ty si pořád znovu a znovu nabíháš na vidle

Reagovat
Rizek

skandálně pomáhal? Ne, to jsem nenapsal. Skandálně nedal žlutou Tankovi.

Neumíš číst, vkládáš mi do klávesnice, co jsem nenapsal a pak na tom stavíš argumentaci. Taky zajímavé vedení diskuse.

Reagovat
Pablos

0,6 a teď mluv

Reagovat
bobis21

Velmi málo na to, abys to použil.

Reagovat
Pablos

jak málo ? Žádné jiné vyčíslení není ... než kolem 0,6

Jinak za 1) já bych dával červenou i tam, sice mu to uteklo, ale byl ovlivněn zákrokem, tudíž za mě červená ok.

za 2) Výsledek 0,6 v pravděpodobnosti = pravděpodobně.

Reagovat
bobis21

S pravděpodobností je to trochu složitější. (vytáhnout na mě tohle slovo je jak červený hadr).

Běžně se dějí věci s pravděpodobností 0. Naopak já třeba v práci musím počítat vše s pravděpodobností 0.9992.

Pro téměř jakékoliv použití je 0.6 šíleně málo. Rozhodně málo na to, abys něco prokázal.

Reagovat
Pablos

Jenže ty si chtěl vyčíslení a to je 0,6. Nechtěl si výpočet, chtěl si vyčíslení ...a jelikož je docela zřejmé, že se pohybujeme v subjektivní pravděpodobnosti, tak jsem ti dodal jeho slovo pravděpodbně v číslech nic víc Jinak je přeci 0-1 kdy 1 je jistota... a pravděpodobně je prostě na 0,6. To že v práci používáš něco kde si nemůžete dovolit se oddalovat od jistoty, neznamená, že pravděpodobně má být té jistotě něják blízko.

Reagovat
bobis21

Ve statistice je výsledek bez postupu úplně bezcenný. To k tomu samozřejmě patří.

A právě že to tak jednoduché není. Jak jsem psal, běžně se třeba dějí věci s pravděpodobností přesně 0 (tedy mají pravděpodobnost 1, že nenastanou).

A teda co jsem našel definici slova "pravděpodobně", tak doslova říkala "skoro jistě", takže bych ani s tím že to nemusí mít jistotě blízko taky brzdil.

Reagovat
Pablos

Tak ode mě to byl jen chyták, protože jsem se nemohl koukat, jak ho tady ,,trápíš" No definice vyloženě hledat nebudu, ale zajímala by mě schválně definice slova skoro. Já spíš vycházím ze stupňování...a určitě je tam prostor mezi jistota a pravděpobně na např. pravděpodobněji či velmi pravděpodobně apod.

Reagovat
Rizek

on mě trápí maximálně svou otravností, kdy se pořád odklání od diskutovaného zákroku na Pavelku.

Reagovat
Pablos

Proto jsem tam dal ty úvozovky

Reagovat
Rizek

Reagovat
bobis21

Míč který jel někam k rohovému praporku projede asi metr kolem malého vápna. To teda musela být rotace

Reagovat
Rizek

Jo a když jsme u toho - připadá mi, že vás sudí docela mají rádi. Nevidím všechny vaše mače, ale co vidím, tak jsou na vás hodně hodní.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Greny

Za toto bych Vindahla regulérně vyhodil, dostane žlutou za zdržování a bude tam ironicky tleskat a ukazovat palce nahoru rozhodcimu

Reagovat
Rizek

Udělal to v tom mači jednou a už ji dostal. V jiných zápasech sudí gólmany xkrát upozorňují a žlutí až na několikátý pokus.

Reagovat
Pablos

hlavně jí dostal, když to možná zrovna bylo 6 vteřin přesně

Reagovat
Rizek

tak

a to by ho tady i vylučovali.

Reagovat
Pablos

Nadruhou stranu já jsem pro, ať jim ty karty dávají rozhodčí i bez nějákého upozornění ...ale aspoň ať jde fakt vidět, že to šíleně zpomaluje, né když dopije z lahve

Reagovat
Rizek

jasně. Pokud se to bude trestat, tak jsem všema deseti pro, ale když vím, jak je to normální a najednou se to dneska Vindahlovi hned ožlutilo, tak s tím souhlasit nemůžu.

Reagovat
Pablos

jj stejnej metr ani omylem no

Reagovat
oli9

No a Staňka měl dnes vyhodit

Reagovat
Greny

Za co ??

Reagovat
Spejbl

Při čtvrtém gólu si spletl fotbal s UFC...

Reagovat
Spejbl

Frustrovanej, že tam byl pozdě, tak mu tam tu ruku prostě nechá. Dobrej kkt...

Reagovat
Marisic

je teda pravda, že v první řadě neměl dostat tu první žlutou, ale když už ji měl, tak za tohle bych mu dal klidně druhou

Reagovat
5PUR5

Body z toho nejsou, ale v rozích už vedete ligu.

Reagovat
Rizek

Ubojované tři body.

Baník skvělý.

Sudí úplně v lese. Tohle v lize vidět nechceme.

Reagovat
Coutinho10

Ševčík v základu, tak jsem an něj zvědavej

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš – Tomič, Ševčík, Oscar, Wallem – Provod, Tijani, Jurečka

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Zafeiris, Tecl, Chytil, van Buren, Bořil, Douděra, Dumitrescu, Hromada, Vlček

Reagovat
Mass

Já ani ne, to bude zase o posouvání. A Maso zase v obraně

Reagovat
Coutinho10

no, jako bude to hodně náročný

Reagovat
Mass

Je to daleko od toho, jak bych si představoval sestavu já : Mandous-Douděra, Ogbu, Vlček, Bořil- Holeš, Oscar-Maso, Zafeiris,Provod-Chytil

Snad se pletu a bude to dnes fungovat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rizek

Jo a velké díky pyromanům v kotli Baníku. Vždy, když bylo potřeba si odpočnout, tak to zapálili.

Reagovat
inferno08

To jsem přesně říkal no... Liberec, Karviná, Slovácko 0 bodů, ale velká sláva, když se porazí Slavie... Začíná mi to připomínat týmy ze spodku tabulky, který se vždycky vyhecujou na top 3 a v dalším zápase prohrajou se Zlínem...

Reagovat
Coutinho10

ani nevíš, jak to sere nás...

Reagovat
Pablos

nic proti, ale je to přeci jen bude srát víc

Reagovat
Coutinho10

jako jasný jich se to týká přímo ty prohry, ale to je přesně naše klasika...většinou šlo o týmy, který hráli o záchranu např. Jablonec dřív třeba Karviná v předminulý sezóně, že všechny týmy nebo jinak, všichni konkurenti si je namažou na chleba a zrovna tebe oberou

takto musíme nutně v Olomouci vyhrát, aby Sparta nebyla v trháku...už tak si v poho kontroluje 1. míssto v momentě, kdy jsme 2x nebo 3x v sezóně dostali šanci se tam vrátit...teď ten návrat tam bude o dost složitější a nebude to ani dnes...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

přitom titul a nějaký velký uspěch se vyhrává právě v těhle zápasech, ne že vyhrajete v Edenu. Promrdaných 9 bodů

Reagovat
inferno08

Copak titul... Plzeň je bod od prostřední skupiny. Sice je tam dohrávka, ale v Boleslavi.

Reagovat
Mass

Gól! Wallem

Reagovat
Pablos

Gól! Pokorný

Reagovat
Mass

jj

Reagovat
Mass

Gól! Tomič

Reagovat
bobis21

Se u vás nějak rozehrává. Ve Slovácku mi vždycky přišlo, že kromě rychlosti nic nemá.

Reagovat
John Obi Mikel

Mne se u nás ze začátku taky nelíbil, ale zapracoval na sobě a zlepšil se

Reagovat
Mass

Tak on je pořád stejnej, za zápas nedá kloudnej centr, aspoň že zavírá zadní tyč.

Reagovat
KingMaster13

Hodně dobrý výkon zatím, jelikož v Olomouci kde se vždy nám i ostatním hraje špatně tak zatím dobrý ale nepolevit

Reagovat
Mass

Gól! Jurečka

Reagovat
Moshe Dajan

Fiala is on fire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele