Emery popřel zájem Arsenalu o Navase a zpochybnil setrvání Čecha

05.01.2019, 09:32
Aktuality
Manažer londýnského Arsenalu Unai Emery vyvrátil spekulace médií, že by se Kanonýři snažili získat z Realu Madrid kostarického brankáře Keylora Navase. Emery před zápasem FA Cupu proti Blackpoolu prohlásil, že je spokojený s trojicí gólmanů, které má v klubu momentálně k dispozici.

Jedním z nich je také bývalý český reprezentant Petr Čech, který bojuje o pozici jedničky s Němcem Berndem Lenem, jenž přišel v létě z Leverkusenu. Třetím do party je Argentinec Emiliano Martínez.

Spekulace kolem Navase zhoustly se startem zimního přestupního termínu. V Realu Madrid kostarický gólman, který s klubem třikrát ovládl Ligu mistrů, momentálně nechytá. Přednost dostává jeho belgický konkurent Thibaut Courtois.

Emery dal však jasně najevo, že o Navasovi jako o možné posile neuvažuje. "Není to pravda," odpověděl na přímý dotaz novinářů.

"Brankáře jsme neprobírali. S trojicí, kterou tu momentálně máme, jsme spokojení. O Keyloru Navasovi jsme se s vedením klubu nikdy nebavili," uvedl Emery.

Emeryho dementování zájmu o Navase každopádně nemusí nutně znamenat, že v kádru Kanonýrů k žádným změnám nedojde. A týkat by se mohly i Petra Čecha, ten nastoupí k pohárovému souboji s Blackpoolem a jednat by se mohlo o jeden z jeho posledních startů za Arsenal.

"Nevím, je to otázka pro klub a samotného hráče," odpověděl na dotaz, zda Čech stráví i druhou polovinu sezony v Arsenalu. "Na začátku sezony chytal a vedl si velmi dobře. Měl skvělý přístup. Pak se zranil, do brány se dostal Leno, podával skvělé výkony a na Čecha po zotavení zbylo jen místo na lavičce. Ale jsem s ním velmi spokojen. V podobných situacích je třeba promluvit s hráčem a klubem, každopádně já sám se chci koncentrovat na to samé, to znamená na každý trénink a na každý zápas," prohlásil dále Španěl.

Autor: Jiří Fišara / fourfourtwo.com

Komentáře (692)

Přidat komentář
Kornovec

To nechapu, Cech dostal v 7 zapasech 9 golu a to hrali proti City i Chelsea. Leno dostal 22 ve 14 zapasech, nektere byly uplne smesne. Chelsea ani MU nebudou cekat az Emery vyresi golmanskou otazku, Arsenal za tyhle ztracene body zaplati opetovnou neucasti v LM, to se vsadim. Vzdy kdyz to Leno posral, hlavne poslednich zapasech jsem ocekaval zmenu, ale ta ne a ne prijit

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Pride

I kdyby byl v Arsenalu Zima, tak vy budete Lena vyhazovat po prvních slabších výkonech. Tady nejde ani tak o Lena, jako spíš o to, aby byl brankář české národnosti v brance. Čech na svoje roky dělá chyb mraky, ale to tady nikdo nepřipomene.

Reagovat
Cipinho

Kolik mraků přesně?

Reagovat
Pride

Celou oblohu dokázal zatáhnout.

Reagovat
oli9

nadruhou stranu ale Leno nic nepředvedl zatím.... čechino po sezoně jinam o tom bez debat,jde o to ale že není horší naopak...ale samozřejmě chápu Emeryho že chce stavět na Lenovi tak mu tu šanci dává

Reagovat
Pride

Leno zatím ideální fakt není no.. ale má to dost těžký, když ta obrana před nim dělá několik hrubek každý zápas.

Reagovat
kattos

Jenže tohle měl Čech minulou sezonu taky. Očividně to ale nebereš v potaz

Reagovat
Ferguson6

Však hej, mal pred sebou na hovno obranu, tak radšej prihrával súperom pred bránu.

Reagovat
kattos

Mluvím o minulé sezoně, kde udělal z rozehrávky odhadem jen jednu chybu.

I Allison, nebo Ter Stegen dělají az sezonu tak 1-2 chyby z rozehrávky.

Reagovat
fenixLFC

a ked napisem ja ze je leno totalny priemerak tak to tiez hodis na nejaku narodnost? tu nejde o to ze enchyta cech, ale ze tam arsenal ma dvoch totalnych priemerakov. nedohaduje sa kto je lepsi ale kto je horsi co hovori samo za seba

Reagovat
Pride

Obrana Arsenalu je podprůměrná. Já bych Lena soudil, až bude chytat za normální obranou.

Reagovat
icka

on hejtuje neustale Cecha

Reagovat
Pride

Jojo, protože se tady z něho dělá najednou polobůh. Najednou se zapomíná na to, jak byl často vysmívaný. Ale nebudu se opakovat pořád dokola.

Reagovat
kattos

Vysmívaný byl především tady, ale to byl od roku 2004.

Pravda, minulou sezonu ho neměli rádi všude, ale od minulé sezony se dost zlepšil. A protože předtím měl přes 10 fantastických sezon, tak je očividné, že minulou sezonu prostě nebyla forma.

Reagovat
kattos

Čech měl hodně špatnou minulou sezonu, jinak v první sezoně za Arsenal byli 2 goly na jeho vrub (Leno jich má už 4 a to ani ne za půl sezony)

V druhé podobně.

Jen v té třetí to byla slabina, ale očividně na sobě zapracoval a myslím že docela očividně je lepší než Leno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Chelsea a MU maju kopu svojich problemov, tak radsej nevsadzaj.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak chyby v prvej sezone po prestupe robili aj lepší brankári ako Leno . Klub vzhľadom na budúcnosť chce podržať a podporiť Lena. Podobná peenička ako v CFC s Courtois/Čech

Reagovat
Seydou Doumbia

Navíc na začátku sezony fungovala Arsenalu i obrana což se s přibývajícím časem říct nedá.

Reagovat
miguel bain

Chyby které dělá Leno nemají s obranou nic společného

Reagovat
Pride

Reagovat
icka

Reagovat
Pride

Reagovat
kattos

Courtois udělal za sezonu 4 chyby, Leno 4 chyby za 20 zápasů, zbytečná ztráta bodů.

Reagovat
FC Porto FC

Nevím proč nechyta dal Čech. Po zranění měl dostat opět šanci když před tím byl dobrej. Jo kdyby se zhoršil tak neřeknu že začal chytat Leno ale takhle... Navíc když Leno není žádnéj zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

cech mel byt uz davno odejit spolu s celou obranou z minule sezony krome bellerina kterej ma jeste perspektivu se zlepsit, ale taky byl hruzostrasnej

Reagovat
masly008

jj a kdo by jako hrál s naším přestupovým rozpočtem chytráku.takové výkřiky do tmy jsou nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

bud arsenal chce byt predni tym jako mu to predurcuje historie a jeste to neni tak davno kdy jim byl, a nebo nechce a spokoji se byt tymem na urovni west hamu, evertonu atd - v takovem pripade by asi takovej kadr dostacoval, otazka je jestli to dostacuje normalnim fanouskum arsenalu

Reagovat
afc

A ty chapes, ze nie su peniaze na taku obmenu?

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, ale to neznamena ze se fanousci uspokoji a budou obhajovat do nekonecna neschopny hrace svyho tymu. sparta hraje taky tuzku a penize tam na pomery ligy jsou, a taky nechodim po diskuzich a neobhajuju jak jsou hraci super kdyz jsou tam dobri tak 2-3 jenom proto ze hraji za muj tym je potreba si pojmenovat problemy, oznacit vyniky a ohradit se vuci tomu.

Reagovat
Golasso

Jenže jakmile má Čech míč na noze, tak je to ztracený balon. Leno těma nohama aspoň při rozehrávce na blízko umí a vydrží pod tlakem nechybovat. Se podívej na zápasy z kraje sezony, když jsme se snažili rozehrávat přes brankáře a stopery - každá taková snaha zaváněla parodií. A to mám Čecha rád. Navíc Leno je mladej a do budoucna by mohl být dlouhodobě jednička. Není vůbec marnej, jak ho tu ostatní popisují, svoje si odchytá a nohama je solidní.

Reagovat
fenixLFC

videl som rozohravku lena proti liverpoolu...tiez solidna komedia

Reagovat
tunkic

To sis na hodnoceni vybral super zapas...tam to byla komedie od celyho tymu!!

Reagovat
Golasso

Tak tam od nás nezahrál dobře nikdo a byla to tragédie. Posuzovat výkonnost Lena podle takového zápasu je bullshit.

Reagovat
kattos

Nesmalá se Čechovi za výkon proti Man City, kde to taky byla slabota od zbytku týmu?

Reagovat
Golasso

Jestli já jsem se nesmál Čechovi? Ne, nesmál jsem se, nikdy. Dokonce jsem chtěl na začátku sezony, aby Čech zůstal jednička, ale ta rozehrávka vypadá s Lenem fakt líp. Na čáře je asi Petr o něco lepší, ale ne tak, aby to udělalo podstatnější rozdíl a vyvážilo tu rozehrávku.

Reagovat
kattos

Tak nemluvím o tobě, ale lidi posuzovali Čechovo rozehrávku po tom zápase, proč ne my po zápase s Liverpoolem? V obou případech protější týmy byli lepší.

Čech je lepší na čáře, při centrech a s organizací.

Leno jen v rozehrávce. Jinak je strašně splašenej.

Reagovat
Golasso

Jo, však v pohodě, každý má nějaký názor. Já s dost lidma nesouhlasím teď ohledně Lena a nesouhlasil bych ani tehdy ohledně Čecha, pokud by šlo jen o zápas proti City. Jenže ono nešlo jen o ten zápas. Čech nohama prostě tolik neumí.

Jinak na čáře je asi fakt lepší Čech, v rozehrávce určitě Leno, při centrech mají dost rezervy oba a organizaci podle mě nejde posuzovat, když před tebou běhá Lichtsteiner. To bys mohl klidně MBA z vápnového managementu a nenadělal bys nic. Čech vychytal mnohem lepší dny naší obrany. Leno hraje za poslepovanou obranou, která pořád rotuje a kosí ji zranění. Tam prostě nejsou sehraní ti obránci a Leno s tím nezmůže nic.

Reagovat
kattos

Jako promiň, ale rozdíl u Čecha a Lena v centrech je rozdilem třídy.

Reagovat
fenixLFC

a podla akeho zapasu ho posudzovat? ked hra dobre lebo ho nikto nepressuje?

Reagovat
Golasso

Pokud chceš nějaký relevantní výsledky té tvojí "analýzy rozehrávky", tak by sis měl hlavně vybrat aspoň nějaký trochu soudný vzorek zápasů. Vzhledem k tomu, že Leno toho zatím v Arsenalu neodehrál tolik, tak bych doporučoval nejlíp všechny .

Reagovat
kattos

Odehrál toho podle mně dost aby se posuzoval.

Reagovat
Golasso

Jo, ale musel by to posuzovat nejlíp na základě všech zápasů a ne jednoho proti Live nebo nějakého jednoho easy zápasu, kde neměl nic na práci. Však to tam píšu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kattos

Zase bych to tak bledě neviděl. Co jsem viděl stastiky, tak je Čech průměr co se rozehrávky týče (na PL)

Leno je bez pochyby lepší v rozehrávce,jenže Čech je lepší v organizaci, zákroky, centry apod....

Reagovat
kattos

Reagovat
redyyz

mne pride Leno ako trochu lepsi Karius, ked vam Leno posere nejaky velky zapas tak sa zobudite

Reagovat
kattos

Zase ale Karius měl více času se přizpůsobit než Leno.

Reagovat
Rudnevs

Fans PL - Čo hovoríte na Lena? Asi nič moc, čo?

Reagovat
Paul Anka

Nepředvádí nic navíc, klidně mohl zůstat Wojta. Určitě bych dal šanci zase Čechovi. Každopádně otázka golmána v AFC není ani po letním přestupovém období vyřešená. Jsem rád, že se popřel Navas, který by dle mého opět nic nevyřešil.

Reagovat
Josifek

Já nevím, podle mě by vám toho Navas vyřešil dost - minimálně byste na cca 3 roky měli TOP světového golmana, což nyní říct nemůžete. Ale tak je otázka, jak by mu sedla PL, přeci jen není z nejurostlejších..

Reagovat
Paul Anka

Já právě Navase nepovažuji jako TOP světového golmána a pochybuji, že by se jím během těch tří let stal.

Reagovat
Josifek

Tak to je asi spíš tvoje chyba než než jeho. Za posledních 5 let Keylor rozhodně patří mezi TOP 10 golmanů.

Reagovat
tunkic

Ciste v chytani urcite, ale jeho hra nohou (na cemz chce ocividne Emery stavet) je celkem pruser, takze tam bysme si doopravdy moc nepomohli..

Reagovat
kattos

Průser? Ano, Neuer, Stegen a asi Leno jsou v té rozehrávce lepší, ale to, že to není Pirlo hned nezmaneá, že by byl slabej. Navas se nebojí nic dovolit a za ty 3 sezony snad ani jeden gol po rozehrávce.

Reagovat
tunkic

Co jsem videl sam a nekde to psali i fans Realu, tak napriklad jeho kazdej druhej vykop leti do autu..plus mi prijde, ze Real moc pres golmana nehraje, takze treba proto nenastradal tolik chyb pri rozehravce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gólman má především dobře chytat, což Keylor splňuje.

Reagovat
kattos

No nevím, já Zidanův Real sledoval a nepřilo mi že by v rozehrávce byl tak špatný

Reagovat
tunkic

Hele nevim, já proti Navasovi a určitě ani proti Čechovi vůbec nic nemám...jen mi prostě příjde, že by to v porovnání s Lenem nebylo o moc lepší...

Reagovat
kattos

Ja proti Lenovi nic nemám, ale Navas a Čech mi pořád.prijdou jako lepsi gólmani

Reagovat
Pride

S tím bych byl opatrný. Bravo byl taky jeden z nejlepších golmanů světa a podívej se, kde je teď.

Reagovat
Josifek

Keylor tu TOP kvalitu prokazuje déle. Ale samozřejmě nemůžu tvrdit s jistotou, jak by obstál v PL. Ale věřím, že by Lena strčil do kapsy..

Reagovat
kattos

Jenže je to golman pro PL?

Arsenal má špičkového golmana (podle mně Čech pořád má na to, aby byl považovanej za špičku, viz začátek sezony) a golmana, kterej je na úrovni Ospiny, ale může bejt na úrovni Stegena.

Navas je lepší než Leno, ale nic by nevyřešil.

Reagovat
Pride

Špičkovej golman V TOP 10 na světě je určitě taky, co?

Reagovat
kattos

Výkony v této sezoně ukazují že na špičku pořád má. Viděl jsi ty výkony? Krom slabší rozehrávky toho chytil mraky

Proč by jím nebyl vůbec?

Reagovat
kattos

Jako takhle, rozhodně je v současné době lepší než Leno a ten od špičky daleko nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Úvod vypadal dobře, ale postupně začal dělat minely a žádné zákroky navíc v poslední době nepředvádí. Jeho hra nohou je oproti Čechovi sice jinde, ale žádné terno to taky není. Nutno dodat, že mu výkony obrany vůbec nepomáhají, nicméně vzhledem k těm statistikám, co měl v BL, se obávám, jestli je schopen nějakého výrazného zlepšení.

Reagovat
xjert02

Cech si umi mnohem lepe nez Leno tu obranu organizovat. Mj. i proto nedostavali s Cechem v brane tolik branek. Pokud neni v obrane kvalita, tak ten golman muze s organizaci hodne pomoct. A v tom byl Cech vzdy silny.

Pro Cecha mluvi bohate zkusenosti a z dosavadniho sledovani Lena na mne pusobi Cech jako lepsi brankar jak Leno (ve smyslu klasickeho brankarskeho remesla).

Pro Lena mluvi vysoka prestupni castka, perspektiva, lepsi hra nohou.

Sestavu stejne musi nakonec vybrat Emery.

Jak se mi Cech a jeho chytani nelibi a nikdy nelibilo, momentalne bych ho dal do brany nazpatek. Duvody.

1) Zkraje sezony patril k nejlepsim brankarum PL – opet mysleno ciste brankarske remeslo.

2) Potrebujeme stabilizovat hru obrany a on je v komunikaci lepsi jak Leno.

3) Z brany jej dostalo zraneni, nikoliv nekvalitni vykony.

Reagovat
fenixLFC

trosku predpovedatelnejsi karius

Reagovat
tunkic

Ja bych mu dal cas...prece je to porad jeho prvni sezona v PL a trochu se tady zapomina, jakou mel prvni sezonu napr. DDG..

Reagovat
Golasso

Reagovat
kattos

Jenže Lenovi je už 26 a zbytečně ztrácíme body.

Na lavičce je lepší golman, nechápu proč mu nedat více prostoru.

Reagovat
tunkic

Cech tech chyb taky udela mraky, ale at ho tam klidne zase zkusi, to je mi celkem jedno...spis mi jde o to, ze podle me post golmana fakt neni kamen urazu..hlavni je vyresit ty nase stopery, to je nejvetsi pruser!!

Reagovat
icemike

Protože ten mladší se musí dostat do pohody, bude u vás dalších X let

Reagovat
kattos

Jako Mignolet? Karius?

Kdyby bylo Lenovi okolo 21-24 ok. Kdyby Leno už předtím byl jednička ve velkoklubu ok.

Ale ne, už by měl bejt trochu zkušenej a jediné co chytal bylo za nadprůměrný Leverkusen.

O Mignoletovi a Karisuovi se taky říkalo že budou jednička na X let.

Reagovat
icemike

U Mignoleta to nemohl nikdo myslet vážně a Kariusovi se prostě pokazila hlava, do té doby to nebylo tak zle

Reagovat
kattos

Očividně mysleli. Těch gólmanů kteří byli talenti ale zklamali je další hafo, tohle byl jen vycuc jednoho tymu za 10 let

Reagovat
kattos

Čech chytá lépe. Na Lenův vrub jdou klidně už i 4 goly.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten zájem anglických klubů o Denise Suáreze je reálný? O jaký ceně se tam spekuluje? Četl jsem o tom článek u Di Marzia, ale nemám k němu moc důvěru a navíc tam vůbec nezmiňoval cenu, kterou by právě třeba Arsenal měl nabízet.

Reagovat
afc

Suarez by mal prist na hostovacku.

Reagovat
Hachim Mastour

Očividne to bude trvalý prestup.

Reagovat
oddy

Já četl, že do Arsenalu za 18 mil. Ł

Reagovat
Stannis Baratheon

16 - Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla mna je, on bude mat aj status HG nie??

Reagovat
Spalovač šancí

Po Čechově zranění Leno odchytal 1-2 zápasy dobře. Ale jinak hrůza a rozehrávka v jeho podání zase o tolik lepší není, aby měl dostávat přednost.

Reagovat
madlucas

mne teda pride istejsi leno .. vzdy som trpol ked sa rozohravalo od cecha a pod.. a to ze dostal leno dost golov.. k tomu len ze nasa obrana ma tiez na tom zasluhy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka idelane co.

Reagovat
mesyas

čech už se mohl vrátoit do chelsea a dělat tam tu dvojku než sedět v arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kempu by posadil

Reagovat
Hachim Mastour

Kupovanie Navasa by nedávalo žiaden zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.digisport.sk/futbal/sobota-fa-cup/ Není to už moc? Tolik zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

jak teda zpochybnil Cechovo setrvani?

Reagovat
Bosko

Fišara...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

taky slovensky Hudacko, az na to ze on by ta uz posielal naspat do svojej mamky ked ho upozornis na chybu

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych docela uvítal, kdyby se údaj o autorovi článku objevoval už v náhledu, abych na některé články nemusel vůbec klikat. Ačkoliv to je asi důvod, proč se to nezobrazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

,,španěl Emiliano Martínez” ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Tommy the Gunner

clickbait

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kily

koukám hodně bohatý výčet uživatelů, kteří neměli potřebu si pořádně přečíst článek a přišli si jen kopnout

Reagovat
Infi

já to tedy četl a nikde mi nepřijde, že by vyloženě zpochybňoval jeho setrvání v klubu

Reagovat
Kily

"Nevím, je to otázka pro klub a samotného hráče," místo zpochybnil tam mohlo být, že netuší, jestli Čech v lednu zůstane, nejspíš by to bylo i lepší, kdybych to napsal takhle, každopádně to není nějak mimo, jak se tady fanclub snaží prezentovat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mayday

Viděl jsem asi jen tři zápasy, ve kterých chytal Leno a docela špatnej, nechytil vůbec nic navíc, některý góly byly dost chytatelný.

Reagovat
Csaplárova past

Jenže Čech taky chyboval, pravda, nebyly z toho góly, ale ty chyby byly fakt vyloženě školácké, hlavně s míčem u nohy. Leno má prostor pro zlepšení, u Čecha by to byl vzhledem k věku promarněný čas. Navíc to Arsenalu šlape, tak proč zbytečně komplikovat sestavu novými hráči.

Reagovat
xjert02

Nesouhlas. Arsenalu to v obrane rozhodne neslape. Hned prvni prispevek ukazuje kvalitu obranne hry a tedy i golmana na cislech.

Reagovat
kattos

S míčem u nohy 2 chyby.

Čech udělal tak 2-3 chyby - 0 golů.

Leno 6 chyb - 4 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za žvást?

Reagovat
Csaplárova past

Žvaní ten, kdo tvrdí, že Arsenal by měl stavět svůj tým do budoucna na hráči, kterému je 36 let. Vzpamatujte se ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím no, pořád si myslím, že by měl chytat ten lepší, ne ten mladší

Reagovat
kattos

Pokud se mladej nedokáže mit lepší výkony než starší, tak nemá na to být jedničkou.

Reagovat
Nuno čomes

Co nejrychleji by měl od tech tragedu jít pryc.

Reagovat
iamek

Tak Gomes a ani Greenwood nejsou v nominaci. Gomes poslední týdny hraje spatne, ale Greenwooda jsem čekal.

Reagovat
Csaplárova past

Že Čech vypadne ze sestavy bylo jasné už před sezonou. Nevěřil sem mu herně, nakonec tomu pomohlo zranění .... i tak mě tady všichni přesvědčovali o tom, že tohle se stát nemůže.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Díaz (ofenzívny alebo krajný záložník, typické španielske AM) z ManCity do Realu, to podľa mňa značí odchod Isca (alebo Ceballosa alebo Asenja, ale to silno pochybujem). Chceme ho? Asi by bol drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod nikoho to urcite neznaci. Diaz je typek co zatim hral akorat mladeznicky souteze, ten fakt v bezprostredni dobe nema sanci nikoho vytlacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ja jeho prichod asi nikdy nepochopim. Akurat dostane 200 min do konca sezony a potom sa bude spekulovat o jeho hostovacke.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojka Asensio, Ceballos, Díaz bohate stačí +/- na rovnaké posty. Isco začína byť v najlepších rokoch a chce hrávať a výrazne nie je pred spomínanou dvojicou aktuálnych hráčov Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos není ofenzivní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos je CM, AM a hráva aj vľavo, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle nahrává, primárně to je CM/AM. Ale nečeká se od něj taková produktivita jako od Isca/Asensia. Má stejnou úlohu jako Kroos nebo Modrić.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Mateo16

Na 5 miesto v PD to stacit bude

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, pretože ofenzívny záložník je post, kt. vás tlačí

Reagovat
Mateo16

Tlaci nas kvalita a s hracmi ako Diaz , Ceballos, Lucas nemas sancu vyhrat ani jeden velky zapas.

Reagovat
Hachim Mastour

Je Dani taký zlý?

Reagovat
Mateo16

Mne sa paci ale momentalne ma najvacsiu doveru od trenera a najviac minut v RM a najvacsi hype v mediach a on neni schopny vo finalne faze urobit nic. Nebere na seba zodpovednost , 1vs1 suboj neurobi , finalna prihravka , center neexistuje.

Ako posledny hrac v zalohe vyhorel proti Eibaru. On bude TOP ale hostovacku nutne potrebuje

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hej, ale Ceballos je ešte len talent a keď nefunguje poriadne celý tím a hviezdy, mladý hráč to nevytrhne.

Reagovat
Mateo16

Na talent sa ale v RM nehra. Ceballos uz tu bude 2 sezonu uz mu pada ochrana a pokial neni schopny vo svojom najlepsom case v RM smerem hore nieco vytvorit tak problem je aj v nom. Ale napisal si pravdu aspon vidis ze cela kupa Diaza nema ziadny zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyhádžte Ceballosa, Asensia aj Isca, ja budem len rád, keď ich uvidím pravidelne hrať.

Reagovat
Mateo16

Isco uz tu nieco dosiahol ten ma problem s trenerom , Asensio ma problem v hlave. tiez uz tu nieco dosiahol a svoje miesto si zasluzil. Neverim ze sa bude vyhadzovat max pojdu na hostovacku niektory hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho, čo píšete, Diaz moc zmysel nedáva, ale uvidíme, či neprekvapí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz neco, tak Diaze vidim jako konkurenci pro Asensia a pripadne Vazqueze. Vazquez je momentalne nase startujici pravy kridlo, coz je silenost. Asensio by na nej mel tlacit, ale hraje pekne na hovno, cili do toho ted prichazi jeste Diaz.

Reagovat
smazaný uživatel

A Isco je ako na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje. Když už naskočí z lavičky tak většinou tápe. Ale zápas s Villarrealem jsem neviděl, tak si třeba vzal novoroční předsevzetí.

Reagovat
Busby babes

libi se mi, jak Realu radis, ze hrac, ktereho jsi nikdy nevidel hrat, staci na pokryti jejich zalohy...

Reagovat
smazaný uživatel

60M+ stopro, spíš 80M+, možná by se ta případná cena vyšplhala i nad 100M eur (výkupka je 700M). Ale zrovna nedávno se Isco vyjádřil v tom smyslu, že je spokojený a že rozhodně nemá v úmyslu odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

700 mega výkupka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Benzema má vykupku 1 miliarda eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Lool

Reagovat
Sm0ker

To jsou takový ty prohlášení před odchodem

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Asenja vám nedáme, kto nám bude potom chytať?

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio*

Reagovat
Mateo16

Diaz je skor kridlo ako zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

Diaz je podľa všetkého ľavé krídlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Do budoucna ten kádr rozhodně nebudou stavět na Čechovi. Takže po sezoně očekávám jeho odchod.

Reagovat
oli9

to je jasné , ale chtěl bych cechina vidět ještě v PL určitě na to má..takový west ham

Reagovat
smazaný uživatel

Barca fans: Jakej je Suarez ( Denis) může se prosadit v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě může v týmu uprostřed tabulky. Kužel liga naším hráčům většinou sedne. Určitě lepší hráč než Gomes, který se stává hvězdou v Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

muze, ale neveril bych mu moc, zvlast u nas, čekal bych podobneho prumeraka jako henrikha. narozdil gomese se tu tak nehodi plus imo je to horsi hrac a sve pozici nez gomes na svoji..

kdyz uz tak by to chtelo nekoho jako fekir, depay nebo nejak ukrast malcoma

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Reading: Romero, Dalot, Young, Jones, Darmian, Fred, Pereira, McTominay, Mata, Sanchez, Lukaku.

Darmian stoper hmm? Jsem zvědavý na něj i na McTominaye

Reagovat
Busby babes

tak nejka ocekavana. Prekvapeni je jen Scott asi. I kdyz prekvapeni... Ole rekl, ze sanci dostanou vsichni a on jeste nehral...

Dalsi sance pro Dalota, Freda a Pereiru, snad ji chytnou. A Alexis by se mel taky predvest.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine Fellaini je mimo diania.

Reagovat
EXoRcIsT

no vidis dalsie + pre Oleho

Reagovat
Busby babes

protoze byl zranenej. vcera mel prvne poradne trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a snad je na odchodu

Reagovat
Busby babes

no dneska neni v sestave uplne z jinych duvodu nez ze by s nim Ole nepocital.

Reagovat
Busby babes

a Garner a Chong na lavicce.

Reagovat
iamek

Super sestava. Na CB nebyla jiná možnost. Možná místo Maty bych dal Chonga. Afro na lavičce .

Reagovat
r.mrazik

Nerikal ole, ze si mel zahrat za acko mason greenwood?

Reagovat
kiwwi

Osobne som ho na žiadnej tlačovke nepočul povedať to a písal to len mirror, takže očividne to bola kravina

Reagovat
Busby babes

nerikal.

Reagovat
Busby babes

rikal max neco o tom, ze je to talent, ze ho budou sledovat a ze sanci pripadne dostane, ale urcite nerikal, ze bude hrat proti Readingu. Je mu cerstve 17, porad ma cas a mame hodne hracu, kteri potrebuji hrat. Dneska maji sanci Chong a Garner, priste to bude treba Mason.

Reagovat
r.mrazik

Aha...tak to byl asi nějaký vymyšlený článek na MEN

Reagovat
Mastný Chobot

ten Suarez sa fakt deje asi. Za mňa môže byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no neviem, podobný typ ako Suso, kt. je málo dynamický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroje? Krome Di Marzia ticho

Reagovat
Mastný Chobot

však Di Marzio

Reagovat
patas92

Úplně o ničem fotbalista, kterých má Arsenal tuny.

Reagovat
smazaný uživatel

On zase tak špatný není, ale vůbec si podle mě nevěří a pak dělá strašný chyby. Třeba mu PL sedne.

Reagovat
patas92

Nic, co by mělo Arsenal někam posunout, natož dostat do LM. Hráč tak maximálně pro Everton.

Já v něm fakt nevidím nic zvláštního, i když se sebevíc snažím. Na křídle je o ničem, ve tříčlenné záloze je o ničem. Jediné místo, kde může být platný, je kraj zálohy ve 4-4-2, ale to Arsenal nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton chce údajně Malcoma. Tich hráčů Barcelony mají asi málo.

Reagovat
patas92

Ten by mohl jít do Arsenalu

Reagovat
Kluivert9

Tam už vytvořili Barca odbory

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal is new Everton ;)

Reagovat
nani92

ale to nie je Luis, ale Denis

Reagovat
smazaný uživatel

takze ten nerasisticky?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

bavil som sa s kolegom ktory fandi Barcelone. Velmi dobre krytie lopty, velky potencial ale slabo brani a to moze byt kamen urazu. Isiel by som po niekom inom.

Reagovat
oli9

Hele prostě Cechinovi je už 36 a na tom se stavit nedá, nový trenér si prostě vsadil na svoje koně na kterého by chtěl ještě nějaké ty 4 roky spolehat, bohužel cechino ma svuj vek i to nej za sebou, nerikam ze na PL nemá, je to profik... nadruhou stranu Leno na me pusobi ted daleko hur nez Cech... byl bych rád kdyby jeste nejaky londynsky klub dal petovi sanci

Reagovat
kattos

Jenže pokud Leno není dobrý aby toho golmana na kterým se nedá stavět nedokázah přechytat, tak na Arsenal nemá a místo jedničky si nezaslouží.

Reagovat
oli9

to nepíšu že je Leno lepší , jen petr má už svoje roky

Reagovat
kattos

Jasně, ale proč by neměl chytat? Buffon 41 se rve o místo PSG, Van Der Sar 41 jednička Man Utd kteří v poslední rok Van Der Sarovi kariéri hráli finále LM. Čech může odchytat 5 sezon než mu bude 41.

Samozřejme že není golman do budoucnosti, ale opravdu bude Emery chtít golmana, i když by tam měl Čecha který by byl několik let lepší?

Já si prostě stojím za tím, že Leno by měl ukázat že na to má a zatím je to naprostá bída.

Reagovat
Coutinho10

za Burnley proti Barnsley bude Vydra v základu...to se podívám

https://twitter.com/BurnleyOfficial/status/1081513285722271744

Reagovat
Coutinho10

a za Bournemouth Clyne hned v základu a Solanke zatim ani na lavičce

https://twitter.com/afcbournemouth/status/1081513179996393472

Reagovat
smazaný uživatel

Už mají luxusní bilanci 14 obdržených gólů za poslední 3 a půl zápasu. Já se chtěl kouknout na Nasriho. Škoda že se to kryje s Readingem.

Reagovat
Coutinho10

ja jsem sledoval WHU na notesu, ale ne moc pozorne...vic jsem zamerenej na Burnley, na ktery koukam na mobilu pres appku Chance a jinak Nasri, co jsem videl obcas byl u mice, ale nepripada mi, ze by mel bejt nejaka velka posila a u Burnley Vydra zatim dobry..jenom skoda, ze odvolali mu tu penaltu a mel tam dobrou akci, kdy si prehodil patickou obrance, ale brankar mu ti chytnuk na hrane vapna..jinak by sel sam na branu...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo aby Vydra dostával víc šancí, když ho ještě koupili za takový prachy.

Reagovat
Mönchengladbach

Lejno je díra a lávku by leštil i v Gladbášku.

Reagovat
Mastný Chobot

Som ešte opitý a našiel som Salahove nové prezývky po minulom zápase ktoré ma pobavili, tak sa podelím

Wallahi Walcott.

Pyramid Pennant.

Tutankhamun Townsend.

Ramadan Obertan.

Inshallah Wright-Phillips.

Bismillah Bolasie.

Reagovat
Mervin

to teda musíš být jak dělo, když tě tohle pobavilo

Reagovat
Swarley

Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Popiči kámo, úplne sa ujebávam, teraz píšem tento príspevok pod stolom a smejem sa pritom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Reagovat
Mercury

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
Bayern +

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
oli9

ty si vážně chobot ale ten co roste od prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a i Nasri v základu....nevim, na co dřív koukat

Reagovat
Busby babes

Manchester City will receive 15% of any future transfer of Brahim Diaz, unless he signs for #mufc - they will receive 40% instead

Reagovat
smazaný uživatel

U Sancha nic takového doufám není

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem naše vedenie. Mohol prísť zadarmo. Ale nie, my si tam radšej najebeme klauzule a zaplatíme za nepoužiteľného hráča pre A tým 15M Pôvodne sa mi to zdal ako dobrý ťah do budúcna, teraz sa mi to ale páči čím ďalej tým menej...

Reagovat
Busby babes

tak uvidite, treba bude dobrej. a kdyz ne, tak ho za tech 15+ prodate zase jinam.

Reagovat
Whitemedia

Neboj.. on se někdo v PL najde, kdo vás ho v případě průseru zbaví tak, že na něm ještě vyděláte..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

zatim je to teda velka bida. Je videt, ze jsme hodne obmenili sestavu. Hraci si absolutne nevyhovi. A ta stredova trojka je zatim tragicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl zkusit koupit od nás Cillessena. Je mu teprve 29 let. Sice je u nás dvojka, ale chytá fakt parádně a post jedničky by si někde určitě zasloužil.

Reagovat
oli9

teprve

Reagovat
smazaný uživatel

U brankáře to není žádný věk.

Reagovat
kattos

Reagovat
Swarley

Ty jo tam je Sheasy

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo to tu tvrdil ?? Ano já ! to bylo keců a haterů, že si to Čech udrží

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl radši uznat gól Fredovi

Reagovat
Minister

Arnautovič sa zranil?

Reagovat
nani92

FRED

Reagovat
Coutinho10

loool Vydra vybojoval penaltu a uz se k ni rozbihal, ze ji kopne a rozhodci ho prerusil, ze to nakonec odvolava

Reagovat
Swarley

Konečně slušná akce, Mata na klid

Reagovat
smazaný uživatel

Arnaut se uzdraví z delšího zranění a oni ho zas serou do všech zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

It took VAR 2 minutes and 5 seconds to come to the decision. Do you think the process needs speeding up? #mufc

Reagovat
Busby babes

ted jsem fakt cekal, ze vyrovnaj.

Reagovat
Grahf

Pererira a Mctominay na to nemajú bohužial. Hlavne ten druhý mi pripadá, že ani nie futbalista a na štadione sa ocitol nejak omylom, len zablúdil na ceste do obchodu.

Reagovat
Grahf

jo a lukaku musí zhodiť aspoň 20 kil a vrátiť sa k tomu z evertonu, strašne nemotorný a statický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole, fakt cenim FA cup, tak protocil co mohl - Mourinho by tohle hral tak se 2 zmenama oproti lize a stejne by branil jako píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Ole vyhraje alespoň třetinu toho co José, ozvi se mi. Dik

Reagovat
r.mrazik

Pereira ještě jakž takž...ale Mctominay na MU totálně nemá...a Fred je pomalý i proti Readingu

Reagovat
Swarley

Spíš neskutečně nepřesný

Reagovat
r.mrazik

On je oboje...jako za 50 Mega liber? Dělají si prdel???

Reagovat
Swarley

Tak pohybem mi právě přijde úplně v pohodě, ale spíš nechápu, jak může kazit tak lehký přihrávky...přijde mi strašně roztěkanej, nesoustředěnej...

Reagovat
r.mrazik

Pomalé reakce,pomalá práce s míčem,má ho na dlouhou nohu a proto stále ztrácí...

Reagovat
Swarley

Uvidíme časem...

Reagovat
r.mrazik

Tohle nezlepší...takhle on hraje

Reagovat
Swarley

Tak musí si zvyknout na tempo a něco změnit...

Reagovat
r.mrazik

Jsem zvědav jak změní návyky v 25 letech...práci s míčem a tak

V tomhle mu nevěřím....podle mě to je flop jak prase

Reagovat
Swarley

Uvidíme, takový typ hráče nám prostě chyběl, teď už to je na něm...

Reagovat
r.mrazik

Když si vezmeš jak tam hraje Ander...

No po půl roce to je pořád špatný...musí se dost zlepšit

Reagovat
Swarley

Jako to rozhodně, zatím je to špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam, ze se jeste rozehraje....za ty prachy by kurva mel...

Reagovat
Grahf

fed s alexisom jediný behajú, všetko okolo nich sú štatisti.

Reagovat
Busby babes

Pereira hraje? Fred desne kazi. McTom si aspon plni asi to co ma, ale kvalitu na to nema, to je jasny.

Reagovat
r.mrazik

Docela slušně rozdá míč od stoperu...jasně že žádný zázrak to není...ale kdo je?

Mctominay se tam leda tak plouzi...úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis skvělý, Fred je občas dobré momenty, občas zle, třeba to vyladit, McTominay nic nic nic, Andreas taky nic moc, ale tam bych to viděl že nemá herní praxi

Reagovat
Swarley

Alexis bojuje, zatím mu to nevychází, ale dneska dá gól

Reagovat
r.mrazik

Nedá...ten jenom "bojuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neprekvapujuce ze z big6 timov za to chcu peniaze iba zidaci

Reagovat
smazaný uživatel

antisemitismus, ban

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, nominacia do Najvacsi Slovak ;)

Reagovat
fenixLFC

takze preto nemate stadion, dali vam ban

Reagovat
smazaný uživatel

my ale máme stadion, který je větší a modernější než Anfield a co nevidět bude otevřený

Reagovat
smazaný uživatel

ozajk ako to je. Levy ma štadion či mesto?

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj tak, vlastne ma to nezaujíma

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

mate stavenisko ktore je vacsie ako stadion na Anfield road

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to otázka poptávky, je blbost mít na stadionu 20 maskotů pochybné kvality.

Pokud za to zaplatíš, tak nejspíše nejsi úplně špatný

Reagovat
fenixLFC

Pokud za to zaplatíš, tak nejspíše nejsi úplně špatný

to si evidentne povedal Danko alebo vsetky tie prominentne deticky na ekonomkach a podobne

Reagovat
Horcmen

maskotem se ale myslí ty děti, co jdou vedle hráčů při nástupu na zápas, ne ti "maskoti" v oblečku, kteří baví lidi během zápasu

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně tak.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapas!

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klasický zápas doma v Fa cupu, soupeř nahecovani, hraji jak prasata

Reagovat
Busby babes

meli tam jeden ostrejsi zakrok, zatim teda nic hrozneho. Hrajou fyzicky, ale takhle se Champs proste hraje.

Reagovat
slavex

Sledujete někdo WHU? Arnautovic se zase zranil?

Reagovat
Busby babes

Arnautovic subbed for Andy Carroll after 19 minutes, and he doesn't seem to know why. Headed straight down the tunnel after asking Pellegrini why

tezko rict, co se tam stalo. nekdo pise, ze kvuli zraneni...

Reagovat
nani92

o čo sa Reading akože snaží? pokaziť Olemu unbeaten?

Reagovat
Busby babes

Aelxis!!!

Reagovat
Busby babes

a Romelu, 3 zapasy, 3 goly.

Reagovat
Grahf

prvýkrát, čo lukaku nestál chrbtom k bránke, ale si nabehol

Reagovat
Busby babes

tak ono vetsinu balonu dostava na pulce, protoze ta zalozni rada neni schopna prehrat zalohu Readingu. To je ten rozdil, ze dneska, oproti predchozim zapasum hrajeme vetsinou o 30 metru dal od brany.

Reagovat
nani92

Alexis

Lukaku

Romero

Ole

Reagovat
Swarley

Lukakuuuuuu a krásně Alexis...

Reagovat
leroy

Fred, Mata hrozný. Keby sa nezvýšilo na 2:0 zrelí na polčasové striedanie, lebo tej hre najviac ubližovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Na McTominaye se nechytaji

Reagovat
Grahf

jak niekomu može vadiť fred, ktorý lieta po tom ihrisku a je vidieť a ignorovať mct, ktorý je totálne nefutbalový hráč? Plus pereira, ktorý kazí každú druhú vec, na ktorú siahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay je proste defenzivni zaloznik only

Reagovat
Busby babes

protoze McTominay nestla 50 mega a ma jine ukoly, ktere si i celkem plni. Hraje jednoduse, posouva balon prave na Freda a Pereiru, kteri maji tvorit. A oni vicemene netvori a navic jeste desne kazi.

Reagovat
Grahf

to je blbosť, pereira hraje rolu matiča, dm, čo rozohráva zozadu. Mct hraje rolu fellainiho, tj. zbytočného hráča.

Reagovat
Busby babes

no nehraje, ale to je fuk. Pereira ma uspesnost prihravek 77 procent, Fred 79.McTom ma roli Matice, Pereira Herrery a Fred Pogby, teoreticky.

Reagovat
Grahf

a vážne chceš argumentovať cenou hráča? Tak to si tam ide stupnuť ja, uplne zadarmo.

Reagovat
Busby babes

ano, protoze od Freda se proste ceka vic nez o McTominaye. Co je na tom divnyho? Scot ma 30 zapasu za chlapy, Fred asi 240 zapasu. Ocekavani jsou jina.

Reagovat
leroy

Ako písal Bushby, Fred ma tvoriť a prepájať prave Mct s útočnou trojkou. A je príšerný. Mata uz dlhodobo ukazuje ze svojou pomalostou je zrelý tak na Taliansku ligu.

Reagovat
Busby babes

Mata na kridle je polovicni. Jak je vic uprostred tak mu to sedi vic no.

Reagovat
r.mrazik

Pěkný náběh od Lukakua

Reagovat
supporter

Hrozny zapas.

Reagovat
iamek

Pereira a McTominay naprostá hrůza . Pereira na konci aspoň vybojoval balon a pak to vedlo k brance. McTominay slušně brání, ale směrem dopředu prostě nic. Jinak Pereira má fakt luxusní kopací techniku. Chtělo by ho to vrátit na křídlo.

Reagovat
r.mrazik

nebo ho trochu posunout dopředu

Reagovat
Busby babes

ja spis myslim, ze Pereira na to proste nebude mit. Neprosadil se poradne ani v te Valencii a co letos zatim ukazal u nas taky za moc nestalo... no uvidime, ale jsem uz spis skeptik.

Reagovat
iamek

Ve Valencii byl na křídle hodně neproduktivní. Já už říkám dlouho, že na to nemá, ale pořád doufám, že se pletu.

Reagovat
Busby babes

ja taky doufam, ale to co letos vidim, tak bych s nim smlouvu neprodluzoval. Bude sance pro Gomese.

Reagovat
Busby babes

Tohle jsem potrebovali, pridat druhej. Ta trojka vepredu hraje dobre. Ta zalozni trojka je naprosto priserna. Fred mel aspon par dobrych nahravek, ale na kazdou dobrou ma 50 zkazenych. Pereira je neviditelnej, Scott taky, ale smerem dozadu aspon docela pomaha. Darmian ok, na to ze hraje na stoperu... zbytecne ztracime balony v nebezpecnych prostorech a Reading pak ma pred sebou rozhozenou obranu. Lepsi tym by toho vyuzil.

Reagovat
Grahf

mata hraje dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi některé zápasy za SAFa kde jsme nehráli občas dobře, ale přesto vedeme 2-0, sedět tam Jožka tak je to 0-0 nebo prohráváme a ve druhém poločase by tam dal Fellainiho

Reagovat
r.mrazik

Snad si kopne Garner...horší a méně neviditelný než Mctominay nebude

A Chong místo maty

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

Zaujímalo by ma, prečo môže dostávať tolko šancí hráč ako mct a nie chong/gomes, ktorí sú futbalovo na míle inde.

Reagovat
Swarley

Protože jiná náhrada za Matice na DM ani není a v na křídla a do útoku máme hráčů hromadu?

Reagovat
Busby babes

obcas je to tu vtipny.

Reagovat
Busby babes

to je jak prat se jak muze dostavat tolik sanci hrac jako Young na LB a ne Chong nebo Gomes na AM/AML. vsak McTom hraje uplne jinou pozici nez tihle dva a on neni jejich konkurence. Pro Chonga je konkurence Mata, Martial, Jesse, Rash nebo Alexis, pro Gomese Pogba, Mata, Fred nebo Pereira. Pro Scotta je to Matic, Fella a Fred...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit Alexise a Matu a hned bude mista dost

Reagovat
Grahf

však miesto matu mohol kľudne jeden hrať.

Reagovat
Busby babes

no mluvil sji o McTominayovi.

Reagovat
Grahf

nauč sa čítať s porozumením. Nikde som nepísal, aby hralejeden na poste druhého.

Reagovat
Busby babes

tolko šancí hráč ako mct a nie chong/gomes, ktorí sú futbalovo na míle inde

No napsal si to tak, jako kdyby mohli hrat misto McTominaye. Coz je proste blbost.

Reagovat
iamek

Co má společného Mctominay s Gomesem a Chongem ?

Reagovat
Busby babes

cervenej dres.

Reagovat
Grahf

jeden z nich nie je futbalista.

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

jedina vec ma mrzi na tom, ze sa zacalo vyhravat je ta, ze si vyliezol zase z kanala ty...

Reagovat
Makiii

Young, to je fakt zapas od zapasu vetsi silenost. To jeho rozhazovani rukama pritom je to zase nejhorsi hrac na place. Prosim Valencia Young, diky a nashledanou... pokud se chceme dostat zpatky nahoru, tak tohle nesmi a nemuze hravat...

McTominay? To ma byt jako co? Vsak ten kluk tam poskakuje jak zajic, a neudela jedinej rychlejsi pohyb... porad si jede na jednicku. To i ten Fella vic bojuje a je behavejsi...

Pereira s Fredem strasne predrzuji balony, ale strasne... at to zrychli a pak jim ty jejich finesy budou fungovat.

Darmian prekvapive dobry na stoperu i klicky si dovoli...

McTom a Young dolu..

Reagovat
Makiii

Super, ze se nam trefuji hraci vepredu, silene dulezity... Alexis je v kreci, ale u nej to chce fakt herni praxi a sebevedomi... v noze to ma. Viz asistence, krasna finalka. Lukaku moc hezky.

Prvni zapasy nasi beci hrali brutalne vysoko, tak nechapu, ze nehraji tak i dnes...

Malo Reading dostavame pod tlakem i ten nas “novej” pressing, tam nevidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co ten Angel Gomes, ze neni ani na lavicce? Jsou o nem nejake zpravy posledni dobou?

Reagovat
Busby babes

hral tuhle proti Cardifu nebo komu. Hraje normalne za U23/U18 a je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, tak to je supr, ja si rikal, jestli se treba vazne nezranil...

Reagovat
iamek

Měl drobné zranění a letos je Chong a Greenwood lepší než on. Ale dneska na lavičce být mohl

Reagovat
Busby babes

uz tam je Chong a Garner... ono se taky musi pocitat s tim, ze treba Reading povede a bude treba reagovat nekym kvalitnejsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme tak pasivní fakt nechápu

Reagovat
Swarley

Aby si i Romero zachytal

Reagovat
I am Mancunian

Dalot má príšernú kondičku

Reagovat
Grahf

chongo bongo

Reagovat
Swarley

Syn Fellainiho konečně

Reagovat
Swarley

Tak oba dva

Reagovat
leroy

Inak Darmianovi to celkom na tom stoperovi dnes ide a Jonesovi tiež.

Matu by som sa nebal cez zimu aj pustit na zápasy v tempe uz nema

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že Fellaini už si nekopne, snad jen rozlučka a pak směr Turecko!

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis má pech kurva

Reagovat
Swarley

Do prdele ten Alexis je prokletý

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si taky vzpomenout o dve minuty driv, ze je zranenej

Reagovat
Busby babes

Alexis zranenej. Ach jo. Jinak skoda, ze se Fella ostrihal. to mohlo byt dobry stridani.

Reagovat
Grahf

alexis dlho vydržal

Reagovat
pingla

Proč zrovna Rash? Tam mohl jit klidne i kvetak...

Reagovat
Busby babes

ten uz tam je.

Reagovat
pingla

jo aha, ten uz tam je

Reagovat
pingla

tak to radeji Martial no

Reagovat
Busby babes

Tahith Chong makes his full debut and becomes the 229th youth player to graduate to the #mufc first team #229 @tahithchong

Reagovat
smazaný uživatel

Fellainiho prodat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budem jeste platit abychom se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím že odejde tento měsíc a toto je jen rozlučka s Old Trafford

Reagovat
Busby babes

ty ses hodne naivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, do systému co chce hrát Ole se nehodí takže může jít

Reagovat
Busby babes

protoze ma uplne jiny vyuziti. Ole ho nebude davat do zakladu, ale z lavicky na par minut ke konci zapasu muze byt velmi uzitecnej. A moc bych necekal nejake velke zmeny v lednu.

Reagovat
leroy

si prozrel?

Reagovat
Busby babes

v cem? vzdycky jsem rikal, ze Fella nemuze byt ten plan A, ale jako alternativa muze byt super.

Reagovat
Grahf

fellaini si pýta prihrávku a potom pošle malú domov

Reagovat
smazaný uživatel

ale Reading slusne na to, ze su v Championship predposledny

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Proč sedí Ole tak vysoko ? sedával tam jako hráč nebo ?

Reagovat
Busby babes

nevim, asi je odtud lip videt na hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl tam vždycky i SAF

Reagovat
smazaný uživatel

Sir As Fuck

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icemike

Reagovat
Grahf

záloha fella, mct a pereira je nightmare, táa nikto nebehá

Reagovat
Busby babes

Skoda, ze Chong pusobi dost nervozne. Ale prvnich par kroku s balonem ma teda kurevsky rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeste hrozny decko, ale pokud dostane vic sanci, vypada to, ze bude vybornej.

Reagovat
Busby babes

mohl by byt. uvidime. jinak souhlas, je to porad takove decko no...

Reagovat
Grahf

treťoligista nás prehráva, tak polku hráčov tam fakt už vidieť nemusím

Reagovat
Mato178178

druholigista

Reagovat
Grahf

omg rash, dobre zapadol

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Jones mi dnes pripominal top stopera

Reagovat
Busby babes

nenech se osalit... to uz jsme si rikali tolikrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim no...

Reagovat
Busby babes

Postup v suchem triku. v druhem polocase doslova. Fred nebo Andreas si rozhodne o zaklad nerekli, to je celkem zklamani. Romelu gol, to je super, ale jinak cekam proti Tottenhamu zase Rashe. Momentalne je lepsi. I kdyz zas problem v tom, ze tou nefunkcni zalohou ten utok hodne trpel...

Reagovat
smazaný uživatel

Me ze zalozniku prisel nejlepsi McTominay

Reagovat
Busby babes

no me skoro taky. Plnil si to co mel.Ale jinak i on na to nema no. na tyhle zapasy jo, ale takovych hrajem kolik, 2-3 do roka... ale mohl by mit slusnou karieru jinde v PL.

Jinak Andreas se aspon v druhe puli zlepsil, ale porad je to malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
iamek

To byla nudaa

Reagovat
Busby babes

Ole te rozmazlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to podle nebavilo ani hráče, dali 2 góly postoupili a už se těší do Dubaje

Reagovat
Coutinho10

tak alespoň 2. penalta na Vydru byla uznaná a tak pomohl k postupu

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

ale Burnley otřesný fotbal a těch útočníků co mají... a Vydra moc prostoru nedostává se mi zdá nadruhou stranu on není taky žádná hitparáda nejspíš

Reagovat
Coutinho10

j...1. poločas byl od Burnley lepší a i od Vydry, protože tam byl hodně vidět a měl šance....ve 2. poločase už měl jednu takovou pološanci a pak až na konci tu penaltu si dobře pokryl míč a protihráč ho fauloval...takže aspoň takto

Reagovat
smazaný uživatel

Ole: “He’ll (Sanche) be okay, he was tired, hopefully it wasn’t a bad reaction.” #mufc [BT]

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je postup, na zbytek se historie ptát nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero | Zappacosta, Christensen, David Luiz, Emerson | Fàbregas (c), Ampadu, Barkley | Loftus-Cheek, Morata, Hudson-Odoi

Substitutes from: Arrizabalaga, Rüdiger, Azpilicueta, Moses, Jorginho, Kanté, Hazard

Hraje Ampadu a CHO ok, ale proč je na lavce Moses který stejně na 99% odejde a místo něho kdokoliv z akademie, i těch pár minut v poháru je lepší než nic a vysílá to dobrý signál.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. po minulém zápase říkal Sarri že RLC není 100% a má problémy se zády a ted hraje pohár, chápu, že nikdo není dostupný, ale přesně toto se dělalo i s Moratou minulou sezonu a dopadlo to skvěle

Reagovat
Error

I tak 4 odchovanci v zakladu je kdysi nemyslitelna skutecnost.

Reagovat
M0rb1D4S

To už teď mám očekávat, že budou fanoušci Chelsea brečet za každou maličkostí?

Reagovat
smazaný uživatel

Další maličkost, dělá se rozlučka Fabregasovi, ale Cahill, který vyhrál finále LM a je oficiálně kapitán odejde bez rozlučky nejspíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
M0rb1D4S

To už je ale úplně něco jiného. Ale brečet nad tím, že na lavičce není jeden mladík navic je takove typické pro fanoušky Chelsea.

Reagovat
icemike

Tak tam teď nikdo výraznější není

Reagovat
kiwwi

Som fakt sklamaný z niektorých hráčov. Pereira, McTominay, Fred, Mata, Alexis, Dalot, Young... Tam bud chyba kvalita alebo snaha. Na druhu stranu okrem Lukakua alebo Rashforda nečakám nikoho z tejto zostavy v zápase proti Spurs. Bola to beckova zostava

Reagovat
iamek

Pereiru jsem ti říkal pořad. On v dorostu a becku těšil ze skvělých standartek. McTominay ani v becku nevycnival nad ostatními. To i Hamiltona hrál lip.

Reagovat
wild

Ani jeden z nich (uz) nema na United..

Reagovat
Liquid

Čech na PL už nemá, pokud by dostal příležitost v některým ze slabších týmů typu Bournemouth, Brighton, tak by stejně chytal jak kvůli jménu, ale kvalitu mají nyní už i tyto týmy v bráně větší než má Čech

Reagovat
kattos

Viděl jsi Čecha na začátku sezony? Chytal fantasticky.

Jediná slabší stránka byla rozehrávka, ale zrovna v Brightonu by to takhle komplikovaně nehráli.

Čech má pořád na TOP klub (i když asi nevím jestli se někam dostane) na PL má na 100%.

Reagovat
off-olda

Co víc Krtku, co víc?

Reagovat
Miguel19

Morata

Poslat ho s jakoukoliv částkou do PSG za Cavanuse.

Reagovat
off-olda

Chelsea je snad jediný tým na světě, kde naprostou většinu přímáků kope levý obránce a to i náhradník.

Reagovat
SpecialOne

Tvl Alváro, to by všichni ostatní útočníci v PL dali, to už není možný.

Reagovat
off-olda

Giroud taky ne.

Reagovat
Whitemedia

nechme si Abrahama a Wolves nacpeme Moratu...

Reagovat
icemike

Reagovat
Liquid

oni ti z NovaSport přišli už i o FA Cup ta Nova se v úpadku snaží dohnat ČT

Reagovat
SpecialOne

O práva na fotbal je velký boj, takový Sport 1 má snad jen portugalskou ligu. Všechno ostatní zkoupili O2 a Digi. Arena Sport dává dokonce švýcarskou, rakouskou a argetinskou ligu

Reagovat
iamek

Kdyby ČT za balík koupila nějakou top ligu, tak zase bude kritika, ze za peníze daňových poplatníků kupuji jen fotbal

Reagovat
Busby babes

nikde na svete verejnopravni televize nedava velkej fotbal. BBC ma taky jen FA cup a sestrihy. v tom je CT jeste dobra, ze ma nejakej prenos z ligy.

Reagovat
Liquid

a proto raději vysílá golf, šipky, piškvorky, florbal co dohromady zajímá sotva dvacetinu z toho co fotbal nebo hokej = skvěle vynaložený peníze daňových poplatníků

Reagovat
fenixLFC

zaujme sice dvacatinu z toho co futbal ale stoji tak miliontinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
iamek

Pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Dement.

Reagovat
off-olda

Barkley To byla jako střela jo?

Reagovat
off-olda

Fabregas

Reagovat
TopinB

To je kokot

Reagovat
xjert02

Cech si umi mnohem lepe nez Leno tu obranu organizovat. Mj. i proto nedostavali s Cechem v brane tolik branek. Pokud neni v obrane kvalita, tak ten golman muze s organizaci hodne pomoct. A v tom byl Cech vzdy silny.

Pro Cecha mluvi bohate zkusenosti a z dosavadniho sledovani Lena na mne pusobi Cech jako lepsi brankar jak Leno (ve smyslu klasickeho brankarskeho remesla).

Pro Lena mluvi vysoka prestupni castka, perspektiva, lepsi hra nohou.

Sestavu stejne musi nakonec vybrat Emery.

Jak se mi Cech a jeho chytani nelibi a nikdy nelibilo, momentalne bych ho dal do brany nazpatek. Duvody.

1) Zkraje sezony patril k nejlepsim brankarum PL – opet mysleno ciste brankarske remeslo.

2) Potrebujeme stabilizovat hru obrany a on je v komunikaci lepsi jak Leno.

3) Z brany jej dostalo zraneni, nikoliv nekvalitni vykony.

Reagovat
kattos

Já hlavně Emeriho nechápu. Ukázal koule že dal nejdříve Čecha, proč ted ale tam furt drží Lena?

Reagovat
SpecialOne

Ta se měla jednoznačně opakovat. Kopnuta samozřejmě hrozně.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
off-olda

Takže RLC zranění. Sarri ví, že není 100% fit a stejně ho tam dá. Pecka.

Reagovat
Busby babes

Ole: “He (Darmian) is the biggest plus today, Matteo looked like he had played there before. I don’t think he put a foot wrong.”

Tak, stopera mame poresenyho...

Reagovat
nani92

Mohamed Salah against the Premier League top six this season:

Games: 7

Goals: 1

Assists: 1

najlepší hrác PL

Reagovat
vladis271

bože daj nech začneme vyhrávať a City zas stratia aby títo zaliezli späť do kanálov.

Reagovat
nani92

Myslíš, že tam stretnem Salaha?

Reagovat
SCELO

ak si ho tam nestretol doteraz, tak uz ho tam nestretnes....

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DwD42gGWwAAvEiO.jpg

Top ten players for combined goals and assists in the big six mini-league since the start of last season.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

on napise tuto sezonu, a ty minulu. Netreba za kazdu cenu obhajovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to since the start of last season, tudíž od Salahova příchodu do LFC. Takže je to minulá a tato, ty obhajovateli.

O to víc směšnější jsou ostatní hráči, pokud má Salah tak špatnou letošní sezonu a stejně je v téhle statistice za jeho období v lize nejlepší.

Reagovat
merlick

last season + this season vs. this season. Tuto sezonu je biedny vs top six, co je natom na dalsiu diskusiu??

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhnout si něco z většího kontextu a pak se tu být do prsou a vysmívat se někomu mi přijde prostě srandovní. O to mi šlo.

Reagovat
merlick

tak.. existuje.. vec.. ako.. forma...?? fakt som zmateny ze niekto nechape "sucasnej forme" a chce to brat z vacsieho hladiska. Keby si manager tak ho das hrat lebo mu to islo posledny rok ale tuto sezonu hra velke hovno? (nehovorim o Salahovy momentalne)

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl.

Reagovat
merlick

ef diskusie kde sa dozvedam ze nerozpravame podobnymi jazykmi

Reagovat
smazaný uživatel

I to se stává.

Reagovat
Mastný Chobot

Inshallah Wright-Phillips.

Reagovat
icka

Sarri postavi zraneneho hrace a pak ho v 1 pulce da dolu. Nechapu.

Reagovat
Busby babes

btw. i kdyby Fabregas tu penaltu dal, tak by se opakovala a on by dostal zlutou, ne? teda dle pravidel...

Reagovat
SpecialOne

podle pravidel se měla opakovat kdyby dal i kdyby nedal, karta by se neudělovala. To zastavení mi nepřišlo tak rzantní, aby to rozhodčí řešil. Ale ve vápně bylo tak 15 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To isté urobil minulú sezónu Son, dostal žltú a penalta sa neopakova.

Reagovat
Busby babes

a taky promenil? Protoze mi prijde divny dat zlutou a nechat gol platit, kdyz tou zlutou rikam, ze hrac podvadel.

Reagovat
smazaný uživatel

Premenil ale gól neplatil.

https://youtu.be/iJtA_2j0mTU

Reagovat
Busby babes

jo takhle. jasne, to dava smysl. Jsem te spatne pochopil v tom puvodnim komentu.

Reagovat
slavex

Škoda zranění RLC, zasloužil by více šancí v základní sestavě, ale hlavně teda v té středové trojici. Na křídle to z jeho strany není úplně ono. Odoi musí dostávat více prostoru a doufám, že si do konce sezony kopne taky nějaký zápas v lize.

Jinak teda musím říct, že ani Zappacosta není úplně mimo a proti slabším soupeřům v lize bych ho klidně občas nasadil. Mám takový pocit, že díky němu se útočí mnohem více i přes pravou stranu. Azpi si takové výlety často nedovoluje.

Reagovat
fajdax

Reagovat
mikelinos

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Odoi

Reagovat
off-olda

Odoi škodáá

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolo? Morata

Reagovat
jk

ou dpč Morata rocks!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata easy

Reagovat
jk

Ale z toho jeho pohledu člověk vyloženě cítí jak ví, že stojí za <>

Reagovat
off-olda

Odoi

Reagovat
SpecialOne

A místo Hudsona hraje Willian tvl

Reagovat
Whitemedia

Odoi rozstřílí i labila... pryč s ním

Reagovat
smazaný uživatel

At normálně vystřídá Hazarda za Mosese, stejně hraje hovno a odoi může zpátky nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Není tu někdo, kdo byl na derby Celtic-Rangers? Zajímalo by mě zda se dají sehnat vstupenky na tenhle match přes klubový stránky.. Díky

Reagovat
off-olda

Jak se tváří, to je hroznej dement.

Reagovat
Whitemedia

RLC, Willian, Pedro, Giroud, Morata zranění.. v příštím zápase do ofenzívy asi Caballero

Reagovat
Whitemedia

Fabre zraněný, Ampadu se drží za stehno, Odoi křeč... no teda, to by mě zajímalo, co Sarri s nimi na tréninku dělá, už jsme jako Arsenal pod Wengerem

Reagovat
slavex

Takže v příštím zápase Emerson-Hazard-Odoi, pokud teda není i Odoi mimo

Reagovat
Error

Pedro a Giroud maji byt na Spurs zpatky, takze se vratime k luxusni klasice Hazard-Giroud-Pedro... zadny stres, nezkuseneho Odoie se bat nemusime.

Reagovat
Kluivert9

Ale Tammyho pošlete na další hostování a Mosese máte jen na tréninky

Reagovat
smazaný uživatel

Moses hrál dobře na křídle naposledy ve Wiganu

Reagovat
Kluivert9

Třeba dnes byla ideální příležitost ho zase zkusit...

Reagovat
Whitemedia

není co zkoušet, na křídle nulovej a půjde pryč

Reagovat
icemike

Tehdy v poolu byl jejich nejlepší křídlo

Reagovat
fenixLFC

coze bol

fakt nie sorry

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Edenovi se dnes ale těžce nechce, až je mi ho líto, že tam musí být

Reagovat
aramaki

Emi Martinez nie je nahodou Argentincan?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mateo16

Klud jasny offside. Morata to sam videl radsej to s pokorou nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

normálka, tak co kulíš oči

Reagovat
Nikikrew

Ale toto

Reagovat
Whitemedia

nestalo se mu to u nás poprvé.. ani podruhé.. a ani potřetí..

Reagovat
Svatej

ani naposled

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

věděl, že je v ofsajdu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

to ani Torres nebyl takový kopyto...

Reagovat
icemike

Ehm ehm...byl

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal and Barcelona are both keen to finalise a deal for Denis Suarez this month. The midfielder would cost around £20m. [Fabrizio Romano] To je nejak veľa.

Reagovat
Kluivert9

Super

Reagovat
bandwagoner

Asi to dopadne. Chelse prej mela puvodne taky zajem, ale podle Matta Lawa se ted misto toho zajima o Barellu z Cagliari.

Reagovat
Golasso

Potenciálně dobrá posila, ale snad to raději ujednají do konce sezony na hostování a těch 20 mega ať je opce na přestup. Já věřím, že se zápasovou praxí by se chytnul, ale furt je to risk.

Reagovat
alcantara

Sice som cakal, ze nas zachrani Everton, ale kludne

Reagovat
smazaný uživatel

neni dobry?

Reagovat
alcantara

Zalezi, na aky tim V priemernom time La ligy by kludne mohol hviezdit. Ma slusnu techniku, vadi mi na nom pomalost myslenia, nema prehlad o ihrisku. Na nas to nestaci a Arsenal by si asi tiez zasluzil lepsich hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

a je skor rychly alebo pomaly?

mne pripada trochu ako nasri, technicky skvely hrac, ktory nie je dostatocne produktivny a prienikovy, a tiez nie je uplne jasne ci patri skor do stredu alebo na kridlo

Reagovat
alcantara

Rychlik to nie je, na kridlo je pomaly, na stred zase nema dostatocny prehlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Morata 2 fiky MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

FT: Gillingham 1-0 Cardiff

Tomáš Holý nula proti týmu z PL

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/amadoit__/status/1081588538171420672?s=19

někde po hráčích házejí banány, u nás se házejí burgery

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kattos

No, Čech na sobě zamakal a zase chytá celkem TOP, ani jeden gol nejde na jeho vrub, proti Chelsea a Manchesteru zachránil Arsenal od prohry, proti Evertonu vyloženě to byla one-men show.

Leno odchytal 1 parádní zápas, jinak už jdou 4 goly na jeho vrub. To mi příjde šílené, vzhledem k tomu, že odchytal 20 zápasů...

Neříkám prodat Lena, ale dal bych zase šanci Čechovi. Když byl jedničkou, chytal velmi dobře, po zranění taky. Leno šanci dostal, ale zatím jí marní. Je řada zpátky na Čecha,

Reagovat
aramaki

Ktore su zvysne 3? Mne sa vybavuje teda len ten 3. na Southamptone..

Reagovat
kattos

Brigthon.

Reagovat
aramaki

Blbost. Po chybe Lichtsteinera sa rutili dvaja hraci supera na branu a ty chces vinu hodit na Lena?

Reagovat
kattos

To vybehnuti byl solidní nesmysl. Nebyl to jen jeho gól, ale podíl na něm má.

Reagovat
aramaki

To vybehnutie bolo to najlepsie co v danej chvili mohol urobit. Ale ok. Zvysne dva jeho goly?

Reagovat
Minister

Kos sa zranil?

Reagovat
Kluivert9

Překvápko

Reagovat
Le Gunner

Při rozcvičce

Reagovat
Minister

Nketiah boha... 2 čisté šance

Reagovat
Nikikrew

To je teda bieda

Reagovat
Ondiis

Saka in pls

Reagovat
Sandstorm

Náš širší kádr je fakt slabota. Ta základní jedenáctka plus tak tři hráči, která se utvorila pod Olem snese vysoké měřítko, ale jakmile někdo vypadne tak je to problém a kvalita jde dolů. Prostě musíme pár hráčů nechat odejít a přivést nové.

Reagovat
Busby babes

a ci sirsi kadr, kdyz spolu nastoupi poprve bude hrat nejak extra dobre? Tim to je hodne ovlivneny. Ale jinak slaba byla hlavne ta zaloha, tim pak trpel i ten zbytek. Pereira na to asi mit nebude, Fred asi taky potrebuje vic casu...

Reagovat
smazaný uživatel

naše obrana prostě nedává ani Blackpool

Reagovat
fenixLFC

warnock vo forme

"I was disappointed with Nathaniel Clyne," said the Cardiff manager.

"Having known the player and given him his debut, I'm disappointed not just with the boy himself but with Liverpool as well for not ringing me.

"To see it on television when I've done everything right and they've promised that he's my player this week, it's a disgrace for me, it's a lack of class isn't it?

Reagovat
Minister

Ten Iwobiho gól bol ofsajd nie? Načo je potom dobrý ten VAR?

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam neni

Reagovat
Minister

Fakt nie? Pozeral som aj MU-Reading a tam ho použili. To akože je iba pri niektorých zápasoch?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by byt ked bol aj v zapase Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

komentator prave na konci rikal, ze by nebyl uznany, kdyby tym byl, takze asi ne

Reagovat
Whitemedia

U nás třeba nebyl.. Morata na rozhodčího gestikuloval, ať jde mrknout na obrazovku a komentátoři se mu smáli, že tam žádný VAR není..

Reagovat
icemike

Včera na Chelsea říkal komentátor, že jen 9 vybraných zápasů

Reagovat
Nikikrew

Offisde to bol no

Reagovat
smazaný uživatel

aj pred tym druhym golom vyzeralo, ze iwobi si pomohol rukou ale videl som len jeden zaber

Reagovat
Ondiis

Mustafi má na Sokratise špatnej vliv. Ten v dnešním zápase měl 80 % času ruce nad hlavou, furt něco mává

Reagovat
smazaný uživatel

to delal vzdycky. jinak dnes zahral dost dobre uplne jina uroven od vsech obrancu na place (coz teda neni nic moc, ale aspo neco)

Reagovat
Ondiis

Souhlas, dnes dobrý výkon. Líbil se mi i Medley těch pár minut.

Reagovat
Coutinho10

wow Portsmouth v posledni minute nastaveni a ikdyz Norwich hral v 10, tak hral hodne dobre

Reagovat
Mastný Chobot

ako hral Ainsley v strede?

Reagovat
Nikikrew

Žiadno lebo tam nehral

Reagovat
Mastný Chobot

hm, hajzel

Reagovat
mr.Silver

Hral na kridle, a hral moc hezky.

Reagovat
Golasso

Mohla by to být jeho stálá pozice. Bellerin mu ten kraj obrany vezme, ale byla by škoda ho teď posadit.

Reagovat
Nikikrew

Je škoda, ze tam hráva

Reagovat
Golasso

Jako na RB? No jinej záskok za Bellerina nemáme, když nepočítám tu švýcarskou katastrofu. Ale jinak souhlas, křídlo by mu slušelo víc. Dopředu je vždycky skvělej, dozadu je dobrej, ale nic extra a často se zapomíná v útoku.

Reagovat
Nikikrew

Tak Lichsteinrer mal byt zaskok za Bellerina, nie AMN. Jemu najviac sedi stred ihriska, navyse hra inteligentne. Skoda, ze mu Emery nedava tam sancu a hra tam Xhaka alebo Guendouzi a docela v nom zabija jeho potencial.

Ako nehra zle na tom kraji ale podla mna to nie je ono.

Reagovat
Hachim Mastour

FA Cup je nuda.

Reagovat
dexik

OT: čauec, nemáte někdo nějaké info kdo bude u nás vysílat Premier league?

Reagovat
Horcmen

to se klasicky dozvíme až v létě, nejlíp týden před startem ligy

Reagovat
Coutinho10

digi končí smlouva na PL ? nebo proč si myslíš, že to může být jinak

Reagovat
Mimalu

Digi to mělo na 3 sezóny a toto je jejich poslední, ale pokud se nezblázní O2, tak bych očekával že to získají i na příští sezóny, nikdo jiný ekonomickou sílu na to mít asi nebude

Reagovat
Coutinho10

j O2 asi do toho nepujde, kdyz ma nasi ceskou ligu...Digi nemam, takze zmenu bych uvital, ale jak pises, tak to asi bohuzel neni realny

Reagovat
Hokaido

Pořád nějak nemůžu uvěřit tomu, že už Fabregase asi nikdy neuvídím v Chelsea ani v PL.

Poslední dobou už skoro nehrál, ale navždy bude jedním z mých nejoblínenějších hráčů vůbec. Na jeho přihrávky a dirigentský schoposti nikdy nezapomenu, hlavně v obou mistrovských sezonách byl úžasnej. Málokterý hráč vypadá na hřišti tak elegantně a tak skvěle se na něj kouká.

Díky za vše, Cescu ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

král přihrávek, dirigent zálohy, neskutečnej sympaťák, to vše sme v něm měli je mi líto že odchází, jeho hru sem si neskutečně užíval a budu na něj vzpomínat jen v tom nejlepším!

díky za vše Cescu

Reagovat
hona.kub
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

, nejlepší kreativní stredak, kterýho v Arsenalu pamatuju, díky němu jsem naši hru vážně miloval, (a je to pro mě asi nejoblíbenější stále hrajici hrac), od tý doby se mu dokázal přiblížit jen Santi. Ještě bych ho z nostalgie na půl roku bral. tak ať seml mu daří s Henrym v Monaku!!

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

mladicky Cesc Fabregas nam zestarnul.

Reagovat
smazaný uživatel

ja už som zabudol že hrá v PL

Reagovat
db18

Mírné OT: Němečtí fanoušci ocenili Reuse

Marco Reus byl fanoušky na oficiálních stránkách svazu zvolen nejlepším fotbalistou Německa za rok 2018. Ofenzivní hráč Dortmundu získal více než třetinu ze všech hlasů a nechal za sebou Joshuu Kimmicha a Leroye Saného. (lequipe.fr)

To už ani Gunners nehlasují pro Mesuta?

Reagovat
Maresma

OT: Právě začalo play-off NFL. Teď hrají Texans proti Colts, takže souboj dvou výborných quarterbacků, měl by to být hodně zábavnej zápas. Ve 2:15 následují Cowboys proti Seahawks.

Play-off se v NFL hraje na jeden vítěznej zápas, takže v každým zápase jde prakticky o všechno. Kdo by si měl chuť zapnout, tak vysílá Sport2 a ptát se na pravidla, či cokoliv jinýho se můžete v diskuzi níž.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/strasburk-s-omezenym-poctem-fanousku-381580/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci, mma sa tu zacne sledovat

Reagovat
Hokaido

A ještě OT: Viděl někdo Green Book? Co na to říkáte?

Reagovat
Whitemedia

Nastal čas screenerů co? Vyšlo něco zajímavého kromě druhého dílu Ralpha a Green Book?

Reagovat
C-M@ster

Podle počtu stahování ještě toto:

https://www.csfd.cz/film/430938-favoritka/prehled/

Reagovat
Whitemedia

No, nechci předem odsuzovat, aniž bych o tom věděl něco víc, ale Lanthimosovy filmy nemám vůbec rád..

Reagovat
C-M@ster

Já žádnej neviděl, tak nemůžu říct.

Reagovat
patas92

Buď rád

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nekdo nemohl rozhodnout jestli stoji za to se na to podivat nebo ne, tak Emma Stone tam ukazuje kozy.

Reagovat
Hachim Mastour

After the 3-0 FA Cup third-round win over Blackpool today, Emery said: "I think the club is working for the possibility to take some players who can help us during these next four months.

"Maybe the transfer market can help us with a centre-back, but it is not easy because also (Konstantinos) Mavropanos is coming back after injury. Also a winger, right or left, one player can help us in this position."

Asked whether he saw Suarez as a winger, the Gunners boss added: "He was playing in his career, and with me also, as a right or left winger."

Akože Suarez bude hrať pravé krídlo?

Reagovat
oddy

A na jakou pozici si myslíš, že ho přivádíme?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som uplne poriadne zapasy ked za nas tuto sezonu hral, ale co vravite goonery na jenka?

mne sa zda ze sa celkom zlepsil a nie je to take hrozne

s odchodom arsena u mna trochu klesla laska k tomuto hobby a celkovo tuzba po uspechu, ktoru som prial hlavne arsenovi. teraz mi je to takmer jedno, nepozeram vsetky zapasy a ked hej, stacilo by mi keby sa hral pekny futbal a davala sanca mladym.

za tychto okolnosti mi jenko vobec nevadi a prajem si aby u nas ako nahradnik ostal celu karieru. a zatial mi to teda pripada, ze by to zvladat mohol

Reagovat
Nikikrew

Tak je tazsie si zvykat na noveho trenera, najma ak odide asi najvacsia osobnost v historii klubu. Ale treba sa divat na nas futbal dalej pretoze Emery dava novy impulz do hry.

Jenkinson hral vcera solidne, nic nepokazil a aj podporoval utok, cize vcera odohral kvalitny zapas. To, ci ma na Arsenal, to asi si teda moc nemyslim. Ako 3 volba na obrancu ano ale klub mu uricte nepredlzi zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si taký mäkkýš, Kubo? Nič lepšie ako odchod Wengera sa vám v aktuálnej dobe nemohol stať.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

No Jenko ok na poháry, do ligy nevím, i když horší jak Licht by asi nebyl.

Jinak já fakt nechápu tady ty wengerofílie . Já mu taky přál úspěch, mám ho rád jako člověka, který svého času pozvedl Arsenal na novou úroveň a dal mu kus života. Jenže už asi nějakých cca 6 nebo 7 let jsem si připadal jako masochista, který se donekonečna vydrží koukat na někoho, kdo splňuje "definici šílenství" v tom, že dělá stejnou věc znovu a znovu a očekává jiné výsledky.

Uvidíme, co předvede Emery, ale momentálně je to pro klub obrovsky potřebná vzpruha a já mám znovu naději, že se někam posuneme a i ten fotbal mě víc baví. Navíc bez Wengera se dost modernizovaly i struktury klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá někdo zkušenosti/neví někdo jaká je pravděpodobnost a šance sehnání lístků na derby Celtic - Rangers ? Ideálně asi přes jejich stránky.. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Christian Eriksen byl zvolen nejlepším dánským fotbalistou za rok 2019. Ocenění mu ve svém hlasování nepřisoudili novináři, nýbrž profesionální dánští hráči a trenéři"

A stihnul to za rekordních šest dní

Reagovat
Busby babes

gol proti Cardiffu, to se ceni.

Reagovat
vladis271

Chelsea are set to make a £50m bid for Paris St Germain's Uruguay striker Edinson Cavani, 31. (Sunday Express)

Arsenal have opened talks with Barcelona over Spanish midfielder Denis Suarez and are hopeful of signing the 24-year-old in the January transfer window. (Observer)

But Gunners manager Unai Emery also wants to sign a defender and a winger. (Mail on Sunday)

Fulham are keen on Liverpool striker Divock Origi and are prepared to pay £15m for the 23-year-old Belgium international. (Sun on Sunday)

Bournemouth will reject any offers from Chelsea this month for England striker Callum Wilson, 26. (Sunday Mirror)

Chelsea will miss 31-year-old midfielder Cesc Fabregas, who is "one of the best players to have played in England for many, many years", says the Blues' Brazil defender David Luiz. Spain international Fabregas is expected to join French side Monaco.(Talksport)

Can you name the FA Cup 'nearly men'?

Alan Pardew

Who are the 14 FA Cup finalists who have not won the trophy?

Atletico Madrid manager Diego Simeone says he is working on a deal to keep 32-year-old Uruguay defender Diego Godin, who is a target for Manchester United, at the Spanish club. (Sunday Express)

Former Manchester United boss Jose Mourinho has turned down the Benfica job after the Portuguese club sacked Rui Vitoria this week. (Record - in Portuguese)

Another former United manager, David Moyes, is interested in becoming Stoke City boss. (Daily Star Sunday)

Chelsea owner Roman Abramovich could have bought Arsenal rather than the Blues 16 years ago but was mistakenly told the Gunners were not for sale by Swiss bankers. (Sun on Sunday)

Inter Milan have held talks with Sampdoria over 22-year-old Danish defender Joachim Andersen, who has been linked with Tottenham. (Corriere dello Sport, via Inside Futbol)

Porto's 25-year-old midfielder Juan Quintero, who has spent the past three seasons on loan with clubs in France and his native Colombia, and is now in Argentina with River Plate, says his agent has met Manchester City officials to discuss a possible deal. (Sunday Mirror)

West Ham are planning a bid to sign Inter Milan's Italy midfielder Antonio Candreva, 31. (Corriere dello Sport - in Italian)

Aston Villa are interested in signing Leicester City's Austrian defender Christian Fuchs, 32, on loan until the end of the season. (Sunday Mirror)

Real Madrid scouts have watched Porto's 20-year-old Brazilian defender Eder Militao, who has also been linked with Manchester United. (Marca)

Everton are tracking Atalanta's Italian defender Gianluca Mancini, 22, with a view to making a bid at the end of the season. (Sunday Mirror)

West Brom boss Darren Moore is confident 18-year-old English midfielder Rekeem Harper, who is out of contract at the end of the season, will sign a new deal at the Baggies. (Express and Star)

Bayern Munich are to sign 18-year-old United States Under-20 defender Chris Richards, who is already on loan at the Bundesliga side, for an initial £1.2m from FC Dallas.(Goal)

Arsenal's 23-year-old Spanish defender Hector Bellerin, who is out injured, spent Saturday at a London Fashion Week show rather than watching his side's FA Cup tie at Blackpool. (Mail on Sunday)

Manchester City manager Pep Guardiola has asked his staff to take lessons on how to fly drones to help him get a different perspective on training sessions. (Sun on Sunday)

Reagovat
Whitemedia

Chelsea owner Roman Abramovich could have bought Arsenal rather than the Blues 16 years ago but was mistakenly told the Gunners were not for sale by Swiss bankers. (Sun on Sunday)

to je tak strašná píčovina, že to musí být pravda, protože tohle by si někdo jen tak nevymyslel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Quintero

West Ham

Belle

Reagovat
Hokaido

Quintera jsem viděl asi desetkrát v životě a vždycky hrál úžasně. Chtěl bych ho v PL vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

smiešne jak koooookot

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako ty

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre normálny realizačný tím SR20 v hokeji a pre titul LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo?

Reagovat
nani92

mladí frackovia neuniesli, že sa k nim ľudia nesprávali ako v rukavičkách

Reagovat
vladis271

is that You Ernie?

Reagovat
EXoRcIsT

neuniesli ? ved o Bokrosovi sa uz roky rozprava ze rad berie obalocky aby sa vyvoleny dostali do nominacie a maju unho prednost pomarance pred hracmi zo zahranicia . Kolko krat uz nezobral velke talenty a namiesto nich isli uplne priemerny hraci a hlavne nasa 18tka hrala na MS vyrovnanu partiu proti vsetkym a teraz museli hrat Bokrosov priposraty hokej lebo on sa sustredi len na jeden zapas

Reagovat
nani92

ak by si čítal pozorne, tak by si vedel, že obáločky sa už nenosia, už sa platí kartou

Reagovat
EXoRcIsT

no boze no to je hlavny problem ako berie peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na trolla.

Reagovat
Sm0ker

*trotla

Reagovat
Nikikrew

netroluj omg

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posielaš mi linky jak keby som pre teba nič neznamenal...ani vetu, ani emotikon..spravil som niečo? Ak hej, mrzí ma to, vieš že TEBE by som neublížil brov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To rappuješ ty? Sa podábaš s tým kktkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zamýšľam sa niekedy či je internet na škodu či na úžitok a či by mal byť vôbec súčasťou nášho života

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

drogy ✔

móda ✔

tvoja hoe je moja hoe ✔

squad player ✔

originalita 2/10 za kanteho

Reagovat
nani92

originalita 10/10 za Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

To je za 4/10 či nie?

Reagovat
nani92

a jo

Reagovat
smazaný uživatel

4/20

Reagovat
smazaný uživatel

Tráááva kámo, tráááva ya man, huliť je cool

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, nie je to tak zlé až.

Reagovat
cejen13

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Gucci ✔

Reagovat
Whitemedia

No ale musím uznat, že se s tím Kante, Kante, Kante, Kante, Kante, Kante pěkně trefili do toho našeho pokřiku Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
mikelinos

Tvl, aspoň se mohli podívat jak se to vyslovuje když už

Reagovat
kvasha16

fuj do pici, to je ale shit

Reagovat
ADM

A stále ich pribúda...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Ondiis

Nekoukal jsi, jak hrál? Podle onlajnů ten co ho vystřídal, tak rozhodl zápas. To nepotěší

Reagovat
Coutinho10

jojo, ale jenom do tý 60. minuty...pak už jsem to po střídání vypl, protože mě to až tolik nechytlo....jako ze začátku občas byl na míči, ale pak se postupně vytrácel...nebylo to úplně ono, ale myslel jsem si, že ještě na hřišti vydrží, protože v tý 60. minutě proběhli naráz 2 střídání, tak si říkám, že dobrý, tak bude ještě hrát, ale nakonec tam šoupnul ještě to 3. střídání, což byl Skalák a tak jsem to vypl a pak to oni otočili a jak píšeš, tak na tom měl podíl ten jeho náhradník...takže to pro Skaláka neni úplně ideální

jinak tady jsme to taky trochu řešili:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/vydra-zaridil-penaltu-a-burnley-jde-v-fa-cupu-dal-420470/#post10840309

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery je Turek narodený v Španielsku a nie Španiel, má však španielsko občianstvo a pas.

Reagovat
smazaný uživatel

teda španielske občianstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Když má španělský pas a očanství, tak není španěl? To jsou mi věci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele