FORTUNA:LIGA - preview 14. kola: Slavia - Plzeň

04.11.2023, 09:29, aktualizováno 05.11.2023, 09:09
Previews

Sparta v sobotu uspěla a čeká na odpověď Slavie, sešívaní hrají doma s Plzní. Liberec hostí České Budějovice, Karviná poměří síly s Baníkem.

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

I přes nepříliš uspokojivé výsledky má Liberec horní polovinu tabulky na dosah. Stačí mu k posunu do ní to, aby v neděli odpoledne zdolal České Budějovice, které už se dělí o dno tabulky se Zlínem.

Severočeši se přeci jen po reprezentační přestávce vzchopili a vypadá to, že by nemuselo jít o sezonu poznamenanou záchranářskými starostmi. Nejprve zdolali plzeňskou Viktorii, následně se smírně rozešli se Slováckem a ve středu v poháru díky brance Horského ze samotného závěru udolali Mladou Boleslav.

Naopak u Jihočechů to není nadále žádná sláva - před měsícem sice remizovali ve Zlíně, zdolali Karvinou a v MOL Cupu Chrudim, jenže debakl na Spartě jako by vše vrátil do starých kolejí a minulý víkend Střelecký ostrov sledoval, jak jediná trefa Zlatohlávka vynesla Pardubicím tříbodový zisk. Vzhledem ke zlepšeným výkonům Ševců tak Dynamu v brzké budoucnosti reálně hrozí pád na poslední pozici.

Nyní navíc řeší i interní potíže, když byl z kádru vyřazen Jakub Hora. Ten tak do zápasu nezasáhne stejně jako zdravotně indisponovaní Ondrášek, Zajíc a Čoudek. Na straně domácích se nepředstaví zraněný Plechatý, v ohrožení je i start Kulenoviće.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Rabušic

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Matouš Nikl, Králik - Šigut, Hubínek, Hellebrand, Trummer - Skalák, Alli - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.25 - 5.16

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Baník Ostrava

neděle 15:00

Na konci září Baník porazil v souboji odvěkých soupeřů Sigmu jasně 0:3, od té doby jako by se mu ale hra úplně rozsypala. Chytit se může na Karviné, která se ale naopak v poslední době rozehrála ke slušným výkonům.

Svěřenci trenéra Jarábka po bídném startu do soutěže vytěžili z posledních čtyř zápasů tři výhry. Může je sice mrzet nezdar v Českých Budějovicích, avšak úspěchy s Libercem, Hradcem Králové a naposledy i Plzní jej snadno přebijí. Obzvláště překvapivé bylo vítězství právě ve Štruncových sadech, kde dvacet minut před koncem rozhodl jediným gólem Čavoš. Za vzestupem ale stojí zejména zlepšení defenzivy - celkově třetí nejpropustnější v lize, avšak nyní dvakrát za sebou pomohla k jednogólové výhře.

"Proti Plzni jsme podali dobrý taktický a bojovný výkon, podržel nás i brankář. Když se to sejde, dá se porazit každý soupeř. Dali jsme si za cíl získat první body z venku, což se povedlo. Teď na to chceme navázat i v domácím utkání. I proti Baníku chceme hrát aktivně a ukázat sebevědomí,"

U Baníku na druhé straně došlo k velkému propadu v ofenzivně. Vždyť v posledních čtyřech utkáních vstřelil dohromady jen dvě branky, že z nich dokázal vytěžit alespoň jednu výhru v Teplicích je spíše zázrakem. Předchozí týden byl však už obzvláště krutý, když Hapalovi svěřenci doma nejprve v lize podlehli Jablonci, aby pak ztratili šanci na pohárový úspěch vypadnutím proti Zlínu.

Kvůli dohodě klubů nemůže za domácí nastoupit dlouholetá stálice Ostravských Jiří Fleišman, zranění pak do hry nepustí na straně Karviné Mikuše se Zedníčkem, u Baníku zase Takácse s Tetourem.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Krčík, Svozil, Antovski - Boháč, Moses - Memič, Čavoš, Iván - Akinyemi

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Boula, Rigo, Ewerton - Kubala - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.58 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

neděle 18:00

Souboj dvou pohárových účastníků si na svůj samotný závěr přichystalo čtrnácté kolo nejvyšší české soutěže. Pražská Slavia v něm potřebuje zareagovat na konkurenční Spartu a vrátit se na první pozici, zatímco viktoriáni se chtějí zvednout po posledních neuspokojivých ligových výsledcích.

Sešívaní drželi dlouhou šňůru neporazitelnosti, kterou jim až v předchozím týdnu utnul v rámci Evropské ligy AS Řím. Dokázali se z toho však vzpamatovat a ve vršovickém derby vyplenit Ďolíček 0:2, o což se brankami postarali Tomič a Chytil. Právě v rozlet posledního jmenovaného bude Jindřich Trpišovský doufat - stále totiž hledá útočníka, na kterého by byl v klíčových situacích spoleh.

To Miroslav Koubek takového hráče měl v podobě Rafiua Durosinmiho, jenže talentovaného Nigerijce, který v jedenácti zápasech nasbíral šest gólů a pět asistencí, postihlo vážné zranění a na podzim už svému mužstvu nevypomůže. Další dva muži z pořadí viktoriánských střelců, Pavlové Šulc a Bucha, pak kromě křestního jména sdílí i to, že na ligový zásah čekají už od poloviny září, kdy rozvlnili síť Zlína. Možná i proto Západočeši, kteří v rámci Konferenční ligy válí, v domácí soutěži strádají. Že před dvěma týdny vybouchli v Liberci, to by se ještě dalo pochopit, jenže oni minulý týden nedokázali vyzrát ani doma na Karvinou, které výhru trefil Čavoš. V obou případech navíc vyšli gólově naprázdno.

"Po dvou ligových prohrách chceme bodovat. Respektujeme sílu Slavie, ale pokud se chceme udržet nahoře, musíme tam jet s cílem uspět. Proti Karviné jsme si vytvořili dostatek šanci, abychom zápas zvládli. Apelujeme hlavně na soustředěnost v koncovce. Věříme, že na Slavii, byť je to velmi silný soupeř, se nám podaří zase vstřelit branky. Když je dáváme, samozřejmě máme větší šanci uspět. Každý zápas na Slavii je pro hráče i fanoušky atraktivní. Věříme, že atmosféra bude důstojná na hřišti i v hledišti," říká Jan Trousil, asistent trenéra Koubka.

Pražané mají ze vzájemných zápasů podstatně lepší bilanci, když z posledních třinácti zápasů v devíti vyhráli a jen jednou odešli poraženi. Stalo se tak loni v září ve Štruncových sadech, a to jasným výsledkem 3:0. V dalších dvou domácích zápasech zato zvítězili shodně 2:1, v květnu udržel titulové naděje dvěma zásahy Jurečka. Mimo to stojí za zmínku i fakt, že Plzeňští v Edenu vyhráli naposledy před více než devíti lety!

Jindřich Trpišovský si je přesto vědom, že jeho družinu čeká náročné utkání. "Pořád je začátek ligy, ještě neskončila ani podzimní část. Moc nehledíme na aktuální postavení a příčky, ty budou důležité na konci sezony. Čeká nás další velký domácí zápas, ve kterém musíme potvrdit výhru z Bohemians. Plzeň hraje velké zápasy venku dobře. Vyhrála v Záhřebu, na Spartě taky hrála dobrý zápas. Tým Plzně známe, hodně hráčů je tam dlouhou dobu, známe i trenéra Koubka. Je to takový stratég, umí tým připravit na takové zápasy. Durosinmiho na hrotu může typologicky nahradit Chorý," upozorňuje slávistický kouč.

Ten bude v zápase řízeném Daliborem Černým postrádat zraněné Pecha se Ševčíkem, otazník visí i nad Holešem, Kačarabou a Schranzem. Na straně druhé doplní zmíněného Durosinmiho za postranní čarou Havel, Pernica a Staněk.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Ogbu, Bořil - Douděra, Oscar, Zafeiris, Provod - Schranz, Wallem - Chytil

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Baier - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Kalvach, Bucha, Cadu - Jirka, Šulc - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.21 - 5.83

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové

sobota 15:00
Slovácko na svém domácím hřišti přivítá oblíbeného protivníka. Na Moravu dorazí Hradec Králové, jenž tým z úrodného kraje porazil naposledy před více než šesti roky. Do sobotního zápasu ale vstoupí v o něco lepším rozpoložení východočeští "Votroci".

V Uherském Hradišti se na konci minulého týdne konala velká sláva. Tamní lid si připomněl 20letou historii městského stadionu, což Slovácko hodlalo oslavit vítězstvím. Jenže s libereckým Slovanem pouze remizovalo. Z posledních pěti soutěžních utkání uspěli Moravané v jediném, kvůli čemuž už v ligové tabulce nesídlí tak vysoko, byť ze sedmé příčky mají na dohled třetí místo.

Podle slov trenéra brankářů Slovácka Luboše Přibyla se domácí budou soustředit na dobré bránění. "Čeká nás další velmi těžké utkání s organizovaným a nepříjemným soupeřem. Pokud hlavně vzadu předvedeme koncentrovaný a poctivý výkon, jsme schopní utkání zvládnout bez inkasované branky a vyhrát," věří Přibyl, jenž pečlivě sleduje zdravotní stav Milana Heči. Gólmanská jednička Uherskohradišťských se mezi třemi tyčemi neobjevila od dva týdny starého zranění z duelu se Slavií a není jasné, zda souboj s Hradcem stihne.

Votroci mají za sebou úspěšnější víkend. Ukončili totiž přes měsíc trvající čekání na tříbodový zisk a přemohli Teplice. Díky tomu se v ligové tabulce posunuli na desátou pozici, musí se ovšem bedlivě dívat za sebe, neboť jim na záda dýchá početná smečka pronásledovatelů. Těm by Hradečtí jistě rádi utekli i po sobotním zápase, se Slováckem ovšem nemají moc příznivou bilanci. Z posledních šesti vzájemných měření sil vybojovali Východočeši jedinou remízu, zbylá klání ovládli Uherskohradišťští.

I proto se Votroci chtějí tentokrát plně koncentrovat od úvodního hvizdu. "Skoro v každém utkání je úloha prvního gólu neskutečně důležitá. Proti soupeřům jako je Slovácko se zápasy otáčí hrozně těžko. Musíme hrát důrazně, stejně jako s Teplicemi, abychom jim jejich hru co nejvíce znepříjemnili," nastínil plán hostů asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.

Východočeši na marodce dál evidují stopery Davida Heidenreicha s Michalem Leiblem, zápas s Teplicemi navíc odnesl zlomeninou lícní kosti levonohý záložník Ladislav Krejčí a ani on se (nejen) na hřišti Slovácka nepředstaví. Moravané jsou kromě výše zmíněného Heči fit, absentovat ovšem bude středopolař Matěj Valenta, který si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v probíhajícím ročníku.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták (Heča) - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Trávník, Doski - Petržela, Cicilia, Juroška

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech, Horák - Čmelík, Kučera, Kodeš, Šašinka - Pilař, Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.79 - 6.27

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00
"Kdo se bojí, nesmí do lesa," řekl kouč Teplic Zdenko Frťala před víkendovým střetnutím s Mladou Boleslavi. Pár důvodů pro strach před protivníkem ze Středočeského kraje by "Skláři" skutečně měli. Přesto se hodlají vyzbrojit odvahou a proti rozjetému soupeři se pokusí ukončit výsledkovou mizérii.

Teplice získaly z posledních pěti ligových zápasů jen dva body a v tabulce klesli na jedenácté místo. Může za to především chabá produktivita, která je nejhorší z celé soutěže. "Snažíme se na ní pracovat. Věřím, že se konečně gólově prosadíme. Určitě nám chybí útočníci, kteří dokázali dát góly, ale na druhou stranu nemůže žádný tým spoléhat pouze na útočníky. Zodpovědnost na sebe musí vzít jiní." vzkázal Frťala.

To Mladá Boleslav nasázela v posledních ligových kolech habaděj branek. Uplynulý víkend dokonce přemohla nejlepší ofenzivu soutěže, tedy tu pražské Sparty. Ve středu ovšem Středočeši vyšli gólově naprázdno, neboť v osmifinále národního poháru nestačili na Liberec. "Měli jsme jen náznaky šancí a v nastavení jsme bohužel po naší nekoncentrovanosti dostali gól, který nás připravil o vítězství a pohárový postup," mrzel trenéra Boleslavských Marka Kuliče neúspěch ze severu Čech.

V Teplicích budou Středočeši hájit třetí příčku, což se možná nebude týkat pouze krajního beka Dominika Kostky, jehož start je nejistý. Sklářům dál schází několik zraněných hráčů. Jmenovitě se jedná o záložníka Jakuba Urbance a útočníky Abdallaha Gninga s Davidem Fillou, k tomu není jasné, zda bude fit další forvard Mohamed Yasser, jenž před týdnem kvůli zdravotním problémům nedohrál duel s Hradcem Králové.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Jukl, Mareček, Beránek - Trubač, Hronek - Vachoušek

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Fulnek, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Júsuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.69 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc

sobota 15:00
Jablonec sídlí v ligové tabulce podstatně níže než Olomouc, lepší nálada ovšem momentálně panuje spíše v Libereckém kraji na stadionu Střelnice. Hanáci sice už měsíc neprohráli, avšak zbytečně ztratili body proti slabším soupeřům. Na hřišti dalšího takového protivníka budou tedy chtít po delší době zvítězit.

Remízy s Pardubicemi a Zlínem, tedy mužstvy hrajícími o udržení v nejvyšší soutěži, nepřijali fanoušci olomoucké Sigmy s nadšením. Jejich oblíbenci je přitom zkraje ročníku namlsali povedenými výkony i výsledky, po nichž se Hanáci usadili v horních patrech tabulky. Po dvou plichtách ovšem před sebe pustili Mladou Boleslav a daleko od čtvrté Olomouce nejsou ani další protivníci.

V Jablonci naopak musí již nyní počítat s tuhým bojem o záchranu, neboť v dosavadním průběhu ligové sezóny zvítězil jen dvakrát. V poslední době se ale Severočeši herně zvedají, což minulý víkend potvrdili překvapivou výhrou na půdě ostravského Baníku, po níž si v pořadí soutěže polepšili alespoň na čtrnácté místo.

Po Ostravanech si Jablonečtí věří taky na Sigmu, která na Střelnici vyhrála naposledy před dlouhými osmnácti lety. "Přijede k nám kvalitní tým, hrají nahoře, takže to pro nás bude další těžké utkání. My chceme navázat na povedené výkony, co jsme předvedli v posledních zápasech, docela se nám ustálila sestava, jen máme trochu problémy se zraněními, ale uvidíme, co se z toho vykrystalizuje," prohlásil trenér Severočechů Radoslav Látal.

Lepší formy domácích si všimli taky v Olomouci. "Jablonec se v tuto chvíli zvedá. Respektujeme to, ale chceme tam zase uspět. Není to u nich jen otázka posledního zápasu. Viděli jsme jejich zápas v Plzni, kde vůbec nehráli špatně a byl to takový jejich odrazový můstek. Byť prohráli i následující domácí zápas s Bohemkou, tak byli výrazně lepší. Podle všech statistik a ukazatelů měli brát tři body. Už tam ukázali zlepšenou výkonnost. Na Baníku to pak potvrdil i výsledkově," uvedl kouč Hanáků Václav Jílek.

Olomoucké těší vyprazdňující se marodka, na níž zůstávají pouze útočníci Antonín Růsek s Denisem Kramářem. To Severočeši budou muset nad složením sestavy ještě popřemýšlet. Uzdravili se sice středopolař Filip Souček i křídelníci Michal Černák s Dominikem Pleštilem, Látala ovšem trápí zranění zadáka Haidersona Hurtada. "Jinak máme tým kompletní, ale do sestavy budeme muset nejspíš sáhnout. Uvidíme, do zápasu máme ještě nějaký čas," řekl lodivod Jablonce.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, Houska, F. Souček, Kratochvíl, Polidar - Chramosta, Krulich

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Ventúra, Zorvan - Vodháněl, Breite, Navrátil - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.35 - 3.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Zlín

sobota 15:00
Zlín po trenérské rošádě ve dvou soutěžních zápasech ani jednou neinkasoval. Nálada v Baťově městě se tak zlepšila, pořád ale mají Moravané na čem pracovat. Body ze hřiště Pardubic, které rovněž hrají o udržení v lize, by se jim náramně hodili.

V tabulce nejvyšší soutěže zůstává Zlín poslední, minulý víkend ovšem uhrál cennou remízu v Olomouci a v středu dokonce zvládl osmifinále národního poháru, v němž díky jediné přesné trefě vyřadil ostravský Baník. "Máme i štěstí, možná jsme o něco víc zodpovědní. Navíc velmi dobrý výkon v obou zápasech podal gólman Dostál. Všechno se to sešlo dohromady a vyšla z toho nula. Věřím, že budou přibývat na našem kontě kontě a budeme získávat i bodíky," řekl před dalším utkáním nový trenér "Ševců" Bronislav Červenka.

Pardubice se rovněž pohybují v dolní polovině tabulky, v níž po týden starém vítězství nad českobudějovickým Dynamem okupují třinácté místo. Nyní by rády uspěly i na vlastní půdě. "Věřím, že nám výhra v Českých Budějovicích hodně pomůže. Momentálně nemáme dobrou bilanci domácích utkání - jen jedno vítězství. Proto chceme výhru z jihu Čech potvrdit a v sobotu v CFIG Areně porazit Zlín," uvedl kouč Východočechů Radoslav Kováč.

Sobotní střetnutí, které ozdobí bohatý doprovodný program, si na straně Pardubic nechají kvůli zranění ujít záložníci Vojtěch Sychra s Adamem Lupačem. Ševci hlásí prázdnou marodku, hrát ovšem nebude záložník Jakub Jantezký, jenž v aktuálním ročníku viděl již čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí jedno soutěžní střetnutí vynechat.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Halinský, Ortiz, Tischler - Vacek - Daněk, Hlavatý, Míšek, Zlatohlávek - Černý

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Fantiš, González, Tkáč, Bužek, Bartošák - Vukadinović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.57 - 4.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 18:00
Dva celky z hlavního města na sebe narazí podruhé během čtyř dnů. Poprvé se Bohemians a Sparta střetli ve středu, kdy byl úspěšnější druhý jmenovaný tým. Tentokrát se bude hrát na pražské Letné, kde domácí hodlají navázat na středeční úspěch.

Nedávné měření sil se odehrálo v rámci osmifinále národního poháru. Do něho vstoupila lépe Bohemka, která ovládla první poločas. Sparťané, kteří nastoupili ve značně obměněné sestavě, ovšem po změně stran otočili vývoj duelu dvěma góly. Z postupu do čtvrtfinále MOL Cupu se tak radovali Letenští.

Sparta tak částečně odčinila nedělní porážku v Mladé Boleslavi, kvůli níž přišla o vedení v tabulce nejvyšší soutěže. Alespoň dočasně se na ni bude chtít vrátit v sobotu večer. Vedoucí Slavia totiž hraje až v neděli, navíc ji čeká těžká bitva s plzeňskou Viktorií.

V sobotu očekávají Letenští podobný zápas jako ve středu. "Už jsme s nimi (Bohemians) několikrát hráli a řekl bych, že to je pokaždé stejné utkání. Mají kvalitního kouče, propracovaný herní styl a dobrý tým, který je schopný připravit soupeřům těžké chvilky. Mají silné a rychlé ofenzivní hráče, které umí obranám pěkně zavařit. My jsme ale byli připraveni. Nebude to asi úplně totožný zápas, my se ovšem, jak už jsem mnohokrát říkal, chceme primárně zaměřit na nás a naši hru. Pokud předvedeme naše maximum, zvítězíme," věří trenér Sparty Brian Priske.

Bohemka čelí v posledních dnech velmi obtížnému losu. Již uplynulý víkend změřila síly s jiným pražským týmem, a sice ještě nenáviděnější Slavií, která rovněž sídlí ve Vršovicích. A ani toto derby nedopadlo pro "Klokany" dobře, neboť od sešívaných dvakrát inkasovali, přičemž sami neskórovali ani jednou.

V průběhu aktuální sezóny pak mančaft z Ďolíčku vcelku pravidelně střídá lepší výkony s horšími. Což se odráží v jejich postavení v tabulce nejvyšší soutěže. V ní Bohemians před zahájením čtrnáctého kola drželi osmou příčku s tříbodovým náskokem na nejbližší pronásledovatele z Liberce a Hradce Králové a ztrátou čtyř bodů na výše postavené soupeře z ostravského Baníku a uherskohradišťského Slovácka.

Klokani se ze středečního boje proti Letenským chtějí poučit. "Určitě nám to může pomoci a věřím, že tomu tak bude. Nicméně na celou věc musíme koukat i z druhé strany. Sparta se na nás lépe připraví a nic nebude chtít podcenit. Budeme muset být obezřetní a přidat ještě každý u svého výkonu něco navíc. V sobotu budeme mít ještě čerstvé vzpomínky na tohle pohárové utkání. Může nám to pomoci i při motivaci, abychom jim porážku vrátili," vzkázal útočník Bohemky Erik Prekop.

Na rozsáhlé marodce Klokanů figurují obránce Denis Vala, záložníci Jan Kovařík s Ondřejem Petrákem a útočníci Vojtěch Novák s Tomášem Necidem. K tomu se vznáší otazníky nad možným nasazením zadáka Adama Kadlece, jenž v MOL Cupu předčasně střídal, a forvarda Davida Puškáče, který pro změnu nedohrál nedělní mač se Slavií.

Spartě se ve středečním utkání pro změnu zranil univerzál na levý kraj hřiště Matěj Ryneš, jehož start v sobotu je nejistý stejně jako v případě křídelníka Lukáše Haraslína. Podle deniku Sport nebude mít Priske vůbec k dispozici stopery Ladislava Krejčího s Martinem Vitíkem.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vydra, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Karabec, Kuchta, Birmančević

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Vondra, Hybš - Köstl, Jánoš, Smrž, Hrubý, Dostál - Prekop, Matoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.32 - 15.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
13
10
3
0
24 : 7
33
2
Sparta Praha
13
10
2
1
35 : 11
32
3
FK Mladá Boleslav
12
7
2
3
30 : 22
23
4
Sigma Olomouc
13
7
2
4
22 : 15
23
5
Viktoria Plzeň
12
7
1
4
30 : 17
22
6
Baník Ostrava
13
6
3
4
19 : 11
21
7
1. FC Slovácko
13
6
3
4
14 : 15
21
8
Bohemians Praha 1905
13
5
2
6
11 : 16
17
9
Slovan Liberec
13
3
5
5
19 : 22
14
10
FC Hradec Králové
13
4
2
7
15 : 21
14
11
FK Teplice
13
3
4
6
10 : 14
13
12
MFK Karviná
13
4
1
8
17 : 23
13
13
FK Pardubice
13
3
4
6
11 : 19
13
14
FK Jablonec
13
2
5
6
11 : 18
11
15
Dynamo České Budějovice
13
3
1
9
14 : 30
10
16
FC Zlín
13
1
4
8
13 : 34
7

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele