FORTUNA:LIGA - preview 14. kola: Slavia - Plzeň

04.11.2023, 09:29, aktualizováno 05.11.2023, 09:09
Previews

Sparta v sobotu uspěla a čeká na odpověď Slavie, sešívaní hrají doma s Plzní. Liberec hostí České Budějovice, Karviná poměří síly s Baníkem.

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

I přes nepříliš uspokojivé výsledky má Liberec horní polovinu tabulky na dosah. Stačí mu k posunu do ní to, aby v neděli odpoledne zdolal České Budějovice, které už se dělí o dno tabulky se Zlínem.

Severočeši se přeci jen po reprezentační přestávce vzchopili a vypadá to, že by nemuselo jít o sezonu poznamenanou záchranářskými starostmi. Nejprve zdolali plzeňskou Viktorii, následně se smírně rozešli se Slováckem a ve středu v poháru díky brance Horského ze samotného závěru udolali Mladou Boleslav.

Naopak u Jihočechů to není nadále žádná sláva - před měsícem sice remizovali ve Zlíně, zdolali Karvinou a v MOL Cupu Chrudim, jenže debakl na Spartě jako by vše vrátil do starých kolejí a minulý víkend Střelecký ostrov sledoval, jak jediná trefa Zlatohlávka vynesla Pardubicím tříbodový zisk. Vzhledem ke zlepšeným výkonům Ševců tak Dynamu v brzké budoucnosti reálně hrozí pád na poslední pozici.

Nyní navíc řeší i interní potíže, když byl z kádru vyřazen Jakub Hora. Ten tak do zápasu nezasáhne stejně jako zdravotně indisponovaní Ondrášek, Zajíc a Čoudek. Na straně domácích se nepředstaví zraněný Plechatý, v ohrožení je i start Kulenoviće.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Rabušic

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Matouš Nikl, Králik - Šigut, Hubínek, Hellebrand, Trummer - Skalák, Alli - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.25 - 5.16

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Baník Ostrava

neděle 15:00

Na konci září Baník porazil v souboji odvěkých soupeřů Sigmu jasně 0:3, od té doby jako by se mu ale hra úplně rozsypala. Chytit se může na Karviné, která se ale naopak v poslední době rozehrála ke slušným výkonům.

Svěřenci trenéra Jarábka po bídném startu do soutěže vytěžili z posledních čtyř zápasů tři výhry. Může je sice mrzet nezdar v Českých Budějovicích, avšak úspěchy s Libercem, Hradcem Králové a naposledy i Plzní jej snadno přebijí. Obzvláště překvapivé bylo vítězství právě ve Štruncových sadech, kde dvacet minut před koncem rozhodl jediným gólem Čavoš. Za vzestupem ale stojí zejména zlepšení defenzivy - celkově třetí nejpropustnější v lize, avšak nyní dvakrát za sebou pomohla k jednogólové výhře.

"Proti Plzni jsme podali dobrý taktický a bojovný výkon, podržel nás i brankář. Když se to sejde, dá se porazit každý soupeř. Dali jsme si za cíl získat první body z venku, což se povedlo. Teď na to chceme navázat i v domácím utkání. I proti Baníku chceme hrát aktivně a ukázat sebevědomí,"

U Baníku na druhé straně došlo k velkému propadu v ofenzivně. Vždyť v posledních čtyřech utkáních vstřelil dohromady jen dvě branky, že z nich dokázal vytěžit alespoň jednu výhru v Teplicích je spíše zázrakem. Předchozí týden byl však už obzvláště krutý, když Hapalovi svěřenci doma nejprve v lize podlehli Jablonci, aby pak ztratili šanci na pohárový úspěch vypadnutím proti Zlínu.

Kvůli dohodě klubů nemůže za domácí nastoupit dlouholetá stálice Ostravských Jiří Fleišman, zranění pak do hry nepustí na straně Karviné Mikuše se Zedníčkem, u Baníku zase Takácse s Tetourem.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Krčík, Svozil, Antovski - Boháč, Moses - Memič, Čavoš, Iván - Akinyemi

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Boula, Rigo, Ewerton - Kubala - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.58 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

neděle 18:00

Souboj dvou pohárových účastníků si na svůj samotný závěr přichystalo čtrnácté kolo nejvyšší české soutěže. Pražská Slavia v něm potřebuje zareagovat na konkurenční Spartu a vrátit se na první pozici, zatímco viktoriáni se chtějí zvednout po posledních neuspokojivých ligových výsledcích.

Sešívaní drželi dlouhou šňůru neporazitelnosti, kterou jim až v předchozím týdnu utnul v rámci Evropské ligy AS Řím. Dokázali se z toho však vzpamatovat a ve vršovickém derby vyplenit Ďolíček 0:2, o což se brankami postarali Tomič a Chytil. Právě v rozlet posledního jmenovaného bude Jindřich Trpišovský doufat - stále totiž hledá útočníka, na kterého by byl v klíčových situacích spoleh.

To Miroslav Koubek takového hráče měl v podobě Rafiua Durosinmiho, jenže talentovaného Nigerijce, který v jedenácti zápasech nasbíral šest gólů a pět asistencí, postihlo vážné zranění a na podzim už svému mužstvu nevypomůže. Další dva muži z pořadí viktoriánských střelců, Pavlové Šulc a Bucha, pak kromě křestního jména sdílí i to, že na ligový zásah čekají už od poloviny září, kdy rozvlnili síť Zlína. Možná i proto Západočeši, kteří v rámci Konferenční ligy válí, v domácí soutěži strádají. Že před dvěma týdny vybouchli v Liberci, to by se ještě dalo pochopit, jenže oni minulý týden nedokázali vyzrát ani doma na Karvinou, které výhru trefil Čavoš. V obou případech navíc vyšli gólově naprázdno.

"Po dvou ligových prohrách chceme bodovat. Respektujeme sílu Slavie, ale pokud se chceme udržet nahoře, musíme tam jet s cílem uspět. Proti Karviné jsme si vytvořili dostatek šanci, abychom zápas zvládli. Apelujeme hlavně na soustředěnost v koncovce. Věříme, že na Slavii, byť je to velmi silný soupeř, se nám podaří zase vstřelit branky. Když je dáváme, samozřejmě máme větší šanci uspět. Každý zápas na Slavii je pro hráče i fanoušky atraktivní. Věříme, že atmosféra bude důstojná na hřišti i v hledišti," říká Jan Trousil, asistent trenéra Koubka.

Pražané mají ze vzájemných zápasů podstatně lepší bilanci, když z posledních třinácti zápasů v devíti vyhráli a jen jednou odešli poraženi. Stalo se tak loni v září ve Štruncových sadech, a to jasným výsledkem 3:0. V dalších dvou domácích zápasech zato zvítězili shodně 2:1, v květnu udržel titulové naděje dvěma zásahy Jurečka. Mimo to stojí za zmínku i fakt, že Plzeňští v Edenu vyhráli naposledy před více než devíti lety!

Jindřich Trpišovský si je přesto vědom, že jeho družinu čeká náročné utkání. "Pořád je začátek ligy, ještě neskončila ani podzimní část. Moc nehledíme na aktuální postavení a příčky, ty budou důležité na konci sezony. Čeká nás další velký domácí zápas, ve kterém musíme potvrdit výhru z Bohemians. Plzeň hraje velké zápasy venku dobře. Vyhrála v Záhřebu, na Spartě taky hrála dobrý zápas. Tým Plzně známe, hodně hráčů je tam dlouhou dobu, známe i trenéra Koubka. Je to takový stratég, umí tým připravit na takové zápasy. Durosinmiho na hrotu může typologicky nahradit Chorý," upozorňuje slávistický kouč.

Ten bude v zápase řízeném Daliborem Černým postrádat zraněné Pecha se Ševčíkem, otazník visí i nad Holešem, Kačarabou a Schranzem. Na straně druhé doplní zmíněného Durosinmiho za postranní čarou Havel, Pernica a Staněk.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Ogbu, Bořil - Douděra, Oscar, Zafeiris, Provod - Schranz, Wallem - Chytil

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Baier - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Kalvach, Bucha, Cadu - Jirka, Šulc - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.21 - 5.83

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové

sobota 15:00
Slovácko na svém domácím hřišti přivítá oblíbeného protivníka. Na Moravu dorazí Hradec Králové, jenž tým z úrodného kraje porazil naposledy před více než šesti roky. Do sobotního zápasu ale vstoupí v o něco lepším rozpoložení východočeští "Votroci".

V Uherském Hradišti se na konci minulého týdne konala velká sláva. Tamní lid si připomněl 20letou historii městského stadionu, což Slovácko hodlalo oslavit vítězstvím. Jenže s libereckým Slovanem pouze remizovalo. Z posledních pěti soutěžních utkání uspěli Moravané v jediném, kvůli čemuž už v ligové tabulce nesídlí tak vysoko, byť ze sedmé příčky mají na dohled třetí místo.

Podle slov trenéra brankářů Slovácka Luboše Přibyla se domácí budou soustředit na dobré bránění. "Čeká nás další velmi těžké utkání s organizovaným a nepříjemným soupeřem. Pokud hlavně vzadu předvedeme koncentrovaný a poctivý výkon, jsme schopní utkání zvládnout bez inkasované branky a vyhrát," věří Přibyl, jenž pečlivě sleduje zdravotní stav Milana Heči. Gólmanská jednička Uherskohradišťských se mezi třemi tyčemi neobjevila od dva týdny starého zranění z duelu se Slavií a není jasné, zda souboj s Hradcem stihne.

Votroci mají za sebou úspěšnější víkend. Ukončili totiž přes měsíc trvající čekání na tříbodový zisk a přemohli Teplice. Díky tomu se v ligové tabulce posunuli na desátou pozici, musí se ovšem bedlivě dívat za sebe, neboť jim na záda dýchá početná smečka pronásledovatelů. Těm by Hradečtí jistě rádi utekli i po sobotním zápase, se Slováckem ovšem nemají moc příznivou bilanci. Z posledních šesti vzájemných měření sil vybojovali Východočeši jedinou remízu, zbylá klání ovládli Uherskohradišťští.

I proto se Votroci chtějí tentokrát plně koncentrovat od úvodního hvizdu. "Skoro v každém utkání je úloha prvního gólu neskutečně důležitá. Proti soupeřům jako je Slovácko se zápasy otáčí hrozně těžko. Musíme hrát důrazně, stejně jako s Teplicemi, abychom jim jejich hru co nejvíce znepříjemnili," nastínil plán hostů asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.

Východočeši na marodce dál evidují stopery Davida Heidenreicha s Michalem Leiblem, zápas s Teplicemi navíc odnesl zlomeninou lícní kosti levonohý záložník Ladislav Krejčí a ani on se (nejen) na hřišti Slovácka nepředstaví. Moravané jsou kromě výše zmíněného Heči fit, absentovat ovšem bude středopolař Matěj Valenta, který si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v probíhajícím ročníku.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták (Heča) - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Trávník, Doski - Petržela, Cicilia, Juroška

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech, Horák - Čmelík, Kučera, Kodeš, Šašinka - Pilař, Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.79 - 6.27

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00
"Kdo se bojí, nesmí do lesa," řekl kouč Teplic Zdenko Frťala před víkendovým střetnutím s Mladou Boleslavi. Pár důvodů pro strach před protivníkem ze Středočeského kraje by "Skláři" skutečně měli. Přesto se hodlají vyzbrojit odvahou a proti rozjetému soupeři se pokusí ukončit výsledkovou mizérii.

Teplice získaly z posledních pěti ligových zápasů jen dva body a v tabulce klesli na jedenácté místo. Může za to především chabá produktivita, která je nejhorší z celé soutěže. "Snažíme se na ní pracovat. Věřím, že se konečně gólově prosadíme. Určitě nám chybí útočníci, kteří dokázali dát góly, ale na druhou stranu nemůže žádný tým spoléhat pouze na útočníky. Zodpovědnost na sebe musí vzít jiní." vzkázal Frťala.

To Mladá Boleslav nasázela v posledních ligových kolech habaděj branek. Uplynulý víkend dokonce přemohla nejlepší ofenzivu soutěže, tedy tu pražské Sparty. Ve středu ovšem Středočeši vyšli gólově naprázdno, neboť v osmifinále národního poháru nestačili na Liberec. "Měli jsme jen náznaky šancí a v nastavení jsme bohužel po naší nekoncentrovanosti dostali gól, který nás připravil o vítězství a pohárový postup," mrzel trenéra Boleslavských Marka Kuliče neúspěch ze severu Čech.

V Teplicích budou Středočeši hájit třetí příčku, což se možná nebude týkat pouze krajního beka Dominika Kostky, jehož start je nejistý. Sklářům dál schází několik zraněných hráčů. Jmenovitě se jedná o záložníka Jakuba Urbance a útočníky Abdallaha Gninga s Davidem Fillou, k tomu není jasné, zda bude fit další forvard Mohamed Yasser, jenž před týdnem kvůli zdravotním problémům nedohrál duel s Hradcem Králové.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Jukl, Mareček, Beránek - Trubač, Hronek - Vachoušek

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Fulnek, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Júsuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.69 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc

sobota 15:00
Jablonec sídlí v ligové tabulce podstatně níže než Olomouc, lepší nálada ovšem momentálně panuje spíše v Libereckém kraji na stadionu Střelnice. Hanáci sice už měsíc neprohráli, avšak zbytečně ztratili body proti slabším soupeřům. Na hřišti dalšího takového protivníka budou tedy chtít po delší době zvítězit.

Remízy s Pardubicemi a Zlínem, tedy mužstvy hrajícími o udržení v nejvyšší soutěži, nepřijali fanoušci olomoucké Sigmy s nadšením. Jejich oblíbenci je přitom zkraje ročníku namlsali povedenými výkony i výsledky, po nichž se Hanáci usadili v horních patrech tabulky. Po dvou plichtách ovšem před sebe pustili Mladou Boleslav a daleko od čtvrté Olomouce nejsou ani další protivníci.

V Jablonci naopak musí již nyní počítat s tuhým bojem o záchranu, neboť v dosavadním průběhu ligové sezóny zvítězil jen dvakrát. V poslední době se ale Severočeši herně zvedají, což minulý víkend potvrdili překvapivou výhrou na půdě ostravského Baníku, po níž si v pořadí soutěže polepšili alespoň na čtrnácté místo.

Po Ostravanech si Jablonečtí věří taky na Sigmu, která na Střelnici vyhrála naposledy před dlouhými osmnácti lety. "Přijede k nám kvalitní tým, hrají nahoře, takže to pro nás bude další těžké utkání. My chceme navázat na povedené výkony, co jsme předvedli v posledních zápasech, docela se nám ustálila sestava, jen máme trochu problémy se zraněními, ale uvidíme, co se z toho vykrystalizuje," prohlásil trenér Severočechů Radoslav Látal.

Lepší formy domácích si všimli taky v Olomouci. "Jablonec se v tuto chvíli zvedá. Respektujeme to, ale chceme tam zase uspět. Není to u nich jen otázka posledního zápasu. Viděli jsme jejich zápas v Plzni, kde vůbec nehráli špatně a byl to takový jejich odrazový můstek. Byť prohráli i následující domácí zápas s Bohemkou, tak byli výrazně lepší. Podle všech statistik a ukazatelů měli brát tři body. Už tam ukázali zlepšenou výkonnost. Na Baníku to pak potvrdil i výsledkově," uvedl kouč Hanáků Václav Jílek.

Olomoucké těší vyprazdňující se marodka, na níž zůstávají pouze útočníci Antonín Růsek s Denisem Kramářem. To Severočeši budou muset nad složením sestavy ještě popřemýšlet. Uzdravili se sice středopolař Filip Souček i křídelníci Michal Černák s Dominikem Pleštilem, Látala ovšem trápí zranění zadáka Haidersona Hurtada. "Jinak máme tým kompletní, ale do sestavy budeme muset nejspíš sáhnout. Uvidíme, do zápasu máme ještě nějaký čas," řekl lodivod Jablonce.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, Houska, F. Souček, Kratochvíl, Polidar - Chramosta, Krulich

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Ventúra, Zorvan - Vodháněl, Breite, Navrátil - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.35 - 3.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Zlín

sobota 15:00
Zlín po trenérské rošádě ve dvou soutěžních zápasech ani jednou neinkasoval. Nálada v Baťově městě se tak zlepšila, pořád ale mají Moravané na čem pracovat. Body ze hřiště Pardubic, které rovněž hrají o udržení v lize, by se jim náramně hodili.

V tabulce nejvyšší soutěže zůstává Zlín poslední, minulý víkend ovšem uhrál cennou remízu v Olomouci a v středu dokonce zvládl osmifinále národního poháru, v němž díky jediné přesné trefě vyřadil ostravský Baník. "Máme i štěstí, možná jsme o něco víc zodpovědní. Navíc velmi dobrý výkon v obou zápasech podal gólman Dostál. Všechno se to sešlo dohromady a vyšla z toho nula. Věřím, že budou přibývat na našem kontě kontě a budeme získávat i bodíky," řekl před dalším utkáním nový trenér "Ševců" Bronislav Červenka.

Pardubice se rovněž pohybují v dolní polovině tabulky, v níž po týden starém vítězství nad českobudějovickým Dynamem okupují třinácté místo. Nyní by rády uspěly i na vlastní půdě. "Věřím, že nám výhra v Českých Budějovicích hodně pomůže. Momentálně nemáme dobrou bilanci domácích utkání - jen jedno vítězství. Proto chceme výhru z jihu Čech potvrdit a v sobotu v CFIG Areně porazit Zlín," uvedl kouč Východočechů Radoslav Kováč.

Sobotní střetnutí, které ozdobí bohatý doprovodný program, si na straně Pardubic nechají kvůli zranění ujít záložníci Vojtěch Sychra s Adamem Lupačem. Ševci hlásí prázdnou marodku, hrát ovšem nebude záložník Jakub Jantezký, jenž v aktuálním ročníku viděl již čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jedno soutěžní střetnutí vynechat.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Halinský, Ortiz, Tischler - Vacek - Daněk, Hlavatý, Míšek, Zlatohlávek - Černý

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Fantiš, González, Tkáč, Bužek, Bartošák - Vukadinović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.57 - 4.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 18:00
Dva celky z hlavního města na sebe narazí podruhé během čtyř dnů. Poprvé se Bohemians a Sparta střetli ve středu, kdy byl úspěšnější druhý jmenovaný tým. Tentokrát se bude hrát na pražské Letné, kde domácí hodlají navázat na středeční úspěch.

Nedávné měření sil se odehrálo v rámci osmifinále národního poháru. Do něho vstoupila lépe Bohemka, která ovládla první poločas. Sparťané, kteří nastoupili ve značně obměněné sestavě, ovšem po změně stran otočili vývoj duelu dvěma góly. Z postupu do čtvrtfinále MOL Cupu se tak radovali Letenští.

Sparta tak částečně odčinila nedělní porážku v Mladé Boleslavi, kvůli níž přišla o vedení v tabulce nejvyšší soutěže. Alespoň dočasně se na ni bude chtít vrátit v sobotu večer. Vedoucí Slavia totiž hraje až v neděli, navíc ji čeká těžká bitva s plzeňskou Viktorií.

V sobotu očekávají Letenští podobný zápas jako ve středu. "Už jsme s nimi (Bohemians) několikrát hráli a řekl bych, že to je pokaždé stejné utkání. Mají kvalitního kouče, propracovaný herní styl a dobrý tým, který je schopný připravit soupeřům těžké chvilky. Mají silné a rychlé ofenzivní hráče, které umí obranám pěkně zavařit. My jsme ale byli připraveni. Nebude to asi úplně totožný zápas, my se ovšem, jak už jsem mnohokrát říkal, chceme primárně zaměřit na nás a naši hru. Pokud předvedeme naše maximum, zvítězíme," věří trenér Sparty Brian Priske.

Bohemka čelí v posledních dnech velmi obtížnému losu. Již uplynulý víkend změřila síly s jiným pražským týmem, a sice ještě nenáviděnější Slavií, která rovněž sídlí ve Vršovicích. A ani toto derby nedopadlo pro "Klokany" dobře, neboť od sešívaných dvakrát inkasovali, přičemž sami neskórovali ani jednou.

V průběhu aktuální sezóny pak mančaft z Ďolíčku vcelku pravidelně střídá lepší výkony s horšími. Což se odráží v jejich postavení v tabulce nejvyšší soutěže. V ní Bohemians před zahájením čtrnáctého kola drželi osmou příčku s tříbodovým náskokem na nejbližší pronásledovatele z Liberce a Hradce Králové a ztrátou čtyř bodů na výše postavené soupeře z ostravského Baníku a uherskohradišťského Slovácka.

Klokani se ze středečního boje proti Letenským chtějí poučit. "Určitě nám to může pomoci a věřím, že tomu tak bude. Nicméně na celou věc musíme koukat i z druhé strany. Sparta se na nás lépe připraví a nic nebude chtít podcenit. Budeme muset být obezřetní a přidat ještě každý u svého výkonu něco navíc. V sobotu budeme mít ještě čerstvé vzpomínky na tohle pohárové utkání. Může nám to pomoci i při motivaci, abychom jim porážku vrátili," vzkázal útočník Bohemky Erik Prekop.

Na rozsáhlé marodce Klokanů figurují obránce Denis Vala, záložníci Jan Kovařík s Ondřejem Petrákem a útočníci Vojtěch Novák s Tomášem Necidem. K tomu se vznáší otazníky nad možným nasazením zadáka Adama Kadlece, jenž v MOL Cupu předčasně střídal, a forvarda Davida Puškáče, který pro změnu nedohrál nedělní mač se Slavií.

Spartě se ve středečním utkání pro změnu zranil univerzál na levý kraj hřiště Matěj Ryneš, jehož start v sobotu je nejistý stejně jako v případě křídelníka Lukáše Haraslína. Podle deniku Sport nebude mít Priske vůbec k dispozici stopery Ladislava Krejčího s Martinem Vitíkem.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vydra, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Karabec, Kuchta, Birmančević

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Vondra, Hybš - Köstl, Jánoš, Smrž, Hrubý, Dostál - Prekop, Matoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.32 - 15.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
13
10
3
0
24 : 7
33
2
Sparta Praha
13
10
2
1
35 : 11
32
3
FK Mladá Boleslav
12
7
2
3
30 : 22
23
4
Sigma Olomouc
13
7
2
4
22 : 15
23
5
Viktoria Plzeň
12
7
1
4
30 : 17
22
6
Baník Ostrava
13
6
3
4
19 : 11
21
7
1. FC Slovácko
13
6
3
4
14 : 15
21
8
Bohemians Praha 1905
13
5
2
6
11 : 16
17
9
Slovan Liberec
13
3
5
5
19 : 22
14
10
FC Hradec Králové
13
4
2
7
15 : 21
14
11
FK Teplice
13
3
4
6
10 : 14
13
12
MFK Karviná
13
4
1
8
17 : 23
13
13
FK Pardubice
13
3
4
6
11 : 19
13
14
FK Jablonec
13
2
5
6
11 : 18
11
15
Dynamo České Budějovice
13
3
1
9
14 : 30
10
16
FC Zlín
13
1
4
8
13 : 34
7

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Přidat komentář
ACSeRw!n

dneskem zacina nova bezplotova era.. ani nevim, jak dlouho se na to cekalo, ale bylo to nekonecny.. skoda teda, ze to neni pruchozi ze vsech smeru, ale furt lepsi nez nic.. atmosfera by se mela posunout uplne na jinej level, ikdyz to bude tezky, protoze doping je posledni mesice naprostej top

Reagovat
ratusek

Jablonec Sigma by mohl být zajimavý zápas. A Pardubice Zlín budu sledovat s napětím a smutkem zároveň, protože přeji oběma týmům záchranu

Reagovat
GreatWhite

18 let bez výhry v Jablonci...Tehdy dával gól nej hráč Sigmy, kterého pamatuju, Melinho... Kdy jindy to prolomit, než proti Jablonci vedenému Látalem.

Reagovat
Salfovic

Tak dlouho snad nečekáte na výhru ani na hřištích big3, ne ?

Reagovat
GreatWhite

To ani zdaleka, no. Na Slavii naposledy výhra 2015, na Spartě 2012 a v Plzni letos.

Reagovat
oli9

Tam je to dnes jasná remíza

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Bakary3

Melinho

Reagovat
oli9

Slovácko slušná sestava

Kalabiska, Holzer, Cicilia

Reagovat
ratusek

Olomouc nemá štěstí na golmany

Reagovat
ratusek

Ty vole tohle spálí prvoligový fotbalista

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

takze byl fakt problem ve Vrbovi

Reagovat
ratusek

Ty to sleduješ? Jak to vypadá?

Reagovat
Salfovic

Tak zatím klasické nové koště, uviíme po pár zápasech.

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Já myslím že hodně bylo ve Vrbovi.. On žil z jména a prostě usnul někdy s tím fotbalem kdy Viktorka měla titul nebo byl v repre... Nemá kádr na fotbal, který vyžaduje a řekl bych že už mu ujel vlak aby se přizpůsobil

Reagovat
ratusek

Přitom Zlín ten kádr nemá extra špatnej. Paradoxem je, že tu hodně lidí píše, že mají katastrofální obranu, ale mají 3 čistá konta z venku. Tak těžko říct

Reagovat
Marisic

protože je klasicky zachraňuje uzdravenej Dostál

Reagovat
meno

Bez něj by byli nejlíp v druhý lize, nejvíc nedoceněnej gólman ligy

Reagovat
kilobyte

V Teplicích je to tak hrozné, že radši zhasli?

Reagovat
kilobyte

Návrat Vitíka, Preciada a Haraslína.

Chtělo by to v poklidu si dojít pro 3 body bez zranění.

Reagovat
ratusek

Myslím, že doma to bude uplně v pohodě oproti středě. A stejně tam Haraslína ani Preciada radši nedá. Co je s tím Rynešem?

Reagovat
kilobyte

Já doufám, že to není nic vážného a jen ho šetří na čtvrtek.

Reagovat
ACSeRw!n

Sorensen je snad dneska ozralej

Reagovat
naheCZ

Křapka do hry, naděje Bohemky na body právě vyhasla...

Reagovat
Mupi

Jak tohle nemůže být červená karta?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ze Vesely vyndal z brany Jedlicku?

Reagovat
Firkraag

Chybí z osobních důvodů, detaily neznám.

Reagovat
Strakosha

Babička měla narozeniny,musel na oslavu

Reagovat
Vinci

Nemá superbuzna culicek jako Reichl. Takže asi kvůli inkluzi

Reagovat
Rothbard

Dostal Reichl žlutou nebo ne? Kolik bylo v prvním poločase celkem ŽK?

Reagovat
naheCZ

Komentátoři říkali, že nedostal. Takže 2 tuším? Prekop a Birmančevič.

Reagovat
Vinci

Nedostal. Celkem 2 ZK

Reagovat
pingla

proč není preview z nejlepší ligy světa zařazeno do své kategorie a lze jej najít pouze na hlavní stránce?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

mam stejny problem se souhrnem ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
5PUR5

Jako Hybš dement, ale s takovou by mohlo být 5 penalt v každém zápase, ne?

Reagovat
Selänne

Do by takových zákroků muselo být 5 v každým zápase. Od Hybše poloviční lobotomie, jinak totiž nechápu, proč do toho šel takhle.

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta sporná, ale nechci říkat vymyšlená. Hybš blbec. Jen mi nesedí, proč Kuchtu bolela hlava, když ho trefil do zad. Nebo blbě vidim?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, dostal do zad a drzi se za kvetak

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuchta a Wiesner jsou duševní mrzáci. Kuchtu snad v dětství někdo šikanoval. Wiesner zřejmě řeší osobní mindráky.

Reagovat
Mass

Nn Kuchta šikanoval ostatní a když přišla učitelka, tak se robrečel

Reagovat
Mass

Kuchta je vychcanej, vidí jak za nim běží Hybš tak zabrzdí a uvoní se, aby mohl snadno upadnout, když do něj Hybš vrazí.

Reagovat
kilobyte

Kuchta zastavil, protože čekal na míč. Hybš šel tak vehementně po míči, že mu spadnul na záda.

Reagovat
Strakosha

Sporná? Hybš vůbec nechce hrát balón,chce jen trefit Kuchtu. Za mě Hybš idiot a penalta naprosto jasná

Reagovat
John Obi Mikel

Přihrál to docela výrazně, ale faul to asi byl.

Reagovat
Salfovic

Jak by řekl klasik, udělal to chytře

Což sparťané logicky ocenili

Reagovat
John Obi Mikel

A trenéři Sparty a Bohemky se na ní neshodli, takže byla sporná.

Reagovat
monty25

Tak to je docela častý jev, že se trenéři neshodnou. Nejlepší je, když někomu něco připísknou a trenér toho týmu pak řekne, že to neviděl, nebo se k tomu nechce vyjadřovat. Každopádně tohle podle mě nebyl ten případ a dokonce bych řekl, že Kuchta dostal do temene a výjimečně nesimuloval. Hlavně ten zákrok Hybše byl strašně vidět, podobně jako třeba u Radakoviče proti Subotici.

Reagovat
kilobyte

Když se něco nepískne pro jejich tým, tak to vidí přes půlku hřiště a ještě to zkouknou na videu před rozhovorem, ale jakmile se něco sporného pískne v jejich prospěch, tak nic neviděli. A ještě často argumentují tím, že to ani nemohli na takovou dálku vidět.

Reagovat
ratusek

nebo že "psali mi lidi a známí, že..."

Reagovat
naheCZ

A nejtrapnější na tom, že na té lavičce čumí do těch tabletů a přehrávají si tam každou blbost ale penalty teda asi zrovna ne

Reagovat
ratusek

ale to víš, konkrétní situaci nevidí. Sekne se připojení nebo tablet

Reagovat
kilobyte

Na konkrétní situace musíš mít isport premium.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rimmer77

Tvl jak jinak slavisticka plačka a jeho letka pod ním. Jednoduchý pravidlo převeď tenhle zákrok na vás, pokud by tohle jako penaltu neodpiskal byl by jsi tedy v naprosté pohodě a řekl by jsi že to zákrok na penaltu nebyl.

Reagovat
7kaka7

Byl by to faul na půlce? Byl. Nevidím jedinej důvod proč by to neměl být faul ve vápně...

Reagovat
5PUR5

Jako s tímhle určitě souhlasím. Jen mám v živé paměti, že nedávno něco podobného někde ve F:L VAR zkoumal (možná nějaký Pardubice? z hlavy fakt nevím, to bych kecal) a když takhle útočník spíš čekal na kontakt, tak se šlo dál bez penalty. Takže spíš ta nekonzistentnost mě sere.

Reagovat
7kaka7

tak to samozřejmě sere všechny.

Reagovat
Mass

Někdy to faul je, někdy ne.

Reagovat
7kaka7

tuhle intezitu a nesnahu hrát balon, by v poli sudí pískal okamžitě (v 95% případů), tady se 2 vteřiny rozhodoval jenom proto, že to bylo ve vápně.

Reagovat
Mass

Zapnu fotbal a zrovna Kuchta nafilmoval penaltu, jaká překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl, ale nemusel se po kontaktu do zad drzet za palici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marisic

koukej se na nás dál díky

Reagovat
Mass

Chtěl sem vidět Bohemku, ne herce z Letný

Reagovat
Marisic

jo však to je asi každýmu jedno pročs to zap ale přines si štěstí, tak jsem ti poděkoval

ale stejnak ti to nevěřim upřímně, protože dlouhodobě tu ukazuješ obdivuhodnej přehled o každý trochu kontroverzní situaci v zápasech Sparty, zatímco u Slavie ti unikaj absolutně základní věci "fanoušku"

že ty sis vybral fandění fotbalovýmu klubu jen abys moh brečet, máš vůbec permici

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
verv

Reagovat
icka

Reagovat
kilobyte

Penalta pro Spartu a Mass to zrovna zapne, jaké překvapení.

Reagovat
Marisic

někdo fandí kvůli rodinný tradici, zážitkům, pocitu sounáležitosti s regionem/městem. Někdo fandí kvůli nonstop bulení na netu. Já bych mu to nebral, asi nic lepšího nemá

Reagovat
Mass

Počkej, takže to, že někdo nemá rád filmování a přihrávaní a vůbec sráčský chování je vlastně bulení?

Reagovat
kilobyte

Tak sem dej jeden svůj komentář kritiky filmování Kuchty z doby, když hrál za vás.

Reagovat
Mass

Určitě sem taky něco napsal, já ho narozdíl od některých našech fandů nikdy rád neměl.

Reagovat
kilobyte

Tak to tě šlechtí, že to nemáš rád i u vlastních.

Reagovat
Marisic

ty nemáš rád fotbal obecně mi spíš tak přijde. Vždycky když tě tu vidím, tak si akorát stěžuješ, kvůli něčemu jsi negativní. Párkrát jsem si tu s tebou dopisoval, měls absolutně základní neznalosti co se týká Slavie, ale absolutně stopro si věděl, kde se Spartě něco odpustilo, kde se jí něco připísklo.

Upřímně, máš vůbec permici? Chodíš aspoň na zápasy? Pochybuju. Fandíš kvůli nonstop bulení na netu a ano todle je prostě bulení

Reagovat
Mass

To si mě s někym pleteš, s tebou sem si o ničem nepsal.

Reagovat
Marisic

nene, pamatuju si to dobře. Třeba zde jen namátkou https://www.eurofotbal.cz/clanky/slovacko-by-mel-posilit-ucastnik-me-do-21-let-zaloznik-valenta-633703/#forum

takže si tě s nikým nepletu, neboj, v ubulenosti tu jsi dlouhodobě naprosto vybočující jednička, takže i když tu jsem jednou za uherskej rok, tak si toho všimnu i já

mimochodem fakt mě to zajímá, chodíš na zápasy, máš permici?

Reagovat
Mass

Koukám, že sem tě tenkrát naprosto zdrtil svýma argumentama a doteď to nemůžeš rozdejchat

Reagovat
Marisic

přesně hele sotva dejchám

tak co, chodíš na ten fotbal nebo akorát bulíš na netu?

Reagovat
Strakosha

Základku si dodělal?

Reagovat
John Obi Mikel

*jsi

Reagovat
Strakosha

Typický pseudoexpert

Reagovat
Firkraag

Loket v ksichtu a ani faul? To je fakt zmrd.

Reagovat
ACSeRw!n

moc to nezvlada no, ale chyby na obe strany

Reagovat
Rothbard

Za mě je tohle jasná penalta. Už jen z titulu potrestání naprosto dementního zákroku obránce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal je kontaktní sport. Ano Hybš se zachoval hloupě ale atakoval Kuchtu ramenem s malou intenzitou. Takové penalty by se pískat neměly.

Reagovat
Rothbard

Takže soft penalta pro Spartu. Svět je v pořádku.

Reagovat
Strakosha

Tvl, další pseudoexpert

Reagovat
Mirek na tenisu

To co ty víš o fotbale, jsem já už zapomněl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Radina je šílený. Kuchta typická komedie, Olatunji klasicky prasil. Karta hodně oranžová...

Reagovat
naheCZ

Olatunji

Reagovat
Greny

To bylo hrozný ale potom ? Co piskl Ševčíkovi ? Že žije?

Reagovat
naheCZ

Netuším, borec píská divně celej zápas.

Reagovat
Marisic

to bylo neskutečný no

Reagovat
Firkraag

Účes.

Reagovat
guzman

Faul

Reagovat
Firkraag

Sparta 2x za sebou úplně mizernej výkon a stejně jí to stačí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gelu28

Já bejt koučem Bohemky tak toho Hybše po dnešku už dám do B- týmu...Sparta dnes uplně trapná a on jim dá penaltu a vyhraje zápas.....Bohemka měla mít v klidu úplně easy zasloužený bod.....bohužel Hybš hrál dnes jak na drogách

Reagovat
Firkraag

A to jsi pravděpodobně napsal před tím, co provedl teď.

Reagovat
Mass

Odchovanec Sparty nezapomněl odkud je

Reagovat
Firkraag

Stažení za dres zezadu, bez karty ty vole...

Reagovat
didosh

Čumím že Rudí odstranili ploty....

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Snad teda ty zvířata vydrží ve výběhu aspoň dva zápasy bez plotů

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/davidsobisek/status/1720787575965675813

Slovácko s věkovým průměrem základní sestavy 33 let.

Reagovat
Mass

Každej rok mají průměr přesně o rok víc?

Reagovat
kilobyte

A ještě s každým rokem dávají míň a míň gólů. Jestli s tím něco neudělají, tak za pár let budou sestupovat s důchodci.

Reagovat
Sasha

Reagovat
Marisic

no a u19 a béčko hrajou o záchranu ve svých soutěžích. Jestli trochu nezainvestujou, tak to s nima neskončí dobře

Reagovat
pingla

U17 taky ve sračkách, dneska dostali od Jihlavy 1:6

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sasha

V ačku je dost mladších hráčů - Kim, Kohut, Doski, Sinjavskij, Juroska, Vechata, ale bohužel se do základní sestavy neprosadil trvalo nikdo a pořád hrají ti stejní, což je hlavní problém, otázka jestli ti hráči nemají tu kvalitu nebo je špatně práce s nimi

Reagovat
Marisic

jako Vecheta má typologicky něco do sebe ale šíleným způsobem zahazuje šance (z toho co jsem viděl), Juroška má hlavně rychlost, Kohut je často zraněnej, Sinijavskij průměr, zajímavý jsou Doski a Kim. Já bych to jako špatnou práci neviděl, ale zas je otázka jaká je teď v klubu strategie. Slovácko má docela nahráno, mohlo by začít rebuild s mladšími

Reagovat
pingla

sorry, ale Vecheta je šílené poleno, dříč, bojovník, ale fotbalovost nulová, což dokládají i jeho statistiky. Zbytek napsal Marisic, s čímž se dá souhlasit

ještě bych přidal Jaru Srubka, zajímavý stoper, snad se chytí v áčku místo Kácy

Reagovat
Sasha

S Vechetou samozřejmě souhlasím, stejně se zraněním Kohuta, což pro mě před zraněním byl hráč do základu, jen jsem to chtěl vypsat komplet. Spíš než o jména mně šlo o názor jestli se s nimi nepracuje špatně, nemají víc hrát nebo to byly přešlapy v přestupech kam jsem už zařadil Kozáka, Břečku, Brandnera a Mihalíka. Prostě za poslední dva roky došlo mraky hráčů, ale nikdo se neprosadil:( Kim, Doski vypadají nejvíc nadějně, ale taky se nedá říct, že by někdo byl v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že ve fotbale jsou hraniční situace, viz. dnešní zákrok na Kuchtu a penalta (kontakt tam byl, rozhodčí si to obhájí a podobné řeči). Ale místo nějakých nesmyslných statistik e=mc2 očekávaných přihrávek by třeba novináři ze Sportu mohli spočítat, kolikrát se takovéto sporné situace vyhodnotily ve prospěch/neprospěch Sparty Slavie apod.

Reagovat
kilobyte

A jak budeš vyhodnocovat sporné situace? A proč jen u Sparty a Slavie?

Reagovat
C-M@ster

Protože rozhodčí pomáhají jen jim.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

Uf. Už jsem se lekl, že ostatní kluby nikoho nezajímají. To by bylo smutné.

Reagovat
joshua

Ty ses fakt definice brněnskýho mindracku

Reagovat
Salfovic

No ale je to pravda. Pod Kovaříkem se už nepomáhá ani Plzni.

Reagovat
Greny

Možná mindracek ale má pravdu, vždyť to je každý kolo kdy se řeší něco spornyho ve prospěch Sparty nebo Slavie..

Plzen to tak měla dřív a mohli jste se posrat jak jim pomáhají ale teď teda určitě ne

Reagovat
kilobyte

Zrovna teď v poháru Bohemák podkopnul ve vápně Pavelku (myslím, že to byl on). Akorát se to nikde neřeší.

Reagovat
Skleepy

Abych se ho zastal, tak to ale nebyla sporná situace. To byla jasná penalta.

Reagovat
Mass

Tak dalo by se to spočítat podle toho, kolikrát podle komise udělali rozhodčí chybu ve prospěch kterýho klubu. Na druhou stranu komise rozhodčích není vždy tak úplně objektivní a "fandí" rozhodčím (překvapivě).

Reagovat
kilobyte

Přesně tohle udělali loni a nikomu se to nelíbilo.

Reagovat
GORANGA

Reagovat
Greny

Těžko to tak spočítas, když hodnotí čtyři situace veřejné a zda dohledas ostatní nevim

Reagovat
doocetung

My jestli dnes vyhrajem tak i po tom všem jsme zase 4.?! každopádně ať to dnes , i zbytek sezóny dopadne jakkoliv, tak do jara nebo nejpozději do nové sezóny musíme jít s Kováčem na lavičce.. být Brabcem tak za ním klidně přilezu po čtyřech

Reagovat
Salfovic

Proč zrovna za Kováčem ?

Reagovat
ACSeRw!n

Hapal 2.0

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Těch vysněných trenérů už přivedli do Baníku hodně.

Reagovat
monty25

To bych taky rád věděl, proč chce někdo do Baníku olomouckého sparťana.

Reagovat
doocetung

Na tom totiž strašně záleží.. podle téhle logiky by jsme si tam měli dát někoho z ultras ne ?

Reagovat
monty25

Tak jestli má někdo z ultras licenci. Je to věc názoru, ale konkrétně u Baníku by se podle mě hodil nějaký trenér, co má ke klubu vztah. Podobně jako Frťala v Teplicích nebo teď Červenka ve Zlíně.

Reagovat
doocetung

Nedávno tady byl Vrba, vztah k baníku srdcový ale Tetourovi který tam hraje snad už pět let říkal , že umí celkem dobře česky na to že je španěl..

Reagovat
Salfovic

Cože?

Reagovat
monty25

Tak samozřejmě ten vztah ke klubu není všechno a Vrba už měl při vší úctě to nejlepší za sebou. Nedávno myslím Petržela říkal, že nejlepším trenérem pro Baník by byl Lička, ale ten bohužel trénuje tam, kde trénuje...

Reagovat
doocetung

Hraje pěkný a často i účelný fotbal s podprůměrným kádrem se snad nejnižším rozpočtem v lize.Jde na té hře vidět jeho rukopis a systém, podle rozhovoru jde vidět že fotbalem žije a že tomu rozumí, a v neposlední řadě vytahuje a zlepšuje mladé hráče.A snad každého koho si přivedl tak se povedl..

Reagovat
Salfovic

Pokud to vidí Brabec stejně, tak nebude problém. Do konce sezony bude pravděpodobně volnej.

Reagovat
thewall

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže Mikloško si umanul že Hapal bude držet

Reagovat
Strakosha

Pěkným účelným fotbalem dovedl loni Pardubice do baráže. Při troše štěstí letos spadne přímo

Reagovat
Imos

Zachránil je, zachránil. Nevím proč nepřát Pardubkám záchranu

Reagovat
ACSeRw!n

hrozna ostuda ty navstevy v Liberci

Reagovat
Imos

a to jsi neviděl ten fotbal, to byla teprve ostuda, příště bude 1500

Reagovat
ACSeRw!n

videl sem prvni polocas a opravdu mi to stacilo no

Reagovat
Kepy_FCB

Modrobílá Karviná fandí Baníku jako jedna rodina dobrej chorál

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
ratusek

Pičo sněhulák Holec ze Sparty má v Karviné repre formu

Reagovat
kilobyte

Kromě zápasu se Slavií.

Reagovat
Mirek na tenisu

Šilhan komentátor plantala. Už nakazil blábolenim i jinak solidního kolegu Radotínského.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ratusek

Pička Svozil tradičně. Zkurvenej simulant

Reagovat
doocetung

To je neskutečná močka ten kluk.Díky bohu že už vypadl a nemusím se na ty odpíchnuté ridbergry dívat každý víkend

Reagovat
ratusek

no ale chybí akorát aby dal dnes gol. Stejně jako Budinský

Reagovat
ratusek

Klasika, nepřekvapuje mě to. Snad už Hapalovi došla smska

Reagovat
Strakosha

Mikloško už po tom Zlínu kontaktoval Horejše, zda by případně měl zájem

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to ať tam zůstane raději Hapal

Reagovat
Mirek na tenisu

Buďa zkušeně. Vykoupal je na pána. Ale nic se neděje. Banik to otočí.

Reagovat
Strakosha

Pseudoexpert každým coulem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smetos

Rohy spatne, standardky spatne, pokud to neni tukani si vzadu tak nevidime tri kloudne prihravky. Karvinou ten gol nakopl a jestli predtim hral banik nepresvedcive, ted je ta hra vylozene spatna

Reagovat
JarousFCB

Co ten gólman žral před zápasem? To už není možné kurva

Reagovat
Salfovic

Plzeň ho kvůli Baníku schválně rozchytala

Reagovat
ratusek

To je zoufalost k blití. Ted tam dá Laca a přestaneme nakopávat. Jako vždy' vše naopak. Ale ta neschopnost v zakončení je šílená. Budinský jednoduše zasekne, podívá se kde je goliš a pak jednoduše obstřelí golmana. My to hrajeme na sílu a ani jeden na to nemá

Reagovat
thewall

To neustálé vyhazování Hapala je na palici. Máme krizi v koncovce, gól už nedá ani Tanko, když střílí na poloprázdnou bránu. Navíc klíčový Ewerton je posledních zápasech s bídou poloviční. Věřím, že se z té krize zvedneme, ten tým je dobrý.

Nechápu tolik chuti opět naskočit na další trenérský kolotoč. Nevidím žádné jméno, které dává jistotu, že to bude herně lepší. Letošní sezónu jako celek beru herně i bodově za slušnou.

Reagovat
doocetung

Herně i bodově slušné to je jen proto, že máme dobrý kádr. 90% gólů jsme dali jen z toho že Tanko utekl nebo Ewerton něco vymyslel..

Reagovat
Greny

No a to je možnost že v zimě už ani jeden v Baníku nebude , nebo po sezoně

Reagovat
thewall

S tím musí počítat všechny české týmy, včetně pražských S. Rozdíl je v tom, že nás vykupuje Slavia a je cizina za větší prachy.

Reagovat
thewall

Podobně to můžeš formulovat u dalších týmů. Vypíchneš jednoho, dva klíčové hráče a máš hotovo. To je snad v pořádku, že máme nadstandardní hráče.

Teď je to hlavně v koncovce bída a když přijde gól soupeře, tak ten tým se těžko zvedá. Neumí si s tím (snad zatím) dobře poradit. Baník roky nebyl ten tým, který hrál do plných, což se teď děje a je to právě výsledek vzestupu kvality kádru a herního zlepšení.

Když pominu ligu v Teplicích a pohár se Zlínem, tak jsem se v poslední době hrou Baníku skvěle bavil (třeba i v remízovém zápase s Pardubicemi, který se výsledkově nepovedl, ale tým hrál dobře a makal).

Reagovat
ratusek

Ty vole tihle optimisti. Ale v pohodě

Reagovat
thewall

Považuji to za střízlivý pohled

Z Hapala jsem nebyl nadšený a ani teď to není žádná moje láska. Jednoduše nevidím tak silný argument, který by obhájil je odvolání.

Reagovat
ratusek

No jediný argument je ten, že neseženeme lepší náhradu. Což je smutný, že tohle ho tam drží

Reagovat
thewall

Ty vole tihle pesimisti. Ale v pohodě

Jinak já psal o tom, že není silný argument pro odvolání. Ty přijdeš s argumentem proti odvolání. Jeden o koze a druhý o voze.

Rád bych nějaký silný argument pro jeho odvolání.

Reagovat
ratusek

Na tom se neshodneme a nechci tady vlákno jak s bobisem a stejně nic nevyřešíme a zrovna s tebou se hádat nechcu když si v pohodě

Reagovat
thewall

Reagovat
veikko

Hlavně tady se mluví o Kováčovi, že dal Pardubicím nějakou tvář. Popravdě pod Hapalem má konečně i Baník jasně nastavený systém, který převážně funguje. Že se nakopává na Tanka je zčásti pravda, ale copak si nikdo nevšiml, jak jsme najednou jistí na balónu ve středu hřiště s dvojicí Boula - Rigo? A tady v tom je i klíčový problém současného kádru. Ano, kvalitu máme konečně slušnou a i se to projevuje na hřišti, ale tomu týmu chybí zkušenosti, takže je třeba abychom byli trpěliví. Rigo hraje svou první ligovou sezónu a ty výkony logicky nemůžou být 100% konstantní. Boula se vypracoval v TOP ligového záložníka, jenže za něj nemáme žádnou náhradu, takže když teď 2x chyběl, tak se taky 2x zápas nepovedl. Ewerton je famózní hráč, ale opět nekonzistentní. Ostatně kdyby konzistentní byl, tak dávno nehraje v ČR. Já bych naopak vyzdvihl práci týmu, u kterého se vlastně nedá říct, že by většina základní sestavy byla v nějaké skvělé formě, ale přesto se vyhrává. A hlavně bych vůbec neřekl, že ten tým nějak stagnuje. Vzhledem k věkovému průměru a zkušenostem by to mělo být jen lepší. Mrzí mě asi jedině, že jsme nepřivedli toho Smrže, protože jako alternativa za Boulu nebo v případě přechodu na 3 stopery by to byl neocenitelný hráč.

Reagovat
Greny

I kdyby to Banik neotocil tak Miklosko Hapfla nevyhodí ne ??

By to pak vypadalo že chyboval že ho nevyhodil driv

Reagovat
thewall

A proč by ho měl vyhazovat?

Reagovat
meno

Protože tým stojí. On ho pomohl ustálit, ale už ho neposunul dál.

Reagovat
thewall

A jak se pozná, že stojí? Každý tým občas prochází herní nebo výsledkovou krizí (případně obojím).

A herně je Baník posunutý tak, jak to nesvedli jeho předchůdci od doby, co to koučoval Koubek.

Mimochodem, kdo vytvořil ten tým? Zkus si srovnat základní sestavy před půl rokem a teď.

Reagovat
meno

Dobře, tak nestojí. Máte nejprogresivnějšího trenéra, udáváte trendy, hezky se na vás kouká a ligu válcujete Máte doslova jednu taktiku - nákop na Tanka a ten utíká a dá gól. Paráda ne? Já ti nevím, neměl bys bejt na svůj tým trochu přísnější? My jsme první, po dnešku nebudeme a je to tragédie. JT a spol hrajou nesmysl se 3 obránci. Staví hráče, co na to nemají a Sparta nám s Priskem začíná ujíždět.

Po dobrý Bohemce přišla facka od Plzně.

Reagovat
thewall

Kdes na to přišel? Ode mne to určitě nemáš. Bože...

Reagovat
ratusek

Konečně. Pěkná akce

Reagovat
Rothbard

Bublina jménem Baník už pomalu splaskává.

Reagovat
Rothbard

Že jsem něco psal.

Reagovat
Kepy_FCB

1:2 už se zase nafukuje

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

To je jak balonek který nafukuješ a má malou dírku. Vždy se vyfoukne, pak ho nafoukneš, pak se zase lehce vyfoukne

Reagovat
Imos

se

Reagovat
ratusek

no je dost dobře možný, že po tom losu do konce podzimu se vyfoukne uplně. Tam můžem mít snad libovolné množství bodů, jelikož Hapal je nevyzpitatelný. Reálně ale klidně nulu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JarousFCB

Uvidíme co ukáže závěr podzimu. Těžký los jak cyp. Pak třeba pohoníš

Reagovat
Mirek na tenisu

Každý zápas začíná 0:0. Chlap chlapa nesežral....kdo to někdy hrál fotbal tak ty hesla před špilem v kabině dobře zná.

Reagovat
John Obi Mikel

To druhý jsem v životě neslyšel.

Reagovat
kilobyte

Taky jsem to neslyšel. Ale o kanibalech jsem už slyšel, tak nevím.

Reagovat
ratusek

Jooo. Vždy jsem věřil

Reagovat
Mirek na tenisu

Obrana Karviné to je šílené...

Reagovat
Salfovic

OT: Tak se Černý konečně rozstřílel

Reagovat
JarousFCB

Ještě měl dát tu tutovku a otočit skóre. Jinak se obávám, že Pavlenka si už nezachytá

Reagovat
thewall

Pavlenka má v Brémách takovou pozici, že si ještě určitě zachytá (pokud bude zdravý).

Reagovat
Salfovic

Končí mu smlouvu a letos chytá dost mizerně.

Reagovat
JarousFCB

navíc najednou nedostávají mraky gólů, co je zraněný

Reagovat
thewall

Já ho nijak zvlášť nesleduji, ale pokud byl zdravý, tak chytal a bylo to tak celou jeho kariéru v Brémách. Plus zůstal i po pádu do druhé bundesligy a tak si myslím, že k němu budou přistupovat s respektem k tomu, co má u nich za sebou.

Reagovat
Nuno čomes

Čekalo se asi víc než Brémy.

Reagovat
thewall

Určitě, ale i tak má skvělou fotbalovou kariéru.

Reagovat
Nuno čomes

Tak optimistický bych zase nebyl, ale každý to může vidět jinak. Vyděláno určitě má

Reagovat
Greny

To musel být dobrej masakr v kabině o přestávce

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajeme stejně jenom to tam už padá

Reagovat
KingMaster13

Škoda že takhle nehrajete i proti panu Peltovi, který si od vás vždy odveze body

Reagovat
Kepy_FCB

Bůhví co ten zmrd na Brabce ví

Reagovat
Mirek na tenisu

...a to má Banik na lávce ještě pět až šest hráčů, kteří by ve většině ligových klubů hráli v základu.

Reagovat
Kepy_FCB

Povinnost splněna ale mám obavy že do konce podzimu moc bodů už nebude

Reagovat
thewall

Nastupuje Doležal. Ještě není hotovo. Musíme odskočit alespoň na tři.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase na jaře to bude jazda

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball totální válec.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hapalbal v Karviné?!

Reagovat
Mirek na tenisu

Doli na plac? Někdejší člen Šilhavého kádru leští v Karviné. Leštit v Karviné!!? To je na mašli.

Reagovat
Salfovic

Divil bych se, kdyby v repre ještě nebyl mezi náhradníky.

Reagovat
Mirek na tenisu

u Strejčka je možné všechno.

Reagovat
kilobyte

Není. Má tam Pekharta

Reagovat
KingMaster13

Podry Tak snad ho vezmou zpátky do Zajíce

Reagovat
Salfovic

Určitě, bude mít spoustu historek z ,,natáčení´´.

Reagovat
kilobyte

Ten už nemá ani na divizi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skvělý zápas z obou stran. Boula znovu famozni. Dneska i Ndefe super. Po těch 2 trapných výkonech to bylo potřeba. Vzhledem k tomu, že ztrácí i Olomouc, Slovácko, Boleslav tak je Baník v podstatě 4.

Reagovat
Mirek na tenisu

Boula se strašně zlepšil. Nečekal jsem to u něho. Dříve hlavně boural. Teď je konstruktivní i dopředu. Klíčový halv Baníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Taky souhlasím. Zlepsenou hru do ofenzívy jsem od něj moc nečekal.

Reagovat
veikko

Kdyby byl Šilhavý odvážnější, tak by si Boula zasloužil vzhledem k typologii i pozvánku do reprezentace. Stojí na něm hra Baníku a konečně by tam byl někdo s kvalitní rozehrávkou, ne jen bourající běžci.

Reagovat
kilobyte

Šilhavý snad jasně řekl, že tenhle typ hráčů se mu do týmu nehodí.

Reagovat
veikko

Vážně? Já ta jeho vyjádření už raději ani nečtu.

Reagovat
kilobyte

Úplně takhle to neřekl. Ale asi takhle uvažuje. Panák mohl krásně pomoc našemu středu, který je sám o sobě dost nekreativní.

Proč místo Zimy nevzal Vitíkova klubového spoluhráče Filipa Panáka, který je klíčovým hráčem Sparty, Šilhavý reagoval. „Typově jsme potřebovali jiného stopera.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/nominace-kvalifikace-euro-2023-albanie-faerske-ostrovy-trener-jaroslav-silhavy.A231002_122303_euro-2024_min

Reagovat
Mirek na tenisu

Nechápu proč Slavia nechá mimo kádr fotbalistu jako je Ewerton? Pro Banik jenom plus.

Reagovat
HorajzmAmmann

V Baníku hráči jako Plavsic, Ewerton budou vyčnívat. Ve Slavii na to jsou zvyklý a ještě třeba po hráčích chtějí i velmi kvalitní defenzivu... I po těch křídlech.

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi to je příčina. Ale fotbalista je to boží. Brazilec. Strašně dobře se na něho dívá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja souhlasím

Reagovat
veikko

Zrovna na levé křídlo Slavia momentálně nikoho lepšího nemá. Ale s tou defenzivou souhlasím.

Reagovat
thewall

V posledních zápasech před Karvinou nehrál moc dobře. Předržoval míče, vztekla se a střely byly na úrovni malých domů.

Měl zápasy, které byly o něm a měl zápasy, kdy zapadl do průměru až podprůměru. A to asi Slavii nestačí.

Jsem zvědavý, jestli půjde v zimě zpátky a celkově jak to s ním bude dál. Hodně zajímavý hráč, ale přijde mi, že hlava nic moc a nedrží stabilně výkonnost.

Reagovat
KingMaster13

Ousou dostal druhou žlutou, protože po vystřídání provokoval fanoušky a protihráče

To je dement.

Fotbalista docela šikovnej ale inteligence nula.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

to bylo vidět i na hřišti, jeho vystoupení deset metrů před ofsajdovou linii mi přivodily nejeden infarkt

Reagovat
Strakosha

Tvl, vždyť je to tragéd

Reagovat
Rothbard

Budějovice Tohle by mohl Zlín dát ne?! Jeví se teď slušně, věřím, že to není jen "nové koště dobře mete"

Reagovat
KingMaster13

Je ale Budějovice se jeví podobně špatně, takže šance že by nemuseli spadnout existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pockame az Zlinsky koste domete, behem repre pauzy privedeme novyho trenera a zaroven behem ty pauzy elan novyho kostete vyprcha

Reagovat
Imos

Reagovat
Coutinho10

Tak pojďme zpět na 1. místo

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Tomič, Oscar, Zafeiris, Provod – Wallem – van Buren, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Holeš, Masopust, Tijani, Tecl, Jurečka, Douděra, Hromada, Schranz, Jurásek

Reagovat
KingMaster13

To by šlo, klidně by mohl hrát Sinyan ale tak to už bych byl věčně nespokojený negativista

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
Igner Farnsworth

Aby toho Holeše na lavičce nelitoval

Reagovat
Coutinho10

nemyslim si

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak sem si to myslel dobře, Trpis se vydal cestou Vrbiče a už uvařil sám sebe v nesmyslech, bohužel jedna pěkná éra je už definitivně za nama

Reagovat
John Obi Mikel

Horší než Béřa by nebyl.

Reagovat
ACSeRw!n

Dumitrescu chodi za becko ?

Reagovat
Coutinho10

to podle mě ne, ale nic o něm nečtu, proč schází...za B nehrál tento víkend podle livesportu

Reagovat
Nuno čomes

Ten jen na 3-4 zápasy do Evropy. Na ligu mají hráčů dostatek.

Reagovat
Salfovic

Tak to by tu vaší levou stranu mohl Jirka dobře větrat, pokud tedy vůbec dostane balon

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil

Reagovat
clinger

proč? Honza hraje výborně

Reagovat
Strakosha

Reagovat
Greny

Na souboje Chorý vs Bořil se těším

Reagovat
thewall

Reagovat
kilobyte

chorý Bořil a bořil Chorý.

Reagovat
db18

Bořil Jirka taky.

Reagovat
Imos

Už dlouho jsem nešel z fotbalu nasranej po výhře. Tragický výkon, aspoň že výhra. Jinak tam nebylo nic, betonovat většinu zápasu proti nejubožejšímu týmu v lize je fakt na pěst. Udělají tři super zápasy s těžkými soupeři a pak se zeserou ze zápasu s Budějkami, to fakt nepochopím. Kdyby dneska odevzdali aspoň 80 % tak je klidně 3:0 dají. Hrozný dneska být na staďáku.

Reagovat
lampas

Reagovat
16Dave

Proč tam ta dylina zpívá hymnu....

Reagovat
db18

Škoda, že nenechali chytat Baiera.

Reagovat
16Dave

Tam už schází jen ta píča Černochová se svým tankem v tašce..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Chorý

Reagovat
naheCZ

A Hranáč nebo kdy to byl taky instrukce asi byli jasné na zápas...

Reagovat
wyqinac

Ten hranac byl hodně komickej

Reagovat
naheCZ

Tam to šlo na rozdíl od toho Chorého vidět v detailním záběru no, to bylo hodně vtipný

Reagovat
DieFohlenBMG

Plzeň má moc pěkný dresy

Reagovat
John Obi Mikel

Bureeeeeen

Reagovat
naheCZ

Bureeeen Krásnej centr

Reagovat
db18

Co chtěl jako Jemelka udělat za Mickem?

Reagovat
Sigma Olomouc

Mick

Reagovat
tuny

Jde vám o2 tv v pohodě? Zvuk ok, ale obraz jak kdyby byl co chvíli tak na 0.8 rychlosti

Reagovat
naheCZ

U mě vše v pohodě

Reagovat
ACSMan

taky

Reagovat
tuny

Díky, taky už mi to jde v poho, asi chyba přijímače...

Reagovat
naheCZ

No obrana by mohla být trošku koncentrovanější

Reagovat
Greny

To teda celkem čumím že tam Černýho k varu neposlali ať se podívá zda to nebyla penalta

Reagovat
JackBlack

na co by se tam měl dívat?

Reagovat
Greny

Nevím přesně jak se to posuzuje, ale mě teda přišlo že Provod úplně normální cistej zákrok akorát ten Ogbu jak tam padal ještě za Provodem a Kopicem mu spadl na nohu ne?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Taky to tak vidim..sice smolný, ale omezení v pohybu za balonem tim faulem jasný

Reagovat
Marisic

hele taky mi přišlo jakoby Ogbu trefil Kopice hlavou

hodně nešikovná situace, nevím jestli pískat upřímně

Reagovat
Bex5

Tak tak, at kdyztak rozhodci rekne, ze to na to nebylo, ale zkoumaj se daleko vetsi picoviny

Reagovat
naheCZ

A daleko větší se nezkoumají, protože to není na intervenci varu. Jestli za tohle fakt chcete VAR v akci, tak ztrácíte právo kritizovat jedinou naši penaltu.

Reagovat
Greny

Tak pockej ale když ti někdo zadu spadne na nohu tak ti to brání v pohybu a je to prostě faul, šílená nešikovnost a smůla ale faul

Reagovat
naheCZ

Mě to ani nepřišlo jako nešikovnost, spíš jak tam byli 3, tak tam smolně popadali. Za tohle dostat penaltu mít my, tak si přiznej, že ji rozhodně nechceš Jako VAR neřešil daleko větší situace, než byla tato. Minimálně v rámci tohoto by to bylo děsně nekonzistentní.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

Třeba na to, jak Ogbu zalehl Kopicovi nohu.

Reagovat
andrew96

Kopic Dneska mu to hezky létá.

Reagovat
Rimmer77

No poločas pro Plzeň hodně smolný, kdyby vedla Plzeň nikdo by nemohl říct ani slovo, sesivky kromě gólu vůbec nic

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Pablos

Slavia hraje docela srajdu, sice vede… ale kombinace nula. Plzeň koukatelnější, ale kopyta no

Reagovat
Bobřík1

Zafeiris takhle hluboko je hrozně utopenej, zvlášť když hrajeme na rychlý přechody dopředu bez souvislejšího tlaku na půli soupeře.

Reagovat
Salfovic

Slavie úplný hovno, to je celkem zklamání.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je keců tady Přijela Plzeň (3. tým ligy s poměrně dobrým trenérem). Je logický, že přijeli na nás s nějakým plánem a nedokážeme je tak přehrávat, jelikož nemají špatnej tým. Ty zápasy proti Spartě a Plzni jsou vždy docela vyrovnaný (minulé roky byla Plzeň fakt marná když jsme je tu točili ať už pod Gulou nebo konce pod Vrbou a hrála pod své možnosti). Ano uznávám, že nehrajeme nejlépe ale že budeme drtit Plzeň když není ve špatném rozpoložení a Koubek je učí hrát důstojný fotbal je mimo

Reagovat
Pablos

Kdo tu psal drtit ? Vypracovali jste si úplný hovno… narozdíl od fotbalový Plzně, o to spíš šlo

Reagovat
KingMaster13

Jinak cením Plzeň. Už se proti nim ani zdaleka nehraje tak lehce jako v minulých letech. Herní progres je vidět

Reagovat
Salfovic

Dobrej simulant ten CHytil

Reagovat
C-M@ster

Tu ruku neukážou jestli byla?

Reagovat
Salfovic

Neukážou, protože to byla jasná pencle.

Reagovat
C-M@ster

To já vůbec nevím, ale prostě chtěl bych to vidět znova

Sorry, ale bylo tam střídání, klidně to režie mohla ukázat

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
naheCZ

No jo, říkali jsme si o to dlouho...

Reagovat
Greny

To byl Bořil kterej teď vůbec neviděl která bije??

Reagovat
Rimmer77

Zasloužený srovnání, sešití hrajou totální houno

Reagovat
db18

ERIK JIRKA RAKETA!

Reagovat
Salfovic

Jirkatman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hyrax

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme fakt pitomci

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Čistej skluz

Reagovat
db18

Reagovat
Marisic

počkej jako sebral balon ale zároveň druhou nohou Juráska sundal, todle je holt faul

Reagovat
Greny

Par let zpět by to byl super obranný zákrok za který by ho všichni pochválili....

Teď je to faul no ale zranění smůla no , nic zákeřného tam nebylo

Reagovat
naheCZ

Dweh dostane varování místo žluté, za 15 vteřin udělá faul a teď kosa a furt bez žluté

Reagovat
db18

Když tam ani nebyl faul.

Reagovat
naheCZ

jen Jurásek kvůli tomu dohrál

Reagovat
db18

Byl zesměšněn.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Snad to nebude nic vážnýho. Nešťastný

Reagovat
PhilipS

Dweh nemá furt žlutou? Je rozhodčí ok?

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek

Reagovat
PhilipS

To mohly být klidně vazy v koleni. Snad bude Jurásek dobrej

Reagovat
PhilipS

A Jirka je taky slušnej pičus

Reagovat
Martin9719

Odplata za ruku Tvrdoně.

Reagovat
C-M@ster

Jurečka

Mám obavy

Reagovat
PhilipS

Dweh furt bez žlutý??

Reagovat
Infeld Prácheňský

Máš tuhle větu v rychlých volbách nebo co ?

Reagovat
Rizek

Reagovat
db18

Reagovat
PhilipS

už jo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bex5

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Fakt

Neví někdo, zda je Dweh stále bez žlutý?

Reagovat
PhilipS

jedwehstlebezzlutekarty.cz

Reagovat
C-M@ster

Tam měl zas koncert Ztracený, nebo proč je trávník tak bídnej?

Reagovat
db18

Fanoušci pálili choreo z Říma.

Reagovat
Rizek

Plzeň hraje skvěle. Slávia úplně v lese.

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rimmer77

Famózně Plzeň dneska to bude zasloužený vítězství

Reagovat
Infeld Prácheňský

To je štírek ten Jirka

Reagovat
PhilipS

No co si budem. Tohle je zasloužený. Strašidelná půle od Slavie

Reagovat
db18

Slovenský expres

Reagovat
Infeld Prácheňský

Když Viktorka vyhrává venku, tak se nastavuje standartně 6+ minut, ve kterých se může stát leccos

Reagovat
db18

Reagovat
Infeld Prácheňský

Klasika totiž

Reagovat
C-M@ster

To by byla facka pro Vacka, kterej imrvére shazuje Plzeň a kritizoval Jirku, když ho Limba promoval.

Kéžby to vyšlo, ale času zbývá dost a Slavia protočila celou jedenáctku.

Reagovat
kilobyte

Ta sázka s Limbou o boty je za podzim a nebo celou ligu?

Reagovat
C-M@ster

Podle mě celou ligu.

Reagovat
Martin9719

Vacek prý nemá problém si přijít pro facky..

Reagovat
C-M@ster

co to znamená?

Reagovat
Martin9719

No psal na jaře/v létě že umí rozdat, ale nemá problém se před kohokoli postavit a říct mu to do očí.

Reagovat
C-M@ster

On hejtil Haška, když říkal, že by Karabec měl jít do Arábie... a teď tváří tvář jemu hrozně vyměknul.

Reagovat
Martin9719

Tak to nejsem úplně v obraze. To bylo někde v Zajíci?

Reagovat
C-M@ster

Když si platíš HeroHero, tak tam mají spešl obsah a tam byl teď rozhovor s Haškem - skoro 2 hodiny - docela zajímavý poslouchání.

A říkal právě, kdo měl konkrétně zájem o Karabce a že tam ti Arabové mají extrémně dobrý zázemí a že ti hráči tam prostě rostou, zároveň ten tým hrál tu jejich LM... a že třeba sice ta kvalita nemusí být taková, ale díky financím mají to zázemí takový, jakýmu se u nás nikdy ani nepřiblížíme.

Reagovat
Martin9719

No jasně. Ve Fortuna lize už krom zapasu Plzně nic dalšího nesleduji takže tohle nevím no. Ale nedivil bych se tomu když pak slyšíš Filla jak mluví o podmínkách ve Zlíně.

Reagovat
kilobyte

Jo, to je přesně to, co Karabec potřeboval, aby se zlepšil. Horší protihráče a lepší vířivky. Za 2 roky by se pak o něj prali týmy z PL.

Reagovat
C-M@ster

Hašek právě mluvil i o tom, že tam občas vidí hráče pomalu na PL úrovni - herně - akorát jsou labilní a peněz tam mají tolik, že není důvod chodit jinam.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
frankiefcb

tak taky mu řekl, že s Haškem nesouhlasí.

Reagovat
C-M@ster

Dost vyměkl a řekl, že s ním docela i souhlasí.

Reagovat
kilobyte

Je to srab. Sice by to bylo určitě těžké vmést Haškovi, který kopal a trénoval na nejvyšší úrovni a Vacka by si povodil i teď, možná i se zlomenou nohou. Ale tak nemá machrovat, že se nebojí říct svůj názor a obhájit si ho a nebo dostat sodu.

Reagovat
16Dave

Překvapivý to neni, Slavie jde s hráčskou kvalitou pomalu postupně dolů..

Reagovat
Rizek

Jurečka je hnusnej simulant.

Reagovat
dondinho

Sakryš, nemám doma plzeň, to bude asi faux pas pro dnešek...

Reagovat
Greny

Vydra koleno v piči to může být konečná pro nej

Reagovat
Infeld Prácheňský

Bohužel to tak vypadá

Reagovat
C-M@ster

Může být rád, že byla jen žlutá.

Reagovat
Sandstorm

Vlček pěknej čuráček sesivanej.

Reagovat
Rizek

Ta kosa byla brutální.

Reagovat
ACSeRw!n

udrzet!!

Reagovat
naheCZ

Info: Dweh má žlutou

Reagovat
C-M@ster

Dweh žlutá, snad jste spoko

Reagovat
PhilipS

Reagovat
DieFohlenBMG

Měl dostat dwě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infeld Prácheňský

Skandál, nechápu za co

Reagovat
db18

hon na čarodejnice může skončit.

Reagovat
ACSMan

Jirka král

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tvl teď tam dáš nejpomalejšího hráče v kádru, Míro ?

Reagovat
JackBlack

Jako když jsem v zajíci slyšel Tecla, že taktika je uběhat Plzeň, tak jsem se bál

Reagovat
monty25

Já začal něco tušit, když Vízek tipoval 2:0 pro Slavii...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
kilobyte

Reagovat
hrundy

Trpišovský ven, nebo se z toho nedostaneme.

Reagovat
Igner Farnsworth

Bohužel uvařil sám sebe v nesmyslech, skončí jak vrba

Reagovat
kilobyte

S jeho platem a důležitostí v klubu?

Reagovat
Salfovic

Tak třeba Tvrdíkovi dojde, že je ideální čas ho odstavit k repre. Navíc je tu riziko, že by to po Šilhavém mohl vzít nějaký neslávista.

Reagovat
kilobyte

Tvrdík si dělá že Slavie "rodinu". Ten ho nepustí.

Reagovat
Martin9719

Má být už od konce minulé sezony. Teď už to bude jen křeč a stejně k tomu dojde.

Reagovat
kilobyte

Nedojde. Si vem jaký Tvrdík vytyčil cíle. V lize do druhého místa a skupina evropských pohárů.

Ten prostě Trpiše nevyhodí.

Reagovat
Martin9719

Já to beru pořád vzhledem k vynaloženým nákladům na ty jejich norské a další posily jako neúspěch když by neměli vyhrát napotřetí titul. Ale ve Slavii asi peníze pořád jsou tak jim to nevadí. A druhá věc jsou taky poháry např. loni na podzim. Teď mě jen napadlo jak dlouho vlastně Slavia neprohrála doma ligový zápas..

Reagovat
kilobyte

Tvrdíkovi bude stačit, když je pak draze prodají.

Reagovat
Martin9719

To je taky pravda, že mají hodně zisky i z prodejů..

Reagovat
guzman

Plznička

Reagovat
Rizek

Reagovat
delfin

Plzeň dneska lepší.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
wyqinac

Koubek na nás prostě umí druhá půle strašidelná, nejvíc mě mrzí Jurásek, tam nikdo jinej nic moc nevymyslel, od něj jsem to čekal

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
PhilipS

Před Plzní je pořeba smeknout. V tý druhý půli ukázala velký koule.

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň se vrací kam nepatří

Reagovat
Bex5

Ano. Konecne peknej zapas ze strany nasi Viktorky. A ten pohled na ty ksichty, to je taky k nezaplaceni. Ani nevim, jak je mozny, ze mi Slavia zacla bejt vic protivna nez Sparta.

Reagovat
db18

Reagovat
clinger

a to jako proč? vždyť tam není žádnej takovej zm.d jak Kuchta, Krejčí nebo Haraslín. nemusíte mít rádi Bořila ale aspoň to není odpornej simulant

Reagovat
Vinci

Ale třeba Doudera je

Reagovat
clinger

no tak ještě ten. jo a u rudých teda přidám na oplátku Wiesnera

Reagovat
Vinci

Však ok. Za mrdku simulatskou mám i Haraslina za to derby

Reagovat
doshcz

Reagovat
Bex5

To je pozvolnej vyvoj a dost me to mrzi, fakt. Pamatuju si, jak jsem vam fandil, kdyz jste porazili 5:1 Sachtar. A mnohokrat znova.

Za me jjnak Boril teda jedna z nejvetsich krys ligy, mozna nejvetsi. Na urovni toho Kuchty, kteryho jsem nemel rad uz u vas, Choryho atd. Krejci a Haraslin jinak za me nejsou top dementi.

Reagovat
db18

Reagovat
clinger

proč Bořil? co dneska provedl. fakt nechápu proč ho srovnáváš s Kuchtou, kterej je navíc i odpornej simulant. fakt nevím kde se ten hejt na něj vzal. jedinou červenou kartu za kariéru, je to srdcař. nesimuluje. a ty ho dáváš na úroveň zákeřnýho a simulujícího Kuchty. a třeba dneska Chorý, simulace pak na konci dohrál Zafeirise.taky pro mě mnohem horší než Bořil

Reagovat
Bex5

Boril je zakernej hrac, kterej mel dostat za karieru tak 10 redek a dostal jich kolik?

Uz jsem tu s tim otravoval, ale hral jsem, i kdyz ne nejak skvele, hazenou takovejch 15 let. Takhle me tam nekdo bez mice dojizdet, jak to umi asi jen on, dohral by on na 2 mesice. A rozhodci na to vzdycky do 70.minuty cumej a "domlouvaj", pak milostive vytahnout zlutou.

Choryho jsem zminil, nevim, o co ti jde. A ten Zafeiris od Choryho dneska nedostal vubec nic, to bylo ciste prihrani a la vcera Kuchta, jestli jsi videl zaznam. A ty se tu za nej jeste primlouvas, tak mozna proto mi nejste sympaticky.

Jediny, co me na soucasny Sparte hodne sere, jsou ty jejich light pencle, diky kterym udelali loni titul misto vas.

Reagovat
kilobyte

Slavia měla podobné penalty. Třeba proti Bohemce, kdy dokonce na druhé straně horší zákrok prošel bez penalty, nebo Liberci.

Reagovat
Bex5

Jako jo, ale u vas to fakt pusobilo vic tendencne, to byla fakt snura perel. Neco jako kdysi u nas

Reagovat
kilobyte

Tak u nás šlo jen o tu šnůru. Navíc tím, jak to bylo každý zápas na konci, tak pak už se zpochybňovali i ty jasné.

Reagovat
Bex5

Asi jo. Ale to byla sazka na jistotu. Asi jako vsadit si na zlutou Choryho, kdyz nastupoval v 83.minute za Beaugela ...

Reagovat
icka

Obhajovat tu Bořila, to dokážou jen slávisti

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
clinger

zase žádný argumenty viď.dneska byl zas ubožák Chorý ale sere se tu do Bořila

Reagovat
db18

Co ubožák Chorý? Že dostal loktem od slávisty ale nebylo to potrestáno?

Reagovat
clinger

loktem? kdy?

Reagovat
Bex5

Vy jste si koupili napul chalupu na Slapech, ze ho tu tak tlacis?

Reagovat
clinger

ne, jen se divím proč se tu dnes řeší když nic v zápase neprovedl?

Reagovat
Bex5

Chory taky dneska nemel blikanec, a stejne je to dobytek.

Hlavne nevytahuj to divadlo Zafeirise, muj 8letej synovec by to povazoval za zertovny pristrceni

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

Praha jako Praha, tam máš prostě všude něco.

Reagovat
Bex5

Na Bohemku chodim fandit rad, kdyz tam jsem

Reagovat
kilobyte

Zrovna klokani hráli dlouhé roky jen prasárny. Až poslední roky začali hrát fotbal.

Reagovat
Salfovic

Tak fanoušci Bohemky asi tak deset let nadávají, že už ani moc neprasí.

Reagovat
Bex5

A jak rad tam zajdu

Reagovat
dondinho

Koubek Jirka kšiltovka

Reagovat
KingMaster13

Gratulace Plzni, zahráli hodně dobrý zápas, zasloužili si to. Dokázali nás hlavně přehrát fotbalově!!! To jako za dob Bílka, Guly nebo konce Vrby naprosto nemyslitelné. Koubek je génius.

Reagovat
naheCZ

Plzeň zaslouženě dnes, druhá půle od nás naprostá hrůza. Koubek se tak nějak nečekaně stal nemesis Trpiše a ten na to bude muset u nich odpovědět.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
KingMaster13

Jindra musí rychle začít hledat jinou taktiku. To 3-4-3 co má od Priskeho není šťastné. Navíc by to chtělo aby ten fotbal trochu modifikoval, aby nedopadl jak Vrba

Reagovat
Infeld Prácheňský

palec nahoru

Reagovat
Bex5

nemyslitelny, to byla hanba dycky

Reagovat
Martin9719

Reagovat
inferno08

Génius by z dvojzápasu Liberec, Karviná přinesl alespoň nějaký bod.

Reagovat
deporpepa

Tak ta Karviná byla vysloveně smůla a v Liberci občas prohraje každej...

Reagovat
Martin9719

Ty slávistický ksichty to je na vystříhání a zarámování. Míra Koubek dokázal to co 10 let nikdo. Erik Jirka nesmazatelně v klubových dějinách a opomenout se nesmí ani padlý hrdina Vydra. Jinak těžko hledat slabšího hráče na naší straně dnes. Možná snad Šulc. Zapomenout nemůžu ani na Traorého, Jemelku nebo Cadua. Kluci děkujeme!!!!

Reagovat
clinger

kdyby ses radši radoval z výhry a neřešil naše ksichty. fakt komplex jak sviňa

Reagovat
Bex5

Meli jsme skvely ucitele

Reagovat
Martin9719

Reagovat
deporpepa

MasterCard, slávistický ksichty... K nezaplacení

Reagovat
icka

Reagovat
clinger

jinak Jirka je taky pěknej čur.k.jak tam řve na zraněnýho Juráska

Reagovat
Martin9719

Reagovat
clinger

čemu se směješ? není to pravda?

Reagovat
Martin9719

Tobě se směju.

Reagovat
deporpepa

Ten hoch má asi komplex

Reagovat
Martin9719

Hele ono jich bude trochu víc. Dokonce se že žalu někteří přesunuli do diskuze na Bundesligu.

Reagovat
Strakosha

Do Bořila má daleko

Reagovat
icka

Reagovat
Infeld Prácheňský

Výkon dobrej, naprosto zaslouženě vyhráno faktem ale je, že desetiletý dítě vidělo poprvý za svuj život výhru Viktorky v Edenu. sláva, že si to můžeme konečně odškrtnout

Reagovat
Martin9719

Teď přemýšlím a nevím jestli jsem 2014 končil základku nebo už byl na střední. Ale ten poslední vítězný velikonoční zápas jsem viděl.

Reagovat
Salfovic

Netrénoval tehdy Slavii takovej ten srandovní klučík ?

Reagovat
delfin

Pastore?

Reagovat
Salfovic

Ne, nějakej kluk z dorostu

Reagovat
monty25

Poustka?

Reagovat
Salfovic

To je on

Reagovat
monty25

Ten teď trénuje Motorlet v ČFL.

Reagovat
Greny

Nenosil taky kšiltovku.??

Reagovat
monty25

Nosil, ale na rozdíl od Trpišáka jsem ho viděl trénovat i bez ní.

Reagovat
Martin9719

Pastoor?

Reagovat
Bex5

Traore a Cadu hodne slusny

Reagovat
Martin9719

Nebýt pravě Jirky a měl bych zvolit MOTM tak Traoré je hned další za Jirkou.

Reagovat
lichna.

My vám to s Caduem říkali

Reagovat
Bex5

No jo vlastne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele