Fanoušek Atlética Madrid dostal za házení předmětů na hřiště doživotní zákaz

Dnes, 09:50
Aktuality
Wanda Metropolitano (© AFP)

Atlético Madrid potrestalo doživotním zákazem vstupu na stadion fanouška, který při nedělním ligovém derby s fotbalisty Realu házel předměty na trávník. Klub o tom informoval na webu.

Zápas, který skončil remízou 1:1, byl zhruba na dvacet minut přerušen poté, co Éder Militao poslal Real v 64. minutě do vedení. Jednoho z výtržníků se už podařilo identifikovat a klub ho okamžitě potrestal.

"Nadále spolupracujeme s policií na identifikaci dalších zúčastněných. Jakmile se to podaří, také dostanou doživotní zákazy," uvedlo Atlético, které rovněž s okamžitou platností zpřísnilo návštěvní řád stadionu Metropolitano.

"Zakázali jsme jakékoliv zakrývání obličeje. Dosud jsme něco takového v regulích neměli. Pokud někdo tohle pravidlo poruší, bude okamžitě ze stadionu vyveden," oznámilo Atlético, kterému po remíze patří v tabulce čtvrté místo. Real je se ztrátou tří bodů na Barcelonu druhý.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
M.Vaza

Hezky pěkně, jen tak dál

Reagovat
dextroza_m

A ještě před držku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele