FIFA potvrdila trest pro Trippiera za porušení pravidel o sázení

18.01.2021, 16:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jezis, no tak si chtěli prilepšit. Nemají vypisovat picoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprostá sračka. Jak může být jeho vina odpovědět na to, když se ho někdo zeptá, jestli bude přestupovat? To jako nesmí říct ani svý ženě jestli to jednání nějak probíhá a jestli se budou stěhovat do tý doby, než to podepíše? Tohle je blbost sázkovky a pokud se bojí prodělku, tak nemaj takovýhle lehce zjistitelný hovadiny vůbec vypisovat. Házet tohle na hráče a zakázat mu start na 10 týdnů je od FA i FIFY zmrdstí nejvyššího kalibru, protože evidentně penízky od sázkovek voní víc než nějakej rozum. Hráče před přestupem budou týmy zavírat do trezorů, aby se o tom náhodou nikde nezmínili

Reagovat
Kucka

Reagovat
Firkraag

Tak se na to nemaj vypisovat sázky. Kreténismus.

Reagovat
Firkraag

Ale druhá věc, zajímalo by mě, kolik teda vsadili a vůbec proč to maj jeho blízcí zapotřebí, když on vydělává takový prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že ty velký prachy vydělává jen on. Takhle třeba i nedopatřením ( ) pomohl vydělat někomu dalšímu. Já jsem pro. Distanc za tohle je ale podle mě přes čáru, neřekl bych, kdyby měl sázet na svůj tým nebo zápas své ligy, ale to, že prosakne informace, to je fraška.

Reagovat
Horcmen

tři kamarádi

OH: number of bets 18, total made from bets 1346,84£

J: 4 bets, profit 15,38£ (+3 unknown bets)

B: 1 bet, profit 24,10£

Reagovat
smazaný uživatel

On je polocernoch nebo bleda tvar ? Vypada vselijak..

Reagovat
Člen_zlořádu

ano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele