FORTUNA:LIGA - preview 11. kola

11.12.2020, 08:38, aktualizováno 13.12.2020, 08:27
Previews
Sinobo Stadium (© AFP)
Sparta prohrála tři z posledních čtyřech zápasů a potřebuje zabrat, na půdě Slovácka na ní ovšem nečeká nic jednoduchého. Ještě složitější to bude mít Slovan Liberec, ten se představí na trávníku Slavie...
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (neděle 16:00)
Sparta si minulý víkend výrazně pošramotila reputaci a o její nápravu se pokusí na moravské půdě. Pražané zavítají do Uherského Hradiště, kde jim bude i bez opory v sestavě vzdorovat Slovácko.

Vcelku nenápadně se Slovácko drží v horní polovině tabulky. Výsledky však mají Moravané solidní, navíc na rozdíl od většiny konkurence doposud odehráli o jeden zápas méně. Každopádně v posledních čtyřech vystoupeních uzmul celek z Uherského Hradiště vždy alespoň jeden bod. Svěřenci trenéra Martina Svědíka se odrážejí především od slušné obrany, jež patří k nejlepším v soutěži.

Proti Spartě však Moravanům nepomůže kapitán Vlastimil Daníček, jenž si musí odpykat trest za červenou kartu, kterou dostal v posledním utkání proti Liberci. "Z vyloučení jsem byl v první moment překvapený, ale bylo nám vysvětleno, že podle regulí to tak je správně. Každopádně naštvaný jsem byl hlavně sám na sebe. Měl jsem to vyřešit jinak," uznal ostřílený záložník Slovácka.

I bez svého lídra se však Svědíkova družina pokusí překvapit silného protivníka. "Viděli jsme Spartu proti AC Milán, ale upřímně řečeno, moc studijního materiálu jsme nezískali. Počítáme, že v neděli bude u nás hrát poněkud jinak složený tým. Pro nás to znamená především připravit se takticky na možnosti jejich rozestavení. Bude to vyžadovat poctivý individuální přístup každého hráče. S ním budeme schopni Spartě konkurovat a snad i bodovat," řekl Svědíkův asistent Jan Palinek.

Zmíněným zápasem s milánským AC se Pražané loučili z Evropskou ligou, v níž nebudou na jaře pokračovat. Letenští se tak mohou plně soustředit na domácí boje, kde po nezdarech z poslední doby mají co napravovat. Obrovské zklamání přineslo především derby se Slavií, které sparťané výsledkově jasně nestačili. Mužstvo kouče Václava Kola stále drží druhou pozici v tabulce, jenže na vedoucí Slavii začíná ztrácet.

Proti Slovácku berou Pražané jedině výhru. "Derby nebylo dobré, ale je to za námi a teď je Slovácko. Myslím, že to bude úplně jiné utkání. S Milánem a podobnými týmy se vám hraje dobře, protože chtějí hrát fotbal. Myslím, že Slovácko nebude takhle aktivní směrem dopředu. Mám takový pocit, že budou hrát na brejky. Bude to o nás, jak si s tím poradíme. Doufám, že zápas pro nás bude vítězný,", uvedl asistent trenéra Luboš Loučka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Bajza - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Navrátil - Kliment
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Pavelka, Čelůstka, Hancko - Vindheim, Krejčí, Dočkal, Souček, Polidar - Karlsson, Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.51 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 18:30)
Slavia Praha a Slovan Liberec za sebou mají podzimní vystoupení v Evropské lize a v závěru roku se mohou maximálně koncentrovat na českou nejvyšší soutěž. Sešívaní opět vedou tabulku a své postavení si mohou upevnit, Severočeši náročný dvojboj tak dobře nezvládli a aktuálně jsou až jedenáctí.

Slavia zvládla lépe i účinkování na mezinárodní scéně a postoupila do vyřazovací fáze Evropské ligy. Ve čtvrtek hrála o potvrzení prvního místa a v Leverkusenu ji stačila i remíza, souboj s Bayerem ovšem vůbec nezvládla a nakonec prohrála vysoko 0:4.

"Hodnocení je jednoduché. Soupeř byl mnohem rychlejší, kvalitnější než my. V týmech byl obrovský rozdíl. Byla to pro nás velká škola setkání s top týmem v plné formě. Nedokázali jsme nahradit některé absence, které jsme v sestavě měli. Výsledek je jednoznačný, zasloužený. Soupeř byl úplně někde jinde než my," uznal ve čtvrtek trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia koncem listopadu jenom remizovala s Brnem, jinak se do tohoto týdne vezla na vítězné vlně a výsledkem je zajímavý náskok na čele tabulky. Druhý Jablonec (22) s jedním odehraným zápasem navíc ztrácí čtyři body, za ním jsou Sparta (21) a Olomouc (20).

"Zápas bude samozřejmě složitý. Liberec má kvalitu, jeho hráči budou mít velkou motivaci. Navíc mají hodně široký kádr, který protáčí. Mají z čeho vybírat a hrají velice dobře do defenzivy. Pro silné soupeře jsou typologicky dobře složeni. Jejich hráči se budou chtít ukázat, spousta z nich je v Liberci na hostování ze Slavie. Jsou tam velice kvalitní hráči. Pro nás je malé plus to, že Liberec má stejný program a také hrál ve čtvrtek. Kdybychom hráli s někým, kdo týden odpočíval, bylo by to pro nás strašně složité. Nejsme teď v situaci, v níž si můžeme dovolit nasadit tři až pět hráčů, kteří nebyli vytížení," říká před nedělním soubojem Jindřich Trpišovský.

Ani Liberec v pohárech nezklamal, dokázal si proklestit cestu do základní skupiny Evropské ligy a v té získal solidních sedm bodů. Hned dvakrát skalpoval belgický Gent, se soutěží se pak rozloučil čtvrteční remízou s Crvenou Zvezdou. Ta prošla dále, podobně jako německý Hoffenheim.

Liberci to na Slavii v uplynulých letech nejde a na výhru ve vzájemných duelech čeká přes tři roky. Od října 2017 proti sobě oba týmy nastoupily osmkrát a v pěti případech se z triumfu radovala Slavia, dvakrát se zrodila remíza.

"Slavia má širší kádr. Viděl jsem, kdo jim v Evropské lize seděl na lavičce a do zápasu nezasáhl. Navíc jsou doma. Bude to velmi těžké, ale budeme se rvát. Debata se Slavií o hráčích, kteří u nás hostují, proběhla i na nejvyšší úrovni a byla naprosto korektní. I z našeho rozhodnutí do zápasu nenasadíme hráče, kteří se za 14 dní připojí ke Slavii a jdou s nimi do zimní přípravy. Nebudu konkretizovat, ale jsou to dva hráči. Myslím, že by nebylo korektní, aby hráli proti Slavii, když za 14 dní mají sedět v jejich kabině," prohlásil trenér Pavel Hoftych.

Slavia doma v lize neprohrála posledních 38 zápasů (od předloňského srpna) a celkem i s venkovními duely bodovala 22x v řadě. K prodloužení těchto sérií nepomohou zranění Hovorka a Holeš, v rekonvalescenci je Malinský.

V Liberci aktuálně ze Slavie hostuje hned sedm hráčů a ze severu Čech do hlavního města přišel také kouč Trpišovský. Slovan bude postrádat vykartovaného Kačarabu, chybět by mohli rovněž Jugas, Matoušek, Hilál, Hromada, Tijani, Beran a Kosek, jejich starty zůstávají nejisté.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Ševčík, Traoré - Sima, Lingr, Olayinka - Kuchta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Chaluš, Jugas, Mikula - Mara, Sadílek - Pešek, Beran, Mosquera - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.35 - 9.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - MFK Karviná  (sobota 14:00)
K zajímavému souboji ze středu tabulky dojde v Českých Budějovicích. Tamní Dynamo se dostalo do laufu, hosté z Karviné zase na jih Čech přijedou povzbuzeni díky výhře nad Plzní.

Mužstvo ze Střeleckého ostrova konečně předvádí to, co se od něj před startem ročníku očekávalo. Úvodní zaváhání Jihočeši pomalu napravují a po třech vítězstvích z posledních čtyř zápasů vystoupali do středu tabulky, kde se dotáhli na potenciální konkurenty.

I přes nedávné úspěchy kráčí Dynamo dál s pokorou. "Čeká nás těžký soupeř. Naposledy dokázal vyhrát v Plzni, kdy podal velice dobrý výkon. Je to mužstvo, které je v tabulce venkovních zápasů na třetím místě, takže nás nečeká nic lehkého. Chceme potvrdit důležité body, které jsme získali na hřišti Brna." řekl s úctou k protivníkovi kouč Budějovic David Horejš.

Karviné se koncem listopadu moc nedařilo, vše si ale Slezané vynahradili minulý víkend historickým úspěchem v Plzni. Také MFK bojuje ve středu tabulky a před startem 11. kola měla družina trenéra Juraje Jarábka na soupeře z Budějovic dva body k dobru.

Jabábek pro klubový web Karviné lehce naznačil, co musí jeho svěřenci pro úspěch na Střeleckém ostrově udělat. "Znovu se budeme muset vyvarovat hloupých chyb. Víme, že Budějovice jsou v laufu, z posledních čtyř zápasů získaly deset bodů. My ovšem chceme navázat na bodové zisky z trávníků soupeřů, kde se nám, s výjimkou Olomouce, daří," uvedl.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Van Buren, Javorek, Mészáros - Brandner
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Dramé, Šindelář, Ndefe - Mangabeira - Herc, Ostrák, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.45 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:00)
Naprosto neuspokojivý vstup do sezóny stál místo na lavičce Mladé Boleslavi trenéra Jozefa Webera. Jeho nástupcem a staronovým koučem středočeského celku se stal Karel Jarolím, jehož prvním úkolem je přivézt tři body z Opavy.

Slezané v lize prohráli čtyřikrát v řadě, což pro ně znamenalo pád na samé dno tabulky. Mezi porážkami od Pardubic, Slavie, Slovácka a Ostravy se nejvíce vyjímá nezdar s pražským týmem, od něhož schytali šestigólový debakl. Minulý víkend v derby přitom byli blízko bodu, o ten ale přišli ve vyhroceném nastavení.

Středočeši mohou být po restartu ligové soutěže spokojeni asi jen se zápasem proti Pardubicím, které smetli poměrem 4:1. Poté přišla utkání s papírově snazšími soupeři, avšak ani proti Příbrami, ani proti Teplicím to bodem neskončilo. Pro Mladou Boleslav to znamenalo pád až na patnácté místo, ze kterého ji má dostat právě bývalý reprezentační kouč.

Opavští nemohou počítat s početnou řadou zraněných hráčů Darmovzalem, Hnaníčkem, Pikulem, Schaffartzikem a Zavadilem, na straně hostů nepustí zdravotní potíže do hry Maška, Mazucha, Matějovského, Pecha a Drchala. K tomu je v ohrožení i start Hubínkův.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Didiba, Žídek - Mondek, Tiéhi, Řezníček, Holík, Helešic - Dordič, Juřena
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka, Mazáň - Janošek, Túlio - Zahustel, Budínský, Douděra - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.43 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
Příbram vypadala v prvních kolech dost zoufale, avšak v poslední době zabrala a alespoň opustila poslední místo. U Litavky je však stále práce jako na kostele. Kvalitu Středočechů prověří v sobotu Zlín, jemuž restart soutěže sedl, avšak na krátkou dobu postrádá elitního střelce.

Začne Příbram zase dělat divy? Středočeši pravidelně patří mezi nejslabší články ligy a koledují si o sestup. Jenže téměř vždy nějakým způsobem v nejvyšší soutěži vydrží. Tento rok se slabým mužstvem statečně bojuje trenér Pavel Horváth, který se po pěti získaných bodech z posledních tří zápasů dostal trochu na koně.

Celek z hornického města je však nadále předposlední a má tedy na čem pracovat. "Sice jsme nyní získali nějaké body, ale stále jsme v tabulce na spodních pozicích, kde být nemáme. Denně se snažíme pracovat na našich chybách a učíme se soustředit na rozhodující momenty v zápasech. Základ je neudělat individuální chybu, je pak moc složité zápas otáčet. Opět se budeme snažit držet vysoké tempo utkání a ze zápasu se Zlínem musíme vytěžit tři body." sdělil Horváth.

Zlín se naopak oproti předešlému ročníku úspěšně vzdaluje boji o záchranu. Ševce nakopla listopadová šňůra tří výher, kdy mužstvo gólově táhnul Tomáš Poznar. V posledním odehraném klání se ale vytáhlý útočník nechal hloupě vyloučit, načež oslabení Moravané podlehli Jablonci.

Antonín Fantiš, který ve své fotbalové kariéře vyzkoušel již snad všechny posty a ve Zlíně aktuálně piluje pravou stranu hřiště, uznává, že Poznar bude jeho mužstvu citelně scházet. "Tomáš měl poslední měsíc či dva super formu. Padalo mu to tam, uhrával důležité souboje, pomáhal nám udržet balony, ale platný byl také při útočných či obranných standardkách," uznal kvality svého spoluhráče někdejší plejer Příbrami.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kleščík, Soldát, Cmiljanovič - Pilík, Zorvan, Rezek, Folprecht, Vávra - Voltr
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Procházka - Fantiš, Hlinka, Conde, Jiráček - Dramé, Janetzký, Čanturišvili
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.11 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Ve zcela odlišném rozpoložení se nachází oba nováčci, kteří na sebe narazí v rámci jedenáctého kola. Zatímco Pardubice jsou jedním z překvapení ligy a drží se v horní polovině tabulky, Zbrojovka se prakticky od začátku potácí na sestupových příčkách.

Východočeši nabrali výtečnou formu na konci září, od té doby totiž prohráli v jediném ze šesti zápasů. Po úspěších s Libercem, Slováckem a Opavou (to vše s nulou vzadu) přišel nezdar v Mladé Boleslavi, aktuálně zní série Pardubic dvě remízy. A to proti Sigmě Olomouc a Bohemians. Na hřišti, které je tak trochu i jejich, v Ďolíčku se rozešly se soupeřem 1:1 poté, co po Necidově trefě vyrovnal Huf. Mladý útočník se prosadil ve třetím po sobe jdoucím utkání.

I v podání Zbrojovky se dá hovořit o zlepšené formě, ne ovšem natolik, aby ji dostala ze spodních pater tabulky. Po covidové přestávce Jihomoravané uspěli na hřišti Jablonce, následně skončily plichtou jejich střety s Příbramí a Slavií a až minulý víkend přišla porážka od Českých Budějovic. Brzy tam prohrávali po dvou zásazích Brandnera, načež sice snížil Růsek, v nastavení ovšem vítězství Dynama pečetil Čavoš.

Domácí celek nemůže pro nadcházející utkání počítat se zraněným Sychrou, v ohrožení je i start Černého. Na straně soupeře nepustí Štepanovského do hry karetní trest, zdravotní obtíže pak trápí Kryštůfka. Pochybnosti panují i nad Endlem, Reiterem a Vaňkem.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Surzyn - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Solil, Pfeifer - Huf
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Moravec, Dreksa, Šural, Kotula - Hladík, Čermák, Sedlák, Pachlopník - Růsek, Přichystal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.21 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Radim Kučera začal v Teplicích na jedničku, v nastoleném trendu však musí pokračovat. Skláři by výhru z Mladé Boleslavi rádi potvrdili na domácích Stínadlech, kam ovšem dorazí podobně bojovně naladěná Olomouc.

Nové koště zatím mete velmi dobře. Radim Kučera zažil jako kouč Teplic úspěšnou premiéru na lavičce nového zaměstnavatele. Severočeši v Mladé Boleslavi oslavili první vítězství od konce září a pro větší klid na duši se lehce vzdálili sestupovým pozicím.

Záložník Jan Fortelný uznal, že vítězství přišlo teplickým Sklářům vhod. "Potřebovali jsme výhrou nakopnout. Věřím, že nám pomůže do další práce. Ukázali jsme si, že ta, kterou jsme odvedli, přinesla ovoce, tak touhle cestou musíme jít dál, že styl hry, který jsme hráli, nám svědčí. Teď musíme dál makat a navázat na ten zápas," uvedl hráč, jenž Na Stínadlech hostuje z pražské Sparty.

Olomouc sice řeší příjemnější starosti než protivník ze severu Čech, avšak s posledními dvěma vystoupeními nemohou být na Hané spokojeni. Kdyby Sigma dotáhla do zdárného konce duely proti Pardubicím a Příbrami, mohla se vyhřívat na skvostném druhém místě. Oba zmíněné duely však družina kouče Radoslava Látala v závěru nezvládla a po dvou remízách se s Jabloncem musí dělit o třetí pozici.

Laciné ztráty Hanáky pochopitelně mrzí. "Je potřeba se zaměřit na závěry utkání. Zbytečně v nich ztrácíme body. Mohli jsme být bodově dál, nicméně teď už to nezměníme a musíme se dívat směrem k posledním čtyřem zápasům," uvedl středopolař Olomouce Radim Breite, který se do Teplic obzvlášť těší, neboť Na Stínadlech fotbalově vyrůstal. Lodivod Severočechů Kučera pak zase v době aktivní hráčské kariéry dělal v Olomouci kapitána.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Vondrášek, T. Kučera, Shejbal, Černý - Jukl, Fortelný - Radosta, Trubač, Moulis - J. Mareš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Hubník, Beneš, Hála - González, Breite, Houska, Greššák, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.36 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 18:30)
Po sérii dobrých výsledků se fotbalisté Jablonce vyšplhali už na třetí místo v ligové tabulce, které budou nyní hájit v přímém souboji proti Plzni. Ta naopak se svými výkony nemůže být spokojena.

Severočeši se aktuálně pyšní sérii tří vítězství. Po úspěchu v podještědském derby a ve Zlíně zvládli v úterý po velkém boji i dohrávku odloženého utkání proti Bohemians. Po úvodní trefě Hrubého sice ještě skóre navyšoval Kubista, po gólu Nováka se však o úspěch museli strachovat do posledních sekund.

"Motivace je v každém zápase. Ty tři kluby Plzeň, Sparta a Slavia se soutěži trochu vymykají složením kádrů, rozpočtem a vším okolo. Pro nás je to ale zápas jako každý jiný. Plzeň všude jezdí pro tři body, my se tomu musíme postavit čelem a snažit se, abychom zápas odehráli co nejlíp," nabádá jablonecký kouč Petr Rada.

Naopak Plzeň od začátku října strádá a paradoxně jediným soupeřem, jehož dokázala porazit, byla před měsícem pražská Sparta. Jinak střídá porážky a remízy, po vypadnutí z Evropské ligy v Izraeli remizovala v Olomouci, nestačila na Zlín, jen s bodem odjela z Budějovic a naposledy podlehla Karviné. Poslední tři zápasy navíc dohrála bez jediné vstřelené branky.

Přesto se její zástupci nachází v tabulce střelců poměrně vysoko. Beauguel se se čtyřmi zásahy dělí o čtvrtou příčku, mimochodem stejně tref má i jablonecký Schranz. O gól méně a v tabulce jedenácté místo pak mají Čermák a Ondrášek.

Pozitivní pro viktoriány může být alespoň to, jak se jim v poslední době daří ve vzájemných zápasech. Aktuálně se pyšní sérií pěti vítězství v řadě, od května 2009 navíc v lize podlehli Jablonci jen dvakrát.

Zeleno-bílí nemohou pro nadcházející utkání počítat se zraněnými Kratochvílem a brankářem Hrubým, v ohrožení je i start záložníka Hrubého. Kroba nepustí do hry trest za žluté karty. Hosté přijedou bez zdravotně indisponovaných Kopicem a Hybšem, otazník visí nad Havlem, Kayambou a Mihálikem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Štěpánek, Zelený - Považanec - Pleštil, Kubista, R. Hrubý, Pilař - Schranz
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.45 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:30)
Ostravský Baník již překonal karanténu, teď se ještě musí konečně dostat do herní pohody. Ideální příležitost na povzbuzení sebevědomí budou mít Slezané proti Bohemians, jejichž kádr je kvůli rozsáhlé marodce v rozkladu.

Už by to opravdu chtělo od Baníku vidět působivý výkon. Trenér Luboš Kozel se sice stále uvěřitelně může opřít o alibi v podobě zásahu koronaviru, avšak nervozita fanoušků nadále graduje. Příliš je neuklidnil ani výkon Ostravanů v derby proti Opavě. Kozlova družina nakonec uzmula tři body, ovšem na trávníku rozhodně nedominovala. Baník zkrátka nadále hledá herní tvář, bodovým ziskům navzdory.

Realizační tým si ostatně nedostatky uvědomuje. "Náš výkon v Opavě nebyl optimální. Určitě se na nás podepsala karanténa. Víme, že náš výkon musí být podstatně lepší. Mužstvo má na to, aby hrálo daleko lépe," prohlásil Kozlův asistent Ivan Kopecký.

Baník má na svém kontě stejný počet bodů jako Bohemians, ti však odehráli o dva zápasy více. Také na "Klokanech" se podepsal koronavirus, jenž v kabině Pražanů stále parazituje. I kvůli zdravotním problémům čeká mužstvo z Vršovic tři zápasy na výhru. Jednu z mála radostí tak kouči Luďku Klusáčkovi udělal v posledním utkání v Jablonci osmnáctiletý útočník Vojtěch Novák, který vstřelil premiérový gól v nejvyšší soutěži.

Jinak ale Bohemians není moc co závidět. "Bodů nemáme moc. Souvisí to se stavem, v jakém jsme. Těžko dáváme dohromady hráče, navíc v takto rychlém rytmu. Vůbec není důvod propadat panice. Vnímáme tu situaci, ale alarmující bych ji nenazýval," uvedl Klusáček.

Kuriózní situace panuje především mezi brankáři. Z různých důvodů chybí hned tři z nich - Patrik Le Giang, Roman Valeš a Jan Bačkovský. Mezi třemi tyčemi tak musí zaskakovat Marek Kouba. V Ostravě se nepředstaví také obránci Jiří Bederka s Davidem Bartkem a Lukášem Pokorným, záložník Jan Vodháněl a útočník David Puškáč. Nejisté jsou pak starty středopolaře Josefa Jindřiška a forvarda Matěje Pulkraba. Domácí by naopak měli být kompletní.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Kuzmanovič, Tetour, Holzer - Šašinka
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Kouba - Schumacher, Hůlka, Köstl, Vondra - Ljovin, Květ - Hašek, Hronek, Vaníček - Necid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.47 - 4.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1082030:326
2.Sparta Praha1070324:1621
3.Sigma Olomouc1054116:919
 FK Jablonec1061316:919
5.Viktoria Plzeň1052319:1317
6.1. FC Slovácko943214:915
7.Fastav Zlín1050513:1315
8.FK Pardubice1043311:1215
9.MFK Karviná1043310:1315
10.Slovan Liberec942314:1114
11.Dynamo České Budějovice1034314:1813
12.Baník Ostrava832312:811
13.Bohemians Praha 19051032513:1411
14.FK Teplice1030711:189
15.FK Mladá Boleslav1022611:178
16.Zbrojovka Brno101369:226
17.1. FK Příbram101368:256
18.SFC Opava101278:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Přidat komentář
bobis21

Posledních 6 vzájemných zápasů jsme vyhráli, 5x s čistým kontem, tak snad potvrdíme

Reagovat
FCB1922

Čí nervozita graduje? Jakých fanoušků? Co mám čest se bavit s normálními fanatiky ze stadionu, tak ti naopak nechávají naprostou volnost a klid na práci trenérovi, pač ví, že to nebyl jednoduchý rok.

Co se to zas autor snaží za vyvolání umélé kauzy, ne-li internetové války?

Reagovat
bobis21

Asi čte na ef spamování od Kepyho a myslí si že s ním někdo souhlasí...

Reagovat
FCB1922

Je otázkou, zda autor myslí právě ty kecy na internetu. Pokud ano, to by pak dávalo smysl. Naštěstí to ale nejsou fanoušci :-)

Až bude v klidu celý ročnéík a Baník bude hrát nemastně-neslaně, pak, ať se dělají závěry.

Ale jinak souhlasím, dnes výhra a potvrzení bodů z Příbrami a z derby.

Samotného by mne zajímalo, zda jest Pepinho již redy po covidu, má natrénováno a uvidíme ho.

Reagovat
fabec1222

"ze stadionu"... jo, jasně,tam jich je....

Reagovat
smazaný uživatel

Další hysterický záchvat?

Reagovat
FCB1922

Když vidím tvou reakci, tak bych to viděl na záchvat spíše u tebe. Ale ono to nebude poprvé na mou osobu, že? A jsme zase u toho... Přitom jsem nenapsal nic ostrého

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to očividně něčí fejk Dokonce si troufnu říct, že vím odkud vítr fouká...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se ptám. Autorovy otázky mají váhu, někteří mají vyšší očekávání. Jen u Baníku pořád čtu o koronaviru, jinak to nikdo neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervozita graduje u jiných, že Baník pod panem trenérem Kozlem začal vyhrávat. A dnes to potvrdíme dalším ziskem tří bodů. A že si třeba zase vybojujeme na poslední chvíli po ne nějak oslnivém výkonu? No a co, každý soudný člověk to vzhledem k situaci pochopí...

Reagovat
FCB1922

Přestavba pokračuje, do toho celotýmová karanténa, leckdy až amatérské podmínky na trénování, přesto de udělali výhry....

Samozřejmě, že až bude vše, jak má být, taky budu požadovat již zlepšený herní obraz, o tom žádná, dokážu to přiznat.

Ale v současné době, čím tým prochází, tak je hlavní, že se urvaly nějaké body, hráči jsou zdraví a hlavně, konečně všichni táhnou za jeden provaz, od trenérů po posledního hráče.

Proto ten dotaz autora, ať již je jakýkoliv, kde vzal to, že jsou "fanoušci" nervózní? Ti, kteří dělají Baník Baníkem, tak jsem si nevšiml, že by propadali skepsi a panice, naopak.

Pak je tu druhá stránka mince a to jest kibice fanatyczny na internetu. To ale nemůže snad nikdo brát vážně?

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě celý ten druhý odstavec je totální paskvil co s realitou nemá nic moc společného. A to slovíčko alibi... To je jako kdyby Kozel páchal nějaký zločin.

Reagovat
FCB1922

Proto ten dovětek můj prvotní, zda jde autorovi o to vyvolat zas další umělou, zbytečnou "válku" v diskuzi. Jako se to děje v poslední době, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusím se nastínit druhý pohled.

Baník už pod vedením Kozla odehrál 23 utkání a získal 27 bodů. Příčemž v této sezóně je to ze 7 zápasů 8 bodů, kdy se vyhrálo pouze s Opavou, Příbramí a nováčkem z Pardubic. Což jsou na papíře asi největší adepti na sestup a nemění na tom nic ani první dobrá sezona Pardubic.

Kozel má za sebou 2 přestupová období, kdy dostal několik kvalitních hráčů. Přesto herní obraz se nikterak nezměnil.

Osobně sem si ho do Baníku hodně přál, celý minulý rok sem ho hájil, že to chce čas, ale evidentně tohle není otázka času. Všichni jsme si mysleli, že bude zapracovávat mladé, ale situace je opačná. Ten tým patří k nejstarším v lize.Aktuálně stojí na produktivitě hráče, který v lednu už možná ani nebude hráčem. A ke všemu jdou zvěsti, že kabina za trenérem nestojí. Za mě je tohle angažmá velké zklamání. A vlastně už ani Kozel si nemůže být jistý, zvláště teď, když kolem Vítkovic obchází stín Vrby.

Reagovat
bobis21

Nikomu ze základu teď smlouva v zimě nekončí. Chce to ten Baník i trochu sledovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Azavedo sice kontrakt prodloužil, ale kde máš jistotu, že se to neudělalo jen proto, aby neodešel zadarmo?

Reagovat
bobis21

Tak to pak můžeš říct o úplně každém hráči. Má sice smlouvu, ale co když stejně odejde? A jaký důvod by Dyjan měl takovou smlouvu podepsat, pokud by chtěl odejít? Chce odejít, ale sám si to bude dělat složitější?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dlouho, co měl sbaleno do Olomouce. Dokonce mám v živé paměti, jak si vytrucoval odchod do Paříže. Ta historie jeho taky není nikterak růžová. Když ho Kozel vrátil do sestavy, tak nejčastější ohlas byl, proč? Azavedo byl už v Baníku téměř odepsaný a začal makat až když mu končila smlouva.

Reagovat
HanzBP

Sorry, ale že by něco stálo zrovna na Azevedovi bych vážně netvrdil. Ten zahraje jednou z desti zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v posledních zápasech dává góly, které vedou k bodům. V tuto chvíli tam není produktivnější hráč.

Reagovat
FCB1922

Zapomněl jsi zmínit, že tým prochází přestavbou, která bude trvat minimálně do léta 2021.

Co se týče příchozích, Zajíc marodil, Juroška nepotkal formu a na jeho místě dobře zahrál Flaška s Holzerem, jediný Potočný se hledá. Teď čerstvě Pepinho, jenž musí nejdříve natrénovat. Nehledě na to, že prodělal C19, za to může Kozel?

Tudíž Kozel de facto měl jen jedno přestupové období, kdy mu přišli vytipovaní hráči, ne dvě. A skladbu kádru momentálně doplněju k obrazu svému, to není jak ve FIFĚ, kdy to zvládneš během pár kliknutí. Trvá to nějakou dobu.

Mladé zapracovává, avšak on nemůže za to, že VW, Barkovovi a dalším přejebalo v palici. Nebo si snad myslíš, že on je dotáhl skoro na šikmou plochu?

Drozd musí ještě hodně zesílit, aby mohl pravidelně hrát ligu s muži.

Azevedo prodloužil. Nemám ho rád, ale dokážu přijmout, že je momentálně náš nejlepší hráč (bodejť by ne, začal makat, když mu končila smlouva). Snad ho v průběhu jara dobře zpeněžníme, pokud bude pokračovat v nastoleném trendu.

Duch Vrby obchází Vítkovice, s tím jediným souhlasím.

Avšak je taky liché ani ne po roce a po tiom všem vyhazovat Kozla, zvláště, když nedostal ani pořádné penzum času na práci. Nakonec bychom byli sami proti sobě, když jsme o něj tolik stáli.

Dál už bych se opakoval. Tudíž, pokud někdo trpí nervozitou, tak lidi na internetu, to je prostý fakt, který ale nemůže brát nikdo vážně, jakožto "Nervozní fanoušky Baníku".

Reagovat
Puskas

Nebyl Juroška náhrada spíše za Filla? Ale jinak souhlas - pokud jsme brali Kozla s tím, že dostane čas a bude to na déle, bylo by zbytečné ho odvolat, zvláště když tu prakticky všichni na jaře tvrdili, že budou hodnotit až po podzimu. Ten je ale rozvrtaný covidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel na jaře je jasná věc. To bychom snad museli všechno prohrát v prosinci. Jen snad dnes vystřelíme na branku dříve než v 78.minutě.

Reagovat
bobis21

Ano, Juroška se měl točit s Fillem, který byl na jaře náš jediný pravý bek. Teď je ale Juroška zraněný, i proto jsme hráli minule to rozestavení které jsme hráli (dnes ale budou zase 4 vzadu, když chybí Pokorný).

Reagovat
FCB1922

Je to možné. Juroška měl být základ tak jako tak, ale holt, začátke angažmá se mu moc nepovedl.

Jako s tím Vrbou to bude zajímavé. Není nic tajného, že pan majitel si vždy přál mít Vrbu jako trenéra Baníku.

A nevím, zda jsi slyšel nedávný podcast na Radiožurnálu, ale Vrba si tam fakticky řekl o flek v Baníku. Tudíž jsem osobně zvědav, zda vedení nechá Kozlovi čas na všechno, nebo bude čekat na sebemenší záminku. Ale to by byla zas pěkná kurvárna na něj.

Ale jak známe pana Brabce spíše platilo vždy první pravidlo, vyjma Vlastíka. Ale tam bylo více faktorů, proč odešel.

Reagovat
frankiefcb

Já opravdu doufám, že k nám nepůjde Vrba na "sílu".

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Kozlem bych ho bral všemi 10 ale teď by to nedávalo žádný smysl. A navíc si myslím, že stejně skončí na Letné

Reagovat
doshcz

jen to ne

Reagovat
rufus

Reagovat
bobis21

pokud by někdy byla potřeba změny trenéra a on byl volný tak třeba ale jako nějakého spasitele bych ho neviděl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Další změna trenéra už ne. Vrbovi dát flek ale ne jako hlavní trenér, pokud bude chtít. Konečně si to začíná Kozel skládat jak potřebuje. (Mena,...) tak mu musíme dát prostor. Byl jsem zklamaný, že odesel Kučera, byl jsem špatný, že se musel vyhodit Pánik, ale u Kozla bych byl fakt nasraný...

Reagovat
lichna.

Hlavně Vrba by v současné situaci, kdy chceme přebudovat kádr a stavět to třeba i na mladých, nebyl dle mého ideální typ. Aspoň tak, jak to dokazuje v posledních letech.

Reagovat
KingMaster13

Vrba by si přitáhl Hořavu, Procházku, Petrželu ale zase by třeba udělal titul, to se mu nemůže upřít ale pro tým co chce stavět na odchovancích je nepoužitelnej a po něm to končí hroznou spouští viz repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým se přestavuje už rok, ale progres je nulový. Vzpomeň si, jaký fotbal jsme hráli, když odcházel Bob Pánik a jaký hrajeme teď. Absolutně nám chybělo zakládaní útoků, a to se vůbec nezměnilo. Argument? Neustále slyším, že na to nemáme hráče, ale co takový Jánoš. V repre ukázal, že když má kolem sebe kvalitní spoluhráče, tak je nadprůměrný DM, které umí i základat útoky, ale v klubu to neukazuje. To asi jde na triko trenéra, že neumí pracovat s hráčem ne? U těch mladých s Drozdem s tebou souhlasím. Ale dám tři jiné příklady. 1. Chvěja - v přípravě nebyl špatný, jasně nebylo to na základ, ale ten kluk si v lize ani nečuchl a určitě byla příležitost ho tam dát 2. Buchta - to je naprosto nadprůměrný hráč na křídlo, už nevím proti komu to bylo jak si tam z první posunul krásně do běhu ten balon, ale takových momentů měl spoustu, ano byl zraněný, myslím že měl problém s C19, ale neříkej mi, že nebyla šance ho tam dát aspoň jednou třeba na úkor Potoka 2. Šašinka - na Slovácku hrál výborně, spolupráce se Zajícem byla skvělá. Všichni tady viděli, že Šašinka není typický hroťák, co se tam bude rvát sám, ale trenér ani nevyzkoušel je nechat hrát spolu. Chápu, že na tohle může být i jiný názor, ale z mého pohledu prostě Kozel nevyužívá potenciál týmu.

Reagovat
FCB1922

Tým přestavuje víceméně od letošního léta

Co se týčce Chvěji a Buchty... Nevím. Neodkážu ti na to odpovědět a vymýšlet si nebudu, třeba máš v tomto ohledu pravdu.

Když mohl hrát Zajda, nemohl Onasis a naopak. Za tohle fakt Kozel nemůže.

Reagovat
FCB1922

A ještě dodatek k tomu, vztahu trenérů a kabiny.

Právě, když se hráčů Kozel zastal před bandou, když přišla vizita před utkáním se Slavii, tak se vztahy dost narovnaly, pač frajeři viděli, že se za ně postavil. Na začátku tam nějaké třenice samozřejmě byly, když vyndal starší a zkušené.

Ale to teď již neplatí.

Napomohlo i angažmá mladého Baranka v realizáku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

O panice není řeč, ale nervozita je viditelná. Trochu by mě překvapilo, kdy opravdu všichni skalní byli s Kozlem naprosto spokojeni, ale budiž. Nicméně netvoří celistvý obraz Baníku, kde se kritické hlasy ozývají – a nejsou tak marginální, aby je šlo ignorovat.

Kozel je v Baníku už dost dlouho a tým pod ním udělal minimální progres. Ve srovnání s Gul'ou či Kotalem, kde také probíhá přestavba, je změna sotva hmatatelná. Jistě, buduje novou koncepci a koronavirus mu taky nepomáhá, což jeho práci obhajuje. Ostatně sám bych Kozla určitě nevyhazoval. Nicméně ptát se po téměř roce práce, kdy už konečně budou vidět výsledky, je naprosto legitimní. Zatím moc nepřichází.

Diskuze nemusí znamenat válku.

Reagovat
FCB1922

Nervozita panuje na internetu, ne mezi fanouškami na sektoru, či za plotem. Na to jsem narážel.

Co se týče (ne) progresu, ohledně toho už jsem dnes celkem dost napsal, nechci to znova opakovat, stačí to dohledat :-)

Co se týče výsledků, je to na dlouhou trať, avšak je známo, že velké cíle se budou klást spíše na sezonu 2021/22, která bude i slavností pro klub.

Tudíž by jste měli počítat s tím, že tato sezona se obětuje pro výsledky do budoucna a z toho vyplývá, že psát cosi o nervozitě je jejn vytváření umělého a zbytečného tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přesně ono. Cíle budou stanoveny pro sezónu 21/22, ale ta ti začíná za zhruba půl rok. Ty buduješ kádr, ale po prvním neúspěchu vrátíš do sestavy kluky jako Flaška (nic proti němu, ale jak dlouho ještě bude hrát), Azaveda se kterým si už nepočítal, pošleš pryč Reitera, se kterým si naopak počítal. V zimě tě čeká přestupák, který bude ještě hektičtější než kdy jindy, a co když během jara zjistíš, že to nefunguje, tak v létě odpálíš Kozla, přivedeš nového trenéra a začneš od znovu? Ta diskuze musí začít teď v zimě. Do Vánoc nemá smysl nic řešit, ale pak musí přijít jasné rozhodnutí.

Reagovat
FCB1922

RR přišel za Páníka a když nesedí do nového stylu, co s ním máš dělat?

Mi příjde, že se hledají jenom chyby a nikdo nebere v potaz to, o čem tu dnes celou dobu hovořím.

Rozhodnutí je jasné, co bylo deklarováno i na tiskovce, když byl Kozel přijat do klubu.

Bude mít čas na vše. Což samozřejmě vše prodloužilo to, co nastalo v roce 2020.

Vše má dloihzý vývoj, co samozřejmě ještě zkomplikovala pandemie. JKinak, co se týče ještě zabudování mladých. Ono se tu dává za vzor Sparta. Ale taky se zapomíná, že Sparta má dlouhodobě skvělou mládež a mají tak z čeho brát.

Naše tréninkové plochy a areály pro mladé fungují jak dlouho? Celkově celá mašinérie mládeže FCB? Tady se musíme obrnit holt trpělivostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přišel za Pánika, ale po letní přípravě ho Kozel chválil a chtěl s ním pracovat a po 3. zápasech, kde se nedařilo celému týmu se pakoval? Covid je pro všechny kluby stejný. Když si zmínil Spartu, tak ta měla taky půlku týmu positivní a přesto přes léto zpracovali nový systém, který fungoval skvěle, a kdyby se jim půl kádru nezranilo, tak by jsme se třeba bavili teď o tom, že vedou ligu. Slávie taky přebudovávala kádr po odchodu Hušbauera, Škody a Součka a vem si jak na jaře ztráceli zápas za zápasem, ale covid jim dle slov JT nakonec pomohl, že dotrénovali systém, a pak už to byl zase válec.

Reagovat
FCB1922

Tak nejsme RR veřejně

A sám Ruda věděl, že mu pšenka u nás nepokvete, proto chtěl za Páníkem do Zlína, či pak do toho Brna.

Prosím, když už, zjistit si informace, díky :-)

Co se týče pražských "S", nevím, nesleduji je.

Akorát snad jen, oni disponují jiným finančními prostředky, vytipovaní hráči k nim chtějí více, než třeba stále k nám. O tom to taky je. Mít Kozel hráče, které chtěl, třeba by to taky vypadalo jinak.

Ale nemůžeš frajery nutit, aby k nám šli na přestup, ergo je nesmyslně přeplácet. Viz. Lingr.

Reagovat
FCB1922

*Nesejme RR...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to srovnej třeba s Libercem, kde ty ambice a finanční možnosti jsou podobné, ale výsledek máš stejný. Liberec za 2 měsíce sehrál nový tým. Ano Reiter chtěl do Zlína, to je známá věc, ale stejně tak že v přípravě překvapil Kozla. Proto proti Karviné nastoupil. Ale pak už nedostal čuchnout, a tak raději šel do Brna. Takže informace mám evidentně správné.

No ukončil bych to s tím, že ty by si nechal Kozla dál, já bych o tom v zimě diskutoval.

Reagovat
FCB1922

No, ukončil bych to asi tímhle. Po prohře v Teplicích byl trenér hodně skleslý a dal vedení klubu najevo, že zda-li budou chtít, mohou se domluvit na ukončení spolupráce.

Což ale majitel smetl ze stolu s tím, že nečekal na něj tak dlouho a nevyvíjel tolik úsilí o jeho získaní, aby ho po pár nezdarech vyhodil.

Snad tato historka někomu otevře oči. Společně s tím, co jsem dnes psal, s čím si Baník procházel a prochází.

Měj se, ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase přehlídka sebestřednosti a demagogie. Někdo je nervózní, někdo není. Někdo chce změnu, někdo ne. Borec s jiným názorem s klidem vysvětluje své pocity podložené argumenty a příklady a i připouští, že se může mýlit. Přesto je obviněn, že nemá informace, že nepřipouští druhý názor a že je jen nějaký internetový fanda. A to od týpka, který tady rozhodně razí jen svůj pohled na věc někde zpoza plotu. Fuj

Reagovat
FCB1922

Spíš toto vypadá na zoufalý útok. A očividně máš se mnou nějaký problém. Tak to už je ale tvůj boj. Osobně jsem ti nic neudělal. Ani tě neznám, najednou ses tu vynořil a snažíš se do mne jebat.

Já tady normálně diskutoval, kdy sem vzal v potaz i druhou stranu, což je tu dohledatelné.

Pokud mne tu obviňuješ z demagogie, prosím. Tím pádem toto obvinění spadá i na vedení FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsi v potaz nevzal, jen opakuješ svoje a naopak jsi Toma několikrát obvinil, což je tu dohledatelné. Zase lžeš.

Ano, jsi demagog. S vedením fcb to nemá nic společného. Zase lžeš.

Reagovat
FCB1922

Tak když to Radime říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

A opět utíkáme od argumentů. Jako už tradičně. Fuj

Reagovat
FCB1922

Hele, agrumenty jsem tu napsal. A ne, nemíním se tu hádat. Ty máš se mnou probkém, ne já s tebou. Nechci tu zasírat diskuzi.

Pokud máš potřebu se ulevit, proč ne. Aspoň bude vidět, že v tom nejedu.

Měj se Radime.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako správný nacista to umně zahráváš do autu. Argumenty jsi napsal pro svůj pohled na věc. Taky jsi potvrdil, že nic jiného nebereš. To je jako mluvit do dubu. Měj se O.P.

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi Poláků už si na twittru nikdo nevšímá tak to zkouší tady, šašku s buzna kloboučkem.

Reagovat
db18

Ten tu má myslím jiný nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, Hurikane nebo jak. Toto je fejk , celkem průhledný

Reagovat
icka

Reagovat
andrew96

Já se naopak domnívám, že určitá míra tlaku je potřeba, neboť obecně konkurenční, soutěživé prostředí nutí neustále zlepšovat výsledky. Pokud by se mělo na kritiku rezignovat, tak může vzniknout dost nezdravé a pro chod klubu nebezpečné prostředí.

Zkrátka od Baníku nečekám zázraky, avšak předváděná hra je minimálně zarážející.

Reagovat
FCB1922

Tlak k čemu? Znova opakuji, celý tým je v přestavbě, k čemu je ještě vystavovat tlaku? Tomu nerozumím. Proto jsem psal, že jediný tlak je ten z internetu, jinak každý, kdo se pohybuje kolem klubu ví, že to bude vše nějaký čas trvat, než to bude podle představ.

Reagovat
andrew96

Vždyť to píšu, k tomu, aby byli nuceni k progresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je profi fotbal a ne růžovka. To už Brabec mohl rovnou vyhlásit, že ho výsledky a hra nezajímají a to do odvolání. I on má nějaké nároky. Kdyby se snížil rozpočet, prodávalo se, tak ok. Ale furt do toho sype dost.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za tenhle názor, přesně si vystihl můj názor, který sem nedokázal takto popsat. Jak píšeš ta diskuze je legitimní a vedení by si mělo sednout a říct si, zda to směřuje k určenému cíli nebo ne.

Reagovat
FCB1922

Tudíž dle tvého názori existuje jen jedna pravda a nepřipouštíš to, co sem tu obsáhle napsal?

To je pak těžké a víceméně to podporuje mou tezi, že nervózní jsou kibice fanatyczny na internetu.

Budíž, no. Ale beru to pozitivně, aspoň si ušetřím nervy, pač vím, že nemám nic očekávat a počkám si

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak si myslím, že jsme se dostali do té legitimní diskuze, která by měla probíhat na jiné úrovni. Ty mi dáváš argumenty, proč by měl Kozel zůstat, já se ti snařím nastínit, proč by se to mělo zvážit. A třeba máš pravdu, na jaře se ten fotbal zlepší a s tím příjdou i výsledky. Teď se to oplatilo Olomouci a taky půl rok zpět všichni říkali, že by Látal měl skončit.

Reagovat
FCB1922

Uvidíme. Já mu dávám čas do léta. Od sezony 2021/22 bych rád viděl již dobrý, dravý Baník, který bude útočit na TOP 3.

Reagovat
fabec1222

Není obcházení banu také porušením pravidel?

Reagovat
HorajzmAmmann

Top 3 bude hodně těžké. Já budu rád, když budeme dlouhodobě bojovat o 4. místo, i když ve vzájemných zápasech s top3 budeme ztrácet.

Pokud Brabec nesežene sponzora tak se o top 3 asi nemusíme bavit. A na tom není nic špatného, žádný boj o titul s Čínou a Kretinskym bych ani nečekal... To po Brabcovi nikdo nemůže chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

V nejbližší době to na top3 není, ale potenciál být ten 3. klub tam určitě je. Plzeň pokud něco nezmění, tak brzy bude na úrovni Jablonce, Liberce a to jsou týmy se kterými teoreticky přece chceme hrát a porážet. Ale bohužel zatím jsme od toho hodně daleko.

Reagovat
stas87

Preco to s Plznou vidite tak zle? Oni celkom dost investovali do infrastruktury mladeze, uz im prvi hraci z toho vyliezli a vdaka svojej polohe si zo severu a zapadu ciech stiahnu to najlepsie k sebe. Musi teda ale robit lepsie prestupy, zbytocne nedrzat v klube hracov, ktori sa uspokoji s miestom v time a vyplatou a vysledky timu su im ukradnute. A konecne by mali prestat s podpisom hracov ako je Hlousek, ale naopak vyhladavat hracov, ktori budu mat chut prerazit v europe a vykonom si povedat o lepsi angazman. Ak toto Plzen zvladne, bude jasna trojka za SS a prave vdaka svojej aktualnej pozicii aj pred Ostravou. A dost im k tomu moze pomoct aj kazdy rok kvalifikacia do predkol a tam sa im moze obsezonu podarit postupit do skupiny EL. Aj to zvysi zaujem hraca o to, aby uprednostnil ponuku Plzne pred ponukou z Ostravy, MB, Jablonca ci Liberca.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Stannis Baratheon

A nemůže to být třeba tím, že fanatiky ze stadionu fotbal nezajímá?

Reagovat
Kepy_FCB

Ale při vší úctě že někdo chodí fandit, jezdí atd. ještě neznamená že tomu rozumí, navíc u nich ještě může panovat úleva že Baník přežil a prosperuje proto neschopnost trenéra zatím přehlíží. Ale třeba kdyby se nevyhrálo v Opavě (a bylo to fakt blízko) tak už by měli nálady dost jiné...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Pro oba týmy nesmírně důležité utkání, které klidně může rozhodnout o tom, kdo se bude bít o udržení a kdo by mohl vystřelit do klidného středu. Baník to prostě musí urvat za každou cenu a potvrdit vydřené 3 body z venku.

V případě prohry si myslím, že by se měla už židle pod Kozlem dost hýbat, jelikož ta jeho bilance je tristní. Co je však ještě horší, že přicházel, aby pozvedl herní obraz, a to se mu teda vůbec nedaří.

Tip. 1:0 Azavedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Radar

*Azevedo

Reagovat
C-M@ster

Má někdo full verzi?

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/korupce-fotbal-berbr-baraz-brno-pribram.A201210_214320_fotbal_ald

„Jarda (Starka) je nadšený, pozdravuje tě. A Brno jim může vylízat p...l, za Humpolcem stejně končí dálnice.“

Reagovat
db18

Jo. Mádl a Seznamzprávy...

Reagovat
C-M@ster

Už se dívám, to bylo jasný, no.

Bohužel přímej důkaz asi nebude a sviním to projde. Proto měl někdo toho Ardeleána prostě přizabít... zákon je na ně v tomto krátkej.

Reagovat
smazaný uživatel

jako já jsem zvěav na ty tresty co snad padnou , mi neříkej , že takové ovlivnění výsledku k jakým došlo a co všichni viděli , jen nebyl důkaz a ted je , tak to nemůžou jen tak nechat , vždyt ty dvě poslední finále poháru jsou ostuda FAČR , baráž a Příbram , to bylo všem jasné od začátku , normálně je vyřadit na tři roky z čekého poháru a samozřejmě jim vzít všechno co neprávem získali , navíc si myslím , že to bude daleko víc hlavně na Plzen

Reagovat
Salfovic

Tak to mu řekl dobře.

Reagovat
frankiefcb

Jako vyplouvá na povrch, co jsme podvědomě věděli. Jsem zvědavý koho to nakonec smete nejvíce. Nejsem si moc jistý, ež by těch klubů, co podléhali pod Berbrův vliv bylo málo.

Reagovat
andrew96

Minimálně v Čechách asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

z Baníku pořád bolí oči , nedá se na to dívat , aspon že máme nějaké body z těch posledních zápasů , jinak kreativita absolutně nulová , musí hrát třeba ten španěl s Tetourem a v útoku hlavně ne Šašinka , vždyt to je nejvíc faulující hráč v naší lize , v útoku Zajíc nebo negro

Reagovat
Radar

negro, haha vtipné. Čuráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cap ven!

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes další naprosto povinné 3b nad sestupem ohroženými nazdárky proti kterým se nám navíc daří. Bude důležité sledovat zda už konečně náš tým předvede ligový fotbal, pokud ne tak ani případná těsná výhra nebude "našemu" zatím dosti slabému trenérovi připsána do aktiv na pomyslných vahách zda ho vyhodit či nechat ještě být.

Reagovat
HorajzmAmmann

Už když jsem otevíral článek věděl jsem že to bude v diskuzi bordel.

Dneska doufám v 3:0 (Zajíc, Mena, Stronati), ať se to kolem toho Kozla fakt uklidní....a ať hrajou hezky. Takže by to chtělo Menu do základu prosím

Reagovat
frankiefcb

taky bych rad videl Menu v zakladu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně kdy jindy když ne dnes. Pokud není kondičně nebo zdravotně omezený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

A to tentokrát jen diskutovali Ostraváci mezi sebou (případně s autorem článku), bez nějakého většího meziklubového konfliktu.

Dneska mám tušení, že 2:0 vyhrajete a gól dá Azevedo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hmmm... Nakonec beru zpátky, čekal jsem nějaké hádky, ale nakonec celkem slušná diskuze. Proč ne..Příště si to přečtu a pak něco napíšu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

to bys za chvíli mohl číst i články

Reagovat
HorajzmAmmann

To je ta zbytečná část mezi nadpisem a diskuzí?

Reagovat
Losinho

To je část pro ty úchyly, co sem chodí a ani nejsou zaregistrovaní.

Reagovat
Bakary3

brrr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Až na krtka je to v klidu diskuze.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sosi

O čem mluví o útocích na rodinu? Jsem nic takovýho nezaznamenal...

Reagovat
C-M@ster

To konkrétně nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel tu udělal akorát krtek Polák

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě já myslel, že to vlákno je od té jeho reakce, tak jsem to radši přeskočil, ale po reakci Mikela se musím opravit...

Reagovat
lichna.

To je fakt on jo?

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Radim, až mu budete zase vyhrožovat a nebude vědět i co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš o kom je řeč? To je ale náhodička

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, Radim je legenda internetu.

Reagovat
Banikovec7

Aspoň bude moct podat další trestní oznámení.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, jejich ego bylo dotčeno, tak střílí slepými. Hlavně jsem reagoval na Trevora, pejsek přiběhl sám od sebe páníčkovi na pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Jánoš, Tetour, Mena - Azevedo, Zajíc, Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm hraje se 12.30 a je to v TV.

Tak kouknu na Kapr ligu.

Banik pyco

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Bohemka 3:0 Jánoš,Zajíc,Tijani

Dynamo České Budějovice - MFK Karviná 3:3

SFC Opava - FK Mladá Boleslav 0:2

1. FK Příbram - Fastav Zlín 1:3

FK Pardubice - Zbrojovka Brno 2:0

FK Teplice - Sigma Olomouc 4:2

Pelta Jablonec - Viktoria Plzeň 3.2

1. FC Slovácko - Sparta Praha 2:1

Slavia Praha - Slovan Liberec 3:1

Reagovat
Fabregas@ole

Peltonec 3:2

Reagovat
HorajzmAmmann

Lastuvka - Fillo, Svozil, Zio, Fleisman - Janoš, Tetour - Azevedo, Mena, Potočný - Zajíc

Slušná Potočný ten základ má asi předplacený, ale pokud bude dostávat šance věřím že se zlepší...

Reagovat
bobis21

Holzer prý není po nemoci ještě 100%, takže se Potočný asi dal čekat. I když by na tom místě mohl dostat šanci Buchta. Jinak slušná sestava

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně se těšíme všichni na toho Menu. Takže snad předvede dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

No snad mu nějaký kripl nezlomí v 10.minutě nohu nebo něco podobného...

Reagovat
Greny

Starka: nemam na vyplaty proc bych daval rozhodcim?

muj pohled: daval jsi rozhodcim a nezbylo na vyplaty

Reagovat
Liquid

a jak to bylo loni u Brna, peníze rozhodčím a na adekvátní posily nezbylo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ty body z Opavy jsou super, po tom co říkal Jánoš a Holzer Ještě o 10.

Reagovat
Kepy_FCB

pokud nezveličují tak jo, moc nevěřim že zrovna vrcholoví sportovci měli příznaky a běžní lidé téměř ne

Reagovat
John Obi Mikel

To je hodně individuální. Třeba Havertz z Chelsea prý měl pořádnou "chřipku".

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer asi ne, když není fit ještě dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

To tady píšeme s Trevorem celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Nahraj a běž

Reagovat
bobis21

No nevím, zdá se mi že to v TV zastavovali dřív než byla přihrávka. Bylo to teda hodně těsné. Ale kombinace pěkná

Reagovat
Firkraag

Taky mám pocit, že to byl ofsajd. Maj tam ti kreténi tu čáru?

Reagovat
bobis21

Nemají, ale snad si to aspoň umí zastavit ve správný moment.

Reagovat
Banikovec7

Určitě to bylo dřív, ale tak týpek u VARu si to snad zastavuje sám a nedívá se na TV přenos

Reagovat
Firkraag

No snad

Reagovat
HorajzmAmmann

Máš všechny hráče Baníku ve fantasy kromě Jánose.

Adam Janoš: 1. gól v sezoně

Reagovat
monty25

Já jich tam mám sedm a Jánoše taky ne. Tak aspoň Zajíc má asistenci.

Reagovat
ondrasch77

Já váhal mezi Jánošem a de Azevedem..., a jak to dopadlo?

Reagovat
John Obi Mikel

Necid

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu nevěřím, že zrovna Köstl hrál záložníka.

Reagovat
lichna.

Fillo dneska zase úplně jinde.. A vyjimecne se mi teda líbí i Potocny.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhra Fillo, Azevedo, hlavně to, jak dokáží zrychlit hru přes jeden dotek je super Škoda, že Zajíc nedal po tom centru Azeveda branku.

Reagovat
Kepy_FCB

Potočný ale jo že není moc vidět a tedy nic nekurví

Reagovat
icemike

Neumí centrovat.

Reagovat
Banikovec7

Pokud Le Giang netrefil balon tak penalta ne?

Reagovat
monty25

Vždyť ho vyboxoval a pak se srazili se Zajícem.

Reagovat
Banikovec7

No právě že nevyboxoval nejspíš, první jsem si myslel že jo, ale ze záznamu šlo vidět, že to hlavičkoval obránce

Reagovat
monty25

Máš pravdu, teď jsem to viděl ještě jednou. Ale penalta by byla přísná.

Reagovat
Salfovic

Prd vyboxoval, skočil šipku do Zajíce

Reagovat
John Obi Mikel

Wow.

Reagovat
HorajzmAmmann

42. minuta střídání?

Reagovat
Kincl

Chápu že trenér a spol dávají rady, ale mě by asi sralo kdyby furt z lavičky záda, klid, počkej, otoč se, dopředu, to není možný atd :D

Reagovat
John Obi Mikel

Novák to oživil

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 1:0, ale herní projev = 0. Ven!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

1.půle slušná ,hosté ale marní , něco jako Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

Super nasazení, všichni makají a mají dobrý pohyb. Ještě tam dva nasypat a je to.

Reagovat
Firkraag

Jo, všichni kromě nás.

Reagovat
bobis21

Zatím klidný zápas, tak to hlavně neposrat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta Le Giangova robinzonáda byla normálně penaltová

Reagovat
monty25

Já nevím, ale jak jinak by tam měl brankář chodit? Nemůže přece předvídat, že to těsně před ním odhlavičkuje obránce.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak hráč je zodpovědnej za svoje tělo. A podle mě tam šel i dost nesmyslně, však ten míč nemohl mít.

Reagovat
monty25

Podle mě by to právě vyboxoval nebýt toho obránce.

Reagovat
bobis21

Já bych to nepískal, jak píše monty, šel tam prostě jak do toho brankář jít musí.

Reagovat
Firkraag

ale ten utocnik zas nastrcil toho obrance, rekl bych, ze spis ne

Reagovat
dinss

Za tohle bych penalty nepískal ale kdyby to bylo v EL/LM tak to písknou viz Hruška v Izraeli a Nizozemsku. Balón je dávno v piči, hráč by se k balónu stejně nedostal tak proč tohle pískat?

Reagovat
icemike

Zajíc neměl balón

Reagovat
HorajzmAmmann

klasická Bohemka venku Baník 75% držení míče

Azevedo MOTM, Fillo taky výborný.Stronati zatím maže Necida

Mena nervozní začátek, Jánoš umí lepší střely z dálky. A občas se mi zdá, že Tetour zbytečně zpomaluje hru.

Jinak slušný

Reagovat
bobis21

Necid navíc se žlutou, tak nebude moct do těch soubojů úplně tvrdě, což může Ziovi ještě pomoci.

Mena to teda zatim zpomaluje více než Tetour, ten naopak podle mě zapadl skvěle.

Reagovat
andrew96

Sleduju po očku, ale s Necidem chodí spíš Svozil, či?

Reagovat
bobis21

Nene, Stronati je u něj jak klíště. Svozil s ním byl při tom žlutém souboji nějakým omylem.

Reagovat
HorajzmAmmann

btw, poslední zápas Necida v Ostravě rok 2014, nezapomenu, jak hostující fans dávají pivní sprchu hráčům Slavie

Reagovat
Salfovic

To byly časy

Reagovat
Kepy_FCB

2.poločasy máme lepší, nejen po tom hrozném viru , nooo klokan dostane klepec

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím, já bych ho teda nevyloučil..

Reagovat
Coutinho10

ty 2 zluty pro Necku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejdřív do něj ten stoper vleti a teď měl ruku u těla. Obě žlutý dost přísný. Docela se na něj lepí smůla od návratu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Já myslel že tohle je podle slavistu jasná červená a minimálně 6 zápasů...

Reagovat
Banikovec7

No nešel do toho tak prasácky jako Baroš, ale trefil ho teda stejně. První žlutá se můžem bavit že přísná, ale tahle jasná.

Reagovat
bobis21

Jojo, u první v tom byl celkem nevinně. Tohle je ale žlutá.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na druhou stranu bych zapiskal Le Gianguv zákrok jako penaltovej. Fakt člověk aby tady něco nenapsal a nesletela se letka precitlivelejch banikovcu.

Reagovat
bobis21

Já se jen směji té vaší "konzistentnosti"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, protože to jsou ty samé zákroky, viď.

A to jsem myslel, že vás tahle dva roky stará "nespravedlnost" přešla

Reagovat
bobis21

No tady byla ruka dál od těla. Ale posoudil bych je stejně - oba za žlutou

Reagovat
Riviera Kid

Ty vole. Doufám, že jenom trolis a já jsem tak blbej, že ti na to skáču. Ale ten Barosuv zákrok byl nehorázná prasarna. Tam bylo vidět jak ho vůbec nezajímá balón a jen jde sejmout Součka. Naprosto odporný zákrok.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=bVJwq8GYyro

je teda fakt, že když se na to koukám s odstupem času, na ten balon moc nekoukal a spíš se zajímal o Součka no.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Losinho

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

To jo, ale nijak brutálně ho nakonec netrefil.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
thewall

Bohužel, ale redka byla jasná.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a nebo spis hraje v zapase, kde ten metr posuzovani je trochu jinak nastavenej nez proti jinym souperum...

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, že Azevedův skluz na stojnou nohu minutu před 1.žlutou prošel, tak se docela divím.

Reagovat
monty25

Přitom o Denevovi říkal Štěpán, že dává snad nejmíň karet ze všech rozhodčích v lize.

Reagovat
pingla

no hlavně nechápu, jak může vůbec pískat ligu, Však letos je toto jeho myslím 5. zápas...

Reagovat
doshcz

a začít má jak?

Reagovat
pingla

až se to třeba naučí? v jeho prvních dvou zápasech udělal dvě velké hrubky (což taky potvrdila komise rozhodčích), přesto dostává moře prostoru a další šance, dokonce ho posadili i za VAR... nechápu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jsem si doteď myslel, že je to ten Orel nebo jak se jmenuje.

Reagovat
Coutinho10

tak asi nemel stesti na podobne typy zapasu

hned jsem si to vyhledal pro zajimavost, ale ma jenom 4 zapasy z pozice hlavniho, takze z toho se tolik vyvozovat neda

https://www.fortunaliga.cz/rozhodci/2021/zapasy/3798-alex-denev#tab

Reagovat
dinss

Obě žlutý docela na hraně. U ty druhy ho snad ani netrefil.

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně přísná.

Reagovat
Banikovec7

Prý že neví jestli ho trefil do hlavy

Reagovat
Rohlik se šunkou

Baník se mi v první půlce dost líbil, ale ted už mám fakt pocit, že to jsou peníze Venci

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle skončí další bitkou.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

já toho Zajíce pochválím, že to je náš nejlepší střelec a on za měsíc spálí tohle??? Už měl mít 2 branky...

Reagovat
Sztanda

To člověka vždycky berou mory když si vzpomene, že ten hráč je schopen v Příbrami umotat 4 hráče a dát gól, a pak tady dvakrát z malého vápna nedá jasnou tutovku

Reagovat
John Obi Mikel

Laštůvka

Reagovat
HorajzmAmmann

Vraťte Necida zpátky a vylučte někoho z Baníku. Na tohle se nedá zase dívat...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Já na to čumím a teda oproti Opavě se na to rozhodně koukat dá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Le Giang

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani - Pepe - Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný dolů prosím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Novák pls do Slavie.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Domácí se na to po té červené naprosto vyprdli.

Reagovat
dinss

Komu Fillo, říkal že je mrdka? Vackovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe bude dobrý jestli si zvykne na tu kosu

Reagovat
Kincl

To je šílený fakt, ta hra prostě v ČR má na poháry jen Sparta, Slavia, Plzeň jednou za čas a Liberec který sice nepostoupí, ale neurazí a zbytek je prostě propastně v prde*li a i předkola pro takové týmy jsou k ničemu

Reagovat
John Obi Mikel

To je mlha jak od Carpentera.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Carpenter

Reagovat
pingla

hloupí baníkovci, zase naházeli dýmovnice na atletický ovál

Reagovat
HorajzmAmmann

Schumacher není vidět v mlze... není to trochu rasistický?

Reagovat
frankiefcb

Mlha

Reagovat
frankiefcb

Vubec jim nezavidim behat v tom sajrajtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají mít roušky

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je v pohodě - zkus si skákat, když nevidíš z lavičky na hranu

Reagovat
frankiefcb

Nejde ani o to, ze nevidis. Ale proste je to dost nechutny smog. Stacilo, kdyz jsem ted otevrel okno.

Reagovat
Kepy_FCB

alibi pro Kozla

Reagovat
John Obi Mikel

Do boxu zajíždí Schumacher.

Reagovat
Kepy_FCB

tvl doma za stavu 1:0 hrajem na brejky proti Bohemce v 9ti

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tvrzení "Na hru Baníku se nedá koukat" dnes nabývá úplně jiný rozměr

Reagovat
andrew96

To už nevypadá moc rekulérně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt toho smogu, tak ty centry by už někoho našly.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

moje nervy... jinak hráče Bohemky nevidím třeba vůbec.

Reagovat
Kepy_FCB

ted byl záběr od Laštyho a je vidět že na hřišti je viditelnost dostatečná, záběr z tribuny je zkreslující, tak zase nehledejme problémy a alibi jednomu pánovi

Reagovat
HorajzmAmmann

to klidně může být pecka... ach jo

Reagovat
Kincl

Tohle se ale píská

Reagovat
braveheart

Ty voe, pískej konec..

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem čekal, že zavolá video, když to v té mlze neviděl.

Reagovat
Kincl

Snad se Ostrava maximálně zachrání, ale tento fotbal nesmí v Evropě nikdo vidět to je hnus se brání dvacet minut proti deseti :D

Reagovat
Wyrda

Zas první poločas byl fakt pěkný. To je akorát v hlavě. Když tohle zlepší tak se na to dá i koukat.

Reagovat
bobis21

vypadalo to dobře, ale na konec se zbytečně vysrali

Reagovat
braveheart

Místo toho, aby je dorazili, tak se bojíš v přesilovce o výsledek. To vysrání je prostě o ničem, evokuje mi to včera AC Milán..

Reagovat
bobis21

Jojo, závěr úplně zbytečné drama, které jsme si způsobili sami.

Reagovat
Wyrda

Navíc stačilo aby Carlos nebo Zajíc dali tu tutovku a byl by klid

Reagovat
bobis21

Jojo, kdyby to bylo 2:0 tak bych ten vypuštěný závěr pochopil, takhle to byl ale hazard...

Reagovat
braveheart

Kdyby dali na 2:0 a pak se šetřili.. tak možná ok.. Držení míče v prvním poločase 80:20, v druhém proti deseti 50:50.. v prvním poločase jsem byl i spokojený, posledních 20 minut jsem chtěl radši vypnout.. kua..

Reagovat
Wyrda

Ja je neohajuju. Hlavně na zaver druhe poloviny se nedalo divat.

Reagovat
PISTOLERO

Evropu tu vidí jen chachaři s růžovýma brýlema.Reálně ná ten tým tak na střed tabulky.

Reagovat
Wyrda

Ale hovno. Nemáme o nic horší kádr než Jablonec, Liberec nebo v minulé sezóně Boleslav. Protě to minulé roky vyšlo jim. Nevidím důvod aby to nevyšlo letos nám.

Reagovat
PISTOLERO

Vždyť i Olomouc nebo Slovácko mají větší kvalitu než vy

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ať to ukáží na hřišti. Minulé sezóny to tak nevypadalo...

Reagovat
Wyrda

Olomouc Vždyt samotní fans Olmu ví, že to psotavení absolutně neodpovídá realitě.

Reagovat
Wyrda

Druhá část reakce patří PISTORELOVI samozřejmě

Reagovat
bobis21

A 2 nejlepší střelci Slovácka z minulé sezóny u nás nemají ani jistý základ...

Reagovat
PISTOLERO

Hotovej Real

Reagovat
bobis21

To neříkám, ale tvé tvrzení o kvalitě jejich kádru je prostě naprostý nesmysl, a to oběma zmíněným přeji dobré výsledky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wyrda

Reagovat
icka

Reagovat
Kepy_FCB

a v obou případech chyba v trenérovi

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

jakoby to jedno předkolo, který by reálně ostrava hrála, někdo jinej z evropy sledoval

Reagovat
HorajzmAmmann

Zato na Boleslav proti těm lopatam kouká půlka evropy

Reagovat
OTASi

ani na boleslav, ani na jablonec a stejně tak by nikoho nezajímala ani ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Klokaní do kopce

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska by mohl Jablonec zase vyhrát a odskočit Viktorce

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Blasphemer

To se může stát, jedna mikrosituácia a je hotovo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Gelu28

Sigma dneska v teplákách remka...to samé Zbrojovka v Ďolíčku...a bude dobře

Budějky výhra

Reagovat
db18

Gabriel ani pod Yodou?

Reagovat
Greny

Pribram divaky na tribune

Reagovat
Greny

Ma*

Reagovat
Greny

to vim.. jen jsem myslel ze na tribunu nemuzou

Reagovat
HorajzmAmmann

Boleslav

Reagovat
KingMaster13

Příští týden tam koukejte vyhrát

Reagovat
mickey mouse

Dordič to je vůl

Reagovat
Banikovec7

V Opavě zatím zápas golmanů, všechny 3 góly chytatelné.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Gelu28

taky Šrom baníku posral kdysi spoustu zápasů...zaskvěl se jen v Teplicích kde chytl pently a zápas díky němu skončil 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim vyndal z tymu Skodu ?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ten Qoseho gól lahůdka.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
KingMaster13

Jako trenérů v Opavě mi je fakt líto, trénovat taková kopyta To je jak jezdit v F1 pro Wiliams momentálně

Reagovat
Greny

Berka Nastavi 4min.. Minutu a pul zkoumá penaltu.. Konec 93:59

Reagovat
Salfovic

Přesnej jako hodinky

Reagovat
Losinho

jede vlak, není na co čekat

Reagovat
doNny

Ať to radši už rozpustí, takhle jsme akorát k smíchu a ostudou ligy

Reagovat
Stannis Baratheon

bod proti Bolce dobrej ne?

Reagovat
doNny

Před zápasem vzhledem ke covidu v týmu bych to bral, ale když nedáš v nastavení penaltu (opět) a další šance, stejně jako proto fcb...místo 4-6 bodů je jen 1

Reagovat
monty25

Ty vole, co tam teď Němeček udělal...

Reagovat
Greny

Ty vole

Reagovat
monty25

Jsem ho minule asi přechválil. Ale když se na to koukám znova, tak nevím, jestli ho tam trochu nerozhodil Yunis...

https://tv.isport.blesk.cz/video/6715760/teplice-olomouc-nemecek-pri-odkopu-minul-mic-bizarni-minelu-potrestal-yunis-0-1.html

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to byl faul.

Reagovat
Coutinho10

pred chvilkou jsem to videl a vubec to nechapu

Reagovat
db18

Slavia ho už koupila, tak polevil?

Reagovat
Greny

na fotbal se divat bez zvuku Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

taky to máš zpožděný?

Reagovat
Greny

jo to se neda to pustit se zvukem

Reagovat
Greny

brevno ...skoda Pachlopnik no

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera má na tyhle faily fakt štěstí. Pamatuju si jeho 3. zápas v Baníku, kdy si dal Baník 3 vlastní branky...

Reagovat
monty25

Góóól!!! To jsou šachy s tím VARem. Nejdřív se člověk raduje, pak nadává a nakonec se zase raduje...

Reagovat
martin1

Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Ba Loua

Konečně spolu v základu Kayamba a Ba Loua

Reagovat
Salfovic

Černá útočná vozba.

Reagovat
monty25

Kayamba

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to ani jednomu, ani druhému, tak tam dáme oba

Reagovat
monty25

Kayamba se vrací po zranění.

Reagovat
exse

Nejlepší možná, Jablonec by měli přejet.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
Jackmaker1989

Dnes konečná pre Gulu ak nevyhrá?

Reagovat
Salfovic

Proč? Vždyť už jsou před ní i Pardubice

Reagovat
Jackmaker1989

Akože ja som spokojný Takže nech vydrží čo najdlhšie

Reagovat
GreatWhite

Látal ven!!! Bože, to byl zase humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gula reaguje na špatné výsledky, konečně stáhl tragického Řezníka a na hrot dal místo nulového Ondráška podobně líného Beaguela. No... třeba bude mít zrovna den.

Reagovat
db18

V Jablonci má Bogy snad vždycky den

Reagovat
exse

Hmm, Gula v Jablonci 22 let.

Reagovat
Salfovic

Kdo má letos v lize nejdelší šňůru bez vstřeleného gólu?

Reagovat
martin1

Tak na tohle se pěkně kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu?

Reagovat
martin1

Píši snad o 2. poločase ...

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal, po 365 dnech Na jaře 15 gólů a nominace na Euro

Reagovat
ondrasch77

, ale zaplaťpánbůh za votvírák...

Reagovat
KingMaster13

Kanonýr je zpátky

Reagovat
John Obi Mikel

Zelený

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal áčko

Reagovat
KingMaster13

Je vidět že Gula je čobol a neví nic o Csaplárově pasti

Reagovat
braveheart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

ale dnes ho vyrazí tak se to ani učit nemusí

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Omlouvá ho jen, že pod Radou strávil kdysi v Jablonci pouze dva zápasy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Ladra Holík

Reagovat
Greny

toto nerozchodi Gula

Reagovat
braveheart

mikrosituácia..

Reagovat
ratusek

Sakra to musí být špíl, a já to nevidím

Reagovat
KingMaster13

Jako líbil se mi Gula ale pokud nezná Csaplára tak nemůže v lize působit prostě

Reagovat
Greny

spis me to prijde jako... takhle muzeme hrat(1.polocas) a takhle budeme hrát když zde bude Gula(2.Pol.)

Reagovat
KingMaster13

Jakože si myslíš, že to je odstřel?

Reagovat
Greny

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

GULA VEN

Reagovat
Selänne

Nechat si dát gól od Ladry...

Hoši. pošlete Gulu někam na Sibiř. Ale za ten hejt na Vrbu vám to fakt přeju.

Reagovat
Rothbard

Tak volné místo v Plzni je asi už volné. Kdo místo něj?

Reagovat
ACSeRw!n

no tak asi Misa ne ? kdyz nesel do Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba smlouva do konce sezóny, aby se to pokusil zachránit a pak se uvidí.

Reagovat
mamVpici

No Berbr no Party

Reagovat
Rothbard

Yes Pelta, yes party?

Reagovat
mamVpici

Nabizi se to, ale uprimne po odchodu Berbra a momentalni piskani roviny, je tohle realna Plzen, budou radi kdyz se udrzi

Reagovat
dinss

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
John Obi Mikel

Jak to Rada oslavil

Reagovat
Greny

Reagovat
montaigne33

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

To měla být jako nějaká pocta Csaplárovi nebo co ... Šílený rozdíl mezi poločasy.

Reagovat
montaigne33

Gratulace Jabkám, odehráli perfektní 2.pol. CSAPLÁROVA KLASIKA Sehrála se obrana FKJ,=dvojice Martinec-Zelený funguje. Radovi se povedlo střídání atd. Zásadní moment= Martinec vykopl střelu na brank. čáře a téměř okamžitě domácí vstřelili vítěznou branku. Guľoment zřejmě končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam pořád je? V 5:44 jede Metropolitan z Prahy do Blavy, to ho můžou vysadit na Zličíně.

Reagovat
FCSL
Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Dneska snad Slovácko za 3 body

Reagovat
oli9
Reagovat
braveheart

Reagovat
monty25

Jediný zápas, kdy Kanga v české lize nedal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně jsem se tehdy smál, když jsem to viděl

Reagovat
Neon

Ristič borec, co teď kope první francouzskou a my ho pustili z hostovačky a místo toho přivedli Hanouska

Reagovat
Selänne

Ristič ale nebyl bek,

Reagovat
John Obi Mikel

Ristič byl myslím prezentován, že zahraje i na LB.

Reagovat
Neon

Jsem se díval na sestavy Monpellier a hraje tam levého beka. A v základu.

Reagovat
Selänne

Saček hrál taky půl roku beka, protože jinde byl k hovnu. Ale pořád to není bek. A vůbec, Ristič se tam chytil snad po roce, takže vůbec nevím, proč se tu vytahuje jeho jméno.

Reagovat
oli9

Na to taky čumím, něco v něm nejspíš bude jinak by nekopal první francouzskou v týmu co se pohybuje nahoře...

Reagovat
KingMaster13

Viděl jsem Rističe jak to kopl do piče

Reagovat
Liquid

Wiesner za Spartu a po 2 letech tam mu dali čuchnout až teď na Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že nás zápas s Leverkusenem psychicky nepoznamená a že s Libercem to zvládneme. Jsem zvědavý na sestavu.

Reagovat
FCSL

Myslim, že můžete být úplně v klidu, protože vzhledem k tomu, že jsme vyřízený ze čtvrtka a hlavně máme ve středu Opavu, v sobotu Bolku a v úterý Spartu, tak bych se vůbec nedivil, kdyby se to dneska obětovalo a jelo vyloženě s lavičkou. Už tekhle nám chybí Kacharaba a někteří hráči od vás, takže šance minimální. Hlavně záloha by potřebovala těžce odfrknout, takže tipuju něco jako:

Nguyen - Fukala, Chaluš, Jugas(Pourzitidis), Mikula - Cancola, Mara - Koscelník, Nešický, Mosquera - Rondič

Reagovat
NataženýTříslo

Čím to je, že je na výhru Slovácka větší kurz než na remízu?

Reagovat
NataženýTříslo

...menší

Reagovat
smazaný uživatel

MAREK HAVLÍK si dnešním startem proti Spartě připisuje na své konto 200. ligový zápas, přičemž všechny odehrál v dresu Slovácka.

To bych ani neřekl že už tolik zápasů, furt má jen 25

Reagovat
smazaný uživatel

Však hraje ve Slovácku pravidelně od osmnácti.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ratusek

Hancko se dobře díval

Reagovat
smazaný uživatel

Když Kadlece brání Vindhajm a Čelůstka raděj nebrání

Reagovat
pingla

Jurečka co nedal snad půl roku gól

Reagovat
ratusek

to bylo rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Co to uznal však byl Juliš v ofsajdu

Reagovat
ratusek

při prvním centru ano, ale nezapjil se do hry a při golové přihrávce ne

Reagovat
Skleepy

Co je to tady za amatery, co neznají zakladni fotbalova pravidla. I kdyz ten klaun za mikrofonem v O2 tomu moc nepomohl.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš teda nebyl v ofsajdu?

Reagovat
Neon

Nebyl bráně blíž než míč.

Reagovat
jackinho10

Co to mele ten komentator, ze je otazkou jestli Julis pred sebe dostal nejakeho obrance? Vsak to byl regulerni gol, Krejci v ofsajdu ani nahodou a v dobr, kdy prihraval Julisovi, tak ten byl v dobe prihravky za nim

Reagovat
Skleepy

Komentator uplne retardovany.

Reagovat
Fernando_Torres

Komentator nevi co je ofsajd, to je hodne slusny

Reagovat
Raylan

To je dost otřesný no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jankto gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

proč si Juliš neřval? byl uplně sám před bránou

Reagovat
kecipep

Slovácko válec a Sparta nákopy za obranu.

Reagovat
doshcz

bída

Reagovat
NataženýTříslo

Komentátor: Sparta měla o něco víc ze hry. Měla nebezpečné centry do vápna :D. Někdy si říkám, že kdyby tam pozvali někoho z fotbalových podcastů, tak by to byl nepoměrně fundovanější komentář.

Reagovat
Neon

Chtěl říct, že Sparta měla o něco víc ze hry, ale Slovácko mělo nebezpečné centry do vápna, ale na poslední chvíli to zkrátil, aby ušetřil čas.

Reagovat
NataženýTříslo

To teda hodně zkrátil, až úplně změnil význam výroku, to pochybuji. Sparta určitě neměla víc ze hry. Spíš bych řekl, že míň.

Reagovat
NataženýTříslo

Horst: Slovácko se mi také líbilo, měla hodně centrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kohút hraje výborně

Reagovat
kilobyte

Ve čtvrtek experti zkritizovali Kotala, že nasadil mladíky. Dnes experti zkritizovali Kotala, protože ty mladíky nenasadil.

Reagovat
NataženýTříslo

Kdo říkal?

Reagovat
kilobyte

Rajnoch s Horstem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však po tom výkonu mladíků ve čtvrtek by je nenasadil jen gerontofil.

Reagovat
kilobyte

Plechatý zraněný, Lischka už několikrát ukázal že na to zatím nemá a asi ani mít nebude, Vitík bez zapasový kondice a na konci už tahal nohy. Těch 90 minut by nedal a stopery je lepší nestřídat. Wiesnerovi (nic extra nepředvedl), Polidarovi (ten potěšil) a Sáček bez zapasového vytížení. Sáček navíc po nemoci. Souček byl v základu.

Minchev byl proti AC úplně neviditelný a Plavšič byl hotový po 60 minutách. Navíc na jejich post máme DMK.

Ti hráči šanci dostanou v jiných zápasech až budou připraveni na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal začíná být vyloženě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Havlíka

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Ten gólman

Reagovat
NataženýTříslo

Prej: Souček trefil balon. Já se zvencnu :D

Reagovat
Riviera Kid

hned bylo vidět, jak na něho slapnul. Ti komentátoři jsou fakt hrozní.

Reagovat
ratusek

bych to uznal

Reagovat
JessePinkman

Šlápnul mu na tu nohu?

Reagovat
ratusek

ano po odehrání. faul asi jo. nevím proč tam ten Souček tak lezl dementně

Reagovat
Neon

Už byl dávno nakročený, když tam to druhé kopyto klopýtlo a strčil mu tak nohu pod nohu, s tím nemohl nic dělat.

Reagovat
Neon

Královče, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Bajza.

Reagovat
Dru Zeree

Slovácko hraje dobře, ale ty kombinace u brankáře jsou strašný. Jebejte to dopředu a nehrajte si na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

I ve předu je to strašně nekvalitní. Nasazení je super, na to hrajou, ale to předfinální řešení, střelba a nabízení se krajních hráčů je proště podprůměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás dlouhodobý problem..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mě štve jak málo hraje Heloš

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechápu, vždycky když ho vidím tak hraje skvěle.

Reagovat
NataženýTříslo

Proč nehraje Hellebrand?

Reagovat
kecipep

Hraje spíše proti slabším, když máme tvořit. Tohle by neuběhal a neodbojoval

Reagovat
NataženýTříslo

I ty centry do vápna jsou takový nikam. Je to škoda. Mít technicky kvalitnější hráče tak je to už vedení třeba i o dvě branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
John Obi Mikel

Sáček střídá Součka jak symbolické

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravím Raráška.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč ten Čelůstka to je nemehlo, jen fauluje

Reagovat
Dru Zeree

Čelůstka je takový devadesátkový stoper. Svoje si odehraje, ale kreativita 0

Reagovat
NataženýTříslo

Jako Řepka olejka?

Reagovat
Dru Zeree

tak

Reagovat
NataženýTříslo

Wow, co se stalo, že kurzy poskocily z 4:2,5 na 3,6:3,5 za deset minut?

Reagovat
John Obi Mikel

Kadlec

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Oscar, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Karafiát, Tecl, Takács, Malínský, Traoré, Lingr

Reagovat
NataženýTříslo

Oscar, Provod na DM? Slušný koule.

Reagovat
Dru Zeree

Spíš nejsou lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl tam jít Tecl nebo Karafiát. Oskara bych dal na toho ofenzivnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

*Takács samozřejmě

Reagovat
Coutinho10

ten uz je asi ale odepsany

Reagovat
John Obi Mikel

Tak podle Trpiše je po dlouhým zranění, o kterým se nemluvilo.

Reagovat
Coutinho10

j, tak uvidime v dalsich tydnech, jak to s nim bude

Reagovat
NataženýTříslo

Přirozenější by mi přišel zkušenej Traore, ale asi se nečeká běhání, ale dobývání. Tam by ta technika a střela mohla mít smysl. Ještě by mi dávalo smysl hrát na dva hroty s jedním DM.

Reagovat
Coutinho10

bude to zajimavy no

Reagovat
John Obi Mikel

Provod ve středu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Zas tahle blitka s Provodem tyvole.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

S Provodem ve středu to vždy bývá hrozně pomalý a nekoukatelný ale dneska to potřebujeme prostě urvat, takže kluci se s tím musí poprat

Reagovat
Coutinho10

nic jinyho nam nezbyva

Reagovat
ManUnited

Tak všichni kromě Berana proti Slávce můžou hrát to je nějaký divný ne

Reagovat
pingla

tvl Pavelka ale udělal to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

JAKÁ OSLAVA GÓLU JAK KDYBY VYHRÁLI LM :

Reagovat
Stannis Baratheon

jo no

Reagovat
Posledni Kovboj

presne...a pritom dali gol jen pochcanymu slovacku

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za capslock

Reagovat
smazaný uživatel

hezkej gól a v zápase důležitej, není důvod neoslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dal přece gól týmu, který mu dal pořádnou šanci v lize, tak to přece musí.

Reagovat
John Obi Mikel

Pavelka

Mareček

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ratusek

o čem se tak může hádat Krejčí a Petržela

Reagovat
kecipep

Sparta upletla z hovna bič. Tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje hovno a vyhraje obrovská škoda

Reagovat
Posledni Kovboj

Sparta hraje hovno a i to hovno je lepsi nez vy

Reagovat
NataženýTříslo

Když vidím jejich herní projev, tak mě to ani netrápí. Je to jak sledovat Slovácko/Olomouc nebo něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela prokoučované od Slovácka. Trenér to měl prostřídat mnohem dřív.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vydřený a důležitý body pro nás, Slovácko je totiž doma hodně dobrý. Tady se bude každýmu hrát hodně špatně.

Reagovat
Liquid

proč Beran za LIB nemůže hrát dle livka dohoda o hostování, když bylo řečeno, že Slavie těm hráčům umožní nastoupit a ti ostatní to tam nemají psaný a hrát můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mohli nastoupit vsichni, jenze Beran s Hromadou vyslovne rekli, ze hrat nechteji, protoze se za dva tydny vraceji do Slavie, kde nastoupi do zimni pripravy, a tak nechteji hrat proti tymu, kde uz to nebudou budou opet pusobit. Ti ostatni, kteri ve Slovanu budou pokracovat, logicky nastoupit chteli, a proto hraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neřekli, oba chtěli hrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, jak moc je to dobry argument, ale říkali to kluci z O2.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dost mozna ze se vedeni klubu dohodlo, ze ti hraci kteri se v zime vraci do SKS hrat nebudou, aby to treba nedelalo zlou krev. A pak verejnosti se to prezentovalo prijatelnejsim zpusobem.

Reagovat
NataženýTříslo

Mosquera vypadá jak Ross z přátel.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou tak i hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Podobnost mezi kolumbijským Indiánem a aškenázy Američanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tijanimu už je 23? Sem ho měl za nějakého hodně mladého hráče.

Reagovat
Coutinho10

uz ? 23 neni zase tolik ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

On má pořád dost velké nedostatky a na to aby je napravil už je docela pozdě.

Reagovat
Coutinho10

j, proto bych ho prodal, jestli je dobra nabidka ze zahranici, jak rikali...nerikali teda ze dobra, ale jestli jo, tak bych to bral

Reagovat
Mass

Deli byl průměrnej hráč ještě ve svých 24ti.

Reagovat
John Obi Mikel

Deliho nastartoval DUML.

Reagovat
Mass

To spíš Ngadeua.

Reagovat
John Obi Mikel

Toho zase vyskautoval.

Reagovat
KingMaster13

To je furt skvělej věk Během léta se zapracuje, dá 1 skvělou sezonu a může jít ven a udělat i solidní kariéru

Reagovat
Losinho

Je skoro rok ve Slavii, předtím byl v Jihlavě a ve Vyškově.. má mu bejt 15?

Reagovat
John Obi Mikel

Tyč

Reagovat
Coutinho10

Kuchta skodaaaaaa Sima skvele predlozil

Reagovat
Losinho

Matoušek bude dobře nahecovanej.. s tím jak je vypatlanej ještě někoho zraní.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

tohle je dalsi nebezpecny pohled, kdyz hraci hrajou proti svejm

Reagovat
Losinho

Je to kravina. Stejně jako posílat všechny do jednoho týmu.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohli by ti 2 naši liberečáci přestat dohrávat naše stopery.

Reagovat
Coutinho10

ted to Zima hodne podcenil...uff

Reagovat
John Obi Mikel

Zima tzv. na Hovorku, Matoušek tzv. na Tecla.

Reagovat
Losinho

Kolář tam dobře nechal ruku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak hlavně Matouškovi pánbůh ubral na rozumu a šikovnosti co mu přidal na rychlosti.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

kdo jinej...easy Simaaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Provod krásný centr. Sima krásny gól. Tohle by měl asi uznat.

Reagovat
John Obi Mikel

Z tý kamery není nic vidět.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Riviera Kid

Bráníš roh. Někdo se tě dotkne a ty spadnes. Nepochopím.

Reagovat
monty25

Sima hlavou, to je celkem jistota.

Reagovat
Coutinho10

kapitan ve fante

Reagovat
monty25

Mám ho taky, ale kapitána jsem dal Azeveda.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze mu nenechali tu krasnou cenu z minula , ale nastesti jsem mu tu pasku dal, protoze jinak jsem nevedel koho

z Baniku me stve, ze jsem tam nenechal Zajice..mel jsem ho tam, ale pak mi tam uz cenove nesel vratit...mel jsem dal levnejsiho obrance z Baniku, ale nebyl pak uz cas

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli mu něco udělal nevím, z toho záběru to vidět nebylo, takže to musel uznat, protože v reálu taky rozhodčí nic neviděl.

Reagovat
Coutinho10

i Yusuf dost tvrde

Reagovat
KingMaster13

Sima velice dobře, Liberec hraje tvrdě ale to je holt Hoftych Prostě se musí kluci přizpůsobit

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec hraje tvrdě dlouhodobě. I bez něj.

Reagovat
KingMaster13

Ale pod ním je to extrém a alespoň se snaží trochu hrát i fotbal. Nejhorší byl ten Maďar Szolt to byl Liberec akorát banda kopačů

Reagovat
Mass

Liberec je taková vojna pro slávistický hráče

Reagovat
Rothbard

Slavia má štěstí, že má Simu. Ten nebýt ve Slavii, tak hraje základ v předních klubech TOP 5 lig. V čem je horší než například křídla Realu, Barcy, United, Arsenalu atd? Ten hráč má vše a u něj platí více než u jiných "only sky is the limit".

Bude nový souboj titánů po CR a Messim Sima a Mbappé, nebo Sima a Haaland? Sima je budoucnost světového fotbalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Brzdi

Reagovat
Rothbard

Místo pubertálních gifů chci fakta a argumenty proti. Já chápu, že ve Spartě by chtěli taky mít takového hráče a netěší je, že výkonnost Hložka se zastavila, i když hrál, ale zkrátka Sima je jinde.

Reagovat
RadekVonCZE

Lord Mikýř

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Zase klid takovej super talent jako třeba Mbappe to není. Však ten jako teenager dotáhl Monako do semifinále LM, porazil PSG v Ligue 1 a má úspěchy. Sima se na jeho úroveň dotáhnout může ale pochybuji že někdy bude mít tolik trofejí.

Reagovat
Cottage

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze narozdil od Francie mame jenom 1 ligovy pohar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až Sima dotáhne Slavii do finále EL, pak změníš názor

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Mega hype. počkejte až praskne že je mu už 25.

Reagovat
Losinho

Prodáme za 600 mega, pak se zjistí jeho skutečnej věk, vyhodí ho a vrátí se k nám zdarma

Reagovat
Mirek na tenisu

35.... ale má 15 sourozenců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

No neviem, ked mal moznost nastupit proti superovi z top5 sutaze, tak poslal jeden velky nezmysel asi sest metrov nad a v tom momente skoncil, nic neukazal a bol do poctu ako vsetci jeho spoluhraci.

Reagovat
Rothbard

Nechce se tak brzy ukázat, pak by jej Jindra fakticky schoval a Sima je mladý a chce hrát.

Reagovat
Losinho

A proti Nice dva zápasy, dva góly

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooooooooooool Olayinka

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaal Olieeeeee hodne dulezity gol, protoze to je dost tezky zapas

Reagovat
John Obi Mikel

Libe nehraje špatně

Reagovat
Coutinho10

j, je to o dost tezsi nez jsme asi pocitali, skoro jsme se nedostali za pulku

Reagovat
Mass

Moc ne, mimo těch dvou hlaviček a brejku tak nic moc nebylo. No aspoň Stanciu nemá šanci zakopávat na tribunu.

Reagovat
monty25

Mám dva slávisty ve Fantasy a oba dali gól.

Reagovat
Coutinho10

Simoooo to mel bejt gol

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl past.

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Rajnoch tam řekl hodně kravin, ale že nechápe ani pastičku, to je vrchol.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tenhle "Rajnochuv" výklad pasti už jsem taky slyšel vícekrát.

Reagovat
Losinho

Olayinka top přehled u tý poslední akce

Reagovat
Mass

Vzhledem k neformě ostatních opor náš nejlepší hráč v tomhle roce.

Reagovat
Losinho

Jinak Sadílek dobrý hovado.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jediný štěstí, že ho netrefil přímo tou pravačkou, to by bylo na špitál.

Reagovat
Coutinho10

to klidne mohla bejt ale redka ne ? docela surovej zakrok

Reagovat
John Obi Mikel

Ve studiu se o tom bavili, že někteří sudí by jí dali.

Reagovat
Losinho

Mohla, ale nedával bych je za to.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jsou tak blbí a fakt skočí přímo do pasti? Ty vole Jindřichu

Reagovat
Losinho

Sima jí mohl odvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch neví jak funguje Csaplar past

Reagovat
Mass

Rajnoch neví

Reagovat
Mass

Mmch co s tim Jusufem Hoftych udělal? Ten hráč běhá jak o život...

Reagovat
Mass

Twl Mikula dva taktický fauly za sebou a nedostane žlutou?

Reagovat
Mirek na tenisu

Otázka zní. Potřebuje Slavia aby ji ve špílu s Libercem připískával rozhodčí? Faul loktem od prasáka Kuchty před prvním gólem Simy evidentní. Přes neochotu Kyslíků ho přiblížit a zastavit. To co pořád dokola pouštěli připomínalo kvalitou přenosy fotbalu ze SSSR, kterým jsme říkali "kino v sulcu"...

Reagovat
Komix

evidentní? najdi mi záběr, prosím běžnej souboj ve vápně

Reagovat
Mirek na tenisu

Dobře. Evidentní beru zpět. O

Varu se tady diskutuje pořád. Proč Myslící nebyli schopni (nebo nechtěli) dát lupu na souboj Kuchta- Koscelnik? Proč by Koscelnik padl k zemi a ošetřovali mu čelist? Kuchta je svým křiváctvím známý...

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyslíci...sorry.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se na tenis, magore.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jsi ubožák. Vystačíš si sám.

Reagovat
John Obi Mikel

Peška jsme dobře vymazali.

Reagovat
Losinho

Tohle je ale chyba Oscara prostě.. Rondič do toho takhle jít musí.

Reagovat
John Obi Mikel

Sice musí, ale kartičku bych mu věnoval.

Reagovat
mistr129

Já mám ještě pochopení že Olayinka je Oliyanka, ale proč je s Koscelníka jednou Koscielny a podruhý Kostelník, to fakt nechápu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

fakt rekli jo

Reagovat
John Obi Mikel

Zimovi to dnes nejde.

Reagovat
Mass

Zima dnes nějak špatně vstával, to už je dnes asi jeho třetí velká chyba

Reagovat
mistr129

Já bych teda tyhle zbytečný dohrání kartoval, v tom není žádnej smysl

Reagovat
Mass

Tady si myslim, že Hoftych přímo hráčům říká, aby hráli takhle na hraně pravidel..

Reagovat
mistr129

Myslel jsem teď Bořila na Matouška Ale bylo toho za zápas dost

Reagovat
Mass

No vždyť to Hoftych radil i Bořilovi

Reagovat
Mirek na tenisu

Búřil byl vždycky charakter...asi mu radí trenkař Řehák

Reagovat
John Obi Mikel

Simaaaaa gooool

Reagovat
monty25

Simo, pojď dát hattrick!

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo Simaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rothbard

Budoucnost světové kopané.

Reagovat
Mass

Twl všichni chvílí Simu za góly ale Maso má dnes už druhý áčko!

Reagovat
John Obi Mikel

Repre volá

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vola

Reagovat
Greny

Je to hrozny... Hráči Slavie se na to vysrali a darovali Slavii tři body ....hrozny výkon...

Reagovat
Losinho

A to zrovna Liberec hraje dobře.

Reagovat
Greny

Těžko říct chtěl jsem si jen rypnout...Zapl jsem to a viděl jsem jen jak se Takacs zranil když fauloval

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Laco.

Reagovat
djwenca

co s ním?

Reagovat
Losinho

Tak pro Takácse poslední zápas ve Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je rakovina českýho fotbalu . Doufám, že na ně Berbr všechno napráská a budou se pakovat z ligy.

Reagovat
jackinho10

12 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, sestup do třetí ligy, žádnej pouhej odečet 12 bodů.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Berbr je ta rakovina

Reagovat
KingMaster13

Laco Achjo tohle měl být náš novej Souček

Reagovat
djwenca

proč? Už s ním nepočítají?

Reagovat
KingMaster13

Přišel a za 2 minuty se zranil, prostoru moc nedostává, dokonce ho vyškrtli ze soupisky pro EL. Měl teď právě ukázat že si to zaslouží a zase to dopadlo blbě

Reagovat
Greny

Na druhou stranu co chceš za 5 minut na hřišti dokazovat?

Reagovat
KingMaster13

To je druhá věc ale to že se za 2 minuty zraníš není dobrá vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

Proc byl smazan pochvalnej komentar o tom, ze Sima je "black Ronaldo"?

Jeho zakonceni hlavou a i ten druhej gol nohou Ronalda neuveritelne pripomina

Reagovat
Greny

Protože jsi měl napsat že Ronaldo je bílej Sima... To už fakt nevíte co v teto době můžete napsat a co ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze se novodoba totalitni cenzura dostane i na Eurofotbal, bych si nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom 'bilej Yaya Touré' nikomu nevadil...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo no, ale pak vlastně někdo přiběhne s tím, že černej Ronaldo má rasistický konotace, ale bílej Yaya Touré, no.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

bílej Yaya ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Odkud to bylo smazaný? A nepsal si to rumunsky?

Reagovat
exse

Protože si ho napsal do souhrnu, dopij poslední pivo a mazej spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Mouser

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy$

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele