FORTUNA:LIGA - preview 13. kola

18.12.2020, 08:28, aktualizováno 20.12.2020, 09:14
Previews
Slavia před sebou má vršovické derby proti Bohemians a očekává se její výhra, Plzeň chce na půdě Slovácka navázat na dominantní výkon ze souboje s Teplicemi. Pardubice poměří síly se Zlínem, Teplice nastoupí proti Brnu...
FK Teplice - Zbrojovka Brno  (neděle 14:00)
Krajně nepovedené utkání za sebou mají fotbalisté Teplic, kteří od Plzně schytali sedm kousků. Šanci spravit si chuť mají proti nováčkovi z Brna, jenž si ovšem v posledním utkání připsal druhé vítězství v sezóně.

Skláři po porážce od Sparty na konci listopadu odvolali trenéra Hejkala a mužstvo přebral Radim Kučera. Ten začal solidně, když s týmem odvezl všechny tři body z Mladé Boleslavi. Jenže výkony mají spíše sestupnou tendenci, po remíze se Sigmou přišel zkrat v Plzni, odkud si Teplice i kvůli hattricku Čermáka odvezly sedmigólový výprask.

Zbrojovka se po vynucené covidové přestávce zvedla a odlepila se ode dna tabulky. V šesti zápasech "spravedlivě" rozdělila své výsledky mezi porážky, remízy a vítězství, naposledy uspěla v jihomoravském klání se Slováckem. Po trefě Srubka tam sice do pozdních minut prohrávala, jenže v hektickém závěru dokázali otočit Vaněk s Fouskem.

Ve prospěch Brna hrají kromě aktuální formy i vzájemné zápasy. Z posledních pěti třikrát zvítězilo a ani jednou neodcházelo s porážkou, naposledy Jihomoravané vyplenili Stínadla poměrem 1:4. Prosadili se při tom Růsek, Acosta, Bazelyuk a Krejčí.

Domácí celek se musí obejít bez vykartovaného Hoška a zraněných Grigara, Heidenreicha, Hyčky, Knapíka, Marečka, Plachého a Shejbala, v ohrožení je navíc i start Žitného. Na straně hostí nenastoupí Kryštůfek, Moravec a Čermák.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Vondrášek, Ljevakovič, T. Kučera, Černý - Jukl, Fortelný - Radosta, Trubač, Moulis - Mareš
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Bariš, Dreksa, Šural, Kotula - Vaněk, Sedlák - Štepanovský, Pachlopník, Fousek - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.53 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Fastav Zlín  (neděle 14:00)
Souboj dvou týmů ze středu tabulky bude k vidění v neděli ve vršovickém Ďolíčku. Tamní azylant Pardubice bude hostit Zlín, přičemž jde o souboj o pozice. Pokud ševci zvítězí, svého soka v tabulce přeskočí.

Východočeši se od konce září pyšnili sérii sedmi utkání, v nichž jen jednou prohráli. Avšak tato šňůra byla ukončena ve středu na pražské Letné, kde i přes sympatický výkon svému soupeři podlehli po trefách Juliše a Čelůstky. Na druhou stranu stále platí, že "doma" přemožitele nepoznali.

Ševci pokračují ve svých výkonech po sinusoidách. Po úvodních dvou výhrách třikrát prohráli, pak zase třikrát slavili. A jejich prosincová bilance? Dvě porážky. Ta domácí od Jablonce se ještě dala očekávat, nicméně nezdar 1:0 v Příbrami po Treglerově trefě se řadí mezi ty překvapivé.

Soupeři na sebe naráželi během tříletého působení Zlína ve FNL, velkou výhodou ve vzájemných střetech bylo domácí prostředí. Jen jednou nebylo plně využito, to když Pardubice doma bez branek remizovaly.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Cadua a zraněných Černého a Sychry, hosté nemohou počítat s Poznarem, Vraštilem a Vyhnalem.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Pfeifer, Solil, Tischler, Ewerton - Huf
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Matejov, Hlinka, Conde, Jiráček - Dramé, Janetzký, Čanturišvili
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.25 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Poměrně v útlumu jsou v prosincových zápasech fotbalisté Slovácka, naopak v případě jejich nadcházejícího soupeře z Plzně to po sedmigólovém vítězství vypadá, že nejhorší časy už pominuly.

Jihomoravané ve třech posledních zápasech nedokázali zvítězit. Bod z utkání s Libercem a porážka se Spartou, to nejsou výsledky, za něž by se měli stydět. Avšak poslední nezdar v Brně musí zabolet, zvláště vezmeme-li v potaz, že po Srubkově trefě tam ještě pět minut před koncem základní hrací doby vedli. Pak ale dokázali otočit Vaněk s Fouskem.

Viktoriáni se od úspěchu s pražskou Spartou propadli během reprezentační přestávky do agónie, když čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit a v prvních třech případech navíc vyšli gólově naprázdno. Chuť si spravili v úterý proti Teplicím, které rozstříleli 7:0. Hattrickem se na tom podílel Čermák, další zásahy přidali Beauguel, Ba Loua, Limberský a Bucha.

"Slovácko má jasnou organizaci hry a ví, jak se chce prezentovat. Víme, co očekávat, musíme ale nalézt citlivá místa, zrealizovat plány v zápase a udělat maximum pro vítězství," nabádá trenér plzeňského celku Adrian Guľa.

Možná to bude znít překvapivě, ale v minulé sezóně mělo ve vzájemných zápasech navrch Slovácko. To vytěžilo maximální počet šesti bodů, naposledy před Vánoci doma zvítězilo 2:1 díky trefám Reinberka a Hellebranda. Přitom předtím na úspěch dlouho čekalo, konkrétně od května 2006.

Domácí celek bude v zápase postrádat vykartovaného Kadlece a také zdravotně indisponované Divíška, Ciciliu a Hofmanna. Západočeši přijedou bez zraněných Kopice a Hybše, v ohrožení je i start Mihálika a Řezníka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Bajza - Reinberk, Šimko, Srubek, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Ba Loua
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.55 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 18:30)
Po krátké a (jak se později ukázalo) neoprávněné karanténě jde zpět do akce pražská Slavia. Tu čeká vršovické derby proti Klokanům, kteří se letos spíše trápí a proti rivalovi by se chtěli odpíchnout k lepším zítřkům.

Z posledních deseti soutěžních zápasů je jedinou kaňkou na slávistické bilanci týden a půl starý výprask v Leverkusenu, jinak se sešívaným nebývale daří. Postoupili ze skupiny Evropské ligy a rovněž tu domácí vedou poměrně s přehledem. A to i díky tomu, že minulý víkend zdolali Slovan Liberec 3:0 díky dvěma zásahům Simy a jedné trefě Olayinky. Zmíněný Abdallah Sima je se šesti zásahy jednoznačně nejlepším střelcem týmu, Olayinka s dalšími čtyřmi hráči je na polovině gólů.

Klokani v úterý na domácím hřišti zdolali Příbram 2:1 po trefách Vacka a Nováka, čímž ukončili sérii bez výhry. Ta trvala čtyři utkání a Bohemians během ní remizovali s Pardubicemi a odvezli si porážky z Budějovic, Jablonce a Ostravy. Zeleno-bílí ve svých řadách nemají žádného vyloženého střelce, nejlépe na tom je trio Hronek, Hůlka a Novák, které má na kontě po dvou brankách.

"Může se stát úplně cokoliv. O tom ale my nerozhodujeme. Připravovali jsme se na zápas normálně, aniž bychom brali v úvahu nějaké spekulace. Co se týče přímo Slavie, tak když se člověk podívá na její herní projev a tabulku, tak nás čeká určitě největší výzva v rámci české ligy," říká asistent hostujícího trenéra Erich Brabec.

"V posledních letech hraje Slavia na vysoké úrovni a pro každý tým je výzva se jim postavit. Mrzí mě, že takové utkání hrajeme bez přítomnosti diváků. Právě vršovické derby je takovým fotbalovým svátkem," dodává brankář Patrik Le Giang.

Dlouhodobě jsou vzájemná utkání doménou celku z Edenu, naposledy v únoru ale zvítězili Klokani, kteří díky trefě Vodháněla získali ve vzájemném zápase tři body poprvé od září 2014. Na úspěch na hřišti Slavie však nadále čekají, a to již od září 1993.

Hosté nyní budou mít ztíženou situaci kvůli četným absencím, k dispozici totiž nebudou Bačkovský, Bartek, Pokorný, Valeš a Vodháněl. V ohrožení je navíc i start Puškáče. Domácí se musí obejít bez Holeše, Hovorky, Musy, Takácse a Ševčíka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Schumacher, Köstl, Hůlka, Vondra - Vaníček, Květ, Jindřišek, Hronek - Necid, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.38 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - MFK Karviná  (sobota 14:00)
Dříve by šlo o záchranářský duel, tentokrát však má střet Příbrami s Karvinou jiný náboj. Domácí se sice nadále nachází ve spodních patrech tabulky, ovšem hosté ze Slezska letos bojují o něco výš a dalším bodovým ziskem by rádi vylepšili již tak slušné postavení.

V Karviné dochází vcelku pravidelně k hráčské fluktuaci, kvůli čemuž jsou výsledky MFK často destabilizovány. V probíhající sezoně se ale na východě republiky sešla solidní kvalita, která posouvá Slezany vpřed. Tomáš Ostrák, Michal Papadopulos, Gigli Ndefe...ti všichni úspěšně reprezentují zeleno-bílé barvy, které před startem předposledního podzimního kola vlají na devátém místě ligového pelotonu.

Naposledy Slezané vybojovali cennou remízu ve vypjatém zápase proti Jablonci. "Úterní duel s Jabloncem, to byla válka. Někteří kluci mají pár šrámů a zdravotní stav není úplně růžový. Ale je teprve čtvrtek a věřím, že se kluci dají dohromady. Změny v sestavě asi uděláme, ale rozhodneme až krátce před zápasem," naznačil trenér Karviné Juraj Jarábek, že jeho mužstvo zřejmě v Příbrami nenastoupí ve stejném složení.

Domácím Středočechům se s blížícím koncem ligového podzimu začalo trochu dařit, nicméně i tak zůstávají v sestupovém pásmu. V posledním odehraném utkání navíc mančaft kouče Pavla Horvátha klopýtl na půdě pražských Bohemians.

Proto Horváth doufá, že v sobotu se Příbrami zadaří. "Chceme se dostat ze sestupových vod, čeká nás další zápas, opět jsme si v týdnu ukázali chyby. Je to běh na dlouhou trať a stále se připravujeme pozorně na každého soupeře. Nyní si více věříme, protože jsme posbírali nějaké body. Na tréninku to je na hráčích vidět, máme ovšem problémy se zakončením, chybí nám tam větší klid, tak snad to vylepšíme již v zápase s Karvinou." uvedl bývalý záložník.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Vilotič, Cmiljanovič - Pilík, Zorvan, Rezek, Folprecht, Vávra - Voltr
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Dramé, Šindelář, Ndefe - Mangabeira - Mikuš, Ostrák, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.09 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Dynamo České Budějovice  (sobota 14:00)
Jablonec v posledním kole lacině klopýtl, přesto se v tabulce drží na bronzové přičce. V posledním domácím utkání kalendářního roku vyzvou Severočeši i bez svého trenéra sympaticky hrající České Budějovice.

¨ Severočeši se na domácí půdu vracejí po emočně nervózním výletě do Karviné. Jablonec na východě republiky vyhrával o dvě branky, nakonec však vedení ztratil. Kouč zeleno-bílých Petr Rada se navíc dostal do křížku s lavičkou soupeře, načež si tradičně ulevil na tiskové konferenci. Buď jak buď, Radova družina sice zůstala v tabulce třetí, nicméně zbytečná ztráta bodů prohloubila ztrátu na druhou Spartu.

"Plukovník" Rada však z karvinské plichty nakonec nebyl až tak zničený. "Program je teď náročný, to si musíme přiznat. Ale od toho jsou hráči trénovaní, aby takový rytmus vydrželi. Určitě se na to nebudeme vymlouvat. Závěr v Karviné jsme nezvládli, ale musíme vzít také v potaz kvalitu Karviné, která nás v závěru dostala pod tlak. Mrzí nás to, že jsme to nedotáhli do vítězného konce, ale je to plusový bod z venku," uvedl zkušený kouč.

Také Budějovice ve vloženém kole remizovali na hřišti soupeře, pro Jihočeši šlo ale ve výsledku o příjemný bonus. Dynamo totiž na půdě olomoucké Sigmy dlouho ztrácelo, navíc hrálo v oslabení. Přesto se svěřencům kouče Davida Horejše podařilo vyrovnat, čímž prodloužili neporazitelnost Budějovic na úctyhodných šest utkání v řadě.

Lodivod Dynama po duelu v Olomouci pochopitelně zářil štěstím. "Ten bod má pro mě stejnou cenu, jako bychom na Hané vyhráli. Hráli jsme o deseti a soupeře prakticky nepustili do šance. Byli jsme aktivní, napadali jsme a vydali se ze všech sil. Hráči zaslouží to nejvyšší uznání," řekl.

Do již několikrát zmíněného oslabení poslal Jihočechy na Hané stoper Maxsym Talovierovi, kvůli čemuž ukrajinský fotbalista do Jablonce neodcestuje. Disciplinární trest si bude muset odpykat také trenér domácích Rada, jenž při svém výbuchu emocí v Karviné viděl už čtvrtou žlutou kartu v sezoně.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Podaný - Hübschman - Ladra, Považanec, R. Hrubý, Pilař - Schranz
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Novák, Králik, Havel, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Van Buren, Javorek, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.81 - 4.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Podruhé v řadě se hráči Liberce představí na domácím stadionu. Pod Ještěd si tentokrát udělá výlet nepříliš vzdálená Mladá Boleslav. Hosté se chtějí konečně zvednout, avšak Slovan bere z vlastního svatostánku pouze tři body.

Dost usnadněnou cestu za třemi body měli fotbalisté Liberce v zápase proti Opavě. Hosté totiž doma ve Slezsku nechali řadu hráčů, kteří byli pozitivně testování na koronavirus. U Nisy se tak představilo torzo ideální sestavy SFC, s nímž neměl Slovan dle očekávání mnoho starostí. Výhrou 2:0 ukončili Severočeši třízápasové čekání na výhru.

Útočník Liberce Michael Rabušic se proti Opavě blýsknul gólem, zároveň bezprostředně po utkání řekl, co musí se svými spoluhráči učinit pro vítězství nad Mladou Boleslaví. "Připravit se na to úplně stejně. Klíčové bylo zvládnout dnešní (středeční) duel s Opavou. Hrajeme doma, neexistuje nic jiného než vítězství a přes to nejede vlak", vzkázal rázně populární "Rambo".

Když se zdálo, že z nejhoršího je venku, zabředla Boleslav do další krize. Středočeši přitom neztrácí z nejlepšími celky soutěže, avšak postupně podlehli Příbrami, Teplicím a ostravskému Baníku, což jsou týmy, které se taktéž vyskytují nebo ještě nedávno vyskytovaly v dolní polovině tabulky. Mnoho uspokojení nepřinesla ani šťastná remíza z Opavy.

Ani nový kouč Karel Jarolím mnoho světla do boleslavské kabiny nepřinesl. Zkušený trenér si tak dobře uvědomuje, že už by bylo načase zabrat. "Jsme v postavení, ve kterém je každý získaný bod potřebný. Budeme o něj usilovat i v Liberci," uvedl někdejší lodivod české reprezentace.

Zatímco Slovan by měl k zápasu nastoupit v kompletním složení, s hosty k Nise nedorazí zraněný stoper Ondřej Mazuch a taktéž absentující záložníci Dominik Mašek s Markem Matějovským.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Koscelník, Jugas, Kačaraba, Mikula - Sadílek, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Hilál
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Túlio, Budínský, Janošek, Mazáň - Jiří Klíma, Fulnek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.66 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
Aktuálně nejlepší formou v lize se pyšní Baník, který i se dvěma zápasy k dobru drží solidní sedmou příčku. Soupeř z Olomouce sice drží dlouhou sérii neporazitelnosti, nicméně aktuálně čtyřikrát v řadě remizoval.

Ostravským fotbalistům velmi pomohla covidová přestávka, před níž se převážně trápili, následně se ovšem pořádně rozjeli a již čtyřikrát v řadě dokázali zvítězit. Poslední vítězství je obzvláště cenné, po dlouhé době totiž vyplenili hřiště Mladé Boleslavi, kde po brankách Azeveda a Tetoura vedli už o poločase 0:2. Pak sice snížil Klíma, v nastavení ovšem pojistil vítězství Buchta.

"Olomouc je zkušené mužstvo, dlouho pohromadě, přibyl jim tam Hubník, který je lídr a možná to byl ten dílek do mozaiky, který vede mužstvo správným směrem. Je pravda, že v poslední době čtyřikrát remizovala, ale je to mužstvo, které prohrálo akorát se Spartou a to svědčí o jejich výkonnosti. Olomouc nedostává moc gólů, má konsolidovanou defenzívu, překonat ji nebude jednoduché. Pro nás je nejpodstatnější, abychom se ale koncentrovali na vlastní výkon. Pak jsme schopni uspět s kýmkoliv," nabádá kouč Luboš Kozel.

Aktuální forma Hanáků zní sedm zápasů, šest nerozhodných výsledků. Z toho poslední čtyři remízy byly shodné, a to 1:1. Postupně se tak přihodilo proti Pardubicím, Příbrami, Teplicím a naposledy Českým Budějovicím. Proti nim od pětatřicáté minuty po trefě Nešpora vedli a navíc celou zbývající hodinu hráli proti deseti, ani to jim ale nestačilo k ukončení strádání a po Jánošíkově trefě ztratili body.

Slezané jsou aktuálně lepší i ve vzájemných zápasech. V těch se potkávají pravidelně, jelikož společně do druhé ligy sestoupili a následně i postoupili. Právě v té druholigové sezóně začala výtečná forma Baníku, který od té doby. prohrál jen jednou z osmi zápasů. Naposledy v červnu vyplenil Andrův stadion poměrem 2:3, a to díky brankám Jiráska, Šašinky a Kuzmanoviće. Za domácí skórovali Juliš a Houska.

Domácí tým bude postrádat zraněného Jurošku, hosté by snad měli přijet v plné síle.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Potočný - Šašinka
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Poulolo, Vepřek - Zahradníček, Breite, Houska, Greššák, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.31 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192033:329
2.Sparta Praha1290328:1727
3.FK Jablonec1272321:1323
4.Sigma Olomouc1256118:1121
5.Viktoria Plzeň1262428:1620
6.FK Pardubice1253413:1518
7.Baník Ostrava1052316:917
8.Slovan Liberec1152416:1417
9.MFK Karviná1245313:1617
10.1. FC Slovácko1143416:1315
11.Fastav Zlín1150613:1415
12.Dynamo České Budějovice1236316:2015
13.Bohemians Praha 19051242615:1614
14.FK Teplice1231812:2610
15.FK Mladá Boleslav1223714:229
16.Zbrojovka Brno1223712:259
17.1. FK Příbram1223710:279
18.SFC Opava1213810:276
Zbývající zápasy
19.12. 18:00SFC Opava - Sparta Praha (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (749)

Přidat komentář
FCB1922

Dnes ráno u snídaně čteš deník Sport, kde je velmi milá dvojstránka o Baníčku. A co tam nevidíš, hnedka na začátku si i média všimla označení "Kozelball", Cukrouš, cením !

Nehledě na to, že píší o velkém progresu hry FCB, tudíž o tom, co někteří říkají již delší dobu, že pokrok je znát. Mám z toho radost.

Ale dnes žádné zázraky nečekám, Látal zjebal své kluky, ti dnes budou žrát trávu, takže žádná lehká práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné shrnutí toho, co říkáme celou dobu. Modrobílá mašina pod taktovkou pana trenéra Kozla se rozjela naplno a jsem zvědav kdo bude mít sílu ji zastavit. Olomouc ani Brno určitě, to bude jen zahřívačka na jarní boje o přední příčky...

Reagovat
FCB1922

Dneska čeče čekám spíš rachotu, nic extra. Ale co už, i tak těžíme nad plán, ve všech směrech.

Brno beru, to je tam omylem, tam by se vyhrát mělo

Reagovat
FCB1922

Vidíš to, krom bodů bychom si na Vánoce mohli vodvést i Růska, který už je stejně pod cenou, která byla srandovně nastřelená a on tam ani nechce být.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat jim Rudu, který zas nechce být u nás...Plus nějaký doplatek v řádech jednotek milionů by byl fér obchod.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
frankiefcb

Nicméně otázka zní, jestli nám k něčemu Růsek bude a máme pro něho místo.

Reagovat
FCB1922

Bude k něčemu. I když se Onasisovi moc nedaří, nabídky jsou. A pokud by Růsek zapadal do "nového" Baníku, tak již teď je pozdě. Hodíme k nim RR, někoho na hostování + pár šušňů

Ale může si za to brno samo, on je otrávený, oni mohou mít méně, než mohli mít, zajebal si půl rok kariéry...

Reagovat
frankiefcb

Tak samozřejmě pokud by někdo z útočníku odešel, tak ano. Nicméně pokud hrajeme na 1 útočníka, tak tam máme docela přeplněno a za mě Růsek potřebuje hrát.

Reagovat
FCB1922

Můžeme ho využít popřípadě na křídle, jako variabilního hráče. Měnit posty atd., přesně to, co pan trenér vyžaduje od křídelních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

22 zápasů a ještě k tomu pohár... Tam bude místa pro rotaci docela dost.

Reagovat
ratusek

Růska určitě brát. Místo se pro něj najde. Místo Potoka

Reagovat
braveheart

Nevím, jestli by to nebylo z bláta do louže..

Reagovat
Kepy_FCB

Růska vzit jen proto aby byli brňáci nasraný

Reagovat
HorajzmAmmann

Více se mi líbí z Brna Pachlopnik...

Reagovat
ratusek

v balíčku oba za RR

Reagovat
HorajzmAmmann

proč ne. Ať si vezmou ještě Jiráska

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Já bych třeba poprvé do ofenzivy nikoho ani nechtěl. Jediné, co mi chybí, abychom měli druhé křídlo k Azevedovi a tam pořád věřím Buchtovi.

Reagovat
Greny

Nebyl vyhrajeme my a ještě vám podepišeme Kaniu

U Ruska bude záležet jak zamaka během krátké překážky teď toho na něj bylo moc... Z ničeho nic v áčku repre si zahrál, možnost odchodu, covid, opět zranění.. je třeba aby dotrenoval no

Reagovat
icemike

Naplno? Zatím tak na dvojku rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Placený obsah, snad MK něco pošle

Reagovat
assat666

JJ Olmík

Reagovat
smazaný uživatel

Označení "Kozelball" je úplný nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
FCB1922

https://twitter.com/GifLiga/status/1338849300651143170

Hm. Tak se můžeš jít vyhodit ven :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

přihrávka na Potoka a on sám potom Je teda fakt, že poslední 2 zápasy 2 fakt skvělé akce. Jen tak dál

Reagovat
FCB1922

No a proto dnes čekám solidní boj po tom všem

Otázkou je, zda trenér bude měnit vítěznou sestavu, zda Pepinho je nějak již adaptovaný, pač to by mohl být zápas pro něj. Hýří pohybem, má tu techniku, co by na ty látalovic řezníky mohla platit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč by si za svůj výkon šanci taky zasloužil. Takže mi je vlastně jedno kdo bude hrát. Klidně Kaloč osobka na Housku (pak budou v háji, potom tam mají Breiteho a Greššáka).

Ale samozřejmě rád uvidím Menu v základu. Umí na sebe dělat hodně faulů, úplně vidím jak dělá ty svoje kličky před vápnem a Greššák a Breite ho tam několikrát přejedou. Pokud bude Mena v základu tak branka ze standartky

Reagovat
FCB1922

Je pravda, že ten střed máme teď dost silný a byla by blbost do toho zasahovat, tak ledaže Pepinha zkusit jako žolík.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mena, Buchta, Šašinka z lavičky

Reagovat
Kepy_FCB

trkaná

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen okopírovaná píčovina z pl diskuzí, kde se psalo sarriball ne?

Reagovat
RadekVonCZE

Kozelball

Reagovat
ratusek

Dnes to bude robota. Být to venku tak bod zlatý, doma by bod byla ztráta.

Ale kdybych měl brát v potaz to, že Olomouc dle místních fans hraje totální sračku a nahoře jsou omylem, tak je musíme přejet. Ale obávám se, že to tak nebude a bodík bude dobrej a za Sigmu sá gol Látal, kterého tady jejich fans hejtují nejvíc

Reagovat
frankiefcb

Já myslím, ež to bude těžký zápas. Jak je psáno výše, v kabině určitě byl pořádný humbuk a Sigma nám to svou destrukcí nedá lacino. Ano chvi výhru, ale reálně to vidím na poctivých 0:0.

Reagovat
lichna.

Já hlavně čekám spíše trápení jako proti Bohemce, než to, co se podařilo v Bolce.

Pokud by se nám podařilo předvést stejně kvalitní výkon jako proti Bolce, tak bych byl hodně mile překvapen. Ale nevěřím tomu, že nějaký ligový tým nám dá tolik prostoru, co Bolka v prvním poločase, takže to určitě bude těžší.

Reagovat
frankiefcb

Tak pokud bychom hráli stejně jako první poločas proti Bohemce. Tak s tím bych byl taky doclea spokojen. Tak snad Olomouc nevyloučí

Reagovat
lichna.

Jo to je vlastně pravda no.

Reagovat
braveheart

Dneska se ukáže, jak na tom Baník je.

Reagovat
smazaný uživatel

No Olomouc poslední 4 zápasy hrála 1:1, tak si myslím, že i dnes to skončí 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude Opava dohrávat zápasy?

Reagovat
bourbon

nikdy, nebude mít odehráno 50 procent zápasů a liga bude anulována. nikdo nesestoupí a postoupí Hradec..... a tak pořád dokola.

Reagovat
vanGomm

Tohle by se mělo u dělat i u voleb.Třeba do senátu,když by nepřišlo k volbám min.50%,tak by se volby anulovaly a zůstali by tam furt stejní senátoři.Tedy vlastně až do své smrti.Potom by nastaly pouze dvě varianty.Bud by se senát tímto způsobem zrušil sám,nebo by to donutilo lidi chodit k volbám

Reagovat
Kepy_FCB

Lepší by bylo senát zrušit jak by do jeho voleb nepřišlo aspoň 33%

Reagovat
Puskas

Nebo by ta křesla byla dědičná.

Reagovat
mickey mouse

letos ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelball ven!

Reagovat
GrimeBaller98

Otazka kvuli fantasy a asi na slavisty :D

Kdo bude hrat nebo bude se vubec hrat? Ja postavil tym a pak mi doslo, ze sparta vlastne nehraje, tak jsem to musel prekopat

Reagovat
bourbon

dej tam kompletní Mladou Boleslav, nějak tuším, že v Liberci překvapí.

Reagovat
GrimeBaller98

Sorry bruv, ale to si zrovna nemyslim, sice hrajeme hovno, takze remiza je dost mozna, ale cely tym vazne ne

Reagovat
bourbon

no jak chceš, kjvcd.

Reagovat
GrimeBaller98

Clovek uz ceka, ze si pocte nejaky predikce zapasu a diskuzi o lize, ale ono je tu zase prebanikovano

Reagovat
braveheart

Vyčkej do zítřka

Reagovat
db18

To tu nebude nic, protože zítřejší zápasy nikoho nezajímají.

Reagovat
bourbon

no počkej, ja už si teď jdu najít nějaký stream na Příbram, aby se mi to potom kvůli vysoké sledovanosti nezhroutilo.

Reagovat
ratusek

Jablonec - Budějovice by mohl být dost dobrej zápas

Reagovat
HorajzmAmmann

Však se tu píše o lize

Aspoň se o to zajímáme...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom divnyho? Jdou nahoru herne i vysledkove, tak jsou sledovany a je o ne zajem a je to jediny dnesni zapas

Reagovat
Greny

OT: Schmidhoferová sjezd zen To bylo silene hnusny snad to ty site udrzeli

Reagovat
fabec1222

Dneska oficiálně zrušeno letošní Silvestrovské derby Asi se to dalo čekat no... Zatím je náhradní termín červen.

Reagovat
jackinho10

To bude hrat Rehak jenom ve slipech

Reagovat
Losinho

Zas taková událost to není, aby si kvůli tomu bral i slipy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už covid přehnal

Reagovat
Greny

Odehrají Silvestrovské derby v červnu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

30. červen je půlsilvestr

Reagovat
Losinho

Letní derby

Reagovat
lichna.

Po dlouhé době jsem doma 31.12 a těšil jsem se, že na to kouknu

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska Baníku popravdě věřím. Podle toho co píšou fans Olmiku tak tu herní pohodu moc nemají a Baník by je měl jednoznačně přehrát... Tak snad mají pravdu. Baník by měl doma vyhrávat nehledě na to, zda je Olomouc ve formě nebo ne. A hlavně 5. výhra v řadě, což se stalo za posledních asi 15 sezon jenom 2x

2:0 - Potočný, Tetour

Reagovat
KingMaster13

No jako ten Látalův antifotbal vám vyhovovat nebude si myslím, budete muset mít pevnou obranu a být trpělivý a využít chyby soupeře. Pokud to dnes ale zvládnete tak to bude sakra dobrý znamení

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak s antifotbalem máme zkušenosti. Naposledy jsme hráli proti někomu dobrému v Jablonci 3. kolo... Nepočítám vás, proti vám zahrajeme dobře vždycky.

Příbram to zavřela, Boleslav to zavřela... Dneska 2:0

Reagovat
KingMaster13

Tak snad

Reagovat
lichna.

Boleslav zavřela tak maximálně schopnosti svých hráčů. Jinak to od nich bylo harakiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vraždění neviňátek 3:0 poločas , pak klasika kozelball

Reagovat
SuperBanikovec

Já se přidám ke skeptikům, nehledě na zlepšení projevu, dnes to bude spíš kopaná, Olomouc se na nás nahecuje. Bojím se toho že zaspíme buď úvod zápasu nebo nějaký roh a můžeme si nasrat..

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes konečně soupeř co nehraje o záchranu takže se potvrdí nebo vyvrátí zda pod Kozlem směřujeme k lepším zítřkům. Olomouc navíc historicky z Ostravy vozí bodů dost. Dnes čekám hlavně mlhu, rozdílné výkony v poločasech a šťastnou nejtěsnější výhru 1:0 (Zajíc)

Reagovat
braveheart

Nechci být skeptik, snad navážou na poslední zápas. Přání 3:0 a brzo, ať zase nejsou nervy, tip ale 1:1.

Reagovat
Kepy_FCB

19.12. 14:00 1. FK Příbram - MFK Karviná 1:2

19.12. 14:00 FK Peltlonec - Dynamo České Budějovice 2:2

19.12. 16:00 Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 3:1

20.12. 14:00 FK Teplice - Zbrojovka Brno 1:3 Kučera ven!

20.12. 14:00 FK Pardubice - Fastav Zlín 1:1

20.12. 16:00 1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 2:1

20.12. 18:30 Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

FK Peltlonec, to je co za tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

lovec překlepů

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš překvapuje, že Zbrojovka prohraje s týmem Kučera ven! 1:3

Reagovat
ondrasch77

To si tady jen jeden duševní mrzák vylévá srdíčko

Reagovat
Gelu28

Teplice at prohrajou pls.....a kučera ma neklidné spaní....ten jeho výkon v FCB byl tehdy legendární a to ještě karvinou porazil tehdy 2:1 díky tomu že neexistoval VAR...tehdy i když baníku přeju mi té karviné normálně bylo líto....

Reagovat
HorajzmAmmann

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2020-21/388667/boj-o-stronatiho-nabidka-z-madarska-i-polska-na-kolik-si-ho-banik-ceni.html?fbclid=IwAR3ZGvHl_G2pr1VYpMpUNSFUIQEn0EiMeOLdpGY2keoPQ8q4_u_6xJEcets

Tak kam s ním? Lech Poznan by byl fajn, vlastně i Puskas Akademia by nebyl propadák, dostane nasypáno a bude mít špičkové zázemí. Na top ligy asi nemá, tak ať přestoupí hlavně někam kde bude hrát a trošku si polepší.

A za 3 sezony návrat krále už do týmu, který pravidelně bojuje o titul v lize

Reagovat
braveheart

Já bych si ho nechal.

Reagovat
HorajzmAmmann

V Baníku si odkopal svoje, má ideální věk někam jít.

Nehledě na to, bude to pro Brabce bude finanční injekce a konečně nějaký hráč kterého koupil a pak za větší peníze prodal do zahraničí I pro něj to bude super.

Reagovat
braveheart

Však já vím

Reagovat
lichna.

Jenže kdo za něj? Svozil mě absolutně nepřesvědčil. I když samozřejmě si uvědomuju, že peníze z přestupů potřebujeme.

Reagovat
SuperBanikovec

No já nevim, nejsem moc Ziuv fanoušek, mám raději stopery, kteří aspoň trochu umí hrát nohou. Na druhou stranu Zio je srdcar, rve se za Baník a strhává tak i ostatní. Nikoho jiného takového tam teď nemáme. Bojím se, abychom po jeho odchodu nespadli s naší hrou do nudné šedi. Za mě raději udržet, byť Brabcovi přeju ať něco i ušetří na Baníku prodejem hráčů.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda je, že když nehrál Stronati (4x) tak Baník 3x prohrál. Ale zase se hrálo v Jablonci a doma proti SKS. A proti Teplicím neměl den Fillo.

Svozil a Potočný není špatná dvojka. Ale pokud bude mít Brabec 26 mega tak snad něco málo z toho využije na další přestup. Jak jsem psal několikrát, dejte Ludvíkovi 5 mega a něco málo do kapsy na dovolenou a Kačaraba je náš. Ten ty hráče v podstatě rozdává i přesto, že mají nahrabáno z EL.

Reagovat
braveheart

S tím Kačarabou to není fejk?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
braveheart

Jo aha, to jsi vypustil ty, mě se to jenom vybavilo, že jsem to někde četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nekaž mi to Napsal jsem to i na banicek, tak jsem aspoň doufal, že z toho udělá Kvasnica článek na isportu...

Reagovat
SuperBanikovec

Pokud by přišla adekvátní náhrada tak ok. Jako osobně by mě zajímal ten Azackij, taky měl samé skvělé reference v létě a nedostal možnost se ukázat... Spíš než ztrátu na stoperu bych, ale viděl jeho odchod jako ztrátu vůdce v týmu. Někdo jako Baroš nebo Zavadil, magor co má všechny v piči. Tomu je u nás nejblíž Zio a pokud o něj přijdeme, nevím kdo by ho nahradil.

Reagovat
FCB1922

Zio moc vůdce týmu není, to už když už Filous. Zio dělá show pro fanoušky, kteří ho za to žerou

Ale je pravda, že na hřišti by nám chyběl tím stylem, že každého zjebe, to souhlasím. Pak by to bylo vše jen na Filousovi a sem tam Flaška.

Reagovat
SuperBanikovec

Neříkám že je to taťka týmu, za kterým chodí všichni se svými problémy. Myslím tím to co píšeš ve druhém odstavci, hecíř a srdcař, který tu a tam začne porvavat před lavičkou SFC že jsme vládci Slezska nebo něco podobného. Filous a Flaška ano, ale to není to stejné.

Reagovat
FCB1922

Ty myslíš tu vůdčí osobnost týmu? Jo, tak ta nám chybí již od odchodu MB27..Máš recht. A sám sem zvědav, kdo ho nahradí. Pač si moc nedokážu představit, kdo by to mohl být. Lašty ani nevěděl třeba, že v létě mladí chodí pařit, než aby dávali tomu vše na trénincích.

V tomto ohledu nám Baroš chybí strašlivě moc.

Reagovat
HorajzmAmmann

V budoucnu po odchodu Filla, Fleismana a Stronatiho tam nebude vůbec nikdo.

Zrovna nějakého hecíře by to chtělo. Asi toho magora musíme udělat z Potoka, jinak se mi zdá že jsou všichni takový nemastný neslaný... Zařvat to neumí. Hrozně hodný na sebe...

Reagovat
braveheart

Hlavně ne z Potoka.. vždyť tomu to je úplně jedno.

Reagovat
HorajzmAmmann

to si myslíte vy... možná tak působí, ale rozhodně mu to jedno není.

Reagovat
braveheart

Fakt si nedovedu představit, že zrovna Potok zastoupí Baryho, nebo teď Zia a neříkám to kvůli toho, že ho nemám rád.

Reagovat
HorajzmAmmann

já nemyslím jako lídr v kabině, ale spíš jako ten v dobrém "dement" na hřišti co bude dělat tlak na rozhodčí, burcovat spoluhráče a podobně... Jako Zavadil, Baroš.

Reagovat
braveheart

Však to myslíme stejně a to potok prostě není. Ten jen rozhazuje rukama.

Reagovat
lichna.

Na mě třeba Potočný nepůsobí, že nechce. Tak na mě působili úplně jiní hráči.

Reagovat
Gelu28

na mně působí že nechce..navíc nemá kvalitu v přechodové fázi....to Fleišman i když je bek se nebojí i zariskovat občas a on ? jen alibi většinou na hřišti

Reagovat
bobis21

Na hřišti lídr je, i když v kabině jsou výraznější osobnosti.

Reagovat
FCB1922

Jo, s tím bych souhlasil.

Ale nám chybí někdo, kdo zjebe tým i protihráče jak v kabině, tak na hřišti. V tom byl MB jedinečný.

Teď se to tam rozdrolilo na několik jednotek hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce sám raději zůstat? Takového frajera nenahradime.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/2zbw3

Megastupidní koláž opět vytažena

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou mi se to libi. Poprve jsem to videl u PL kdysi a

Reagovat
Kepy_FCB

Ja u ms v hokeji a vzdy kdyz se to objevilo tak cesi vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Kurfaaa , abys to dnes neprivolal

Ja vsadil 50$ na 2. polocas 1

Reagovat
Kepy_FCB

Ja ne ale ta stupidnost nosi smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek dnes v krásných dresech https://pbs.twimg.com/media/Epcy3xzVoAQMOGr?format=jpg&name=large

Snad v následné aukci bude do dvojky i někdo jiný než Potočný či Svozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Vypadá skvěle uvidíme kam se budou šplhat aukce no

Reagovat
Kepy_FCB

Hezke! Kez by takove zustaly

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Gelu28

Snad už dnes nebude hrát Potočný....má tak maximálně na ČFL za některý klub tam

Reagovat
bobis21

Sestava stejná jako minule, jen s Šašinkou na hrotu, což vzhledem k tomu co v posledních dvou zápasech Zajíc zahodil asi není úplně na škodu. Snad se Buchta dostane do hry co nejdříve.

Reagovat
ratusek

akorát nevím co je s Pepem. snad jen pouze zraněn

Reagovat
bobis21

Klub říká zranění, tak snad nic vážného

Reagovat
adalbertus

1-1

Reagovat
John Obi Mikel

Štěpán ten úvod

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké moravské derby do piči?

Reagovat
cubinho

Neználci za mikrofonem

Reagovat
$$CaptainKokotko
Reagovat
monty25

Štěpán je zase v ráži. Nejdřív derby, potom Karel H.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl co chybelo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak je dement Azevedo? Se divím, že po něm Breite nešel..

Reagovat
bobis21

Třeba si ho ještě najde...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by dnes měl vyhrát... 2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Breite dobře Možná zapomněl, že ho Baník nakonec nekoupil...

Reagovat
HorajzmAmmann

prý začínalo tlakem Ostravy Nevím na jaký zápas kouká, ale tlak zatím fakt nemáme...

Reagovat
Shevchenko

No ale ani Sigma fakt není živější

Reagovat
HorajzmAmmann

do té 6. minuty o trochu byla. Pak se to otočilo...

Reagovat
Han střelil první

Dobře Štěpán křivda se Slavií nemůže být zapomenuta

Reagovat
Gelu28

Já bych zatím napsal že sigma se mi zdá živější...až na tu jednu akci baník vůbec nic

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím jo, ale ať se vyblbnou..

Reagovat
Gelu28

jj

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný hrál v Liberci na hrotu nebo co??

Reagovat
John Obi Mikel

Na začátku angažmá ano.

Reagovat
Greny

A pak zpráva ne??

Reagovat
HorajzmAmmann

právě.. většinu zápasů si myslím, hrál pravou zálohu a tam měl nejvíce branek a asistencí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Laštůvka

Reagovat
HorajzmAmmann

ufff...

Reagovat
Gelu28

Lašty

Reagovat
smazaný uživatel

Hazenkarske zakroky,ale Excelent Jano

Reagovat
Kincl

OT: Co říkáte na poslední díl Mandaloriana?

Reagovat
db18

Ještě nic

Reagovat
patas92

Dobrý, ale tak nějak jsem to všechno předvídal

Reagovat
HorajzmAmmann

zařval mu třeba někdo záda? No každopádně Laštůvka dneska čaruje

Reagovat
John Obi Mikel

Vepřek Laštůvka

Reagovat
John Obi Mikel

Šišinka

Reagovat
HorajzmAmmann

Ondro ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vrahu...

Reagovat
Shevchenko

Fillo a Sasinka

Reagovat
Greny

Jako kdyby trefil brankara ok... Ale netrefil z takové pozice vůbec prostor branky to je umeni

Reagovat
HorajzmAmmann

to šlo někam na praporek...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mimo. To nepochopim

Reagovat
pingla

šašek, ty vole kam to kopnul

Reagovat
Gelu28

jo no ....marnej ten černoch...i v bránění dnes

Reagovat
Gelu28

jo to mělo bejt na ten tlak sigmy...nemyslel jsem šašinku a jeho šanci

Reagovat
HorajzmAmmann

ale myslím, že utkání zatím dobrý. Akce střídá akci

Reagovat
John Obi Mikel

Po nudnem zacatku se to rozjelo

Reagovat
John Obi Mikel

Olomouc dneska hraje jak Uruguayska repre. Zalezli, ale maji vice sanci nez souper.

Reagovat
Gelu28

Hezky ted černoch ze sigmy....jsou v tlaku a on to uklidí nesmyslnou palbou na rohovej prapor

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale Azevedo a Fillo dobrý akce. Ta druha strana je teda úplně v hajzlu. Potoka tady bráním, ale nic moc no. Škoda.

Už to mohlo být tak 2:3

Reagovat
HorajzmAmmann

a ten komentátor je hrozný. Pořád si plete jména a mele hovna...

Reagovat
Gelu28

jj to je fakt....motá tam látala s kováčem

Reagovat
HorajzmAmmann

a už 2x si spletl Potoka, Jednou se Šašinkou a pak s Jánošem

Reagovat
Greny

Tak aspoň že ne s Azevedem

Reagovat
andrew96

Kvůli Potočnému hrozně trpí ofenzivní příspěvek Fleišmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočného poslat kamkoliv za cokoliv , jen už proboha ne do základu

Reagovat
Kincl

TO je fotbal ty kráso :D všechno kopat do vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Jestli prvni pule byla ta slabsi tak vyhrajem, v opanem pripade prohra.

Ale jo zapas celkem bavi. Lasty kvalita i klika...

Reagovat
Bakary3

Olomouc zatím jako celek kombinacne o tridu lepsi.

Za Banik herne dobry Fillo, Azevedo, Janos, jinak hrozna kopana.

Co ten Poulolo? Nevypada zle...

Jinak Kalouda ve studiu dobrej, neboji se toho, jak se pustil i do Latala

Reagovat
John Obi Mikel

V prvni "polovine polocasu" to bylo presne naopak, v zaveru se pak Sigma zvedla. A Baník mohl klidně 0:3/1:3 prohrávat, drží je dnes gólman.

Reagovat
Bakary3

No mne to prijde, ze prave v kombinaci kolem vapna je olpmouc o dost sikovnejsi, Banik si tam nevi vubec rady, jen ta jeho prava strana.

Celkove mi to přijde, ze hraci olomouce si umi trochu vyhobet, u Baniku mi prislo vymluvny, kdyz tetour (nebo kaloc?) dostaval od stopera, mohl z jedny jednoduchou prihravkou posunout na Janose a radsi vratil alibisticky stoperovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsi to nenapsal úplně přesně, Baník víc drží míč a kombinuje častěji, zatímco ty kombinace Olomouce vepředu byly rychlé a nebezpečné.

Reagovat
Bakary3

Jo, takova byla myslenka, pardon

Reagovat
bobis21

Tak zrovna kombinace je něco v čem navrch měli možná posledních 5 minut. Ale šancí rozhodně víc měli

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc nekombinuje vůbec, jenom to práskají dopředu na náhodu

Reagovat
GreatWhite

Poulolo je super. Stejně jako když někoho koupíme do útoku, tak je jistota, že to bude propadák, tak na defenzivní hráče máme docela štěstí.

Reagovat
Bakary3

vypada dobre...

Reagovat
John Obi Mikel

Laštůvka

Reagovat
bobis21

Útoky sigmy teda nebezpečnější, můžeme být rádi že jim tam nic nepadlo. Dozadu se to bude muset zlepšit. Kombinace špatná není, ale do šestnáctky se nic z toho nedostane, takže dost impotentní. I když hlavně pravá strana se dopředu fakt snaží

Lašty je bůh, fakt nevím jak ho nahradíme...

Reagovat
cubinho

Baník se moc nechytá.

Reagovat
Shevchenko

No zpátky na zem. Jen díky Laštymu jsme nedostali 3 góly.

Reagovat
Greny

Co tam předvádí v zakončení to je masakr

Reagovat
iamek

Lašty chytil, tak 3-4 góly. Chytá jako pán. Potočný a Šašinka zatím velká bída :/

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný, Kaloč dolů. Lašty pan brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Laštůvka , to je pán

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka dneska

Olomouc dost překvapila, myslel jsem, že fakt hrajou sračku podle toho co se tady psalo. Tazím to moc nevypadá.

2. poločas je ale zatlačíme a 2:0 vyhrajeme.

Potočný, Šašinka dolů

Buchta, Zajíc/Tijany nahoru

Reagovat
Wyrda

Olomouc si to dava fakt dobre.

Reagovat
braveheart

Lašty Potok a Šašinka střídat

Reagovat
GreatWhite

Cením, jak se chceme vyhnout chybám z předešlých zápasů a zkušeně to hrajeme bez gólu, aby soupeř nemohl vyrovnat.

Jinak dneska docela fajn výkon, je vidět, že nám víc sedí pozice outsidera.

Reagovat
Greny

A Slavia může záhadné hrát .... bych jim ten zápas zkontumoval

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou haluze jak cep s takovou můžem zase dneska vyhrát , stačí jeden gól , ale to tam nesmí být Šašinka

Reagovat
Banikovec7

Bych chtěl vidět Kaločovu úspěšnost přihrávek, ten musí mít pod 50 %.

Reagovat
bobis21

To bych se dost divil. Zatím měl v sezóně po stoperech nejvyšší.

Reagovat
Banikovec7

Tak protože dává většinu právě na stopery a gólmana, jinak mu ten míč uskakuje hrozně a dopředu se mu podaří jedna ze tří.

Reagovat
andrew96

A ze 7 faulů Baníku měl na svědomí tak 3.

Reagovat
Banikovec7

To je další věc no, v každém souboji má ruce na protihráči

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Lašta haluze, ale pěkně e chytil... Jinak Fleisman nedá jedinou přihrávku, toho bych střídal po 30minutach.

Neviditelný Potočný, Kaloč...

Nelíbí se mi přístup Azeveda, ztratí míč, rozhodí rukama a stojí... Apod... Prostě Olomouc více bojuje... Pokud chce Baník 3 body tak musí hooofne zabrat... Štěstí může být pro ně impulz do 3.pol

Reagovat
Gelu28

je fakt že Fleišman to často řeší dlouhou náhrou no....ale svoje si uhraje.....nemůžem chcít po zápasu Baník - Sigma úroven zápasu Chelsea vs. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Hygiena zrušila karanténu Slavie: Pražská hygiena oznámila, že ruší karanténu a izolaci fotbalistů Slavie. Pozitivní výsledky testů na koronavirus podle ní byly vyhodnoceny nesprávně

Reagovat
salm0n

Jardu někdo zradil na hygieně

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct, jen to nahrává další spekulacím o silnějších psech

Reagovat
braveheart

Aha, Slávia v pondělí na umření, dneska absolutně všichni ok. Naáhoda?

Reagovat
Greny

Jojo a hrát můžou všichni i nakažení....

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně jsme v pokroku dohonili Izrael.

Reagovat
Bakary3

At uz jdou s tim do hajzlu vsichni...

A na zaklade ceho teda tu karantenu naridili? Na zaklade tweetu jardy?

A jak jako zjistily, ze ty testy byly vyhodnoceny nespravne?

Opave zas oznamili karantenu snad 2 hodiny před zapasem...

Nase liga je fakt komedie

Reagovat
Greny

Teď jsou ve varianty....

Buď jste prostě podmazli hygienu.... A nebo se s testy manipuluje tak aby bylo dostatečně množství v ČR nakažených akorát si nevšimli že testují klub....

Reagovat
Losinho

Nebo jsou ty testy prostě absolutně nespolehlivý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc neporazila Baník 4 zápasy a neporazí ho ani dneska, protože je poločas 0:0

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo , je to borec

Reagovat
braveheart

Ti dva jsou dobře mimo

Reagovat
Nuno čomes

Co to je za komentátor? On v každé druhé větě řekne úplnou blbost, nemá vůbec přehled, absolutně nepozná hráče. To je neskutečné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nuno čomes

A ry rádoby vtipné poznámky.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to se mají diváci na co těšit. Protože to je tragédie.

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je to psané někdy před 10 lety a i už tehdy to byla tragédie.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kepy_FCB

CT no

Reagovat
Nuno čomes

Jako pochybuji, že se někdy pohyboval ve fotbalovém prostředí, mi to přijde jakobych slyšel mluvit někoho kdo o tom nemá ani páru a do míče by ani neuměl kopnout.

Reagovat
Salfovic

Natož dělat žongly.

Reagovat
Nuno čomes

To je vesmír.

Reagovat
BaggioRoberto

Tohohle "odborníka" ignoruju už od té doby, co ve snaze přilákat diváky na futsal řekl, že to je parádní podívaná narozdíl od fotbalu, kterej je často nudnej jako třeba finále MS Itálie Francie.

Reagovat
bobis21

Holzer na hřišti 2 minuty a už je více akcí z levé strany než za první poločas

Reagovat
Gelu28

Doufám že lemplíček Potočný v brně prosedí lavičku celý match a v zimě at táhne někam do ČFL....navíc nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá , sám jsem zvědav jaký s ním mají plán

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel ho nedá

Reagovat
Greny

To nevypadá dobře....vazy?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak snad to nebude nic važného.

Reagovat
Paprika

Tipuju pretrzeny krizovy... ta noha se mu tam pekne zkroutila

Reagovat
Nuno čomes

Ale ne když centroval ale při tom pádu ne?

Reagovat
Paprika

Jj pri tom padu...

Reagovat
Greny

No já bych tipl naopak nejhorší možný ....

Reagovat
Kepy_FCB

Ten kdo rozhodne prave naskocil

Reagovat
smazaný uživatel

Yunis do Sparty!

Reagovat
Bakary3

vynikajici hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma zatím zaslouženě bohuzel.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo koledovali sme si

Reagovat
Greny

Kdo to tam hlídal aby nebyl ten ofsajd? Stronati?

Reagovat
John Obi Mikel

Yunis Ani vynikající Laštůvka už neměl nárok.

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel zaslouženě. Nevadí. Otočka

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot ten Jánoš

Reagovat
John Obi Mikel

Už je to krásně rozjeté na klasické 1:1

Reagovat
dave30

Reagovat
Wyrda

Latalova past?

Reagovat
Greny

Jakože sám na sebe ušil past?

Reagovat
Wyrda

Neco v tom smyslu auz je to tady

Reagovat
Puskas

zlátal

Reagovat
John Obi Mikel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápasu v Boleslavi zde fanoušci Baníku psali, že Baník vyhrál naprosto zaslouženě a že konečně předváděl tzv. Kozelball. Tak jsem si dnes zapnul zápas se Sigmou....Hosi jestli tohle je ten váš Kozelball tak potěš pánbůh

Reagovat
Wyrda

Tak sis mel zapnout i tu boleslav a zjistil bys ze olomouc nas k nicemu takovemu nepousti

Reagovat
bobis21

A nebo jsi jen debil

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě se ten fotbal ze strany Baníku jako líbí?

Reagovat
bobis21

A tobě jako nedošlo že se nám dnes nedaří tak jako v minulém zápase? Nebo že Sigma je dozadu lepší než Boleslav?

Reagovat
smazaný uživatel

A logika? Ty řekneš, oni řekli, že zápas X byl super, tak jsem se podíval na zápas Y a na zákaldě toho zhodnotli zápas X. Sparťanské myšlení no .:)

Reagovat
smazaný uživatel

Když Banicek nemůže, rozhodčí mu pomůže

Reagovat
andrew96

Neskutečný humor.

Reagovat
Banikovec7

"Gonzalez ukazuje že to bylo o balon" Štěpán

Reagovat
Bakary3

Reagovat
HorajzmAmmann

te není pecka, ne?

Reagovat
Greny

Oba stejně jedeme dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno.

Reagovat
Kepy_FCB

!!! JASNA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Měls pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

pekna ironie

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
REPLIKATOR

neviděl jsem, ale určitě máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš asi jakoby vůbec no. Ale viděli sme písknout horší ofc..

Reagovat
HorajzmAmmann

přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer hodně chytře no...

Reagovat
Bakary3

Ja bych fouk... nechtel hrat vubec mic, jen ho zahrat telem, ale byl pomalejsi, takze ho hral uz spis zezadu a jeste a hlavne ta ruka. Rukama se proste nehraje, nemaji si na co stěžovat.

Reagovat
KnoxXx

kontakt tam bol

Reagovat
bobis21

Jako "kontakt tam byl", ale bral bych to spíše jako normální souboj. Pokud tam nebyl kontakt nohou (což jsem z TV nedokázal posoudit úplně 100%) tak bych nepískal.

Reagovat
BaggioRoberto

Normální souboj, když míč nehrál a strčil do něj rukou? Penalta jasná.

Reagovat
bobis21

No ruka tam moc nebyla, přišlo mi to jako tělo. Ale byl dost rozběhnutý, takže takový hokejový zákrok no..

Reagovat
BaggioRoberto

Ale byl tam pozdě. Nemůžeš hráče ve vápně zastavit tim, že ho zbouráš.

Reagovat
bobis21

Jasně, souhlas. Jen nechci aby se z fotbalu dělal bezkontaktní sport, takže mám tu toleranci trochu vyšší. Teď jsem viděl další záznam bez emocí a už mi přijde méně přísná, i když to pořád nebyl nijak hrozný faul.

Reagovat
GjøvikFF

K čemu to video je, když se tohle vyhodnotí jako penalta...úplně k hovnu.

Reagovat
kecipep

Reagovat
ratusek

Dyjaaam je prostě masér. Škoda že mu mrdá v palici. Musíme ho jednoznačně udržet

Reagovat
patas92

Jasná, souboj tělem o míč vypadá jinak

Reagovat
Kepy_FCB

zboural ho jak kuzelku ale pitomci si tu zase hraji na buhvikoho

Reagovat
dave30

V kaprlize ano, v Anglii ne. Prostě souboj na tělo a útočník na něj nebyl připraven...

Reagovat
Kepy_FCB

Jsme v české lize tak nesrovnávejme s jakousi ragbyligou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Bohužel máš pravdu...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta doprostřed?

Reagovat
Liquid

sleduje prostě jinej zápas na vedlejší televizi, protože moravské derby nudí

Reagovat
Greny

Jo kouká na záznam utkání Slavie se Zlinem

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nuno čomes

Fakt tu penlatu nechal i po tom co se podíval na záznam? Wtf?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale Holzer hodně dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Jako teda nechci se tady pouštět do toho jestli byla odpískaná správně. Těžká situace na posouzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Milionová.

Reagovat
John Obi Mikel

To vás stála tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

v PL by se to nepisklo absolutne

Strasne tezke na posouzeni

Reagovat
dave30

Reagovat
Han střelil první

Byla úplně jasná.

Reagovat
Paprika

Kdyby to Holzer nechtel ustat a upadl hned jako drtiva vetsina vsech baletek, tak se o tom nebavime a jasna

Reagovat
HorajzmAmmann

tak by to byl přímák...

Reagovat
Paprika

Ok 1-0 pro tebe ale neru ciste souboj ve vapne

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gelu28

Ten komentátor by mohl komentovat maximálně 3.pákistánskou ligu...proti němu je i Čapek bůh jinak Baník vs. Sigma hrozí 4 domácí remíza se sigmou za sebou ve vzájemných zápasech doma.....

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku zářez na Sigmu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno !

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Yunis to je tragedie

Reagovat
Bakary3

jak tohle muze hrat ligu...

Ale ted dal 2 snadny goly, tak ma zas aspon na 2 sezony mistecko jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Stronati

Reagovat
Liquid

za mě toto penalta nebyla, a jak svině VAR nabídl pouze 1 záběr zezadu, přitom ze záběru od branky bylo vidět, jak tomu Holzer pomohl, byť byl rozhozen už tím kontaktem z před vápna, další úmyslné ovlivnění VARem

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer pomohl Holzer to naopak ustál když nemusel vole...

Reagovat
bobis21

Tenhle a plastik budou psát o Baníku vždy jen negativně bez ohledu na situaci

Reagovat
HorajzmAmmann

já vím

Reagovat
HorajzmAmmann

ZioKong

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpordinho.. mnohem sympatičtější byl teda s krátkýma vlasama, to aspoň vypadal že je drsnej a prasí.. teď je technicky furt stejně v piči a u prasení vypadá směšně. Radek Drulák revival (jenom vzhledem, nikoliv umem)

Reagovat
HorajzmAmmann

Hubník jde dolů...

Reagovat
Bakary3

Neuveritelny debilove oba dva, tady bez servitek...

I ten vtipek "asi ukazuje, kolik pribere na Vanoce" byl famozni...

Po dlouhy dobe nekoukam na notasu bez zvuku a je to masakr

Reagovat
Greny

Látal to má potěšena i u varu

Reagovat
Greny

Poreseno

Reagovat
smazaný uživatel

wtf šak na ně kopali penaltu za nic.

Reagovat
bobis21

No "nic" bych to teda nenazval

Reagovat
smazaný uživatel

Něco málo?

Reagovat
bobis21

No souboj do kterého šel tvrdě, minimálně na hraně faulu. Nazvat to nic může jen někdo s určitým klubem v oblíbených

Reagovat
Bakary3

not this shit again...

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle vás byla hrana faulu i Barošův loket, vy máte ty hrany myslím zasraný od dehtu a vidíte akorát tak baníkpiču.

Reagovat
bobis21

Kdo říkal že to byla hrana faulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pán s knírkem. Nevím už do piči, ser na to.

Reagovat
bobis21

Takže sis zase jen potřeboval kopnout, chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proboha však se tu vedly diskuze o síle toho zákroku několik týdnů...

Reagovat
bobis21

Ano, ale snad nikdo neříkal že to nebyl faul. Řešilo se jestli na žlutou nebo červenou

Reagovat
Greny

Však Látal hraje na 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Já si nebyl jistý, jak to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Štěpán a jeho zajímavosti z osobního života

Reagovat
smazaný uživatel

Být hráčema z ligy, tak se domluvím a sestavím nějaký střípky z jeho života:

"O panictví přišel v pětadvaceti se sestřenicí".

"Do 18 let masivně šikanován"

"Rodiče se s ním nevídají, prý si s ním nerozumí"

"Současná přítelkyně je hluchá a slepá"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestřenice a současná přítelkyně je pořád jedna a ta samá?

Rodičům se nedivím, že se s ním nevídají, když spí se svojí sestřenicí

Reagovat
smazaný uživatel

Nee teď je to ta druhá sestřenice, hezčí, ale jak říkám.. slepá a hluchá. Ta první, ta si našla lepší partii, chodí s tím gloomem z redakce, ten má míň debilní kecy a ví co chce od života.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm konec. Tak plichtu udelal Dino"Lasty" Zoff .

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
REPLIKATOR

opravdu nečekaný výsledek

Reagovat
fabec1222

Reagovat
HorajzmAmmann

čekal jsem, že bude hrát Olomouc daleko hůř. Překvapila..

Reagovat
Banikovec7

Štěpán je fakt nejhorší komentátor historie, zlatý Vlášek, který aspoň fakt vtipný je, ikdyž většinou nechce.

Reagovat
John Obi Mikel

Štěpán zase chce být vtipný, ale daří se mu to tak na 50%

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ten Stepan?

Reagovat
Banikovec7

No kdyby aspoň těch 50...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu, jak je možný že ho nevyrazili ve zkušebce.

Nejvíc, ale hrozně mě vždycky sral v sestřizích LM a EL, kdy říkal úplně jiný hráče, evidentně vůbec nevěděl o co go, dokonce snad ani výsledek.. to byla šílenost. Možná to dělá doteď ale na ČT už to nesleduju.

Reagovat
Bakary3

To se nedalo poslouchat, hlavne ze tam vysypal 93736 pripravenejch vtipku, mental

Reagovat
Gelu28

hroznej mentál ten komentátor...to kolikrát si dnes spletl někoho bychom ani nedopočítali

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta "Pískni to" Vlášek > Jirka "Manželky" Štěpán

Reagovat
smazaný uživatel

To čo Sigma spaluje to je na výplaty...

Reagovat
stas87

Pochybna penalta, byt to niekde v neutralnej zone, tak rozhodca ukaze Holzerovi dvihaj sa a hraj. Gonzalez ale do toho siel dost hlupo, lahkovazne a mohol si to odpustit. Niekedy musi hrac rozmyslat, akym spososbom ide branit vo svojej 16ke. Gonzalez sa spoliehal na to, ze to rozhodca neodpiska. Na druhu stranu, ziadny brutalny naraz to nebol a Holzer spadol tak, aby dal dovod rozhodcovi si to pozriet.

Reagovat
Jan Horáček

Pan Azevedo se během rozběhu na desítku zastavil a znovu rozeběhl. Jak to, že to rozhodčí ani ti u videa neviděli? Nebo je to už povolené?

Reagovat
bobis21

Spíše se těžko posuzuje jestli se opravdu zastavil pohyb celého těla dopředu, takže asi neměli dostatečný důkaz no...

Reagovat
GreatWhite

Dneska první z těch 5 zápasů, kdy jsem spokojen. Výkon fajn, konečně jsme se po gólu neposrali. Tentokrát trochu zářez od sudího, ale to k tomu bohužel patří a fantastický Laštůvka. Na druhou stranu, kdybychom dali gól z nějaké šance v 1. poločase, tak bychom se pak zatáhli a dopadlo by to stejně, takže to je jedno.

Jo a někdo by mohl Latalovi říct, že může střídat dřív než v 80. minutě.

Reagovat
monty25

Baník dneska bránil jak Teplice, ale díky famóznímu Laštůvkovi zůstal ve hře. Jsem rád, že Azevedo proměnil penaltu (za mě byla), aspoň pár bodíků do Fantasy. No a Sigma popáté za sebou z 1:0 na 1:1, to už by mi hráblo.

Reagovat
Jan Horáček

Neměla vše penalta opakovat? Vždyť se Azevedo během rozběhu úplně zastavil.

Reagovat
monty25

Podle mě si jenom tak poskočil ještě před tím rozběhem.

Reagovat
Kepy_FCB

jen zpomalil, takže cajk

Reagovat
Salfovic

Taky bych řekl.

Reagovat
fabec1222

Kdo si to tady po minulém zápase Sigmy dělal prdel, že Baník bude 1:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky by mohly prekvapit Peltonec

Reagovat
adalbertus

amatér

Reagovat
Posledni Kovboj

krles by mohl prekvapit...nicim

Reagovat
ratusek

Jablonec - Budějovice, dnes čekám výborný zápas od obou

Reagovat
monty25

Proč za Karvinou chybí Papadopulos?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Protože paní Papadopulusova čeká potomka tak předpokládám že už se mu chce na svět

Reagovat
slonzacky_lenoch

Takže bych řekl že chce být s ní

Reagovat
monty25

Aha. To jsem ale měl vědět, když jsem sestavoval Fantasy.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Říkal to nedávno v rozhovoru pro Sport, že čekají svišťa doufám že Háša se ukáže jasné dál teď dva góly ale ten první byl spíš haluze a ten druhý by nedal asi jenom blb. Tak snad se mi bude dařit. Navíc v sezoně ještě od začátku v základu nehrál.

Reagovat
PavlíčeQ

Už teď musíme hlídat různý zranění, karty a odložený utkání. Teď ještě abychom hlídali, jestli něčí partnerka náhodou nerodí

Reagovat
djiros

A Slávistické covid výsledky

Reagovat
ratusek

Reagovat
slonzacky_lenoch

Chce to mít přehled každopádně jestli rodí tak jim držím palce, pro mě je Papa charakterově jeden z něj v lize

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

A Papa ted bude papá

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tu ty preview delal Stepan, tak to vime hned

Reagovat
Puskas

To by bylo místo titulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

V Jablonci solidní počasí, to by tam nepřišlo víc lidí než teď je na tý vip tribuně.

Reagovat
dinss

Fotbal v Jabkách zatím docela dobrej na to v jakým prostředí se hraje.

Reagovat
ratusek

ale Drobný má vsazeno

Reagovat
Greny

Povazanec

Reagovat
smazaný uživatel

po derby 2019 po tom, co rozhodci nemeli k dispozici zaber z penaltovyho zakroku Nita x Husbauer: Za čtyři dny na to, je čtvrtek 18. dubna 2019. Roman Berbr kontaktuje Martina Wilczeka.

„Chceš zabít, ty ču.áku? Jestli jo, tak to rovnou řekni. Mně kvůli vám volá Tvrdík a já to nechci poslouchat!“ řve podle policejního spisu Berbr na faktického šéfa komise rozhodčích. „ Rozhodčí potřebují dostat bejzbolkou po koulích. Co mají co vystupovat v médiích, ať zalezou a strčí nohy do p.dele. A ty mě už taky ne.er, máš se se mnou vždycky poradit,“ pucuje místopředseda FAČR zástupce nezávislé komise.

Reagovat
Losinho

Nezávislá komise

Reagovat
Sosi

Zase nejaky clanek?

Reagovat
dinss

No a Jarda je na světě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To Ivánek a spol. byli ještě docela poetové, tohle je hardcore celkem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Mick

Reagovat
ratusek

30 fans za plotem? zase to tam budou fízlové rozhánět?

Reagovat
ratusek

Jovovič klasika

Reagovat
PavlíčeQ

Už to vypadalo na životní sólo a pak to takhle odevzdá

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Yoda zatím zkušeně

Reagovat
ratusek

Adámková

Reagovat
Gelu28

Tak poznatky z dneška.....s tím Jarolímem jsem měl tehdy pravdu....zatím nepředvedl vůbec nic a to málem prohrál i v opavě....Jablonec hraje ted dobře a jsou tam zaslouženě kde jsou.....Jo a možná dnes výjmečně ta blbka Adámková nedá ČK....to je zázrak

Reagovat
Greny

?? za me reda penalta ok

Reagovat
Dru Zeree

Jak zatím chytá Markovič?

Reagovat
db18

Nechytá ani když hraje.

Reagovat
fabec1222

KJNCD

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Pachli na lavičce a na krajích Štepanovský a Šumbera, top A v bráně zase Šustr, stejně bych tam ale radši viděl Flodera.

Reagovat
Greny

Zas bez Pachlopnika...

Reagovat
3M

Ta nase obrana je strasna

Reagovat
Kepy_FCB

Kučera zase přeházel hráče na postech

Reagovat
monty25

Tak on ani nemá jinou možnost...

Reagovat
andrew96

Páník uvařil dobrý Eintopf.

Reagovat
Gelu28

Jako sorry, ale bud Teplice připraví adekvátní trávník nebo at tu ligu nehrajou

Reagovat
Greny

To je úplně sileny

Reagovat
KingMaster13

90. léta rules

Reagovat
Neon

To má být trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

A to před sezonou dávali nový

Reagovat
Salfovic

Dobré je srovnání s Ďolíčkem, kde hrají dva týmy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Řezníček Tohle musí být gól sakra.

Reagovat
Greny

Kotula nahrava na 5 m po zemi k Sumberovi to doskace na prsa

Reagovat
Greny

Prichystal achjo

Reagovat
smazaný uživatel

to měl bejt...

Reagovat
Liquid

obával jsem se,že by dnes Brno současné Teplice mohlo přehrát, ale to se vůbec neděje, už to mělo být tak 3:0, zvonilo břevno a další teplické šance se hrnuli, Brno nemělo žádnou šanci, jen ta produktivita Teplic je šílená, každopádně herní projev oproti tomu co hráli za Hejkala je o dost lepší, na hráčích Teplic je vidět, že chtějí hrát, není to mrtvolný

Reagovat
Firkraag

FDF do toho, to se nám hodí !

Reagovat
monty25

Góóól!!! TK27

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
ratusek

tak to bylo rychlý

Reagovat
dinss

Zase Hruška...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že na napotřetí už to soupeř neotočí

Reagovat
db18

Hruška ven do píči...

Reagovat
Neon

Tak kam? Ven nebo tam?

Reagovat
dinss

Přitom je v lize X golmanů, kteří jsou pro nás naprosto v pohodě náhradou a hodí se do našeho stylu - Nguyen, Mandous...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč místo Hrušky alespoň nezkusí někoho jiného?

Reagovat
dinss

To nikdo nechápe...

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko si je dobře maže na chleba

Reagovat
dinss

45. minut utrpění a výborný hry Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... Nechápu, co se s Plzní děje... Gula opět velká slova po jedné výhře...

Reagovat
ratusek

čím dřív Gulu vyrazíte, tím lépe. Ale koho místo něj, bohužel asi nikdo není

Reagovat
Salfovic

Mohli by zkusit Bílka.

Reagovat
dinss

Teď hned ne ale v zimě bych zkusil toho Svědíka nebo Horejše...

Reagovat
Sosi

Petrzela top

Reagovat
Liquid

$ jednej, musíš tam udělat nějakou záškodnickou akci nebo vás Guľa dotáhne mimo poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se snazim, ale Gula musi mit nejaky sileny odstupny, jinak to nechapu.

Reagovat
dinss

Havel to je fakt strašnej průměrňák.

Reagovat
ratusek

nádherná kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně si je rozebrali

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL tohle už nemůžeme pustit

Reagovat
dinss

Nerad to říkám ale snad už bude v pondělí fén od Rady.

Reagovat
John Obi Mikel

Mám takovej pocit, že jeden klub ze západních Čech bude už dnes večer (max.zítra) bez trenéra.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ho vyhodí až v zimní pauze.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pokud mají někoho vyhlídnutého, tak mi dává smysl ještě výměna před zápasem se Slavií.. novej impuls dělá divy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Le Gunner

Impuls s velkým I.

Reagovat
KingMaster13

Ideálně ať ho vyhodí až po debaklu od Slávinky, nepotřebujeme teď nějakého impulze co je na nás nabudí

Reagovat
John Obi Mikel

To máš pravdu.

Reagovat
Salfovic

Ščasný tu ještě nepadl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Hruška je taková sračka, to není možný, že ještě chytá. Takových chyb, to se nevidí. Zatím oba góly jeho.

Reagovat
dinss

Ten musí Gulovi dodávat nejlepší kurvy z bordelu jinak si to nedokážu vysvětlit. Oba přes malý vápno...

Reagovat
mario23

Vůbec nepodrzi tým, když to potřebuje. Posral evropský poháry, teď další prohra i když těžko říct, jestli by tahle prohra byla i kdyby to neposral.

Reagovat
dinss

Jo, tak hrajeme bídu ale ty jeho chyby jsou tuhle sezonu jako přes kopírák. Centry skrz malý vápno + výběhy.

Reagovat
ratusek

jsem říkal, že kdyby hráli s kýmkoliv jiným minulý zápas, že tam Gula už není. Tak si to o týden prodloužil a pomaže zpátky na Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ho už nechají v Hradišti aby to neměl daleko dom

Reagovat
ratusek

to by mohli

Reagovat
dinss

Havle ty debile. Ty tvoje doteky ti trvaj půl hodiny. Seber si svoje klokaní věci a tahni.

Reagovat
db18

To trvaj doteky všech. Jen teda u hrušky ještě 2x tak dlouho

Reagovat
mario23

Tak mě tak napadá, že by Gulu mohl nahradit Svědík.

Reagovat
dinss

To si všichni z Plzně přejeme.. Já si myslím, že si to přeje i Gulič.

Reagovat
ratusek

mě se jeho hra s Žilinou celkem líbila. silný střed zálohy s přenesením hry do křídel a centry na hrot. i ty jeho brejky byly parádní. ale co předvádí s váma. to je hnus

Reagovat
dinss

Já jsem ho pořádně před angažmá u nás moc neviděl. Ono to fungovalo ten první půl rok ale teď si tuhle hru nedokážu vysvětlit.

Reagovat
ratusek

já slovenskou ligu sledoval dost, zejména Žilinu a přál jsem si ho i k nám. ale když vidím, co předvádí s váma, to je nepochopitelný. to i ten Pulpit by s váma hrál líp

Reagovat
dinss

Ty vole... Já bych s nima hrál líp a to jsem trénoval jenom v FMku a dorostence...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

Po pravdě řečeno, nefungovalo to ani ten první půl rok. Jenom prostě zafungovala výměna trenéra a zvýšená chuť hráčů do hry, kdy se jim ulevilo z předchozí deky. Ale již na jaře bylo vidět a psal jsem to několikrát, že Gula Plzeň herně nikam neposouvá. V zásadě s hráči dokázal jen dobře vypilovat rozehru mezi stopery, nahrávku na krajního záložníka, ten na krajního obránce a ten zpět ke stoperům.

Reagovat
dinss

Určitě mohlo mít vliv i to...

Reagovat
Spalovač šancí

Je možné, že sám Gula nezvládnul "přestup" mentálně. Velká očekávání, úplně jiný typ kádru, než s kterým do té doby pracoval. K tomu fyzicky náročná a takticky "vyspělá" liga. I z jeho vyjádření a chování mi přijde, že má pochyby ohledně svých metod a hráči to určitě taky cítí. Pak nemůže fungovat ani ta motivační složka, což je vlastně ještě markantnější nedostatek aktuální Plzně.

Reagovat
dinss

S tímhle se dá souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu do roku 2023, museli by hodně zaplatit pokud by ho chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je Bílek.

Reagovat
mario23

No s tím se dá souhlasit, protože nejspíš sáhnou po někom, kdo je volný, aby za něj nemuseli platit, když budou vyplácet Gulu.

Reagovat
Spejbl

Tos teda posral..

Reagovat
db18

500. pro Svědíka

Reagovat
dinss

Jakože 500k měsíčně nebo..?

Reagovat
smazaný uživatel

Patří mezi top trenéry u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci Bílka, Svedika a Vrbu zkousnu, ale Radu nechci.

Reagovat
dinss

65. minuta - první střela na bránu?

Reagovat
dinss

Havle běž už do píči!

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl to faul?

Reagovat
dinss

Kéž by.. alespoň bych na něj příští zápas nemusel čumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není trenérem přeci... Co to sakra je???

Reagovat
dinss

Pakliže tam trenér cpe pořád frajera, co na to dlouhodobě nemá, tak je to trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý je to divný. Jako kdyby trenér nebyl trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Reagovat
dinss

Konečně! Když ho nevyndá Gulič tak rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Zvedl tam nohu, tak jsem myslel že jo.

Ale to je jedno, Havlovi jedno varování nestačilo.

Reagovat
dinss

Havel je na úrovni Poznara a spol. Ten u nás nemá co dělat.

Reagovat
monty25

Tohle se klidně dalo pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Roman sedí, ale stejně sudí jede bomby. Zoufalci.

Reagovat
dinss

? Faul to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byl víc než teď na Hejdu

Reagovat
monty25

Reagovat
dinss

S tím se dá souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě faul ano, ale ne pro VAR. Ale co tam dělaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský na to bránění taky pěkně kašle. Což je ještě větší problém od obránce

Reagovat
dinss

A tahni ty zmrde!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani z toho nemám radost...

Reagovat
monty25

Tak ji Havel dostal o chvíli později...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ji dostal stejně

Reagovat
dinss

Ještě dva! Snad si uvědomíme, co je třeba udělat.

Reagovat
ratusek

hoši to je totální zesměšnění a být na místě Šádka, tak toho Gulu snad zavraždím

Reagovat
dinss

Reagovat
PISTOLERO

Krása Slovácko Kočka - Myš

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso.

Reagovat
ratusek

a tohle prohrálo v Brně

#moravskavypomoc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ale výpomoc bude marno platná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Neon

Plzeň se vrací kam patří nebo jak byl ten titulek?

Reagovat
dinss

Stále si s váma tahle Plzeň vytřela prdel... Což je smutný.

Reagovat
Neon

A k čemu jim to je, když maj jen 20 bodů.

Reagovat
Salfovic

Že jich nemají jen 17.

Reagovat
Euphael

Reagovat
dinss

Divím se, že Havlík už dávno není někde v lepším klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by ho Gula zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

On by ho musel trénovat Gula?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Plzni by mu jen radil.

Reagovat
dinss

U toho by tenhle tragéd už nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé Sadílek

Reagovat
John Obi Mikel

Sadílek > Sadílek

Reagovat
dinss

Taky..

Reagovat
Nuno čomes

Zůstal zakopaný na Slovácku. Ale tak na víc než ČR to není ne?

Reagovat
cubinho

Rozhodně je. Jeden z nejvíce nedoceněných českých hráčů. Už v U21 patřil mezi nejlepší a v zápase proti Skotsku byl opět výborný. Je mi záhadou, že je pořád ve Slovácku.

Reagovat
cubinho

+ Houska

Reagovat
wikingskrin

Bonzácko zlikvidovalo Plíseň

Reagovat
John Obi Mikel

SK Slavia Praha

Sestavy:

O. Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Stanciu, Oscar – Sima, Provod, Olayinka – Kuchta.

Náhradníci:

Kovář – Karafiát, Tecl, Malínský, Traoré, Lingr, Jurásek.

Bohemians 1905

Sestavy:

P. Le Giang – Köstl, Hůlka, Bederka – M. Dostál, Hronek, Jindřišek (C), Vaníček, Vondra – Pulkrab, Necid.

Náhradníci:

Kouba – Schumacher, Nečas, Novák, Osmančík, Květ, Vacek

Reagovat
dinss

Dneska snad budu přát i vám... protože nechci aby nás Bohemka příští kolo dorovnala.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že vás dorovnala Karviná a Pardubice

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka netradiční rozestavení. A s Dostálem i Necidem

Reagovat
John Obi Mikel

Takovýhle kulišárny proti nám nemám rád.

Reagovat
andrew96

3-5-2 hrají často

Reagovat
John Obi Mikel

Jen v těch zápasech na které jsem koukal to nehráli

Reagovat
andrew96

V poslední době jim chyběli útočníci. Necid s Pulkrabem hrají spolu od začátku snad potřetí.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď na to koukám, dáva to smysl. Pulkrab zraněný a Necid redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Novák jen na lavičce

Reagovat
John Obi Mikel

Mně to teda vůbec nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík určitě jedná tak se ho trenér bojí nasadit

Reagovat
John Obi Mikel

To by mi taky vůbec nevadilo. Novák by se mi u nás líbil.

Reagovat
jackinho10

Co je zac?

Reagovat
John Obi Mikel

Mladej kluk z Bohemky, co jsem ho teď v několika zápasech viděl, tak vypadá výborně. Vždycky jim tu hru rozhýbe. Má dobrou kopacú techniku, dává góly, kope rohy...

Reagovat
Salfovic

By dopadl jak Matoušek.

Reagovat
John Obi Mikel

Je pravda, že hráčů máme hodně.

Reagovat
Spalovač šancí

Posunul by se z Bohemky do 3. nejlepšího klubu ligy

Reagovat
Coutinho10

Provod nevim, ale jinak ok a Necid navrat do Edenu

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych tam raději dal Traorého. Minule ač přes dobrý výsledek ten střed s Oscarem nebyl úplně top.

Reagovat
fabec1222

Ten Marek Kouba je nějak příbuzný s Petrem Koubou?

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslim, že jo. Komentátoři něco minule říkali, když chytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kdo to říkal. Jestli Štěpán, tak to bude blbost.

Reagovat
andrew96

Synovec myslím.

Reagovat
Bakary3

jo

Reagovat
Spalovač šancí

Marek je Petrův otec

Reagovat
Rothbard

Nový trenér?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten Guja chce fakt pryč.

Reagovat
PISTOLERO

Gooooooooooool

Reagovat
dinss

Ještě jeden

Reagovat
ratusek

Jak to po něm Limba mrdl

Reagovat
Neon

Není to na dodatečný trest?

Reagovat
bobis21

To měl být hlavně trest hned na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Guleball.

Reagovat
Neon

Kdo tam teď hodil ten míč po hráči Slovácka?

Reagovat
John Obi Mikel

tvl debakl.

Reagovat
dinss

Po tomhle ten zmrd čobolskej musí sám rezignovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš vládního zmocněnce pro očkování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mentál.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to se mi snad zdá! To je nádhera!! Jebat plíseň!!

Reagovat
ratusek

po tomhle představení je ta výpomoc v Brně strašně okatá

Reagovat
dinss

No, jedinou plíseň máš mezi nožkama

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rozhodly mikrosituace?

Reagovat
John Obi Mikel

4 mikrosituace.

Reagovat
smazaný uživatel

mikrohodinaapůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Dnes už makrosituace.

Reagovat
Spejbl

mikrotransakce...

Reagovat
Sosi

Kde jsou ty casy, kdy trener po par spatnych vysledcich sam rezignoval hned v pozapasovem tv rozhovoru...

Reagovat
dinss

Já v to stále doufam...

Reagovat
Rothbard

Je krize, lidé mají strach přijít o práci.

Reagovat
Sosi

Proc ten Hrdlicka vypada jak cim dal vetsi buzna?

Reagovat
salm0n

snaží se jen dokázat, že jsme se vyvinuli z opic

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

to je prachama

Reagovat
Rothbard

Teplice zachrání duo Kučera-Kučera.

Reagovat
Igner Farnsworth

V lize se teď jede rovina a plzen to odnáší nejvíc. Je to škoda snad si co ejdriv uvědomí že si to musí uhrát jen oni, berbr už to nezachrání. V evropě se na ně celkem dobře dívalo, tak se snad vzpamatuji a začnou si zas zápasy uhrát na hřišti jako kdysy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gula ven?

Reagovat
dinss

Co to má ta kunda na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

$?

Reagovat
smazaný uživatel

Gula? Nic.

Reagovat
rufus

Pulky, sejmi slávisty.

Reagovat
montaigne33

Nemusí to souviset, ale od zatčení Berbra Plzeň mnoho bodů nezískala... Dnes výborný výkon Slovácka, gratulace Guľomet asi skončil...

Reagovat
dinss

Tohle není o nějakým zkurveným Berborvi. Tohle je o bojovnosti a touze něco na hřišti nechat. To se ukázalo jen proti Spartě, kterou jsme zaslouženě dokázali porazit. Nebo si myslíš, že by nám dneska sudí písknul 5 penalt ? Tohle o hráčích a trenérovi, které tam stále nechá hrát tragédy jako je Havel, Hruška, Alvir...

Reagovat
montaigne33

Havel byl otřesný už s AZ... Bídně hraje Brabec... Hruška není brankář pro klub s evrop. ambicemi atd. Posily VP- jsou aktuálně skoro k ničemu...

Reagovat
dinss

Mihálik ok, Káčer ok, Staněk by měl chytat ale chytá majitel bordelu... Kaša s Alvirem k hovnu

Havel pryč, Hruška pryč, Alvir pryč, Kopic pryč a přivést pravého beka, křídlo, stopera, křídlo a střeďáka.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle nebude souviset, Gula je špatnej. Ale je to vtipný, že se to zrovna takhle sešlo.

Reagovat
PtákOhnívák

Jojo, už se o tom mluvilo snad v nějakým podcastu, že od zatčení Berbra, začla Plzeň ztrácet spoustu bodů. Divil bych se, kdyby tam něco mezi ním a Šádkem, resp. Plzní nebylo... Plzeňák, předseda nejen celého FAČR ale přímo i Plzeňského kraje...

Každopádně, velice pravděpodobně by ani s Berberem na tom nebyli lépe. Gula to prostě nezvládl to je jistý.

Reagovat
dinss

Jo to bylo v podcastu blbečka Novotnýho...ten co fotbalu rozumí asi jako já hokeji.

Reagovat
PtákOhnívák

Joo, tak tam to bylo, už si vzpomínám. Každopádně čísla nelžou a je to fakt. Za pět minut si to spočítáš sám i bez kalkulačky. Samozřejmě korelace není kauzalita, ale něco na tom prostě pravdy je, na to dám krk. Nemění to nic na tom, že vám selhal trenér. A hlavně kvůli tomu jsou špatný výsledky...

Reagovat
Coutinho10

Provod twl Nico ale super balon

Reagovat
naheCZ

Provod

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Simaaaaa

Reagovat
Coutinho10

wow Simaaaaaaaaaaa a to jsem si myslel, ze se to tam nedosoura

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nico další dobrej balón. Sima no comment

Reagovat
naheCZ

Nezastavitelnej

Reagovat
Losinho

On dal zatím gól snad úplně ze všeho

Reagovat
meno

9 střel 7 gólů

Reagovat
Raylan

Docela by me zajimaly jeho xG, to nejsou vubec lehky strely.

Reagovat
dinss

To je fakt čůrák ten kluk... Už ho fakt prodejte...

Reagovat
Coutinho10

to by se ti libilo

Reagovat
dinss

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, prvně musí na jaře vyhrát se Slávií EL, pak může jít za 2 miliardy třeba do City

Reagovat
monty25

Byl jsem zvědav, jak dopadne souboj mých dvou nejoblíbenějších hráčů v lize (Le Giang vs. Sima) a vidím, že už po 7 minutách je jasno...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Necid + Pulkrab je dost solidní dvojka. Celkově ten kádr nemá Bohemka špatnej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieFohlenBMG

Nico, dva geniální golovy passy za 6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Losinho

Reagovat
Nuno čomes

Pussy

Reagovat
DieFohlenBMG

Nico, dva geniální golovy passy za 6 minut

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo?.

Reagovat
dinss

Necid potvrdil kvality

Reagovat
dinss

Necid to je fakt tragéd Nemá vsazeno?

Reagovat
John Obi Mikel

Přece nepopraví mateřský klub.

Ale jinak na půlce snad neprohrál souboj.

Reagovat
dinss

To je dobrá vlastnost pro bojovnýho středního záložníka

Reagovat
srandamač

Poslouchá někdo komentář na livesportu? Věřím, že ten chlap za to nemá moc peněz, ale ten jeho Olyjanka rve uši.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek a ten druhej bezmozek za to mají mnohem víc a berou za to ranec.

Reagovat
dinss

Tak mají za to mnohem víc nebo berou ranec?

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem aby ta message byla jasná.

Reagovat
Stannis Baratheon

Spousta komentátoru a "expertů" to pořád říká špatně, i když už je tu docela dlouho. Navíc to jméno není žádný jazykolam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdela

Reagovat
naheCZ

Zkušeně hlavičkou na brankáře

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyměňte Masopustovi pls nohy.

Reagovat
John Obi Mikel

35. minut super, teď jsme z toho nějak ke konci vypadli.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

asi by to nutne chtelo dat 2. gol, aby se nestalo to, co s Brnem

Reagovat
Losinho

Masopust a jeho střely z dálky

Reagovat
Fernando_Torres

Ten tým hraje v neskutečný pohodě, ta situace s Kudelou a Kolářem to krásně ukazuje No a Sima úplně jinde, to zakončení, to bylo zase jak z učebnice fotbalu

Reagovat
John Obi Mikel

Dostál dneska dopředu výbornej a kdyby Necid nezahodil tu tutovku na konci, tak je chválený taky.

Reagovat
dinss

Bederka je při práci s balonem fakt hodně špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicoooo.. uz to tref kurva.

Reagovat
John Obi Mikel

Béřo

Reagovat
naheCZ

Bořil

Reagovat
NataženýTříslo

Začínám být na ten O2 komentář alergický čím dál tím více. Je iritující tím, jak je vlažný. Žádné emoce, žádná uvolněnost. Strohost, nuda, bída, komentář, nic víc. Strašný.

Reagovat
dinss

Ale to je dlouho...Nejlepší z CZ televizí je na Nova sportu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chtělo by to už trochu zabrat...

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ten Houštecký na tribuně není špatná myšlenka. Na lavičce stejně dělá bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

plzeňáci, kdo z Gulu ?

ztráta 15b na Slsvii

mít stejně bodu jako Pardubky nebo Karviná...

Reagovat
dinss

Svědík-Horejš

Reagovat
smazaný uživatel

Horejš?

Svědík má rozdělanou práci, ale určo by to pro něj byl posun a výzva

Reagovat
dinss

Proč ne Horejš?

Reagovat
smazaný uživatel

má malé zkušenosti, co si myslíš, že Plzni může dát takový trenér ?

Reagovat
John Obi Mikel

Provoooooooood reprezentant

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kuchta je všechno, co viděli experti u Tecla.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Coutinho10

Provod aspon trochu napravil dnesni vykon

Reagovat
Coutinho10

Kuchta dobre vybojoval golovou akci

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust

Reagovat
Fernando_Torres

Kuchta se mi líbí s každým zápasem víc a víc

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychle

Reagovat
dinss

Vaníček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je výbornej dneska. Už na tej bylo x faulů.

Reagovat
dinss

Každej zápas...jeho bych si přál k nám.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší hráč soupeře.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kolář zapikanej na čáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Sima 1+1

Reagovat
Rothbard

Sima je nejtalentovanější hráč v české lize. Change my mind.

Reagovat
monty25

Tohle bych nepískal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč to ten debil nenechal dohrát? Skoro do prázdný.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to hráč Bohemky odkopl

Reagovat
John Obi Mikel

Nechce si z toho sundat tu folii?

Reagovat
Freedo

To je kvůli Covidu.

Reagovat
naheCZ

Penalta chápu, že není...ale míč pro Bohemku?

Reagovat
pingla

"zajímavé" řešení no... ale tak co jiného, míč rozhodčího někde u penalty? na nepřímý kop to asi není

Reagovat
naheCZ

To nevím, ale přijde mi to zvláštní. Tím odpísknutím prakticky přerušil naši útočnou akci, takže míč Bohemce je celkem nesmysl podle mě

Reagovat
Banikovec7

Nic nepřerušil, se na to podívej Provod se otočil na sudího a začal na něj mávat a hráč Bohemky mezitím odkopl míč do světa.

Reagovat
naheCZ

Ne úplně akci, ale ten tlak jo. Jde mi hlavně o to, z jaké logiky byl míč přisouzen Bohemce a ne nějakým způsobem nám.

Reagovat
Banikovec7

To nevím, asi podle toho že byl u toho míče hráč Bohemky první, těžko říct ke komu to pak letělo.

Reagovat
dinss

Kdyby ho nastřelil hráč sešívek..písknul by jí?

Reagovat
Banikovec7

To by s tím nemělo mít nic společného, bylo to zblízka, měl ji u těla a uhýbal, správné rozhodnutí.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud by blokoval střelu, tak asi jo.

Reagovat
wikingskrin

Jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré vrazí loket Osmančíkovi do obličeje a ještě se díví. A samozřejmě nedostane ani kartu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Traoré mě pěkně prcá, všechno hraje strašně laxně.

Reagovat
Skleepy

3 minuty nastavení, z toho se 40 vteřin nehrálo kvůli střídáním.

Reagovat
Rothbard

Čistého času se odehraje cca 70 minut z 90. Takže by se mělo nastavovat 20 minut?

Reagovat
Skleepy

Bylo hafo střídání, faulů a kontrola monitoru při nepenaltě Slavie. 3 minuty jsou BS.

Reagovat
vanGomm

Čistého času (pouze míč ve hře) se nehraje ani těch 70.Většinou se to pohybuje 60-65 minut.Jsou zápasy a není jich zrovna málo se dostanou i pod 60.Takže kdyby se hrálo na čistý čas bud 2x30,nebo max. 2x35 bylo by po problému s nastavováním.Stejně se divím,že když už vyhodnocují všelijaké statistiky od držení míče až po počet přihrávek,tak proč u každého zápasu neuvádí také kolik se toho opravdu odehrálo.

Reagovat
vanGomm

www.eurofotbal.cz/clanky/fotbal-rozhodci-a-vubec-49457/

Reagovat
Freedo

Bohemka je hrozně sympatickej tým.

Reagovat
Freedo

OK, po rozhovoru Klusáčka už ten pocit mám míň.

Reagovat
dinss

Copa povídal?

Reagovat
Freedo

Že Slavia narušila regulérnost soutěže kvůli té aféře s testy a jak nemají všichni stejnej metr viz. případ Opavy. Že Bohemka kvůli tomu s náma musela hrát atd.

Mě ta kauza taky přijde divná, ale bejt koučem druhýho týmu, tak se k takovým obviněním v TV určitě nesnížím, když nevím, jak to vlastně bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslabení Liberce, a návraty hráčů do Slavie:

Mělo by se jednat o hrotového útočníka Yusufa (952 minut a 4 góly), ofenzivního univerzála Michala Berana (906 minut a 0 gólů) a tvořivého Jakuba Hromadu (1232 minut a 3 góly).

Asi dobře od Liberce, pokud zas nepůjde někdo zpět. Na EL rozšířili kádr, teď pro ně určitě lepší hhrat se svými...nobjsem zvědavý, zda bude nějaká rošáda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele