FORTUNA:LIGA - preview 10. kola: Východočeské derby

30.09.2023, 08:31, aktualizováno 01.10.2023, 09:07
Previews

Sparta v sobotu zvládla duel s Plzní, aby se tak Slavia zase dostala bodově na stejnou úroveň jako jeho městský konkurent, musí odpovědět v Teplicích stejnou notou. Hrát se bude taktéž v Mladé Boleslavi, celý program pak završí východočeské derby v Pardubicích...

FK Teplice - Slavia Praha

neděle 15:00
Po skalpu Plzně a remíze se Spartou si Teplice brousí zuby na další silné mužstvo. Na Stínadlech budou tentokrát odolávat tlaku Slavie, která na severu Čech neuspěla již v uplynulé sezóně. Stanou se domácí "Skláři" pro sešívané opět noční můrou?

I díky nečekaně dobrým výsledkům proti favoritům celé nejvyšší soutěže mohou být Tepličtí se vstupem do ročníku spokojeni. V lize dosud posbírali po třech vítězstvích, remízách i porážkách a drží se celkem daleko od pásma sestupu, jemuž se chtějí vyhnout i na konci sezóny. Ve středu si ale Severočeši trochu pokazili reputaci, neboť nezvládli utkání třetího kola národního poháru na půdě druholigového Vyškova.

S vypadnutím z MOL Cupu nebyli Skláři ani trochu spokojeni, v neděli tak chtějí na hřišti zanechat mnohem lepší dojem. "Musíme teď přepnout na ligu. Na zápas se Slavií se moc těšíme. Doufám, že přijde stejný počet fanoušků jako na Spartu a že si utkání společně užijeme. Chceme zase bojovat a rvát se o každý bod," prohlásil mladý zadák Teplic Štěpán Chaloupek.

Slávisté na rozdíl od Severočechů svou pohárovou misi na půdě mužstva z druhé ligy zvládli, v Kroměříži totiž vyhráli 2:0. Předtím se jim ale nepodařilo derby se Spartou, v němž v posledních minutách duelu přišli o vedení a s odvěkým rivalem pouze remizovali. Oba pražské velkokluby tak mají po devíti kolech nadále stejný počet bodů. To se ale nyní může změnit, což si sešívaní dobře uvědomují.

Následující čtvrtek čeká Slavii klání v rámci Evropské ligy. Pro trenéra Jindřicha Trpišovského je proto důležité, aby široký kádr sešívaných zvládl náročný program bez větších potíží. "Pokud hrajete ve čtvrtek, v neděli a zase ve středu, hrozí přetížení některých hráčů, svalové zranění. Je dobře, že to kluci zvládají, máme naštěstí hráče schopné zahrát na čtyřech/pěti postech. Umíme tak vyřešit třeba těžkou situaci ve středu hřiště, kdy nám vypadli Ševčík, Hromada i oba Pechové, zbyli nám v podstatě jen Oscar a Zafeiris," těší úspěšného kouče.

Z výše jmenovaných zůstávají na marodce Pražanů záložníci Petr Ševčík s Jakubem Hromadou, nadále pak mimo hru figuruje dlouhodobě zraněný stoper Sheriff Sinyan. Hrát nebude ani zadák Jan Bořil, jenž se v derby dostal do potyčky a za své chvaty, které s fotbalem neměly nic společného, dostal od disciplinární komise trest v podobě zákazu startu ve čtyřech zápasech.

Teplice nemohou počítat se středopolařem Petrem Hronkem, který se před týdnem nechal vyloučit v Liberci. Proti sešívaným by ale stejně hrát nemohl, neboť na severu Čech hostuje ze Slavie podobně jako útočník Daniel Fila, přičemž pravidla neumožňují, aby hostující fotbalisté nastoupili proti svým mateřským klubům. V záloze bude absentovat zraněný Daniel Trubač.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Havelka, Mareček, Krsmanović, Jukl, Radosta - Vachoušek, Jássir

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Oscar, Zafeiris - Douděra, Jurečka, Schranz - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.80 - 5.84 - 1.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Pokud fanoušek české nejvyšší soutěže přemýšlí nad návštěvou gólově bohatého duelu, měl by do svých úvah započíst též střetnutí Mladé Boleslavi s Bohemians. Jejich vzájemné bitvy v uplynulé sezóně totiž zvedali diváky ze sedadel. Předvedou obě mužstva gólovou hitparádu také v aktuálním ročníku?

Především v Boleslavi se vloni v říjnu bylo na co dívat. Bohemians ve středních Čechách hned třikrát vedli, nakonec se ale do Vršovic vraceli s prázdnou. Letos na jaře však týmu z města škodovek vše vrátili i s úroky, neboť zvítězili přesvědčivě 4:0. Padne hodně gólů také v neděli? "Nemyslím si, že by to nutně muselo vypadat stejně, jak tomu bylo v minulé sezóně. Přece jen v obou týmech došlo k personálním změnám a zápas může zase vypadat úplně jinak," je na pochybách asistent hlavního trenéra Bohemky Ivan Hašek.

Minimálně Boleslavští jsou však momentálně potentní i v dalších bitvách, tedy ne pouze v těch proti Pražanům. V dosud devíti odehraných kolech se Středočeši prosadili už šestnáctkrát a mohou se pyšnit pátým nejlepším útokem v první lize. V posledních třech soutěžních zápasech nasázeli svěřenci kouče Marka Kuliče solidních jedenáct branek.

Boleslav, které se před koncem září povedlo v ligové tabulce vyšplhat na šesté místo, tedy není radno podceňovat. "Aktuální umístění jen svědčí o jejich kvalitě, kterou zkrátka mají. Nicméně se dá říct, že jsme pořád na začátku ligy. Motivací zvítězit máme pochopitelně vždy," prohlásil za Bohemians Hašek.

"Klokani" dosud nasbírali o jeden bod méně než Boleslav, odehráli však jedno utkání navíc. Poslední dva ligové zápasy odehráli doma v Ďolíčku. S ostravským Baníkem se rozešli smírně, před týdnem se jim ale podařilo otočit nepříznivě se vyvíjející duel s olomouckou Sigmou. Venku zvládli úvodní dva výlety do Pardubic i Liberce, následně ovšem padli jak v Českých Budějovicích, tak také v plzeňských Štruncových sadech.

Na marodce Bohemians zůstávají obránci Jan Shejbal s Denisem Valou, středopolař Ondřej Petrák a útočník Vojtěch Novák. Nejisté jsou pak starty univerzála Martina Hály a forvarda Tomáše Necida. Boleslav dál postrádá záložníka Bensona Sakalu, jemuž dál trvá osmizápasový disciplinární trest za červenou kartu, kterou Zambijec viděl před více než měsícem v Uherském Hradišti.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Kubista, Matějovský - John, Mareček, Kušej - Júsuf

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Jánoš, Hrubý, Smrž, Kovařík - Prekop, Matoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.96 - 3.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Hradec Králové

neděle 18:00
Již přes dva roky čeká Hradec Králové na vítězství ve východočeském derby. Nyní však má lepší formu než jeho rival z Pardubic. Využijí "Votroci" zlepšení pod novým koučem a vyloupí půdu u soutoku Labe s Chrudimkou?

Hradec provedl minulý týden poněkud nečekaně trenérskou rošádu, zdá se ovšem, že udělal dobře. Nový lodivod Václav Kotal totiž dovedl Votroky k vítězství jak v nejvyšší soutěži proti Jablonci, tak také ve středu ve třetím kole národního poháru na hřišti Jihlavy. "Hlavně jsme ale dvakrát nedostali gól, což je dobré znamení. Doufám, že v tom budeme pokračovat, ale nechci to zakřiknout," řekl před nedělním derby Kotalův asistent Stanislav Hejkal.

Naopak Pardubicím se v posledních dnech tolik nevede. Porážky se dvěma silnými soupeři - Slavií a Plzní - ještě lze odpustit. Středeční vypadnutí z MOL Cupu proti třetiligovým Velvarům se už však těžko chápe. "Víme, že naše hra nebyla dobrá. Kluci jsou inteligentní a uvědomují si to. Nesmíme žít v tom, že to bylo fajn, nebylo. Teď máme před sebou zápas, který přiláká mnoho lidí. Je to derby, do kterého půjdeme znovu vyhrát," prohlásil asistent hlavního trenéra Pardubic David Mikula.

Votroci budou v nedělním střetnutí postrádat tři zraněné plejery - stopera Davida Heidenreicha a útočníky Matěje Koubka s Ondřejem Šašinkou. Nejistý je pak start záložníka Lukáše Čmelíka. Pardubice si budou muset poradit bez brankáře Antonína Kinského a středopolaře Dominika Mareše. Po dlouhé době je na tom zdravotně lépe záložník Tomáš Solil, nicméně ani v jeho případě není jisté, zda do derby zasáhne.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Donát, Ortiz, Tischler - Darmovzal - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Patrák - Černý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Leibl, Horák - Kodeš, Dancák - Harazim, Krejčí, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.52 - 3.19

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec

sobota 15:00

Jen tři týmy v nejvyšší české soutěži za sebou aktuálně mají čtyři zápasy bez vítězství. Dva z nich se střetnou v sobotu v Karviné. Domácí se po nadějném startu potácí na předposlední příčce, rovněž hosté z Liberce nejsou tam, kde by chtěli být.

Slezané na samotný úvod přehráli Zlín, od té doby však na výhru čekají. Zprvu se jim ještě relativně dařilo a sahali po bodech (proti Pardubicím i jeden získali), od té doby to ale jde z kopce. Čtyři ligové prohry v řadě, do toho vypadnutí z poháru s Uničovem, to vše znamenalo výměnu na trenérské židli, na kterou usedne znovu Juraj Jarábek.

Hosté se s prvními pěti koly vypořádali solidně a získali z nich osm bodů, což je drželo v horních patrech tabulky. Jenže od konce srpna to s nimi šlo dolů - porážky v Olomouci a doma se Spartou se ještě daly docela očekávat, ztráta v trápícím se Jablonci a následně i doma s Teplicemi už ale může mrzet. Zvlášť když proti Sklářům ještě během první půle otočili z 0:2 na 3:2 a poslední dvacetiminutovku hráli v přesilovce.

Karvinští pro utkání nemohou počítat se zraněnými Mikušem a Zedníčkem, nejistý je i start Lapeše. Na straně Severočechů se nepředstaví Plechatý a možná ani Frýdek.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Bederka, Svozil, Fleišman - Čavoš, Budínský - Memič, Bartl, Papalelé - Akinyemi

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Mikula, Doumbia, Červ, Žambůrek, Ghali - Kulenovič, Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.34 - 2.60

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

I po devíti odehraných kolech svítí v kolonce výher u Jablonce nula. To se pokusí změnit v dalším domácím zápase proti Slovácku, které je na tom sice tabulkově výrazně lépe, musí ale vstřebat pohárové zklamání.

Ani Jablonec to v MOL Cupu neměl vůbec jednoduché. Na hřišti Domažlic po Dvořákově trefě dlouho prohrával, až po třech čtvrtinách utkání se mu dostalo dobré zprávy v podobě vyloučení domácího hráče, kterého v závěru využil žolík Náprstek. Postup po penaltách je však jen malou náplastí na bídné ligové výkony včetně poslední prohry v Hradci Králové, které mají za následek až čtrnácté místo a kývající se židli pod Radoslavem Látalem.

"Psychická stránka je teď těžká. Každý má v hlavě, že jsme v lize dlouho nevyhráli. Potřebujeme, aby to z nás spadlo. Šance máme v každém zápase, ale nejsme schopni to dotáhnout do vítězného konce. Potřebujeme to konečně zlomit," burcuje kouč Látal.

Muži z Uherského Hradiště naopak zatím působí solidním dojmem, byť na poslední venkovní utkání na Letné, kde obdrželi pět gólů, chtějí co nejdříve zapomenout. Stejně jako na pohárovou blamáž s Duklou, když i přes tři branky z kopaček Jurošky, Sinjavského a Srubka prohráli. Alespoň, že mezi to vměstnali domácí vítězství proti Karviné.

"Máme pouhé dva dny na to, abychom se vypořádali s nepodařeným zápasem proti Dukle. Jablonec prožívá výsledkovou krizi, které bychom chtěli využít. To, že mají tak málo bodů a ještě nevyhráli, pro nás ale může být i takový velký vykřičník. Mužstvo mají zkušené a velmi kvalitní, ať už v útoku či záloze. Musíme být obezřetní v obraně a nedělat chyby jako při poháru s Duklou, v tom bude základ úspěchu," nabádá Jan Palinek, asistent trenéra Svědíka.

Vzájemné střety jsou v posledních letech bohaté na remízy. Z předchozích devíti setkání jich nerozhodně skončilo hned pět včetně toho z minulé sezony na Střelnici. Na jihu Moravy trochu překvapivě uspěli hosté poté, co soupeři zasadili dvě rány v závěru.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - D. Souček, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Hübschman, Houska - Jovovič, Kratochvíl, Čanturišvili - Chramosta

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Trávník - Petržela, Valenta, Holzer - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.26 - 2.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Veledůležitý souboj čeká v sobotu odpoledne na hráče Zlína a Českých Budějovic. Ve vzájemném zápase si zahrají o to, kdo se lehce přiblíží středu pole, a kdo bude až po uši namočen v záchranářských pracích.

Horší výchozí pozici mají zatím Ševci, kteří jsou po devíti kolech se čtyřmi body na posledním místě. Bodovat zatím dokázali jen při remíze s Libercem a výhře s Teplicemi, strašit je ale musí především dva poslední zápasy. Nejprve schytali sedm branek od Plzně, minulý víkend si pak dojeli pro "bůra" do Ostravy. Tam byl přitom první poločas po gólech Ewertona a Simerského vyrovnaný, jenže po pauze pálili jen domácí - dvakrát Kubala a po jedné brance přidali Rigo s Tankem.

Dynamo prožilo na přelomu srpna a září dva povedené domácí zápasy, když zdolalo Bohemians a Jablonec. Pak se ale vše vrátilo do starých kolejí a před týdnem nestačilo na Mladou Boleslav. Tu poslal do vedení brzy Kostka, na Ondráškovo vyrovnání ještě v závěru dokázal zareagovat Suchomel.

Domácí se v zápase musí obejít bez potrestaného Černína, nepomůže jim ani zraněný brankář Dostál. Na straně Českých Budějovic se ze zdravotních důvodů nepředstaví Čoudek, otazník visí i nad Havlem.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Didiba, Pidro - Kolář - Fantiš, Janetzký, Tkáč, Reiter - Žák

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Trummer - J. Hora, Hellebrand - Skalák, Čermák, Adediran - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.79 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava

sobota 15:00

Mimořádně úspěšné jsou venkovní týmy ve vzájemných zápasech Olomouce s Baníkem. Na tuto tradici se Slezané pokusí navázat i v sobotu, kdy mají šanci přiblížit se skupině o titul evropským pohárům.

Z posledních deseti vzájemných střetů uspěli doma jen před rokem a půl Ostravští. Pětkrát se jinak radovali hosté, přičemž jen jednou to byli Hanáci. V minulé sezoně Olomouc vyhrála v prvním kole o tři góly, v dubnové odvetě pak stejným rozdílem dominovali Hapalovi svěřenci. Hattrickem se však tehdy blýskl nyní již slávista Tijani.

Sigma před týdnem navíc zažila veliké zklamání, když po Spartě a Plzni potřetí v sezoně ztratila body a prohrála. Tentokrát však nešlo o jednoho z top favoritů, ale zatím nepříliš výrazné Bohemians. V Ďolíčku přitom díky Zorvanovi s Vodhánělem Jílkova družina dvakrát vedla, nicméně poprvé srovnal Prekop, podruhé relativně rychlými góly otočili Puškáč s Matouškem. Hanáci tak nevyužili možnosti přiblížit se pražským "S" na dostřel a navíc se nechali předskočit Plzní.

"Zápasy s Baníkem vnímám jako svátek fotbalu z pohledu fanoušků a skvělé kulisy. Je to takový X faktor toho zápasu. To samé očekávám i nyní. Baník jsme doma dlouho neporazili, ale dělat z toho závěr je složité. Baník prodělal v létě celou řadu změn, kádr se postupně krystalizoval a získává na kompaktnosti. Na našem základním cíli, že chceme být úspěšnější, to ale nic nemění," říká kouč Václav Jílek.

Na Baník, který se samotným úvodem sezony protrápil, tak už má náskok jen čtyř bodů. Slezané jsou aktuálně na sedmém místě, tedy prvním týmem, který nepůjde do skupiny o titul. Pokud ovšem bude pokračovat v současné formě, tak má šanci poměrně velkou - aktuálně totiž už šestkrát za sebou neprohrál. V poháru přešel přes Hlučín a Zápy, v lize se vypořádal s Českými Budějovicemi, Mladou Boleslaví i Zlínem a do toho remizoval s Bohemians.

Domácí se musí vypořádat s absencí zdravotně indisponovaných Růska a Křišťála, otazník visí i nad Julišem. Na straně hostí se nepředstaví Mišković, Šehić a Takács.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.55 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

Pořádně náročný program na konec září schytala pražská Sparta. Ta se týden po derby a zároveň souboji o první místo musí pro změnu reálně obávat i o příčku druhou, zezadu se na ni totiž ve vzájemném zápase může dotáhnout Plzeň se zápasem k dobru.

Utkání na Slavii před týdnem přineslo více boje než fotbalu. V tvrdě hraném utkání otevřel skóre Jurečka po jednom z nepovedených momentů nové posily Preciada. Neslavným vrcholem utkání byla situace z osmaosmdesáté minuty, kdy po faulu Chytila vybouchl Vindahl. Ten nakonec ze situace odkráčel bez poskvrny, ne tak ale Bořil s Krejčím, kteří byli po vzájemné šarvátce vyloučeni. V nastavení pak právě zmíněný Chytil z brejku navýšil vedení Slavie, jenže sudí se vrátili k situaci na druhé straně hřiště a po zásahu videa vzhledem k Ogbuově ruce nařídili penaltu. K ní se postavil Lukáš Haraslín, jenž dalším ligovým gólem rozhodl o dělbě bodů.

Letenští nicméně ani poté nevyšli ze zápasového cviku. Ve středu se představili v pohárovém zápase v Líšni, kde je do osmifinále poslal jediným zásahem Ševčík. Pro sparťany je tak až dosud jedinou porážkou v základní hrací době nezdar v Záhřebu z konce srpna.

"Doufám, že zápas s Plzní nebude podobný jako derby se Slavií. Setkají se dva týmy hrající ve velké fazoně. Myslím si, že to bude krásný zápas. Musíme přidat více fotbalu než na Slavii a ubránit velmi nebezpečné standardky Plzně. Mají šikovné hráče, do útoku jsou strašně nebezpeční, udržují vysokou intenzitu. Musíme být ještě agresivnější a intenzivnější než oni," nabádá Luboš Loučka, asistent trenéra Priskeho.

To viktoriáni mají aktuálně na kontě úctyhodnou dvanáctizápasovou sérii výher. Po utrápeném úvodu sezony se chytili v odvetě proti kosovské Dritě - od té doby vyhráli oba zápasy v dalších dvou předkolech, zvládli i vstup do skupinové fáze a především se rozjeli v lize. Se zápasem k dobru tak nyní již tlačí na vedoucí pražské duo.

Pohárový zápas Plzně se odehraje až později, a tak posledním utkáním zůstává to domácí proti Pardubicím. Do něj svěřenci Miroslava Koubka nevstoupili dobře a po Darmovzalově gólu brzy prohrávali, nicméně ještě před pauzou otočili Kalvach, Dweh a Hranáč. Po návratu ze šaten navyšovali Jirka a dvakrát Durosinmi, Daněk v závěru jen korigoval na konečných 6:2.

"Bude to jiný level než zápas s Pardubicemi. Taktický scénář může být také jiný, ale určitě budeme aktivní i na Spartě. Nebudeme se schovávat, budeme chtít hrát náročný fotbal. Máme respekt k soupeři, ale nehodláme zalézt, takový fotbal hrát nechceme. Na zápas se těšíme, po té vítězné sérii to ani nemůže být jinak," říká zkušený trenér Koubek.

Vzájemné zápasy jsou v poslední době nesmírně vyrovnanou záležitostí, přesto můžeme říct, že v minulé sezoně měli lehce navrch Pražané. Ti totiž naplno zvládli obě utkání v základní části, viktoriáni zásahem Vydry vyplenili v samotném závěru nadstavby. To už ovšem nemohlo sparťanům zkazit oslavy.

V sobotním utkání bude Sparta vzhledem k disciplinárnímu trestu pochopitelně postrádat Krejčího, v ohrožení je i start zraněného Kairinena. Na straně hostí se nepředstaví Havel s Pernicou, otazník visí nad brankářem Staňkem. Oba celky navíc při nasazování hráčů musí myslet i na další evropské zápasy. Plzeň čeká v týdnu cesta do daleké Astany, Spartu těžký zápas na hřišti Betisu.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Preciado, Laci, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Chorý, Durosinmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 4.00 - 4.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
9
7
2
0
25 : 6
23
2
Slavia Praha
9
7
2
0
17 : 5
23
3
Viktoria Plzeň
8
6
1
1
26 : 9
19
4
Sigma Olomouc
9
6
0
3
17 : 11
18
5
1. FC Slovácko
9
5
2
2
11 : 10
17
6
FK Mladá Boleslav
8
4
2
2
16 : 11
14
7
Baník Ostrava
9
4
2
3
14 : 9
14
8
Bohemians Praha 1905
9
4
1
4
9 : 12
13
9
FK Teplice
9
3
3
3
10 : 10
12
10
Slovan Liberec
9
2
4
3
11 : 13
10
11
FC Hradec Králové
9
3
1
5
12 : 16
10
12
FK Pardubice
9
2
1
6
7 : 16
7
13
Dynamo České Budějovice
9
2
0
7
12 : 24
6
14
FK Jablonec
9
0
5
4
6 : 14
5
15
MFK Karviná
9
1
1
7
10 : 20
4
16
FC Zlín
9
1
1
7
7 : 24
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (614)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Věřim ve vítězství, tip 1:2.

Ale ať to mezi Viktorkou a Spartou dopadne jakkoliv, doufam hlavně v pjeknej fotbal. Velmi nerad bych se poblil u televize podruhé za sebou, s pocitem ze sledování derby si vystačim na rok dopředu.

Reagovat
ACSeRw!n

doraz na stadion, to se nepoblejes

Reagovat
Mupi

Kolega v práci říkal, že ta atmosféra na spartě je teď výborná. Dokonce, že se mu tam obecně líbí víc než na Slavii Ale teda hlavně obecně díky Letný, je tam v okolí toho mnohem víc. Lákal mě, ať se jdu podívat, ale to jsem mu řekl, že si radši vypíchnu oči. Ale super, že chodí na obě S plný stadiony.

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
oli9

Jako to že se teď například řeší to že permice kdo nejde tak dá vědět a má za to výhody jelikož je o lístky hlad i na jiné zápasy je prostě super..

Ostrava, Hradiště si drží Standart..

K tomu stadion Hradec, Pardubice...

Prostě za mě fotbal pro fanoušky i sami lidi udělali to prostředí lepší a fotbal táhne

Reagovat
Blasphemer

V Plzni už je to dlouho, ale podle mě by si mohli dát víc záležet na těch odměnách, když pustíš to místo. Podle mě je tam vždy něco ve stylu 5% sleva na nákup ve fanshopu. A většina lidí si koupí maximálně dres nebo šálu před sezónou a během roku je tudíž taková sleva k hovnu.

Reagovat
Martin9719

Tak ten fanshop je za mě tragédie sama o sobě. Vem si jak to bylo s mistrovskou kolekcí. Kšiltovky se pak sice drželi relativně dlouho ale mistrovská trička doprodali a i když zájem byl tak napsali že nic nebude. Přitom v minulých letech se dali kupit ještě půl roku po titulu i ve vícero verzích. Když pomineš právě dresy a šály tak zbytek tvoří ve většině předražené věci které podle mě nikdo nechce, aspoň nevidím, že by to někdo nosil.

Reagovat
Sosi

Pjeknej

Reagovat
Neon

podle vzoru najs.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Infeld Prácheňský

Ě je zapráskanej přežitek

Reagovat
Čenda

A proč ne ž a ř? Čím si e s háčkem vysloužilo takovou lingvistickou nespravedlnost? Pray for ě! Stand with ě! Me too ě!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude krasny, Olomouc s Ostravou a potom Sparta s Plzni.....jo a taky rozmrdame Zlin Podryballem

Reagovat
Kepy_FCB

Olomouc-Baník 2:3 Rigo ,Tankgól 2

Reagovat
romeo351

Tak jsem se dostal k poslednímu Tiki-Taka… Svěcený by se trošku měl celkově zamyslet nad výběrem hostů: už jsem tu hodněkrát nadával na Švanciho, ale tohle byl další level rozumbradovství. Rajnocha mi v určitých pasážích bylo až líto a u Škody jsem čekal, že odejde snad ještě před koncem

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak hlavně Novotný je jeden z největších zmrdů a vychcánků

Reagovat
romeo351

Přišlo mi, že se s tím svým nadhledem ještě krotil, ale Štáfek to byla teprv jiná liga. Ten byl regulérně na přesdržku - fakt matlák, kterej všude byl, žulovej moralista (čím se teda živí? ). Horviho humor rád nemám ale budiž. Každopádně nasralo mě i jak to Svěcený defakto postavil jen na událostech okolo derby. Má to na víc…

Reagovat
Coutinho10

Štáfek je zabedněnej sráč

Reagovat
ratusek

Reagovat
CHONG

Já mám Tiki-Taka rád, vždycky si to v pondělí večer pouštím jako kulisu, když si dodělávám pracovní věci, ale ten výběr hostů je kolikrát úplně z prdele. Nejhorší jsou ty "celebrity", které fotbal ani nesledují a pak bohužel i většina aktivních fotbalistů, kteří mají v hlavě často vykmínováno a odpovídají jedním slovem (když se pokusí o větu, tak to nedává smysl). Každopádně se mi ještě asi ani jednou nestalo, že bych si u nějaké té pětky hostů řekl, jo tak to je super, na tom bych nic neměnil. Kdybych měl vytvořit svoji pětku z těch, kteří už tam byli, tak za mě asi Němeček, Horváth, Švancara, Šmíd a Trojan.

Reagovat
Kincl

No vidíš nelze se zavděčit všem, já tam zas nesnesu Němečka a Švancaru

Reagovat
Coutinho10

Němeček mě taky štve a Švancara často dává dost věcí na sílu

Reagovat
10adam

Němeček je super, Švancara je idiot, který se snaží být vtipný za každou cenu

Reagovat
inferno08

No nejlepší bylo kombo Sagvan Toffi a Bára Štěpánová... Toffi evidentně sjetej a Štěpánová sice sjeta nebyla, ale mluví stejně, jako by byla...

Svěcený je v pohodě. Ale prostě máš fotbalovou talkshow a z pěti hostů jsou dvě "celebrity", který nerozumí fotbalu, další je fotbalista "komik", útočník, který dal za kariéru asi 60 gólů. Šmicer, Němeček ok.

Teď v pondělí tam má bejt Doktor Vševěd, Šmicer, Švancara, Fillo a Pokorný z Pokondru. Takže ani jeden fotbalista nebo trenér, který by v současnosti hrál první ligu...

Taky by se místo hádání, kdo je na fotografii nebo videu, mohli zaměřit na druhou ligu.

Reagovat
romeo351

Ti tam spolu snad ani nebyli ne? Jinak souhlas.

Ze Švancary se dělá nýmand, ale v tom profi fotbale přecejenom aspoň něco hrál a leckdy jsou ty jeho postřehy kupodivu dost trefný. Štve mě, že před sebou neustále tlačí onu svou vidláckou kárku a jede z doby minulé. I tak je tam ale u něj šílenej posun od doby, co ještě hrával (tehdy to byla fakt fotbalová namyšlená pseudohvězdička, kterou fanoušci v Brně měli za boha - viz i ta jeho rozlučka). Teď se v Brně a okolí zkouší docela angažovat (pořád je to jen taková lokální figurka), a nakoukal něco čemu se říká aspoň špetka slušnosti, respektu…

Šmicera mám rád za ten jeho klid a nadhled - prostě vždy byl a bude sympaťák. Němeček vždy z vlastní hlavy vyplivne a rozhodně narozdíl od těch Pokondrů (nepamatuju si, že by z nich obou vyslovil cokoliv jinýho než lacinej joke anebo jasný klišé) - to stejný Kohákson a vlastně asi většina dalších zpěváků, umělců (musel jsem se i tehdy posmívat Vetchýmu a jeho kritice společnosti).

Celkem kvituju, že tam Svěcený zve ty fotbalistky, protože za mě to zpestření je. A rovněž sportovce z jiných směrů (nejlépe pořád ještě aktivní) - ti se totiž maj snahu se pobavit a nešetří vtipem, nadsázkou.

Jinak Fillo tam půjde s potenciálem dobrýho, možnýho výbuchu (četl jsem kdesi, jak se ho ptali na jeho vztah k Vrbovi )

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, akorat u Smicera mi vadi, ze mu nerozumim casto, mel by zapracovat na artikulaci aspon trosku

Reagovat
Sosi

Na me pusobi hrozne namachrovane

Reagovat
Remt

Smica? To snad pravý opak ne? Kolik z českých hráčů toho dokázalo víc než on? Mě přijde naopak naprosto v klidu. Je to persona.

Reagovat
mistr129

on a Koller mi přijdou naprosto v pohodě, žádní myslitelé jako třeba Čech, ale mají to v hlavě docela srovnaný

Reagovat
Nadržený šimpanz

Koller je strašně moc hloupej, ale sympaťák, nikomu moc nevadí bych řekl

Reagovat
mistr129

Hloupej ve smyslu, že bych mu nedal počítat matematický úlohy, to určitě, ale zas mi nepřijde jako někdo, kdo by třeba neuměl vyjít s penězi a podobně

Reagovat
Remt

Ale víš co.. kterýmu fotbalistovi bys dal dál počítat matematický úlohy? Moc jich nebude

Reagovat
Remt

Sheldon Cooper fotbalových trávníků

Reagovat
Sosi

Ano, ten styl, jakym mluvi... ne co mluvi, ale.jak mluvi...

Reagovat
Remt

Ale pochop ze člověk, který toho dokázal tolik co on prostě nemůže mluvit s naprostou pokorou. A řekl bych že i tak on mluví. Za mě on je fakt v klidu.

Reagovat
Axelrose

Za mě byla nejlepším hostem ta fotbalistka (nebo rozhodčí) v minisukni bez kalhotek - takových by tam mohl zvát víc. Ta nemusela nic říkat, stačilo, když si přehodila nohu přes nohu

Navíc byla i celkem hezká (tedy jestli si dobře vzpomínám).

Jinak stojí celá TT za hovno - na přehled zápasů stačí Finito

Reagovat
ACSeRw!n

link ??

Reagovat
Axelrose

Zkusím sehnat

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
monty25

Ta teď asi bude dělat mluvčí NSA. Jak někdo trefně poznamenal, snad jí to půjde líp než pískání...

https://twitter.com/LudekMadl/status/1706667054680744410

Reagovat
Pablos

Ona to ale podle nich není fotbalová talkshow... to je právě na tom ten průser, že oni opakují jak je to zábavný pořad... na jakoukoliv kritiku

Reagovat
Cotton

Souhlasím s tím, že hosti, kteří nesledují fotbal, tam nemají co dělat. Švancara se mi tam líbí, ale někdy to dělá až moc o sobě a ne každý vtip se mu povede. Vrchol pro mě byl Řepka nebo Limberský, takovým lidem by se neměl dávat prostor.

Dream team:

-dva aktivní/bývalí fotbalisti, co umí mluvit (Šmicer, Koller, Folprecht, Rajnoch, Němeček)

-Švancara

-Voráček

-Kohák jako bavič, ten aspoň sleduje fotbal a někomu fandí (popřípadě Hampl, Trojan, Šíp taky ujdou)

Reagovat
ACSeRw!n

Kohak ? ten dealer perga ?

Reagovat
Skalda29

Kohák ten taky mluví jen o sobě a Spartě. A též to není nijak vtipný.

Reagovat
Marisic

problém s tikitaka je, že evidentně neví co to chce bejt. Chová se to jak estráda, výběr hostů je estrádní, ale vede to totál nevtipnej Svěcený. Já bych vůbec nic neměl proti pořadu, kam se pozve pár celebritek + vtipnejch bejvalejch fotbalistů pokecat o fotbálku, super formát, ale musí to vést pořádnej talkshow host.

Svěcený by pak mohl mít nějakej pořad, kde by se prostě rozebraly události minulýho kola, o tom co se děje v cizině, nějaký přestupy atd.

Reagovat
Kincl

Ale to s těmi simulacemi měl pravdu, frajer tam upadne a chytí se nesmyslně za obličej jak chcanka.

Reagovat
Vinci

Za mě jeden z nejlepších dílu ideálně bych teda ještě dal Svanciho místo Štáfka

Reagovat
mayday

Já být Rajnochem, jak si z něj čuráčci Stafek s Novotným dělali srandu, tak asi se na to vyseru a odejdu.

Reagovat
Kincl

Bože snad mu neublížili

Reagovat
mayday

Samozřejmě neublížili Ale snažil se mluvit k věci, přidat nějaký názory a borci ho zesměšňují... Přišlo mi to jak chování třináctiletých děcek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ryli do něj, že mluví moc dlouho. Já se pak poprvé chtěl podívat na "Zajíce" a mělo to snad tři hodiny a vypnul jsem to po 10 minutách, kdy ten pán pořád ještě vlastně nic neřekl.

Reagovat
Skalda29

Už od samého začátku se Rajnoch se Svěceným divně tvářili, bylo vidět že nejsou nějak sví. A na Novotném se Statkem bylo vidět, že oni si z toho srandu dělat mohou, protože nebudou mít "problém" ve fotbalovém prostředí

Jinak Švancara baví jak kdy, poslední dobou mě spíše bavil Horváth.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jaroslav Šilhavý v rozhovoru pro MF Dnes o Antonínu Barákovi:

"Nemá to žádný vývoj, neozval se nám. Jasně jsme řekli, že míč je na straně Tondy, ale zatím žádný krok neudělal. Sledujeme ho a jsme s ním v kontaktu prostřednictvím některých lidí z realizačního týmu. Dlouho byl zraněný, čekali jsme na jeho reakci a nedočkali se. Opakovaně porušoval vnitřní pravidla, což pro tým nebylo dobré."

Jestli to chapu dobre, tak ma volat hrac trenerovi, ze chce byt povolan do repre?

Reagovat
cr7sux

Třeba se má omluvit jak Sancho

Reagovat
Puskas

Bylo teď Jaromíra a on mu nepopřál k svátku...

Reagovat
Fakt

Jaromír Franko Šilhavý

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
STR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Čenda

Reagovat
romeo351

To se zas taky nafoukne a Barák se na celou repre tak možná vykašle.

Co on měl údajně vlastně spáchat??

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrý, tak ho už potrestali tím, že ho nevzali na poslední sraz. Je nutný být zatvrzelý a čekat na telefonát? Není lepší si to s ním vyříkat a nějak tu patovou situaci řešit? Místo toho seděj s dementem Pešírem na Strahově v tom jejich kamrlíku a podkuřujou si, jak to dělaj dobře.

Reagovat
romeo351

Už se těším na další repre sraz a sestavu 343, protože tak hrají už obě S. Že nemáme místo Jurečky adekvátní LWB a napravo je jen stárnoucí Coufal (kterej se na ten post nehodí a nikdy ani nehodil) a labila Douděru. V záloze nám hraje absurdně nekreativní středová dvojice a před ní po 20m ničeho útočnej trojzubec bez jakéhokoliv náznaku systému hry. No už se fakt nemůžu dočkat

Reagovat
romeo351

Jurásek místo Jurečky - neřešme

Reagovat
Marisic

přesně tak, totál křeč už

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír to je vyžírka.

Reagovat
mistr129

Tak pokud ten hráč je problémový, tak je snad na místě, aby zavolal a omluvil se ne? Pak to bude na trenérovi, aby mu zavolal, že ho chce do týmu.

Reagovat
ACSeRw!n

hele fakt si nemyslim, ze on je ten, co by mel nekam volat pokud neco porusil, tak ok, ale ten prvni impuls musi vzdy prijit od toho, co tym sklada.. pak by samozrejme doslo na nejakou diskuzi a bud by se domluvili, nebo ne, ale aby on nekam volal a omlouval se a on mu pak rekl, ze ho stejne neberou no nevim

Reagovat
mistr129

Já si zas nedokážu představit, jak by to mělo probíhat, aniž by to byla diskuze jak s malým dítětem "Tak co Toníku, už ses polepšil? Víš kdes udělal chybu?" "Ne." "Tak nic, na repre jede Sadílek a já zas zavolám příště"

Reagovat
Greny

Já bych na místě Baráka zavolal, že si počkám až ho vyhodí a přijde nový trenér, že stejně hraje furt Součka a vedle něj Krále a jeho pozici v repre nehraje

Reagovat
Remt

Bohužel ale toho dementa jej tak nevyhodí si myslím

Reagovat
mistr129

Ale jinak má Barák snad agenta, takže ten může u Šilhavky zjistit, jaká je situace, říct že je to Tondovi líto a rád by s ním mluvil a vrátil se do repre.

Reagovat
Pablos

Vždyť nevíme jak to probíhalo... ono jestli jim Tonda na závěr třeba řekl v duchu seru na vás, běžte do píče. Tak pak volej se slovy, hele Tondo do piče jsme ještě nešli, ještě na nás sereš ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Uvidíme, co bude až bude ready Schick..

Protože se v zákulisí povídá že Barák nebyl jedinej, co porušil nějaká pravidla a že druhej měl být Schick dokonce prý nějak kritizovali Silhavyho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, a proto o nem na zarijovym srazu mluvili tak, ze na neho cekaj jak na bozi smilovani...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna otázka je, co se říká navenek a druhá, co se děje uvnitř.

Reagovat
smazaný uživatel

A vi se co mel vubec Barak udelat?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ta největší komedie, že se kolem toho dělá, a přitom nejsou schopni říct, co se vlastně stalo. Ani jeden. "Transparentnost" jak víno

Reagovat
Bakary3

A myslíš, ze je žádoucí takovýhle detaily pouštět ven?

Kritizuju taky repre a Jardu za všechno, ale tady fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne? Ty dohady okolo jsou lepší?

Reagovat
Bakary3

Takže by bylo lepší říct třeba "Tonda je neprofesionální curak, řek, že umím hovno a ..."

Tonda v Blesku kontruje: Jarda lze, nic takovýho jsem neřekl...

Jarda: ano, řek...

Takhle se to nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč takhle neslušně? Stačilo by věcně říct, co je špatně podle realizáku, ten ho přestal z "nějakého důvodu" zvát. Prostě oficiální prohlášení. Ať se Barák klidně vyjádří taky.

Reagovat
didosh

Reagovat
Sosi

Ty vole to fakt? To je přístup... Vyrazil bych ho, dement alibistickej

Reagovat
Coutinho10

čeká, že se omluví, ale takto to trochu vyznívá blbě no

Reagovat
mistr129

škoda že se tohle nekonalo dřív, mohlo být derby ve znamení boje Čína - Rusko

https://twitter.com/JanCervenka666/status/1707767069960204397

Reagovat
ACSeRw!n

OT: kouka nekdo na ten vidlackej fotbal na CT Sport ? ten reporter CT musi bejt syn Stancela z Cernejch ovci, ta podoba je neskutecna

Reagovat
$dolar$

Koho?

Reagovat
monty25

https://radiozurnal.rozhlas.cz/lukas-kaleta-6947134

Dělal i ten legendární rozhovor s Franzem Strakou, jak nevěděl výsledek...

Reagovat
inferno08

To je taky výborný no. Dneska hraje Opava s Brnem, zítra Žižkov se Spartou B. Nic z toho na ČT není, ale za to jsou tam Kozlovice s Tichou.

Reagovat
monty25

V tomhle kole FNL není snad žádný TV zápas, ne?

Reagovat
inferno08

Myslím, že ne.

Reagovat
monty25

Tak je, v pondělí Sigma B - Dukla.

Reagovat
inferno08

Aha, tak já skončil u neděle. Ale stejně je jeden zápas málo. ČT přišla skoro o celý fotbal, tak by se mohla pořádně zaměřit na FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom i ve druhy lize jsou zajimavy tymy a neni to jako driv kdy se dalo koukat jen na ty dva co spadly z ligy......Mas tam ted Brno, Duklu, Vyskov, Pribram, Jihlavu, Opavu, Zizkov. Dalo by se tam ted vysilat dost zajimavych zapasu.

Reagovat
Marisic

taky to nechápu, navíc je reálně v Česku furt hromada důchodců co beztak nemaj internet natož pak o2 a určitě by ocenili se kouknout na fočus i když by to byla akorát druhá liga. To vidím u svýho souseda. S trochou marketingu by na to lidi koukali, kdyť ve FNL jsou zajímavý mladý hráči, Vyškov tahá dobrý afričany, do toho furt dost tradičních klubů s fanouškama

Reagovat
romeo351

Viktorka Žižkov v neděli 10:15 za mě ideálka - když to bude na čt, tak ať tak hraje půlka druhé ligy. Jinak je to i v pohodě čas jít přímo na ten stadec

Reagovat
Marisic

jes na Viktorce to mám po ránu na kocovinu taky rád

Jen poslední dobou se mi tam nějak nedaří dokopat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cesky fotbal s fanouskama porad nepracuje az na par vyjimek a furt zije v predstave, ze si je ti fanousci najdou sami......nazorne je to videt v Olomouci, kde ani nevis o tom ze Sigma hraje.

Reagovat
Marisic

taky pravda bohužel, teď se všichni holedbaj tou zvyšující se návštěvností, ale když si to trochu porovnáš tak zjištíš že to táhnou 2 nový stadiony a pražský S. Ve zbytku republiky návštěvnost stagnuje

Reagovat
Cotton

Bohužel nedostává vůbec prostor v médiích a do ČT se často ani ten jeden zápas nedostane.

Reagovat
Sosi

Dnes barák na Plzeň Koubek sfoukne tu rychlokvašku ze Sparty jako svíčku

Reagovat
cr7sux

Jako že by přiletěl z Florencie?

Reagovat
dest1l

Ať se Ti pod mostem daří.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To víš, že jo

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

V Olomouci na lajně Ratajová. No to mě poser

Reagovat
Mirek na tenisu

Anorektička Ratajová? Sziksay a pomezní by měli chytit flastr. Za líbačku před špilem. Předseda španělského fotbalu je za líbačku trestně stíhán.

Reagovat
FCSL

Příští kolo před repre pauzou máme Slavii, takže dneska už určitě hraje Kozel o fleka. Obávám se, že u domácích zafunguje nové koště a rupnem i tam, což se stoperskou trojicí Fukala, Chaluš a Prebsl nebude žádný překvapení

Reagovat
Zdechlina

Jak Látal dneska? Bude si dělat svou práci pořádně?

Reagovat
Gelu28

Co s tím Hapalem po dnešku ....a po Pardubkách pak ? to uvidíme...za mně přeju opět Baníku, ale ten člověk mi tam nesedí....

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Krása

Reagovat
Pospovič

Reagovat
bobis21

Neskutečný zápas zatím. Baník v lese, ale vede a hraje proti 10

Reagovat
djiros

Reagovat
Mirek na tenisu

Jílek nevěděl o Tankově rychlosti? Nechat mu tolik prostoru jak to provedl Pokorný, to hlava nebere. A jistí to Beneš jeden z nejpomalejších obránců ligy.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
jackinho10

Mi to prijde, ze skoro cela liga hraje 3-4-3

Reagovat
Neon

Priske trendsetter.

Reagovat
jackinho10

Ten urcite

Reagovat
ACSeRw!n

Svedikova aura zacina mizet

Reagovat
bobis21

Kádr byl starý u před pár lety. Dnes to pořád stojí na těch samých. Prostě už na to nemají.

Reagovat
Zdechlina

Je to v pytli. Svědík mně přijde rezignovaný, Heča totálně marný. Naše standardky totálně marné. To je lepší odevzdat rovnou balon, než něco zkoušet jdeme dolů, tak, jak jsem před sezonou předpovídal

Reagovat
meno

Svědík je skvělej, Slovácko nemá možnosti Slavie, Sparty, Plzně nebo Baníku, mít zkušenej kádr je skvělý, dokud stíhají, pak kvalita klesá geometricky.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Po nějakém čase opráším staré, známé: Kozel ven!

Reagovat
FCSL

Ok, tak ted už je jasný, že Kozel musí jít Dostat za 1 a půl zápasů 6 golů od Teplic a Karviný je neskutečná ostuda. Z každýho hovna dostanem gola, tady už opravdu není vyhnutí. Snad zkusíme toho Horejše. Ten hype se mi kolem něj nikdy nezdal, ale lepší možnost asi není

Reagovat
Marisic

vemte hyskýho nebo prostě ty mladý pušky z druhý ligy

Reagovat
5PUR5
Reagovat
Marisic

❤️❤️❤️

Reagovat
Kiwi-21

V Karviné (ale to je detail)

Čekal jsem že budete v tabulce výše ale dnes prohrávate naprosto zaslouženě

Reagovat
HorajzmAmmann

Paaavel Hapal

Reagovat
ratusek

Hapal na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Olmik se v klidu muze cely tyden pripravoat na jednoho hrace a stejne to poserou a ted hura druhy polocas na Budejky

Reagovat
doocetung

Jinak jestli se o Plavšičovi mluvilo jako o nejlepším hráči v Baníku za poslední roky, tak za mě je Ewerton ještě o lvl výš. A kousek za ním Rigo, ten je snad momentálně náš nejdůležitější hráč a btw od zařazení Pojezného do sestavy po kterém jsme tu volali snad všichni , jsme získali 13 z 15 bodů(pokud to dnes dotáhnem) při skóre 14:2(zatím)

Reagovat
jackinho10

Mohli jste investovat i do Plavsice, mit vpravo jeho a vlevo Ewertona, tak jste mohli v klidu jet na 3. misto

Reagovat
Mirek na tenisu

To muže Banik jet i tak. Kádr na to má.

Reagovat
jackinho10

Jo to urcite, ale uz to nebude tak v klidu

Reagovat
Kiwi-21

Plzeň bych vůbec nepodceňoval v boji i o titul

Reagovat
jackinho10

Nepodcenuju

Reagovat
ACSeRw!n

Plavsic neni fotbalista, to je cirkusak

Reagovat
ratusek

Reagovat
jsemdement

Bude se Vrba kácet pilou nebo sekerou?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Přesadí se do Liberce

Reagovat
exse

Hmm, to by vlastně vůbec nemuselo být špatný, přivést mu 1-2 zkušený hráče, tak je pro něj ten kádr úplně ideální.

Reagovat
bartes

Vrba by hrál stejně o sestup. Není to žádný perspektivní trenér. A vyrazili byste ho stejně rychle jako letěl z Baníku.

Reagovat
lampas

Já bych klidně někoho jako on bral, nebo Bílka. Prostě zkušeného rutinera. Na Vrbu by u nás nebyl takový tlak, jako i třeba v Baníku, a Karl mu dokáže přivést přeci jen větší kvalitu jak Zlín, takže by to nemuselo být špatně pro obě strany.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tanko v zimě do Slavie , začátek byl od nás super, vyloučení, gól, gól a Juliš s Vodhánělem out . Super. Bída.

Reagovat
KingMaster13

Kozla by měli v tý Karviný nechat, hrozná tragédie co předvádí s relativně dobrým kádrem

Reagovat
ratusek

čekal jsem to. Weber, Látal, Hapal, Kozel, Kulič. Akorát Kulič mě překvapil a Hapal zatím jen sbírá povinné body. zbytek už se vyplňuje

Reagovat
Puskas

Tak Kulič ještě netrénoval, takže jeho schopnosti zatím nebyly prověřeny.

Reagovat
lampas

Reagovat
bobis21

To Buchtovo zpracování přihrávky je úplné porno

Reagovat
Mirek na tenisu

Buchta je fotbalista. Fantastickou formu ale chytil Boula. Skvěle čte hru, hlava nahoře, velký prostor.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mirek na tenisu

Nasrany Jílek. K nezaplacení. Na vše ostatní je MasterCard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartes

Vidím 2.poločas Karviná - Liberec a ten Liberec si snad dělá srandu. Konečně soupeř, na kterém se můžou chytit a oni dostali už 5 kusů. Přitom nehrají úplně špatně, ale mají naprosto žalostný přechod do útoku, natož střelbu a šperkují to tím, že se vůbec nevracejí při protiútoku.

Reagovat
KingMaster13

Tím hrozným přechodem do útoku je Kozel známej

Reagovat
bartes

tak nevím, jestli Kozel může za to, že tam má lopaty typu Višinský, který střílí silou jako by chtěl přihrávat + tam není nikdo, kdo by dal přesnou přihrávku na 5 m. Karviná je úplně marná a co bych dal Kozlovi za vinu, že je vůbec neumí namotivovat. Ti hráči hrají, jako by sami vedli 5:2, místo toho, aby zabrali, jezdili po prdeli a Kravinou úplně rozemleli.....

Reagovat
KingMaster13

No jemu se to děje pravidelně ale

Reagovat
lampas

Přesně v tom je ten problém, naprosto nulová motivace týmu.

Reagovat
lampas

Nehrajeme na oko špatně, protože máme přeci jen pořád určitou kvalitu. Ale jinak není žádné nasazení, důraz, motivace. Kozel je dostal na absolutní dno, ten tým hraje jak bez duše. Snad ho Karl vyhodí už teď, aby zase Kozel neudělal náhodou remízu se Slavií a udržel se dál.

Reagovat
lichna.

Úplně stejně to vypadalo u nás (bez nasazení, bez důrazu). A na oko jsme drželi balon :)

Teda na začátku to šlo, ale pak to šlo stejně dolů jako u vás.

Reagovat
Kiwi-21

V 1 poločase byl Liberec špatný

Reagovat
Gelu28

Nezlobte se na mně ale pro Olomouc to je dnes krutý.....byly lepší...pak gól z brejku....ČK....pak měla být i ČK pro Kpoza....a i v 10 lidech nehráli zle.....No Baník 17 bodů...ted snad porazit PCE a uvidíme co Pavlík ještě (ne)předvede

Reagovat
Mirek na tenisu

Krutý. No nevím. Sigma mohla využít prvních 15 minut šance ale pak hrála naivně. Baník má o třídu lepší kádr a dnes se to projevilo.

Reagovat
jackinho10

CK pro Kpoza teda podle me ne. Tam pri tom souboji byl spise faul na Kpoza, ktery hral mic a ne na toho utocnika Olomouce.

Reagovat
Tromas

No dnes pro Viktorku druhý zápas s těžkým soupeřem ale Sparta narozdíl od Ballkani nezaparkuje autobus, tak snad to bude dobrej fotbal.

Reagovat
jackinho10

Koubek to postavil dobre proti Sparte, v zaloze by mohli mit prevahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád platí "Hapal ven"? Zápas jsem neviděl, výsledek vypadá skvěle (i přes to vyloučení). Tak se jen ptám, jak se (ne)mění pohled Baníkovců na něj.

Reagovat
bartes

sice nejsem Baníkovec, ale za poslední zápasy hru výrazně srovnal + hráči začali střílet góly. Teď je v neúplné tabulce pátý, takže není vůbec důvod ho vyhazovat.....naopak to má nahnuté celý spodek tabulky v čele s Vrbou a duem Zápotočný - Nikl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pořád stejný - postavit sochu

Reagovat
JarousFCB

To záleží, jestli v těch výkonech budeme pokračovat. Zatím ty výsledky i výkony pod ním dost kolísaly, tak uvidíme zda nám to tentokrát chvilku vydrží. Rád když tak uznám, že jsem čurák, když jsem ho vyhazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Vždy můžeš říkat, že s jiným trenérem bychom byli 3. třeba.

Reagovat
Smoula14

Stream na Viktorku? Bohužel jsem pryč a nechytám O2

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Martin9719

Takže děkujeme. Když budete chodit s takovým přístupem do takových zápasů tak si ani neškrtnete. 4:0 bude úspěch.

Reagovat
Martin9719

To je ostuda tvl.

Reagovat
Pablos

Koubek vsadil na ,,zkušenost” to špatně dopadne no Jinak dal už tuhle sezonu vubec Kuchta gól ?

Reagovat
Pablos

Dal no

Reagovat
mistr129

Reagovat
jsemdement

Ty kráve Šilhavson v záběru takže #ŠILHAVÝVEN to nemůžu jen tak nechat.

Reagovat
DieFohlenBMG

Durosini, můj králi

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zatím slušný fotbal

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kuchta on fireeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Rizek

Krásná akce. Kuchtič.

Jinak jsem zvědavý na opakovačku toho, jak přišla Plzeň k tomu gólovému rohu. Myslím, že to měl být odkop.

Reagovat
81Tomas

To jak si Durosinmi podrzel Vitika dole a nepustil ho do vyskoku, to neni faul?

Reagovat
Salfovic

Když útočící hráč přeskočí bránícího, tak skoro pokaždé skončí na jeho zádech, to hned neznamená faul.

Reagovat
81Tomas

Ja se prave dival na tipsportu akorat, takze jsem to nevidel tolik detailne, se mi zdalo ze ho vylozene drzel rukama, ale v te kvalite jsem poznal hovno

Reagovat
Martin9719

Krásné obranné panoptikum. Hranáč + Dweh = bomba.

Reagovat
Generalní Gladiator

Dost podobně jako Durosini si rukama loni pomohl Krejčí, nebylo to náhodou proti Plzni? Tehdy gol neplatil.

Reagovat
jsemdement

To si už nepamatuji, ale pamatuji si Kodaň a tam uznán nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale my nesmíme brečet

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Salfovic

Nebylo.

Reagovat
Pablos

Takovej gól

Reagovat
AjaxFans

Co to je za divočinu?

Reagovat
Sigma Olomouc

super fotbal zatím, čekal jsem řezbu jako v derby

Reagovat
mistr129

jen Sparta neprasí a hned je to dobrý fotbal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neon

Ani jeden z týmů netrenuje trpiš a jeho company, takže v klidu :)

Reagovat
KnoxXx

nehra Slavia, takze je mozne hrat dobry futbal

Reagovat
bartes

se rozhodli, že dneska nikdo bránit nebude

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To nemůže být gól, padlo mu to na ruku

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Jak ruka Cedidly… tohle musi piskat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rizek

Traore mi přišel dneska nejlepší z Plzně.

Reagovat
Urbis__

Byl to on, co sebral gól Kopicovi? Jinak jsem ho ve hře asi neviděl. A Šulc hraje tak skvěle, že překonat ho by byl docela problém.

Reagovat
Salfovic

Ano.

Reagovat
Greny

Zatím se ale hraje velmi slusnej fotbal

Reagovat
Pablos

Dle mého tam nějaký to vole padne

Reagovat
Urbis__

Konaté je znovu ve Spartě ?

Reagovat
Urbis__

Pořád si říkám, koho mi ta nová hvězdná posila připomíná, a on je to celej Timmy :D

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Taky máte dnes na O2 trochu slabší FPS než obvykle?

Reagovat
Urbis__

Fakt díky, dokud jsi to neřekl, tak jsem si toho nevšiml

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to hejbe?

Reagovat
C-M@ster

Nedávno jsem napsal hejt na twitteru, kde jsem obvinil O2, ze zneuziva monopolu na ligu a ze proste maji urcitou kapacitu na divaky a ta kdyz se prekroci (u sledovanejsich zapasu), tak to bud nefunguje vubec, nebo trhaně.

Tak mě tam nějakej šulin vyhlásil, že se toto stalo O2 dvakrát v historii...

Tak jsem obětoval asi 20 sekund času a našel 4 zápasy, kde to bylo (s tím, že obecně to byly nižší desítky zápasů, kde jsem toto zažil - včetně zápasů, kde O2 samo člověka odhlásilo na 20 minut v průběhu zápasu)... vypěnil jsem, protože nesnáším tyhle podlejzavý zmrdy prolhaný.

https://twitter.com/PokornyMilan/status/1702336187284004969

Reagovat
smazaný uživatel

Naše kombinace vpředu je často pokus na náhodu a ztráta míče. Plzeň je v tomhle důslednější a přesnější.

Laci, co dal gól tak mi přijde 3x splašenější než normálně Bohužel pak máme ve středu pole absenci.

Reagovat
doshcz

stred je jako vzdy pruchodak no

Reagovat
$dolar$

Musí sundat Dweha, dneska nemá den a má žlutou, u toho bude červená po nějaký simulaci.

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Greny

Reagovat
Sztanda

To musí ale dávat Kuchta, takových prestrelu v podobných pozicích má strasne moc

Reagovat
Salfovic

Proč jako rozhodčí přerušil

Reagovat
inferno08

Tvl co to jako je? Jak to mohl přerušit?

Reagovat
C-M@ster

Útočník se sám zranil, tak přeruším šanci soupeře... Nepřišlo mi, že by mu šlo o život teda.

Reagovat
Sztanda

Sám si narval kolíky do kolene

Reagovat
Selänne

Naštěstí je úplně jedno, co si myslíš zrovna ty.

Reagovat
dest1l

Reagovat
Greny

Absolutně jsem to nepochopil, buď to měl přerušit hned když to měli pod kontrolou na své půlce Plzenaci a zakopnout nechtěli a nebo to nechat dohrat a ne to pískat až běží do ofenzivní akce

Reagovat
C-M@ster

Pochopil bych to, kdyby hned podcenil situaci a pak by viděl, ze třeba týpkovi zapadl jazyk nebo něco a potřebuje hned ošetřovatele... ale jen ho bolelo koleno a už tam běhá a střílí.

Reagovat
doshcz

dle komentatora tam rval Stanek at to zakopnou, tak si asi myslel sudi ze je to spatny

Reagovat
Infeld Prácheňský

Co to melo mělo bejt ?? tlačenka zas*aná

Reagovat
Rothbard

Pískejte konec a dejte rovnou titul Spartě. Tohle je komedie.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wyqinac
Reagovat
Neon

Jídlo je vždycky až na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si ho našli

Reagovat
Firkraag

Je to Mužík ?

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, ja si říkal koho mi ten typek připomíná ale tak co, bohemka hraje až zítra. Sice v dresu vypadá na 95kg ale co by to bylo za fotbal bez klobasy

Reagovat
Firkraag

Zas ho někdo těžko odstaví od balonu

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Hranáč do repre, ne? Plzeň nesleduju, takže dneska čumím

Reagovat
Infeld Prácheňský

rozhodně na to má

Reagovat
Greny

Rozhodčí toho Vindahla bude napomínat každej odkop aby mu mohl dat žlutou v 90+3?

Reagovat
smazaný uživatel

90+3 ne. To kopeme penaltu přece

Reagovat
KnoxXx

Kuchta je sialeny hrac, mu odskoci kazda lopta

Reagovat
Pablos

Ale hovno

Reagovat
C-M@ster

Škoda

Reagovat
C-M@ster

#25 ven

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý vs Sorensen už je klasika

Reagovat
bartes

sorensen by za to zasloužil žk

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
andrew96

šašek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
7kaka7

Spíš obdiv, že mu okamžitě jednu stranu nenapálil. Udělat mi ten stejnej hráč podobnou věc a ještě písknou faul mě, tak to asi takhle v klidu nezvládnu

Reagovat
Pablos

No druhou půlku už to zase tak dobrej fotbal není.

Reagovat
C-M@ster

Neuznání gólu Plzně uškodilo vývoji zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slabí mentálně zase nejste

Reagovat
C-M@ster

Tak já nehodnotím, jestli platil, nebo ne...

Myslel jsem to tak, že být to 2:2, tak se hraje lepší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já to zapnul akorát před tím neuznaným gólem na 2:2, od té doby nic. Náhoda?

Reagovat
Pablos

Ne, právě je vše vysvětleno

Reagovat
monty25

Hele, už je tam gól.

Reagovat
monty25

A zase neplatí.

Reagovat
Pablos

Reagovat
C-M@ster

Teď už to bude Plzeň zkoušet na centry a náhodu?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pony Slaystation

Zpracovani rukou nic?

Reagovat
C-M@ster

Uvidíme, ale dal jsem před pár minutama, že 4. gól dá Sparta za 4,2 kurz.

Reagovat
DieFohlenBMG

Kolik si vyhrál?

Reagovat
didosh

Reagovat
Pablos

Nic no

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Spokojenej?

Reagovat
Pony Slaystation

Že se hraje dle pravidel? Překvapivě ano, ale to ty určitě nechápeš...

Reagovat
PBLead

Nebreč.

Reagovat
Pony Slaystation

Argument hodný sparťanského srdíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Správný rozhodnutí

Reagovat
C-M@ster

Vzhledem k současnýmu trendu nastavování a průběhu zápasu bych teda čekal delší nastavení.

Reagovat
C-M@ster

To běž do prdele...

Bylo by mi milejší, kdyby dala Sparta gól z brejku, než když si borec s obličejem v dlaních lehne.

Reagovat
Martin9719

A co jako řešíš? Tahali jsme za kratší konec většinu zápasu až na pár kombinací které do šancí stejně nevedly. Realizák by se měl zamyslet pro příště s jakou taktikou do takového zápasu vleze, protože jsme mohli a měli dostat klidně 5 gólů. Gól na 2:2 správně neuznaný a Sparta kvůli té ruce přestala hrát. Nebýt jedné standartky tak se do zápasu ani nedostaneme. Za mě je to jeden z nejhorších zápasů co jsme na Letné odehráli v novodobé éře. I ten jarní zápas byl lepší, protože tam jsme měli daleko větší šanci uhrát bod. Tady jsme si zahráli jen tehdy když Sparta přestala hrát a dala nám prostor.

Reagovat
dest1l

Za velmi objektivní hodnocení

Reagovat
C-M@ster

Sis spletl na koho reaguješ, ne?

Reagovat
Martin9719

Ne nespletl. Reaguješ úplně stejně jako ti hráči co řekli že jsme měli smůlu a že remízový zápas. Byl to totální propadák, takže brečet kvůli pár sekundám když za 90. minut nic nepředvedeme je k ničemu.

Reagovat
C-M@ster

Ano, reaguješ.

Zaprvé, já neříkám nic o smůle. Prostě ten zápas mohl skončit klidně 3:1, klidně 1:2 nebo 2:3... a dopadl 2:1.

Nebyl tam výkonnostní rozdíl mezi Spartou a Plzní a lehce vyšší držení míče 53:47 je způsobený domácím prostředím.

Plzeň měla šancí dost, gól klidně bejt uznanej mohl, to je prostě fotbal.

Minut bylo nastaveno málo vzhledem k aktuálnímu trendu a vzhledem ke zdržování v nastavení měl rozhodčí nechat Plzeň dohrát akci...

Za mě asi vše.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
bartes

souhlasím s tebou. Kdyby Sparta nedala ten gól hned na začátku, tak to mohla být holomajzna celý zápas. Takto stál alespoň 1.poločas za něco. Sparta byla dohromady lepší možná o 10 %, je v tom započítáno i domácí prostředí. I na šance to bylo poměrně vyrovnané.

Reagovat
BaggioRoberto

Ty jsi naprostej silenec. Sparta mela trikrat tolik sanci. 2:3 to skoncit fakt nemohlo, kdyz Plzen ani trikrat nevystrelila na branu. Gol nebyl uznan na kazde strane jeden, spravne, shodne za hrani rukou. Ta Plzenska ruka se fakt prehlednout nedala, to ta Dorensenova byla hur videt. Pak tady mame gol Plzne, kdy mozna ani nemel byt roh a naskoceni Durosinmiho stejne jako Krejci proti vam na jare, kdy se to neuznalo. O tom kolik zakroku na cervenou v ceske lize uz proslo Choremu se ani bavit nebudeme. Jsi ta nejvetsi placka a ostuda ceskeho fotbalu.

Reagovat
C-M@ster

Teď to ukončí?

Reagovat
Pony Slaystation

Klasika na Letné...

Reagovat
monty25

Vitík

Reagovat
KnoxXx

Stanek

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je nahoře zcela právem. Dobře pro ligu Hezký zápas.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Co tam jako zkouší ten debil Staněk

Reagovat
Pablos

Vitík

Reagovat
Pony Slaystation

Proč jako pisknul konec hned po 95. když jsme u vápna s balonem po rohu, to prostě nechápu. Hlavně, že se v nastavení přerušovalo.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
doshcz

kdyz uz tak to bylo asi 95:40

Reagovat
KingMaster13

Kdybyste tam byli vy, tak vás nechali útočit do 98.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
dest1l

Potoky slz chutnají jako božská mana. Klidně ještě přidej.

Reagovat
Petr325

Reagovat
guzman

Dnes se mi hodně líbil Ryneš Vitík zachránil 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch neproměněných šancí. Mohlo být hotovo mnohem dřív. Ale zase o to to bylo napínavější.

Reagovat
guzman

dnes zaslouženě

Reagovat
ACSeRw!n

Rynes byl vybornej asi 3x skluzem ciste odebral balon.. rychlost.. a perspektiva.. lepsi nez Zeli

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

S Vindhalem ovšem nemám pocit, že máme jistotu v bráně

Reagovat
PBLead

Reagovat
Nuno čomes

Brali jste ho zbytečně na sílu místo toho, abyste udělali jedničku z Vorla

Reagovat
7kaka7

Není tak dominantní ve vzduchu jako Kovář ale jinak zatím bez výraznějšího zaváhání, výběhy a 1 na 1 top. Rozehrávka taky vynikající, troufl bych si říct, že i lepší než Kolář v nejlepších letech, ze kterýho se tady jednu dobu díky tomu dělal lepší golman než Petr Čech

Reagovat
emisarpravdy

Trapnej troll

Reagovat
7kaka7

Nechal jsem se unést nicmeně ta hra Petera je fakt dobrá a hodně nám to pomáha. A to říkám jako někdo kdo byl team Nita a byl přesvědčenej, že golman má hlavně chytat a všechno ostatní je na víc.

Reagovat
7kaka7

Na druhou stranu jsem si tohle v rámci trollingu nevymyslel a tyhle názory tady skutečně zaznívali, že je Kolář komplexnější než Čech, tudíž i lepší :D 15 let v PL na tom nic neměnilo .... v tu chvíli měl nakročeno do L1 a Slavie vypadala, že bude dlouhodobě klub významu Porta nebo Shakhtaru

Reagovat
Nadržený šimpanz

Za mne je úplně nejdůležitější, že z něj sálá hrozný sebevědomí. Prostě, že obránci ví, že se na něj můžou stoprocentně spolehnout, i když třeba jednou za půl roku asi přijde kiks. Ale bejt obránce ve Slavii a mít za sebou Koláře, tak sem prostě posranej pokaždý, když na něj jde balón a to od soupeře, ale i ode mne

Reagovat
bartes

dle mě je Vindhal nohama u nás top, ale jinak je to těžký průměrák, ne-li podprůměrák na naši ligu. Obecně jsou v lize poměrně kvalitní brankáři v porovnání s ostatními posty a ať je Kolář jaký chce, tak i teď při své mizerné formě dokáže vytáhnout 1-2 super zákroky za zápas, kdy Slávii fakt podrží. U Vindhala si od začátku sezóny nepamatuju ani 1. A to jsem viděl většinu zápasů Sparty.

Co jde na něho, to chytne, v jeho případě spíš vyrazí a co jde metr a víc od něj, dle očekávání pustí. Nepamatuju si, že by vyškrábl nějakou pumelici z pod břevna nebo že by chytil nějaký samostatný nájezd. Kdyby neměl před sebou sparťanskou obranu, která funguje poměrně spolehlivě, tak on jako brankář by těžce zapadl i v týmu spodní části tabulky.

Reagovat
7kaka7

a v Kodani to bylo co? já si naopak vybavíc spoustu momentů kdy hodně podržel, ano většinou to bylo při situacích 1 na 1.

Reagovat
Kily

dneska snad akce "mech off" spojená s několikanásobnou ostudou. Čtyři hodiny před začátkem na stadionu s malou kapacitou pořád není vyprodáno, kinderultras budou fandit za plotem a hosté budou hrát derby v domácím prostředí, což by stejně hráli i za přítomnosti ultras na tribuně. Pokud tedy podobně jako na jaře raději nebudou koukat na hokej, stejně jako hromada lidí od nás. A to ještě nikdo neví, jaké překvapení se stane s rozhlasem

Reagovat
ratusek

Neříkej mi, že je to u vás až tak katastrofální? Mladej moderní kouč, zajímaví hráči v poli, novej stadion. Tvé příspěvky o vašem klubu se mi nečtou moc dobře

Reagovat
Kily

tak kvalitou ten stadion není nic moc, k tomu vysoké ceny a začal hokej, kde se na každý zápas chodí s pocitem hraničícím s jistotou, že se vyhraje, což je obrovský rozdíl oproti fotbalu, kde několik desítek lidí na sociálních sítích už od začátku snad slaví každou prohru a nepřeje si úspěch

Reagovat
didosh

Co? Jako někdo z "radnice" nechce klub v I.lize?

Reagovat
Kily

tak radnice bude mít brzy jiný problém a bude řešit, jak naloží se stávajícím zimákem

ale zájem o fotbal u nás šíleně poklesl, nejdražší vstupné v lize bylo hned odsouzeno a mělo za následek to, že stovky lidí ani neuvažovaly o obnovení permanentky, už dneska vím o spoustě takových, kteří permanentku mají a ani se jim tam moc nechce. A to neřeším mrzouty, kterým vadí všechno, dneska jsem na jednu stranu měl radost z toho gólu na 1:1, jelikož neustále remcající dědek za mnou se sebral a v 61. minutě odtáhl domů

u ultras by člověk musel mít pohromadě všechny informace, jak vypadala jejich jednání s vedením a co bylo tím startovacím impulsem pro zákaz, nebo co se přesně dělo v případě odchodu Jeřábka. Já za sebe vidím jejich ubrečená prohlášení a laciné provokace, kdy se jim nelíbí označení floutci, ale přitom se sami dál chovají jako malí haranti. Po stadionu chodili jako králové zeměkoule, rypáky nahoru a přitom by jim několik týdnů zpátky dali neskutečně na prdel i fans Slovácka. Jestli tyhle "zbraně" použili i při jednáních s vedením, tak se ani nevidím, že se s nimi ani nikdo nechce bavit.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Trochu zklamání že není vyprodáno,min.sezonu tam dělali slušnou atmosféru, škoda toho bojkotu

Reagovat
Coutinho10

v Teplicích to asi nebude lehký, ale musíme

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš – Douděra, Oscar, Zafeiris, Provod – Jurečka, Wallem – Tijani

LAVIČKA: Kolář, Sirotník - Tecl, Chytil, van Buren, Dumitrescu, Schranz, Vlček, Tomič, Kačaraba, Jurásek

Reagovat
ACSeRw!n

musite, takze plichta

Reagovat
monty25

No nevím, jestli bez Gninga remizujeme po Spartě i se Slavií. Navíc Trubač jenom na lavičce.

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1708452959602827504

Reagovat
KingMaster13

Přijde mi že máte pomalu lepší hráče na lavičce než v základu. Co tu jako Frťala zkouší za mind games?

Reagovat
monty25

Trubač je po zranění. Koho dalšího tam vidíš?

Reagovat
KingMaster13

Hora? Drame? Klidně i ten Křišťan by u vás mohl hrát v základu a samozřejmě Trubač ale to už jsi psal

Reagovat
monty25

Hora, Dramé i Křišťan dostali šanci v poháru a nedopadlo to zrovna nejlíp.

Reagovat
KingMaster13

Tak v poháru Namotivovanej Vyškov, dlouhá část zápasu v 10

Reagovat
monty25

Tak Hora šel dolů už ve 40. minutě.

Reagovat
KingMaster13

Proč vlastně vypadl ze sestavy Vlček, však hrál skvěle? A divím se, že nedostane víc prostoru Mojma, jinak ok

Reagovat
Coutinho10

koukám, že naposledy hrál 90 minut, když nepočítám teď Mol Cup, tak se Zorjou u nich, kde jestli se nepletu měl nějakou chybu, tak buď to a nebo prostě, jak začal pak hrát i Bořil, tak jsme tam chtěli mít nějaký víc zkušenějšího hráče a lídra a teď je fakt, že když je v trestu, tak ho tam vrátit mohl, ale hrát v týdnu, tak ho asi nechce nechávat hrát 2x za sebou a osobně ho čekám v základu proti Tiraspolu, ikdyž to je tam bude muset narvat oba i s Bořilem, pokud nebudeme chtít, aby i on z toho vypadnul

Reagovat
KingMaster13

Jako je blbost nechat Vlčka aby přišel o to sebevědomí a ten elán co teď v sobě má. Kdyby přišla série špatných výkonů tak pochopím ale teď moc ne

Reagovat
Coutinho10

jako Bořil nehrál špatně, nicméně celkem se nabízí, aby Vlček víc hrál, hlavně, když je Bořil v trestu, tak uvidíme...zápasů bude hodně, takže to bude asi víc střídat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Protoze hrajeme na dva stopery a Holeš s Ogbuem jsou teď lepší.

Reagovat
KingMaster13

Tomu rozumím ale proč nehraje místo Masa 3. stopera?

Reagovat
jackinho10

Protoze budeme hrat na dva stopery si myslim a Masopust bude hrat praveho beka.

Reagovat
KingMaster13

Ať na to koukám jakkoliv tak mi to přijde jako 3 stoperová formace Ale okay, třeba se pletu

Reagovat
jackinho10

Jako muze to tak byt samozrejme, ale to je treba ta vyhoda Masopusta oproti Vlckovi, nemusi se stridat a muze se to kdykoliv zmenit ze 3 stoperu na 2.

Reagovat
KingMaster13

To beru jako argument

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytila je mi uz lito, nejlepsi utocnik v tymu a porad se musi koukat na ty dve kopyta v utoku

Reagovat
KingMaster13

Chytil se zapsal jak Lingr no, že to je super náhradník ale jako místo Jurečky by zasloužil šanci

Reagovat
Coutinho10

nemůžou hrát všichni, Chytil bude hrát proti Tiraspolu a Jurečka má pevnou pozici

Reagovat
KingMaster13

Přitom by si zasloužil teď na 1-2 zápasy sednout Rozehrávají ho jak můžou, furt chodí na penalty a nejde to..... tak když by si odpočinul tak třeba by to potom šlo

Reagovat
Coutinho10

j, nicméně mám ho jako kapitána, takže si nestěžuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc je odstaveny Vlcek kdyz byl dobry, mohl byt na stoperovi a Holes s Ocarem ve stredu a nemusel by tam dole byt utopeny Zafeiris a mohl by jit na desitku aby tam nesmrdel Jurecka. Do toho se porad divat na neschopnyho Tijaniho, ktery potrebuje mic na hlavu do vapna jinak je k hovnu. Cekal bych ze po Teclovi uz se to nebude opakovat.

Reagovat
KingMaster13

Souhlas ale Tijani se vyhraje, uvidíš

Reagovat
Bakary3

Vyhraje, protože horší být s míčem na noze nemůže, to je fakt zalostny

Reagovat
ratusek

a to si ho nezažil ještě pár zápasů dozadu za nás

Reagovat
Bakary3

Ne, jen to ne

On fakt nedokáže nahrát na pár metrů kolikrát, to je šílený

Reagovat
ratusek

Vy po něm totiž chcete něco, v čem nevyniká. Respektive vyniká jeho neschopnost. On umí hrát ve vápně, tam je výbornej. Umí si najít míč a má obrovský čich na goly. Ale do kombinace fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se podivam na Spartu, tak tam Vitika podrzi aby se vypracoval, tady Vlcek sedi i kdyz se ukazal dobre. Rynese taky nechaji hrat kdyz to v nem vidi, ale tady Jurasek bude sbirat starty po minutach na koncich zapasu.

Reagovat
KingMaster13

Pokud na něj byly nabídky tak ho mohli už asi pustit rovnou

Reagovat
ratusek

Tijani je kopyťák, ale na Slavii s klidem má tím, že ten gol si vždy najde a ohromně se zlepšil v kombinaci a umění přihrávat. To u nás byl v tomhle šílenej, zapracoval na tom ke konci angažmá

Reagovat
KingMaster13

Ale tohle je ono, Trpišák říká že ten potenciál a místo pro zlepšení má obrovskej. Takže je velká šance že to vypiluje Pro nás je hlavní, že konečně když proti nám bude někdo betonovat tak se tam na posledních 15 minut pošle věž kterou prostě neubráníš

Reagovat
Greny

No pokud už nebude v šedesáté dole ze hriste

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

bylo to opravdu čistý na Provoda ?

Reagovat
Coutinho10

jasný out pro nás, jak to odkopl Wallemovi, taky nic

Reagovat
Stannis Baratheon

ty seš fakt případ

Reagovat
Coutinho10

co máš za problém ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tvoje brečení

Reagovat
Coutinho10

lol brečení...jenom poukazuju na to, že pomezní nesmyslně špatně odmával out, kdy přerušil náš ofenzivní nápor

sorry, nejsem ovce jako ty, která bude ticho a přehlížet tyto věci

Reagovat
Banikovec7

dobřes mu to řek

Reagovat
Coutinho10

dík, pár lidí mě tady začíná poslední měsíce víc a víc štvát bez ohledu na klubouvou příslušnost

Reagovat
Coutinho10

*klubovou

Reagovat
Pablos

Já si toho nikdy nevšiml…ale tvl ty židle pro asistenty, stadec jak kráva Teplic a pak takovej záběr jak z okresu

Reagovat
PhilipS

Zív, nuda, šeď

Reagovat
Coutinho10

trochu mi to začíná připomínat tu bídu z venkovních zápasů venku v minulý sezóně....

Reagovat
PhilipS

Douděra je mimo.

Reagovat
PhilipS

Dementnější pasáž jsem snad v životě neviděl

Reagovat
ACSeRw!n

Maso stoper jako vino

Reagovat
Selänne

Masopust

Reagovat
Coutinho10

Maso twl

Reagovat
wyqinac

maso ty voleee...

Reagovat
wyqinac

kup mandymu aspon sud

Reagovat
monty25

Jednou za poločas ve vápně Slavie a hned penalta.

Reagovat
ratusek

Ten Masopust je vymaštěnej?

Reagovat
monty25

Vachoušek Měl jít někdo zkušenější.

Reagovat
doshcz

Marecek si to musi vzit no

Reagovat
John Obi Mikel

Minule dával góla Slavii, tak proto šel on.

Reagovat
monty25

Nevím, jestli to bylo kvůli tomu. Normálně by šel na penaltu Trubač nebo Fila, bohužel ani jeden nehraje.

Reagovat
ACSeRw!n

jak to muze takhle kopnout

Reagovat
Coutinho10

Mandy

Reagovat
iamek

Otresně kopnute

Reagovat
John Obi Mikel

Maso se asi úplně posral

Mandous zachránil

Reagovat
KingMaster13

střídat okamžitě

Reagovat
PlackaSKS

Jo, Kolář už čeká

Reagovat
KingMaster13

Masa

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Petr325

Reagovat
KingMaster13

O to víc mě sere že s tím Vlčkem jsem měl od začátku pravdu

Reagovat
KingMaster13

Mandyyyyyyyyyyy Snad je tohle psychicky oddělá

Reagovat
Pablos

Potřeba k poražení Teplic, aby neproměnili pecku a psychicky se rozsypali… inu velkoklub

Reagovat
KingMaster13

Trpišovy mindgames

Reagovat
Pablos

No já doufám, že on spíš bude lpět třeba na finalní fázi Slavie, než na tom co Teplice

Reagovat
monty25

Psychicky to oddělá možná Vachouška, ale vzhledem k obrazu hry je pro Teplice 0:0 po půli dobrý výsledek.

Reagovat
KingMaster13

No budete si to vyčítat, v těch hlavách to bude

Reagovat
monty25

Tak 1:0 by byl úplně super výsledek, to je jasný. Nechápu, proč to nechají kopat 19letýho Vachouška, co navíc není žádnej technik.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

to byla blbost

Reagovat
Mass

Táta docela technik bejval.

Reagovat
monty25

Taky měl táta dvě asistence proti Realu Madrid.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
monty25

„Nejenže jsem proti Galácticos nastoupil, ale připsal jsem i dvě gólové asistence. V Madridu jsem nahrával na gól Van Buyenovi, v domácí odvetě pak Midovi. Proto svým klukům říkám: Až budete mít dvě asistence proti Realu jako já, můžete se se mnou rovnat,“ přiznal Štěpán Vachoušek v dalším díle Kopaček na hřebíku, jak si své syny Tadeáše a Matyáše dobírá.

https://www.sport.cz/clanek/podcasty-kopacky-na-hrebiku-vachousek-o-kariere-galacticos-i-sve-trinacte-komnate-rodinna-tragedie-me-ranila-proto-touha-udelat-diru-do-sveta-5013415

Reagovat
John Obi Mikel

Mimochodem hroznou sračku hrajem. Útok úplně odříznutý.

Reagovat
KingMaster13

V Teplicích jak se rychle nedají 2 goly tak to stojí vždy za prd.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Hele těžké vysvětlování, odvolám se na specifiku prostředí a 12 let pozorovaných zápasů v tom prostředí Vědecký přístup

Reagovat
Coutinho10

jemu nic vysvětlovat nemusíš...koukám, že ho baví rejpání do nás všech a nejradši do slávistů

Reagovat
KingMaster13

No Trpiš udělal pár chyb ale tak jak se říká po bitvě každý generál ale měl hrát Mojma aby je utahal a Tijani přijít na posledních 15 minut na 2 rohové kopy. A prostě měl hrát místo Masa Vlček Maso má jeden zápas prostě totálně na odstřel a pak zahraje geniálně.

Reagovat
John Obi Mikel

On i hrál do té doby dobře, ale ta situace vypadala jak kdyby si vsadil.

Reagovat
Coutinho10

Ivan na plac

Reagovat
Mass

Zrovna sem chtěl napsat, že bych vystřídal Douděru za Schranze

Reagovat
Pablos

Jurečka si bude muset počkat na penaltu no

Reagovat
KingMaster13

Ach jo ten Jurečka je fakt novej Tecl

Reagovat
monty25

Mičevič Proč musí mít Teplice tak skleněný hráče?

Reagovat
Mass

Skláři?

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Propagují tak svého sponzora...

Reagovat
Greny

Vybírají hráče do kádru tak aby ladili s identitou klubu

Reagovat
monty25

Ale Frťala aby z toho celej zešedivěl...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

15k v Teplicích, paráda

Reagovat
KingMaster13

Jako jasně tak 5 000 je tam Slávistů ale i tak. Ono když se jim začne trochu dařit tak vždy začnou chodit ty lidi tam

Reagovat
djiros

Na takovou sracku k tomu

Reagovat
DieFohlenBMG

A teď proč nedá Grigarovi žlutou???

Reagovat
John Obi Mikel

Je to sralbotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl suchej míč

Reagovat
monty25

Musím uznat, že na Vachouškovi je hodně vidět, jak chce odčinit tu penaltu.

Reagovat
KingMaster13

Mohl by jí udělat na druhý straně pro změnu Nebo si třeba dát vlastní gol

Reagovat
monty25

Místo toho vás tam docela solidně větrá.

Reagovat
djiros

Hlavně tvé tvrzení, že není technik je dost mimo...

Reagovat
monty25

Podle tebe je? Rychlost rozhodně má, ale technika v něm teda nevidím.

Reagovat
djiros

Gól v Karviné? Hra 1 na 1? Víc takových hráčů v lize.

Reagovat
monty25

To jo, v Karviné se mu to povedlo. Ale dlouhodobě vidím techniku spíš jako jeho slabinu.

Reagovat
djiros

Táta z něj asi nebude, ale je pořád mladý

Reagovat
monty25

Jo, to jo. Navíc maká, to je dneska vidět.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kurva hrejte něco. Přece si nenecháte Spartu odskočit. S takovou vám Teplice v závěru jeden fouknou...

Reagovat
John Obi Mikel

Jo Jindro dej tam Texla, to pomůže.

Reagovat
John Obi Mikel

*Tecla

Reagovat
monty25

Taková šmudla

Reagovat
naheCZ

Už jsem bál, že z toho gól fakt nebude

Reagovat
dest1l

A nebyl. Bál ses správně.

Reagovat
KingMaster13

Mojma Stejně chudák nebude v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Chytiiiil Náhodou pěkná akce s haluzovým závěrem.

Reagovat
Mass

Už sem se lekl, že to tam Jurásek zase zateclí

Reagovat
Greny

To bude těsný s ofsajdem

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam zkoumaj?

Reagovat
Mass

Ai chtěj ukázat, že tam taky jsou.

Reagovat
5PUR5

Co se jako řeší hodinu? Však ani Teplice nic neprotestovali.

Reagovat
monty25

To bude ofsajd.

Reagovat
Komix

Jakože Jurásek bránil ve hře? Fakt nevim

Reagovat
Komix

aha, tak jo hustý že to našli

Reagovat
monty25

Jurásek to tečoval patou.

Reagovat
Komix

Reagovat
Mass

A koukám jeden jedinej ofsajd v zápase, to je taky celkem rarita.

Reagovat
Coutinho10

omg pořád hledání něčeho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bobřík1

Co tam tak dlouho zkoumají ty vole. Dementi.

Reagovat
Greny

Ofsajd píšu to nahoře

Reagovat
Bobřík1

Tak to snad nemusí zkoumat 5 minut proboha.

Reagovat
naheCZ

Komu nebo čemu tam jako Jurásek zavazel?

Reagovat
djiros

Poslednímu hráči na lajně? Těsný ale ano.

Reagovat
djiros

Tak dokonce od něj.

Reagovat
KingMaster13

To už můžeme zpochybnit každej gol

Reagovat
Stannis Baratheon

Neregulérní jako tento rozhodně.

Reagovat
Blasphemer

Každý slávistický.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za volovinu?

Reagovat
Greny

Vždyť to Chytil trefil do Juráska pokud jsem dobře viděl

Reagovat
naheCZ

Jo aha, tak té teči jsem si vůbec nevšimnul

Reagovat
Bobřík1

Faul na Juráska nebyl?

Reagovat
Urbis__

Asi by být měl no...

Reagovat
KingMaster13

Tak za tohle běžte do hajzlu

Reagovat
DieFohlenBMG

Konečně něco vyřešili správně

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Mass

Pět minut hledali až našli.

Reagovat
Pablos

Tvl zajímavé

Reagovat
wwwx

Nebrečte, tohle nejde uznat.

Reagovat
iamek

VAR

Reagovat
acko_bez_naflusu

Správně neuznáno. Podobná situace včera při gólu Fatiho za Brighton, ale tady mu trefil patu když stál v offsidu. VAR

Reagovat
5PUR5

Tak na první dobrou (ani na pár dalších opakovaček ) jsem taky nechápal, ale dobře VAR.

Reagovat
Bobřík1

Chytil to teda vyřešil hrozně, prázdná brána a on trefí hráče v ofsajdu A Jurásek teda taky měl dávat z první.

Reagovat
hrundy

Jako ofsajd v pořádku, ale doufám, že se nastaví aspoň těch 10 minut za to zdržení.

Reagovat
acko_bez_naflusu

To by mělo, 5 minut se nehrálo plus další zdržování. Čekám minimálně +9

Reagovat
Pablos

A Slavia dá teď gól a budeme čumět na to jak to 10min budou hrát u praporku

Reagovat
Urbis__

ten Vachoušek hraje hodně dobře

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Jasnej faul na Juráska Slepec sudí

Reagovat
naheCZ

Jasnej faul na Juráska a z toho pak pramení žlutá pro Oscara. Rozhodčí na to čumí a nic

Reagovat
5PUR5

Jak může ten faul Hory takhle přehlídnout?

Reagovat
monty25

Kingu, teď jsi měl během dvou minut možnost vidět, proč Hora nehraje v základu.

Reagovat
KingMaster13

Jo dneska byl šílenej

Reagovat
hrundy

Jasná žlutá pro Oscara, výborně sudí

Reagovat
Pablos

Tím že se ho nedotkl jo ?

Reagovat
Mass

Ironie?

Reagovat
Pablos

Né ja nic neviděl prostě Ale jelikoz do toho hodně stahuju tak mi to jelo ve spatny kvalite, ale prislo mi, že stihl uskočit a sejmul se o toho druhého hráče.

Reagovat
Mass

Jako že hrundy to myslel ironicky. Samozřejmě žlutá pro Oscara byla nesmysl, pokud jí teda nedostal za úmysl, protože kontakt tam nebyl žádnej.

Reagovat
Pablos

Jo tak. Pak jsem viděl dobře

Reagovat
Pablos

Žlutá pro Oskara dobře mimo

Reagovat
DieFohlenBMG

13 minut by měl nastavit

Reagovat
wyqinac

zluta karta a komentator se podivuje, ze hrac nebyl vykazan za caru

Reagovat
meno

Vole, to je zas kopaná... Jestli JT promrdá třetí titul, tak být Tvrdíkem, dám mu najevo, že není nedotknutelnej. Fotbalisty tam má jako kráva, ale hrajou Masopust na stoperu, na lávce Teclinho a v základu Jurečka, co nemá formu už asi 10 let...

Mandous - Douděra, Vlček, Ogbu, Dumitrescu - Holeš - Schranz, Osky, Zaf, Provod - Chytil a kluci hrajte fotbal. Když se nedaří, tak tam hodí Ancelottiho A nazdar.

Reagovat
djiros

akorát že letos to není o promrdání, ale realita, tři roky po sobě hranou venku jak mistři světa...

Reagovat
Nuno čomes

Ta sestava vypadá dobře.

Reagovat
meno

Jj, pak to případně měnit podle formy. Třeba teď mi přijde Tomič trochu lepší než Douděra, tak bych mu dal přednost. Byl bych taky rád, kdyby hráče nepředržovali. Kolis měl být pryč, Oscar má asi nejvyšší čas. Holeš to u nás už dokope, ale kdyby byla nabídka na Ivana, tak bych ho nechal jít...

Reagovat
KingMaster13

9 minut.....klidně mohl ještě déle ale alespoň něco. No stejně to bude prd platný

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace

Reagovat
PhilipS

Jenom 9 minut?

Reagovat
bartlu

Dvě minuty se tam špína vali. Ještě debilek sel 10m do hřiště než padl. Za tohle by měly ty špíny dostávat červenou okamžitě

Reagovat
PhilipS

Já už chci hrát na čistej čas. Tohle mě nebaví

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Někde to prý zkoušejí v mladších kategoriích. Třeba se to nakonec osvědčí. Já po tom ale nevolám.

Reagovat
kilobyte

To bude ještě horší. Hráči budou zdržovat, aby rozhodili protihráče a ještě do pauz naserou reklamy. Nakonec se bude hrát tak 4 hodiny.

Reagovat
KingMaster13

Alespoň by konečně odpovídaly ceny lístků

Reagovat
John Obi Mikel

Se zdražej.

Reagovat
kilobyte

U takové hrůzy naopak chceš, aby to skončilo dřív.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jsemdement

Stačil by čas na rozehru. Hráč si jde pro aut, dostane ho od podavače míčů a rozhodčí pískne, čímž dá najevo odpočet času a máš třeba 15 vteřin na to vhodit míč do hry. Pořád je tam nějaký čas od toho, kdy se dostal míč mimo hru a kdy rozhodčí pískne, takže třeba 10 sekund bude lepší, ale bude to konzistentní a nebude se stávat, že se míč dostane do hry až skoro po 3/4 minutě nebo i sem tam více.

Reagovat
Mass

No brankář od chycení míče a vykopnutí by na to měl mít 6 vteřin a dneska to tam Grigar jednou držel i 20 vteřin.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartlu

Dalších 37 vteřin než hodi aut

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Útok Hora-Dramé, to už je fakt personální nouze.

Reagovat
bartlu

27 vteřin než jen odkop

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartlu

20 vteřin než rohehraji

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Vinci

Snad Teplice spadnou a Číňani budou třetí nejlíp

Reagovat
monty25

To měl Knapík proměnit.

Reagovat
FCSL

Slavie by nedala gola ani kdyby hráli dalších 90 minut

Reagovat
monty25

Pak už by nám ale došli hráči.

Reagovat
5PUR5

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
DieFohlenBMG

Hrálo se zase tak 40

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné že doma Slavia každého rozbije a venku hraje tak špatně a nemyslím si že fanoušci dělají takový velký rozdíl

Reagovat
BaggioRoberto

Delaji. Ale je to v hlavach hracu. Sparta taky hraje doma podstatne lip nez venku. A tymy ze spodku tam je to nebe a dudy.

Reagovat
bartlu

Špíny z Teplic neskutečný zdržování, ovšem Holes to je dementu král

Reagovat
Agnar

Hele ty jsi dneska zralej na to, doma rozbít držku svý starý (jestli nějakou máš) a ráno si hodíš áčko ve zkurvený špinavý fabrice ne?

Reagovat
monty25

Už to odpískej, nebo mě z toho trefí.

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
bartlu

A v posledních vteřinách borec nedá hlavu do prazdny brány. Slávka proste dneska nechtěla. Nechtěla vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opět poškozena.

Reagovat
monty25

Bod musíme brát i přes tu penaltu. Nejvíc mě těší, že celá Top 3 odjela z Teplic na podzim s bodovou ztrátou.

Reagovat
KingMaster13

Gratulace, Frťala to neskutečně pozvedl. Věděl jsem, že dneska to bude ukrutně těžký.

Reagovat
monty25

Díky.

Reagovat
Agnar

Tak Frťala je stará škola éry, kdy to tady dostal nahoru Pešice. A je to obránce bývalej :-) Takže jeho rukopis je jasnej. A se 70 mio rozpočtem a 18 hráči co mají jakžtakž na základ, dělat nějakou hitparádu taky nejde. Takže se musí makat. Taky se dost zapomíná na práci Vendy Poláka (bývalý slušný boxer, dělat kondičáka i ve Spartě a můj dlouholetý kamarád), který dává klukům těžký čočky.. Prostě ted není na krásu čas. To snad přijde ...

Reagovat
DieFohlenBMG

Loni snad taky 2 plichty a výhra

Reagovat
monty25
Reagovat
DieFohlenBMG

Myslel jsem, že jste porazili Plzeň. Tam nedal ten Urbanec penaltu v nastavení

Reagovat
monty25

Přesně tak. Jediná výhra byla letos nad Plzní, to jsem tam totiž byl osobně.

Reagovat
Vinci

Tvl s takovým bodem bych zalezl nekam na měsíc do kanálu a omluvil se všem nezaujatym fanouškům

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
doshcz

a jak maj dle tebe hrat proti Slavii? nakonec jeste meli i vic sanci

Reagovat
Agnar

Reagovat
Mass

Alespoň by teda mohli míň zdržovat, dneska se čistýho času nehrálo ani 50 minut a to tam bylo 9 minut nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je oproti derby slušnej pokrok

Reagovat
monty25

Ty jdi sledovat Serii A, nebo komu to vlastně fandíš.

Reagovat
Agnar

Reagovat
Vinci

Sérii A mám celkem na háku. Ale určitě lepší než ženský fotbal teda

Reagovat
monty25

Tak já nevím, Vinci zní docela italsky. Ale furt ses teda nepochlubil, komu fandíš. A opovaž se napsat dobrýmu fotbalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tihleti lidi bez oblíbenýho týmu

Reagovat
monty25

Reagovat
Greny

Proč by to měli dělat??

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Ale zase jste prohráli se Zlínem.

Reagovat
monty25

Tak to bylo venku. Ale při pohledu na tabulku jsem si říkal, že nebýt charity od Teplic, tak už by se ve Zlíně pomalu mohli chystat na FNL.

Reagovat
kilobyte

Tak ještě tam máte třeba domácí remízu s Jabloncem a domácí prohru s Pardubicemi. Body s top 3 jsou dobré, ale podle mě je pro tým jako jsou Teplice je lepší porážet týmy na "stejné" úrovni.

Reagovat
monty25

Tak Jablonec má těch remíz docela dost. Nejvíc mě z toho štvou ty Pardubice, to byl jednak špatný výkon a zároveň prohra gólem z ofsajdu, který ale VAR neodhalil. Je trochu paradox, že Teplice mají zatím víc výher venku (Bohemka, Karviná) než doma (Plzeň). Ale asi je to taky sílou soupeřů, což teda koukám, že v nejbližší době nebude o moc lehčí (Baník, Boleslav).

Reagovat
bartlu

Teplice banda spin, ubožáku. Na druhou stranu Slávka mimo, nechtěli vyhrát. Takže remíz asi zasloužena

Reagovat
Agnar

Slušnej Whitetrash komentář

Reagovat
hrundy

Třetí rok po sobě se koukám jak Trpišovský s nejlepším týmem v lize promrdava titul...

Reagovat
BaggioRoberto

Ted uz ho aspon nema.

Reagovat
exse

Strašně ustrnul. Dříve stačilo, že všechny přejeli fyzicky a nátlakovostí to tam prostě nějak dotlačili. Ale ve fyzičce se jim už týmy pomalu vyrovnali a ono to chce něco extra, co už prostě nemaj. Tomu týmy strašně chybí dynamika a přímočarost, což jsou věci na kterých naopak Sparta staví, a proto i přes horší kádr jsou nyní titulu trochu blíž.

Reagovat
HorajzmAmmann

Krásné dresy Pardubic

Reagovat
Kily

povedly se, snad někdo zauvažuje nad jejich dalším použitím, klidně i zařazením na celou sezonu

https://fkpardubice.cz/article/1180-Dresy-z-derby-pujdou-do-drazby-vytezek-poputuje-na-charitu

Reagovat
Vinci

Snad se Číňani nenaserou a nepošlou Slavii zpátky do konkursu

Reagovat
dest1l

To by byla hotová kakastrofa.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Hrozný fotbal. Pardubky do ůtoku úplně marné.

Reagovat
wwwx

Dva červený zákroky Hradce, jeden ve vápně a Berka na to čumí a nedá ani kartu, blboun jeden.

Reagovat
Firkraag

Zase teda penalta podle mě byla úplnej bizár

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele