FORTUNA:LIGA - preview 15. kola: Sparta na Baníku, Slavia v Olomouci

11.11.2023, 08:55, aktualizováno 12.11.2023, 09:02
Previews

Sparta zavítá v rámci 15. kola do Ostravy k zápasu s tamějším Baníkem a bude hájit těsný náskok na špičce tabulky. Ten se totiž pokusí stáhnout Slavia, která se v neděli představí v Olomouci. Na třetí příčku se pak určitě bude chtít Viktoria Plzeň. Tu doma čeká Slovácko.

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Po sérii matných výkonů už zase mohou být plzeňští fanoušci spokojeni. Jejich tým totiž zvládl během pár dní dva náročné zápasy, potvrdit formu může proti Slovácku. To je na tom s výsledky podstatně hůře...

Viktoriáni před týdnem vyplenili pražský Eden. Tam sice poměrně brzy prohrávali po trefě van Burena, avšak Erik Jirka dokázal během patnácti minut ve druhé půli otočit. Díky tomu Západočeši skvěle zareagoval na sérii tří proher ze čtyř zápasů, dobrou náladu si pak přenesli i do pohárové Evropy. V té si už zajistili první pozici v tabulce poté, co jim Chorého penalta vynesla tři body proti Dinamu Záhřeb.

"Utkání se Slováckem bude velmi těžké. Nemám rád, když se po pohárovém čtvrtku hraje v neděli. Tam prostě chybí den. Lepší je neděle, čtvrtek. Ale regenerace se samozřejmě dělá lépe, když jste v domácím prostředí. Je výhoda, že se v Plzni bez cestování můžeme dát do pořádku," hledá na náročném programu pozitiva trenére Miroslav Koubek.

Muži z Uherského Hradiště se už téměř dva měsíce trápí. Za tu dobu vypadli z poháru a v sedmi ligových zápasech si připsali dvě vítězství, tři porážky a v posledních zápasech také dvojici remíz - jednu po brzkých gólech na každé straně s Libercem, druhou bezbrankovou v Hradci Králové. Tabulkou už tak kvůli této sérii klesli na sedmou pozici.

"Hráli jsme za sebou dvakrát doma a ani jednou z toho nevyhráli. Když jsme body nezískali na vlastním stadionu, můžeme je dovézt z cizího. Tak to ve fotbale někdy chodí. Plzeň má za sebou čtvrteční pohárový zápas, což může mít vliv jak na únavu, tak i na složení sestavy. Ale my se připravujeme podle sebe, zaměřujeme se v přípravě na své prvky hry. Nesmíme Plzeň pouštět do koncovky, v ní mají řadu nebezpečných hráčů," nabádá Jan Baránek, asistent trenéra Svědíka.

Ačkoliv dlouhodobě má Viktoria ve vzájemných střetech navrch, minulá sezona přinesla vyrovnanou bilanci. V rámci základní části si oba celky s čistým kontem uchránily domácí prostředí, na úvod nadstavby pak ve Štruncových sadech došlo k remíze - domácí dostali dvakrát do vedení Hejda s Durosinmim, zareagovat ovšem dokázali Kalabiška a Vecheta.

Trenér Koubek nemůže pro utkání počítat se zraněnými Durosinmim, Havlem, Pernicou a Vydrou, hostům nepomůže indisponovaný Břečka a zřejmě ani Heča.

Utkání bude rozhodovat sudí Ondřej Pechanec, kterému bude na čarách pomáhat duo Váňa, Podaný a za videem Jan Machálek.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Jirka, Šulc - Chorý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Valenta, Holzer - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.23 - 7.19

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha

neděle 15:00

Baníku Ostrava se přestalo dařit na domácím trávníku a čekání na výhru by rád ukončil v neděli odpoledne, do cesty se mu ale postaví soupeř z kategorie nejnáročnějších. Náladu si po čtvrtečním nezdaru v pohárech hodlá vylepšit Sparta.

Letenští hostovali v Glasgow, nastoupili proti Rangers a vůbec nezvládli první poločas, během něhož dvakrát inkasovali. K bodovému zisku nakonec nevedl ani zlepšený výkon po změně stran a snížení z kopačky uzdraveného Haraslína. Porážka znamená nejen komplikaci v boji o postup, ale i problémy ohledně bránění třetího místa před Arisem Limassol.

"Čtvrteční zápas s Rangers v Evropské lize si rychle zanalyzujeme, už se ale soustředím na Baník, což je pro nás klíčové. V průběhu dneška se přesouváme do Prahy a o víkendu do Ostravy. Bude to tam těžké," slíbil po skotském nezdaru kouč Brian Priske, který před sebou má padesátý start v české nejvyšší soutěži.

Baník je na sympatickém čtvrtém místě tabulky, přesto v jeho táboře nepanuje úplná spokojenost. Důvodem jsou poslední výsledky před vlastními fanoušky - Ostravští ztratili s Pardubicemi (1:1) i Jabloncem (0:1), navíc vypadli z poháru, když si na ně vyšlápl lepšící se Zlín (0:1).

"Samozřejmě jsme pozorně sledovali čtvrteční zápas Sparty s Rangers. Ukázalo nám to, že také Sparta je zranitelná a mohl by to být i návod pro naše vzájemné utkání. Ale současně vnímáme, že je to opravdu vysoce kvalitní mužstvo. Dopředu mají velikou sílu, jsou tam Haraslín, Kuchta, ale i další. Mají i nejvíce nastřílených gólů v lize. Věřím však, že se s tím dobře popasujeme. Že hráči jsou dobře motivovaní a že to bude znát na našem výkonu. Chceme být aktivní a donutit Spartu k chybám, což samozřejmě i ona nás. Doufám, že jich uděláme méně a získáme tři body," věří trenér Pavel Hapal.

Domácí může v tuto chvíli děsit jejich vzájemná bilance se Spartou - úřadujícího mistra naposledy porazili 28. dubna roku 2018, od té doby se z tříbodového zisku neradovali třináctkrát po sobě a další tři nezdary přišly v poháru. Sparta na jejich půdě bodovala ve dvanácti z posledních třinácti výjezdů.

Baníku bude v neděli chybět vykartovaný Juroška, zraněný navíc je Takács. Na druhé straně nejsou stoprocentně fit Panák, Pešek a Ryneš, na marodce pak zůstává Krejčí, jehož zdravotní stav představuje tajemství. "Omlouvám se, ale o tom mluvit nebudu. Nejde to," řekl Tomáš Křivda, generální ředitel klubu.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Kubala, Ewerton - Tanko.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vydra, Sörensen, Vitík - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.69 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha

neděle 18:00

Atraktivní neděli, při které tři účastníci evropských pohárů vyzvou další týmy aspirující na skupinu o titul, zakončí utkání na Andrově stadionu. Tam zamíří Slavia, která chce napravit selhání s Plzní a navázat na utkání proti AS Řím.

Hanáci si před minulo reprezentační přestávkou smlsnuli na Mladé Boleslavi, od té doby ovšem jako by jim odešla forma. Se třemi z aktuálně pěti nejhorších celků soutěže totiž nedokázali ani jednou zvítězit a remízy si postupně zapsali v Pardubicím, doma proti Zlínu a naposledy i v Jablonci. Tam navíc rychle po Štěpánkově gólu prohrávali, naštěstí pro ně vše napravil Juliš.

"Hrát v české lize proti Slavii není nikdy jednoduché. Rozhodně se ale pokusíme o vítězství. Recept v takových zápasech, v nichž stojíte proti favoritovi, je vždy stejný. Je to o týmové souhře, o tom, aby v den D a v hodinu H všechno do sebe zaklaplo. Podobné to měla třeba Slavia proti AS Řím. Musíte předvést na více postech nadstandardní výkony na hranici svého potenciálu. To potřebujete k úspěchu, když nastupujete proti nejlepším. Důležité bude, abychom byli efektivní. V posledních zápasech jsme měli více šancí než soupeř, ale neproměnili jsme, a proto jsme jen remizovali," lituje Jiří Saňák, asistent trenéra Jílka.

To slávisti za poslední měsíc pečlivě střídají vítězství a porážky. Po úspěchu se Slováckem odjížděli s prázdnou z Říma, slavili ve vršovickém derby, než přišly už zmíněné zápasy uplynulého týdne. Proti Plzni sice brzy díky van Burenovi vedli, avšak ve druhé půli dvěma zásahy otočil Jirka. Ve čtvrtek to byl úplně jiný příběh, odvetu proti římským Vlkům zvládli na jedničku a díky Jurečkovi s Masopustem zvítězili 2:0.

"Proti AS Řím si kluci ukázali nějaký potenciální výkonnostní strop. Musejí pracovat na tom, abychom to dokázali zopakovat třeba hned v nedělním zápase. Proti AS jsme nebyli v úloze favorita, nebylo to tak, že musíme dát rychle gól a soupeře dostat pod tlak. Musíme najít cestu, abychom podobné parametry přenesli i do domácí soutěže. V neděli se na nás soupeř samozřejmě bude chtít vytáhnout, ale když chce být člověk nejlepší a dělat body, musíte to potvrzovat," nabádá kouč hostí Jindřich Trpišovský.

V minulé sezoně se oba nadcházející soupeři střetli třikrát, přičemž dvakrát byla úspěšnější Slavia a jednou Sigma. Ta slavila doma hned v říjnu, na jaře pak nejprve sešívaní přejeli svého soka na domácím hřišti, aby v nadstavbě díky dvěma zásahům Jurečky a vítězné trefě Lingra otočili nepříznivý stav, který během prvních šesti minut vytvořili Chvátal se Zifčákem.

Domácí se musí v zápase obejít bez zdravotně indisponovaných Beneše, Trefila a Kramáře, na straně hostí se nepředstaví zranění Jurásek s Pech, k nimž se možná přidá i Schranz.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Vraštil, Zmrzlý - Ventúra, Breite - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Tomič, Zafeiris, Oscar, Dumitrescu - Provod, Jurečka - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.64 - 4.07 - 1.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec

sobota 15:00

Čtyři soutěžní neprohry v řadě má aktuálně na kontě Liberec, který v dalším kole zamíří do Hradce Králové. Ani ten si nemůže stěžovat na poslední výsledky a chce se pozitivně naladit na reprezentační přestávku.

Votroci v předchozích týdnech výrazně zlepšili defenzivu a díky dvěma čistým kontům si připsali za dva zápasy čtyři body. Nejprve jim stačila jediná Čmelíkova trefa k úspěchu nad Teplicemi, následně na Slovácku vybojovali bod za bezbrankovou remízu. Přesto nemohou být úplně v klidu, od barážových příček jsou vzdáleni pouhé tři body.

O tři místa výše, avšak jen o dva body lépe je na tom liberecký Slovan, po svém podještědském konkurentovi z Jablonce nejčastěji remízující celek soutěže. Od minulé reprezentační přestávky si však připsal jen jeden nerozhodný výsledek na Slovácku, vedle toho pokaždé s nulou vzadu porazil v poháru Mladou Boleslav a v lize Plzeň a naposledy i České Budějovice. Ty sestřelil po hodině hry Luka Kulenović, jenž skóroval ve všech třech posledních zápasech, do kterých nastoupil.

Vzájemné zápasy jsou v tomto kalendářním roce doménou venkovních celků. Slovan na jaře zvládl v královehradeckém azylu v Mladé Boleslavi, v závěrečném zápase sezony pak U Nisy slavil pro změnu Hradec. To ale nic nezměnilo na tom, že v play-off o sedmé až desáté místo byli díky celkovému skóre dvojzápasu úspěšnější Severočeši.

Domácím budou v utkání chybět zranění Heidenreich a Krejčí, otazník visí i nad Ševčíkem. Na straně hostí se nepředstaví vykartovaný Purzitidis, zdravotně indisponovaný Plechatý a možná ani Doumbia.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech, Horák - Kodeš, Kučera - Juliš, Pilař, Čmelík - Vašulín

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Prebsl - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.24 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice

sobota 15:00

Do nepříjemné situace se dostaly od poslední reprezentační přestávky České Budějovice. Odrážet potenciální pád na dno tabulky budou proti Teplicím, které na poslední výjezd na jih Čech vzpomínají v dobrém.

V dubnu totiž na Střeleckém ostrově uspěli díky zásahům Fily, Gninga a Marečka 0:3, čímž učinili velký krok k záchraně a vyhnutí se baráži. Horší už je pro příznivce sklářů pohled dále do historie, na tuto ojedinělou ligovou výhru v Českých Budějovicích čekali téměř šestnáct let, z deseti zápasů za tu dobu se jen třikrát radovali z remízy.

Dynamo ale v současné době není vůbec v ideálním rozpoložení. Před minulým srazem národního týmu sice bodovalo s konkurenty Zlínem a Karvinou, teď ale třikrát prohrálo se Spartou, Pardubicemi i Libercem, a celá řada soupeřů se kolem něj prohnala. Zvedající se ševce pak mají za zády jen o skóre.

To Teplice sérii pěti zápasů bez vstřelené branky nakonec v minulém kole utnuly, byť to měly velmi těsné - proti Mladé Boleslavi totiž rozhodly až v samotném závěru díky Knapíkovi. Nyní se však musí obejít bez zraněných Beránka, Gninga, Urbance a Vindheima, zatímco domácím nepomohou Ondrášek se Zajícem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Matouš Nikl, Králik - Sladký, Čermák, Hubínek, Trummer - Hellebrand, Alli - Skalák

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Mareček, Jukl, Bílek - Trubač, Hronek - Vachoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.40 - 3.48

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice

sobota 15:00

Liberci a Teplicím se v uplynulých dnech povedlo přibrzdit mladoboleslavskou mašinu a ta se hodlá znovu nastartovat proti Pardubicím. Co napravovat mají i Východočeši.

Mladá Boleslav nedávno nasázela devět branek Zlínu a svou kvalitu potvrdila i proti Spartě, poslední dva soutěžní zápasy ale týmu Marka Kuliče nevyšly. Nejprve vypadl z poháru s Libercem a následně selhal i v Teplicích, v obou případech padl 0:1 a v lize vyklidil třetí příčku.

"Trenér Kováč svůj tým dobře porovnal a nastavil na útočnou fázi. Pardubice jsou nepříjemným a nevyzpytatelným soupeřem. Střetnutí s nimi bude pro nás důležité, protože chceme být doma úspěšní po prohraném utkání v Teplicích," říká Kulič před sobotním duelem.

Pardubice na půdě Mladé Boleslavi dvakrát za sebou uspěly a venku vyhrály i před dvěma týdny, když vyloupily České Budějovice. V posledním utkání ale tři body nepotvrdily, doma herně i výsledkově zklamaly proti Zlínu.

"Výhrou nad Zlínem jsme mohli poskočit do prostřední skupiny, bohužel se to nepovedlo. Naštěstí máme za sebou 14 kol a ne tři kola do konce. Pořád se hrozně málo tlačíme do koncovky. V Boleslavi to bude těžké. Soupeř je v této sezoně rozjetý a zejména v útoku hrozně nebezpečný," uvědomuje si hostující kouč Radoslav Kováč.

Mladá Boleslav bude mít vedle lepší formy a domácího prostředí výhodu i v oblasti zraněných, tým je kompletní s výjimkou Kostky, nad jehož startem se vznáší otazník. Pardubice přišly o zraněného Daňka, fit stále není Mareš a nejisté jsou starty dua Halinský, Sychra.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Suchomel, Suchý, Karafiát, Fulnek - Sakala, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Hilál.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Kukučka, Ortiz, Tischler - Vacek - Míšek, Hlavatý, Darmovzal, Helešic - Zlatohlávek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.69 - 7.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - FK Jablonec

sobota 15:00

Zlín se po odvolání Pavla Vrby probudil, třikrát udržel čisté konto a ve zlepšených výkonech hodlá pokračovat i v sobotu, doma nastoupí proti Jablonci.

Vrbu u kormidla nahradil Bronislav Červenka a úvod mu vyšel na jedničku. Zlín si přivezl bod z Olomouce, postup z Ostravy a ligový triumf z Pardubic. V tabulce zůstává na posledním místě, především situace v kabině je ale zcela odlišná a Ševci to hodlají potvrdit i proti Jablonci.

"Vnímám to já i okolí, že po mém příchodu k týmu jsme se zvedli. Uhráli jsme body a neinkasovali jsme. Jenže v kontextu celé sezony to neznamená vůbec nic. Jsme teprve na startu a máme za sebou teprve dílčí úspěch. Samozřejmě uděláme vše pro to, abychom na to navázali. Pracujeme na tom, aby nám nadšení zůstalo a stanovené pojetí hry vedlo k vítězství. Jablonec má široký kádr s dobrými jmény. Je to takticky dobře připravený tým, má vyváženou obrannou i útočnou fázi. Čeká nás velmi náročné utkání, bude nás určitě stát hodně sil," uvědomuje si Červenka.

Jablonec je obrovským zklamáním podzimní části sezony a pod velkým tlakem je jeho kouč Radoslav Látal. Trochu klidu mu dodaly alespoň poslední dva výsledky - nejprve triumf na půdě Baníku Ostrava a následně domácí remíza s Olomoucí.

"Zlín vyměnil trenéra a udělal tři výborné výsledky. Doma se bude chtít ukázat. Máme za sebou dva zápasy s těžkými soupeři z vršku tabulky a vyválčili jsme čtyři body. Chceme navázat na výkon z Ostravy a druhý poločas s Olomoucí. Je to normální zápas jako každý jiný. Nebavíme se o tom, že je to zápas o všechno nebo tak něco, jako říkají jiní trenéři. Není, jsme v půlce ligy a tabulka je hodně vyrovnaná. Samozřejmě oba týmy hrají vzadu, ale zápas nebude dělat celou sezonu," prohlásil Látal.

Vzájemné duely Zlína s Jabloncem poslední dobou končí smírem, body se totiž dělily už šestkrát po sobě. Domácím nepomůže Didiba, který pyká za žluté karty. Na opačné straně je na tom stejně Kratochvíl, vinou zranění nenastoupí Drchal a D. Souček.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Čelůstka - González, Bužek - Fantiš, Slončík, Bartošák - Vukadinovič.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Čanturišvili, F. Souček, Houska, Martinec, Alégué - Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.29 - 2.30

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná

sobota 18:00

V sobotu hrají všechny týmy ze druhé poloviny tabulky a výjimkou nebude ani duel v Ďolíčku, Bohemians 1905 zde přivítají Karvinou a pokusí se něco udělat především se svou střeleckou produktivitou.

Klokani zatím zaznamenali jenom jedenáct branek, což je společně s Pardubicemi a Teplicemi nejhorší počin ze všech šestnácti účastníků nejvyšší soutěže. Gól nedali v posledních dvou duelech, na druhou stranu proti nim stály Slavia a Sparta, Letenským podlehli rovněž v rámci MOL Cupu.

"Máme za sebou těžký minulý týden, v němž jsme hráli se Slavií a dvakrát se Spartou. Nestřílíme branky, to nás od začátku sezony trápí. Karviná se po návratu trenéra Jarábka zvedla, dokázala vyhrát i v Plzni," nechal se slyšet trenér Jaroslav Veselý.

Povzbudivou zprávou pro domácí by mohla být bilance s Karvinou, jelikož z posledních deseti vzájemných měření sil prohráli jen jednou. Ještě lepší je statistika doma - Karviná se v Ďolíčku představila sedmkrát, ani jednou nevyhrála a vstřelila pouze jednu branku.

Hosté ale v tuto chvíli řeší především nedávnou minulost a ta je pro ně vesměs pozitivní. Naposledy sice nestačili na Baník Ostrava, předtím ovšem loupili v Plzni a před vlastními fanoušky si poradili s Hradcem a Libercem.

"Bude to náročný zápas, protože Bohemians teď prohráli se Slavií a dvakrát se Spartou. Body už potřebují. Ale po prohře ve slezském derby s Baníkem Ostrava potřebujeme bodovat i my. Soupeře máme nastudovaného, hraje jednoduchý, agresivní a fyzicky náročný fotbal. Na to musíme být připraveni. V Ďolíčku určitě bude skvělá kulisa, na utkání se těšíme. Očekávám agresivní a dobrý zápas," prohlásil kouč Juraj Jarábek.

Domácím nepomohou zranění Necid, Novák a Petrák a stoprocentně fit nejsou ani Jánoš, Jedlička, Matoušek a Vondra. V karvinské výpravě bude chybět Mikuš.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Hrubý, Smrž, Dostál - Hála, Beran - Prekop.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Čavoš, Moses - Memič, Budínský, Iván - Akinyemi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.92 - 5.25

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
14
11
2
1
37 : 11
35
2
Slavia Praha
14
10
3
1
25 : 9
33
3
Viktoria Plzeň
13
8
1
4
32 : 18
25
4
Baník Ostrava
14
7
3
4
22 : 12
24
5
Sigma Olomouc
14
7
3
4
23 : 16
24
6
FK Mladá Boleslav
13
7
2
4
30 : 23
23
7
1. FC Slovácko
14
6
4
4
14 : 15
22
8
Slovan Liberec
14
4
5
5
20 : 22
17
9
Bohemians Praha 1905
14
5
2
7
11 : 18
17
10
FK Teplice
14
4
4
6
11 : 14
16
11
FC Hradec Králové
14
4
3
7
15 : 21
15
12
MFK Karviná
14
4
1
9
18 : 26
13
13
FK Pardubice
14
3
4
7
11 : 20
13
14
FK Jablonec
14
2
6
6
12 : 19
12
15
Dynamo České Budějovice
14
3
1
10
14 : 31
10
16
FC Zlín
14
2
4
8
14 : 34
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele