FORTUNA:LIGA - preview 11. kola: Slavia a Plzeň proti severu, Sparta v Hradci

07.10.2023, 08:57, aktualizováno 08.10.2023, 08:12
Previews

V neděli naskočí do zápasů 11. kola FORTUNA:LIGY všichni čeští pohároví zástupci. Zatímco Sparta se utká s Hradcem Králové, Slavii čeká zajížďka do Liberce. Plzeň pak vyzve severočeský Jablonec.

FC Hradec Králové - Sparta Praha

neděle 15:00

Sparta zvládla dvě náročná ligová klání a statečně bojovala též v Evropské lize, byť v Seville nakonec padla. I kvůli náročnému programu již Letenští vyhlíží reprezentační pauzu, ještě před ní však odcestují do Hradce Králové. Na východě Čech se Pražanům dlouhodobě daří, domácí "Votroky" však bude dopředu hnát vyprodaný malšovický stadion.

Nedávno otevřená aréna nedaleko Orlice dál láká mnoho zvědavců. A ti si nechtějí nechat ujít ani zápas s úřadujícím ligovým mistrem. Nedělní utkání se tedy téměř jistě odehraje před důstojnou kulisou. Policisté sice nával davů moc nevítají, čehož se zalekla jedna z hradeckých restaurací. A ta kvůli obavám o bezpečnost pro jistotu nechá zavřeno. Sami fanoušci obou klubů se však jen tak odradit nenechají.

Na východ Čech dorazí i početná výprava příznivců Sparty, která se na své podporovatele mohla spolehnout i ve čtvrtek v Seville. Pražané jim svým výkonem jistě dělali radost, nakonec ale tamnímu Betisu podlehli. I tak Letenští zůstávají ve skupině C Evropské ligy dál ve hře o postup do dalších bojů. Ještě lépe se jim vede v domácí soutěži, kde jim vyšel těžký los na konci září. Nejprve uhráli cennou remízu ve vyhroceném derby se Slavií, následně na domácím hřišti přemohli plzeňskou Viktorii.

Sparťané zůstávají po deseti ligových kolech neporaženi a vedou tabulku o dva body před Slavií. Vzhledem k působení na vícero frontách už nicméně sami potřebují odpočinek. "S realizačním týmem věříme, že přespání v Seville po utkání s Betisem byl nejlepší způsob, jak si odpočinout. Naší prací je, abychom si z Hradce přivezli tři body. Budou nějaké změny v sestavě," prohlásil před posledním duelem před reprezentační přestávkou trenér Letenských Brian Priske.

Hradci se úvod sezóny tolik nevyvedl, na což vedení klubu zareagovalo změnou na trenérské sesli. Po rošádě převzal A-mužstvo Václav Kotal, jenž mimochodem dříve vedl také Spartu. Zatím se Kotalovi vcelku daří. Nejprve své svěřence dovedl k vítězství nad Jabloncem, následně Votroci uhráli remízu na hřišti východočeského rivala z Pardubic. Po těchto výsledcích mají Hradečtí na svém kontě jedenáct bodů a okupují desáté místo v tabulce.

Vedle Kotala prožil několik let ve strukturách Letenských také záložník Ladislav Krejčí, jenž si zatím své působení v kádru Votroků užívá. "Těším se na každý domácí zápas. Myslím si, že utkání bude určitě podpořeno parádní kulisou, je vyprodáno. Věřím, že diváci nás poženou k tomu, abychom Spartu potrápili. Všem nám je ale jasné, že aby se to povedlo, musíme podat výkon minimálně na sto dvacet procent, protože nic jiného stačit nebude," řekl levonohý hráč.

Východočeši se v neděli musí obejít bez stopera Davida Heidenreicha, záložníka Lukáše Čmelíka a útočníka Ondřeje Šašinky. K tomu je nejistý start forvarda Matěje Koubka. Pražané naopak žádnou zdravotní indispozici nehlásí.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Ševčík, Čihák, Horák - Kodeš, Dancák - Harazim, Ladislav Krejčí I, Pilař - Vašulín

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Ladislav Krejčí II - Preciado, Sadílek, Laci, Ryneš - Olatunji, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.59 - 4.60 - 1.48

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Jablonec

neděle 18:00

Na nezdar z posledního ligového kola odpověděli plzeňští hráči cenným výsledkem v Evropské konferenční lize. V dalším utkání v domácí nejvyšší soutěži se pak od Západočechů očekává vítězství. Ve svém domácím prostředí totiž přivítají Jablonec, který teprve před týdnem oslavil svou první ligovou výhru v probíhající sezóně.

Přes dva měsíce trvající šňůru Viktorie bez porážky ukončila uplynulý víkend Sparta. I tak Plzeň zůstala v tabulce nejvyšší soutěže na solidním třetím místě, náladu si navíc téměř okamžitě zase spravila. Západočeši totiž zvládli náročný výlet do kazašské Astany, kde zvítězili a dostali se do čela skupiny C Evropské konferenční ligy.

Na úspěch z Kazachstánu hodlají hráči Viktorie po návratu do plzeňských Štruncových sadů navázat. "Zhruba šestihodinová cesta z Astany i následná regenerace byly po vítězství malinko snazší. Jablonec v minulém kole po delší době vyhrál, zvládl zápas se silným Slováckem. Určitě jejich nastavení bude lepší než v posledních utkáních. Věřím však, že s pomocí fanoušků uspějeme," uvedl asistent hlavního trenéra Západočechů Marek Bakoš.

Plzeň bude proti Jablonci jasným favoritem. Severočechům se až na desátý pokus podařilo v lize ukořistit tři body, málokdo ovšem očekává, že se jim stejně povede také u zdrojnic řeky Berounky. Jablonec naposledy přemohl Viktorii před třemi roky, to však ještě patřil mezi postrachy favoritů a pravidelné aspiranty na evropské poháry. V aktuální sezóně to v podání zelenobílých vypadá spíš na tuhý boj o záchranu.

Severočeši si dobře uvědomují, že je v následujícím klání nečeká vůbec nic jednoduchého. "Soupeř za sebou má těžký zápas v Konferenční lize. Víme, že Plzeň má teď formu, v lize dvakrát rozdávala dárky vysokým skóre. Známe její kvalitu. Jedeme ale do Plzně navázat na výkon se Slováckem. Ten zápas jsme zvládli velice dobře, a to i po kondiční stránce. Čekáme na zdravotní stav hráčů, někteří jako Černák a Pleštil jsou na hraně," sdělil kouč Jablonce Radoslav Látal.

Vedle Michala Černáka s Dominikem Pleštilem není stoprocentně zdráv ani další záložník Filip Souček. O startu všech tří zmíněných středopolařů se teprve rozhodne. Plzeň na marodce dlouhodobě eviduje zadáky Milana Havla s Luďkem Pernicou, které po kazašském dobrodružství doplnil ke smůle Viktorie také stoper a kapitán v jedné osobě Lukáš Hejda.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Chorý, Durosinmi

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tekijaški, Martinec, Hurtado - Štěpánek, Houska, Kratochvíl, Polidar - Čanturišvili, Chramosta - Krulich

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.45 - 9.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha

neděle 18:00

Po výletu do Teplic čeká Slavii další náročná cesta na sever Čech. Sešívaní se představí v Liberci, kde z posledních dvou návštěv ani jednou nebrali všechny tři body. Tentokrát pro jejich zisk musí udělat vše možné i nemožné, jinak jim totiž hrozí navýšení ztráty na vedoucí Spartu.

Dost rozpačité působení za sebou mají slávisté na ligové scéně. Nejprve do zdárného konce nedohráli ostře sledované a pořádně vyhrocené derby se Spartou, v němž o výhru přišli až na samém konci střetnutí. Týden nato pak mužstvo z pražských Vršovic nezvládlo duel s Teplicemi. Zde jej sice podržel brankář Aleš Mandous, jenž lapil pokutový kop, sami sešívaní ovšem rovněž vyšli střelecky naprázdno. Po těchto výsledcích navíc v tabulce nejvyšší soutěže ztratili kontakt se Spartou, která má na městského rivala k dobru dva body.

Ve čtvrtek si Pražané spravili chuť v utkání Evropské ligy a v Edenu šesti góly rozstříleli moldavský Sheriff Tiraspol. "Proti Tiraspolu jsme si zahráli fotbal a v neděli zase budeme bojovat. Zápas v Liberci je pro mě pořád speciální a vždy bude. Všichni (trenéři Slavie) jsme tam začali kariéru, prožili tam kus života. Vždy jsem o tom mluvil, že po Slavii hned hledám to, jak hrál Liberec. Rád se tam vracím," řekl před dalším ligovým zápasem trenér sešívaných Jindřich Trpišovský, jenž do Vršovic před lety dorazil právě z podhůří Ještědu.

V Liberci panuje v posledních dnech ještě horší nálada. Slovan kromě výhry ve třetím kole národního poháru nad divizním Kladnem vůbec nezvládl září. V nejvyšší soutěži zvítězil naposledy v srpnu, od té doby posbíral z pěti zápasů pouze dva body za remízy. Mezitím se Severočeši v tabulce propadli na jedenáctou příčku a podle informací deníku Sport lze u řeky Nisy brzy očekávat trenérskou rošádu.

Na základě zjištění novinářů musí trenér Luboš Kozel Slavii porazit, jinak Liberec opustí. Což by byl těžký úkol i kdyby se Severočeši nacházeli ve formě. Opak je však pravdou, naposledy navíc Slovan inkasoval ostudných pět branek od Karviné. "Věděli jsme, že proti nám bude stát agresivní, bojovný soupeř. My to dnes ale nezvládli vzadu, dostali jsme strašné góly," prohlásil Kozel, jenž se nachází ve vskutku nezáviděníhodné situaci, po nepovedeném střetnutí ve Slezsku.

V neděli se navíc Kozel bude muset obejít bez obránce Filipa Prebsla a útočníka Filipa Horského. Oba ve Slovanu hostují ze Slavie a pravidla neumožňují, aby nastoupili proti svému mateřskému klubu. Hrát nebude ani dlouhodobě zraněný stoper Dominik Plechatý. Sešívaným dál schází zadák Sheriff Sinyan, univerzál na pravý kraj hřiště David Pech a středopolaři Petr Ševčík s Jakubem Hromadou. U Nisy se nepředstaví ani obránce Jan Bořil, který dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu, jenž dostal za nevhodné chování v derby se Spartou.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Doumbia, Žambůrek, Červ, Preisler - Kulenović, Tupta

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Oscar, Zafeiris, Provod - Schranz, Wallem - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.24 - 4.68 - 1.45

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - MFK Karviná

sobota 15:00

Karviné se uplynulý víkend podařilo po dlouhé době zvítězit. Díky skalpu Liberce se Slezané bodově dotáhli na České Budějovice, s nimiž změří síly v jedenáctém kole. Jihočeši sbírají v probíhající sezóně výhry jen doma, naposledy se jim však něco takového povedlo před měsícem.

Kvůli neuspokojivým výsledkům se v Karviné před časem rozhodli ke změně trenéra. První mužstvo MFK následně převzal Juraj Jarábek, jemuž první utkání vyšlo. "Všechno dobře dopadlo. Jsem rád i za hráče, že se nám to podařilo zvládnout a zvítězit. Rozhodující bylo odhodlání a přístup k utkání. Věřím, že to takhle bude pokračovat i dál," těšilo slovenského kouče po výhře 5:2 nad Libercem.

Po důležitém úspěchu se Karviná v ligové tabulce dostala na čtrnácté místo. O pozici níž sídlí rovněž se ziskem sedmi bodů Budějovice, které z posledních tří utkání nejvyšší soutěže braly jen jeden bod za remízu na hřišti posledního Zlína. "V sobotu musíme získat tři body, nic jiného nebereme. Musíme hrát na sto procent a pevně věříme, že na Střeleckém ostrově zvítězíme," prohlásil pro klubový bek křídelník Dynama Wale Musa Alli.

Jihočeši si proti Karviné budou muset poradit bez zraněného zadáka Ondřeje Čoudka. Na marodce Slezanů zase figurují záložníci Rajmund Mikuš s Martinem Zedníčkem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, L. Havel, Králik, Trummer - J. Hora, Čermák - Alli, Skalák, Šigut - Ondrášek

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Čavoš, Moses - Memić, Budínský, Iván - Akyniemi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.96 - 3.92

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FC Zlín

sobota 15:00

Bohemians v poslední době sbírají body výhradně doma. A jelikož lze totéž prohlásit také o Zlínu, očekává se, že Pražané v sobotu uhájí svůj Ďolíček. Hostující "Ševci" nicméně budou mermomocí usilovat o to, aby se vyškrábali ze dna ligové tabulky.

Ze tří posledních zápasů v domovských Vršovicích získala Bohemka solidních sedm bodů. Porazila zde královéhradecké "Votroky" a olomouckou Sigmu, do toho remízou přibrzdila dnes rozjetý Baník. K výraznějšímu vzestupu pořadím nejvyšší soutěže ale Pražané potřebují sbírat více výher venku. To se jim ovšem nějak přestalo dařit. Například minulý týden padli "Klokani" v Mladé Boleslavi.

Zlín dosud z domácích klání uzmul v probíhající sezóně pět bodů, k nim však nepřidal žádný dílčí úspěch na hřištích soupeřů. To je po deseti odehraných kolech dost málo a není divu, že s tak chabým ziskem okupují Moravané poslední místo. Jestliže jej chtějí opustit, musí zabrat i mimo svůj stadion. Nejlépe co nejdřív, tedy už v Ďolíčku.

Sami Ševci si uvědomují, že cesta k případnému úspěchu vede přes dřinu a týmový výkon. "Čeká nás silný soupeř. Mají v týmu rychlé hráče a hrají celkem kombinačně. Bude to složité, ale pokud budeme kompaktní a poctiví, můžeme tam uspět. Do Bohemky přišlo několik nových hráčů, začali hrát trochu jiný fotbal a celá hra se změnila. Vždycky jsme s nimi hráli v boji o záchranu a jsem překvapený z toho, kde se nyní nachází," prohlásil záložník Zlína Jakub Janetzký.

Bohemians si ovšem hodlají na Moravany dávat pozor. "Mají dost vysokých hráčů a snaží se toho využít i při standardních situacích, které mají nepříjemné, Z nich dali většinu svých gólů. Nicméně mají v kádru i šikovné hráče, kteří umí hrát rychle směrem nahoru. My musíme navázat na minulý zápas doma s Olomoucí a s podporou našich fanoušků zvládnout tento těžký zápas," uvedl asistent hlavního trenéra Klokanů Ivan Hašek.

Domácí budou postrádat obránce Jana Shejbala, středopolaře Ondřeje Petráka, univerzála Martina Hálu a útočníka Vojtěcha Nováka. Zlínu kvůli zranění nepomůže brankář Stanislav Dostál.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Jánoš, Hrubý, Kovařík - Smrž, Matoušek - Puškáč

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Kolář, Čelůstka - Didiba, Janetzký - Vukadinović, Tkáč, Slončík - Fantiš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.86 - 7.93

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Po vynikajícím vstupu do ročníku schytala Olomouc dvě facky. Třetímu políčku už se Hanáci chtějí vyhnout, budou se ovšem muset pořádně snažit. Na Andrův stadion totiž dorazí Mladá Boleslav se třemi výhrami po sobě v zádech.

Prohru na půdě Bohemians ještě lze pochopit, následný debakl od ostravského Baníku už ale fanoušci olomoucké Sigmy těžko vstřebávali. Proti Slezanům se Hanákům před týdnem nic nedařilo od samotného úvodu. Do půlhodiny prohrávali o dvě branky, navíc jich v tu dobu bylo na hřišti už jen deset, neboť červenou kartu viděl brankář Matúš Macík.

Sigma věří, že se ze střetnutí s Baníkem poučí. "Vyhodnotili jsme si všechny chyby, na videu jsme ale také viděli, že i v deseti jsme tam pak měli příležitosti, abychom vyrovnali. Pak už je to jen o tom, jestli šance proměníte. Ukázali jsme dobrý charakter a chtěli to zlomit. Od toho bychom se chtěli odpíchnout do zápasu s Mladou Boleslaví," uvedl asistent hlavního trenéra Olomouce Milan Kerbr.

Boleslav uplynulý víkend uspěla, byť se na výhru nadřela. S Bohemians sváděla vyrovnanou bitvu, kterou rozhodla až v závěru střetnutí. Středočeši každopádně zvítězili potřetí v řadě a užívají si aktuální formu, díky níž v tabulce nejvyšší soutěže vystoupali na šesté místo. Na čtvrtou Sigmu ztrácí jeden bod, zároveň však mají zápas k dobru.

Důležitý střet dvou týmů z horní poloviny ligového pořadí možná vynechá útočník Boleslavi Júsuf Hilál. Jeho start je nejistý stejně jako v případě forvarda Hanáků Lukáše Juliše i záložníka domácích Jana Vodháněla. Zranění na straně Olomouce nepustí do hry pravého beka Vojtěcha Křišťála a útočníky Antonína Růska s Denisem Kramářem, hrát nebude ani proti Baníku vyloučený Macík.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Ventúra, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Zifčák

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek - Kubista, Matějovský - Kušej, Mareček, Solomon - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.63 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice

sobota 15:00

Po zápasech s Plzní a Spartou uhrály Teplice solidní výsledek též se Slavií. Na remízu se silným celkem chtějí "Skláři" navázat v Uherském Hradišti. Zde je přivítá Slovácko, které v posledních dnech formu spíše hledá.

Střetnutí s pražskou Slavií sice stálo Severočechy mnoho sil, za odměnu si ovšem užili ovace od vlastních příznivců na solidně zaplněných Stínadlech. Jednoho z favoritů ligy udrželi na uzdě a vybojovali cennou bezbrankovou plichtu. Po deseti kolech mají Teplice na svém kontě již třináct bodů, díky nimž se pohybují v klidném středu tabulky.

Slovácko posbíralo o čtyři body víc, nálada je ovšem momentálně lepší na severu Čech. Uherskohradišťští totiž na konci září nejprve překvapivě vypadli z národního poháru, v jehož třetím kole nestačili na druholigovou Duklu, a pak v ligovém střetnutí padli v Jablonci, jemuž tak dovolili oslavit vůbec první vítězství v probíhajícím ročníku.

A lehké to Moravané nebudou mít ani proti Sklářům. "Mají velmi dobrý kádr, celkem ho i rozšířili a mají kam sáhnout. Ať již bude hrát kdokoliv, budeme si muset dát pozor na rychlé přechody do útoku. Za mě je to sympatické mužstvo, které je mladé, běhavé, takže určitě to bude nepříjemný soupeř," řekl na adresu Teplic asistent hlavního trenéra Slovácka Jan Baránek.

Respekt vůči soupeři zazněl před sobotním výkopem také z druhé strany barikády. "V týmu je plno zkušených hráčů, které dílčí neúspěch nepoloží, navíc je vede zkušený trenér. Pro nás bude ten zápas o to těžší, když se v poslední době domácím nedaří," upozorňuje kouč Severočechů Zdenko Frťala.

Teplicím u řeky Moravy nepomůže obránce Soufiane Dramé, jenž se proti Slavii nechal vyloučit, kvůli čemuž musí jeden soutěžní duel vynechat. Na marodce Sklářů pak zůstávají záložník Jakub Urbanec a forvard Abdallah Gning. Slovácko mezi zraněnými eviduje středopolaře Michala Kohúta a útočníka Ondřeje Mihálika, start stopera Stanislava Hofmanna je pak nejistý.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Doski - Havlík, Valenta - Petržela, Trávník, Holzer - Vecheta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Mičević - Radosta, Knapík, Trubač, Jukl, Havelka - Vachoušek, Fila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.13 - 7.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Pardubice

sobota 18:00

Ostravský Baník na začátku sezóny nevypadal v nejlepší kondici, momentálně ale již sedm soutěžních zápasů čeká na přemožitele. Udrží Slezané sérii neporazitelnosti také proti Pardubicím, kterým se v probíhajícím ročníku již povedlo vyloupit teplická Stínadla?

Naposledy Baník padl v srpnu na hřišti Slavie. Od té doby v nejvyšší soutěži vyzrál na čtyři týmy, s Bohemians pak remizoval. Do toho Ostravané postoupili přes dvě kola v národním poháru. Slezanům se vskutku daří - těží z výborné formy brankáře Jiřího Letáčka, středopolaře Jiřího Bouly nebo útočníka Abdullahiho Tanka. A před výkopem jedenáctého kola se v ligové tabulce usadili na solidní páté příčce.

Vystoupají po sobotním střetu ještě výš? "Samozřejmě, že atmosféra v týmu je teď velice dobrá, já ale stejně apeluji na to, abychom byli koncentrovaní a soustředění. Je to poslední zápas před reprezentační pauzou, chceme vyhrát a potvrdit tři body z Olomouce, jinak by ta výhra přišla vniveč. Pardubice tak možná výsledkově úplně nevypadají, je to však těžký a nepříjemný protivník," krotí přehnaný optimismus kouč Baníku Pavel Hapal. Jistě dobře ví, o čem mluví, neboť ještě před nedávnem se sám nacházel pod palbou ostré kritiky.

Pardubice bojují na opačném konci tabulky než Baník, což se ostatně očekávalo. Východočeši za deset kol zvítězili dvakrát a k tomu dvakrát remizovali. Naposledy ovšem brali všechny tři body před více než měsícem a další výhra by se jim po delší době jistě hodila. Před týdnem o ni usilovali v regionálním derby, jenže jednobrankový náskok proti Hradci Králové nakonec neudrželi.

Podruhé v řadě odehrají Pardubice svůj ligový duel od 18 hodin, tento fakt nicméně nijak zvlášť neřeší. "Nevnímáme, v jaký čas hrajeme. V Ostravě očekávám výbornou diváckou kulisu. Bude se hrát v sobotu večer, to atmosféře jedině pomůže. Moc se na zápas těšíme," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Na Baníku se Pardubičtí musí obejít bez čtveřice zraněných hráčů - brankáře Antonína Kinského, obránce Pabla Ortize a středopolařů Tomáše Solila s Dominikem Marešem. Slezané postrádají levého beka Eldara Šehiće, defenzivního univerzála Ladislava Takácse, záložníky Daniela Tetoura s Robertem Miškovićem a útočníka Ladislava Almásiho.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Icha, Halinský, Kukučka, Tischler - Darmovzal - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Sychra - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.51 - 9.85

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
10
8
2
0
27 : 7
26
2
Slavia Praha
10
7
3
0
17 : 5
24
3
Viktoria Plzeň
9
6
1
2
27 : 11
19
4
Sigma Olomouc
10
6
0
4
17 : 14
18
5
Baník Ostrava
10
5
2
3
17 : 9
17
6
FK Mladá Boleslav
9
5
2
2
18 : 12
17
7
1. FC Slovácko
10
5
2
3
11 : 12
17
8
FK Teplice
10
3
4
3
10 : 10
13
9
Bohemians Praha 1905
10
4
1
5
10 : 14
13
10
FC Hradec Králové
10
3
2
5
13 : 17
11
11
Slovan Liberec
10
2
4
4
13 : 18
10
12
FK Jablonec
10
1
5
4
8 : 14
8
13
FK Pardubice
10
2
2
6
8 : 17
8
14
MFK Karviná
10
2
1
7
15 : 22
7
15
Dynamo České Budějovice
10
2
1
7
13 : 25
7
16
FC Zlín
10
1
2
7
8 : 25
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (396)

Přidat komentář
GreatWhite

Tak to jsem fakt zvědav, jestli bude na dnešek aspoň jeden z dua Juliš, Vodháněl. Jestli nastoupíme v útoku jen s metráčkem Zifčákem, tak ani nemá cenu chodit. Tak jako tak, dnes to vidím na dvojku a začátek velkého propadu tabulkou.

Reagovat
GreatWhite

Tak ta sestava je ještě horší, než jsem myslel. Chápu, že každý tým zasáhne, když jsou první 4 útočníci zranění, ale s tímhle už neporazíme ani Zlín...

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Pořád v pohodě, i z lavičky mohou zápas ovlivnit zajímaví hráči.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Murtago

Wau

Reagovat
noustres

Zástupů nebo zástupců? Ty texty generuje UI?

Reagovat
Cechino

co je UI?

Reagovat
meno

Umělá Inteligence

Reagovat
jsemdement

Reagovat
jenage

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes čekám krutou porážku: tip 0:2, nebo 0:3. Ta sestava... Zifčáka, mám rád, ale prostě není ňáký extra super hráč, Juliše a Vodháněla nenahradí on ani Sláma.

Reagovat
Greny

https://twitter.com/michalxhladky/status/1710590925829718337

Ty Pico... tak ať to dopadne co nejlepe

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

ty vole. Snad to bude v pohodě a toho faulujícího dementa hnát před soud

Reagovat
Greny

Těžko říci co se stalo osobně jsem tam fakt nebyl a jelikož se to nahrává tak se uvidí, zda to bylo něco brutálního nebo shoda nešťastných okolností.. teď to není podstatný hlavně ať je ten hráč na tom co nejlepe

Reagovat
jsemdement

"Byl to nevinný souboj tělo na tělo. Bohužel hostující hráč nebyl připravený na náraz, nebyl zpevněný a pohnul si s krkem. Zavolala se záchranka a vrtulník odletěl do Brna," sdělil TN.cz kouč Břeclavi Radomír Víšek. Hráč údajně necítil dolní ani horní končetiny.

Reagovat
Greny

Tak to je asi hodně blbý...

Reagovat
guzman

ať to dobře dopadne

Reagovat
ratusek

tak to beru zpět

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
monty25

Teplice od 25. minuty o deseti.

Reagovat
Registrujisejenproto

Budejovice hrajou jak prasata. Hellebrand, Kralik hovada

Reagovat
monty25

Šumulikovski

Reagovat
GreatWhite

Tak výsledek zatím nad očekávání. Ale v útoku jakoby nikdo nebyl, je docela vtipný, jak se od Zifčáka odráží balóny jak od stěny a on sám nikdy neví, kam to bude.

Obrana taky nepůsobí úplně pevně, ale třeba dnes bude po dlouhé době ten den, kdy nám to vychyta gólman.

No a přes reprepauzu se snad někdo dá dohromady...

Reagovat
ratusek

3:0 v suchým

Reagovat
Greny

OT : Král gól Dortmundu, ten mu neuznali a dvě minuty na to střídal asi zranění

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Zapnu 2. půli a Teplice dostanou gól.

Reagovat
monty25

Grigar To je hotový.

Reagovat
smetos

Oscara pro nejlepsi simulaci padu ziskava... Juroska

Reagovat
monty25

Bohužel jasná ČK, Mareček ho zezadu kopnul do nohy.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
GreatWhite

4 góly od 4 různých obránců v 1 zápase za 1 tým, to bude slušná rarita.

Reagovat
Sigma Olomouc

A to ještě Beneš se Znrzlým asistence

Reagovat
Puskas

Reagovat
KnoxXx

legendarny pocin

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Cotton

Reagovat
Shevchenko

tak to jsem v životě neviděl

Reagovat
HorajzmAmmann

Pardubice docela mladý základ, akorát ten Pavel Černý to tam trošku zkazil

Reagovat
meno

Tak oni mají spolu s Libercem nejmladší tým.

Reagovat
Kily

jen abychom si k tomu za chvíli nepřidali i cenu pro první tým, který zkrachoval a nedohrál ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
Kily

vypadá to, že nejsou peníze a začíná se sypat akademie, od jara si rodiče vozí děti na zápasy, od podzimu jim už nikdo ani neproplácí cesťáky a ani se s nimi o tom nebaví. Co je ještě horší, tak tady měla skončit třetina trenérů mládežnických týmů, protože od července nedostali výplaty

Reagovat
Stannis Baratheon

Dědku, na co čekáš?

Reagovat
Kily

tomu se trochu zasekl plán s novým zimákem, narazil na odpor ze strany majitelů pozemků. A těžko by fotbalu pomáhal někdo, kdo do áčka nacpe peníze a to má rozpočet 300 milionů na sezonu, ale v klidu sleduje, jak rodiče v rámci příspěvků připlácí i na puky, aby jejich děcka měla s čím trénovat

Reagovat
Selänne

Smích přes slzy. Tohle je vážně smutný, že v roce 2023 tady musíme řešit tohle. Mládež je u nás už tak podfinancovaná, přičemž dost ligových týmů ji má osekanou až po kost...

Reagovat
HorajzmAmmann

a i tak nás skoro přejedete ..smutný.

Reagovat
Sigma Olomouc

Dneska super

Reagovat
ratusek

Paní doktorka ho prohmatá

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
inferno08

4 odehrané zápasy, Baník skoro poločas a je tady necelých 50 příspěvků

Reagovat
bobis21

Půlka kola premier league je odehraná a souhrn má 22 komentů. Končíme, poslední zhasne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Čekám na tu novou generaci EF

Reagovat
Kily

to bylo podmíněné responzivním redesignem, vydrž pár měsíců nebo let, ono to přijde...

Reagovat
Bakary3

super, že si z toho už i admini dělají prdel

A vážně... Stane se někdy něco ? Někdy? Nebo s tímhle stavem (myslím tím stránek i návštěvnost) panuje spokojenost?

Reagovat
Kily

já to moc komentovat nechci, aby to nedopadlo jako předloni jako poslední vím o rozhodnutí zastavit redesign tady a vrhnout všechny síly na tenisportal, tou dobou se přitom návštěvnost tady začala i pomaličku probouzet a proletělo několik záblesků

Reagovat
Bakary3

To je... Nepochopitelný...

Za mě EF tu příležitost, kterou redesign nabízel, úplně prosral.

A ve finále na to dokonce rezignoval, to je nepochopitelný, a nechalo se to tu umřít... To se bude těžko nakopavat

Reagovat
ratusek

svědčí o tom velký upadek diskuze. Tento víkend je uplně šokující

Reagovat
Bakary3

Blbý, no...kvůli tomu mám pocit, že se tu prostě nic moc ani nedozvím, to mi za chvíli bude stačit Livesport

Reagovat
Cotton

Tak velká trojka ještě nehrála a sobotní zápasy byly celkem o ničem.

Reagovat
jsemdement

Sranda byl jejich průzkum a pokus jeden na jednoho v kanceláři. A pak tady napsal devloupr, že nic měnit stejně nebudou .

Reagovat
Bakary3

Jojo, taky jsem byl na pohovoru, o to větší bylo moje zklamání

Reagovat
jsemdement

Já tam nebyl, jak to proběhlo?

Reagovat
Bakary3

Nejdřív se ptali, komu fandím, jaký ligy sleduju, jestli sám sportuju a tak..

A pak jsem prostě projížděl ef a ptali se, jak se líbí, co se nelíbí, co jjnak...

No hodně se mi toho nelíbilo ale efekt žádný, no

Reagovat
fabec1222

Tak protože čekali, že tam naběhneš, a začneš jim líbat nohy, jak svěle to vymysleli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
St. Pauli

To je ale prece strasne kratkozraky, rozbit komunitu, se kterou by se pritom melo spise pracovat, protoze potencial v ni rozhodne ukotven byl. A to si i odmyslim, ze je to kult pro nas, psychonauty, co na EF dospeli a pouzivali jej misto xchatu, zpovednice i emimina...

Vzdyt objektivne, sirokospektralni obsah EF dlouha leta znamenal naprosto neprekonatelny a jedinecny pocin na CS internetu. A je takove smutnohloupe, ze jej dnes, co se informacniho toku tyce, valcuje treba infotbal...

V te neucte vuci komunite vidim drobnou paralelu s jinak docela kvalitnim serverem Zdopravy.cz, kde admin dokonce v komentarich nejednou napsal, ze kdyz se podiva na grafy navstevnosti tak zvazuje, ze celou sekci komentaru, ktera sdruzuje odbornou i laickou verejnost, zrusi, protoze kecalkove mu prijem z reklam zas tak negeneruji a pro rozvoj jsou dulezitejsi jine priority.

Reagovat
fabec1222

Tam chodim taky, jelikož je to v podstatě jedinej aktivní server o železnici, a diskuze tam jdou klidně do stovek komentů. Teď tam mají nově rádoby premium, že bu´d reklamy a nic neplatíš, nebo platíš a nemáš reklamy....Takže mám AdBlock, nic neplatim a nemám reklamy

Reagovat
St. Pauli

dtto

Reagovat
St. Pauli

Mimochodem, ten prunik nasich zajmu zacina byt docela vtipny - EF, Dabingforum, ted Zdopravy.

Reagovat
fabec1222

Neskutečně naivní představa, že bys do diskuze tématicky zaměřeného portálu dokázal dostat nové, mladé lidi. Dnešní mladá generace už zná jen reddit a discord, nikam jinam je nedostaneš.

Jeslti si tohle vedení vážně myslelo, tak jsou úplně mimo.

Já v té celé změně prostě vidím pořád naopak to, že celý uživatelský koncept byl ovětován na úkor toho, aby bylo co nejvíce prokliků skrze mobily, jenže ani to se nepodařilo...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Baník Fico!

Reagovat
andrew96

A preview přes 400. Show must go on.

Reagovat
St. Pauli

Musime se smirit, ze uz proste vymirame. Vzdyt je jiste toliko uzivatelu, co nas opustilo... (generujte jmena)

Reagovat
St. Pauli

Vykopavam:

WinohradyGang - jehoz osud neni znam

Reagovat
Blasphemer

:

Reagovat
fabec1222

Však ty sem chodíš rok

Reagovat
St. Pauli

Aha.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Na to, ze jsem ty tvy kariery i pravidelne cetl, si ted tady nejak dovolujes, ne? Arsinovu mamu jsme spolu nepasli, tak prrrr.

Reagovat
fabec1222

Nvm no Zemi?

Reagovat
Greny

Nový design

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí aby odešel trevor, cukr a já už moc nepsal a je tady nuda, co?

Reagovat
fabec1222

Zrovna tihle dva měli odejít už dávno, potažmo měli odejít hned při jejich příchodu. A ještě pár dalších. První vlna odchodu z diskuzí totiž byla čistě jejich vinou, kdy část lidí už to nedokázala číst.

Reagovat
meno

Reagovat
St. Pauli

Musis to brat tak, ze to byla nejaka faze. A ze EF si (nejen v diskusich) prochazel/prochazi nespoctem fazi.

No a tohle byla zkratka faze plna primitivismu a ultranasili.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Komplikace

Reagovat
Kepy_FCB

Zase horší první půle ale dnes šňůra rozhodně neskončí

Reagovat
Greny

Daněk brutálně na zmrda na to že tam je chodili a na hostovani

Reagovat
John Obi Mikel

Co dělal?

Reagovat
bartes

zase jsem měl ten super nápad vsadit na Baník

Reagovat
ratusek

První poločas jako vždy na hovno tak snad ve druhém to bude lepší

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zpřesnit centry, Tanko ať nestřílí ze všeho, co ho potká a ono to půjde.

Reagovat
Mass

Pěknej gól Ewe

Reagovat
Kepy_FCB

Kubala tvl co chceš víc

Reagovat
bobis21

Zbytečná ztráta s neškodným soupeřem.

V nastavení se začalo hrát v čase 91:30, rozhodčí pak přidá 30s. Pak se nemůžeme divit, že se tak zdržuje, když se to tak vyplácí ...

Reagovat
Cotton

mělo by se obecně nastavovat dvakrát tolik, tak jako na MS

Reagovat
Losinho

Čistý čas a je po problémech.

Reagovat
bobis21

Ten by naopak přinesl víc problémů a mnohem víc zdržování.

Reagovat
Losinho

Proč?

Reagovat
bobis21

Tak to už by hráči vůbec neměli důvod se zvedat, když je zastavený čas.

Navíc to otevírá dveře pro komerční přestávky, se kterými už bych to asi přestal sledovat úplně

Reagovat
$dolar$

Neměli by důvod ležet.

Reagovat
ACSeRw!n

jaktoze ne ? kdyz se nehraje, tak nabiras sily a dostavas soupere z tempa

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
bobis21

přesně, soupeř má tlak, tak to na minutu přeruším aby se dostal z tempa

Reagovat
Losinho

V ostatních sportech s čistým časem tyhle problémy nevidím. A to nemyslím jen ty, kde si prostě odpočineš na střídačce.

Reagovat
bobis21

A tím teda myslíš jaké sporty?

Reagovat
Cotton

Reagovat
Losinho

Dneska čekám další venkovní sračku, tak snad Trpiš překvapí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kostl uz rikal, ze to zase protoci

Reagovat
bartes

tak ono je třeba to točit, ale ne tím způsobem, co předvádí Slávia

Reagovat
Stannis Baratheon

Já hlavně doufám že dají konečně šanci Dumískovi i v lize.

Reagovat
Losinho

Dnes Provod jasnej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Byla by škoda ho nevyužívat, je výbornej

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ať nechají Chytila, ten by na Liberec mohl platit. A hlavně nechat ještě prostor Jurečkovi s hlavou. Klidně bych ho na lavičce nechal třeba ještě 2 zápasy a pak ho zkusil po repre přestávce jak se s tím vyrovnal. A hlavně dneska by se mohl hodit Vlček.

Reagovat
Losinho

To je mi jasný, pak je volno jen dva tejdny.

Reagovat
KingMaster13

Pohledné to úplně nebude ale věřím ve výhru víc než v Teplicích, které letos pro ty top týmy budou odporný soupeř. V Liberci je Kozel na pokraji vyhazovu (Liberec sice popřel ale to beztak udělali jen aby to uklidnili a byl to takovej poslední polibek). On bude muset hrát ofenzivně protože remíza je mu k ničemu a mohlo by nám to vyhovovat. Nečekám žádnej zázrak ale 1:2/0:2 by být mohlo.

Reagovat
Losinho

Určitě nebude hrát ofenzivně.

Reagovat
KingMaster13

No remíza je mu k ničemu. Když uhraje remízu tak to nikomu obočí nenazvedne a při dalším failu už by letěl. Když by nás porazil tak by mu to ten kredit ještě přeci jen zvedlo. Už je v pozici že musí trochu riskovat.

Reagovat
lampas

Kozel už ví, že končí. Dneska to bude pro Slavii naprosto pohodová záležitost. Kabina je v absolutním rozkladu, takže nebude ani tradiční bojovnost a nasazení, typická pro zápasy s týmy z Prahy.

Reagovat
KingMaster13

Neříkám, že výhra je dneska jasná záležitost ale cítím z Vás a toho zápasu obecně takovej ten vibe, kdy si všichni přejí aby byl hlavně už pryč (taková ta neudržitelná situace) a on jediné co může udělat je zkusit hrát trochu na risk a vyhrát, čímž by třeba získal takový poslední světlo naděje aby to mohl zkusit obrátit.

Reagovat
lampas

Toho se bojím, že náhodou vyhraje a budou alibi na to, aby u nás pokračoval dál. Každopádně Kozel nemá v ruce nic, čím by Slavii mohl jakkoliv ohrozit, jeho jediná šance může být jen kupa štěstí a výkon Slavie pod 50 %.

Reagovat
KingMaster13

No jako upřímně ty předpoklady ale nejsou úplně nereálné, že to od nás nebude hovno Výhra by mohla nakopnout kabinu, jeho a třeba by z toho ještě mohl vybruslit. Nicméně myslím si, že by to pouze oddálilo jeho konec třeba o 2-3 týdny

Reagovat
Losinho

S ofenzivním fotbalem nemá šanci a on to dobře ví.

Reagovat
KingMaster13

Nemá ale když bude hrát před svojí bránou tak zase se snižuje šance, že dá gol

Reagovat
kilobyte

Největší šanci na výhru bude mít, když právě nebude riskovat a bude hrát na to, že jim vyjde jedna šance.

Reagovat
KingMaster13

No jo ale když jim ta šance nevyjde? Když potřebuješ vyhrát tak těch šancí potřebuješ co nejvíc

Reagovat
kilobyte

Ne. Potřebuješ dát gól. Nepotřebuješ hromadu šancí. S trochou štěstí stačí jedna. Na Slavii nejvíce platí to zatáhnout a počkat si na nějakou chybu.

Reagovat
KingMaster13

Ano potřebuješ dát gol ale není jistota, že se ti to povede z té jedné šance. Ideálně by sis pro tu výhru měl trochu jít. Neříkám celý zápas bušit ale bušit dokud nedáš gol a pak se stáhnout

Reagovat
kilobyte

Jenže tím se zase zvyšuje šance, že ten gól dostaneš. Slavia má většinu proher, když nedá gól. Navíc moc gólů nedostává. Takže největší šance je prostě hrát na 1:0 a to jde jen, když nedostaneš gól.

Reagovat
KingMaster13

Jo ale on zase musí v jeho pozici trochu už riskovat

Reagovat
kilobyte

Potřebuje vyhrát. Největší šance na výhru bude mít, když bude hrát opatrněji. Proč by měl riskovat?

Reagovat
KingMaster13

Protože mu jde o krk

Reagovat
kilobyte

A proto si sníží šanci na vítězství?

Reagovat
KingMaster13

Ne on musí udělat všechno pro to aby to dokázal. Když bude hrát zataženě a uhraje 0:0 tak je mu to k ničemu, ten tým nenakopne a vyhodí ho o týden později. Je to riziko ale on ho podstoupit musí. CO když z té jediné šance ten gol nedají? Musí si jich vytvořit víc aby ho dali. Neříkám hrát ofenzivní rodeo ale tak nějak rozumně. Prvních 15 minut a vstup do zápasu má většinou Slavia silných, pak se trochu utlumí, takže ze začátku pomalej nástup, pak postupně přidávat pod kotlem, mezi 15. a 40. minutou si vytvořit třeba 5 tutovek, 1 proměnit a pak beton. Když bude 80 minut betonovat a v 85. minutě tu 1 tutovku nepromění tak je to k ničemu Samozřejmě můžeme se bavit, že na nás většinou ta 1 šance stačí ale třeba viděli jsme u Teplic.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Liberec 100x proti Slavii tvořil a pak 100x proti Slavii bránil a čekal na chyby a brejky, tak z kterých zápasů by podle tebe měl více výher. Podle mě by to bylo jasně pro druhou skupinu. A stejně jako jim nemusí vyjít ta jedna šance, tak můžou taky dostat gól a pak to bude ještě těžší.

Reagovat
KingMaster13

Říkám to už je blbost Kozla že se do takové situace dostal, jinak by pro ně byl bod samozřejmě zlatej

Reagovat
KingMaster13

A pak že to nejde, však nás těch prvních 20 minut přejeli. Teď už jim to stačí hlídat

Reagovat
St. Pauli

"Prvních 15 minut a vstup do zápasu mám většinou silných, pak se trochu utlumím... takže (od partnerky/partnera očekávám) ze začátku pomalej nástup, pak postupně přidávat pod kotlem, mezi 15. a 40. minutou si vytvořit třeba 5 tutovek, 1 proměnit a pak..."

KingMaster aka sexualnikauc13

Reagovat
KingMaster13

Ok Nemůžu za to že ve všem vidíš porno

Reagovat
St. Pauli

Zivot je porno.

Reagovat
KingMaster13

Pro mě až na pár měsíců sumově to je aktuální furt

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

OT: Hele, co se stalo s Lyonem? Já jim kdysi fandil, ale pak jsem se zaměřil na NEJLEPŠÍ LIGU SVĚTA a přestal to sledovat a teď koukám, že jsou po 7 kolech poslední jenom 2 body...

Reagovat
St. Pauli

A to je presne ta chvile, kdy 1) mi schazi stary EF, 2) by si mel Rudnevs nastudovat i L1 a zahrnout nas vseobjimajicim vykladem.

Reagovat
meno

Reagovat
Seydou Doumbia

3) Nemusíš spoléhat ve všem na Němce, ale stačí dát doraz do L1 sekce a já odpovím

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Seydou Doumbia

Sestupná tendence prakticky všeho v Lyonu. Letos je ten kádr nejslabší co sledují Lyon (cca 15 let). Brankář v pohodě, obrana když postavíš to nejlepší tak ještě podle jmen solidní, ale nefunguje, hromada individuálních i taktických chyb, často jsme chovou jako by hráli fotbal poprvé. V záloze nám chybí špičkové DM i kreativní CM, Caqueret je dobrý hráč ale něco mezi tím. V útoku zbyl jen Lacazette, který nám loni dělal spolu s Barcolou a Cherkim výsledky. Jenže Barcola odešel do Pesgay, Cherki nemá formu, podobné jako Tolisso a další hráči, kteří jsou totálně z formy. Laca nemá prakticky žádný servis, tak své kvality nemůže zúročit. Většina hráčů nemá formu nebo to jsou hráči individuální kvalitou tak na spodek tabulky, což vlastně odpovídá naším výkonům. Odchází odchovanci dřív než se stanou v Lyonu opory (Lukeba, Gusto, Barcola), loni se několik hráčů rozhádalo a odešlo. Přišel po 30 letech nový majitele který nedokázal provést adekvátní posily už do tak slabého kádru + odchody v létě čili ten tým je ještě slabší. Už několik sezón v řadě nás dokáže porazit kdejaká dědina co na nás nalitne a jezdí po prdeli, problém je že teď tam ani nejsou hráči, kteří by to individuální kvalitou vzali na svou stranu. Z týmu se v poslední době vytratila jakákoli identita, kterou kdysi měli, koncepce 0. Reálné to letos bude tak 15 místo a asi budeme rádi za udržení v lize. Kam se bude Lyon ubírat v dalších letech to nikdo netuší, nový majitel zatím není citatelny, ale tím co udělal, respektive neudělal v létě a tím kolik klubu má to asi nebude brát nějak extra vážně. Tak asi tak zhruba.

Reagovat
meno

Díky

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mě to mrzí a taky trpím, sledovat jsem to začal až po těch všech titulech a jde to stále více a více dořiti. A na ten fotbal se nedá vůbec koukat, vyjímka je duel s Lorientem.

Reagovat
ACSeRw!n

velka skoda Cherkiho, 3,4 roky zpatky to vypadalo minimalne na Real Madrid

Reagovat
Seydou Doumbia

Zase bych ho nezatracoval. Loni s Barcolou a Lacou klíčový hráč, sedělo mu to a hrál stabilně. On je hodně fun to watch player a spekulovalo se i o jeho odchodu v létě. Možná potřebuje najít zpátky motivaci, pokud se vrátí do lonské formy a bude postupovat kupředu tak v nějakém lepším týmu určitě skončí. On není ještě finished, to mi příjdou jiní hráči.

Reagovat
kilobyte

Dneska to bude Preciadův zápas.

Reagovat
ACSeRw!n

ja verim Karovi, uz by to potreboval.. tech spalenejch sanci bylo za posledni zapasy celkem dost

Reagovat
10adam

Reagovat
meno

Kotalův 2:1 majstrštyk

Reagovat
KingMaster13

Furt to může vyjít

Reagovat
meno

Hele proti 10

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Hm, tak už ne no

Reagovat
ratusek

Olatunji je kokot

Reagovat
Rizek

Jako ale tohle byl možná faul, ale žlutá? Za co? Protože byl ve vzduchu výš? Hocek to podělal

Reagovat
ratusek

já jsem prvně myslel, že mu trefil loktem obličej nebo že mu naskočil do hlavy. a on se ho skoro ani nedotkl. Hocek se zesral no

Reagovat
guzman

A komentátoři jako by udělal kriminální zákrok

Reagovat
Rizek

Reagovat
ratusek

neví mproč na to neupozorní VAR, ale ono by se zase psalo, že se pomáhá Spartě

Reagovat
guzman

VAR je prostě úplně k hovnu

Reagovat
Rizek

Podle mě na tohle VAR upozornit nemůže - ti můžou kecat jen do přímo červených zákroků. Každopádně je to škoda - sudí to mohl nějak vidět a blbě to posoudit. Mohli by mu pomoct, aby nezkurvil zápas.

Reagovat
5PUR5

Tak VAR nemůže upozornit na to, že žlutá (byť byla druhá) byla udělená špatně, ne? Jako pro vývoj zápasu by bylo lepší, kdyby se Hocek zbláznil úplně, dal mu redku, pak šel k k videu a zrušil vše. Ale to je celý asi tak absurdní jako že nemůžou potrestat Chorého, protože nebyl potrestaný přímo v zápase a nikdo se nezranil.

Reagovat
ratusek

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
exse

Jako Spartu nenávidím, ale tohle na žlutou nebylo.

Reagovat
5PUR5

Za mě přísný, potrestaný jen za to, že je vyšší a silnější.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Zephyr

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Což se bohužel děje poměrně často...

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Lemond Laws

a černý

Reagovat
guzman

Jako já to nechápu, nohy rovně, žádný loket... Takže dostal jen žlutou za to že vyskočil vysoko???

Reagovat
noustres

Nejde o to, že vyskočil, ale jak vyskočil.

Reagovat
Rizek

vyskočil do vzduchu

Reagovat
srandamač

Ten hajzl!

Reagovat
guzman

okamžitě trestat, snad si nezahraje aspoň 5 zápasu

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Vyskočil do souboje o míč a hrál míč. Hradečák neskákal a šel jen do souboje.

Reagovat
Rizek

A komentáři mlčí. Být to naopak, tak o tom melou ještě za hodinu. Tohle byl zářez.

Reagovat
Stannis Baratheon

jo jo zrovna ten Sparťan za mikrofonem

Reagovat
inferno08

To by mě docela zajímalo, jak rozhodčí okomentuje to vyloučení olatunjiho...

Reagovat
Rizek

Horák teďka horší zákrok a žlutá nikde. Hocku, smrdíš.

Reagovat
exse

Krejčí

Reagovat
Rizek

Kara

Reagovat
exse

Wtf, teď jasný faul a oni to uznaj. To je taková komedie.

Reagovat
inferno08

Reagovat
guzman

Krejčí

Reagovat
Rizek

měl dostat žlutou

Reagovat
$dolar$

T9 jsem zvedavej, jak komise obhaji ten uznanej gól.

Reagovat
exse

Tyhle kompenzace jsou úplně nejhorší. Udělaj hrubou chybu a myslí si, že ji napraví hrubou chybou na druhou stranu, přitom z toho udělaj jen ještě větší bramboračku.

Reagovat
Rizek

no tak tohle nebyla dostatečná kompenzace za 70+ minut v deseti. To by Spartě měli ještě fouknout nějakou plzeňskou desítku.

Reagovat
$dolar$

Jakože ruda je víc než gól?

Reagovat
St. Pauli

Pro Spartu je ruda nejvic.

Reagovat
Rizek

tak to máš vysvětlený ve studiu. Krejčí sice v tom souboji hrál rukama, ale Dancák prostě nechtěl hrát a bránil ve hře. Kompenzace? Nikoliv.

Reagovat
exse

Joo, tak protože to řekl Rajnoch ve studiu, tak to samozřejmě beru zpět. Naprosto jasnej faul, navíc vůbec ne rukama, ale normálně ho podkopnul. A VAR to samozřejmě měl řešit, protože to byl hráč, který byl v prostoru, kudy šla přihrávka na Karabce.

Reagovat
St. Pauli

Mimon Rajnoch, majici permanentne dve promile v zile, budiz autoritou ceske kopane. Dost, ze dostava tolik prostoru na Sport.cz a jako TV expert, jeste ho nekdo berte vazne!

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
$dolar$

Rukama to myslíš to podkopnuti nohama?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Rizek

že kvůli souboji úplně mimo hru nejde zrušit gól. To je naprosto v pohodě.

Ale jak komise obhájí tu neobhajitelnou rudou, na to se máš ptát.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Až na to, že to bylo přímo v ose te hry, že nebýt podkopnuti od Krejčího, tak by tam byl v prostoru dráhy prihravky..

Reagovat
Rizek

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec příjemně překvapil a hrál se dobrý fotbal. Bohužel po vyloučení Olatujiho jakoby ztratili jistotu ve hře. Až ke konci poločasu začali být zase nebezpeční.

Na straně Sparty se ukazuje, že máme ve předu hráče, kteří chyby umí potrestat.

Karabec - to už začíná být sága jak s hradeckým stadionem. Potřebovali bychom, aby se chytil a byl výraznou tváří Sparty. Jenže... Hlavně nic nezakřiknout

Do druhé půle jsem zvědavý hlavně na reakci Kotala. Csaplárova past je na jeho straně Sparta vypadá, že v 10 nemá větší problém.

Reagovat
Rizek

ta druhá půlka bude ohromně bolet. Po čtvrtku budeme hrát víc jak 70 minut venku v deseti. To prostě ovlivní dost zápasů. Bohužel. Hocek je kripl.

Reagovat
kilobyte

Neovlivní. Po tomhle kole je repre pauza.

Reagovat
Rizek

a jo vlastně. Super. Díky moc.

Reagovat
guzman

Zelený nikam

Reagovat
Rizek

Horák teď pěkný nůžky na Preciada. Nic.

Reagovat
ACSeRw!n

Neuer at home opet nepodrzel

Reagovat
Rizek

zase zákrok nahovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytá, vyráží.

Reagovat
naheCZ

Tak dlouho se nám smáli, až si pořídili vlastního Koláře

Reagovat
ratusek

a Vindahl má stejně neotřesitelnou pozici, protože si ho dotáhl Priske. takže bude hrát dokud to už nebude do nebe volající ty jeho chyby

Reagovat
St. Pauli

Ja byt Spartanem, uz bych pomalu do nebe na Vorly volal, protoze je to docela flop; nezadouci element, vnasejici do jinak docela smysluplne (a chvilemi i pohledne) hry faktor nevypocitatelnosti a chaosu.

Reagovat
ratusek

Vždyť Vindahl měl ten balon u sebe a odrazil se od něj ne?

Reagovat
guzman

Jak se Vindahl skvěle uvedl v Kodani, tak dál jen bída... Skvělá rozehrávka nestačí

Reagovat
Rizek

žlutá pro Wiesnera? To už je bizár.

Reagovat
Rizek

Kuchtič na pána.

Reagovat
aither

Kuchta

Reagovat
ACSeRw!n

podavac balonu

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool. Ten byl

Reagovat
ratusek

Kuchta luxusně

jo a ten trávník v Hradci je stejně v piči jak tehdy na Slavii.

Reagovat
KingMaster13

asi stejná firma

Reagovat
guzman

Škoda Kuchtič, ale Krejda to tam dnes rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarjá Sejk. Dohrajeme v 9.

Reagovat
ACSeRw!n

LK37 opet top vykon

Reagovat
guzman

v záloze ho vidím raději

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice o 10, ale ke konci už téměř exhibice.

Reagovat
kilobyte

To je na pokutu pro všechny na hřišti. Pro hradecké za tu bídu a pro sparťany za zesměšňování soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta převaha s míčem, ty rychlé přihrávky. Na to se dobře kouká.

Reagovat
Coutinho10

Jurečka s Tijanim i dnes na lavičce

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Wallem, Schranz, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Tijani, Tecl, van Buren, Jurečka, Ogungbayi, Hromada, Vlček, Tomič, Kačaraba, Jurásek

Reagovat
naheCZ

My hrajeme dvakrát po sobě stejnou sestavu? nebo jako jedna změna, ale asi vynucená, vzhledem k tomu, že Dumitrescu není ani na lavičce.

Reagovat
romeo351

Ta lavička to je fakt panoptikum útočníků

Reagovat
romeo351

On tam toho Vlčka nedá

Reagovat
Freedo

Není tam co měnit.

Reagovat
romeo351

Rozumím, že je Masopust první volba.. Ale doháje Liberec v rozkladu, hrála se Evropa a mladej kluk na to má, může být do roku potenciální reprezentant (ok, bota nás tam projednou uplně netlačí). Asi si to ještě musí zasloužit, počkat si - na lepší postavení hvězd

Reagovat
ACSeRw!n

?

normalne se hraje o tri body, Slavie dotahuje, a nasleduje repre prestavka.. je logicky, ze postavi to, cemu veri nejvic

Reagovat
romeo351

Nezkoušíš kluka z béčka, ale právoplatnýho člena kádru. Pak se ti zraní Ogbu a borce hodíš do studené vody. V tomto Trpiše kritizuju - např Priske s tím týmem pracuje oproti tomuto dokonale a to je kádr Sparty užší

Na druhou stranu: sedí konečně Jurečka

Reagovat
noustres

Třeba se rozhoduje podle obličeje. V některých firmách to tak funguje léta.

Reagovat
Freedo

Liberec venku je vždy těžkej zápas, takže se nedivím tomu, že trenéři nechtějí dělat hodně změn v sestavě. Masopust taky líp z toho postu pravého stopera vyváží míč.

Jinak budu rád, pokud tuto sezónu dostane prostor. Bude to mít těžký, pokud vydrží zdravej Sheriff, kterej se má teď vracet po zranění.

Reagovat
meno

Třeba by aspoň bránil...

Reagovat
naheCZ

To je start do zápasu zas

Reagovat
Coutinho10

kokoti nepoučitelní

Reagovat
John Obi Mikel

Dementi fakt

Reagovat
ACSeRw!n

Frydas

Reagovat
5PUR5

Tak na to, že Liberec zalezl v 11 do vlastní brány, tak jim to docela šlape.

Reagovat
guzman

No jo, to je tak když soupeř chce hrát fotbal

Reagovat
exse

Na 11 obránců docela dobrý.

Reagovat
Moshe Dajan

Liberec 9 střel za 10 minut? Co se tam děje?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
meno

Máme tam obrnu a ne obranu

Reagovat
naheCZ

Se mi zdá, že to bude v pořádku....ofsajd ani náhodou, jaký zdá

Reagovat
Kiwi-21

Nějaký stream ?

Reagovat
meno

Koukám na tipáči

Reagovat
naheCZ

Já na O2

Reagovat
Kiwi-21

Tam mi to padá a O2 nemám no ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na O2 nedávají? Nebo blbě vidím? Díky

Reagovat
guzman

Dávají

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
meno

Vypadá to, že JT konečně pochopil útok, tak ještě obranu. Vlček musí hrát

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
naheCZ

Provod

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že Jindra toho Mojmu bude hrát, protože to je fakt parádní hráč a jsem za něj vděčnej. Tijaniho bych využíval na ty konce zápasů do unavených obran na centry, nicméně taky super. Ještě se musí chytit ten Jurečka a útočná fáze by mohla být solidní. Ale uvažoval bych o změně formace a neopičit se po Spartě, protože toho Zafeirise takhle tolik nevyužijeme.

Reagovat
Freedo

Tijani je super na centry, ale na míči je celkem slabej. Ke konci ideál.

Zafeiris by se mohl posunout vejš, aniž by se měnila formace. Holeš zpět na DM. Původně měl Zafi hrát vejš, ale bohužel se těžce zranil Pech, kterej měl bejt vedle Oscyho.

Reagovat
KingMaster13

Pravda

Reagovat
Kepy_FCB

Japonsko má v ragby koukám výběr světa, u nich je to dost překvapivé.

Jinak hrozná nuda tento sport

Reagovat
BaggioRoberto

Co je na tom prekvapive kdyz jsou Japoncici vetsinou maly?

Reagovat
BaggioRoberto

Kozelball je schopnej jeste dostat ctyrku. Takovy Teplaky uz by to udrzely do krádeže.

Reagovat
KingMaster13

Jestli teď už to nebudou schopní udržet i přesto, že jsme proti betonům úplně marný a dali nám 2 goly tak tím spíš by Kozel měl letět.

Reagovat
BaggioRoberto

Oni to nedaj. S Boleslavy nedali 2:0 proti deseti. A beton Kozel fakt neumi.

Reagovat
KingMaster13

Tak jo, zasloužíš kredit Já tomu moc nevěřil

Reagovat
pingla

látal vykrade štruncáky a snad vydrží do konce podzimu u jablek

Reagovat
PhilipS

Holeš by potřeboval pauzu. Hrozně nepřesnej

Reagovat
naheCZ

On nedá ani tu minutu nastavení

Reagovat
PhilipS

Co to je za dementní ukončení? Tohle je fakt česká specialita

Reagovat
guzman

Tak za tohle ukončení bych byl nasraný

Reagovat
Coutinho10

lol padnou 3 góly a nenastaví ani minutu

Reagovat
5PUR5

Napomínat Bačkovskýho za zdržování a pak nenastavit ani minutu, to bych si to zdržování pak určitě pořádně rozmyslel, no.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
$dolar$

Tak v Plzni se mělo nastavovat tak 6 minut a nastavil 2, ukázal je v 46:02 a ukončil to 47:20..

Reagovat
naheCZ

V Liberci se mělo nastavovat tak 3 a nastavili se 4 vteřiny, i když ukázal 1 minutu podle komentátorů. A to jsem měl pocit, že už se to v naší lize moc neděje

Reagovat
lampas

Takže nás zařízene sudí, jako vždy... Nemám slov.

Reagovat
guzman

Vtip

Reagovat
Firkraag

Nejzkurvenější tým ligy zase penaltička

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
hrundy

Achjo... tohle prostě přece není penalta...

Reagovat
naheCZ

Penalta jasná? Vrátil jsem se k televizi až při exekuci

Reagovat
hrundy

Ne, úplnej nesmysl

Reagovat
naheCZ

Za ruku jak jsem pochopil? Tak to je nesmysl skoro vždy, to rozhodování o tom nechápe nikdo...

Reagovat
Mass

Schrumáž ve vápně po centru a jednomu Liberečákovi se míč odrazil od lokte. VAR hledal, až našel. Já takový penalty rád nemám.

Reagovat
PhilipS

Achjo. Tohle fakt kurví fotbal

Reagovat
Mass

Já sem na to zvyklej ze španělský ligy, tam se ruce pískají důsledně, hráči si při centrech strkají ruce do trenclí

Reagovat
St. Pauli

Tak hlavne, aby ti po te exekuci vratili televizi, aby ses mel na co divat. (Tzv. na Puskase)

Reagovat
Imos

Jak tahle ruka může být penalta? co to je za hovadinu ta naše liga furt dokola

Reagovat
lampas

Za tohle bych se upřímně styděl, být Slávista. To je úplný nic oproti komedii Sparty loni.

Reagovat
hrundy

Spíš úplně stejná komedie, bohužel.

Reagovat
Imos

jako musím přiznat, že tohle je asi větší komedie než u tý sparty

Reagovat
Hasan Šáš

Tak takovou pently sem eště nežral a to ani v naší lahváč lize. WTF the F?

Reagovat
kilobyte

Tak tady někdo jede na rekord v počtu penalt za sezónu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
naheCZ

Bude volně citovat fanoušky Sparty: nemají soupeři dělat ve svém vápně přestupky proti pravidlům.

Reagovat
kilobyte

Co to má společného s rekordem?

Reagovat
naheCZ

Nic, jen že za to můžou soupeři, my po tom rekordu nejdeme, jen ostatní jsou očividně neschopní.

Reagovat
kilobyte

Ale na rekord jedete vy. Ne ostatní.

Reagovat
naheCZ

Však jo, jen to bude ukázka toho, že soupeři nemají jiné možnosti, než proti nám ve vápně porušovat pravidla. To je, co jsem chtěl k tomu upřesnit.

Reagovat
doshcz

kdyz je to odraz z takovy blizkosti tak se to jako ruka snad nebere ne? si to furt piskaj jak se jim to hodi

Reagovat
guzman

VAR je úplně k hovnu, stejně si rozhodčí dělají co chtějí.. To že občas najdou offside vykompezují třeba těmito vymyšlenýma penaltama

Reagovat
vestinustarychdubu

Krása, Fortuna Balkán Liga

Reagovat
Rizek

Slávia má víc penalt než odehraných zápasů, ne?

Jinak teda penalta vtip. Celý dnešní rozhodcovské vystoupení smrdí. Někdo někoho někam tlačí.

Reagovat
Rochlitz

Vždyť je to jednoduché ...Sázkovky, televize, sponzoři ... potřebují mít vyrovnanou špičku, tedy spíše nejvíce sledované S+S ... výsledkem je pozornost, sledovanost, zisk a prosázený majlant

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
djwenca

co se stalo Staňkovi? na Livesportu píšou, že utrpěl vážné zranění

Reagovat
poz3n

Dostal nohou protihráče do hlavy. Odváželi ho na nosítkách s fixačním límcem.

Reagovat
kilobyte

Nekouknul se Chorý zase do reflektoru?

Reagovat
Rizek

Reagovat
Rimmer77

Tak sešívačkám opět rozhodčí vymyslel penaltu , 11 zápasů 8 penalt to bude na konci sezóny zápis do Guinessovy knihy rekordů gratuluji. Bez penalt by hráli tak pátý flek

Reagovat
ACSMan

Blbci si to takhle vyberou na startu, to si musíš nechat na cílovou rovinku ne

Reagovat
5PUR5

Reagovat
10adam

Reagovat
naheCZ

Reagovat
dondinho

Asi to byly peníze Jardy...

Reagovat
PtákOhnívák

Co to tady meleš ty troubo. Vždyt vy jste před půl rokem na nesmyslný desítky vyhráli titul ty šašku...

Reagovat
bartes

tvl. Chorý "střelec"

Reagovat
naheCZ

Zafeiriiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Christooooooos

Reagovat
Coutinho10

Zaf krásně

Reagovat
Mass

Zafeiris!

Reagovat
Hasan Šáš

Jo, von byl u VARu Zelinka. Tím se to vysvětluje.

Reagovat
Coutinho10

ještě, že tam nebyla Adámková, která by to určitě tentokrát tak usilovně nehledala...

Reagovat
lampas

Všechno špatně. Suchý hajzl, gól před koncem a přes prohru dobrý výkon, takže jsou alibi tam držet zkurvenyho Kozla dál.

Reagovat
ACSMan

Kozel není v Liberci oblíbený trenér jo?

Reagovat
lampas

To fakt není

Reagovat
naheCZ

To byl zas brejk na prázdnou bránu

Reagovat
Mass

Reagovat
Skalda29

Čistý tvrdý skluz. Co tam ve studiu ječí

Reagovat
Mass

Myslíš na toho Juráska na konci?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vestinustarychdubu

Zatímco ve studiu:"Tohle ve fotbale vidět nechceme" ... Asi teda chceme koukat na homosexuální baroko a vykouzlený penalty VARu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Imos

já s tím skluzem taky neměl problém, spíš mě pobavila ta žlutá Fukaly při souboji tělo na tělo

Reagovat
vestinustarychdubu

Skluz Varfolomejeva byl jak z učebnice, podobně jako Fukalův na Tijaniho. S tim Van Burenem to chapu, klasicky ho tam strčil loktem pod ramenem a poslal na baner, tam se žlutou problém nemám.

Reagovat
vestinustarychdubu

No, tak ještě, že jsem se vysral jít na stadion a zase půl roku nemusim gambáč ligu vidět. První poločas fajn zápas z obou stran, potom Kozel vystřídá nejlepšího hráče Slovanu na hřišti, VAR s rozhodčím vykouzlí penaltu a zápas končí.

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

chybet nebudes

Reagovat
C-M@ster

Teď jsem viděl tu penaltu a to prostě nemůžou myslet vážně...

Reagovat
Coutinho10

když se podobný penalty můžou pískat pro jinej tým, tak proč ne pro nás aspoň jednou..

Reagovat
vestinustarychdubu

Reagovat
Coutinho10

ne, myslim to vážně...pokud by byl jednotnej metr všude, tak jsem ok s tím, kdyby nebyla

Reagovat
vestinustarychdubu

Já to taky myslim vážně, jestli z toho máš ještě takovou radost, tak pak se vůbec nedivím, že naše liga vypadá, jak vypadá, protože očividně jsou fanoušci spokojený :)

Reagovat
Mass

No máte na ty soft penalty celkem smůlu proti Pražákům

Reagovat
Coutinho10

radost ...nevím, moc ne v obecný rovině, protože jsme začali špatně, radost mám ze 3. branky, ta byla nádherná a z toho, že jsme dokázali otočit z 0:2 na 3:2, což už moc nevypadalo, ale obecně to vidím jako málo a že na titul je Sparta silnější, takže aspoň ta liga bude zajímavější, než kdyby zase odskočila na víc bodů

Reagovat
Imos

Reagovat
Coutinho10

co ? ty bys jí bral určitě taky, tak nedělej....

Reagovat
Rizek

Jednou? Kopali jste už 8 penalt a minimálně 3 byly soft. Tahle úplně mimo.

Reagovat
Coutinho10

můžeme jednotlivý penalty prodiskutovat ...napiš jaký, úplně to teď nemám v paměti, myslím tím ty dle tebe soft

Reagovat
Rizek

to nemůžeš myslet vážně. Nepíšu si to, ale vím, o kolika se diskutovalo - minimálně 3 a tahle.

Reagovat
Coutinho10

já teda nevím, tuto beru jako soft, ale ostatní podle mě ok, napadá mě třeba ta proti Baníku, ale ta byla férová, šli tam oba stejně, akorát jeden chtěl hrát a zakončit a druhý se to snažil lehnutím uhrát u VARu, takže tato se možná diskutovala, ale jinak nevím

Reagovat
vestinustarychdubu

Na to se nikdo neptal, ale v zásadě si odpověděl

Reagovat
Coutinho10

píše o 3, tak by mě zajímalo, jaký myslí

Reagovat
Coutinho10

jinak pokud by se samozřejmě nepískaly, tak by to bylo správně v obecný rovině, ale to nikdy bohužel nebude, vždy se to bude pískat, jak se to bude hodit

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

no zrovna vaše parta by se úplně neměla ozývat

Reagovat
Mass

Jenže Plzeň tenkrát za Limby neměla soft penalty, jako letos Slavia nebo loni Sparta, oni měli penalty úplně vymyšlený, z hovna, teda od Berbra.

Reagovat
Coutinho10

jo, to jo, o to víc by se neměli ozývat, ikdyž oni to určitě berou už za historii

Reagovat
Nuno čomes

Aspoň jednou Takové penalty se namejí pískat vůbec, ať jde o kohokoliv. Tvl

Reagovat
Coutinho10

to by byl ideální svět, ale takový jak víme není

Reagovat
Nuno čomes

Jasne.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rizek

A to ještě je po zásahu VARu, který má opravovat zjevné chyby sudího. Prostě neuvěřitelné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele