FORTUNA:LIGA - preview 13. kola: V akci velká trojka

28.10.2023, 09:14, aktualizováno 29.10.2023, 08:55
Previews
Vasil Kušej (© twitter.com/fkmladaboleslav)

Sparta se jakožto lídr tabulky v neděli představí na stadionu Mladé Boleslavi. Případné zaváhání bude chtít využít odvěký rival Slavia, kterou se také představí venku, konkrétně ve vršovickém derby v Ďolíčku. Plzeň bude plnit úlohu jasného favorita proti Karviné...

Viktoria Plzeň - MFK Karviná

neděle 15:00

Plzeň ve čtvrtek vyloupila Zábřeh, v domácí soutěži má ovšem co napravovat, neboť uplynulý víkend schytala nepříjemný debakl. Zapomenou Západočeši na výprask z Liberce proti Karviné?

Tři zápasy = plný počet devíti bodů. Plzeňští zatím procházejí skupinovou fází Evropské konferenční ligy jako nůž máslem. Viktoria uspěla dokonce i na hřišti Dinama Záhřeb, jenž byl přitom považován za papírově nejsilnější celek skupiny C. Čisté konto v Chorvatsku udržel 18letý brankář Viktor Baier, který přitom za A-tým Západočechů chytal v soutěžním zápase vůbec poprvé.

Talentovaný gólman tak může vyřešit patálie mezi třemi tyčemi Viktorie. Kvůli zranění si totiž zřejmě až do konce roku nezachytá tradiční jednička Jindřich Staněk, jeho náhradník Marián Tvrdoň se zase chybami výrazně podepsal pod poslední ligovou porážku Plzně v Liberci a důvěru u fanoušků moc nevzbuzuje.

Baier se tím pádem ukáže na hřišti dost možná i v neděli, kdy k soutoku Mže a Radbuzy dorazí protivník ze Slezska. "Karviná odehrála tři utkání pod novým trenérem, takže už nějaké informace máme. Věřím, že budeme na soupeře stoprocentně připraveni. Není důvod myslet na jakékoliv podcenění, máme jasně stanovený cíl - zvítězit před našimi fanoušky," uvedl asistent hlavního kouče Plzně Marek Bakoš.

Karviná se spolu s Hradcem Králové jako první klub v sezóně odhodlala k výměně na trenérském postu. A zatím lze říct, že dobře udělala. Slezané se pod vedením současného lodivoda Juraje Jarábka zvedli především na domácí půdě, na níž přemohli Liberec i královéhradecké "Votroky". Díky zmíněným skalpům se v ligové tabulce posunuli dál od jejího dna.

Nyní ovšem Karvinou čeká těžký program, neboť po cestě na západ Čech změří síly s ostravským Baníkem, jenž je navíc regionálním rivalem. "Když budu mluvit o Plzni, tak se všichni těšíme a připravujeme se na ní. Důležité je, že se nám podařilo zvládnout domácí duel s Hradcem Králové," poznamenal Jarábek v rozhovoru pro klubový web.

Kádr Slezanů může po dlouhé absenci brzy posílit záložník Martin Zedníček, jenž nicméně zatím sbírá starty výhradně za B-tým. Na marodce naopak ještě několik měsíců zůstane jiný středopolař Rajmund Mikuš. V Plzni nebude hrát ani stoper Jaroslav Svozil, neboť po nasbírání čtyř žlutých karet v sezoně si musí odpykat disciplinární trest. Viktorii ze zdravotních důvodů schází vedle Staňka taky obránci Luděk Pernica s Milanem Havlem a útočník Rafiu Durosinmi.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Baier - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Vydra, Chorý

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Bederka, Fleišman - Čavoš, Moses - Memić, Budínský, Iván - Akinyemi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.28 - 15.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha

neděle 15:00

I po dvanácti kolech drží Sparta v nejvyšší soutěži první příčku. Na ní určitě chce vydržet i po dalším ligovém střetnutí. Udrží Letenští prvenství i neporazitelnost také v Mladé Boleslavi, která uplynulý víkend předvedla nevídaný ofenzivní koncert?

Zdá se, že říjnová reprezentační přestávka sparťany nijak nepřibrzdila. Letenští minulou neděli rozstříleli čtyřmi góly českobudějovické Dynamo, a upevnili si tak vedení v tabulce. A dobrý výkon předvedli taky ve čtvrtek v dalším utkání skupinové fáze Evropské ligy. To už se ale Pražané přesných tref nedočkali a se skotskými Rangers se rozešli smírně po bezbrankové plichtě.

Nejde ovšem o výsledek, kvůli němuž by Sparta měla upadnout do skepse. "Čtvrteční zápas s Rangers v Evropské lize musíme brát optimisticky. První poločas se blížil dokonalosti, druhá půle už nebyla tak dobrá. Teď nás čeká Mladá Boleslav. Minule dala ve Zlíně devět gólů, takový zápas jsem v kariéře nezažil," řekl před víkendovým programem asistent hlavního trenéra Letenských Luboš Loučka.

Mladá Boleslav je po Spartě a plzeňské Viktorii nejproduktivnějším celkem tuzemské nejvyšší soutěže. Za to do značné míry může uplynulé ligové kolo. Středočeši před týdnem prohrávali ve Zlíně krátce po změně stran 3:1, pak ovšem během necelých 50 minut stihli vsítit těžko uvěřitelných osm gólů. A po šíleném průběhu si z Moravy nakonec odvezli všechny body po výsledku 9:5 v jejich prospěch.

Utkání ve Zlíně sice představuje anomálii, i tak nicméně není radno Boleslav podceňovat. Mužstvo vedené koučem Markem Kuličem si v probíhajícím ročníku počíná solidně a drží se v popředí tabulky poblíž pozic zaručujících kvalifikaci do evropských pohárů. Před začátkem sezóny se přitom Kuličovi coby nováčkovi mezi ligovými trenéry tolik nevěřilo. Ten si však zatím své kritiky, lidově řečeno, maže na chleba.

Proti Spartě nebude moct Kulič využít útočníka Matěje Pulkraba. Ten si po čtyřech nasbíraných žlutých kartách musí odpykat disciplinární trest. Krajní bek Martin Suchomel zase v Boleslavi hostuje z Letné a pravidla neumožňují, aby nastoupil proti svému mateřskému klubu. Vedle zmíněného dua není jasné, zda bude fit zadák Středočechů Dominik Kostka.

Na marodku Sparty přibyli před zápasem s Rangers stoper Ladislav Krejčí a křídelník Lukáš Haraslín. V průběhu čtvrtečního mače se zase zranil pravý obránce Angelo Preciado, přičemž se teprve uvidí, jak moc jsou zdravotní potíže ekvádorského hráče vážné.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek - Kubista, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Júsuf

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Karabec, Birmančević - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 4.25 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha

neděle 18:00

Třinácté kolo české nejvyšší soutěže zakončí vršovické derby mezi Bohemians 1905 a pražskou Slavií. Sešívaní za sebou mají nepovedené vystoupení v hlavním městě Itálie, proti sousedovi si tak hodlají napravit náladu.

Klokanům to na Slavii nejde, mají problémy se střílením branek a vše se odráží na bodovém zisku - koncem října platí, že z posledních osmnácti vzájemných zápasů vyhráli jenom jeden jediný.

Částečně může domácí těšit alespoň aktuálně trvající série čtyř domácích zápasů bez prohry, i když z Ďolíčku by si jistě představovali lepší než jen osmibodový podzimní zisk. Naposledy pak před týdnem zvítězili na severu Čech proti Jablonci.

"Při minulé výhře v Jablonci jsme měli štěstí, které nám přálo poprvé od úvodního kola v Pardubicích. Podržel nás brankář Jedlička, spoléhat na něho budeme i v neděli. Mrzí mě, že kvůli dohodě o hostování nám bude chybět Beran, který se vrací do formy z minulé sezony. Postrádat budeme i Hybše a Prekopa kvůli žlutým kartám," hodnotí trenér Jaroslav Veselý.

Bohemians 1905 jsou na osmém místě tabulky, jejich nedělní soupeř podle očekávání bojuje o titul a v lize neprohrál patnáctkrát za sebou, v tabulce ztrácí dva body na rovněž neporaženou Spartu. Hořkost porážky ale slávisté okusili ve čtvrtek večer, v Evropské lize nastoupili na půdě AS Řím a po hodně špatném úvodu a celkově matném výkonu padli 0:2.

"Zápas (v Evropské lize) proti AS Řím pro nás byl velkou školou. Jednoznačně musím uznat, že vítězství domácích bylo zasloužené. V neděli nás zase čeká liga a nepříjemný soupeř, na Bohemce se hraje vždy těžce," hodnotil kouč Jindřich Trpišovský.

Smolařem utkání se stal kapitán Tomáš Holeš - po jeho chybě se už v první minutě krásně prosadil Edoardo Bove, po čtvrthodině hry pak byl jedním z hráčů, který ve středu pole nezastavil postup italského celku a vše vyústilo ve druhý inkasovaný gól. "Dal jsem si špatný první dotyk, chtěl jsem si míč pokrýt a pomoct si přihrávkou brankáři. Bohužel mi to někde mezi nohama vypíchl a pak to vyřešili výborně. Ve druhém případě to byla trochu smůla. Zblokoval jsem přihrávku, ale odrazilo se mu to do kroku a pak to zase dohráli do kvality. Z prvních dvou šancí nám dali dva góly. S takhle kvalitním soupeřem je to těžké, když prohráváte od první minuty. Mohli si pak hrát svoji hru a čekat na naši chybu, to jim určitě dost pomohlo," nechal se slyšet český reprezentant.

Jak již bylo zmíněno, Bohemians nepomůže vykartovaná dvojice Hybš, Prekop, zranění jsou Necid, Novák, Petrák a Shejbal a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Beran. Kompletní nebude ani hostující celek, na marodce zůstávají David Pech se Ševčíkem, po čtvrtku se navíc dají očekávat i další změny v sestavě.

Lehce pikantní měření sil opět čeká Jindřicha Trpišovského, který v začátcích trenérské kariéry vedl v Bohemians mládež. Na menší vzdálenost dojde i na rodinný souboj - barvy domácích hájí Daniel Köstl, asistentem trenéra ve Slavii je jeho starší bratr Jaroslav.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Hůlka, Vondra - Dostál, Jánoš, Smrž, Kovařík - Matoušek - Puškáč, Kozák.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod - Schranz, Wallem - Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.40 - 4.70 - 1.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice

sobota 15:00

Hradec Králové i Teplice mají po posledním ligovém kole co napravovat. Zatímco východočeští "Votroci" prohráli v Karviné, "Skláři" doma nestačili na ostravský Baník. Který z mančaftů si po ztrátě bodů proti týmům ze Slezska spraví chuť?

Formu hledají především Teplice, které nezvítězily v posledních čtyřech ligových duelech a poněkud si kazí chvalitebný start do sezóny. "Uvědomujeme si, že pod námi se to už začíná bodově hustit. Mohli jsme si v duelu s Ostravou hodně pomoct. Nemůžeme ovšem věšet hlavy. Bodů jsme paradoxně získali víc venku, tak musíme být takhle nastavení a věřit, že se nám to povede znovu už v nejbližším utkání v Hradci Králové," řekl trenér Severočechů Zdenko Frťala.

"Votroci" sídlí v ligové tabulce o příčku pod Teplicemi na jedenáctém místě. "Skláře" mohli předstihnout již před týdnem, svou šanci ovšem ledabyle zahodili. "Šlo o naprosto zbytečnou porážku, výsledek nás velice mrzí. Myslím, že jsme pro vítězství měli udělat víc. Domácí jsme do žádných velkých šancí nepustili, gól jsme dostali ze situace, na kterou jsme se týden chystali. Bohužel, stalo se, musíme se z toho poučit, vše si zhodnotit, zanalyzovat a udělat restrikce na Teplice," uzavřel výlet do Karviné asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.

Východočeši budou ve středu pole postrádat vykartovaného Petra Kodeše. Zranění nepustí do hry zadáky Davida Heidenreicha s Michalem Leiblem, nejisté jsou pak starty záložníka Lukáše Čmelíka a útočníka Matěje Koubka. Teplicím nepomůže obránce Nemanja Mičević. Ten sice v posledním kole chybně viděl červenou kartu, disciplinární trest si ale tak jako tak musí odpykat. Na marodce "Sklářů" zůstávají středopolař Jakub Urbanec a forvardi Abdallah Gning s Mohamedem Jásirem. O nasazení dalšího útočníka Daniela Fily se teprve rozhodne.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Ševčík, Horák - Kučera, Dancák - Harazim, Krejčí, Pilař - Vašulín

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Knapík - Beránek, Havelka, Jukl, Radosta - Trubač, Hronek - Vachoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.38 - 4.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice

sobota 15:00

Na českobudějovickém Střeleckém ostrově se potkají dva týmy se shodným ziskem deseti bodů. Domácí Dynamo brzdí v rozletu především chatrná obrana, hosty z Pardubic zase impotentní útok. Zapracují oba celky na svých slabinách?

Budějovice před týdnem ukázaly, že se nebojí ani silných soupeřů, byť pražské Spartě nakonec podlehly, když inkasovaly čtyři góly. "Doufám, že s Pardubicemi k tomu přistoupíme nasazením stejně jako na Spartě, budeme do zápasu zkoncentrovaní a namotivovaní, protože kvalitu máme, zatím jsme ji ale ještě tolik neukázali. Pokud tahle utkání zvládneme, strašně nám to pomůže v tabulce," věří středopolař Dynama Michal Hubínek.

Pardubice uplynulý víkend přišly o vítězství nad Olomoucí až v samotném závěru. Na jihu Čech si tedy budou chtít spravit chuť. Trenér Východočechů Radoslav Kováč očekává atraktivní střetnutí. "Oba týmy chtějí hrát fotbal. Budějovice si zakládají na rozehrávce od gólmana. Na obou stranách to bude hodně podobné. Sám jsem na to zvědavý, ale věřím, že jsme dobře připraveni," uvedl lodivod hostujícího mančaftu.

Východočechům dál nemohou pomoct zranění záložníci Adam Lupač s Dominikem Marešem. Dynamo si zase musí poradit bez stopera Ondřeje Čoudka a útočníků Zdeňka Ondráška s Tomášem Zajícem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Matouš Nikl, Králik, Trummer - J. Hora, Čermák - Šigut, Hellebrand, Alli - Skalák

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Halinský, Ortiz, Surzyn - Vacek - Daněk, Hlavatý, Míšek, Sychra - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.91 - 4.06

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Zlín

sobota 15:00

Zlín před týdnem obdržel ostudných devět branek, což mělo následky v podobě trenérské rošády. Pod novým lodivodem se "Ševci" pokusí nastartovat v Olomouci, která ovšem bude ve vzájemném utkání favoritem.

Prohrou 5:9 proti Mladé Boleslavi vyvrcholil zmar Zlínských trvající již několik týdnů, ne-li měsíců. Po nevídaném zápase, v němž přitom "Ševci" vedli, se s Baťovým městem nedobrovolně rozloučil Pavel Vrba. Toho na trenérské sesli nahradila stará známá tvář. Bronislav Červenka u řeky Dřevnice působil řadu let jako hráč a následně i jako člen realizačního týmu. Nyní se do klubu svého srdce vrací, přičemž jej u posledního mužstva soutěže rozhodně nečeká snadná práce.

Zapracovat potřebuje Červenka především na obraně, kterou má Zlín nejhorší ze všech účastníků ligy. "Je jedno, jestli začínáte soutěž nebo jste na chvostu tabulky. Jde o to, že každý tým musí mít perfektně zvládnutou defenzivu, aby se potom mohl posunout do ofenzivní fáze. Na tom pracujeme, mluvíme s kluky. Věřím, že to budeme zlepšovat a přibližovat k ideálu, který chceme," prohlásil nový kouč "Ševců", jenž se k pravému břehu Dřevnice přesunul z druholigové Kroměříže.

Nejprve Červenka povede Zlín v duelu s Olomoucí, která má zcela jiné ambice. Sigmě vyšel úvod sezóny podstatně lépe a po dvanácti odehraných kolech se drží na vynikajícím čtvrtém místě. Tuto pozici Hanáci drží o bod před ostravským Baníkem. Je tedy jasné, že v sobotu budou chtít získat všechny body.

Z výše uvedených důvodů nehodlá Olomouc svého dalšího soupeře podcenit. "Pochopitelně dobře vnímáme jejich poslední zápas, který odehráli s rekordním počtem gólů. Právě z toho důvodu to ale pro nás nebude vůbec snadné utkání, jak by někdo mohl očekávat," uvedl asistent hlavního trenéra Sigmy Milan Kerbr.

Hanáky těší vyprazdňující se marodka. Na ní ještě zůstává útočník Antonín Růsek, byť ten po vleklém zranění začal alespoň s lehčím tréninkem. Kvůli zdravotním potížím bude absentovat také mladý forvard Denis Kramář a dost možná i brankář Jakub Trefil se středopolařem Jiřím Slámou. Záložníka Jana Vodháněla zase do hry nepustí disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty. Zlínu pak nechybí vůbec nikdo.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Ventúra, Breite - Zorvan, Fortelný, Navrátil - Juliš

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Fantiš, Slončík, Tkáč, Bartošák - Vukadinović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.98 - 8.45

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec

sobota 15:00
Již 20 let uplynulo od otevření městského stadionu v Uherském Hradišti. A právě toto výročí si připomenou hráči i fanoušci Slovácka v následujícím ligovém klání. Slavnostnímu ceremoniálu budou přihlížet fotbalisté Liberce, kteří však v samotném zápase jistě udělají vše pro to, aby Moravanům speciální den pokazili.

Profesionální kopaná na Slovácku ušla za posledních zhruba 30 let značný kus cesty. Vše začalo zápolením mezi staroměstskou Jiskrou a uherskohradišťskou Slavií, načež tento souboj vyvrcholil na přelomu milénia fúzí obou klubů do jednoho. Důležitým milníkem v dějinách fotbalu v regionu se stal taky rok 2003, kdy se v Uherském hradišti otevřel nový svatostánek.

Na něm již několik let působí oddíl odkazující na národopisnou oblast, kterou reprezentuje. Obzvlášť v posledních letech pak Slovácko sbírá úspěchy, jimiž pořádně namlsalo vlastní příznivce. Ti tak v současnosti poněkud nelibě sledují nevyrovnané výkony svých oblíbenců. Doma se jim ještě daří, venku už to ale v posledních týdnech není taková písnička.

Tentokrát hraje Slovácko v domácím prostředí, což by jeho šance na tříbodový zisk mělo zvyšovat. "Bude to jenom na nás, zda se dokážeme prosadit, nebo ne," uvědomuje si asistent hlavního trenéra Moravanů Jan Baránek.

Naděje Slovácka na dobrý výsledek podporuje také jméno soupeře. Liberec je totiž týmem, jenž umí potrápit silné protivníky, avšak proti těm slabším se často překvapivě trápí. To ostatně dokazují poslední ligové mače, které Severočeši odehráli. Zatímco Slavii i Plzni pořádně zatopili, přičemž druhého jmenovaného protivníka dokonce přemohli, ještě předtím inkasovali ostudných pět branek od Karviné.

V Liberci tedy dobře vědí, na čem musí zapracovat. "Už jsem říkal, že na silné týmy umíme hrát skvělý fotbal. Jsme namotivovaní, to musíme přenést ze sta procent i na zápasy, které musíme zvládat. Je to důležité, chceme jít jednoznačně tabulkou nahoru," řekl po skalpu Plzně útočník Slovanu Ľubomír Tupta.

Severočechům dlouhodobě schází zraněný stoper Dominik Plechatý, Slovácko zase postrádá záložníka Michala Kohúta. Do toho není jisté, zda budou pro sobotní utkání připraveni brankář Moravanů Milan Heča a jeho spoluhráč a kapitán mužstva v jedné osobě, středopolař Vlastimil Daníček.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Havlík, Trávník - Petržela, Valenta, Holzer - Cicilia

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek - Kulenović, Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.57 - 4.09

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec

sobota 18:00

Baník čeká na přemožitele sedm kol, naposledy ovšem zvítězil s velkým štěstím. Proti Jablonci se Ostravané budou chtít herně zlepšit, budou nicméně čelit týmu, jenž na Slezany dlouhodobě umí.

Baníku před týdnem výrazně pomohlo sporné vyloučení teplického obránce Nemanji Mičeviće. I díky němu Ostravané na severu Čech uspěli, byť jejich představení mělo k dokonalosti daleko. Důležité jsou každopádně body, které Slezané sbírají v posledních týdnech opravdu pečlivě. Od začátku sezóny jich získali tolik, že jim to po dvanácti kolech stačí na solidní pátou příčku v tabulce.

V dobrý výsledek doufají Ostravané také před dalším soutěžním kláním. "Všichni se na zápas těšíme a máme velkou chuť potvrdit výhru z Teplic. Jsem si jist, že i fanoušci nás podpoří a poženou dopředu. Nálada je teď hodně pozitivní, příprava a tréninky jdou samozřejmě lépe, když se daří. Na zápas se těšíme a chceme potvrdit těžce vybojované body z venku," vzkázal kouč Baníku Pavel Hapal.

Jablonci to naopak pořád moc nejde. V probíhajícím ligovém ročníku zvítězil pouze jednou a jen díky ještě marnějším výsledkům Zlína nesídlí na posledním místě celkového pořadí. V sobotu se však vydá na hřiště mužstva, proti němuž se mu celkem daří. Platí to především o duelech na severu Čech, nicméně v uplynulém ročníku uzmuli zelenobílí tři body i v ostravských Vítkovicích.

Podobný kousek by Severočeši nyní jistě rádi zopakovali. "Čeká nás hodně těžký soupeř. Víme, že Ostrava je momentálně v laufu, několik kol neprohrála, hlavně v domácím prostředí je velice silná za podpory výborných fanoušků. Samozřejmě s naší situací se musíme nějak vypořádat, hlavně poučit se z věcí, co jsme dělali špatně v minulých zápasech. Musíme se pokusit nějaké body v Ostravě urvat," uvedl trenér Jablonce Radoslav Látal.

Severočeši postrádají zraněného levého beka Daniela Součka, k tomu jsou nejisté starty záložníků Michala Černáka s Dominikem Pleštilem. Baník hlásí vyprazdňující marodku. Momentálně na ní zůstávají defenzivní univerzál Ladislav Takács se záložníkem Danielem Tetourem. Hrát nebude ani středopolař Slezanů Jiří Boula, ten totiž v sezóně nasbíral již čtyři žluté karty.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Lischka, Pojezný, Kpozo - Kaloč, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tekijaški, Martinec, Hurtado - Čanturišvili, Houska, F. Souček, Kratochvíl, Polidar - Chramosta, Krulich

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.87 - 4.93

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
12
10
2
0
34 : 8
32
2
Slavia Praha
12
9
3
0
22 : 7
30
3
Viktoria Plzeň
11
7
1
3
30 : 16
22
4
Sigma Olomouc
12
7
1
4
22 : 15
22
5
Baník Ostrava
12
6
3
3
19 : 10
21
6
FK Mladá Boleslav
11
6
2
3
27 : 21
20
7
1. FC Slovácko
12
6
2
4
13 : 14
20
8
Bohemians Praha 1905
12
5
2
5
11 : 14
17
9
Slovan Liberec
12
3
4
5
18 : 21
13
10
FK Teplice
12
3
4
5
10 : 13
13
11
FC Hradec Králové
12
3
2
7
14 : 21
11
12
MFK Karviná
12
3
1
8
16 : 23
10
13
FK Pardubice
12
2
4
6
10 : 19
10
14
Dynamo České Budějovice
12
3
1
8
14 : 29
10
15
FK Jablonec
12
1
5
6
10 : 18
8
16
FC Zlín
12
1
3
8
13 : 34
6

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (364)

Přidat komentář
belerek1987

Pak se nejde divit, že jsou ČB tak dole, když hrají 2x po sobě na Spartě. Fakt neregulérní liga

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball dnes opět za tři body.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Harley111

Kdepak overperformance dnes končí, Jabka tam minimálně remízu udělají.

Reagovat
oli9

Vecheta, Mihalik tak to může jít Slovácko doprdele co je s Ciciliou zas

Reagovat
Zdechlina

Nic. Svědík je rasista. Zas hrajeme bez útoku

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Regino je zraněný? Není ani na lavce ne? Vecheta, Mihalik snad konečně něco zahrájí.

Reagovat
thewall

Na cestách?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slovácko 20let výročí od otevření stadionu a je tam sotva 4k. Achjo

Reagovat
andrew96

Správně, distancovat se od Valentů.

Reagovat
tofupust

Reagovat
ACSeRw!n

4k je slusny, na to ze ani v hezkym pocasi nebylo vyprodano a to i kdyz se hralo nahore

Reagovat
oli9

Já tam dnes chtěl jít a musel jsem do kovozoo s děckama

Reagovat
$$CaptainKokotko

Obrana Liberce

Reagovat
HorajzmAmmann

Nemají náhodou lepší obranu než Baník?

Reagovat
doocetung

Ten Hellebrand z Budějek prý bere 320k /měsíc jsem myslel že tam ti nejlepší dostanou max polovinu.. to by i v baníku byl jeden z nejlépe placených

Reagovat
HorajzmAmmann

Tomu nevěřím... Každopádně v Baníku kolik berou netuším, ale prý nejlépe placený je Kpozo.

Reagovat
doocetung

Já bych tomu i věřil.. vždyť do slávky šel za nějak 25mega.. a v té době tam dávali smlouvy jak ožrálí milionáři takže 400-500k klidně mohl dostat..no a v budějkách šel o 20% cca dolů to by sedělo .. v baníku má lischka 400 takže kpozo klidně mohl dostat půl míče když šel z šerifu který hrál LM

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to jo Kde na to berou nechápu. Navíc mi neprijde že je extra klíčový hráč.

Reagovat
Firkraag

On už je hráč ČB, nebo ho ještě vlastní Slavia?

Reagovat
Sigma Olomouc

ČB ho vlastní

Reagovat
$$CaptainKokotko

To pro kabinu není dobré

Reagovat
oli9

320 měsíčně fakt? Tpc 40k max

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak když Ondrášek má 200, možná 250....Hellebrand prej to samý plus mínus, Skalák o trochu míň, šílený smlouvy, taky tady na jihu na vedení strašnej hejt

Reagovat
Nadržený šimpanz

Přitom béčko a dorost hrajou letos suprově, ale přes tyhlety lemply šanci nedostanou, a to Hellebrand je ještě asi nejlepší hráč letos po Allim

Reagovat
Kily

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska by úplně v klidu mohl Zlín remizovat. Po tom pruseru budou hrát na nulu. Navíc i ta sestava mi přijde bez Simerskeho a spol daleko lepší... 0:0 nebo 1:1

Reagovat
andrew96

Simerský v základu byl dlouhodobě úlet. Natož ještě s kapitánskou páskou.

Reagovat
Sigma Olomouc

tipoval jsem 0:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale haluz... Mělo to skončit 3:0 úplně v klidu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Mělo, ale já jsem v těhle zápasech pesimista

Reagovat
monty25

Hradec gól z ničeho Grigar už by si taky mohl odpočinout...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Knapík rychlá odpověď

Reagovat
monty25

Tak nic, neplatí.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bez Vrby nuda.

Reagovat
exse

Úplně jasná penalta na Frýdka.

Reagovat
lampas

Reagovat
Zdechlina

Asi ne, když VAR nehlásil

Reagovat
$$CaptainKokotko

Frýdek

Reagovat
monty25

Ať už jde ten Grigar fakt do prdele.

Reagovat
monty25

Tak dobrý, ofsajd.

Reagovat
5PUR5

Dohrají Teplice ještě někdy komplet?

Reagovat
monty25

Třeba dneska.

Reagovat
5PUR5

Ten VAR se tam zapotí.

Reagovat
monty25

Ten Všetečka v tom má dobrej bordel.

Reagovat
Sigma Olomouc

Sigma

Reagovat
GreatWhite

Tak a jsme tam, kde vždycky. Další posraná sezóna, koukám na tohle je fakt utrpení, krvácí mi oči.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejste náhodou 3. teď?

Reagovat
GreatWhite

Shodou okolností. Po tomhle kole 5., do konce podzimu tak 7.

Reagovat
HorajzmAmmann

4. místo buď Olomouc nebo Baník. Slovácku a ani MB moc nevěřím.

Reagovat
GreatWhite

Já to vidím na Baník. 5. Bolka, 6. Slovacko. My skončíme tak 8. a ve skupině o Evropu nás vyřadí nějaký Jablonec nebo Bohemka. Úplně to mám před očima.

Reagovat
bobis21

Tak my máme pro zbytek podzimu náročný los, takže bych nečekal že tabulkou půjdeme někam nahoru. Na podzim nás ještě čeká Sparta, Slavia, Plzeň i Slovácko.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Aneb proč v Olomouci nechodí lidi? Fanoušci úspěchu?

Reagovat
GreatWhite

Tak v Olmiku jsou lidi překvapivě nároční, ale úplně si nemyslím, že to je o úspěchu nebo umístění. Spíš jde o nějakou propagaci klubu a o to, jak se pak klub sám prezentuje. Lidi fandí bojovníkům, proto chodí na hokej, zatímco ze Sigmy má člověk pocit, že je to v klubu všem úplně jedno a jsou všichni neskutečně pohodlní.

Jinak mě se tohle netýká, já si tu jen ventiluju nasrání po zápase, ale i přes ty blbý kecy jezdím z Prahy skoro na každý zápas Sigmy a ačkoliv jsem dnes znechucen, tak za týden v Jablonci beztak taky budu, za což si už teď nedávám.

Reagovat
monty25

Teplice třetí prohra v řadě a mimo Top 10. Příště by měl chytat Mucha a snad bude co nejdřív k dispozici aspoň Fila...

Reagovat
Axelrose

No nevím, ale zase bych neřekl, že to Grigar nějak extra podělal.

Podle by většina brankářů stále v podobném postavení, tady prostě čekáš centr. A když to Čmelák takhle trefí (původně jsem myslel, že se ukopl, ale podle chování po golu to vypadalo, že to fakt chtěl takto trefit) už s tím toho moc neuděláš.

To za většího moulu mohl být Letáček z Baníku, kdyby mu ty dva výlety nevyšly - a že to bylo u obou o fous. I když tam toho i hodně pochytal a celkově podává velmi dobré výkony, tady měl fakt velké štěstí.

Dnes jsem cekem zvědavý na MB - Sparta, to by mohl být zajímavý zápas.

Reagovat
monty25

No, když takový gól z centru padne v ženském fotbale, tak se všichni smějou brankářkám. Grigar celkově působil nejistě, při tom odvolaném gólu Hradce ho zachránil ofsajd, jinak to byla taky jeho chyba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Letáček - Ndefe,Lischka,Pojezný,Kpozo - Buchta, Šín, Rigo, Ewerton - Kubala - Tanko

Čekal jsem Kaloče místo Bouly, ale za střed Šín - Rigo Trošku risk do defenzivy, ale aspoň není Hapal doma posrany. Paráda Hapal

Reagovat
thewall

Jsem si byl jistý, že bude Kaloč. Za Šína

Ale mám obavy o výsledek. V Teplicích jsme byli špatní a Jablonec na nás docela umí.

Reagovat
bobis21

Bez defenzivního záložníka to většinou nedopadlo dobře, protože za zálohou byl průchoďák

To beru jako největší problém přestupáku - že zase jdeme do sezony jen s Boulou na ten post.

Reagovat
ratusek

Protože si někdo furt myslí, že Kaloč je DM no

Reagovat
bobis21

Tak nakonec to vypadá že DM hraje Letáček

Reagovat
Nuno čomes

Paráda Hapal

Reagovat
Zdechlina

Mihálik proč nehrál?

Reagovat
Harley111

Tvl letos Olomouc reálně hraje o poháry a ono na ně doma chodí 3000 jak na Jablonec, který hraje zatím o sestup

Reagovat
PavlíčeQ

my hrajeme o zachranu, ne o sestup

Reagovat
Firkraag

O tom by se dalo polemizovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GreatWhite

A kdybychom byli 1. o 10 bodů před Spartou, přijde 3500.

Reagovat
$$CaptainKokotko

To by možná 4k došlo

Reagovat
Mass

a to jim ještě město koupilo nový žárovky

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrozně slabá návštěva v Ostravě. Ostuda

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kolik?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tipují tak 8000

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak to je v pohodě. Jsem čekal, že napíšeš pod 6k

Reagovat
ratusek

Jablonec pěkné dresy a ten znak v zeleném provedení na černém podkladu je lahůdka

Reagovat
Kepy_FCB

jsou škaredý

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta v lize už zní cize

Vyhrajem

Reagovat
Firkraag

Ten rozhodčí na Baníku je hroznej dement.

Reagovat
John Obi Mikel

Klíma není moc dobrý rozhodčí no

Reagovat
wwwx

Generátor náhodných upísknutí

Reagovat
Mirek na tenisu

Klíma zápas neovlivnil. Byl místy nepřesný, asi měl být přísnější na zdržování Jablonce. Zásadní chybu ale neudělal.

Reagovat
ratusek

Piča je ten Ewerton mentál? Za to měl jít ven

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

S Jabloncem...

Reagovat
djiros

Vždyť to je taková baníkovská klasika...

Reagovat
tencotomunerozumi

jablonec dneska velmi sympatický výkon .. ewerton

Reagovat
Witcher

Blbníku nepomáhaj rozhodčí?

Reagovat
bobis21

Tepláčky dneska ani rozhodčí nedotlačili?

Reagovat
Witcher

Reagovat
bobis21

Já vím že brečíš, jen nevím proč zrovna našim směrem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Dominik Janošek přidal už svůj šestý zásah v barvách druholigové nizozemské Bredy a v rámci remízového utkání s Helmondem (1:1) se vyšvihl do popředí ligové tabulky produktivity (6+3).

Ten si postup do první ligy vykope už možná za půl roku

Reagovat
oli9

Já mu to přeju.. Všichni u nás na něj mrdali... Přitom ten potenciál v něm je pořád... Mrzí mě že ho Slovácko nezískalo na dýl.. Moc se mi u nás líbil

Reagovat
Salfovic

Já jeho konec v Plzni a v Baníku vůbec nepochopil. Jedině, že by to byl nějakej potížista, nevím.

Reagovat
ratusek

to stejný u nás. Totální amatérismus

Reagovat
Sosi

Škoda, že ho Bílek odstřelil

Reagovat
Kily

před rokem taky někdo konečně pochopil, že to je hráč vyloženě do ofenzívy, dal mu volnost a tím kompenzoval jeho horší stránky, jako nechuť vracet se a špatnou kondici

Reagovat
Mirek na tenisu

Janošek a jeho raketový růst výkonnosti mě překvapil. Nevěřil jsem mu. To se někdy stává. Přeju mu nějaké top angažmá a těším se, že se prosadí časem do národního mužstva.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GabrielBatistuta

RIP, Matthew Perry

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Tvl, a to mu bylo jenom 54

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale vypito a napráškováno měl na několik životů. Škoda, no

Reagovat
Greny

Ach můj bože

Reagovat
Cotton

Reagovat
Greny

A teda i RIP Adam Johnson.. hokejista Nottinghamu, co hrál i v NHL včera při zápase po srážce dostal bruslí do krku a nezachránili ho

Reagovat
Salfovic

Kterej SLovák takhle skoro umřel přímo v NHL, Hossa ?

Reagovat
monty25

Richard Zedník

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Greny

A minulej týden Lauko dostal taky bruslí a kousek od oka no

Reagovat
GabrielBatistuta

Četl jsem, no

Reagovat
Salfovic

Alespoň zemřel při tom, co měl rád, při pozorování balónů.

Reagovat
GabrielBatistuta

Si za boha nemuzu vzpomenout, z ceho to je.

Reagovat
kilobyte

Přátelé

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GabrielBatistuta

Vole , to vim. Ale nevybavim si scenu. Jak Ross umřel?

Reagovat
kilobyte

Jo.

Reagovat
JackDaniels.

Ross umrel????????

Reagovat
GabrielBatistuta

Chandler dal na net, že Ross umřel a pak čekali, kdo přijde truchlit.

Reagovat
JackDaniels.

Uz som to videl medzičasom

Reagovat
Witcher

Dobrej spoiler

Reagovat
GabrielBatistuta

Jako na 25 let starej seriál? (Pičo, to letí ) A i kdyby, tak u tohohle to snad nevadí

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník prohrál zaslouženě. Jablonec měl více gólových šancí a eliminoval silné zbraně Baníku. Fotbalovost Ewertona, rychlost Tanka, průniky wingbeků a střelbu z druhé vlny. Kuriózně mu uškodil kotel fanoušků když v čase rostoucího náporu odpálil dýmovnice. Banik vypadl z tempa a přišel gól Chramosty. Takticky přehrál Látal kamaráda Hapala.

Reagovat
Mirek na tenisu

... zapomněl jsem faktor Boula. Jeho neúčast byla ve středu hřiště cítit. Možná měl Hapal nasadit Kaloče.

Reagovat
Ross Geller

Zelený už nehraje ani v těchto zápasech? I Pešek už se před něj dostal?

Reagovat
Ross Geller

Ta kamera v Boleslavi je hrozně nízko, špatně se na to kouká.

Reagovat
JackDaniels.

Neubytujete ma niekto v Ostrave a okolí cez MS v hokeji?

Reagovat
Mirek na tenisu

Zkus Heimstaden. Jinak v Ostravě je volných bytů nasráno

Reagovat
JackDaniels.

Dikes

Reagovat
Greny

Tak teď se Černý brutálně upiskl

Reagovat
doshcz

Cerny ty pico to mam dost, 4 na 1 a on to piskne

Reagovat
Greny

Ještě bych to pochopil kdyby pískal penaltu

Reagovat
doshcz

silenost no

Reagovat
ACSeRw!n

Neuer neco chytil

Reagovat
Greny

Panák dobrej namaz tvl

Reagovat
Greny

Pěkné je vykoupali... Gomez je mimo.. nechápu že nehraje raději Vydra, možná i Pavelka by tam byl lepsi

Reagovat
Rizek

Pavelku bych do toho snad už netahal, ale Vydra ano, ten by měl být před Gomezem. Ten prostě nevypadal dobře ještě ani v jednom mači.

Reagovat
Melda

Ale v FM zvíře

Reagovat
KingMaster13

Vasil pěkně. Bylo by to osvěžující kdyby je porazili ale to beztak ještě otočí

Reagovat
ACSeRw!n

Gomez je uplne jinde a Panak taky nic moc, Krejci a Vitik chybi dost

Reagovat
Rizek

Pěkně Pešek.

Ale zatím se mi teda strašně líbí Kara. Ten hraje s velkým přehledem.

Reagovat
ACSeRw!n

Kuba

Reagovat
Rizek

Kombinace Wiesnera a Gomeze na té pravé straně je jak pozvánka pro boleslaváky.

Reagovat
Rizek

No a teda ještě - Kušej musí být cíl pro příští přestupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pujde ven

Reagovat
Greny

Doufám že se dívá Šilhavý že by třeba mohl zjistit že někdo jako Kusej existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Jurecku nema sanci

Reagovat
Mass

Ale přes Hložka by mohl

Reagovat
KingMaster13

Spíš po dnešním výkonu čekám, že dostane v repre konečně šanci ten Panák

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

Pochopil dobře Šilhavého výzvu. Konečně je ten typ stopera, který on hledá.

Reagovat
Greny

Můžou vytvorit neprostupnou stoperskou dvojici s Holesem

Reagovat
KingMaster13

a v bráně může být Tuňák, ten má teď taky super formu

Reagovat
tencotomunerozumi

Co máš proti Holešovi ?

Reagovat
KingMaster13

Je z formy, což je Šilhavého kritérium

Reagovat
Mass

Ale minulou sezonu hrál skvěle

Reagovat
KingMaster13

to jo

Reagovat
tencotomunerozumi

U něj je blbý že se chyby vidí hned ... když ze 100 - 95 vyřeší dobře .. budou se mu jednoduchý lidi jako ty smát za to co udělal blbě.. v římě zavinil gol.. ale když nebude hrat další zapasy tak udela nekdo daleko vice chyb

Reagovat
Mass

Spíš sem narážel na to, že Šilhaý má tendenci stavět hráče, který byli ve formě třeba před půl rokem nebo před rokem, i když se jim momentálně zrovna moc nedaří.

Reagovat
tencotomunerozumi

Ok.. to je pravda

Reagovat
Marisic

šilhavý má tendenci stavět svý oblíbence, jestli někdy byli ve formě ho upřímně netrápí

Reagovat
Greny

Vždyť je v poslední době zralej na střídačku jak ve Slavii tak v repre... Jenže nemá na dresu jmenovkou Kacaraba

Reagovat
Mass

Kačaraba ve formě je pořád horší než Holeš bez formy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Odchovanec Sparty Mareček pořád hraje za Spartu?

Reagovat
Ross Geller

Ten Panák to je tragédie...

Reagovat
Mass

Panák do repre!

Reagovat
ACSeRw!n

aspon se tam nebude unavovat

Reagovat
Rizek

Co to je za vtip?

Reagovat
Rizek

Oni si nechají dát takovýhle gól do šatny ...

Reagovat
tencotomunerozumi

Reprezentační stoper Panák.. sparta hraje profesorsky ..boleslav nebojácně ..

Reagovat
Rizek

Panák je dneska nejhorší na place. To je katastrofální výkon.

Reagovat
Firkraag

Tak měl článek na isportu, tak to musel oslavit no

Reagovat
Nuno čomes

On ale vždy, když má nějakou formu, tak má pak úplně tragicky zapas a pak zas spadne dolů a jede od nuly. Jak loni nebo předloni v Evropě, to bylo peklo.

Reagovat
FCSL

Panák do repre!!

Reagovat
FCSL

Měl asi vsazeno poločas jedna ne?

Reagovat
Rizek

Kuchtič netrefí ze tří metrů prázdnou kasu. Tohle je ten mač, kdy jde proti tobě všechno.

Reagovat
Rizek

Vindahl . Nejlepší jeho ligový zákrok.

Reagovat
Ross Geller

Kuchta dnes hraje?

Reagovat
Mass

Haraslín rasista!

Reagovat
Rizek

Reagovat
Mass

Twl teď pěknej detail jak Suchý brání Sörensena, vůbec si nevšímá míče, jen drží hráče a míč ho stejně trefí do hlavy a on odhlavičkuje

Reagovat
Ross Geller

Priske prodloužil smlouvu a už se to sere.

Reagovat
Pablos

Uraťte někdo už toho Wiesnera

Reagovat
Rizek

Ve druhé půlce je Panák jak vyměněný.

Reagovat
Greny

Priskeho dneska nechápu tlačí celou druhou půlku bez nápadu a toho Ševčíka tam nedá.. kterej je v tomto fakt dobrej

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Dá, ale nechá Wiesnera s Panákem, takže pohoda

Reagovat
Pablos

Panák tam není

Reagovat
Mass

Nechal ho tam do 77'

Reagovat
Pablos

když byl čas 16:38 a já psal koment tak ho šel právě střídat ...tak v 16:46 když si psal koment ty, že ho tam nechal, tak tam nebyl.

Reagovat
Mass

Jeden vysokej blonďák s 27 odešel, zůstal tam jinej vysokej blonďák s 25, možná sem si je spletl.

Reagovat
Pablos

Se Sorensenem ...já si je taky často pletu. Ale jelikož Ševčík šel zrovna za Panáka... tak to bylo jasný

Reagovat
poz3n

Dinamo Záhřeb - MFK Karviná 0:2

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Btw minulej rok Karviná obrala o body Slavii 2x

Reagovat
Marisic

jako Slavii B? Ani to není pravda

zkus místo Sparty čumět na Slavii

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Twl Jusufe

Reagovat
Rizek

Wiesner ty centry.

Reagovat
Pablos

Nejen centry

Reagovat
Ross Geller

Kuchta

Reagovat
Mass

Kuchta červená?

Reagovat
ACSeRw!n

Hoonza Kuchta

Reagovat
tencotomunerozumi

Je vidět co jsi za člověka, když tomuhle fandíš... doufám že v okruhu 10 mil kolem tebe nikdo nebydli

Reagovat
Ross Geller

Ten Gomez to je parodie na stopera.

Reagovat
Mass

Proto si Vitík na tribuně hraje s mobilem, o fleka se bát nemusí

Reagovat
Greny

Ten Gomez velký špatný dneska a Kuchta pěkný prase

Reagovat
Rizek

Gomez zase hlídal na tři metry.

Reagovat
tencotomunerozumi

Kuchto Karma.. ta tvoje arogance a hnus z tebe úplně stříka

Reagovat
monty25

Takhle dobrý fotbal hrála Boleslav snad naposledy tehdy, když tam byl Kulič ještě jako hráč. Pak si to pamatuje ještě Matějovský.

Reagovat
Ross Geller

Boleslav slaví, jako kdyby vyhrála ligu, přitom Sparta je v tabulce před ní.

Reagovat
mistr129

Obrovská gratulace no, utracené miliardy během poslední 20 let a jste v tabulce před týmem, co trenéra sebral v nonstopu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rizek

to mají jako brečet? Spartu nikdo neporazil kolik? Rok? Pro ně obrovský úspěch. A to nevyhráli žádnou haluzí, ale naprosto zaslouženě.

Reagovat
Pablos

Ty si sport dělal naposled ve školce né ?

Reagovat
Ross Geller

Já hrál x let profesionálně hokej a vyhrál jsem také kanadské bodování celé ligy.

Reagovat
Mass

Asi si ale nakonec dotal pukem do hlavy

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

pak nechápu proč seš tak mimo... jestli jste porazili někdy o dost silnější tým, tak nemůžeš psát takové hovna pak přece.

Reagovat
LeonardoUžoa

Neměj mu to za zlé, dnes mu umřel nejlepší přítel.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to ty svině dovolují se radovat, že porazili favorita. Já bych jim normálně odepsal body.

Reagovat
thewall

Kuchta měl jít ven.

Buď přímo redka za ten skok do Kušeje (klidně mu mohl ukončit sezónu) nebo žlutá za faul a rovnou druhá žlutá za to jeho prsení.

Je to sráč.

Reagovat
Pablos

jakože dva se prsí proti sobě, navíc Kušej první (i když po zásluze), ale dával bys Kuchtovi jen

Reagovat
thewall

Kušej měl dostat taky.

Na karty to mělo duo K-K dostat 1:2. Ve finále tedy 1:3 s automatickou červenou pro Kuchtu.

Reagovat
Pablos

za prsení bych fakt karty nedával

Reagovat
kilobyte

Lidi furt srovnávají ragby s fotbalem a pak by chtěli červenou za tohle.

Reagovat
thewall

Červená by byla za dvě žluté.

Reagovat
thewall

Je fakt, že mě na tom asi nejvíc sere, že udělá takový prasácký zákrok a místo omluvy se požďuchuje.

Možná stačilo rychlé gesto omuvy a Kušej by nebyl za prcka, co si nechá nafackovat hrudníkem...

Reagovat
Pablos

On mu zrovna Kušej nenadával nic moc hezkého asi, když vyletěl proti Kuchtovi jak čertík... tím se nechci zastávat Kuchty, ale tak tvl... že se mu omluví, když na něj vystartuje, tak to je fakt to poslední co bych čekal

Reagovat
thewall

To já taky ne potom,co se Kušej pustil do konfrontace. Proto jsem psal o rychlém gestu omluvy, tj. bezprostředně po faulu. A pokud by měl Kuchta nějakou sebereflexi - ale to už asi chci moc - tak i přes Kušejovo čertění mohl zachovat větší nadhled s vědomím toho, že mu šel po nohách jako prase.

Reagovat
thewall

A jako vzájemné prsení bych to neposoudil. Kušel mu mohl tak maximálně pofoukat bradavky.

Reagovat
Vinci

Tak určitě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Ryneš úplnej vylízanec

Reagovat
Pablos

co udělal ? Už jsem nekoukal

Reagovat
mistr129

Ladra zdržoval u rohového praporku, pak si to posunul zpátky podél lajny kdy nikam nemohl jít a Ryneš do něj zezadu skluzem naskočil

Reagovat
Pablos

Ladru bych přejel taky, hroznej píčus

Reagovat
Mass

Tak ke konci docela nezvládajka, ale jinak nic hroznýho.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Krása krása a znova krása. Takto se mi Sparta začíná opět líbit. Nicméně my to teď stejně dojebeme s Klokanem

Reagovat
naheCZ

Reagovat
5PUR5

Jarábek 4 zápasy 3 výhry.

Reagovat
Imos

vstříc záchraně ona už když tam byl minule hrála karviná zajímavý fotbal

Reagovat
Rizek

Včera Barca prodrbe clásico, dneska Sparta rupne v Bolce. Fotbalový víkend jak víno.

Mimochodem jdu teď fandit City a večer Klokanům.

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná

Bolka

Reagovat
John Obi Mikel

Výsledky nám hrajou do karet, tak ne že to posereme.

Reagovat
pingla

PR kolečko obnoveno?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Urbis__

Aneb jak je důležité mít kvalitního golmana.

Reagovat
LH171186

Byl Kuchta takovej *urák už ve Slavii nebo to dělá ten rudej dres ???

Reagovat
KingMaster13

Byl ale Trpišák ho docela krotil

Reagovat
Mass

O něco menší, většinou se omezoval na simulace, ve Spartě k tomu přidal dojíždění do soupeřů.

Reagovat
Losinho

Už v Teplicích.

Reagovat
monty25

Už na Žižkově. Ale tam mi spíš přišlo, že na to kašlal. Doteď si vzpomínám, jak jsem na něj z tribuny řval, aby nerozhazoval rukama a hrál.

Reagovat
ACSeRw!n

je to ten rudej dres

Reagovat
Coutinho10

Bořil zpět a Sheriff už na lávce

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Tomič, Oscar, Zafeiris, Provod – Jurečka, Tijani, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Wallem, Masopust, Tecl, van Buren, Douděra, Dumitrescu, Ogungbayi, Hromada, Jurásek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

V realu to bude spis 3-4-1-2, s Jureckou na podhrotu.

Reagovat
naheCZ

Zajímavé složení v útoku, to jsem zvědav, jak to bude fungovat. Jinak Holeš dostal volno nebo se mu něco stalo, že není ani na lavičce?

Reagovat
Mass

Byl poslední zápasy docela z formy, možná že za to mohlo i nějaký menší zranění, tak ho asi nechal odpočinout.

Reagovat
Coutinho10

prý viróza

Ze zdravotních důvodů chybí Petr Ševčík. Tomáše Holeše, Ivana Schranze a Tarase Kačarabu nepustí do hry viróza. Dlouhodobě na marodce je David Pech.

Reagovat
Mass

Tak u toho Kačaraby bych tomu i věřil, dneska mohl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

3 utocnici v zakladu, dneska bude Standa stridat urcite

Reagovat
Mass

Pokud se bude vyhrávat o tři góly, nejsem proti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Nebude, byl za B.

Reagovat
pingla

Holeš zraněný?

Reagovat
Coutinho10

viróza viz

Ze zdravotních důvodů chybí Petr Ševčík. Tomáše Holeše, Ivana Schranze a Tarase Kačarabu nepustí do hry viróza. Dlouhodobě na marodce je David Pech.

Reagovat
Mass

A Dominik Pech už střídal za béčko, doufám že ho brzo uvidíme v áčku.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
mistr129

Karty kdě?

Reagovat
Coutinho10

klasicky domluva...aspoň na obě strany

Reagovat
John Obi Mikel

V kapse sudího

Reagovat
Mirek na tenisu

Zděs

Reagovat
Mass

Reagovat
Mirek na tenisu

BOH-SLA... Vašku, Radku... proč se ti dva klauni na Kyslíku pořád oslovují jmény? Když je srovnám s komentátory při El Clasico (Jinoch) neobstojí v ničem. Když slyším Šilhana stahuju zvuk. Svěcený! Tobě se to líbí?

Reagovat
John Obi Mikel

Já je taky nemám rád, ale jak by se měli oslovovat? Pilný, Šilhane?

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemají se oslovovat vůbec. Nebo jednou za čas a ne kafrat jak svíčkové baby.

Reagovat
naheCZ

Tomič

Reagovat
Pablos

Platíš pivo

Reagovat
Pablos

Tomič

Reagovat
mrtvej ofsajd

To bylo dělo

Reagovat
Coutinho10

wow Tomiiič jako za Bolku proti Spartě

Reagovat
John Obi Mikel

Tomiiiič

Reagovat
Mass

Tomič jaká trefa

Reagovat
mistr129

Jurečka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Už to začíná...

Reagovat
John Obi Mikel

Už to pokračuje

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
Coutinho10

Jurečka

Reagovat
Mass

Jurečka nový Standa

Reagovat
Coutinho10

pyro ve správnej čas

Reagovat
mistr129

Ale to k tomu patří!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak jak včera na Baníku?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tahle pauza vyhovuje Bohemka...to si vybrali ten nejhorší čas. Druhej gol visel ve vzduchu...

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

twl Mojmo

Reagovat
John Obi Mikel

Aby nás to nemrzelo, Klokan taky vypadá nebezpečný

Reagovat
Greny

To si piš že bude... Slavia poslední zapas na tiketu sry

Reagovat
Coutinho10

mělo bejt už aspoň o 3 góly

Reagovat
Greny

OT :

https://twitter.com/jinochmichal/status/1718651173408805273

Ještě že tam ten Vitik nesel

Jinak nevíte co se stalo v zápase Alkmaru Dostovi??

Reagovat
Greny

Už jsem našel

https://twitter.com/ronaldmorgan_/status/1718685933086613731

Ten rozhodčí je teda dobrej střelec tvl to mu to fakt nebylo ani trošku podezřelé že je něco špatně??

Reagovat
DieFohlenBMG

Ajax je poslední a Bas Dost pořád hraje fotbal nevím, co mě šokuje víc

Reagovat
naheCZ

Jurečkovo zpracování

Reagovat
Mass

No právě koukám, ne jen že on zapoměl střílet, on zapoměl i zpracovat balon.

Reagovat
PhilipS

Jurečka naprosto šílenej. To byla fakt naprostá náhoda ta minulá sezóna

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to ho vystřídat

Reagovat
Mass

I ta předchozí?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Vinci

Jaká sezóna? Však měl dobrých jen par zápasu v nadstavbe kde týmům proti Slavii už o nic neslo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia zahrála dobrej poločas, chybel tomu jen druhy gol. Trpis dal dobrou sestavu, jen Jurecka opět mimo...

Reagovat
PhilipS

Zaf předvádí naprosto unikátní výkon - v český lize nevídanej. Znovu to zopakuju - úplnej omyl, že se dostal do naší ligy.

Reagovat
Mass

No letos v lize nemá ani jednu asistenci, to moc unikátní není.

Reagovat
djiros

A na kolik přesně je tohle jeho vina?

Reagovat
wyqinac

obcas si musi rikat, co to s nim hraje za kopyta, on tam projde magicky pres 4 hrace a pak to nekdo zadrbe

Reagovat
DieFohlenBMG

Přesně Provod

Reagovat
Mass

Samozřejmě i jeho, nač mít dobrej driblink, když nedáš dobrou finálku.

Reagovat
djiros

A na zakončení Jurečku...

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
Mass

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vitej první místo.

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil konečně prolomil smůlu

Reagovat
naheCZ

Sinyan

Reagovat
mistr129

Köstl

Reagovat
Mass

kterej?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

New Sheriff in the town!

Reagovat
Coutinho10

jak tam s míčem zboural a prošel přes Hrubýho..vypadá dobře

Reagovat
Mass

To se neodvážim podle deseti minut říct. Stejně Ogbu a Holeš maj fleky jistý, Vlček už mi přijde taky dost v pohodě a i Béřa. Kačarabu sem tam musíš provětrat, takže Sheriff asi takhle jen na konce zápasů, vypadá že bude dobrej na hlavičky a když bude třeba podržet balon.

Reagovat
Coutinho10

j, taky jsem z toho vydedukoval, že asi dostat se na stopera nebude lehký, ale dřív třeba Vlček moc nehrál, tak třeba je bude trochu rotovat, ale jinak teda bude spíš jako žolík na toho defenzivního záložníka...jinak Bořila potřebujeme, nemyslel jsem si to, stejně jako většina lidí, ale toho leadera tam musíš mít a i to byl důvod, proč jsme nebyli úspěšní, když byl mimo

Reagovat
meno

Můžou hrát všichni.

Mandous - Vlček, Sheriff, Ogbu - Tomič, Oscar, Holeš, Zafe, Béřa - Chytil, Schranz

Reagovat
DieFohlenBMG

Šerifův syn Jan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Ač nerad, tak musim pochválit sudího Roučka, neudělal snad ani jednu chybu a ani VAR nepotřeboval.

Reagovat
Coutinho10

po Zelinkovi konečně nějakej férovej rozhodčí

Reagovat
Mass

Nevim jestli by s tebou sparťani souhlasili

Reagovat
Coutinho10

naštěstí ti zalezli po prohře v Bolce do kanálů, kam patřej, takže máme tu krásný čerství vzduch

Reagovat
Coutinho10

*čerstvý

Reagovat
jackinho10

Reagovat
wyqinac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele