FORTUNA:LIGA - preview 10. kola: Východočeské derby

30.09.2023, 08:31, aktualizováno 01.10.2023, 09:07
Previews

Sparta v sobotu zvládla duel s Plzní, aby se tak Slavia zase dostala bodově na stejnou úroveň jako jeho městský konkurent, musí odpovědět v Teplicích stejnou notou. Hrát se bude taktéž v Mladé Boleslavi, celý program pak završí východočeské derby v Pardubicích...

FK Teplice - Slavia Praha

neděle 15:00
Po skalpu Plzně a remíze se Spartou si Teplice brousí zuby na další silné mužstvo. Na Stínadlech budou tentokrát odolávat tlaku Slavie, která na severu Čech neuspěla již v uplynulé sezóně. Stanou se domácí "Skláři" pro sešívané opět noční můrou?

I díky nečekaně dobrým výsledkům proti favoritům celé nejvyšší soutěže mohou být Tepličtí se vstupem do ročníku spokojeni. V lize dosud posbírali po třech vítězstvích, remízách i porážkách a drží se celkem daleko od pásma sestupu, jemuž se chtějí vyhnout i na konci sezóny. Ve středu si ale Severočeši trochu pokazili reputaci, neboť nezvládli utkání třetího kola národního poháru na půdě druholigového Vyškova.

S vypadnutím z MOL Cupu nebyli Skláři ani trochu spokojeni, v neděli tak chtějí na hřišti zanechat mnohem lepší dojem. "Musíme teď přepnout na ligu. Na zápas se Slavií se moc těšíme. Doufám, že přijde stejný počet fanoušků jako na Spartu a že si utkání společně užijeme. Chceme zase bojovat a rvát se o každý bod," prohlásil mladý zadák Teplic Štěpán Chaloupek.

Slávisté na rozdíl od Severočechů svou pohárovou misi na půdě mužstva z druhé ligy zvládli, v Kroměříži totiž vyhráli 2:0. Předtím se jim ale nepodařilo derby se Spartou, v němž v posledních minutách duelu přišli o vedení a s odvěkým rivalem pouze remizovali. Oba pražské velkokluby tak mají po devíti kolech nadále stejný počet bodů. To se ale nyní může změnit, což si sešívaní dobře uvědomují.

Následující čtvrtek čeká Slavii klání v rámci Evropské ligy. Pro trenéra Jindřicha Trpišovského je proto důležité, aby široký kádr sešívaných zvládl náročný program bez větších potíží. "Pokud hrajete ve čtvrtek, v neděli a zase ve středu, hrozí přetížení některých hráčů, svalové zranění. Je dobře, že to kluci zvládají, máme naštěstí hráče schopné zahrát na čtyřech/pěti postech. Umíme tak vyřešit třeba těžkou situaci ve středu hřiště, kdy nám vypadli Ševčík, Hromada i oba Pechové, zbyli nám v podstatě jen Oscar a Zafeiris," těší úspěšného kouče.

Z výše jmenovaných zůstávají na marodce Pražanů záložníci Petr Ševčík s Jakubem Hromadou, nadále pak mimo hru figuruje dlouhodobě zraněný stoper Sheriff Sinyan. Hrát nebude ani zadák Jan Bořil, jenž se v derby dostal do potyčky a za své chvaty, které s fotbalem neměly nic společného, dostal od disciplinární komise trest v podobě zákazu startu ve čtyřech zápasech.

Teplice nemohou počítat se středopolařem Petrem Hronkem, který se před týdnem nechal vyloučit v Liberci. Proti sešívaným by ale stejně hrát nemohl, neboť na severu Čech hostuje ze Slavie podobně jako útočník Daniel Fila, přičemž pravidla neumožňují, aby hostující fotbalisté nastoupili proti svým mateřským klubům. V záloze bude absentovat zraněný Daniel Trubač.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Havelka, Mareček, Krsmanović, Jukl, Radosta - Vachoušek, Jássir

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Oscar, Zafeiris - Douděra, Jurečka, Schranz - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.80 - 5.84 - 1.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Pokud fanoušek české nejvyšší soutěže přemýšlí nad návštěvou gólově bohatého duelu, měl by do svých úvah započíst též střetnutí Mladé Boleslavi s Bohemians. Jejich vzájemné bitvy v uplynulé sezóně totiž zvedali diváky ze sedadel. Předvedou obě mužstva gólovou hitparádu také v aktuálním ročníku?

Především v Boleslavi se vloni v říjnu bylo na co dívat. Bohemians ve středních Čechách hned třikrát vedli, nakonec se ale do Vršovic vraceli s prázdnou. Letos na jaře však týmu z města škodovek vše vrátili i s úroky, neboť zvítězili přesvědčivě 4:0. Padne hodně gólů také v neděli? "Nemyslím si, že by to nutně muselo vypadat stejně, jak tomu bylo v minulé sezóně. Přece jen v obou týmech došlo k personálním změnám a zápas může zase vypadat úplně jinak," je na pochybách asistent hlavního trenéra Bohemky Ivan Hašek.

Minimálně Boleslavští jsou však momentálně potentní i v dalších bitvách, tedy ne pouze v těch proti Pražanům. V dosud devíti odehraných kolech se Středočeši prosadili už šestnáctkrát a mohou se pyšnit pátým nejlepším útokem v první lize. V posledních třech soutěžních zápasech nasázeli svěřenci kouče Marka Kuliče solidních jedenáct branek.

Boleslav, které se před koncem září povedlo v ligové tabulce vyšplhat na šesté místo, tedy není radno podceňovat. "Aktuální umístění jen svědčí o jejich kvalitě, kterou zkrátka mají. Nicméně se dá říct, že jsme pořád na začátku ligy. Motivací zvítězit máme pochopitelně vždy," prohlásil za Bohemians Hašek.

"Klokani" dosud nasbírali o jeden bod méně než Boleslav, odehráli však jedno utkání navíc. Poslední dva ligové zápasy odehráli doma v Ďolíčku. S ostravským Baníkem se rozešli smírně, před týdnem se jim ale podařilo otočit nepříznivě se vyvíjející duel s olomouckou Sigmou. Venku zvládli úvodní dva výlety do Pardubic i Liberce, následně ovšem padli jak v Českých Budějovicích, tak také v plzeňských Štruncových sadech.

Na marodce Bohemians zůstávají obránci Jan Shejbal s Denisem Valou, středopolař Ondřej Petrák a útočník Vojtěch Novák. Nejisté jsou pak starty univerzála Martina Hály a forvarda Tomáše Necida. Boleslav dál postrádá záložníka Bensona Sakalu, jemuž dál trvá osmizápasový disciplinární trest za červenou kartu, kterou Zambijec viděl před více než měsícem v Uherském Hradišti.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Kubista, Matějovský - John, Mareček, Kušej - Júsuf

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Jánoš, Hrubý, Smrž, Kovařík - Prekop, Matoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.96 - 3.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Hradec Králové

neděle 18:00
Již přes dva roky čeká Hradec Králové na vítězství ve východočeském derby. Nyní však má lepší formu než jeho rival z Pardubic. Využijí "Votroci" zlepšení pod novým koučem a vyloupí půdu u soutoku Labe s Chrudimkou?

Hradec provedl minulý týden poněkud nečekaně trenérskou rošádu, zdá se ovšem, že udělal dobře. Nový lodivod Václav Kotal totiž dovedl Votroky k vítězství jak v nejvyšší soutěži proti Jablonci, tak také ve středu ve třetím kole národního poháru na hřišti Jihlavy. "Hlavně jsme ale dvakrát nedostali gól, což je dobré znamení. Doufám, že v tom budeme pokračovat, ale nechci to zakřiknout," řekl před nedělním derby Kotalův asistent Stanislav Hejkal.

Naopak Pardubicím se v posledních dnech tolik nevede. Porážky se dvěma silnými soupeři - Slavií a Plzní - ještě lze odpustit. Středeční vypadnutí z MOL Cupu proti třetiligovým Velvarům se už však těžko chápe. "Víme, že naše hra nebyla dobrá. Kluci jsou inteligentní a uvědomují si to. Nesmíme žít v tom, že to bylo fajn, nebylo. Teď máme před sebou zápas, který přiláká mnoho lidí. Je to derby, do kterého půjdeme znovu vyhrát," prohlásil asistent hlavního trenéra Pardubic David Mikula.

Votroci budou v nedělním střetnutí postrádat tři zraněné plejery - stopera Davida Heidenreicha a útočníky Matěje Koubka s Ondřejem Šašinkou. Nejistý je pak start záložníka Lukáše Čmelíka. Pardubice si budou muset poradit bez brankáře Antonína Kinského a středopolaře Dominika Mareše. Po dlouhé době je na tom zdravotně lépe záložník Tomáš Solil, nicméně ani v jeho případě není jisté, zda do derby zasáhne.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Donát, Ortiz, Tischler - Darmovzal - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Patrák - Černý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Leibl, Horák - Kodeš, Dancák - Harazim, Krejčí, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.52 - 3.19

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec

sobota 15:00

Jen tři týmy v nejvyšší české soutěži za sebou aktuálně mají čtyři zápasy bez vítězství. Dva z nich se střetnou v sobotu v Karviné. Domácí se po nadějném startu potácí na předposlední příčce, rovněž hosté z Liberce nejsou tam, kde by chtěli být.

Slezané na samotný úvod přehráli Zlín, od té doby však na výhru čekají. Zprvu se jim ještě relativně dařilo a sahali po bodech (proti Pardubicím i jeden získali), od té doby to ale jde z kopce. Čtyři ligové prohry v řadě, do toho vypadnutí z poháru s Uničovem, to vše znamenalo výměnu na trenérské židli, na kterou usedne znovu Juraj Jarábek.

Hosté se s prvními pěti koly vypořádali solidně a získali z nich osm bodů, což je drželo v horních patrech tabulky. Jenže od konce srpna to s nimi šlo dolů - porážky v Olomouci a doma se Spartou se ještě daly docela očekávat, ztráta v trápícím se Jablonci a následně i doma s Teplicemi už ale může mrzet. Zvlášť když proti Sklářům ještě během první půle otočili z 0:2 na 3:2 a poslední dvacetiminutovku hráli v přesilovce.

Karvinští pro utkání nemohou počítat se zraněnými Mikušem a Zedníčkem, nejistý je i start Lapeše. Na straně Severočechů se nepředstaví Plechatý a možná ani Frýdek.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Bederka, Svozil, Fleišman - Čavoš, Budínský - Memič, Bartl, Papalelé - Akinyemi

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Mikula, Doumbia, Červ, Žambůrek, Ghali - Kulenovič, Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.34 - 2.60

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

I po devíti odehraných kolech svítí v kolonce výher u Jablonce nula. To se pokusí změnit v dalším domácím zápase proti Slovácku, které je na tom sice tabulkově výrazně lépe, musí ale vstřebat pohárové zklamání.

Ani Jablonec to v MOL Cupu neměl vůbec jednoduché. Na hřišti Domažlic po Dvořákově trefě dlouho prohrával, až po třech čtvrtinách utkání se mu dostalo dobré zprávy v podobě vyloučení domácího hráče, kterého v závěru využil žolík Náprstek. Postup po penaltách je však jen malou náplastí na bídné ligové výkony včetně poslední prohry v Hradci Králové, které mají za následek až čtrnácté místo a kývající se židli pod Radoslavem Látalem.

"Psychická stránka je teď těžká. Každý má v hlavě, že jsme v lize dlouho nevyhráli. Potřebujeme, aby to z nás spadlo. Šance máme v každém zápase, ale nejsme schopni to dotáhnout do vítězného konce. Potřebujeme to konečně zlomit," burcuje kouč Látal.

Muži z Uherského Hradiště naopak zatím působí solidním dojmem, byť na poslední venkovní utkání na Letné, kde obdrželi pět gólů, chtějí co nejdříve zapomenout. Stejně jako na pohárovou blamáž s Duklou, když i přes tři branky z kopaček Jurošky, Sinjavského a Srubka prohráli. Alespoň, že mezi to vměstnali domácí vítězství proti Karviné.

"Máme pouhé dva dny na to, abychom se vypořádali s nepodařeným zápasem proti Dukle. Jablonec prožívá výsledkovou krizi, které bychom chtěli využít. To, že mají tak málo bodů a ještě nevyhráli, pro nás ale může být i takový velký vykřičník. Mužstvo mají zkušené a velmi kvalitní, ať už v útoku či záloze. Musíme být obezřetní v obraně a nedělat chyby jako při poháru s Duklou, v tom bude základ úspěchu," nabádá Jan Palinek, asistent trenéra Svědíka.

Vzájemné střety jsou v posledních letech bohaté na remízy. Z předchozích devíti setkání jich nerozhodně skončilo hned pět včetně toho z minulé sezony na Střelnici. Na jihu Moravy trochu překvapivě uspěli hosté poté, co soupeři zasadili dvě rány v závěru.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - D. Souček, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Hübschman, Houska - Jovovič, Kratochvíl, Čanturišvili - Chramosta

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Trávník - Petržela, Valenta, Holzer - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.26 - 2.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Veledůležitý souboj čeká v sobotu odpoledne na hráče Zlína a Českých Budějovic. Ve vzájemném zápase si zahrají o to, kdo se lehce přiblíží středu pole, a kdo bude až po uši namočen v záchranářských pracích.

Horší výchozí pozici mají zatím Ševci, kteří jsou po devíti kolech se čtyřmi body na posledním místě. Bodovat zatím dokázali jen při remíze s Libercem a výhře s Teplicemi, strašit je ale musí především dva poslední zápasy. Nejprve schytali sedm branek od Plzně, minulý víkend si pak dojeli pro "bůra" do Ostravy. Tam byl přitom první poločas po gólech Ewertona a Simerského vyrovnaný, jenže po pauze pálili jen domácí - dvakrát Kubala a po jedné brance přidali Rigo s Tankem.

Dynamo prožilo na přelomu srpna a září dva povedené domácí zápasy, když zdolalo Bohemians a Jablonec. Pak se ale vše vrátilo do starých kolejí a před týdnem nestačilo na Mladou Boleslav. Tu poslal do vedení brzy Kostka, na Ondráškovo vyrovnání ještě v závěru dokázal zareagovat Suchomel.

Domácí se v zápase musí obejít bez potrestaného Černína, nepomůže jim ani zraněný brankář Dostál. Na straně Českých Budějovic se ze zdravotních důvodů nepředstaví Čoudek, otazník visí i nad Havlem.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Didiba, Pidro - Kolář - Fantiš, Janetzký, Tkáč, Reiter - Žák

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Trummer - J. Hora, Hellebrand - Skalák, Čermák, Adediran - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.79 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava

sobota 15:00

Mimořádně úspěšné jsou venkovní týmy ve vzájemných zápasech Olomouce s Baníkem. Na tuto tradici se Slezané pokusí navázat i v sobotu, kdy mají šanci přiblížit se skupině o titul evropským pohárům.

Z posledních deseti vzájemných střetů uspěli doma jen před rokem a půl Ostravští. Pětkrát se jinak radovali hosté, přičemž jen jednou to byli Hanáci. V minulé sezoně Olomouc vyhrála v prvním kole o tři góly, v dubnové odvetě pak stejným rozdílem dominovali Hapalovi svěřenci. Hattrickem se však tehdy blýskl nyní již slávista Tijani.

Sigma před týdnem navíc zažila veliké zklamání, když po Spartě a Plzni potřetí v sezoně ztratila body a prohrála. Tentokrát však nešlo o jednoho z top favoritů, ale zatím nepříliš výrazné Bohemians. V Ďolíčku přitom díky Zorvanovi s Vodhánělem Jílkova družina dvakrát vedla, nicméně poprvé srovnal Prekop, podruhé relativně rychlými góly otočili Puškáč s Matouškem. Hanáci tak nevyužili možnosti přiblížit se pražským "S" na dostřel a navíc se nechali předskočit Plzní.

"Zápasy s Baníkem vnímám jako svátek fotbalu z pohledu fanoušků a skvělé kulisy. Je to takový X faktor toho zápasu. To samé očekávám i nyní. Baník jsme doma dlouho neporazili, ale dělat z toho závěr je složité. Baník prodělal v létě celou řadu změn, kádr se postupně krystalizoval a získává na kompaktnosti. Na našem základním cíli, že chceme být úspěšnější, to ale nic nemění," říká kouč Václav Jílek.

Na Baník, který se samotným úvodem sezony protrápil, tak už má náskok jen čtyř bodů. Slezané jsou aktuálně na sedmém místě, tedy prvním týmem, který nepůjde do skupiny o titul. Pokud ovšem bude pokračovat v současné formě, tak má šanci poměrně velkou - aktuálně totiž už šestkrát za sebou neprohrál. V poháru přešel přes Hlučín a Zápy, v lize se vypořádal s Českými Budějovicemi, Mladou Boleslaví i Zlínem a do toho remizoval s Bohemians.

Domácí se musí vypořádat s absencí zdravotně indisponovaných Růska a Křišťála, otazník visí i nad Julišem. Na straně hostí se nepředstaví Mišković, Šehić a Takács.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.55 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

Pořádně náročný program na konec září schytala pražská Sparta. Ta se týden po derby a zároveň souboji o první místo musí pro změnu reálně obávat i o příčku druhou, zezadu se na ni totiž ve vzájemném zápase může dotáhnout Plzeň se zápasem k dobru.

Utkání na Slavii před týdnem přineslo více boje než fotbalu. V tvrdě hraném utkání otevřel skóre Jurečka po jednom z nepovedených momentů nové posily Preciada. Neslavným vrcholem utkání byla situace z osmaosmdesáté minuty, kdy po faulu Chytila vybouchl Vindahl. Ten nakonec ze situace odkráčel bez poskvrny, ne tak ale Bořil s Krejčím, kteří byli po vzájemné šarvátce vyloučeni. V nastavení pak právě zmíněný Chytil z brejku navýšil vedení Slavie, jenže sudí se vrátili k situaci na druhé straně hřiště a po zásahu videa vzhledem k Ogbuově ruce nařídili penaltu. K ní se postavil Lukáš Haraslín, jenž dalším ligovým gólem rozhodl o dělbě bodů.

Letenští nicméně ani poté nevyšli ze zápasového cviku. Ve středu se představili v pohárovém zápase v Líšni, kde je do osmifinále poslal jediným zásahem Ševčík. Pro sparťany je tak až dosud jedinou porážkou v základní hrací době nezdar v Záhřebu z konce srpna.

"Doufám, že zápas s Plzní nebude podobný jako derby se Slavií. Setkají se dva týmy hrající ve velké fazoně. Myslím si, že to bude krásný zápas. Musíme přidat více fotbalu než na Slavii a ubránit velmi nebezpečné standardky Plzně. Mají šikovné hráče, do útoku jsou strašně nebezpeční, udržují vysokou intenzitu. Musíme být ještě agresivnější a intenzivnější než oni," nabádá Luboš Loučka, asistent trenéra Priskeho.

To viktoriáni mají aktuálně na kontě úctyhodnou dvanáctizápasovou sérii výher. Po utrápeném úvodu sezony se chytili v odvetě proti kosovské Dritě - od té doby vyhráli oba zápasy v dalších dvou předkolech, zvládli i vstup do skupinové fáze a především se rozjeli v lize. Se zápasem k dobru tak nyní již tlačí na vedoucí pražské duo.

Pohárový zápas Plzně se odehraje až později, a tak posledním utkáním zůstává to domácí proti Pardubicím. Do něj svěřenci Miroslava Koubka nevstoupili dobře a po Darmovzalově gólu brzy prohrávali, nicméně ještě před pauzou otočili Kalvach, Dweh a Hranáč. Po návratu ze šaten navyšovali Jirka a dvakrát Durosinmi, Daněk v závěru jen korigoval na konečných 6:2.

"Bude to jiný level než zápas s Pardubicemi. Taktický scénář může být také jiný, ale určitě budeme aktivní i na Spartě. Nebudeme se schovávat, budeme chtít hrát náročný fotbal. Máme respekt k soupeři, ale nehodláme zalézt, takový fotbal hrát nechceme. Na zápas se těšíme, po té vítězné sérii to ani nemůže být jinak," říká zkušený trenér Koubek.

Vzájemné zápasy jsou v poslední době nesmírně vyrovnanou záležitostí, přesto můžeme říct, že v minulé sezoně měli lehce navrch Pražané. Ti totiž naplno zvládli obě utkání v základní části, viktoriáni zásahem Vydry vyplenili v samotném závěru nadstavby. To už ovšem nemohlo sparťanům zkazit oslavy.

V sobotním utkání bude Sparta vzhledem k disciplinárnímu trestu pochopitelně postrádat Krejčího, v ohrožení je i start zraněného Kairinena. Na straně hostí se nepředstaví Havel s Pernicou, otazník visí nad brankářem Staňkem. Oba celky navíc při nasazování hráčů musí myslet i na další evropské zápasy. Plzeň čeká v týdnu cesta do daleké Astany, Spartu těžký zápas na hřišti Betisu.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Preciado, Laci, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Cadu - Šulc - Chorý, Durosinmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 4.00 - 4.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
9
7
2
0
25 : 6
23
2
Slavia Praha
9
7
2
0
17 : 5
23
3
Viktoria Plzeň
8
6
1
1
26 : 9
19
4
Sigma Olomouc
9
6
0
3
17 : 11
18
5
1. FC Slovácko
9
5
2
2
11 : 10
17
6
FK Mladá Boleslav
8
4
2
2
16 : 11
14
7
Baník Ostrava
9
4
2
3
14 : 9
14
8
Bohemians Praha 1905
9
4
1
4
9 : 12
13
9
FK Teplice
9
3
3
3
10 : 10
12
10
Slovan Liberec
9
2
4
3
11 : 13
10
11
FC Hradec Králové
9
3
1
5
12 : 16
10
12
FK Pardubice
9
2
1
6
7 : 16
7
13
Dynamo České Budějovice
9
2
0
7
12 : 24
6
14
FK Jablonec
9
0
5
4
6 : 14
5
15
MFK Karviná
9
1
1
7
10 : 20
4
16
FC Zlín
9
1
1
7
7 : 24
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (614)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele